ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سيستم قديمي من

eblisandenzo
24-01-2010, 17:49
سلام دوستان . من يه سيستم قديمي دارم كه مدتي بود داشت خاك ميخورد . تصميم گرفتم راش بندازم تا خواهر كوچيكم ازش استفاده كنه . اما وقتي به برق زدم ديدم رمش سوت ميكشه . ميخواستم بدونم دليلش چيه ؟

و اينكه اگر سوخته نو رم من تو بازار چنده ( رم ddr1 ) هستش !
مشخصات سيستم :
cpu = 2.6 celeron intel

مادربوردش هم albatron مدلش يادم نمياد
گرافيك هم geforce 5800tm

لطفا يه مدل رم خوب كه هم garanty داشته باشه و هم به اين سيستم من بخوره معرفي كنين ( ترجيحا 1gig)
. و اينكه از كدوم مغازه تو بازار رضا بگيرم كه منصف تر باشه !

ممنونم

3jokes_x
25-01-2010, 03:22
در مورد سوت که اطلاعی ندارم ولی در مورد خرید رم DDRI:
این رم ها چون نسلشون منقرض شده و دیگه تولید هم نمی شن خیلی کمیاب شدن و به همین دلیل هم قیمتشون به طور نجومی بالا رفته. (اگر بتونی از آشنایی کسی دست دوم بگیری بهتره) مثلا قیمت رم 1 گیگ DDR I حدود 38 تومان هست. (در حالی که 2 گیگ رم DDR3 رو حدود 45 تومان می شه خرید!) قیمت 512 مگابایتش هم 25 تومانه. البته این قیمت هایی که من دارم مال 3-4 ماه پیشه. ضمنا اون 3-4 ماه پیش که من قیمت کردم توی بازار رضا فقط یه مغازه رم DDR I داشت اون هم فقط مارک KingStone. اگر از مغازه دار ها بپرسی بهت می گن کدوم مغازه این رم ها رو داره. اسم مغازه رو یادم نیست ولی از در ولیعصر که می رفتی داخل، سمت چپت می شد... تقریبا اون آخرا هم بود. (یعنی دم در نیست.)

با توجه به قیمت بالای این رمها، بسته به نوع استفاده شما از کامپیوتر، ممکنه رم 512 هم برات کافی باشه. ضمنا یادآوری می کنم برای اینکه بهترین کارایی رو از یه سیستم قدیمی بگیری باید نرم افزارهای قدیمی روش نصب کنی. مثلا Photoshop 6 و Nero 6 و Autocad 2005 و YahooMessenger 7 ... اگر نرم افزارهای جدید رو روش نصب کنی، اینقدر کند می شه که عملا غیر قابل استفاده خواهد شد.

winstonultra
25-01-2010, 06:58
در مورد سوت که اطلاعی ندارم ولی در مورد خرید رم DDRI:
این رم ها چون نسلشون منقرض شده و دیگه تولید هم نمی شن خیلی کمیاب شدن و به همین دلیل هم قیمتشون به طور نجومی بالا رفته. (اگر بتونی از آشنایی کسی دست دوم بگیری بهتره) مثلا قیمت رم 1 گیگ DDR I حدود 38 تومان هست. (در حالی که 2 گیگ رم DDR3 رو حدود 45 تومان می شه خرید!) قیمت 512 مگابایتش هم 25 تومانه. البته این قیمت هایی که من دارم مال 3-4 ماه پیشه. ضمنا اون 3-4 ماه پیش که من قیمت کردم توی بازار رضا فقط یه مغازه رم DDR I داشت اون هم فقط مارک KingStone. اگر از مغازه دار ها بپرسی بهت می گن کدوم مغازه این رم ها رو داره. اسم مغازه رو یادم نیست ولی از در ولیعصر که می رفتی داخل، سمت چپت می شد... تقریبا اون آخرا هم بود. (یعنی دم در نیست.)

با توجه به قیمت بالای این رمها، بسته به نوع استفاده شما از کامپیوتر، ممکنه رم 512 هم برات کافی باشه. ضمنا یادآوری می کنم برای اینکه بهترین کارایی رو از یه سیستم قدیمی بگیری باید نرم افزارهای قدیمی روش نصب کنی. مثلا Photoshop 6 و Nero 6 و Autocad 2005 و YahooMessenger 7 ... اگر نرم افزارهای جدید رو روش نصب کنی، اینقدر کند می شه که عملا غیر قابل استفاده خواهد شد.

دقيقا درست ميگن ايشون....

من 1 هفته پيش قيمت گرفتم 1 گيگ دي دي آر 1 ....41 تومن . 512 بيست و سه تومن.

چون قديمي شده و توليدش كم شده گرون شده...در صورتي كه 2 گيگ رم ddr 2 رو من خريدم موقع ارزونيها

23 تومن......اندازه قيمت 512 دي دي آر 1.

trane2sfc
30-01-2010, 15:38
من چند وقت پیش یه ddr1 خریدم 30000
بی زحمت یه تشکر هم بزن

trane2sfc
30-01-2010, 15:41
راستی ddr1 1gb منظورم بودا!

trane2sfc
02-02-2010, 21:29
دقيقا درست ميگن ايشون....

من 1 هفته پيش قيمت گرفتم 1 گيگ دي دي آر 1 ....41 تومن . 512 بيست و سه تومن.

چون قديمي شده و توليدش كم شده گرون شده...در صورتي كه 2 گيگ رم ddr 2 رو من خريدم موقع ارزونيها

23 تومن......اندازه قيمت 512 دي دي آر 1.

از این جا معلوم میشه که شما چونه زدن بلد نیستین!:31:چون به من گفت45 من بهش 31 دادم!:27: