ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست - کسی نسخه ی pdf کتاب++ how to program c رو نداره؟

lidaline
02-02-2010, 17:44
سلام
کسی نسخه ی pdf کتاب how to program c++ رو نداره؟امروز کلی دنباش گشتم ولی همه کتاب الکترونیکی بودن اگه میشناسین به من هم بگین خیلی ممنون

ALt3rnA
02-02-2010, 19:28
سلام
کدوم ناشر ؟ کدوم مولف ؟

کسی نسخه ی pdf کتاب how to program c++ رو نداره؟امروز کلی د[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نباش گشتم ولی همه کتاب الکترونیکی بودن اگه میشناسین به من هم بگین خیلی ممنون
ببخشید مگه PDF الکترونیکی به حساب نمیاد ؟

mehdi_7070
02-02-2010, 21:09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب دیتل & دیتل

فکر کنم فقط با فرمت chm اون هم ویرایش پنجم کتاب موجود باشه...

lidaline
02-02-2010, 23:13
ببخشید مگه PDF الکترونیکی به حساب نمیاد ؟
بله ولی وقتی به شکل pdf هست راحت میشه ازش پرینت گرفت و لی تو حالت ebook این کار کمی سخته من ebook این کتاب رو دارم ولی دنبال نسخه ی pdf هستم که پیدا نمیشه میخواستم ببینم اصلا نسخه pdf این کتاب رو کسی دیده یا نه؟!

ALt3rnA
03-02-2010, 00:43
بله ولی وقتی به شکل pdf هست راحت میشه ازش پرینت گرفت و لی تو حالت ebook این کار کمی سخته من ebook این کتاب رو دارم ولی دنبال نسخه ی pdf هستم که پیدا نمیشه میخواستم ببینم اصلا نسخه pdf این کتاب رو کسی دیده یا نه؟!
شما احتمالا منظورتون CHM هست . ولی اگر هم PDF اش پیدا نشد که مشکل بزرگی نیست . میتونید کانورتش کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lidaline
03-02-2010, 03:15
شما احتمالا منظورتون CHM هست . ولی اگر هم PDF اش پیدا نشد که مشکل بزرگی نیست . میتونید کانورتش کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله دقیقا منظورم همین بود ولی چون این فرمت با اسم ebook شناخته شده هست من هم بهش اشاره نکردم ولی بازم به خاطر کوتاهیم معذرت می خوام باید مطلب وروشن میکردم
:11: