PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه ویروس بسیار خطرناک ! اورژانسی

Fxsignal
05-01-2010, 12:54
سلام
من مطالب صفحه اول رو خودم و چند نرم افزار no autoron رو اجرا کردو و سیستم من خطایی نداد و مشکل من حل نشد !
مشکل من اینه که یه ویروسی تو لبتاپ م هست که رجیستر ادیت ( Regedit ) و task manager رو غیرفعال کرده ! بعضی وقت ها hiden میکنه فایل هام و یه فایل هم نام اون میسازه که حجمش 1.3mb است و وقتی روش میزنم تو یه ویندوز جدید باز میشه ( صفحه جدید ) فکر میکنم هاردم رو زیاد مشغول کرده و سرعتم اومده پایین ! آنتی ویروسام رو غیرفعال کرده ! اساسی حالم رو گرفته بعضی وقت ها هم فایروال رو غیرفعال کرده و میگه یه پیغام میده که آخرین نسخه آنتی ویروسی رو به رایگان بگیر ( فایل دانلود malware هم فکر کنم اسم دانلودی که میگه بگیر ! چه کنم !!وقتی گزینه show hhidden files را فعال میکنم دوباره غیر فعال میشه
safe mode هم غیرفعال کرده !؟؟؟؟؟
برنامه smitfraudfix هم اجرا نمیشه چون وارد safe mode نمیتونم بشم هر ئقت گزینه safe mode میزنم سریع کامپیوتر ریست میشه و باز همون صفحه میاد ( یه بار تو محیط ویندوز نرمال امتحان کردم ولی چون register غیرفعال هست نتونست ویروس ها رو پاک کنه و ارورر داد )

آنتی ویروس ها هم به غیر از nod32 نمیزاره اجرا کنند تازه نود هم بعد 1-2 روز از کار میفته ( و البته فکر کنم شناسایی میکنه ولی نمیتونست از بین ببرتش )
البته چون ویندوز رو لازم دارم و چند برنامه گران روش دارم نمیتونم پاکش کنم ( یه بار کردم ولی باز بودش ویروسه )
یه هارد اکسترنال 500 gb سیلیکون پاور هم دارم ! فکز کنم از اون انتقال داده شده !!
خوتهشنا کمک کنید خیلی حیاتی هست !

amd>intel
05-01-2010, 13:04
اسکن کنید بصورت آنلاین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

picher_s
05-01-2010, 13:31
درود

ابتدا Combofix

بعد Avira و بهروز کردن.
بعد یه Regrepair

اگر درست نشد گزارش AVZ رو بزار

موفق باشید.

Fxsignal
05-01-2010, 15:09
AVZ کدوم نسخش رو باید بگیرم ؟ 3 تاس ! avz4 / avz-se و ...
ضمنا من کار های بالا رو کردم ولی باز رجیستریم و تسک منسجرم غیرفعال است !
میگم این برنامه ها هارد اکسترنالم رو چک میکنند !

Fxsignal
05-01-2010, 15:12
ضمنا من کار های بالا رو کردم ولی باز رجیستریم و تسک منسجرم غیرفعال است ! :2:

mhadih
05-01-2010, 16:07
دوست عزیز نسخه update شده کاسپراسکای رو رو یه سیستم بدون ویروس نصب کن و بعد نرم افزار PEBuilder رو هم از اینترنت بگیر و رو همون سیستم نصب کن .بعد تو خو انتی ویروس که بری یه قسمت داره به عنوان create rescue disk. بعد میتونی با یه دونه سی دی ویندوز ویه دونه سی دی خام یک انتی ویروس پرتابل داشته باشی.بعد با اون سی دی سیستم رو بوت کن و بزار سیستم رو چک کنه.

picher_s
05-01-2010, 17:15
ضمنا من کار های بالا رو کردم ولی باز رجیستریم و تسک منسجرم غیرفعال است ! :2:

مطمئنی انجام دادی نشد؟!!!

می بایست جواب بده ها!!! AVZ4

Fxsignal
05-01-2010, 18:47
من combofix رو اجرا کردم ! فقط یه جا که گفت باید به اینترنت وصل شم نشدم ( یه فایلی مثل اینکه دانلود میکرد ؟ اگر لازمه تا بزارم بگیرتش یا اگر دستی بشه دانلود کرد بگید چیه تا بگیرم ) بعد که تموم شد اون فایل MSH رو اجرا کردم ولی درست نشد !

picher_s
05-01-2010, 20:14
بعد از combofix اویرا رو نصبیدی؟

Fxsignal
05-01-2010, 21:55
نه ؟ ننصبیدم ! واجبه !

راستی با برنامه malware bytes یه اسکن کردم یه 15 تا پیدا کرد ! زدم ایگنور ( ignore ) ولی باز Task manager و Regedit کار نمکنه
!
راستی PWRISOVM.exe هی پیغام میده که CD بزار تو درایو ؟!

picher_s
06-01-2010, 07:34
رفیق

تمامه کارهایی رو که پشته سر هم گفتم انجام بده! خدا حفظت کنه.

اینا انجام بده حله.

آخه این برنامه داره به CD مراجعه میکنه.

Fxsignal
06-01-2010, 12:14
avira رو حتما باید به روز کنم اگر نسخه جدیدش با آپدیت باشه مشکلی نداره - چون من خط dial up دارم خیلی مشکله

Ava UK
06-01-2010, 12:39
نه ؟ ننصبیدم ! واجبه !

راستی با برنامه malware bytes یه اسکن کردم یه 15 تا پیدا کرد ! زدم ایگنور ( ignore ) ولی باز Task manager و Regedit کار نمکنه
!

رفیق شما که کارو خرابتر کردی. شما به برنامه گفتی ویدوسها و تروجانهایی رو که پیدا کرده نادیده بگیره. در حالی که شما باید remove, delete و یا قرنطینه را میزدید.

Ava UK
06-01-2010, 12:43
avira رو حتما باید به روز کنم اگر نسخه جدیدش با آپدیت باشه مشکلی نداره - چون من خط dial up دارم خیلی مشکله

بله حتا باید بروز بشه و آپدیتش هم هیچ مشکلی نداره. فقط این کارو قبل از آپدیت کردن انجام بده.

برو توی تنظیمات و از در قسمت آپدیت don't download product update را بزند. اینجوری اگر خود برنامه نسخه جدیدش اومده باشه همراه آپدیت 30 مگ دانلود بیخودی نخواهید داشت و وفقط دیتابیس آنتی ویروس رو آپدیت میکنه.

برای اسکن هم حتما برو توی سیف مد و از اونجا فول اسکن کن.

saeed774
06-01-2010, 13:02

اين فايل كه مربوط ميشه به برنامه Power ISO ، اگر درايو مجازي داره شما يكبار فايل ايميجي رو Mount كن و دوباره Unmount كن . يا كلا درايو مجازي اونو غير فعال كن .

زدم ایگنور ( ignore )

چرا ؟! به برنامه هاي خاصي گير داده بود ؟

ولی باز Task manager و Regedit کار نمکنه

برنامه هاي پوشه زيرو هم اجرا كن :

Fxsignal
06-01-2010, 15:01
بله حتا باید بروز بشه و آپدیتش هم هیچ مشکلی نداره. فقط این کارو قبل از آپدیت کردن انجام بده.

منظور شما اینه که اول cobofix رو اجرا کنم بعد آویرا را آپدیت کنم و بعد اون کیلر رو ؟

Fxsignal
06-01-2010, 15:03
زدم ایگنور ( ignore )
چرا ؟! به برنامه هاي خاصي گير داده بود ؟

نه فکرکردم باید بزنم ایگنور ! که اشتباه زدم ! میشه یه بار دیگه اسکن کنم بعد remove رو بزنم ؟

saeed774
06-01-2010, 21:04
نه فکرکردم باید بزنم ایگنور ! که اشتباه زدم ! میشه یه بار دیگه اسکن کنم بعد remove رو بزنم ؟

خوب اگر برنامه اي كه خودت ميدوني مشكلي نداشته قبلا ولي الان اين برنامه بهش گير داده رو Ignore كن ولي فايل هايي كه نميدوني چي هست رو Remove بزن .

در ضمن برنامه هاي پوشه رو اجرا كردي ، مشكلت حل نشد ؟