مشاهده نسخه کامل
: تاپیک مخصوص ***LED SAMSUNG SERIE 7***
t_tanhayam
24-01-2011, 11:53
سلام دوستان
سامسونگ سری 7 دارم برای اتصال به سینمای خانواده هم می توانم از یک سیم معمولی استفاده کنم و هم از کابل اپتیک . می خواستم بدانم فرق آنها چیست و آیا کابل اپتیک از کیفیت بالاتری برخوردار است یا خیر ؟ ممنون می شوم راهمایی کنید.
-چون ارسال ديتا بصورت ديجيتال انجام ميشه
-چه از نظر نويز چه از نظر پشتيباني صداي چند كاناله بهتر هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
t_tanhayam
24-01-2011, 12:00
سلام
در بخش sound تمام تنظیمات را چک کرده ام و تمامش صحیح است
speaker select روی Tv Speaker است
با گزینه self Diagonistic خود تلویزیون که option های آنرا دنبال کرده ام باز هم همچنان مشکل باقی است
ضمنا وقتی که تلویزیون روشن است و صفحه ان کاملا تاریک وسیاه است ( کانالی که برنامه ندارد) یک نقطه سبز رنگ دقیقا به اندازه اثری که نوک خودکار که برروی کاغذ باقی میگذارد در فاصله هفت سانتیمتری از ضلع پایینی تلویزیون محسوس است آیا این پیکسل سوخته است و در اینده احتمال دارد که وسعت این نقطه زیاد شود
باتشکر ویژه از توجه شما
-شما يكبار رست فكتوري انجام بدين اميدوارم مشكلتون حل بشه در غير اين صورت ممكن از برد پنل باشه
-در مورد پيسكل سوخته هم راهكارهايي وجود داره منتها 100% نيست ممكن درست نشن
-بله احتمال داره بيشتر بشه
iransatinfo
13-04-2011, 21:21
با سلام ...
من یه led 46 b7000 دارم ... مشکلی که دارم اینه که در پخش بعضی ازفیلم ها (البته فرقی نمیکته ُsd یا Hd باشه) تصویر یه حالت غیر طبیعی و لرزش داره و انگار سرعت فریم ها بالاست و مثل اینکه مثلا فیلم به صورت مستند یا با هندی کم دستی فیلم برداری شده باشه نشون داده میشه ... این مشکل فقط در هنگام پخش فیلم هست و درپخش برنامه های دیگه این مشکل وجود نداره
لطفا راهنمایی کنید
t_tanhayam
13-04-2011, 22:32
با سلام ...
من یه led 46 b7000 دارم ... مشکلی که دارم اینه که در پخش بعضی ازفیلم ها (البته فرقی نمیکته ُsd یا Hd باشه) تصویر یه حالت غیر طبیعی و لرزش داره و انگار سرعت فریم ها بالاست و مثل اینکه مثلا فیلم به صورت مستند یا با هندی کم دستی فیلم برداری شده باشه نشون داده میشه ... این مشکل فقط در هنگام پخش فیلم هست و درپخش برنامه های دیگه این مشکل وجود نداره
لطفا راهنمایی کنید
هر فرمتي رو اجرا ميكنيد (فيلم) همينطور هست ؟
mehdio07
30-04-2011, 11:16
برنامه ای بازی آپدیتی چیزی نیومده ؟
t_tanhayam
30-04-2011, 11:38
برنامه ای بازی آپدیتی چیزی نیومده ؟
-تا جايي كه من اطلاع دارم خير سري هاي b تقريبا ميشه گفت ارشيو شدند
shy_majid_ir
30-04-2011, 12:22
سلام خسته نباشیدمن 40c6260 رو 1هفته که خریدیم رو جعبه و پشتش مدلش رو زده 6260 امه توی منوی مخفی 6200 هست میخواستو بدونم مشکلی داره یعنی امکان داره 6200 باشه؟ بعدم اینکه تو سایتا زده 6260 دیجیتال نداره درصورتی که مال ما داره 1.600هم خریدیم نمایندگی میگفت 1بر5میلیون کنتراست ولی روخودش هیچی ننوشته اصلا به نظرتون تلویزیون خوبی هست؟؟
t_tanhayam
30-04-2011, 15:15
سلام خسته نباشیدمن 40c6260 رو 1هفته که خریدیم رو جعبه و پشتش مدلش رو زده 6260 امه توی منوی مخفی 6200 هست میخواستو بدونم مشکلی داره یعنی امکان داره 6200 باشه؟ بعدم اینکه تو سایتا زده 6260 دیجیتال نداره درصورتی که مال ما داره 1.600هم خریدیم نمایندگی میگفت 1بر5میلیون کنتراست ولی روخودش هیچی ننوشته اصلا به نظرتون تلویزیون خوبی هست؟؟
-بارها خدمت دوستان عرض شده اين اسامي هست ه در ايران گذاشته ميشه روي Hdtv ها
c6260=c6200
-در مورد سايت ها هم زياد خودتون رو درگير نكنيد توي رنج قيمتي خودش قابل قبول هست
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
-بارها خدمت دوستان عرض شده اين اسامي هست ه در ايران گذاشته ميشه روي Hdtv ها
c6260=c6200
-در مورد سايت ها هم زياد خودتون رو درگير نكنيد توي رنج قيمتي خودش قابل قبول هست
مسائلتون رو هم در تاپيك زير مطرح كنيد :
دوستان ما بالاخره مدل EU40C7700 خریدیم .چند مشکل باهاش داریم اینکه ----- داخلیش روی هاتبرد سیگنال ضعیفی داره در صورتی که روی ----- معمولی سیگنال بالاست و فقط شبکه های نایل و بدر رو میگیره روی یوتلست هم اصلا" سیگنال نداره .دوم اینکه روی حالت کامپمنیت تصاویر سیاه وسفید پخش میکنه .سوم اینکه زیر نویس فارسی رو روی حالت عربی ( فارسی در منوش نیست )به صورت حروف از هم جدا نشون میده و از چپ به راست . ممنون میشم برای حل مشکلات راهنمایی کنن .
Masoud 206-16v
01-05-2011, 19:51
وقت بخیر
دوستان مشکلی که من دارم ، اینه که به اینترنت کانکت میشه ولی هیچ کاری انجام نیمده مثل SKYPe یا غیره.
منو سیستم من از ابتدا فارسی بود و حتی با آخرین فریمور آپدیت کردم از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی باز همینزوری هست.
از طریق منو مخفی هم وارد تی وی شدم ولی گزینه های که دوستان ذکر کردن واسه سیستم من خاموش هستن و نمیشه تغییری داد.
من حتی از این طریق وارد شدم ولی هیچ یک از گزینه های دوستان ذکر کردن وجود نداره.
در مورد internet@tv وقتی میگه سرویس پشتیبانی نشد با سرویس دهنده محلی تماس بگیرید . این مربوط به تنظیمات منوی سرویس است.
برای ورود به منوی سرویس
باید تلویزیون درحالت STANDBY باشد سپس این کلیدها روی ریموت بدنبال هم فشار دهی
info----->menu----->mute----->power
در منوی سرویس در بخش Options پارامتر MediaLink Type باید دارای مقدار InfoLink On باشد
سپس به منوی Control و سپس SubOptions رفته
پارامتر Infolink Country باید هرچیزی بجز None باشد.
من چندتا عکس از منو مخفی تی وی خودم اینجا قرار میدم تا بهتر متوجه شید و ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل تی وی من سامسونگ UA46C7770WR
t_tanhayam
01-05-2011, 22:33
وقت بخیر
دوستان مشکلی که من دارم ، اینه که به اینترنت کانکت میشه ولی هیچ کاری انجام نیمده مثل SKYPe یا غیره.
منو سیستم من از ابتدا فارسی بود و حتی با آخرین فریمور آپدیت کردم از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی باز همینزوری هست.
از طریق منو مخفی هم وارد تی وی شدم ولی گزینه های که دوستان ذکر کردن واسه سیستم من خاموش هستن و نمیشه تغییری داد.
من حتی از این طریق وارد شدم ولی هیچ یک از گزینه های دوستان ذکر کردن وجود نداره.
من چندتا عکس از منو مخفی تی وی خودم اینجا قرار میدم تا بهتر متوجه شید و ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
مدل تی وی من سامسونگ UA46C7770WR
-در مورد مسائل مربوط به hdtv تون توي تاپيك مربوطه سوال كنيد اين تاپيك b7000 هست نه c7000:
-در مورد اينترنت tv هم تاپيك زير رو بخونيد :
در مورد منوي مخفي هم شما بايد hotel mode رو روشن كنيد وتغييرات رو انجام بدين كمي وقت بگزارين وتاپيك هاي مربوطه رو بخونيد لطفا:
-عكس ها رو هم حجمش رو كم كنيد عزيز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.