ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما کدام lcd بهتره : 1- سونی 40 دبلیو 550 2- سامسونگ 40 بی 690

FCSS1982KIAN
29-12-2009, 21:19
من بعد از یک ماه موندم بین این 2 مدل هر کس یکی از این 2 مدل رو داره یا تصویر غیر ازدر مغازه رو دیده راهنمایی کنه ویه سوال دیگه اینکه ارزش داره سینمای خانگی 40 بی 690 رو بگیرم یا نه؟

pmax
30-12-2009, 09:02
من بعد از یک ماه موندم بین این 2 مدل هر کس یکی از این 2 مدل رو داره یا تصویر غیر ازدر مغازه رو دیده راهنمایی کنه ویه سوال دیگه اینکه ارزش داره سینمای خانگی 40 بی 690 رو بگیرم یا نه؟

یکم انتخاب سختیه
از یک طرف b690 بنظر من بهترین lcd زیر 2 میلیون و یکی از بهترین lcd های موجود توی بازاره
از یک طرف w550 هم تلوزیون خوبیه و بهرحال سونیه
من که تصویر جفتشون رو دیدم می تونم بگم به نظر من تصویر این دوتلوزیون در تصاویر sd البته تفاوت فاحشی نداره و شاید در برخی نقاط b690 بهتر هم باشه . اما بهرحال w550 سونی هست و سونی هم هوادار های خودشو داره و توی جامعه ما سونی یعنی کیفیت بهتر تصویر . ولی منکه تجربه دیدن w550 و x350 سونی رو دارم فکر می کنم سونی احتمالا یعنی کیفیت اسمبل و ساخت .

در هرحال بنظر من تصویر این دو تلوزیون - در تصاویر sd که من تجربشو داشتم . hd رو نمی دونم - بهم باج نمی دهند
دیگه می مونه که شما بخوای بین برند سونی و امکانات b690 منظورم usb عالیش . کدوم رو انتخاب کنی .
بعقیده من چون خیلی تفاوت عجیب و غریبی در تصویر باهم ندارند . اونی رو بخر که دلت بیشتر پیششه
یعنی اگر سونی دوست داری برو سونی رو بخر و اگر سامسونگ برو ...
هرکدوم رو بخری چیز زیادی از دست ندادی

* اگرچه من با usb سامسونگ زندگی می کنم و از امکان شبکه شدنش با کامپیوتر ( نمی دونم سونی داره یا نه ) بشدت خوشم اومده و بنظرم خیلی کاربردیه و از این امکان هم خیلی استفاده می کنم ( البته توی این 2-3 روزی که شبکه کردمشون ) . من بودم b690 می خریدم اما شما من نیستی پس یکم بیشتر فکر کن

* سینمای همراه b690 برای من کاربردی نداشته . این بستگی به خودتون داره . برای من درحد یک dvd پلیر کار کرده . سینماس دیگه . مثل همه سینماها چندتا فرمت تصویری پخش می کنه و عکس و mp3 . البته بین سینماها سینمای خیلی خوبی هم محسوب نمیشه . اینجا هم من جای تو بودم ( که نیستم ) سینماش رو نمی خریدم . بعدا اگر حس می کردم سینما هم لازمه می رفتم یه سینمای 400-500 تومنی خوب می خریدم ( سینمای همراه سامسونگ 320 تومنه حدودا ) . الان که تلوزیون با کامپیوتر شبکه هست . من 50% فیلمهام رو از روی هارد اجرا می کنم . بخصوص فیلمهایی که با ----- از ماهواره ضبط کردم ( فرمت ts )

FCSS1982KIAN
30-12-2009, 17:16
ازرهنمودهای شما کمال تشکر رو دارم من به تازگی عضو این سایت شدم و دیشب تو این سایت خیلی ها از پلاسمای G10 تعریف کردند ولی من خودم نظرم رو w550 سونی یا B690 سامسونگ است.برای من این مهمه که فول اچ دی باشه برای کانالهای اچ دی ماهواره .

این هم مشخصات w550 سونی:

تلویزیون LCD براویا Full HD سری W550A اندازه 40 اینچ
حرکت فریم سریع 100 هرتز
Full HD 1080
موتور براویا 3
رنگ زنده
تصویر هوشمند
سیستم کاهنده نویز تصویر MPEG
عملکرد سازگار با براویا
HDMI x 4
مدل
اندازه صفحه LCD
40 اینچ (102 سانتی متر) ، 16:9
سیستم تلویزیون
آنالوگ :B/G, D/K, M, I
سیستم رنگ
NTSC 3.58, NTSC 4.43 (AV only), PAL, PAL60 (AV only), SECAM
سیگنال ویدیویی
480i, 576i, 480p, 576p, 1080i, 720p, 1080/24p (HDMI™), 1080p (HDMI™ / Component)

تصویر
وضوح تصویر
Full HD 1920 x 1080
پردازشگر تصویر
موتور براویا 3
مدول نور زمینه
CCFL
فناوری حرکت فریم سریع
حرکت فریم سریع 100 هرتز
فناوری تولید رنگهای زنده
بله
حالت سینمای خانگی
بله
سینمای واقعی 24P
بله
تصویر هوشمند
بله
سیستم کاهنده نویز تصویر MPEG
بله
زاویه دید
178 درجه
فرمت صفحه
تمام صفحه / معمولی/ زوم عریض/ زوم
حالت تصویر
Vivid / Standard / Custom / Cinema / Photo-Vivid / Photo-Standard / Photo-Original / Photo-Custom / Sports / Game / Graphics

صدا
حالت صدا
Dynamic / Standard / Clear Voice
حالت فراگیر
Cinema / Music / Sports / Game
زوم صدا
بله
صدای فراگیر
صدای فراگیر S-Force
سیستم استریو
NICAM, A2
قدرت خروجی صدا
20 وات (10W x 2)

تر مینال ها
ورودی صوتی / HDMI
4(2 پهلو / 2 عقب)
رابط USB2.0
1(پهلو )
ورودی صوتی / کامپوننت
2(عقب)
ورودی صوتی /کامپوزیت
3 : 1 عقب(استفاده مشترک از خروجی ویدیو ) / عقب 1(استفاده مشترک از ورودی کامپوننت ) / 1 پهلو
ورودی HD15 PC/صوتی
1(عقب )
خروجی کامپوزیت مانیتور / خروجی صدا
1(عقب )
خروجی صدا
2 : 1 عقب / 1 عقب (استفاده مشترک از ورودی صوتی آنالوگ )
خروجی هدفون
1(پهلو )

ویژگیهای دیگر
عملکرد سازگار با براویا
بله
حالت فریم تصویر
بله
XMB™
بله
ساعت
بله
تایمر خواب
بله
تایمر روشن/خاموش شدن با امکان تنظیم زمانی
بله
تصویر و تصویر(PAP)
بله(یک تیونر )
PIP(تصویر در تصویر )
بله (ورودی PC )
زبان اطلاعات روی صفحه
انگلیسی ،چینی،عربی فارسی ،ویتنامی،تایلندی،فرانسوی، روسی
قابل چرخش به بالا/ پایین و چپ/راست
-/بله

ویژگی های ECO
مدیریت مصرف برق PC
بله
حسگر نور محیط
بله
حالت های صرفه جویی در مصرف برق
بله
حالت Idle TV Standby
بله
مواد بسته بندی
مواد قابل بازیافت
مواد چاپی
مواد قابل بازیافت

موارد کلی
برق مورد نیاز
AC 110-240V, 50Hz/60Hz
مصرف برق
175 وات (در حالت کارکرد )
مصرف برق در حالت آماده Standby
کمتر از 0.2 وات (حالت Standby معمولی )
ابعاد (عرض *طول *پهنا) با پایه
303 * 686 * 987 میلی متر
ابعاد (عرض *طول *پهنا) بدون پایه
93 * 638 * 987 میلی متر
وزن با پایه
19.5 کیلوگرم
وزن بدون پایه
16.8 کیلوگرم

لوازم جانبی عرضه شده
کنترل از راه دور
RM-GA015
باتری ها
2 * AA

pmax
30-12-2009, 19:09
سلام دوست من
رهنمود کدومه . منم مثل خودتم و فقط نظرم رو گفتم
برای انتخاب بین g10 و b690 بهتره یکم لااقل 10-20 صفحه آخر تاپیک مقایسه b690 و g10 رو بخونی
بهرحال هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند . اگر گیم بازی می کنی بهتره g10 بگیری اما اگر گیمر نیستی واقعا سخته کارت . تصویر g10 تصویر خوبیه و امکانات b690 هم در قیاس با اغلب تلوزیونهای توی بازار عالیه

اما بین w550 و b690
روی کاغذ اغلب مشخصات این دو تلوزیون یکی هست . اختلافات جزئی وجود داره
من خودم تلوزیون پسرخاله م همین w550 هست . چندباری سعی کردیم باهم مقایسه شون کنیم . نتیجه ای که ما گرفتیم این بود که رنگهای b690 زنده تر و با کنتراست بهتری تولید می شن
بلحاظ زاویه دید هردو 175 درجه هستند
رنگهای هردو بعد از مقداری که از مرکز به طرفین می روید افت پیدا می کنند و این قضیه بنظر من در b690 ملموس تر هست . یعنی افت رنگها بیشتر از w550 هست .

بنظر من هیچکدوم اینها ، برتری فاحشی به اون یکی ندارند
به همین خاطره که می گم دلت با هرکدوم هست همون رو بخر و لذت ببر
اگر می خوای lcd بگیری بنظر من b690 تلوزیون خوبیه که یک usb داره در حد خدا و می تونی براحتی با کامپیوترت شبکه ش کنی و فیلم و عکس و موزیک رو بدون نیاز به جابجایی usb در حالیکه پای تلوزیون نشستی از روی هاردت اجرا کنی .

اینم لیست فرمتهایی که تلوزیون b690 می تونه براحتی اجرا کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FCSS1982KIAN
30-12-2009, 19:37
من گیم زیاد بازی نمیکنم فقط فیفا 10 بازی میکنم که با مانیتور 22 سامسونگ راحتم سپس منظور از شبکه کردن مگه این نیست که مثل مانیتور از پشت کیس یه پورت وصل کنیم به ال سی دی اونوقت مگه هر چی تو کامپیوتر هست رو نشون نمیده (البته این مساله رو میدونم که اونوقت باید کیس دم تلوزیون باشه) ضمنا برای من که بچه پایین شهرم و خونمون متوسطه نیازی هست سینمای خانگی بگیرم

pmax
30-12-2009, 20:51
من گیم زیاد بازی نمیکنم فقط فیفا 10 بازی میکنم که با مانیتور 22 سامسونگ راحتم سپس منظور از شبکه کردن مگه این نیست که مثل مانیتور از پشت کیس یه پورت وصل کنیم به ال سی دی اونوقت مگه هر چی تو کامپیوتر هست رو نشون نمیده (البته این مساله رو میدونم که اونوقت باید کیس دم تلوزیون باشه) ضمنا برای من که بچه پایین شهرم و خونمون متوسطه نیازی هست سینمای خانگی بگیرم

ببین دو مدل اتصال هست
یکی اینکه شما به تلوزیون وصل می شی با کابل ( فکر نمی کنم فاصله مطرح باشه زیاد . نمی دونم ) بعدش هرچی توی کامپیوتر play کنی توی تلوزیون دیده میشه . در حقیقت تلوزیون میشه مانیتور اما اینجوری شما یا باید کامپیوترت بغل تلوزیون باشه ( مثل لپ تاپ ) یا اگر می خوای فیلم رو عوض کنی یا بزنی جلو یا بری توی یک فولدر دیگه باید پاشی بری پای کامپیوترت . این حالت رو فکر کنم اغلب تلوزیونهای امروزی ( سونی . سامسونگ . حتی پاناسونیک و ... ) می تونن داشته باشن

اینی که من می گم
شبکه کردن هست
الان کامپیوتر من با تلوزیون حدودا 8 الی 10 متر فاصله داره ( تا 100 متر و حتی بیشترشم مثکه میشه ) بعدش من با سیم از کارت شبکه تلوزیون به کارت شبکه مینبوردم وصل هستم . حسنش چیه ؟
الان من روبروی تلوزیون می تونم بشینم و فیلم و عکس و موزیک رو از روی هارد ( توسط تلوزیون ) play کنم . اینجوری برای تعویض مثلا موزیک یا رفتن به فولدر دیگه و خلاصه هر حرکت دیگه ای نیاز نیست برم پشت کامپیوتر و همه چیز توسط خود تلوزیون انجام میشه ( البته pc باید روشن باشه ها )

این تاپیک رو ببینی بد نیست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد سینما هم دوست من به بچه پایین و بالا بودن ربطی نداره . اینحرفا چیه
برای من استفاده نداشته اصلا . کلا من خوشم نمیاد صدای فیلم از جای دیگه ای پخش بشه و ترجیح می دم از خود تلوزیون صداش رو بشنوم . ولی خب بعضیها دقیقا برعکس من دوست دارند از باندهای سینما بشنون . اگر موضوع باند رو فراموش کنی ، سینما برای من فقط پلیر بوده نه بیشتر
و از اونجایی که تلوزیون خودش پلیر بسیار خوبی هست اغلب نیازی بهش نبوده
شما هم یا dvd پلیر داری همین الان یا اگرم نداری و قصدم نداری خیلی هزینه کنی . توصیه من اینکه که 50-60 تومن بدی از برند مارشال یک پلیر بگیری که حتی usb و خروجی HDMI هم داره
بعدا اگر حس کردی به سینما هم احتیاج هست . خب فقط 50-60 تومن ضرر کردی . می ری سینما هم می خری خب
البته ضرر هم نیست . پلیر رو می بری توی اتاق خودت خب

بهرحال بنظر من سینما ضروری نیست . شما تلوزیونت رو تحقیق کن و بخر بعدش اگر احتیاج به سینما هم داشتی می خری . بهترشم می خری . اینی که روی خود B690 هست و منم دارم ( TZ225 ) همچین آش دهنسوزی هم نیست .

Ami R 940
30-12-2009, 20:58
اگه دنبال کیفیت تصویر هستی b690 انتخاب مناسب تری هست .

w550

upscaling فوق العاده ضعیفی داره جزییات زیادی رو در تصاویر با سورس hd و sd از دست میده .

از لحاظ بازتولید رنگ مشکی بین این دو پنل آنچنان تفاوتی نیست

اشباع رنگ ها در 690 بیشتر و دقت رنگ ها دقیق تر هست

690 ساپورت گسترده تری در فرمت های پلی شده از usb داره

از لحاظ برایتنس 690 کمی براق تر به نظر میرسه

FCSS1982KIAN
30-12-2009, 23:02
از همه متشکرم از اینکه ما این همه جوون داریم که بدون هیچ چشمداشتی به هم کمک میکنند خدا رو شاکرم(به قول امیر خان قلعه نویی)راستی این مدل g10 پلاسما که میگن فول اچ دیه ؟ الان گزینه هام تغییر کرد b690 و g10 در ضمن با این شعر هم کلی کیف کردم:

در این غوغای مردم کش در این شهر به خون خفتن
خوشا در چنگ شب مردن ولی از مرگ شب گفتن

pmax
31-12-2009, 00:44
از همه متشکرم از اینکه ما این همه جوون داریم که بدون هیچ چشمداشتی به هم کمک میکنند خدا رو شاکرم(به قول امیر خان قلعه نویی)راستی این مدل g10 پلاسما که میگن فول اچ دیه ؟ الان گزینه هام تغییر کرد b690 و g10 در ضمن با این شعر هم کلی کیف کردم:

در این غوغای مردم کش در این شهر به خون خفتن
خوشا در چنگ شب مردن ولی از مرگ شب گفتن

اون قلعه نوعی رو خوب اومدی :31:

پس رسیدی به g10 و b690 . بذار یه شوخی بکنم و قبلشم عذر می خوام اما تازه اول بدبختیته :27:
انتخاب بین این دو سخته بخصوص که شما گیمر نیستی . انتخاب بین lh500 و b690 کار راحتتری بود
ما اینجا یه تاپیک داریم با کلی پست جور واجور در مورد این دو تلوزیون و آخرشم نتیجه دقیقی گرفته نشده

من خودم هم بین این دوتا گیر کرده بودم . اگر تصویر دریافتی ما full hd باشه ، فکر کنم g10 نسبت به b690 برتری داره اما من فکر می کنم تا 7-8 سال آینده هم 90% تصاویر و فیلمهایی که ما باهاشون کار داریم SD هستند . من یک زمانی فکر می کردم اگر برگردم به گذشته حتما G10 می خرم اما الان بعد از تغییراتی که داشتم و بعد از آشنایی با امکانات b690 مثل USB قدرتمندش و بخصوص این اواخر که با استفاده از LAN کامپیوتر و تلوزیون رو شبکه کردم ، دیگه مطمئن نیستم که اگر برگردم به گذشته بازهم G10 بگیرم .
فکر می کنم اگر G10 می گرفتم همه اش چشمم دنبال امکانات B690 می بود .
و یادت باشه پخش تصویر SD ( یعنی همین تلوزیونهای خودمون و کانالهای روتین ماهواره و اغلب فیلمهایی که می بینی ) در B690 بهتر آپسکیل می شه .

اگر فکر می کنی اهل استفاده از امکانات جانبی نیستی . G10 بگیر
اما اگر فکر می کنی امکاناتش به کارت میاد ( که به عقیده من میاد ) B690 بگیر

مثلا همین الان من یک فیلم HD رو از طریق LAN توسط تلوزیون اجرا کردم و هالی به هولی :27: دقیقا مثل یک HD پلیر عمل می کنه

FCSS1982KIAN
31-12-2009, 01:36
LAN دیگه چیه میشه تخصصی توضیح بدید ضمنا دیشب به تاپیک تفاوت G10 و B690 سر زدم خیلی از مطالبشو خوندم کلا بحثهای خوبی رد و بدل شده بود من بیشتر نظرم رو 40 اینچ B690 بدون سینمای خانگییه ولی عجله ای ندارم تا 2 ال 3 ماه اینده تا حداقل یه مقدار قیمتش افت کنه.یه نکته دیگه اینکه این 7 الی 8 سال برای تصاویر اچ دی با پیشرفت تکنولوژی دیره ما الان کلی کانال اچ دی داریم و نزدیک ده بیستاشون بازه

برای دیدن لیست کانالهای اچ دی به لینک زیر مراجعه کنید:

pmax
31-12-2009, 10:09
LAN دیگه چیه میشه تخصصی توضیح بدید ضمنا دیشب به تاپیک تفاوت G10 و B690 سر زدم خیلی از مطالبشو خوندم کلا بحثهای خوبی رد و بدل شده بود من بیشتر نظرم رو 40 اینچ B690 بدون سینمای خانگییه ولی عجله ای ندارم تا 2 ال 3 ماه اینده تا حداقل یه مقدار قیمتش افت کنه.یه نکته دیگه اینکه این 7 الی 8 سال برای تصاویر اچ دی با پیشرفت تکنولوژی دیره ما الان کلی کانال اچ دی داریم و نزدیک ده بیستاشون بازه

برای دیدن لیست کانالهای اچ دی به لینک زیر مراجعه کنید:

خب 7-8 سال بنظر خودمم اغراقه اما 4-5 باید درست باشه
در مورد کانالهای hd راستش چیزی که من شنیدم اینه که تعداد کانالهای باز HD به 10 تا هم نمی رسه
از طرفی برای دریافت کانالهای HD باید یک ----- HD داشته باشید که از 300 به بالا هستند و البته مارک درست حسابیش مثکه زیر 400 نیست ( البته میشه از کارت --- استفاده کرد و کانالها رو توی PC دید که خرجتون کمتر میشه اما هیچوقت باندازه داشتن ----- HD کاربردی و راحت نیست )
برای باز کردن کانالهای HD کارتی هم نیاز به شرینگ و دانگل و اینچیزاست که هم هزینه داره هم دردسر خودشون رو دارند .
خلاصه همین الان توی کمتر خونه ای ----- HD پیدا میشه

در مورد فیلم های سینمایی HD هم موضوع به همین صورته . همه جا پیدا نمیشه . توی 90% خونه ها هم HD پلیر وجود نداره . حتی توی هر کامپیوتری هم شما نمی تونی فیلم FULL HD رو تماشا کنی ( HD رو میشه ها )

و در آخر همین الان هم شبکه های ماهواره ای FULL HD یا وجود ندارند یا بسیار بسیار کم هستند .
و G10 عمده برتریش در تصاویر FULL HD هست .

LAN هم همون ورودی کارت شبکه هست که از طریقش می تونی کامپیوترت رو هرقدرم که از تلوزیون دور باشه با تلوزیون شبکه کنی و فیلمهای HD و حتی FULL HD که گاهی کامپیوتر هم از اجراش عاجزه از طریق خود تلوزیون که قابلیت پخش این فیلمها رو داره پخش کنی ( البته در همون حدی که قبلا فرمتها و رزولوشون هاشون رو گذاشتم دیگه )

بعقیده من شما که خیلی هم عجله نداری
بهتره یکم بیشتر وقت بذاری و هم به فروشگاهها مراجعه کنی هم توی خونه دوست و فامیل دنبال G10 و B690 بگردی . بخصوص B690 فکر کنم توی هر فامیلی پیدا بشه .
هنوزم می گم . اگر فکر می کنی USB و LAN و پایه گردان و تصویر در تصویر ( که این آخری جز در مواقع فوتبال برای من هیچ کارایی نداشته ) برات مهم نیست و استفاده نمیشه ، بهتره G10 بگیری .

Ami R 940
31-12-2009, 10:46
و در آخر همین الان هم شبکه های ماهواره ای FULL HD یا وجود ندارند یا بسیار بسیار کم هستند .

به دلیل هزینه های راه انداری سورس تصویر full hd در حال حاظر هیچ شبکه full hd ایجاد نشده .حتی ----- با ساپورت 1080p هم فعلا ساخته نشده .

تا اونجا که اطلاع دارم 2 یا 3 کانال هستن free هستن تو شبکه های hd که هر کدومشون بر روی یه ماهواره هستن رو hotbird بعید می دونم شبکه hd فری باشه البته اینو چندان مطمن نیستم .

در کل با نظرت موافقم فعلا خیلی مونده تا hd تو ایران جا بیوفته , هنوز تو سطح شهرهای ایران فیلم های ایرانی توسط وزارت ارشاد رو vcd عرضه میشه :دی! کشور عقب افتاده کردن رفت...

FCSS1982KIAN
31-12-2009, 13:47
با تشکر از PMAX و AMIR R 940 تنها کانال اچ دی باز روی هاتبرد کانال MAGYAR 2 HD فرکانس 12130 افقی میباشد و تا جاییکه من میدونم کانالZDF هم احتمالا بزودی بصورت اچ دی روی هاتبرد پخش میشه البته الان روی ماهوارهASTRA 1F به صورت اچ دی و ازاد پخش میشه. راستی مگه کیفیت تصویر B690 رو نمیشه با رسیورهای جدید و بهترین کابل کامپوننت درست کرد من الان X-95 دارم کامپوننت داره یا نه؟ ضمنا بعد از جهتهای هاتبرد و نیلست و ترک و استانیها بهترین جهت که روز به روز به محبوبیتش اضافه میشه جهت E.Bird 9A است که 4 تا کانالش هم بصورت اچ دی در حال پخش هست.و اینکه میگن B690 عمر کمتری داره یعنی چه مگه قراره بعد از 2 سال روشناییش کمتر بشه یا غزل خداحافظی رو بخونه (اونهم بصورت سنتی)

Ami R 940
31-12-2009, 16:54
پشت رسیورت رو ببین اگر خروجی rgb داشت کامپونت دار هستش . 3 خروجی سبز آّبی قرمز .

در رابطه با صول عمر پنل ها

پنل 690 طبق اعلام رسمی سامسونگ 70 هزار ساعت طول عمرش هست که با روزی 8 ساعت استفاده چیزی حدود 22 23 سال فکر کنم بشه.

بعد از این مدت کنتراست پنل افت پیدا میکنه و نصف میشه که با تغییر بک لایت ال سی دی به روز اول بر می گرده.البته فکر نمی کنم تا اون موقع کسی تلویزیونی رو نگه داره .

این نکته رو ضروری می دونم بگم بیشتر این اعداد اعلام شده کمپانی ها جعلی و تجاری هست .

در کل به نظر من احتمالا 13 15 سال حداقل عمر مفید یک ال سی دی مثل 690 می تونه باشه.

FCSS1982KIAN
31-12-2009, 17:17
راستی مگه کیفیت تصویر B690 رو نمیشه با رسیورهای جدید و بهترین کابل کامپوننت درست کرد ؟ بهترین کابل کامپوننت چنده ؟

pmax
31-12-2009, 17:42
پشت رسیورت رو ببین اگر خروجی rgb داشت کامپونت دار هستش . 3 خروجی سبز آّبی قرمز .

در رابطه با صول عمر پنل ها

پنل 690 طبق اعلام رسمی سامسونگ 70 هزار ساعت طول عمرش هست که با روزی 8 ساعت استفاده چیزی حدود 22 23 سال فکر کنم بشه.

بعد از این مدت کنتراست پنل افت پیدا میکنه و نصف میشه که با تغییر بک لایت ال سی دی به روز اول بر می گرده.البته فکر نمی کنم تا اون موقع کسی تلویزیونی رو نگه داره .

این نکته رو ضروری می دونم بگم بیشتر این اعداد اعلام شده کمپانی ها جعلی و تجاری هست .

در کل به نظر من احتمالا 13 15 سال حداقل عمر مفید یک ال سی دی مثل 690 می تونه باشه.

خدا از دهنتون بشنوه
من که به 6-7 سال کار کرد هم خیلی راضی هستم

pmax
31-12-2009, 17:48
با تشکر از PMAX و AMIR R 940 تنها کانال اچ دی باز روی هاتبرد کانال MAGYAR 2 HD فرکانس 12130 افقی میباشد و تا جاییکه من میدونم کانالZDF هم احتمالا بزودی بصورت اچ دی روی هاتبرد پخش میشه البته الان روی ماهوارهASTRA 1F به صورت اچ دی و ازاد پخش میشه. راستی مگه کیفیت تصویر B690 رو نمیشه با رسیورهای جدید و بهترین کابل کامپوننت درست کرد من الان X-95 دارم کامپوننت داره یا نه؟ ضمنا بعد از جهتهای هاتبرد و نیلست و ترک و استانیها بهترین جهت که روز به روز به محبوبیتش اضافه میشه جهت E.Bird 9A است که 4 تا کانالش هم بصورت اچ دی در حال پخش هست.و اینکه میگن B690 عمر کمتری داره یعنی چه مگه قراره بعد از 2 سال روشناییش کمتر بشه یا غزل خداحافظی رو بخونه (اونهم بصورت سنتی)

ببین این عکس 4622XII هست . اون سه تا فیش آبی و سبز و قرمز که بطور عمودی زیر هم هستند خروجی کامپونت هستند
من خودم با این ----- و با کابل کامپونت ( که فکر کنم خریدم 25 تومن ) از تصویر راضی هستم .

در مورد عمر پتل هم که امیرآقا توضیح دادند دیگه
سامسونگ یکم در این مورد شهرت بدی داره ولی من نمی تونم بگم عمرش چقدره چون خودم 2 -3 ماهه خریدم . فقط می تونم دعا کنم عمرش دراز باشه :31:

سام سرویسی ها بهم گفتند اگر نور بک لایت رو مدام روی 10 و 9 ( حداکثر ) نگذارم عمر پنل بیشتر میشه . من هم عمدتا روی 8 هستم و گاهی حتی روی 7 ولی بقول یکی از دوستان آدم از چیزی که می خره باید لذت ببره . شما همونطوری کالیبره ( تنظیم ) ش کن که به دلت می شینه . من چون بغیر از وقتایی که مهمون دارم اتاقهام کم نوره با بک لایت 7 هم تصویر خوبی دارم

FCSS1982KIAN
31-12-2009, 19:24
راستی مبارک رسیورت باشه چند خریدی و چرا ----- اچ دی استرانگ رو نخریدی من یه ----- دارم برای 4 سال پیش استرانگ 4870 و الانم رسیورم استارست x-95 ولی تصویر استارست مات تر بنظر میرسه. راستی شما که b690 داری با بهترین کابل کامپونت میشه کم وکاستیهای تصویر رو نسبت به G10 برطرف کرد؟

pmax
31-12-2009, 19:49
راستی مبارک رسیورت باشه چند خریدی و چرا ----- اچ دی استرانگ رو نخریدی من یه ----- دارم برای 4 سال پیش استرانگ 4870 و الانم رسیورم استارست x-95 ولی تصویر استارست مات تر بنظر میرسه. راستی شما که b690 داری با بهترین کابل کامپونت میشه کم وکاستیهای تصویر رو نسبت به G10 برطرف کرد؟

من ----- رو خریدم 88 تا تا فکر کنم ( قیمتش از 85 تومن هست به بالا )
کابل هم فکر کنم کابل خوبی خریدم . 25 تا خریدم

خب g10 هیچ مشکلی بابت زاویه دید نداره . تصاویر توش روان و پیوسته هست . این چیزا رو نمیشه با ----- ارتقاء داد . ولی خب تصویر با این ----- خیلی شارپ و زنده هست و لرزشهاش هم هم با این ----- هم با درست کالیبره کردن به حداقل رسیده و آزار دهنده نیست .

ضمنا ----- استرانگ hd اون موقع توی ایران نبود و اگر هم بود خیلی کم بود . فکر کنم هنوزم نیست
و اگر باشه حتما خیلی گرونه. بعدشم گفتم که خریدن ----- به تنهایی کافی نیست باید دانگل یا ccCam بگیری که بتونی کانالها رو باز کنی ...

rezayas
31-12-2009, 20:57
به دلیل هزینه های راه انداری سورس تصویر full hd در حال حاظر هیچ شبکه full hd ایجاد نشده .حتی ----- با ساپورت 1080p هم فعلا ساخته نشده .

تا اونجا که اطلاع دارم 2 یا 3 کانال هستن free هستن تو شبکه های hd که هر کدومشون بر روی یه ماهواره هستن رو hotbird بعید می دونم شبکه hd فری باشه البته اینو چندان مطمن نیستم .

در کل با نظرت موافقم فعلا خیلی مونده تا hd تو ایران جا بیوفته , هنوز تو سطح شهرهای ایران فیلم های ایرانی توسط وزارت ارشاد رو vcd عرضه میشه :دی! کشور عقب افتاده کردن رفت...
سلام
امیر عزیز الان رسیورهای دریم باکس 800hd و8000hd با رسیورهای کیوب ریوو 9000hdو900hdو250hd که اوپن سورس هستند و شیرینگ سی سیکم را باز میکنند روی ایمیجهای انیگما2 کیفیت 1080p را ساپورت میکنند ولی همانطور که فرمودید در کل ماهواره ها تنها یک کانال فول اچ دی موجود است که انهم فقط با ----- مخصوص شرکت صاحب پکیج باز میشود

GiggleClub
31-12-2009, 21:32
قیمت روز b690 بدون هدیه چنده الان؟
قیمت بانه هم اگه دارید بگید

و سوال دیگه اینکه ایا usb ه b690 در حد wd tv هست یا نه؟
یعنی با خرید ۶۹۰ دیگه نیازی به خرید wd نیست؟

سوال آخرم اینکه پلاسمای b650 چقدر گرونتره نسبت به b690 و ارزش این هزینه اضافه رو داره؟

pmax
31-12-2009, 23:25
قیمت روز b690 بدون هدیه چنده الان؟
قیمت بانه هم اگه دارید بگید

و سوال دیگه اینکه ایا usb ه b690 در حد wd tv هست یا نه؟
یعنی با خرید ۶۹۰ دیگه نیازی به خرید wd نیست؟

سوال آخرم اینکه پلاسمای b650 چقدر گرونتره نسبت به b690 و ارزش این هزینه اضافه رو داره؟

بقیه سوالاتون رو نمی دونم
اما در مورد اینکه دقیقا مثل وسترن هست یا نه ؟
من فکر نمی کنم دقیقا بتونه جایگزین وسترن بشه .

این لیست فرمتها و رزولوشن هاییست که b690 ساپورت می کنی . می تونی با لیست فرمتهایی که wd مقایسه کنی . این درسته که یکی از usb های b690 برای اتصال هارد اکسترنال طراحی شده اما بعقیده من هیچوقت جایگزین یک دستگاهی که برای اینکار طراحی شده رو نمی گیره .

FCSS1982KIAN
01-01-2010, 01:14
من خودم تا حالا سعادت این رو نداشتم که ال سی دی یا پلاسما رو از نزدیک و منزل کسی تماشا کنم ولی با دو سه نفر که سامسونگ سری 4 و 5 رو داشتند (32 اینچ) صحبت میکردم میگفتند تصویر تو حرکات سریع مثلا فوتبال جا نمیمونه و کلی تعریف میکردند پس چرا این همه ایراد به B690 وارد میشه این به این دلیله که اونها خیلی حساس نیستند یا ما دیگه خیلی وسواس به خرج میدیم.

pmax
01-01-2010, 01:34
* دوستانی که می خوان بدونن usb سامسونگ در قبال فیلمهای hd و full HD چقدر کارایی داره ، اگر بخوان می تونن تا سه شنبه صبر کنند . سه شنبه قراره یکی از دوستانم چند تا فیلم hd و full HD برام بیاره و من سعی می کنم روی هارد کپی شون کنم و از طریق شبکه توسط تلوزیون اجراشون کنم و نتیجه رو اطلاع خواهم داد حتما

GiggleClub
01-01-2010, 08:25
pmax جان ممنون
هم فرمت ts و هم mkv رو چند مورد تست کن

در مورد زیرنویس چه جوریه؟
البته تو پست بالاترت نوشته که srt و sub ساپورت میشن
خودت تست کردی؟
جواب میده؟

فارسی چی؟

pmax
01-01-2010, 09:55
pmax جان ممنون
هم فرمت ts و هم mkv رو چند مورد تست کن

در مورد زیرنویس چه جوریه؟
البته تو پست بالاترت نوشته که srt و sub ساپورت میشن
خودت تست کردی؟
جواب میده؟

فارسی چی؟

سلام

چشم حتما تست می کنم . البته فرمت TS رو که بارها تست کردم ( فرمت ضبط کردن رسیورمه ) و پخش می کنه بدون مشکل
در مورد زیرنویس هم خودم تست نکردم . البته اگر پست زیر رو ببینی ، می بینی که یکی از دوستان تست کردن و مشکلی نبوده

اما من از دفترچه راهنمای سامسونگ نقل کردم . حالا خودمم اینو تست می کنم حتما

من خودم تا حالا سعادت این رو نداشتم که ال سی دی یا پلاسما رو از نزدیک و منزل کسی تماشا کنم ولی با دو سه نفر که سامسونگ سری 4 و 5 رو داشتند (32 اینچ) صحبت میکردم میگفتند تصویر تو حرکات سریع مثلا فوتبال جا نمیمونه و کلی تعریف میکردند پس چرا این همه ایراد به B690 وارد میشه این به این دلیله که اونها خیلی حساس نیستند یا ما دیگه خیلی وسواس به خرج میدیم.

راستش دوست من بعضی ها خیلی حساس نیستند و دقیق به این مساله نگاه نمی کنن
بعضی ها هم - حالا فرقی نمی کنه چی خریده باشن . سونی یا سامسونگ یا ... - دوست ندارند واقعیت رو بگن
والا بنظر من دیگه لااقل سامسونگ سری 4 باید لرزش و سایه مزاحم در حرکات سریع رو داشته باشه .

و یک مطلب دیگه هم که هست اینه که شما هرقدر پول بیشتری می دی توقعت از چیزی که می خری بیشتره . یعنی کسی که فرضا 5 میلیون بابت تلوزیونش داده کمترین ایراد رو می بینه اما کسی که مثلا 900 تومن داده ( البته برای همون سایز ها نه سایز کوچکتر ) خب توقعشم کمتره

سامسونگ B690 بین LCD های همرده اش وضعیتش در جاموندن تصویر ( که همیشه هم نیست ) بهتر نباشه بدتر نیست . من با درست کالیبره کردن و تعویض ----- و کابل کامپوننت این مشکلم می تونم بگم 95% حل شده و فقط در شبکه های بسیار بی کیفیت گاهی شاهد این موضوع هستم . اما خب در قیاس با پلاسمایی مثل G10 طبیعیه که وضعیت G10 بهتر باشه در این زمینه

FCSS1982KIAN
01-01-2010, 11:53
pmax جان ادم میمونه بین جا موندن تصویر b690 و شبکه نشدن G10 کدوم رو انتخاب کنه هرچند که هر دو فول اچ دی هستند انتخاب بین این 2 تا مدل از فیکس بازی کردن تو بارسلونای گواردیولا سخت تره.

FCSS1982KIAN
01-01-2010, 13:30
راستی چرا تلوزیونهایcrt با قابلیت پخش تصاویر فول اچ دی تولید نمیشه تا مردم از دست مشکلات عدیده ال سی دی و پلاسما راحت بشن ایا کسی اطلاعاتی داره ؟

pmax
01-01-2010, 13:35
pmax جان ادم میمونه بین جا موندن تصویر b690 و شبکه نشدن G10 کدوم رو انتخاب کنه هرچند که هر دو فول اچ دی هستند انتخاب بین این 2 تا مدل از فیکس بازی کردن تو بارسلونای گواردیولا سخت تره.

موافقم . انتخاب بین G10 و B690 واقعا سخته

اما شک ندارم برای کسی که از تلوزیون CRT می خواد بیاد به LCD یا PLASMA لااقل در 10-15 روز اول تصویر پلاسما ( البته نه هر پلاسمایی ) به مراتب کمتر از تصویر LCD توی ذوق می زند و کمتر آدم رو از خریدش پشیمون می کنه .
ولی احتمال 20-25 روز که می گذره و یکم بیشتر با مفاهیم SD و HD و FULL HD و آپسکیلینگ و ... آشنا می شیم ، اونوقت احتمالا توجه مون به امکانات جانبی جلب میشه و مقایسه امکانات تلوزیون خودمون با بقیه تلوزیونها و ...
می تونم بگم اغلب تلوزیونهای همرده تفاوت وحشتناک فاحشی توی تصاویرشون نیست و تفاوتها رو شما عمدتا وقتی حس می کنید این پنلها رو ساید بای ساید و کنار هم ببینید . توی خونه ها عملا این اتفاق ممکن نیست و شما یک تلوزیون می خری و میای خونه . دیگه نمی تونی بذاریش کنار بقیه پنلها تا متوجه بشی رنگش چند درصد طبیعی تره یا وضوحش چقدر بیشتره و ... همین باعث میشه تصویر برات جا بیوفته و اینبار دنبال مقایسه کردن چیزایی باشی که میشه مقایسه کرد . مثلا USB داره ؟ مثلا شبکه میشه ؟ و ...
یادت نره تنها مزیت B690 نسبت به G10 به شبکه شدن بر نمی گرده . B690 برق کمتری هم مصرف می کنه . رنگهاش براقیت بیشتری داره . وضوح تصویرش کمی بیشتره و از همه مهمتر آپسکیلینگ تصاویر SD ( یعنی 90% تصاویری که شما دریافت خواهید کرد ) در B690 بهتر از G10 هست .

من همچنان معتقدم شما به تحقیقاتت ادامه بده
اما یادت باشه اگرچه هیچوقت روانی حرکت در تلوزیون LCD به پلاسمایی مثل G10 نمی رسه اما LCD های امروزی هم مشکل حادی در این زمینه ندارند که فکر کنی نمیشه تصویرشون رو دید . مصداقشم فروش چند برابری LCD نسبت به پلاسما هست .
من خودم اوائل بشدت از این لرزش و حرکتهای سایه وار گله داشتم . بعدا یادگرفتم با درست کالیبره کردن این مشکل رو کاهش بدم . کمی بعدش با تغییر ----- و کابل کامپونت اوضاع بهتر هم شد و در آخر می تونم بگم حساسیت من هم روی این قضیه به مرور کاهش پیدا کرد . بطوری که الان اگر در 5% مواقع چنین مشکلی پیش میاد خیلی ساده از کنارش می گذرم . انگار یک مساله اجتناب ناپذیره .

djmilad_mrb
01-01-2010, 15:26
دوست عزیز pmax این درست که شما این تلویزون (b690) رو دارین و راضی هستین اما فهوای کلام شما در خصوص کیفیت تصویر این tv اغراق آمیزه !!!!
بارها و بارها تویه این تالار گفته شده(به نقل از گفته های آقا امیر و آقا مهدی وسایر عزیزان) که براایتنس بالا دلیل بر افزایش کیفیت نیست اما شما این موضوع رو مدام تکرار مکیکنید مطمئنم برایه استفاده خانگی هیچ کس ،از برایتنس بالا استفاده نخواهد کرد کما اینکه خودمم (مانیتورم ال سی دی هست) از این آیتم استفاده نمیکنم
ببین دوست عزیز شما میتونید با 160 170 دستگاهی بگیرید که دقیقا کار usb سامسونگ رو انجام بده و شبکه هم داره (اون وسیله)
مشخصا کیفیت تصویر در g10 یه سر و گردن بالاتر از b690
برایه اطلاع بیشتر دوستان به این پست نگاه کنید زحمت این پست رو جناب آقای alukard کشیدن

FCSS1982KIAN
01-01-2010, 18:25
من معتقدم که من که میخوام 3 الی 4 ماه دیگه خریدم رو انجام بدم با خریدن یک ----- استرانگ اچ دی و بهترین کابل کامپونت تا حد زیادی سوق داده میشم به B690 تازه بعد از عید قیمت حداقل 100 الی 200 تومان کاهش پیدا میکنه و این پول رو وقف ----- می کنم تازه مصرف برق G10 ادم رو در تنگنای بیشتری قرار میده.

*Alucard*
01-01-2010, 19:10
راستی چرا تلوزیونهایcrt با قابلیت پخش تصاویر فول اچ دی تولید نمیشه تا مردم از دست مشکلات عدیده ال سی دی و پلاسما راحت بشن ایا کسی اطلاعاتی داره ؟

تلویزیونهای CRT با قابلیت پخش تصاویر HD تولید شدن و نوع تکنولوژی این تلویزیونها هم ثابت کرده که میشه به راحتی تعداد پیکسلهارو در اونها در سایزهای مشترک با LCD ها و Plasma پنلها بالاتر برد ولی متاسفانه انقراض به این تلویزیونها مجال رقابت نداده که دلیل اون هم عمدتا شکل ظاهری بوده تا ضعف تکنولوژی به هر حال پلاسما پنلها از نظر بازتولید رنگها به واسطه به کارگیری فسفر یعنی همون ماده ای که در CRT ها برای تولید رنگ استفاده میشده به نوعی ادامه دهنده راه CRT ها هستن تفاوت عمده بین CRT ها و Plasma پنلها این هست که در CRT ها از تفنگ الکترونی برای بمباران پیکسلها استفاده میشد که ضخامت زیادی رو به TV تحمیل میکرد ولی در پلاسماها به جای این تفنگ گازهای بی اثر کار آزاد کردن الکترون رو انجام میدن.

pmax
01-01-2010, 19:37
دوست عزیز pmax این درست که شما این تلویزون (b690) رو دارین و راضی هستین اما فهوای کلام شما در خصوص کیفیت تصویر این tv اغراق آمیزه !!!!
بارها و بارها تویه این تالار گفته شده(به نقل از گفته های آقا امیر و آقا مهدی وسایر عزیزان) که براایتنس بالا دلیل بر افزایش کیفیت نیست اما شما این موضوع رو مدام تکرار مکیکنید مطمئنم برایه استفاده خانگی هیچ کس ،از برایتنس بالا استفاده نخواهد کرد کما اینکه خودمم (مانیتورم ال سی دی هست) از این آیتم استفاده نمیکنم
ببین دوست عزیز شما میتونید با 160 170 دستگاهی بگیرید که دقیقا کار usb سامسونگ رو انجام بده و شبکه هم داره (اون وسیله)
برایه اطلاع بیشتر دوستان به این پست نگاه کنید زحمت این پست رو جناب آقای alukard کشیدن

خب این نظر شما
اینکه شما از برایتنس بالا استفاده نمی کنید یک اتفاق شخصیه . ولی منظور من کنترل روی برایتنس نبود منظورم براق بودن رنگها بود فرای برایتنس . جمهوری هم که سر بزنید اغلب بیننده های عام که مثل شما متخصص نیستند معتقدند رنگها در lcd بهتر از پلاسماست
در مورد صحت مقایسه ای هم که انجام شده اصلا نظری ندارم بدم .

فقط دو تا نکته رو می تونم بگم

1- من همیشه گفتم انتخاب بین این دو سخته چون دقیقا به تصویر خوب g10 هم اعتقاد دارم
2- ولی اگر حرف شما و سایر دوستانی که معتقدا g10 بلحاظ تصویر یک سر و گردن از b690 بالاتره فقط کمی صحت داشت
اولا تمام مغازه های جمهوری جز پاناسونیک فروشها باید تعطیل می کردند چون هرکس پاشو میذاشت جمهوری متوجه می شد که غیر از g10 بقیه تلوزیونها تصویرشون دیدن نداره !
دوما توی همین p30world اینهمه تاپیک که g10 بخرم یا ... ؟ تشکیل نمی شد و
سوما ( بدون اینکه اسم ببرم ) چند نفر از دوستانی که g10 دارند بارها و بارها اعلام نمی کردند که کاش یه چیز دیگه خریده بودم ! یا احتمالا می فروشمش و ...

همه ی اینها یعنی چیزی به اسم تصویر غیرقابل رقابت در g10 وجود خارجی نداره
بله g10 تصویرش خوبه اما اونقدر خوب نیست که بخواید بگید یک سرو گردن
دیگه حتی اگر Cnet هم مرجعتون باشه باید بپذیرید توی آپسکیلینگ b690 بهتره

*Alucard*
01-01-2010, 20:09

دوست عزیز ده ها و شاید صدها مرجع وجود داره که کارشون تشخیص کمی و کیفی تلویزیونها هست ولی به هر حال همیشه عده ای هستند که با هیچ روش ومنطقی نمیشه اونهارو مجبور به قبول واقعیتی کرد حتی اگر همه دنیا جمع بشن !!به هر حال شما نظر خودتون رو دارید و اون عده هم نظر خودشون.
موفق باشید

pmax
01-01-2010, 21:23
g10 در قیاس به b690 اصلا و ابدا برتری فاحشی نداره اگرچه در برخی نقاط برتر هست همونطور که در برخی نقاط هم عقب تر از b690 قرار می گیره
این دیگه به خریدار مربوطه که ببینه برتری های G10 بکارش میاد یا مزیتهای b690

FCSS1982KIAN
01-01-2010, 22:58
من که ال سی دی ندارم و اگر عمری باشه صد در صد 1 ماه بعد از عید 40B690 میخرم و با مطالبی که تو این سایت خوندم با

یک استرانگ اچ دی و بهترین کابل کامپونت مشکلاتش رو حل میکنم.

FCSS1982KIAN
02-01-2010, 17:57
نظرتون راجع به این ال ای دی چیه؟

تلويزيون جديد شركت ژاپني شارپ به فناوري FULL LED مجهز شده كه با كنتراست تصوير يك بر دو ميليون، تصاوير را با وضوح 2 مگاپيكسل (1920×1080) نمايش مي‌دهد.
LC-40LE700M يكي از مدل‌هاي جديد شارپ است كه به نسل دهم پانل‌ X-Gen مجهز شده است.
LC-40LE700M يكي از جديدترين مدل‌هاي تلويزيون LED شارپ است كه از ظاهر آن مي‌توان به قاب مشكي براقي كه در قسمت تحتاني آن با يك نوار نقره‌اي آراسته شده اشاره كرد. دكمه پاور مثلثي شكل آبي رنگ زير لوگوي شارپ نيز زيبايي خاصي به دستگاه بخشيده و ثبات پايه آن براي قرار گرفتن بهتر روي ميز طراحي شده و براي هماهنگي بيشتر با دكوراسيون خانه قلابي پشت دستگاه تعبيه شده تا قابل نصب روي ديوار باشد و دستگاه از زواياي مختلفي قابل ديدن باشد.
در قسمت پشتي اين دستگاه ورودي‌های زیادی مشاهده مي‌شود كه از بين آنها مي‌توان 3 ورودي HDMI، ورودي PC و 2 ورودي كامپوننت‌، 3 ورودي پخش فايل‌هاي ويدئويي، صداي ديجيتال A/V و اسپيكرهاي توگوشي اشاره كرد. يك ورودي اضافي HDMI همراه ورودي كامپوزيت و USB نيز تعبيه شده كه در پخش فايل‌هاي چندرسانه‌اي روي دستگاه استفاده مي‌شود. همچنين از پورت اينترنتي كه روي بدنه دستگاه تعبيه شده مي‌توان براي استفاده از اينترنت و خدمات AQUOS NET استفاده كرد. سايت AQUOS NET انواع اخبار اعم از ورزشي، اقتصادي، هواشناسي، انواع بازي‌ها و آلبوم‌هاي عكس آنلاين را در اختيار كاربران قرار مي‌دهد. یکي از فناوری‌هایی که در تلویزیون‌های LED شارپ مورد بهره‌برداری قرار گرفته فناوری CRYSTAL CLEAR است كه نور را به کل صفحه نمایش منتشر می‌کند و لایه‌های سیاه را عمیق، سفید را درخشان و رنگ‌های اصلي (قرمز، آبی و زرد) را به طور یکنواخت نمایش می‌دهد.
فناوري CRYSTAL CLEAR (بهينه‌ساز رنگي) و سیستمی كه در روشنايي و كاهش ماتي تصاوير پي‌در‌پي به صورت يك پل ارتباط كيفي عمل مي‌كنند دو عملکرد مستقل پردازنده 100 هرتزی دستگاه را تعریف کرده‌اند.
سيستم SRS TruSurround XT موجود در سيستم صوتي اين مدل به دو اسپيكر 10 واتي تجهيز شده كه با خروجي صداي Optical Digital Audio output صداي هيجان‌انگيزي را براي كاربران فراهم مي‌كند. هشت ترمينال ورودي صدا و تصوير امكان دريافت انواع فرمت‌ها از TV LED full HD شارپ مدل LC-40LE700M را امكان‌پذير كرده‌اند. قابليت اسكن تصاوير با قدرت 120HZ و برخورداري از بك‌لايت Ultra BRILLIANT LED به اين TV LED كيفيتي رقابتي بخشيده است.
از ديگر ويژگي‌هاي دستگاه فوق مي‌توان به قابليت تفكيك بيش از يك ميليارد رنگ، زاويه ديد بسيار وسيع176 درجه افقي و عمودي، دقت رنگ غني، تصاوير شفاف، پخش عالي تصاوير متحرك، منوي رنگي مجهز به شش زبان مختلف از جمله فارسي، مصرف پايين انرژي و 7 مدل نمايش عكس اشاره كرد. تلويزيون LC-40LE700M براي تماشاي فيلم‌هاي اكشن، فوتبال و... با كيفيت متناسب با ديسك‌هاي‌DVD و حتي بلو-ري است.
اين تلويزيون با دو سال خدمات و گارانتي ماديران وارد بازار داخلي شده‌اند. اين تلويزيون با قيمت دو ميليون و 298 هزار تومان به فروش مي‌رسد.

گویند می نمیشود از راه گوش خورد من

یا حسین میشنوم مست میشوم

rezayas
03-01-2010, 19:32
مژده

امروز شرکت سامسونگ ترکوند و کلی قیمتهای ال ای دی و ال سی دی و پلاسما را پائین اورد

FCSS1982KIAN
03-01-2010, 21:30
خدا خیرشون بده کلی ما رو خوشحال کردند من خودم نظرم رو 40b690 سامسونگه البته بدون سینمای خانگی این 140 هزار تومان که کم شد رو خرج استرانگ اچ دی میکنم.

gladiatur
04-01-2010, 11:25
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من بعد از تحقیقات فراوان درباره خرید تلویزیون lcd . اخر یک lcd bravia مدل z-550 گرفتم. این مدل دارای یک پورت ethernet نیز هست. که تو دفترچه نوشته قابلیت اتصال به شبکه و اینترنت رو داره ولی من هر چی گشتم نتونستم نحوه استفاده از این پورت رو پیدا کنم. حالا اگه کسی میدونه که این پورت چه کارایی داره و چطوری میشه استفاده کرد ممنون میشم که منو راهنمایی کنه

pmax
04-01-2010, 13:55
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من بعد از تحقیقات فراوان درباره خرید تلویزیون lcd . اخر یک lcd bravia مدل z-550 گرفتم. این مدل دارای یک پورت ethernet نیز هست. که تو دفترچه نوشته قابلیت اتصال به شبکه و اینترنت رو داره ولی من هر چی گشتم نتونستم نحوه استفاده از این پورت رو پیدا کنم. حالا اگه کسی میدونه که این پورت چه کارایی داره و چطوری میشه استفاده کرد ممنون میشم که منو راهنمایی کنه

دوست عزیز این پورت کارای خیلی خوبی می کنه :20:
اگر دوست داشتی یک نگاهی به لینک زیر که شبکه کردن تلوزیون سامسونگ با کامپیوتر رو بررسی کرده بکن

و اگر دوست داشتی توی تالار شبکه و ... سوالت رو مطرح کن که دوستان راهنماییت کنن

newhamed
04-01-2010, 17:25
سلام منم چند وقتیه که میخوام ال سی دی بگیرم و تقریبا تمامی مطالب مربوطه رو شخم زدم و رسیدم به سامسونگ b690
حالا سه تا سوال دارم:
1.دوستان گفتن که قیمت محصولات سامسونگ پائین اومده الان آخرین قیمت این ال سی دی چنده(40 اینچ)
2.من یه کابل HD و یه کابل کامپوننت هم میخوام اگه لطف کنید مارک یا مغازه ای رو معرفی کنید ممنون میشم ضمنا تقریبا میتونم 60-70 تومن بابت جفتشون بدم
3.من یه ----- قدیمی استارست دارم که میخوام ارتقاش بدم و ب خوندن مطالب سایت رسیدم به 4622 استرانگ حالا اگر دوستان لطف کنن جایی رو معرفیکنن برای خریدش ممنون میشم(اگه نمیشه عمومی گفت لطفا پیغام خصوصی بزارید)ممنونم

FCSS1982KIAN
04-01-2010, 18:47
این هم لیست کامل تغییرات و کاهش قیمت محصولات سامسونگ

کاهش قیمت محصولات صوتی و تصویری سامسونگ 1388-10-13 مشتریان گرامی
مورخ 88/10/13 قیمت محصولات سامسونگ به شرح زیر کاهش یافت

32B6000از قیمت 1.190.000 تومان به 1.089.000 تومان
40B6000 از قیمت 2.388.000 به 2.019.000 تومان
40B7000 از قیمت 2.488.000 به 2.119.000 تومان
46B6000 از قیمت 3.440.000 تومان به 2.789.0000 تومان
46B7000 از قیمت 3.640.000 تومان به 2.989.000 تومان
32B470 از قیمت 648.000 تومان به 599.000 تومان
32B570 از قیمت 808.000 تومان به 739.000 تومان
32B580 از قیمت 918.000 تومان به 849.000 تومان
32B690 از قیمت 998.000 تومان به 919.000 تومان
37B470 از قیمت 938.000 تومان به 869.000 تومان
37B570 از قیمت 1.038.000 تومان به 939.000 تومان
40B470 از قیمت 1.298.000 تومان به 1.189.000 تومان
40B570 از قیمت 1.358.000 تومان به 1.239.000 تومان
40B580 از قیمت 1.488.000 تومان به 1.339.000 تومان
40B670 از قیمت 1.688.000 تومان به 1.599.000 تومان
40B690 از قیمت 1.888.000 تومان به 1.749.000 تومان
64B570 از قیمت 2.188.000 تومان به 1.879.000 تومان
46B580 از قیمت 2.258.000 تومان به 1.959.000 تومان
46B670 از قیمت 2.458.000 تومان به 2.159.000 تومان
46B690 از قیمت 2.698.000 تومان به 2.389.000 تومان
42B460 از قیمت 1.140.000 تومان به 1.049.000 تومان
42B470 از قیمت 1.240.000 تومان به 1.109.000 تومان
50B460 از قیمت 1.740.000 تومان به 1.539.000 تومان
50B470 از قیمت 1.840.000 تومان به 1.639.000 تومان
50B550 از قیمت 2.090.000 تومان به 1.889.000 تومان
50B650 از قیمت 2.290.000 تومان به 2.089.000 تومان

من همین الان زنگ زدم به یکی از فروشگاههای سامسونگ مدل 40B690 با سینمای خانگی یک میلیون و هفتصد و چهل و نه هزار تومان بدون سینما سیصد هزار تومان کم میشه .اما دیروز هر جا میپرسیدم سیصد و سی هزار تومان کم میشد اگر عجله ندارید شب عید بگیرید تا یک بار دیگه قیمت کاهش پیدا کنه من هم اگر عمری باشه شب عید خرید میکنم ( و این بود قصه ما)

FCSS1982KIAN
04-01-2010, 18:52
راستی کسی کانالهای اچ دی رو با B690 دیده اگر دیده

توضیح مفصلی بده

pmax
04-01-2010, 19:48
سلام منم چند وقتیه که میخوام ال سی دی بگیرم و تقریبا تمامی مطالب مربوطه رو شخم زدم و رسیدم به سامسونگ b690
حالا سه تا سوال دارم:
1.دوستان گفتن که قیمت محصولات سامسونگ پائین اومده الان آخرین قیمت این ال سی دی چنده(40 اینچ)
2.من یه کابل HD و یه کابل کامپوننت هم میخوام اگه لطف کنید مارک یا مغازه ای رو معرفی کنید ممنون میشم ضمنا تقریبا میتونم 60-70 تومن بابت جفتشون بدم
3.من یه ----- قدیمی استارست دارم که میخوام ارتقاش بدم و ب خوندن مطالب سایت رسیدم به 4622 استرانگ حالا اگر دوستان لطف کنن جایی رو معرفیکنن برای خریدش ممنون میشم(اگه نمیشه عمومی گفت لطفا پیغام خصوصی بزارید)ممنونم

سلام

1- یک میلیون و هفتصد و چهل و خورده ای با هدیه . که می تونید بدون هدیه هم تهیه کنید . اینجوری 320 تومن حدودا ازش کم میشه ( بازم دقیقترشو دوستان می تونن بگن )

2- یک کابل hd روی سینمایی که همراه تلوزیون هست وجود داره . البته دقیقا نمی دونم روی سینماس یا روی تلوزیون . من جفتشو باهم گرفتم کابلم بود روش . شما با 60 تومن هم می تونید جفتشو بخرید . 25 تا برای یکی از بهترین کامپونتهای داخل بازار و 35 -40 تا هم برای hdmi . تشریف ببرید جمهوری اغلب نمایندگی ها سامسونگ و سونی و ... این دو کابل رو دارن

3- این یکی رو شرمنده ام اما ----- خوبیه واقعا . توی تاپیک خود ----- مطرح کنید حتما پاسخ می گیرید

saghezshop
04-01-2010, 20:32
این هم لیست کامل تغییرات و کاهش قیمت محصولات سامسونگ

کاهش قیمت محصولات صوتی و تصویری سامسونگ 1388-10-13 مشتریان گرامی
مورخ 88/10/13 قیمت محصولات سامسونگ به شرح زیر کاهش یافت

32B6000از قیمت 1.190.000 تومان به 1.089.000 تومان
40B6000 از قیمت 2.388.000 به 2.019.000 تومان
40B7000 از قیمت 2.488.000 به 2.119.000 تومان
46B6000 از قیمت 3.440.000 تومان به 2.789.0000 تومان
46B7000 از قیمت 3.640.000 تومان به 2.989.000 تومان
32B470 از قیمت 648.000 تومان به 599.000 تومان
32B570 از قیمت 808.000 تومان به 739.000 تومان
32B580 از قیمت 918.000 تومان به 849.000 تومان
32B690 از قیمت 998.000 تومان به 919.000 تومان
37B470 از قیمت 938.000 تومان به 869.000 تومان
37B570 از قیمت 1.038.000 تومان به 939.000 تومان
40B470 از قیمت 1.298.000 تومان به 1.189.000 تومان
40B570 از قیمت 1.358.000 تومان به 1.239.000 تومان
40B580 از قیمت 1.488.000 تومان به 1.339.000 تومان
40B670 از قیمت 1.688.000 تومان به 1.599.000 تومان
40B690 از قیمت 1.888.000 تومان به 1.749.000 تومان
64B570 از قیمت 2.188.000 تومان به 1.879.000 تومان
46B580 از قیمت 2.258.000 تومان به 1.959.000 تومان
46B670 از قیمت 2.458.000 تومان به 2.159.000 تومان
46B690 از قیمت 2.698.000 تومان به 2.389.000 تومان
42B460 از قیمت 1.140.000 تومان به 1.049.000 تومان
42B470 از قیمت 1.240.000 تومان به 1.109.000 تومان
50B460 از قیمت 1.740.000 تومان به 1.539.000 تومان
50B470 از قیمت 1.840.000 تومان به 1.639.000 تومان
50B550 از قیمت 2.090.000 تومان به 1.889.000 تومان
50B650 از قیمت 2.290.000 تومان به 2.089.000 تومان

