مشاهده نسخه کامل
: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
حسین جـــان من 1 ساعت دیگه میرم سر کار .اگه نوبت من شد من فردا حول وحوش ساعت 4یا 5 بعداز ظهر میام . شرمنده
حسین جـــان من 1 ساعت دیگه میرم سر کار .اگه نوبت من شد من فردا حول وحوش ساعت 4یا 5 بعداز ظهر میام . شرمنده
رامین جان 45 دقیقه دیگه نوبت شما میشه .
منچستر سیتی 2-1 از بیرمنگام برد .
در حال حاضر بازی تیمهای منچستر سیتی و اورتون در حال برگزاریه .
وحید جان زودتر دسته بازیو بگیر اینجوری نمیشه بازیها رو همش به کامپیوتر بسپاریم .
منچستر 2-0 اورتون رو هم تونست شکست بده . شرمنده وحید داری کم کم میری ته جدول
بازی بعدی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidgame
06-02-2010, 21:03
خیلی بد شد:13:من حاظرم به همه تیم ها ببازم ولی منچستر رو ببرم:31:
بازی بعدی من چند تا بازی دیگه میشه؟
فکر میکنم 5 تا بازی دیگه . جدول مسابقات توی پست اول هستش .
بچه ها بازیه من چه وقتیه؟؟
بچه ها بازیه من چه وقتیه؟؟
ادامه مسابقات به این شکله :
فولام----------------------------چلسی************** ( من این مسابقه رو امشب برگزار میکنم )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون **********( آرمین الان سر کاره گفت فردا ساعت 4-5 بعد از ظهر میتونه بیاد )
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد********* ( محمد فقط شبا میتونه بیاد )
ساندرلند-----------------------لیورپول****************( عادل )
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی
vahidgame
06-02-2010, 22:21
میگم بازی آرمین رو بزنی بره بهتر نیست؟چون الان همه بچه ها هستند
میگم بازی آرمین رو بزنی بره بهتر نیست؟چون الان همه بچه ها هستند
والا چی بگم وحید جان اینجوری ناراحت نمیشه ؟ ماباید یک سری قوانین برای برگزاری مسابقات بزاریم .
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
عادل جان شما معمولا کی میتونی بیای توی تاپیک و بازیهاتو انجام بدی ؟
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
شما هم بچه ها کمک کنید دیگه قوانین زمان مسابقات چطوری باشه ؟
mohammad_87
06-02-2010, 22:29
اون ارور را ميده هم با نه و هم با بله جواب نداد و همنطور بود
مثل اينكه قسمت ما نيست كه همراه شما دوستان باشم ديگه فكر كنم خيلي وقت گرفتم
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
شما حالا بديد به كامپيوتر تا من ببينم مشكل من چي ميشه
شرمنده بخدا
مسعود مشکل شما پچهای نصب شده هستش.منم همین مشکل رو داشتم دیگه.شما بازی رو uninstall کن و همه پوشه ها حتی کیت سرور رو پاک کن یا یه جا بک آپ بگیر.بازی رو دوباره نصب کن.و هیچ پچ دیگه ای نصب نکن.فقط ممکنه مشکل لباسهارو داشته باشی که با نصب کیت سرور و کیت لیگ برتر حل میشه.
قابل توجه همه دوستان:کسانی که مشکل لود شدن آپشن فایل رو دارن همینجوری حل کنند و مشکل لباسهارو هم با کیت سرور حل کنن.
حسین منم مشکل لباسهارو دارم اما هنوز کیت نصب نکردم که ببینم حل میشه یا نه.ضمنا کسی پچ نصب نکنه.یا اینکه یه ویندوز دیگه بریزه و تو اون یه بازی بدون هیچ پچی برای لیگ نصب کنه.
منچستر 2-0 اورتون رو هم تونست شکست بده . شرمنده وحید داری کم کم میری ته جدول
منظورت من که نیستم؟ضمنا منظور حسین منچستر سیتی بود.
راستی حسین جان از کی تاحالا تیم چهارم جدول رو میگن سرور؟:13:من چون عدد هفت رو دوست دارم و دیگه بعدا از 3 پایینتر نمیام گفتم اولش با هفتم شروع کنم خوش یمن باشه.:27:ندیدی امروز منچستر 5-0 پورتموث رو له کرد؟این است :21:شیاطین سرخ :21:
یعنی مسابقه ی من فردا برگذار میشه.
vahidgame
06-02-2010, 22:33
والا چی بگم وحید جان اینجوری ناراحت نمیشه ؟ ماباید یک سری قوانین برای برگزاری مسابقات بزاریم .
آره قوانین داشته باشه خیلی خوب میشه.ولی به نظرم روزهایی که بعضی ها مشکل دارند بازی رو بزنی بره بهتره. تا فردا بعدظهر خیلی دیره.من الان هنوز بازی نکردم البته تقصیر خودم هست که دسته ندارم:20:
یعنی مسابقه ی من فردا برگذار میشه.
عادل جان شما معمولا کی میتونی به اینجا سر بزنی و بازیهاتون انجام بدی ؟
فعلا صبر کن شاید همین امشب بازیتو انجام بدی .
......
الان 4 نفراز 6 نفرمون همزمان آنلاینه باید درمورد زمان مسابقات تصمیم بگیریم .
من میگم طرفای ساعت 4 5 6 7 بزارید که همه بتونند بیان.
vahidgame
06-02-2010, 22:35
دیدی امروز منچستر 5-0 پورتموث رو له کرد؟این است شیاطین سرخ
این جا جای این حرف ها نیست ولی مثل اینکه از این 5 تا گل 3 تاش گل به خودی بوده.من رفتم توی یه سایت خارجی دیدم واقعا بازی این جوری دیده بودین:31:فقط شانس اوردی من چلسی رو برنداشتم چون با تیم خردسالان اون هم منچستر رو می بردم:31:
شما به من ساعت بده هر وقت باشه من میام.فقط صبح ها تا ساعت 1 نباشه.
سلام بجه ها کسی الان میتونه وارد لیگ بشه؟؟؟:20::20::20:
mohammad_87
06-02-2010, 22:38
وحید حیف که همینجوری صفحه ها تعدادشون تصاعدی میره بالا وگرنه من تو کل کل کم نمیارم.به قول یه بنده خدا:ما حرفامون رو تو زمین میزنیم!
آقا یه راه حل ساده برای مشکل کیتها پیدا کردم.فقط چند دقیقه صبر کنید...
مشکل رو حل کردم.حسین مشکل از پچی بود که شما نصب کردید.و سازندش زحمت کشیده روی ادیت فایل کیتها رو تغییر داده.عجب حوصله ای داشته بخدا.من یه آپشن فایل اورجینال از ورژن 1.0 گرفتم و با برنامه ped editor فقط کیتها رو ریپلیس کردم.فایل میذارم اگه چیزیش مشکل داشت بگید.
این اینترنت هم بخاطر همون مسایل 22 بهمن فعلا همینجوریه و تا آخر هفته بدتر هم خواهد شد(البته دندونمو گاز گرفتم ها!!)پس فعلا باید با این شرایط کنار بیایم.
راستی حسین جان از کی تاحالا تیم چهارم جدول رو میگن سرور؟:13:من چون عدد هفت رو دوست دارم و دیگه بعدا از 3 پایینتر نمیام گفتم اولش با هفتم شروع کنم خوش یمن باشه.:27:ندیدی امروز منچستر 5-0 پورتموث رو له کرد؟این است :21:شیاطین سرخ :21:
فعلا خدا بهت رحم کرده این روزا با من بازی نداری امروز به بولتون رحم کردم فقط یکی بهش زدم خوبیت نداشت اولین بازی جشنواره گل به راه بندازم اما این وضع زیاد ادامه نخواهد داشت میخوام قدرت اصلیمو در برابر منچستر نشون بدم تازه اون موقع معنی 7 رو میفهمی .
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
شما به من ساعت بده هر وقت باشه من میام.فقط صبح ها تا ساعت 1 نباشه.
خب عالیه پس من با پیام خصوصی با شما در ارتباطم . اما امشب هم صبر کن شاید بازیتو امشب برگزار کنی .
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
سلام بجه ها کسی الان میتونه وارد لیگ بشه؟؟؟:20::20::20:
چی بگم دوست عزیز الان لیگ راه افتاده فعلا که همه دوست دارن بازیها رو ادامه بدن اما اگه یکی از بچه ها نتونست ادامه بده شما حاضری بجاش بیای ؟ اگه حاضری من توی پیام خصوصی حتما بهتون میگم در ضمن شما میتونی تا آخر فصل لیگو ادامه بدی و وقت آزاد برای مسابقات داری ؟
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
محمد جان از صبح کجایی این مشکل کیت منو این بنده خدا مسعود رو کچل کرد . مسعود میگفت سر این کار ویندوزشو هم عوض کرده و رایترشم سوخته خیلی دوست داره توی این مسابقات شرکت کنه اگه یک راه حلی براش پیدا میشد خیلی عالی میشد .
چی بگم دوست عزیز الان لیگ راه افتاده فعلا که همه دوست دارن بازیها رو ادامه بدن اما اگه یکی از بچه ها نتونست ادامه بده شما حاضری بجاش بیای ؟ اگه حاضری من توی پیام خصوصی حتما بهتون میگم در ضمن شما میتونی تا آخر فصل لیگو ادامه بدی و وقت آزاد برای مسابقات داری ؟
حاضرم!!!
وقت تا دل بخواد...:20::20::20:
vahidgame
06-02-2010, 23:00
من تا 1 ساعت دیگه بیشتر نمیتونم این جا باشم به من دیگه بازی فکر کنم نرسه.
راستی حسین جان فردا ساعت 7:30 بی خیال شو چون بازی چلسی و آرسنال هست که خیلی حساس هستش:46:
من تا 1 ساعت دیگه بیشتر نمیتونم این جا باشم به من دیگه بازی فکر کنم نرسه.
راستی حسین جان فردا ساعت 7:30 بی خیال شو چون بازی چلسی و آرسنال هست که خیلی حساس هستش:46:
بازی میخوای ببینی بازیهای منو توی این لیگ ببین دیگه چرا راه دوری میری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بعد اون بازی بچه ها انگیزشون صد چندان میشه .
امشب که دیگه فکر نمیکنم نوبت بازیت بشه راستی نهایتا تا هفته بعد سعی کن دسته گیر بیاری چون باز ممکنه به یکی دیگه از بچه ها بخوری بعد دوباره دو گله میشیا از ما گفتن .
mohammad_87
06-02-2010, 23:08
وحید حیف که همینجوری صفحه ها تعدادشون تصاعدی میره بالا وگرنه من تو کل کل کم نمیارم.به قول یه بنده خدا:ما حرفامون رو تو زمین میزنیم!
مشکل رو حل کردم.حسین مشکل از پچی بود که شما نصب کردید.و سازندش زحمت کشیده روی ادیت فایل کیتها رو تغییر داده.عجب حوصله ای داشته بخدا.من یه آپشن فایل اورجینال از ورژن 1.0 گرفتم و با برنامه ped editor فقط کیتها رو ریپلیس کردم.فایل میذارم اگه چیزیش مشکل داشت بگید.
این اینترنت هم بخاطر همون مسایل 22 بهمن فعلا همینجوریه و تا آخر هفته بدتر هم خواهد شد(البته دندونمو گاز گرفتم ها!!)پس فعلا باید با این شرایط کنار بیایم.
این بالایی پست قبلیم بود که رفت صفحه قبل.
حسین نام همه گیمرها رو با تیمشون صفحه اول بنویس.من هی قاطی میکنم.الان خودم و خودتو خودشو(مسعود)می دونم.:31:
ضمنا درباره ساعت من از ساعت 8:30 شب به بعد میتونم قطعی بگم که میام.البته بجز روزهای تعطیل.
در باره مشکل لباسها دوباره توضیح میدم:
بازی رو بدون هیچ پچ و کیت سرور و... نصب کنید.این آپشن فایل و سیو لیگ رو استفاده کنید و در جریان لیگ هیچ پچ دیگه ای نصب نکنید زیرا بعلت تغییر ورژن بازی در اکثر پچ ها،ادیت فایل و سیو لیگ قابل استفاده نخواهند بود.ولی استفاده از کیت سرور در صورتیکه فقط برای ویرایشهای گرافیکی مثل لوگوها،اسکوربردو.. باشه اشکالی نداره.
این هم آپشن فایل با کیتهای درست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تست کنن ببینن از لحاظ لباس درسته؟تغییراتی که حسین داده اعمال شده؟برای من که همه چیز اوکی بود.
ضمنا جدای کل کل و این حرفها از حسین بخاطر پیگیری لیگ و ویرلیش صفحه اول تشکر میکنم.مرسی:11:اما منتظر بازی با اون آنچلوتی دفاعی که چندین سال مارو زجر داد هستم ها....
vahidgame
06-02-2010, 23:20
بازی میخوای ببینی بازیهای منو توی این لیگ ببین دیگه چرا راه دوری میری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی های تو آخه پخش زنده نداره:31:حداقل بعد از 4 روز دوست دارم این دربی رو چلسی ببره.اگه اون موقع نوبت من بود بزنه بره 4 بخوره هم عیب نداره:21: ولی تیم تو چون چلسی هست من دلم نمیاد ببرمش
این هم آپشن فایل با کیتهای درست:
یعنی محمد جان من حالا آپشن فایل شدم:31: مثل اینکه منچستر برده جوگیر شدی ها:31:
حالا جدا از اینا محمد جان اگه تهران میشینی می تونم باهات قرار بذارم چلسی و منچستر یه دست بزنیم.من نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی با چلسی هر تیمی حتی منتخب جهان رو هم میبرم.من الان هر شماره که میاد حداقل یه 200-300 ساعتی با چلسی میرم.جدی من الان مربی چلسی میشدم می تونستم راحت قهرمانش کنم:31:
محمد جان ای کاش یک کم زود تر میومدی توی تاپیک که مسعود بود .
خب حالا در مورد زمان مسابقات چیکار کنیم .
بنظرتون این قانون چطوره ما براساس قول و وعده کاربران بهشون یک زمان بدیم مثل مسابقات رسمی کونامی توی pesranking اگه توی اون زمان مثلا زمان سه ساعته اون کاربر اومد و بازیشو انجام داد که هیچی وگرنه بازیو به کامپیوتر واگذار میکنیم ( البته باسیستم و تاکتیکهای مورد نظر خودش )
اما امشب رو چیکار کنیم قبل از بازی شما و عادل عزیز آرمینبازی داره و امشب نمیتونه بیاد حالا تکلیف چیه ادامه بازیها رو بزاریم برای فردا یا همین امشب بازی آرمین رو به کامپیوتر بدیم تا بقیه کاربران بتونن بازیشونو انجام بدن ( البته فقط شما و عادل میتونین امشب بازی کنین چون بازی بعد شما دوباره آرمینه )
بازیه آرمینو بدیم کامپیوتر بهتره.
اونوقت من میزبانم یا میهمان.
بازیه آرمینو بدیم کامپیوتر بهتره.
اونوقت من میزبانم یا میهمان.
شما میهمانی .
خب اینجوری 45 دقیقه تا یک ساعت دیگه نوبت شما میشه تا اون موقع هستی و میتونی بازیتو انجام بدی ؟
من یکبار دیگه برنامه رو بزارم :
ترتیب ادامه مسابقات به این شکله :
فولام----------------------------چلسی************** ( من این مسابقه رو امشب برگزار میکنم )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون **********( آرمین الان سر کاره گفت فردا ساعت 4-5 بعد از ظهر میتونه بیاد )
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد********* ( محمد فقط شبا میتونه بیاد )
ساندرلند-----------------------لیورپول****************( عادل ساعت 1 بعد از ظهر به بعد میتونه بیاد )
هفته سوم :
mohammad_87
06-02-2010, 23:38
وحید ببخشید اونجا دوتا پست با هم قاطی شدن شدی آپشن فایل!!
نمی دونم حسین تصمیم با خودته.چون الان بهتر از هرکسی میدونی چندبار از هر گیمر بازی رو به کامپیوتر دادی.این اسمهارو با تیمها لطف کن بذار پست اول من بفهمم با کیا طرفم!
من میگم زیاد بازی رو به کامپیوتر ندیم مگر در مواقع ضروری یا نظر طرف.اما الان همونطور که قبلا خودت گفتی چون اول لیگ هست بچه ها و مثلا خودم از لحاظ زمانبندی مشکل داریم و همه سر یک ساعت معین نمی تونن بیان.من میگم اول هرکس بگه چه ساعتی میتونه بیاد بعد کلا تصمیم گیری کنیم.برای بازیهای امشب من عجله ای ندارم و میگم این آپشن فایل رو تست کنیم و بقیه هم زمانهای آزادشون رو بگن.
الان هرکس آنلاین هست ساعت آزادشو بگه تا اگه شد امشب یه زمانبندی بکنیم و هرکی تکلیف خودشو بدونه.
خودم روزهای عادی 8:30 شب به بعد.روزهای تعطیل 24 ساعته میتونم بیام.(رییس سازمان لیگ برتر،جناب آقای حسین !این ساعات رو جنابعالی یجایی سیو کن تا یه برنامه در حد لیگ برتر انگلیس بتونیم پیدا کنیم.الان دقیقا شدیم مثل لیگ برتر ایران که زمان بازیهای یه هفته بعد هم معلوم نیست!!)
عادل جان اگه اجازه بدی فردا هر دو بازی قبل شما برگزار میشه.چون من الان دارم با سر میرم تو مانیتور(عملی نیستم ها!!!!!!!خوابم میاد شدید)و فردا شب بازی شما برگزار میشه.صد در صد
امشب میخوایم یه نتیجه گیری درباره زمانبندی بکنیم.
باشه پس من 1 ساعته دیگه انلاینم.
masoodbr
06-02-2010, 23:47
سلام محمد جان دستت درد نكنه بابا باور كن از ديشب تا امشب فكر كنم نصف موهام ريخت زودتر ميامدي مرد مومن بازم دستت درد نكنه مشكل من حل شد:11::40:
ميشه تا جايي كه ليگ رفته جلو منم سيو داشته باشم
mohammad_87
06-02-2010, 23:51
خواهش میکنم مسعود جان.انجام ظیفست.بیودم که بیام.تست کردی؟درست بود؟
کسانی که آنلاین هستن الان اعلام کنن که چه ساعتهایی میتونن بیان بازیشون رو انجام بدن تا یه برنامه درست حسابی درست کنیم.
-------------------حسین کجایی داری چکار میکنی؟من می خوام برم.امشب نمیتونم بازی کنم.آپشن فایل درست بود؟یه ندایی بده..کجایییییییییییییییییی ییی.....................
vahidgame
06-02-2010, 23:54
من اگه مشکلی نداشتم باشم و اینترنتم درست باشه میتونم همه موقعی بیام.
اینم یک چشمه دیگه از قدرت من تازه قدرت اصلیمو تو بازیهای رو در رو میبینید .
الان بازی آرمین داره برگزار میشه بعدش محمد نوبت شماست خودتو گرم کن .
این پیتر چک انصافا نعمتیه توی تصویر بالا جهش رو دارین .
masoodbr
06-02-2010, 23:58
اره درست بود دستت درد نكنه
من معمولا از 1تا4 بعدظهر و8شب به بعد هستم اگه صبح هم بودم مشكلي نيست بازي نوبت من باشه انجامش ميدم
وحید ببخشید اونجا دوتا پست با هم قاطی شدن شدی آپشن فایل!!
نمی دونم حسین تصمیم با خودته.چون الان بهتر از هرکسی میدونی چندبار از هر گیمر بازی رو به کامپیوتر دادی.این اسمهارو با تیمها لطف کن بذار پست اول من بفهمم با کیا طرفم!
من میگم زیاد بازی رو به کامپیوتر ندیم مگر در مواقع ضروری یا نظر طرف.اما الان همونطور که قبلا خودت گفتی چون اول لیگ هست بچه ها و مثلا خودم از لحاظ زمانبندی مشکل داریم و همه سر یک ساعت معین نمی تونن بیان.من میگم اول هرکس بگه چه ساعتی میتونه بیاد بعد کلا تصمیم گیری کنیم.برای بازیهای امشب من عجله ای ندارم و میگم این آپشن فایل رو تست کنیم و بقیه هم زمانهای آزادشون رو بگن.
الان هرکس آنلاین هست ساعت آزادشو بگه تا اگه شد امشب یه زمانبندی بکنیم و هرکی تکلیف خودشو بدونه.
خودم روزهای عادی 8:30 شب به بعد.روزهای تعطیل 24 ساعته میتونم بیام.(رییس سازمان لیگ برتر،جناب آقای حسین !این ساعات رو جنابعالی یجایی سیو کن تا یه برنامه در حد لیگ برتر انگلیس بتونیم پیدا کنیم.الان دقیقا شدیم مثل لیگ برتر ایران که زمان بازیهای یه هفته بعد هم معلوم نیست!!)
عادل جان اگه اجازه بدی فردا هر دو بازی قبل شما برگزار میشه.چون من الان دارم با سر میرم تو مانیتور(عملی نیستم ها!!!!!!!خوابم میاد شدید)و فردا شب بازی شما برگزار میشه.صد در صد
امشب میخوایم یه نتیجه گیری درباره زمانبندی بکنیم.
محمد جان تصمیم با خودته پس من بازی آرمینو قطع کنم ؟
در مورد چیزایی که گفتی باشه من ترتیبشونو میدم .
ببین کاربران این تیمها رو انتخاب کردن :
وحید : اورتون - تقریبا همیشه میتونه بیاد توی تاپیک و بازیهاشو انجام بده .
آرمین : آرسنال - فکر میکنم شب کار باشه گفت فردا ساعت 4 بعد از ظهر به بعد هستش .
مسعود : منچستر سیتی -ایشون هم الان گفت 1 تا 4 بعد از ظهر و 8 شب به بعد هستش .
محمد : منچستر - شبها
حسین : چلسی - 12 ظهر به بعد تا تقریبا آخر شب من کارم صبح تا ظهره اون موقع نمیتونم بازی کنم .
عادل : لیورپول - برنامه ایشون رو نمیدونم
عادل جان شما معمولا کی وقت داری ؟
mohammad_87
07-02-2010, 00:12
بازی آرمین با خودت.ولی با اجازه عادل جان که میدونم دوست داره بازی کنه من فرداشب بازی میکنم.البته وقتی زمانبندی بشه دیگه این تعویقها برای هیچ کس انجام نخواهد شد.فردا شب اگه تا ساعت نه شب خبری ازم نبود بازی رو بدین کامپیوتر با همون ترکیب خودش تا بچه ها بیشتر از این معطل نشن.اما نود و نه در صد تا اون موقع میام.
حسین یه پیشنهاد دارم:زمان بازی هرکس با توجه به ساعات آزادش و زمانبندی خودت انجام بشه.اما یه قراری شبها که اکثر بچه ها هستن گذاشته بشه و برنامه یک هفته از لیگ رو همراه با ساعت و روز برگزاری بازی رو بگو.اونجوری دیگه لازم نیست همه همیشه آنلاین باشن.و شبها هم باشه برای پاتوق!رفع اشکال و...
شب همگی بخیر تا فردا
-------------------حسین کجایی داری چکار میکنی؟من می خوام برم.امشب نمیتونم بازی کنم.آپشن فایل درست بود؟یه ندایی بده..کجایییییییییییییییییی ییی.....................
من آپشن فایل مسابقاتو دارم ایرادی داری همینو داشته باشم ؟ یعنی میگی روی سیو تاثیر میذاره آپشن فایل بقیه رو خراب میکنه ؟
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
بازی آرمین با خودت.ولی با اجازه عادل جان که میدونم دوست داره بازی کنه من فرداشب بازی میکنم.البته وقتی زمانبندی بشه دیگه این تعویقها برای هیچ کس انجام نخواهد شد.فردا شب اگه تا ساعت نه شب خبری ازم نبود بازی رو بدین کامپیوتر با همون ترکیب خودش تا بچه ها بیشتر از این معطل نشن.اما نود و نه در صد تا اون موقع میام.
حسین یه پیشنهاد دارم:زمان بازی هرکس با توجه به ساعات آزادش و زمانبندی خودت انجام بشه.اما یه قراری شبها که اکثر بچه ها هستن گذاشته بشه و برنامه یک هفته از لیگ رو همراه با ساعت و روز برگزاری بازی رو بگو.اونجوری دیگه لازم نیست همه همیشه آنلاین باشن.و شبها هم باشه برای پاتوق!رفع اشکال و...
شب همگی بخیر تا فردا
باشه همین کار رو میکنم و یک فرصت زمانی هم به کاربران میدیم اگه از اون زمان گذشت و اون کاربر نیومد بازی رو به کامپیوتر واگذار میکنیم .
پس من الان برنامه زمانی مسابقات رو مینویسم و اونو توی پست اول میزارم .
فولام----------------------------چلسی -------------------- بازی من برگزار شد .
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- فردا بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------فردا 8 شب نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- فردا 9 شب نهایتا تا 10 شب فرصت مسعود برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- فردا 10 شب نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
mohammad_87
07-02-2010, 00:23
نه عزیزم.چون با پچی که نصب کردی مچ هستش مشکلی نداره ولی اگه پچت رو پاک کنی این یکی رو باید برداری.با یه برنامه ای چیزی بازش کن ببین تغییرات بازیکنان بهم نخورده تا بچه ها مطمئن باشن .البته مسعود که میگفت سالمه.بی زحمت جایگزین آپشن فایل صفحه اول کن.مرسی...
راستی با این ساعت ها توی یک شب همه میتونن حداقل یک بازی بکنن.خیلی داره جالب میشه!شب همگی خوش.
موقع خواب میتونید ستاره هارو بشمارید تا نام منچستر از ذهنتون خارج بشه و بتونین راحت بخوابین......:27:
masoodbr
07-02-2010, 00:39
فكر كنم اشتباه شده بيد من منچستر سيتي هستم نه ليورپول من فعلا تو اين برنامه بازي ندارم
من هم از 3 تا 5 و 8 شب تا 10 وقت دارم.
پس من الان برنامه زمانی مسابقات رو مینویسم و اونو توی پست اول میزارم .
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- فردا 9 شب نهایتا تا 10 شب فرصت مسعود برای برگزاری این مسابقه
احتمالا اشتباه شده.منظور حسین منم.پس من فردا همین موقع آن لاین هستم.
شب بخیر.
درسته اشتباه از من بود جدول رو کامل تر میکنم :
فولام----------------------------چلسی -------------------- بازی من برگزار شد .
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- فردا بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------فردا 8 شب نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- فردا 9.15 شب نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- فردا 10شب نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------فردا 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------فردا 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون فردا شب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------فردا شب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
پایان هفته سوم لیگ
..........
من سعی کردم توی برنامه بالا, تمام بچه ها فردا بازی داشته باشن اگه نقصی در کار بود به خوبی خودتون ببخشید .
در ضمن امشب محمد آپشن فایل رو که مشکل کیت داشت درست کرد من مجددا تواناییهای تیمها رو تعدیل میکنم و فردا صبح نهایتا تا 11 -12 ظهر توی پست اول قرار میدم لطفا تمام کاربران قبل از انجام مسابقه ای که فردا دارن حتما این آپشن فایل رو دانلود کنند .
vahidgame
07-02-2010, 10:58
بولتون----------------------اورتون ----------------------فردا شب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
من از 12 شب بعد احتمالا بیشتر وقت ها نمی تونم بیام.نمیشه برنامه تغییر کنه.چرا همه بازی شب هستش؟
آپشن فایل قبلی ایراد کیت یا همون لباس تیمها رو داشت که محمد عزیز مشکل رو حل کرد .توی این آپشن فایل قدرت تیمها به این شکل تعدیل شده اند :
از قدرت تیمهای منچستریونایتد و چلسی 10 واحد کم شده .
از قدرت تیمهای آرسنال و لیورپول 9 واحد کم شده .
از قدرت تیم منجستر سیتی 8 واحد کم شده .
از قدرت تیم اورتون 6 واحد کم شده.
فایل سیو بازی :
بازیهای هفته دوم :
فولام----------------------------چلسی -------------------- (برگزار شد )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- امروز بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------امشب ساعت 8 نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- امشب 9.15 نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- امشب 10نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
من از 12 شب بعد احتمالا بیشتر وقت ها نمی تونم بیام.نمیشه برنامه تغییر کنه.چرا همه بازی شب هستش؟
وحید جان امشب استثنائا اینجوری شد چون تمام کاربران دوست دارن فعلا یک بازی توی این لیگ داشته باشن . به امید خدا در ادامه مسابقات هر هفته از لیگ رو در دو روز انجام میدیم تا کاربران از نظر زمانی در مظیقه قرار نگیرن .
vahidgame
07-02-2010, 14:46
حسین جان من باور کن امروز به احتمال زیاد تا ساعت 11:30 میتونم اینجا بیام.مثل اینکه کلا من شانس ندارم:41: با احترامی که به دیگر دوستان دارم ولی نمی شد تعداد رو کمتر می کردی و فعلا برای اولین لیگ اونایی که بیشتر میتونند بیان رو میذاشتی.
masoodbr
07-02-2010, 15:42
سلام كسي لباسهاي ليگ انگليس را دارد بگذارد براي من
البته gdb نباشند چون كيت سرور براي من كار نمي كنه
ا
ز قدرت تیمهای منچستریونایتد و چلسی 10 واحد کم شده .
از قدرت تیمهای آرسنال و لیورپول 9 واحد کم شده .
از قدرت تیم منجستر سیتی 8 واحد کم شده .
من میگم از تیم هایی مثل منچستر سیتی و لیورپول و اورتون یه کم از قدرتشون روکم کنید چون.
بازم منچستر سیتی خیلی قوی تر از لیورپول هم ستاره هاش بیشتره هم بازیکنای سرعتی داره.
مٍٍثلا از آرسنال 8 واحد. از لیورپول و منچستر سیتی 6 واحد.
از اورتون هم 4 تا 5 واحد کم بشه.
ا
من میگم از تیم هایی مثل منچستر سیتی و لیورپول و اورتون یه کم از قدرتشون روکم کنید چون.
بازم منچستر سیتی خیلی قوی تر از لیورپول هم ستاره هاش بیشتره هم بازیکنای سرعتی داره.
مٍٍثلا از آرسنال 8 واحد. از لیورپول و منچستر سیتی 6 واحد.
از اورتون هم 4 تا 5 واحد کم بشه.
درمورد لیورپول حق با شماست عادل جان من یک واحد قدرت لیورپول رو بیشتر میکنم و مجددا آپشن فایلو کپی میکنم اما بقیه تیمها وضعیتشون خوبه .
درمورد سختی بازیها نگران نباشید بعد از 4-5 بازی از تمام کاربران نظر سنجی میشه و با توجه به نتایج قدرتها رو تعدیل میکنیم فعلا چاره نداریم بجز سعی و خطا . اما عجله نباید عجله کنیم هر کاربر حداقل 4 تا بازی باید انجام بده تا بتونیم وضعیت رو ارزیابی کنیم.( هر ستون مربوط به یک تیم میشه )
اینم آپشن فایل که به قدرت لیورپول یک واحد افزوده شد من لینک آپشن فایل توی پستی قبلی و پست اول تاپیک رو هم درست میکنم:
او هه هو هه او هه هو هه :31: اقایون سلام. بنده بازیم رو انجام دادم . وبا نتیجه ی یک بر صفر پیروز شدم . :31: اینم سیو بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم گلم که آرشاوین زد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او هه هو هه او هه هو هه :31: اقایون سلام. بنده بازیم رو انجام دادم . وبا نتیجه ی یک بر صفر پیروز شدم . :31: اینم سیو بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم گلم که آرشاوین زد :
سلام
آرمین جان از اینجا به بعد آپشن فایل بالا رو توی پوشه سیوت قرار بده . درجه سختی بازی چطور بود ؟
راستی حسین جان این Wolwerhampton من تو بازب بیچارم کرد یکی دو تا موقعیت بیشتر گیر نیاوردم . آخه آمار بازیکنام خیلی پایین رفته خیلی ضعیفن .نمیشه کاری کرد آخه کسر 9 واحد اونم از آرسنالی که خودش جون نداره . . . بعدش اگه میشه بازیها رو 15 دقیقه کن چون 10 دقیقه تا بیای به خودت به جنبی داور سوت پایان رو زده .
راستی حسین جان این Wolwerhampton من تو بازب بیچارم کرد یکی دو تا موقعیت بیشتر گیر نیاوردم . آخه آمار بازیکنام خیلی پایین رفته خیلی ضعیفن .نمیشه کاری کرد آخه کسر 9 واحد اونم از آرسنالی که خودش جون نداره . . . بعدش اگه میشه بازیها رو 15 دقیقه کن چون 10 دقیقه تا بیای به خودت به جنبی داور سوت پایان رو زده .
آرمین جان جدول بالا رو ببین آرسنال با بقیه تیمها تقریبا هم قدرته . حالانگران نباش چند تا بازی بگذره بقیه بچه ها هم نظرشون رو درمورد سختی بازی بگن حتما قدرت تیمها و مدت زمان مسابقات رو تغییر میدیم . پس شما فعلا با همین آپشن فایل آخری بازیهاتو ادامه بده بعد درستش میکنیم .
اینم آپشن فایل که به قدرت لیورپول یک واحد افزوده شد من لینک آپشن فایل توی پستی قبلی و پست اول تاپیک رو هم درست میکنم:
حسین جان منظورت این آپشن فایله دیگه ؟
حسین جان منظورت این آپشن فایله دیگه ؟
بله دقیقا همینه .
vahidgame
07-02-2010, 17:04
حسین جان منم موافقم بازی ها 15 دقیقه ای بشه.اون جوری جذابتر میشه و میشه تاکتیکهای بیشتری بچینی.
حسین جان منم موافقم بازی ها 15 دقیقه ای بشه.اون جوری جذابتر میشه و میشه تاکتیکهای بیشتری بچینی.
ببینیم نظر بقیه بچه ها چیه بعد درمورد مدت زمان مسابقه رای گیری میکنیم .
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
بازیهای هفته دوم :
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- (برگزار شد )
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- امشب 9.15 نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- امشب 10نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
حسین جان من این هفته شب کارم و ساعت 9 شب هم میرم سر کار تا 6صبح . اگه میشه به بچه ها اعلام کنید بازی هاشون رو زودتر انجام بدن تا منم بتونم قبل از ساعت 9 بازی رو انجام بدم وگر نه می افته برای فردا ساعت 4 بعداز ظهر. ممنون
حسین جان من این هفته شب کارم و ساعت 9 شب هم میرم سر کار تا 6صبح . اگه میشه به بچه ها اعلام کنید بازی هاشون رو زودتر انجام بدن تا منم بتونم قبل از ساعت 9 بازی رو انجام بدم وگر نه می افته برای فردا ساعت 4 بعداز ظهر. ممنون
آرمین جان ممنون که وضعیت کاری خودتو مشخص کردی . باشه برنامه مسابقات شما رو با این برنامه ای که دادی منطبق میکنم . شما نگران بازیهات نباش به احتمال بسیار زیاد هر هفته از مسابقات رو در دو روز برگزار کنیم اینجوری بچه ها بدون نگرانی از بابت مهلت انجام بازی میتونن بدون دغدغه و سر فرصت بازیهاشونو انجام بدن .
با اجازه پس من امشب بازی رفت رو انجام میدم فقط شما ترکیب , تعویض ها و بقیه مسائل رو بگو تا من قبل از بازی توی تیمتت اعمال کنم . اگه میشد ترکیب تیم رو سیو کرد خیلی عالی میشد چون خود کاربر اینکار رو میکرد و بعد فایل سیو رو آپلود میکرد .
masoodbr
07-02-2010, 17:42
اقا من يك چندتا بازي دست گرمي زدم بازيكناي وسط تيم من اصلا مفهوم بازيسازي را نميدونستند
اين نقل و انتقالات كي شروع ميشه و چطوري است ؟؟؟
با اجازه پس من امشب بازی رفت رو انجام میدم فقط شما ترکیب , تعویض ها و بقیه مسائل رو بگو تا من قبل از بازی توی تیمتت اعمال کنم . .
حسین جان ما تو رو قبول داریم . با همون دیفالتش بازی کن . فقط ما رو دو رقمی نکنی :20: موفق باشی . حالا من میزبانم یا تو ؟
اقا من يك چندتا بازي دست گرمي زدم بازيكناي وسط تيم من اصلا مفهوم بازيسازي را نميدونستند
اين نقل و انتقالات كي شروع ميشه و چطوري است ؟؟؟
مسعود جان با همین آپشن فایل مسابقات بازی کردی ؟ درجه سختی بازی بنظرت چطور بود ؟
نقل و انتقالات بصورت قانونی توی نیم فصل انجام میشه . قانونشو توی پست اول گذاشتم که بازیکنان بر اساس سیستم قیمت گذاری مستر لیگ و یا توانییها و کارتها قیمت گذاری میشن . نقل و انتقال بازیکنان بصورت پایاپای هستش یعنی مثلا شما مسی رو میخوای بخری اول قیمت این بازیکن رو مشخص میکنیم همینطور قیمت بازیکنان تیم خودت رو بعد از اینکار معادل قیمت مسی شما باید بازیکن به تیم بارسلون و یا تیمهای خواهان بازیکنان شما بدی .
اگه دو نفر همزمان مسی رو بخوان اینجا اول قیمت پایه بازیکن و بعد رقابت بر سر قیمت این بازیکن تعیین میکنه که کدوم تیم این بازیکن رو از آن خودش میکنه .
فکر میکنم این بخش جذابیت لیگ رو دو چندان میکنه .
حسین جان ما تو رو قبول داریم . با همون دیفالتش بازی کن . فقط ما رو دو رقمی نکنی :20: موفق باشی . حالا من میزبانم یا تو ؟
ممنونم آرمین جان. شما میزبانی .
پس من فقط قسمت انتخاب ترکیب بر اساس آمادگی و قدرت بازیکنان رو برات فعال میکنم .
نه بابا منم زیاد بازیم خوب نیست یعنی اگه سه درجه متوسط , خوب و عالی داشته باشیم بازی من خوبه .
masoodbr
07-02-2010, 18:09
سختي بازي بد نبود ولي به نظر من بازيكنا يكم شل وول بودند
حسین جان من این آپشن فایل جدیده رو ریختم لباس تیم ها خراب شد!!!!!!
چی کار کنم
؟؟؟؟
حسین جان من این آپشن فایل جدیده رو ریختم لباس تیم ها خراب شد!!!!!!
چی کار کنم
؟؟؟؟
خب عادل جان شما همون آپشن فایل خودتو بده تا من تغییرات رو روی آپشن فایل خودت اعمال کنم ( منظور همون آپشن فایل قبلی مسابقات )
خب عادل جان شما همون آپشن فایل خودتو بده تا من تغییرات رو روی آپشن فایل خودت اعمال کنم ( منظور همون آپشن فایل قبلی مسابقات )
منظورت همون آپشن فایل قبلی که آپ کرده بودین.
یا آپشن فایل خودم
mohammad_87
07-02-2010, 20:38
سلام من.اومدم.یه ربع دیگه ساعت بازیمه.میبینید چه وقت شناسم!چکارا کردید بازی منو که رد نکردید
سلام من.اومدم.یه ربع دیگه ساعت بازیمه.میبینید چه وقت شناسم!چکارا کردید بازی منو که رد نکردید
سلام
نه رد نکردیم اما آخرین آپشن فایلو و سیو مسابقات رو از پست اول بگیر چون تغییرات توش صورت گرفته .
ببین این تغییرات صورت گرفته :
آپشن فایل قبلی ایراد کیت یا همون لباس تیمها رو داشت که محمد عزیز مشکل رو حل کرد .توی این آپشن فایل قدرت تیمها به این شکل تعدیل شده اند :
از قدرت تیمهای منچستریونایتد و چلسی 10 واحد کم شده .
از قدرت تیم آرسنال 9 واحد کم شده .
از قدرت تیم منجستر سیتی و لیورپول 8 واحد کم شده .
از همون پست اول بگیر . اصلا بیا اینم لینک آپشن فایل :
و این سیو مسابقات :
mohammad_87
07-02-2010, 20:46
خب هر وقت پست اول آپدیت شد بگو بردارم.صفحه های قبل رو خوندم فکر کنم منچستر رو تغییر ندادی درسته؟چون خدایی از یه تیم متوسط هم ضعیفتره.فقط مدافعاش خوبن.
بردارم حسین جان؟من صفحه رو ریفرش میکنم یه ساعت طول میکشه.آپدیت کردی فایلهارو یه پست اینجا بده.ممنون.
از پست بالا فایلها رو بگیر .
خداییش من نوعی حتی نمیتونم یک تاپیک به این کوچیکیو مدیریت کنم یک مملکت رو چه جوری میشه اداره کرد ؟ خوبه رشت دانشگاهیم هم مدیریت بوده .
شیرهای رام نشدنی آبی رو دیدی امشب چه غرشی کردن توی لندن !
در ضمن بعد از اینکه بازیتو برگزار کردی نظرتو درمورد استفاده از فایلهای فلش و متحرکی که استفاده میکنم بگو . بنظرت خوبه از این موارد استفاده کنم ؟ مثل همونایی که توی پست اول گذاشتم .
mohammad_87
07-02-2010, 21:00
بابا مدیر.مگه میخوای نامزد ریاست جمهوری بشی؟لیگ رو نیمه تموم ول نکنی بری!!
حسین اگه من اینترنتم پرسرعت بود و میتونستم دائم کانکت باشم حتما کمکت میکردم.
مرسی.دارم دانلود میکنم.ادیت فایل رو زده حدود 5 دقیقه و سی ثانیه دیگه!!حال میکنی سرعتو؟دانلودم تموم شد میرم بازی میکنم.اونمتموم شد خبر میدم.
---------------------------
پست جدید:
جالبه.فقط من الان تو انجمن هستم.کجا رفتید نامردها!!!!!!!!!!
:19:غرش شیر:19:
بردمممممممممم.2-0
بازی بهتری نسبت به اولی بود.البته فقط اولش.تا دقیقه بیت و پنج دوتا زدم گفتم تاتنهام رو شش تایی میکنم.اما بعد همش یا میرفت بیرون یا توپ رو تقدیم دروازه بان میکردن(چرا شوتها اینقدر آرومه؟)
گل اولم رو آقای گیگز زحمت کشیدن از دوقدمی،دروازه خالی رو باز کرد.دومی رو هم با برباتف دروازه بان رو دریبل کردم و گل زدم.این دومی خیلی حال داد.
فایل سیو داره لود میشه...
لود شد.بفرمایید:(من برا کی دارم پست میدم.چرا هیچکس نیست؟؟:41:)
---------------------------------
حسین جان.درباره اون فلشها بگم که کار جالبیست و حتما استفاده کن.عالیه.فقط این جدولها رو که میذاری(مثل پست اول) به ترتیب نوبت بنویس.و اگه ممکنه برنامه بازیها رو به ترتیب نوبت تا دو سه هفته بعد بذار.مقسی موسیو!:40:
vahidgame
07-02-2010, 21:41
شیرهای رام نشدنی آبی رو دیدی امشب چه غرشی کردن توی لندن !
آره خیلی من حال کردم:33:
راستی امشب دیگه فکر کنم به من بازی نرسه نه؟
masoodbr
07-02-2010, 21:48
چون همه خودماني هستيم دارم ميگم زياد دلتونو خوش نكنيد ما ميخواهيم براي 4 سال پياپي قهرمان ليگ شيم منچستريونايتد:21::27::21::27:
در ضمن وحيد جان همه بچه هستند فكر كنم تا 1ساعت ديگه بتوني بازي كني
محمد جان چی شد بازیتو انجام دادی ؟ اگه انجام دادی سیو بازیو بزار تا عادل بازیشو انجام بده . پیر شی بابا بجمب
mohammad_87
07-02-2010, 21:53
الان نوبت بازی لیورپول(عادل)هستش.اما نمیدونم خودش کجاست.یه ساعت پیش که بود.
حسین جان من وقتی فایل رو گذاشتم هیچکس نبود.چهل بار پستم رو ویرایش کردم.آخرین بار هم 9:45 بود.ساعت زده خودش.فکر کنم شما ریفرش نکرده بودین.نه؟
بازیهای امشب تا کجا دامه داره؟
الان نوبت بازی لیورپول(عادل)هستش.اما نمیدونم خودش کجاست.یه ساعت پیش که بود.
حسین جان من وقتی فایل رو گذاشتم هیچکس نبود.چهل بار پستم رو ویرایش کردم.آخرین بار هم 9:45 بود.ساعت زده خودش.فکر کنم شما ریفرش نکرده بودین.نه؟
آهان دیدم .
تا جایی که چشا سو بده
الان برنامه رو میزارم .
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
شما ها انگاری اصلا به پست اول سر نمیزنین فکر کنم من اون پستو برای خودم فقط آپدیت میکنم برنامه که اونجا بود .
ایناها :
بازیهای هفته دوم :
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته سوم :
و بالاخره
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
محمد جان پس آمار بازیت کو ؟
mohammad_87
07-02-2010, 22:12
دستت درد نکنه.فقط بازیم نصفه شب نباشه.فردا میخوایم بریم سرکار ها.
اینم آمار پایانی بازیم با تاتنهام:
----------------------------
نه حسین همون پست اول بهتره.پیدا کردنش هم راحت تره.من اونو دیده بودم سوالم برا این بود که عادل نبود.وقت بازیهای بعد نزدیکه.میخواستم ببینم الان چه بازی ای برگزار باید بشه.
درباره آمار مگه باید حتما بذاریم؟البته به نظر من بذاریم خیلی بهتره.من خودم گذاشتم که دیدم تو پستت دنبال آمار بودی.یعنی ف بگی رفتیم فرحزاد....!!:10:
اینقدر سرعت اینترنت شماها کمه من احساس میکنم توی یک کوهستانیم یکی سر اون قلست یکی سر این یکی قله صداهامون نیم ساعت بعد به هم میرسه و تازه اون یکی که شنید باز نیم ساعت بعد صداش به این یکی میرسه . چرا شماها اینقدر دیر جواب میدین . اگه با چاپار پیاماتونو میفرستادین الان رسیده بود . من 10 بار پست قبلو ویرایش کردم .
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
عادل فرصت بازیش تموم شد باید بازیو به کامپیوتر بسپاریم . اگه توی این کارمون جدی نباشیم کار به جایی نمیرسه .
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
عادلو دارم میبینم که آنلاینه بجنب که الان بازی شماست . اینم سیو مسابقه :
من اومدم شرمنده حواسم نبود.
رفتم مسابقه......
من اومدم شرمنده حواسم نبود.
ببینیم عادل چیکار میکنی یا علی مدد!
راستی آپشن جدیدو که توی پیام خصوصی گذاشتم برات گرفتی ؟
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
عادل جان با این سرعت اینترنتت مطمئنی پایتخت ایرانی چرا جواب نمیدی ؟
mohammad_87
07-02-2010, 22:24
حسین جان این دایل آپ لعنتی رو مثل پتک نکوبون تو سرمون.چکار کنم.حداقل خودم مجبورم.چون نمیدن دیگه...ولش کن اصلا.
درباره جدیت کاری باهات موافقم.بنظر من اگه بشه ازیها رو کمی سخت گیری کنیم بقیه هم جدیتر میشن.من شخص خاصی رو نمیگم.اصلا خودم رو میگم که مثلا اگه بدونم بازیم اگه نباشم 30 میشه اونوقت هرطور شده میام.
راستی الان دوتا بازی قبل بازی بعدیم هست(شده مثل کشتی،تو یک ساعت چندتا بازی دارم)من میرم اما نهایتا 11:30 هستم.شایدم کمی زودتر.فعلا بای...
راستی بچه ها شماها که دیال آپ یا به قولی دایال آپ هستین یک کله چطوری به اینترنت وصلین ؟ تلفن خونه مشغول نمیشه ؟
حسین جان این دایل آپ لعنتی رو مثل پتک نکوبون تو سرمون.چکار کنم.حداقل خودم مجبورم.چون نمیدن دیگه...ولش کن اصلا.
درباره جدیت کاری باهات موافقم.بنظر من اگه بشه ازیها رو کمی سخت گیری کنیم بقیه هم جدیتر میشن.من شخص خاصی رو نمیگم.اصلا خودم رو میگم که مثلا اگه بدونم بازیم اگه نباشم 30 میشه اونوقت هرطور شده میام.
راستی الان دوتا بازی قبل بازی بعدیم هست(شده مثل کشتی،تو یک ساعت چندتا بازی دارم)من میرم اما نهایتا 11:30 هستم.شایدم کمی زودتر.فعلا بای...
محمد من اگه رئیس مخابرات بودم همین الان یک کبریت زیرش میکشیدم همه رو از شرش خلاص میکردم ( البته من اینجوری که میگم خشن نیستما اما دیگه اینا شورشو در آوردن بخدا ) .
آره شما برو اما یک ساعت دیگه بیا . بازیهای امشب تموم شد من برنامه رو از این فشردگی در میارم تا بچه ها اینقدر اذیت نشن .
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
چون همه خودماني هستيم دارم ميگم زياد دلتونو خوش نكنيد ما ميخواهيم براي 4 سال پياپي قهرمان ليگ شيم منچستريونايتد:21::27::21::27:
در ضمن وحيد جان همه بچه هستند فكر كنم تا 1ساعت ديگه بتوني بازي كني
مسعود جان منظورت قهرمان بعد از چلسیه دیگه نه ؟ عیب نداره دومی هم بد نیست اما رتبه دوم رو نمیگن قهرمان .
vahidgame
07-02-2010, 22:42
من الان رفتم لباس تیم ها رو دیدم مثل اولش شده بود یعنی درست نبود. توی آپشن فایل قبلی لباس ها درست بود ولی این آپشن فایل نمی دونم چرا لباس ها درست نیست.
بعد حسین جان یه پیشنهاد داشتم امیدوارم ناراحت نشی:10: نمیشه خصوصیات همه تیم ها رو به حالت اولشون بگردونی و فقط همون تغییراتی مثل قدرت شوت رو بدی.من با اورتون هم می تونم اونجوری بازی کنم و بازی با تیم های بزرگ کم نیارم ولی الان خصوصیات تیم خودم رو می بینم یکمی چندش آور هست:31: باور کن این جوری جذابتر هستش و نقل و انتقالات هم تازه جذابتر میشه.مهم فقط 5 تیم متعلق به بچه ها هستش دیگه تیم های دیگه مهم نیستن.اگه این جوری کنیم شاید احتمالا 5 تیم اول تیم های ما باشه و فکر کنم این خودش بازی ها رو جذابتر می کنه.میگم چه طور رای بگیریم که چه کسانی موافقن.فقط حسین جان ناراحت نشی.اگر ناراحت میشی من کلا حاظرم بی خیال بشم:31:
من الان رفتم لباس تیم ها رو دیدم مثل اولش شده بود یعنی درست نبود. توی آپشن فایل قبلی لباس ها درست بود ولی این آپشن فایل نمی دونم چرا لباس ها درست نیست.
بعد حسین جان یه پیشنهاد داشتم امیدوارم ناراحت نشی:10: نمیشه خصوصیات همه تیم ها رو به حالت اولشون بگردونی و فقط همون تغییراتی مثل قدرت شوت رو بدی.من با اورتون هم می تونم اونجوری بازی کنم و بازی با تیم های بزرگ کم نیارم ولی الان خصوصیات تیم خودم رو می بینم یکمی چندش آور هست:31: باور کن این جوری جذابتر هستش و نقل و انتقالات هم تازه جذابتر میشه.مهم فقط 5 تیم متعلق به بچه ها هستش دیگه تیم های دیگه مهم نیستن.اگه این جوری کنیم شاید احتمالا 5 تیم اول تیم های ما باشه و فکر کنم این خودش بازی ها رو جذابتر می کنه.میگم چه طور رای بگیریم که چه کسانی موافقن.فقط حسین جان ناراحت نشی.اگر ناراحت میشی من کلا حاظرم بی خیال بشم:31:
نه بابا ناراحت چیه مگه من اینجا کاره ای هستم که ناراحت بشم . تمام تصمیمات اینجا باید با رای گیری انجام بشه .
اما نظر شخصی من اینه که تازه با این 10 واحد کاهش بازم بچه ها راحت میبرن آمار محمدو ببین این نتیجه رو با کاهش 10 واحد از قدرت تیمش بدست آورده . من نظری ندارم رای گیری کنیم .
سلام بچه ها من بازی رو 2بر 1 بردم.
اینم سیو بازی:
عادل جان یک عکس از آمار بازیت هم اگه تونستی بزار با آپشن فایل جدید تونستی این نتیجه رو بدست بیاری ؟ ایولا . راستی بازی سخت نبود ؟
من رفتم بازیمو انجام بدم .
بازیهای هفته دوم :
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد------------- (برگزار شد )
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- (برگزار شد )
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بالاخره
vahidgame
07-02-2010, 22:51
راستی حسین نگفتی چرا لباس ها تغییر کرده.آپشن فایل قبلی این مشکل رو نداشت.
عادل جان یک عکس از آمار بازیت هم اگه تونستی بزار با آپشن فایل جدید تونستی این نتیجه رو بدست بیاری ؟ ایولا . راستی بازی سخت نبود ؟
بازی تقریبا سخت بود چون من طرفدار چلسیم.بازی با لیورپول برام سخت بود.خداییش خیلی تیم مذخرفیه من با همین آپشن فایل قبلیه که گفتی یه واحد به لیورپول اضافه شده بازی کردم.این بازیکنا خیلی شل ول شدن.مثلا یه توپ و به زور استوپ میکنن .سرعت دو هم که دیگه نگو اصلا نمی دوند.
ولی این آپشن فایل حالا حالا ها کار داره داداش.
masoodbr
07-02-2010, 23:07
بابا مردم از ساعت 10:30 دارم زور ميزنم اين اينترنت ما تازه وصل شده...
ديگه واقعا شورشو در اوردن
ایول حسین جون.
این آپشن فایل جدیده که برام فرستادی مشکلم حل شد.لباسا درست شدن.
masoodbr
07-02-2010, 23:11
بچه ها سروراي دانلودتون را زياد تر كنيد پيش ما اصلا خر تو خر
من هميشه به داشته هام شكر كردم ولي ديگه اين دفعه...
راستی حسین نگفتی چرا لباس ها تغییر کرده.آپشن فایل قبلی این مشکل رو نداشت.
اینو امتحان کن درست میشه.:5:
vahidgame
07-02-2010, 23:14
من الان رفتم اورتون رو برداشتم و بولتون بازی کردم.جدا ازاینکه با نتیجه بدی باختم اصلا بازیکنان من خصویاتشون خوب نیست و بعضی هاشون حتی خصوصیات زرد به زور توشوشن پیدا کنی چه برسه به نارنجی و قرمز! تازه واقعا خیلی بده که سرعت دفاع تیم حریف مثلا حدود 90 باشه ولی سرعت مهاجم ها من 82 باشه.بازیکنان من هیچ خلاقیتی ندارن.اگه این جوری باشه برای من مسابقات اصلا جذابیت نداره.بازیکنان اورتون تقریبا مثل تیمهای دیگه فکر کنم خصویاتشون کم شده.
منم بازیمو انجام دادم .
بکبار دیگه شیرها غریدند چلسی 2 - آرسنال 0
این آمار بازی :
اینم سیو بازی :
گل اولو از طریق یک ضربه ایستگاهی از کنار دیوار دفاعی حریف به زیبایی به ثمر رسوندم :
vahidgame
07-02-2010, 23:20
پست قبلی من رو حتما بخون.
masoodbr
07-02-2010, 23:21
بازي من و عادلو كي انجام بده
بازي من و عادلو كي انجام بده
امشب عادل یک بازی انجام داده فکر میکنم بهتر باشه شما انجام بدی و تیم عادل رو کامپیوتر هدایت کنه . بازم تصمیم با خودتونه شما مسعود جان دسته بازی داری ؟ اگه بخوای خودت بازی کنی و تیم عادل رو کامپیوتر کنترل کنه باید حتما یک دسته بازی داشته باشی .
اول باید بری توی ستینگ بازی بعد کنترل اول رو روی صفحه کلید تنظیم کنی و کنترل دوم رو دسته بازی بعد توی بازی کنترل تیم عادل رو به کامپیوتر واگذار کنی فکر کنم اینا رو خودت هم میدونستی .
masoodbr
07-02-2010, 23:28
وحيد جان ناراحت نشو اما من از همون اول بهت گفتم اما توجه نكردي
حالا باز هم تصميم با بچه هاست
در ضمن اگه ميخواهيد از طرف من معطل نشيد شديدا توصيه ميكنم سرورهاي دانلودتون را زياد تر كنيد
من الان رفتم اورتون رو برداشتم و بولتون بازی کردم.جدا ازاینکه با نتیجه بدی باختم اصلا بازیکنان من خصویاتشون خوب نیست و بعضی هاشون حتی خصوصیات زرد به زور توشوشن پیدا کنی چه برسه به نارنجی و قرمز! تازه واقعا خیلی بده که سرعت دفاع تیم حریف مثلا حدود 90 باشه ولی سرعت مهاجم ها من 82 باشه.بازیکنان من هیچ خلاقیتی ندارن.اگه این جوری باشه برای من مسابقات اصلا جذابیت نداره.بازیکنان اورتون تقریبا مثل تیمهای دیگه فکر کنم خصویاتشون کم شده.
خب وحید جان اگه فکر میکنی تیمت خیلی ضعیف شده با همون آپشن فایل قبلی مسابقات بازیهاتو انجام بده مشکلی پیش نمیاد .
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
وحيد جان ناراحت نشو اما من از همون اول بهت گفتم اما توجه نكردي
حالا باز هم تصميم با بچه هاست
در ضمن اگه ميخواهيد از طرف من معطل نشيد شديدا توصيه ميكنم سرورهاي دانلودتون را زياد تر كنيد
مسعود جان متوجه منظورت نمیشم چیکار کنیم ؟
masoodbr
07-02-2010, 23:33
در كدوم مورد؟
بچه ها سروراي دانلودتون را زياد تر كنيد پيش ما اصلا خر تو خر
من هميشه به داشته هام شكر كردم ولي ديگه اين دفعه...
مسعود جان شرمنده اینجا هم نفهمیدم چی گفتی میشه بگی چی نوشتی ؟
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
در كدوم مورد؟
در مورد اینکه نوشتی سرورهای دانلودمون رو زیاد کنیم من متوجه منظور شما اصلا نمیشم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
vahidgame
07-02-2010, 23:35
خب وحید جان اگه فکر میکنی تیمت خیلی ضعیف شده با همون آپشن فایل قبلی مسابقات بازیهاتو انجام بده مشکلی پیش نمیاد .
این جوری فکر کنم زیاد خوب نباشه چون پارتی بازی میشه:31: میگم چه طوره یکمی مسابقات تغییر کنه؟
mohammad_87
07-02-2010, 23:37
سلام به همه.
حسین جان بازی من در چه حالیست؟بازی کنم یا داره بازی میشه؟
ده و نیم رفتم گفتم برای این دوتا مسابقه قبل من هر کدوم نیم ساعت طول بکشه یازده و نیم نوبتم میشه.اما توی جدول زودتر زده بودی.الان چکار کنم؟
masoodbr
07-02-2010, 23:38
يعني سرورهاي mega upload -deposit files -hot files ,2 shared براي من براي دانلود بگذاريد
البته شرمنده من اين همه رو دارم
يعني سرورهاي mega upload -deposit files -hot files ,2 shared براي من براي دانلود بگذاريد
البته شرمنده من اين همه رو دارم
دوزاریم جا افتاد تازه متوجه شدم .
بابا چه خنگی هستم من دیگه سرور دانلود دیگه . باشه من اینکار رو براتون انجام میدم .
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
محمد کجایی بدو بازی شماست .
مسعود جان خودتو گرم کن بازی بعدی هستی .
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
سلام به همه.
حسین جان بازی من در چه حالیست؟بازی کنم یا داره بازی میشه؟
ده و نیم رفتم گفتم برای این دوتا مسابقه قبل من هر کدوم نیم ساعت طول بکشه یازده و نیم نوبتم میشه.اما توی جدول زودتر زده بودی.الان چکار کنم؟
سیو بازیو توی صفحه قبل در کنار تصویر شیران غران گذاشتم بگیر بازیتو انجام بده ملت منتظرن .
vahidgame
07-02-2010, 23:43
دوستان من امشب دیگه نمی تونم بازی کنم.بازیو منو فردا صبح حدود ساعت 11 بذارین.
این جوری فکر کنم زیاد خوب نباشه چون پارتی بازی میشه:31: میگم چه طوره یکمی مسابقات تغییر کنه؟
وحید جان نکنه فکر میکنی نخودی حسابت کردیم نه بابا حق با شماست تیمت خیلی ضعیفه با همون آپشن فایل قبلی مسابقات , بازیهاتو انجام بده گفتم که مشکلی پیش نمیاد .
حسین جان امشب من که بازی ندارم؟؟هاااااااااااا
دوستان من امشب دیگه نمی تونم بازی کنم.بازیو منو فردا صبح حدود ساعت 11 بذارین.
باشه من فردا اون موقع هستم امشبو حسابی استراحت کن که فردا مسابقه سختی پیش رو داری . فردا در مورد آپشنو این حرفا صحبت میکنیم .
mohammad_87
07-02-2010, 23:46
مرسی حسین.رفتم بدانلودم...
دانلودیدم.11:50 رفتم بازی کنم.بای...
حسین جان امشب من که بازی ندارم؟؟هاااااااااااا
الان بازی محمد هستش بازی بعدی , بازی شما و مسعوده اگه اجازه بدی اون بازیو مسعود انجام بده چون تا الان بازی نکرده . شما فقط ترکیب تیم و بقیه مسائل رو توی تاپیک بزار تا مسعود ترکیبتو بچینه .
vahidgame
07-02-2010, 23:48
وحید جان نکنه فکر میکنی نخودی حسابت کردیم نه بابا حق با شماست تیمت خیلی ضعیفه با همون آپشن فایل قبلی مسابقات , بازیهاتو انجام بده گفتم که مشکلی پیش نمیاد .
آقا دستت درد نکنه.اتفاقا اون آپشن فایل لباس ها هم درست بود.ولی اگه فکر کردین که تیمم قوی هستش می تونی بعدا 2-3 واحد ازش کم کنی.
فعلا همه بچه ها خداحافظ.من فردا صبح ساعت 11 این جا میام.
masoodbr
07-02-2010, 23:48
بابا چه خنگی هستم من دیگه سرور دانلود دیگه . باشه من اینکار رو براتون انجام میدم .
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
شرمنده ميكني حسين جان
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
شرمنده ميكني حسين جان
خواهش میکنم دوست عزیز من . من شرمنده شما شدم که دیروز نتونستم مشکل کیت بازی شما رو برطرف کنم این وظیفه من بود که بازیها رو بدون نقص و بدون خسته کردن بچه ها اداره کنم به هر حال این تجربه بزرگی برای همه شد تا مسابقات بعدیو با کیفیت و جذابیت و نظم بیشتری برگزار کنیم .
masoodbr
07-02-2010, 23:58
بالاخره از اين مشكلات پيش مياد
عادل تركيب نداد
عادل تركيب نداد
زحمت بهت نمیدم مسعود جان بذار با ترکیب دیفالتش بازی کنه.
عادل تركيب نداد
اگه ترکیب نداد , شما یک لطفی بکن بخش انتخاب ترکیب رو گزینه دو یا همون انتخاب ترکیب بر اساس آمادگی و توان بازیکنان بزار تا بهترین بازیکنانش بیان توی ترکیب اصلی .
پس فعلا تا فردا
فقط مسعود جان گل بارونمون نکنی ما آبرو داریم.
رقابت بالای جدول داره خیلی فشرده میشه بالا اینجا همه حرفه ای هستن من فکر میکردم راحت قهرمان بشم .
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد------------- (برگزار شد )
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- (برگزار شد )
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- (برگزار شد )
منچستر یونایتد---------------بلکبرن---------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 12.15 تا 12.45 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------فردا از ساعت 11 تا 4 بعد از ظهر فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
با اجازه دوستان بعد از پایان هفته سوم من فردا ظهر جدول رده بندی تیمها و همینطور رده بندی بهترین گل زنان و بهترین پاسورها رو توی پست اول میذارم . با توجه به اینکه روزانه کاربرانی به این تاپیک و صفحه اول سر میزنن از نظر شما مانعی نیست اینکار رو بکنم ؟
mohammad_87
08-02-2010, 00:20
سلام.من حالم خوب نیست.تو زمین خودم جلوی اون همه تماشاگر که همش "یونایتد یونایتد" میگفتن مساوی کردم بازم.اینبار 1-1
هر دو گل روی سانتر و ضربه سر بود.برای من برباتف گل زد.آمار بازی تقریبا مساوی بود اما حملات من بیشتر بود یعنی بیشتر در یک سوم بلکبرن بازی انجام میشد.اما هفته های بعد جبران میکنم.
آخرین سیو لیگ:
من موقعیت راحت ایجاد میکنم.با اینکه درصد مالکیت توپ از تیم حریف کمتره اما معمولا موقعیت بیشتری دارم.تنها مشکلم شوتهای آروم بازیکنام هست.اوون که کلا هیچ کاری نمیکنه.برباتف بازیش بگیر نگیر داره.نهایتا دوتا هد میزنه.این وسط رونی باید جور همه رو بشه.
شما چجوری گل میزنید آخه؟شاید من هنوز به این استات ها عادت ندارم.
بازیهای بعدی ( هفته چهارم ) به ترتیب :
اورتون------------------------------------------------بیرمنگام
منچستر --------------------------------------------بولتون
چلسی----------------------------------------------لیورپول
منچستر سیتی ------------------------------------استون ویلا
آرسنال ----------------------------------------------پورتموث
masoodbr
08-02-2010, 00:25
من رفتم براي بازي
سلام.من حالم خوب نیست.تو زمین خودم جلوی اون همه تماشاگر که همش "یونایتد یونایتد" میگفتن مساوی کردم بازم.
هر دو گل روی سانتر و ضربه سر بود.برای من برباتف گل زد.آمار بازی تقریبا مساوی بود اما حملات من بیشتر بود یعنی بیشتر در یک سوم بلکبرن بازی انجام میشد.اما هفته های بعد جبران میکنم.
آخرین سیو لیگ:
خب بازم خوبه خود منچستر هم نمیتونه همه رو ببره ناراحت نباش همه که چلسی نمیشن .
خب محمد جان هفته سوم بخوبی رو به اتمامه امروز خوب پیش رفتیم کم کم کارها روتین میشه و لازم نیست اینقدر توی تاپیک منتظر باشیم .
به امید خدا با برنامه کاری بچه ها برنامه لیگو از این فشردگی خارج خواهیم کرد به نظر من هر دو روز یکبار یک هفته رو تموم کنیم خوبه . با این کار بچه ها تحت فشار قرار نمیگیرن فقط باید نظم و قانون رو سر لوحه کارمون قرار بدیم .
باید با توجه به برنامه بچه ها برنامه هفته چهارم و در ادمه بقیه هفته ها رو بچینیم و در صورتیکه از زمان مقرر بازی یک نفر گذشت بدون اغماض بازیو به کامپیوتر واگذار کنیم .
بعد از چند بازی که همه انجام دادن یک نظر سنجی درمورد سختی بازی میکنیم تا من تعدیلاتی در توانایی بازیکنان صورت بدم همینطور نظر سنجی در مورد مدت زمان مسابقه .
محمد جان شما نظری در مورد لیگ در هر زمینه ای نداری ؟
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من رفتم براي بازي
یا علی مدد ببینیم چیکار میکنی با این لیورپول .
من موقعیت راحت ایجاد میکنم.با اینکه درصد مالکیت توپ از تیم حریف کمتره اما معمولا موقعیت بیشتری دارم.تنها مشکلم شوتهای آروم بازیکنام هست.اوون که کلا هیچ کاری نمیکنه.برباتف بازیش بگیر نگیر داره.نهایتا دوتا هد میزنه.این وسط رونی باید جور همه رو بشه.
شما چجوری گل میزنید آخه؟شاید من هنوز به این استات ها عادت ندارم.
آره هنوز حال و هوای بازی آرکید قدیم تو سرته . ولی محمد جان اینو قبول کن که الان شوتها به واقعیت بسیار نزدیک شده و این یک واقعیته .
طبق آمار رسمی تنها 18 درصد گلها از خارج از محوطه جریمه بدست میاد که این آمار به آمار بازی ما با این قدرت شوتها خیلی نزدیکه . من 3 ماه میشه با این قدرت شوت کار میکنم اما اینو بهت بگم با قدرت شوت 68 هم تونستم چند بار از فاصله 30-35 متری هم دروازه حریفو فرو بریزم . کم کم برات عادی میشه وقتی قلقش دستت اومد بعد میبینی با شوت گل زدن چقدر لذت بخشه چون مثل واقعیت با سختی بدست میاد .
در ضمن اگه به آمار تعداد شوتهای من در چارچوب دقت کنی میبینی که از تک فرصتهام نهایت استفاده رو بردم .
mohammad_87
08-02-2010, 00:40
بازیهای بعدی ( هفته چهارم ) به ترتیب :
اورتون------------------------بیرمنگام
منچستر ----------بولتون
چلسی-----------------------لیورپول
منچستر سیتی -------------استون ویلا
آرسنال ----------------------پورتموث
چرا همه اینقدر در برابر منچستر ریزند؟؟:39:
حسین جان درباره آمار بازی موافقم.اشکالی نداره بذار کسانی که میان بدونن چی به چیه.فعلا تیم من راه نیفتاده.اما من جزو سهمیه های لیگ قهرمانان خواهم بوووووووووووووووووووووووو وود:19::33:
خب فردا شب دوباره اولدترافورد بازی دارم.خوبه.فقط ساعتم رو یادت هست که.حداقل 8:30.شب همگی بخیر...:7:
masoodbr
08-02-2010, 01:03
بابا عجب جونوري اين تورس
دقيقه 33 تورس با ضد حمله-دقيقه 39 با تحت فشار روبينيو گل مساوي-تعويض طلايي بلمي نهايتا گل در 69-ولي اين جونور گلي زدي كه تو عكس هست تورس 77
اينم سيو
---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
اينم امار يكي بذاره روي صفحه به منم توضيح بده كه چجوري گذاشت تا سري بعد مزاحم كسي نشم
بابا عجب جونوري اين تورس
دقيقه 33 تورس با ضد حمله-دقيقه 39 با تحت فشار روبينيو گل مساوي-تعويض طلايي بلمي نهايتا گل در 69-ولي اين جونور گلي زدي كه تو عكس هست تورس 77
اينم سيو
---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
اينم امار يكي بذاره روي صفحه به منم توضيح بده كه چجوري گذاشت تا سري بعد مزاحم كسي نشم
الان آمارتو میگیرم راستی درجه سختی بازی چطور بود ؟
.....................
بچه ها همگی خسته نباشید کم کم کارها داره روی غلطت میفته من فردا صبح ( سرکار ) برنامه زمانی مسابقات رو توی تاپیک میذارم .با اجازه یک تصویر از جدول رده بندی هم توی پست اول میزارم به همراه گلزنان و پاسورها .
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
عجب آمار شوتی ! همش توی چارچوب
برای آپلود عکس فقط کافیه عکسو یک کم کوچیک تر کنی و بعد توی یک سایت آپلود عکس مثل سایت زیر آپلودش کنی دقیقا مثل آپلود فایل :
masoodbr
08-02-2010, 01:11
سختي بازي بد نبود امار منو ببيني ميفهمي اگه اين ويرا و ادبايور به جاي قد بلند كردن و توي بدن حريف رفتن فوتبال بازي ميكردند الان هم امتياز بوديم
در ضمن بازيكنا شول و ولن خيلي
سختي بازي بد نبود امار منو ببيني ميفهمي اگه اين ويرا و ادبايور به جاي قد بلند كردن و توي بدن حريف رفتن فوتبال بازي ميكردند الان هم امتياز بوديم
در ضمن بازيكنا شول و ولن خيلي
به نظر میرسه تورس از پشت هیجده طاق دروازتو پایین آورده .
من کم کم دارم میرم ایشالا فردا رقابتها رو ادامه میدیم هنوز خیلی مونده تا نیم فصل راستشو بخوای من دو تا بازیمو کاملا شانسی بردم اصلا حقم برد نبود حتما بازیهای بعدی کم میارم .
روش آپلود عکسو هم توی پست قبلی گذاشتم فعلا شب بخیر مسعود جان .
vahidgame
08-02-2010, 09:50
دوستان من بازی خودمو رفتم
اورتون 1 - بواتون 0
فقط نمی دونم چرا عکس گرفتم ولی توی paint گزینه ای برای paste نداشت.
شوت به دروازه من حدود 10 تا بود که دروازه بان حریف حداقل 5 گل به قول بعضی ها بالای 90 درصد رو گرفت:31:بعد بازیکنان من نمی دونم چرا آن قدر نا آماده بودند و فکر کنم حداقل 10 نفر از بازیکنان آبی یا بنفش بودند
اینم سیو بازی:
فقط این دفعه رو دوستان ببخشید که عکس نذاشتم دفعه بعد حتما میذارم.راستی بازی بعدی هم خودم هستم.کی بازی کنم؟
راستی نمی دونم چرا کامپیوتر من کلا با آپلود کردن مشکل داره:41: این فایلو به زور گذاشتم
دوستان من بازی خودمو رفتم
اورتون 1 - بواتون 0
فقط نمی دونم چرا عکس گرفتم ولی توی paint گزینه ای برای paste نداشت.
شوت به دروازه من حدود 10 تا بود که دروازه بان حریف حداقل 5 گل به قول بعضی ها بالای 90 درصد رو گرفت:31:بعد بازیکنان من نمی دونم چرا آن قدر نا آماده بودند و فکر کنم حداقل 10 نفر از بازیکنان آبی یا بنفش بودند
اینم سیو بازی:
فقط این دفعه رو دوستان ببخشید که عکس نذاشتم دفعه بعد حتما میذارم.راستی بازی بعدی هم خودم هستم.کی بازی کنم؟
راستی نمی دونم چرا کامپیوتر من کلا با آپلود کردن مشکل داره:41: این فایلو به زور گذاشتم
بازی بعدی هم خودتی . وحید باید یکی دو واحد از قدرت تیمت کم بشه چاره ای نیست الان تیمای ما از تیم تو ضعیف ترن .
vahidgame
08-02-2010, 11:29
اورتون 0 -بیرمنگام 0
اینم سیو بازی :
اینم آمار بازی:
خیلی واقعا زور داره بازیکنان من اصلا گلزن نیستند بعد فرم اونها نسبت به تیمهای دیگه خیلی پایینه.من آزو داشتم توی تیمم بازیکنی مثل لمپارد بود چون فرمش 8 هست و یعنی همیشه آمادست.فصل نقل و انتقالات حتما میخرمش :31: راستی منم با حسین موافقم 2 واحد از قدرت تیم کم کن
بازی بعدی منچستر یونایتد-بولتون
اورتون 0 -بیرمنگام 0
اینم سیو بازی :
اینم آمار بازی:
خیلی واقعا زور داره بازیکنان من اصلا گلزن نیستند بعد فرم اونها نسبت به تیمهای دیگه خیلی پایینه.من آزو داشتم توی تیمم بازیکنی مثل لمپارد بود چون فرمش 8 هست و یعنی همیشه آمادست.فصل نقل و انتقالات حتما میخرمش :31: راستی منم با حسین موافقم 2 واحد از قدرت تیم کم کن
بازی بعدی منچستر یونایتد-بولتون
این آمار نشون میده خیلی حمله کردی پس تیمت خیلی هم ضعیف نیست همون 2 واحد رو کم میکنم بعد فایلو برات میفرستم .
هفته چهارم مسابقات
میزبان-----------------------------------------------میهمان---------------------زمان برگزاری مسابقه
اورتون-----------------------------------------------بیرمنگام (برگزار شد)
منچستر --------------------------------------------بولتون -----------------------ساعت 8.30 الی 9.30 شب
چلسی---------------------------------------------لیورپول-----------------------ساعت 9.45 الی 10.15 شب
آرسنال ---------------------------------------------پورتموث --------------------فردا ساعت 4.30 الی 8 شب
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا----------------- فردا ساعت 8 تا 8.45 شب
vahidgame
08-02-2010, 12:39
حسین جا میگم چه طوره الان که بازی نیستش یکمی درباره نقل و انتقالات صحبت کنیم.
هر تیمی به نظر من یه فوق ستاره داره و یعنی مثلا چلسی لمپارد رو داره منچستر رونی رو داره لیورپول جرارد رو داره منچستر سیتی توز یا روبینیو رو داره و آرسنال هم فابرگاس رو داره ولی تیم من یعنی اورتون هیچ فوق ستاره ای نداره.میگم چه طوره علاوه بر معاوضه کردن بازیکن که بعدا باید دربارش صحبت کنیم چه طوره هر تیم چند تا بازیکن به دلخواه که البته مثلا زیر 75 باشن بتونه بخره.مثلا می تونیم برای تیمهایی مثل چلسی و منچستر 1 بازیکن و برای لیورپول و آرسنال و منچستر سیتی 2 بازیکن و برای اورتون 3 بازیکن برای خریدشون بذاریم.باور کن این جوری جذابتر میشه.البته بازم میگم بازیکن Overall rating اون زیر 75 باشه.
اگه دوستان موافق هستند نقل وانتقال بازیکنان رو به من بسپارند نظرتون چیه؟
به جز اینایی که گفتم یه سری بازیکن برای فروش مثلا 20 تا میذاریم که هر کی خواست اونارو بخره باید براساس قیمت اون بازیکن و توانایی های اون بازیکن به اون تیم بازیکن بده. این جوری چیزا رو من خیلی خوب بلدم و به نظرم باید نقل وانتقالات قانون داشته باشه و برای فصل اول مثلا بازیکنان خیلی بزرگ مثل مسی و رونالدو و کاکا و زلاتان و ... رو برای فروش نمی ذاریم.همچنین به نظر من می تونیم تیمهای ما با هم دیگه به صورت توافقی بازیکن عوض کنند که مثلا من الان دارم برای خرید لمپارد با حسین به توافقم می رسم و حاظرم 4 بازیکن برای خریدش بدم:31:
masoodbr
08-02-2010, 13:13
سلام بازي من فردا شبه؟
حسین جا میگم چه طوره الان که بازی نیستش یکمی درباره نقل و انتقالات صحبت کنیم.
هر تیمی به نظر من یه فوق ستاره داره و یعنی مثلا چلسی لمپارد رو داره منچستر رونی رو داره لیورپول جرارد رو داره منچستر سیتی توز یا روبینیو رو داره و آرسنال هم فابرگاس رو داره ولی تیم من یعنی اورتون هیچ فوق ستاره ای نداره.میگم چه طوره علاوه بر معاوضه کردن بازیکن که بعدا باید دربارش صحبت کنیم چه طوره هر تیم چند تا بازیکن به دلخواه که البته مثلا زیر 75 باشن بتونه بخره.مثلا می تونیم برای تیمهایی مثل چلسی و منچستر 1 بازیکن و برای لیورپول و آرسنال و منچستر سیتی 2 بازیکن و برای اورتون 3 بازیکن برای خریدشون بذاریم.باور کن این جوری جذابتر میشه.البته بازم میگم بازیکن Overall rating اون زیر 75 باشه.
اگه دوستان موافق هستند نقل وانتقال بازیکنان رو به من بسپارند نظرتون چیه؟
به جز اینایی که گفتم یه سری بازیکن برای فروش مثلا 20 تا میذاریم که هر کی خواست اونارو بخره باید براساس قیمت اون بازیکن و توانایی های اون بازیکن به اون تیم بازیکن بده. این جوری چیزا رو من خیلی خوب بلدم و به نظرم باید نقل وانتقالات قانون داشته باشه و برای فصل اول مثلا بازیکنان خیلی بزرگ مثل مسی و رونالدو و کاکا و زلاتان و ... رو برای فروش نمی ذاریم.همچنین به نظر من می تونیم تیمهای ما با هم دیگه به صورت توافقی بازیکن عوض کنند که مثلا من الان دارم برای خرید لمپارد با حسین به توافقم می رسم و حاظرم 4 بازیکن برای خریدش بدم:31:
وحید جان درمورد نقل و انتقالات من توی پست اول توضیح دادم .
اولا توی نیم فصل و پایان فصل مثل دنیای واقعی نقل و انتقالات انجام میگیره .
دوم درمورد نقل و انتقالات همونطوریکه خودت گفتی بصورت پایاپای خواهد بود یعنی بازیکن در برابر بازیکن . البته اول قیمت بازیکنان رو مشخص میکنیم بعد این تبادل انجام میشه مثلا اگه مسی براساس سیستم قیمت گذاری مستر لیگ 100 میلیون دلار بود تیم خواهان این بازیکن به اندازه 100 میلیون باید به بارسا بازیکن بده .
درصورتیکه دو نفر یک بازیکن رو خواستن رقابت بر سر قیمت صورت میگیره .
من قدرت تمام بازیکنان لیگهای مختلف رو مثل همین لیگ خودمون تعدیل میکنم تا دست کاربران برای خرید هر بازیکنی باز باشه نباید محدودیت برای کاربران بزاریم .
کاربران بدون قیمت گذاری میتونن بین خودشون بازیکن رد و بدل کنن اینجا فقط توافق دو طرف کافیه .
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
سلام بازي من فردا شبه؟
آره مسعود جان بدلیل اینکه بازی آرمین قبل از شماست و آرمین فردا ساعت 4 بازی داره بازی شما افتاده فردا شب .آرمین هر روز ساعت 4 تا 8 شب فقط میتونه بیاد توی تاپیک چون شبا میره سر کار .
در ضمن اگه بعد از این لیگ مجددا یک لیگ جدید راه انداختیم کاربران تیمها شون عوض میشه و کسی که ضعیف ترین تیم رو توی لیگ فعلی داره توی لیگ بعد یکی از بهترین تیمها رو بهش میدیم و بالعکس .این فکر کنم نظر خودت بود .
اگه هر کسی ایده ای خوبی به نظرش میرسه بگه تا کیفیت و جذابیت لیگ رو بالاتر ببیریم .
vahidgame
08-02-2010, 13:30
وحید جان درمورد نقل و انتقالات من توی پست اول توضیح دادم .
اولا توی نیم فصل و پایان فصل مثل دنیای واقعی نقل و انتقالات انجام میگیره .
دوم درمورد نقل و انتقالات همونطوریکه خودت گفتی بصورت پایاپای خواهد بود یعنی بازیکن در برابر بازیکن . البته اول قیمت بازیکنان رو مشخص میکنیم بعد این تبادل انجام میشه مثلا اگه مسی براساس سیستم قیمت گذاری مستر لیگ 100 میلیون دلار بود تیم خواهان این بازیکن به اندازه 100 میلیون باید به بارسا بازیکن بده .
درصورتیکه دو نفر یک بازیکن رو خواستن رقابت بر سر قیمت صورت میگیره .
من قدرت تمام بازیکنان لیگهای مختلف رو مثل همین لیگ خودمون تعدیل میکنم تا دست کاربران برای خرید هر بازیکنی باز باشه نباید محدودیت برای کاربران بزاریم .
کاربران بدون قیمت گذاری میتونن بین خودشون بازیکن رد و بدل کنن اینجا فقط توافق دو طرف کافیه .
حسین جان من منظورم اینه که به جز معامله پایاپای که هستش چند بازیکن مثلا بین بازیکنانی ریتینگی بین 65 تا 75 دارند بتونیم بدون دادن بازیکن بخریم.همون تعدادی که پست قبل گفتم فکر کنم عادلانه باشه.
ولی حسین جان من رفتم توی نخ این فرانک لمپارد تیم تو و همین طور وین رونی و جرارد:31::31: حاظرم کل تیمم رو بدم ولی اینارو بخرم
حسین جان بازیه لیورپول و چلسیو امشب شما بازی میکنی نه
masoodbr
08-02-2010, 13:56
منم با وحيد موافقم به جز مبادله بازيكن هر تيم بتونه يكي دو بازيكن آزاد هم بخره
vahidgame
08-02-2010, 14:05
چندتا از بچه ها هستند فکر کنم الان هم بشه چند تا بازی کرد
چندتا از بچه ها هستند فکر کنم الان هم بشه چند تا بازی کرد
آره الان باشه بهتره.مردم از بیکاری.چرا همه ی بازیها شب!!!!
حسین جان من منظورم اینه که به جز معامله پایاپای که هستش چند بازیکن مثلا بین بازیکنانی ریتینگی بین 65 تا 75 دارند بتونیم بدون دادن بازیکن بخریم.همون تعدادی که پست قبل گفتم فکر کنم عادلانه باشه.
ولی حسین جان من رفتم توی نخ این فرانک لمپارد تیم تو و همین طور وین رونی و جرارد:31::31: حاظرم کل تیمم رو بدم ولی اینارو بخرم
نبینم چپ به لمپارد نگاه کنیا . لمپاردو به تو بدم اونوقت وسط میدونو بقال سر کوچه مون جمع کنه ؟
باشه نیم فصل اینکار رو میکنیم .
حسین جان بازیه لیورپول و چلسیو امشب شما بازی میکنی نه
عادل جان هر جور دوست داری ؟ اگه مشکلی امشب نداری بازیو شما انجام بده . فقط یادت باشه برای انتخاب ترکیب تیم من گزینه 2 رو حتما انتخاب کنی که گفته انتخاب ترکیب بر اساس آمادگی و همینطور تواناییهای بازیکنان .
......
آخه مشکل اینجاست که بازی بعدی , بازی محمده که گفته هر شب 8.30 به بعد میتونه بیاد وگرنه منم با شما موافقم بازیها رو روز هم انجام بدیم چرا همش شب .
masoodbr
08-02-2010, 14:38
حسين جان شما چطوري قدرت تيمها را تعديل كرديد من الان با يكي از بچه چند بازي دوستانه داشتم ميزدم متوجه اين شدم كه هر چي از قدرت تيماي خودمون كم كرديد به بقيه تيما اضافه شده؟؟؟!!!
حسين جان شما چطوري قدرت تيمها را تعديل كرديد من الان با يكي از بچه چند بازي دوستانه داشتم ميزدم متوجه اين شدم كه هر چي از قدرت تيماي خودمون كم كرديد به بقيه تيما اضافه شده؟؟؟!!!
من یک توضیح کلی بدم . توی راهنمای این بازی هر کردم از این stat ها اینجوری تعریف شده :
attack : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در حفظ توپ داره .
deffence : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در 'گرفتن توپ از حریف داره .
body balane : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از قدرت بدنی بیشتری برخورداره .
stamina : این توانایی مربوط میشه به نفس بازیکنان .
top speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانیکه پا به توپ نیست سرعت بیشتری داره .
acceleration :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن شتاب بیشتری در استارتها داره .
response :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن عکس العمل بهتری نسبت به اتفاقات اطرافش داره .
agility : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن چالاکی بیشتری در حرکاتش داره .
dribble .acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دریبل های دقیق تری هستش .
drrible speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانی که پا به توپه سرعت بیشتری داره .
short pass.acc:هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای کوتاه دقیق تری برخورداره .
short pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای کوتاه اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
long pass.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای بلنددقیق تری برخورداره .
long pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای بلند اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
shot.acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از شوتهای دقیق تری بهره میبره .
shot power :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت شوت بیشتریه .
shot technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن مهارت بیشتری در گل کردن توپ از زاویه بسته هستش .
team work :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کار توی کارهای گروهی بیشتری شرکت میکنه ..
fk.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در ضربات ایستگاهی دارای مهارت بیشتریه .
swere :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کات بیشتری میتونه به توپ بده .
heade :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت هد زنی بیشتریه .
jump :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای پرش بیشتریه .
technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از تکنیک و مهارت بیشتری در حرکات بهره میبره .
keeper skill :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای مهارتهای دروازه بانی بیشتریه .
tenacity :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن استفاده بهینه تری از نفسش میتونه داشته باشه ( در زمانیکه کمبود نفس داره ) .
aggression :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن حرکات مفیدتری در بازی انجام میده یعنی هر حرکت و دویدن بی فایده ای انجام نمیده .
week foot.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دقت پای غیر تخصصی بیشتریه .
week foot frequency :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت پای غیر تخصصی بیشتریه .
injury :هر چقدر این فاکتور در یک بازیکن بهتر باشه مسلما اون بازیکن کمتر دچار مصدومیت میشه .
من دو سه ساعت تا جایی برم بر میگردم . بازی بعدی رو محمد باید انجام بده طبق برنامه ایشون ساعت 8.30 تا 9 به تاپیک سر میزنه .
سلام حسین جان. میخواستم بدونم الان که آپشن فایله خودمون رو ریختم تو بازی .آیا میتونم از داخل , بازی رو آپدیت کنم یا نه ؟
vahidgame
08-02-2010, 19:13
حسین جان اون آپشن قرار بود که اورتون رو تغییر بدی کی میذاری؟
راستی من چند تا نکته توی این بازی دیدم.یکی اینکه سرعتهای دفاع وسطهای تیم حریف خیلی با مهاجم تیم خودمون فرق داره و شاید حدود 10 تا واحد فرق داشته باشه که فکر کنم یکمی بازی غیر واقعی بشه.من دوست دارم بازی سخت بشه ولی فکر کنم سرعت بازیکنان در یه حد باشه بازی بهتر و جذابتر بشه.بعد دروازه بان سوم تیم حریف حتی از دورازه بان اول ما بعضی وقتها قوی تره و به خاطر همین شاید موقعیتهای عالی خیلی زیادی از ما میگیرن.به نظر من یا دروازه بان تیم حریف رو یکمی کن کنی یا بازیهای رو 15 دقیقه ای کنی خیلی بهتر میشه چون اینجوری فکر کنم دوستان خیلی زور بزنن شاید بتونن 2 گل بزنن و بیشتر بازی ها هم 1 گل بزنن.نظرتون درباره اینایی که گفتم چیه؟
mohammad_87
08-02-2010, 20:42
سلام دوستان.
چرا هروقت من میام اینجا برهوته؟من الان دارم آخرین سیو رو میگرم.موقع بازی دیسکانکت میکنم بعد میام.امیدوارم اونموقع چند نفری باشن تا کمی درباره نقل و انتقالات صحبت کنیم.فعلا من رفتم...
masoodbr
08-02-2010, 20:57
سلام حسين جان اين امار يك بازي دوستانه است كه بقيه تيمهاي ليگ انگليس دارن قدرتي و سرعتي بازي ميكنند و اين به واقعيت نزديك است و بسيار خوب است دارم حال ميكنم
اما تيمهاي خودمون در حد ليگ ايران هستند دوندگي و قدرت ضربه زني و بدنيشون به ليگ انگليس نمي خوره
mohammad_87
08-02-2010, 21:23
عجب غلطی کردم دیکانکت کردم.از ساعت نوه و پنج دقیقه تا الان هی دارم صفحه رو ریفرش میکنم.
اینو بگیرین تا بقیه آمار رو بعدا بدم معطل نشین.بازی رو 1-0 بردم!
بازی بیشتر در اختیار من بود.بازم تعداد حمله هام بد نبود ولی گل زدن هنوز سخته برام.اما ببینین با کی گل زدم:پارک!:2:
با اینکه گلش به تیم ملی مارو از جام جهانی محروم کرد و کلا قبل اون هم متنفر بودم ازش،ولی اینجا مثبت بودش.ضمنا یه خطا کردم که کارت قرمز گرفتم .رونی اخراج شد!(البته بازی بعدم با هول سیتیه)
آخه من نمیدونم تکل از کنار اونم پشت محوطه جریمه حریف یک ضرب اخراج داره؟:13:
سلام حسین جان. میخواستم بدونم الان که آپشن فایله خودمون رو ریختم تو بازی .آیا میتونم از داخل , بازی رو آپدیت کنم یا نه ؟
نه آرمین جان این کار رو نکن که باز همه چی بهم میریزه .
سلام حسين جان اين امار يك بازي دوستانه است كه بقيه تيمهاي ليگ انگليس دارن قدرتي و سرعتي بازي ميكنند و اين به واقعيت نزديك است و بسيار خوب است دارم حال ميكنم
اما تيمهاي خودمون در حد ليگ ايران هستند دوندگي و قدرت ضربه زني و بدنيشون به ليگ انگليس نمي خوره
حسین جان اون آپشن قرار بود که اورتون رو تغییر بدی کی میذاری؟
راستی من چند تا نکته توی این بازی دیدم.یکی اینکه سرعتهای دفاع وسطهای تیم حریف خیلی با مهاجم تیم خودمون فرق داره و شاید حدود 10 تا واحد فرق داشته باشه که فکر کنم یکمی بازی غیر واقعی بشه.من دوست دارم بازی سخت بشه ولی فکر کنم سرعت بازیکنان در یه حد باشه بازی بهتر و جذابتر بشه.بعد دروازه بان سوم تیم حریف حتی از دورازه بان اول ما بعضی وقتها قوی تره و به خاطر همین شاید موقعیتهای عالی خیلی زیادی از ما میگیرن.به نظر من یا دروازه بان تیم حریف رو یکمی کن کنی یا بازیهای رو 15 دقیقه ای کنی خیلی بهتر میشه چون اینجوری فکر کنم دوستان خیلی زور بزنن شاید بتونن 2 گل بزنن و بیشتر بازی ها هم 1 گل بزنن.نظرتون درباره اینایی که گفتم چیه؟
حرف شما کاملا درسته مسعود جان اما با توجه به اینکه هوش مصنوعی کامپیوتر خیلی پایین در شرایط برابر ما با هوش انسانی خودمون راحت از تمام تیمها میتونیم ببریم بنابراین چاره نیست غیر از اینکه قدرت تیمهای خودمون رو کم کنیم تا یک تعادلی در بازی بوجود بیاد .
بچه ها خاله بازی که نمیخوایم بکنیم که به هر تیمی 3-4 تا بزنیم میخوایم تواناییهای خودمون رو به چالش بکشیم , میخوایم یک لیگی داشته باشیم که بقیه حریفان هم حرفی برای گفتن داشته باشن .
اگه قرار باشه قدرت تیمهای ما مثل بقیه تیمها باشه مثل این میمونه که با یک بچه 7-8 ساله بخوایم مسابقه بدیم و تازه خیلی هم ذوق بکنیم که توی هر بازی طرفو لولش کردیم و 3-4 تا حوالش کردیم .
با این وجود من هیچ وقت نگفتم که همین آپشن فایل کاملا بی نقصه و همین خوبه نه ابدا من اینو نمیگم من میگم اجازه بدین هر کدوم از بچه ها چند تا بازی با تیمشون انجام بدن بعد یک جمع بندی در مورد سختی بازی بکنیم . پس فعلا عجله نکنین من سه ماهه که دارم روی همین مسائل کار میکنم و سعی و خطا میکنم اگه ممکنه 2-3 تا بازی دیگه همه بکنن بعد یک نظر سنجی در مورد سختی بازیها داشته باشیم .
وحید جان من آپشن فایلو تا فردا بهت میدم .
هفته چهارم مسابقات
میزبان-----------------------------------------------میهمان---------------------زمان برگزاری مسابقه
اورتون-----------------------------------------------بیرمنگام (برگزار شد)
منچستر ----------------------------------------------بولتون (برگزار شد)
چلسی---------------------------------------------لیورپول-----------------------ساعت 9.30الی 10 شب
آرسنال ---------------------------------------------پورتموث --------------------فردا ساعت 4.30 الی 8 شب
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا----------------- فردا ساعت 8 تا 8.45 شب
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
سرعت اینترنت تا آخر هفته حتما خوب میشه احتمالا الان بخاطر مسائل سیاسی اینجوریش کردن پس نگران نباشید . دقیقا این وضعیت اینترنت برخورد کرد به شروع لیگ ما .
عادل جان نوبت شماست فقط یادت باشه حالت 2 رو برای ترکیب چینی تیم من انتخاب کنی . همون که ترکیب رو براساس آمادگی و همینطور تواناییهای بازیکنان میچینه .
vahidgame
08-02-2010, 21:43
بای منچستر-بولتون نتیجه اون پس کو؟
masoodbr
08-02-2010, 21:44
حرف شما کاملا درسته مسعود جان اما با توجه به اینکه هوش مصنوعی کامپیوتر خیلی پایین در شرایط برابر ما با هوش انسانی خودمون راحت از تمام تیمها میتونیم ببریم بنابراین چاره نیست غیر از اینکه قدرت تیمهای خودمون رو کم کنیم تا یک تعادلی در بازی بوجود بیاد .
بچه ها خاله بازی که نمیخوایم بکنیم که به هر تیمی 3-4 تا بزنیم میخوایم تواناییهای خودمون رو به چالش بکشیم , میخوایم یک لیگی داشته باشیم که بقیه حریفان هم حرفی برای گفتن داشته باشن .
اگه قرار باشه قدرت تیمهای ما مثل بقیه تیمها باشه مثل این میمونه که با یک بچه 7-8 ساله بخوایم مسابقه بدیم و تازه خیلی هم ذوق بکنیم که توی هر بازی طرفو لولش کردیم و 3-4 تا حوالش کردیم .
با این وجود من هیچ وقت نگفتم که همین آپشن فایل کاملا بی نقصه و همین خوبه نه ابدا من اینو نمیگم من میگم اجازه بدین هر کدوم از بچه ها چند تا بازی با تیمشون انجام بدن بعد یک جمع بندی در مورد سختی بازی بکنیم . پس فعلا عجله نکنین من سه ماهه که دارم روی همین مسائل کار میکنم و سعی و خطا میکنم اگه ممکنه 2-3 تا بازی دیگه همه بکنن بعد یک نظر سنجی در مورد سختی بازیها داشته باشیم .
=======================
باشه حسين جان من قانع شدم
عجب غلطی کردم دیکانکت کردم.از ساعت نوه و پنج دقیقه تا الان هی دارم صفحه رو ریفرش میکنم.
اینو بگیرین تا بقیه آمار رو بعدا بدم معطل نشین.بازی رو 1-0 بردم!
بازی بیشتر در اختیار من بود.بازم تعداد حمله هام بد نبود ولی گل زدن هنوز سخته برام.اما ببینین با کی گل زدم:پارک!:2:
با اینکه گلش به تیم ملی مارو از جام جهانی محروم کرد و کلا قبل اون هم متنفر بودم ازش،ولی اینجا مثبت بودش.ضمنا یه خطا کردم که کارت قرمز گرفتم .رونی اخراج شد!(البته بازی بعدم با هول سیتیه)
آخه من نمیدونم تکل از کنار اونم پشت محوطه جریمه حریف یک ضرب اخراج داره؟:13:
محمد جان میبینم که داری شونه به شونه من حرکت میکنی . از این مسعودم نباید غافل شد بدجوری خودشو نزدیک کرده . یک زمانی من اون بالا یکه تازی میکردم دارین کم کم خطرناک میشن .
الان دارم سیو دان میکنم. بعد میرم برا بازی.
راستی حسین جان این حالت دوم ترکیب چینیه خودت کجاست میشه آدرسشو بگی؟
mohammad_87
08-02-2010, 21:52
سرعت اینترنت تا آخر هفته حتما خوب میشه احتمالا الان بخاطر مسائل سیاسی اینجوریش کردن پس نگران نباشید . دقیقا این وضعیت اینترنت برخورد کرد به شروع لیگ ما .
دقیقا علتش همینه.اما فکر نکنم آخر هفته بهتر از این بشه.
این آمار بازی من:
من اگه بخوام کلی نظرمو درباره این ادیت فایل بگم،باید بگم که با اینکه شاید کمی تغییر احتیاج داشته باشه اما باعث شده تا استراتژی تیمم بیشتر بر پایه تاکتیکهای تیمی باشه تا خلاقیتهای فردی.نمونش همین بازی آخرم.قبلا که من بیشتر روی سرعت و مهارتهای فردی بازی میکردم درصد مالکیت توپ تیمم نهایت به 45 میرسید.اما الان از چهار بازی فکر کنم سه تاش بالای پنجاه بوده.که علتش همون استفاده از تاکتیک تیمیست.
به این آمارها توجه کنید.البته چون تیم بولتون با نفرات زیاد در دفاع بازی میکرد،بازی بیشتر پشت یک سوم دفاعی بولتون در جریان بود.به پاسها هم یه نگاهی بندازین:
....
محمد جان میبینم که داری شونه به شونه من حرکت میکنی . از این مسعودم نباید غافل شد بدجوری خودشو نزدیک کرده . یک زمانی من اون بالا یکه تازی میکردم دارین کم کم خطرناک میشن .
اشتباه کردی بودی منو دست کم گرفته بودی.من تنها ترسم خستگی بازیکنام وسط فصل هستش.اما از الان با تعویض های وسط بازی دارم جلوش رو میگیرم.ضمنا یه بازی کمتر از من داری.
من میرم و یکی دوساعت دیگه برمیگردم.فعلا با اجازه همگی...
masoodbr
08-02-2010, 21:53
فعلا يكي بايد جلوي ويگان را نگاه داره فكر كنم جدول گلزنان هم مال خودشون كردن
الان دارم سیو دان میکنم. بعد میرم برا بازی.
راستی حسین جان این حالت دوم ترکیب چینیه خودت کجاست میشه آدرسشو بگی؟
ببین اول وارد این منو شو :
و بعد گزینه 2 رو انتخاب کن :
اصلا از همه چیز مهم تر اینه که اگه بازیها سخت نباشه اصلا بازیها هیجان نداره چون همه بدون استرس راحت میبرن و حقیقتا بازیها خیلی کسل کننده میشه چون نتایج از قبل مشخصه .
انصافا همین الان شما بازیهاتونو با استرتس انجام نمیدین ؟ من که حقیقتا تا وقتی داور سوت پایان رو نزده دلهره دارم که گل نخورم بعضی وقتا حتی به مساوی هم راضی میشم فقط میخوام بازی زود تموم بشه که امتیاز از دست ندم .
vahidgame
08-02-2010, 22:04
دوستان اگه یه راست بازیکن اخراج بشه 3 بازی محروم میشه چون لیگ انگلیس قانونش اینه.
دوستان اگه یه راست بازیکن اخراج بشه 3 بازی محروم میشه چون لیگ انگلیس قانونش اینه.
اوخ اوخ محمد واقعا بهت تسلیت میگم . رونی به ملکوت اعلی پیوست جاش کیو میخوای بزاری .
vahidgame
08-02-2010, 22:32
راستی حسین من امروز به لمپارد زنگ زدم گفتم نیم فصل می خوام بخرمت که تیمم مدعی قهرمانی بشه. یه پول خیلی خوب بهش پیشنهاد دادم گفت باشه میام ولی فقط حسین باید اجازه بده.پس حله دیگه
راستی حسین من امروز به لمپارد زنگ زدم گفتم نیم فصل می خوام بخرمت که تیمم مدعی قهرمانی بشه. یه پول خیلی خوب بهش پیشنهاد دادم گفت باشه میام ولی فقط حسین باید اجازه بده.پس حله دیگه
من شدیدا دنبال یک بال کلاسیکم .راستم بدجوری لنگ میزنه اگه بتونی یک راست شیش دنگ برام جور کنی شاید از خیر لمپارد بگذرم ترکیب اسین - بالاک فعلا توی این سه بازی اخیر خوب جواب داده .
اما فکر کنم سه چار تا از بازیکنانتو باید بدی تا بتونی بازیکن مورد نظر منو جذب کنی . اونوقت میتونم باهات معامله کنم .
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
بچه ها خداییش اگه بازیها سخت نباشه اصلا چه لزومی داره ما دنبال تقویت تیم مون باشیم و بازیکن جدید بخریم ؟
همین سختی بازی هیجان و جذابیت بازیها رو چند برابر میکنه .
انصافا قبول دارین یا نه ؟
سلام بچه ها من تونستم بازیمو با نتیجه 0-1 ببرم.نیمه ی اول بیشتر بازی در دست من بود اما به گل نرسیدم.نیمه ی دوم هم بازی با همین منوال پیش میرفت که روی شوت کویوت و برگشت اون با شوت استثنایی تورس به گل رسیدم چلسی یک با هم نتونست موقعیت گل بیافرینه.با اینکه من کل 80 درصد بازیکنام نا آماده بودند ولی در مقابل چلس 40 درصد بازین ناآماده داشت به همین دلیل نتونستم مهاجم دیگری رو کنار تورس قرار بدم تا کمکش کنه و بازی با این چلسیه قدرتمند و با اوج آمادگیش و تیم فلج من تنوستم 3 امتیاز این مسابقه رو به دست بیاورم.
سیو بازی
masoodbr
08-02-2010, 22:53
الان كسي داره بازي ميكنه؟
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
عادل تورس چطور معامله ميزني
خوب من الان در جدول زیر محمد 4 هستم.
بازیه بعدی بازیه آرمین و پورت موس.که باید تلاشش برای ارتقاء در جدول انجام بده.
تورس صدر جول گلزنان.
عادل تورس چطور معامله ميزني
مسعود جان من همین یه بازیکن رو دارماونم میخواین ازم بگیرین:31:
سلام بچه ها من تونستم بازیمو با نتیجه 0-1 ببرم.نیمه ی اول بیشتر بازی در دست من بود اما به گل نرسیدم.نیمه ی دوم هم بازی با همین منوال پیش میرفت که روی شوت کویوت و برگشت اون با شوت استثنایی تورس به گل رسیدم چلسی یک با هم نتونست موقعیت گل بیافرینه.با اینکه من کل 80 درصد بازیکنام نا آماده بودند ولی در مقابل چلس 40 درصد بازین ناآماده داشت به همین دلیل نتونستم مهاجم دیگری رو کنار تورس قرار بدم تا کمکش کنه و بازی با این چلسیه قدرتمند و با اوج آمادگیش و تیم فلج من تنوستم 3 امتیاز این مسابقه رو به دست بیاورم.
سیو بازی
ایراد نداره برگشت جبران میکنم . مدعیا دارن یکی یکی زیاد میشن .
وحید کجایی تو که قرار بود با اورتون همه رو لوله کنی کجای جدولی نمیبینمت .
بچه ها نظرتون در مورد این ایده چیه ؟ دو تیم آخر بین خودمون پایان فصل از لیگ خارج بشن و بجاش دو نفر دیگه از کسانیکه دوست دارن توی لیگ ما شرکت کنن رو وارد کنیم . الان چند نفر علاقه دارن بیان توی لیگ ما اما به دلیل اینکه لیگ شروع شده نمیتونن . اینجوری انگیزه برای بچه ها ایجاد میشه که بازیهاشونو با جدیت بیشترب انجام بدن تا از لیگ خارج نشن .
من اینو الان گفتم که آخر فصل کسی نگه چرا الان میگین .
vahidgame
08-02-2010, 23:08
من شدیدا دنبال یک بال کلاسیکم .راستم بدجوری لنگ میزنه اگه بتونی یک راست شیش دنگ برام جور کنی شاید از خیر لمپارد بگذرم ترکیب اسین - بالاک فعلا توی این سه بازی اخیر خوب جواب داده .
اما فکر کنم سه چار تا از بازیکنانتو باید بدی تا بتونی بازیکن مورد نظر منو جذب کنی . اونوقت میتونم باهات معامله کنم .
بچه ها خداییش اگه بازیها سخت نباشه اصلا چه لزومی داره ما دنبال تقویت تیم مون باشیم و بازیکن جدید بخریم ؟
همین سختی بازی هیجان و جذابیت بازیها رو چند برابر میکنه .
انصافا قبول دارین یا نه ؟
در مورد بازیکن مطمئن باش چند بازیکن خوب بهت میدم من دفاع وسط ها و هافبکهای گوشه خوب زیادی دارم. ولی تازه من دروگبا رو هم می خوام
میگم چه طوره هر کسی یه بازیکن آزاد از لیگهای دیگه همین الان بتونه بخره؟توی واقعیت هم میشه بازیکنان آزاد که باشگاه ندارند رو هر موقع بخری.مثلا بازیکنان آسیایی که بیشترشون باشگاه ندارند یا بازیکنانی مثل آدریانو که باشگاه ندارن.حسین نظرت چیه؟
میگم چه طوره هر کسی یه بازیکن آزاد از لیگهای دیگه همین الان بتونه بخره؟توی واقعیت هم میشه بازیکنان آزاد که باشگاه ندارند رو هر موقع بخری.مثلا بازیکنان آسیایی که بیشترشون باشگاه ندارند یا بازیکنانی مثل آدریانو که باشگاه ندارن.حسین نظرت چیه؟
اینجوری خیلی عالی میشه. من هم موافقم.
الان تم منو وحید خیلی ذغالیه.
vahidgame
08-02-2010, 23:14
ایراد نداره برگشت جبران میکنم . مدعیا دارن یکی یکی زیاد میشن .
وحید کجایی تو که قرار بود با اورتون همه رو لوله کنی کجای جدولی نمیبینمت .
نوبت ما هم میرسه .من هنوز تیمم جا نیوفتاده.من با بازیکنان معمولی ستاره درست می کنم(نمی دونم چرا شکلک ها بعضی وقتها کار نمی کنه.کلا الان روی هر چی چیزی مثل نقل و قول و رنگ و.... کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته)
masoodbr
08-02-2010, 23:14
بچه ها نظرتون در مورد این ایده چیه ؟ دو تیم آخر بین خودمون پایان فصل از لیگ خارج بشن و بجاش دو نفر دیگه از کسانیکه دوست دارن توی لیگ ما شرکت کنن رو وارد کنیم . الان چند نفر علاقه دارن بیان توی لیگ ما اما به دلیل اینکه لیگ شروع شده نمیتونن . اینجوری انگیزه برای بچه ها ایجاد میشه که بازیهاشونو با جدیت بیشترب انجام بدن تا از لیگ خارج نشن .
من اینو الان گفتم که آخر فصل کسی نگه چرا الان میگین .
حسين جان من ميگم ليگ بعدي را گلچيني از تيم هاي قوي ليگهاي مختلف كنيم هم بازي سخت تر ميشه و هم ميتونيم با تعداد نفرات بيشتري ليگ را دنبال كنيم ؟؟؟
نودم كه شروع شد !
در مورد بازیکن مطمئن باش چند بازیکن خوب بهت میدم من دفاع وسط ها و هافبکهای گوشه خوب زیادی دارم. ولی تازه من دروگبا رو هم می خوام
وحید جان حداقل تا هفته هفتم هشتم صبر کن تا درمورد سختی بازی با بچه ها به یک جمع بندی برسیم اونوقت من با توجه به نظر بچه ها آپشن فایل مسابقات رو تعدیل نهایی میکنم همینطور بازیکنان لیگهای دیگه رو تا با لیگ ما یکسان بشن و در همین زمان اگه همه اکثر بچه ها موافق بودن میتونیم اینکار رو انجام بدیم .
باید همه تغییرات رو یکجا انجام بدیم تا هر دفه یک آپشن فایل جدید درست نکنیم بچه ها سرعت اینترنتشون کمه هر بار اذیت میشن که یک آپشن فایل جدید رو دانلود کن علاوه بر این بچه ها دچار سردرگمی میشن . الان لیگ به یک ثبات نسبی رسید پس اگه ممکنه تا هفته هفتم یا هشتم صبر کن .
اینو هم در نظر داشته باش که قدرت بازیکنان تیمهای دیگه رو هم تعدیل میکنیم پس انتظار نداشته باش بازیکنی مثل مسی بیشتر توانییهاش بالای 90 باشه . از اونم 10 واحد کم میشه که البته با این کاهش بازم بهترین بازیکن جهان باقی میمونه چون اگه 10 واحد ازش کم کنیم بازم میانگین تواناییهاش از تمام بازیکنان لیگ خودمون بالاتره .
حسين جان من ميگم ليگ بعدي را گلچيني از تيم هاي قوي ليگهاي مختلف كنيم هم بازي سخت تر ميشه و هم ميتونيم با تعداد نفرات بيشتري ليگ را دنبال كنيم ؟؟؟
نودم كه شروع شد !
اینو هم در نظر داشته باش که قدرت بازیکنان تیمهای دیگه رو هم تعدیل میکنیم پس انتظار نداشته باش بازیکنی مثل مسی بیشتر توانییهاش بالای 90 باشه . از اونم 10 واحد کم میشه که البته با این کاهش بازم بهترین بازیکن جهان باقی میمونه چون اگه 10 واحد ازش کم کنیم بازم میانگین تواناییهاش از تمام بازیکنان لیگ خودمون بالاتره .
اینجوری که حال نمیده.مثلا اگه همه ی تیم ها یه ستاره جدید جذب کنن که مثل بازیکنای خودشون باشه نقل و انتقالات دیگه هیچ جذابیتی نداره.
mohammad_87
08-02-2010, 23:37
سلام.حسابی جمعمون جمه ها.بچه ها واقعا رونی الان سه جلسه محرومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اینجوری که حال نمیده.مثلا اگه همه ی تیم ها یه ستاره جدید جذب کنن که مثل بازیکنای خودشون باشه نقل و انتقالات دیگه هیچ جذابیتی نداره.
خب اونجوری هم که کم نشه دوباره میایم سر جای اولمون.دوباره بازیکنان ستاره یه تنه یه تیم رو لوله میکنن.این که نشد بازی.یاد فوتبالیستها افتادم!:31:
راستی حسین جان تسلیت میگم!:27:اما مطمئن باش باخت آخرت نیست...:21:
نه عادل جان اینجوری فکر نکن که بازیکنای دیگه هم قدرت بازیکنای خودمون هستن اگه از این بازیکنان 10 واحد کم بشه بازم برای خودشون غولی هستن :
مسی
رونالدو
پاتو
کاکا
بوفون
اگرو
ژاوی
و ...
mohammad_87
08-02-2010, 23:49
رونی بازی با هول سیتی،ولور همپتون و استوک سیتی رو از دست داد و بازی چهارم که با اورتون هست در میدان خواهد بود!قابل توجه آقا وحید...
راستی حسین از کجا میفهمی در یک هفته کدوم تیم اول بازی داره؟به ترتیب شماره های تیمهاست؟(همون 1 تا 6)
بچه ها من به دلایل زیر میگم سخت بودن بازیها و لیگ , مسابقات لیگ رو بسیار جذاب و قشنگ تر میکنه :
1- بچه ها برای تقویت تیمشون از طریق جذب بازیکنان جدید انگیزه پیدا میکنن . در صورتیکه بازیها آسون باشه دیگه دلیلی وجود نداره که به فکر تقویت تیم باشیم .
2- اگه بازیها آسون باشه بچه ها بجای اینکه از فکرشون استفاده کنن و به تاکتیکها و تعویض های کارآمد روی بیارن فقط با یک بازیکن سرعتی توپو میگیرن و تا دم دروازه حریف جلو میرن یا با شوتهای سهمگین از فواصل دور راحت دروازه حریفان رو باز میکنن این نشد بازی .
3- اگه بازیها سخت باشه بچه ها در حین بازی استرس یک مسابقه واقعی رو دارن چون نمیدون آخر مسابقه برتده هستن یا بازنده بنابراین این مساله شدیدا هیجان بازیها رو بالا میبره .
4- با سخت بودن لیگ رقابتها هم نزدیکتر و نفس گیر تر میشه و حریفان دیگه دست و پا بسته و از قبل باخته نیستن .
سختی بازیها مزایای دیگه ای هم داره که الان حضور ذهن ندارم
اما سختی بازی نباید به حدی باشه که بچه ها از این مسابقات زده بشن .
رونی بازی با هول سیتی،ولور همپتون و استوک سیتی رو از دست داد و بازی چهارم که با اورتون هست در میدان خواهد بود!قابل توجه آقا وحید...
راستی حسین از کجا میفهمی در یک هفته کدوم تیم اول بازی داره؟به ترتیب شماره های تیمهاست؟(همون 1 تا 6)
من از طریق کیت سرور زمان مسابقات رو یک دقیقه میکنم و بعد یکی یکی مسابقات رو رد میکنم . هوش رو داری محمد .
mohammad_87
08-02-2010, 23:58
من از طریق کیت سرور زمان مسابقات رو یک دقیقه میکنم و بعد یکی یکی مسابقات رو رد میکنم . هوش رو داری محمد .
بابا اینشتاین...:18:
2- اگه بازیها آسون باشه بچه ها بجای اینکه از فکرشون استفاده کنن و به تاکتیکها و تعویض های کارآمد روی بیارن فقط با یک بازیکن سرعتی توپو میگیرن و تا دم دروازه حریف جلو میرن یا با شوتهای سهمگین از فواصل دور راحت دروازه حریفان رو باز میکنن این نشد بازی .پحسین جان به نکات خوبی اشاره کردی.اما این دومی دقیقا همون حرف منه.یعنی منم با نظراتت موافقم.فقط انگار یه چیزی کم داره بازیها.نمی دونم چجوری بگم ولی وقتی من بازی میکنم احتمال گل زدنم بیش از اندازه پایینه.شاید این فقط یه احساس باشه.چون بد نتیجه نگرفتم.ولی اون قدرت منچستر حداقل توی مهاجمان نیست.(نمی دونم منظورمو تونستم برسونم یا نه...)
پحسین جان به نکات خوبی اشاره کردی.اما این دومی دقیقا همون حرف منه.یعنی منم با نظراتت موافقم.فقط انگار یه چیزی کم داره بازیها.نمی دونم چجوری بگم ولی وقتی من بازی میکنم احتمال گل زدنم بیش از اندازه پایینه.شاید این فقط یه احساس باشه.چون بد نتیجه نگرفتم.ولی اون قدرت منچستر حداقل توی مهاجمان نیست.(نمی دونم منظورمو تونستم برسونم یا نه...)
حرف شما محمد جان درسته و واقعیت هم همینه اما علت این مساله اینه که این یک بازیه و شاید فقط یک ابسیلن به واقعیت شبیه باشه .
من به این مسائل خیلی فکر کردم اما بدلیل محدویتهای بسیار زیاد نمیشه یک بازی ساخت که منعکس کننده واقعیت ها باشه .
الان اگر هوش مصنوعی بازیکنان 40 درصد هوش واقعی اونها بود ما با stat های دیفالت بازی با تیمهای بزرگ در برابر یک تیم متوسط هم حتی نمیتونستیم یک مساوی بگیریم برد که جای خود داره .
بنابراین ما باید با کاهش تواناییهای تیمهای خودمون این گپ و فاصله زیاد رو پر کنیم .
چطوری بگم با دستکاری بازی فقط اون واقعیت برابری قدرت تیمها رو میشه شبیه سازی کرد و نه چیزی بیشتر از اون .
اما اینو هم اضافه کنم نظرات شما و بقیه بچه ها در مورد گیم پلی شدیدا به من کمک میکنه تا بتونم بالانس بازیو بالاتر ببرم و گیم پلی واقعی تری از طریق همین stat ها و تخصص های مخفی بازیکنان بسازم پس همچنان مشتاقانه به نظرات شما گوش میکنم .
mohammad_87
09-02-2010, 00:31
چطوری بگم با دستکاری بازی فقط اون واقعیت برابری قدرت تیمها رو میشه شبیه سازی کرد و نه چیزی بیشتر از اون .
اما اینو هم اضافه کنم نظرات شما و بقیه بچه ها در مورد گیم پلی شدیدا به من کمک میکنه تا بتونم بالانس بازیو بالاتر ببرم و گیم پلی واقعی تری از طریق همین stat ها و تخصص های مخفی بازیکنان بسازم پس همچنان مشتاقانه به نظرات شما گوش میکنم .
به نظر من هنوز زود هستش که پس ار چهارتا بازی روی این استاتها نظر بدیم.مهمترین مساله هم همون تغییر ناگهانی و فاحش قدرت تیمها برای من و بقیه هست.احتمالا بقیه هم مثل خودم وقتی با دیفالت بازی،بازی میکردن بیشتر روی تاکتیکهای فردی بازیکنان مانور میدادن.مثلا فرض کنید یکی تیم رئال رو برداشته داره با والنسیا بازی میکنه.خب مسلمه که هفتاد درصد بازی اون میشه رونالدو!
اما این تغییر رویه رو من از چند وقت پیش کم کم شروع کردم ولی چون کمی برام سخت بود عادت چند ساله رو عوض کنم برام کمی سخت بود.که بعد پستهای شمارو در انجمن درباره تعدیل بازیکنان دیدم و حالا هم عملا دارم تجربه میکنم.شاید واسه همینه که من نسبت به بقیه با این استات ها راحت ترم.
اجازه بدین علت تمام این تغییرات رو بصورت خلاصه بیان کنم . قبل از هر چیزی اینو بگم که این تغییرات یک شبه به ذهن من نرسید و حاصل دهها ساعت وقت گذاشتن در طی این سه ماه گذشته بوده .
قبل از هر کاری من ابتدا چند فاکتور بسیار مهم در این بازیو از طریق نزدیک کردن فاصله ها تغییر دادم . اختلاف تواناییهای ورزشکاران حرفه ای در عصر ما بسیار کم شده علت این کاهش اختلاف مسائل پولی و مالی و همینطور پیشرفت تکنولوژی در عصر ماست من یک مثال ساده میزنم شما عمومیت بده به بقیه فاکتورها .
دریک مسابقه دوی 100 متر اختلاف زمانی نفر اول تا نفرات آخر کمتر از یک ثانیه یا به عبارتی کمتر از 10 درصده این اختلاف در دیفالت بازی خیلی بیشتر از این حرفهاست این اختلاف زیاد در چند مورد در این بازی وجود داره که مهم ترین اونها قدرت بدنی بازیکنان , تقابل سرعت بازیکنان پا به توپ و بدون توپ در کورس ها ( و شتاب بعنوان زیر مجموعه ) و قدرت شوت بازیکنانه .
من این اختلاف رو با یک نسبت تصاعد حسابی ساده به نصف کاهش دادم .
مرحله بعد من مسائل غیر واقعی این بازیو تا حدودی کاهش دادم دو مورد بارز اون قدرت شوتها و سرعت دریبل بسیار بالای بازیکنان بطوریکه حتی با بعضی از بازیکنان میشه کل میدون رو طی کرد . مورد اول از طریق کاهش قدرت شوتها و مورد دوم از طریق فاصله دار کردن اختلاف سرعت بازیکنان پا به توپ و بازیکنان بدون توپ بدست اومد .
اما توی بازیهای لیگ من چند تغییر دیگه هم دادم تا بازی سخت تر از قبل بشه اینکار رو از طریق کاهش 6 الی 10 واحدی در توانایی حمله , دفاع , واکنش ها , چالاکی و قدرت سر زنی بازیکنان انجام دادم تا بازیها ازحساسیت و هیجان بیشتری برخوردار بشه حالا منتظر فید بک و بازخور بچه ها هستم تا این میزان تعدیلات رو دقیق تر کنم .
اما میدونید چرا کونامی گیم پلی بازیو به این شکل درآورده و چرا اختلاف تواناییها اینقدر زیاده ؟ چرا قدرت شوتها اینقدر زیادی ؟ چرا راحت میشه با بازیکنان سرشناس بازیکنان حریفو جا گذاشت ؟
علت این مساله واضحه علت آرکید پسند بودن قشر عمده ای از گیمرهاست که عموما در سنین جوانی و حالات احساسی به سر میبرن . کونامی و هر بنگاه اقتصادی سعی در ماکسیمم کردن سود خودشه پس چرا بازار محصولات خودشو خراب کنه و گوی رو به رقیب بسپاره ؟
mohammad_87
09-02-2010, 01:13
بازم از توضیحاتت ممنون.اما حیف که الان کسی نیست تا نظر بقیه رو هم دراین باره بدونیم.یه پیشنهاد دارم اون هم اینکه تا هفته دهم دراینباره صحبت نشه و پس از پایان هفته دهم که دیگه فکر میکنم به اندازه کافی استاتها مورد آزمایش قرار میگیره یک روز رو در یک ساعت معین قرار بذاریم تا همه بچه ها باشن و بعد از بحث و نظر به یک جمع بندی کلی برسیم.الان اکثرا خواهان قدرت بیشتر هستن که دوباره میشه همون بازیکنان فضایی قبلی.نظرت در این مورد چیه؟
بازم از توضیحاتت ممنون.اما حیف که الان کسی نیست تا نظر بقیه رو هم دراین باره بدونیم.یه پیشنهاد دارم اون هم اینکه تا هفته دهم دراینباره صحبت نشه و پس از پایان هفته دهم که دیگه فکر میکنم به اندازه کافی استاتها مورد آزمایش قرار میگیره یک روز رو در یک ساعت معین قرار بذاریم تا همه بچه ها باشن و بعد از بحث و نظر به یک جمع بندی کلی برسیم.الان اکثرا خواهان قدرت بیشتر هستن که دوباره میشه همون بازیکنان فضایی قبلی.نظرت در این مورد چیه؟
محمد جان نظر خوبیه اما من مجبورم بعد از پایان هر بازی از بچه ها بپرسم بازی چطور بود چون جزئیات بازی هنوز توی حافظشون باقی مونده اما با گذر زمان جزئیات فراموش میشه .
اما در مورد هفته دهم یا همون حدود کاملا موافقم ما باید برای نیم فصل دوم یک آپشن فایل بسیار کم نقص با نظر بچه ها داشته باشیم . علاوه بر اینها این بازخوردها فقط برای این بازیها مفید نیست ما سالیان سال میخوایم pes بازی کنیم و همونطوریکه میدونی کونامی در هر نسل تغییرات بسیار کمی در stat ها و تواناییها میده پس برای pes 2011 هم بسیار مفید خواهد بود و میشه همون روزای اول گیم پلی رو بالانس کرد .
راستی توی جمع ما فقط شما و مسعود نگفتین اهل کجا هستین . پس لطفا شما هم بگین .
mohammad_87
09-02-2010, 01:32
آره.آینده نگری خوبیه.ایشاا.. که به نتایج خوبی برسیم.
من شهر ری هستم.و به دلیل مسایل کاری و... آریا شهر هم هستم.یعنی گاهی اینور گاهی اونور.ضمنا دقت داشته باش که اصلیتمون مشهدیه ها.تو یکی از پستها گفته بودی مشهد هستی درسته؟
آره.آینده نگری خوبیه.ایشاا.. که به نتایج خوبی برسیم.
من شهر ری هستم.و به دلیل مسایل کاری و... آریا شهر هم هستم.یعنی گاهی اینور گاهی اونور.ضمنا دقت داشته باش که اصلیتمون مشهدیه ها.تو یکی از پستها گفته بودی مشهد هستی درسته؟
بله محمد جان .
خب پس شما هم ری میشینین بزرگ شده ری هستی . به هر حال من حقیقتا خیلی خوشحالم که توی این سایت دوستان بسیار خوب و گلی مثل شما پیدا کردم که این مساله چیز کم ارزشی حداقل برای من نیست .
فردا رقابتها بسیار جذابتره همه بچه ها فردا بازی دارن .
خب فعلا اگه کاری ندارین من برم فردا سر کار خوابم نگیره .
mohammad_87
09-02-2010, 01:46
قربان شما.لطف داری عزیزم.راستی یه دعا کن تو این خونمون که آریا شهره می خوام adsl بگیرم.شانس من بازم سخت میدن.دعا کن حل بشه.چون اونوقت از سر کار تا اونجا ده دقیقه بیشتر فاصله ندارم.میپرم میام از ساعت شیش غروب تا صبح تو انجمن!(جو رو میبینی تا کجاها میره!!)شب خوش منم رفتم.تا فردا شب خدانگهدارت...
masoodbr
09-02-2010, 07:45
منم اهل ايرانشهر از بلوچستان هستم و بزرگ شده همين شهر هستم و اصطلاحا بهم ميگن بلوچ
باز اگه شما دوستان در مورد ما بنده خدا فكر بد نكنيد! به هر كي ميگم بلوچ =انگار جن:18: ديدن ولي انشاءالله سرتون افتاد اين ورا ميفهميد كه ما جن نيستيم
فقط محض شوخي بود:27::21:
به هر حال منم خوشحالم كه بين شما دوستان هستم
منم اهل ايرانشهر از بلوچستان هستم و بزرگ شده همين شهر هستم و اصطلاحا بهم ميگن بلوچ
باز اگه شما دوستان در مورد ما بنده خدا فكر بد نكنيد! به هر كي ميگم بلوچ =انگار جن:18: ديدن ولي انشاءالله سرتون افتاد اين ورا ميفهميد كه ما جن نيستيم
فقط محض شوخي بود:27::21:
به هر حال منم خوشحالم كه بين شما دوستان هستم
اتفاقا من با کسانیکه توی مناطقی که امکانات کمتری نسبت به شهرهای بزرگ دارن زودتر جوش میخورم و بیشتر صمیمی میشم .
جالبه من فقط از منطقه شما دوستی نداشتم که حالا دارم ( البته اگه شما لایق بدونی ) .
ادامه هفته چهارم
آرسنال ---------------------------------------------پورتموث --------------------[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا----------------- امشب ساعت 7.30 الی 8.15 شب
برنامه و ترتیب مسابقات هفته پنجم
منچستر یونایتد ----------------------------------- هول سیتی ----------------امشب ساعت 8.30 الی 9.15
ساندرلند ------------------------------------------ چلسی ---------------------امشب ساعت 9.30 الی 10
لیورپول -------------------------------------------- تاتنهام ---------------------- امشب ساعت 10الی 10.30
منچستر سیتی ---------------------------------- آرسنال --------------------- امشب ساعت 10.45الی 11.15
اورتون --------------------------------------------- بلکبرن ---------------------- امشب ساعت 11.30 الی 12
آخرین سیو مسابقات :
جدول بهترین گلزنان لیگ
vahidgame
09-02-2010, 15:56
حسین جان نمیشه برنامه حداقل نیم ساعت جلوتر باشه.چون من بعد از ساعت حدود 11:30 نمی تونم پیش کامپیوتر باشم چون یه نفر دیگه جای من میاد.من قبل این ساعت هر موقع باشه می تونم بازی کنم.راستی آپشن فایل برای منو گذاشتی؟
masoodbr
09-02-2010, 15:57
اتفاقا من با کسانیکه توی مناطقی که امکانات کمتری نسبت به شهرهای بزرگ دارن زودتر جوش میخورم و بیشتر صمیمی میشم .
جالبه من فقط از منطقه شما دوستی نداشتم که حالا دارم ( البته اگه شما لایق بدونی ) .
باعث افتخاره حسين جان:10:
vahidgame
09-02-2010, 16:05
یه مشکلی من داشتم که البته ربطی به این تاپیک نداره.برای من هیچ امکاناتی مثل نقل قول و رنگ و شکلک و ... الان کار نمی کنه و فقط می تونم چیزی بنویسم و کاری دیگه نمیشه کرد.به نظرتون مشکل چیه؟
حسین جان نمیشه برنامه حداقل نیم ساعت جلوتر باشه.چون من بعد از ساعت حدود 11:30 نمی تونم پیش کامپیوتر باشم چون یه نفر دیگه جای من میاد.من قبل این ساعت هر موقع باشه می تونم بازی کنم.راستی آپشن فایل برای منو گذاشتی؟
در مورد زمان مسابقه اگه بچه ها زودتر بیان بازی شما هم جلوتر میفته اما اگه دیر شد اگه اشکالی نداره فردا صبح تا سر شب هر موقع دوست داری بازیتو قرار بدم .
در مورد آپشن فایل فکر میکنم شما با همون آپشن فایل خودت بازیها رو انجام بدی بهتره چون ظاهرا تیم اورتون همین الانشم خیلی ضعیفه و به نظر نمیرسه لازم باشه از قدرتش کم کنیم .
اما قدرت تیم من فکر میکنم هنوزم زیاده من این بازیو انجام میدم اگه بازی برام آسون بود 2 واحد دیگه از قدرت تیم خودم کم میکنم . به نظر میرسه خصوصیات مخفی بازیکنان تاثیر زیادی روی قدرتشون داره از جمله همون هوش مصنوعی که خودت اشاره کردی .
vahidgame
09-02-2010, 16:29
حسین جان سرعت بازیکنان خودم رو نگاه کردم از بازیکنان تیمهای بچه ها خیلی بیشتر بود.فکر کنم فقط سرعتو کم کنی یکمی عادلانه تر بشه.راستی الان فکر کنم فقط دو تا از بچه ها نیستن.اگه بودن الان می تونستیم بازی کنیم.
حسین جان سرعت بازیکنان خودم رو نگاه کردم از بازیکنان تیمهای بچه ها خیلی بیشتر بود.فکر کنم فقط سرعتو کم کنی یکمی عادلانه تر بشه.راستی الان فکر کنم فقط دو تا از بچه ها نیستن.اگه بودن الان می تونستیم بازی کنیم.
وحید جان توی پیام خصوصی جوابتو نوشتم .
سلام علیکم جمیعا. اقا بازم یه برد یک هیچ و بس :41: ( کی میشه از دست این بازی های یک هیچ خلاص بشیم) . البته اگه 15دقیقه بشه میشه انم سیو بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باور کنید دو ساعته تمام دارم این رو میزارم .تازه تونستم . لعنت خدا بر اینترنت ایران :13: . مثل اینکه فقط P30 world مشکل داره .
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
سلام علیکم جمیعا. اقا بازم یه برد یک هیچ و بس :41: ( کی میشه از دست این بازی های یک هیچ خلاص بشیم) . البته اگه 15دقیقه بشه میشه انم سیو بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باور کنید دو ساعته تمام دارم این رو میزارم .تازه تونستم . لعنت خدا بر اینترنت ایران :13: . مثل اینکه فقط P30 world مشکل داره .
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
سلام آرمین جان خوبی ؟
جالبه این روزا هم اینترنت خرابه هم p30 world . به همشریات بگو سایتو درست کنن دیگه میدونی که مدیران این سایت همگی همشهریات هستن .
درمورد سختی بازی هم میگی ؟ توی بازی موقعیت زیاد داشتی یا بزور تونستی بازیو ببری ؟
راستی آرمین جان عکسها رو میتونی توی یک سایت آپلود عکس مثل سایت زیر بزاری دقیقا همونطوریکه فایلو آپلود میکنی عکس رو هم همینطوری میشه آپلود کرد :
سلام آرمین جان خوبی ؟
جالبه این روزا هم اینترنت خرابه هم p30 world . به همشریات بگو سایتو درست کنن دیگه میدونی که مدیران این سایت همگی همشهریات هستن .
درمورد سختی بازی هم میگی ؟ توی بازی موقعیت زیاد داشتی یا بزور تونستی بازیو ببری ؟
راستی آرمین جان عکسها رو میتونی توی یک سایت آپلود عکس مثل سایت زیر بزاری دقیقا همونطوریکه فایلو آپلود میکنی عکس رو هم همینطوری میشه آپلود کرد :
یه موقعیت . از کنار سانتر کردم به یکی دو نفر خورد رسید رو سر بندتنر و . . . ولی اگه 15دقیقه بشه حرف نداره عالی میشه
ادامه هفته چهارم
آرسنال ---------------------------------------------پورتموث -------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا----------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستر یونایتد ----------------------------------- هول سیتی ----------------امشب ساعت 8.30 الی 9.15
ساندرلند ------------------------------------------ چلسی ---------------------امشب ساعت 9.30 الی 10
لیورپول -------------------------------------------- تاتنهام ---------------------- امشب ساعت 10الی 10.30
منچستر سیتی ---------------------------------- آرسنال --------------------- امشب ساعت 10.45الی 11.15
اورتون --------------------------------------------- بلکبرن ---------------------- امشب ساعت 11.30 الی 12
آخرین سیو بازی :
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
یه موقعیت . از کنار سانتر کردم به یکی دو نفر خورد رسید رو سر بندتنر و . . . ولی اگه 15دقیقه بشه حرف نداره عالی میشه
چند تا بازی دیگه بچه ها بکنن در مورد زمان بازی و همینطور سختی بازیها و لیگ نظر سنجی میکنیم و بر اساس رای اکثریت این دو مورد و یکی دو مورد دیگه رو تغییر میدیم .
به همشریات بگو سایتو درست کنن دیگه میدونی که مدیران این سایت همگی همشهریات هستن .
حسین جان اتفاقا یکی از این مدیر ها با من همکاره و تو یه قسمت کار میکنیم :20:
masoodbr
09-02-2010, 19:45
سلام منم رفتم براي بازي
حسین جان اتفاقا یکی از این مدیر ها با من همکاره و تو یه قسمت کار میکنیم :20:
خب پس جرمت سنگین تر شد خودت همکار مدیران سایتی بعد اونوقت تاپیک ما باید وضعش اینجوری باشه ؟ میگم اگه میشه یک پارتی بازی بکن سرعت تاپیک ما رو بالا ببر :laughing:.
توی کدوم قسمت کار میکنین شما ؟
سلام منم رفتم براي بازي
ببینیم چیکار میکنی .
خب پس جرمت سنگین تر شد خودت همکار مدیران سایتی بعد اونوقت تاپیک ما باید وضعش اینجوری باشه ؟ میگم اگه میشه یک پارتی بازی بکن سرعت تاپیک ما رو بالا ببر :laughing:.
توی کدوم قسمت کار میکنین شما ؟
باشه امشب باهاش می صحبتم ببینم چی میشه ؟ راستش تو دخانیات :20:
باشه امشب باهاش می صحبتم ببینم چی میشه ؟ راستش تو دخانیات :20:
چی ؟ دیدم سیوهای بازیت بوی سیگار میده نگو اینکاره بودیو ما خبر نداشتیم .
حالا جدا کار و برنامت چیه ؟
masoodbr
09-02-2010, 20:13
من بازي را متاسفانه و واقعا به لطف داور واگذار كردم تيم استون ويلا واقعا يك تيم در حد ليگ برتر انگليس بود تا حالا فكر نكنم پيرلو همچين پاس در عمقهايي فرستاده باشه كه اينا ميفرستادند
امار بازي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سيو بازي
چی ؟ دیدم سیوهای بازیت بوی سیگار میده نگو اینکاره بودیو ما خبر نداشتیم .
حالا جدا کار و برنامت چیه ؟
هیچی دیگه میخوریم و می خوابیم بعدشم سر ماه حقوقمون رو بهمون میدن :31:
ادامه هفته چهارم
آرسنال ---------------------------------------------پورتموث -------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا------------------ ( برگزار شد )
منچستر یونایتد ----------------------------------- هول سیتی ---------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین سیو بازی :
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
من بازي را متاسفانه و واقعا به لطف داور واگذار كردم تيم استون ويلا واقعا يك تيم در حد ليگ برتر انگليس بود تا حالا فكر نكنم پيرلو همچين پاس در عمقهايي فرستاده باشه كه اينا ميفرستادند
امار بازي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سيو بازي
وای مسعود از جمع مدعیان فعلا خارج شدی . البته بقول معروف شب دراز استو قلندر بیدار بقیه بچه ها هم مطمئنا در ادامه کم میارن راستش منم دو تا بازیمو کاملا شانسی بردم یعنی واقعا به تساوی راضی بودم اما در کمال ناباوری روی یک کرنر دقایق آخر جلو افتادم و تونستم حفظش کنم دقیقا مثل بازی ایران - استرالیا که ایران باید 7-8 تا میخورد .
مسعود جان عکسها رو توی این لینک بزار :
چه فشاری آورده این استون ویلا
masoodbr
09-02-2010, 20:17
اقایون خداحافظ تا فردا ساعت 4 بعد از ظهر. بنده رفتم سر کار . راستی حسین جان اگه تیمم امشب بازی داشت ترکیب رو همون دیفالت باشه و اگر من باید بازی کنم که باید بمونه برا فردا .
اقایون خداحافظ تا فردا ساعت 4 بعد از ظهر. بنده رفتم سر کار . راستی حسین جان اگه تیمم امشب بازی داشت ترکیب رو همون دیفالت باشه و اگر من باید بازی کنم که باید بمونه برا فردا .
باشه من به مسعود میگم ترکیب چینی تیمتو روی حالت دو قرار بده .
ادامه هفته چهارم
منچستر سیتی -----------------------------------استون ویلا------------------ ( برگزار شد )
منچستر یونایتد ----------------------------------- هول سیتی ---------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidgame
09-02-2010, 20:56
حسین جان اگه می تونی بعد از بازی منچستر بازیتو شما زودتر انجام بده تا امشب به من هم بازی برسه:46:
محمد نیومد بنابراین این بازیو به کامپیوتر مسپاریم من کارهاشو انجام میدم .
خب بازی محمد انجام شد .
منچستر صفر هول سیتی 1
الان بازی منه .
خب بازم من با شانس و اقبال بازیمو بردم اونم دقیقه 87 بازی . واقعا برای خودم خیلی عجیبه که توی سه تا بازی از چهار تا بازی فقط با شانس بردم من کلا یک شوت توی چارچوب داشتم همونم گل شد .
این سیو بازی :
و اینم آمار بازی :
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
ادامه هفته چهارم
منچستر یونایتد ----------------------------------- هول سیتی ---------------- ( برگزار شد )
ساندرلند ------------------------------------------ چلسی --------------------- ( برگزار شد )
لیورپول -------------------------------------------- تاتنهام ---------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها منم بازیمو با دو گل تورس و جرارد بردم فکر کنم یه شوت هم به هم دروازه ی ما نزدند.یه خطا هم نداشتم.یادم رفت از آمار بازی عکس بگیرم. آمار 61 به 39 به نفع من بود.دو گل رو به زیبایی به ثمر رسوندم. شوت تورس پشت 18 که توپ رو هوا بود با این گلش 5 گل در سدر جدول گلزنان و من زیر حسین در مکان دوم هستم در جدول.
سیو بازی
masoodbr
09-02-2010, 22:51
اما عادل كه 10 دقيقه پيش بود؟!!!!!!!!
ميشه برنامه هفته بعدو اعلام كنند
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
من دارم سيو دان ميكنم به محض دان ميرم براي بازي
اما عادل كه 10 دقيقه پيش بود؟!!!!!!!!
ميشه برنامه هفته بعدو اعلام كنند
آره عادل اومد . باشه تا شما بازیتو میکنی من برنامه هفته بعدو توی تاپیک میذارم .
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
سلام بچه ها منم بازیمو با دو گل تورس و جرارد بردم فکر کنم یه شوت هم به هم دروازه ی ما نزدند.یه خطا هم نداشتم.یادم رفت از آمار بازی عکس بگیرم. آمار 61 به 39 به نفع من بود.دو گل رو به زیبایی به ثمر رسوندم. شوت تورس پشت 18 که توپ رو هوا بود با این گلش 5 گل در سدر جدول گلزنان و من زیر حسین در مکان دوم هستم در جدول.
سیو بازی
بابا شما حرفه ای هستین بعد اونوقت هی میگین بازیها سخته . 61 درصد خیلی زیاده .
vahidgame
09-02-2010, 22:54
اگر تا حدود 11:15 بتونه مسعود بازی کنه خیلی خوب میشه چون من می تونم امشب بازی کنم.الان خیلی من آمادم:8:
masoodbr
09-02-2010, 23:13
اينم از وقتي كه شاگرد به استاد رحم ميكند
ارسنال با دو گل ابويه وادواردو اين بازي را برد
فكر كنم با اين نتايج يك جا واسه خودم تو دسته دوم رديف كنم:31:
سيو بازي
اينم امار بازي
بابا شما حرفه ای هستین بعد اونوقت هی میگین بازیها سخته . 61 درصد خیلی زیاده .
نه بابا چه حرفه ایی ما دست پرورده خودتون هستیم تو پی سی ورلد حسین جون
اینجا همه حرفه ایند که با این تیم های زغالی چنین بازی هایی انجام میدن.:18:
راستی برنامه ی 5 تا 9 مسابقاتم بذار که خیلی دارم حال میکنم با این ایده ی مسابقاتت حسین:46:
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------فردا ساعت 8 تا 1 بعد از ظهر
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی---------------------فردا ساعت 1 تا 4.30 بعد از ظهر
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی----------------------فردا ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------فردا ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------فردا ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول-------------------------------فردا ساعت 10.30 تا 11 شب
نه بابا چه حرفه ایی ما دست پرورده خودتون هستیم تو پی سی ورلد حسین جون
اینجا همه حرفه ایند که با این تیم های زغالی چنین بازی هایی انجام میدن.:18:
راستی برنامه ی 5 تا 9 مسابقاتم بذار که خیلی دارم حال میکنم با این ایده ی مسابقاتت حسین:46:
واقعا هم همینطوره بچه ها بازیهاشون خیلی خوبه . حالا ایشالا هفته دهم یک مقداری قدرت تیمها رو تعدیل میکنیم و پایان نیم فصل هم تعدیل نهایی رو انجام میدیم تا برای نیم فصل بعدی یک گیم پلی ایده آل و کم نقص داشته باشیم .
من میگم چطوره دو تیم اول رو بفرستیم برای لیگ قهرمانان . اونجا چون بازیهاش کمه میشه ظرف دو هفته تمومش کرد .
واقعا هم همینطوره بچه ها بازیهاشون خیلی خوبه . حالا ایشالا هفته دهم یک مقداری قدرت تیمها رو تعدیل میکنیم و پایان نیم فص هم تعدیل نهایی رو انجام میدم تا برای نیم فصل بعدی یک گیم پلی بسیار کم نقص داشته باشیم .
من میگم چطوره دو تیم اول رو بفرستیم برای لیگ قهرمانان . اونجا چون بازیهاش کمه میشه ظرف یک هفته تمومش کرد .
این آپشن فایل هم هیچ نقصی نداره تیم های ما تقریبا در حد همین تیم های لیگ انگلیس شاید پایینتر.خیلی خوبه حالا به وسط فصل برسه آماده نبودن بازیکنان خودش بازی ها رو سخت تر میکنه این تازه اولشه:27:
این لیگ قهرمانان هم ایده ی جالبیه خیلی خوبه به نظر من
masoodbr
09-02-2010, 23:51
وحيد چه كار كرد رفت براي بازي؟
چیکار کردی وحید ؟ طبق برنامه فردا 8 تا 1 بعد از ظهر که کاری نداری ؟
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
وحيد چه كار كرد رفت براي بازي؟
آره به نظر میرسه رفته برای بازیش .
vahidgame
09-02-2010, 23:53
اورتون 6 - بلکبرن 1
اینم آمار بازی:
اینم سیو بازی:
البته دوستان فکر نکنید تیم من خیلی قوی هستش.من چند بازی دوستانه با تیم اورتون رفتم و الان باهاش بیشتر آشنا شدم.بعد قبل بازی یه سیستم بازی خیلی خوب سیو کرده بودم که در اون تاکتیکهایی خیلی خوی مخصوصا از قسمت team style درست کرده بودم.من با همین اورتون قوی تر در بازی قبلی با تیم بیرمنگام که تقریبا ته حدول هستش مساوی کردم.نگید تیمم خیلی قوی هستش:20: تیم من هم یه مقداری کم شده و در حد بقیه تیمهای بچه ها هستش.
راستی نکته جالب زدن 5 گل توسط ساها هستش:18: برای من کمتر همچنین چیزی پیش اومده.خیلی آماده ساها بودش و تقریبا همه گلهاشم از محوطه جریمه زد
اورتون 6 - بلکبرن 1
اینم آمار بازی:
اینم سیو بازی:
البته دوستان فکر نکنید تیم من خیلی قوی هستش.من چند بازی دوستانه با تیم اورتون رفتم و الان باهاش بیشتر آشنا شدم.بعد قبل بازی یه سیستم بازی خیلی خوب سیو کرده بودم که در اون تاکتیکهایی خیلی خوی مخصوصا از قسمت team style درست کرده بودم.من با همین اورتون قوی تر در بازی قبلی با تیم بیرمنگام که تقریبا ته حدول هستش مساوی کردم.نگید تیمم خیلی قوی هستش:20: تیم من هم یه مقداری کم شده و در حد بقیه تیمهای بچه ها هستش
وحید واجب شد 10-15 درصدی از قدرت تیمت کم کنیم . حالا جدای از شوخی چطوری تونستی 6 تا بزنی هفته دهم قدرت تیمتو باید کمتر کنیم .
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------فردا ساعت 8 تا 1 بعد از ظهر
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی---------------------فردا ساعت 1 تا 4.30 بعد از ظهر
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی----------------------فردا ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------فردا ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------فردا ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول-------------------------------فردا ساعت 10.30 تا 11 شب
vahidgame
10-02-2010, 00:00
حسین جان توضیح دادم دیگه:20: باور کن با تاکتیک کار کردم و دفاع حریف هم خیلی ضعیف کار کرد.مطمئن باش همچنین نتیجه ای دیگه پیش نخواهد اومد.من قول میدم تیمم در حد همه تیمهای بچه ها هست.حتی به نظرم چلسی از تیم من قویتر هستش:46:
masoodbr
10-02-2010, 00:05
وحيد جان تبريك ميگم خيره كننده بود با اين حساب فكر كنم ته جدولم اما ميخوام از فردا حسابي جبران كنم:21:
vahidgame
10-02-2010, 00:07
آمار بازی رو دوستان می تونید ببینید؟برای خود من نمی دونم چرا نمیاد.
راستی دوستان این بخش team style واقعا تاثیر گذار هست و یه بخش تخصصی هستش.فکر کنم بیشتر دوستان این قسمت رو ندونن چیه.من توی این بازی با تغییر سیستم و تغییرات زیاد در team style تونستم خوب بازی کنم اگه خواستیم در مورد این قیمت میتونم توضیح کامل بدم.
وحید جان ترکوندی لیگو فکر کنم ساها رده ی اول گلزنا باشه درسته.؟؟
البته فکر کنم بازیکنات خیلی آماده بودند خودتم که خیلی آماده بودی اینو که گفتی.!!
تیمتم که ازش کم نکردن.
همه ی اینا دست در دست هم دادند تا شما پر گل ترین بازی رقم بزنی.
واقعا جای تحسین داره.
ولی خداییش اورتون هم تیم قوی هست.هافبک سرعتی زیاد داره.به خصوص اینکه تعدیل نشده هم هست.
جدول لیگ در پایان هفته پنجم
vahidgame
10-02-2010, 00:11
باور کنید دوستان یه بازی خاص بود.نه بازی من خیلی عالی هست و نه بازیکنانم خیلی عالی هستن.در ضمن دو واحد از تیم من کم شده.اگر دوستان بخواین میشه کمتر کم کردولی باور کنید تیم من در حد تیم شماست.حال ما یه بار 6 تا زدیما:31::31::31:
راستی دوستان اگه عکس نیومد این لینکش:
بچه ها یادتون باشه آخر فصل دو تیم اول میرن لیگ قهرمانان و دو تیم آخر از لیگ باید خداحافظی کنن ( بجاش دو نفر دیگه میان الان بچه ها توی پیام خصوصی به من میگن دوست دارن بیان توی لیگ ) پس بازیهاتونو شل نگیرین .
البته اینو هم در نظر بگیریم وحید از یک تیم آخر جدولی برده .
الان اختلاف امتیازات خیلی زیادم نیستا من با تیم ششم فقط دو امتیاز فاصله دارم یعنی با یک مساوی یا باخت ممکنه خیلی بیام پایین .
vahidgame
10-02-2010, 11:52
بارنلی 0 -اورتون 1
آمار بازی:
سیو بازی:
من توی این بازی موقعیت گل خیلی زیادی نداشتم.زیاد به آمار توجه نکنید.من چند تا شوت خیلی آرام هم به سمت دروازه حریف زدم.راستی یکی از دفاع های تیم حریفو من نگاه کردم overall rating اون 35 بود:18: واقعا دفاع حریف خیلی ضعیف بود ولی با این حال حریف بد بازی نکرد و فشار خوبی اورد.نمی خوام از خودم تعریف کنم من کلا توی دفاع کردن و پرس کردن استاد هستم و این به خاطر این هستش که چند سال هست که وقت زیادی رو با این بازی گذروندم و هر کسی جای من بود شاید مثل من می شد.من الان توی 4 بازی فقط 1 گول خوردم.دو تا بازی اول رو هم خودم بازی نکردم و گرنه دو تا از منچسترسیتی احتمالش کم بود بخورم:31:
راستی لوییز ساها توی این بازی خوب بازی کرد و یه پاس گل داد.ولی دوستان مثلا همین ساها overall rating اون 76 هستش.فکر کنم مهاجمهای قویتر از ساها توی تیم بچه ها باشن.
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- امروز ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ امروز ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ امروز ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب
آخرین سیو بازیها :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.