PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلویزیون و سینمای خانگی سامسونگ یا سونی؟

younalta
25-01-2010, 00:34
سلام

من با مختصر تحقیقی که تو این دو سه روزه کردم و با توجه به بودجه‌ای که در نظر دارم، تصمیم گرفتم یکی از این دو مجموعه‌ی سینمای خانگی و تلویزیون رو بخرم:

Sony DAV-F500

Sony KLV-40W550A

یا

Samsung HT-TX725

Samsung 40B7000

مجموع قیمت‌هاشون تقریبا با هم یکی می‌شه. برای همین دو دل موندم کدوم رو بخرم. می‌دونم که تلویزیون سامسونگ ال‌ای‌دیه ولی مال سونی ال‌سی‌دیه. فروشنده می‌گفت که سامسونگ ترکیبی از ال‌ای‌دی و ال‌سی‌دیه. حرفش عجیب بود ولی با توجه به اینکه قیمتش نسبت به ال‌ای‌دیهای سونی خیلی پایینه من رو به شک می‌ندازه. از طرف دیگه سینمای خانگی و تلویزیون سونی ساخت ژاپن نیست و مال مالزیه. شک دارم که کیفیتش به اندازه‌ی اسم سونی خوب باشه.

برای من کیفیت ساخت و دوام مهمترین فاکتوره و خودم فکر می‌کنم تفاوت آنچنانی تو کیفیت تصویر و صدا بین این دو مجموعه نیست. اگر دوام و کیفیت ساخت سونی مشکلی نداشته باشه خودم که تمایل دارم سونی بخرم. اگر از دوستان اینجا راهنماییم کنند ممنون خواهم بود.

younalta
25-01-2010, 10:44
از دوستان کسی به این سوال جواب نمیده؟
من امروز عصر باید برم بخرم.

Ami R 940
25-01-2010, 13:07
دوست عزیز بودجه شما چه مقدار هست ؟

ata_webmaker
25-01-2010, 13:11
سونی نخر مرگ من نخر عین چی پشیمون میشی
یا پایونیر بگیر یا فیلیپس
البته فیلیپس هم به پای پایونیر نمیرسه

younalta
25-01-2010, 17:06
دوست عزیز بودجه شما چه مقدار هست ؟

بودجه من حدود سه تومنه. که جفت این دو مجموعه رو میتونم باهاش بخرم. موندم کدوم رو بخرم. شما چی پیشنهاد میکنید؟ در ضمن اینکه میگن سونی ساخت مالزیه رو هواست هیچجاش ننوشته.

davidebi
25-01-2010, 17:20
سلام یک نکته رو توجه کن ! برای سونی اگه ساخت ایران بود نخر ! ! حتماً مالزی باشه و نوشته باشه مالزی !

FCSS1982KIAN
25-01-2010, 17:43
بودجه من حدود سه تومنه. که جفت این دو مجموعه رو میتونم باهاش بخرم. موندم کدوم رو بخرم. شما چی پیشنهاد میکنید؟ در ضمن اینکه میگن سونی ساخت مالزیه رو هواست هیچجاش ننوشته.

دوست عزیز بنده هم نظرم روی سامسونگه فکر میکنم دیگه سونی به اندازه اسمش خوب نیست بازم منتظر پاسخ دوست عزیز AMIR R 940 بمون و عجله نکن.

ardavan_2008
25-01-2010, 18:54
تجربه میگه اول پایونر بعد سونی ! البته سونی هم بعضی از سینمای خانگی هاش واقعا" عالی هستند اما بعضی ها شون هم که افتضاح!اما پایونر بهتر از سونی هست...

ata_webmaker
25-01-2010, 20:06
سونی صد در صد ساخت چین هست
اینو دارم به تجربه می گم و خودم از چند تا از نماینده هاشون زمانی که سوال کردم موقور اومدن
سامسونگ هم اصلا حرفشو نزنید صداش مثله رایو am می مونه از من می شینوید پایونیر بخر مدل 787 بخر

mehrdad8086
26-01-2010, 20:18
دوست من

دقیقا رو دو برندی دست گذاشتی که تو صدا اصلا هیچ حرفی برای گفتن ندارن (البته بعضی مدلهای سونی خوبه که با توجه به قیمتش به صرفه نیست)

تو همین فروم گفتن و گفتم سینمای TZ-225 TZ-325 TZ-425 سامسونگ رو شنیدم فقط BASS:41: داره!!!!
سونی ها هم اصلا BAss جالبی ندارن:13:
اما یه شخصه پایونیر رو تست زدم زیاد:31:بسیار خوب که حسابی از خجالتت در میاد.فیلیپس رو فقط یکبار تستیدم!!!اونم معرکس

حالا یه چیزی بگم؟این دوستای وسواسی نریزن سرم؟(خیلی مخلصیم)
یه بار هم که شده صدای LG رو گوش کن پشیمون نمی شی

فرررررررراااااارررررررررر رررررر:33: