ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل خيلي جدي در نوكيا 6680

شيدا
30-03-2006, 10:46
باعرض سلام :
يك كوشي نوكيا 6680 از استراليا براي من اوردن ، متأسفانه اين كوشي در ايران كار نمي كند ، وقفل شبكه دارد ، ومن بيش خيلي از شركتهاي موبايل فرستادم ، ولي اينها جوابي بمن ندادند ، ومي كويند كه نرم افزاري كه انرا باز بكند هنوز نيامده ، حالا من جكار بكنم ، از شما خواهشمند است بمن كمك كنيد .
ضمنا وقتي مي خواهم اين كوشي را روي كامبيوتر وصل كنم وصل نمي شه ، وي اس بي در درايورش نيست .

MaFia
30-03-2006, 17:50
باعرض سلام :
يك كوشي نوكيا 6680 از استراليا براي من اوردن ، متأسفانه اين كوشي در ايران كار نمي كند ، وقفل شبكه دارد ، ومن بيش خيلي از شركتهاي موبايل فرستادم ، ولي اينها جوابي بمن ندادند ، ومي كويند كه نرم افزاري كه انرا باز بكند هنوز نيامده ، حالا من جكار بكنم ، از شما خواهشمند است بمن كمك كنيد .
ضمنا وقتي مي خواهم اين كوشي را روي كامبيوتر وصل كنم وصل نمي شه ، وي اس بي در درايورش نيست .
گوشي هايي هستند كه فقط مختص سيم كارت هاي يه شركت خاصي هستند كه اكثرا مجاني و يا با قيمت هاي ارزان به مشتري داده ميشه و خب طبييعي هست كه اين گوشي ها رو امنيتش رو جوري مي كنند كه اگه تو استراليا دادن شما تو ايران از اون استفاده نكني
دوست ديگه اي هم همين مشكل رو داشت
اگر واقعا با سخت افزار هاي فعلي موجود در ايران نتونستند كاري كنند پس كاري نميشه كرد
ولي من خيلي ديدم كه راحت مشكل حل شده
حالا اين گوشي موضوعش چي بوده ...
البته اين موضوع اشاره شده من خارج از موضوع GSM 900/1800/1900 and WCDMA 2100 هست