مشاهده نسخه کامل
: full hd
سلام دو سوال در باره مانیتور فول اچدی دارم و ان این است که ایا کیفیت تصویر یک مانیتور فول اچدی فقط در بازی احساس میشود یا در جاهایی مثل محیط ویندوز و فیلم ها و... هم تاثیر دارد؟ و دوم اینکه باید با کابل hdmi ان را به کارت گرافیک متصل کرد؟
ess_1362
12-01-2010, 13:22
در مورد سوال اول باید بگم الزاما خیر مثلا در مورد فیلم های فول HD کاملا کیفیت محسوس هست
در مورد سوال دوم هم الزاما خیر البته کابل HDMI با وجود قابلیتهایی که داره ولی در PC این قابلیتها چندان مورد استفاده نیست چون در PC الزامی به انتقال صوت به مانیتور نیست ولی برای کنسول این کابل یک مزیت هست
sir payman
12-01-2010, 13:31
سلام دو سوال در باره مانیتور فول اچدی دارم و ان این است که ایا کیفیت تصویر یک مانیتور فول اچدی فقط در بازی احساس میشود یا در جاهایی مثل محیط ویندوز و فیلم ها و... هم تاثیر دارد؟ و دوم اینکه باید با کابل hdmi ان را به کارت گرافیک متصل کرد؟
در فیلمها بهتره که فیلمیرو که میبینید فول hd باشه تا تفاوت رو احساس کنید ولی در فرمت hd تفاوت زیادی نیست بلکه کیفیت کمتر هم به نظر میاد در مقایسه با یه مانیتور hd(به خاط افزایش رزولوشن مانیتور و پایین بودن رزولوشن فیلم).
در مورد سوال دوم:هم hdmi میشه و هم dvi که هیچ تفاوتی در کار با pc با هم ندارن.
در کنسول hdmi استفاده میشه برای انتقال همزمان تصویر و صدا.
سلام
در فیلم های hd ,full hd ودر بازی ها اگر با رزولوشن بالا بازی کنید کاملا تفاوتو حس میکنید.
اگه از کامپیوتر فقط استفاده میکنید hdmi ضرورتی نداره چه بسا کابل dvi تصویر بهتری میده.
منظورم از فیلم فیلم فول اچدی نبود منظورم این بود که مثلا اگر یک فیلم با کیفیت دی وی دی رو با مانیتور فول اچدی تماشا کنی کیفیت تصویر بهتر از این است که ان را با یک مانیتور ال سی دی معمولی نگاه کنی؟ و مثلا یک عکس در مانیتور فول اچدی کیفیتش بالاتره؟
sir payman
12-01-2010, 14:42
فیلم اگر روی dvd 5 باشه کیفیتش hd هست و اگه dvd9 باشه full hd هست(البته همیشه هم اینطور نیست)
کیفیت پایینتر از یه مانیتور معمولی هست(1280*1024)
اشتباه نکنید کیفیت مانیتور پایین نیست بلکه کیفیت(رزولوشن) فیلم هست که باعث میشه کیفیت پایین به نظر برسه.
اما این رو هم اضافه کنم که کیفیتش اونجوری نیست که فکر کنی الان دیگه همه تصویر شطرنجی میشه به هیچ وجه آزار دهنده نیست.
اگر میخواید مانیتور بگیرید و کارت گرافیکتون ساپورت میکنه و مشکل بودجه هم ندارید توی خرید full hd شک نکنید , یه لذت دیگه ای داره مخصوصا توی گیم.
منظورم از فیلم فیلم فول اچدی نبود منظورم این بود که مثلا اگر یک فیلم با کیفیت دی وی دی رو با مانیتور فول اچدی تماشا کنی کیفیت تصویر بهتر از این است که ان را با یک مانیتور ال سی دی معمولی نگاه کنی؟ و مثلا یک عکس در مانیتور فول اچدی کیفیتش بالاتره؟
سلام
بستگی به مانیتورم داره .
من خودم 23700 دارم dvd رو خیلی خوب پخش میکنه.
فیلم اگر روی dvd 5 باشه کیفیتش hd هست و اگه dvd9 باشه full hd هست(البته همیشه هم اینطور نیست)
چه ربطی به DVD داره؟ منظور از 5 و 9 چیه؟
کیفیت پایینتر از یه مانیتور معمولی هست(1280*1024)
اشتباه نکنید کیفیت مانیتور پایین نیست بلکه کیفیت(رزولوشن) فیلم هست که باعث میشه کیفیت پایین به نظر برسه.
اما این رو هم اضافه کنم که کیفیتش اونجوری نیست که فکر کنی الان دیگه همه تصویر شطرنجی میشه به هیچ وجه آزار دهنده نیست.
اگر میخواید مانیتور بگیرید و کارت گرافیکتون ساپورت میکنه و مشکل بودجه هم ندارید توی خرید full hd شک نکنید , یه لذت دیگه ای داره مخصوصا توی گیم.
سلام
منظورتون چیه؟dvd5 ,dvd9 فیلم full hd رو روی هر نوع حا فظه ای میشه کپی کرد!!!
sir payman
12-01-2010, 15:12
سلام
منظورتون چیه؟dvd5 ,dvd9 فیلم full hd رو روی هر نوع حا فظه ای میشه کپی کرد!!!
تا حالا فیلمهای اوریجینال استفاده کردید؟
به خاطر محدودیت فضا فیلمهای full hd رو روی dvd9 میزنن و وقتی حجمشونو نگاه میکنید بین 7.5 تا 8.5 گیگ هست.
شما هیچ فیلم 1080p رو نمیتونید روی dvd5 بریزید(البته مدت زمان فیلم زیر 110 تا 120 دقیقه نباشه که الان اغلب فیلمها همین مدت هستند)
به طور مثال The Last Samurai که الان روی هارد دارم حجمش 7.85 هست و THE ENGLISH PATIENT حجمش 8.1 هست.
تا حالا فیلمهای اوریجینال استفاده کردید؟
به خاطر محدودیت فضا فیلمهای full hd رو روی dvd9 میزنن و وقتی حجمشونو نگاه میکنید بین 7.5 تا 8.5 گیگ هست.
شما هیچ فیلم 1080p رو نمیتونید روی dvd5 بریزید(البته مدت زمان فیلم زیر 110 تا 120 دقیقه نباشه که الان اغلب فیلمها همین مدت هستند)
به طور مثال The Last Samurai که الان روی هارد دارم حجمش 7.85 هست و THE ENGLISH PATIENT حجمش 8.1 هست.
سلام
بله
من خودم ارشیو فیلم های اورجینال دارم.
اینیم که گفتید فکر میکنم hd dvd-rip باشه باپسوند mkv .
ولی باز هم ربطی به dvd 5,9 نداره شما روی فلش هم میتونید کپیکنید اینو که قبول دارید؟
sir payman
12-01-2010, 15:29
بله به راحتی میشه توی فلش کپی کرد
فکر میکنم که منظورمو بد رسوندم
اگه میگم روی dvd5 فیلم full hd نمیشه ریخت فقط و فقط به خاطر محدودیت فضا بود. چون همیشه حجمش بیشتر از 4.7 گیگ میشه و نمیشه روی dvd5 کپی کرد.
شما از چه برنامه ای برای کپی کردن فیلمهای اوریجینال استفاده میکنید؟
چون برنامه ای که من استفاده میکنم میپرسه با حجم dvd5 بریزه یا با حجم اصلی و بدون کاهش کیفیت(dvd9) که وقتی روی dvd5 میزنید کیفیتشو 720p میکنه.
سلام
من با nero اینکارو میکنم .
در ضمن میتونید در دو دیسک dvd5 بریزی (نصف کنی )چون dvd 9 گرونه وخریدش بصرفه نیست.
یک عکس در مانیتور فول اچدی کیفیتش بالاتره؟
قطعاً همین طور هست. چون شما عکس رو با جزئیات بیشتری مشاهده میکنید.
به عنوان مثال اگه شما عکس زیر رو به این صورت در یک مانیتور 1024*1280 ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون عکس رو در یک مانیتور 1080*1920 به این شکل خواهید دید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*البته فرض رو بر این میگیریم که اندازه هر دو مانیتور یکسان باشه. مثلاً هر دو 20 اینچ باشند. (هر چند اگر مانیتور Full HD چند اینچی بزرگتر هم باشه باز هم کیفیت بیشتری نسبت به مانیتور کوچکتر با رزولوشن کمتر، خواهد داشت)
sir payman
12-01-2010, 15:39
نمیدونستم که نرو هم میتونه قفل فیلمهای اوریجینالو بشکونه.
خب الان منظور منو متوجه شدید که چرا گفتم full hd رو نمیشه روی dvd 5 ریخت.
راستی توی کدوم قسمت نرو میشه قفل فیلمو شکست ؟
سلام
برای شکوندن فیلم های اورجینال lock شده از clone dvd باید استفاده کرد.
sir payman
12-01-2010, 16:42
اهان من فکر کردم با خود نرو اینکارو میکنید
من با dvd fab قفلشو میشکونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.