ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه خرید Dell inspiron 1564

صفحه ها : 1 2 [3]

rasoul3300
08-06-2010, 20:08
سلام بچه ها من I3 و ATI 4330 خریدم.تو ویندوز 32بیتی بلوتوث مشکل داشت ولی تو ویندوز 64بیتی هیچ مشکلی نداره ولی من توصیه میکنم مدل 5010 کل نسبرو بردادین چون گرافیکش 1گیگ UPTO 4 هست من خودم اگه عجله نمیکردم 5010 میخریدم.درت به قیمتش عالیه.از دوستانی که GTA LIBERTY CITY رو نصب کردن رو سیستم من باید همه گزینه هارو LOW کنم ولی بازم روون نیست.چرا؟از کسانی که بازی ریختن ممنون میشم تجربیاتشونو بگن.موفق باشین

rasoul3300
09-06-2010, 02:55
راستی بچه ها من اگه بخوام از دکمه های f1 تا f12 استفاده کنم باید چیکار کنم مثلا واسه refresh باید f5 بزنیم ولی تا میزنم نور صفحه زیاد میشه.میشه اونارو غیرفعال کرد که از altf4 یا بقیه دکمه ها بشه استفاده کرد؟

Hamid Hamid
09-06-2010, 06:37
راستی بچه ها من اگه بخوام از دکمه های f1 تا f12 استفاده کنم باید چیکار کنم مثلا واسه refresh باید f5 بزنیم ولی تا میزنم نور صفحه زیاد میشه.میشه اونارو غیرفعال کرد که از altf4 یا بقیه دکمه ها بشه استفاده کرد؟
سلام دوست عزيز.براي استفاده از كليدهاي f.شما اول بايد كليد fn رو نگه داريد و بعد f1 يا هر f ديگه اي رو بزنيد.

AMINGERAMI
09-06-2010, 10:54
باسلام.

امروز برای اولین بار بعد از این همه وقت که لپ تاپ خریدم رفتم سراغ درایو c!یه پوشه توش بود به نام درایور.بازش کردم و دیدم کلیه درایورهای لپ تاپ همشون هست!خیلی خیلی حال کردم!

دوستان وقتی شارژ رو به اتمام است مگه نباید چراغ قرمز باتری روشن بشه؟برای من روشن نمیشه!!

یا حق

Hamid Hamid
09-06-2010, 13:32
باسلام.

امروز برای اولین بار بعد از این همه وقت که لپ تاپ خریدم رفتم سراغ درایو c!یه پوشه توش بود به نام درایور.بازش کردم و دیدم کلیه درایورهای لپ تاپ همشون هست!خیلی خیلی حال کردم!

دوستان وقتی شارژ رو به اتمام است مگه نباید چراغ قرمز باتری روشن بشه؟برای من روشن نمیشه!!

یا حق
نه دوست عزيز چراغ چشمك ميزنه.وقتي ديگه شارژ نداشته باشه قرمز ميشه.

rasoul3300
09-06-2010, 18:18
حمید جان بابات راهنماییت ممنون عزیزم

rasoul3300
10-06-2010, 02:31
حمید جان من اگه بخوام گرافیکمو عوض کنم میتونم؟مثلا سری 5 ATI بگیرم

REGISTERED-USER
10-06-2010, 15:20
باسلام.

یا حق

خوب معلومه دل از قدیم درایورهای سیستم عامل حاضرش رو میزاره ... زیاد خوشحال نشو درایورهای ویندوزی هست که داری ! مثلا بخوای XP نصب کنی ، انوقت رو باید ببینی :27:

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

حمید جان من اگه بخوام گرافیکمو عوض کنم میتونم؟مثلا سری 5 ATI بگیرم

گرافیک 99.99 درصد لپ تاپ ها عوض نمیشه

rouzbeh.mec
12-06-2010, 16:00
سلام خدمت همگی
خیلی وقته دارم رو خرید لپتاپ می سرچم، تا حالاش 1564 گزینه اولم بود. ولی من دنبال کانفیگی هستم که پردازنده Core i5- 2.4 GHz داشته باشه و با توربو بوستش تا 2.9 هم برسه...ولی تو مدل های زیگورات یا دلیران چنین کانفیگی به چشمم نخورد. کسی سراغ داره چنین کانفیگی رو؟
ممنون میشم...

Dark KnighT
16-06-2010, 08:23
دوستان کسی درایور وبکم (ویندوز سون-32 بیتی) رو داره؟ چون وبکم دستگاه فعال نیست.

با تشکر

anila
16-06-2010, 23:29
من خودم این مدل رو خریدم باتوجه به اینکه قیمتش خیلی مناسب امکاناتش خیلی بالاست.

Dark KnighT
17-06-2010, 20:27
دوستان کسی درایور وبکم (ویندوز سون-32 بیتی) رو داره؟ چون وبکم دستگاه فعال نیست.

با تشکر

کمک آیا ؟!

saviorperi
18-06-2010, 11:13
با سلام خدمت دوستان

راستش من قصد خرید یک لپ تاب با قیمت مناسب و امکانت خوب دارم تا الان سه مدل Acer 5740g , Dell 1564-e , Dell 1564-f رو تو لیستم دارم.

دوستانی تو کار لپ تاپ هستین به نظر شما یکی از این دل ها رو بگیرم بهتره یا ایسر رو ؟
و دوستانه که از این مدل دل گرفتین من شدیدم که این لپ تاب در صورت استفاده زیاد بیش از حد معمول داغ میکنه آیا این درسته ؟

heidary_sh
18-06-2010, 20:32
با سلام خدمت دوستان

راستش من قصد خرید یک لپ تاب با قیمت مناسب و امکانت خوب دارم تا الان سه مدل Acer 5740g , Dell 1564-e , Dell 1564-f رو تو لیستم دارم.

دوستانی تو کار لپ تاپ هستین به نظر شما یکی از این دل ها رو بگیرم بهتره یا ایسر رو ؟
و دوستانه که از این مدل دل گرفتین من شدیدم که این لپ تاب در صورت استفاده زیاد بیش از حد معمول داغ میکنه آیا این درسته ؟

والا مال ما که این طور که میگی اصلا داغ نمیشه ضمنا بسیار عالی است

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

یه سووال من یک کارت کپچر گرفتم که هرچی گشتم درایور ویندور 7 را پیدا نکردم چه راه حلی برای نصبش پیشنهاد میکنید فقط برای xpو vista داره

heidary_sh
20-06-2010, 10:39
سلام
موقعي كه انجام يك پروسس يك ساعته را به 1564 مي سپاريم براي اينكه در مصرف باطري صرفه جويي شود چگونه lcd را خاموش كنيم؟

Hamid Hamid
22-06-2010, 16:30
سلام
موقعي كه انجام يك پروسس يك ساعته را به 1564 مي سپاريم براي اينكه در مصرف باطري صرفه جويي شود چگونه lcd را خاموش كنيم؟
فكر ميكنم از تو تنظيمات پاور بشه درستش كرد.هرچند معمولآ بايد خودش خاموش بشه

M A T I N
23-06-2010, 03:06
سلام بچه ها
تو این چند ماه درایوری برای بلوتوث 1564 win7 64 bit نیومده که درست کار کنه ؟

AMINGERAMI
23-06-2010, 09:30
من از این استفاده میکنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----

چطوری میتونیم ال سی دی را خاموش کنیم؟

enccomputer
23-06-2010, 17:49
کسی میدونه در مدل 1564-A برای کارت گرافیک نوشته

512 MB UpTo 1970 MB
یعنی چه؟

Hamid Hamid
23-06-2010, 22:28
کسی میدونه در مدل 1564-A برای کارت گرافیک نوشته

512 MB UpTo 1970 MB
یعنی چه؟

يعني گرافيك ثابتش 512 مگابايت هست اما در بعضي مواقع ميتونه تا بالاتر هم بره كه از رم استفاده ميكنه.
اما گفتم بعضي وفتها.اونم نه مثلآ وسط بازي.
تازه بايد خودت تنظيم كنيش.درايور داره فكر كنم از همون قسمت Ati ميشه اين كارو كرد.

wolf41
24-06-2010, 09:18
این نرم افزار رو از سایت Dell دانلود کرده و نصب کنید.

علاوه بر حل این مشکل هنگام عملکرد منو های سریع در صفحه نمایش هم خواهید دید.

Hamid Hamid
24-06-2010, 14:58
این نرم افزار رو از سایت Dell دانلود کرده و نصب کنید.

علاوه بر حل این مشکل هنگام عملکرد منو های سریع در صفحه نمایش هم خواهید دید.
كدوم نرم افزار؟؟

AMINGERAMI
24-06-2010, 15:30
درایورهای ویندوز 7 را دارم.الان هم رو لپ تاپ 64 بیتی نصبه.ایا درایورها به ویندوز سون 32 بیتی میخوره؟

ویندوز 32 بیتی بهتر نیست؟

Hamid Hamid
25-06-2010, 16:57
درایورهای ویندوز 7 را دارم.الان هم رو لپ تاپ 64 بیتی نصبه.ایا درایورها به ویندوز سون 32 بیتی میخوره؟

ویندوز 32 بیتی بهتر نیست؟
سلام.
نه دوست عزيز درايورا كاملآ متفاوت هستند.
من خودم 32 بيتي دارم اما شنيدم كه 64 بيتي بهتر جواب ميده.

jivization
26-06-2010, 16:12
سلام دوستان .. من دو روزه که Dell 1564 Core i5 دارم ... 1..برنامه ی هم نصب نکردم. اما ویندوزش دیر بالا میاد! کسی میتونه کمکم کنه؟
آپدیت هاش هم انجام دادم ... 2.فقط McAfee رو ارور داد!
3.سمت چپ اش داغ میشه به صورت غیر عادی! برای همه همین طوریه؟

Hamid Hamid
26-06-2010, 17:43
سلام دوستان .. من دو روزه که Dell 1564 Core i5 دارم ... 1..برنامه ی هم نصب نکردم. اما ویندوزش دیر بالا میاد! کسی میتونه کمکم کنه؟
آپدیت هاش هم انجام دادم ... 2.فقط McAfee رو ارور داد!
3.سمت چپ اش داغ میشه به صورت غیر عادی! برای همه همین طوریه؟
سلام.
چند ثانيه طول ميكشه بالا بياد؟
بله سمت چپش داغ ميشه كاملآ طبيعيه.
واسه من كه كور 3 هست و رم 4 گيگ داره 45 ثانيه طول ميكشه.
واسه شما رمش چقذره؟
اگه 35-40 ثانيه طول ميكشه خب طبيعيه.

Hamid Hamid
27-06-2010, 08:53
دوستان كسايي كه Core i5 با رم 4 گيگ دارن.سيسم چقد طول ميكشه بالا بياد؟
كي خوام ببينم چقدر تفاوت هست با core i3.مرسي

AMINGERAMI
27-06-2010, 18:00
ویندوز من فشنگی میاد بالا.corei5 هست!

برای بالا رفتن سرعت هم از نرم افزار Ashampoo WinOptimizer 6 استفاده میکنم....

حدود 30 ثانیه میاد بالا...باور نکردنیه...نه؟!

Hamid Hamid
27-06-2010, 20:44
ویندوز من فشنگی میاد بالا.corei5 هست!

برای بالا رفتن سرعت هم از نرم افزار Ashampoo WinOptimizer 6 استفاده میکنم....

حدود 30 ثانیه میاد بالا...باور نکردنیه...نه؟!
آره خيلي خوبه.
حالا اين تآثير اين برنامس يا كور5 ؟

AMINGERAMI
28-06-2010, 14:27
هر دو نقش بسیار زبادی دارند...ولی من بیشتر برنامه را عامل بالاتر رفتن سرعت میدونم.

AMINGERAMI
28-06-2010, 21:18
سلام.

ایا میشه کارت گرافیک را ارتقا داد؟

کارت گرافیک اکسترنال هم وجود داره؟؟؟

Hamid Hamid
28-06-2010, 23:24
سلام.

ایا میشه کارت گرافیک را ارتقا داد؟

کارت گرافیک اکسترنال هم وجود داره؟؟؟
سلام
تو 99/99% لپ تاپ ها اين كار ممكن نيست= غير ممكن هست.
كارت گرافيكم فكر نميكنم اكسترنال باشه!
مگه گرافيكت 512 نيست؟ مشكلي داري باهاش؟
واسه چه كارهايي نياز داري؟

hamedoveisi
29-06-2010, 10:56
بلاخره یه 1564 خریدم. فقط همین اول کاری اعصابم رو بهم ریخت! کابل شبکه رو موقعی که خواستم ازش بکشم بیرون براحتی در نیومد و با فشاری که بهش اومد یه ذره از درگاهش خورده شد. به همین راحتی :( فکر نمیکردم اینقدر ماست مالی باشه که با یه فشار ساده اینجوری بشه!

AMINGERAMI
29-06-2010, 11:38
سلام
تو 99/99% لپ تاپ ها اين كار ممكن نيست= غير ممكن هست.
كارت گرافيكم فكر نميكنم اكسترنال باشه!
مگه گرافيكت 512 نيست؟ مشكلي داري باهاش؟
واسه چه كارهايي نياز داري؟

یه کوچولو مشکل دارم.

راستی بازی gta iv را هم با لپ تاپ تست کردم.اصلا جالب اجرا نمیکنه...:41:

تمام تنظیمات را رو مدیوم بود و رزولیشن صفحه هم در پایین ترین حد ممکن.=800*600:13:

دوستان اگه بخواهم یه سیستم با همین مشخصات لپتاپ جمع کنم چه قدر برام تموم میشه؟:17:

Hamid Hamid
29-06-2010, 13:41
یه کوچولو مشکل دارم.

راستی بازی gta iv را هم با لپ تاپ تست کردم.اصلا جالب اجرا نمیکنه...:41:

تمام تنظیمات را رو مدیوم بود و رزولیشن صفحه هم در پایین ترین حد ممکن.=800*600:13:

دوستان اگه بخواهم یه سیستم با همین مشخصات لپتاپ جمع کنم چه قدر برام تموم میشه؟:17:
اگه مانيتور و خرت و پرتاي ديگه نخواي.و ديگه سيستمت بهترين باشه فكر كنم با 400 بشه.يا شايدم 300

hamedoveisi
29-06-2010, 15:35
دوستان 1564 شما مصرف باتریش چه طوریه؟ واسه من احساس میکنم زود تموم میشه. سلامت باتری روی نرمال باشه یعنی خوبه؟ واسه من که همین دیشب گرفتم روی نرمال قرار داره.

AMINGERAMI
29-06-2010, 17:18
دوستان 1564 شما مصرف باتریش چه طوریه؟ واسه من احساس میکنم زود تموم میشه. سلامت باتری روی نرمال باشه یعنی خوبه؟ واسه من که همین دیشب گرفتم روی نرمال قرار داره.

مال من دوساعت بیشتر کار نمیکنه...

Hamid Hamid
29-06-2010, 20:25
كلآ به نظر منم خيلي زود باتريش تموم ميشه.
نميدونم خدا كنه بشه باتري 9سلي بخوره بهش.

enccomputer
30-06-2010, 09:50
من امروز میخوام برم این لپ تاپ رو بخرو از هر کی پسیدم گفت بهترینه و باتریش عالی کار میکنه تو سایت دل هم فکر کنم نوشته بود که میشه باتریش رو 9 سلولی کرد به هر حال امروز ما هم به جمع لپ تاپ داران خواهیم پیوست هوررررررررررررررررررررررر ررررراااااااا

Hamid Hamid
30-06-2010, 12:19
من امروز میخوام برم این لپ تاپ رو بخرو از هر کی پسیدم گفت بهترینه و باتریش عالی کار میکنه تو سایت دل هم فکر کنم نوشته بود که میشه باتریش رو 9 سلولی کرد به هر حال امروز ما هم به جمع لپ تاپ داران خواهیم پیوست هوررررررررررررررررررررررر ررررراااااااا
خب مبارك باشه ايشالا.
تبريك ميگم انتخاب خوبيه.

heidary_sh
30-06-2010, 13:27
خب مبارك باشه ايشالا.
تبريك ميگم انتخاب خوبيه.

به 5010 هم فكر كن

enccomputer
01-07-2010, 06:54
دوستان 5010 رو با این مشخصات
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده: Intel CFI i3 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 54 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
خریدم عالییییییی از 1564 یک سر و گردن بالاتر گرافیکش هم که عالیه .850000 تومان خریدمش با یک گارانتی معتبر تو شهر اهواز فروشنده هم برام ویندوز و درایورها رو نصب کرد هم همه ی قطعات رو برام چک کرد تا سالم باشند من برم یک بازی توپ روش بندازم بایییییییییییییییییی

amina4u
02-07-2010, 11:55

خسته نباشین. بله من دیروز پرسیدم گفتن می شه ولی حدود 140 تومن درمی یاد.

Hamid Hamid
02-07-2010, 14:25
خسته نباشین. بله من دیروز پرسیدم گفتن می شه ولی حدود 140 تومن درمی یاد.
1 باتري 9 سلي 140 تومن؟؟!!!
اونوقت اين باتري 6 سلس خودش رو ميخرن ازمون؟

amina4u
02-07-2010, 20:02
1 باتري 9 سلي 140 تومن؟؟!!!
اونوقت اين باتري 6 سلس خودش رو ميخرن ازمون؟
چرا نخرن از خداشونه. فقط احتمال داره 30 يا 40 تومن بخرن.

amirakhavan
02-07-2010, 20:36
سلام ...
من قبل از عید همین مدل رو با سی.پی.یو i3 گرفتم ... از مشهد 860 تومن .... خدایی خیلی راضیم ازش ... همه جور بازی هم باهاش کردم ... فقط به گفته دوستان همون GTA iv مشکل داره که خب من وقتی میزارم روی حد پایین خوب اجرا میشه ، پرنسس جدید رو هم که عالی میاره ... من تازه این بدبخت رو همیشه روشن میزارم ... کی بشه که خاموش بشه ... در کل بهترین لپ تاپی هست که میشه با این قیمت خرید ، خود دل دی.وی.دی ویندوز سون روش داده بود که چون home بود رفتم یه دونه ultimate کینگ گرفتم و الان از همون روز داره عین ساعت کار میکنه ، هر چند شب هم ماکروسافت هی آپش میکنه ، یادمه واسه photoshop یه ارور داد که یهو صفحه ماکروسافت اومد و یه چیزی سریع دانلود شد و بعد فتوشاپ باز باز شد ، خیلی حال کردم با این حرکت ویندوز. مصرف باتریش هم عالیه ، من که راضیم ... یه بار هم از مشهد تا قم رو با اتوبوس رفتم ، لپ تاپ رو هم گذاشتم بغلم در حال پخش آهنگ و درش هم بسته از ساعت 8 شب تا صبح که یارو گفت پاشین نماز این تازه رفته بود رو چراغ نارنجی باتریش. ویندوز 64 بیتی هم فوق العاده است. اگر خیلی کارای ضروری با ویندوز xp دارین من توصیه میکنیم فقط از virtual box استفاده کنین و یه ویندوز در داخل سون داشته باشین و زندگی کنین ... :40::40:

::: امتیازاتی که ویندوز سون به لپ تاپ داده رو میزام:
Processor Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 330 @ 2.13GHz 6.2 »»» 4.5
Memory 4.00 GB »»» 5.9
Graphics ATI Mobility Radeon HD 4330 »»» 4.5
Gaming graphics 2234 MB Total available graphics memory »»» 5.9
Primary hard disk 12GB Free »»» 5.6

اگر سوالی هست در خدمتم ... :8:

حالا منم چندتا سوال:
مهم) درایور بلوتوثم مشکل داره ، از روی دی.وی.دی دل نصب میکنم ولی گیر میکنه؟
بخوام بایوس گرافیکم رو آپدیت کنم یا سی.پی.یو رو اورکلاک کنم چه کنم؟ کسی کرده این کار رو؟
سیستم SRS واسه صداش خیلی توپه! میخواستم کسی هست که بهترین درجه ها رو برای تنظیماتش رو بگه؟

amina4u
02-07-2010, 21:10
حالا منم چندتا سوال:
مهم) درایور بلوتوثم مشکل داره ، از روی دی.وی.دی دل نصب میکنم ولی گیر میکنه؟
بخوام بایوس گرافیکم رو آپدیت کنم یا سی.پی.یو رو اورکلاک کنم چه کنم؟ کسی کرده این کار رو؟
سیستم SRS واسه صداش خیلی توپه! میخواستم کسی هست که بهترین درجه ها رو برای تنظیماتش رو بگه؟

- درباره سوال اولیت احتمالا یه مشکل کوچیک داری که منم گیر کرده بودم ولی حل شد. نمی دونم منظورت کدوم مرحله رو می گی ولی اگه یه شکل بلوتوث اومد و اوجا گیر کرد باید یه بار دکمه F2 رو بزنی. بعد ادامه نصب بره.
- نمی دونم مگه این کار لازمه؟؟؟؟!!! من می گم این کارو نکن! سری که درد نمی کنه که دستمال نمی بندن.
- اگه جوابی واسه سوال سومی پیدا کردی حتما به منم بگو. مر30

amirakhavan
02-07-2010, 21:50
- درباره سوال اولیت احتمالا یه مشکل کوچیک داری که منم گیر کرده بودم ولی حل شد. نمی دونم منظورت کدوم مرحله رو می گی ولی اگه یه شکل بلوتوث اومد و اوجا گیر کرد باید یه بار دکمه F2 رو بزنی. بعد ادامه نصب بره.
- نمی دونم مگه این کار لازمه؟؟؟؟!!! من می گم این کارو نکن! سری که درد نمی کنه که دستمال نمی بندن.

خدایی زنگ میزدم شرکت دل اینقدر تند جواب نمیداد ... :31:
واسه جواب اولت: نه اونو که آره میزنم و نصب میشه! ولی منظورم از گیر یعنی تلفن رو مثلاً میشناسه ولی فایل ارسال نمیکنه توی پروپرتیسش هم همه چیز ناشناختاته است خب ... :41:
واسه دومی: آخه شنیدم که میکنن اینکار رو! تازه کارت گرافیک این سری هم اگرمثلاً نرم افزار GPUid رو بگیری ببینی سرعت کارت گرافیک خود به خود در حالت اورکلاکه مثلاً ... واسه من باید باشه 300 ولی هست 450! روی یکی دیگه هم تست کردم همین بود ... یه چیز بیشتر هم داره به اسم QPI که واسه همین تنظیمات اورکلاک و سرعت بایوس و ایناس فک کنم!!
واسه سومی: ور رفتم زیاد بهش، ولی خب یه چیز کلی و استاندار باید حتماً داشته باشه دیگه!

amina4u
03-07-2010, 06:12
خدایی زنگ میزدم شرکت دل اینقدر تند جواب نمیداد ... :31:
واسه جواب اولت: نه اونو که آره میزنم و نصب میشه! ولی منظورم از گیر یعنی تلفن رو مثلاً میشناسه ولی فایل ارسال نمیکنه توی پروپرتیسش هم همه چیز ناشناختاته است خب ... :41:
واسه دومی: آخه شنیدم که میکنن اینکار رو! تازه کارت گرافیک این سری هم اگرمثلاً نرم افزار GPUid رو بگیری ببینی سرعت کارت گرافیک خود به خود در حالت اورکلاکه مثلاً ... واسه من باید باشه 300 ولی هست 450! روی یکی دیگه هم تست کردم همین بود ... یه چیز بیشتر هم داره به اسم QPI که واسه همین تنظیمات اورکلاک و سرعت بایوس و ایناس فک کنم!!
واسه سومی: ور رفتم زیاد بهش، ولی خب یه چیز کلی و استاندار باید حتماً داشته باشه دیگه!

- نه مال منکه با سرعت فوق العاده کار می کنه. حتی یه آهنگ 5مگ وقتی می زنم گوشیم حدود 10 الی 15 ثانیه طول می کشه. فقط یه مشکلی هم که داره اونم اینکه فایل هایی که اسمشون فارسی هست رو نمی فرسته.
- من انکار نمی کنم میگم بهتر همه چیزیش بطور عادی بذار بمونه. بخدا حیفه!!:41:
- مژده دارم برات همین الان (حدود 5 صبح) بالاخره تونستم یه برنامه پیدا کنم:

SRS Audio Sandbox for the PC
The Ultimate Plug-in - Compatible with All Media Players!

SRS Audio Sandbox™ restores depth and clarity to all your audio content, delivering immersive surround sound, crystal clear dialog and rich bass from music, video, games and more. Finally, audio the way the artist intended it to sound: organic, immersive and uncompromised. Hearing is Believing

Full VersionMSRP: $39.99 $19.99 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SAS - Free Trial $0[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله. همونطور که می بینی متاسفانه پولی هستش.
نمی دونم چی کار کنم.:18:
اینم آرسش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

heidary_sh
03-07-2010, 06:51

هنگام نصب بلوتوث يك گوشي موبايل با بلوتوث روشن بگذار كنارت

enccomputer
03-07-2010, 07:21
دوستان اینجا تاپیک 1564 است یک تاپیک جدید برای 5010 ایجاد کنیم بد نیست

amirakhavan
03-07-2010, 15:18
دوستان اینجا تاپیک 1564 است یک تاپیک جدید برای 5010 ایجاد کنیم بد نیست

نمیدونم تاپیک مخصوص داره یا نه ... ولی واسه چیزای مختلفش تاپیک جدا داره توی پی.سی.ورلد ... زیاد هم جالب نبوده ، با نت مشکل داره ، طراحی کجا 1564 ، 5010 کجا! گرافیکشم بیشتره ولی باز هم مشکل داره! البته من نه دیدم نه تست مردم ولی از عکس ها و بحث های بقیه میگم اینها رو ... :20:

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------

- نه مال منکه با سرعت فوق العاده کار می کنه. حتی یه آهنگ 5مگ وقتی می زنم گوشیم حدود 10 الی 15 ثانیه طول می کشه. فقط یه مشکلی هم که داره اونم اینکه فایل هایی که اسمشون فارسی هست رو نمی فرسته.
- من انکار نمی کنم میگم بهتر همه چیزیش بطور عادی بذار بمونه. بخدا حیفه!!:41:
- مژده دارم برات همین الان (حدود 5 صبح) بالاخره تونستم یه برنامه پیدا کنم:

SRS Audio Sandbox for the PC
The Ultimate Plug-in - Compatible with All Media Players!

SRS Audio Sandbox™ restores depth and clarity to all your audio content, delivering immersive surround sound, crystal clear dialog and rich bass from music, video, games and more. Finally, audio the way the artist intended it to sound: organic, immersive and uncompromised. Hearing is Believing

Full VersionMSRP: $39.99 $19.99 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SAS - Free Trial $0[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله. همونطور که می بینی متاسفانه پولی هستش.
نمی دونم چی کار کنم.:18:
اینم آرسش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- بلوتوث رو که دارم دنبال درایور میگردم ... میتونی درایورتون آپلود کنی اگه حجمش کمه! :20:
- اون رو هم که خودم موافقم باهات حیفه سیستم به خدا ... :10:
- واسه اینم میدونی چیه ... به نظرم نریم سراغ یه نرم افزار جدا ... :2:
آخه این خودش با کلی امکانات نصب شده هست و خوب هم کار میکنه ... ولی defaultش زیادی یه جوریه ... البته به نظر من به خاطر اسپکرش هست که زیرشه و این اصلاً که بد نیست هیچی ، هوشمندی دل رو نشون میده چون همیشه لپ تاپ روی زمینه یا زیرش بازه با یه کتاب مثلاً و اینجوری صدا فوق العاده میاد ... :40:

amina4u
03-07-2010, 23:17
- بلوتوث رو که دارم دنبال درایور میگردم ... میتونی درایورتون آپلود کنی اگه حجمش کمه! :20:
- اون رو هم که خودم موافقم باهات حیفه سیستم به خدا ... :10:
- واسه اینم میدونی چیه ... به نظرم نریم سراغ یه نرم افزار جدا ... :2:
آخه این خودش با کلی امکانات نصب شده هست و خوب هم کار میکنه ... ولی defaultش زیادی یه جوریه ... البته به نظر من به خاطر اسپکرش هست که زیرشه و این اصلاً که بد نیست هیچی ، هوشمندی دل رو نشون میده چون همیشه لپ تاپ روی زمینه یا زیرش بازه با یه کتاب مثلاً و اینجوری صدا فوق العاده میاد ... :40:
- نه حجمش خیلی یه. این آدرس دانلود درایورشه:
از قسمت network گزینه Wireless bluetooth 365 moudle رو باید دانلود کنی. من هم از اینجا دانلود و نصب کردم.
-:10:
- منم باهات موافقم مغز متفکرن دیگه... اومدن جای اسپیکرهارو شیب دار در اوردن تا صداش خفن دربیاد. ولی من باید اون نرم افزار رو پیدا و نصب کنم. حتما یه امکانات اضافی داره !!

amina4u
04-07-2010, 09:23
دوستان اگر دقت کنن پشت باتری 1564 جای یه سیم کارت هست. اون چیه و چطور می شه ازش استفاده کرد؟

amina4u
04-07-2010, 15:36
توجه :8: توجه
«افزایش صدای :40:1564»

دوستانی که این لپ تاپ . دارن از این به بعد می تونن تو قسمت رو کم کنی کار کنن
فقط کافیه این برنامه رو نصب کنید
صدای لپ تاپ رو حدود 1.4% بالا می بره. البته باید اکولایزرش تنظیم باشه
تعجب نکنین همون نرم افزار SRS Audio Sandbox هستش.

اینم لینک دانلودش.

64 بیتی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amirakhavan
05-07-2010, 02:24
دوستان اگر دقت کنن پشت باتری 1564 جای یه سیم کارت هست. اون چیه و چطور می شه ازش استفاده کرد؟

دوست عزیز من هم اوایل در این مورد اطلاعی نداشتم ... ولی یه چرخ کوچیک توی همین سایت خوب "پی.سی.ورلد" زدم دیدم خیلی ها این سوال رو داشتن ... جواب ها هم این بوده که این سیم کارت ها با نسل سوم سیم کارت ها سازگاره و همچنین مثلاً شما بخوایی استفاده کنی باید بایوس مخصوصش رو هم داشته باشی که فکر میکنم نصبی میتونه باشه ... از اونجایی که دنیا داره آروم آروم وارد 4G یا نسل چهارم میشه و ما ایرانی ها هنوز در پی مناقصه ایم که توروخدا یکی بیاد 3G یا نسل سوم رو بیاره ایران ... :41:

فعلاً شما این حالت رو بیخیال شو ... فک کنم تا اونموقع که برسه نوه ات بتونه استفاده کنه ... :31:

amirakhavan
05-07-2010, 02:35

اینم لینک دانلودش.

64 بیتی

دوست عزیز مرسی ... لطف کردی ... خیلی ... :40::40:
دانلود کردیم و نصب هم نمودیم ... :31:
رفته بود توی تنظیمات اسپیکر یه دونه جدید تعریف کرده بود ... :20:
بهبود صدا داریم ... ایول ... :10::40:

amina4u
05-07-2010, 04:46
دوست عزیز مرسی ... لطف کردی ... خیلی ... :40::40:
دانلود کردیم و نصب هم نمودیم ... :31:
رفته بود توی تنظیمات اسپیکر یه دونه جدید تعریف کرده بود ... :20:
بهبود صدا داریم ... ایول ... :10::40:
دوستان فقط دقت کنن که بهترین تنظیمش مثل این عکسه:

Hamid Hamid
05-07-2010, 07:47

اینم لینک دانلودش.

64 بیتی

مرسي منم نصب كردم.خوب بود.ممنون.
راستي واسه خوندن pdf از چه برنامه اي استفاده ميكنيد؟
ميشه بزاريد واسه دانلود.ممنون

amirakhavan
05-07-2010, 13:20
دوستان فقط دقت کنن که بهترین تنظیمش مثل این عکسه:

مرسی جانم ... :40:
عالی بود ... :31:
بازم از این کارا بکن ... :10:

آهان الان چه حالی میده ... :8:

amirakhavan
05-07-2010, 13:26
مرسي منم نصب كردم.خوب بود.ممنون.

برای پی.دی.اف خب نرم افزارش اصلش هست: Adobe Acrobat Reader
این برنامه تا ورژن نهش اومده و یک نرم افزار دیگه هم به اسم: Adobe Acrobat Professional
که این برنامه هم تا ورژن نه داره و حالت حرفه ای هست که میشه تغییرات هم در فایل داد.

ولی عیب اینها چند چیزه:
یکی سنگینیشون ، حجم الکی زیادی دارن
یکی هم کرک هایی هست که برای محصولات ادوبی میاد و خب هر چند وقت سریالها میپره!

به نظر من بهترین برنامه واسه کار شما اینه: Foxit Reader
این برنامه بسیار سبکه (حجم 10MB) و سریع باز میشه و حتی قابلیت تغییرات رو هم داره!

لینک مستقیم دانلود:

amina4u
05-07-2010, 14:26

همونطور که دوستمون امیرخان گفتن یه برنامه داره اونم adobe acrobat reader هستش که تو 97% سی دی های مجموعه برنامه موجوده. حتی اگه یه نگا به سی دی هی درایور قطعات کامپیوترتون بندازین بازم احتمال خیلی زیاد می ذارن این برنامه رو چون یه چیز ضروری هستش واسه رایانه.
اگر هم بخوای می تونی با فتوشاپ باز کنی و به فرمت عکس تبدیل کنی ولی به فرمت آفیس تبدیل نمی شن.

hamedoveisi
05-07-2010, 15:14
دوستان دلیل داغ شدن بیش از اندازه شارژر این 1564 ها چیه؟ دستم میسوزه وقتی موقع شارژ لمسش میکنم!!!
یه سوال دیگه؛ این شارژرها همشون سه شاخه هستن و تبدیل میخوان یا واسه من اینجوریه؟
و اینکه من از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن موقعی که دو شاخه رو وصل میکنن به برق یه خورده جرقه میزنه. علتش چیه؟

rasoul3300
05-07-2010, 15:52
من تا نرم افزاری که دوستمون گذاشته بود نصب میکنم صدام قطع میشه باید پاک کنم تا خوب شه.نرم افزار دیگه ای هست صدام بیشتر شه؟راستی من از گرافیکش راضی نیستم کاش میشد گرافیکشو ارتقا داد من شنیدم راهایی وجود داره.همینطوره؟؟

Hamid Hamid
05-07-2010, 22:09
دوستان دلیل داغ شدن بیش از اندازه شارژر این 1564 ها چیه؟ دستم میسوزه وقتی موقع شارژ لمسش میکنم!!!
یه سوال دیگه؛ این شارژرها همشون سه شاخه هستن و تبدیل میخوان یا واسه من اینجوریه؟
و اینکه من از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن موقعی که دو شاخه رو وصل میکنن به برق یه خورده جرقه میزنه. علتش چیه؟
بله همه همينطور 3شاخه هستن و تبديل مي خوان.
اون جرقه هم طبيعيه.نگران نباشيد

amina4u
05-07-2010, 23:16
بله دوست عزیز شارژر یه خورده زیاد داغ می کنه ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه بیشت از 2 یا 3 ساعت با لب تاپ کار می کنی حتما یه زیر فن بگیر واسش.
آره همش سه شاخه هستن ولی مال من که جرقه نمی زنه؟؟؟:13:

amina4u
05-07-2010, 23:21
من تا نرم افزاری که دوستمون گذاشته بود نصب میکنم صدام قطع میشه باید پاک کنم تا خوب شه.نرم افزار دیگه ای هست صدام بیشتر شه؟راستی من از گرافیکش راضی نیستم کاش میشد گرافیکشو ارتقا داد من شنیدم راهایی وجود داره.همینطوره؟؟

دوستان عزیزی که بعد از نصب برنامه srs به مشکل قطع صدا بر می خورن از قسمت بالا Options/Preference رو بزنن. تو قسمت Device قلش رو باز کنن و بزارن رو گزینه HD Audio Speaker/Headphone. :8:
مشکل من که اینجوری حل شد و صدا تا حدود یک و نیم برابر افزایش یافت.:5:

در ضمن بخدا حیفه دست به این لپ تاپ به این خوشگلی بزنی ها!!!!!! لپ تاپ درحالات کلی واسه بازی ساخته نشده

amirakhavan
05-07-2010, 23:38

- خب واسه منم همونی بود که توی جعبه اش بود و داغ میکنه ، بعضی وقتا خیلی ، تازه واس من همیشه خدا به برقه ولی مطمئن باش هیچیش نمیشه ... :31:

- آره ، همیشه اصلیشهاش سه شاخه ، حتی واسه سونی (ویو) هم دیدم سه شاخ بود که یه پونصد تومن دادم از این تبدیلا داد شد عین پریزهای جهموری اسلامی! ... :31:

- من خب دوشاخه رو میزنم همیشه به یه رابط سه تایی ، بعد جرقه ندیدم تا حالا ... اگه همیشه همینطوریه ، من میگم از این دستگاه های محافظ استفاده کن که یه وقتی این جرقه ها شارژت رو داغون نکنه ، که اگه اون داغون بشه باعث میشه باتریت بد شارژ بشه که خب میشه قوز بالا قوز ... :41:

hamedoveisi
06-07-2010, 18:10
بله همه همينطور 3شاخه هستن و تبديل مي خوان.
اون جرقه هم طبيعيه.نگران نباشيد

مرسی حمید جان. ولی چند جا جستجو کردم گفته بودن این جرقه ها به شارژر آسیب میرنه. اما نمیدونم چه کار کنم!! محافظ هم داره. میگم اگه همیشه تو برق باشه و اصلا در نیارم چی؟ مشکل داره؟

Hamid Hamid
06-07-2010, 18:20
مرسی حمید جان. ولی چند جا جستجو کردم گفته بودن این جرقه ها به شارژر آسیب میرنه. اما نمیدونم چه کار کنم!! محافظ هم داره. میگم اگه همیشه تو برق باشه و اصلا در نیارم چی؟ مشکل داره؟
فكر نميكنم مشكلي باشه.چون اگه دقت كرده باشي وقتيم كه لپ تاپ به شارژ نيست شارژر اصلآ داغ نميكنه.اگه احساس ميكني ممكن مشكل ايجاد شه خب بزار هميشه بمونه.
ولي فكر نميكنم اگرم بخواي هي بزني مشكلي پيش بياد

ehsan_iace
07-07-2010, 17:17
اولین باری که خواستم روی لپ تاپ دل 1564 ویندوز 7 نصب کنم قسمت اعظم هارد را اجازه تقسیم کردن نداد و الان هم آن قسمت از هارد داخل MY COMPUTER وجود ندارد راه حل لطفاً

sheytoon001
09-07-2010, 19:11
با سلام به همه بچه ها
به نظر شما 1564 با کانفیگ i3 و ati4330 بهتره یا 5010 با کانفیگ i3 و ati5470?
قیمت 1564 ، 770 تومنه و 5010 ، 830 تومن(با گارانتی زیگورات)
لطفا با دلیل و سند بگین؟ ممنونم

smjr
09-07-2010, 21:33
سلام دوستان ......
من هم می خوام یک لپ تاپ بگیرم البته یک لپ تاپ ارزون ......به نظر شما بین 1564 و 5010 کدوم بهتره ......
هردو ( Intel CFI i3 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
Ram : 2 GB DDR3
H.D.D : 250 GB 5400 RPM
VGA : Intel GMA HD Graphics - MB UpTo 1740 MB
15.6" - Bright LED
- فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
ولی Dell Inspiron 5010 699000
و Dell Inspiron 1564 720000
راهنمایی لطفا:41:

hamedoveisi
11-07-2010, 09:12
سلام دوستان ......
من هم می خوام یک لپ تاپ بگیرم البته یک لپ تاپ ارزون ......به نظر شما بین 1564 و 5010 کدوم بهتره ......
15.6" - Bright LED
- فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port

من خودم میخواستم 5010 بگیرم. اما بعضی ها گفتن اینا کاستوم هستن و از این حرفا. منم نگرفتم!

Hamid Hamid
11-07-2010, 10:22
با سلام به همه بچه ها
به نظر شما 1564 با کانفیگ i3 و ati4330 بهتره یا 5010 با کانفیگ i3 و ati5470?
قیمت 1564 ، 770 تومنه و 5010 ، 830 تومن(با گارانتی زیگورات)
لطفا با دلیل و سند بگین؟ ممنونم
به نظرم شما 1564 بگير چون چيزيه كه همه ازش راضي هستندو اما اون مدل رو زياد كسي نميشناسه.
همينو بگم كه 1564 جزو 10 لپ تاپ قدرتمند حال حاضره(اينم دليل)

mt33
18-07-2010, 09:47
من یک لپتاپ مدل ۱۵۶۴ دارم اما لپتاپ ام زیادی فنش کار میکنه حتا زیرش هم یک بلندی گذاشتم تا فاصله از زمین داشته باشه اما باد گرم ازش زیاد میزنه چه کار کنم که بهتر بشه ؟
بعضی وقتها نورlcd خیلی کم میشه بعد باز به حالت اولیه خودش برمیگرده
لطفآ راهنماییم کنید چه کار کنم تا این اتفاق نیفته

sheytoon001
18-07-2010, 14:37
سلام دوستان ......
15.6" - Bright LED
دوست من ، من از هیچ کدوم از این رو مدل استفاده نکردم اما 5010 از نظر قطعات یه مقدار بهتر از 1564 به نظر میرسه:46:
مثلا اینکه پورت eSata داره و کارت گرافیکش هم خیلی بهتره و علاوه بر درایور 7 ، درایور ویستا هم داره البته می دونم 7 خیلی بهتره
اگه می خوای بگیری بنظرم اون کانفیگی که گرافیکش ATI هست بگیر گرافیک intel ضعیفه:13:

mt33
18-07-2010, 21:31
اگر کسی لطف کنه پست ۵۷۶ جواب بده ممنون میشم

_ermia
19-07-2010, 07:08
من یک لپتاپ مدل ۱۵۶۴ دارم اما لپتاپ ام زیادی فنش کار میکنه حتا زیرش هم یک بلندی گذاشتم تا فاصله از زمین داشته باشه اما باد گرم ازش زیاد میزنه چه کار کنم که بهتر بشه ؟
بعضی وقتها نورlcd خیلی کم میشه بعد باز به حالت اولیه خودش برمیگرده
لطفآ راهنماییم کنید چه کار کنم تا این اتفاق نیفته

برای مورد فن، باد گرم که طبیعیه، به هرحال گرمای قطعات رو باید یه جوری به بیرون بده، اما اگر فکر میکنید گرماش زیاده، میتونید از فن کولر استفاده کنید، تا لپ تاپ رو خنک کنه، مارک کولر مستر رو اکثرا پیشنهاد میدند که معروفه، در قسمت Power Options هم (روی باطری راست کلیک و گزینه Power Options رو انتخاب کنید) تنظیمات رو روی Balanced بذارید،

نور lcd هم که فکر میکنم طبیعیه کم بشه، بسته به تنظیمات همین قسمت Power option، گزینه ای هست که پیش فرض اگر لپ تاپ 1 دقیقه بیکار باشه، نور صفحه رو کم میکنه، بعد که شما موس رو حرکت میدید یا کاری انجام میدید، دوباره نور رو به حالت اول بر میگردونه:

AMINGERAMI
21-07-2010, 12:50
سلام.

دوستان چند وقتیه که از شارژر لپتاپ صدای ویزویز میاد.انگار توش زنبور گیر کرده.مشکل چیه؟

Hamid Hamid
21-07-2010, 19:14
سلام.

دوستان چند وقتیه که از شارژر لپتاپ صدای ویزویز میاد.انگار توش زنبور گیر کرده.مشکل چیه؟
سلام امين جان.شارژرو باز كن تا زنبور آزاد بشه!:46:
مشكل خاصي نداره.اين شارژ چون تبديل سرش ميخوره گاهي وقتها اگه درست به برق وصل نشه اين صدا رو ميده.
منم 1 مدت اين مشكل رو داشتم.سعي كن كامل فشار بدي به پريز.واسه من 1 مدت اصلآ كار نميكرد.
شايدم از اون تبديلت باشه.مي خواي اگه جواب نگرفتي عوضش كن تبديلو

AMINGERAMI
22-07-2010, 14:26
حمید جان خیلی گلی...مرسی

کول پد آلمینیومی چند فنه خوبه؟

نمیشه مانیتورش را فقط خاموش کرد؟

ورودی یا خروجی hdmi چیه روش هست؟؟

Hamid Hamid
22-07-2010, 17:20
حمید جان خیلی گلی...مرسی

کول پد آلمینیومی چند فنه خوبه؟

نمیشه مانیتورش را فقط خاموش کرد؟

ورودی یا خروجی hdmi چیه روش هست؟؟
سلام.امين جان 1564 اين پورت رو داره(Hdmi:رابط مولتي مديا با كيفيت بالا) و براي اتصال صدا و تصوير به دستگاهي ديگر هست.مثلآ تلويزيوني كه از اين كابل پشتيباني كنه.
سوال دومت رو هم صفحه ي قبل تاپيك يكي از دوستان 1 چيزايي راجب پاور و مانيتور گفتن.پست يكي مونده به آخر

nilson
24-07-2010, 14:24
سلام دوستان من یه سوال دارم و نمیدونم اینجا جاش هست که مطرح کنم

من یه دو سه روزی هست که با وب کمم مشکل پیدا کردم
تو یاهو مسنجر هی دیسکانکت میشه و نمیتونم وب بدم ، الان از خانوادم دورم و خیلی به وب نیاز دارم کسی میتونه مشکل منو حل کنه ؟

sphere
30-07-2010, 20:41
اولین باری که خواستم روی لپ تاپ دل 1564 ویندوز 7 نصب کنم قسمت اعظم هارد را اجازه تقسیم کردن نداد و الان هم آن قسمت از هارد داخل MY COMPUTER وجود ندارد راه حل لطفاً

روی my computer کلیک راست کنید و گزینه manage رو انتخاب کنید سپس از سمت چپ کادر باز شده گزینه Disk management رو انتخاب کنید در کادر سمت راست می تونید درایوهای ساخته شده و ظرفیتشون رو ببینید و در انتهای درایوهای ساخته شده قسمت پارتیشن بندی نشده هاردتون قابل مشاهده است. روی این قسمت کلیک راست کنید یک گزینه برای ساخت درایو جدید وجود داره بعد از انتخاب این گزینه ظرفیت باقی مانده هارد دیسک رو می تونید در کادری که باز شده ببینید اگر فقط یک درایو دیگه لازم دارید که این کادر تایید کنید وگرنه ظرفیت مورد نظرتون برای این درایو رو در این کادر وارد کنید سپس این کادر رو تایید کنید. درایوهای دیگه رو هم به ترتیب می تونید بسازید.
موفق باشید.

sphere
30-07-2010, 21:30

اینم لینک دانلودش.

64 بیتی

ممنون
صداش خیلی خوب شد.

arian-sr599
03-08-2010, 17:33
بله دوست عزیز شارژر یه خورده زیاد داغ می کنه ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه بیشت از 2 یا 3 ساعت با لب تاپ کار می کنی حتما یه زیر فن بگیر واسش.
آره همش سه شاخه هستن ولی مال من که جرقه نمی زنه؟؟؟:13:
دوستان سلام!
جرقه به دو دلیله:
1- از پریز برق زیاد گرفتین مثلاً به پریز اتاقتون رابطِ 7تایی زدین و همه تقسیماش وصله به دستگاه ها مخصوصاً وقتی همشون روشن باشن یا بطور کلی فشار استفاده در منزلتون بالاست
2-کلاً فشار رو برق ایران بالاست و به تناسب شهر کم و زیاد میشه بسته به جمعیت شهر و ...
تو تهران که فکر کنم همه این جرقه را دارن!
من شارژر اپل و وایوم هم جرقه میزنه! پس مشکل از شارژر نیست نگران نباشید اما بهتره شارژر را به برق بزنید، بعد به لپ تاپ وصل کنید:20:

Microsoft24
04-08-2010, 18:33
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،

از همه ی دوستانی که از لپ تاب (هر برندی ، سونی ، دل ، ایسوس ، اچ پی ، ایسر و...) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :

توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،

موفق و پیروز باشید ،

امید

epak
06-08-2010, 23:17
درود دوستان
من این مدل رو خریدم ولی یه مشکل داره
وقتی یک ویدیو باهاش پخش میکنم جاهایی که به اوج صدا میرسه پلیر بافرینگ میزنه، و حدود یک ثانیه یا کمتر صدا قطع
و تصویر گیر میکنه.
اول با کانفیگ Ci3 330m 4GB ATI HD Redon 1GB خریدم ، بعد تعویضش کردم با یه کانفیگ کمی بالاتر.
در ضمن وقتی headphone میزنم بهش دیگه مشکل نداره.
ممنون میشم اگه نظر بدهید.

Hamid Hamid
07-08-2010, 22:50
درود دوستان
من این مدل رو خریدم ولی یه مشکل داره
وقتی یک ویدیو باهاش پخش میکنم جاهایی که به اوج صدا میرسه پلیر بافرینگ میزنه، و حدود یک ثانیه یا کمتر صدا قطع
و تصویر گیر میکنه.
اول با کانفیگ Ci3 330m 4GB ATI HD Redon 1GB خریدم ، بعد تعویضش کردم با یه کانفیگ کمی بالاتر.
در ضمن وقتی headphone میزنم بهش دیگه مشکل نداره.
ممنون میشم اگه نظر بدهید.
خب اينطور كه شما گفتي و اين كه با هدست مشكلي نداره.حتمآ مساله از اسپيكر هست و كارت صدا مشكل نداره.
گارانتي داره؟! 1سر برو به محلي كه خريدي اونجا مشكلت رو حل ميكنن چون گارانتي داري(انشالا)

epak
08-08-2010, 07:40
خب اينطور كه شما گفتي و اين كه با هدست مشكلي نداره.حتمآ مساله از اسپيكر هست و كارت صدا مشكل نداره.
گارانتي داره؟! 1سر برو به محلي كه خريدي اونجا مشكلت رو حل ميكنن چون گارانتي داري(انشالا)

درود
تازه خریدمش و گارانتی داره،ولی مشکل اینه که دو بار تا حالا فرستادمش، بار اول گفتن کارت گرافیکش درست نصب نبوده و بار دوم با یه کانفیگ بالاتر عوضش کردند ولی مشکل حل نشده.
دیروز به یک سپیکر وصلش کردم خوب کار کرد، وقتی که از سپیکر جداش کردم هم خوب بود،ولی امروز دوباره که روشنش کردم بافرینگ میزد،دوباره که به هدست وصل کردم خوب شد. فکر کنم مشکل از اتصالات سوکت هدست باشه!؟ دیگه نمیدانم چکار کنم:sad:

jetjacket
08-08-2010, 14:15
با سلام

من يه مشكلي داشتم و اون اينه كه بعضي وقتها كه لپ تاپ(1564) روشن مي كنم ، صفحه كاملاً سفيد ميشه!!!
بيشتر وقتي پيش مي آد كه رو باتري باشه ولي بدون باتري هم بعضي وقت ها مي شه.

گارانتيش زيگورات ـه ، يك هفته لپ تاپ دستشون بود اونجا هرجي تست كردن هيچ مشكلي پيدا نكردن.

دوستان كسي همچين مشكلي داره ، يا مي دونه مشكل از كجاست؟!!!!

مشخصات :
ATI Radeon 4330
CPU(i5-430M

با سپاس

__KiaNoosh__
08-08-2010, 16:39
سلام کدوم یکی از این گرافیک ها قوی تره VGA: # ATI Radeon 5470 یا Nvidia GeForce GT 320M 1GB

Hamid Hamid
09-08-2010, 12:42
سلام کدوم یکی از این گرافیک ها قوی تره VGA: # ATI Radeon 5470 یا Nvidia GeForce GT 320M 1GB
دوست عزيز جفتشون 1 گيگ هستند و نسبتآ قدرتشون برابر هست.اما من توصيه ميكنم مدلي رو بگيريد كه گرافيك ATI داره چون خيلي از گرافيك اي جيفورس خنكتر هست و مذل جيفورس خيلي داغ ميكنه.

sheytoon001
09-08-2010, 15:01
gt 320m یه مقدار بهتره اما از نظر گرما نمیدونم کدوم دمای کمتری تولید میکنه
در ضمن 5470 از directx 11 پشتیبانی می کنه
اینجا رده بندیه کارتها رو میتونی ببینی :46:

sheytoon001
09-08-2010, 15:17
با سلام

من يه مشكلي داشتم و اون اينه كه بعضي وقتها كه لپ تاپ(1564) روشن مي كنم ، صفحه كاملاً سفيد ميشه!!!
بيشتر وقتي پيش مي آد كه رو باتري باشه ولي بدون باتري هم بعضي وقت ها مي شه.

گارانتيش زيگورات ـه ، يك هفته لپ تاپ دستشون بود اونجا هرجي تست كردن هيچ مشكلي پيدا نكردن.

دوستان كسي همچين مشكلي داره ، يا مي دونه مشكل از كجاست؟!!!!

مشخصات :
ATI Radeon 4330
CPU(i5-430M

با سپاس
یا اینکه برنامه ای روش نصب میکنی که این مشکلو پیدا میکنه یا اشکال سخت افزاریه
تو سایت دل ببین اگه بایوس جدید براش اومده آپدیتش کن شاید درست بشه ، طریقه آپدیت بایوس رو نمیدونم:31:

jetjacket
09-08-2010, 17:03
یا اینکه برنامه ای روش نصب میکنی که این مشکلو پیدا میکنه یا اشکال سخت افزاریه
تو سایت دل ببین اگه بایوس جدید براش اومده آپدیتش کن شاید درست بشه ، طریقه آپدیت بایوس رو نمیدونم:31:

نه وقتي كه روشن مي كني بلافاصله سفيد ميشه. موقعه ي بوت. البته يه بار هم restart كردم اينجوري شد.
بايوس A04 بود به A10 آپديت كردم . درست نشد.

sheytoon001
09-08-2010, 18:38
نه وقتي كه روشن مي كني بلافاصله سفيد ميشه. موقعه ي بوت. البته يه بار هم restart كردم اينجوري شد.
بايوس A04 بود به A10 آپديت كردم . درست نشد.

به این لینکها برو ، سایت خارجیه اما ظاهرا درباره همین مشکل بحث شده، امید وارم نتیجه بگیری، اگه گرفتی راه حلشو اینجا برا دوستان دیگه که ممکنه به این مشکل بر بخورن بزار:10:

ehsan_iace
16-08-2010, 17:31
صفحه کلید دل 1564 فارسی نیست (یعنی باید برچسب فارسی برای صفحه کلید آن بخرم یا با تنظیمات کیبورد ویندوز می توان آنرا درست کرد؟

amina4u
31-08-2010, 11:45
یعنی چی؟ فکر نکنم این طور که بگی باشه.
وقتی ویندوز زدی فارسی نصب کردی؟
اگه تو Toolbar کنار ساعت FA , En نباشه یعنی فارسی نصب نکردی.

یکم بیشتر توضیح بده

Hamid Hamid
01-09-2010, 16:51
صفحه کلید دل 1564 فارسی نیست (یعنی باید برچسب فارسی برای صفحه کلید آن بخرم یا با تنظیمات کیبورد ویندوز می توان آنرا درست کرد؟
بله دوست عزيز اگه به فارسي احتياج داريد بايد برچسب بخريد.

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

یعنی چی؟ فکر نکنم این طور که بگی باشه.
وقتی ویندوز زدی فارسی نصب کردی؟
اگه تو Toolbar کنار ساعت FA , En نباشه یعنی فارسی نصب نکردی.

یکم بیشتر توضیح بده
آخه كيبردش فارسي نداره و فقط چندتا از حروف رو نوشته اونم نه به صورت دقيق.

heidary_sh
12-09-2010, 07:52
سلام
من اگه بخوام چند ساعت مثلا 5 يا 6 ساعت دستگاه را روشن بگذارم دايم به برق وصل ميكنم و در اين صورت پس از شارز شدن چراغش خاموش ميشود اين مسئله باعث خراب شدن باطري ميشود

amina4u
12-09-2010, 20:30
سلام
من اگه بخوام چند ساعت مثلا 5 يا 6 ساعت دستگاه را روشن بگذارم دايم به برق وصل ميكنم و در اين صورت پس از شارز شدن چراغش خاموش ميشود اين مسئله باعث خراب شدن باطري ميشود
بهترین کار اینکه باتری رو disable کنی و تا فقط از پریز برق بگیره نه از باتریت.
این جوری من خودم در روز حدود 12 ساعت لب تاپم روشنه.

heidary_sh
13-09-2010, 10:08
بهترین کار اینکه باتری رو disable کنی و تا فقط از پریز برق بگیره نه از باتریت.
این جوری من خودم در روز حدود 12 ساعت لب تاپم روشنه.
ممنون اگه ميشه اين تنظيمات disable را بگوييد كجاست

amina4u
13-09-2010, 12:10
1) شما اول باید بری سایت دل سپس download driver and software رو انتخاب کنی.
از اونجا دل 1564
بعدش از قسمت application
برنامه Dell_QuickSet_A03_R242735
رو دانلود و نصب می کنی.
بعد از نصب دکمه f3 که روش هم یه علامت باتری داره رو می زنی
سه تا منو داره.
منوی دومی که battery life هستش رو بزن و از اونجا disable kon

2) یه راه دیگه هم داره.
می ری Control Panel\All Control Panel Items\Power Options
وقتی پاور اپتیون رو می زنی یه صفحه جدید وا می شه که تو ستون سمت چپ اون وسط وسطا
(فکر کنم 8 یا 9 امین گزینه باشه) که نوشته : Dell battery Meter
اونو بزنی همون کاره f3 رو می کنه.

ولی از من مشنفی همون برنامه رو حتما رو لب تاپ نصب کن.

sheytoon001
13-09-2010, 13:28
1) شما اول باید بری سایت دل سپس download driver and software رو انتخاب کنی.
از اونجا دل 1564
بعدش از قسمت application
برنامه Dell_QuickSet_A03_R242735
رو دانلود و نصب می کنی.
بعد از نصب دکمه f3 که روش هم یه علامت باتری داره رو می زنی
سه تا منو داره.
منوی دومی که battery life هستش رو بزن و از اونجا disable kon

2) یه راه دیگه هم داره.
می ری Control Panel\All Control Panel Items\Power Options
وقتی پاور اپتیون رو می زنی یه صفحه جدید وا می شه که تو ستون سمت چپ اون وسط وسطا
(فکر کنم 8 یا 9 امین گزینه باشه) که نوشته : Dell battery Meter
اونو بزنی همون کاره f3 رو می کنه.

ولی از من مشنفی همون برنامه رو حتما رو لب تاپ نصب کن.
مگه بعد از شارژ 100% ، شارژ شدن خودکار قطع نمیشه؟

heidary_sh
14-09-2010, 13:22
سلام
من ميخوام بايوس لپ تاپ را آپديت كنم لطفا بفرماييد اول از كجا ورژن فعليش را پيدا كنم و پس از دانلود چطور نصب كنم؟
ضمنا باطري من بعد از 3 ماه استفاده و پس از شارژ كامل حدود يك و نيم ساعت كار مي دهد آيا بايد به گرانتي مراجعه كنم .ممنون

Hamid Hamid
16-09-2010, 17:52
سلام
من ميخوام بايوس لپ تاپ را آپديت كنم لطفا بفرماييد اول از كجا ورژن فعليش را پيدا كنم و پس از دانلود چطور نصب كنم؟
ضمنا باطري من بعد از 3 ماه استفاده و پس از شارژ كامل حدود يك و نيم ساعت كار مي دهد آيا بايد به گرانتي مراجعه كنم .ممنون
راجب اين باطري بگم كه خب بستگي داره كه در اون 1 ساعت و نيم چه استفاده اي ميكني.مثلآ اگه فقط همينجوري روشن ميمونه خب مشكل داره اما اگه 1ساعت و نيم بي وقفه با صداي بلند فيلم ميبيني يا آهنگ گوش ميدي زياد جاي نگراني نيست.
اما كلا باطريش زياد تعريفي نداره :46:

amina4u
17-09-2010, 00:27
مگه بعد از شارژ 100% ، شارژ شدن خودکار قطع نمیشه؟

قطع میشه ولی وقتی شما دارین با لب تاپ کار می کنین و باتری هم به برق وصل هست وقتی 99% میشه باز در یک لحظه هم باتری ازش جریان برق خارج می شه و در همان لحظه باز از طریق برق شارژ می شه.
این نوسان پدر باتری رو در می یاره

alirezap206
18-09-2010, 17:35
دوستان باتری inspiron 1564 A بسیار هوشمنده شما کافیه در حالت پاور سیور قرار بدید خود لپ تاپ انرژی رو براتون تقسیم میکنه و زمانی که شارژ بشه باتری خود به خود از مدار خارج میشه پس از این لحاظ جای نگرانی نیست و لی اگر میخواید با باتری و بدون اتصال به برق بازی مثل pes , shift رو اجرا کنید خوب انتظار بی جاییه ولی در کل باتری در تمام لپ تاپ ها به شما بیشتر از 2 ساعت کار رو نمیدن مگر اینکه شما نور صفحه و صدا و.... کنترل کنید تا انرژی زیادی مصرف نشه و بنظر من نباید از یه باتری 6cell انتظار زیادی داشت.

heidary_sh
23-09-2010, 11:26
سلام
ضمنا من خواستم 5 بازی نصب کنم 3 تا از آنها بعد از نصب می گفت سیدی اصلی را بگذارید و 2 تای دیگر یکی می گفت باید به اینترنت وصل شوید تا اجرا شود و دیگری هم اصلا اجرا نمی شد ضمنا قبلا فیفا 2010 و کال آف دیوتی را بدون مشکل نصب کرده بودم.لطفا راهنمایی کنید

saze
24-09-2010, 17:24
سلام
لطفا نحوه استفاده از اینترنت خشاب سیم کارت در لپ تاپ 1564 دل رو شرح دهید.(خشاب سیم کارت زیر باطری لپ تاپ است)

heidary_sh
28-09-2010, 10:49
با سلام
من ويندوز سون را روي لپ تاپ نصب كرده ام بعلاوه كلي برنامه نصب كرده ام و يوزرهاي متعدد و سطح دسترسي مختلف حال ميخواهم از كل اينها بك آپ بگيرم كسي مي تواند كمكم كند تا اگر احيانا سيستم به هم ريخت نخواهم دوباره كل اين كارها را بكنم. روي system backupهم رفتم يك دي وي دي خواست و حجم كوچكي را كپي كرد در صورتي كه من حداقل 20 گيگ برنامه و بازي نصب كرده ام لطفا راهنمايي كنيد

babrdala
29-09-2010, 21:49
خوب البته که سایز نهایی بک آپ بمراتب کمتر از میزان داده هاست.
اگه یه بک درست حسابی میخوای کل درایوتو با یه برنامه مثل نورتون گاست بگیر که حتی اگه هاردتم تعویض قابلیت بازگردانیش هست

heidary_sh
01-10-2010, 22:01
یه سووال دیگه آیا ویندوز 7 قابلیت گذاشتن پسورد روی یک فولدر را دارد با تشکر

ehsan_iace
30-10-2010, 08:33
سلام

2 تا سئوال :

1. چرا بعضی dvd دیتا را نمی تواند بخواند اما کامپیوتر رومیزی می‌تواند بخواند؟

2. در هنگام اجرای بعضی dvd های که سطح آن خش ندارد و تازه رایت کرده‌ام این صدا را می دهد:

amin714
22-11-2010, 23:53
سلام
لطفا نحوه استفاده از اینترنت خشاب سیم کارت در لپ تاپ 1564 دل رو شرح دهید.(خشاب سیم کارت زیر باطری لپ تاپ است)

تا جایی که من میدونم این یک آپشن سفارشیه، و کلا روی این لپ تاپ نیست.
اون قسمت زیر باتری هم خالیه، و خشابشو نصب نکردن.

AMINGERAMI
07-12-2010, 20:39
سلام.

دوستان اآیا 1564 بهترین کانفیگش سیستم عامل لینوکس اوبونتو رو پشتیبانی میکنه؟

مکینتاش رو چی؟

به نظر شما کدوم را نضصب کنم؟راستش از ویندوز خسته شدم.مخصوصا این پایدار نبودنش منو اذیت میکنه

AMINGERAMI
23-12-2010, 23:06
بالاخره رفتیم کنار ویندوز 7 ، لینوکس اوبونتو را نصب کردیم!یه درایو حدود 80 گیگ بهش اختصاص دادم و و کار رو شروع کردم.بدون هیچ مشکلی نصب شد..... قدرت 1564 را داری؟!!!!

لینوکس اوبونتو تمامی درایورها و سخت افزارها را به طور کامل و بدون هیچ مشکلی شناسایی کرد.... لذت بردیم....!

پیشنهاد میکنم کسانی که 1564 دارن حتما لینوکس را رو لپتاپشون تست کنن!

majidek
05-01-2011, 11:09
سلام دوستان من بایوس لپ تاپ و از آ8 به آ11 آپدیت کردم،حالا فقط وفقط توی اینترنت فریز میشه (هنگ میکنه)وفقط باید با کلید پاور خاموشش کرد:19:
همه کارهای لازم هم انجام دادم از تعویض ویندوز تا فرمت هاردو... اما نشد:2:
کسی میدونه مشکلش چیه؟
اگه بایوس آ8 را دارید لطفا آپ کنید:19:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19:

ehsan_iace
25-01-2011, 13:53
کیفیت فیلم‌هایی که با لپ تاپ می‌بینم کاهش پیدا کرده است ( فکر کردم از پلیر است اما با vlc و kmplayer هم همین وضع است درایور کارت گرافیک را هم نصب کردم اما مشکل حل نشد آیا راه‌حلی دارید؟)

AMINGERAMI
28-01-2011, 15:46
کیفیت فیلم‌هایی که با لپ تاپ می‌بینم کاهش پیدا کرده است ( فکر کردم از پلیر است اما با vlc و kmplayer هم همین وضع است درایور کارت گرافیک را هم نصب کردم اما مشکل حل نشد آیا راه‌حلی دارید؟)

من نمیدونم شما فیلم ها را چطوری نگاه میکنید.منظورم این است که آیا دی وی دی را میذارید و نیگاه میکنید یا اینکه اول کپی میکنید رو هارد و بعد نگاه مکنید!!؟

دوم اینکه اگر فیملهایی را که روی هارد دارید ، برای خیلی وقت پیش ها باشن ، یعنی این فیلم ها مثلا خیلی رو هارد موندن (زمان طولانی رو هارد بودن ) ، همین عمر هم باعث خراب شدنشون میشه.البته اگر خیلی خیلی خیلی زیاد رو هارد مونده باشن!( از روی تجربه شخصی گفتم)

لطفا مدل کارت گرافیک لپ تاپتون رو ذکر کنید.... شاید تونستم بیشتر راهنمایی کنم.

اگر هم از سیستم عامل ویندوز و لینوکس در کنار هم استفاده مکینید با لینوکس هم یک تست بکنید شاید ایراد از ویندوز باشد!( بهتره از REAL PLAYER برای لینوکس استفاده کنید)

پایان

Hamid Hamid
29-01-2011, 00:12
آیا راه‌حلی دارید؟)
من به شخصه از نسخه ي مديا پلير براي ديدن فيلم استفاده ميكنم در 1564 شما از اين برنامه استفاده كنيد اگر تغييري نديديد راهنمايي ديگه اي بگم بهتون...

ehsan_iace
29-01-2011, 10:32
من نمیدونم شما فیلم ها را چطوری نگاه میکنید.منظورم این است که آیا دی وی دی را میذارید و نیگاه میکنید یا اینکه اول کپی میکنید رو هارد و بعد نگاه مکنید!!؟

دوم اینکه اگر فیملهایی را که روی هارد دارید ، برای خیلی وقت پیش ها باشن ، یعنی این فیلم ها مثلا خیلی رو هارد موندن (زمان طولانی رو هارد بودن ) ، همین عمر هم باعث خراب شدنشون میشه.البته اگر خیلی خیلی خیلی زیاد رو هارد مونده باشن!( از روی تجربه شخصی گفتم)

لطفا مدل کارت گرافیک لپ تاپتون رو ذکر کنید.... شاید تونستم بیشتر راهنمایی کنم.

اگر هم از سیستم عامل ویندوز و لینوکس در کنار هم استفاده مکینید با لینوکس هم یک تست بکنید شاید ایراد از ویندوز باشد!( بهتره از REAL PLAYER برای لینوکس استفاده کنید)

پایان

من به شخصه از نسخه ي مديا پلير براي ديدن فيلم استفاده ميكنم در 1564 شما از اين برنامه استفاده كنيد اگر تغييري نديديد راهنمايي ديگه اي بگم بهتون...

سلام

من سیستم‌ام را 5 ماهه گرفتم و فیلم‌ها را 2 ماهه که روی آن کپی کردم و تا 2 هفته پیش هم همین فیلم‌ها را با KMplayer با کیفیت خوب می‌دیدم اما از وقتی که ویندوز 7 را مجدداً نصب کردم این مشکل پیش آمده است!
کارت گرافیک‌لپ‌تاپ هم ATI Mobility Radeon HD
ویندوز 7 را از روی dvd زیگورات نصب کردم ولی کارت گرافیک را خود ویندوز تشخیص می‌دهد و وقتی درایور آنرا نصب می‌کنم تغییری در کیفیت نمایش فیلم داده نمی‌شود!

AMINGERAMI
18-02-2011, 12:20
دوستان کسی نرم افزار وبکم این را داره به ما بده؟همونی که تشخیص حرکات صورت داشت و جذاب بود رو میگم.... همه درایورهاش رو دارم به جز این!ممنون میشم اینجا بذارین....

راستی یه خبر : یکی گفته بود که تمامی درایورهای 1564 برای ویندوز ایکس پی با قیمت 25 هزار تومن موجود است!

kasra_computer
19-02-2011, 00:37
سلام
من Dell inspiron 1564 دارم .
از همه نظر خوبه فقط یک مشکل اساسی باهاش دارم ویندوز XP SP3 نصب کردم درایورهاش کار نمیکنند تو هر سایتی هم جستجو کردم پیدا نکردم.
درایور خودش فقط WIN7 را ساپورت میکند.
اگر کسی درایور ویندوز ایکس پی رو داره یا لینکش رو داره برام بنویسین ممنون میشم.

اینم ایمیل من: kasra_computer@yahoo.com

اینم وبلاگم:

AMINGERAMI
28-02-2011, 13:33
سلام.

کسی اینجا Microsoft Windows 7 Ultimate Service Pack 1 را روی 1564 نصب کرده؟(کار کرده درست؟درایورهاش مشکلی ندارن؟)

hasansoft
02-03-2011, 00:34
نه هیچ مشکلی از بابت درایور نداره

ehsan_iace
04-03-2011, 15:26
آیا می‌توانم ویندوز XP را روی این لپ‌تاپ نصب کنم؟ چه نسخه‌ایی را (پک 2 یا 3)

مشکلی عجیبی در تایپ کردن برایم پیش امده است:

وقتی در ورد 2007 تایپ می‌کنم مکانما پرش می کند و به یک خط دیگر می‌رود (خطوط بالاتر) علت چیه؟

AMINGERAMI
05-03-2011, 15:45
ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 را میتونی نصب کنی ولی درایورهاشو باید بخری... کل درایورهاش برای ایکس پی 25 هزار تومن هست!

اون مشکل ورد هم احتمالا از تنظیمات است!

sheytoon001
05-03-2011, 18:54
آیا می‌توانم ویندوز XP را روی این لپ‌تاپ نصب کنم؟ چه نسخه‌ایی را (پک 2 یا 3)

مشکلی عجیبی در تایپ کردن برایم پیش امده است:

وقتی در ورد 2007 تایپ می‌کنم مکانما پرش می کند و به یک خط دیگر می‌رود (خطوط بالاتر) علت چیه؟
مطمئنید موقع تایپ مچ دستتون به تاچ پد برخورد نمیکنه؟ میتونید تاچ پد رو غیرفعال کنید
در ضمن اگه نیاز به xp دارید میتونید با استفاده از نرم افزار های نصب سیستم عامل مجازی مثل vmware و virtual box استفاده کنید ، بهتره اگه درایورش در سایت dell نیست xp نصب نکنید:46:

ehsan_iace
22-04-2011, 21:18
مطمئنید موقع تایپ مچ دستتون به تاچ پد برخورد نمیکنه؟ میتونید تاچ پد رو غیرفعال کنید
در ضمن اگه نیاز به xp دارید میتونید با استفاده از نرم افزار های نصب سیستم عامل مجازی مثل vmware و virtual box استفاده کنید ، بهتره اگه درایورش در سایت dell نیست xp نصب نکنید:46:

نه این مشکل مربوط ورد نیست و ماوس را هم روی یک سیستم دیگر امتحان کردم دست کار می‌کند

نمی‌دانم چرا ماوس هر چند لحظه یکبار خود به خود کلیک چپ می‌کند!

AMINGERAMI
03-05-2011, 19:34
سلام......

دوستان کسی 1564 رو باز کرده؟(قاب پشتشو میگم)

برا من تو فن سی پی یوش کلی گردو و خاک رفته....با اینکه هر هفته جارو برقی میکشیدم ولی خیلی خاک رفته!

خودمون میتونیم تمیزش کنیم یا باید بریم بدیم به یه کسی برامون تمیز کنه؟!