ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید تا 28 میلیون کار کرده

nirvana666
01-02-2010, 20:59
سلام
لطفا در مورد انتخاب ماشین کار کرده تا 28 میلیون من رو راهنمایی کنید . اتومات بودن مهمه .
مزدا 3 و ماکسیما رو خودم در نظر دارم . آیا انتخاب های دیگه ای هم هست ؟
ممنون

yassin_car
04-02-2010, 21:30
مگان2000 .

MoHaMaD ZaNd
05-02-2010, 20:36
دوست عزيز ميشه انتظاراتتونو از ماشين بگين ؟؟؟
مثلا ميخواين ماشيني با قابليت هاي اسپورتي داشته باشين يا يه ماشين خانوادگي با ايمني بالا ؟؟؟

nirvana666
06-02-2010, 00:28
ماشین خانوادگی با ایمنی بالا

Haftsin
06-02-2010, 00:37
اگه خانوادگی و با 5 ستاره ایمنی میخوای فقط مگان 2000. دنبال مدل 2008 با امکانات خاص بگرد.
موفق باشی

yassin_car
07-02-2010, 20:28
اگر می خواهید در مقابل رقم پرداختی امکانات بالا دریافت کنید ماکسیما را انتخاب کنید. ولی باید با مصرف بالای ان کنار بیایید.

poria_mc
08-02-2010, 15:38
اگر می خواهید در مقابل رقم پرداختی امکانات بالا دریافت کنید ماکسیما را انتخاب کنید. ولی باید با مصرف بالای ان کنار بیایید.
ماشاالله این پیشنهاد ماکسیما شما به همه تمومی نداره! من رو که عاشق ماکسیما بودم زده کردید انقدر پیشنهاد دادید!

مگان2000 .
مگان 2000 با این قیمت گیر نمیاد مگر اینکه ماشین مدل 2006 باشه که مشکلاتش معروفه!
--------------------
مزدا 3 هم که با کم شدن تولید و خارج شدن تدریجی از خط تولید قیمتش رفته بالا و نمیتونید نمونه کارکرده تمیزش رو با 28 گیر بیارید! ماکسیما رو هم اگه اتومات باشه و واقعا تمیز باشه زیر 30 تومن محاله پیدا کنید(تجربه شخصی!) پیشنهاد من به شما سراتو 2007-2008 هستش! ماشین خانوادگی و شیکی هستش! امکاناتش هم در سطح مزداس! موتور کم مصرف و پر قدرتی هم داره! با 28 تومن میتونید نمونه تمیزش رو گیر بیارید!

farshad bugatti
08-02-2010, 16:04
همه چیز رو پوریا جان کامل گفتن دیگه حرفی واسه گفتن نموند
منم با کیا سراتو موافقم شاید بهترین گزینه باشه
بعد اون با هیوندای اوانته که میشه با 28 تومن صفر ان را خرید

خواهید در مقابل رقم پرداختی امکانات بالا دریافت کنید ماکسیما را انتخاب کنید. ولی باید با مصرف بالای ان کنار بیایید.

البته چندین بار پوریا جواب شما رو داده اما قرار نیست همیشه به چیز باور 100% داشته باشیم درسته که ماکسیما ماشینه خوبیه اما عیب های زیادی هم داره که نمیشه واسه هرکسی توصیه کرد ... در مشاوره دادن عجله نکنید و با تعصب قضاوت نکنید.

Haftsin
10-02-2010, 22:47
مگان 2000 با این قیمت گیر نمیاد مگر اینکه ماشین مدل 2006 باشه که مشکلاتش معروفه!
--------------------

سلام
مگان 2000 مدل 2008 با 28 میلیون به راحتی گیر میاد.
راستی واسم یه سوال پیش اومده مشکل مگان 2000 مدل 2006 چیه؟! یه مشکل کمپرسور کولر داشت که با فراخوان حل شد.

poria_mc
10-02-2010, 22:56
سلام
مگان 2000 مدل 2008 با 28 میلیون به راحتی گیر میاد.
بله گیر میاد ولی با 4 تا ایربگ کمتر+ حذف یه سری تزئینات+ حذف موارد مهمی مثل داشبورد Cool Box و...!

راستی واسم یه سوال پیش اومده مشکل مگان 2000 مدل 2006 چیه؟! یه مشکل کمپرسور کولر داشت که با فراخوان حل شد.
فراخوان دادن ولی آیا تونستن مشکلش رو حل کنن؟ مسلمه! خیر!اشکالات مسخره بعد از یه تصادف سبک رو چی؟ یا باز شدن ایربگ با زدن یه ترمز شدید حل شد یا نه؟ باز هم جوابش مسلمه! خیر!

MoHaMaD ZaNd
11-02-2010, 09:23
پوريا جان يعني با زدن ترمز شديد ايربگش باز ميشد ؟؟؟:18:
مگه نبايد ماشين ضربه بخوره بعد ايربگ باز بشه ؟؟؟

poria_mc
11-02-2010, 11:24
پوريا جان يعني با زدن ترمز شديد ايربگش باز ميشد ؟؟؟
مگه نبايد ماشين ضربه بخوره بعد ايربگ باز بشه ؟؟؟

اصولیش همینه یعنی سیستم SRS (که تو رنو SRP خونده میشه!) دارای سنسور و با ضربه فقط قسمت های مورد نیاز باز میشه! مثلا تو مزدای خدا بیامرز ما چون ضربه شدید و از مایل بود همه اش باز شد!
ولی این مگانی که با ترمز شدید ایربگش باز شده بود واسه خودش هم عجیب بود! حتی علاوه بر ایربگ سیستم پیش کشنده کمربند هم عمل کرده بود و 250 تومن هم خرج کمربندها بود!

Haftsin
11-02-2010, 15:09
بله گیر میاد ولی با 4 تا ایربگ کمتر+ حذف یه سری تزئینات+ حذف موارد مهمی مثل داشبورد Cool Box و...!

فراخوان دادن ولی آیا تونستن مشکلش رو حل کنن؟ مسلمه! خیر!اشکالات مسخره بعد از یه تصادف سبک رو چی؟ یا باز شدن ایربگ با زدن یه ترمز شدید حل شد یا نه؟ باز هم جوابش مسلمه! خیر!

دوست خوبم
اگه قرار بود با ترمز شدید ایربگ مگان باز شه که دوست من الآن باید 70 80 تایی ایربگ باز کرده بود. یک نمونش ترمز بسیار شدید در سرعت 180 تا بود، که من یکی عاشق ترمزهای این ماشین شدم.
اون هم یک مشکل استثناء بوده که در تاپیک phalls مطرح شده بود.
راستی «حذف موارد مهمی مثل داشبورد Cool Box و...!» مورد مهمیه؟!!!:46:
مگان های 2008 هم 6 تا ایربگ دارند. ولی بعضی تجهیزات مثل زیر دستی عقب، پرژکتور، تهویه اتوماتیک و ... حذف شده که نمونه نیمه فولند. موقع فروش اینها هم مگان فول با قیمت بیشتر موجود بوده.
مگان های داخلی هم که دو تا ایربگ دارند، فولند و تمامی آپشن های مدل های 2006 رو دارند.
چاکریم

MoHaMaD ZaNd
11-02-2010, 19:20
دوست عزيز PHALLS ي ( اسمتو نميدونم ) :31: منظور پوريا جان مدل هاي 2006 بودن ماشين دوست شما هم مدل 2006 بوده ؟؟؟

nikaien
11-02-2010, 19:39
هيچ ماشيني مثل تويوتا نميشه

poria_mc
11-02-2010, 23:08
راستی «حذف موارد مهمی مثل داشبورد Cool Box و...!» مورد مهمیه؟!!!
اتفاقا میبینیم تو رنج قیمتی که مگان هست رقیب های قدری هم وجود دارن! پس حتی یه جای پول خرد هم اضافه تر داشته باشن یه مورد مهم محسوب میشه!

ولی بعضی تجهیزات مثل زیر دستی عقب، پرژکتور، تهویه اتوماتیک و ... حذف شده که نمونه نیمه فولند. موقع فروش اینها هم مگان فول با قیمت بیشتر موجود بوده.
خب! اینجا جواب خودتون رو دادید دیگه!به نظر خودتون چی؟؟ اینها مهم نیست؟؟

که من یکی عاشق ترمزهای این ماشین شدم.
من هم تو پستم حرفی از مشکل ترمزهای مگان نزدم! بلکه گفتم با ترمز شدید ایربگ باز شده بود!

اون هم یک مشکل استثناء بوده که در تاپیک phalls مطرح شده بود.
به نظر شما مشکل به این بزرگی یه مشکل استثنا و معمولی حساب میشه؟؟
به هیچ عنوان منکر توانایی ها مگان نیستم اما با احترام به شما زیر بار حرف کورکورانه و از روی تعصب به اتومبیل شخصی هم نمیرم!

هيچ ماشيني مثل تويوتا نميشه
لطفا با دلیل و مدرک پست بزنید!