PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه خرید Dell inspiron 1564

صفحه ها : 1 [2] 3

lidaline
17-04-2010, 11:23
خیلی ببخشیدکه اینجا پست میدم چون جای دیگه ا ی رو تو فروم برای سوالم پیدا نکردم آیا کسی 14 اینچ همین مدل رو استفاده کرده منظورم dell 1464 هست؟
کسی میتونه درمودش توضیح بده از نظر نقاط قوت و نقاط ضعف ای مدل؟
این 2 مدل 1564 و 1464آیا باهم فقط تفاوت اندازه دارن ؟یا بجز اندازه از هر لحاظ مثل هم هستند؟

astrix
17-04-2010, 12:17
سلام.بله دوست عزيز اينارو داره.منتها ميكروفونش پايينه دستگاهه.

حمید جون اون عکسی که آپ کردم رو دیدی:20:؟
حالا دوباره ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این جوریه؟
این ماله سری 1525 inspiron که قدیمی تر از 1564 هست
این میکروفون رو میگم نه خروجی میکروفن که کنار خروجی اسپیکر هست.
داره؟
البته hitman joon شما هم جواب بدی ممنونت میشم
باز هم از شما بزرگان ممنون:10:

Hitman-C47
17-04-2010, 13:03
حمید جون اون عکسی که آپ کردم رو دیدی:20:؟
این ماله سری 1525 inspiron که قدیمی تر از 1564 هست
این میکروفون رو میگم نه خروجی میکروفن که کنار خروجی اسپیکر هست.
داره؟
البته hitman joon شما هم جواب بدی ممنونت میشم
باز هم از شما بزرگان ممنون:10:
بله داره :31:
البته ما کوچیک شما هستیم

goli_8862
17-04-2010, 14:59
سلام
دوستان نظرون در موردxps m1530 چیه؟

lidaline
17-04-2010, 15:50
اقای Hitman c47 اگه بشه لطفا از روی قاب هم عکس بذارین (برای انتخاب رنگ) .چون تو اینترنت اکثرا عکسا خیلی به واقعیت شباهت ندارن ولی تو این عکسایی که شما گذاشتین واضح ومعلومه(حیف که قاب دیده نمیشه) اگه از رنگ صورتی هم بذارین دیگه چه عالی.

astrix
17-04-2010, 17:32
hitman joon اگه از وبکم هم عسی بذاری که دیگه عالیه:27:
دوستانی که رنگ مشکی شو هم دارند ازش عکس بگیرن بذارن ممنون میشیم:10:

Hamid Hamid
17-04-2010, 18:18
خیلی ببخشیدکه اینجا پست میدم چون جای دیگه ا ی رو تو فروم برای سوالم پیدا نکردم آیا کسی 14 اینچ همین مدل رو استفاده کرده منظورم dell 1464 هست؟
کسی میتونه درمودش توضیح بده از نظر نقاط قوت و نقاط ضعف ای مدل؟
این 2 مدل 1564 و 1464آیا باهم فقط تفاوت اندازه دارن ؟یا بجز اندازه از هر لحاظ مثل هم هستند؟
دوست عزيز به نوعي نقطه ي قوتش سبك بودنش هست(هرچند من اصلا مشكلي با وزن 1564 ندارم)
نقطه ي ضعفشم كيبردش هست كه به كامليه 1564 نيست.از خيلي لحلظ تقريبا شبيه هستن. Lcd هم كه تابلوئه.

Hamid Hamid
17-04-2010, 18:28
hitman joon اگه از وبکم هم عسی بذاری که دیگه عالیه:27:
دوستانی که رنگ مشکی شو هم دارند ازش عکس بگیرن بذارن ممنون میشیم:10:
astrix جان همون طور كه Hitman عزيز گفت,اين مشخصات رو داره حالا ايشالا Hitman جان عكساي جديد رو ميگذارن و مي بينيد اما من تا ايشون اين لطف و انجام بدن مي گم كه تو 1564 شما دقيقا شماره ي 2 و 3 (عكسي كه گذاشتيد) هست و ميكروفون هم درست پايينه دستگاه هست

astrix
18-04-2010, 12:13
astrix جان همون طور كه Hitman عزيز گفت,اين مشخصات رو داره حالا ايشالا Hitman جان عكساي جديد رو ميگذارن و مي بينيد اما من تا ايشون اين لطف و انجام بدن مي گم كه تو 1564 شما دقيقا شماره ي 2 و 3 (عكسي كه گذاشتيد) هست و ميكروفون هم درست پايينه دستگاه هست

اقا مشکل داغ کردن نداره؟
موقع بازی؟
مثلا assassin ya gta iv?

تست کردید حتما بگوئید
ممنون

Hitman-C47
18-04-2010, 13:59
رنگ قرمز فعلا طلبتون

Hitman-C47
18-04-2010, 14:07
اقا مشکل داغ کردن نداره؟
موقع بازی؟
مثلا assassin ya gta iv?

تست کردید حتما بگوئید
ممنون
سلام
حالا من یچی میگم دور هم باشیم
سیستم این لپ تاپ از دید من به نسبت بقیه لپ تاپ هایی که باهاشون کار کردم خنک تر کار میکنه
ولی قرار نیست که ابر رایانه گرفته باشی که 4 تا هم کولر ogeneral توش کار گذاشته باشن و بتونی مثلا 18 ساعت GTA IV رو با اون حجم بالای گرافیکی بازی کنی :31:
سیستم خونگی من واسش 300 هزار تومن خرج کردم که خنک باشه ولی بازم 6-7 ساعت مدام GTA بازی میکنم داغ میکنه :18:
آخییییییییییییییییییییییش خالی شدم :19:
امیدوارم لپ مطلب رو گرفته باشی :11::40::40::40::40:

mostafa-b
18-04-2010, 15:25
سلام بر همه بزرگان و دوستان
میخوام 3-4 روز دیگه 1564 بگیرم کلی سوال دارم:
1- آیا ویندوز 7 کرک شده ای که زیگورات میده مشکل درایور و بلوتوث و وبکم و........ نداره؟
2- آیا زیگورات کیف و ماوس و پد و اینا رو اشانتیون میده؟
3- ارزش داره پول بیشتر بدم مدل با ویندوز 7 اورجینال بگیرم؟
4- تو سایتای خارجی زیاد گشتم 2 تا مشکل میگن داره: یکی داغ کردن و دومی وایرلس این مدل میگن قدیمیه و هر شبکه وایرلسی رو ساپورت نمیکنه. میخواستم ببینم تا چه حد راسته
5- کارت گراف 4330 خیلی هم نباید کارت قوی باشه. میخواستم ببینم دوستانی که دارن چه بازیهایی رو اجرا کردن. آخه یه بابایی یه جا گفته بود farcry2 با رزولوشن 1024*768 فقط 5 فریم در ثانیه گرفته از این مدل
6- من با pdf و word و این برنامه ها خیلی کار میکنم. در این زمینه عملکردش خوبه؟

nilson
18-04-2010, 16:23
سلام بر همه بزرگان و دوستان
میخوام 3-4 روز دیگه 1564 بگیرم کلی سوال دارم:
1- آیا ویندوز 7 کرک شده ای که زیگورات میده مشکل درایور و بلوتوث و وبکم و........ نداره؟
2- آیا زیگورات کیف و ماوس و پد و اینا رو اشانتیون میده؟
3- ارزش داره پول بیشتر بدم مدل با ویندوز 7 اورجینال بگیرم؟
4- تو سایتای خارجی زیاد گشتم 2 تا مشکل میگن داره: یکی داغ کردن و دومی وایرلس این مدل میگن قدیمیه و هر شبکه وایرلسی رو ساپورت نمیکنه. میخواستم ببینم تا چه حد راسته
5- کارت گراف 4330 خیلی هم نباید کارت قوی باشه. میخواستم ببینم دوستانی که دارن چه بازیهایی رو اجرا کردن. آخه یه بابایی یه جا گفته بود farcry2 با رزولوشن 1024*768 فقط 5 فریم در ثانیه گرفته از این مدل
6- من با pdf و word و این برنامه ها خیلی کار میکنم. در این زمینه عملکردش خوبه؟

من لپ تاپم رو از زیگورات گرفتم ویندوز کرک شدش یکم اشکال داشت همون جا برام 7 اورجینال ریخت ، تو هم این کارو کنی بهتره
کیف و ماوس و اینا روش نیست باید جدا تهیه کنی
وا.... داغ نمیکنه! آخه بستگی داره چند ساعت سیستم بیچاره رو روشن نگه داری و باهاش چه کارهایی بکنی من روزی 3 الی 4 ساعت باهاش کار میکنم ، خدارو شکر اوکی بوده:31:
دوستان میگفتن که با pdf مشکل داره! نمی دونم ولی من که Acrobat ریختم word هم دارم حله حله ، ساپورت میکنه همه چیو عینهو هلوووووو:5:

mostafa-b
18-04-2010, 17:42
من لپ تاپم رو از زیگورات گرفتم ویندوز کرک شدش یکم اشکال داشت همون جا برام 7 اورجینال ریخت ، تو هم این کارو کنی بهتره
کیف و ماوس و اینا روش نیست باید جدا تهیه کنی
وا.... داغ نمیکنه! آخه بستگی داره چند ساعت سیستم بیچاره رو روشن نگه داری و باهاش چه کارهایی بکنی من روزی 3 الی 4 ساعت باهاش کار میکنم ، خدارو شکر اوکی بوده:31:
دوستان میگفتن که با pdf مشکل داره! نمی دونم ولی من که Acrobat ریختم word هم دارم حله حله ، ساپورت میکنه همه چیو عینهو هلوووووو:5:

چقدر پول بابت ویندوز اورجینال گرفتن؟

hassan19
18-04-2010, 17:54
mostafa-b عزیز،شما اگه سری به لیست قیمت های لپ تاب زیگورات بزنی می بینی که در توضیحات 1564 زده Free Upgrade to win7 ..یعنی اینکه یک ویندوز رایگان و کرک شده ( OEM ) روش هست..

astrix
18-04-2010, 18:20
سلام
حالا من یچی میگم دور هم باشیم
سیستم این لپ تاپ از دید من به نسبت بقیه لپ تاپ هایی که باهاشون کار کردم خنک تر کار میکنه
ولی قرار نیست که ابر رایانه گرفته باشی که 4 تا هم کولر ogeneral توش کار گذاشته باشن و بتونی مثلا 18 ساعت GTA IV رو با اون حجم بالای گرافیکی بازی کنی :31:
سیستم خونگی من واسش 300 هزار تومن خرج کردم که خنک باشه ولی بازم 6-7 ساعت مدام GTA بازی میکنم داغ میکنه :18:
آخییییییییییییییییییییییش خالی شدم :19:
امیدوارم لپ مطلب رو گرفته باشی :11::40::40::40::40:

hitmanجون
روزی 2 یا 3 ساعت مثلا فار کرایی2؟
call of duty 6
assassin creed 2؟؟
روزی 2 ساعت داغ می کنه؟
راستی چه رنگشی رو شما پیشنهاد میدی؟
شگه تونستی از کاور لپ تاپ خودت و خواهرت هم عکس بذاری که رنگ ها معلوم باشه که عالیه
بازم ازت ممنون:10:

hassan19
18-04-2010, 18:21
بالاخره خودمم گرفتمش..همین دیروز ..بازار رو زیر پا گذاشتم و تونستم با گارانتی زیگورات 810000 تومن بگیرم..از خود نماینده اش نگرفتم،چون به اعتبار نمایندگی که از شرکت داره،1 تومن هم تخفیف نمیده..که کلا با یه کیف با مارک Dell و موس شد---> 850000 تومن..

سوالی بود در خدمتیم..

mostafa عزیز..تو سایت زیگورات بخش قیمتهای لپ تابش رو ببینی،متوجه میشی که یه ویندوز 7 رایگان روش هست که من نصبیدمش و الان خیلی خوب داره کار میکنه و با کرک OEM هست..

hassan19
18-04-2010, 18:31
حمید جان عزیز،من هم به مشکل شما رسیدم..بلوتوث نصب شده و ظاهرا همه چی درسته..ولی نتونستم باهاش موبایلمو پیدا کنم..ولی از طریق بلوتوث موبایل،لپ تاب قابل شناسایی هست..هر چند نمیتونه به لپ تاب وصل بشه..و در قسمت send to هم چیزی به نام Bluetooth نیست..دوستان راهنمایی کنند.

jefer.jefri
18-04-2010, 18:46
من باهاش call of duty 5 رو بازی میکنم
دمای هارد نهایتا به 50 میرسه و سی پی یو هم همین حدود یکم کمتر

Hamid Hamid
18-04-2010, 19:27
سلام به همه.دوستان من هم Call ol duty6 و Battlefield 2 رو بازي كردم.اين gta iv رو هم نميدونم چطور نشد.تو قسمت LOG ON موند.شايد چون من اينترنت ندارم.نميدونم ديگه اين LOGING چه مسخره بازيه:13:.

Hamid Hamid
18-04-2010, 19:34
حمید جان عزیز،من هم به مشکل شما رسیدم..بلوتوث نصب شده و ظاهرا همه چی درسته..ولی نتونستم باهاش موبایلمو پیدا کنم..ولی از طریق بلوتوث موبایل،لپ تاب قابل شناسایی هست..هر چند نمیتونه به لپ تاب وصل بشه..و در قسمت send to هم چیزی به نام Bluetooth نیست..دوستان راهنمایی کنند.
والا منم موندم اشكال از كجاست,اما يكي از دوستان abolo مي گفت كه من درايور 1545 رو استفاده كردم.
هرچي هست "ما سه نفر" مشكل و داريم.من و شما+ Hitman عزيز.
دوستان بگيد ما چه كنيم.همه دوستاني كه جواب گرفتن دقيق بگن از چه فايلي استفاده كردن.plz.
دوستان از الان افراد سابقه دار تاپيك فقط بگن با درايور بلوتوث چه كار كردن.
مشكلات ساير دوستان و تازه واردان هم همگي حل مي كنيم و سوالاتشونو جواب ميديم.انشاالله:31:

astrix
18-04-2010, 19:45
سلام به همه.دوستان من هم Call ol duty6 و Battlefield 2 رو بازي كردم.اين gta iv رو هم نميدونم چطور نشد.تو قسمت LOG ON موند.شايد چون من اينترنت ندارم.نميدونم ديگه اين LOGING چه مسخره بازيه:13:.

سلام حمید جون
کاری نداره
اونجا که میگه login کن بزن later
میره توبازی میگه home رو بزن شما کلید home رو بزن بعد یه اکنت بساز البته افلاین رو انتخاب کن(حواست باشه)
بازیت ردیف میشه و بشین حالشو ببر:10:
cod6 با چه تنظیماتی بازی کردی؟
باز سوال داشتین در باره iv در خدمتم

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

بالاخره خودمم گرفتمش..همین دیروز ..بازار رو زیر پا گذاشتم و تونستم با گارانتی زیگورات 810000 تومن بگیرم..از خود نماینده اش نگرفتم،چون به اعتبار نمایندگی که از شرکت داره،1 تومن هم تخفیف نمیده..که کلا با یه کیف با مارک Dell و موس شد---> 850000 تومن..

سوالی بود در خدمتیم..

mostafa عزیز..تو سایت زیگورات بخش قیمتهای لپ تابش رو ببینی،متوجه میشی که یه ویندوز 7 رایگان روش هست که من نصبیدمش و الان خیلی خوب داره کار میکنه و با کرک OEM هست..

مبارک باشه:11:
اشالاه فن اش برات خوب بچرخه:27:
چه رنگیش رو گرفتی؟:20:
از کجا؟
موقع خرید باید برامون دستگاه رو تست کنه؟یا باید ببریم خونه خودمون تست کنیم:5:
سون تو خود کارتونه دستگاه بود؟
موقع خرید چی ها از فروشنده بگیریم؟
از پاسختان ممنون

Hamid Hamid
18-04-2010, 19:57
سلام حمید جون
کاری نداره
اونجا که میگه login کن بزن later
میره توبازی میگه home رو بزن شما کلید home رو بزن بعد یه اکنت بساز البته افلاین رو انتخاب کن(حواست باشه)
بازیت ردیف میشه و بشین حالشو ببر:10:
cod6 با چه تنظیماتی بازی کردی؟
باز سوال داشتین در باره iv در خدمتم

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

مبارک باشه:11:
اشالاه فن اش برات خوب بچرخه:27:
چه رنگیش رو گرفتی؟:20:
از کجا؟
موقع خرید باید برامون دستگاه رو تست کنه؟یا باید ببریم خونه خودمون تست کنیم:5:
سون تو خود کارتونه دستگاه بود؟
موقع خرید چی ها از فروشنده بگیریم؟
از پاسختان ممنون
cod6 تنظيماتش متوسط بود و عالي اجرا كرد.همون Later رو زدم اما نرفت تو بازي فكر كنم چون 3تا dvd بود مشكل داشت.
من فقط بگم كه بله حتمآ بايد تست كنه,و1نكته كه يادت باشه همه درايوراشو واست يا كپي كنه يا بزنه رو cd.

Hitman-C47
18-04-2010, 20:07
hitmanجون
روزی 2 یا 3 ساعت مثلا فار کرایی2؟
call of duty 6
assassin creed 2؟؟
روزی 2 ساعت داغ می کنه؟
راستی چه رنگشی رو شما پیشنهاد میدی؟
شگه تونستی از کاور لپ تاپ خودت و خواهرت هم عکس بذاری که رنگ ها معلوم باشه که عالیه
بازم ازت ممنون:10:
نه عزیز مشکل نداره حتی تا 3 ساعت
اگه رنگ روشن بگیری که بهتره
ولی قرمز خیلی قشنگه ، اینم بگم که اگه مشکی بگیری لپ تاپت میشه دو رنگ یعنی مشکی و نقره ای ولی رنگهای دیگه میشه سه رنگ :27: جلوه بصری زیباتری داره (چی گفتم!)
عکس مال خودم رو گزاشتم تو دو صفحه قبل تر نگاه کن اون یکی هم برم خونه میگیرم
حمید جان!
شما windows live رو نصب کردید؟
ID آفلاین دارید؟
GTA IV با کرک razor راحت بالا میاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

o3n
18-04-2010, 20:49
سلام
من از مدل 1564 خوشم آمده اما توانایی خرید مدل گرافیک دارش را ندارم و میخواهم مدل آنبرد با رم 2 گیگ بخرم

آیا این مدل توانایی اجرا بازی های
resident evil
silent hill
fifa 2010
دارد البته من زیاد اهل بازی نیستم یعنی وقتشو ندارم

ممنون میشم راهنمای کنید

Hamid Hamid
18-04-2010, 20:53
سلام
من از مدل 1564 خوشم آمده اما توانایی خرید مدل گرافیک دارش را ندارم و میخواهم مدل آنبرد با رم 2 گیگ بخرم

resident evil
silent hill
fifa 2010

ممنون میشم راهنمای کنید
دوست عزيز تواناييش خوب اصلآ قابل قياس نيست.اما من شنيدم PES2010 رو اجرا كرده.
اما ساير بازيها رو كسي امتحان نكرده.
ولي شما اگه مي خوايد بازي اجرا كنيد ati مناسب هست, اگرم نه كه همون خوبه.

REGISTERED-USER
18-04-2010, 21:48
سلام

resident evil
silent hill
fifa 2010

ممنون میشم راهنمای کنید

خیر توانایی اجرای این بازی ها رو نداره ... 64 مابایت مموری داره اونم shared !

آتاری باید بازی کنی روش

هرچند دوستان میگن اجرا میشه ولی به نظرم اون مدل که 128 مگابایت delicate داره هم جون نداره ! :2:

nilson
18-04-2010, 22:06
چقدر پول بابت ویندوز اورجینال گرفتن؟

نصب ویندوز 15000 تومان بود ، 2 بار کرک شده رو ریخت جواب نداد بعد اورجینال رو ریخت با همون 15000 تومن
ولی خوب البته که زیاد بود ولی پیشنهاد میکنم شما هم خودت نریز بده برات بریزن که در صورت اشکالات احتمالی خودشون برات حلش کنن

mostafa-b
18-04-2010, 22:22

سوالی بود در خدمتیم..

عزیز میشه بگی از کجا گرفتی به این قیمت؟
گارانتی زیگورات اصلیه دیگه؟
آدرس بدی ممنون میشم

Hitman-C47
18-04-2010, 22:56
قابل توجه تمام دوستان که قصد خرید 1564 دارند
1.سعی کنید مدلی که گرافیک 512 ati دارد خریداری کنید
2.ویندوز رو خودتون نصب کنید کرکش با ما (بقیه اشکالات هم رفع میشه ان شا الله)
15000 توماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااان واسه نصب ویندوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
حالا بلد هم نبودن کرکش کنن!
که من با win loader 1.7.7 کرک کردم مثل ماه ، ویندوز من هم همون ویندوز 7 1000 تومانی شرکت سرزمین رایانه بود و هست

abolo
19-04-2010, 08:45
والا منم موندم اشكال از كجاست,اما يكي از دوستان abolo مي گفت كه من درايور 1545 رو استفاده كردم.
هرچي هست "ما سه نفر" مشكل و داريم.من و شما+ Hitman عزيز.
دوستان بگيد ما چه كنيم.همه دوستاني كه جواب گرفتن دقيق بگن از چه فايلي استفاده كردن.plz.
دوستان از الان افراد سابقه دار تاپيك فقط بگن با درايور بلوتوث چه كار كردن.
مشكلات ساير دوستان و تازه واردان هم همگي حل مي كنيم و سوالاتشونو جواب ميديم.انشاالله:31:

سلام
من روی سون 32 بیتی اینکارو کردم با درایور 1545 اونو راه انداختم چون درایورهای 1564 رو نداشتم چون رو جعبه اش که نگاه کردم دیدم هر دوتا از یک نوع بلوتوث استفاده میکنند و من نصب کردم کار کرد،من اول وایرلس رو دیسیبل کردم شما برو تو دیوایس منیجر اونجا وایرلستو آنیستال کن و بعد با درایور 1545 اونو نصب کن انشاالله مشکلد حل میشه آیدی من تو یاهو sajadf12 هست بیا تا اونجا کمکد کنم.

hassan19
19-04-2010, 12:28
سلامت باشین astrix عزیز..هر چی به این در و اون در زدم نتونستم ابی شو گیر بیارم..مجبور شدم مشکی رو بگیرم..یه کم لک میندازه..ولی خب رنگ قشنگیه ..من رو یاد مرسدس بنزهای کلاس E با مشکی متالیک میندازه..:8:

راستی من ساکن قم هستم..و در خ.صفائیه و پاساژ گنجینه و مروارید که بگید همه می شناسن..من خودم از دماوند تو گنجینه گرفتم..پرهام هم نمایندگی رسمی Dell در قم تو مروارید هست..

خیر،شما 24 ساعت وقت برای تست دارید..و می تونید راحت بیارید خونه و تست کنید..
بله ،یه ویندوز سون که در تنظیمات موقع نصب به شما حق انتخاب بین 32 و 64 بیتی رو میده..
والا من فقط یه موس گرفتم و یه کیف..الان هم می خوام برم یه پایه استاندارد با فن خنک کننده برای زیرش بگیرم..اینم بگم به راحتی داغ نمیکنه و داغیش هم بیشتر در سمت چپ هست..احتمالا گرافیکش همانجاست..

hassan19
19-04-2010, 12:44
عزیز میشه بگی از کجا گرفتی به این قیمت؟
گارانتی زیگورات اصلیه دیگه؟
آدرس بدی ممنون میشم

ببینید گارانتی زیگورات چه در اینجا قم،چه هر جای دیگه همان گارانتی هست..فقط باید این را در نظر داشته باشید که کیفیت خدمات دهی گارانتی های مختلف هست که تعیین کننده قیمت نهایی و این اختلاف قیمتها میشه..مثلا جایی که من گرفتم گارانتی نوتالی هم داشت که 800000 تومن بود!!

من ابتدا رفتم پیش پرهام،نمایندگی رسمی Dell در قم و همان لیست قیمت سایت رو نشون داد و فقط در حد یه موس لپ تابی،رایگان تخفیف قائل می شن..خوب حق دارن چون اونها نماینده شرکت هستند و باید از قونین شرکت تبعیت کنند..ولی کسی که من ازش گرفتم"کامپیتر دماوند،آقای روحانی" ( خ.صفائیه-پاساژ گنجینه-صبقه 4-واحد 4) جالبه بدونی که خودش از همان پرهام خرید اون هم نقدی به قیمت 806500 !!! بله قیمت واقعی خرید این لپ تاب این هست که اول به ما 813000 خواست بده که ما رو هم رفته 810000 تومن ازش گرفتیم..

سوالی بود در خدمتیم..:46:

astrix
19-04-2010, 12:58
سلامت باشین astrix عزیز..هر چی به این در و اون در زدم نتونستم ابی شو گیر بیارم..مجبور شدم مشکی رو بگیرم..یه کم لک میندازه..ولی خب رنگ قشنگیه ..من رو یاد مرسدس بنزهای کلاس E با مشکی متالیک میندازه..:8:

راستی من ساکن قم هستم..و در خ.صفائیه و پاساژ گنجینه و مروارید که بگید همه می شناسن..من خودم از دماوند تو گنجینه گرفتم..پرهام هم نمایندگی رسمی Dell در قم تو مروارید هست..

خیر،شما 24 ساعت وقت برای تست دارید..و می تونید راحت بیارید خونه و تست کنید..
بله ،یه ویندوز سون که در تنظیمات موقع نصب به شما حق انتخاب بین 32 و 64 بیتی رو میده..
والا من فقط یه موس گرفتم و یه کیف..الان هم می خوام برم یه پایه استاندارد با فن خنک کننده برای زیرش بگیرم..اینم بگم به راحتی داغ نمیکنه و داغیش هم بیشتر در سمت چپ هست..احتمالا گرافیکش همانجاست..

دمت گرم
اقا اگه تونستی از کاورت چون مشکیه یه عکسی بگیر و برامون بذار چون مشکی شو ندیدم.
دمت گرم
یا علی:46:

hassan19
19-04-2010, 13:37
دمت گرم
اقا اگه تونستی از کاورت چون مشکیه یه عکسی بگیر و برامون بذار چون مشکی شو ندیدم.
دمت گرم
یا علی:46:

اینم عکس..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای بزرگ کردن عکسها..به ادرسها برید..در خدمتیم..:8:

hassan19
19-04-2010, 13:56
سلام
من روی سون 32 بیتی اینکارو کردم با درایور 1545 اونو راه انداختم چون درایورهای 1564 رو نداشتم چون رو جعبه اش که نگاه کردم دیدم هر دوتا از یک نوع بلوتوث استفاده میکنند و من نصب کردم کار کرد،من اول وایرلس رو دیسیبل کردم شما برو تو دیوایس منیجر اونجا وایرلستو آنیستال کن و بعد با درایور 1545 اونو نصب کن انشاالله مشکلد حل میشه آیدی من تو یاهو sajadf12 هست بیا تا اونجا کمکد کنم.

abolo جان،میشه ادرس یا لینک دانلود درایور وایرلس رو بزاری..روی dvd درایور من به غیر از 1564 ،studio 1557,1558 هست..اگه داری بزار تا استفاده کنیم..

amir_70
19-04-2010, 15:36
سلام به دوستان

میخواستم در مورد اون سری b (ظاهرآ اینا اصلآ b ندارن ولی خوب همونی منظورمه که کانفیگش نسبت به بقیه پایینتره و قیمتشم 670 فکر کنم باشه) میخواستم سوال کنم که واقعآ مشکلاتش چیه؟؟؟
مشکلاتی که تا حالا گذارش شده؟؟؟

جالبه من الان کامپیوتر خودم یه cpu 2.4 intel celeron داره با یه رم 512 DDR و یه گرافیک 64 mb داره !!!:31:

میخوام بدونم این مدل پایینی این لب تاپه کارمو راه میندازه؟؟؟

فیلم میبینم

بازی میکنم ولی نه زیاد(نیازی نیست همه بازیها رو ساپورت کنه )

حافظش واسم زیاد هم هست

ولی مهمترین چیز واسم اینه که میخوام در کنار windows 7 یه مک هم نصب کنم (این سوالو بهتره از بخش تخصصی خودش بپرسم)

پتروشیمی میخونم با توجه به نرم افزار های این رشته میخوام ساپورت داشته باشه

و بقیه کارهای دانشجویی (فکر نکنم کارای دانشجویی نیاز به یه چیز بالا داشته باشه)

ضمن این که سرعت واسه هر کسی خیلی مهمه ولی فکر نکنم در این زمینه با بقیه کانفیگ هاش تفاوت داشته باشه؟؟؟درست میگم؟؟

فکر کنم تنها مشکلش رو کارت گرافیکشه
دوستان میخوام بدونم که این کارت گرافیک چه کارایی از دستش ساختست؟؟؟؟

و اینکه با این نیازهایی که گفتم به نظرتون این لب تاپ واسم گزینه خوبیه؟؟

خواهشآ یکی پاسخ سوالمو کامل بده چون نمیخوام بعد از خرید پشیمون بشم

hassan19
19-04-2010, 17:53
به همه دوستان بگویید تا بدانند،و به کسانی که نمیدانند بگوبند تا انها هم بدانند که...فایلهای PDF در ویندوز 7 هیچ مشکلی نداره ..و این شایعه ای بیش نبود..
ضمنا من خوب خیلی اهل بازی نیستم ولی الان دو نسخه از NFS : undercover ,shift رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت..

M A T I N
19-04-2010, 23:37
سلام
من بازی های GTA IV و Shift رو روی مدل گرافیک ati نصب کردم ولی هر دو تا روی پایین ترین تنظیمات هم خیلی کندن ... درایور هاش هم اخرین ورژن هاش نصبه ...
واسه شما ها هم همین طوریه ...؟

mostafa-b
20-04-2010, 00:39
سلام به همه
دوستان یه لینک میذارم حالشو ببرید

تو این صفحه همه مشخصات کارت گرافیکی ati 4330 و بررسی عملکرد این کارت آورده شده.
درسته این کارت خیلی از مدل onboard اینتل 4500 بهتره ولی حداکثر کارت متوسطی برای بازی کردن به حساب میاد. بنابراین انتظار نداشته باشین بازیهای جدید و سنگین رو به راحتی اجرا کنه.
پایین صفحه fps این کارت تو چند تا بازی رو گذاشته. بد نیست. یادتون باشه علاوه بر کم کردن رزولوشن بازی حتما گزینه های AA و AF رو هم اگه دیدین OFF کنید. من که بعد از بررسی های فراوان تا اول هفته آینده این لپ تاپ رو گرفتم قطعا. تو خیلی از سایتای خارجی هم گفتن نسبت به قیمتش عالیه.

abolo
20-04-2010, 09:25
abolo جان،میشه ادرس یا لینک دانلود درایور وایرلس رو بزاری..روی dvd درایور من به غیر از 1564 ،studio 1557,1558 هست..اگه داری بزار تا استفاده کنیم..

بیا دوست عزیز

برو تو قسمت نتورک اولی رو دانلود کن

farshad1113
20-04-2010, 14:38
سلام.اين مشكل خوندن pdf در 7 هست.اما من شنيدم كه واسه pdf تو 7 تبديل هست.يعني شما بايد pdf رو تبديل كنيد شايد ساير دوستان بتونن راجب اين تبديل كننده بيشتر اطلاعات بدن.و اينكه فكر نميكنم تمامه درايورا براي xp موجود باشه و به خوبي كار نميكنه.

سلام من 1564 رو دیروز یعنی 89.1.30 با کانفیک CORI 3 , 4 G RAM ,ATI4330 ,500G HARD به قیمت 900 با گارانتی ایران خریدم
ولی PDF رو راحت میخونم راحت فایلهای آفیس 2007 رو تبدیل به PDF میکنم

مشکل این دستگاه اینه که خیلی براقه و زود جای انگشت روش ممونه
ویندوز 64 بیتی هم مشکلش اینه که نرم افزارهای کامل براش پیدا نمیشه
مثلا من نتونستم پارتیشن مجیک و اتوکد 2008 رو روش نصب کنم

FARSHADKHORSHIDI@YAHOOO.COM

abc2
20-04-2010, 16:12
دوستان این آمارو ارقامیکه میذارید و توش امتیاز ویندوز سون رو مثلا تو لب تاپ 1564 نشون داده این سایته چیزیه یا خود ویندوز اونکارو انجام اگه میده کجاش . ممنون

Hitman-C47
20-04-2010, 17:42
دوستان این آمارو ارقامیکه میذارید و توش امتیاز ویندوز سون رو مثلا تو لب تاپ 1564 نشون داده این سایته چیزیه یا خود ویندوز اونکارو انجام اگه میده کجاش . ممنون
روی computer راست کلیک properties و در بخش system جلوی گزینه rating روی windows Experience Index کلیک کنید ، البته مادامی که با باتری کار می کنید امتیاز گیری مجدد انجام نمیده
کرک جدید وین 7 بعد از دانلود آپدیت kb971033

hassan19
20-04-2010, 21:27
با سلام خدمت دوستان 1564 باز..

امروز من توزیع ubuntu از سیستم عامل لینوکس رو با موفقیت هر چه تمامتر نصب کردم :8: و الان هم دارم درایورهاش رو دانلود می کنم تا بنصبم..

این هم از این،حالا کی میگه لینوکس رو نمی شه روش نصب کرد..اتفاقا نسخه iDeneb v1.6 MacOS X 10.5.8 Lite Edition مکینتاش اپل رو هم دارم ..فردا هم می خوام مکینتاش رو امتحان کنم..

سوالی بود در خدمتیم..:11:

yang
21-04-2010, 00:50
کسی با wifi این لپ تاپ ها مشکلی نداره من هر چی سعی میکنم مودم بیسیم لینکسیس رو نمیشناسه تمام تنظیمات رو تو مودم انجام دادم ولی پیداش نمیکنه

hassan19
21-04-2010, 21:11
متاسفانه مثل اینکه مکینتاش نسخه iDeneb v1.6 MacOS X 10.5.8 Lite Edition با 1564 سازگار نیست و هنگام وارد شدن به منوی نصب،ریستارت می کنه..:45:

mostafa-b
21-04-2010, 23:11
آقا من امروز گشتم نتونستم نسخه کامل و بدون محدودیت microsoft virtual pc xp mode for win7 x64 رو پیداکنم. اینجوری که من فهمیدم با این برنامه تمام مشکلات عدم سازگاری xp با 1564 از بین میره. میگن این برنامه خیلی قویتر از vmware هستش. کسی لینک اگه سراغ داره بذاره لطفا. مرسی

amir_70
22-04-2010, 06:35
سلام به دوستان

میخواستم در مورد اون سری b (ظاهرآ اینا اصلآ b ندارن ولی خوب همونی منظورمه که کانفیگش نسبت به بقیه پایینتره و قیمتشم 670 فکر کنم باشه) میخواستم سوال کنم که واقعآ مشکلاتش چیه؟؟؟
مشکلاتی که تا حالا گذارش شده؟؟؟

جالبه من الان کامپیوتر خودم یه cpu 2.4 intel celeron داره با یه رم 512 DDR و یه گرافیک 64 mb داره !!!

میخوام بدونم این مدل پایینی این لب تاپه کارمو راه میندازه؟؟؟

فیلم میبینم

بازی میکنم ولی نه زیاد(نیازی نیست همه بازیها رو ساپورت کنه )

حافظش واسم زیاد هم هست

ولی مهمترین چیز واسم اینه که میخوام در کنار windows 7 یه مک هم نصب کنم (این سوالو بهتره از بخش تخصصی خودش بپرسم)

پتروشیمی میخونم با توجه به نرم افزار های این رشته میخوام ساپورت داشته باشه

و بقیه کارهای دانشجویی (فکر نکنم کارای دانشجویی نیاز به یه چیز بالا داشته باشه)

ضمن این که سرعت واسه هر کسی خیلی مهمه ولی فکر نکنم در این زمینه با بقیه کانفیگ هاش تفاوت داشته باشه؟؟؟درست میگم؟؟

فکر کنم تنها مشکلش رو کارت گرافیکشه
دوستان میخوام بدونم که این کارت گرافیک چه کارایی از دستش ساختست؟؟؟؟

و اینکه با این نیازهایی که گفتم به نظرتون این لب تاپ واسم گزینه خوبیه؟؟

خواهشآ یکی پاسخ سوالمو کامل بده چون نمیخوام بعد از خرید پشیمون بشم

دوستان کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟؟؟؟

mostafa-b
22-04-2010, 10:16
دوستان کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟؟؟؟

دوست عزیز با کارت گرافیک آنبورد intel 4500 تقریبا هیچ بازی درست و حسابی رو نمیتونی بازی کنی مگه بازیهای قدیمی واسه 2-3 سال پیش رو. این مدل کارت در واقع الان ضعیف ترین گرافیکی هست که تو لپ تاپ استفاده میشه. بنابراین به هیچ وجه بازیهایی مثل crysis-farcry2-modernwarfare 2 - gta - assasins creed 2 و .... اینا رو حتی با جزییات پایین هم اجرا نخواهد کرد. این از بازی. ولی واسه فیلم دیدن کاملا جواب میده حتی فیلمهای hd رو هم تا جایی که lcd جواب میده ساپورت میکنه. واسه رشته پتروشیمی هم ببین اگه نرم افزارایی که استفاده میشه گرافیک قوی میخواد( که فک نمیکنم) مشکل داری و گرنه جواب میده.

hassan19
22-04-2010, 17:30
آقا من امروز گشتم نتونستم نسخه کامل و بدون محدودیت microsoft virtual pc xp mode for win7 x64 رو پیداکنم. اینجوری که من فهمیدم با این برنامه تمام مشکلات عدم سازگاری xp با 1564 از بین میره. میگن این برنامه خیلی قویتر از vmware هستش. کسی لینک اگه سراغ داره بذاره لطفا. مرسی

مثل اینکه شما با Sun xVM VirtualBox کار نکرده اید :13:..وگرنه هیچ وقت این نرم افزار رو نادیده نمی گرفتید..در نوع خودش بدون رقیبه و کار باهاش کاملا اسونه..حیف که ایران از طرف شرکت Sun تو تحریمه ..ولی شما می تونید با
یه سرچ بین سایتهای دانلود فارسی این نرم افزار رو بگیرید..

سوالی بود در خدمتیم..:8:

amir_70
22-04-2010, 22:17
دوستان نظرتون در مورد این یکی چیه؟؟بیشتر در مورد گرافیک فرق دارن با هم

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - dos

این که همه میدونید مشخصات inspiron D هستش

beststar
23-04-2010, 13:55
از همه ي اين حرف ها گذشته; DVD هم رايت مي كنه يا فقط سي دي رايت مي كنه؟

AmirC
23-04-2010, 17:09
دوستانی که 1564 دارند در تاپیک مشاوره برای خرید یکی از دوستان پست زیر رو زده بود که میخواستم بدونم شما هم این اشکالات رو تایید میکنید یا نه :

من از این 1564 دل خوشم اومده، فقط توی ریویو های خارجی به کیفیت صفحه و صداش گیر دادن، یا مثلا گفتن چرا پورت Ethernet ـِش گیگابیت نیست و فقط تا 100MBit Lan ساپورت میکنه، یا Wifi n نداره و فقط b/g داره

hassan19
23-04-2010, 22:54
دوستانی که 1564 دارند در تاپیک مشاوره برای خرید یکی از دوستان پست زیر رو زده بود که میخواستم بدونم شما هم این اشکالات رو تایید میکنید یا نه :

من از این 1564 دل خوشم اومده، فقط توی ریویو های خارجی به کیفیت صفحه و صداش گیر دادن، یا مثلا گفتن چرا پورت Ethernet ـِش گیگابیت نیست و فقط تا 100MBit Lan ساپورت میکنه، یا Wifi n نداره و فقط b/g داره

والا من که اشکالی در مورد صدا و تصویر ازش ندیدم..و فیلمهای با بهترین کیفیت هم دارم باهاش می بینیم..و اینکه الان بهترین کیفیت موسیقی بیشتر روی 128k هست..که من هم موقع گوش دادن بهترین لذت رو ازش می برم..

اخه امیر جان فدای تو بشم ..اینها به منزله اینه که این استاندارد و تکنولوژی تا این حد رو پشتیبانی میکنه..شما به من بگو سرعت 3 مگابایت رو تا حالا حس کردی که حرف گیگابایت رو وسط میاری "عزیز برادر"..این هم از اون اشکالها بود..به قول خودت اینها مال خارجی هاست..نه تو این مملکت اسلامی..!! فکر کنم با نظر آقایان سرعت بالای 1 مگابایت برای مشترکین خانگی حرام مطلقه است..

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

از همه ي اين حرف ها گذشته; DVD هم رايت مي كنه يا فقط سي دي رايت مي كنه؟

بله best star عزیز dvd/cd هم رایت می کنه..

hassan19
23-04-2010, 23:03
دوستان نظرتون در مورد این یکی چیه؟؟بیشتر در مورد گرافیک فرق دارن با هم

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - dos

این که همه میدونید مشخصات inspiron D هستش

هیچ فرقی نداره..ولی هیچ وقت به شما پیشنهاد نمی شه سیستمی با سایر مشخصات یه همچین گرافیکی روش باشه..شما که دارید حداقل 700000 تومن رو خرج لپ تاب می کنید کمی صبر کنید یا کمی افزایش بودجه برای خرید چیزی که شما رو در مورد گرافیک هم بی نیاز کنه..الان می گید به گرافیک بالا احتیاج ندارم،ولی به موقع به حرف من می رسید..

من سری A رو 810000 با گارانتی زیگورات گرفتم..این سری D هم به نظر قیمتش 770000 میاد..ببین چه قدر فرقشه که می خوای بری سراغ این سری..

سوالی بود در خدمتیم..

AmirC
24-04-2010, 09:55
والا من که اشکالی در مورد صدا و تصویر ازش ندیدم..و فیلمهای با بهترین کیفیت هم دارم باهاش می بینیم..و اینکه الان بهترین کیفیت موسیقی بیشتر روی 128k هست..که من هم موقع گوش دادن بهترین لذت رو ازش می برم..

اخه امیر جان فدای تو بشم ..اینها به منزله اینه که این استاندارد و تکنولوژی تا این حد رو پشتیبانی میکنه..شما به من بگو سرعت 3 مگابایت رو تا حالا حس کردی که حرف گیگابایت رو وسط میاری "عزیز برادر"..این هم از اون اشکالها بود..به قول خودت اینها مال خارجی هاست..نه تو این مملکت اسلامی..!! فکر کنم با نظر آقایان سرعت بالای 1 مگابایت برای مشترکین خانگی حرام مطلقه است..

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

بله best star عزیز dvd/cd هم رایت می کنه..

ممنون از پاسخ شما ولی در مورد مشکل با Wifi و بلوتوث که بعضی دوستان هم گفتند توضیح میدید که این مشکل در 1564 هست یا نه؟

hassan19
24-04-2010, 10:17
ممنون از پاسخ شما ولی در مورد مشکل با Wifi و بلوتوث که بعضی دوستان هم گفتند توضیح میدید که این مشکل در 1564 هست یا نه؟

در مورد wifi که حقیقتش من ندارم ،نمی تونم چیزی بگم..ولی در مورد بلوتوث مشکلی به خود لپ تاب وارد نیست..فقط بحث سر درایور مناسب هست،که در صفحات قبل پاسخ های خوبی داده شده..و شما رو راهنمایی می کنه..که ان هم با کمی دقت و حوصله قابل رفع هست..

ehsan_iace
24-04-2010, 15:54
BT در مشخصات این لپ تاپ یعنی چه؟

abolo
24-04-2010, 16:02
BT در مشخصات این لپ تاپ یعنی چه؟

یعنی بلوتوث دوست عزیز.

mostafa-b
25-04-2010, 15:33
سلام
شک ورم داشته شدید
یه مدل ایسر تو بازار هست بدین شرح:
acer aspire 5740g
cpu:corei3 330(2.13 ghz 3m)
ram:4gb ddr3
hdd:500
vga:ati 5470 hd

تقریبا همه چی شبیه 1564 هست فقط گرافیکش 50% قویتر از 1564 هستش. و هاردش هم بیشتر. قیمت 819 با گارانتی اصلی سازگار.
نظر دوستان چیه

heidary_sh
26-04-2010, 14:46
سلام
برخي دوستان جهت نصب ايكس پي گفته اند از vm ware استفاده ميكنند تا مشكل حل شود اگر ممكن است درباره اش كمي توضيح دهيد.
ممنون

_ermia
26-04-2010, 17:01
سلام
برخي دوستان جهت نصب ايكس پي گفته اند از vm ware استفاده ميكنند تا مشكل حل شود اگر ممكن است درباره اش كمي توضيح دهيد.
ممنون

سلام

VMware یه برنامه ای هست که شما رو سیستم عاملتون (هرچی که هست) نصب کنید برای اجرای سیتم عامل های دیگه به صورت مجازی.
مثلا به فرض سیستم عامل شما سون هست، شما برنامه VMware رو تو سون نصب میکنید، بعد که نصب کردید وارد برنامه میشید و سی دی سیستم عاملی که دوست دارید به طور مجازی ازش استفاده کنید رو میذارید و نصب میکنید. مثلا xp دوست دارید نصب کنید.
حالا هر موقع وارد سون بشید و برنامه VMware رو اجرا کنید، میبینید یه ویندوز xp نصب هست که میتویند ازش استفاده کنید. (یعنی در همون حالی که در سون هستید میتونید از xp هم استفاده کنید)
میشه روی این xp که به صورت مجازی نصب کردید، هر برنامه ای هم که دوست دارید نصب کنید، مثل یه ویندوز معمولی دیگه (البته باید فضای کافی هم براش در نظر گرفته باشید دیگه)

برای اطلاعات بیشتر تو بخش درخواست e-book میتونید فایل آموزشی رو درخواست بدید دوستان براتون بذارند.

nilson
26-04-2010, 22:05
سلام بر همه دوستان 1564 :31:
من یه2 دونه سوال دارم در مورد لپ تاپ ! میشه راهنمایی کنید .......

اول اینکه این اسپیکرها صداش خویه ولی یه جوریه انگار طرف داره لایو توی حموم خونش میخونه :8:
کجا و چه تنظیمی کنم که صداش خوب شه و....
چجوری میشه که این اینترنت های وایرلسی رو که سرچ میکنه بهش وصل شد
یوزو پس هم ندارم که !!!!!!

اوه ه ه ه ه راستی
لپ اپش خداست

a.zaker
27-04-2010, 11:09
سلام
شک ورم داشته شدید
یه مدل ایسر تو بازار هست بدین شرح:
acer aspire 5740g
cpu:corei3 330(2.13 ghz 3m)
ram:4gb ddr3
hdd:500
vga:ati 5470 hd

تقریبا همه چی شبیه 1564 هست فقط گرافیکش 50% قویتر از 1564 هستش. و هاردش هم بیشتر. قیمت 819 با گارانتی اصلی سازگار.
نظر دوستان چیه
سلام دوست عزیز
این مدل که گفتید الان تو بازار هست یا نه ؟
چون من هفته پیش که تهران سر زدم پیداش نکردم و دست خالی برگشتم
اگه این مدل تو بازار تهران هست بی زحمت با پیام خصوصی به من خبر بدید:40:

heidary_sh
27-04-2010, 11:22
سلام

VMware یه برنامه ای هست که شما رو سیستم عاملتون (هرچی که هست) نصب کنید برای اجرای سیتم عامل های دیگه به صورت مجازی.
مثلا به فرض سیستم عامل شما سون هست، شما برنامه VMware رو تو سون نصب میکنید، بعد که نصب کردید وارد برنامه میشید و سی دی سیستم عاملی که دوست دارید به طور مجازی ازش استفاده کنید رو میذارید و نصب میکنید. مثلا xp دوست دارید نصب کنید.
حالا هر موقع وارد سون بشید و برنامه VMware رو اجرا کنید، میبینید یه ویندوز xp نصب هست که میتویند ازش استفاده کنید. (یعنی در همون حالی که در سون هستید میتونید از xp هم استفاده کنید)
میشه روی این xp که به صورت مجازی نصب کردید، هر برنامه ای هم که دوست دارید نصب کنید، مثل یه ویندوز معمولی دیگه (البته باید فضای کافی هم براش در نظر گرفته باشید دیگه)

برای اطلاعات بیشتر تو بخش درخواست e-book میتونید فایل آموزشی رو درخواست بدید دوستان براتون بذارند.
ممنون ايا كسي اين نرم افزار را دارد تا من بتوانم دانلود كنم؟

_ermia
27-04-2010, 11:34
ممنون ايا كسي اين نرم افزار را دارد تا من بتوانم دانلود كنم؟

اینجا مطرح کنید:

در خواست نرم افزار

heidary_sh
27-04-2010, 15:00
ببخشيد در داخل پك 1564 زيگورات درايورهاي ويندوز 7 وجود دارد؟ يا بايد يك به يك دانلود كنيم؟

nilson
27-04-2010, 17:51
ببخشيد در داخل پك 1564 زيگورات درايورهاي ويندوز 7 وجود دارد؟ يا بايد يك به يك دانلود كنيم؟

2 تا دی وی دی هست ویندوز + درایور ها

heidary_sh
28-04-2010, 09:08
2 تا دی وی دی هست ویندوز + درایور ها

با تشكر پس چرا در صفحات قبلي چند نفر لينكهاي دانلود درايور گرافيك ويندوز 7 را گذاشته اند

hassan19
28-04-2010, 11:01
با تشكر پس چرا در صفحات قبلي چند نفر لينكهاي دانلود درايور گرافيك ويندوز 7 را گذاشته اند

گاهی اوقات پیش میاد که بعضی درایورها به راحتی با مدل و سیستم عامل هم خوانی ندارند..

مثلا مشکلی که در مورد وایرلس به این مدل وارد شده بود با نصب درایورهای مربوط به مدل های دیگه قابل رفع است..

aminreza85
28-04-2010, 17:05
سلام دوستان
به نظر شما بین 1564دل و cw14fx سونی کدوم بهتره و چه مزایا و معایبی نسبت بهم دارند؟ با توجه به رنج قیمتی شبیهشون.

وزن 2.4 کیلوگرم
Intel T6600 Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - BUS 1066 MHz
4 GB DDR3
320 GB 7200 RPM
Nvidia GeForce GT 230M GPU 512 MB UpTo 2270 MB
14.1" - LED Backlight

hassan19
28-04-2010, 19:07
سلام بر همه دوستان 1564 :31:
من یه2 دونه سوال دارم در مورد لپ تاپ ! میشه راهنمایی کنید .......

اول اینکه این اسپیکرها صداش خویه ولی یه جوریه انگار طرف داره لایو توی حموم خونش میخونه :8:
کجا و چه تنظیمی کنم که صداش خوب شه و....
چجوری میشه که این اینترنت های وایرلسی رو که سرچ میکنه بهش وصل شد
یوزو پس هم ندارم که !!!!!!

اوه ه ه ه ه راستی
لپ اپش خداست

دوست عزیز به هنگام نصب درایور صدا تنظیمات مربوط به صدا با نام Real teck HD که اسم کارت صدای شماست در Control Panel نمایش داده می شود..

اینکه صدای اسپیکر لایو هست و فکر می کنید توی حمام :31: هستید،دلیل بر فعال بودن افکت صدایی است که در Real thck HD موجود است..حالا شما ازش خوشتون نمیاد می تونید وارد منوی برنامه شده و روی تب Speakers رفته و در به تب Sound Effect وارد شده و در مقابل بخش Environment و Effect کلید کشویی را زده و انها را روی <None> قرار دهید و Ok کنید..جدا از این با شکل های مختلفی در مورد الگوی صداهای اطرافتان و افکت های جالبی در برنامه روبرو می شوید که هر کدام قشنگی خودشون را دارند..

"یوزو پس هم ندارم که !!!!!!" :sad: در مورد وایرلس هم اگه می خواهید به اینترنت وصل شوید و ان هم به طور بی سیم خوب باید اول اکانت ان را بخرید..کی از ایرانسل مجهزتر!! همونطور که می دونید این لپ تاب مودم نداره..از طرفی ایرانسل یک مودم بی سیم به شما اجاره می ده،تا ازش استفاده کنید..اگه در شهرهایی هستید که Wimax ایرانسل ارائه می شه،می تونید از خود پشتیبانی ایرانسل همه چی رو بپرسید..

سوالی بود در خدمتیم..:8:

abolo
28-04-2010, 20:09
سلام دوستان
به نظر شما بین 1564دل و cw14fx سونی کدوم بهتره و چه مزایا و معایبی نسبت بهم دارند؟ با توجه به رنج قیمتی شبیهشون.

وزن 2.4 کیلوگرم
Intel T6600 Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - BUS 1066 MHz
4 GB DDR3
320 GB 7200 RPM
Nvidia GeForce GT 230M GPU 512 MB UpTo 2270 MB
14.1" - LED Backlight

به نظر من سونی رو بردار چون اکس پی هم روش نصب میشه و گرافیکش خیلی بهتره.

mashhad_hasan
28-04-2010, 20:43
سلام

dell 1564 با ويندوز xp اين درايور را نمي شناسد

درايور را از كجا بردارم

pci simple communication controller

با تشكر

hassan19
28-04-2010, 21:43
سلام

dell 1564 با ويندوز xp اين درايور را نمي شناسد

درايور را از كجا بردارم

pci simple communication controller

با تشكر

دوست عزیز ،من خودم موقع نصب ویندوز 7 تنها درایوری که در Device manager ناشناخته مانده بود همین بود..که با نصب همه درایورها از روی dvd درایورها،ان هم نصب شده بود..

ولی از این گذشته بارها گفته شده که توصیه می شه روی این مدل xp نصب نشه..می تونید به صفحات قبل مراجعه کنید تا به جواب نصب نکردن xp روی این مدل برسید..

heidary_sh
29-04-2010, 11:23
1-دوستان اگر با پورت hdmi به lcd وصل شویم صدا هم از همان hdmi منتقل می شود یا کابل جدا برای صدا میخواهد
2- ایا فقط 3 پورت usb دارد
3-نمایندگی زیگورات میگوید برای نصب ویندوز 7 هزینه میگیرد (هر چند دی وی دی ان را ارائه میدهد) ایا در تهران هم همینطور است
4-من که با نصب xp اشنا هستم آیا خودم میتوانم نصب کنم یا ترفندهای خاصی دارد و باید حتما بدهم زیگورات نصب کند؟

AmirC
29-04-2010, 17:27
با سلام
دیروز یک از دوستان من Dell 1564 Corei5 خریده و روش هم ویندوز 7 هست ولی مشکل اینکه رزولشن بالاتر از 1024*768
نمیره! یعنی حداکثر رزولیشن همینه و مساله دیگه اینکه هر فیلمی که تو حالت فول اسکرین نشون میده کیفیت پایینه و بیش از حد حالت شطرنجی و دو تصویر شدن داره که من احتمال میدم به خاطر همین پایین بودن رزولیشنه.
حالا می خواستم بدونم شما هم به همچین مشکلی برخوردید یا اصلآ این مدل Dell همینطوریه؟

nilson
29-04-2010, 19:48
"یوزو پس هم ندارم که !!!!!!" :sad: در مورد وایرلس هم اگه می خواهید به اینترنت وصل شوید و ان هم به طور بی سیم خوب باید اول اکانت ان را بخرید..کی از ایرانسل مجهزتر!! همونطور که می دونید این لپ تاب مودم نداره..از طرفی ایرانسل یک مودم بی سیم به شما اجاره می ده،تا ازش استفاده کنید..اگه در شهرهایی هستید که Wimax ایرانسل ارائه می شه،می تونید از خود پشتیبانی ایرانسل همه چی رو بپرسید..

..

من خونه یکی از دوستام بودم آخه بعد این با لپ تاپش هی ابنترنت سرچ می کرد و میرفت این سایت اون سایت
بعدم که ازش پرسیدم نا مرد نگفت ولی میدونم که اینترنت دزدی بود :41:
حالا این محل ما هم پر شرکت هست با سرعت بالا اگه میشد :21: چقدر خوب میشد برای ی ی ی دانلوددددد :31:

hassan19
30-04-2010, 19:12
با سلام
دیروز یک از دوستان من Dell 1564 Corei5 خریده و روش هم ویندوز 7 هست ولی مشکل اینکه رزولشن بالاتر از 1024*768
نمیره! یعنی حداکثر رزولیشن همینه و مساله دیگه اینکه هر فیلمی که تو حالت فول اسکرین نشون میده کیفیت پایینه و بیش از حد حالت شطرنجی و دو تصویر شدن داره که من احتمال میدم به خاطر همین پایین بودن رزولیشنه.
حالا می خواستم بدونم شما هم به همچین مشکلی برخوردید یا اصلآ این مدل Dell همینطوریه؟

سلام،احتمالا دوست شما همان 1564 به قول معروف D رو گرفتند..که تمام خصوصیاتش مانند سری A هست که مال خودم هم همینه..ولی cpu core i5 داره..و البته گرافیکش Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB هست..که مال ما البته ATI Radeon HD 4330 512 MB UpTo 1970 MB هست..یه حدسی در مورد ارتباط کم بودن گرافیک سیستم دوستت با کم بودن کیفیتی که می گی می زنم..ولی مطمئن نیستم..

این از اختلاف قطعاتش با مال خودم..والا ما هم رو PC و اکثر کامپیوتر های دیگه این رزولوشن رو که بیشتر حالت پیشفرض هم پیدا کرده،استفاده می کنیم و مشکلی در افت کیفیت فیلم و حتی بازی نداریم..

این رو مد نظر داشته باشید که قرار نیست لپ تابی خوب باشه که فیلم رو با بهترین کیفیت نشون بده و رزولوشن بالایی هم داشته باشه..من حتی یه فیلم با کیفیت Blue Ray روش دیدم که مشکلی از بابت کیفیت نداشت..بعضی از لپ تاب ها هستند که خاصیت Full HD دارند(که صحبت در موردش در این مجال نمی گنجه) این خاصیت تا اندازه ای نیاز بعضی ها رو از بابت دیدن فیلها و بازی کردن با کیفیت HD برطرف می کنه..ولی خوب باید دید انتظار شما از یک لپ تاب با این رنج قیمت و قطعات به کار رفته چیه..هر چند این مشکل بیشتر به صفحه نمایش بستگی داره،که خدا رو شکر صفحه 1564 LED هست..

سوالی بود ما همنجاییم.. :8:

hassan19
30-04-2010, 19:44
من که رفتم برای دانلود و نصبیدن Ubuntu 10.4 LTS .. تا فردا خبرشو بهتون میدم ..انشا.. که مشکلی بابت هیچ چیزی نداشته باشه..

saba6355
01-05-2010, 11:22
با عرض سلام
ببخشيد من يه 1564 خريدم به خاطر كارم مجبورم xp نصب كنم ولي وقتي نصب كردم درايوراشو نمي شناسه از سايت دل هم نتونستم بگيرم يكي كمك كنه

heidary_sh
01-05-2010, 16:37
با عرض سلام
ببخشيد من يه 1564 خريدم به خاطر كارم مجبورم xp نصب كنم ولي وقتي نصب كردم درايوراشو نمي شناسه از سايت دل هم نتونستم بگيرم يكي كمك كنه

در قسمت نرم افزار آموزش استفاده از vm ware ها و فضای مجازی جهت نصب xp روی 7 داده شده چون روی این لپ تاپ xp نصب نخواهد شد

heidary_sh
01-05-2010, 16:43
با عرض سلام

در قسمت نرم افزار آموزش استفاده از vm ware ها و فضای مجازی جهت نصب xp روی 7 داده شده چون روی این لپ تاپ xp نصب نخواهد شد

rahnemoun
01-05-2010, 17:54
بالاخره 1564 در رابطه با نصب درایورها (مثلا B.T یا وایرلس) آیا مشکلی داره؟
من چند روزه که می‌خوام این لپ تاپ رو بخرم ولی بابت این مشکلش تا حالا دست نگه داشتم.
حرف آخر:
آیا 1564 ویندوز 7 ثبت شده داره و آیا درایو برای تمامی وسایلش موجود هست؟
ضمنا به نظر شما کدوم یکی از این دستگاه‌ها بهتره؟ (من اهل بازی نیستم و بیشتر کارم برنامه نویسی هست البته فیلم هم دانلود و زیرنویس و در نهایت رایت می‌کنم...

1) Acer Aspire 5740G
2) DELL INSPIRON 1564
3) Sony VAIO CW15FG/B/W/P
4) Sony VAIO VPC-EB16FX/G
5) Sony VAIO FW460JB
6) Asus K52JR

** بودجه منهم تا حدود 1.100.000 تومان هست.

heidary_sh
01-05-2010, 21:38
سلام
من امروز 1564 خریدم و ویندوز 7 32 بیتی را نصب کردم وقتی با مشخصات کامپیوتر را میبینم مینویسد رم 3 از 4 یعنی 3 گیگ رم را شناخته چه کارش کنم؟

ghahremanimehdi
01-05-2010, 21:40
سلام
من امروز 1564 خریدم و ویندوز 7 32 بیتی را نصب کردم وقتی با مشخصات کامپیوتر را میبینم مینویسد رم 3 از 4 یعنی 3 گیگ رم را شناخته چه کارش کنم؟

باید ویندوز 64 بیتی نصب کنی.

*LionHeart*
01-05-2010, 23:07
آخرين قيمت اين لپ تاپ با گرافيك ATI چنده ؟

بعدش اين شركتها كه ميفروشن بعضي هاشون ميگن با داس 800 تومن با ويندوز 820 تومن
يعني اين ويندوزه اورجيناله ؟ ميشه آپديتش كرد ؟

heidary_sh
02-05-2010, 06:45

با داس يعني ويندوزي كه ميده اصلي نيست

*LionHeart*
02-05-2010, 08:01
با داس يعني ويندوزي كه ميده اصلي نيست
با ويندوزش يعني ويندوز اورجيناله ؟

يعني قيمت ويندوز اورجينال 20 هزار تومنه ؟

heidary_sh
02-05-2010, 08:58
با ويندوزش يعني ويندوز اورجيناله ؟

يعني قيمت ويندوز اورجينال 20 هزار تومنه ؟

نه كرك شده است با اصلي اصفهان 860 بدون گارانتي

---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------

سلام با ويندوز سون 32 بيتي كسي تونسته كل 4 گيگ رم را بكار بگيره يا بايد حتما 64 بيتي نصب كنيم و در اين صورت و عدم سازگاري 64 بيتي با برخي نرم افزارها به صرفه هست؟

cyrus!
02-05-2010, 09:06
سلام
من گرافيكم intel هستش درايور رو هم كامل نصب كردم ولي dedicate ررو 64 مگ نشون ميده ولي همه جا تو اينترنت نوشتن 128 مگ علت چي ميتونه باشه؟
درايور بلوتوس رو هم نصب كردم همه device ها رو شناخته فقط دو تا peripheral device بصورت ناشناس باقي مونده،جريان چيه؟دريايورش هم نيست كه نيست،يه مشكل جهانيه توي تمام فرماي خارجي گشتم همه تو ديوار بودن :31:

hassan19
02-05-2010, 11:48
نه كرك شده است با اصلي اصفهان 860 بدون گارانتي

---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------

سلام با ويندوز سون 32 بيتي كسي تونسته كل 4 گيگ رم را بكار بگيره يا بايد حتما 64 بيتي نصب كنيم و در اين صورت و عدم سازگاري 64 بيتي با برخي نرم افزارها به صرفه هست؟

عزیز جان اصولا ویندوز سون 32 بیتی با 4 گیگ رم و نمایش واقعی مقدار اون مشکل داره..مال من رو که 3.33 نشون میده و در مورد این مشکل باید یه سرچی زد و دید دلیلش چیه..هر چند کاری از دستمون بر نمیاد..

نه عزیز به صرفه نیست که به خاطر این اختلاف رم بیایی و 64 بیتی رو بنصبی..و یه چیز رو بگیری و چند تا چیز دیگه رو ول کنی..خلاصه چیز نیست!! :31:

hassan19
02-05-2010, 11:57
اخر Ubuntu 10.4 LTS دانلود و نصب شد..چه گرافیکی چه شکل و شمایلی،همه چیز به خوبی نصب شد..من هم داشتم به این فکر می کردم که شاید مشکل بلوتوث سخت افزاری باشه،ولی با شناختن اتوماتیک بلوتوث و پیدا کردن چند نوع وسیله بلوتوث دار،راضی شدم که کار اوبونتو حرف نداره..

کارت صدا رو هم در جا شناخت..می مونه گرافیک که با زدن برنامه Hardware Testing بهترین درایور رو به شما پیشنهاد می کنه و شما می تونید دانلود و بنصبید.. کلا هسته یا به عبارتی Kernel به خاطر بروز رسانی سریع توسعه دهندگان لینوکس خیلی راحت با هر سیستمی مچ میشه..برید نصب کنید و حالشو ببرید..

hassan19
02-05-2010, 12:16

دوست عزیز انچه که شما باید در مورد نه این مدل بلکه تمامی مدلهای برند Dell باید بدونید در سایت زیگورات هست..ولی همیشه بازار که طبق این قیمت ها پیش نمیره و معمولا کمتر از چیزی که فکر می کنیم و شنیدیم پیدا میشه..من خودم با گارانتی زیگورات که نماینده انحصاری Dell نه فقط در لپ تاب بلکه PC،تجهیزات Server،نمایشگر و .. هست،گرفتم..ان هم نه از خود نمایندگی چون اونها نمی تونند زیر قیمت شرکتی که به انها قیمتها رو میده،چیزی بفروشن..با این اوصاف این لپ تاب به قیمت 840000 تومن نمایندگی رو من با 810000 تومن از فروشگاهی که اتفاقا خودش هم از نمایندگیش گرفته بود خریدم..

پیشنهاد من اینه که با Dos رو بگیری و زحمت نصب رو بکشی..مطمئن باشید ویندوز 7 که داخل کارتن هست تماما کرک شده و بدون مشکل هست..من الان دارم راحت اپدیت می کنم..مهمتر اینکه این ویندوز رو خود زیگورات داره به شما میده،که همراه دو نسخه 32 و 64 بیتی است..

heidary_sh
02-05-2010, 13:19
سلام در لپ تاپ 1564 و ويندوز 7 زيگورات
من هنگام نصب ويندوز 7 در مرحلهاي با انتخاب x86 و زيرش 32 مواجه شدم كه 32 را انتخاب كردم و حالا يك ويندوز 32 بيتي نصب شده دارم سووالم اينجاست كه آن x86 منظورش همان ويندوز 64 بيتي بوده؟
2- اخر نصب هم يك ارور مبني بر نبودن ديسك با پيغام cmd.exe داد و قفل شد كه ريستارت كردم و ويندوز شروع به كار كرد اين چه بوده و ايا ايرادي ندارد؟

cyrus!
02-05-2010, 13:44
سلام
من گرافيكم intel هستش درايور رو هم كامل نصب كردم ولي dedicate ررو 64 مگ نشون ميده ولي همه جا تو اينترنت نوشتن 128 مگ علت چي ميتونه باشه؟
درايور بلوتوس رو هم نصب كردم همه device ها رو شناخته فقط دو تا peripheral device بصورت ناشناس باقي مونده،جريان چيه؟دريايورش هم نيست كه نيست،يه مشكل جهانيه توي تمام فرماي خارجي گشتم همه تو ديوار بودن :31:

خيييلي ممنونم از استقبال فراوان شما!! خب جواب بدين 1564دارها:19:

hassan19
02-05-2010, 14:49
سلام

سلام،والا گرافیک خودم که ATI هست،و در مورد مشکل شما که 128 رو 64 مگ نشون میده،چیزی نمی دونم و اکثرا به همه پیشنهاد می کنیم که از ATI دار استفاده کنند..باید به سایت Dell مراجعه و Service Tag حودتون رو وارد کنید و نه تنها اطلاعات مربوط به گرافیک بلکه همه خصوصیات لپ تاب تون رو می تونید ملاحظه کنید..هر چند اگر بحث تخصصی در مورد گرافیک رو در تالار کارت گرافیک مطرح کنید،بهتر می تونید به جواب برسید..

و در مورد بلوتوث هم که فکر می کنم در هر دو نوع گرافیک یکی باشه..منم به خوبی درایورش رو نصب کردم..و مشکلی بابت نصب نداشتم..ولی در مورد اینکه نسخه بلوتوث این لپ تاب مشکل داره،در صفحه های قبل صحبت شده و حتی لینک درایور هم گذاشته شده تا اگه کسی مشکل داشت،تست کنه..

هر چند شاید بلوتوث در ویندوز 7 مشکلی داشته باشه..ولی از موقعی که لینوکس روش نصبیدم مشکلی بابت این نداشتم و کارهام رو تو لینوکس انجام میدم..

*LionHeart*
02-05-2010, 20:16
بالاخره شاخ فيلو شكونديم

رفتيم يه دونه از اين 1564 - A خريديم

يه سوال اين كه براي اولين بار بايد چقدر بذاري تا شارژ شه ؟

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

راستي سون 64 بيتي بريزم يا 32 بيتي ؟

*LionHeart*
02-05-2010, 20:31
در حين شارژ براي اولين بار ميتونم شروع كنم ويندوزش نصب كنم

*LionHeart*
02-05-2010, 21:12
نبود كسي جواب ما رو بده ؟

آي 1564 دارها يكي اين حوالي نيست

*LionHeart*
02-05-2010, 23:16
چطوري ميشه با بلوتوث ش كار كرد ؟

heidary_sh
03-05-2010, 08:59
بالاخره شاخ فيلو شكونديم

رفتيم يه دونه از اين 1564 - A خريديم

يه سوال اين كه براي اولين بار بايد چقدر بذاري تا شارژ شه ؟

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

راستي سون 64 بيتي بريزم يا 32 بيتي ؟

10 ساعت در حالت خاموش
سون 32 بيتي بريز تا اكثر نرم افزارها را ساپورت كنه ولي فقط 3 گيگ رم را ميشناسه

hassan19
03-05-2010, 16:19
ان شاا.. فنش برات خوب بچرخه..مبارکه..:11:

*LionHeart*
03-05-2010, 20:40
چطوري ميشه با بلوتوث ش كار كرد ؟

خیلی ممنون حسن جان

یک سوال اینکه این بلوتوثش رو چه جوری میشه باهاش کار کرد؟

heidary_sh
03-05-2010, 21:05
سلام من هنگام خرید 1564 سه چها رتا را باز کردم چون هرکدام انجایی که قاب رنگی به بدنه ال سی دی وصل میشود زدگی های ریز داشت هر یک به نوعی (دیگه جنس چینی هستش) ایا مال شما هم اینطور بود

nilson
03-05-2010, 21:46
خیلی ممنون حسن جان

اول بلوی سیستم رو روشن کنید بعد از طریق مبایل سرچ کنید ، سیستم رو پیدا میکنه میتونی فایل بفرستی
ار طریق لپ تاپ هم که روی فایلی که میخوای بفرستی به موبایل یا دستگاه دیگه کلیک کن و send to bluetooth رو بزن خودش سرچ میکنه و میفرسته
اگه منطورتون این بوده باشه

Hitman-C47
03-05-2010, 22:35
اخر Ubuntu 10.4 LTS دانلود و نصب شد..چه گرافیکی چه شکل و شمایلی،همه چیز به خوبی نصب شد..من هم داشتم به این فکر می کردم که شاید مشکل بلوتوث سخت افزاری باشه،ولی با شناختن اتوماتیک بلوتوث و پیدا کردن چند نوع وسیله بلوتوث دار،راضی شدم که کار اوبونتو حرف نداره..

کارت صدا رو هم در جا شناخت..می مونه گرافیک که با زدن برنامه Hardware Testing بهترین درایور رو به شما پیشنهاد می کنه و شما می تونید دانلود و بنصبید.. کلا هسته یا به عبارتی Kernel به خاطر بروز رسانی سریع توسعه دهندگان لینوکس خیلی راحت با هر سیستمی مچ میشه..برید نصب کنید و حالشو ببرید..
سلام hassan 19 در کنار وین 7 نصب کردی دیگه؟
منم می خوام نصب کنم
ولی شک داشتم
سخت که نیست چون تا حالا Ubuntu نصب نکردم

hassan19
04-05-2010, 09:35
سلام hassan 19 در کنار وین 7 نصب کردی دیگه؟
منم می خوام نصب کنم
ولی شک داشتم
سخت که نیست چون تا حالا Ubuntu نصب نکردم

بله hitman خان،کم پیدایی!!

همه چیز به طور اتوماتیک وار پیش مییره..سی دی رو با سرعت کم برای بهتر رایت شدن،رایت می کنی ( اگه دانلود کردی ) بوت می کنی،اولین پنجره ای که میاد ازت می خواد وارد محیط نصب یا محیط خود Desktop به اصطلاح محیط Live بشی،شما می تونی قبل از نصب با محیطش تمرین کنی و همه کارایی هاشو تست کنی و کاملا از امکاناتش استفاده کنی،حتی اگه تغییراتی هم بدی چون اطلاعاتش روی رم بارگذاری میشه،با ریستارت کردن انگار نه انگار..

بعد وقت انتخاب ساعت و زبان سیستم و زبان کیبورد میرسه،پیشنهاد میشه همان U.S.A باشه..شاید سخت ترین جاش همان انتخاب درایو مناسب برای نصب هست..اول اینکه باید بسته به نیازتون مقداری فضای هاردتون رو خالی یا Free داشته باشید..قبل از وارد شده به بخش درایو ها از شما می خواد نوع دستیابی رو مشخص کنید..پیشنهاد میشه از حالت دستی یا Manual که گزینه اخر هست،استفاده کنی..بعد روی فضای خالی کلیک و Add رو میزنی..

حالا ما به دو پارتیشن با مقدار و اندازه متفاوت نیاز داریم..اولی فرمتی به نام Swap هست که مقدار ان بسته به رم شما میتونه به اندازه رم یا دو برابر اون باشه و از طرفی بیشتر از 4 گیگ هم نباید باشه..به فرض من 2 گیگ فضا بهش دادم که کافی هست..روی Ok میزنی و پارتیشن ساخته میشه..حال فرمت بعدی به نام Ext 4 هست که من فضای 10 گیگ رو بهش دادم..یه چیزی که درباره ی گزینه ی location for new partition هست اینه که اطلاعات برای نصب رو میتونه از ابتدا یا انتهای پارتیشن شما شروع بشه..پیشنهاد میشه از ابتدا یا beginning باشه..چیز دیگه ای که نیاز هست،خانه درایو های شما یا بقولی my computer شما در لینوکسه،که اصطلاحا Mount Point هست و شما اون رو روی اسلش یا " / " می گذارید..و سپس ok حالا پارتیشن دوم هم ساخته شد..در مرحله ی بعد انتخاب یوزر و پسورد هست..و انتخاب نام سیستم شما که اتوماتیک وار نوشته میشه..و در نهایت گزینه نصب هست و در اخر بعد از ریستارت کردن و در اوردن سی دی از دیسک،وارد محیط بوت لینوکس یا Grub میشید..که در انتها هم نام ویندوز 7 هم دیده میشه..روی اولین گزینه Enter میزنی..و سرعت واقعی بوت شدن رو می بینی،چه سرعتی!! پسورد رو میزنی و وارد دنیای بدون مرز لینوکس و یکی از بهترین توزیع هاش یعنی Ubuntu میشی..تبریک میگم..:11:

Hitman-C47
04-05-2010, 09:40
سلام
اینم بپرسم که 32 بیتی نصب کردی یا 64 بیتی؟

hassan19
04-05-2010, 09:47
سلام
اینم بپرسم که 32 بیتی نصب کردی یا 64 بیتی؟

معلومه 32 بیتی،شرایط 32 یا 64 بیتی ویندوز برای لینوکس هم حکم فرماست..وارد سایت اصلی ubuntu میشی و روی دانلود نسخه Desktop و 32 بیتیش کلیک می کنی..

در ضمن همون قدر که PCWorld تو همه چی استاده، انجمن کاربران ایرانی اوبونتو هم تو کار خودشون استادن..به لینک زیر برید و هر چی سوال از لینوکس و اوبونتو می خوایید بپرسید..

hassan19
04-05-2010, 09:57
خیلی ممنون حسن جان

تو ویندوز رو که Nilson عزیز گفت..حالا من لینوکسی شو می گم..خیلی راحت..بالا سمت راست..منوی بلوتوث با شکلش پیداست..روش می زنی و بلو رو روشن می کنی و تمام تنظیمات مربوط به شناساندن،فرستادن و گرفتن رو می بینی..

موقع شناساندن معمولا رمزی به شما میده که باید موقع درخواست از موبایل،اون رمز رو تو موبایل بزنی و تاییدش کنی..:8:

hassan19
04-05-2010, 10:06
سلام من هنگام خرید 1564 سه چها رتا را باز کردم چون هرکدام انجایی که قاب رنگی به بدنه ال سی دی وصل میشود زدگی های ریز داشت هر یک به نوعی (دیگه جنس چینی هستش) ایا مال شما هم اینطور بود

والا ما که همون یه دونش رو اوردیم خونه باز کردیم..پلمب بود و ضمانت زیگورات "علیه السلام" حافظ ما..:20:

بعد نه من چیزی به اون صورت ندیدم..

*LionHeart*
04-05-2010, 12:14
اول بلوی سیستم رو روشن کنید بعد از طریق مبایل سرچ کنید ، سیستم رو پیدا میکنه میتونی فایل بفرستی
ار طریق لپ تاپ هم که روی فایلی که میخوای بفرستی به موبایل یا دستگاه دیگه کلیک کن و send to bluetooth رو بزن خودش سرچ میکنه و میفرسته
اگه منطورتون این بوده باشه

خیلی ممنون از راهنمایی دوستان

چه جوری میشه بلوی سیستم رو روشن کرد ؟:blush::blush:

cyrus!
04-05-2010, 12:33
ايها الناس!! چطور ميشه از يه گوشي wfi دار (g900 ) با وايرلس فايل فرستاد واسه اين 1564 ؟؟ نرم افزار symsmb هم نصب كردم جواب نميده! زشت نيست تو عصر تكنولوژي دوتا وسيله داراي شبكه بيسيم نتونن يه فايل رد و بدل كنن؟آخه اين چه زندگيه؟

heidary_sh
04-05-2010, 21:06
سلام
روش استفاده از وب کم چگونه است؟
2- من یک accountکه میسازم برای اینترنت ،نمی دانم از کجا برایش یک شورت کات بسازم لطفا راهتمایی کنید

Hitman-C47
05-05-2010, 15:21
با پایین آمدن ارزش دلار قیمت لپ تاپ ها نیز کاهش پیدا کرد
1564 با گرافیک ATI 512 بین 755 تا 770 هزار تومان با گارانتی (گران نخرید)

amir_70
05-05-2010, 21:53
دوستان من تو نقد های کاربران در دیجی کالا دیدم که چند نفر گفته بودن که این لب تاپ واسه بازی مناسب نیست

تایید میشه؟؟؟

تا حالا چه بازی هایی روش تست شده و جواب نداده؟؟؟

با پایین آمدن ارزش دلار قیمت لپ تاپ ها نیز کاهش پیدا کرد
1564 با گرافیک ATI 512 بین 755 تا 770 هزار تومان با گارانتی (گران نخرید)

جدآ قیمتش اینقدره؟؟؟دیجی کالا که زده با گارانتی بین الملل 1 ساله میشه 845 تومن و با گارانتی طلایی دیجی کالا 870 تومن
یعنی 100 تومن اختلاف قیمت؟؟؟چه خبره بابا؟؟؟:18:

راستی این گارانتی طلایی دیجی کالا چیز به درد بخوری هست؟؟؟بین الملل چی؟؟؟

اصلآ واسه لب تاپ به نظرتون وجود گارانتی چقدر مهمه؟؟؟و الان بهترین گارانتی برای این چیه؟؟؟

heidary_sh
05-05-2010, 21:58
دوستان من تو نقد های کاربران در دیجی کالا دیدم که چند نفر گفته بودن که این لب تاپ واسه بازی مناسب نیست

تایید میشه؟؟؟

جدآ قیمتش اینقدره؟؟؟دیجی کالا که زده با گارانتی بین الملل 1 ساله میشه 845 تومن و با گارانتی طلایی دیجی کالا 870 تومن

اصلآ واسه لب تاپ به نظرتون وجود گارانتی چقدر مهمه؟؟؟و الان بهترین گارانتی برای این چیه؟؟؟
همه چیزش خوبه ولی با گارانتی اصلی زیپگورات بخر تازه 840

Hamid Hamid
06-05-2010, 11:42

تایید میشه؟؟؟

سلام به همه ي دوستان:11:
دوست عزيز اولآ كه تا اونجا كه مي توني با لپ تاپ بازي نكن.ثانيآ گرافيكشم آنچنان قوي نيست.
راجب گارانتي هم بگم كه واسه 1سري لوازم خب خوب هست اما مثلآ گارانتيه دستگاهه من شارژرو شامل نميشه.كلآ بودنش بهتر از نبودنشه

heidary_sh
06-05-2010, 14:31
سلام
من 1564 را با دی وی دی سون کرک شده زیگورات راه انداختم دیشب وقتی به اینترنت متصل بودم ویندوز چند اپدیت دریافت و در ریستارت بعدی انها را نصب کرد حال چون ویندوز ما کرک شده است ایا مشکلی برایش بوجود نمی اید یا بهتر است اصلا اتو اپدیت ویندوز را غیر فعال کنم
ممنوم

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

سلام
من 1564 را با دی وی دی سون کرک شده زیگورات راه انداختم دیشب وقتی به اینترنت متصل بودم ویندوز چند اپدیت دریافت و در ریستارت بعدی انها را نصب کرد حال چون ویندوز ما کرک شده است ایا مشکلی برایش بوجود نمی اید یا بهتر است اصلا اتو اپدیت ویندوز را غیر فعال کنم
ممنوم

roteal2007
06-05-2010, 16:12
سلام
ممنوم

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

سلام
ممنوم

سلام دوست من نه عزیز اگر توی dvd کرک موجود باشه که هیچ نصب کن و خیالت راحت هیچی نمیشه...اما سعی کن که از جدیدترین کرک استفاده کنی که توی بخش windows 7 همین فروم موجوده....

heidary_sh
07-05-2010, 07:36
سلام دوست من نه عزیز اگر توی dvd کرک موجود باشه که هیچ نصب کن و خیالت راحت هیچی نمیشه...اما سعی کن که از جدیدترین کرک استفاده کنی که توی بخش windows 7 همین فروم موجوده....

با تشکر ولی این فایل کرک توی دی وی دی چه اسمی داره ؟من یه فایل به اسم RemoveWAT را نصب کردم درسته؟
ضمنا امتیازی که ویندوز به این کامپیوتر داد 4.5 بود به نظر شما کم نیست؟15464 با سی پی یو i3 و رم4 با کش 3

hassan19
07-05-2010, 10:40
با تشکر ولی این فایل کرک توی دی وی دی چه اسمی داره ؟من یه فایل به اسم RemoveWAT را نصب کردم درسته؟
ضمنا امتیازی که ویندوز به این کامپیوتر داد 4.5 بود به نظر شما کم نیست؟15464 با سی پی یو i3 و رم4 با کش 3

والا من وقتی نصب کردم به طور کاملا اورجینال و لایسنس مایکروسافت شناخته شده بود و نیازی به نصب کرک نبود..البته اگه از dvd خود زیگورات موجود در جعبه استفاده کرده باشید..اگه زیر این امتیاز دهی رو بخونی نوشته شده .."4.5 امتیاز مربوط به کمترین قطعه" در صورتی که رم امتیازش 7.0 و سی پی یو 6.0 هست..پس این امتیاز مربوط به پایینترین قطعه هست..که در اینجا مربوط به گرافیک هستش..

*LionHeart*
07-05-2010, 14:41
دوستان من لپ تاپ از زيگورات خريدم
ولي روي ويندوزش اصلا كرك نداشت واسه همين از يكي از تاپيك ها يه كرك دانلود كردم وفتي كه ويندوز رو كرك كردم و ديگه ويندوزم بالا نيومد اگر امكانش هست آخرين كرك سازگار با اين ويندوز رو اينجا قرار بدين
راستي اگه يكي از دوستان استفاده از بلوتوثشو به صورت تصويري بگه ممنون ميشم

Lord Khamosh
07-05-2010, 14:53
سلام Hitman-C47عزیز
بااین قیمتی که تو گفتی میتونم بپرسم کجا میدن:40::5:

heidary_sh
07-05-2010, 16:10
سلام یه موضوع جالب
من فیلنهایم را که با مدیا پلیر ویندوز و مدیا کلاسیک که میبینم با اینکه صدای سیستم بلند است صدای قیلم کم است هرچند اگر آهنگ پخش کنم حجم صدا مناسب است.حال من نرم افزار kmplayer را که نصب کردم هنگام پخش فیلم صدا بسیار بلند و مناسب است آیا راهی دارد که مدیا پلیر نیز صدایش بلند شود

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

دوستان من لپ تاپ از زيگورات خريدم
ولي روي ويندوزش اصلا كرك نداشت واسه همين از يكي از تاپيك ها يه كرك دانلود كردم وفتي كه ويندوز رو كرك كردم و ديگه ويندوزم بالا نيومد اگر امكانش هست آخرين كرك سازگار با اين ويندوز رو اينجا قرار بدين
راستي اگه يكي از دوستان استفاده از بلوتوثشو به صورت تصويري بگه ممنون ميشم

والا من هم چند روز پیش از زیگورات گرفتم و سون را نصب کردم کرکی هم نبود یا من نمی دانستم و مشکلی هم ندارم جالب که اپدیتهای ویندوز را هم گرفتم ونصب شد

*LionHeart*
07-05-2010, 17:40
سلام
يك سوال داشتم اين كه ميشه رويه يك سيستم هم سون 64 بيتي نصب كرد هم 32 بيتي ؟
اگه ميشه چگونه ؟

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------

راستی یک سوال دیگه این که چه طور میشه این فایل رو کپی کرد هرکاری کردم نتونستم ؟

Lord Khamosh
07-05-2010, 22:51
*LionHeart* عزیزهمونطور که از عکس شما بر میاد اون فایل داره توسط یه برنامه دیگه استفاده میشه شما اون برنامه رو که فکر میکنم بانک اطلاعاتی هستش رو ببند و دوباره کپی کردن را امتحان کن

amir_70
08-05-2010, 09:19
سلام به برو بچز dell inspiron 1564

بچه ها یه سوال میپرسم میدونم که یه خورده بی ربطه ولی زیادم بی ربط نیست:31:

یکی از دوستام یه گرافیک داره به اسم ati radeon 3200 hd حالا میخوام بدونم این گرافیک روی 1564 (البته کافیگ A ) واسه گیم بهتره یا این؟؟؟

asangari
08-05-2010, 10:21
سلام
دوستان كسي راه حلي براي نشان دادن آيكون باطري بعد از نصب ويندوز xp پيدا كرده است؟
ممنون مي شم راهنمايي كنيد

Hitman-C47
08-05-2010, 10:57
سلام Hitman-C47عزیز
بااین قیمتی که تو گفتی میتونم بپرسم کجا میدن:40::5:
ظاهرا با قیمت بانه قاطی کردم ببخشید این یه شرکت تو تهرانه
با گرافیک x4500 به قیمت 710000
با گرافیک 4330 به قیمت 820000
شرکت امپایر که با گارانتی ایران (سینسپ) 5% به قیمتها اضافه میشه
66731832
empiresinsep.com

jasho
08-05-2010, 15:44
سلام
وب کم چجوری فعال میشه

hassan19
08-05-2010, 17:09
سلام
دوستان كسي راه حلي براي نشان دادن آيكون باطري بعد از نصب ويندوز xp پيدا كرده است؟
ممنون مي شم راهنمايي كنيد

بارها در این پست گفته شده که از نصب xp روی 1564 صرف نظر کنید..چون درایور های مناسبی براش پیدا نمیشه..

و البته مشکلاتی دیگر مثل نشان ندادن وضعیت باتری..در هر حالت من در سون هم برای اطلاع از وضعیت باتری از دکمه F3 که نشانگر باتری روش هست،استفاده می کنم..

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

سلام
وب کم چجوری فعال میشه

بعد از نصب همه ی درایورها موجود در DVD ..برنامه ای برای تنظیمات وبکم در Start نشون داده میشه..که برای چت هم باید اون رو به برنامه مورد نظر شناسوندش..

Hamid Hamid
09-05-2010, 09:42
سلام دوستان.1پيشنهاد:به نظرم براي انتقال آهنگ و عكس ... و خلاصه هرجور اطلاعات از موبايلتون به لپ تاپ يا برعكس از رم ريدر استفاده كنيد به نظرم سرعتش خيلي بالاتر ار بلوتوث هست و شما فقط بايد آداپتور مناسب واسه مموري گوشيتون بگيريد.اگه تا حالا امتحان نكرديد پيشنهاد ميدم اين كارو انجام بديد.

hassan19
09-05-2010, 12:16
سلام دوستان.1پيشنهاد:به نظرم براي انتقال آهنگ و عكس ... و خلاصه هرجور اطلاعات از موبايلتون به لپ تاپ يا برعكس از رم ريدر استفاده كنيد به نظرم سرعتش خيلي بالاتر ار بلوتوث هست و شما فقط بايد آداپتور مناسب واسه مموري گوشيتون بگيريد.اگه تا حالا امتحان نكرديد پيشنهاد ميدم اين كارو انجام بديد.

در تکمیل حرف حمید عزیز..باید گفت بعضی اوقات که رم گوشی از نوع Micro SD هست..و با گذاشتن در قاب مخصوص برای استفاده در رم ریدر،سیستم نمی تونه اجازه دسترسی به فایلهای داخل مموری رو بده و حتما باید داخل گوشی باشه،که با توجه به تنظیمات اتصال به سیستم در گوشی " PC Connection " باید طوری تنظیم کنید که بتوان از طریق کابل اتصال گوشی به سیستم بتوان به مموری دستیابی داشت..به عبارتی حالت Mass Storage رو انتخاب کنید..

این طوری هم می تونید با سرعتی بهتر از بلوتوث به گوشی دسترسی داشته باشید..:8:

heidary_sh
09-05-2010, 14:11
من هنگام نصب ويندوز 7 در مرحلهاي با انتخاب x86 و زيرش 32 مواجه شدم كه 32 را انتخاب كردم و حالا يك ويندوز 32 بيتي نصب شده دارم سووالم اينجاست كه آن x86 منظورش همان ويندوز 64 بيتي بوده؟
2- اخر نصب هم يك ارور مبني بر نبودن ديسك با پيغام cmd.exe داد و قفل شد كه ريستارت كردم و ويندوز شروع به كار كرد اين چه بوده و ايا ايرادي ندارد؟

abolo
09-05-2010, 17:50
1-
86 همون 32 بیتی هست
2-
اگر خوب کار میکنه مشکلی نیست

mmsarv
11-05-2010, 16:45
لطفا درایور وب کم و گرافیک و لن وایرلس مخصوص ویستا 32 رو برام بذارید چون مال ویندوز 7 تو ویستا جواب نمیده

Hamid Hamid
12-05-2010, 07:49
لطفا درایور وب کم و گرافیک و لن وایرلس مخصوص ویستا 32 رو برام بذارید چون مال ویندوز 7 تو ویستا جواب نمیده
دوست عزيز برو تو سايت دل اونجا به راحتي مي توني دانلود كني.همه درايورا موجوده.
dell.com

mmsarv
12-05-2010, 10:41
دوست عزيز برو تو سايت دل اونجا به راحتي مي توني دانلود كني.همه درايورا موجوده.
dell.com

رفتم ولی فقط برای ویندوز 7 64 بیت موجود بود

*LionHeart*
12-05-2010, 10:47
سلام دوستان
من از زيگورات يه 1564 خريدم
ولي تو سي دي نصب ويندوزش كرك نداشت اگر دوستان لطف كنند كرك رو اين جا آپلود كنند ممنون ميشم :11::11::11:

heidary_sh
12-05-2010, 11:12
تو مال من هم نبود ولي راحت نصب شده و در اين يك هفته مشكلي هم نداشتم

jasho
12-05-2010, 12:34
چجوری درایور وب کم ویندوز 7-32بیت رو از سایت دان کنیم

hesam 63
12-05-2010, 16:14
مشکلی هست هنگام کار با موس ... هر یک دقیقه یک بار به اندازه یک ثانیه نشان گر موس می ایسته و دوباره راه می افته . درایور جدید هم نصب کردم مشکل حل نشد . البته آن چنان مشکل حادی هم نیست ولی خوب کمی اذیت می کنه . راه حلی هست برای اینمشکل ؟

بعد چند روز پیش یه مشکل هولناک پیش اومد که انگار رفع به خیر شد . مودم اکسترنال رو زدم به لپ تاپ ... سیم سوکت هم وصل بود و چراغ روشن ... بعد از اون طرف پریز رو زدم به برق اشتباهی . خود مودم سوخت ولی لپ تاپ مشکلی نداره .
می خواستم بدونم آزمایشی هست که بدونم قطعات نیم سوز نشده باشه .

Hamid Hamid
12-05-2010, 19:14
رفتم ولی فقط برای ویندوز 7 64 بیت موجود بود
حالا چرا ويستا؟؟؟
خب 7 نصب كن.من با جفتش رو 1564 كار كردم.دوست عزيز نمره ي سيستم رو ويستا1.0 هست در حالي كه امتياز و نمره ي 1564 رو ويندوز 7 دقيقآ4.5 هست و كلآ رو ويستا 1سري مسائل مشكل داره.

golabi_65
12-05-2010, 19:35
سلام منم یه 1564 خریدم و لپتاپ قبلیمو رد کردم رفت خیلی نظرمو گرفته بود با توجه به قیمتش واقعا میارزه.
من کانفیگ i5 2.26 با گرافیک اینتل و رم 4 و هارد 320 رو خریدم 725 البته بدون گارانتی
بیشترین مشکلم با لپتاپ قبلیم lcd واقعا مضخرفش بود .

*LionHeart*
12-05-2010, 20:47
سلام دوستان
من از زيگورات يه 1564 خريدم
ولي تو سي دي نصب ويندوزش كرك نداشت اگر دوستان لطف كنند كرك رو اين جا آپلود كنند ممنون ميشم :11:
:11::11::11::11:

golabi_65
12-05-2010, 21:23
:11::11::11::11:

توش توضیح نوشته شده . من با همین کرک کردم همین امروز

heidary_sh
13-05-2010, 09:24
چجوری درایور وب کم ویندوز 7-32بیت رو از سایت دان کنیم

داخل دی وی دی درایور ها موجود است پیشنهاد میکنم تمامی درایورها را نصب کنید

hamedoveisi
13-05-2010, 19:19
سلام دوستان. قبل از اینکه به این تاپیک مراجعه کنم تصمیمم رو برای خرید 1564 گرفته بودم و حالا با اطمینان کامل میرم بخرمش. فقط تعدادی از دوستان گفته بودن این مدل (کارت گرافیگ ati) رو حدود 810 و 820 هزار تومن خریدن. امروز که رفتم ولیعصر و چند جا قیمت کردم گفتن 870000 هزار تومن. میخواستم بدونم جدیدا گرون شده؟

دو تا سوال دیگه هم داشتم. آیا این مدل با ویندوز اورجینال هم پیدا میشه؟

بهترین جا برای خرید قسطی لپ تاپ کجاست؟

heidary_sh
14-05-2010, 08:17
سلام دوستان. قبل از اینکه به این تاپیک مراجعه کنم تصمیمم رو برای خرید 1564 گرفته بودم و حالا با اطمینان کامل میرم بخرمش. فقط تعدادی از دوستان گفته بودن این مدل (کارت گرافیگ ati) رو حدود 810 و 820 هزار تومن خریدن. امروز که رفتم ولیعصر و چند جا قیمت کردم گفتن 870000 هزار تومن. میخواستم بدونم جدیدا گرون شده؟

دو تا سوال دیگه هم داشتم. آیا این مدل با ویندوز اورجینال هم پیدا میشه؟

بهترین جا برای خرید قسطی لپ تاپ کجاست؟

یه کوچولو گرون شده زیگورات میده 850 با ویندور اصلی نیز دیجی کالا میده 860

heidary_sh
14-05-2010, 08:25
سلام
امروز متوجه شدم لولای سمت چپ لپ تاپم با بدنه اش 2 میلیمتر فاصله داره و سیمها پیدا هستند ولی لولای سمت راست فاصله اش نیم میل است هرچند ان هم به نظر میرسد کمی کج هست حالا عکسش را هم میگذارم ایا از شما هم همینطوره؟

---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------

سلام
امروز متوجه شدم لولای سمت چپ لپ تاپم با بدنه اش 2 میلیمتر فاصله داره و سیمها پیدا هستند ولی لولای سمت راست فاصله اش نیم میل است هرچند ان هم به نظر میرسد کمی کج هست حالا عکسش را هم میگذارم ایا از شما هم همینطوره؟

Hamid Hamid
14-05-2010, 09:48
سلام

---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------

سلام
دوست عزيز نگران نباش واسه منم دقيقآ همينجوريه.فاصله ي لولاي سمت چپ بيشتر از سمت راسته و به قوله شما سيماش پيدائه.طبيعيه.

*LionHeart*
14-05-2010, 16:48
سلام
من روي pc گرافيك 256 ONBOARD دارم و روش فيفا 08 نصب كردم و خيلي خوب اجرا ميده
ولي رويه اين فيفا رو كه نصب كردم يكم گير ميكنه تازه اين گرافيك 512 ATI هست
نميدونم مشكل از كجاست ؟

hamedoveisi
14-05-2010, 18:57
سلام
من روي pc گرافيك 256 ONBOARD دارم و روش فيفا 08 نصب كردم و خيلي خوب اجرا ميده
ولي رويه اين فيفا رو كه نصب كردم يكم گير ميكنه تازه اين گرافيك 512 ATI هست
نميدونم مشكل از كجاست ؟

واقعا فیفا 08 رو نتونست خوب اجرا کنه؟ توی پستهای قبل گفتن pes 2010 رو با کیفیت بالا اجرا کردن بعد چطوری فیفا گیر میکنه؟

Hamid Hamid
14-05-2010, 19:24
واقعا فیفا 08 رو نتونست خوب اجرا کنه؟ توی پستهای قبل گفتن pes 2010 رو با کیفیت بالا اجرا کردن بعد چطوری فیفا گیر میکنه؟
Pes 2010 رو من خودم به راحتي و به بهترين شكل اجرا كردم.شك نكنيد.
علت خوب اجرا نشدمه فيفا 2008 سازگار نبودنش با ويندوز 7 هست.شما 2010 نصب كن حتمآ جواب ميگيري

popp
14-05-2010, 19:51
سلام
من ویندوز م مشکل پیدا کرد تصمیم گرفتم ویندوز جدید که ماله dell cd نیسنو نصب کنم . ولی ویندوز قبلی رو نشد پاک کنم حالا چی کار کنم؟
چطور قبلی رو پاک کنم؟
اگه از دوباره بخوام عوض کنم سی دی باید بوت باشه؟
ویندوز7

khmusic
15-05-2010, 12:33
سلام من 1464 دارم وقتی میخوای فیلم رو ببرم جلو گیر میکنه برای شما ها هم همینطوری هست یا ناه؟ (تو km player این مشکل بیشتر هست)

heidary_sh
15-05-2010, 13:02
سلام من 1464 دارم وقتی میخوای فیلم رو ببرم جلو گیر میکنه برای شما ها هم همینطوری هست یا ناه؟ (تو km player این مشکل بیشتر هست)

تو بعضي فيلمهاي اچ دي اين طور است

Hamid Hamid
15-05-2010, 20:17
1 اتفاق جالب:
آقا ديشب من اومدم لپ تاپمو بزنم به شارژ اما ديدم شارژرم خراب شده.كلي غصم گرفت.
اون چراغش روشن نميشد.و وقتي به دستگاه ميزدم شارژ نميشد.
خلاصه امروز شارژرو ورداشتم ورد و جادو خوندم درست شد:31:.و...
شارژرمو خدا درست كرد:46:

AMINGERAMI
18-05-2010, 18:09
سلام بر دوستداران 1564!

من حدود دوهفته پیش این لپ تاپ رو با قیمت 1 میلیون تومان از گارانتی دل سرویس گرفتم!

روش فوتوشاپ 4 و تری دی مکس 2010 و بازی جنرال نصب کردم ... عالی جواب داد!دمش گرم.....

خبرا به گوشتون رسیده یا نه؟فهمیدین که 1564 جزو 10 لپ تاپ قدرتمند دنیا شناخته شده؟تو سایت PCWORLD.COM نوشته بود!

واقعا حال کردم!

میخواستم بدونم اگر لپ تاپ رو رو حالت اسلیپ بذاریم براش مشکلی پیش میاد؟

برای تمیز کردن لپ تاپ از چه وسایلی استفاده کنم خوبه؟

من از فوتوشاپ و افترافکت و تری دی مکس زیاد استفاده میکنم!برای لپ تاپ ضرری نداره؟بهش فشار نمیاد؟

ممنون میشم جواب بدین

یا حق

mahsaeed
18-05-2010, 19:20
سلام بچه ها می خواستم بگم یه لب تاپ اومده رو دست همتون Vistro 3500
یه سوالی هم از شما داشتم AMINGERAMI جان
کارت گرافیکت که فکز کنم ATI هست می خواستم بدونم سی پی یوت I3 یا I5
مرسی:46:

Hamid Hamid
18-05-2010, 19:50
سلام بر دوستداران 1564!

من حدود دوهفته پیش این لپ تاپ رو با قیمت 1 میلیون تومان از گارانتی دل سرویس گرفتم!

روش فوتوشاپ 4 و تری دی مکس 2010 و بازی جنرال نصب کردم ... عالی جواب داد!دمش گرم.....

خبرا به گوشتون رسیده یا نه؟فهمیدین که 1564 جزو 10 لپ تاپ قدرتمند دنیا شناخته شده؟تو سایت PCWORLD.COM نوشته بود!

واقعا حال کردم!

میخواستم بدونم اگر لپ تاپ رو رو حالت اسلیپ بذاریم براش مشکلی پیش میاد؟

برای تمیز کردن لپ تاپ از چه وسایلی استفاده کنم خوبه؟

من از فوتوشاپ و افترافکت و تری دی مکس زیاد استفاده میکنم!برای لپ تاپ ضرری نداره؟بهش فشار نمیاد؟

ممنون میشم جواب بدین

یا حق
دوست عزيز مبارك باشه ايشالا.
نه حالت اسليپ مشكلي به وجود نمياره.اما خب شما كه كاري نداري خاموش كن.
واسه تميز كردنشم از شامپو فرش:31:.شوخي كردم دوست عزيز 1دستمال كه نرم باشه.همين.
اون برنامه هايي هم كه اسم برديد باعث ميشه فن خيلي كار كنه.اما خيالت راحت اصلآ مشكلي ايجاد نميشه.ناسلامتي گرافيكت Ati هست كه حتمآ ميدونيد خيلي خنكه و كمتر داغ ميكنه.
بابت خبرتم ممنون جالب بود.

AMINGERAMI
18-05-2010, 20:11
ممنون از پاسخهاتون!

mahsaeed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز این هم مشخصات لپ تاپ بنده : (خیلی دوستش دارم)

رم : 4گیگ

سی پی یو : corei 5

کارت گرافیک : ati

یک سوال دیگه :

اگه لپ تاپ را به دفعات زیاد در یک روز(مثلا 4 بار در یک روز) روشن و خاموش کنیم مشکلی داره؟

وقتی لپ تاپ فول شارژ شد میتونیم وقتی به برق وصله باتری را خارج کنیم؟!

از کجا بفهمیم نوع صفحه نمایش led است؟

عمر مفید این لپ تاپ چند سال است؟

بازی gta iv را روش نصب کنم مشکلی نداره؟عمرش رو کم نمیکنه؟

بازم سوال دارم بعدا میپرسم.اخه خیلی نصبت بهش حساسم!

roteal2007
18-05-2010, 20:13
دستمال بدون پرز و نم دار بهترین وسیله برای تمیز کردن lcd هستن.
مثل دستمال عینک.

heidary_sh
19-05-2010, 08:46
سلام وقتي باطري فول شار‍ز است طوري است كه باز هم به برق وصل باشد يعني باطري صدمه نمي بيند؟

hassan19
19-05-2010, 11:15
سلام وقتي باطري فول شار‍ز است طوري است كه باز هم به برق وصل باشد يعني باطري صدمه نمي بيند؟

مشخصه که وقتی باتری فول شارژ باشه و به طور مداوم به برق وصل باشه،صدمه ای نه انچنانی ولی از عمر مفید باتری کم می کنه..

من خودم الان دیگه کمتر از باتری استفاده می کنم و فقط با کابل متصل به برق کار می کنم..

ababak2001
19-05-2010, 13:38
با سلام خدمت همه دوستان
من يك 1564 cori3خريدم وويندوز 7 64بيتي روش نصب كردم .ولي وقتي برنامه catia 19روش نصب ميكنم اصلا جواب نمي ده سول كه كردم گفتن كه بايد ويندوز xp نصب كني حالا مي خوام نصب كنم درايورهاش نيست اگه كسي درايور xp داره ممنون مي شم كمك كنه

heidary_sh
19-05-2010, 15:03
xp رو 1564 جواب نمي ده بهتره سون 32 بيتي نصب كنيد

pourya_bo2pmc
19-05-2010, 16:39
دوستان این 1564 که در کشور ما هستش ساخت کجاست ؟ یعنی Made in ??

hassan19
19-05-2010, 18:11
دوستان این 1564 که در کشور ما هستش ساخت کجاست ؟ یعنی Made in ??

مال من که همون چین هست..لهستانی شو هم شنیدم ولی کمتر دیدم تو ایران کسی سراغ داشته باشه..

ولی باتری شو زده ساخته شده در کره !! مونتاژ شده در چین..ای بنازم همه چی شده چین..از فردا هم باید قانون تک فرزندی رو اجرا کنیم..زن چینی بگیریم !! چون ارزون تره :31:

AMINGERAMI
19-05-2010, 19:08
چندین سوال :

اگه لپ تاپ را به دفعات زیاد در یک روز(مثلا 4 بار در یک روز) روشن و خاموش کنیم مشکلی داره؟

یک دی وی دی با نام مایکروسافت ورکس روش بود!این چیه؟!

قیمت ویندوز سون 64 بیتی اورجینال چنده؟

ممنون میشم پاسخ بدید!

Hamid Hamid
20-05-2010, 08:44
چندین سوال :

یک دی وی دی با نام مایکروسافت ورکس روش بود!این چیه؟!

قیمت ویندوز سون 64 بیتی اورجینال چنده؟

ممنون میشم پاسخ بدید!
خب چه كاريه كه باتريو خارج كني.اگه لازم نداشت كه نميزاشتن:18:.
راجب بازي كردنم همينو بگم كه لپ تاپ واسه بازي نيست.سعي كن زياد باهاش گيم سنگين مثل gta اجرا نكني.

AMINGERAMI
20-05-2010, 17:55
سلام.

کسی برای کیبورد این لپتاپ قدرتمند کاور گرفته؟خوبه؟:20:

یه نرم افزار قدرتمند و تخصصی برای گرفتن بنچ مارک از لپتاپ معرفی کنید

ممنون:46:

popp
21-05-2010, 17:26
سلام
من یه ماهه این لب تاپو خریدم.
بعضی وقتها در حین کار ریست میشه. کاره سنگین هم نمیکنم باهاش.
ماله بقیه هم اینطور شده؟ بگین از چیه ؟ چی کار کنم لطفا؟

heidary_sh
21-05-2010, 18:08
من توی این 2 هفته که این طور ریست نشده

Hamid Hamid
21-05-2010, 21:03
سلام
من یه ماهه این لب تاپو خریدم.
بعضی وقتها در حین کار ریست میشه. کاره سنگین هم نمیکنم باهاش.
ماله بقیه هم اینطور شده؟ بگین از چیه ؟ چی کار کنم لطفا؟
1 ويندوز عوض كن ايشالا مشكلت حل ميشه

popp
22-05-2010, 08:56
1 ويندوز عوض كن ايشالا مشكلت حل ميشه
ويندوزو تازه عوض كردم عزيز . قبل ريست شدن يه صفحه آبي مياد. مشكل ديگه اي نيست؟
احتمالا از روشن بودن زياد نيست؟ بعده حدود 3 ساعت روشن بودن ريست ميشه معمولا

abolo
22-05-2010, 09:06
سلام.

کسی برای کیبورد این لپتاپ قدرتمند کاور گرفته؟خوبه؟:20:

یه نرم افزار قدرتمند و تخصصی برای گرفتن بنچ مارک از لپتاپ معرفی کنید

ممنون:46:
یه نظر من بهتره کاور روی صفحه کلید نزارید چون از محفظه ها هوا میکشه داخل
من بوسیله pcwizard2010 استفاده میکنم برای بنچمارک گرفتن

golabi_65
22-05-2010, 09:17

دمای قطعات رو چک کنید ببینید تا چه حد بالا میره . میتونید از نرم افزار everest ورژن جدیدش برای چک کردن استفاده کنید.

Hamid Hamid
22-05-2010, 09:54
مطمئنآ از روشن بودن زياد كه نيست من تا 6 ساعت هم باهاش كار كردم.
نميدونم شايد محل دستگات گرمه و خيلي داغ ميكنه

popp
22-05-2010, 10:13
دمای قطعات رو چک کنید ببینید تا چه حد بالا میره . میتونید از نرم افزار everest ورژن جدیدش برای چک کردن استفاده کنید.

این دما بعد از حدود 30 دقیقه روشن بودن.
Temperatures:
CPU 45 °C (113 °F)
CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F)
CPU #1 / Core #2 44 °C (111 °F)
Aux 47 °C (117 °F)
DIMM 45 °C (113 °F)
GPU Diode (DispIO) 50 °C (122 °F)
GPU Diode (MemIO) 50 °C (122 °F)

CPU 3213 RPM

golabi_65
22-05-2010, 12:50
این دما بعد از حدود 30 دقیقه روشن بودن.
Temperatures:
CPU 45 °C (113 °F)
CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F)
CPU #1 / Core #2 44 °C (111 °F)
Aux 47 °C (117 °F)
DIMM 45 °C (113 °F)
GPU Diode (DispIO) 50 °C (122 °F)
GPU Diode (MemIO) 50 °C (122 °F)

CPU 3213 RPM

پس مشکل از دما نیست . دقیقا بعد از زمان مشخصی خاموش میشه؟
حالا این کارو انجام بدید وقتی restart میکنید f2 رو بزنید و به setup برید و چند ساعت منتظر باشید
اگه restart شد که مشکل سخت افزاری داره و برید سراغ گارانتی اگر هم که نشد حتما مشکل از ویندوزه یا نرم افزار خاصی که شاید نصب کردید یا ویروس
کلا یه ویندوز سون دیگه نصب کنید یعنی غیر از این dvd که دارید شاید dvd ویندوز شما مشکل داره . اگر 64 بیتی نصب کرده بودید 32 بیتی نصب کنید . اگرم 32 بیتی نصب کرده بودید حالا 64 بیتی .

*LionHeart*
22-05-2010, 19:05
سلام دوستان

اين گرافيك Ati Raedon Hd 4330 به صورت AGP هست يا PCI?

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

توش توضیح نوشته شده . من با همین کرک کردم همین امروز

كسي از دوستان اين كرك رو تست كرده ؟مشكلي نداشته ؟
يه با مرام ميومد اين كرك زيگورات رو اين جا آپلود ميكرد ما ديگه با اين زانو درد و كمر درد :27::27: پا نشيم تا اون جا بريم

*LionHeart*
22-05-2010, 19:16
راستي يه مشكلي كه اخيرا واسم پيش اومد بعضي اوقات يك دفعه خيلي داغ ميكنه من اوايل فكر ميكردم هنگام بازي يا ......
ولي بعضي اوقات وقتي هيچ كاري هم نميكنم يكهو داغ ميشه به نظر دوستان دليل چي ميتونه باشه ؟

popp
23-05-2010, 18:09
پس مشکل از دما نیست . دقیقا بعد از زمان مشخصی خاموش میشه؟
حالا این کارو انجام بدید وقتی restart میکنید f2 رو بزنید و به setup برید و چند ساعت منتظر باشید
اگه restart شد که مشکل سخت افزاری داره و برید سراغ گارانتی اگر هم که نشد حتما مشکل از ویندوزه یا نرم افزار خاصی که شاید نصب کردید یا ویروس
کلا یه ویندوز سون دیگه نصب کنید یعنی غیر از این dvd که دارید شاید dvd ویندوز شما مشکل داره . اگر 64 بیتی نصب کرده بودید 32 بیتی نصب کنید . اگرم 32 بیتی نصب کرده بودید حالا 64 بیتی .

این کارو کردم restart نشد. یعنی سخت افزاری نیست؟
چطور میتونم یه ویندوز مطمئن پیدا کنم؟ سراغ دارین شما. این ویندوز ماله مجموعه سی دی های لرد بود. ماله خوده dell هم ویندوزش active نمیشد. هی پیام میداد واسه همین عوض کردمش. شما ویندوز 7 رو از کجا نصب کردین؟
ممنونم از کمکتون
ولی من هنوز مطمئن نیستم از ویندوز باشه آخه قبل ریست شدن پیغامی نمیده. یه دفعه ای ریست میشه. ولی امیدوارم سخت افزاری نباشه در این موردم یه توضیحی بدی ممنون میشم.
از ویروس به احتمال زیاد نیست چون ویروس یاب یک میلیون تومنی nod نصب کردم.

golabi_65
23-05-2010, 20:19
این کارو کردم restart نشد. یعنی سخت افزاری نیست؟
چطور میتونم یه ویندوز مطمئن پیدا کنم؟ سراغ دارین شما. این ویندوز ماله مجموعه سی دی های لرد بود. ماله خوده dell هم ویندوزش active نمیشد. هی پیام میداد واسه همین عوض کردمش. شما ویندوز 7 رو از کجا نصب کردین؟
ممنونم از کمکتون
ولی من هنوز مطمئن نیستم از ویندوز باشه آخه قبل ریست شدن پیغامی نمیده. یه دفعه ای ریست میشه. ولی امیدوارم سخت افزاری نباشه در این موردم یه توضیحی بدی ممنون میشم.
از ویروس به احتمال زیاد نیست چون ویروس یاب یک میلیون تومنی nod نصب کردم.

فعلا بهترین کار اینه که همون ویندوزی که داشتید و اکتیو نمیشد رو نصب کنید و با این فایل که اپلود کردم اکتیوش کنید تا ببینیم نتیجه چیه .

1564 من هم ظرف این 10 روز که داشتم 3 بار هنگ کرده . من hp dv6 داشتم عوض کردم بخاطر lcd اما یجورایی داره اذیت میکنه این 1564 . لپتاپ بدی نیست اما به نظر من hp صرف نظر از lcd کلا همه چیش بهتر و با کیفیت تره . من ظرف 11 ماه که hp داشتم حتی 1 بار هم هنگ نکرد و دقیقا مصداق اینه که هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
به هر حال امیدوارم که 1564 بیشتر از این مشکل ساز نشه . البته بحث اورجینال بودن ویندوز هم مهمه
من رو hp ویستا اورجینال داشتم و به شدت از همه چی غیر از lcd راضی بودم
از مشکلات دیگه 1564 کار کردن زیاد فن با دور بالاست و مشکل دیگه اینه که تاچ پدش خیلی خوب نیست اما خوبه
اینها همه نسبی هست نسبت به hp که داشتم اینجوریه

popp
23-05-2010, 20:54
فعلا بهترین کار اینه که همون ویندوزی که داشتید و اکتیو نمیشد رو نصب کنید و با این فایل که اپلود کردم اکتیوش کنید تا ببینیم نتیجه چیه .

1564 من هم ظرف این 10 روز که داشتم 3 بار هنگ کرده . من hp dv6 داشتم عوض کردم بخاطر lcd اما یجورایی داره اذیت میکنه این 1564 . لپتاپ بدی نیست اما به نظر من hp صرف نظر از lcd کلا همه چیش بهتر و با کیفیت تره . من ظرف 11 ماه که hp داشتم حتی 1 بار هم هنگ نکرد و دقیقا مصداق اینه که هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
به هر حال امیدوارم که 1564 بیشتر از این مشکل ساز نشه . البته بحث اورجینال بودن ویندوز هم مهمه
من رو hp ویستا اورجینال داشتم و به شدت از همه چی غیر از lcd راضی بودم
از مشکلات دیگه 1564 کار کردن زیاد فن با دور بالاست و مشکل دیگه اینه که تاچ پدش خیلی خوب نیست اما خوبه
اینها همه نسبی هست نسبت به hp که داشتم اینجوریه

عزیز شما خودت همین ویندوزو نصب کردی؟ اگر سیستم شما هم هنگ میکنه که من باز ویندوزه dell رو نصب نکنم .
برم سراغ یه ویندوزه 7 دیگه.
سیستم خودت چرا هنگ میکنه؟

golabi_65
23-05-2010, 21:38
عزیز شما خودت همین ویندوزو نصب کردی؟ اگر سیستم شما هم هنگ میکنه که من باز ویندوزه dell رو نصب نکنم .
برم سراغ یه ویندوزه 7 دیگه.
سیستم خودت چرا هنگ میکنه؟

نه من اون ویندوزو ندارم یه چیز دیگه هست مال من ، دلیل هنگ رو هم دقیقا نمیدونم . اصلا حوصله نصب دوباره ویندوزو ندارم . مگر اینکه بیشتر بشه مشکل
از دوستانی که 1564 دارن این مشکل رو دارن یا نه ؟ امیدوارم که سخت افزاری نباشه چون یکی از آشناها هم تا حدی مشکل داره با 1564 فعالیت های غیر طبیعی داره :31:

arian-sr599
24-05-2010, 09:01
سلام دوستان
من دنبال خرید دا اینسپایرون 1564 هستم اما از هر کی می پرسم میگن شانسیه خوب دراد یا نه و اینکه خیلی ریفر داره تو بازار.نمی دونم چیکار کنم؟!

*LionHeart*
24-05-2010, 10:29
سلام دوستان

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

يه با مرام ميومد اين كرك زيگورات رو اين جا آپلود ميكرد ما ديگه با اين زانو درد و كمر درد :27::27: پا نشيم تا اون جا بريم

جوابي نداشت ؟

heidary_sh
24-05-2010, 11:29
اين كرك كه ميگيد كجاي دي وي دي است ما كه همينطور نصب كرديم مشكلي هم نداره

AMINGERAMI
24-05-2010, 11:33
سلام دوستان
من دنبال خرید دا اینسپایرون 1564 هستم اما از هر کی می پرسم میگن شانسیه خوب دراد یا نه و اینکه خیلی ریفر داره تو بازار.نمی دونم چیکار کنم؟!

اصلا عجله نکن!حسابی تحقیق کن.

من بالاترین مدل موجودشو خریدم و الان ازش راضیم و هیچ مشکلی نداره!:10:

طبق آخرین آمار بنده شرکت دل تو چند ماه اخیر محصولاتش بالاترین فروش را در آمریکا و اروپا داشته.بعد دل هم شرکت ایسر بوده!:8::31:

دل یه مدل جدید داده که 8 گیگ رم داره و ..... چند ماه دیگه هم میاد ایران!صبر کن اونو بگیر!:20:

کلام آخر : آخرین سیستم 1564 دل رو بگیر!پشیمون نمیشی!ولی باز تحقیق کن!:13:

یا حق

hassan19
24-05-2010, 13:40
نه من اون ویندوزو ندارم یه چیز دیگه هست مال من ، دلیل هنگ رو هم دقیقا نمیدونم . اصلا حوصله نصب دوباره ویندوزو ندارم . مگر اینکه بیشتر بشه مشکل
از دوستانی که 1564 دارن این مشکل رو دارن یا نه ؟ امیدوارم که سخت افزاری نباشه چون یکی از آشناها هم تا حدی مشکل داره با 1564 فعالیت های غیر طبیعی داره :31:

نمی دونم واقعا شاید بعضی اوقات شانسی باشه که یه ویندوز روی یه سیستم جواب میده و تا مدت ها کار می کنه و ممکنه که این طور نباشه..ولی مال من که تا حالا مشکل نداشته و دارم اپدیت ویندوز رو هم می گیرم..و الان هم دادم به رفیقم تا روی یه لپ تاپ دل خودش بریزه..البته که مال اون 1564 نیست..باید ببینم روی سیستم اون چه طوریه؟!

البته مال من از طرف گارانتی زیگورات داخل جعبه بود،به تمامی دوستان خریدار محصولات دل پیشنهاد میشه فقط لپ تاب های با گارانتی زیگورات را تهیه کنند..بحث این مشکلات نیست..این گارانتی لوازم همراه مثل باتری ،شارژر و حتی رایتر و lcd رو هم ضمانت میکنه..و در مورد کرک هم باید بگم شاید شانس منه که اصلا من کرکی انجام ندادم و ویندوز با کرک OEM اوریجینال شده بود و نیازی به نصب کرک نبود..

سوالی بود در خدمتیم..:11:

hassan19
24-05-2010, 13:46
سلام دوستان

در تایید حرف AMINGERAMI عزیز باید گفت بهترین کاری که شما باید بکنید اینه که برید و از تعمیرکاران لپ تاب در مراکز معتبر امار خرابیهای مدل های مختلف دل و سونی و غیره رو بپرسید..و بسته به نیازتون سیستم مورد نظرتون رو تهیه کنید..:46:

arian-sr599
24-05-2010, 18:04
ممنون دوستان عزیز از راهنماییتون
خوب خیلیا میگن مشکل دارهویه دوستی الان بهم گفت که بهمن یه سری اومده ایراد داره اما جدیدا" دوباره اومده عالیه. نظر شمام همینه و اینکه اگه اینطوره راه شناخت سری جدیدش چیه؟ زیگورات از همه نظر مطمئنه؟
ممنون

Hamid Hamid
24-05-2010, 19:00
ممنون دوستان عزیز از راهنماییتون
خوب خیلیا میگن مشکل دارهویه دوستی الان بهم گفت که بهمن یه سری اومده ایراد داره اما جدیدا" دوباره اومده عالیه. نظر شمام همینه و اینکه اگه اینطوره راه شناخت سری جدیدش چیه؟ زیگورات از همه نظر مطمئنه؟
ممنون
سلام.دوست عزيز فكر نميكنم سريه قديم و جديد داشته باشه.فرقي نداره.
اون كسايي هم كه گفتن شايد منظورشون مدل core i7 بوده.هرچند من جايي راجب core i9 هم خوندم.

popp
24-05-2010, 20:25
من سیستمم 1564
با ram 4g
hard320
قیمت 840 هست
cpu cor i3 ,....

بعد از نصب ویندوز 7 خوده dell کدوم درایورارو باید نصب کنم؟ همشو؟ یا اونایی که به سیستمم میخوره؟
منظورم از سی دی درایورهای زیگورات هست.
سری پیش بعده نصب ویندوز و وصل شدن به اینترنت مشکلی در مورد غیر اصل بودن سیستمم پیش اومد چی کار کنم که باز این مشکل چیش نیاد؟
ممنون میشم سریع کمک کنین.

*LionHeart*
25-05-2010, 02:56
سلام دوستان

راستي يه مشكلي كه اخيرا واسم پيش اومد بعضي اوقات يك دفعه خيلي داغ ميكنه من اوايل فكر ميكردم هنگام بازي يا ......
ولي بعضي اوقات وقتي هيچ كاري هم نميكنم يكهو داغ ميشه به نظر دوستان دليل چي ميتونه باشه ؟

:11::11::11:

heidary_sh
25-05-2010, 08:31
من سیستمم 1564
با ram 4g
hard320
قیمت 840 هست
cpu cor i3 ,....

بعد از نصب ویندوز 7 خوده dell کدوم درایورارو باید نصب کنم؟ همشو؟ یا اونایی که به سیستمم میخوره؟
منظورم از سی دی درایورهای زیگورات هست.
سری پیش بعده نصب ویندوز و وصل شدن به اینترنت مشکلی در مورد غیر اصل بودن سیستمم پیش اومد چی کار کنم که باز این مشکل چیش نیاد؟
ممنون میشم سریع کمک کنین.

كل درايورها را نصب كنيد

popp
25-05-2010, 10:02

چه طور میشه از بلوتوس لب تاپ استفاده کنم؟ هیچ اثری از بلوتوس نیست در سیستمم.

dHb
25-05-2010, 16:40
سلام دوستان.من میخوام 1564 بگیرم فقط میخواستم از اساتیدی که دارن بپرسم وایرلسش چتوره ؟ من بد جوری نیاز دارم با سرعت بالا بتونم دانلود کنم!(مثلا 50 تا فایل 200مگ هر کدوم 0.5 Mbps):20:

mahsaeed
25-05-2010, 18:22
آقا من یه سوالی داشتم
با این که ویندوز 64 بیتی هم نصب کردم باز م 2.5 گیگ از رمم غیر قابل استفاده است:41:

roteal2007
25-05-2010, 18:31
آقا من یه سوالی داشتم
با این که ویندوز 64 بیتی هم نصب کردم باز م 2.5 گیگ از رمم غیر قابل استفاده است:41:

سوالتون به اینجا مربوط میشه:

heidary_sh
26-05-2010, 07:26
سلام
يك فايلي به نام Locker01.flk در شاخه user\my document من بود در ويندوز سون 32 بيتي كه آن را پاك كردم حالا علاوه بر اينكه آفيس من كار نمي كند تازه اطلاعات uninstall كردن در كنترل پنل كلا پاك شده انگار كه هيچ برنامه اي نصب نكرده ام لطفا كمك كنيد
حجمش نزديك 2 گيگ بود

popp
26-05-2010, 08:20

چه طور میشه از بلوتوس لب تاپ استفاده کنم؟ هیچ اثری از بلوتوس نیست در سیستمم.

کسی نیست جواب بده لطفا؟

hassan19
26-05-2010, 18:52
کسی نیست جواب بده لطفا؟

دوستان دقت کنند که من dvd ویندوز 7 رو به رفیقم دادم تا تست کنه و جواب بده..ایشون هم ازش یه ایمج گرفته بود و روی لپ تابش نصب کرده بود..این طور که به نظر می رسه این dvd درسته که از طرف زیگورات ارائه شده و در بار اول بدون مشکل و بدون نصب هیچ کرکی نصب شد ولی این طور به نظر میرسه که این dvd ویندوز یک بار مصرف باشه..و همون طور که روش نوشته فقط یکبار روی یک لپ تاب Dell نصب میشه..حالا اینکه کاشکی خود dvd رو نصب می کرد نه کپی رو و اینکه لپ تاب رفیقمون acer بوده نه dell هم مزید بر علت میتونه باشه..

ولی اینو میدونم که حتی اگه این لپ تاب با یک نسخه ویندوز نصب شده روش ارائه میشد نه با Dos هم در دفعات بعدی میتونست مشکل ساز باشه..و این هم با اصل کپی رایت مایکروسافت در تناقضه..چون هر کی اگه قرار بود بیاد و از این نسخه خریداری شده استفاده کنه که میشد ایران!!! نه امریکا و قانون حقوق مولف !!

در هر صورت من اینو میدونم که خوشبختانه زیگورات از این ویندوز پشتیبانی میکنه..و در دفعات نصب باید از کرک "علیه السلام" استفاده کرد..سعی می کنم کرکی رو که خودم برای نسخه PC ریخته بودم رو اپلود کنم..

فعلا که امتحانات داره میرسه و وقت ذیقه..

در مورد مشکل بلوتوث دوستمون هم باید همان نسخه بلوتوث روی dvd درایور ها رو نصب کرد..چند ثانیه بعد کادری با علامت بلوتوث در حال چشمک زدن پیدا میشه..حالا یک وسیله ی بلوتوث دار مثل موبایل رو روشن می کنید تا تنظیمات بعدی نصبش بیاد..این قلقش اینطوریه..

دوستان عزیز کمی وقت صرف کنند و به تجربیات خودشون اضافه کنند..همه چی که مثل هلو نمیره تو گلو!!!!

یا علی..♥

ravi
28-05-2010, 10:24
دوستاني كه اين سري از ايسوس رو دارن و باهاش آشنا هستن هر چيزيرو در موردش ميدونن بگن؟
البته مشخات مدلهاشواز خود سايت ايسوس گرفتم ميمونه تجربه كاري دوستان.
ممنون

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------

معذرت ميخوام اشتباه اينجا پست دادم
مديران محترم حذف كنن

unavailable
28-05-2010, 13:42
سلام دوستان

من کانفیگ 2 گیگ رم رو گرفتم و شارژ اولیه کردم(12 ساعت)

امروز که 7 رو نصب کردم و کرک کردم بعد از 10 مین لپتاپ صفحش سیاه شد (حالت screen saver) بعد که خواستم وارد محیط ویندوز بشم هر کار کردم صفحه بر نگشت ,حتی با کلید پاور خاموش نشد تا صبر کردم که شارژ تموم شه.

علت این مورد چیه؟ ایا برای شما پیش اومده؟

راه حل؟

unavailable
28-05-2010, 14:44
سلام

حالا که میخواستم یه screen saver واسش انتخاب کنم با پیغام زیر روبرو شدم:

the screen saver can't run because it requires a newer video card or one that's compatible with direct 3D

و نکته قابل ذکر دیگه در این مورد این هست که ریزولوشن رو بیشتر از 728*1024 ساپورت نمیکنه ...

و تو دیوایس منیجر هم جز موردی به شرح:PCI simple communications controller بقیه سخت افزار ها بدرستی نصب شدن.

و PCI simple communications controller هم تصور میکنم مربوط به بلوتوث باشه ,چون اصلا هیچ اثری از اون تو دستگاه و دیوایس منیجر نیست.

و مورد دیگه اینکه اون مشکل قبلی هم به خاطر گرافیک نیست؟

پیشنهاد نمیکنید که درایور ویندوز رو انیستال کنم و درایور خود دل رو نصب کنم؟ ایا نسخه پایداری از اون منتشر شده؟

Hamid Hamid
28-05-2010, 15:56
سلام

حالا که میخواستم یه screen saver واسش انتخاب کنم با پیغام زیر روبرو شدم:

the screen saver can't run because it requires a newer video card or one that's compatible with direct 3D

و نکته قابل ذکر دیگه در این مورد این هست که ریزولوشن رو بیشتر از 728*1024 ساپورت نمیکنه ...

و تو دیوایس منیجر هم جز موردی به شرح:PCI simple communications controller بقیه سخت افزار ها بدرستی نصب شدن.

و PCI simple communications controller هم تصور میکنم مربوط به بلوتوث باشه ,چون اصلا هیچ اثری از اون تو دستگاه و دیوایس منیجر نیست.

و مورد دیگه اینکه اون مشکل قبلی هم به خاطر گرافیک نیست؟

پیشنهاد نمیکنید که درایور ویندوز رو انیستال کنم و درایور خود دل رو نصب کنم؟ ایا نسخه پایداری از اون منتشر شده؟
فكر ميكنم از گرافيكت باشه.درايورشو درست نصب كردي؟
درسته اونم بلوتوثه.خلاصه هرچي هست درايوراتو خوب نصب نكردي.

unavailable
28-05-2010, 18:59
من اصلا درایوری نصب نکردم,هرچی بوده خود ویندوز 7 نصب کرده.!!!

حالا بهترین کاری که میشه انجام داد چیه؟

Hamid Hamid
28-05-2010, 19:20
من اصلا درایوری نصب نکردم,هرچی بوده خود ویندوز 7 نصب کرده.!!!

حالا بهترین کاری که میشه انجام داد چیه؟
اينكه بري سايت دل و درايورارو از اونجا متناسب با ويندوزت دانلود كني.
اگرم كه داري خب نصبشون كن همرو.7 فقط يكي 2 تا رو خودش ميشناسونه.بقيرو بايد خودت درايوراشو نصب كني.

unavailable
28-05-2010, 20:43
منظور اینه که همه ی درایورهای نصب شده توسط 7 رو uninstall کنم و از سایت دل همه رو دانلود کنم؟

در ضمن فراموش کردم بگم که کلید های کم و زیاد کردن نو هم کار نمیکنه؟ اینم از درایور گرافیکه؟

صدای لپتاپ هم زیاد نیست ,ایا اینم از درایور هست؟

unavailable
28-05-2010, 21:41
دوستان برای شما هم این مشکل به وجود اومده که خود ویندوز 7 کارت گرافیک رو بشناسه و درایورشم نصب کنه و مشکلات من رو داشته باشید؟

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

اينكه بري سايت دل و درايورارو از اونجا متناسب با ويندوزت دانلود كني.
اگرم كه داري خب نصبشون كن همرو.7 فقط يكي 2 تا رو خودش ميشناسونه.بقيرو بايد خودت درايوراشو نصب كني.

من متوجه منظور شما نشدم که فقط یکی 2 تا رو میشناسه

من که تو دیوایس منیجیر نگاه میکنم جز بلوتوث همه رو شناخته!!! یعنی همه ی اونا بیخوده و اشتباه درایور رو نصب کرده؟

اخه یکی از دوستان "registered _user" گفته بودن که ویندوز 7 همه رو اتومات نصب میکنه.

چرا همه قهر کردن با این تاپیک ؟؟؟

unavailable
28-05-2010, 21:48
چرا موقعی که سرویس تگ رو تو سایت پشتیبانی دل وارد میکنم ,تو لیست operatin system فقط bios و windows 7 64 bit رو نشون

میده؟ بایوس کی تا حالا سیستم عامل شده؟ firmware بهتر بود بزنند به جای بایوس .

حالا این درایورهای 64 بیت قطعا برای ویندوز های 64 بیتی هست و یا نه بیخود زدن 64 بیت؟؟ کسی تا به حال اون درایورها رو دانلود کرده؟

من اینترنت منسوخ شده دارم ,نمیتونیم ریسک کنم.!!!

من فرصت زیادی ندارم ,یعنی فردا شب به بعد اینترنت ندارم پس سریعتر "در صورت امکان"

unavailable
29-05-2010, 00:27
لطفا یه لینک معتبر واسه درایور های ویندوز 7 32 بیتی 1564 این کانفیگ بزارید:

Dell Inspiron 1564
CPU:2.13,3MB
RAM:2GB
H.D.D:250
DRIVE:DVD RW
LCD:15.6 WXGA
VGA:4500 Intel

Dark KnighT
29-05-2010, 10:19
سلام
چند سوال داشتم که اگر جواب بدین ممنون میشم :

- گارانتی دلیران از هر نظر توصیه شده هست؟
- کانفیگ i3 با 3 مگ کش و 4 گیگ رم و 320 گیگ هارد و گرافیک ATI 4330 رو در نظر دارم. حالا Win7 هیچ مشکلی با این مشخصات نداره؟ احیانا مشخصات سخت افزاری روی نرم افزار تاثیر منفی بذاره و یا عکس قضیه؟
- آیا هنوز راهی برای نصب Win XP/Vista به صورت معمول و با درایورهای اریجینال نیومده؟
- باتری 6 سل دستگاه در عمل چقدر جواب میده؟ روی کاغذ به نظر بیشتر از 3 ساعت هست. اگر تنظیمات در بالاترین حد خود باشند چقدر دوام میاره؟
- صفحه نمایش دستگاه رو در مجموع چطور ارزیابی می کنید؟ از هر نظر.
- مشکل خـیلی خاصی که این مدل نداره؟

با تشکر

Hamid Hamid
29-05-2010, 11:20
سلام
چند سوال داشتم که اگر جواب بدین ممنون میشم :

- گارانتی دلیران از هر نظر توصیه شده هست؟
- کانفیگ i3 با 3 مگ کش و 4 گیگ رم و 320 گیگ هارد و گرافیک ATI 4330 رو در نظر دارم. حالا Win7 هیچ مشکلی با این مشخصات نداره؟ احیانا مشخصات سخت افزاری روی نرم افزار تاثیر منفی بذاره و یا عکس قضیه؟
- آیا هنوز راهی برای نصب Win XP/Vista به صورت معمول و با درایورهای اریجینال نیومده؟
- باتری 6 سل دستگاه در عمل چقدر جواب میده؟ روی کاغذ به نظر بیشتر از 3 ساعت هست. اگر تنظیمات در بالاترین حد خود باشند چقدر دوام میاره؟
- صفحه نمایش دستگاه رو در مجموع چطور ارزیابی می کنید؟ از هر نظر.
- مشکل خـیلی خاصی که این مدل نداره؟

با تشکر
دليران از اونجايي كه مخصوص خود دل هست خوبه نسبت به بقيه.
ويندوز 7 هم برعكس ويستا و xp كاملآ جواب ميدهخ و دستگاه بهترين عملكرد رو تو اين ويندوز داره.
هنوز هم نصب اين 2 ويندوز توصيه نميشه رو اين مدل.
راجب باطري هم بگم كه نسبتآ خوب هست و همون 3 ساعت رو جواب ميده.اما اگه زياد كار بكشي و در بالاترين حد باشه اين زمان حدودآ نصف ميشه.
صفحه نمايش هم خوبه.
مشكل خاصي هم نداره.مبارك باشه

arian-sr599
29-05-2010, 12:12
زیگورات بهتره گارانتیش یا دلیران و اینکه اگه از اینا بخرم در مورد ریفر خیالم جمع باشه؟

Hamid Hamid
29-05-2010, 16:21
زیگورات بهتره گارانتیش یا دلیران و اینکه اگه از اینا بخرم در مورد ریفر خیالم جمع باشه؟
تو پست قبل گفتم دليران فقط مخصوص دل هست اما زيگوران چند برند رو شامل ميشه.
ديگه تصميم با خودتون

arian-sr599
29-05-2010, 16:33
ممنون اما در مورد ریفر چطور؟ تو زیگورات و دلیران هم ریفر گیر میاد؟!

REGISTERED-USER
29-05-2010, 19:45
اینقدر بگو ریفر که ریفر گیرت بیاد :دی

خیر ! یه گاارانتی خوب وقتی بخواد ریفر بده خودش میزنه RFB ! اینا که میفروشه همه نو هستند

ولی پک صفر و اکبند عمرا نیستند ... یا تو ویترین بوده یا توی دستشون و ... !

unavailable
30-05-2010, 14:01
نه عزیز من . این سی پی یو دو هسته ای هست و اصلا هم از core 2 dou 2.8 قوی تر نیست و به گرد پای اون هم نمیرسه . فرکانس اون 2.13 هست.

core 2 dou 2.8 رو با سری core i7 720QM مقایسه می کنند که 4 هسته ای هست و فرکانس کاری اون 1.6 هست و می تونه به تکنولوژی جدید اینتل تا 2.8 برسه. این سی پی یو تازه حدود 5 درصد از core 2 dou T9600 2.8 قوی تر هست.

شما بر چه اساسی میگید cor i3 دو هسته ای هست ؟ و به گرد پای cor 2 dou نمیرسه؟

بیخود این اطلاعات غلط رو ندید,حداقل همه میدونیم core i3 چهار هسته ای هست و قدرت اونا بستگی به محیط سیستم عامل و نرم افزار داره . (بهتره به بنچ ها و امتیاز های اونا تو تست نرم افزار ها استناد کنید)

در ضمن cor i3 سیستم عامل های 64 بیتی رو ساپورت میکنه که میتونه در اون محیط بازدهی بیشتری داشته باشه.

abc2
30-05-2010, 14:21
شما بر چه اساسی میگید cor i3 دو هسته ای هست ؟ و به گرد پای cor 2 dou نمیرسه؟

بیخود این اطلاعات غلط رو ندید,حداقل همه میدونیم core i3 چهار هسته ای هست و قدرت اونا بستگی به محیط سیستم عامل و نرم افزار داره . (بهتره به بنچ ها و امتیاز های اونا تو تست نرم افزار ها استناد کنید)

در ضمن cor i3 سیستم عامل های 64 بیتی رو ساپورت میکنه که میتونه در اون محیط بازدهی بیشتری داشته باشه.

Core i3 دوتا هسته فیزیکی داره ولی می تونه تا 4 هسته Threads کنه (همون شبیه سازی) . ولی با این حال C2D T9600 از این CPU قویتر هست . (T9600 هم ویندوز 64 بیتی رو ساپورت میکنه) به نظر من این T9600 رو باید با Core i5 520m مقایسه کرد وگرنه T9600 به گرد پای Core i7 720QM نمیرسه .

به اینجا سر بزنید متوجه می شید :

jefer.jefri
30-05-2010, 17:21
سلام
من رو studio 1557 یه برنامه دیدم که وقتی کلید باتری رو میزنه (اون بالا تو کلید های F ) برنامه dell battery meter براش باز میشه که وقتی باتری رو لپ تاپ هست و به برق وصلش میکنه مثل این میمونه که باتریشو برداشته
کسی چیزی میدونه که اینو رو 1564 هم میشه نصب کرد یا نه؟

Hamid Hamid
30-05-2010, 22:17
سلام
من رو studio 1557 یه برنامه دیدم که وقتی کلید باتری رو میزنه (اون بالا تو کلید های F ) برنامه dell battery meter براش باز میشه که وقتی باتری رو لپ تاپ هست و به برق وصلش میکنه مثل این میمونه که باتریشو برداشته
کسی چیزی میدونه که اینو رو 1564 هم میشه نصب کرد یا نه؟
نميدونم من تا حالا نشنيدم.
اما اگه برنامه باشه بعيد ميدونم رو 1564دهم اجرا نشه

unavailable
31-05-2010, 00:48
سلام دوستان

فعلا مشکلی جز بلوتوث با این لپتاپ ندارم ,به چه طریق میشه بلوتوث رو فعال کرد؟

اصلا هیچ اثاری از بلوتوث توی دیوایس منیجر نیست.!!! انگار که این جور سخت افزاری وجود نداره.!!!

در ضمن من ویندوز home نصب کردم -سرعتش نسبت به التیمیت چطوره؟

mt33
31-05-2010, 05:30
من آمریکا زندگی میکنم و این مدل خریدم اما سوال دارم آیا برنامهاش نصب شده هست یا احتیاج به recovery داره ؟

فقط متاسفانه رنگ قرمز موجود بود و برای رنگهای دیگه باید انلاین سفارش میدادم به نظرتون رنگ قرمز ضایع نیست ؟

arian-sr599
31-05-2010, 08:56
mt33 عزیز مبارک باشه
نه چرا؟
قرمزش ضایع نیست.اسپرت تره
مبارک باشه

heidary_sh
31-05-2010, 10:32
سلام دوستان

فعلا مشکلی جز بلوتوث با این لپتاپ ندارم ,به چه طریق میشه بلوتوث رو فعال کرد؟

اصلا هیچ اثاری از بلوتوث توی دیوایس منیجر نیست.!!! انگار که این جور سخت افزاری وجود نداره.!!!

در ضمن من ویندوز home نصب کردم -سرعتش نسبت به التیمیت چطوره؟

دوستان ويندوز 7 درست است كه اكثر سخت افزارها بغير از باوتوث را ميشناسه ولي بايد با دي وي دي درايورهاي زيگورات كل درايورها را مجددا نصب كرد آن موقع تمامي مسائل مطرح شده در 2 و 3 صفحه اخير حل ميشود

mahyar2020
31-05-2010, 20:52
سلام دوستان
من چند مدل لپ تاپ 1564 با کانفیگ های مختلف برایم از چین وارد شده که با گارانتی ایران می فروشم
در صورات تمایل پیام دهید

Masih720
01-06-2010, 05:32
سلام دوستان
شما تا حالا با این لپ تاپ بازی کردین
من بازی های جدید زیادی رو روش تست کردم
cpu و ram خیلی خوب جواب می دن ولی گرافیک....واقعا افتضاحه
گرافیک من ATI HD 4330 هاست ولی واقعا گند میزنه
C&C4 just cause 2 splinter cell:conviction Gta:the lost episodes sims 3
البته pes 10 رو واقعا عالی اجرا می کرد
نمی دونم چرا این جوریه این گرافیکش
همه ی درایوراشم نصب کردم ولی...

Hamid Hamid
01-06-2010, 08:43
سلام دوستان
شما تا حالا با این لپ تاپ بازی کردین
من بازی های جدید زیادی رو روش تست کردم
cpu و ram خیلی خوب جواب می دن ولی گرافیک....واقعا افتضاحه
گرافیک من ATI HD 4330 هاست ولی واقعا گند میزنه
C&C4 just cause 2 splinter cell:conviction Gta:the lost episodes sims 3
البته pes 10 رو واقعا عالی اجرا می کرد
نمی دونم چرا این جوریه این گرافیکش
همه ی درایوراشم نصب کردم ولی...
سلام.بله من Call of duty 6 رو خوب اجرا كردم باهاش.
خب لپ تاپه ديگه شما نبايد انتظاري كه از كنسول داري از اين دستگاهم داشته باشي.
اما شما هم زياد بازي نكن.اگرم بازي كردي زياد سنگين نباشه.

unavailable
01-06-2010, 14:25
بالاخره با مطالعه کل تاپیک مشکلات کامل برطرف شد.

hassan19
01-06-2010, 17:05
بالاخره با مطالعه کل تاپیک مشکلات کامل برطرف شد.

خدا رو شکر..به سلامتی مشکل همه حل بشه..به قول اون اقا ما در خدمت شما هستیم تا مشکلاتتون رو حل کنیم..:10:

Dark KnighT
01-06-2010, 17:48
من هم یک 1564 برای کسی گرفتم.
گارانتی دلیران طبقه همکف پایتخت (کرمانی) توصیه میشه. مشخصاتشون توی سایت رسمی هم هست.

با تشکر از راهنمایی دوستان

piraei
01-06-2010, 22:24
سلام دوستان خسته نباشيد
من حدود يك ماهه كه يه دستگاه 1564 با سي پي يو Core i5 بدون ويندوز گرفتم
الان هم يك نسخه ويندوز 7 32 بيتي روش نصب كردم
آخرين درايور رو هم از سايت dell دانلود كردم ولي هم موقع دستگاه رو خاموش ميكنم و بعد از جابجائي دوباره روشن ميكنم
هم سرعت بالا اومدن ويندوز خيلي كند ميشه هم اينكه نور و رنگ صفحه نمايش خيلي روشن ميشه و در آخر هم اين پيغام كنار ساعت به نمايش در مي آد :
Display driver stopped responding and has recoverd
display driver Intel Graphics Accelerator Driver for Windows XP(R) stopped
responding and has successfully recovered
از دوستاني كه اطلاعات دارم خواهش ميكنم كمك كنيد ديگه خيلي كلافه شدم
.

_Elham_
01-06-2010, 22:29
سلام

آخرین قیمت 1564 با Corei5 چقدره؟

Hamid Hamid
02-06-2010, 06:56
سلام دوستان خسته نباشيد
من حدود يك ماهه كه يه دستگاه 1564 با سي پي يو Core i5 بدون ويندوز گرفتم
الان هم يك نسخه ويندوز 7 32 بيتي روش نصب كردم
آخرين درايور رو هم از سايت dell دانلود كردم ولي هم موقع دستگاه رو خاموش ميكنم و بعد از جابجائي دوباره روشن ميكنم
هم سرعت بالا اومدن ويندوز خيلي كند ميشه هم اينكه نور و رنگ صفحه نمايش خيلي روشن ميشه و در آخر هم اين پيغام كنار ساعت به نمايش در مي آد :
Display driver stopped responding and has recoverd
display driver Intel Graphics Accelerator Driver for Windows XP(R) stopped
responding and has successfully recovered
از دوستاني كه اطلاعات دارم خواهش ميكنم كمك كنيد ديگه خيلي كلافه شدم
.
اين پيغام نشون از مشكل داشتن درايور گرافيك هست.شمكا گرافيكتون اينتل 4500 هست؟
تا حالا xp نصب كرديد؟

abolo
02-06-2010, 07:45
سلام دوستان من فقط موندم چرا این مدل اینطوریه من یکی از مدلهای سونی گرفتم با سی پیو corei3 ویندوز اکس پی به راحتی کار میکنه و روونه؟

jefer.jefri
02-06-2010, 12:40
سلام

ن وقتی splinter cell convinction بازی مکنم یه دفه گیر مکنه وسط بازی.درایور گرافیکم هم نصبه.حتی کیفیت گرافیک بازی رو هم که کم مکنم فرقی نمکنه.مشکل چیه؟

RAGING BULL
03-06-2010, 02:22
سلام
می خواستم بپرسم با این همی مشکلاتی که درباره 1564 گفته شد البته خوبیاشم گفته شد درسته قیمتش مناسبه کاراییش بالاست اما با این همی مشکلاتی که دوستان بیان کردم مثل بلوتوث/نصب درایور/نصب ویندوز/صدای هارد/Pdfو ...
آیا واقعا ارزش خریدن داره یا نه ؟
من قصد خرید 1564دارم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI و ... اما حاضر نیستم که کیفیت رو فدای پول کنم می خواستم از کسایی که برای مدت زیادی از این مدل استفاده کردند بپرسم ارزش خریدن داره یا نه ؟ با دلیل و منطق نه از روی احساس که چون خودشون این مدل رو دارن حتما خوبه
مرسی.

RAGING BULL
03-06-2010, 11:48
سلام
من قصد خرید 1564 دارم بیشتر مطلبی که گفته بودید رو دربارش تو این تاپیک خوندم هم مزایا هم معایب.
حالا می خواستم بپرسم با مزایا یی که داره مثل قیمت مناسب ظاهر زیبا امکانات کامل و با معایبی که گفته شد مثل مشکلاتی از قبیل نصب انواع ویندوز یا نمایش علایم باطری یا مشکلات PDF و یا نور صفحه و BULETOOTTH و WIRELESS و از این قبیل آیا واقعاً ارزش خریدن داره ؟از کسایی که برای مدت زیادی 1564 دارن می پرسم؟
لپ تاپ زیبایی ست و امکاناتش کامله اما باید کاراییشو نشون بده دیگه همه چیزم ظاهر نیست
مرسی

heidary_sh
03-06-2010, 12:11
سلام
می خواستم بپرسم با این همی مشکلاتی که درباره 1564 گفته شد البته خوبیاشم گفته شد درسته قیمتش مناسبه کاراییش بالاست اما با این همی مشکلاتی که دوستان بیان کردم مثل بلوتوث/نصب درایور/نصب ویندوز/صدای هارد/Pdfو ...
من قصد خرید 1564دارم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI و ... اما حاضر نیستم که کیفیت رو فدای پول کنم می خواستم از کسایی که برای مدت زیادی از این مدل استفاده کردند بپرسم ارزش خریدن داره یا نه ؟ با دلیل و منطق نه از روی احساس که چون خودشون این مدل رو دارن حتما خوبه
مرسی.

سلام تمامی مشکلاتی گفتید اصلا وجود ندارد اگر dvd درایورهای زیگورات را کامل نصب کنید با pdfهم اصلا مشکلی ندارم بلوتوث هم دقیقا کار میکند

mahsaeed
03-06-2010, 14:51
سلام
مرسی.

سلام من یه1564خریدم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI از زیگورات ویندوز سون خودمم روش نصب کردم دریورای زیگواتم نصب کردم و نه با بلوتوث و نه با pdf یا هر چیز دیگه ای مشکلی ندارم ول از من می شنوی اگه می تونی کمی بیشتر هزینه کنی یه مدلی از دل هست از این مدل بهتره مدل وسترو 3500
البته کارایی هر دو یکی هست ولی این هم بدنه مقاومتری داره و هم پورت ای ساتا داره و هم مدل جدیدتری هست و هم fp داره و هم ویندوز سون روش اوریجینال هست با گارانتی زیگورات قیمتش 1میلیون و 80 هست ولی الان زیگورات نداره فکر کنم ایران دل داشته باشه
دوست عزیز از من بشنو ویا گارانتی زیگورات بخر یا گارانتی ایران دل و فریب مغازه ها رو نخور
بازم میگم اگه به هر دلیلی نتونستی 3500 رو بخری 1564 با اون کانفیگی که گفتی خیلی خوبه و مشکل خاصی نداره
اگر می خوای بازی کنی 1564 و اگه با برنامه های سه بعدی کار کنی 3500 رو بخر امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

سلام

ن وقتی splinter cell convinction بازی مکنم یه دفه گیر مکنه وسط بازی.درایور گرافیکم هم نصبه.حتی کیفیت گرافیک بازی رو هم که کم مکنم فرقی نمکنه.مشکل چیه؟

عزیزم مشکل از کرک بازیته نه از کامپیوترت

REGISTERED-USER
04-06-2010, 00:01
سلام

شما باید دیتیل ها رو بیاری پایین و بازی کنی مگه گرافیک چقدر قویه ؟

من ایسر خودم G310 512mb ddr3 vram هست با این حال برای اینکه بتونه روان و زیر 20 فریم بازی کنم انتی رو میارم بین 2 و 4 میزارم و لول ها رو کم میکنم

RAGING BULL
04-06-2010, 16:55
سلام تمامی مشکلاتی گفتید اصلا وجود ندارد اگر dvd درایورهای زیگورات را کامل نصب کنید با pdfهم اصلا مشکلی ندارم بلوتوث هم دقیقا کار میکند

ممنون از راهنمایینون امیدوارم همین طور که میگید باشه.:31:

RAGING BULL
04-06-2010, 16:59
:31:از دوستان خوبم heidary_sh و mahsaeed تشکر می کنم بابت راهنماییشون