PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قابلیت بسیار جالب در Acer Extensa 5635G

sat2they
07-02-2010, 10:01
با سلام خدمت دوستان و عزیزانم در p30world
این قابلیت رو من چند وقت پیش در کلیپ تبلیغاتی لپتاپ اپل دیدم که در اون کلیپ شخص معرفی کننده محصول با قرار دادن دو انگشت خود برروب تاچ پد لپتاپ و با به هم نزیدک کردن و دور کردن انگشت هایش عکس ها را زوم میکرد .
من این رو بطور اتفاقی روی لپتاپم Acer Extensa 5635G امتحان کردم و جواب داد .به جز این امکان چند امکان جالب و بسیار کاربردی دیگر را نیز فهمیدم که در ادامه در مورد هرکدوم یه توضیح کوتاه میدم . همچنین فیلم های آموزشی و توضیحات بیشتر نیر در این آدرس قرار داده شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن دوستان دیگری که این امکانات رو در لپتاپ خودشون دیدن اینجا اعلام کنند تا دیگران هم بدوند.

1.Two-Finger Scrolling and Two-Finger Reverse
با استفاده از این قابلیت میتونید صفحات ورد یا اینترنت و...با استفاده از دو انگشت خود اسکرول کنید . بدین شکل که دو انگشت خود را بطور همزان برروی تاچپد گزاشته و بالا یا پایین ویا چپ و راست میبرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------------------
2.Two-Finger Rotate
با استفاده از این امکان می تونید عکس های خودتون رو بچرخونید .همانند شکل :

3.Two-Finger Pinch Zoom
این تکنیک نیز که هم در اینترنت و هم در مرور کردن عکس کاربرد داره بشما این امکان رو میده که بتونید با نزدیک کردن و یا دور کردن انگشتهاتون عکس و یا صفحات وبسایتی رو zoom کنید .

4.Linear Scrolling
این امکان رو هم فکر میکنم اکثرا میدونن کافیه انگشتتون رو در گوشه ی سمت راست تاچپد قراربدین و اون رو بالا و پایین ببرید این روش هم در مررور کردن صفحات در وبسایت ها کاربرد داره

5.ChiralScroll™
من از این امکان خیلی استفاده میکنم این هم برای اسکرول کردن به کار میره . کافیه انگشتتون رو سمت راست تاچپد قرار بدین و اون رو به سمت مرکز تاچپد ببرید سپس به صورت دایره ای بچرخونید تا به راحتی و با سرعت دلخواه صفحه رو مررور کنید.

6. Momentum™
این یکی هم به شما این امکان رو میده که وقتی دارید عکس هارو مررور میکنید با قرار دادن دو انگشت برروی تاچپد و انتقال انگشتها به سمت راست یا چپ ،عکس بعدی یا قبلی نمایش داده بشه.

یه سری امکانات دیگر هم هست که در سایت ذکر نشده وباید خودتون کشف کنید .
در ضمن این آموزش از جایی کپی نشده و توسط خودم گرداوری شده .
خوشحال میشم نظراتتون رو بدید .
با تشکر فرهاد. 88/11/17

AC Schnitzer
07-02-2010, 10:30
تا جایی که I میدونم خاصیت MultiTouch رو اولین بار ASUS ارائه کرد ،
Asus EEEPC ها هم همشون دارن

Green.Son
07-02-2010, 11:06
باتشكر
همه ایسرهای 2088 به بعد همین قابلیتها رو دارن
اما بعضی هاشون رو نمی دونستم

P2X
16-11-2012, 20:24
سلام به دوستای گلم.
من با دیدن امکانات جدیدی که نمونه هاش بالاتر توسط دوست گلمون گذاشته شده در سایت اصلی "synaptics"بدجور تو فکر تجربه کردن این امکانات افتادم. درایور قبلی تاچ پدم Elantech Version V8.0.5.5 بود که خیلی هم خوب بود و تا 3 انگشتی هم ساپورت می کرد ولی با دیدن قابلیت هایی مثل ChiralScroll ، Three-Finger Flick و... درایورمو به Elantech Version V11.5.0.9 آپدیت کردم تا شاید این قابلیت ها بهش اضافه بشه ولی نه تنها 4 انگشتی بهش اضافه نشد بلکه یکسری از قابلیت ها ازش برداشته شد از جمله این که دیگه نمی شد کارکرد دکمه ها را به دلخواه تنظیم کرد.......بعد با توجه به ادعاهایی که سایت "sinaptics" کرده بود درایورمو به synaptics v16.2.21 25oct2012 آپدیت کردم که بازم نه تنها قابلیت های مورد انتظار رو نداشت بلکه تمام قابلیت هاشم گرفت و فقط 1 انگشتی کار میکنه و همچنین واسه کلیک راست کردن مجبورم بکوبم رو دکمش..........الان موندم که من از اول اشتباه متوجه این قابلت ها شدم یا این که تو نصب درایورم اشتباه عمل کردم خواهشا منو کمک کنین بد جور درگیر تجربه این قابلیت هام....... Tanks

P2X
17-11-2012, 14:23
از دوستان خواهش دارم چیزی می دونن بی تفاوت رد نشن.....tANKs

payma
17-11-2012, 17:23
سلام به دوستای گلم.
من با دیدن امکانات جدیدی که نمونه هاش بالاتر توسط دوست گلمون گذاشته شده در سایت اصلی "synaptics"بدجور تو فکر تجربه کردن این امکانات افتادم. درایور قبلی تاچ پدم Elantech Version V8.0.5.5 بود که خیلی هم خوب بود و تا 3 انگشتی هم ساپورت می کرد ولی با دیدن قابلیت هایی مثل ChiralScroll ، Three-Finger Flick و... درایورمو به Elantech Version V11.5.0.9 آپدیت کردم تا شاید این قابلیت ها بهش اضافه بشه ولی نه تنها 4 انگشتی بهش اضافه نشد بلکه یکسری از قابلیت ها ازش برداشته شد از جمله این که دیگه نمی شد کارکرد دکمه ها را به دلخواه تنظیم کرد.......بعد با توجه به ادعاهایی که سایت "sinaptics" کرده بود درایورمو به synaptics v16.2.21 25oct2012 آپدیت کردم که بازم نه تنها قابلیت های مورد انتظار رو نداشت بلکه تمام قابلیت هاشم گرفت و فقط 1 انگشتی کار میکنه و همچنین واسه کلیک راست کردن مجبورم بکوبم رو دکمش..........الان موندم که من از اول اشتباه متوجه این قابلت ها شدم یا این که تو نصب درایورم اشتباه عمل کردم خواهشا منو کمک کنین بد جور درگیر تجربه این قابلیت هام....... Tanks

من روی لپتاپ HP برنامه Syaptic TouchPad 8.1 رو دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم قابلیت هاش هم خیلی زیاده از اسکرول 2 انگشتیو تک انگشتی بگیر تا Rotate و زوم و 4 انگشتی و ...
از سایت HP این برنامه رو دانلود کن
مدل لپتاپت چیه؟

P2X
17-11-2012, 17:49
مرسی از این که جواب دادی..... از سایت اصلیش گرفتم ولی همونطور که تو شکل معلومه ناقص نصب میشه......... لپتابم ASUS K53SD

P2X
18-11-2012, 21:38
tAnKs............................................. ..