مشاهده نسخه کامل
: مشاوره درمورد کیس با قطعات زیر
سلام دوستان بالاخره منم با دنبال کردن تاپیک و گشت و گذار تو چندتا سایت سیستم موردنظرم رو پیدا کردم
اما در موردش چندتا سوال دارم که اگه جوایش رو پیدا کنم با اطمینان خاطر بیشتری همین امروز و فردا جمعش میکنم
اول اجازه بدید قطعات رو معرفی کنم:
CPU : AMD PHENOM II X4 965 : 197.000 or AMD PHENOM II X4 955 : 177.000
MAIN : GIGABYTE MA770T-UD3P : 104.000 or MSI 770-C45 : 94.000
VGA : Sapphire HD4770 512M : 124.000 or CLUB HD4770 512M : 124.000
RAM : 2X2GIG ELEXIR DDR3 1600 100.000 or PATRIOT 4GB (2*2GB) DDR3 1333 : 95.000
HDD : SAMSUNG F3 500 : 51.000
POWER : GREEN 535A : 51.000
DVRW : LITEON 24X : 27.000
CASE : HELP
دوستان اگه بخوام قطعات سری اولی(گرونترها) رو بردارم کیس نزدیک 700 تومان میشه اما میخواستم با چندتا سوال و راهنمائی از طرف شما ببینم میتونم کاری کنم که کل هزینه 50.000 تومان کاهش پیدا کنه یا اینکه همون اولی ها رو بردارم
1- CPU : تفاوت 965 البته 125 واتش با 955 چقدره؟؟ آیا 965 همون 955 اورکلاک شده است؟؟ درکل به این 20.000 تومان تفاوت می ارزه یا نه؟؟
2- MAIN : همین سوال رو درمورد مادربوردها هم دارم ، به نظر خودم گیگا خیلی بهتر میاد ولی آیا این تفاوت 10.000 تومانی قابل توجیهه؟؟ من خودم تاحالا با MSI کار میکردم و ازش راضیم و از گیگا اصلا خوشم نمیومده اما از این مادربورد گیگا خیلی خوشم اومده ، مخصوصا بعد از تبلیغات دوستان ، ضمنا با دید اورکلاکی هم نگاه کنید اما فقط یه اور خوب و حساب شده.
3- VAG : فکر میکنم گرافیک خوبی انتخاب کردم اما کدوم برند رو بردارم خودم که میگم سافایر ، ضمنا این پهنای 128 بیت خیلی ضعف نیست؟؟ و مسئله مهمتر اینه که آیا این 4770 خوب اور میشه یا نه چون میخوام 20-30 درصد اورش کنم. مورد آخر گارانتی سافایر چیه؟؟
4- RAM : اگه دوست گرامی MAGIDIYUM پاتریوت رو معرفی نمیکردند اصلا بهش فکر نمیکردم اما آیا واقعا خوبه چون میگن تقلبیش هم تو بازار هست ،اصلا اگه CL8 هست پس چرا اینقدر ارزون؟! اگه مدل خوب و با قیمت مناسب معرفی کنید در جبران اون هزینه 50.000 تومانی مطمئنا موثر خواهد بود.
5- HARD : سوال ندارم ضمنا سیگیت 1.000 از این ارزون تر بود.
6- POWER : این پاور برای کاربرد من مناسبه و تو اور مناسب و به اندازه کم نمیاره؟؟
7- DVD : دو مدل بود یکی با لایت اسکریپت و اون یکی بدونش که البته با لایت اسکریپت 2.000 تومان گرونتره ، سوالم اینه که این اصلا کاربرد برام داره یا بیشتر حالت فانتزی داره؟؟ و اینکه سی دی هاش چنده و کلا می ارزه به استفاده اش یا نه؟؟
8- CASE : درمورد کیس هم اصلا ظاهرش برام ملاک نیست و به قول دوستان قراره بره زیر میز ، فقط و فقط مسئله تهویه رو مدنظر داشته باشید ، فکر میکنم بعد از رم و مادر بورد میتونه گزینه مناسبی برای کاهش هزینه 50.000 تومانی باشه.
منتظر راهنمائی های شما هستم ، متشکرم
amd>intel
25-01-2010, 10:36
پیشنهاد من
cpu phenom ii x4 945
main foxconn a7da-s 3.0
main 2gb twinmos ddr3
vga msi 4850
power 500w silentpro
case silvershark
hard 500gb samsung f3
ess_1362
25-01-2010, 14:22
سلام دوستان بالاخره منم با دنبال کردن تاپیک و گشت و گذار تو چندتا سایت سیستم موردنظرم رو پیدا کردم
اما در موردش چندتا سوال دارم که اگه جوایش رو پیدا کنم با اطمینان خاطر بیشتری همین امروز و فردا جمعش میکنم
اول اجازه بدید قطعات رو معرفی کنم:
CPU : AMD PHENOM II X4 965 : 197.000 or AMD PHENOM II X4 955 : 177.000
MAIN : GIGABYTE MA770T-UD3P : 104.000 or MSI 770-C45 : 94.000
VGA : Sapphire HD4770 512M : 124.000 or CLUB HD4770 512M : 124.000
RAM : 2X2GIG ELEXIR DDR3 1600 100.000 or PATRIOT 4GB (2*2GB) DDR3 1333 : 95.000
HDD : SAMSUNG F3 500 : 51.000
POWER : GREEN 535A : 51.000
DVRW : LITEON 24X : 27.000
CASE : HELP
دوستان اگه بخوام قطعات سری اولی(گرونترها) رو بردارم کیس نزدیک 700 تومان میشه اما میخواستم با چندتا سوال و راهنمائی از طرف شما ببینم میتونم کاری کنم که کل هزینه 50.000 تومان کاهش پیدا کنه یا اینکه همون اولی ها رو بردارم
1- CPU : تفاوت 965 البته 125 واتش با 955 چقدره؟؟ آیا 965 همون 955 اورکلاک شده است؟؟ درکل به این 20.000 تومان تفاوت می ارزه یا نه؟؟
2- MAIN : همین سوال رو درمورد مادربوردها هم دارم ، به نظر خودم گیگا خیلی بهتر میاد ولی آیا این تفاوت 10.000 تومانی قابل توجیهه؟؟ من خودم تاحالا با MSI کار میکردم و ازش راضیم و از گیگا اصلا خوشم نمیومده اما از این مادربورد گیگا خیلی خوشم اومده ، مخصوصا بعد از تبلیغات دوستان ، ضمنا با دید اورکلاکی هم نگاه کنید اما فقط یه اور خوب و حساب شده.
3- VAG : فکر میکنم گرافیک خوبی انتخاب کردم اما کدوم برند رو بردارم خودم که میگم سافایر ، ضمنا این پهنای 128 بیت خیلی ضعف نیست؟؟ و مسئله مهمتر اینه که آیا این 4770 خوب اور میشه یا نه چون میخوام 20-30 درصد اورش کنم. مورد آخر گارانتی سافایر چیه؟؟
4- RAM : اگه دوست گرامی MAGIDIYUM پاتریوت رو معرفی نمیکردند اصلا بهش فکر نمیکردم اما آیا واقعا خوبه چون میگن تقلبیش هم تو بازار هست ،اصلا اگه CL8 هست پس چرا اینقدر ارزون؟! اگه مدل خوب و با قیمت مناسب معرفی کنید در جبران اون هزینه 50.000 تومانی مطمئنا موثر خواهد بود.
5- HARD : سوال ندارم ضمنا سیگیت 1.000 از این ارزون تر بود.
6- POWER : این پاور برای کاربرد من مناسبه و تو اور مناسب و به اندازه کم نمیاره؟؟
7- DVD : دو مدل بود یکی با لایت اسکریپت و اون یکی بدونش که البته با لایت اسکریپت 2.000 تومان گرونتره ، سوالم اینه که این اصلا کاربرد برام داره یا بیشتر حالت فانتزی داره؟؟ و اینکه سی دی هاش چنده و کلا می ارزه به استفاده اش یا نه؟؟
8- CASE : درمورد کیس هم اصلا ظاهرش برام ملاک نیست و به قول دوستان قراره بره زیر میز ، فقط و فقط مسئله تهویه رو مدنظر داشته باشید ، فکر میکنم بعد از رم و مادر بورد میتونه گزینه مناسبی برای کاهش هزینه 50.000 تومانی باشه.
منتظر راهنمائی های شما هستم ، متشکرم
خوب سیستم شما ایراد خاصی نداره پس من به سوالات جواب میدم بدین شرح :
1-خوب با هم تفاوت دارند و این تفاوت تا حدود 15000 ارزش را داره که شما 965 بخرید ولی بیشتر خیر ضمن اینکه 965 مدل اور شده 955 نیست
2-نظر من همون برد گیگا هست چون از نظر کیفیت کمی از برند MSI بهتره پس ارزش هزینه بیشتر در حد 10-12 تومن را داره
3-شما توی این رنج میتونی از 4850 هم استفاده کنی که قدرت بیشتری نسبت به 4770 داره مثلا مدل POWER COLOR HD4850 1GIG حدود 130-138 قیمت داره. در کل کارت انتخابی خودتون هم گزینه خوبی هست و شما بین اون دوتا 4770 هر کدوم را که ارزونتر بود(البته با فرض مشابه بودن با مدل مرجع) خریداری کنید
4-خوب من به شخصه بخاطر انواع تقلبی که وجود داره پانریوت را توصیه نمی کنم بشرطی که فروشنده در صورت معیوب بودن بدون هیچ حرفی تعویضش کنه که باید موقع خرید شرط کنی
البته انتخاب رم به کاربرد شما هم بر میگرده مثلا برای بازی حجم در اولویت هست و فرکانس و تایمینگ تاثیر خیلی کمی دارند ولی در کنورت فایلهای ویدیویی و همچنین رندرینگ در 3D MAX فرکانس بیشتر و تایمینگ کمتر در اولویت هست
اگر برای بازی و کاربردهای روزمره می حوای من یک کیت 4 گیگ از ELIXIR DDR3 1333 CL9 را حدود 75000 توصیه می کنم
5-در مورد هارد هر دو برند مورد نظر شما خوبند ولی به شخصه اول سامسونگ و بعدش سیگیت را می پسندم
6-برای کاربرد شما و همچنین برای یک اور منطقی مناسب هست ولی برای اورکلاک سنگین خیر
7-فکر کنم اون قابلیت برای نابود کردن اطلاعات روی DVD هایی هست که دور ریخته میشن هست تا کسی امکان دسترسی به اون اطلاعات را نداشته باشه هست پس تصمیم با خود شماست
8-خوب اول من GREEN MAGNUM II را معرفی می کنم حدود 37000 و بعدش هم GREEN ROBIN حدود 30000
انتخاب بین این دو هم با خودتون ضمن اینکه در کاربرد مدنظر شما از نظر کولینگ گزینه خوبی هست
ess_1362
25-01-2010, 14:23
در مورد گارانتی سافایر هم اضافه می کنم که فونیران هست
پس من تا اینجا انتخابهام به احتمال 90% همین هاست:
CPU : اگه اون فروشنده 955 رو با قیمت 175 بهم بده یا نهایتش 180 همون 955 رو میگیرم ، در غیر اینصورت 965
MAIN : مطمئن شدم که GIGABYTE MA770T-UD3P رو بردارم ، بردش از MSI 770-C45 خیلی بهتر به نظر میاد
HDD : حتما SAMSUNG F3 500
POWER : همون GREEN 535A
DVRW : LITEON 24X ساده بدن لات اسکریپت
فقط دوتا مسئله جدید برای گرافیک و رم بوجود اومد:
صبح یکی از بچه های گل سایت FORCE3D 4850 رو یه جا بهم معرفی کرد با قیمت خوب 130.000 ، زنگ هم زدم مطمئن شدم
مسئله اول اینه که شنیدم مصرف 4850 از 4770 بیشتره و اگه بخوام اورکلاک هم بکنم آیا پاور 535 کم نمیاره؟
و دیگه اینکه آیا این برند رو توصیه میکنید؟ چون من اصلا نمی شناسمش و 4770 برند سافایره ....
مسئله دوم هم اینکه من برای بازی زیاد از پی سی استفاده نمیکنم ، بیشتر برای کارهای مهندسی مثل matlab و... میخوام ، البته روزی چند ساعت هم از --- استفاده میکنم و برام مهمه که تصویر یکنواخت و بدون ریپ زدنی داشته باشم(برخلاف الان)
کار رندرینگ انجام نمیدم ولی با این سیستمم وقتی فایلها رو زیپ میکنم کم مونده سکته کنم تا تموم بشه
در کل فکر میکنم نیازم با cl9 جواب داده نمیشه ، این ELIXIR DDR3 1333 CL9 واقعا قیمت خوبی داره ولی آیا میشه با کمی هزینه بیشتر cl7 یا حداقل cl8 خرید؟؟
پس من تا اینجا انتخابهام به احتمال 90% همین هاست:
CPU : اگه اون فروشنده 955 رو با قیمت 175 بهم بده یا نهایتش 180 همون 955 رو میگیرم ، در غیر اینصورت 965
MAIN : مطمئن شدم که GIGABYTE MA770T-UD3P رو بردارم ، بردش از MSI 770-C45 خیلی بهتر به نظر میاد
HDD : حتما SAMSUNG F3 500
POWER : همون GREEN 535A
DVRW : LITEON 24X ساده بدن لات اسکریپت
فقط دوتا مسئله جدید برای گرافیک و رم بوجود اومد:
صبح یکی از بچه های گل سایت FORCE3D 4850 رو یه جا بهم معرفی کرد با قیمت خوب 130.000 ، زنگ هم زدم مطمئن شدم
مسئله اول اینه که شنیدم مصرف 4850 از 4770 بیشتره و اگه بخوام اورکلاک هم بکنم آیا پاور 535 کم نمیاره؟
و دیگه اینکه آیا این برند رو توصیه میکنید؟ چون من اصلا نمی شناسمش و 4770 برند سافایره ....
مسئله دوم هم اینکه من برای بازی زیاد از پی سی استفاده نمیکنم ، بیشتر برای کارهای مهندسی مثل matlab و... میخوام ، البته روزی چند ساعت هم از --- استفاده میکنم و برام مهمه که تصویر یکنواخت و بدون ریپ زدنی داشته باشم(برخلاف الان)
کار رندرینگ انجام نمیدم ولی با این سیستمم وقتی فایلها رو زیپ میکنم کم مونده سکته کنم تا تموم بشه
در کل فکر میکنم نیازم با cl9 جواب داده نمیشه ، این ELIXIR DDR3 1333 CL9 واقعا قیمت خوبی داره ولی آیا میشه با کمی هزینه بیشتر cl7 یا حداقل cl8 خرید؟؟
سلام
cpu: موافقم با نظرتون(اگر 955 ارزون بود بگیریدش در غیر این صورت 965)
main & ram: موافق نیستم چون الان خودم msi c45 770 رو دارم وبسیار سرعت خوبی داره (خصوصا توی بوت و شات دان ویندوز)، ضمن اینکه کلید هایی روی مادربورد تعبیه شده که تا 20 درصد اور می کنه
ضمن اینکه اگر این مادربورد ررو بردارید رم apogee ddr3 1333 c l 7 رو پیشنهاد میدم با قیمت 110 تومن(4 گیگ)
چون روی این مادربورد تست شده ، ضمن اینکه طبق لینک زیر ddr3 1333 cl 7 بهتر از ddr3 1600 cl 9 روی
سیستم های مبتنی بر پلتفورم amd جواب میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدvga: طبق لینک زیر 4850 قویتر از 4770 هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما طبق لینک زیر کمترین پاور مورد نیاز برای 4850 ، 450 وات هست و برای 4870 ، 500 وات
از این دو میشه نتیجه گرفت که حتی پاور 500 وات هم برای 4850 کافیه چون هیچ وقت با اورکلاک به 4870 نمی رسه
4850 & 4870:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
main : درمورد مادربوردآیا به نظرتون 770T برد کاملتر و مجهزتری نیست؟ و آیا برای اورکلاک قویتر نیست؟ سیستم خنک کننده اش به نظر بهتراز msi میاد ، من خودم بیشتر از msi خوشم میاد ولی بین این 2تا بیشتر نظرم رفت سمت گیگا..
ram : آپوچی زیادی گرونه والا حرفی ندارم چون نمیخوام زیادی هم خرج کنم ، نظر دیگه ای دارید؟
vga : دقیقا داشتم همین بنچمارک ها رو که گذاشتید میخوندم ، تو اینی که 4850 قوی تره شکی ندارم ولی این تفاوت کارائی اصلا محسوس نیست نیکان جان ، قبول داری؟؟ و ضمنا دوتا مسئله دیگه هم هست یکی مصرف کمتر 4770 و اینکه شنیدم 4850 کمی حرارتش بالاست و دوم اینکه 4770 رو میتونم سافایر بگیرم در حالیکه 4850 فقط فورس...
لطفا نظرتون رو بگید... متشکرم
reza_kinglord
25-01-2010, 17:33
-فکر کنم اون قابلیت برای نابود کردن اطلاعات روی DVD هایی هست که دور ریخته میشن هست تا کسی امکان دسترسی به اون اطلاعات را نداشته باشه هست پس تصمیم با خود شماست
فکر کنم با این قابلیت می شه متن رو روی cd به صورت کمرنگ چاپ کرد
البته cd های مخصوص خودش رو داره
فکر کنم با این قابلیت می شه متن رو روی cd به صورت کمرنگ چاپ کرد
البته cd های مخصوص خودش رو داره
سلام شما میدونید سی دی هاش چنده؟؟
میخوام ببینم ارزش داره اون مدل رو بگیرم یا نه
MAGIDIYUM
25-01-2010, 17:49
خوب ببین من به این صورت بهت پیشنهاد میدم.اینهایه که من میگم در بهترین وضعیت ممکن هستند و کاملا تست شدند:
CPU : AMD PHENOM II X4 965 (خیلی از 955 بهتره)
M.B : GIGABYTE 770T-UD3P (تکنولوژیه پیشرفته تری داره)
RAM : PATRIOT 4GB (2&2GB) DDR3 1333 (برای اینکه بفهمی اصله ببین اول توسط یه برچسب پلمپ باشه بعد در پلمپو که باز کنی یه برچسب هلوگرم لیزری روی رم چسبیده که گارانتیش هم است بعد سریال قطعه رو مطاقبت بده که مطمون شی اگه اینا درست باشه مطمئن باش که رم اصله در ضمن پاتریوت رم خیلی خوبیه و با این سیستم کاملا مچ است و دارای CL=8 میباشد.)
H.D.D : SAMSUNG SPINPOINT F3 500GB (بهترین هارد بازاره که سرعت رید و رایتش بالاست و صدای خیلی کمی تولید میکنه)
CASE : GREEN ORBIT (مساله فقط ظاهرش نیست این کیس به هشدار دهنده ی صوتی افزایش دمای کیس به وسیله سنسور ی که در داخل کیس قرار میگیرد.فن های بیشتر.ال سی دیه نمایش دهنده ی دما و مدت زمان کار کیس.ولوم تعیین سرعت دو فن با قابلیت برنامه ریزی مجهز است.اگه دور فن ها را به وسیله ی ولوم تا حد صفر پایین آورده باشین و دمای کیس بالا بره و آژیر به صدا در بیاد اگه اقدام هم نکنید خود کیس دور فن رو به طور اتوماتیک بالا میبره تا آژیر قطع شه و سیستم خنک شه و دوباره دور فن رو به حالت اولیه بر میگردونه.حالا اگه اینا براتون مهم نیست همون GREEN MAGNUM II رو بگیرید. قیمت اربیت 52 تومنه.)
DVD RW : HP 1270i 24x (اگه یه رایتر خوب با لنز قوی و با طول عمر بالا میخوای باید اینو بگیری و بهترین جنس بازاره با قیمت 34 تومن.)
VGA : GIGABYTE 4770 1GB GDDR5(گیگا بهترین مارک موجود تو بازاره و تکنولوژیش هم پیشرفته تره . در 4770 با برند گیگا از خازن هایی با طول عمر بالا و خنک تر استفاده شده که موجب افزایش طول عمر گرافیک میشه)
POWER:GREEN GP535A (این پاور کاملا برای این گرافیک مناسبه)
(((((و در آخر اینکه حتما قطعاتی که میگیری همون جا بده برات تست سلامت قطعه برات بگیرن)))))
دوستان واسه یه سیستم مثل همین سیستم دوستمون با بودجه ی 150 تومن چه رمی پیشنهاد میدید؟ تایمینگش کم باشه..
MAGIDIYUM
25-01-2010, 18:18
در ضمن لایت اسکرایب برای هک کردن تصویر و یا نوشته بر روی سی دی است. بدین صورت که همون جوری که سی دیو میزارین رایت شه برای اینکار باید سی دی یا دی وی دی مخصوص رو به صورت بر عکس در رایتر قرار داده تا بتونین از این قابلیت استفاده کنین.برنامه ی لایت اسکرایب در نرو های ورژن 7 به بالا وجود دارد و رایتری که این قابلیت رو داره سی دی ی مخصوص نرو هم داخل جعبش هست.من خودم از این قابلیت استفاده میکنم.سی دی هاش دونه ای حدود 250 تومنه البته در بازار ایران که کلی فروش هستند.نشونش هم اینکه روی آنجایی که باید نقش بسته شه زرد رنگ است.به فروشنده برید بگید مثلا سی دی لایت اسکرایب میخوام.مارکش مهم نیست.قیمت دی وی دی هاش نمیدونم چنده.
خوب ببین من به این صورت بهت پیشنهاد میدم.اینهایه که من میگم در بهترین وضعیت ممکن هستند و کاملا تست شدند:
CPU : AMD PHENOM II X4 965 (خیلی از 955 بهتره)
M.B : GIGABYTE 770T-UD3P (تکنولوژیه پیشرفته تری داره)
RAM : PATRIOT 4GB (2&2GB) DDR3 1333 (برای اینکه بفهمی اصله ببین اول توسط یه برچسب پلمپ باشه بعد در پلمپو که باز کنی یه برچسب هلوگرم لیزری روی رم چسبیده که گارانتیش هم است بعد سریال قطعه رو مطاقبت بده که مطمون شی اگه اینا درست باشه مطمئن باش که رم اصله در ضمن پاتریوت رم خیلی خوبیه و با این سیستم کاملا مچ است و دارای CL=8 میباشد.)
H.D.D : SAMSUNG SPINPOINT F3 500GB (بهترین هارد بازاره که سرعت رید و رایتش بالاست و صدای خیلی کمی تولید میکنه)
CASE : GREEN ORBIT (مساله فقط ظاهرش نیست این کیس به هشدار دهنده ی صوتی افزایش دمای کیس به وسیله سنسور ی که در داخل کیس قرار میگیرد.فن های بیشتر.ال سی دیه نمایش دهنده ی دما و مدت زمان کار کیس.ولوم تعیین سرعت دو فن با قابلیت برنامه ریزی مجهز است.اگه دور فن ها را به وسیله ی ولوم تا حد صفر پایین آورده باشین و دمای کیس بالا بره و آژیر به صدا در بیاد اگه اقدام هم نکنید خود کیس دور فن رو به طور اتوماتیک بالا میبره تا آژیر قطع شه و سیستم خنک شه و دوباره دور فن رو به حالت اولیه بر میگردونه.حالا اگه اینا براتون مهم نیست همون GREEN MAGNUM II رو بگیرید. قیمت اربیت 52 تومنه.)
DVD RW : HP 1270i 24x (اگه یه رایتر خوب با لنز قوی و با طول عمر بالا میخوای باید اینو بگیری و بهترین جنس بازاره با قیمت 34 تومن.)
VGA : GIGABYTE 4770 1GB GDDR5(گیگا بهترین مارک موجود تو بازاره و تکنولوژیش هم پیشرفته تره . در 4770 با برند گیگا از خازن هایی با طول عمر بالا و خنک تر استفاده شده که موجب افزایش طول عمر گرافیک میشه)
POWER:GREEN GP535A (این پاور کاملا برای این گرافیک مناسبه)
(((((و در آخر اینکه حتما قطعاتی که میگیری همون جا بده برات تست سلامت قطعه برات بگیرن)))))
اول تشکر دوم 3 تا سوال از شما:
1- تنها کسی که دیدم این رم پاتریوت رو پیشنهاد میکنه شمائید ، اگه تصویری از بسته بندیش با همون مشخصات داری لطفا برام بگذار و اگه جای خاصی رو میشناسی که اصلش رو میفروشه یا پی ام بزار یا همین جا بگو
2- 4770 با این برند در حال حاضر در بازار موجود نیست فقط سافایر و کلاب و ایسوز ، جائی رو سراغ داری به همراه قیمت بگو
3- کیسی که معرفی کردی خیلی خوبه ولی من اصلا نمیخوام اینقدر پای کیس هزینه کنم
ضمنا در مورد لایت اسکریپت ها شنیده بودم اما گفتم شاید اشتباه میکنم و اگه اینجا بگم جالب نباشه ، بهرحال مممون از راهنمائیت ، من احتمالا هر برندی بگیرم با قابلیت لابپ اسکریپت میگیرم.
MAGIDIYUM عزیز الان تو نت سرچ میکردم دیدم پاتریوت همه جور رم ddr3 با زمان تاخیرهای مختلف زده
هرکدومش هم یه شکله !
من فکر میکنم یا یه نوع خاصیه که شما میخرید و راضی هستی و یا یه نوع خاصیه که بقیه میخاند و نااراضی هستند
در هر دوصورت شما لطف کن یه تصویر از رمی رو میخری برای من و دوستان هم بزار
همینطور در صورت امکان جایئ رو که ازش خرید میکنی....
ازت متشکرم
KING_DESIGNER
25-01-2010, 19:30
سلام امروز رفته بودم بازار
گفتم پتریوت میخوام
یارو گفت 4 گیگ 1333 حدود 130 تا 140 تومن مخم سوت کشید گفتم مگه چی داره میده !!! گفت خیلی قوی هستند و گفتم من قیمتم 90 تومنه همینی که مگدیوم جان میگه خلاصه یارو گفت اون سری معمولیه که تایمینگش 9 هستش
اسم این سری معمولی چیه ؟ ممنون میشیم بگید :31:
TREASURES
25-01-2010, 19:53
آقا من ram رو پیشنهاد میدم OCZ REAPER بگیرید از PATRIOT بهتره فکر کنم OVER شم بیشتر باشه در مورد MAIN هم بگم گارانتی ماتریکس 100 برابر بهتر از آواژنگه
main : درمورد مادربوردآیا به نظرتون 770T برد کاملتر و مجهزتری نیست؟ و آیا برای اورکلاک قویتر نیست؟ سیستم خنک کننده اش به نظر بهتراز msi میاد ، من خودم بیشتر از msi خوشم میاد ولی بین این 2تا بیشتر نظرم رفت سمت گیگا..
ram : آپوچی زیادی گرونه والا حرفی ندارم چون نمیخوام زیادی هم خرج کنم ، نظر دیگه ای دارید؟
vga : دقیقا داشتم همین بنچمارک ها رو که گذاشتید میخوندم ، تو اینی که 4850 قوی تره شکی ندارم ولی این تفاوت کارائی اصلا محسوس نیست نیکان جان ، قبول داری؟؟ و ضمنا دوتا مسئله دیگه هم هست یکی مصرف کمتر 4770 و اینکه شنیدم 4850 کمی حرارتش بالاست و دوم اینکه 4770 رو میتونم سافایر بگیرم در حالیکه 4850 فقط فورس...
لطفا نظرتون رو بگید... متشکرم
main:من توی این مدت دنبال یه بنچمارک مشترک از این دو تا برد گشتم که فقط یه لینک از یه فروم پیدا کردم که یکی از کاربران اون فروم یه بنچمارک ارائه داده بود(البته مین msi این شخص مشکی رنگ بود در صورتی که باید قرمز باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
در هرصورت توی این بنچمارک گیگا برنده شده بود(یکی از دلایلش نبود acc در برد msi بود که البته توی آپدیت جدید بایوس این مسئله حل شده ومتاسفانه هنگام گرفتن این بنچمارک نبود این ویژگی باعث کمتر اور شدن هم میشه)
لینک زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم دو تا لینک که بصورت جداگانه این دو مادربورد رو بنچمارک کرده:
گیگا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmsi
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته در مجموع به دلیل ساپورت رم ddr3 1600 cl 7 (چون به نظر می رسه بتونه ساپورت کنه) از سوی مادربورد گیگا ، من هم نظرم رو پس می گیرم وبا بقیه ی دوستان متفق القول میگم که گیگا ارجحیت داره(البته خیلی دنبال بنچمارکی گشتم که با بایوس جدید ddr3 1600 cl 7 رو روی msi تست کرده باشن که متاسفانه پیدا نکردم)
ram: هرجور نظرتونه ولی من بخاطر اورکلاک این رم رو پیشنهاد دادم چون توی رنج رم های حرفه ایست
vga: به نظر من اگر مصرف براتون مهمه باید یکی از کارت های 4830 یا 4770 رو بسته به قیمت انتخاب کنید(چون قیمت داخل ایران برای 4830 رو ندارم) چرا که طبق همون لینکی که گذاشتم مصرف 4770 در حالت اکتیو 4 وات کمتر از 4830 هست و در حالت فول حدود 18 وات
وThe Radeon HD 4770 scales back idle power consumption to 152W (total consumption from the wall socket), just 4W less than the 55 nm RV770 LE running 250 MHz faster. With a load applied, however, the new ATI card is 18W under the Radeon HD 4830 and 29W under Nvidia’s GeForce GTS 250. In fact, the card’s closest competitor is the mainstream Radeon HD 4670, which uses 19W less under full load.
و در قیمت نزدیک به هم 4830 ،پیشنهاد شده(در قسمت جمع بندی)
البته گرم شدن بیش از حد 4850 مربوط به سری اول این کارت هاست و سری های بعدی که برد تغییر پیدا کرد گویا این مشکل رفع شد و نیزدر همون لینک باز هم توضیح داده شده بود تفاوت مصرف پاور بین کارت ها اندکه که نشون دهنده ی گرمای کمتر هم هست (چون سری جدید کارت های 4850 برای تست انتخاب شده)
Each of the cards we tested treats power management a little differently
در کل اگر مصرف براتون اهمیت نداره 4850 توصیه میشه در غفیر این صورت 4830 یا 4770
[
آقا من ram رو پیشنهاد میدم OCZ REAPER بگیرید از PATRIOT بهتره فکر کنم OVER شم بیشتر باشه در مورد MAIN هم بگم گارانتی ماتریکس 100 برابر بهتر از آواژنگه
سلام
قیمت گیگا با گارانتی ماتریکس چطوره؟
چون چیپ 785 گیگا رو در آینده نزدیک باید بخرم
من 105 تومن قیمت دارم(ارزونترین مدل 785)
حالا می خوام بدونم ماتریکس چه قیمتی این مادربردها رو میده
ضمن اینکه قبلا آواژنگ گارانتی انحصاری گیگا بود!!!:13:
TREASURES
25-01-2010, 20:37
شاید یه کمی کمتر باشه زیاد تفاوت نداره مهم اینه که ماتریکسه
نیکان جان واقعا فقط میتونم بگم شرمنده کردی و فکر نمیکنم بشه زحماتت رو جبران کرد
در مورد گرافیک یه نکته رو یادم رفت بگم که من اگه بازی کنم حداکثر میتونم تو رزولوشن 1280*1024 بازی کنم (بخاطر داشتن یه مانیتور 17 و اینکه فعلا اصلا قصد تعویضش رو ندارم) و طبق بنچمارکها 4850 و 4770 تو این رزولوشن تفاوت نهایت 4-5 فریمی دارند.
البته طبق بنچمارکهای toms گرافیک 4830 به نسبت تفاوت 4770 و 4850 ضعیفتر از بقیه ظاهرشده و کلا اختلاف بین 4770 و 4830 بیشتر از اختلاف بین 4770 و 4850 هست .
بهرحال این کارت خیلی کم گیر میاد و برای همین هم قیمت درستی ازش ندارم. اما در مورد 4850 به روی چشم بیشتر فکر میکنم.
در مورد رم هم اگه یه نظر دیگه ممنون میشم
(البته خواهشا بدون اینکه وقت خودت رو صرف این مسئله کنی و کلی تو نت بگزدی چون اصلا راضی نیستم)
و مورد آخر در مورد مادربورد میخواستم بگم که گیگا خیلی چشمم رو گرفته اما آیا به نظر خودت این تفاوت 10.000 تومانی قابل توجیهه؟؟ یعنی خودت بودی این ورخرید میکردی و ارزشش رو داشت ؟؟
یک دنیا تشکر و شرمندگی
TREASURES
25-01-2010, 20:38
در ضمن خدا خیرتون بده 790 که خیلی بهتره:41: GIGA GA-MA 790FXT-UD5P
این هم یه لینک در مورد nlhd hdk n, ;hvj
4770
4850(برد جدید)
جالبه که 4770 در لود معمولی 54 درجه است و در لود سنگین 76د درجه
ولی برد ایسوس که تغییر یافته است ، دارای دمایی به ترتیب 59 درجه و 74 درجه هست که در لود سنگین از 4770 خنکتره
این نشون دهنده ی اینه که برد تغییر یافته ی 4850 تفاوت دمایی زیادی با 4770 نداره و اگر هم از خنک کننده هایی که برد ایسوس استفاده کرده بی بهره باشه اونوقت باز هم تفاوت زیادی با 4770 نخواهد داشت(چون این خنک کننده ها حداکثر 2 تا 5 درجه تفاوت ایجاد می کنند)
درخواستم در مورد "نظرت در مورد رم اصلاح" پس گرفته میشه
ببخشید اون قسمت پستت رو نخونده بودم :11:
TREASURES
25-01-2010, 20:48
راستی AMD RADEON کسی تو بازار دیده؟
بنچمارک ها رو در مورد مقایسه دمایی دیدم اما من از کجا بفهمم اونی که قراره بخرم برد قدیمه یا جدید؟
البته ناگفته نمونه که 4770 هم با 2 برد متفاوت و دو فن متفاوت از طرف سافایر معرفی شده
که در مورد 4770 از ظاهر کاملا مشخصه ، آیا در مورد 4850 هم همینطوره ؟؟
نیکان جان واقعا فقط میتونم بگم شرمنده کردی و فکر نمیکنم بشه زحماتت رو جبران کرد
در مورد گرافیک یه نکته رو یادم رفت بگم که من اگه بازی کنم حداکثر میتونم تو رزولوشن 1280*1024 بازی کنم (بخاطر داشتن یه مانیتور 17 و اینکه فعلا اصلا قصد تعویضش رو ندارم) و طبق بنچمارکها 4850 و 4770 تو این رزولوشن تفاوت نهایت 4-5 فریمی دارند.
البته طبق بنچمارکهای toms گرافیک 4830 به نسبت تفاوت 4770 و 4850 ضعیفتر از بقیه ظاهرشده و کلا اختلاف بین 4770 و 4830 بیشتر از اختلاف بین 4770 و 4850 هست .
بهرحال این کارت خیلی کم گیر میاد و برای همین هم قیمت درستی ازش ندارم. اما در مورد 4850 به روی چشم بیشتر فکر میکنم.
در مورد رم هم اگه یه نظر دیگه ممنون میشم
(البته خواهشا بدون اینکه وقت خودت رو صرف این مسئله کنی و کلی تو نت بگزدی چون اصلا راضی نیستم)
و مورد آخر در مورد مادربورد میخواستم بگم که گیگا خیلی چشمم رو گرفته اما آیا به نظر خودت این تفاوت 10.000 تومانی قابل توجیهه؟؟ یعنی خودت بودی این ورخرید میکردی و ارزشش رو داشت ؟؟
یک دنیا تشکر و شرمندگی
در مورد مادربورد بخاطر پشتیبانی از رم ddr3 1600 (اونم بدون هیچ مشکلی) و احتمال خیلی زیاد پشتیبانی از cl 7 این فرکانس ، من خودم گیگا رو ترجیح میدم
ضمن اینکه توی اون لینکی که گذاشتم گیگا تا حدودی توی اورکلاک بهتر عمل کرده(البته نباید ایراد بایوس msi رو نادیده بگیریم)
پیشنهاد دیگه ی من 2 گیگ رم 1600 مگاهرتز با c l 7 هست که یکی از دوستان 70 تا 75 تومن قیمت دادن(یا آقای ess 1362 یا آقای ultra black) (البته دیدم در مورد رم سوالتون رو پس گرفتید ):31:
چون بعدا هم می تونید 2 گیگ اضافه کنید چراکه کاری که شما با سیستم می خواین انجام بدین بیش از 2 گیگ رم لازم نداره(فعلا بسته به نرم افزار های امروزی) و در گیم هم فقط کرایسیس در رزولیشن بالا همراه با جزئیات بالا به بیش از 2 گیگ رم احتیاج پیدا می کنه که اون هم با مانیتور شما منتفیه
در مورد کیس هم از برند perfect مدل viper رو با قیمت 33 تومن پیشنهاد می کنم که دارای نمایشگر + چراغ هارد مجزا(که خیلی بدرد می خوره چون اگه برنامه یا گیم در هنگام بالا اومدن تاخیر داشته باشه شما از چراغ هارد متوجه میشید که آیا این برنامه به رم برده میشه برای پردازش یا خیر)+ حداقل جای 1 فن 12 سانتی و حداکثر 2 تا+ 1 فن 8 سانتی(همین فن های معمولیمد نظرمه)+جای هارد و.. هم دیگه زشته برای کیس های امروزی بشمریم:31::31:
بنچمارک ها رو در مورد مقایسه دمایی دیدم اما من از کجا بفهمم اونی که قراره بخرم برد قدیمه یا جدید؟
البته ناگفته نمونه که 4770 هم با 2 برد متفاوت و دو فن متفاوت از طرف سافایر معرفی شده
که در مورد 4770 از ظاهر کاملا مشخصه ، آیا در مورد 4850 هم همینطوره ؟؟
این تصویر مدل قدیمی کارت 4850 هست(البته تصویر اون خانومه رو حذف کنید:31:)
حالا مدل های تغییر یافته کلا از نظر فن و روکش با این فرق دارن
میخواستم امشب همچی مشخص بشه تا صبح برم بازار اما دیگه فکر کنم کامل بیشتر تکمیل شده:
مادر بورد ، سی پی یو ، هارد ، پاور که 100% شد
رم منتظر MAGIDIYUM میشم ببینم امشب میاد و میتونه جواب منو بده
گرافیک هم همونجا یه پرس و جو میکنم و تصمیم میگیرم
کیس هم باز بیشتر فکر میکنم
نیکان جان دست گلت درد نکنه دیگه نمیخوام مزاحمت تو بشم ، خیلی بامعرفتی داداش
MAGIDIYUM
25-01-2010, 22:07
اول تشکر دوم 3 تا سوال از شما:
1- تنها کسی که دیدم این رم پاتریوت رو پیشنهاد میکنه شمائید ، اگه تصویری از بسته بندیش با همون مشخصات داری لطفا برام بگذار و اگه جای خاصی رو میشناسی که اصلش رو میفروشه یا پی ام بزار یا همین جا بگو
2- 4770 با این برند در حال حاضر در بازار موجود نیست فقط سافایر و کلاب و ایسوز ، جائی رو سراغ داری به همراه قیمت بگو
3- کیسی که معرفی کردی خیلی خوبه ولی من اصلا نمیخوام اینقدر پای کیس هزینه کنم
ضمنا در مورد لایت اسکریپت ها شنیده بودم اما گفتم شاید اشتباه میکنم و اگه اینجا بگم جالب نباشه ، بهرحال مممون از راهنمائیت ، من احتمالا هر برندی بگیرم با قابلیت لابپ اسکریپت میگیرم.
این عکس رم ها .از هردو نوع استفاده کردم چه 2 گیگ یا 4 گیگ. هر دوشون عالیند . با توجه به تجربه. بالایی رو بگیری بهتره چون هیت سینک دارش با بدون هیت سینک هیچ فرقی نداره و فقط بابت هیت سینک پایینه که ظاهرش گول زننده است پول بیشتری پیاده میشی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برند گیگا گیر نیاوردی .اول برند ایسوز و بعد سافایر و بعد کلاب مد نظرت باشه.
من خودم از اینجا خرید میکنم. نمایندگی گیگا است.طرف مطمئنه.مغازه بقلیش هم 3 تومن میگیره قطعه تست میکنه.هر قطعه ای هم که بخوای داره.:10:
خیابان ولیعصر - مرکز کامپیوتر ایران - طبقه ی اول ( منظور اینکه از پله برقی باید بالا بری اونجا طبقه ی اوله )- واحد 174 .
تلفن:88892389 ( کامپیوتر فیض )
MAGIDIYUM
25-01-2010, 22:28
فقط توجه داشته باش یه برچسب هلوگرم لیزری هم روش چسبیده
KING_DESIGNER
25-01-2010, 23:33
مین رو گیگا نگیر که بیچاره میشی!!! نلی جان قبلا هم بهت توصیه کرده بودم ! از ما گفتن بود !
همون برد 770 رو داش نیکان گل خریده و برای دوستش هم خریده و دو نفر ان مادربورد رو خریدن و مشکلی ندشاته پس چیزی نیگر که جای ریسک داشته باشه
ضمنا کارت گرافیک : یه لینکی دیدم که کمترین میزان مرجوعی کارتها مربوط به ایسوز بود
بیتشرینهم گیگا توی یکی از همین فرومهای سخت افزار بود دقیقا خاطرم نیست
ولی ایسوز و MSI بردشون خوب بود سافایر هم رتبه دوم و یا سوم رو داشت که خوب بود کمترین بودند ولی گیگا مرجوعیش زیاد بود !
امیدوارم سیستم خوبی ببندی
نمایندگی الکسیر باز شده پشت پله برقی پاساژ ایران نوشته فارس! که بری تو بهت میده
ولی کلا پتریوت بهتره .
سلام دست تو هم درد نکنه
بابا حالا که تصمیمم رو گرفتم دیگه شلم نکن (در مورد مادربورد میگم)
گرافیک هم اصلا فکر نمیکنم گیگا باشه ، ایسوز هم پول زور میگیره اما سافایر پسر خوبیه :دی
به نمایندگی الکسیر (که بیشتر فکر کنم پخش کننده اصلی باشه تا نمایندگی) حتما سر میزنم
دوست داشتم باهم بریم اما امیدوارم تو هم مثل من بعد از چندسال سیستم خوبی جمع کنی (نی نای نای نای) : دی
KING_DESIGNER
26-01-2010, 03:02
چاکرمم
ولی از ما گفتن بود گول سه سال گارانتی گیگا رو نخور چه فایده سه سال گارانتی باشه ولی همیشه مادربورد رو بزنی زیر بغلت بری گارانتی msi بهتره مثل آب هم ریخته توی این شهر چهارتاشو توی پاساز ایران دیدم
به هرحال خود دانی
پتریوت هم بهتر از الکسیر هست اپوجی هم خوبه که قیمتش اینه 50 تومن نیکان گرفته منم میدونم کجا داره دیروز رفتم و دیدمش
1333 اپوجی با تایمینگ 8 میده 50 تا 53 تومن دوست داشتی بگم چون نایبه و چیز خوبیه
برد سافایر و کلاب چیزای خوبی هستند برای گرافیک خودم کلاب رو دارم مشکلی نداشته حالا دیگه هرجور که دوست داری
مرسی برای ارزوهای قشنگت نی نای نای :31:
KING_DESIGNER
26-01-2010, 03:17
چاکرمم
ولی از ما گفتن بود گول سه سال گارانتی گیگا رو نخور چه فایده سه سال گارانتی باشه ولی همیشه مادربورد رو بزنی زیر بغلت بری گارانتی msi بهتره مثل آب هم ریخته توی این شهر چهارتاشو توی پاساز ایران دیدم
به هرحال خود دانی
پتریوت هم بهتر از الکسیر هست اپوجی هم خوبه که قیمتش اینه 50 تومن نیکان گرفته منم میدونم کجا داره دیروز رفتم و دیدمش
برد سافایر و کلاب چیزای خوبی هستند برای گرافیک خودم کلاب رو دارم مشکلی نداشته حالا دیگه هرجور که دوست داری
TREASURES
26-01-2010, 12:17
چاکرمم
به هرحال خود دانی
آقا من یه مدل asus میدم رش فکر کن m4a77td-pro
TREASURES
26-01-2010, 12:18
چاکرمم
به هرحال خود دانی
آقا من یه مدل asus میدم روش فکر کن m4a77td-pro
KING_DESIGNER
26-01-2010, 13:48
داداش مرسی و لی چون که گرافیک انبرد نداره به خاطر وجود چیپ 770 مجبورم یه گرافیک هم بیفتم که خرجم میره بالای 170 تومن و اصلا نمیتونم ! فعلا درحال انتخاب بین چیپستهای 785 موجود در بازار هستم منهای گیگا و ازارک و الیت و بایواستار . بیشتر به برندهای بهتر فکر میکنم.
مرسی
mojtabaalemi
26-01-2010, 15:46
msi 770 c45 95000T
graphics : zotac 8600 GT ddr2 40000T
سلام دوستان
من امروز رفتم برای خرید ، اما با مشل نسبتا بزرگ برخورد کردم و اونم کمبود شدید رم در بازار بود
ظهر که شروع به خرید کردم حواسم به رم نبود و اصلا نگرانش نبودم
یکی دوساعت که گذشت وقتی سراغ رم رو گرفتم دیدم اکثرا یا ندارند یا از این ور اون ور با قیمت پرت جور میکنند
مسئله اصلی تر این بود که اصلا رم های دوال چنل برندهای متوسطی که همه اینجا پیشنهاد میدند اصلا یک دونه هم نبود
مثلا الکسیر و تیم گروپ و کینگ مکس و....
پتریوت رو گیر آوردم اما نه با اون شکل و ظاهری که MAGIDIYUM معرفی میکرد ، یکم فکر کردم وقتی خواستم برگردم بخرم همون لحظه دیدم یکی رم پاتریورتش رو آورده پس بده ، بهش گفتم چی شده گفت سیستم باهاش بالا نمیاد ، این شد که کلا دیگه قید پاتریوت رو زدم ، البته جسارتی به MAGIDIYUM عزیز نشه چون گفتم که اون شکلی که ایشون پیشنهاد داده بودند نبود.
تنها برندهای موجود همون گرون قیمتها بودند که اونهاهم خیلی خیلی کم گیر میومد هرلحظه نایاب تر میشدند
مهم هاش ocz , Geil , GSkill , CORSAIR , ADATA بودند که چندتا برند دیگه هم مثل Umax و سوپرتایلنت (اگه اشتباه نکنم هم وجود داشتند)
اما سوالهام:
1- شما چه پیشنهادی دارید؟
2- رمهای دوال فقط Geil , GSkill , CORSAIR , ADATAبودند با قیمت حداقلی 120 برای Geil و بقیه مارکها بصورت سینگل بودند و مغازه دارها تاکید داشتند که امکان دوال چنل فقط از طریق مادربورد باید ساپورت بشه و ربطی به رم نداره ، آیا این صحت داره؟ یعنی من دوتا 2 سیمگل هم بگیرم فرقی نمیکنه؟
3- یه جا یکی بهم قول آپوجی 1333 cl7 ِیا cl8 رو برای فردا پس فردا تا قیمت 110 داد اما خودش هم گفت اینها دوال واقعی نیستند و گفت خودش اینها رو بصورت تکی هم میفروشه ولی وقتی پکیجش رو دیدم یکم نگران شدم چون یکم درب و داغون به نظر میرسید و یه مقدار نگرانم کرد ، نظرتون چیه؟
دوستان لطفا راهنمائی کنید چون من دقیقا تو یک قدمی خرید گیر کردم
Ultra_Black
26-01-2010, 18:54
سلام
1- شما چه پیشنهادی دارید؟
شما ارزونهاش رو بگین تا بگم کدوم بهتره
- رمهای دوال فقط Geil , GSkill , CORSAIR , ADATAبودند با قیمت حداقلی 120 برای Geil و بقیه مارکها بصورت سینگل بودند و مغازه دارها تاکید داشتند که امکان دوال چنل فقط از طریق مادربورد باید ساپورت بشه و ربطی به رم نداره ، آیا این صحت داره؟ یعنی من دوتا 2 سیمگل هم بگیرم فرقی نمیکنه؟
بله درسته
2 تا رم سینگل با دوال چنل هیچ فرقی نداره!
3- یه جا یکی بهم قول آپوجی 1333 cl7 ِیا cl8 رو برای فردا پس فردا تا قیمت 110 داد اما خودش هم گفت اینها دوال واقعی نیستند و گفت خودش اینها رو بصورت تکی هم میفروشه ولی وقتی پکیجش رو دیدم یکم نگران شدم چون یکم درب و داغون به نظر میرسید و یه مقدار نگرانم کرد ، نظرتون چیه؟
شما به ظاهر و بسته بندیش چیکار داری؟
CL7 یا حتی CL8 با این قیمت برای باس 1333 فوق العاده هست
تو خریدش اصلا شک نکنید!
سلام ممون بایت پاسختون ، قیمت ها:
Apogee : cl8 : 102 , cl7 105
Geil : 115
ADATA : 125
GSkill : 125 or 135
CORSAIR : 140
بقیه مارکها که تک و توک گیر میاومد مثل سوپرتایلنت یا کروز با قیمت دور و بر 100 تا 110 بودند
البته تمام اینها بجز اولی تو یه پکیج خوب و بصورت Dual فروخته میشدند
من خودم نظرم بیشتر روی Geil بود ولی بعد از پاسخ سوال 2 نظرم رفته روی سوپرتایلنت و کروز .
در مورد آپوجی هم واقعا تردید دارم چون اون بسته بندی اصلا برازنده یه رم تو این کلاس نبود
ضمنا همگی دارای لیبل و هولوگرام مغناطیسی بودند اما آپوجی لیبلش معمولی بود و غیرواضح
Ultra_Black
26-01-2010, 19:28
من خودم نظرم بیشتر روی Geil بود ولی بعد از پاسخ سوال 2 نظرم رفته روی سوپرتایلنت و کروز .
هر دو برند متوسطی هستند
با رم های Cruise کار کردم بدک نبودند
در مورد آپوجی هم واقعا تردید دارم چون اون بسته بندی اصلا برازنده یه رم تو این کلاس نبود
ضمنا همگی دارای لیبل و هولوگرام مغناطیسی بودند اما آپوجی لیبلش معمولی بود و غیرواضح
شما با شرط از فروشنده میتونید بگیرید که مثلا تا 2-3 ماه مشکلی داشت باید پس بگیره!
من اگه فروشنده بودم این شرط رو نمی پذیرفتم آخه رم گارانتی داره ولی بعد از دوسه ماه مسئولیت بازم با فروشنده است؟!
راستی یه برند با اسم خنده دار Good Ram هم بود که هم ارزون بود و هم چندنفر معرفی میکردند
میگفتند مال لهستانه و آدرس سایت میدادند و منم میخندیدم :دی
بعد ازاینکه گفتید دوال و غیر دوال فرقی نمیکنه الان یکم راحت تر شدم چون از این جور چیزها میتونم پیدا کنم
متشکرم از راهنمائیتون
Ultra_Black
26-01-2010, 19:43
من اگه فروشنده بودم این شرط رو نمی پذیرفتم آخه رم گارانتی داره ولی بعد از دوسه ماه مسئولیت بازم با فروشنده است؟!
فروشنده اگه از جنسش مطمئن باشه باید قبول کنه!
راستی یه برند با اسم خنده دار Good Ram هم بود که هم ارزون بود و هم چندنفر معرفی میکردند
میگفتند مال لهستانه و آدرس سایت میدادند و منم میخندیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب!
اولین باره اسمشو میشنوم!:27:
بعد ازاینکه گفتید دوال و غیر دوال فرقی نمیکنه الان یکم راحت تر شدم چون از این جور چیزها میتونم پیدا کنم
بله 2 تا سینگل هم نوع دقیقا میشه دوال چنل
متشکرم از راهنمائیتون
خواهش میکنم
راستی کیس چی گرفتید؟
پیشنهاد من Green Magnum 2 هست
سلام
من همین چند ساعت پیش پاساژ ایران بودم و یکی از فروشگاهها رم adata 1333 c l 8 رو 4 گیگ رو می داد 100 تومن و دو گیگش رو هم گفت فردا میاره با قیمت 50 تومن
در ضمن اون رم آپوجی c l 7 رو از کجا قیمت گرفتی
چون من در آینده ی نزدیک باید 2 گیگ بخرم
اونجایی که من ازش گرفته بودم c l 7 گویا دیگه نداره
مرسی
در ضمن کسی میدونه ارزونترین مدل چیپ 785 گیگا بایت چنده؟
کیس ؟؟
میگم اما نخندید بهم ، من امروز رفتم و بدون اینکه چیزی بخرم برگشتم
چون گفتم بدون رم که نمیتونم سیستم رو ببندم و اینطوری مهلت 24 ساعته تست تموم میشد
اما قیمتهای خیلی خوبی گرفتم و کلا خریدم بجز کیس والبته رم نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه
یه سوال این مگنوم2 و یا اربیت اگه معمولی هستند من همون کیس قبلیم روببندم
کیس من جای یکی دوتا فن 12 داره (البته بقل هاش)
آیا مگنوم نوع کولینگ خاصی داره که همه پیشنهاد میکنند؟؟
من هنوز نتونستم توش رو ببینم
Ultra_Black
26-01-2010, 20:01
آیا مگنوم نوع کولینگ خاصی داره که همه پیشنهاد میکنند؟؟
من هنوز نتونستم توش رو ببینم
مگنوم 2 طراحی معکوس داره که نسبت به P/P عالیه
یه نگاهی اینجا بندازید:
سلام
من همین چند ساعت پیش پاساژ ایران بودم و یکی از فروشگاهها رم adata 1333 c l 8 رو 4 گیگ رو می داد 100 تومن و دو گیگش رو هم گفت فردا میاره با قیمت 50 تومن
در ضمن اون رم آپوجی c l 7 رو از کجا قیمت گرفتی
چون من در آینده ی نزدیک باید 2 گیگ بخرم
اونجایی که من ازش گرفته بودم c l 7 گویا دیگه نداره
مرسی
سلام بازم ممنون که اومدی
رم adata 1333 c l 8 رو گفتیآیا منظورت همونی بود که هیت سینک نداشت و فقط بورد خالیش بود؟؟
اگه آره من اون رو دیدم ولی از اونجایئ که نمیدونستم رمها لزومی نداره که دوال تو یه پکیج باشند اهمیت ندادم
الان که گفتی یه دفعه یادم افتاد ولی اصلا یادم نمیاد کجا بود....
اگه تونستی آدرس اونجا رو پی ام کن که اینجا تبلیغ نشه (البته اگه دیدیش و تاییدش میکنی)
در مورد آپوجی هم از ..... قیمت کردم اونم گفته قراره فردا یا پس فردا براش برسه
البته خالی بندی اینها هم نبود جلوی خودم با طرفش صحبت کرد و گفت بهم زنگ بزن
در ضمن اگه ممکنه نظرت رو در مورد این آپوجی با این مشخصات بده ، چیکار کنم بهتره؟ تو خودت بهم معرفی کردی
در مورد چیپ 785 گیگا بایت هم شاید ess اطلاعاتی داشته باشه
سلام بازم ممنون که اومدی
رم adata 1333 c l 8 رو گفتیآیا منظورت همونی بود که هیت سینک نداشت و فقط بورد خالیش بود؟؟
اگه آره من اون رو دیدم ولی از اونجایئ که نمیدونستم رمها لزومی نداره که دوال تو یه پکیج باشند اهمیت ندادم
الان که گفتی یه دفعه یادم افتاد ولی اصلا یادم نمیاد کجا بود....
اگه تونستی آدرس اونجا رو پی ام کن که اینجا تبلیغ نشه (البته اگه دیدیش و تاییدش میکنی)
در مورد آپوجی هم از پاساژ ولیعصر که بالاتر از ایرانه قیمت کردم اونم گفته قراره فردا یا پس فردا براش برسه
البته خالی بندی اینها هم نبود جلوی خودم با طرفش صحبت کرد و گفت بهم زنگ بزن
در ضمن اگه ممکنه نظرت رو در مورد این آپوجی با این مشخصات بده ، چیکار کنم بهتره؟ تو خودت بهم معرفی کردی
در مورد چیپ 785 گیگا بایت هم شاید ess اطلاعاتی داشته باشه
آخه من هم از اونجا گرفتم ولی آقای king_designer رفته بودن اونجا قیمت 2 گیگ c l 8 رو 50 گفته بود
شما برای 4 گیگ c l 7 قیمت رو درست نوشتید؟
یعنی 105 تومنه؟
در مورد رم ازش بپرس با مادربورد مورد نظرت مشکل نداشته باشه و ازش مهلت تست بگیر (برای مچ بودن با سیستمت)
این رم به نظر من خیلی خیلی عالیه و به قیمتش خیلی می ارزه
در ضمن رم گارانتی داره و اگه خراب باشه برات تعویض می کنن
من رفته بودم برای کارت گرافیک که اتفاقی از چندتا مغازه هم آمار رم رو میگرفتم(با ناامیدی)
یکیشون پتریروت داشت ، اون یکی هم که پرسیدم این رو آورد ، اولین بار بود که آپوجی رو میدیدم
یه 2گیگ آورد 4تا دیگه هم داشت که گفت خرابن و مشتری پس آورده ولی تست نکردتشون هنوز ، اونا cl8 بودند
خودش هم میگفت که اینا cl8 هستند و تو این قیمت گیر نمیاری و گفت 102 تومان
بعدش گفتم 4تا میخوام گفت بارم هنوز نرسیده واگه بیاد cl7 هم توشون هست که با اینها 2.000 (!!!) تومان فرق داره
البته اون مغازه تمام قیمتهاش پایین بود نه همون یه جنس
البته ممکنه فردا هم نیاره ، محض اطلاع و اینکه خاطرم جمع باشه ایننو میپرسم
آیا مشخصات adata که دادم درست بود؟؟ بدون هیت سینک بود؟؟
اگه پلاکش هم داری بگو که اگه گیر نیارودم جای انتخاب بیشتری داشته باشم
ببخشید اونو یادم رفت بگم
من با هتسینکش رو دیدم که این قیمت بود(پاساژ ایران)
اون فروشگاهی که در مرکز کامپیوتر ولیعصر دیدید اسمش آریانا بود؟
آره دقیقا ، از کجا فهمیدی؟؟ میشناسیش؟؟
البته آپوجی های ddr3 از نوع ساده بدون هیت سینک خفن بودند
من با هتسینکش رو دیدم که این قیمت بود(پاساژ ایران)
کدوم واحد؟؟
آره دقیقا ، از کجا فهمیدی؟؟ میشناسیش؟؟
البته آپوجی های ddr3 از نوع ساده بدون هیت سینک خفن بودند
کدوم واحد؟؟
آخه وقتی می خواستم رم بگیرم به توصیه ی یکی از دوستام رفتم و از اونجا خریدم
برای من دارای هیت سینک هست و من از نوع هیت سینک دارش رو می خوام بخرم
من می تونم آدرسش رو بگم
بخاطر مقررات فروم آدرس رو حذف کردم
من از اونجا این قیمت رو گرفتم
mohsen_sir
26-01-2010, 21:35
فكنم آدرس مغازه رو دادن خلاف قوانين باشه ولي بره من كه خيلي مفيد بود.:31:
آخه وقتی می خواستم رم بگیرم به توصیه ی یکی از دوستام رفتم و از اونجا خریدم
برای من دارای هیت سینک هست و من از نوع هیت سینک دارش رو می خوام بخرم
من می تونم آدرسش رو بگم
وقتی وارد پاساژ ایران میشیم دقیقا در همون طبقه ی همکف و پشت پله برقی ، یه راهروی کوچیک هست که پشت ویترینش رم های adata رو گذاشته
من از اونجا این قیمت رو گرفتم
آهان نیدونم کجارو میگی
مطمئن باش یه چیزی پرونده ، به منم یه بار اینو گفت وقتی دوباره رفتم سراغش گفت حواسم نبود 125.000
اصلا مشخص بود که اومپن رم با اون شمایل بیشتر از اینها می ارزه
درضمن طبقه های بالاتر هم داشتند همون 125.000 میگفتند
آقا دیگه برو خیلی اذیت شدی ، منم فردا دوباره بهش زنگ میزنم ببینم چیکار کرد
از نظر تو هم فکر میکنم اوکیه این مغازه
اونی که من دیدم ddr3 بود با هیت سینک ولی مال ddr2 ها ظاهرش خیلی خفن تر بود
بسته بندی شیک و مرتب ، هیت سینک های پیشرفته تر
اما ddr3 هاش زیاد چنگی به دل نمی زد
ایشاالله فردا میرم سراغش ، ممنون که بازم زحمت کشیدی
اگه توصیه ای نداری یا با من کار خاصی نداری دیگه مزاحمت نمیشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.