ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پلاسمای LG و Samsung

mehrdad8086
18-01-2010, 15:05
دوستان سلام:20:

یکی از نزدیکان من قصد خرید پلاسمارو داره و ازم راهنمایی خواسته
من تاپیکهارو خوندم و پانارو سرتر از همه دیدم اما ایشون فقط و فقط از این دو برند کره ای می خوان بخرن
PQ70 و PQ30 از ال جی و B470 پلاسمای سامسونگ
راستش PQ70 با قیمت 1 میلیون و امکاناتش نظر منو جلب کرد البته PQ30 هم خوب بود اما این سامسونگ زیاد قشنگ نیست بگذریم
سوالم در مورد کیفیتشونه کدومشون بهترن به مشخصات رو کاغذ کار ندارم کدومشون NEO pdp هستن؟
و اینکه هرکدومشون از نظر کیفیت تصویر با کدوم ای سی دی برابری می کنه؟
اینم اضافه کنم منزل ایشون زیاد پرنور نیست و معمولیه....

یه سوال دیگه تو کاتالوگ ال سی دی ها میزان درخشندگی فرضا 500Cd/m2 ذکر شده ولی برای پلاسماها 1500Cd/m2 یعنی 3 برابر بیشتر ...:5:پس چرا عملا درخشندگیشون کمتر از ال سی دی هستش؟
و آیا این در مورد 3 مدل پلاسمای موجود هم صادقه؟
*Alucard*
18-01-2010, 20:01
سوالم در مورد کیفیتشونه کدومشون بهترن به مشخصات رو کاغذ کار ندارم کدومشون NEO pdp هستن؟

هیچ کدوم از این مدلها که شما مد نظر داری NeoPDP نیستن حالا شاید در عمل قابلیتهایی نزدیک و یا معادل به اون داشته باشن ولی این اسم NeoPDP صرفا یک اسم تجاری هست که در انحصار پاناسونیک قرار داره.

و اینکه هرکدومشون از نظر کیفیت تصویر با کدوم ای سی دی برابری می کنه؟

به کار بردن کلمه برابری شاید کلمه چندان مناسبی نباشه چون به طور کلی پلاسماها در یک سری موارد نسبت به LCD ها برتری دارن و در بعضی موارد ضعف که مقدار این ضعف و برتریها با توجه به برند و مدل تغییر پیدا میکنه.
در کل به نظر من B470 بهتر هست.

یه سوال دیگه تو کاتالوگ ال سی دی ها میزان درخشندگی فرضا 500Cd/m2 ذکر شده ولی برای پلاسماها 1500Cd/m2 یعنی 3 برابر بیشتر ...پس چرا عملا درخشندگیشون کمتر از ال سی دی هستش؟

حد نهایی توانایی LCD ها با بک لایت معمولی تولید 500 کاندلا میزان درخشندگی هست (در حال حاضر) و پلاسما پنلها 1500 کاندلا ولی این اعدادی که برای میزان درخشندگی هر دوی اینها اعلام میشه Out of box نیست و به قولی اون چیزی که ما میبینیم نیست و یکسری عوامل خارجی اونهارو محدود میکنه در مورد LCD ها این محدودیت بیشتر ناشی از سولاریزه شدن فیلترهای نوری و یا OverBright شدن تصویر هست که رنگهارو از حالت طبیعی خارج میکنه ولی در یکی دو ساله اخیر میزان درخشندگی این صفحات به پیک برایتنس اونها خیلی نزدیک شده.
در مورد پلاسما پنلها مشکل اصلی لایه های قرار گرفته و مصرف برق و در نتیجه ایجاد حرارت و بهره وری پائین هست که صد راه بالا بردن برایتنس واقعی پنل میشه البته دز نسل جدید پلاسماها و در راس اونها همین NeoPDP های پاناسونیک با بالا بردن این راندمان توانایی پلاسما پنلها در ایجاد درخشندگی بالاتر تا حد زیادی تقویت شده و در آینده هم رو به بهبود هست.

mehrdad8086
18-01-2010, 21:59
بسیار بسیار بسیار ممنونم از جواب کاملتون:20:
این دوست من بیشتر از شبکه های داخلی خودمون استفاده می کنه و کم پیش میاد مثل من فیلم و ....
ببینه.

با این اوصاف تفاوتی تو پخش تصاویر در هر کدوم از این برندها به چشم میاد؟و اگر جواب مثبته حدودا چقدر؟

بازم تشکر می کنم:11: