Rayzan
01-02-2010, 22:40
با سلام خدمت دوستان گرامی بنده با بودجه 700 هزارتومان قصد خرید یک سیستم جهت اموری مانند اتصال اینترنت ، دیدن فیلم و گوش دادن به موسیقی ، تدوین و تبدیل فیلم های شخصی دوربین فیلمبرداری به دی وی دی و ... .و تقریبا می توانم بگویم اهل بازی با کامپیوتر و کارهای گرافیکی نیستم . در ابتدا می خواستم یک سیستم دسکتاب بگیرم که صرف نظر کردم و قصد خرید یک لپ تاپ را دارم . به نظر شما بااین بودجه و در ضمن در نظر داشتن اینکه لپ تاپ انتخابی می خواهم عمری باشد و حداقل 4 الی 5 سال بدون هیچ مشکلی ( 3 ساعت کار در روز ) کار کند از لحاظ خدمات پس از فروش مشکلی نداشته باشد ( مانند Dell ) حتی الامکان خروجی firewire و مودم دیال آپ نیز داشته باشد . صدای اسپیکر آن نیز مناسب باشد . گزینه که خودم در نظر دارم عبارتند از : IBM Lenovo G550 و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Dell Inspiron 1564 و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Acer Aspire 5738Z و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Dell VOSTRO 1015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می باشد . در ضمن لپ تاپ هنگام روشن بودن اگر تکان بخورد آسیب موردی دارد یا خیر . نظر شما چیست ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])