ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا میشه کاردانی را 4 ساله تموم کرد و بعد هم بتونی برای کارشناسی امتحان بدی و وارد دانشگاه بشی؟؟{لطفا وارد بشید}

danielo
09-01-2010, 23:48
یکی از دوستانم کاردانی غیر انتفاعی میخونه و سربازی نرفته.به خاطر مشکلاتی که براش پیش امد.نتونست درسش را تموم کنه.یعنی الان داره امتحان های ترم 7 خودش را میده.
سربازی هم نرفته.اگر این اقا تمام واحد های این ترمش را پاس کنه .14 واحد دیگه براش میمونه.
میدونید که قانون 3 ساله هست و نظام وظیفه یک ترم هم اوانس میده.
ایا راهی هست که این شخص بتونه یک ترم دیگه درس بخونه و بعد از اون بتونه امتحان کاردانی کارشناسی بده و سال اینده وارد دانشگاه بشه؟یعنی نظام وظیفه همچنین اجازه ای میده؟
یک نفر گفت که امکان پذیر هست ولی نظام وظیفه 2 ماه اضافه خدمت در نظر میگیره.کسی این را تایید میکنه؟

danielo
09-01-2010, 23:51
یکی به من گفت که قانون 6 ماه فرجه تبدیل شده به 1 سال
صحت داره؟

farshidshd
12-01-2010, 12:42
یکی به من گفت که قانون 6 ماه فرجه تبدیل شده به 1 سال
صحت داره؟

خیر صحت نداره
ما که نشنیدیم

Soalziad
08-09-2010, 21:49
سلام. نیاز به کمک شدید شما عزیزان دارم. من ورودی 86 کاردانی کامپیوتر هستم که گویا باید 84 واحد در مجموع پاس کنیم. تا اینجا 32 واحد بیشتر پاس نکردم و 5 ترم هم گذاشته. یعنی بر اساس قانون دانشگاه آزاد 1 ترم دیگه جا دارم. در نظر دارم حداقل تعداد واحدهای پاس شده رو به 50 برسونم. به این ترتیب در مدت زمان مجاز اگر به فرض همین حدود 50 واحد پاس کنم باز 34 واحد میمونه. حالا اینجاست که کمک شما رو نیاز دارم. من سربازی معاف هستم و مشکل خدمت ندارم. حالا آیا دانشگاه آزاد به من اجازه تحصیل در 2 ترم دیگه رو هم میده؟ یعنی جای 3 سال آیا میتونم 4 سال تحصیل کنم و 84 واحد رو تموم کنم؟ با در نظر گرفتن این موضوع که معاف هستم. واقعا ممنون میشم اگر جواب بدید. یک سوال دومی هم داشتم. به فرض من 50 واحد تا پایان سال 89 پاس کنم. اونوقت ادامه واحد ها رو در ترم اول سال 1390 (یعنی از اسفند 89 تا تیر 90) و ترم دوم 1390 (یعنی مهر تا اسفند 90) پاس کنم و 84 تا تموم بشه. اونوقت میتونم در کنکور کاردانی به کارشناسی که در تابستان سال 1391 برگزار می شود شرکت کنم؟ یعنی ثبت نام برای این کنکور به چه ترتیب هست؟ میتونم وسط سال که 84 واحدم تموم شد ثبت نام کنم یا باید دفترچه رو قبلش بگیرم؟ اگر قبلش هست میتونم بگیرم و بعدا که واحدهام کامل شد شرکت کنم؟ با تشکر زیاد از شما.

farshidshd
08-09-2010, 23:06
سلام. نیاز به کمک شدید شما عزیزان دارم. من ورودی 86 کاردانی کامپیوتر هستم که گویا باید 84 واحد در مجموع پاس کنیم. تا اینجا 32 واحد بیشتر پاس نکردم و 5 ترم هم گذاشته. یعنی بر اساس قانون دانشگاه آزاد 1 ترم دیگه جا دارم. در نظر دارم حداقل تعداد واحدهای پاس شده رو به 50 برسونم. به این ترتیب در مدت زمان مجاز اگر به فرض همین حدود 50 واحد پاس کنم باز 34 واحد میمونه. حالا اینجاست که کمک شما رو نیاز دارم. من سربازی معاف هستم و مشکل خدمت ندارم. حالا آیا دانشگاه آزاد به من اجازه تحصیل در 2 ترم دیگه رو هم میده؟ یعنی جای 3 سال آیا میتونم 4 سال تحصیل کنم و 84 واحد رو تموم کنم؟ با در نظر گرفتن این موضوع که معاف هستم. واقعا ممنون میشم اگر جواب بدید. یک سوال دومی هم داشتم. به فرض من 50 واحد تا پایان سال 89 پاس کنم. اونوقت ادامه واحد ها رو در ترم اول سال 1390 (یعنی از اسفند 89 تا تیر 90) و ترم دوم 1390 (یعنی مهر تا اسفند 90) پاس کنم و 84 تا تموم بشه. اونوقت میتونم در کنکور کاردانی به کارشناسی که در تابستان سال 1391 برگزار می شود شرکت کنم؟ یعنی ثبت نام برای این کنکور به چه ترتیب هست؟ میتونم وسط سال که 84 واحدم تموم شد ثبت نام کنم یا باید دفترچه رو قبلش بگیرم؟ اگر قبلش هست میتونم بگیرم و بعدا که واحدهام کامل شد شرکت کنم؟ با تشکر زیاد از شما.

میتونی با تبصره بیشتر بمونی و واحداتو پاس کنی

برا ی دفترچه هم هر موقع اومد میتونی بگیری و ثبت نام کنی و اگه قبول شدی باید 84 واحد رو تموم کرده باشی تا بری ثبت نام کنی

موفق باشی