ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما بهترین آلبوم Trance در سال 2009 کدام آلبوم بود؟

DJ POLESTAR
29-01-2010, 23:54
سلام به بروبکس موسیقی الکترونیک باز.:8:
خوب، نظرسنجی و عنوان تایپیک مشخصه، تو نظرسنجی از هر کدوم از از آلبوم هایی رو که بنظرتون عالی بودن انتخاب کنید و در نظرسنجی شرکت کنید تا یه جمع بندی در مورد هنرمندان این سبک بدستمون بیاد و هم اینکه آلبومهایی که تا حالا باحاشون آشنا نبودیم، بتونیم تهیه کنیم و بگوشیم!

halflife g
30-01-2010, 00:02
هادي جون اي كاش خودت آلبوماي معروف رو ليست ميكردي تا همه بچه ها رايشونو بدن گرچه مثه اينكه اينجا خيلي طرفدار ترنس نداريم...... .

راستي راي امسال من صد درد صد آلبوم future memories ...از atb هستش....خداي ترنس بود اين آلبوم..... .

DJ POLESTAR
30-01-2010, 00:10
هادي جون اي كاش خودت آلبوماي معروف رو ليست ميكردي تا همه بچه ها رايشونو بدن گرچه مثه اينكه اينجا خيلي طرفدار ترنس نداريم...... .

راستي راي امسال من صد درد صد آلبوم future memories ...از atb هستش....خداي ترنس بود اين آلبوم..... .
ممنون از توجهت داداش مراد.
در مورد اینکه تو p30 زیاد طرفدار ترنس نیست یا اینکه اصلا اسم و موسیقی ترنس تا حالا به گوششون نخورده، منم دارم یواش یواش شک میکنم! ! ! چون از استقبال تایپیک های مرتبط با موسیقی ترنس و الکترونیک معلومه!
و بنظر شخص بنده آلبومهای
1.Tiesto - Kaleidoscope
2.ATB - Future Memories
3.Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio
4.Cosmic Gate - Sign Of The Times
بترتیب شماره بهترینها بودن.

panther99
30-01-2010, 00:13
البته من فکر کنم جای چندتا دیگه هم خالی باشه !!
مثل Supernaturalistic از Sander Van Doorn که به نظر من واقعا ترکوند امسال . ( البته 2009 )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

djmilad_mrb
30-01-2010, 17:04
به نظرم امسال کارایه خوب و ماندگار کم نبود

انتخاب بین اینا واقعا سخته!!!!!!!

اما از نظر من آلبوم dash berlin بهترین آلبوم سال خواهد بود البته با یه اختلاف ناچیز نسبت به بقیه
1-dash berlin
2- future memorise
3-Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio
و....

من نمیدونم اما به نظرم آلبو جدید تیستو اصلا قابل مقایسه با کارایه قبلیش نیست نمیدونم چطور اون دوستمون این آلبوم رو انتخاب کرده!!!
حتی تو فرومهایه خارجی هم نسبت به این آلبوم واکنش نشون دادن البته تو اونجا سبک هاوس طرفدارایه زیادی داره اما برایه ما که تو ایرانیم اصلا با روح هنریمون سازگار نیست
واقعا آلبوم just be قابل مقایسه با آلبوم Kaleidoscope هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر من شاید فرسنگها فاصله داشته باشه!!!!!!! اما خوب نظر سنجیه و نظر شما کاملا محترمه:11:

halflife g
30-01-2010, 18:48
من نمیدونم اما به نظرم آلبو جدید تیستو اصلا قابل مقایسه با کارایه قبلیش نیست نمیدونم چطور اون دوستمون این آلبوم رو انتخاب کرده!!!
حتی تو فرومهایه خارجی هم نسبت به این آلبوم واکنش نشون دادن البته تو اونجا سبک هاوس طرفدارایه زیادی داره اما برایه ما که تو ایرانیم اصلا با روح هنریمون سازگار نیست
از نظر من شاید فرسنگها فاصله داشته باشه!!!!!!! اما خوب نظر سنجیه و نظر شما کاملا محترمه:11:

داستان آلبوم جديد تيستو داستان عجيبيه...دقيقا شده مثه جريان سياوش قميشي...... .تغيير يهويي سبك اونم تغيير به سبكي كه نسبت به سبك كار اصلي تيستو كمي نازلتر....... .

البته هاوس خالص نيست و تركيبيه و نسبت به اون يكي هاوسها خيلي جالبتر و در كل براي يه هاوس كار بيرون دادن همچين آلبومي آرزو هستش ولي براي تيستو كاملا برعكس .......... .

DJ POLESTAR
30-01-2010, 19:14
به نظرم امسال کارایه خوب و ماندگار کم نبود

انتخاب بین اینا واقعا سخته!!!!!!!

اما از نظر من آلبوم dash berlin بهترین آلبوم سال خواهد بود البته با یه اختلاف ناچیز نسبت به بقیه
1-dash berlin
2- future memorise
3-Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio
و....

رفیق منم اول به این آلبوم Kaleidoscope تیستو موضع گرفته بودم و فکر میکردم بقول معروف Tiesto تموم شد و دیگه با اون سالهای اوج و موزیکهای انقلابی فاصله گرفته، و اما یه کم که بیشتر به موزیک های این آلبوم گوش کردم، بکلی نظرم عوض شد، چرا؟ چون درسته که کلا سبک این آلبوم با سبک اصیل Tiesto فرق داشت (وقتی میگم اصیل Tiesto یعنی: بنظر من Tiesto تو موسیقی Trance سبک خاص خودش رو داره و با بقیه ی DJهای هم سبکهای خودش فرق داره.) ولی اصلا هم بد نبود و بنظرم یه پیشرفت دیگه تو کار های Tiesto بود.
حالا من با سایت های خارجی و حتی نظر دوستان کاری ندارم و اینکه چه واکنشی دادن بهرحال هر کس نظر خودش رو داره اما بنظر من یه پیشرفت بود!
مخصوصا این آهنگهاش
Fresh Fruit
LA Ride
Louder Than Boom
Surrounded By Light
Tiesto feat. Cary Brothers - Here On Earth
Tiesto feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone
Tiesto feat. Tegan Sara - Feel It in My Bones
Tiesto feat. Emily Haines - Knock You Out
Tiesto feat. Kianna - You Are My Diamond
Tiesto feat. Sneaky Sound System - I Will Be Here
Tiesto feat. Priscilla - I Am Strong
این ترک موزیکها منو مجذوب خودش کرد!

البته هاوس خالص نيست و تركيبيه و نسبت به اون يكي هاوسها خيلي جالبتر و در كل براي يه هاوس كار بيرون دادن همچين آلبومي آرزو هستش ولي براي تيستو كاملا برعكس .......... .

اینو گل گفتی
100% تایید میشه، در اینکه برای یه DJ سبک House دادن همچین آلبومی آرزو هستش اما بازم TIESTO تو این آلبوم نشون داد که یه چیز دیگه هست (نظر شخصی)

djmilad_mrb
30-01-2010, 19:24
دوست من باز به نظرم داری آلبومشو زیادی بزرگ میکنی شاید چون شما طرفدارشی نتونی به غیر از ایشون به کسی پوئن بدی اما باید قبول کنی اگه ملاک پروگرسیو ترنس باشه البوم هایه اشخاص دیگه یه سروگردن از آلبوم تیستو بالاترن
هرچند سبک atb با سبک تیستو فرق میکنه اما آلبوم ایشون خیلی پخته تر از کار تیستو هست

تو نظر سنجی دیجی مگ هم ظهور هاوس کاری مثل david guetta نشون داد که این سبک داره جایه خودشو تو دنیای سازهای الکترونیک باز میکنه و شاید این یه حرکتی بوده که تیستو هوادارایه اون سبک رو هم به خودش جذب کنه شما نباید یکطرفه به قاضی برید باید ببیند این آلبوم تلفیقی نظر طرفداران سبک هاوس رو به خودش جلب کرده یا نه؟؟؟ و این آلبوم با کارای امثال david guetta قابله مقایسه هست یا نه؟؟ همیشه یه آرتیست رو باید با کارایه قبلیش مقایسه کرد صحبت راجع به این آلبوم زیاد بوده
اون چیزیم که مسلمه و تو بیشتر جاها بش پرداختن همونیه که در اول عرایضم گفتم

فقط به نظر خودم و (جالبه بقیه دنیا هم نظر منو دارن) آهنگ i will be here تنها ترک قشنگ تو این آلبوم هست
آهنگ louder than boom که آدمو یاده آتاری دستی میندازه..............:27::27::27::27:

halflife g
30-01-2010, 20:49
1-هرچند سبک atb با سبک تیستو فرق میکنه اما آلبوم ایشون خیلی پخته تر از کار تیستو هست

2-فقط به نظر خودم و (جالبه بقیه دنیا هم نظر منو دارن) آهنگ i will be here تنها ترک قشنگ تو این آلبوم هست
آهنگ louder than boom که آدمو یاده آتاری دستی میندازه..............:27::27::27::27:

با مورد يك تقريبا موافقم..ولي ملاك مقايسه نبايد ترنس باشه....... .ولي با مورد مخالفم ...چون صداي آتاري دستي مربوط به هاوس بودن آهنگ ..اگه آلبوم guetta رو گوش كرده باشين صداي آتاري دستي كه چيزي نيس..بدتر از اونم ميشنوين

در نهايت حرف و حديث در مورد اين آلبوم زياد و به نظر خود من آلبوم خيلي خوبيه براي هاوس كار ولي آلبوم ضعيفيه براي تيستو و حتما تيستو ضربه اي رو كه از اين آلبوم خورد در آينده حس خواهد كرد....... .

ولي تيستو هنوزم تموم نشده و هنوزم ميتونه به روزاي اوجش برگرده ........... .

djmilad_mrb
30-01-2010, 21:50
با مورد يك تقريبا موافقم..ولي ملاك مقايسه نبايد ترنس باشه....... .ولي با مورد مخالفم ...چون صداي آتاري دستي مربوط به هاوس بودن آهنگ ..اگه آلبوم guetta رو گوش كرده باشين صداي آتاري دستي كه چيزي نيس..بدتر از اونم ميشنوين
.
دوست عزیز در این مورد که من با شما بحثی ندارم و کاملا مشخصه که سبک این آلبوم هاوس هست من فقط نظرمو راجب به آهنگهای انتخابیه اون لیستی که دوستمون از این آلبوم گذاشته بود گفتم

اگه من تک تک آهنگای این آلبومو بتونم تحمل کنم اصلا نمیتونم با این آهنگlouder than boom ارتباط برقرار کنم:2:
هرچند دیگه نمیخوام بحث کش دار بشه وبه قول شما صحبت راجب به این آلبوم زیاده بهتر بود یه نظر سنجی هم در مورد بهترین ترک ترنس سال 2009 گذاشته بشه

همونطور که میدونید نظرسنجیه سایت idma هم شروع شده و نامزد بخش بهترین ترک ترنس سال هم 7 تا ترک نامزد دریافت این جایزه شدن!!!!!!

بهتره یه نظرسنجیه هم با همون نامزدا تویه این انجمن گذاشته بشه:11:
منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسامی نامزدا
boroken to night - armin van buuren ft vanvelzen
i will be here - tiseto & sneaky sound system
man on the run- Dash Berlin with Cerf Mitiska & Jaren
not enough time- Cosmic Gate Feat. Emma Hewitt
on a good day-Above & Beyond pres. OceanLab
tuvan-gaia
waiting-Dash Berlin feat Emma Hewitt

sin2x=2sinxcosx
10-02-2010, 20:54
گرچه این نظرسنجی هم کامل نیست ولی من اول به New Daylight بعد Purple Audio و بعد Horizons 2 رای دادم . ولی بعدا متوجه شدم Future Memories هم بود . یادم رفت . اون از همه اوله .

DJ POLESTAR
10-02-2010, 21:11
خوب حالا بگید ببینیم چی کم داره؟ تقاضا بدیم بلکه اجری شد!

halflife g
10-02-2010, 21:17
خوب حالا بگید ببینیم چی کم داره؟ تقاضا بدیم بلکه اجری شد!

به نظر خود من كه ناقصي نداره يعني داره ها ولي مهم اينه كه همه كله گنده هاي سال يعني آلبوم dash berlin و atb و alex و تيستو تو ليست .........و اين به نظر كافيه ديگه.

sin2x=2sinxcosx
11-02-2010, 00:08
شما فقط آلبوم آرتیستی گذاشتین ؟ ظاهرا که این جوره . با این حساب خوبه . ولی می گفتم Reordered از Blank & Jones و One Love از David جون یا The legend of black shawarma از infected یا این آلبوم جدید aligator رو هم می ذاشتین .
حیف که آریستیه . این 09 streamlined از Leon Bolier عزیز هم جاش خیلی خیلی خالیه . یا Breaking the Silence از Andy Moor و Perfecto Vegas از Oakenfold .

halflife g
11-02-2010, 00:16
شما فقط آلبوم آرتیستی گذاشتین ؟ ظاهرا که این جوره . با این حساب خوبه . ولی می گفتم Reordered از Blank & Jones و One Love از David جون یا The legend of black shawarma از infected یا این آلبوم جدید aligator رو هم می ذاشتین .
حیف که آریستیه . این 09 streamlined از Leon Bolier عزیز هم جاش خیلی خیلی خالیه . یا Breaking the Silence از Andy Moor و Perfecto Vegas از Oakenfold .

