PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سایپا 111

صفحه ها : 1 2 [3] 4

arian-sr599
14-12-2010, 15:25
من وقتی ضبط روشنه و استارت میزنم از توی باندها یک صدای وحشتناک میاد.میخواستم ببینم برای دوستان دیگه هم همینطوره یا نه؟
به نظر میرسه که برقش اتصالی داره!!
نه این مشکلو ندارم
فقط فندکو واسه امتحان زدم تو؛فیوز مربوط به ضبط و ساعت سوخت!

pooria-ir
14-12-2010, 17:44
ببخشید دوست من
ولی میشه بفرمایید با همه ی این موارد شما از کجای این ماشین راضی هستین؟!؟!؟!؟
سایپا هم خودشو مسخره کرده با این تولیدش.:2:
فکر کنم چند وقت دیگه بیاد قشنگ وقت تحویل ماشین همه قطعاتو بده به مشتری بگه اینا مال شماست خودتون سرهم کنینشون ما وقتشو نداریم!!!!!!!

دوست عزیز
این ایراداتی که ذکر شد خیلی چیز طبیعی هستش تو ماشینای ایرانی
بیشتر ایرادات مربوط به رگلاژ قطعات هستش
ایرادات خیلی خاص که نیستن،پس بی راه نیستش که این دوستمون بگه از ماشین راضیم

soheyl_fa
18-12-2010, 09:50
سلام...
منم دیروز (یکشنبه) یدونه sx111 سفید خریدم.
44 کیلومتر راه رفته بود که از نمایندگی کشیدمش بیرون.بعدش حدود 115 کیلومتر باهاش رانندکی کردم.
نقاط مثبت و منفی اش رو مینویسم.
1- وقتی سرعت از شصت میره بالاتر از سمت شاگرد صدای زوزه باد کاملا به گوش میرسه.
2- وقتی نیم کلاچ حرکت میکنم و یا دنده عقب میرم ماشین کمی میلرزه.
3-نور بالاش با نور پایینش هیچ فرقی نمیکنه !!
4-مصرف بنزینش به نظرم زیاده.احتمالا درست تنظیم نیست.
5- وقتی میخواستم ازنمایندگی تحویلش بگیرم چراغ بنزینش روشن بود و روی خط آخر بود-باد هر چهار چرخ کم بود-ماشین کثیف بود-درب صندوق عقبش اصلا رگلاژ نبود-آینه سمت راننده درست کار نمیکنه(یعنی نمیشه بادسته آینه تنظیمش کرد) .که کلا تو نمایندگی یه آب روش گرفتن و درب صندوق رو رگلاژ کردن.بقیه رو حواله دادن به خودم!!!.
6-طراحی قفلش و کلیدش واقعا آشغاله وقتی میخوای در رو باز کنی یا استارت بزنی حس میکنی الان کلید میشکنه. موقع چرخوندن کلید تو استارت کلید خوب نمیچرخه و باید دقت کنید که نشکنه!!!. قفل دراش هم خیلی آشغاله.تو فکرشم یه ریموت تصویری روش ببندم.به نظرتون چی مناسبه؟وقیمتش لطفا.
6-ترمز ABS قابل قبول.
7-هیدرولیک قابل قبول.
8-ضبطش هم که mp3 هست وصداش هم هی بد نیست راضیم.این باعث شد که ظبط پایونیر گردن کلفتم به همراه باندهای قویش رو روی ماشین نبندم.(راستی هر کی طالب ضبط هست میفروشمش).
.
.
.
دیگه چیز خاصی بنظرم نمیرسه...البته فعلا 200 تا رفته.اگه چیزی دیدم فوری اینجا مینویسم...
فعلا خداحافظ.:31:

بازم سلام...
تا الان 650 کیلومتر رفتم که دوتا ایراد هم اضافه شد.
1- وقتی ماشین وارد سربالایی میشه صدایی خیلی ناجور از زیر ماشین شنیده میشه که فکر میکنم مربوط به اگزوز هست حالا نمیدونم چرا تو سربالایی این صدا رو میده.
2- چرخ جلو سمت شاگرد هم جیر جیر میکنه.

اما مشکلی دیگه هم دارم که شاید خندتون بگیره.من تاحالا پراید نداشتم و با این داشبورد جدیدا آشنا نیستم.چند وقت پیش دفترچه اش رو میخوندم نوشته بود برای روشن کردن کولر کلید A/C رو بزنید که من هرچی گشتم این کلید رو پیدا نکردم.و وقتی هم که میخوام بخاری رو روشن کنم باد یخ میزنه.خلاصه نگرانم نکنه تو این مدت کولر روشن بوده و برای همین مصرف ماشین بالاست.
فقط یه کلید اون بالا هست که نوشته کلید تهو یه مطبوع! آیا منظور از کلید a/c همون کلید هست؟ خلاصه به ما هم یاد بدین لطفا.
در ضمن نمایندگی خوب اگه سراغ دارین اسمشو بگین که من ببرمش اونجا چون یکی دو روز دیگه 800 تام پر میشه.
با تشکر :12:

arian-sr599
19-12-2010, 19:29
بازم سلام...
1- وقتی ماشین وارد سربالایی میشه صدایی خیلی ناجور از زیر ماشین شنیده میشه که فکر میکنم مربوط به اگزوز هست حالا نمیدونم چرا تو سربالایی این صدا رو میده.

اما مشکلی دیگه هم دارم که شاید خندتون بگیره.من تاحالا پراید نداشتم و با این داشبورد جدیدا آشنا نیستم.چند وقت پیش دفترچه اش رو میخوندم نوشته بود برای روشن کردن کولر کلید A/C رو بزنید که من هرچی گشتم این کلید رو پیدا نکردم.و وقتی هم که میخوام بخاری رو روشن کنم باد یخ میزنه.خلاصه نگرانم نکنه تو این مدت کولر روشن بوده و برای همین مصرف ماشین بالاست.
فقط یه کلید اون بالا هست که نوشته کلید تهو یه مطبوع! آیا منظور از کلید a/c همون کلید هست؟ خلاصه به ما هم یاد بدین لطفا.
در ضمن نمایندگی خوب اگه سراغ دارین اسمشو بگین که من ببرمش اونجا چون یکی دو روز دیگه 800 تام پر میشه.
مشکل۱رو ندارم
۲-منم داشتم.به گارانتی و تعمیرگاه گفتم نفهمیدن اما فردای گارانتی تعمیرگاه سرکوچه آچارکشی کرد همه ماشینو(چون گارانتی نکرده بود!!!!) درست شد.لنتشم عوض کرد خیلی بهتر شد.
ببین بخاری رو بزار رو دریچه شیشه و دریچه هاتو ببند.پراید همینه بخاریش!
گارانتی کاری نمیکنن!ممکنه قطعاتتم بردارن!!! مهم ثبت گارانتیته.بعدش ببر یه جا آشنا.
آزادی-کوچه لعل آخر-۶۶۰۴۷۷۶۸
امتیازش اینه که از ماشینت بر نمیداره و موتور تنظیم میکنه اما بعدش آشنا نشون بده

soheyl_fa
20-12-2010, 08:27
مشکل۱رو ندارم
۲-منم داشتم.به گارانتی و تعمیرگاه گفتم نفهمیدن اما فردای گارانتی تعمیرگاه سرکوچه آچارکشی کرد همه ماشینو(چون گارانتی نکرده بود!!!!) درست شد.لنتشم عوض کرد خیلی بهتر شد.
ببین بخاری رو بزار رو دریچه شیشه و دریچه هاتو ببند.پراید همینه بخاریش!
گارانتی کاری نمیکنن!ممکنه قطعاتتم بردارن!!! مهم ثبت گارانتیته.بعدش ببر یه جا آشنا.
آزادی-کوچه لعل آخر-۶۶۰۴۷۷۶۸
امتیازش اینه که از ماشینت بر نمیداره و موتور تنظیم میکنه اما بعدش آشنا نشون بده

ممنون.هزینه آچار کشی چقدر دادی؟

gigili1567
20-12-2010, 09:51
بازم سلام...

منم مشکل 1 رو ندارم.
پراید دریچه های جولوش بخاری نداره. فقط باد سرده. دریچه شیشه جلو و دریچه زیر پا باد گرم داره.
کلید کولر هم همونه که گفتی. تهویه مطبوع یا Air Conditioner یا همون A/C همون کلید بیضی شکله که یه چراغ کوچولو هم روشه.
نمایندگی هم ببر نمایندگی شماره 4 تو سه راه آذری. وقت اینترنتی یادت نره. از سایت سایپا یدک وقت بگیر قبلش. نمایندگی مجهز و کاردرستیه. نه چیزی از ماشین برمیداره و نه تو کار کم میذاره. بعد سرویس اولیه مصرف ماشینم کم شده. پشیمون نمیشی.
آچارکشی و تنظیم موتور هم میکنه. اگه قطعه ای احتیاج به تعویض داشته باشه عوض میکنه. برای من کل دیسک و صفحه کلاچ و بلبرینگ کلاچ رو عوض کرد به اضافه سرویس اولیه. همش رو گارانتی میده. نزدیک به 110 هزار تومن هزینش شده بود. فقط پول یه واشر رو از من گرفتن به مبلغ 60 تا تک تومن.

arian-sr599
20-12-2010, 21:59
دوستان رنگ آبی نفتی تیره هم به رنگ های سفارشی 111 اضافه شد
امروز تو نمایندگی شهرزیبا-خیابان مخابرات یکی بود! خیلی قشنگه

bandary
20-12-2010, 23:26
امروز تو نمایندگی شهرزیبا-خیابان مخابرات یکی بود! خیلی قشنگه
بله رنگ قشنگی هست که جدیدا تولیدش بالا رفته و هر روز هم ازش ارسال داریم
رنگ گوجه ای هم فقط یک عدد برای تست اون هم روی تیبا تست و تولید شده که هنوز مجوز تولید انبوه این رنگ گرفته نشده چون ترکیبش ساختش سخته و دارن روش کار میکنن

boozzai
27-12-2010, 15:03
سلام دوستان!
میخواستم بدونم رنگهای سفارشی 111 چیا هستن؟

bandary
27-12-2010, 16:13
سلام دوستان!
میخواستم بدونم رنگهای سفارشی 111 چیا هستن؟
قهوه ی مسی-آبی نفتی-بژ

boozzai
28-12-2010, 16:15
قهوه ی مسی-آبی نفتی-بژ
مرسی!:46:
اگه عکسی از این رنگها دارید هم بزارید!
واسه ی رنگ سفارشی چقدر پول میگیرن؟؟؟
خود ماشین هم مدل سفارشی داره!(امکانات بیشتری داشته باشه...!)یا که فقط تا تیپ SX محدود میشه؟
tnx.

Grand
30-12-2010, 12:39
چطوریه که 111 از 132 سنگین تره با اینکه هاچ بک هم هست؟!

isbn
30-12-2010, 12:55
سلام
این 111 که الان تو بازاره پروژه x100 روش اجرا شده؟
الان ثبت نام کنیم یه sx سفید کی بهمون تحویل میدن؟
من کل تاپیکو خوندم تا اینجا مثل ایتکه راضی هستید؟
ولی این مسئله مصرف سوختشو هنوز نفهمیدم بلاخره 10 یا 7 تو جاده چنده ؟
تا حالا کسی باهاش تو جاده رفته؟

gigili1567
30-12-2010, 14:23
من با سرعت متوسط 110، 90% اوقات دنده 5 دور موتور 2500 تا 3000 تو این دنده، صدی هفت و نیم تا هشت میسوزونم (1900 تا هم کار کرده)

isbn
30-12-2010, 22:59
من با سرعت متوسط 110، 90% اوقات دنده 5 دور موتور 2500 تا 3000 تو این دنده، صدی هفت و نیم تا هشت میسوزونم (1900 تا هم کار کرده)

تو شهر منظورتون هست یا جاده؟
اگر تو جاده انقدر بسوزونه که دیگه میشه گفت دسته کمی از پرشیا نداره:31:

gigili1567
31-12-2010, 15:36
تو شهر منظورتون هست یا جاده؟
اگر تو جاده انقدر بسوزونه که دیگه میشه گفت دسته کمی از پرشیا نداره:31:

به نظرت میشه تو شهر 90% اوقات با دنده 5 رفت؟؟؟؟ تو اتوبان اینقدر میسوزونه. اونی که نوشته صدی شش و هفت دهم برای جاده، با سرعت 80 تا 90 محاسبه شده. دور موتور 2000 تا 2500، نه با سرعت 130 تا 150، دورموتور 3500... این که نوشتم هفت و نیم تا هشت میسوزونه برای سرعت بالا تو اتوبان هست. 10 تا 15 درصد بیشتر از مصرف اسمیش. البته تو جاده بیرون شهر (نه اتوبان و بزرگراه) عملاً باید همون 90 تا، 100 تا رو بری. پس همون صدی هفت رو میسوزونی.

isbn
31-12-2010, 16:40
به نظرت میشه تو شهر 90% اوقات با دنده 5 رفت؟؟؟؟ تو اتوبان اینقدر میسوزونه. اونی که نوشته صدی شش و هفت دهم برای جاده، با سرعت 80 تا 90 محاسبه شده. دور موتور 2000 تا 2500، نه با سرعت 130 تا 150، دورموتور 3500... این که نوشتم هفت و نیم تا هشت میسوزونه برای سرعت بالا تو اتوبان هست. 10 تا 15 درصد بیشتر از مصرف اسمیش. البته تو جاده بیرون شهر (نه اتوبان و بزرگراه) عملاً باید همون 90 تا، 100 تا رو بری. پس همون صدی هفت رو میسوزونی.

از پراید هرچی بگی بر میاد :31:
خوب حالا تو شهر چقدر میسوزونی با توجه به ترافیکو اینا تا به حال اندازه گرفتی؟
پس آخه این که میگن تا سرویس اولیه مصرفش بالاست و بعد اون درست میشه چیه؟

gigili1567
01-01-2011, 13:08
بعد سرویس اولیه مصرفش کم شده. موتورش رو تنظیم کردن. تو شهر قبل سرویس اولیه صدی 10 تا 11 میسوزوند. الان آمارش رو ندارم. ولی کم شده. کم شدنش هم محسوسه. باید دوروبر همون صدی 9 باشه.

arian-sr599
02-01-2011, 13:49
بعد سرویس اولیه مصرفش کم شده. موتورش رو تنظیم کردن. تو شهر قبل سرویس اولیه صدی 10 تا 11 میسوزوند. الان آمارش رو ندارم. ولی کم شده. کم شدنش هم محسوسه. باید دوروبر همون صدی 9 باشه.
دوستان من اکثرا ۸۰میرم.۵ماهه اولین ماشینم یعنی۱۱۱رو خریدم و قبلش هم رانندگی نمی کردم.مسیرم سعادت آباد تا گیشا هست.هر روز میرم میام و توی سعادت آباد هم بین روز ۳و۴بار جابجایی دارم.با۳۰لیتر ۳۲۰km میرم! یعنی نزدیک ۱۰۰ ای ۱۰!
حالا توجه به رانندگی تازه کاریم و اینکه تو شهر هم جابجایی دارم عادیه؟ یا نمایندگی واسه گارانتی که برده بودم تنظیم موتور نکرده؟!

gigili1567
02-01-2011, 21:30
دوستان من اکثرا ۸۰میرم.۵ماهه اولین ماشینم یعنی۱۱۱رو خریدم و قبلش هم رانندگی نمی کردم.مسیرم سعادت آباد تا گیشا هست.هر روز میرم میام و توی سعادت آباد هم بین روز ۳و۴بار جابجایی دارم.با۳۰لیتر ۳۲۰km میرم! یعنی نزدیک ۱۰۰ ای ۱۰!
حالا توجه به رانندگی تازه کاریم و اینکه تو شهر هم جابجایی دارم عادیه؟ یا نمایندگی واسه گارانتی که برده بودم تنظیم موتور نکرده؟!

این که صدی ده نیست، صدی نه و سه دهمه. و مصرفش با توجه به صفر بودن ماشین، تو شهر روندن و سربالایی که تو مسیرت داری مصرف مناسبیه. مصرف شهری پراید نه و نیمه طبق کاتالوگش..

heinrich_himmler
04-01-2011, 17:41

بعد از طی 800 کیلومتر و تا کیلومتر 1500 باید برای سرویس اولیه به یکی از نمایندگیهای سایپا مراجعه کنید. یکی از سرویسهای رایگان در اون مقطع فیلر گیری سوپاپهاست. بعد از این مقطع شما باید قادر باشید با یک خودروی 111 و 32 لیتر بنزین در شرایط معمول و سیکل ترکیبی 400 کیلومتر رانندگی کنید.

arian-sr599
05-01-2011, 20:42
بعد از طی 800 کیلومتر و تا کیلومتر 1500 باید برای سرویس اولیه به یکی از نمایندگیهای سایپا مراجعه کنید. یکی از سرویسهای رایگان در اون مقطع فیلر گیری سوپاپهاست. بعد از این مقطع شما باید قادر باشید با یک خودروی 111 و 32 لیتر بنزین در شرایط معمول و سیکل ترکیبی 400 کیلومتر رانندگی کنید.
الان۲۲۰۰رفتم!
۱۰۰۰بردمش گارانتی
با۳۰ لیتر(تا به ذخیره برسه)۳۲۰رفتم.دفعه قبلش۳۰۰

heinrich_himmler
05-01-2011, 22:55
این روش رو امتحان کن. فقط دقیقا انجامش بده.
برو پمپ بنزین و باک رو تا لبه پر کن. درب باک رو ببند و تریپ کیلومتر شمار رو 0 کن.
بعد از طی هر مسافت دلخواه دوباره که رفتید پمپ بنزین (مثلا بعد مسافت 322.3 کیلومتر)، دوباره باک رو تا لبه پر کن اما این دفعه دقیقا نگاه کن چقدر بنزین زدی! ( مثلا 25.4 لیتر)
حالا مقدار بنزین زده شده در باک ضربدر 100 تقسیم بر مقدار کیلومتر طی شده یه عدد به شما میده:
بطور مثال:
25.4 ضربدر 100 تقسیم بر 322.3 کیلومتر = 7.88
عدد بدست آمده = میانگین مصرف شما
اگه در شهر رانندگی می کنی یا ترافیک شدید داری یا صبحها ماشین رو زیاد در حالت درجا گرم می کنی یا از کولر زیاد استفاده می کنی یا بار زیادی حمل می کنی یا رانندگی تهاجمی داری و ...این عدد با عدد اعلام شده از طرف کارخانه سازنده اختلاف بسیاری داره.
در بهترین شرایط رانندگی این عدد با عدد اعلام شده از طرف کمپانی سازنده تا 1 لیتر تفاوت داره.
در مجموع بستگی به شرایط رانندگی داره.
این روش بهترین روش تخمین مصرف فعلیه.
کیفیت پایین بنزین رو فراموش نکنید. 0.5 لیتر هم یارانه بالاتر واسه این مقوله حساب کنید!! :31:

fery_ls
12-01-2011, 17:13
سلام به همگی.
من میخام یه ماشین بخرم.
بین 111sx و 132sx شک دارم.
اینم میدونم که پراید هاچ بک (Hunchback)طراحی آمریکاست ولی صندوقدارو کره ای ها دست بردن توش. شاید یه دلیل گرونی هاچ بک همینه.

s-a-l-i-m
13-01-2011, 00:17
مادرم این ماشین رو خریده و اینکه وقتی 3 نفر سوار ماشین میشن { کلا } تا روی سرعت گیر میری صدای فنر در میاد{ با سرعت 60 تا هم صداش در میاد } فکر کنم چرخ به گل گیر می خوره ولی تو پراید های دیگه سوار میشم اینطوری نیستند...برای شما هم همین طوریه ؟؟
فنر رو هم یکبار بردیم نمایندگی عوض کردیم ولی تاثیری نداشت..یکی از اشناها گفت بیا بریم تا اخر فنر یک لاستیک وصل کنند تا درست شه.

soheyl_fa
13-01-2011, 09:45
مادرم این ماشین رو خریده و اینکه وقتی 3 نفر سوار ماشین میشن { کلا } تا روی سرعت گیر میری صدای فنر در میاد{ با سرعت 60 تا هم صداش در میاد } فکر کنم چرخ به گل گیر می خوره ولی تو پراید های دیگه سوار میشم اینطوری نیستند...برای شما هم همین طوریه ؟؟
فنر رو هم یکبار بردیم نمایندگی عوض کردیم ولی تاثیری نداشت..یکی از اشناها گفت بیا بریم تا اخر فنر یک لاستیک وصل کنند تا درست شه.

ماشین من وقتی میخواست حرکت کنه صدای ناجوری از زیرش در میاومد که وقتی بردم سرویس اولیه معلوم شد اگزوزش شل بود.اگزوز رو چک کردین؟

s-a-l-i-m
15-01-2011, 00:03
از اگزوز نیست..مطمعا هستم از فنر هست..تعویض هم کردم فنر رو ولی فایده نداشت.:41:

heinrich_himmler
15-01-2011, 00:21
از اگزوز نیست..مطمعا هستم از فنر هست..تعویض هم کردم فنر رو ولی فایده نداشت.:41:
عزیزم، فنر در صورت خرابی هیچ وقت صدای فنر نمیده!
صدای فنر معمولا ناشی از شکافی توی شاسی میتونه باشه.
البته باید توجه داشته باشی که از راه دور و با وصف صدا نمیشه هیچ احتمالی داد! پس بهتره به یه متخصص مراجعه کنی.

s-a-l-i-m
15-01-2011, 23:18
همه جا بردمش:31: همه میگن از فنره ولی خودشون هم نمیدونند از چیه:31:
بیخیالش شدم...ظرفیت این ماشین 2 نفر هست و حداکثر 3 نفر { 200 kg } :دی

gigili1567
16-01-2011, 16:31
چه میکنه این ABS پراید تو برف.......... حتی تو برف هم نمیزاره چرخ قفل بشه :20:

شهرام_ایرانی
16-01-2011, 17:40
خوبه ها
ولی نمیدونم چرا ای بی اس تو این برف وقتی ترمز میگیری ضربه میزنه به زیر پا
یعنی هم قشنگ صدای ترمز رو حس میکنی و هم شروع میکنه به ضربه زدن

D r i v e r
16-01-2011, 20:50
چه میکنه این ABS پراید تو برف.......... حتی تو برف هم نمیزاره چرخ قفل بشه :20:

ABS کارش همینه که نذاره تو هیچ شرایطی چرخ ماشین قفل بشه :46:

خوبه ها
ولی نمیدونم چرا ای بی اس تو این برف وقتی ترمز میگیری ضربه میزنه به زیر پا
یعنی هم قشنگ صدای ترمز رو حس میکنی و هم شروع میکنه به ضربه زدن
اون ضربه زدن نشان از اینه که سیستم ABS وارد مدار شده و مشکلی نیست و نگرانی نداشته باشین
بذارین ضربه بزنه :31:

s-a-l-i-m
18-01-2011, 00:03
abs پراید قفل نمی کنه ؟؟؟:31:
مطمعا هستی که تا ته زدی ؟؟ من با 4 تا ماشین تو روزی که تقریبا جاده یخی بود تست کردم و صدای خفنی ایجاد شد:31:
تو روز بارانی هنوز خوب تست نکردم اخه مادرم فهمیده من دارم ماشین رو هوا میدم { اخه گارانتی داره :31:تا مشکل هست بفهمم که حل شه }

heinrich_himmler
18-01-2011, 19:25
نه اینکه صدا نده :46:
قفل نمی کنه. قفل کردن یعنی اینکه چرخ کاملا از حرکت بایسته و شروع به لیز خوردن رو سطح بکنه.

s-a-l-i-m
19-01-2011, 00:52
منظور همون بود...چون هم صدا داشت هم لیز:31:
صدا در روز بارانی....لیز در یک روزی که تگرگ و بارون قاطی بود:31:البته اون روز خیلی حال داد...دستی کشیدم ماشین بیچاره انتظارش رو نداشت..ولی کلا ماشین خوبیه ولی اگه 4 نفر سوار کنی اونقت دیگه خوب نیست.

gigili1567
21-01-2011, 10:29
ربطی به تعداد نفرات نداره. سنسورش اگه حس کنه چرخ نمیچرخه، ترمز رو یک لحظه آزاد میکنه. من که با 3 سرنشین لیز نخوردم... خودم تنها بودم هم لیز نخوردم.

soheyl_fa
22-01-2011, 11:45
سلام.......
دوستان من تا حالا با ماشینم 1200 تا رفتم .850 کیلومتر که رفته بودم بردمش نمایندگی 4 که ازش تعریف میکردن و میگفتن خوبه و فلان...ایرادای ماشین اینا بود:
1-ماشین موقع حرکت و یا دنده عقب کمی لرزش داشت.
2-چرخ جلو موقع حرکت صدا داشت .
3-اگزوز لق بود و موقع حرکت صدای ناجور داشت.
4-از سرعت 60 به بالا صدای ناجور باد از سمت شاگرد بداخل میامد.
و 2-3 تا ایراد کوچیک دیگه که الان یادم نیست.خلاصه بعد از ظهر که رفتم ماشینو تحویل گرفتم دیدم 130 هزار تومن فاکتور کردن که البته 30 تومنش مربوط به تعویض روغن و فیلتر بود.بقیه اش هم مربوط بود به تعویض لنت و آچار کشی و چیزای دیگه.که البته چون گارانتی بود من چیزی ندادم.از ایرادا فقط صدای اگزوز رو رفع کردن و باقی ایرادات سرجاشه!!!
دیروز که تو سربالایی لواسون رو میرفتم بالا دیدم بوی گندی مثل بوی لنت بداخل ماشین میااد که فکر کنم مال صفحه کلاچه.چرخ جلو سروصداش بیشتر شده و ترمز هم که میگیرم بدجوری صدای لنت میاد که مایه خجالته برای یه ماشین صفر.
حالا چکار کنم آیا این بویی که میاد واقعا مال صفحه کلاچه؟اگه ببرمش نمایندگی عوضش میکنن؟
خداییش اعصابمو خرد کردن چیزی به عید نمونده و من میترسم با این ماشین برم مسافرت...
:(

arian-sr599
22-01-2011, 15:37
سلام.......
دوستان من تا حالا با ماشینم 1200 تا رفتم .850 کیلومتر که رفته بودم بردمش نمایندگی 4 که ازش تعریف میکردن و میگفتن خوبه و فلان...ایرادای ماشین اینا بود:
و 2-3 تا ایراد کوچیک دیگه که الان یادم نیست.خلاصه بعد از ظهر که رفتم ماشینو تحویل گرفتم دیدم 130 هزار تومن فاکتور کردن که البته 30 تومنش مربوط به تعویض روغن و فیلتر بود.بقیه اش هم مربوط بود به تعویض لنت و آچار کشی و چیزای دیگه.که البته چون گارانتی بود من چیزی ندادم.از ایرادا فقط صدای اگزوز رو رفع کردن و باقی ایرادات سرجاشه!!!
دیروز که تو سربالایی لواسون رو میرفتم بالا دیدم بوی گندی مثل بوی لنت بداخل ماشین میااد که فکر کنم مال صفحه کلاچه.چرخ جلو سروصداش بیشتر شده و ترمز هم که میگیرم بدجوری صدای لنت میاد که مایه خجالته برای یه ماشین صفر.
حالا چکار کنم آیا این بویی که میاد واقعا مال صفحه کلاچه؟اگه ببرمش نمایندگی عوضش میکنن؟
خداییش اعصابمو خرد کردن چیزی به عید نمونده و من میترسم با این ماشین برم مسافرت...
دوست عزیز منم بردم یه نمایندگی که خیلی تعریف کردن! حتی آچارکشی هم نکرده بود!برادرم هم برد یه نمایندگی دیگه همون روز لنت ترمزش تموم شد!!! هر دو رفتیم تعمیرکار محلی آشنا کارمون رو را انداخت!
همشون همینن!
برو یه تعمیرکار مطمئن

heinrich_himmler
22-01-2011, 19:48
سلام.......

الانم داره؟ اگه داره چه صداییه؟

130 هزار تومن فاکتور کردن که البته 30 تومنش مربوط به تعویض روغن و فیلتر بود.بقیه اش هم مربوط بود به تعویض لنت و آچار کشی و چیزای دیگه.که البته چون گارانتی بود من چیزی ندادم.
شماره شاسی و شماره موتور رو برام بذار.

عادیه. به ماشین فشار آوردی بوی صفحه در اومده.

صفحه تا سه ماه از آغاز تاریخ گارانتی و تا کیلومتر 6000 گارانتی داره.

چیزی به عید نمونده و من میترسم با این ماشین برم مسافرت...
برو هرجا گیر کردی بزنگ 09655 میان جمع و جورت می کنن مفتی :31:

soheyl_fa
23-01-2011, 09:05
الانم داره؟ اگه داره چه صداییه؟
موقع حرکت صدای جیر جیر بدی داره یکمی که سرعت میره بالا قطع میشه.

شماره شاسی و شماره موتور رو برام بذار.
الان یادم نیست کارت ماشین هم خونه است.

عادیه. به ماشین فشار آوردی بوی صفحه در اومده.
نه آقا چرا عادیه من قبلا 206 صفر داشتم 20 بار این مسیر رو رفتم و اومدم آخ هم نگفته.ماشین صفر نباید بوی کلاچش در بیاد مگر اینکه صفحه کلاچ مشکل داشته باشه.

صفحه تا سه ماه از آغاز تاریخ گارانتی و تا کیلومتر 6000 گارانتی داره.
یعنی اگه با این توضیحاتی که دادم ببرم اونجا عوضش میکنن؟
برو هرجا گیر کردی بزنگ 09655 میان جمع و جورت می کنن مفتی :31:
ممنون
----------------------------------------------------------------------------

Grand
23-01-2011, 13:42
سلام

یکی از دوستانم یک 111SX خرید 30 روزه ثبت نام کرده. 5 شنبه موئد 30 روزش بوده که ماشینش فاکتور میشه اما هنوز که هنوزه ماشین رو بهش تحویل ندادن. می‌خواستام بدونم به ازای هر روز تاخیر چقدر خسارت بهش باید بدن؟
و آیا مراحل صدور پلاک بعد از تحویل خودرو انجام میشه یا بعد از فاکتور شدنش؟

s-a-l-i-m
23-01-2011, 15:42
اینجا ایرانه و اگر چند روز تاخیر داشت عادیه ولی اگر به ماه رسید شاید کمی پول بدستت برسه:31:

Grand
23-01-2011, 15:48
خوب کسی میدونه دقیقاً چقدر خسارت میدن؟

آیا کسی مورد مشابه این دوستمون نداشته ببینیم آیا خسارت رو پرداخت کردند یا نه؟

kazemi65
23-01-2011, 16:00
مانیتور داره رو پشت سریاش ؟

نه مانیتور نداره آخه این ماشین چند می ارزه که براش مانیتور بزارند.

gigili1567
23-01-2011, 18:39
نه مانیتور نداره آخه این ماشین چند می ارزه که براش مانیتور بزارند.

تو آپشنش هست. ولی مه شکن هم تو آپشنش هست که من برای پیدا کردن و نصبش کل نمایندگیها و توپ خونه رو زیر و رو کردم. آخرش هم کلیدش رو پیدا نکردم. کلید گرمکن شیشه عقب پراید معمولی گذاشتم براش... یه ماه نشده یکیش سوخت.... همین که 4 تا چرخ داره باید خدا رو شکر کرد :31:

asgarian
23-01-2011, 21:38
سلام.......
لنتو رو 850 تا عوض کردی؟؟؟؟
لنت پراید دیگه راحت 3000 تا کار میکنه!!!!

artoor32
24-01-2011, 00:17
سلام دوستان این سری جدید 111 چجوری اسم گذاری میشن؟ مثلا هیدورلیک و abs رو مثل 132 میگن sx ؟ سری lx چه اپشن هایی داره؟

Grand
24-01-2011, 17:53
سلام دوستان این سری جدید 111 چجوری اسم گذاری میشن؟ مثلا هیدورلیک و abs رو مثل 132 میگن sx ؟ سری lx چه اپشن هایی داره؟

SX (فرمان هیدرولیک و ترمز ABS)

SL (ترمز ABS)

LX (فرمان هيدروليك)

ST (ايموبلايزر)

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

البته اینها مربوط به سایپا 111 هست. برای سایپا 132 کمی متفاوت هست.

soheyl_fa
25-01-2011, 10:34

من نگفتم عوض کنن.خودشون عوض کردن.ولی باز هم موقع ترمز صدا میده.

gigili1567
26-01-2011, 18:46
SX (فرمان هیدرولیک و ترمز ABS)

SL (ترمز ABS)

LX (فرمان هيدروليك)

ST (ايموبلايزر)

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

البته اینها مربوط به سایپا 111 هست. برای سایپا 132 کمی متفاوت هست.

البته بهتره بگی ST مدل استانداردشه، چون ایموبولایزر رو مدلهای دیگه هم دارن. ST بدون ABS و بدون هیدرولیکه

سعید6
26-01-2011, 21:51
البته بهتره بگی ST مدل استانداردشه، چون ایموبولایزر رو مدلهای دیگه هم دارن. ST بدون ABS و بدون هیدرولیکه

خدا بیامرزه پدر st رو که دیگه تولید نمیشه

ولی به نظر من تو این مدلا فقط sx خوبه

artoor32
27-01-2011, 04:10
خدا بیامرزه پدر st رو که دیگه تولید نمیشه

ولی به نظر من تو این مدلا فقط sx خوبه

کی گفته تولید نمیشه؟ شرایط پیش فروش جدید رو ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هایی که گفته با 'ايموبلايزر' همه مدل st هستن! طبق قوانین تصویبی جدید راهنمایی و رانندگی آره خودرو فاقد abs نباید تولید بشه ولی این حرفا کسی تو کتش نمیره.تازه مدل st رو فقط با وام و چک میدن که همه بخرن و مدل ها sx و sl نقدی و دو ودیعه ای هست.
مدل صبا هم میگفتن دیگه پلاک نمیشه ولی هنوز داره میده بیرون.

Ship Storm
27-01-2011, 16:37

3000 که خیلی کمه
لنت خوب و درجه یک باشه راحت هیچی نباشه 10 هزار تا میره
پراید صفر که خریدم لنت فابریک روش بود بردم نمایندگی کیلومتر 3 هزار بود حدودا لنت ها رو عض کرد رایگان و بعد یه لنت گذاشت روش و با همون لنت من 17 هزار تا دیگه رفتم تازه وقتی لنت رو عوض کردیم هنوز 20% دیگه داشت

karkas2
27-01-2011, 18:23
کی گفته تولید نمیشه؟ شرایط پیش فروش جدید رو ببین :

این هایی که گفته با 'ايموبلايزر' همه مدل st هستن! طبق قوانین تصویبی جدید راهنمایی و رانندگی آره خودرو فاقد abs نباید تولید بشه ولی این حرفا کسی تو کتش نمیره.تازه مدل st رو فقط با وام و چک میدن که همه بخرن و مدل ها sx و sl نقدی و دو ودیعه ای هست.
مدل صبا هم میگفتن دیگه پلاک نمیشه ولی هنوز داره میده بیرون.

نه. همچین چیزی نیس.
در شرایط پیش فروش 111 ایموبلایزر یا همون ضد سرقت ثبت نام میکنند و تعیین آپشن خودرو در زمان تحویل مشخص میشود یا در زمان صدور دعوتنامه. من خودم دیروز ثبت نام کردم. اصلا St دیگه تولید نمیشه. :20:

اگه اون فایل pdf رو هم خوب بخونید متوجه میشید.

artoor32
28-01-2011, 05:48
نه. همچین چیزی نیس.
در شرایط پیش فروش 111 ایموبلایزر یا همون ضد سرقت ثبت نام میکنند و تعیین آپشن خودرو در زمان تحویل مشخص میشود یا در زمان صدور دعوتنامه. من خودم دیروز ثبت نام کردم. اصلا St دیگه تولید نمیشه. :20:

من از یکی از بچه های نمایندگی شنیدم.اگه اینطور هست که خیلی خوبه.منظور شما همون با امکان صلح که نوشته یعنی سفارشی واسه تعیین اپشن؟ مثلا مدل جدید صبا 131 دوگانه رو هم با امکان abs و هیدرولیک میتونی تعیین کنی؟

karkas2
28-01-2011, 11:16
من از یکی از بچه های نمایندگی شنیدم.اگه اینطور هست که خیلی خوبه.منظور شما همون با امکان صلح که نوشته یعنی سفارشی واسه تعیین اپشن؟ مثلا مدل جدید صبا 131 دوگانه رو هم با امکان abs و هیدرولیک میتونی تعیین کنی؟

بله. از این به بعد همه مدل های پراید قابلیت آپشن بندی دارند. در شرایط پیش فروش دهه فجر امسال وقتی به زمان تحویل 1 ماه مونده دعوتنامه میاد و تو اون رنگ و آپشن رو تعیین میکنی. تو سایت سایپا هم مراجعه کنین ملاحظه میکنید. :46:

mehdi56
28-01-2011, 16:32
سلام

این پراید 131 بالاخره چه شکلی هست که گذاشتن برا فروش؟

گذشته از تقویت و این چیزا.

جنس ندیده و خرید !!!!!!!!!!

ما که موندیم چی بگیم:31:

artoor32
28-01-2011, 18:46
سلام

این پراید 131 بالاخره چه شکلی هست که گذاشتن برا فروش؟

گذشته از تقویت و این چیزا.

جنس ندیده و خرید !!!!!!!!!!

ما که موندیم چی بگیم:31:

از نظر ظاهر بیرون که فک نکنم تفاوت آنچنانی داشته باشه مثل مدل های 132 و 111 که تقویت شدن به همراه تزئینات داخلی و مخلفات :31:
ولی تا اونجایی که من شنیدم سپرهای جلو و عقب هم تغییر پیدا میکنه و همرنگ بدنه میشه با قبلیت نصب مه شکن جلو.
باید منتظر موند و دید که چی ازش در میاد.من که چشم اب نمیخوره...
متن خبر هم در اینجا گذاشتم که چراغ های جلو هم تغییر کردن :

gigili1567
29-01-2011, 09:41
نه. همچین چیزی نیس.

آپشن کجا بود دوست عزیز؟؟؟؟؟ موقع تحویل هرچی داشته باشن میدن. زمان تحویل ماشین من فول نداشتن (sx)، به من SL دادن. (البته پشیمون نیستم، چون ماشین خوبی از آب دراومده)
دردسرهای پروژکتورش هم سرجاش... آخرش خودم خریدم نصب کردم. حتی کلید پروژکتورش رو هم نداشتن...

karkas2
29-01-2011, 10:15
آپشن کجا بود دوست عزیز؟؟؟؟؟ موقع تحویل هرچی داشته باشن میدن. زمان تحویل ماشین من فول نداشتن (sx)، به من SL دادن. (البته پشیمون نیستم، چون ماشین خوبی از آب دراومده)
دردسرهای پروژکتورش هم سرجاش... آخرش خودم خریدم نصب کردم. حتی کلید پروژکتورش رو هم نداشتن...

خوب این بستگی به شانس هم داره. راستی ماشینتو کی تحویل گرفتی؟(منظورم تاریخشه) موقع تحویل مجبور نشدی رنگ ماشین رو هم عوض کنی به این خاطر که رنگ انتخابیتو نداشتن؟ و نمونه ی دعوتنامه رو داری که بذاری؟ تو دعوتنامه میتونی مثلا انتخاب کنی مه شکن جلو داشته باشه؟

راستی من تو اون نمایندگی که ثبت نام کردم گفت اگه موقع تحویل sx نداشتیم میتونی صبر کنی هر وقت sxاومد ببری!!

gigili1567
29-01-2011, 14:05
خوب این بستگی به شانس هم داره. راستی ماشینتو کی تحویل گرفتی؟(منظورم تاریخشه) موقع تحویل مجبور نشدی رنگ ماشین رو هم عوض کنی به این خاطر که رنگ انتخابیتو نداشتن؟ و نمونه ی دعوتنامه رو داری که بذاری؟ تو دعوتنامه میتونی مثلا انتخاب کنی مه شکن جلو داشته باشه؟

راستی من تو اون نمایندگی که ثبت نام کردم گفت اگه موقع تحویل sx نداشتیم میتونی صبر کنی هر وقت sxاومد ببری!!

رنگ که نوک مدادی میخواستم، همون رو هم گرفتم... من تحویلم 30 آبان بود، ولی موقعی که دعوتنامه اومد (1 آبان) یه نوک مدادی SL موجود داشتن. با توجه به بدقولیهایی که برای دوستام برای تحویل ماشین پیش اومده بود، همون SL رو برداشتم. 4 آبان تحویلم دادن. (یعنی یک ماه زودتر تحویل گرفتم) اگه میخواستم برای SX صبر کنم ممکن بود آخر آذر تحویل بگیرم... در مورد مه شکن هم من با مه شکن درخواست کرده بودم... ولی کلا بدون مه شکن میدن و مه شکن با خودته. حتی نمایندگی مجاز هم برات نصب نمیکنه. درضمن تو دعوتنامه هیچ گزینه ای برای انتخاب آپشن نداره:31:

m595
29-01-2011, 14:07
سلام منم يه ماشين فرسوده دادم تا از اين 111 بگيرم كه بلاخره امروز رفتم پيش فاكتور كردم sx بر ميدارم رنگش هم بنفش روشن همين رنگ ميدن يكي هم كاراي بانكيش مونده ضامن واينا كي ميدونه بازم چقدر طول ميكشه

irinn65
02-02-2011, 02:08
دوستان شرایط چند چکی که برای 111گذاشتند هر چک باید 6ماه 1بار پاس بشه یا نه3یا4چک باید در عرض 6ماه پاس شه در تاریخ های مقرر!؟ممنون

سعید6
02-02-2011, 13:54
سلام منم يه ماشين فرسوده دادم تا از اين 111 بگيرم كه بلاخره امروز رفتم پيش فاكتور كردم sx بر ميدارم رنگش هم بنفش روشن همين رنگ ميدن يكي هم كاراي بانكيش مونده ضامن واينا كي ميدونه بازم چقدر طول ميكشه

مبارکت باشه ولی ایکاش یاسی نمیگرفتی

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

دوستان شرایط چند چکی که برای 111گذاشتند هر چک باید 6ماه 1بار پاس بشه یا نه3یا4چک باید در عرض 6ماه پاس شه در تاریخ های مقرر!؟ممنون

کلا تو شش ماه باید پرداخت بشه حالا سه تا چک یا چهارتا

سعید6
02-02-2011, 16:20
تورو خدا راهنماییم کنید
ماشینو یه هفته تحویل گرفتم ولی تا حالا دو بار باطری خالی کرده با اینکه روزی یه بارو روشن میکنم
دلیلش چی میتونه باشه؟

irinn65
04-02-2011, 15:21
کلا تو شش ماه باید پرداخت بشه حالا سه تا چک یا چهارتا
پس چرا تاریخ چکها دیروز دیدم تا 2 سال رفته بود!؟

heinrich_himmler
04-02-2011, 16:59
برای دهه فجر شما 6 پیش پرداخت داری و 4 چک 1100000 تومانی هر 6 ماه باید پاس کنی یعنی هر چک پس از 6 ماه و نهایتا تو 2 سال هر 4 چک.

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

تورو خدا راهنماییم کنید
ماشینو یه هفته تحویل گرفتم ولی تا حالا دو بار باطری خالی کرده با اینکه روزی یه بارو روشن میکنم
دلیلش چی میتونه باشه؟
برای سرویس اولیه که بردید بیان کنید. روشن بودن ماشین هر روز چند دقیقه رو من نفهمیدم واسه چیه ولی همینقدر بگم هیچ فایده ای نداره جز سوزوندن بنزین باک!!!
احتمالات هم معیوب بودن باتری یا دینام و یا روشن بودن یکی از مصرف کننده ها می تونه باشه.

gigili1567
05-02-2011, 12:17
من این چند روز رفته بودم مسافرت. آمار مصرف بنزین رو درآوردم...... واقعا حیرت زده شدم.... 412 کیلومتر 20 لیتر.... (باک رو سرریز پر کردم. کیلومتر رو صفر کردم و پمپ بنزین بعدی دوباره تا سرریز پر کردم.... 20 لیتر سوزونده بود.....) یعنی به صدی 5 هم نرسید

سعید6
05-02-2011, 21:12
پس چرا تاریخ چکها دیروز دیدم تا 2 سال رفته بود!؟

شما درست میگید همون طور که آقای هیتلر گفتند هر شش ماه یه بار باید پاس بشه (شما گفتید منم کنجکاو شدم از نمایندگی پرسیدم)

irinn65
11-02-2011, 01:34
من این چند روز رفته بودم مسافرت. آمار مصرف بنزین رو درآوردم...... واقعا حیرت زده شدم.... 412 کیلومتر 20 لیتر.... (باک رو سرریز پر کردم. کیلومتر رو صفر کردم و پمپ بنزین بعدی دوباره تا سرریز پر کردم.... 20 لیتر سوزونده بود.....) یعنی به صدی 5 هم نرسید
خیلی خوبه.... ماشینت چند تا کلا کارکرده؟سرویس اولیه بردی یا نه هنوز!؟

gigili1567
12-02-2011, 16:11
خیلی خوبه.... ماشینت چند تا کلا کارکرده؟سرویس اولیه بردی یا نه هنوز!؟
6 هزارتا... سرویس هم بردم.. ولی تو شهر مصرف میره بالا... مصرف ترکیبیش صدی شش و نیمه.

Capcom
21-02-2011, 17:30
سلام دوستان
در حاضر 111چندتا مدل داره و قیمتها چطوره؟
بعد در حد 7تا10 میلیون چه ماشینی پیشنهاد میکنید؟ 111 خوبه؟

Grand
23-02-2011, 21:28
من میخوام وقتی از چراغهای سو بالام استفاده میکنم همزمان چراغهای سو پایینم هم روشن بمونه (مثه 206) باید چیکار کنم؟ اصلاً از نظر فنی امکان پذیره؟

heinrich_himmler
23-02-2011, 23:13
بلی. برو باتریسازی بگو واست درست کنه.

S A M S U N G
24-02-2011, 20:58
سلام .

دوستان ساپیا واسه الان شرایطی داره تا با 2.5 میلیون ودیعه پراید بده ؟

اقساطش حدودا چقدر میشه ؟ و اینکه کدوم نوع پراید رو توصیه میکنین ؟

مخلصیم .

s-a-l-i-m
25-02-2011, 00:43
سلام دوستان
در حاضر 111چندتا مدل داره و قیمتها چطوره؟
بعد در حد 7تا10 میلیون چه ماشینی پیشنهاد میکنید؟ 111 خوبه؟
3 مدل ولی من که گرفتم زیاد خوشم نیومد ..برای من فول هست..یعنی هم abs و هم هیدرولیک

B L A S T E R
25-02-2011, 00:45
Abs هاش مث ترمز چرخ جلوئه دوچرخست !
یعنی وقتی ترمز میکنی انگار ماشین میخواد کله کنه !

s-a-l-i-m
25-02-2011, 00:47
Abs هاش مث ترمز چرخ جلوئه دوچرخست !
یعنی وقتی ترمز میکنی انگار ماشین میخواد کله کنه !

تایید میشه..برای من چندین بار گفتم که خط میندازه و وقتی بردم نمایندگی گفت سالمه و مشکلی نداره اما ترمز قفل میکنه چرخ رو. و بخاریش هم ضعیفه..شما هم همین مشکل رو داری ؟؟

B L A S T E R
25-02-2011, 00:50
هیدرولیکشم که قربونش برم انگار داری کره رو میچرخونی : دی
میگن فرمون نرم اما نه اینجوری !
تو سرعت بالا با کوچیکترین فرمون تیر چپ کردی خدافظ شما !

s-a-l-i-m
25-02-2011, 00:55

کلا از ضعف های پراید همین هست که تو سرعت بالای 100 رو زمین نیستی:31:
بالای 100 اگر یک چیزی بشه و تو فرمون رو بچرخونی رفتی برای قهرمانی ژیمیناستیک:31:
ارومتر برون ..بنزین گرونه.:31:
حالا اگر abs داشته باشه شاید یکاریش بکنی البته اگه جاده لغزنده باشه که abs میشه gir bs :31:

sourena
25-02-2011, 00:56

کجا؟؟؟؟ بودین حالا در خدمت دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم پمپ هیدرولیکش مشکل داره.....

B L A S T E R
25-02-2011, 00:58
کلا از ضعف های پراید همین هست که تو سرعت بالای 100 رو زمین نیستی:31:
بالای 100 اگر یک چیزی بشه و تو فرمون رو بچرخونی رفتی برای قهرمانی ژیمیناستیک:31:
ارومتر برون ..بنزین گرونه.:31:
حالا اگر abs داشته باشه شاید یکاریش بکنی البته اگه جاده لغزنده باشه که abs میشه gir bs :31:
باور بفرمائید دوست عزیز یه بار داشتم تو جاده چالوس با زنجیر چرخ میرفتم سر یه پیچ اروم ترمز کردم همچین قفل کرد داشتم میرفتم تو دل کوه !
غیر استانداره شدیدا !فک کنم یه کارگر افغانی گذاشتن اونجا ترمزای معمولیو ای بی اس میکنه !

sourena
25-02-2011, 01:00
باور بفرمائید دوست عزیز یه بار داشتم تو جاده چالوس با زنجیر چرخ میرفتم سر یه پیچ اروم ترمز کردم همچین قفل کرد داشتم میرفتم تو دل کوه !
غیر استانداره شدیدا !فک کنم یه کارگر افغانی گذاشتن اونجا ترمزای معمولیو ای بی اس میکنه !

میدونی چرا؟ چون فقط چرخهای جبو رو ABS کردن....دقیقا مثل ترمز جلوی دوچرخه :41:

s-a-l-i-m
25-02-2011, 01:01
کجا؟؟؟؟ بودین حالا در خدمت دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم پمپ هیدرولیکش مشکل داره.....به نکته ضریفی دقت کردی ولی تو سرعت این مشکل چپ کردن فکر کنم داره.

غیر استانداره شدیدا !فک کنم یه کارگر افغانی گذاشتن اونجا ترمزای معمولیو ای بی اس میکنه !من که از همون اولین روز خرید گفتم از ترمزش شاکیم چون تست کردم....زیاد به abs بودن فکر نکن..همون عادی رفتار کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میدونی چرا؟ چون فقط چرخهای جبو رو ABS کردن....دقیقا مثل ترمز جلوی دوچرخه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی عقب نیست ؟؟؟:2:

B L A S T E R
25-02-2011, 01:05
اینا کدوم کارشون اصولیه ؟
یه چکش میزنن به صندوق ! یه تومن میزارن رو قیمت !

sourena
به نکته ضریفی دقت کردی ولی تو سرعت این مشکل چپ کردن فکر کنم داره.
من که از همون اولین روز خرید گفتم از ترمزش شاکیم چون تست کردم....زیاد به abs بودن فکر نکن..همون عادی رفتار کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من عقبش رو دیدم...کاسه ای هست! مثل پیکان و چرایدهای عادی!

طبق اطلاعاتی که دارم.....ترمز کاسه ای نمیتونه ABS باشه!

پس به این نتیجه میرسیم که ترمز کنی باید خرماتو نوش جان کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

||-|_O7(/(/
دوستان میشه لطفا ABS رو واسه من توضیح بدید ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من فقط ABC رو بلدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s-a-l-i-m
25-02-2011, 01:08
اینا کدوم کارشون اصولیه ؟
یه چکش میزنن به صندوق ! یه تومن میزارن رو قیمت !
انواع سمند و پراید موجوده..سبا..سپهر..111..132 ..مثل اینکه کد شهر هست..بچه های بابل همه 111 دارند:31:یا سبا فکر کنم اسم دختره مدیر عامل سایپا بود.

من عقبش رو دیدم...کاسه ای هست! مثل پیکان و چرایدهای عادی!

طبق اطلاعاتی که دارم.....ترمز کاسه ای نمیتونه ABS باشه!

پس به این نتیجه میرسیم که ترمز کنی باید خرماتو نوش جان کنیم :31:

دوستان میشه لطفا ABS رو واسه من توضیح بدید ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من فقط ABC رو بلدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یک چند تا حرف رو جا گذاشتی...دقیق نمیدونم ولی از همین ترمز ها که به اصطلاح ضد قفله:31:

B L A S T E R
25-02-2011, 01:11
بخاریشو نمیگی ؟
فک کنم باید لوله بخاری نصب کنی واسش !
عین این ماشین قدیمیا که تا ماشین گرم نشده بخاری گرم نمیشه!

||-|_O7(/(/
دقیق نمیدونم ولی از همین ترمز ها که به اصطلاح ضد قفله:31:

یعنی ترمز در شرایط بحرانی جاده و پیچ های تند و سراشیبی ها و سرازیری ها قفل نمیکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sourena

من فقط ABC رو بلدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موارد ایمنی در کشورهای توسعه یافته جهان از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است به طوری که کوچک ترین خبری در خصوص ضعف ایمنی خودرویی بر فروش آن تاثیر فراوانی دارد . سیستم ها ینوین ترمز مانند ABS , ESP و EBD با افزایش پایداری و فرمان پذیری و ... در زمان حادثه تا ۴۰% از بروز تصادف جلوگیری می کند . ترمزهای ABS در بیان ساده دستگاهی الکترونیکی هستند که در هنگام ترمز گیری با کنترل فشار هیدرولیک در کسری از ثانیه ارتباط لنت را با دیسک یا کاسه برقرار و قطع می کنند و تکرار سریع و مداوم این عمل باعث از میان رفتن حالت بلوکه کردن یا قفل کردن ترمزها می شود . اهمیت این گونه ترمز ها نیز بیشتر در سطوح خیس و لغزنده یا ترمزگیری در سرع های بالا بیش تر نمایان می شود .
در این گونه موارد راننده از کنترل کامل بر روی وسایل نقلیه خود برخوردار است و اما شاید بتوان گفت تنها نکته منفی در مورد این گونه ترمزها صدای نسبتا شدید آنها در در هنگام ترمزگیری بر روی سطوح بسیار لغزنده است . این صدای لرزان که به درو کابین نفوذ می کند و زیر پدال ترمز حس و شنبده می شود راننده ای را که تجربه ی ترمزگیری در این شرایط را ندارد به اشتباه می اندازد که احتمالا قسمتی از سیستم ترمز در حال خرد شدن است و به همین دلیل راننده ممکن است به اشتباه از فشار پای خود بر روی پدال ترمز بکاهد . ترمز گیری صحیح با ABSبه این صورت است که در شرایط بحرانی فورا پدال کلاچ را گرفته و با تمام نیرو پدال ترز را فشار دهید . در این زمان ABS شروع به کار کرده و شما قادر خواهید بود خودروی خود را در مسیر دلخواه هدایت کرده و از برخورد با موانع جلوگیری کنید . هنگام ترمز گیری با این سیستم توجه به این نکته امری ضروری است که ۱.فورا کلاچ را گرفته و با تمام نیرو به پدال ترمز فشار آورید و۲.در همان حالت خودرو را در مسیر دلخواه هدایت کنید . این سیستم همچنین خود را به صورت الکتریکی چک کرده و اگر دچار مشکلی شود کلمه Anti lock که در هنگام روشن کردن اتومبیل حدود ۴ ثانیه روشن است (همان زمانی که خود را به صورت الکترونیکی چک می کند) روشن خواهد شد .
روشن ماندن لامپ هشدار دهنده چه قبل از حرکت و چه هنگام حرکت راننده را از بروز اشکال آگاه خواه کرد . البته با اینکه این سیستم دارای ایمنی بالایی است ولی وجود آن در خودرو نباید باعث سرپیچی راننده از رعایت مقررات رانندگی به خصوص سرعت های غیر مجاز ، رعایت نکردن فاصله ایمنی و سرعت مناسب در پیچ ها شود . مزایای استفاده از ترمز ABS را می توان به چند مورد زیر خلاصه کرد :
۱) نصب سریع و آسان
۲) توقف سریع با کاهش فواصل خط ترمز
۳) بهبود کنترل فرمان
۴) سهولت کار با پدال ترمز
۵) عمر بیشتر ترمز و سیستم ترمز
۶) کاهش تصادفات

خشایار مهرانی
منبع:

s-a-l-i-m
25-02-2011, 01:13
یعنی ترمز در شرایط بحرانی جاده و پیچ های تند و سراشیبی ها و سرازیری ها قفل نمیکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن..ولی ما که چیزی در این ندیدیم:31:البته روز افتابی و مسیر مستقیم خوبه:31:
سورنا کامل توضییح داده..مثل اینکه خیلی وارده تو ماشین:11:

بخاریشو نمیگی ؟
فک کنم باید لوله بخاری نصب کنی واسش !
عین این ماشین قدیمیا که تا ماشین گرم نشده بخاری گرم نمیشه!دست گذاشتی رو دلم..برای من که اصلا هیچی گرما نمیده...مثل اینکه لپ لپ وا کردم و شانس من این افتاده...دکمه کولر گیر کرده و هر بار که میرم نمایندگی میگه چون داشبورد جدیده دکمه جدید نداریم و هی درش میارند و باز یکی میزنه میره تو و تا من بخاری بزنم کمپرسور کولر روشن میشه و هم سوخت میره بالا و هم همونقدر گرما تبدیل به پنکه میشه:41:

sourena
25-02-2011, 01:16
دست گذاشتی رو دلم..برای من که اصلا هیچی گرما نمیده...مثل اینکه لپ لپ وا کردم و شانس من این افتاده...دکمه کولر گیر کرده و هر بار که میرم نمایندگی میگه چون داشبورد جدیده دکمه جدید نداریم و هی درش میارند و باز یکی میزنه میره تو و تا من بخاری بزنم کمپرسور کولر روشن میشه و هم سوخت میره بالا و هم همونقدر گرما تبدیل به پنکه میشه:41:

ای بابا.....یعنی یه دکمه ساده رو هم ندارن؟

مگه گارانتی نداره؟ :18:

چطوری میشه که نمایندگی نداشته باشه این دکمه رو؟؟؟؟

elendil
25-02-2011, 01:16
من یه سوال داشتم این پرایدا همون پرایدا نیست که میخواستن پشتش رو مثل mvm کنن ولی نشد ؟

چون من شایعه چنین چیزی رو شنیده بودم ولی باور نمیکردم :|

sourena
25-02-2011, 01:20
من یه سوال داشتم این پرایدا همون پرایدا نیست که میخواستن پشتش رو مثل mvm کنن ولی نشد ؟

نمیدونم میخواستن شبیه MVM بشه یا نه! آخه MVM خودش شبیه ماتیز بود مثلا : ))

ولی اینو بگم که فاصله در صندوق عقب با بدنه حدود 5 سانتی متر هست.... و یه آدم لاغر مثل من...میتونه خیلی راحت ازش رد بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

||-|_O7(/(/
25-02-2011, 01:21
سورنا کامل توضییح داده..مثل اینکه خیلی وارده تو ماشین:11:

من سورنا نمیشناسم ولی سورن میشناسم :)

مدل پیش رفته تره همون سورنه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s-a-l-i-m
25-02-2011, 01:21
ی بابا.....یعنی یه دکمه ساده رو هم ندارن؟

مگه گارانتی نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چطوری میشه که نمایندگی نداشته باشه این دکمه رو؟؟؟؟
میگن طرحش جدیده برای همین دکمه نیست...بریم دکمه کولر بسازیم ؟؟ مرده میگفت خوب پولی توشه تو 1 سال اول که تو بازار بیاد.
گارانتی داره ولی جنس موجود نیست.

والله من تجسمم صعیفه ولی شاید باشه..نمیدونم:5:

officer
25-02-2011, 01:23
111 lx هم داریم البته ، امروز سر 4 راه همچین یکی با این ماشین ویراژ میداد فکر کردم f16 ه بعد دیدم 111 lx ه ...

شماها تجربه با ال ایکس رو ندارین ؟

elendil
25-02-2011, 01:24

ولی اینو بگم که فاصله در صندوق عقب با بدنه حدود 5 سانتی متر هست.... و یه آدم لاغر مثل من...میتونه خیلی راحت ازش رد بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی قرار بوده 111 بشه قوطی کبریت ؟

آخه کی زمبه رو با قوطی کبریت طاق میزنه!!!!!!!!

ولی جدا میگم یه روز داشتم از انقلاب به سمت میدون آزادی میرفتم نمایندگی سایپا که رد میشدم کلی از اینا بود

یاد آرم شبکه 3 افتادم=))

نمیدونم آشنایی دارین یا نه ولی خب بالاخره اتوماتیکش هم لازم میشه تو این تهرونه بد مصب

اتوماتش هست دیگه ؟ باEBS و ... ؟؟

s-a-l-i-m
25-02-2011, 01:24

نفهمیدم...ولی صندلی عقب که خودم جا نمیشم..قدم 180 هست ولی واقعا بزرگترین عذاب اینه که یکی بگه برو عقب بشین:31:

من سورنا نمیشناسم ولی سورن میشناسم :)

مدل پیش رفته تره همون سورنه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی ؟؟ ها ..اها...اون اسم کاربری طرف هست.:31:

B L A S T E R
25-02-2011, 01:25
منم پشتش جا نمیشم !
یکم قدت بلند باشه باید اون پشت چمباتمه یزنی!
کیفیت صدنلی هم که قربونش برم در حد گاری!
شاکیم اقا شاکی !

s-a-l-i-m
25-02-2011, 01:26
111 lx هم داریم البته ، امروز سر 4 راه همچین یکی با این ماشین ویراژ میداد فکر کردم f16 ه بعد دیدم 111 lx ه ...

برای من فول ابشن هست ولی نمیدونم lx میشه یا sx یا ...

یعنی قرار بوده 111 بشه قوطی کبریت ؟

آخه کی زمبه رو با قوطی کبریت طاق میزنه!!!!!!!!

ولی جدا میگم یه روز داشتم از انقلاب به سمت میدون آزادی میرفتم نمایندگی سایپا که رد میشدم کلی از اینا بود

یاد آرم شبکه 3 افتادم=))

نمیدونم آشنایی دارین یا نه ولی خب بالاخره اتوماتیکش هم لازم میشه تو این تهرونه بد مصب

اتوماتش هست دیگه ؟ باEBS و ... ؟؟
abs منظورته ؟؟ اره داره...اتومات هم داریم:31:

||-|_O7(/(/
25-02-2011, 01:26

برای رانندگی در اصفهان پیشنهادتون چه ماشینیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s-a-l-i-m
25-02-2011, 01:29
منم پشتش جا نمیشم !
یکم قدت بلند باشه باید اون پشت چمباتمه یزنی!
کیفیت صدنلی هم که قربونش برم در حد گاری!
شاکیم اقا شاکی !
به شما از نمایندگی زنگ زدن ؟؟؟ به من اول از بابل زنگ زدن وقتی دیدن خیلی شاکی هستم از تهران زنگ زدن..منم اخر سر گفتم حاظرم ماشین رو 500 تومان زیره قیمت بدم ولی پولم رو بدین:41:طرف گفت ابلاغ می کنم به شرکت منم تشکر کردم.امیدوارم سری های جدید بهتر باشنید

elendil
25-02-2011, 01:32
abs منظورته ؟؟ اره داره...اتومات هم داریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه ebs یکم خفن تره نمیدونم دقیق چی هستا ولی هر چی هست چیزیه که از abs بهتره انگاری البته من شنیدم خودم به چشم ندیدم

اتومات آخه الان یه ماکسیما اتومات پایین بودش بالاخره پس فردا تو بزرگراه خواستیم کل بندازیم سوسکش کنیم کم نیاریم :">

البته هدف ما فقط کم کردن روی پرشیاهای سفید و مشکی هست و لاغیر

dizgah
25-02-2011, 01:52
من میخوام یه 111 بگیرم ، خدا رو چه دیدی شاید آدم مهمی شدیم و بعدش گذاشتیمش حراجی چند میلیارد فروختیم
کلی سود میکنم
تا اون موقع هم میتونم باهاش مسافرکشی کنم ، اگه پژو قدیمی بگیرم کلی خرج میزاره رو دستم
:5:

s-a-l-i-m
25-02-2011, 01:56
من میخوام یه 111 بگیرم ، خدا رو چه دیدی شاید آدم مهمی شدیم و بعدش گذاشتیمش حراجی چند میلیارد فروختیم
کلی سود میکنم
تا اون موقع هم میتونم باهاش مسافرکشی کنم ، اگه پژو قدیمی بگیرم کلی خرج میزاره رو دستم
کم خرج هست ولی پر دردسر:31:

artoor32
26-02-2011, 00:26

به نظرم پمپ هیدرولیکش مشکل داره.....

به نکته ضریفی دقت کردی ولی تو سرعت این مشکل چپ کردن فکر کنم داره.
من که از همون اولین روز خرید گفتم از ترمزش شاکیم چون تست کردم....زیاد به abs بودن فکر نکن..همون عادی رفتار کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرمون هیدرولیک در سرعت بالای 80 تا باید اتوماتیک پمپ روغن رو قطع کنه.در ماشین های پیشرفنه که اصولا به این صورت هست.در پراید اگه اینطور نباشه که خیلی خطرناک هست.ولی شما پمپ رو بدبد بازدید کنن و این مسئله رو بررسی کنید.

در مورد abs در انجمن چندین تاپیک هست که ثابت کردن که عقب هم شامل سیستم abs هست.ولی فک نکنم دیگه اینقدر افتضاح باشه.

کلا پراید ارزش abs و هیدرولیک رو به نظر من نداره و همه این ها اسباب بازی هست!

gigili1567
26-02-2011, 08:15
تایید میشه..برای من چندین بار گفتم که خط میندازه و وقتی بردم نمایندگی گفت سالمه و مشکلی نداره اما ترمز قفل میکنه چرخ رو. و بخاریش هم ضعیفه..شما هم همین مشکل رو داری ؟؟

لنتای جلوی ماشین من صدا میداد، عوضشون کردم. از وقتی لنتا رو عوض کردم ABS درست کار نمیکنه. قبلاً اصلا خط نمینداخت، ولی الان خط میندازه مثل هلو..... ولی صدای لنتش برطرف شده.. :31:
چرخ عقب رو هم اگه تونستی قفل کنی اونوقت میتونی در مورد ABS صحبت کنی... چرخای عقب ABS سرخودن... اصلا قفل نمیشن که به ABS احتیاج داشته باشن :46:

ولی بخاری گرمی داره... میسوزونه (حالا نه به این شدت ولی خیلی گرم میکنه)..... کولرشم اتوماتیکه... دیروز روشن کردم یه کمی کولر کار کنه، تا هوای ماشین سرد میشد کولر اتومات میکرد، بعد یه مدت دوباره روشن میشد...

soheyl_fa
26-02-2011, 13:20

شما روی برف ترمز گرفتی و سر خوردی.من تو هوای بارونی ترمز گرفتم که باعث شد ماشین کاملا سر بخوره.خدا رحم کرد که چیزی جلوم نبود.
ترمزهاش ABS نیست چون بلافاصله قفل میکنه و ماشین بدجوری لیز میخوره.
لابد ABSاش چینیه !!!!

heinrich_himmler
26-02-2011, 16:21
:laughing:
دوستان توجه داشته باشن که داشتن ترمز ABS به معنی این نیست که دیگه چرخ قفل نکنه!
تو فشار بالا امکان داره به صورت مقطعی قفل هم بکنه که البته این قفل کردن دائمی نیست و سیستم اون رو رفع می کنه، در تمام خودروهای دیگه هم همین طوره. میزان خط ترمز هم بستگی مستقیم به قدرت ترمز و وزن یک خودرو و لاستیکها و چند عامل دیگه داره و فقط سیستم ترمز در این مورد مطرح نیست.
در مورد منحرف شدن خودرو تو هوای بارانی با داشتن ترمز ABS هم توجه داشته باشین خودروی شما ABS داره نه ESP .
مثل اینکه اشتباه گرفتین، کار ABS فقط و فقط جلوگیری از قفل کردن چرخهاست و بس. این ESP هست که مانع انحرافهای نا خواسته و چپ کردن و ... میشه. پس زیاد از خودروی خودتون و بهتر بگم ترمز ABS تون انتظار نداشته باشین، چه پراید، چه سمند و ...

alimzd
27-02-2011, 22:48
من نمیدونم چی بگم ! این که نشد ترمز ! تا یه نم بارون میزنه ترمز تعطیله ! من سمند LX هم داشتم، اونم ABS بود ولی اصلا از این داستان ها باهاش نداشتم !! این به شکل بسیار خطرناکی لیز میخوره ! هیچ رقمه هم وای نمیسته ! بخاریش هم 1 ساعت طول میکشه تا گرم بشه و زمانی هم که گرم میشه بدجوری گرم میشه ! عیب فجیع بخاریش جدای از مورد قبلی اینه که وقتی برای 10 دقیقه بالای 80 برونی بخاری باد سرد میده !! یعنی کافیه بیرون برف بباره و درجه آمپر یه نمه از روی وسط بیاد پایین تا فحش دادنو به بخاری و متخصین جان بر کفه سایپا شروع کنی !!

heinrich_himmler
27-02-2011, 23:43
من نمیدونم چی بگم ! این که نشد ترمز ! تا یه نم بارون میزنه ترمز تعطیله ! من سمند LX هم داشتم، اونم ABS بود ولی اصلا از این داستان ها باهاش نداشتم !! این به شکل بسیار خطرناکی لیز میخوره ! هیچ رقمه هم وای نمیسته ! بخاریش هم 1 ساعت طول میکشه تا گرم بشه و زمانی هم که گرم میشه بدجوری گرم میشه ! عیب فجیع بخاریش جدای از مورد قبلی اینه که وقتی برای 10 دقیقه بالای 80 برونی بخاری باد سرد میده !! یعنی کافیه بیرون برف بباره و درجه آمپر یه نمه از روی وسط بیاد پایین تا فحش دادنو به بخاری و متخصین جان بر کفه سایپا شروع کنی !!
خب با این وضع بخاری شما مشکل داره. این می تونه از ترموستات یا شیلنگهای انتقال آب باشه و خود رادیاتور بخاری هم باشه. شما باید ببری نمایندگی اینارو برات چک یا تعویض کنن.
در مورد داغ کردن زیاد هم اون اهرم پایینی که نصف آبی و نصف قرمزه میزان گرمای خروجی بخاری رو تنظیم میکنه. هرچه قرمزتر گرمتر.
من با توجه به توضیحات شما می تونم حدس بزنم که احتمالا ترموستات مشکل داره و باید سریعا بازدید بشه.

Grand
02-03-2011, 23:49
یک سوال:

برف پاک کن عقب شیشه شور هم داره؟ منظورم همون آب پاشش هست.

من هرچی گشتم ندیدم! جالبه که مخزن آب برای شیشه شور عقب تعبیه شده!!!

Programer
03-03-2011, 08:52
فکر کنم تو چراغ ترمز بالای شیشست

Hamid-Net
03-03-2011, 17:13

مال من 111 LX هستش ...
فرقش فقط ترمزشه که معمولیه .

CHEGUEVARA.
04-03-2011, 10:00
یک سوال:

برف پاک کن عقب شیشه شور هم داره؟ منظورم همون آب پاشش هست.

من هرچی گشتم ندیدم! جالبه که مخزن آب برای شیشه شور عقب تعبیه شده!!!
گلم همون کلید رو باید به سمت بالا فشار بدی و نگه داری اگه عمل نکنه یا آب منبع خالیه یا اینکه پمپت آسیب دیده...

Grand
04-03-2011, 10:08
فکر کنم تو چراغ ترمز بالای شیشست

گلم همون کلید رو باید به سمت بالا فشار بدی و نگه داری اگه عمل نکنه یا آب منبع خالیه یا اینکه پمپت آسیب دیده...

گیریم منبع خالیه و موتورشم خراب، با این حال باید محلی برای خروج آب وجود داشته باشه؟!

مشکل من همین جاست که آب پاش نه بالای شیشه نه زیرش نه توی چراغ ترمزش و نه توی برف پاک کنش!!! :18:

Programer
04-03-2011, 10:35
سلام دوستان
من قبلا پراید مهمولی داشتم و الان 111 دارم. این ترمز abs نسبت به ترمز پراید معمولی سفت تره. این عادیه یا مشکلی هست؟

john nash
04-03-2011, 18:24
سلام دوستان
من قبلا پراید مهمولی داشتم و الان 111 دارم. این ترمز abs نسبت به ترمز پراید معمولی سفت تره. این عادیه یا مشکلی هست؟

یعنی چی سفتره
توضیح بدید لطفا؟

CHEGUEVARA.
05-03-2011, 02:58
گیریم منبع خالیه و موتورشم خراب، با این حال باید محلی برای خروج آب وجود داشته باشه؟!

مشکل من همین جاست که آب پاش نه بالای شیشه نه زیرش نه توی چراغ ترمزش و نه توی برف پاک کنش!!! :18:
عزیز بالاتر که گفته شد تو چراغ ترمز وسط بالای شیشه هستش....
یک نقطه سیاه که تابلوئه.....:10:

Grand
05-03-2011, 08:25
عزیز بالاتر که گفته شد تو چراغ ترمز وسط بالای شیشه هستش....
یک نقطه سیاه که تابلوئه.....:10:

اون که پیچه:jealous:

gigili1567
05-03-2011, 08:38
لنتای جلوی ماشین من صدا میداد، عوضشون کردم. از وقتی لنتا رو عوض کردم ABS درست کار نمیکنه. قبلاً اصلا خط نمینداخت، ولی الان خط میندازه مثل هلو.....

من حرفم رو پس میگیرم. تو این 2 روز که حسابی برف اومده متوجه شدم عملکرد ABS ماشینم خیلی خوبه و واقعا مانع سرخوردن ماشینم شده... هرکی میگه ABS پراید بیخوده، کاملا در اشتباهه.

---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------

اون که پیچه:jealous:

همونه. از شیارش آب میپاشه. کلید برف پاک کن عقب دو مرحله ای یه. هم به سمت بالا هم به سمت پایین، انتهای کلید رو یه خورده بیشتر فشاربده، آبپاش روشن میشه.

Programer
05-03-2011, 09:10
یعنی چی سفتره
توضیح بدید لطفا؟
پراید معمولی وقتی موتورش خاموشه پدال ترمزش سفت میشه اینم سفتیش در همین حده ولی ترمز میگیره

m595
07-03-2011, 15:52
سلام
منم ديروز تحويل گرفتم موقع ثبت نام گفته بودن 30 روزه ميدن 15 روزه دادن مدلش 89 sx هموني كه خواسته بودمه رنگ ياسيه خوب در اوردن فعلا كه راضيم لاستيك كارخانه چيني بود كه فورا بردم عوض كردم چند تا چيز نمايندگي روش نذاشته بود فندك و مثلث احتياط جعبه ابزار دفترچه راهنما ببينيم كي ميدن

rozy_1500
08-03-2011, 01:28
ببخشید میتونم بپرسم پراید 111 چند مدل داره (se sx sl و...)
و این که هر مدلش شامل چیا میشه؟

arian-sr599
08-03-2011, 14:47
دوستان، اس ایکس من تولید مرداد89هست. اصلا با هیدرولیک فرمون و abs این مشکلایی که میگین ندارم.خیلی راضیم خدا رو شکر،گوش شیطون کر!:46:تا حالا هم6000تا رفتم

hadihootan
08-03-2011, 15:00
سلام
من هم جدیدا یک 111sx تحویل گرفتم تولیدش برای خردادماه بود خدارو شکر هیچ مشکل فنی نداره

mohamad skystar
08-03-2011, 19:07
111 خوب روش کار شده فقط ایربگ کم داره.

artoor32
08-03-2011, 22:26
ببخشید میتونم بپرسم پراید 111 چند مدل داره (se sx sl و...)
و این که هر مدلش شامل چیا میشه؟

111 خوب روش کار شده فقط ایربگ کم داره.

artoor32
10-03-2011, 15:23

دوستان مگه 111 هم قابلیت cng داره ؟ اصلا کپسول جا میشه که این سایت سایپا میگه cng در تمامی مدل ها قابل تعریف می باشد!!:20:

Amin-Nasim
10-03-2011, 17:43
دوستان مگه 111 هم قابلیت cng داره ؟ اصلا کپسول جا میشه که این سایت سایپا میگه cng در تمامی مدل ها قابل تعریف می باشد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جا میشه
یدونه کپسول کوچیک می ذارن
ولی فکر کنم از لحاظ ایمنی خیلی خطرناکه

s-a-l-i-m
11-03-2011, 11:01
111 رو اگه cng ببندی بهتره خودت بری بمیری تا چند تا دیگه رو نکشتی. مگه ملت خرند که این کار کنند.:31:
اون کسی که این تبلیغ رو کرده باید گرفت زد:31:

سعید6
11-03-2011, 20:44
اگه من باشم کپسولو میذاشتم رو باربند :27:

heinrich_himmler
13-03-2011, 13:14
میشه اما نه صرفه اقتصادی داره و نه چندان از نظر ایمنی قابل تاییده. دیده شده مدلهای این چنینی مثل PK که گاز سوز بودن.

artoor32
14-03-2011, 01:41
یه روش دیگه هم هست.صندلی ها عقب رو دربیاره بجاشون کپسول بذاره :31:
اخه این 111 عقب یه نفر به زور میشینه.همون عقب کسی نشینه بهتره.مثل ماشینا 2 در :21:

heinrich_himmler
14-03-2011, 02:01
یه روش دیگه هم هست.صندلی ها عقب رو دربیاره بجاشون کپسول بذاره :31:
اخه این 111 عقب یه نفر به زور میشینه.همون عقب کسی نشینه بهتره.مثل ماشینا 2 در :21:
اینم امکان پذیر نیست آخه.
1. کپسول نمیشه داخل اتاق نصب بشه.
2. با این وضع کپسول باید روی باک سوار بشه که دسترسی رو به پمپ بنزین غیر ممکن می کنه.
من پیشنهادم اینه کلا 111 و بیخیال شیم. حالا این گاز سوز نشه به کجای دنیا بر می خوره؟ :31:

Penryn
21-03-2011, 03:49
اینم امکان پذیر نیست آخه.
1. کپسول نمیشه داخل اتاق نصب بشه.
2. با این وضع کپسول باید روی باک سوار بشه که دسترسی رو به پمپ بنزین غیر ممکن می کنه.
من پیشنهادم اینه کلا 111 و بیخیال شیم. حالا این گاز سوز نشه به کجای دنیا بر می خوره؟ :31:
کاملن درسته.گازسوز نکنی بسیار بهتره.همونایی که گازسوز کردند پشیمونن! هزینه ی زیاد +وزن زیاد+تنگ شدن فضای بار+آسیب به موتور +صرفه نداشتن گاز و کیت گازسوز 800 هزار تومانی! با توجه به قیمت جدید گاز و............

m595
06-04-2011, 09:18
اقا واسه من خيلي جالبه توليدش 08/12/89 تاريخ تحويلم هم 16/12/89 مدلش و هم 89 زدن كه چييييييييييييييي

jakijavad
03-05-2011, 00:53
سلام دوستان ، تو سایت سایپا که نگاه میکردم 111 رو جزو محصولاتش نداشت قضیه چیه ؟؟ میشه آدرس فروش اینترنتی شو بهم بدین ؟؟

amir_dvb
03-05-2011, 11:27
سلام دوستان ، تو سایت سایپا که نگاه میکردم 111 رو جزو محصولاتش نداشت قضیه چیه ؟؟ میشه آدرس فروش اینترنتی شو بهم بدین ؟؟
بفرمیو

hamed malekpour
23-06-2011, 16:11
یه سوال وزن دقیق این پراید چه قدره وآیا امنیتش کمه می شه دو سه تا عکس تصادفی از این ماشین بگذارید فقط امنیتش برای من مهمه خیلی ماشین خوب وجوون پسندییه؟

mohamad skystar
23-06-2011, 16:53
یه سوال وزن دقیق این پراید چه قدره وآیا امنیتش کمه می شه دو سه تا عکس تصادفی از این ماشین بگذارید فقط امنیتش برای من مهمه خیلی ماشین خوب وجوون پسندییه؟

دوست من نیازی به عکس نیست چون پراید امنیت قابل قبولی نسبت به سایر خودروها نداره.
عکس هم خواستین تو گوگل سرچ کنید دنیای عکس پراید تصادفی هست.

mos2010
27-06-2011, 17:42
سلام
١١١ صفر رو چند ميخرن؟
Sx , sl

mohamad skystar
30-06-2011, 11:35
سلام
١١١ صفر رو چند ميخرن؟
Sx , sl

دوست من بهتر بود تو بخش خرید خودرو مطرح میکردبن.

پراید 111 SX مدل 90 قیمت 8900000 تومان
پراید 111 SL مدل 90 قیمت 8800000 تومان

berendji
07-08-2011, 15:27
دوستان سلام
جمع بندیتون چیه؟ بگیرم این ماشین رو؟ تو این قیمت فکر کنم چیز بهتری نیست.
با این شرایط میدن الان: مدل اس ایکس در میاد نه میلیون و سیصد.(شش و چهارصد اول.باقی طی سه فقره چک به فاصله پنج ماه.هر چک:نهصد و هفتاد هزار تومان.)

mohamad skystar
08-08-2011, 17:59
دوستان سلام
جمع بندیتون چیه؟ بگیرم این ماشین رو؟ تو این قیمت فکر کنم چیز بهتری نیست.
با این شرایط میدن الان: مدل اس ایکس در میاد نه میلیون و سیصد.(شش و چهارصد اول.باقی طی سه فقره چک به فاصله پنج ماه.هر چک:نهصد و هفتاد هزار تومان.)

اینکه این خودرو رو بخرید یا نه باید ببینی از ماشین چی می خوای و ملاک هات چیه.
الان 111 SX و 131 SX بهترین بازار پراید رو دارن.

berendji
09-08-2011, 00:27
ببینید زیاد دردسر داره؟ هر روز یک جاش ادا دربیاره و این صحبت ها؟ خرجش از روا سال کمتره؟

mohamad skystar
10-08-2011, 10:05
ببینید زیاد دردسر داره؟ هر روز یک جاش ادا دربیاره و این صحبت ها؟ خرجش از روا سال کمتره؟

دردسر نداره.
کم استهلاک و کم دردسره و خرجش هم قطعا از روآ کمتره.
و اینا همش بستگی به عملکرد راننده و چگونگی استفاده از خودرو همچنین انجام به موقع سرویس ها.
ماشین مثل آدم میمونه اگر مراقب نباشی دائم خرج داره اگر مراقب باشی کاری باهات نداره

berendji
10-08-2011, 12:55
امروز رفتم نمایندگی در نگاه اول اینا خیلی تو ذوق می زنه:
جنس مواد به کار رفته شده داخلش فاجعه است؛بعدش سوار وانت شدم و تازه فهمیدم که سینه و داشبورد وانت چقدر اعلا بوده و من نمی دونستم!
فاصله در عقب با بدنه هم که از زمان دایناسورها گفته شده و همچنان میشه بدون باز کردن در ،وسایلتون رو از صندوق عقب بردارید!
اندازه فرمان هم که یه چیزی تو مایه های میدون ولی عصر.قبل تعویض هست فرمان یا چون بوق روشه مشکل داره؟
دنده اش خیلی بد جا میرفت و بعضی مواقع اصلا جا نمی رفت! این با کار کردن ماشین درست میشه؟

mohamad skystar
10-08-2011, 12:58
امروز رفتم نمایندگی در نگاه اول اینا خیلی تو ذوق می زنه:
جنس مواد به کار رفته شده داخلش فاجعه است؛بعدش سوار وانت شدم و تازه فهمیدم که سینه و داشبورد وانت چقدر اعلا بوده و من نمی دونستم!
فاصله در عقب با بدنه هم که از زمان دایناسورها گفته شده و همچنان میشه بدون باز کردن در ،وسایلتون رو از صندوق عقب بردارید!
اندازه فرمان هم که یه چیزی تو مایه های میدون ولی عصر.قبل تعویض هست فرمان یا چون بوق روشه مشکل داره؟
دنده اش خیلی بد جا میرفت و بعضی مواقع اصلا جا نمی رفت! این با کار کردن ماشین درست میشه؟

سلام.
دوست من جنس مواد اولیه کلیه خودروهای ایرانی پایینه و مختص پراید نیست.
فرمانش قال تعویض هست و بوقش هم وصل میشه و هیچ مشکلی نداره.
خشک بودن دند به خاطر صفر بودن خودرو هست باید چند وقت کار کنید تا به تدریج نرم بشه.

mehrajoon
17-08-2011, 11:59
ما الان 20 روزه 111 خريديم اما پلاك نمي شه... كسي هست كه بدونه بايد چيكار كرد؟ نمايندگي هم ميگه معلوم نيست تا كي وضيت اينجوري بمونه ....اخه چرا مي فروشن وقتي وضعيتش معلوم نيست؟

mohamad skystar
17-08-2011, 12:30
ما الان 20 روزه 111 خريديم اما پلاك نمي شه... كسي هست كه بدونه بايد چيكار كرد؟ نمايندگي هم ميگه معلوم نيست تا كي وضيت اينجوري بمونه ....اخه چرا مي فروشن وقتي وضعيتش معلوم نيست؟

به خاطر نداشتن ایربگ چند وقتی درگیر بودن.
اما احتمالا حل شده شما مرتب با نمایندگی در تماس باش اگر پشت گوش بندازی
نمایندگی به فکر کسی نیست.

isbn
17-08-2011, 12:35
پسر خاله منم 132 گرفته بهش تحویل نمیدن سر همین پلاک ! اما دامادشون 131 گرفت همزمان گرفتن با هم مال اون رو تحویل دادن !

MaC.Ch
20-08-2011, 10:38

111منم دو هفته‌س تو پارکینگ! فکر می کردم فقط خودم درگیرم!
الان تکلیف چیه؟! :(

jakijavad
24-08-2011, 23:08
منم 350 اضافه پول ددادم ک ی 111 ااس ایکس دلفینی برام ی کاارگزار ااز تهران بگیره ک گرفت و 2 روزه اومد ، وقتی اومد فهمیدم پلااک نداره خلاصه تو راه که ماشینو میبردم خونه راهنمایی ماشین و گرفت ( چون برگ تردد یادشون رفته بود بهم بدن ) و برد پارکینگ الان تقریبا 13 روز منتظر پلاکم ولی هنوز نیومده . واایسادم تا 15 روز کاری تموم شه و پلاک نیاد . اونوقت من میدونم و سایپا...

berendji
25-08-2011, 00:26
خداقسمت کنه قبل مرگم این ایران خودرو و سایپا رو آتیش بزنم دیگه هیچ آرزویی ندارم تو این دنیا...

hamed malekpour
31-08-2011, 11:41
کسانی که این خودرو را دارند111 ارزش خریدن داره رانندگی باحاش چه طورییه راحته یا نه ؟

arian-sr599
04-09-2011, 08:39
کسانی که این خودرو را دارند111 ارزش خریدن داره رانندگی باحاش چه طورییه راحته یا نه ؟

من مرداد۸۸ اس ایکس تحویل گرفتم و واقعا هم خدارو شکر راضیم

vanish
13-09-2011, 16:35
دوستان مشکل پلاک نشدن حل شد؟ من میخوام ثبت نام کنم 1ماه دیگه تحویل میدن! نره تو پاچمون

mohamad skystar
13-09-2011, 18:26
دوستان مشکل پلاک نشدن حل شد؟ من میخوام ثبت نام کنم 1ماه دیگه تحویل میدن! نره تو پاچمون

با خبال راحت ثبت نام کنید هیچ مشکلی نیست موفق باشید

arash299
14-09-2011, 15:38
سلام دوستان
به نظر شما رنگ نقره ای بهتر و قشنگتر هست یا مدادی؟ با دلیل لطفا!
از دوستان کسی رنگ نقره ای جدیدش خریده ؟ اگه خریدید چندتا عکس بزارید لطفا

mohamad skystar
14-09-2011, 17:04
سلام دوستان
به نظر شما رنگ نقره ای بهتر و قشنگتر هست یا مدادی؟ با دلیل لطفا!
از دوستان کسی رنگ نقره ای جدیدش خریده ؟ اگه خریدید چندتا عکس بزارید لطفا

با توجه به اینکه رنگ مورد سلیقه ای هست اما
برای سایپا 111 رنگ نقره ای خیلی عالیه.
من دیدم خیلی خوشگل بود
نوک مدادی هم خوبه اما به پا نقره ایش نمیرسه

vanish
16-09-2011, 19:43
لاستیک 175/60 چی پیشنهاد میدین برا 111 ؟

mohamad skystar
17-09-2011, 19:12

من دیدم 185 هم استفاده کردن و هیچ مشکلی نداشته.
175 که دیگه راحته

Maziar_69
17-09-2011, 21:34
دوستانی که جدید تحویل میگیرن صفحه کیلومترشون از این جدیداس؟
من از بیرون دیدم روی یه 132 که دوباره صفحه کیلومتر رو عوض کردن و اگه درست دیده باشم دیجیتالی بود مثل تندر 90.
درسته؟

mohamad skystar
17-09-2011, 23:42
دوستانی که جدید تحویل میگیرن صفحه کیلومترشون از این جدیداس؟
من از بیرون دیدم روی یه 132 که دوباره صفحه کیلومتر رو عوض کردن و اگه درست دیده باشم دیجیتالی بود مثل تندر 90.
درسته؟

بله درسته دوست من.
منم یه مورد دست مشتری دیدم.
روی 131 هم همینطوره

MaC.Ch
19-09-2011, 07:52
سلام ببخشید کسی می دونه چرا از زیر موتور ماشین روغن میریزه؟!
صبح اومدم روشنش کردم ببرم تو سایه پارک کنم دیدیم شرشر روغن میریزه!! ولی شب نریخته بود چیزی!
111 من الان یک ماه زیر پام، انتظار نداشتم به این زودی چیزیش بشه !!

f@r@z
01-11-2011, 21:55
سلام کسی میدونه قیمت فول اپشن 111 الان چنده؟

berendji
01-11-2011, 22:45
سلام کسی میدونه قیمت فول اپشن 111 الان چنده؟

تقریبا 8900

D r i v e r
01-11-2011, 22:50

حیف که دیر رسیدم!
یوکوهاما A539 لاستیک خیلی خیلی خوبیه
به دوستان پیشنهاد هم میکنم 175 اش رو بگیرین :(
185 با سرنشین بالاخره به یه جایی گیر میکنه

nahr_hr
26-11-2011, 01:20
سلام
بن نظر دوستان 111 سفید خوشگلتره یا بنفش روشن

hamed malekpour
26-11-2011, 08:51
سلام
بن نظر دوستان 111 سفید خوشگلتره یا بنفش روشن
رنگ ماشین شخصییه من که عاشق رنگ سفید هستم.

iNSANE
01-12-2011, 17:52
سلام دوستان،

من پیش فروش اعتباری ثبت نام کردم که تحویل رو زدن 1 دی تا 30 دی، میخواستم بپرسم حدودا این دعوت نامه کی میاد؟

دیگه اینکه مشکی متالیک انتخاب کردم، آیا ممکنه موقع تحویل بگن این رنگ ندارم ازین حرفا؟

پیشاپیش سپاسگذارم. :46:

hamed malekpour
01-12-2011, 18:20
سلام دوستان،

من پیش فروش اعتباری ثبت نام کردم که تحویل رو زدن 1 دی تا 30 دی، میخواستم بپرسم حدودا این دعوت نامه کی میاد؟

دیگه اینکه مشکی متالیک انتخاب کردم، آیا ممکنه موقع تحویل بگن این رنگ ندارم ازین حرفا؟

پیشاپیش سپاسگذارم. :46:
از این حرف ها که باید خودتو آماده ی شنیدن بکنی ودر مورد تحویل خودرو هم می تونه 3روزه تحویل بدهند تا 30 روزه بستگی داره که ماشین تو انبار داشته باشند یا نه.

iNSANE
02-12-2011, 14:08
از این حرف ها که باید خودتو آماده ی شنیدن بکنی ودر مورد تحویل خودرو هم می تونه 3روزه تحویل بدهند تا 30 روزه بستگی داره که ماشین تو انبار داشته باشند یا نه.
مرسی از شما،

سوال من اینه که آیا SL رنگ مشکی متالیک تولید میکنن یا خیلی کم تولید میشه؟

hamed malekpour
02-12-2011, 17:55
مرسی از شما،

سوال من اینه که آیا SL رنگ مشکی متالیک تولید میکنن یا خیلی کم تولید میشه؟
بستگی به سفارش دهنده داره اگه سفارش بدهید تولید می کنند.

iNSANE
02-12-2011, 20:35
بستگی به سفارش دهنده داره اگه سفارش بدهید تولید می کنند.
بله دوست عزیز بنده مشکی متالیک سفارش دادم.

یک سوال دیگه مخصوصا از دوستان با تجربه، اینکه در موقع تحویل ماشین چه چیزهایی رو حتما باید چک کرد که از سالم بودنش اطمینان پیدا کنیم؟

arash299
27-12-2011, 12:00
بله دوست عزیز بنده مشکی متالیک سفارش دادم.

یک سوال دیگه مخصوصا از دوستان با تجربه، اینکه در موقع تحویل ماشین چه چیزهایی رو حتما باید چک کرد که از سالم بودنش اطمینان پیدا کنیم؟

سلام
آقا ماشینتو تحویل گرفتی یا نه هنوز؟

MCI
27-12-2011, 12:10
میتونید از اینجا به جواب برسید

mortezzkhan
10-01-2012, 09:19
کم خرج هست ولی پر دردسر:31:

iNSANE
10-01-2012, 20:49
سلام
آقا ماشینتو تحویل گرفتی یا نه هنوز؟
سلام دوست عزیز،

ببخشید با تاخیر زیاد جواب میدم، چون خیلی وقت بود اینجا سز نزدم.

تحویل 30 همین ماه (دی)

nafe-bandar
13-01-2012, 13:41
سلام
کسی توی شیراز سراغ نداره نمایشگاهی که داشته باشه؟
111 رنگ مسی، مدلش زیاد فرقی نمی کنه...
راستی اگه سفارشی ثبت نامی بخوایم بگیریم
چثدر طول میده؟ و چه قیمتی در میاد؟

irinn65
17-02-2012, 15:06
فکر کنم فعلا سایپا131و 132 رنگ مسی دارن از 111در تولیدات جدید خبری نیست...

hossein.az
18-02-2012, 14:36
سلام سرمه ای 111 هم خیلی زیباست
اگه نظرت راجع به رنگ عوض شد حتما به این رنگ هم فکر کن

hosein_a
27-03-2012, 09:53
حیف که دیر رسیدم!
یوکوهاما A539 لاستیک خیلی خیلی خوبیه
به دوستان پیشنهاد هم میکنم 175 اش رو بگیرین :(
185 با سرنشین بالاخره به یه جایی گیر میکنه
داداش من کومهو گرفتم راضیم نرمیشو قشنگ میشه حس کرد 175 بهتره 185 برا دوسرنشین خوبه

BigC
04-05-2012, 23:23
دوستان سلام
پراید 111 چطوره؟ میگن به نصب هاچ بک های قدیمی مقاوم تر شده؟

mohamad skystar
04-05-2012, 23:55
دوستان سلام
پراید 111 چطوره؟ میگن به نصب هاچ بک های قدیمی مقاوم تر شده؟

بله درسته
پراید 111 نسبت به هاچ بک های قدیمی نه تنها مقاوت تر شده
بلکه کیفیت بهتری هم داره و نمای داخلی خیلی بهتر و جدیدتر از قبل داره.
در کل پراید های طرح X100 خیلی بهتر از پراید های سابق هستن.
البته فراموش نکنیم که گاهی اوقات مشکلاتی رو داشتن که این همیشه در صنعت
خودروسازی کشور یه مورد عادی شده.
اما اگر شما قصد انتخاب 111 رو دارین نسبت به پراید های قدیمی بهتر هست

BigC
04-05-2012, 23:59
مرسی از شما
یه سوال دیگه این که می گن چون پراید سبکه توی این سری 111 که فرمونش هیدرولیکه توی سرعت بالا خطر داره
آیا به نظر شما درسته؟

mohamad skystar
05-05-2012, 13:50
مرسی از شما
یه سوال دیگه این که می گن چون پراید سبکه توی این سری 111 که فرمونش هیدرولیکه توی سرعت بالا خطر داره
آیا به نظر شما درسته؟

نه دوست من این یه اصطلاح اشتباه که بین مردم رایج شده.
چون پراید در کل از اول خودروی سبکی بود و فرمون تیزی هم داشت
از زمانی که هیدرولیک شد همه فکر کردن فرمون تیزتر و غیرقابل کنترل میشه.
در اصل عملکرد فرمون با هیدرولیک شدنش نرم تر و راحت تر شده و تو سرعت های بالا هم
هیچ تاثیر منفی نداره.

trusted
06-05-2012, 22:31
کاملا موافقم
یکی از دوستان پراید 111 داره و میگه برخلاف تصور تو سرعت بالا هم هیچ مشکلی نداشته

h128mk
11-05-2012, 15:13
سلام
قیمت ex و sx چنده ؟

mohamad skystar
11-05-2012, 22:09
سلام
قیمت ex و sx چنده ؟

دوست من دقت کنید کجا پست میدین.
جای این پست تو بخش مشاوره خرید خودرو بود اما خوب من جواب میدم
و انشالا دفعات دیگه دقت کنید.

پراید 111 SX مدل 91 قیمت 10200000 تومان
تیپ EX فعلا تولید نمیشه

BigC
15-05-2012, 19:40
بله درسته
پراید 111 نسبت به هاچ بک های قدیمی نه تنها مقاوت تر شده
بلکه کیفیت بهتری هم داره و نمای داخلی خیلی بهتر و جدیدتر از قبل داره.
در کل پراید های طرح X100 خیلی بهتر از پراید های سابق هستن.
البته فراموش نکنیم که گاهی اوقات مشکلاتی رو داشتن که این همیشه در صنعت
خودروسازی کشور یه مورد عادی شده.
اما اگر شما قصد انتخاب 111 رو دارین نسبت به پراید های قدیمی بهتر هست

سلام
مرسی از شما
کاملا درسته من یکی از دوستام که 6 ماهی هست 111 گرفته رو پشت ماشینش نشستم ، فرمونش خیلی نرمه و ترمزهاشم خوبه و با سرعت 90 تا هم روی فرمونش مشکلی ندیدم
فقط موندم روی استحکامش!!!

mohamad skystar
15-05-2012, 20:22
سلام
مرسی از شما
کاملا درسته من یکی از دوستام که 6 ماهی هست 111 گرفته رو پشت ماشینش نشستم ، فرمونش خیلی نرمه و ترمزهاشم خوبه و با سرعت 90 تا هم روی فرمونش مشکلی ندیدم
فقط موندم روی استحکامش!!!

استحکام کدوم قسمتش؟
بدنه ؟ قطعات موتور ؟ ادات داخلی ؟

ehsan_update
16-05-2012, 14:56
111 sx و sl تنها فرقشون اینه که فرمان sx هیدرولیک هستش؟ اختلاف قیمتشون چقدره؟

mohamad skystar
16-05-2012, 23:34
111 sx و sl تنها فرقشون اینه که فرمان sx هیدرولیک هستش؟ اختلاف قیمتشون چقدره؟

حدود 300 هزار تومان

SaMsUnG
17-05-2012, 09:42
الان قیمت 111 دو مدل چنده؟
آیا رنگشون تاثیری تو قیمتشون داره؟
راحتترین راه برای تحویل فوری با پرداخت قسطی چیه؟

masooumi
17-05-2012, 11:13
سایپا 111sl با رنگ سفید 9812000
سایپا 111sx با رنگ سفید 10142000

به ازای انتخاب رنگ متالیک (رنگ های دیگر) مبلغ 202000 تومان به قیمت ها اضافه می شود.

بهترین راه تحویل فوری هم اینه که سری به نمایندگی های بزنید و ببینید کدام نمایندگی رنگ مورد نظر شما را به صورت امانی موجود دارد ، اگر امانی داشته باشد همان روز یا روز بعد تحویل شما می شود.

موفق باشید

BigC
26-05-2012, 05:55
استحکام کدوم قسمتش؟
بدنه ؟ قطعات موتور ؟ ادات داخلی ؟

منظورم بدنه ماشین هستش ، اینکه توی ضربه چقدر دوام داره؟

یه سوال دیگه اینکه رینگ های شرکتی که روش می زارن بهتره یا رینگ های معمولی ، منظورم از لحاظ کیفیت خود رینگ هستش و اینکه توی سرعت بالا عملکرد کدوم بهتره ؟ و توی هیدرولیکش تاثییر کدوم بهتره؟

mohamad skystar
26-05-2012, 12:06
منظورم بدنه ماشین هستش ، اینکه توی ضربه چقدر دوام داره؟

یه سوال دیگه اینکه رینگ های شرکتی که روش می زارن بهتره یا رینگ های معمولی ، منظورم از لحاظ کیفیت خود رینگ هستش و اینکه توی سرعت بالا عملکرد کدوم بهتره ؟ و توی هیدرولیکش تاثییر کدوم بهتره؟

استحکام بدنش نسبت پرایدهای قبلی تا حدودی بهتر شده.
منظور از رینگ های شرکتی یعنی رینگ های اسپرت هست که روش میزارن؟؟ از معمولی ها بهترن
هم سبک ترن هم نمای زیباتری دارن و توی هیدرولیک هر دو نوع مثل هم عمل میکنن.

Peugeot pars sal
13-06-2012, 16:22

ما خودمون یه دونشو داریم. فقط فرمونش نرم بقیه چیزاش مزخرفه.لنتا صدا میده و کمکا تاتو قلبت میزنه.پدرم وقتی پشتش میشینه اعصابش خورد میشه.سایپا به طور کل افتضاحه.بد بخت مردم که قراره این ماشینارو خریداری کنن.10 میلیون ماشین 2 میلیون هم نمی ارزه.اما خودم که پشتش میشینم از نرمی فرمونش لذت میبرم.روزی که ازنمایندگی گرفتیمش چرخاش جیر جیر می کرد.اول می خواستیم بفروشیمش اما خیلی روش ضرر میکردیم.واقعا پشیمونم.

شیشه شوی عقب سایپا111

اگر نمی دانید که برف پاک کن عقب 111 چگونه کار میکند،باید وارد این تایپیک شوید.اول باید در صندوق عقب را باز کرده و مخزن شیشه شوی را پر کنید.
سپس خودرو را روی استارت گذاشته یا روشن کرده .دکمه ی آن را بزنید و دکمه ی آن را فشار دهید.
باز هم اگر موفق نشدید به من در همین تایپیک گفته تا ویدیوی آن را برای شما در این تایپیک قرار دهم.(چه به صورت آنلاین و چه دانلودی):20:

به زودی ویدیوی آموزش شیشه شوی عقب سایپا 111 در این تایپیک برای دانلود باحجم کم قرار داده خواهد شد:headphone

Highbury
11-08-2012, 20:31
صندوق عقبش چقد جا داره اندازه 206 هست؟
اگر عکسی موجوده بذارید

درضمن. 111 که از 131 سبکتره پس چرا بعضی ها میگن مصرفش بیشتره ؟!

hosein_a
11-08-2012, 21:00
اگر عکسی موجوده بذارید

111نسبت به پراید صندوق دار سنگین تره بخاطر اینکه در سرعت بالا تعادل ماشین از بین نره
من در هر 100 کیلومتر 7.5 تو شهر با 111 میسوزونم

mohamad skystar
11-08-2012, 21:04
اگر عکسی موجوده بذارید

صندوق عقبش مثل پراید های هاچ بک قدیمی جا داره و فرقی نداره

DeluxePC
13-08-2012, 05:47
نصیحت:
من سه هفته ای میشه این ماشینو خریدم. کلا 11 تومن برام تموم شد. از پخش و روکش صندلی و ... گرفته تا بنزینی که توی این مدت آزاد براش زدم کلا شد 11 تومن.

ماشین خوب و جمع و جوریه ولی بد منتاژ شده. موقعی که بارون بیاد یا بخواین ماشینو بشورین از عقب آب میریزه روی صندلی نه قطره قطره بلکه شُر شُر!!!
ای کاش 206 کارکرده میخریدم سگش به نو این ماشین شرف داره. تقریبا 10 سانت مونده به باند عقب آب میریزه روی صندلی قسمتی که پشت سر قرار میگیره.

نمیدونم چیکارش کنم اعصابم خورده. پولش رو با مکافات بدست آوردم ولی ازش رضایت آنچنانی ندارم. فقط فرمان نرمه وگرنه تنگ و مشکل منتاژ داره.

نمیدونم ببرم نمایندگی درستش میکنن یا نه ولی برای داخل شهر خوبه.

mdk96
29-08-2012, 21:37
دوستان آیا مدل 111 ارزش خزید داره کلآ از نظر کار کرد و خریدوفزوش چجوریه؟

mohamad skystar
29-08-2012, 22:36
دوستان آیا مدل 111 ارزش خزید داره کلآ از نظر کار کرد و خریدوفزوش چجوریه؟

از نظر خرید و فروش بازار خوبی داره
اما اینکه ارزش خرید داشته باشه یا نه بستکی به ملاک های هر شخص داره

D r i v e r
30-08-2012, 04:34
111نسبت به پراید صندوق دار سنگین تره بخاطر اینکه در سرعت بالا تعادل ماشین از بین نره
من در هر 100 کیلومتر 7.5 تو شهر با 111 میسوزونم

دوست عزیز چرا اطلاعات غلط به خورد ملت میدین
چه ربطی داره آخه تعادل به سنگینی ماشین!
پراید های هاچبک مقداری از معمولی ها سبک تر هستن

hosein_a
30-08-2012, 07:56
دوست عزیز چرا اطلاعات غلط به خورد ملت میدین
چه ربطی داره آخه تعادل به سنگینی ماشین!
پراید های هاچبک مقداری از معمولی ها سبک تر هستن
دوست گرامی سنگین تر هستند نه سبک تر
باید وزن ناشی از کاهش صندوق را جبران کنند واسه همین سربهای 111رازیاد کردند

Last Night
30-08-2012, 11:05
وزن خالص 111 : 905 kg

131 : 915

132 : 920

141: 940

mohamad skystar
30-08-2012, 11:50
وزن خالص 111 : 905 kg

131 : 915

132 : 920

141: 940

این وزن ها رو از کجا آوردین ؟ منبع یا لینکش رو لطف کنید بزارید.

Last Night
30-08-2012, 13:12
این وزن ها رو از کجا آوردین ؟ منبع یا لینکش رو لطف کنید بزارید.

این وزن ها از داخل دفترچه ماشین گذاشتم...

D r i v e r
30-08-2012, 14:46
دوست گرامی سنگین تر هستند نه سبک تر
باید وزن ناشی از کاهش صندوق را جبران کنند واسه همین سربهای 111رازیاد کردند

آقا سرب کجا بوده!!!
توی کدوم ماشین سرب استفاده کردن که این دومیش باشه؟!!!
پراید اصلا اول هاچ بک بوده و بعد بهش صندوق اضافه کردن
بازم میگم لطفا اطلاعات غلط ندین
ماشین رو هم هرچی سنگین تر کنن اثر منفی میذاره نه مثبت ;)

hosein_a
31-08-2012, 13:53
آقا سرب کجا بوده!!!
توی کدوم ماشین سرب استفاده کردن که این دومیش باشه؟!!!
پراید اصلا اول هاچ بک بوده و بعد بهش صندوق اضافه کردن
بازم میگم لطفا اطلاعات غلط ندین
ماشین رو هم هرچی سنگین تر کنن اثر منفی میذاره نه مثبت ;)

من تا اونجایی که میدونم تو پراید سرب واسه افزایش وزن میزارن!
پراید هاچ بک چون سبک تره ممکنه تو سرعت بالا هنگام عبور از کنار یه کامیون یا وزش باد شدید تغییر جهت بده که برا همین سنگینی براش مهمه!!

unknown47
31-08-2012, 19:34
آقا ما بالاخره نفهمیدیم 111 ماشین خوبیه یا نه نسبت به قیمتش؟
واقعا بد مونتاژ شده؟ وقتی بارون میاد آب میاد توش از عقب؟؟؟؟؟؟ خب اینجوری که اصن نمیشه بهش گفت ماشین
یکی بیاد یه کمکی کنه

mohamad skystar
31-08-2012, 19:43
واقعا بد مونتاژ شده؟ وقتی بارون میاد آب میاد توش از عقب؟؟؟؟؟؟ خب اینجوری که اصن نمیشه بهش گفت ماشین
یکی بیاد یه کمکی کنه

هیچ خودرویی در کشور نسبت به قیمتش ارزش خرید نداره که مباحثش جداشت و کاری نداریم.
اما پراید 111 یکی از خودروهای محبوب هست و پرطرفدار.
مونتاژش هم با اینکه قابل قبول نیست اما نه در حدی که دیگه آب بیاد داخلش.

unknown47
31-08-2012, 20:12
هیچ خودرویی در کشور نسبت به قیمتش ارزش خرید نداره که مباحثش جداشت و کاری نداریم.
اما پراید 111 یکی از خودروهای محبوب هست و پرطرفدار.
مونتاژش هم با اینکه قابل قبول نیست اما نه در حدی که دیگه آب بیاد داخلش.
حرفتون درست محمد جان
ولی خب منم پست های اخیر رو خوندم توی تاپیک میبینم یکی میاد میگه صدا میده-فرمونش زیادی نرمه-آب میاد توش و...
تازه جالبیش اینجاست که میگن 132-111 از نظر فنی باهم تفاوتی ندارند و فقط ظاهرشون فرق میکنه اما توی تاپیک هاشون همون از نظر فنی یه چیزایی نوشتن که آدم توش میمونه!

john nash
31-08-2012, 22:59
حرفتون درست محمد جان
ولی خب منم پست های اخیر رو خوندم توی تاپیک میبینم یکی میاد میگه صدا میده-فرمونش زیادی نرمه-آب میاد توش و...
تازه جالبیش اینجاست که میگن 132-111 از نظر فنی باهم تفاوتی ندارند و فقط ظاهرشون فرق میکنه اما توی تاپیک هاشون همون از نظر فنی یه چیزایی نوشتن که آدم توش میمونه!

مثلا چی نوشتن؟

unknown47
01-09-2012, 00:25
مثلا چی نوشتن؟

دوست عزیز مثلا یکی تاپیک جدا زده 131 نخرید سرتون کلاه میره
یکی هم میاد میگه صدا میده ماشینش
کلا آدم گیج میشه

mohamad skystar
01-09-2012, 00:33
کلا آدم گیج میشه

بله اینا نظرات هر شخص نسبت به خودرو ها هستن.
افرادی هستن که به مرسدس S500 هم ایراد میگیرن.
ماشینی تو این دنیا نیست که از نظر تمام افراد OK باشه بلاخره کسانی هستن برای انتقاد که این طبیعی هستش.

john nash
01-09-2012, 09:04
کلا آدم گیج میشه

آره خوب نظرات متفاوت هست

ولی اینا فقط نظره و شما باید ببینی خودت از ماشین چی میخوای

منم میخواستم بخرم از این حرفا زیاد بود

ولی الان راضیم

red_kahroba
01-09-2012, 10:05
آقایون با سلام و خسته نباشید
من میخوام تا تاریخ 14 شهریور پراید 111 sx ثبت نام کنم اما چند سوال فوری داشتم:
1 - در حال حاظر تحویل فوری واقعا 30 روزه هست؟ شنیدم که سه ماه طول میکشه تا تحویل بدن؟
2- در صورت تاخیر در تحویل آیا مبلغی به عنوان تخفیف از ماشین کم میکنن؟
3- در صورت تاخیر در تحویل اگر قیمت خودرو بالا رفت در زمان تحویل از ما مابه تفاوت قیمت رو بازم میگیرن؟ منظورم اینه که قیمت قطعی خودرو در زمان ثبت نام پرداخت می شود؟
4- ظاهرا در حال حاظر امکان آپشن برای رینگ آلمینیومی وجود ندارد؟ در بازار آزاد یا نمایندگی سایپا قیمت رینگ آلمینیومی (مدل 5پر ستاره) چند است؟

با تشکر از اهمیت شما

mohamad skystar
01-09-2012, 12:58
1 - در حال حاظر تحویل فوری واقعا 30 روزه هست؟ شنیدم که سه ماه طول میکشه تا تحویل بدن؟
3- در صورت تاخیر در تحویل اگر قیمت خودرو بالا رفت در زمان تحویل از ما مابه تفاوت قیمت رو بازم میگیرن؟ منظورم اینه که قیمت قطعی خودرو در زمان ثبت نام پرداخت می شود؟
4- ظاهرا در حال حاظر امکان آپشن برای رینگ آلمینیومی وجود ندارد؟ در بازار آزاد یا نمایندگی سایپا قیمت رینگ آلمینیومی (مدل 5پر ستاره) چند است؟

با تشکر از اهمیت شما

1. اگر تحویل 30 روزه باشه سر موقع بهتون تحویل میدن پرایدهای سایپا رو سر موقع تحویل میدن مگر اینکه مشکل خاصی
پیش بیاد.

2. اگر تاخیر داشته باشه نه مبلغی رو بهتون پرداخت نمیکنن.

3. قیمت خودرو طبق اون روزی که ثبت نام کردین و مدارک کامل کردین محاسبه میشه و بعدا مبلغی اضافه نخواهد شد.

4. قیمت رینگ آلومینیمی 5 پردا بین 300 تا 350 بود

hosein_a
01-09-2012, 20:14
یکی بیاد یه کمکی کنه

داداش نسبت به هاچ بک های قبل بهتره!یه ماشین جوان پسنده!
اما قیمت پراید7تومنی کجاو حالا10تومن:18:
اگه برین دقت کنین 111 ها درب صندوق عقبشون وقتی بسته میشه این فاصله بینش که هست!تو 111ها متفاوته و ریگلاز میخواد که درست بشه !
من که خودم ماشینم همیشه بیرونه بارون نیمده توش!

masooumi
02-09-2012, 14:47

با تشکر از اهمیت شما

1- در مورد 131 که یکی از دوستان 18 تیر نوشته و تحویل 30 روزه بوده و هنوز هم خبر نیست (در حالت تخصیص مونده)
2-بله ، اگر خودرو رو در زمان مشخصی که باید تحویل بدهند به شما تحویل ندهند ، به صورت روز شمار یک جریمه تاخیر که در قراردادتون ثبت شده پرداخت می کنند.(بعد از تحویل خودرو در کارت نارنجی واریز میشود)
3- این مورد نباید اتفاق بیافتد ولی متاسفانه در ابتدای سال که بحث افزایش قیمت رخ داد ، شرکت سایپا این کار را کرد و حتی برای افرادی که وجه را کامل پرداخت کرده بودند هم دوباره دعوتنامه صادر و مبلغ مابه التفاوت را گرفت.
4- اطلاع ندارم.

D r i v e r
03-09-2012, 00:08
من تا اونجایی که میدونم تو پراید سرب واسه افزایش وزن میزارن!
پراید هاچ بک چون سبک تره ممکنه تو سرعت بالا هنگام عبور از کنار یه کامیون یا وزش باد شدید تغییر جهت بده که برا همین سنگینی براش مهمه!!

نه دوست عزیز
اشتباه به اطلاعتون رسوندن ;)
این اختلاف وزن هم اینقدر نیست که بخوان توی یه ماشین سرب(!!!!!!) بریزن و توی ماشین دیگه نریزن

تازه جالبیش اینجاست که میگن 132-111 از نظر فنی باهم تفاوتی ندارند
خوب ندارن!
پراید پرایده دیگه :)

unknown47
04-09-2012, 13:00
داداش نسبت به هاچ بک های قبل بهتره!یه ماشین جوان پسنده!
اما قیمت پراید7تومنی کجاو حالا10تومن:18:
اگه برین دقت کنین 111 ها درب صندوق عقبشون وقتی بسته میشه این فاصله بینش که هست!تو 111ها متفاوته و ریگلاز میخواد که درست بشه !
آخرش چی شد؟ صندوق عقبش چطوریه؟؟؟؟؟؟ ::9:
والا هاچ پک های قدیمی نسبت به قیمتشون میارزید

mohamad skystar
04-09-2012, 13:58
آخرش چی شد؟ صندوق عقبش چطوریه؟؟؟؟؟؟ ::9:
والا هاچ پک های قدیمی نسبت به قیمتشون میارزید

صندوق عقبش از چه نظر چطوره دوست من؟ از نظر فضا؟ دقیقا مثل هاچ بک های قدیمی هست.
در مورد قیمت هم هیچ خودرویی در کشور قیمت عادلانه خودش رو نداره به هر حال قیمت 111 در حال حاضر
بین 10 تا 11 میلیون تومن معامله میشه و همینه کاریش نمیشه کرد

unknown47
04-09-2012, 15:21
من نمیدونم محمد جان
دوستمون حسین نوشته!
من درست متوجه نشدم واسه همین پست گذاشتم:

در واقع نفهمیدم واسه چی ریگلاژ میخواد:23:

masooumi
04-09-2012, 16:31
من نمیدونم محمد جان
دوستمون حسین نوشته!

چون عرض کردند که در بعضی از 111 ها فاصله بین درب صندوق و بدنه زیاد هست و آب به داخل اتاق راه پیدا می کنه

hosein_a
05-09-2012, 07:57
من نمیدونم محمد جان
دوستمون حسین نوشته!

همون طور که دوستمون خدمتتون عرض کردند واسه اینه که درب خودرو کیپ تر بسته بشه و اب نیاد توش!

DeluxePC
08-09-2012, 02:29
دوستان درسته که فاصله درب صندوق و عقب ماشین حدود 1.5 الی 2 سانت میشه اما هیچ آبی از اون فاصله هه توش نمیره!!
اونیکه توی پست قبلی گفتم آب میره توش از بالای شیشه عقب هست که بردم نمایندگی گفت باید شیشه رو در بیاریم و دوباره آب بندیش کنیم.

یعنی اینطوری بگم که کافیه بارون بباره تا استخر مجهز و سیار داشته باشین!!! چون قطره ای نمیاد بلکه همینطور شُـــــــــــر میریزه روی صندلی عقب کنار باند.
مشکل دوم که جدیدا ایجاد شده جیر جیر ترمز هست که گفتن لنتاش باید عوض شه و کره ای بندازی!!!
یه مشکل دیگه هم داره و اونم اینکه از دنده 4 به بعد صدای جیر جیر از چرخ جلو میاد و وقتی گاز رو رها کنی صدای جیر جیر از موتور میاد. کلا ماشین مسخره و شیکی هست!

کلا اینطور بگم این ماشین 10 میلیون و 500 که من برای متالیکش دادم نمی ارزه و خیلی هم شتابش نسبت به پرایدهای قدیمی کمتره.
آیا میشه با ارتقاء و دستکاری موتور شتابش رو افزایش داد؟ یکی بهم گفت که 5 تومن میگیرن و موتور رو تقویت و ارتقاء میدن تا شتابش بیشتر شه. گفت ببر نمایندگی

توصیه میکنم هر کی 10 الی 11 پول نقد داره بره سراغ ماشینی که سرش به تنش بیارزه نه این که هنوز 3 ماه نگذشته به جیر جیر و شر شر افتاده.
من که راضی نبودم. ضمنا من 3 ماه منتظر موندم تا برام بیارن و هیچ جریمه ای هم بهم پرداخت نکردند. من نقدی و آبی تیره خریدم. فقط 77 تومن بابت ضبطی که براش نذاشتن ریختن توی کارت نارنجی.

hosein_a
08-09-2012, 08:26
دوستان درسته که فاصله درب صندوق و عقب ماشین حدود 1.5 الی 2 سانت میشه اما هیچ آبی از اون فاصله هه توش نمیره!!
اونیکه توی پست قبلی گفتم آب میره توش از بالای شیشه عقب هست که بردم نمایندگی گفت باید شیشه رو در بیاریم و دوباره آب بندیش کنیم.

یعنی اینطوری بگم که کافیه بارون بباره تا استخر مجهز و سیار داشته باشین!!! چون قطره ای نمیاد بلکه همینطور شُـــــــــــر میریزه روی صندلی عقب کنار باند.
مشکل دوم که جدیدا ایجاد شده جیر جیر ترمز هست که گفتن لنتاش باید عوض شه و کره ای بندازی!!!
یه مشکل دیگه هم داره و اونم اینکه از دنده 4 به بعد صدای جیر جیر از چرخ جلو میاد و وقتی گاز رو رها کنی صدای جیر جیر از موتور میاد. کلا ماشین مسخره و شیکی هست!

کلا اینطور بگم این ماشین 10 میلیون و 500 که من برای متالیکش دادم نمی ارزه و خیلی هم شتابش نسبت به پرایدهای قدیمی کمتره.
آیا میشه با ارتقاء و دستکاری موتور شتابش رو افزایش داد؟ یکی بهم گفت که 5 تومن میگیرن و موتور رو تقویت و ارتقاء میدن تا شتابش بیشتر شه. گفت ببر نمایندگی

توصیه میکنم هر کی 10 الی 11 پول نقد داره بره سراغ ماشینی که سرش به تنش بیارزه نه این که هنوز 3 ماه نگذشته به جیر جیر و شر شر افتاده.
من که راضی نبودم. ضمنا من 3 ماه منتظر موندم تا برام بیارن و هیچ جریمه ای هم بهم پرداخت نکردند. من نقدی و آبی تیره خریدم. فقط 77 تومن بابت ضبطی که براش نذاشتن ریختن توی کارت نارنجی.

داداش اب نمیاد توش یکم درب صندوقشو ریگلاز کن درست میشه
شما میتونید فیلر هوا اسپرت بندازید که رو شتاب تاثیر داره همچنین یه دست وایر و شمع خوب بندازید تاثیرشو میبینید
اگه میخواین شتاب بیشتری داشته باشید میتونید هدرز ببندید که دیگه میترکونه!

DeluxePC
15-09-2012, 09:54
دوستان دزدگیر Magicar M110A رو برای 111 توصیه میکنید؟
قیمتش چنده و نمایندگیش توی همدان کجاست؟

masooumi
15-09-2012, 19:46

بله (البته فرق چندانی نمی کند که چه مدل و برندی انتخاب می شود!) ، قیمت دزدگیر های تصویر مجیکار حیلی بالا رفته و به نظر بنده به این قیمتش نمی ارزه !

برای دریافت آخرین قیمت و نمایندگی شهرتون هم می تونید با شماره تلفن های مجیکار ایران تماس بگیرید.

hosein_a
15-09-2012, 21:38

سلام دوست گرامی
من اطلاعات زیادی از دزدگیر ندارم هرروز یه جنسی ریخته تو بازار
اما به نظرم این چندتا نکته واسط مفید باشه
1)دزدگیری که میخری دکمه ی خاموش کردن ماشین داشته باشه
2)برا درب صندوقتم بگو کلید بذاره که اگه باز شد صداش در بیاد
3)دقیق نمیدونم ولی ماجیکارا حالا خیلیاش تقلبیه از نمایندگیش بگیر
4)اگه بلدی یه سوییچ مخفی برا ماشینت بذار و یه جای مخفی بذار این از صدتا دزدگیر بهتره البته تو نبردن ماشین:31:
موفق و موید باشید

masooumi
15-09-2012, 22:48
سلام دوست گرامی

4)اگه بلدی یه سوییچ مخفی برا ماشینت بذار و یه جای مخفی بذار این از صدتا دزدگیر بهتره البته تو نبردن ماشین:31:
موفق و موید باشید

خودرویی که ایموبلایزر داره به این راحتی که شما فکر می کنید روشن نخواهد شد ، پس هیچ احتباجی به سوییچ مخفی وجود ندارد.(اگر دزدی اینقدر مهارت داشته باشند که ایموبلایزر را از مدار خارج کند که تقریبا غیر ممکن است ، قطعا سوییچ مخفی را هم دور می زند)

hosein_a
16-09-2012, 11:41
خودرویی که ایموبلایزر داره به این راحتی که شما فکر می کنید روشن نخواهد شد ، پس هیچ احتباجی به سوییچ مخفی وجود ندارد.(اگر دزدی اینقدر مهارت داشته باشند که ایموبلایزر را از مدار خارج کند که تقریبا غیر ممکن است ، قطعا سوییچ مخفی را هم دور می زند)

بله حرف شما متین
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
پس سوییچ خاموش کردن ماشین که رو بعضی دزدگیرا هست واسه چیه:46:

masooumi
16-09-2012, 14:46
بله حرف شما متین
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
پس سوییچ خاموش کردن ماشین که رو بعضی دزدگیرا هست واسه چیه:46:

اون سوییچ هم به قول شما جهت محکم کاری هست ولی غیر

DeluxePC
16-09-2012, 15:17
دوستان من تحقیقاتم رو انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که این دزدگیر رو برای 111 خودم بگیرم:

توی سایتش راه تشخیص تقلبی و اصلی رو گفته و خیلی ساده با ارسال یک SMS میشه فهمید.
من فقط قیمت و نمایندگیش رو میخوام.

ماشالا به سوالات جواب نمیدن و منم علاقه ای به تماس گرفتن ندارم! دی:

hosein_a
17-09-2012, 08:43
دوستان من تحقیقاتم رو انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که این دزدگیر رو برای 111 خودم بگیرم:

توی سایتش راه تشخیص تقلبی و اصلی رو گفته و خیلی ساده با ارسال یک SMS میشه فهمید.
من فقط قیمت و نمایندگیش رو میخوام.

ماشالا به سوالات جواب نمیدن و منم علاقه ای به تماس گرفتن ندارم! دی:

مبارکتون باشه دوست گرامی
راستی کاری برا افزایش شتاب رو ماشینتون انجام دادین؟

DeluxePC
17-09-2012, 12:03
مبارکتون باشه دوست گرامی
راستی کاری برا افزایش شتاب رو ماشینتون انجام دادین؟

سلام.
هنوز نخریدمش!

برای افزایش شتاب من هم خدا رو میخوام و هم خرما رو!
میخوام بدون اینکه مصرف بالا بره شتابش افزایش پیدا کنه اما خود مهندس شرکت سایپا هم درست جواب نمیداد که چیکار کنم.
من زیاد نمیخوام هزینه کنم و فقط میخوام توی سر بالایی ها آبروم جلوی بقیه پرایدا نره چون کم میاره لعنتی.

این پراید یکی دو سال مهمون من بیشتر نیست بعدش میرم سراغ پژو.

hosein_a
17-09-2012, 18:34
سلام.
هنوز نخریدمش!

برای افزایش شتاب من هم خدا رو میخوام و هم خرما رو!
میخوام بدون اینکه مصرف بالا بره شتابش افزایش پیدا کنه اما خود مهندس شرکت سایپا هم درست جواب نمیداد که چیکار کنم.
من زیاد نمیخوام هزینه کنم و فقط میخوام توی سر بالایی ها آبروم جلوی بقیه پرایدا نره چون کم میاره لعنتی.

این پراید یکی دو سال مهمون من بیشتر نیست بعدش میرم سراغ پژو.

ببین دوست من شتاب خودرو با افزایش فشار بر پدال گاز حاصل میشه و این ینی دور موتور بالا و افزایش مصرف سوخت
در این میان راههایی هست که شتاب را بیشتر میکنه در همون دور موتور ینی زودتر به اون دور موتور میرسی
به نظر من هدرز بهترین گزینس اینطور که شنیدم چون باعث میشه دود سریعتر خارج بشه تاثیر زیادی رو مصرف سوخت نداره
اما خوب قیمتش بالای200 هست!!
اگه بخوای بعدا206برداری هدرز واسه اون الان 500 تومنه اون موقه حتما شده 1تومن!!
یکار دیگم میتونی انجام بدی و صفحه کلاجتو عوض کنی یه دوسام انجام داده بود میگفت تو سر بالایی کم نمیاره! راستو دروغش بعده خودش:31:

karvas
23-09-2012, 20:05
ببین دوست من شتاب خودرو با افزایش فشار بر پدال گاز حاصل میشه و این ینی دور موتور بالا و افزایش مصرف سوخت
در این میان راههایی هست که شتاب را بیشتر میکنه در همون دور موتور ینی زودتر به اون دور موتور میرسی
به نظر من هدرز بهترین گزینس اینطور که شنیدم چون باعث میشه دود سریعتر خارج بشه تاثیر زیادی رو مصرف سوخت نداره
اما خوب قیمتش بالای200 هست!!
اگه بخوای بعدا206برداری هدرز واسه اون الان 500 تومنه اون موقه حتما شده 1تومن!!
یکار دیگم میتونی انجام بدی و صفحه کلاجتو عوض کنی یه دوسام انجام داده بود میگفت تو سر بالایی کم نمیاره! راستو دروغش بعده خودش:31:
اگه صفحه کلاج خوب گذاشته بشه واقعا روی قدرت و شتاب تاثیر داره

unknown47
01-12-2012, 00:00
درود
دوستان به نظرم با اینکه میگن 111 با پراید های معمولی(132-131) فقط در صندوق عقب فرق دارن اما به نظرم فضای نشستن عقب 111 کوچیکتر از اوناست!
میخواستم بدونم شمام اینطوری حس میکنید یا مشکل از منه>!؟ :دی

Ali_softcenter
02-12-2012, 11:38
دوستان میشه تا ظهر یکی به من جواب بده؟

1- موتور ارتقا یافته یعنی چی؟ یعنی فقط لرزش موتور رو گرفتن؟ ارزش داره بگیریم؟

2-هر جا زنگ میزنم میگن رنگ مسی دیگه تولید نمیشه راست میگن؟

3-رینگ آلومینیومی برای 11 قشنگ میشه؟ ارزش داره؟

4- قضیه رگلاژ عقب چیه؟؟ واقعا آب میاد؟ من ماشین رو تحویل گرفتم برم رگلاژ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

5- ارزش داره تیپ ex که ایربگ داره بگیریم؟؟ همه نمایندگی ها میگن تضمین میدیم پلاک میشه. اصلا ایربگ پراید باز میشه|؟!!!!!

Ali_softcenter
02-12-2012, 14:02
دمتون گرم !!!

hossein.az
02-12-2012, 20:55
دوستان میشه تا ظهر یکی به من جواب بده؟

1- موتور ارتقا یافته یعنی چی؟ یعنی فقط لرزش موتور رو گرفتن؟ ارزش داره بگیریم؟

2-هر جا زنگ میزنم میگن رنگ مسی دیگه تولید نمیشه راست میگن؟

3-رینگ آلومینیومی برای 11 قشنگ میشه؟ ارزش داره؟

4- قضیه رگلاژ عقب چیه؟؟ واقعا آب میاد؟ من ماشین رو تحویل گرفتم برم رگلاژ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

5- ارزش داره تیپ ex که ایربگ داره بگیریم؟؟ همه نمایندگی ها میگن تضمین میدیم پلاک میشه. اصلا ایربگ پراید باز میشه|؟!!!!!

منظور از موتور ارتقا یافته اینکه 4-5 اسب بخار بیشتره .لرزش هیچ فرقی با هم ندارند
رنگ مسی برای پراید هنوز تولید میشه و در حال حاضر تیبا داره با این تنوع رنگ اینترنتی به فروش میرسه .
رنگ مسی فکر نمیکنم توی این اواضاع شرکت برای 111 پیدا کنید
رینگ آلومینیومی بسیار زیباست روی 111 و همچنین از نظر استحکام و ایمنی نسبت به فولادی اولویت داره. خریدش بستگی به خودتون داره ولی ارزشش رو داره
بعضی از مذل های پراید احتیاج به ریگلاز در دارند که درب عقب 111 هم از این قضیه جدا نیست و بیشتر براش اتفاق میافته ولی در مشکل خاصی نداره
تیپ ex ارزش داره چون از فرمان هیدرولیک و ترمز ای بی اس + کیسه ی هوا بهره میبره

Ali_softcenter
03-12-2012, 10:23
منظور از موتور ارتقا یافته اینکه 4-5 اسب بخار بیشتره .لرزش هیچ فرقی با هم ندارند
رنگ مسی برای پراید هنوز تولید میشه و در حال حاضر تیبا داره با این تنوع رنگ اینترنتی به فروش میرسه .
رنگ مسی فکر نمیکنم توی این اواضاع شرکت برای 111 پیدا کنید
رینگ آلومینیومی بسیار زیباست روی 111 و همچنین از نظر استحکام و ایمنی نسبت به فولادی اولویت داره. خریدش بستگی به خودتون داره ولی ارزشش رو داره
بعضی از مذل های پراید احتیاج به ریگلاز در دارند که درب عقب 111 هم از این قضیه جدا نیست و بیشتر براش اتفاق میافته ولی در مشکل خاصی نداره
تیپ ex ارزش داره چون از فرمان هیدرولیک و ترمز ای بی اس + کیسه ی هوا بهره میبره

ممنون

1-ولی همه نمایندگی ها به من میگن لرزش موتور گرفته شده در ارتقا یافته!! خالی میبندن؟؟ مطمئنید؟ چرا ex ارتقا یافته نداره؟؟؟!!

2- یکی از دوستان من که سال هاست پراید داره ! میگه که رینگ آلومینیومی برای پراید به درد نمیخوره به خاطر جلو بندی ضعیف پراید در دست انداز های تهران سریع به چیز میره و باید عوض کنی!! میگه نگیر..نون دونی سایپاس!! ایا به نظر شما دوست من اشتباه میکنه؟ فارغ از زیباییش

3-این تیپ ex آخه تنها فرقش با sx ایربگ هست!! وگرنه فرمان هیدرولیک و ترمز رو sx هم داره. آیا بازم ارزش داره ex بگیرم ؟ چند سال دیگه در فروش ماشینم تاثیر داره؟

4- کلا بین موتور ارتقا یافته و ایربگ کدوم رو ترجیح بدم؟

5- ازآپشن های سایپا کدوم رو می ارزه بگم خود سایپا بذاره؟ (مثلا قیمتش با بیرون یکی باشه) سنسور پارک و....

6- فارغ از بحث سلیقه دوست من میگه آبی کاربنی و مشکی و نوک مدادی نگیر چون خش بیفته تابلو میشه و به خاطر آلودگی هوای تهران و وضعیت جوی در تهران هر روز باید بشوری چون کثیف بشه ضایع ست....شما چقدر اینو قبول دارید؟ و آیا کلا مسئله مهمی هست؟

مرسی