مشاهده نسخه کامل
: لطفا این جمه را برای من ترجمه کنید
لطفا این جمه را برای من ترجمه کنید
Use S/PDIF IN feature only when your device has digital output function.
Advanced Ali-001
13-02-2010, 09:47
فکر کنم بشه:
استفاده کنید ازپر اس یا پی دی آی اف فقط وقتی که دستگاهای سخت افزاری شما دیجیتالی باشند اون وقت میتونید پررو دربیارید با قطع کنید:31:
ایول..............
فکر کنم بشه:
استفاده کنید ازپر اس یا پی دی آی اف فقط وقتی که دستگاهای سخت افزاری شما دیجیتالی باشند اون وقت میتونید پررو دربیارید با قطع کنید:31:
ایول..............
خیلی ببخشید ها ولی من که از ترجمه شما چیزی نفهمیدم بشتر من میخوام بدونم output به معنای خروجی در این جمله چه معنی داره
Advanced Ali-001
13-02-2010, 12:20
یعنی باز کردن یا کشیدن یا جدا کردن دستگاههای سخت افزارییا همون دیجاتلی هارو رو فقط بااستفاده از اس یا پس یا پی دی اف انجام دهید :31:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
بزنشون تو
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودش برات ترجمه مي كنه!!!!!!!!!!:27::27:
سید حمید رضا
13-02-2010, 12:20
وقتی وسیله ی شما تابعیت خروجی دیجیتال دارد فقط از ویژگی s/pdif in استفاده کنید
time prince
13-02-2010, 15:00
از S/PDIF IN هنگامی استفاده کنید که دستگاه شما قابلیت خروجی دیجیتال داشته باشد !
از S/PDIF IN هنگامی استفاده کنید که دستگاه شما قابلیت خروجی دیجیتال داشته باشد !
ممنون
یعنی اینکه من میتونم کابل خروجی s/pdif گرافیک رو به این سوکت Spdif - in بروی مادربرد وصل کنم و صدا وتصویر رو هم زمان بر روی کابل HDMI انتقال دهم چون توی دفترچه مادربرد نوشته که این کابل باید به S/pdif - out وصل بشه موندم چکار کنم
time prince
13-02-2010, 22:52
دقیقا می خوای چه کار کنی ؟
دقیقا می خوای چه کار کنی ؟
ممنون مشکلم رفع شد:31:
Peter-959
17-02-2010, 01:55
بابا این چه ترجمه ای
S/PDIF مخفف Sony/Philips Digital Interface است
این درگاه درگاه اتصال وردی دیجیتال صداست یعنی اگر شما دستگاه پخش موزیک یا ----- یا .. داشته باشید که خروجی دیجیتال صدا داشته باشه میتونید به این در گاه وصل کنید .
ببخشید بعد از این که مشکلتون حل شد جواب دادم ، من الان این تاپیکو دیدم.
اما درستش این بود که شما وقتی فهمیدی این درگاه ماله چیه اینجا مینوشتی که دیگرانم که همچین سوالی دارن از تجربه شما استفاده کنن ، حالا من به جای شما نوشتم.
با تشکر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.