ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صداگذاری روی نسخه اصلی فیلم (مثل DVD های دوزبانه که هم صدای اصلی فیلم را دارند و هم صدای دوبله فارسی)



hassanpulse
16-01-2010, 02:38
سلام
من یک فیلم را با دوبله فارسی اش دارم ولی متاسفانه کیفیت تصویر آن مطلوب نمی باشد حالا می خواهم توسط نرم افزارهای میکس و مونتاژ صدای فارسی آنرا روی نسخه اورجینال آن که دارای کیفیت تصویر عالی می باشد صداگذاری نمایم ولی هر چه می کنم این دو (صدا و تصویر) با هم جور نمی شوند و سرعت پخش صدای آن (دوبله فارسی) از سرعت پخش تصویر نسخه اورجینال سریع تر می باشد. برای حل این مشکل سرعت پخش (play speed) هر دو را خواستم هماهنگ کنم ولی باز هم موفق نشدم.
می خواستم اگر دوستان عزیز تا به حال این موضوع را کار کرده باشند چگونگی تهیه این کار را شرح دهند.

masoudtr
16-01-2010, 11:41
فریم ریت فیلمت را با فیلم فارسی هماهنگ کن
البته فیلم های دوبله سانسور زیاد داره که کارت را سخت میکنه

PaRkOr
16-01-2010, 11:56
سلام
من هم با نظر آقا مسعود موافقم. مشکلت فریم ریته. باید اول جفت فریم ریتا رو با یه نرم افزار مثل primiere یکی کنی (مثلا 25 فریم بر ثانیه) بعد بندازیشون رو هم. بعد از این همه مکافات تازه کارت شروع میشه و باید بشینی و جاهایی که فیلم سانس ور شده رو بندازی جلو. کاریست بسی پر مشقت و دشوار. حالا چه فیلمی هست؟
یا هوووووووووو