آخه همين آرتيستي ها رو 95 درصد اعضاي اين فروم نميشناسن(فقط 6..7 نفر ترنس دوستا ميشناسن) چه برسه به بقيه.......... .:5:

راستي آلبوم ديويد كه هاوس تو اين نظرسنجي قرارنمي گيره كه.... .

sin2x=2sinxcosx
11-02-2010, 00:24
آخه Kaleidoscope رو هم گذاشته بودین . به همین خاطر . می دونم این Kaleidoscope هاوس خالص نیست ولی مال دیوید هاوس خالص هست . ولی به هر حال .
راستی Songbook از Shah یادم رفت . اینو دیگه نذاشتین نامردیه واقعا .

DJ POLESTAR
11-02-2010, 16:03
رفیق اگه به عنوان تایپیک یه نگا بندازید نوشته "بهترین آلبومهای TRANCE" پس Aligator ,David Guueta یا Infected Mushroom... که ترنسی نیستن اصلا چه ربطی داشت!!! یکی House میزنه یکی Dance و یکی Psychedelic
فقط موند DJ shah که اون از قلم افتاده (و راستیتش اصلا نمیدونستم آلبوم جدید داده!:19:)

sin2x=2sinxcosx
11-02-2010, 20:20
رفیق اگه به عنوان تایپیک یه نگا بندازید نوشته "بهترین آلبومهای TRANCE"پس Aligator ,David Guueta یا Infected Mushroom... که ترنسی نیستن اصلا چه ربطی داشت!!! یکی House میزنه یکی Dance و یکی Psychedelic
فقط موند DJ shah که اون از قلم افتاده (و راستیتش اصلا نمیدونستم آلبوم جدید داده!:19:)

خونسردی خودتونو حفظ کنین .
Kaleidoscope چیه پس ؟ آهان فهمیدم . آخه مال تیستوس به همین خاطر .
ضمنا آلبوم Aligator هم دانس کامل نیست. Trance هم داره .

DJ POLESTAR
11-02-2010, 21:27
خونسردی خودتونو حفظ کنین .
Kaleidoscope چیه پس ؟ آهان فهمیدم . آخه مال تیستوس به همین خاطر .
ضمنا آلبوم Aligator هم دانس کامل نیست. Trance هم داره .
بقول خودتون آلبوم Tiesto هاوس خالص نیست و اینکه نذاشتن آلبوم Tiesto کمی بهتر بنظر نمیرسید چون ایشون رو با ترنس میشناسن! و بنده چرا باید از Tiesto جانبداری کنم، مگه پسرخالمه. هرکی آهنگساز خوبی باشه بنده طرفدارشم حالا هر سبکی باشه Trance - House - Dance - Psychedelic -......
در مورد آلبوم Aligator هم باید خدمتون عرض کنم که ایشون هرچی باشه از اول Dance کار میکردن و آلبوم آخرشون هم کمی از Dance نداره و درسنه که یه 2،3 تا ترک ترنس داشتن اما بنظر من ایشون نباید طرف ترنس برن! چرا؟ چون اون ترک های ترنسی که ایشون کار کرده بودن بیشتر شبیه کارهای زیرزمینی همین بچه تهرونی خودمون بود! ! !

behz@d
26-02-2010, 22:08
ممنون از توجهت داداش مراد.
در مورد اینکه تو p30 زیاد طرفدار ترنس نیست یا اینکه اصلا اسم و موسیقی ترنس تا حالا به گوششون نخورده، منم دارم یواش یواش شک میکنم! ! ! چون از استقبال تایپیک های مرتبط با موسیقی ترنس و الکترونیک معلومه!
و بنظر شخص بنده آلبومهای
1.Tiesto - Kaleidoscope
2.ATB - Future Memories
3.Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio
بترتیب شماره بهترینها بودن.

این آلبومها رو از کچا میشه دانلود لینک دانلود معرفی میکنید؟:11:

DJ POLESTAR
27-02-2010, 11:35
Cosmic Gate - Sign Of The Times

Tiesto - Kaleidoscope

OR

اینا رو فعلا داشته باشید بقیه رو بگردم پیدا کنم، حتما میزارم.

DJ POLESTAR
28-02-2010, 17:28
اینم بقیش
حالشو ببرید:8:

ATB - Future Memories

Rls Date: Apr-29-2009
Street Date: May-01-2009
Rls Type: Album
(Company: Kontor Records (edel
Genre: Trance
Source: CDDA
Tracks: 15
Encoder: LAME 3.97 V2: preset standard
Quality: VBRkbps / 44.1kHz / Joint-Stereo
Bitrate: avg. 199kbps
132:53 Min

Tracklist:
CD1
01. ATB - L.A.Nights
02. ATB - What About Us
03. ATB - Swept Away
04. ATB - A New Day
05. ATB - My Everything
06. ATB - Summervibes With 9PM
07. ATB - Gravity
08. ATB pres. Josh Gallahan - Luminescence
09. ATB pres. Flanders - Behind
10. ATB - Future Memories
11. ATB - Still Here
12. ATB - My Saving Grace
13. ATB - Terra260273
14. ATB pres. Jades - Communicate

(CD2(Mixed
01. ATB - Talismanic
02. ATB - Missing
03. ATB - Horizon
04. ATB - Voices
05. (ATB pres. Flanders- Behind (ATB's Ambient Mix
06. ATB pres. Apple & Stone - Authentic Reaction
07. ATB - Careless
08. ATB - Twilight
09. ATB - Listen To Me
10. ATB - Living Life Over
11. ATB - Silent Meaning
12. ATB - Malibu Road

.:Download:.

OR

Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio

Label: Vandit Records
Catalog#: VANDIT095
Source: CD, Album
Release date: Jun-13-2009
Format: mp3
Quality: VBR kbps
Size: ~120 MB
Genre: Electronic
Style: Trance

Tracklist:

01. (Alex M.O.R.P.H. Feat. Simon - No Regrets (Purple Classic Mix
02. (Alex M.O.R.P.H. Feat. Paul Van Dyk - In Circles (Alex M.O.R.P.H. Album Edit
03. (Alex M.O.R.P.H. Feat. Katie Marne - Spirit (Original Mix
04. (Alex M.O.R.P.H. Feat. Roberta Harrison - Photograph (Original Mix
05. (Alex M.O.R.P.H. Feat. Simon - No Regrets (Album Mix
06. (Alex M.O.R.P.H.- Ask You Again (Album Mix
07. (Alex M.O.R.P.H.- Sunshine (Club Mix
08. (Alex M.O.R.P.H. Feat. Ana Criado - Sunset Boulevard (Original Mix
09. (Alex M.O.R.P.H.- Break The Light (Original Mix
10. (Alex M.O.R.P.H.- Eternal Horizon (Album Mix
11. (Alex M.O.R.P.H.- Purple Audio (Original Mix
12. (Alex M.O.R.P.H. b2b Woody Van Eyden - Heavensgate (Original Mix
13. (Alex M.O.R.P.H. Feat. Michael - Wanna Be (Album Extended Version
14. (Alex M.O.R.P.H. Feat. Roberta Harrison - Photograph (Purple Acoustic Mix
15. (Alex M.O.R.P.H. Feat. Ana Criado - Sunset Boulevard (Purple Acoustic Mix

OR

اگه همشو دانلود میکنی اینم حتما دانلود کن، نابغه موسیقی ترنسه!!!

Dash Berlin - The New Daylight

Catalog#: ARMA221
Source: CD, Album
Release date: Oct-12-2009
Format: mp3
Quality: 320 kbps
Size: ~180 MB
Genre: Electronic
Style: Trance / Progressive

Tracklist:
01. (Till The Sky Falls Down (5:57
02. (Man On The Run (with Cerf, Mitiska & Jaren) (6:32
03. (Wired (feat. Susana) (6:29
04. (Waiting (feat. Emma Hewitt) (7:17
05. (Never Cry Again (6:29
06. (To Be The One (feat. Idaho) (6:52
07. (End Of Silence (feat. Rowald Steyn & Nina Deli) (5:08
08. (The Night Time (6:09
09. (Renegade (feat. DJ Remy) (4:21
10. (Janeiro (feat. Solid Sessions) (6:51
11. (Feel You Here (6:38
12. (The New Daylight (5:42
13. (Surround Me (Bonus Track) (4:19

OR

OR

OR

behz@d
28-02-2010, 22:26
اینم بقیش

اگه همشو دانلود میکنی اینم حتما دانلود کن، نابغه موسیقی ترنسه!!!

دستت طلا معلومه که همشو دانلود میکنم:8::11: