مشاهده نسخه کامل
: کدام pmp بهتره ؟ (تا 250 تومن -- iPod Touch یا Cowon S9)
hooligan
23-01-2010, 00:14
سلام من میخواستم یه pmp بگیرم تا 250 تومن بین چند تا شک دارم دوم بهترنIpod touch البته با بوجه من 8 گیگ میشه گرفتcowon s9راستی شنیدم سامسونگم یکی جدید زده چطوره و چنده اثلا تو ایران هست؟(هر کس که این pmp ها رو داره لطفا بیاد بگه که چی داره و چی نداره و معایب و خوبیهاشو بگه )و میخواستم ببینم گرافیک درون pmp در کدوم از ایم مدلها بیشتره مثلا این عکسو ببینین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میده که s9 این قابلیت رو داره که فایلها یا این شلهای درونش را جابجا کنه مثلا میتونه ساعت رو ببره بجای اون نشانگر شارژ یا در کل جاهاشونو عوض کنه بدون هیچ محدوده ای میخواستم بدونم این امکانو ipod داره دقیقا با همون شکل و در کل زیبایی گرافیکی کدومشون بیشتره (با مثال مثلا ipod چی داره که s9 نداره و برعکس )منظورم در گرافیک درونیشون بود (خیلی برام مهمه)و در کل فرقاشون ..... و نظر شخصیتونو میخوام بدونم که کدامو میپسندید
hooligan
23-01-2010, 09:54
لینک عکس بالا اینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hooligan
23-01-2010, 18:59
صفحه ی اولی که وقتی s9 روشن میشه رو میشه به شکهای مختلف تبدیل کردم (نمیدونم اینها تم دارند یا نه) شاید تمهاشو عوض میکنن ولی میشه به طور دلخواه درستش کرد میخواستم بدونم ipod وقتی روشن میشه . میشه به جای این تم همیشگی تم ها (شکلهای ) دیگری گزاشت؟
سلام من میخواستم یه pmp بگیرم تا 250 تومن بین چند تا شک دارم دوم بهترنIpod touch البته با بوجه من 8 گیگ میشه گرفتcowon s9راستی شنیدم سامسونگم یکی جدید زده چطوره و چنده اثلا تو ایران هست؟(هر کس که این pmp ها رو داره لطفا بیاد بگه که چی داره و چی نداره و معایب و خوبیهاشو بگه )و میخواستم ببینم گرافیک درون pmp در کدوم از ایم مدلها بیشتره مثلا این عکسو ببینین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میده که s9 این قابلیت رو داره که فایلها یا این شلهای درونش را جابجا کنه مثلا میتونه ساعت رو ببره بجای اون نشانگر شارژ یا در کل جاهاشونو عوض کنه بدون هیچ محدوده ای میخواستم بدونم این امکانو ipod داره دقیقا با همون شکل و در کل زیبایی گرافیکی کدومشون بیشتره (با مثال مثلا ipod چی داره که s9 نداره و برعکس )منظورم در گرافیک درونیشون بود (خیلی برام مهمه)و در کل فرقاشون ..... و نظر شخصیتونو میخوام بدونم که کدامو میپسندید
لینک عکس بالا اینه
صفحه ی اولی که وقتی s9 روشن میشه رو میشه به شکهای مختلف تبدیل کردم (نمیدونم اینها تم دارند یا نه) شاید تمهاشو عوض میکنن ولی میشه به طور دلخواه درستش کرد میخواستم بدونم ipod وقتی روشن میشه . میشه به جای این تم همیشگی تم ها (شکلهای ) دیگری گزاشت؟
اگه به دنبال قابلیت های جانبی مثل آزادی عمل در زمینه تعامل با اینترفیس و منوها هستی اول آیپاد تاچ و بعدش YP-P3 از سامسونگ (همون مدل سامسونگی هستش که میگی) .. اما این نکته رو در نظر بگیر که هنگام خریدن یه PMP و اون هم هزینه بالای 200 هزار تومن، خیلی فاکتورهای دیگه هستش که مهمتر از اینه که حالا فرضاً نشانگر شارژ کجا قرار می گیره (البته تصمیم نهایی با شماست -- اما صرفاً دارم میگم که معمولاً با رعایت پارامترهای دیگه، انتخاب بهتری میشه صورت داد)
ببین تفاوت اصلی این سه مدل در اینه : آیپاد تاچ اصولاً تاکیدش روی برنامه های جانبی بسیار متنوع (از بازی گرفته تا برنامه های کاربردی دیگه -- مثل موبایل و فراتر از اون) و اتصال بیسیم هستش .. s9 در نقطه مقابل قرار داره و تاکیدش روی اون چیزهایی هستش که یه PMP واقعاً باید داشته باشه؛ یعنی کیفیت صدا و تصویر و امکانات جانبی مرتبط با همین دو ویژگی .. YP-P3 هم یه حالت بینابینی داره، یعنی از یه طرف قابلیت بیسیم (بلوتوث) و تعداد محدودی برنامه جانبی و اینترفیس جالب تر داره، از طرف دیگه کیفیت صدا و تصویرش رو هم کم نذاشته و بعد از S9 یه گزینه خیلی خوب محسوب میشه ..
بنابراین شما باید برحسب اولویت هات انتخاب کنی.
* ببخشید بخاطر تاخیر در پاسخگویی .. من روزی فقط یکبار آنلاین میشم.
hooligan
23-01-2010, 21:08
مزسی ازجوابتون میخواستم بدونم YP-P3 قیمتش چقدره و تو ایران هست ؟به نظر شما اگر s9 بگیرم خسته کننده برای من چون شمامیگین ipod بازی و برنامه های زیادی داره ولی s9 نداره و با این حساب ipod سرگرم کننده تره . و میخواستم بدونم ipod مثلا چی برنامهای خوبی داره که خیلی خوب باشه. برنامه ی gps داره؟ و یه سوال دیگه من شنیدم s9 اسپیکر نداره . در Pmp ها منظور از نداشتن اسپیکر اینه که صدارو فقط با هدفون میشه شنید ؟ یا منظور چیز دیگه ای هست؟مرسی
مزسی ازجوابتون میخواستم بدونم YP-P3 قیمتش چقدره و تو ایران هست ؟به نظر شما اگر s9 بگیرم خسته کننده برای من چون شمامیگین ipod بازی و برنامه های زیادی داره ولی s9 نداره و با این حساب ipod سرگرم کننده تره . و میخواستم بدونم ipod مثلا چی برنامهای خوبی داره که خیلی خوب باشه. برنامه ی gps داره؟ و یه سوال دیگه من شنیدم s9 اسپیکر نداره . در Pmp ها منظور از نداشتن اسپیکر اینه که صدارو فقط با هدفون میشه شنید ؟ یا منظور چیز دیگه ای هست؟مرسی
بله - اینطور که خبرش پیچیده بالاخره و بعد از تاخیر طولانی وارد ایران هم شده .. در مورد قیمتش اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چند خطی نوشته ام، اگه دوست داشتی چک کن.
//
آیا s9 خسته کننده اس؟: ببین در واقع چنین سوالی اصلاً ماهیت یه پلیر رو داره زیر سوال می بره .. منظورم اینه که پلیرها رو ساخته ان که شما باهاش فایل های صوتی و تصویری رو پخش کنی .. این کارکرد اصلی اشه .. اما به تدریج کمپانی ها برای رقابت با هم شروع کرده ان به افزودن قابلیت های جانبی مثل برنامه ها و بازی و ... اما : مساله اینه که گاهی کاربرها اولویت هاشون برعکس میشه : یعنی پلیرها رو مثل موبایل ارزیابی می کنن--- بخصوص این مساله در مورد کاربرهای کشور خودمون که بیشتر با موبایل هاشون مشغول هستند و هنوز پلیرها اونقدر جا نیفتاده دیده میشه .. البته نیاز هرکسی محترمه و من حق ندارم به کسی بگم "چی بخواه و چی نخواه" صرفاً حرفم اینه که نداشتن یه سری امکانات جانبی در بعضی پلیرها، اصلاً بخاطر حفظ اصالت هستش و به هیچ وجه نباید نقطه ضعف تلقی بشه ...
بله - اگه یه نفر بخواد وسیله ای بخره که باهاش ور بره و برنامه متنوع داشته باشه و گاهی بازی کنه و گاهی هم صدا-تصویر باهاش پخش کنه آیپاد تاچ گزینه اوله .. یعنی اون چیزی هستش که فردی که با موبایلش معمولا سرگرم بوده رو در یه سطح بالاتر سرگرم می کنه (این خدای نکرده توهین نیست، صرفاً عادات کاربرها رو دارم عرض می کنم)
* اگه دوست داشتی، پاراگرافی که بعد از نکته سوم در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نوشته ام رو بخون.
//
برنامه های جانبی ipod : عیناً مثل موبایل و حتی شاید با کیفیت و کلاس بالاتر.. از بازی گرفته تا برنامه های کاربردی .. gps روی خود دستگاه نداره.
//
اسپیکر: بله - وقتی اسپیکر نباشه صدا صرفاً از خروجی هدفون بیرون میاد .. البته یه نفر می تونه اسپیکرهای قابل حمل جداگانه بخره (ارزونهاش 3-4 تومن گیر میاد) و وصل کنه بهش .. بنابراین منظور اینه که اسپیکر داخلی نداره، ولی میشه بهش اسپیکر وصل کرد.
prowler88
24-01-2010, 20:55
البته تا اونجا که من میدونم S9 اسپیکر داره. یا شایدم اطلاعات من غلطه.
ببین اصولا تفاوت اصلی اینا در چند چیزه.
1. آیپاد WIFI داره.
2. برنامه و بازی هر چی که فکرشو بکنی برای آیپاد هست (همون قضیه ی سرگرم کردن که گفتی رو به انتها میرسونه)
3. ظاهرا عملکرد و طراحی منوهای تاچ بهتر و بی نقص تره (البته به معنی ضعف S9 نیست. منظور اینه که پایین تر از آیپاد قرار میگیره)
4. کیفیت صدای S9 به شکل محسوسی بالاتره و تنظیمات صدای گسترده داره.
5. کیفیت صفحه نمایش S9 هم خیلی بهتره و زاویه ی دید بهتری هم داره (LED هست)
6. باتری S9 هم بهتره (موزیک 50 ساعت فیلم 10 ساعت)
hooligan
24-01-2010, 21:50
مرسی از نظرهامن شنیدم s9 اسپیکر نداره درسته یا داره ؟بازم تشکر...
hooligan
24-01-2010, 22:08
راستی ببخشید یه سوال دیگه هم دارم میخواستم بدونم Ipod که دیگه اسپیکر داره مگه نه ؟
prowler88
25-01-2010, 02:10
مرسی از نظرهامن شنیدم s9 اسپیکر نداره درسته یا داره ؟بازم تشکر...
مثل این که حق با شماست. اسپیکر نداره.
راستی ببخشید یه سوال دیگه هم دارم میخواستم بدونم Ipod که دیگه اسپیکر داره مگه نه ؟
بله. داره.
hooligan
25-01-2010, 02:40
مرسیمیخواستم بپرسم که کجای تهران میتونم Ipod touch 8 گیگ رو بگیرم جایی که معتبر باشه چون من بچه تهران نیستم و خوب نمیشناسم تهرانو پس اگه ممکنه ادرس دقیق بدین و یه سوال دیگه (البته تا چند هفته بعد میخوام بیام تهران)ipod touch 8 گیگ فقط 2g داره ؟ و 3g نداره من جایی خونده بودم که داره ولی با 2g فرقی نداره در کل میخوام بگیرم کدومشو بگیرمو ایا تمام برنامه ها ی ipod به 2g هم میخوره یا نه؟تشکر ................................
مرسیمیخواستم بپرسم که کجای تهران میتونم Ipod touch 8 گیگ رو بگیرم جایی که معتبر باشه چون من بچه تهران نیستم و خوب نمیشناسم تهرانو پس اگه ممکنه ادرس دقیق بدین و یه سوال دیگه (البته تا چند هفته بعد میخوام بیام تهران)ipod touch 8 گیگ فقط 2g داره ؟ و 3g نداره من جایی خونده بودم که داره ولی با 2g فرقی نداره در کل میخوام بگیرم کدومشو بگیرمو ایا تمام برنامه ها ی ipod به 2g هم میخوره یا نه؟تشکر ................................
پاساژ پایتخت (بالاتر از میدان ونک-- روبروی برج های اسکان) -- بازار رضا (تقاطع انقلاب و ولیعصر) -- پاساژ ایران (ولیعصر بالاتر از تقاطع طالقانی) ..
//
همونطور که گفتی 8 گیگی که الان فروخته میشه همون نسل دوم هستش .. درسته که اسماً بهش میگن نسل سوم .. اما در واقع از نظر سخت افزار و سیستم همون نسل دوم هستش.. در واقع اینا نسخه 8 گیگی نسل دوم رو "مجددا عرضه کرده اند" ...
//
اکثر برنامه های موجود به نسل دوم هم می خورن . منتها عجیب نیست اگه بعضی برنامه های جدیدتر بنا رو بر استفاده از قدرت بالاتر نسل سوم واقعی (سخت افزار داخل مدلهای 32 و 64 گیگ) بذارن و اونوقت این 8 گیگی ضعف نشون بده ..
kian00sh
26-01-2010, 02:46
کاربر hooligan یه سوالاتی درباره ی اسپیکر کرده بود من میخواستم بدونم که creative ZEN X-Fi2 اسپیکر داره یانه ؟ هر کی میدونه کمک کنه
راستی سیمور جان میخواستم بپرسم این ادرسهایی که به کاربر hooligan دادی بدرد من هم میخوره اگه بخوام creative ZEN X-Fi2 بگیرم یا برای گرفتن creative ZEN X-Fi2 آدرس دیگری هستش (ممنون اگر بگی):31:
mamad gonzo
26-01-2010, 12:54
کاربر hooligan یه سوالاتی درباره ی اسپیکر کرده بود من میخواستم بدونم که creative ZEN X-Fi2 اسپیکر داره یانه ؟ هر کی میدونه کمک کنه
راستی سیمور جان میخواستم بپرسم این ادرسهایی که به کاربر hooligan دادی بدرد من هم میخوره اگه بخوام creative ZEN X-Fi2 بگیرم یا برای گرفتن creative ZEN X-Fi2 آدرس دیگری هستش (ممنون اگر بگی):31:
اره اسپیکر داره
در مورد سوال دوم:
بله - اون آدرس ها بدرد شما هم میخوره، بخصوص پاساژ پایتخت و پاساژ ایران؛ برحسب مسیرت و اینکه کجای تهران هستی..
Untouchable
27-01-2010, 20:09
سلام دوستان
خوستم ببینم تفاوت صدا و تصویر iPod Touch و Cowon S9 چقدر محسوسه ؟ واسه من که خیلی موزیک خور حرفه ای نیستم و صرفا روزی 1 -2 ساعت آهنگ گوش میدم تفاوتشون قابل لمسه ؟
سلام دوستان
خوستم ببینم تفاوت صدا و تصویر iPod Touch و Cowon S9 چقدر محسوسه ؟ واسه من که خیلی موزیک خور حرفه ای نیستم و صرفا روزی 1 -2 ساعت آهنگ گوش میدم تفاوتشون قابل لمسه ؟
نه --- اگه تجربه اولت برای خرید یه پلیره .. و تا الان موسیقی گوش کردن و فیلم دیدنت مثل تجارب معمولی، با اسپیکر معمولی، هدفون ارزان قیمت، ضبط ماشین، موبایل و .. بوده ،به نظر من از آیپاد تاچ راضی خواهی بود ..
lovedboy
28-01-2010, 15:32
آقا من موزیک تقریبا نیمه حرفه ای با هدفون ex-85 سونی گوش میدم بعضی اوقات هم با creative sl3100 . پلیر من هن آیپاد کلاسیک 160 می خوام عوضش کنم خیلی هنگ می کنه پایتختم نشونش دادم می گن ایراد نداره ولی هر چند وقت یه بار کلا می قلفه...به نظرتون چه چیزی می تونم جایگزین کنم...واسم زلم زیمبو مهم نیست...تصویری هم نداشت عیبی نداره فقط یه پلیر با کیفیت که فرمت flac رو هم ساپورت کنه...ممنون میشم راهنماییم کنید!:11:
آقا من موزیک تقریبا نیمه حرفه ای با هدفون ex-85 سونی گوش میدم بعضی اوقات هم با creative sl3100 . پلیر من هن آیپاد کلاسیک 160 می خوام عوضش کنم خیلی هنگ می کنه پایتختم نشونش دادم می گن ایراد نداره ولی هر چند وقت یه بار کلا می قلفه...به نظرتون چه چیزی می تونم جایگزین کنم...واسم زلم زیمبو مهم نیست...تصویری هم نداشت عیبی نداره فقط یه پلیر با کیفیت که فرمت flac رو هم ساپورت کنه...ممنون میشم راهنماییم کنید!:11:
چقدر میخوای هزینه کنی؟... اگه مشکلت صرفاً با هنگ کردن های مداوم کلاسیک بوده و از کیفیت صداش رضایت داشتی، این پلیرهاهم قطعاً راضی ات می کنن:
Xfi2 از creative که کیفیت صدای بسیار خوب و قابلیت های پخش تصویر مناسبی داره .. هدفون خوبی هم داره که البته شما شاید نیازی بهش نداشته باشی...
i7 از cowon اگه هنوز گیر بیاد ... نسل جدیدش به نام i9 هم اومده البته که امید میره موفقیت اون رو تکرار کنه .. طبیعتاً i7 ارزونتره و مثلا 8 گیگ i7 معادل 4 گیگ i9 قیمت داره (حدود 150 تومن)
D2+ از cowon که از نظر تصویری هم عالیه ... 4 گیگش حدود 160 تومن باید باشه.
lovedboy
30-01-2010, 23:38
چقدر میخوای هزینه کنی؟... اگه مشکلت صرفاً با هنگ کردن های مداوم کلاسیک بوده و از کیفیت صداش رضایت داشتی، این پلیرهاهم قطعاً راضی ات می کنن:
Xfi2 از creative که کیفیت صدای بسیار خوب و قابلیت های پخش تصویر مناسبی داره .. هدفون خوبی هم داره که البته شما شاید نیازی بهش نداشته باشی...
i7 از cowon اگه هنوز گیر بیاد ... نسل جدیدش به نام i9 هم اومده البته که امید میره موفقیت اون رو تکرار کنه .. طبیعتاً i7 ارزونتره و مثلا 8 گیگ i7 معادل 4 گیگ i9 قیمت داره (حدود 150 تومن)
D2+ از cowon که از نظر تصویری هم عالیه ... 4 گیگش حدود 160 تومن باید باشه.
ممنون تصویر مهم نیست صدا ی خوب و حافظه ی مناسب نمی گم 160 گیگ آیپاد به اندازه ی کار راه انداز کیفیت آیپادم هم خوبه ولی به نظر من در حد افکتها و کیفیتهای سونی نیست نظرت راجه به سونی ها چیه من صداش برام خیلی مهمتر از تصویر خودت باشی محدودیتتم تا 300 350 باشی کدومو می گیری؟ چه برندی؟
hooligan
31-01-2010, 16:10
Zune HD چطوره +قیمتش چنده+تو ایران هست؟...
ممنون تصویر مهم نیست صدا ی خوب و حافظه ی مناسب نمی گم 160 گیگ آیپاد به اندازه ی کار راه انداز کیفیت آیپادم هم خوبه ولی به نظر من در حد افکتها و کیفیتهای سونی نیست نظرت راجه به سونی ها چیه من صداش برام خیلی مهمتر از تصویر خودت باشی محدودیتتم تا 300 350 باشی کدومو می گیری؟ چه برندی؟
اگه بخوای تا 300 تومن و قدری بالاتر خرج کنی، بدون شک سری X سونی که بسیار تحسین شده این مدتی که اومده از نظر کیفیت صدا .. اما توجه کن که کاراس سونی از flac حمایت نمی کنن .. من مدلهایی که در پست قبلی ام بهت پیشنهاد دادم با توجه به حمایت از flac بود ..
اگه flac مطرح باشه s9 رو میتونی بگیری که 32 گیگش هم ظاهراً وارد ایران شده .. بهترین گزینه با توجه به نیازهای تو به نظر می رسه ... 32 گیگش هم ظاهرا اومده 380 تومن .. 16 گیگش حدود 300 تومن
Zune HD چطوره +قیمتش چنده+تو ایران هست؟...
Zune HD در بازار ایران دیده نشده هنوز (حالا من فردا دارم پاساژ پایتخت سر می زنم یه آمار می گیرم .. و اگه یه جا هم داشته باشه همین پاساژه)
کیفیت اش هم بسیار خوبه و رقابت می کنه با رقبا ... یه سرچ توی تالار بزن بحث های خوبی در مورد این مدل شده .. مثلاً اینجا
POROMA2008
31-01-2010, 22:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hooligan
02-02-2010, 02:28
اگه بخوای تا 300 تومن و قدری بالاتر خرج کنی، بدون شک سری X سونی که بسیار تحسین شده این مدتی که اومده از نظر کیفیت صدا .. اما توجه کن که کاراس سونی از flac حمایت نمی کنن .. من مدلهایی که در پست قبلی ام بهت پیشنهاد دادم با توجه به حمایت از flac بود ..
اگه flac مطرح باشه s9 رو میتونی بگیری که 32 گیگش هم ظاهراً وارد ایران شده .. بهترین گزینه با توجه به نیازهای تو به نظر می رسه ... 32 گیگش هم ظاهرا اومده 380 تومن .. 16 گیگش حدود 300 تومن
Zune HD در بازار ایران دیده نشده هنوز (حالا من فردا دارم پاساژ پایتخت سر می زنم یه آمار می گیرم .. و اگه یه جا هم داشته باشه همین پاساژه)
کیفیت اش هم بسیار خوبه و رقابت می کنه با رقبا ... یه سرچ توی تالار بزن بحث های خوبی در مورد این مدل شده .. مثلاً اینجا
سیمور جان قیمت zune hd دستت امد؟اگر نه حدود قیمتو بگو ممنون میشم
hooligan
02-02-2010, 22:04
آقا ببخشید غیر از سوال بالایی یه سوال دیگه هم داشتم!میخواستم بپرسم که اثلا پلیری هست که دسترسی به اینترنت داشته باشه و هر کجا که بخوای بشه باهاش بهش وصل شد ؟
سیمور جان قیمت zune hd دستت امد؟اگر نه حدود قیمتو بگو ممنون میشم
موجود نیست همونطور که گفتم ... اما میدونی سیستمش "گشتیم نبود، نگرد نیست" نیست! .. یعنی شانسه: یه وقت دیدی یه مغازه آورد یه دونه (دقیقا یک دونه!!) ... کما اینکه در مورد نسل های قبلی zune این اتفاق افتاده .. یه نفر رو می طلبه که بره پاساژ پایتخت و بپرسه یا پاپیچ بشه و ته و توش رو در بیاره ..
آقا ببخشید غیر از سوال بالایی یه سوال دیگه هم داشتم!میخواستم بپرسم که اثلا پلیری هست که دسترسی به اینترنت داشته باشه و هر کجا که بخوای بشه باهاش بهش وصل شد ؟
هیچ پلیری در ایران نیست که دسترسی در همه جا به وب داشته باشه ... آیپاد تاچ رو میشه نزدیکترین گزینه به چنین فرضی دونست .. هرچند باز به معنای دسترسی همه جا نیست .. صرفاً جایی که Wifi مجانی بده ... این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو بخون اگه دوست داشتی.
برای اون کار باید بری موبایل بگیری .. (شوخی می کنم البته -- اما اشاره ام به اینه که کاربر ایرانی معمولاً قابلیت های موبایل رو انتظار داره دقیقاً توی پلیر ببینه که اصلاً عملی نیست)
hooligan
05-02-2010, 22:48
دوباره چند تا سوال دارم تا دیگه برم بگیرم یکی از پلیرهارومن چهارشنبه دارم میرم بگیرم چند تا سوال قبل از رفتن داشتم میخواستم بپرسم اگر ipod touch 8 گیگ بگیرم نسل 2 بگیرم یا 3 میدونم فرقی ندارن ولی کدومش بهتره و از کجا بفهمم کدوم نسل 3 هستن؟قیمت shield چقدره؟ و خوب هست؟شارژر که نداره اگر بگیرم چقدر میشه قیمتش ؟و یه سوال دیگه این سامسونگ p3 کیفیت صداش چطوره ؟ (راستی کسی اثلا دیده تو ایران؟)راستی یه سوال دیگه البته برای من نه برای دوستم اون میخواد یه pmp بگیره تا 100 تومن که رم بخوره و صفحه ی لمسی باشه چیزی سراغ دارن شما ؟ (یه مودل دیده TEAC MP-540 چطوره؟)ممنون...
و میخواستم یه کارت وایرلس به من پیشنهاد کنید و قیمتشم بگین . کارت وایرلس رو میتونم از همون آدرسهایی که به من دادین برای خرید ipod تهیه کنم؟
دوباره چند تا سوال دارم تا دیگه برم بگیرم یکی از پلیرهارومن چهارشنبه دارم میرم بگیرم چند تا سوال قبل از رفتن داشتم میخواستم بپرسم اگر ipod touch 8 گیگ بگیرم نسل 2 بگیرم یا 3 میدونم فرقی ندارن ولی کدومش بهتره و از کجا بفهمم کدوم نسل 3 هستن؟قیمت shield چقدره؟ و خوب هست؟شارژر که نداره اگر بگیرم چقدر میشه قیمتش ؟و یه سوال دیگه این سامسونگ p3 کیفیت صداش چطوره ؟ (راستی کسی اثلا دیده تو ایران؟)راستی یه سوال دیگه البته برای من نه برای دوستم اون میخواد یه pmp بگیره تا 100 تومن که رم بخوره و صفحه ی لمسی باشه چیزی سراغ دارن شما ؟ (یه مودل دیده TEAC MP-540 چطوره؟)ممنون...
و میخواستم یه کارت وایرلس به من پیشنهاد کنید و قیمتشم بگین . کارت وایرلس رو میتونم از همون آدرسهایی که به من دادین برای خرید ipod تهیه کنم؟
الان کلاً نسل سوم باید گیر بیاد و شما هم توصیه میشه که فقط نسل سوم بخری ... نسل سوم 32 گیگ و 64 گیگ داره فقط ... شماره سریالشون هم با MC شروع میشه ... البته 8 گیگ نسل دوم هم هنوز گیر میاد که اون هم گزینه خوبیه ..
//
شیلد تاچ حدود 30 تومن قیمت داره. چیز خوبیه .. بدون اون هم میشه زنده موند البته!
//
قیمت شارژر جدا هم باید حدود 20 تومن و بالاتر باشه.
//
P3 کیفیت صدای خیلی خوبی داره .. از تاچ بهتر و از کریتیو و cowon اندکی پایین تر ..بله - ظاهراً اخیراً در ایران هم وارد شده.
//
با 100 تومن من گزینه صفحه لمسی از مارک های معتبر به ذهنم نمیاد ... باید بودجه رو تا 120 تومن ببری بالا مثلاً تا YP-P2 سامسونگ بتونی بگیری حداقل.
//
کارت وایرلس با 20-22 تومن میتونی یه کارت مارک معتبر بخری ... چون عملکردشون چیز عجیبی نیست، فرق چندانی نداره چه مارکی بگیری ... مثلاً D link خوبه ... برو پاساژ ایران بخر ..
hooligan
07-02-2010, 14:36
مرسی از جوابت سیمور جان این عکسو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قابی که روی Ipod هست خیلی خوبه هم پشتشو میپوشونه هم خیلی از زیباییش کم نمیکنه اگر اسم خاصی داره بگو و حدود قیمتشم بگو دارم میرم بگیرم اسمشو چی بگم و فکر کنم از شیلد هم بهتره نیست؟
hooligan
07-02-2010, 18:37
اون YP-P2 سامسونگ رو که شما گفتین به دوستم نشون دادم خوشش اومد چند تا سوال ازم پرسیم یکی اینکه صفحش لمسیه؟و اینکه کیفیت صداش چطوره و قیمت دقیقش چقدره (8 گیگ ) و اسپیکر داره یا نه؟
مرسی از جوابت سیمور جان این عکسو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قابی که روی Ipod هست خیلی خوبه هم پشتشو میپوشونه هم خیلی از زیباییش کم نمیکنه اگر اسم خاصی داره بگو و حدود قیمتشم بگو دارم میرم بگیرم اسمشو چی بگم و فکر کنم از شیلد هم بهتره نیست؟
اسم خاصی به نظرم نمیاد که داشته باشه ... قاب محافظ یا همون قاب ... اینا باید حدود 30 تومن باشن، اگه پاساژ پایتخت گیر بیاد ...
خوبی و بدی، یا اینکه بهتر از شیلد هستند یا نه بستگی به فرد داره .. من خودم شخصاً معتقدم حتی بدون شیلد هم بعد از یه مدت برای کاربر عادی میشه؛ مگه فرضاً موبایل های ما همگی شیلد و محافظ و اینا داره؟ ... اگه دوست داشتی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو در این باره بخون.
اون YP-P2 سامسونگ رو که شما گفتین به دوستم نشون دادم خوشش اومد چند تا سوال ازم پرسیم یکی اینکه صفحش لمسیه؟و اینکه کیفیت صداش چطوره و قیمت دقیقش چقدره (8 گیگ ) و اسپیکر داره یا نه؟
بله - لمسیه (در پست قبلی ام هم اشاره کرده بودم به این نکته که گزینه لمسی زیر 100 به ذهنم نمیاد و این نزدیکترینه)... کیفیت اش صداش خیلی خوبه --- اسپیکر نداره .. همونطور که گفتم بودجه دوستتون پایینه و مثلا همین مدل رو شاید با 120-130 تومن بتونه 2 گیگش رو بخره .. جنس خوب هزینه داره و فکر کنم 8 گیگش نزدیک به 180 تومن باشه.
s9 تصویر و صداش عالیه 50 ساعت موزیک و 10 ساعت فیلم شارژ داره با نرم افزار فایل رو منتقل میکنه و دیگه چی؟
امکان ضبط صدا رو در حد قابل قبول داره؟8 گیگش 250 تومنه؟عمرش طولانیه؟با بودجه ی 250 بهترین گزینه هست در حد یه pmp صرفا؟
s9 تصویر و صداش عالیه 50 ساعت موزیک و 10 ساعت فیلم شارژ داره با نرم افزار فایل رو منتقل میکنه و دیگه چی؟
امکان ضبط صدا رو در حد قابل قبول داره؟8 گیگش 250 تومنه؟عمرش طولانیه؟با بودجه ی 250 بهترین گزینه هست در حد یه pmp صرفا؟
با s9 میتونی بصورت ums ، یعنی فایل رو مثل کول دیسک کپی کنی تو درایو هم عمل کنی ..
ضبط : 32, 64, 80, 96, 128, 256kbps با فرمت WMA هستش- این کیفیت و فرمت، باید اکثر کاربرها رو راضی کنه.
8 گیگش باید 250-260 تومن باشه.
بله - مارک های خوب، همگی بادوام و باکیفیت هستند.
با این بودجه، اگه هدف صدا و تصویر باشه، همین s9 گزینه بسیار خوبیه.
یهpmp هست که امکانات صدا و تصویرش در حد s9 باشه ولی امکانات جانبیش و به تبع اون قیمتش کمتر باشه؟
mamad gonzo
17-02-2010, 22:45
یهpmp هست که امکانات صدا و تصویرش در حد s9 باشه ولی امکانات جانبیش و به تبع اون قیمتش کمتر باشه؟
ببین برادر اگه بخوای هم کیفیت s9 رو داشته باشی هم امکانات جانبی بیشتر دستت همچنان تو حنا خواهد ماند !
بازار پلیر اینجوریه که هر کی میخواد پلیر بخره انتظاراتشو از پلیر به ترتیب اولویت میاره رو کاغذ و پلیری که به ترتیب الویت بیشترینا رو داشته باشه اون انتخاب میشه ...
شما باید انتظاراتت رو از پلیر به ترتیب مهم بودن واست در نظر بگیری و بری واسه خرید...
اینجوری نمیشه که هم خر رو بخوای هم اسب !
اگه کیفیت صدا وتصویر واست مهمه بی تردید کووان و میتونه همین s9 باشه و اگه امکانات جانبی واست مهمتره سگ درصد ای تاچ ...
من فکر کنم امکانات s9 هم قانعت بکنه ... حالا به هر ترتیب...
تو خارج از ایران رو نمیدونم ولی متاستفانه بازار پلیر اینجا بگونه اییه که مجبورتون میکنه 2/3 تا پلیر داشته باشی واسه کاربرد مختلف...
هر چند کاربرد اصلی mp3 player فقط و فقط پخش صوت به بهترین نحوه و البت در pmp پخش تصویر هم کنار این قضیه میاد ....
به قول اون اقاهه به هر ترتیب...:23:
من میخوام امکانات جانبیش کمتر باشه واسه من فقط صدا و تصویرش مهمه ولی دیدم s9 امکاناتش بیش از نیاز منه
mamad gonzo
17-02-2010, 23:37
برادر سوالت رو کامل میپر سیدی میگفتی میخوام امکانات جانبیش بیشتر باشه یا کمتر ... ما هم اینهمه قصه نمیگفتیم...
یه نیگاهی به سوال قبلیت بنداز ببین چیزی کم نداره!:44:
خوب یه نیگاهی به d2+ بنداز ...
البته نیم اینچ تصویرش کوچیکتره ...
در هر صورت فکر نکنم صدا و تصویری هم رده 9s پیدا کنی...
و یه سوال دیگه با توجه به اینکه s9 توی امریکا 169 دلار و توی ایران حدودا دو برابره میصرفه که سفارش بدم بیارن؟ایراد نمیگیرن با توجه به اینکه صوتی و تصویریه؟
mamad gonzo
18-02-2010, 18:38
و یه سوال دیگه با توجه به اینکه s9 توی امریکا 169 دلار و توی ایران حدودا دو برابره میصرفه که سفارش بدم بیارن؟ایراد نمیگیرن با توجه به اینکه صوتی و تصویریه؟
اگه منظورت از سقارش دادن به شرکتاییه که از اون ور کالا میارن واست
بین من با شرکتای معروفی که این کار رو انجام میدم اشنایی کامل دارم...
بخوای سفارش بدی شرکت ها واست بیارن کمتر 250 تومن نمیارن ...
SO از همین خراب شده بگیری بهتره.
اگه از اقوام باشه چی؟ از این گیرای بیخود که فرودگاهها میدن پیش نمیاد؟اینکه ازشون بگیرن یا یه مبلغی روش بکشن؟
من میخوام امکانات جانبیش کمتر باشه واسه من فقط صدا و تصویرش مهمه ولی دیدم s9 امکاناتش بیش از نیاز منه
گزینه های ارزونتر که کیفیت صدا و تصویرشون هم بتونه با s9 رقابت کنه، کارای کریتیو هستند .. xfi2 از کریتیو هستش که 8 گیگش حدود 160 تومنه و creative zen که 8 گیگش زیر 120 تومن باید باشه .. بخصوص این دومی بعنوان یه گزینه ارزون قیمت که از نظر کیفیت سطح بسیار خوبی داره، مورد استقبال قرار گرفت.
اگه از اقوام باشه چی؟ از این گیرای بیخود که فرودگاهها میدن پیش نمیاد؟اینکه ازشون بگیرن یا یه مبلغی روش بکشن؟
من فکر می کنم 80% (احتمال) مشکلی پیش نیاد اگه یه آشنا بیاره .. یعنی طرف مسافر باشه و توی فرودگاه هم بشه راحت ثابت کرد که اینو هدیه آورده ام و برنامه تجاری ندارم .. ولی باز گیر الکی متاسفانه کم نمیدن .. من یه پوستر 2*1 متر یک تیم فوتبال رو از هلند برام آورده بودن، توی فرودگاه لت و پارش کردن! .. دیگه اینکه از اون بیخطر تر بود! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mamad gonzo
18-02-2010, 19:43
با این حال من فکر نمیکنم X-FI2 کیفیت صدا و تصویرش در حد S9 باشه....:23:
ولی احتمالا منظور ممد جان اینه که یه صدا و تصویر اینا یه رده پایین تر از S9 هستش
پوستر بنده خدا... خوبه پوستر یه تیم فوتبال بوده ... اگه پوستر یکی مثل بریتنی اسپیرز بود فکر کنم حکم اعدام رو استاد میکردن:4:
shahab_f
09-04-2010, 11:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین این چهار تا میشه یه مقایسه مختصر بکنین (البته مقایسه بین آیپاد تاچ و کوون رو متوجه شدم ، یکی تمرکز بیش تر روی بازی و برنامه جانبی و دیگری تمرکز بیشتر روی پخش موسیقی) از همین مدل مقایسه های مختصر برای سامسونگ و سونی انجام بدین (ضمن گفتن حدودای قیمت ) ممنون میشم.
peaceful1
09-04-2010, 12:13
چرا آدم چیزی که قبلا گفته شده دوباره تکرار کنه
به اندازه کافی تو سایت های مختلف درباره فرق این ها مطلب نوشته شده
میشه با کمی جستجو به نتیجه قابل قبول رسید
و
همین ها به اندازه کافی رسا هست.
Man mikham ba mp4 player zaban bekhonam.be dictionary ghavi ham niyaz daram.
ipod touch behtare ya s9?
az nazare kar kardan kodom behtaran yani user friendly tar hatstan?
Man mikham ba mp4 player zaban bekhonam.be dictionary ghavi ham niyaz daram.
ipod touch behtare ya s9?
az nazare kar kardan kodom behtaran yani user friendly tar hatstan?
لطف کن فارسی تایپ کن دوست خوبم، در واقع اغلب پست های فینگلیش باید یه ضرب پاک بشن، ولی چون من پسر خوبی ام میذارم باشه! (شوخی)
بهتره تاچ بخری اگه قابلیت های مربوط به برنامه های جانبی مورد نظرته ... s9 برای شخصیه که پخش موسیقی و فیلم رو بطور جدی تر بطلبه... از نظر اینترفیس و به قول شما یوزر فرندلی بودن (و خوشدست بودن) هم تاچ دست بالا رو داره ..
بین این چهار تا میشه یه مقایسه مختصر بکنین (البته مقایسه بین آیپاد تاچ و کوون رو متوجه شدم ، یکی تمرکز بیش تر روی بازی و برنامه جانبی و دیگری تمرکز بیشتر روی پخش موسیقی) از همین مدل مقایسه های مختصر برای سامسونگ و سونی انجام بدین (ضمن گفتن حدودای قیمت ) ممنون میشم.
زحمت مقایسه رو که رفیقمون با اون لینک ها کشید .. حالا باز اگه نکته ای نامفهوم (یا مساله انگلیسی بودنش هست) مطرح کن، روش بحث کنیم... در مورد قیمت ها هم تاچ از 320 تومن به بالا، s9 از 250 تومن به بالا، سری X هم حدود 300 تومن و P3 هم اگه گیر بیاد از حدود 200 تومن به بالا هستش (منظور از "به بالا"، برحسب افزایش حافظه شون هستش)
ممنون از راهنمایی شما :11:
shahab_f
10-04-2010, 20:32
چرا آدم چیزی که قبلا گفته شده دوباره تکرار کنه
به اندازه کافی تو سایت های مختلف درباره فرق این ها مطلب نوشته شده
میشه با کمی جستجو به نتیجه قابل قبول رسید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین ها به اندازه کافی رسا هست.
عزیز من چرا میزنی؟ اگه اینجوره که جواب تمام پست های این فروم میتونه «برو تو گوگل سرچ کن» باشه .
من می خواستم نظر بچه ها رو بدونم.
یه سوال : این سونی و سامسونگ چقدر برنامه براشون موجوده ؟
عزیز من چرا میزنی؟ اگه اینجوره که جواب تمام پست های این فروم میتونه «برو تو گوگل سرچ کن» باشه .
البته یه ذره هم بحث "پست ها صرفاً چند خط نوشته هستند و نمیشه لحن طرف مقابل رو فهمید" هم مطرحه؛ قبل داری؟ .. این رفیقمون حسن نیت داره؛ خیالت راحت...
//
سامسونگ (سری P) خوب تونست واسه خودش یه مجموعه جمع و جور از برنامه های جانبی جور کنه (به تاچ نمی رسه طبیعتاً -- اما بهرحال به از هیچیه!) .. اما سونی نه؛ از این خبرا نیست...
از نظر استراتژی بازار، تحلیلش اینه که سامسونگ چون میدونه به سختی میتونه با کیفیت صدا و طراحی (و البته در سطح بالاتر: اعتبار) سونی رقابت کنه، طبیعیه که بیاد سراغ اون فاکتورهایی که میدونه سونی توش مانور نمیده: یعنی بحث اتصال بیسیم و برنامه های جانبی و اینترفیس (یعنی دقیقاً همون استراتژی آیپاد تاچ) ...
peaceful1
10-04-2010, 22:13
شرمنده من ادبیاتم ضعیف هست بعضی اوقات معنی حرف هام رو نمیفهمم اگه حالتش بد بود باور کن اصلا عمدی نبود.
ولی اگه خواستی حال کسی رو بگیری از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کن مثل مورد زیر:
!? why don't you search your self
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدwas it that hard!
من منظورم این بود یک آدم های بیکار با کلی ذوق و سلیقه یک review کامل مینویسند بدون اینکه کسی از اون ها خواسته باشه معلوم نیست چند بار پیش نویس نوشته بوده تو ورد تا بعد آپلود کرده بوده
خب این مشخص هست که کامل تر از اون هست که از کسی که از مشغله روزمره و کلی کار فرار کرده و فقط میخواد مشکل فرد رو حل کنه و شدیدا هم محدودیت زمانی داره خوب آدم میره کلیت موضوع رو از این مدل review میگیره بعد مییاد از اساتیدی مثل آقای سیور با هدف گیری دقیق تر و مشخص تر سوال رو میپرسه(به نفع خود طرفه) بهتره و با رضایت بیشتر طرف چیزی که میخواد رو میگیره.البته این دو لینک از بین کلی لینک از سایت های مختلف که قبلا خونده بوم انتخاب کردم بعد گذاشتم.میزان زیادی از موضوع رو تو به شکل خوبی توضیح میده.
باز هم معذرت میخوام خیلی خیلی شرمنده اصلا معنی حرف زدنم رو نفهمیدم.
شرمنده
mamad gonzo
11-04-2010, 11:07
اخه قوربونت برم يه نيگاه به نام كاربريش بكن ببين اصلا بهش هچين چيزي مياد! :31:
حالا منو ميگفتي يه حرفي:4:
بدون شک سری X سونی که بسیار تحسین شده این مدتی که اومده از نظر کیفیت صدا .. اما توجه کن که کاراس سونی از flac حمایت نمی کنن
این که سونی از flac پشتیبانی نمیکنه یعنی چی ؟
peaceful1
11-04-2010, 12:52
این که سونی از flac پشتیبانی نمیکنه یعنی چی ؟
سونی یک سری استاندارد های خودش رو داره مثلا با تاخیر زیادی شروع به تولید mp3 player کرد وقتی دیگه cd man منسوخ شده بود سونی هنوز تولید میکرد.
یکی از حساسیت های سونی روی فرمت هست و به سختی هر فرمتی رو تو دستگاه هاش قرار میده.و اگر هم قرار بده با تاخییر چند ساله به نسبت بقیه برند ها
flac یک فرمتی هست که جزئیات کمتری به نسبت بعضی فرمت ها مثل mp3 حذف میشه ولی حجم بیشتری میگیره.
البته معجزه ای رخ نمیده فقط کمی جزئیات صدا بیشتر میشه ولی حجم فایل خیلی بیشتر میشه شاید 4-10 برابر بشه شاید هم بیشتر.
اخه قوربونت برم يه نيگاه به نام كاربريش بكن ببين اصلا بهش هچين چيزي مياد! :31:
حالا منو ميگفتي يه حرفي:4:
:10:
shahab_f
11-04-2010, 23:04
خواهش می کنم دوست عزیز دشمنتون شرمنده ، حق با شما هم بود
:11:
دوستان این مدل جدید سونی NWZ-X 1060 بلندگوی داخلی نداره ؟
دوستان این مدل جدید سونی NWZ-X 1060 بلندگوی داخلی نداره ؟
نه - این قابلیت رو نداره .. وانگهی کلاً هم اسپیکرهای روی پلیرها صرفاً یه قابلیت جانبی هستش که "حالا باشه، بهتر از نبودنشه!!" ... مثل اسپیکر یه موبایل معمولی رو فرض کن.
نه - این قابلیت رو نداره .. وانگهی کلاً هم اسپیکرهای روی پلیرها صرفاً یه قابلیت جانبی هستش که "حالا باشه، بهتر از نبودنشه!!" ... مثل اسپیکر یه موبایل معمولی رو فرض کن.
آخه بودنش واسه واقعی که میخوای فیلم ببینی یا دوست نداری هدفون رو وصل کنی بد نیست .
حالا چند سوال دیگه . این مدل قیمتش چنده و به طور کلی پلیری با این سایز LCD برای دیدن فیلم مناسبه ؟ یا اینکه به گزینه های دیگه فکر کنم ؟
این مدل وای فای داره میشه مسنجر روش نصب کرد ؟
کیبورد مجازی اون قابلیت تایپ فارسی در مرورگرش رو داره که بشه باهاش در فروم ها فارسی تایپ کرد ؟
fabio montari
19-04-2010, 00:15
اگه این ریویو معنی میشد خیلی مشکلاته ما هم حل میشد :31:
آخه بودنش واسه واقعی که میخوای فیلم ببینی یا دوست نداری هدفون رو وصل کنی بد نیست .
حالا چند سوال دیگه . این مدل قیمتش چنده و به طور کلی پلیری با این سایز LCD برای دیدن فیلم مناسبه ؟ یا اینکه به گزینه های دیگه فکر کنم ؟
این مدل وای فای داره میشه مسنجر روش نصب کرد ؟
کیبورد مجازی اون قابلیت تایپ فارسی در مرورگرش رو داره که بشه باهاش در فروم ها فارسی تایپ کرد ؟
قطعاً بودنش بهتر از نبودنشه ... کمپانی هایی که این قابلیت رو لحاظ می کنن هم فلسفه مشابهی رو دنبال می کنن ... بهرحال می تونی یه اسپیکر پرتابل (قابل حمل) براش بگیری.. مدلهای ارزون قیمتش با کیفیت صدای قابل قبول رو میتونی زیر 5 تومن تهیه کنی که سایز مناسبی هم دارن.
//
قیمت: اونطور که دوستان ذکر کردن، 300 تومن به بالا ...
فیلم دیدن: اگه هدفت فیلم دیدنه، گزینه های دیگه توصیه میشن.. شما با خرید سونی داری بیشتر پول کیفیت صوتی و طراحی رو میدی... به گزینه هایی مثل s9 از cowon یا xfi2 از کریتیو فکر کن و اگه سایز برات مساله ای نیست O2 از cowon.
//
wifi و نصب برنامه های جانبی: قطعاً از نظر راحتی و تنوع در این زمینه به آیپاد تاچ نمی رسه ... ضمن اینکه سری X اساساً برای پخش صدا وتصویر ساخته شده و خیلی به فکر app های جانبی نباش... نه - شدیداً شک دارم بتونی چیزی خودت روش نصب کنی... و شک دارم مرور فارسی بتونی انجام بدی.
اگه این ریویو معنی میشد خیلی مشکلاته ما هم حل میشد :31:
خب البته این صرفاً ریویوی یه کاربره.. هر کاربر دیگه ای میتونی هر نظر دیگه ای داشته باشه و اونچه که باعث تفاوت میشه، میزان اعتبار هستش... با این حساب من قدری کنجکاوم که چطور اون ریویو قراره "خیلی از مشکلات رو حل کنه" ..
بهرحال ما که بخیل نیستیم، ایشالا ترجمه بشه.
فیلم دیدن: اگه هدفت فیلم دیدنه، گزینه های دیگه توصیه میشن.. شما با خرید سونی داری بیشتر پول کیفیت صوتی و طراحی رو میدی... به گزینه هایی مثل s9 از cowon یا xfi2 از کریتیو فکر کن و اگه سایز برات مساله ای نیست O2 از cowon.
در مورد فیلم بذارید سوالم رو جور دیگه ای مطرح کنم . اصولا در LCD های 3 اینچی فیلم دیدن لذت بخش هست ؟
از این جهت آیپاد تاچ رو در نظر ندارم چون حوصله جیلبریک و این چیزا رو ندارم و در ضمن 32 گیگش هم از بودجه من بالاتره .
بحث من اینه که خوب اگه نشه روی سونی برنامه نصب کرد و با مرورگر هم نشه فارسی تایپ کرد پس عملا وایفای مار کرد خودشو حداقل برای من از دست میده . و اگه باز با تجربه شما فیلم دیدن روی همچین LCD جالب نباشه اونوقت مجبورم که فقط صرفا به چشم یک پلیر موزیک به وسیله ای که میخوام بخرم نگاه کنم با این شرایط ترجیح میدم نانو با کلاسیک اپل رو بخرم . نظر شما چیه ؟
راستی ZUNE HD چند هست که ببینم میشه به این فکر کرد یا نه ؟
در مورد فیلم بذارید سوالم رو جور دیگه ای مطرح کنم . اصولا در LCD های 3 اینچی فیلم دیدن لذت بخش هست ؟
از این جهت آیپاد تاچ رو در نظر ندارم چون حوصله جیلبریک و این چیزا رو ندارم و در ضمن 32 گیگش هم از بودجه من بالاتره .
بحث من اینه که خوب اگه نشه روی سونی برنامه نصب کرد و با مرورگر هم نشه فارسی تایپ کرد پس عملا وایفای مار کرد خودشو حداقل برای من از دست میده . و اگه باز با تجربه شما فیلم دیدن روی همچین LCD جالب نباشه اونوقت مجبورم که فقط صرفا به چشم یک پلیر موزیک به وسیله ای که میخوام بخرم نگاه کنم با این شرایط ترجیح میدم نانو با کلاسیک اپل رو بخرم . نظر شما چیه ؟
راستی ZUNE HD چند هست که ببینم میشه به این فکر کرد یا نه ؟
باز بستگی به انتظار و توقع شما داره .. ببین بهرحال یه چیز قابل حمله ... مثلاً یکی جایی هستش که دسترسی به Pc نداره (مثلاً مسافرتی، چیزی) یا اصلاً حوصله Pc رو نداره .. فرض کن توی رختخواب!! .. اصطلاحاً میگم" توش نمیشه بن هور دید!" .. یعنی بهرحال واسه اینکه بشینی یه فیلم 2 ساعته که بیشترش هم نماهای دور باشه مناسب نیست .. اما مثلاً در حد یه کلیپ و اینا خیلی هم خوبه .. من خودم با PMP ی که دارم، فیلمهای زیادی هم دیده ام...
//
بله - آیپاد بخاطر یه سری ویژگی هایی داره از شما پول می گیره که شاید بدرد خیلی ها نخوره ..
//
سونی: بله - خیلی روی بحث مرور وب اش حساب نکن ... اگه هم بحث فیلم دیدن روش باشه که خب با کارای cowon و کریتیو هم میشه همون کار رو کرد و کمتر هم هزینه اش میشه...
//
نانو آپیاد: بله - اگه یه نفر یه پلیر موسیقی بخواد که شیک و ظریف باشه و خوشدستی و مدیریت آرشیو مدنظرش باشه، نانو گزینه خیلی خوبیه... کلاسیک هم همینطور ، منتها برای کسی که آرشیو و حافظه بالاتر مدنظرشه.
//
zune hd: ایران دیده نشده و باز وضعیتی مشابه تاچ داره .. یعنی بابت چیزایی پول میدی که اینجا خیلی کارآیی نداره.
ممنونم از جواب های کامل و بی نقصتون .
والا انتظار :
من چون موسیقی زیاد گوش میدم
1-یک پلیر با کیفیت عالی میخوام .
2-قیمت تا 200 تومن .
3-lcd داشته باشه . که تو این رنج قیمت حتما داره
4-انتقال داده ها ساده باشه
5-شیک و ظریف باشه
6-حتی الامکان بشه کلیپ یا فیلم دید .
قیمت Sony NWZ-X1050 16GB و iPod Nano 16gb چنده ؟
مورد دیگه اینکه حملش چندان مهم نیست . چون واسه پیاده روی یا ورزش که میرم یه دونه COWON E2 میخرم . حالا با این شرایط شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
ممنونم از جواب های کامل و بی نقصتون .
والا انتظار :
من چون موسیقی زیاد گوش میدم
1-یک پلیر با کیفیت عالی میخوام .
2-قیمت تا 200 تومن .
3-lcd داشته باشه . که تو این رنج قیمت حتما داره
4-انتقال داده ها ساده باشه
5-شیک و ظریف باشه
6-حتی الامکان بشه کلیپ یا فیلم دید .
قیمت Sony NWZ-X1050 16GB و iPod Nano 16gb چنده ؟
مورد دیگه اینکه حملش چندان مهم نیست . چون واسه پیاده روی یا ورزش که میرم یه دونه COWON E2 میخرم . حالا با این شرایط شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
سری X سونی که بالای 300 تومنه تا اونجا که می دونم--- نانو هم 16 گیگش باید حدود 250 تومن باشه.
با این حال اگه بحث فیلم دیدن هم مطرح باشه، و با این حساب که بحث حمل مساله ای نباشه، پس یعنی بحث سایز رو میشه بیشتر روش مانور داد، به نظرم روی D2+ از cowon فکر کن اگه هنوز گیر بیاد گزینه خیلی خوبیه هم از نظر کیفیت و هم از نظر امکانات... بعد هم xfi2 از کریتیو که به همین ترتیب با قیمت مناسب کیفیت بسیار خوب صدا و تصویر رو در اختیارت میذاره.
سری X سونی که بالای 300 تومنه تا اونجا که می دونم--- نانو هم 16 گیگش باید حدود 250 تومن باشه.
با این حال اگه بحث فیلم دیدن هم مطرح باشه، و با این حساب که بحث حمل مساله ای نباشه، پس یعنی بحث سایز رو میشه بیشتر روش مانور داد، به نظرم روی D2+ از cowon فکر کن اگه هنوز گیر بیاد گزینه خیلی خوبیه هم از نظر کیفیت و هم از نظر امکانات... بعد هم xfi2 از کریتیو که به همین ترتیب با قیمت مناسب کیفیت بسیار خوب صدا و تصویر رو در اختیارت میذاره.
سری x بالای 300 تومن ؟ حتی 16 گیگش ؟ چقدر گرون !!!
اون مدل cowon که گفتید رو دیدم . چندان جذاب نبود . حالا چند سوال دیگه :
1- نانو چرا اینقدر گرونه ؟ و اگه بخوام 250 بدم بابت نانو به نظرتون خرید کلاسیک با 160 گیگ حافظه بهتر نیست ؟
2- ای مدل کریتیو که گفتید خوبه ؟ صدای پخش شفافی داره ؟ صدای پخشش تیز نیست ؟
سری x بالای 300 تومن ؟ حتی 16 گیگش ؟ چقدر گرون !!!
اون مدل cowon که گفتید رو دیدم . چندان جذاب نبود . حالا چند سوال دیگه :
1- نانو چرا اینقدر گرونه ؟ و اگه بخوام 250 بدم بابت نانو به نظرتون خرید کلاسیک با 160 گیگ حافظه بهتر نیست ؟
2- ای مدل کریتیو که گفتید خوبه ؟ صدای پخش شفافی داره ؟ صدای پخشش تیز نیست ؟
آخرین قیمتی که من دارم این بوده؛ میتونی خودت روی وب بگردی یا از نمایندگی ها بپرسی ... حالا شاید الان اندکی پایین تر اومده باشه، اما بهرحال همیشه محصولات سونی یه مقدار از محصولات هم رده شون گرونتر هستند.
//
1. محصولات هم Apple هم یه چیزی شبیه کارای سونی، با فرض اینکه اغلب مخاطب سطح بالاتر طرفشون میره، فروشنده ها گاهاً بی انصافی می کنن و پیش خودشون میگن "کسی که علاقه مند به این باشه، حاضر میشه درصدی اضافه قیمت رو هم بپردازه"
این قضیه صرفه، فقط مساله حافظه نیست... در نظر بگیر که نانو حافظه فلش داره، و واسه همینه که به نظر میاد کلاسیک با حافظه هارد دیسکی اش بیارزه .. اما در عوض نانو جمع و جورتره و امکانات بیشتری هم داره .. بنابراین مساله سایز و امکانات هستش.
2. بله - xfi2 از کریتیو یکی از محصولات خوش صدای بازاره و صدای خیلی خوبی داره.
در نظر بگیر که نانو حافظه فلش داره، و واسه همینه که به نظر میاد کلاسیک با حافظه هارد دیسکی اش بیارزه .. اما در عوض نانو جمع و جورتره و امکانات بیشتری هم داره .. بنابراین مساله سایز و امکانات هستش.
حافظه کلاسیک چه تفاوتی با نانو داره ؟
و اینکه کیفیت عکس نانو چطوره ؟ کیفیت دوربینش منظورمه . نانو چه برتری به کلاسیک داره ؟ همین دوربینش ؟
ممنون میشم بین این مدل کریتیو و نانو و این مدل سامسونگ Samsung YP-P2 16GB تیر خلاص رو شما بزنین ! قیمت خوبی داشته باشه ترجیحا جمع و جور باشه و با امکانات و پخش با کیفیت داشته باشه .
ویرایش : تو سایت دیجی کا لا قیمت نانو رو 220 زده . تجربه نشون داده قیمت های این سایت 20-30 تومن از بازار گرونتره . پس شاید بشه نانو رو 200 یا 190 هم خرید .
ویراایش 2 : من الان این مدل از سامسونگ رو هم دیدم . نظرتون در مورد این مدل چیه ؟ Samsung YP-P2 16GB . مدل YP-P3 چی ؟ وارد ایران نشده ؟
حافظه کلاسیک چه تفاوتی با نانو داره ؟
و اینکه کیفیت عکس نانو چطوره ؟ کیفیت دوربینش منظورمه . نانو چه برتری به کلاسیک داره ؟ همین دوربینش ؟
ممنون میشم بین این مدل کریتیو و نانو و این مدل سامسونگ Samsung YP-P2 16GB تیر خلاص رو شما بزنین ! قیمت خوبی داشته باشه ترجیحا جمع و جور باشه و با امکانات و پخش با کیفیت داشته باشه .
ویرایش : تو سایت دیجی کا لا قیمت نانو رو 220 زده . تجربه نشون داده قیمت های این سایت 20-30 تومن از بازار گرونتره . پس شاید بشه نانو رو 200 یا 190 هم خرید .
ویراایش 2 : من الان این مدل از سامسونگ رو هم دیدم . نظرتون در مورد این مدل چیه ؟ Samsung YP-P2 16GB . مدل YP-P3 چی ؟ وارد ایران نشده ؟
کلاسیک حافظه اش هارد دیسکه و نانو حافظه اش فلشه ... هارد ارزونتره و واسه همینه که به نظر میاد کلاسیک "میارزه"، در واقع فلش هستش که گرونتره!! ...
//
دقت کن که نانو فیلم می گیره فقط، و عکس نمی گیره... vga هست کیفیت فیلمش.
//
مزیت های نانو همین قابلیت های اضافه اش هستند که در نسل اخیر بهش اضافه شده: ضبط صدا و رادیو و دوربین فیلمبرداری و سایز قابل قبول تر و اینا ...
//
انتخاب با شماست البته ... بهرحال xfi2 کیفیت صدای بهتر داره و قیمت بهتر نسبت به حافظه و امکانات .. P2 امکانات در حد یا بهتر از xfi2 و کیفیت صدای تقریباً مشابه در عوض گرونتر نسبت به حافظه ... کلاسیک و نانو هم بیشتر با تاکید روی مدیریت فایل و ظرافت و خوشدستی هستند... بخصوص کلاسیک که برای فرد آرشیو باز مناسبه و غیر از اون شاید نیارزه.
//
قیمت نانو: چند گیگ؟ .. شاید.
//
P3 دیده نشده در ایران.. باید بگردی.
اول ممنون بابت جوابهاتون و ببخشید که من اینقدر اذیتتون میکنم :11:
حافظه نانو رو میشه به عنوان کول دیسک استفاده کرد ؟ همین 16 برای من کافیه .
خوب اگه کیفیت فیلمش vga باشه که واسه همچین وسیله ای خیلی خوبه ( خوب نیست ؟ ) در واقعا میشه گفت نانو کاربردی تر هست .
اون قیمتی که گفتم مربوط به نانو 16 گیگ بود . P2 چنده ؟ 16 گیگش ؟
حالا با این شرایطی که گفتم من خودم نظرم بیشتر نانو یا سامسونگ هست . البته خوبی کریتیو اینه که مموری هم میخوره . پیشنهاد شما چیه ؟
اول ممنون بابت جوابهاتون و ببخشید که من اینقدر اذیتتون میکنم :11:
حافظه نانو رو میشه به عنوان کول دیسک استفاده کرد ؟ همین 16 برای من کافیه .
خوب اگه کیفیت فیلمش vga باشه که واسه همچین وسیله ای خیلی خوبه ( خوب نیست ؟ ) در واقعا میشه گفت نانو کاربردی تر هست .
اون قیمتی که گفتم مربوط به نانو 16 گیگ بود . P2 چنده ؟ 16 گیگش ؟
حالا با این شرایطی که گفتم من خودم نظرم بیشتر نانو یا سامسونگ هست . البته خوبی کریتیو اینه که مموری هم میخوره . پیشنهاد شما چیه ؟
بله - میشه.
//
دیگه خوب و بدش رو شما باید تشخیص بدی.. با فرض اینکه دیگه الان همه یه موبایل هم همراهشونه، نمیشه گفت "خیلی خوبه" .. ضمن اینکه بحث کیفیت با بحث رزولوشن فرق داره و انقدرها هم از کیفیت اش تعریف نشده .. اما با این حال، درسته: بالاخره اینم یه قابلیتی هستش که بودنش بهتر از نبودنشه.
//
قیمت خیلی مناسبیه به نظرم .. فکر می کردم 8 گیگ این قیمت باشه ...
//
P2 همیشه گرون بوده متاسفانه ... آخرین قیمت هایی که ازش دارم انصافاً بالاست و مثلاً 8 گیگش 235 تومن بوده و 16 گیگش 300 تومن -- شاید بخاطر کمیابی اشه .. نمی دونم.
//
والا من نظرم رو در پست های قبلی گفته ام.. اگه ابهامی هست در خدمتم:
انتخاب با شماست البته ... بهرحال xfi2 کیفیت صدای بهتر داره و قیمت بهتر نسبت به حافظه و امکانات .. P2 امکانات در حد یا بهتر از xfi2 و کیفیت صدای تقریباً مشابه در عوض گرونتر نسبت به حافظه ... کلاسیک و نانو هم بیشتر با تاکید روی مدیریت فایل و ظرافت و خوشدستی هستند... بخصوص کلاسیک که برای فرد آرشیو باز مناسبه و غیر از اون شاید نیارزه.
من یه بار دیگه این پاراگراف رو خوندم . خوب من به دنبال صدای با کیفیت هستم با باس قوی . اگه xfi2 این ویژگی ها رو داره خوب میتونه گزینه برتر باشه . بذارید سوالات آخر رو بپرسم تا به یک جمع بندی نهایی برسیم :
تاچ xfi2 چطوره ؟ کند عمل نمیکنه که ؟
این مدیریت فایل که در نانو میگید هست منظور چیه ؟
الان I9 کووان و این مدل آی ریور رو دیدم اینها چطورن ؟
خوب از این بحث که بگذریم یک پلیر صرفا موزیک برای وقتی که میرم ورزش زیر 100 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ من نظرم بین شافل اپل و cowon e2 هست . نظر شما چیه ؟
mamad gonzo
26-04-2010, 19:55
من یه بار دیگه این پاراگراف رو خوندم . خوب من به دنبال صدای با کیفیت هستم با باس قوی . اگه xfi2 این ویژگی ها رو داره خوب میتونه گزینه برتر باشه . بذارید سوالات آخر رو بپرسم تا به یک جمع بندی نهایی برسیم :
[QUOTE=Vah!d;4884871]تاچ xfi2 چطوره ؟ کند عمل نمیکنه که ؟
تاچش مقاومتی هست و مثل ایپاد تاچ نیست که با یه لمس کوچیک واکنش بده ...
باید یه مقدار خیلی کم فشار بدی ولی فشار نه در اون حد که فکرشو میکنی....
در هر صورت بعد از 2 روز استفاده تاچش واست عادی میشه و خیلی راحت باش کار میکنی ...
این تجربه خودمه ...
و در مقابل چیزی هم که از پلیرتون انتظار داری فکر کنم همین مناسب باشه ولی اصلا بدرد ورزش نمیخوره و برای استفاده هنگام ورزش باید به فکر پلیر دیگه بود ...
در کل اینقدر وسواس نشون نده ...
به قول ممد تو این مارک های خوبی که معرفی شد هرکدومو انتخاب کنی برنده هستس و نباختی ... شاید یه تفاوت کیفیتی باشه که زیادت واست محسوس نباشه البته اگر انتخابت از بین همین کریتیو و کووان و سونی و ... باشه که شما هم که باس میخوای و سبک موسیقیت احتمالا به xfi 2 میخوره ...
در کل کچلم کردی اینقدر وسواس بخرح نده:31:
البته i9 کووان هم خیلی خوبه و به نظرم واسه اینکه از سردر گمی درت بیارم یچیز میگم
انتخابت رو حتما از بین این 2 تا باشه:27:
تاچ xfi2 چطوره ؟ کند عمل نمیکنه که ؟
این مدیریت فایل که در نانو میگید هست منظور چیه ؟
الان I9 کووان و این مدل آی ریور رو دیدم اینها چطورن ؟
خوب از این بحث که بگذریم یک پلیر صرفا موزیک برای وقتی که میرم ورزش زیر 100 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ من نظرم بین شافل اپل و cowon e2 هست . نظر شما چیه ؟
خب بجز اون مواردی که ممد جان زحمتش رو کشید:
مدیریت فایل در نانو یعنی مدیریت آرشیو موسیقی ات دیگه.. منوها و اینترفیس ها برای کارهایی مثل گشتن دنبال یه آهنگ، مرتب کردن تگ های آهنگ ها، ساختن پلی لیست ها و مدیریت پلی لیست ها.. خوشدستی از نظر روان بودن دکمه ها و کنترل ها .. و برنامه itunes که برای انتقال داده ها از/به PC لازمه ... بقیه مارک ها و مدلها هم بد نیستند، حتی خوب اند .. اما این برای شخصی که بیشتر به این مساله اولویت بده قدری بهتره.
//
iriver رو ول کن، از بین همین ها انتخاب کن ..
//
برای بحث یه پلیر دیگه که صرفاً موسیقی باشه واسه ورزش (که استراتژی درستی هم هست: یه پلیر گرونتر برای مواقعی که ساکن هستی+ یه پلیر ارزونتر برای ورزش و تحرک) ... به این نکته حتما توجه کن که مدلهایی که صفحه نمایش ندارن، دیگه یعنی فقط شما حالت شافل داری یه جورایی .. یعنی فقط می تونی بزنی "آهنگ بعدی" .. دیگه کنترل خاصی روش نداری .. این خودش البته یه جور مزیت قراره باشه .. صرفاً میخوام توجه کنی به این قضیه..
من نمی دونم چرا بصورت ذهنی کارای سونی مثل B140 رو برای ورزش و اینا جالب می دونم ... البته یه علتش هم اینه که واقعاً سونی به مساله طراحی و کاربرد اهمیت میده .. مثلاً تکنولوژی zap it که تقریباً قراره یه همچین کاری بکنه برای فردی که کنترل محدودی روی پلیرش داره (یه کوچولو از هر آهنگ رو پخش می کنه تا انتخاب کنی)
در کل کچلم کردی اینقدر وسواس بخرح نده
کچلی خوبه که دیگه نمیخواد پول بیخودی بابت شامپو بدی :31: ( شوخی )
حالا میگم xfi2 اسپیکر داره دیگه ؟
و دیگه اینکه چه حجمی بگیرم به نظرتون ؟ قیمت هایی که من دارم اینه :
8 گیگ : 145
16 گیگ : 180
اگه 8 گیگ با مموری 16 گیگ بگیرم چقدر میشه ؟ ( این 8 گیگ با مموری 16 گیگ برای من کاملا جواب میده . چون فعلا حجم آهنگهام 4 گیگ هست حالا با فرض فیلم و ... کافی هست )
اگه 16 گیگ با مموری 16 گیگ بگیرم چقدر میشه ؟
کلا مموری 8 گیگ و 16 گیگ که به xfi2 بخوره چنده ؟
mamad gonzo
02-05-2010, 19:54
حالا که بحث کچلی کردی اصلا کچل کچل کلاچه روغن کله پاچه حسن رفته به اردو برای نصف گردو گردو گیرش نیومد سر کچلش خون اومد ...
اره اسپیکر داره ولی روش زیاد حساب نکت چون فقط به درد موقعی میخوره که تو فضای بسته اروم نشستی و سر و صدایی هم نیست اون موقع میتونی با صداش حال کنی ولی گفتم زیاد روشحساب نکن
اره مموری 16 رو هم ساپورت میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.