مشاهده نسخه کامل
: آسم
*Alucard*
10-02-2010, 10:03
سلام به دوستان خوب
پدر من مشکل آسم شدید داره به خصوص صبحها که از خواب بیدار میشه تنگی نفس شدید داره اسپری سالبوتامول ظاهرا دیگه بهش جواب نمیده بعضی وقتها من مجبور میشم بهش بتامتازون تزریق کنم تا حالش جا بیاد الان مدتی هست که فاصله این تزریقها کم شده و من حس میکنم داره اوضاعش بدتر میشه دکتر هم زیاد رفته ولی دکترهای این دوره زمونه (امیدوارم توهین نباشه) ظاهرا زیاد تو کارشون جدی نیستن چون همشون همون اسپری سالبوتامول و سالمترکس (سالمترول) و یک یا دو تا آمپول دگزامتازون و یا بتامتازون تو نسخه براش مینویسن پدرم مشکل دیگه ای به جز همین مسئله آسم نداره و سنش 58 سال هست میخواستم بدونم با توجه به وضعیتش که داره بدتر میشه و فاصله زمانی بین حمله هاش که داره کمتر و کمتر میشه بهتر هست چه کاری انجام بدیم!؟
دکترهای این دوره زمونه (امیدوارم توهین نباشه) ظاهرا زیاد تو کارشون جدی نیستن متأسفانه حرفت کاملاً صحیحه و به نظر میاد دکترا هر چقدر بیشتر پول میگیرن کمتر واسه مریض وقت میزارن و اصلاً زیاد واسه شون مهم نیست...
بازم بهترین کار رفتن پیش یه دکتر متخصصه که اونم با این وضعیت بهتره از دوستان و آشنایان و همچنین دوستان اینجا و توی فورومای پزشکی (مثل ایران سلامت و غیره) کمک بگیری تا بتونی یه دکتر درست جسابی قدیمی پیدا کنی بری قشنگ معاینه کنه و یه راه حل درست حسابی به پدرت ارائه بده... با دکترای ساعتی و روزمزد درمونگاها و بیمارستانا به هیچ جای مناسبی نمیشه رسیده (متأسفانه).........
امیدوارم هرچه زودتر بتونی یه دکتر و راه حل خوب پیدا کنی... واقعاً آسم بد چیزیه... :41:
سلام دوست عزیز
پدر شما تو این مرحله از بیماری نیاز به استفاده ار یک کورتیکواسترویید استنشاقی مثل اسپری بکلومتازون هم داره.البته بسته به شدت بیماری شاید مدتی هم نیاز به استفاده از کورتون خوراکی باشه.
در هرحال برای تخمین شدت بیماری باید به یک متخصص ریه و آلرژی مراجعه کنید
دوست عزیز
آسم یک حساسیت شدید مجاری تنفسی می باشد که با حملات دوره ای تنگی نفس و سرفه بروز می کند . شدید شدن آسم به مرور زمان سیر طبیعی بیماری می باشد ولی عواملی مثل موادحساسیت زا داروها و عفونتهای تنفسی می توانند باعث شدید شدن آسم شوند. درمان آسم شامل مراحل متعددی می باشد که با توجه به شدت بیماری و پاسخ تست تنفس ( اسپیرومتری ) پزشک معالج تصمیم به درمان میگیرد . درمان اولیه برونکو دیلاتاتور ها مثل سالبوتامول می باشند ولی کورتیکو استروئید های استنشاقی و تزریقی و یا خوراکی در مراحل بعد می باشند . آنتی هیستامین ها و ترکیبات تئوفیلین نیز کمک کننده می باشند .
در هر صورت تشخیص شدت بیماری و تصمیم گیری برای درمان به عهده پزشک فوق تخصص ریه می باشد و لاغیر و از مصرف بدون تجویز پزشک پرهیز نمایید..
موفق باشید.
ardavan_2008
10-02-2010, 21:42
دکترهای این دوره زمونه (امیدوارم توهین نباشه) ظاهرا زیاد تو کارشون جدی نیستن
از موضوع دور میشیم اما یه چیزی اینجا بگم که:
حرف شما درسته اما در مورد پزشکهای ایرانی ،نه هر پزشکی برای مثال خیلی از پزشکها رو هم من دیدم که از جونشون مایه میزارند اما خوب تو هر شغلی هر جور ادمی پیدا میشه ...اما با کلمه ی دکترها مخالف هستم چون همه اینجور نیستند شاید 1/3ــشون اینجور باشند:46:...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.