ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تا قیمت 160 هزار تومان چی خوبه ?(mp3 player )

Gilopa
04-02-2010, 09:43
سلام بر دوستان عزیزم

خیلی عجله ای میخوام جوابم رو بدید

به شدت کیفیت صدا برام مهمه ... نه اسپیکر! بلکه هندزفری برام مهمه!
به نظرتون mp4 میتونه خوب باشه یا mp3 پلیر خالی؟

به دنبال سونی نیستم چون اصلش مسلما گیر نمیاد به این راحتی

قیمت مورد نظرم تا 160 هزار تومان هستش .. نمیتونم بیام تهران و قصد دارم از اینترنت خرید آنلاین بکنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خواهشا دوستان بیان کمک کنند و بگند چی خوبه مثلا این مدل کریتیو به نطرتون خوبه ؟

Creative Zen X-Fi 2 - 8GB

سایتی که اینو برای فروش گذاشته میگه 159 هزار تومن .. قیمتش خوبه ؟

--------------------------------------------
یه مدل دیگه از کریتیو هستش که خیلی زیبا هستش

عکسش رو میذارم :

(Zen Mozaic (4GB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعریف سامسونگ رو هم خیلی شنیدم .. خلاصه میخوام در حقم برادری کنید و یه توضیح بدید بهم

DaRyUsH AkRaMi
04-02-2010, 09:54
اگر دنبال کیفیت صدای خوبی برو دنبال محصولای crown

DaRyUsH AkRaMi
04-02-2010, 10:00
اینم لیست قیمتاش
با این بودجه میتونید i7 بخرید..

Gilopa
04-02-2010, 10:07
اینم لیست قیمتاش
با این بودجه میتونید i7 بخرید..

میشه کمی بیشتر در موردش توضیح بدید .. از لحاظ تجربه میگم .. یعنی از کریتیو هم بهتره ؟

---------- Post added at 06:37 AM ---------- Previous post was at 06:35 AM ----------

من الان تو نت سرچ کردم نتونستم سایتی رو پیدا کنم که این مارک رو برای فروش گذاشته باشه

Cleeev
04-02-2010, 10:08
اولاً به عکسا زیاد اعتماد نکن...

من خودم طرفدار پروپاقرص محصولات Creative ـم ولی توی هایپراستار Zen Mozaic روی قفسه بود تستش کردم یکمی خوشم نیومد...

خود من Zen 4GB دارم که یکی از پرفروش ترین پخش کننده های همراه جهانه...

Creative و Cowon هر دو خوبن و برعکس محصولات اپل، الکی گرون نیستن (امکانتشونم بیشتره)... ولی به شخصه، من شرکتی مثل کریتیو که یکی از رهبران قدرتمند صنایع صوتی درجهان هستش رو به Cowon که آخرش نمیفهمی واقعاً کجاییه ترجیح میدم...!!! در مورد کیفیت Creative شک نداشته باش...

من بهت Zen X-Fi 2 رو بهت پیشنهاد میکنم که واقعاً محصول خوبیه... اگرم خریدی، بعدش بیا Firmware جدیدش رو از support.creative.com دانلود کن و آپدیتش کن خیلی بهترم میشه... X-Fi 2 دارای صفحه تمام لمسی هستش و همچنین خروجی صداش همونطور که اسمش روشه X-Fi هست که اگه از هدفون های خوب (به خصوص Creative, Philips و کلاً خوبا) استفاده کنید، کیفیت رو احساس میکنید... هدفون همراهشم Creative EP-630 هستش که یکی از با کیفیت ترین هدفون های توگوشی دنیا س (با توجه به قیمت مناسبش بسیار پرفروشه) با گوشی سیلیکونی که به خوبی نویز محیط رو میگیره و سیم منعطف مناسب و کیفیت صدای متفاوت...

Zen MX رو نخر و اگه ازش خوشت میاد Zen اصلی بهتره... Zen X-Fi که شبیه Zen هستش هم دکمه هاش یکمی مزخرفه...

در ضمن دقت داشته باش Creative در ایران نماینده فعال داره و باید با گارانتی معتبر بخرید... گارانتی اصلی Creative که ساپورت بسیار عالی ای هم داره شرکت شاب هستش... همچنین شرکت رایان بدر الکتریک هم هست ولی اصلی شابه... حتماً کارت گارانتی روی جعبه چسبیده شده باشه و اسمشم شاب باشه... میتونید باهاشون تماس بگیرید و نماینده فروشش توی شهرتون رو پیدا کنید و برید از مغازه بخرید... در ایران خرید چنین چیزایی از اینترنت زیاد خوشایند نیست...!

DaRyUsH AkRaMi
04-02-2010, 10:12
میشه کمی بیشتر در موردش توضیح بدید .. از لحاظ تجربه میگم .. یعنی از کریتیو هم بهتره ؟

---------- Post added at 06:37 AM ---------- Previous post was at 06:35 AM ----------

من الان تو نت سرچ کردم نتونستم سایتی رو پیدا کنم که این مارک رو برای فروش گذاشته باشه

lینم بررسی i7

Gilopa
04-02-2010, 10:14
اولاً به عکسا زیاد اعتماد نکن...

من خودم طرفدار پروپاقرص محصولات Creative ـم ولی توی هایپراستار Zen Mozaic روی قفسه بود تستش کردم یکمی خوشم نیومد...

خود من Zen 4GB دارم که یکی از پرفروش ترین پخش کننده های همراه جهانه...

Creative و Cowon هر دو خوبن و برعکس محصولات اپل، الکی گرون نیستن (امکانتشونم بیشتره)... ولی به شخصه، من شرکتی مثل کریتیو که یکی از رهبران قدرتمند صنایع صوتی درجهان هستش رو به Cowon که آخرش نمیفهمی واقعاً کجاییه ترجیح میدم...!!! در مورد کیفیت Creative شک نداشته باش...

من بهت Zen X-Fi 2 رو بهت پیشنهاد میکنم که واقعاً محصول خوبیه... اگرم خریدی، بعدش بیا Firmware جدیدش رو از support.creative.com دانلود کن و آپدیتش کن خیلی بهترم میشه...

Zen MX رو نخر و اگه ازش خوشت میاد Zen اصلی بهتره... Zen X-Fi که شبیه Zen هستش هم دکمه هاش یکمی مزخرفه...

در ضمن دقت داشته باش Creative در ایران نماینده فعال داره و باید با گارانتی معتبر بخرید... گارانتی اصلی Creative که ساپورت بسیار عالی ای هم داره شرکت شاب هستش... همچنین شرکت رایان بدر الکتریک هم هست ولی اصلی شابه... حتماً کارت گارانتی روی جعبه چسبیده شده باشه و اسمشم شاب باشه... میتونید باهاشون تماس بگیرید و نماینده فروشش توی شهرتون رو پیدا کنید و برید از مغازه بخرید... در ایران خرید چنین چیزایی از اینترنت زیاد خوشایند نیست...!

پس با این حساب همون گزینه اول که مد نظرم بود رو شما هم تایید میکنید :11: فقط تروخدا هندزفریش در چه حدیه من خوره موسیقی هستما

Gilopa
04-02-2010, 10:22
دوستان همین الان نمایندگی شهر خودم رو پیدا کردم

16 گیگ xfi2 رو بهم گفت 194 هزار تومن با گارانتی

متاسفانه 8 گیگ رو تموم کرده
--------------
مدل zen mx رو داره که شما هم میگید نخر

Cleeev
04-02-2010, 10:29
پس با این حساب همون گزینه اول که مد نظرم بود رو شما هم تایید میکنید :11: فقط تروخدا هندزفریش در چه حدیه من خوره موسیقی هستما

پست قبلی رو آپدیت کردم نوشتم...

همچنین توی لینک سایت کریتیو که گذاشتم توضیحات و همچنین Package Contents (محتویات جعبه) رو هم بخون...

دوستان همین الان نمایندگی شهر خودم رو پیدا کردم

16 گیگ xfi2 رو بهم گفت 194 هزار تومن با گارانتی

متاسفانه 8 گیگ رو تموم کرده
--------------

یه مدل 8 گیگ گفت به نام zen mx

اینو برم بخرم ؟ 140 تومن گفت فکر کنم

قیمت مناسب و درسته... دقت کن که گارانتی فقط شاب... گارانتی خیلی مهمه... من خودم با دستکاری سیم USB زدم سیستم برقی رو کل یوم سوزوندم بردم با اینکه از گارانتی گذشته بود برام بهتر از اولش درست کردن فقط 7-8 تومن...

Zen MX همون Zen هست که برعکس Zen که محصول خوبیه، محصول جالبی نیست و فرمت های صوتی ای که پشتیبانی میکنه کم شدن و فرمت تصویری شده یه دونه (فرمت استاندارد کریتیو) و کلاً نوع ارزون تر Zen هستش...

ولی بهت Zen X-Fi 2 رو پیشنهاد میکنم که هر چیشم بخوای ندید بگیری، پردازنده قدرتمندترش رو که فیلم ها رو با کیفیت و سرعت بالا نشون میده رو نمیتونی ندید بگیری...

یه ذره هم جزئیات محصولات رو بخون...!

Gilopa
04-02-2010, 10:34
پست بلی رو آپدیت کردم نوشتم...

همچنین توی لینک سایت کریتیو که گذاشتم توضیحات و همچنین Package Contents (محتویات جعبه) رو هم بخون...

قیمت مناسب و درسته... دقت کن که گارانتی فقط شاب... گارانتی خیلی مهمه... من خودم با دستکاری سیم USB زدم سیستم برقی رو کل یوم سوزوندم بردم با اینکه از گارانتی گذشته بود برام بهتر از اولش درست کردن فقط 7-8 تومن...

Zen MX همون Zen هست که برعکس Zen که محصول خوبیه، محصول جالبی نیست و فرمت های صوتی ای که پشتیبانی میکنه کم شدن و فرمت تصویری شده یه دونه (فرمت استاندارد کریتیو) و کلاً نوع ارزون تر Zen هستش...

ولی بهت Zen X-Fi 2 رو پیشنهاد میکنم که هر چیشم بخوای ندید بگیری، پردازنده قدرتمندترش رو که فیلم ها رو با کیفیت و سرعت بالا نشون میده رو نمیتونی ندید بگیری...

شانس من رو نگاه کن میگه 8 گیگش رو 1 ماه بعد میاره از تهران .. من تو رشتم الان
الان ارزش داره من برم 194 هزار تومن واسه یه mp3 پلیر بدم ؟ من آخه تصویر اصلا برام مهم نیست .. بعد بیام این همه پول بدم من حوزه تخصصیم mp3 هستش .. یه عمر با گوشیهای سری واکمن سونی اریکسون گوش کردم حالا میخوام برم سراغ یه چیز تخصصی تر ..

ببخشید واقعا داری زحمت میکشی اما نظر نهاییت رو بگو که حداقل اگه 194 تومن پول دادن نسوزم .. به نظرت منی که برام mp3 و کیفیتش خیلی مهمه نه دیدن فیلم و این چیزا (تو کامپیوتر کم فیلم نگاه نمیکنم که حالا بخوام اینجا هم ببینم ) می ارزه برام ؟

Cleeev
04-02-2010, 10:36
X-Fi2 اینترنت Wi-Fi نداره اشتباه گفتم... پست اولی رو هم ادیت کردم...

Cleeev
04-02-2010, 10:53
شانس من رو نگاه کن میگه 8 گیگش رو 1 ماه بعد میاره از تهران .. من تو رشتم الان
الان ارزش داره من برم 194 هزار تومن واسه یه mp3 پلیر بدم ؟ من آخه تصویر اصلا برام مهم نیست .. بعد بیام این همه پول بدم من حوزه تخصصیم mp3 هستش .. یه عمر با گوشیهای سری واکمن سونی اریکسون گوش کردم حالا میخوام برم سراغ یه چیز تخصصی تر ..

ببخشید واقعا داری زحمت میکشی اما نظر نهاییت رو بگو که حداقل اگه 194 تومن پول دادن نسوزم .. به نظرت منی که برام mp3 و کیفیتش خیلی مهمه نه دیدن فیلم و این چیزا (تو کامپیوتر کم فیلم نگاه نمیکنم که حالا بخوام اینجا هم ببینم ) می ارزه برام ؟

خوب معلومه که می ارزه... 30 و خورده ای بیشتر و 8 گیگ بیشتر میصرفه... من خودم به شخصه الان حسرت میخورم چرا حجم بیشتر نخریدم... فکر میکنی زیاده ولی بعداً که کم آوردی حسرتشو میخوری...

مهمترین چیز این محصول کیفیت صدای بالاشه که در review هاش میبینی که همه از کیفیت صداش تعریف کردن...

حجم بیشتر بخری میتونی فایلای با کیفیت تری هم بریزی (که حجمشون بیشتره) و حالشو ببری نه مثل من که جا کم آوردم... :41:

درضمن بعد از خرید firmware ش رو آپدیت کن... مثل اینکه رابط کاربریش و سرعت کار با صفحه لمسی بهبود یافته توی فرم ور جدید... یه چیز مهم دیگه هم اینکه حتماً کیف خودش یا یه کیف اندازه ش رو بخر... صفحه ضد خش هم حتی ممکنه خش بیفته... واسه یه چیز به این خوشگلی کیف بگیر و پرتش نکن توی کیف و جیب و کوله پشتیت و قبلش بزار توی یه کیف نرم و خوب و بعد پرتش کن هرجا دلت میخواد...

Gilopa
04-02-2010, 10:57
خوب معلومه که می ارزه... 30 و خورده ای بیشتر و 8 گیگ بیشتر میصرفه... من خودم به شخصه الان حسرت میخورم چرا حجم بیشتر نخریدم... فکر میکنی زیاده ولی بعداً که کم آوردی حسرتشو میخوری...

مهمترین چیز این محصول کیفیت صدای بالاشه که در review هاش میبینی که همه از کیفیت صداش تعریف کردن...

حجم بیشتر بخری میتونی فایلای با کیفیت تری هم بریزی (که حجمشون بیشتره) و حالشو ببری نه مثل من که جا کم آوردم... :41:

پس من رفتم بخرم .. تا فردا یه بررسی جزئی مینویسم تا دوستان هم بدونند چی به چیه

ممنون از راهنماییت:11:

hooligan
05-02-2010, 22:55
pmp قشنگی هستش ...مبارکه... اقا بیا توضیح بده چطوره ؟ خوبه یا نه؟

Gilopa
06-02-2010, 17:32
دوستان به این صفحه برید