ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در نمايشگر و يا در كارت گرافيك

vahidreza2007
13-02-2010, 15:23
سلام دوستان

من تازگي متوجه شدم كه رو مونيتورم در قسمت بالا صحفه حدودا دو انگشت از بالاي صحفه پايينتر دو تا خط موازي به صورت افقي و به فاصله دو ونيم سانت از هم به وجود اومده ..

البته اين دو تا خط خيلي كم رنگ هستش و تقريبا نامحسوس ولي الان كه متوجه اونا شدم خيلي اذيت ميكنه ؟

به نظرتون مشكااز چي ميتونه باشه :

ايتن مدل مونيتور من : Lg- Lcd - w1952s
ومدل كارت گرافيك من هم : sapphire - hd 3870 - ultimate - 512 mb - gddr4

هستش حالا به نظرتون اين مشكل از چي ميتونه باشه ؟

البته من به تازگي متوجه اين دو تا خط شدم و نمي دونم از كي روي مونيتور ايجاد شده ؟

البته زياد هم معلوم نيست ولي چرا بايد باشه ؟

alpacino_2010
13-02-2010, 16:57
سلام دوستان

من تازگي متوجه شدم كه رو مونيتورم در قسمت بالا صحفه حدودا دو انگشت از بالاي صحفه پايينتر دو تا خط موازي به صورت افقي و به فاصله دو ونيم سانت از هم به وجود اومده ..

البته اين دو تا خط خيلي كم رنگ هستش و تقريبا نامحسوس ولي الان كه متوجه اونا شدم خيلي اذيت ميكنه ؟

به نظرتون مشكااز چي ميتونه باشه :

ايتن مدل مونيتور من : Lg- Lcd - w1952s
ومدل كارت گرافيك من هم : sapphire - hd 3870 - ultimate - 512 mb - gddr4

هستش حالا به نظرتون اين مشكل از چي ميتونه باشه ؟

البته من به تازگي متوجه اين دو تا خط شدم و نمي دونم از كي روي مونيتور ايجاد شده ؟

البته زياد هم معلوم نيست ولي چرا بايد باشه ؟
مشکل از خازن های موازی مانیتورتون به احتمال زیاد دیودهای اونم بر اثر گرما آسیب دیده . اگر گارانتی داره ببرینش واسه گارانتی و اگر هم نداره با مبلغ 15 هزار تومن تعمیر می شه

vahidreza2007
13-02-2010, 17:51
يعني ديود هاش سوخته ؟؟؟؟؟

حالا اين مشكل تا همين جا ميمونه يا احتمال گسترش اون هستش ؟

چون الان وقت ندارم ببرم نمايندگي يعني الان نمي تونم ببرم چون با كامپيوتر كار دارم ..

ميشه بمونه بعد از عيد بفرستم گارانتي ؟ يه وقت زيد تر نشه اين مشكل اگه بمونه ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
اره فكر كنم مشكل از هموني كه ميگين باشه چون من روي مونيتور هم يه نايلون شفاف كشيدم و الان كه دست ميزنم صحفه مونيتور گرمه ...

alpacino_2010
13-02-2010, 21:31
يعني ديود هاش سوخته ؟؟؟؟؟

حالا اين مشكل تا همين جا ميمونه يا احتمال گسترش اون هستش ؟

چون الان وقت ندارم ببرم نمايندگي يعني الان نمي تونم ببرم چون با كامپيوتر كار دارم ..

ميشه بمونه بعد از عيد بفرستم گارانتي ؟ يه وقت زيد تر نشه اين مشكل اگه بمونه ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
اره فكر كنم مشكل از هموني كه ميگين باشه چون من روي مونيتور هم يه نايلون شفاف كشيدم و الان كه دست ميزنم صحفه مونيتور گرمه ...
برای مانیتورتون از ترانس استفاده کنید و بعد از اینکه کامپیوتر هم خاموش کردین مانیتور هم حتما کاملا خاموش کنید و از گرمای بیش از حد هم اگه جلوگبری کنید می تونید تا چند ماهی باهاش کار کنید . موفق باشید :11:

vahidreza2007
14-02-2010, 00:50
ممنون دوست عزيز ... يه اشتباه بزرگ من هم اين بوده كه وقتي كامپيوتر روخاموش ميكردم مونيتور رو خاموش نمي كردم

البته اون خط ها زياد محسوس نيست و فكركنم فعلا كار بده واسمون .....بعد عيد اگه اذيت كرد مي فرستم گارانتي