من همین الان زنگ زدم به یکی از فروشگاههای سامسونگ مدل 40B690 با سینمای خانگی یک میلیون و هفتصد و چهل و نه هزار تومان بدون سینما سیصد هزار تومان کم میشه .اما دیروز هر جا میپرسیدم سیصد و سی هزار تومان کم میشد اگر عجله ندارید شب عید بگیرید تا یک بار دیگه قیمت کاهش پیدا کنه من هم اگر عمری باشه شب عید خرید میکنم ( و این بود قصه ما)
...........................................
سلام
از قیمت 1.888.000 تومان به 1.749.000 تومان
واقعا اورده‌ پایین 300 تومان با ما اختلاف داره‌:8:
البته‌ فکر کنم گارانتی داره‌؟:27:

alireza1974
04-01-2010, 22:16
...........................................
سلام
از قیمت 1.888.000 تومان به 1.749.000 تومان
واقعا اورده‌ پایین 300 تومان با ما اختلاف داره‌:8:
البته‌ فکر کنم گارانتی داره‌؟:27:
سلام
قیمت شما چنده؟ الان قیمت B690 با گارانتی در نمایندگی های سامسونگ حدود یک میلیون و 440 هزار تومانه؟

newhamed
05-01-2010, 11:30
سلام

1- یک میلیون و هفتصد و چهل و خورده ای با هدیه . که می تونید بدون هدیه هم تهیه کنید . اینجوری 320 تومن حدودا ازش کم میشه ( بازم دقیقترشو دوستان می تونن بگن )

2- یک کابل hd روی سینمایی که همراه تلوزیون هست وجود داره . البته دقیقا نمی دونم روی سینماس یا روی تلوزیون . من جفتشو باهم گرفتم کابلم بود روش . شما با 60 تومن هم می تونید جفتشو بخرید . 25 تا برای یکی از بهترین کامپونتهای داخل بازار و 35 -40 تا هم برای hdmi . تشریف ببرید جمهوری اغلب نمایندگی ها سامسونگ و سونی و ... این دو کابل رو دارن

3- این یکی رو شرمنده ام اما ----- خوبیه واقعا . توی تاپیک خود ----- مطرح کنید حتما پاسخ می گیرید
ممنون از راهنماییتون:20:
ببینم این واقعا صحت داره که شب عید قیمتا بازم میاد پایین؟
اگر راسته حدودا چقدر میاد پایین؟(ارزش صبر کردن داره)

FASB Agent
05-01-2010, 15:09
ضمن عرض ادب خدمت سروران گرامي
لطفاً بفرماييد b690 از چه جهاتي با SONY 40 W550 فرق دارد. من اطلاعات چنداني ندارم و كمي از برند سوني خوشم مياد ولي مقايسه منطقي را مي پذيرم. اگر دوستان مرحمت كنند و راهنمايي بفرمايند ممنون ميشم.

pmax
05-01-2010, 19:58
ضمن عرض ادب خدمت سروران گرامي
لطفاً بفرماييد b690 از چه جهاتي با SONY 40 W550 فرق دارد. من اطلاعات چنداني ندارم و كمي از برند سوني خوشم مياد ولي مقايسه منطقي را مي پذيرم. اگر دوستان مرحمت كنند و راهنمايي بفرمايند ممنون ميشم.

من می تونم بگم رنگهای b690 زنده تر و شاداب تر از w550 هست
usb b690 به هیچوجه قابل قیاس با usb w550 نیست . usb سامسونگ رسما یک hd پلیر هست
وضعیت آپسکیلینگ هم در b690 بهتر از w550 هست
و در عوض w550 کمتر از b690 وقتی از جناحین بهش نگاه کنید رنگهاش افت می کنه
دکور هم که یک چیز سلیقه ایه

این نتیجه مقایسه من بین b690 خودم و w550 پسرخاله م هست .

iceweek
05-01-2010, 20:32
یک سوال.شنیدم صفحه ساموسنگ نسبت به ضربه خیلی حساسه و lg ازین نظر بهتره؟این حساسیت در چه حده؟

newhamed
05-01-2010, 23:09
دوستان میشه یه مقایسه بین دو تلویزیون ال سی دی 40b690 و ال ای دی 40b7000 از سامسونگ انجام بدین
مخصوصا میخوام این سه مورد رو بدونم:
1. ایا usb ه ال ای دی b7000 به اندازه ال سی دی b690 قوی هست؟
2.کیفیت تصویر کدامیک بهتر است؟
3.آیا b7000 هم مثل b690 قابلیت شبکه شدن با کامیوتر رو داره یا نه؟
4.در مجموع برتری از آن کدام تلویزیون است؟(بدون در نظر گرفتن قیمت. یعنی فقط از لحاظ کیفی و امکانات)

FASB Agent
06-01-2010, 10:47
يا عرض سلام خدمت دوستان، پيشنهاد مي كنم (در صورتيكه از نظر مديريت محترم به موضوع اين بحث مربوط ميشود) تعديل قيمت اخير سامسونگ (كاهش 15%) و سياست هاي احتمالي رقبا را تحليل كنيم. من فكر ميكنم الان يه شك داده تو بازار كه حتي الامكان مدلهاي جاري رو بفروشه و شب عيد سري 8 كه در حال حاضر فقط 46 دارد را در ديگر سايزها معرفي كنه و با توجه به قدرت خريد بالاتر بازار در آن زمان نهايت بهره را از نوبري بهار ببرد، ضمن اينكه مقدار قابل توجهي led 6000 و led 7000 و lcd b690 و حتي سري 5 lcd را قبل از آن فروخته باشد. خوشحال مي شم نظر ديگر دوستان را بدونم

FCSS1982KIAN
18-01-2010, 14:54
سلام

اگر قسمت باشه من تا شب عید یه تلوزیون 40 اینچ B690 خریداری میکنم اما یه مساله امروز ذهن منو به خودش مشغول کرده اونم اینکه من امروز خیابون توپخونه رو زیر و رو کردم برای یک فیلم یا یک مستند با کیفیت HD اما دریغ از یک لوح فشرده از دوستان کسی جایی رو توی تهران به غیر از اینترنت سراغ داره که بشه فیلم اچ دی تهیه کرد.

ra1383
26-02-2010, 20:54
سلام به دوستان اول اینکه بنده هم b650 یا همون b690 رو دارم هم پلیر wd و از طرفی دوربین فیلم برداری فول اچ دی سامسونگ فیلم هایی که برداشته بودم در هارد ریختم هم با یو اس بی تلویزیون نگاه کردم هم با هارد پلیر هیچ فرقی نداشتند و کیفیت تصاویر خارق العاده است پس نیاز به هارد پلیر نیست ضمنا این تلویزیون ماه رو از بانه خریدم مونتاز مالزی است نه شنگول اباد جاده کرج سام سرویس الان هم شبکه اش را راه اندازی کردم و از امکانات فیلم در سایت یوتیوب و اب و هوا ی کلیه شهرهای کشور ودنیا واخبارو..... استفاه می کنم شبکه شدنش با کامپیوتر هم که یک کار معرکه دیگس حالا سونی یا پانا سونیک اینهمه امکاناتو با 1100 می دن نه والا

peddi
27-02-2010, 21:45
منم الان نظرم دیگه بیشتر رو b690 . امکان usb و شبکه عالیش به نظرم خیلی خوبن ولی هنوز چیزایی هست که بندازه منو تو شک ...

اولا اینکه به نظرم b690 دیگه زیادی bright است و رنگهای w550 به نظرم طبیعی ترن و نکته مهمتر از اینا که منو تو شک نگه داشته ... sony بودن w550 و Samsung بودن b690 ... :wac:

ramincybran
27-02-2010, 23:24
منم الان نظرم دیگه بیشتر رو b690 . امکان usb و شبکه عالیش به نظرم خیلی خوبن ولی هنوز چیزایی هست که بندازه منو تو شک ...

اولا اینکه به نظرم b690 دیگه زیادی bright است و رنگهای w550 به نظرم طبیعی ترن و نکته مهمتر از اینا که منو تو شک نگه داشته ... sony بودن w550 و Samsung بودن b690 ... :wac:

دوست من اين قياس شما روي چه منبعي انجام داديد؟نمايندگي ها؟

به نظر اكثر كاربراي حرفه اي اين سايت b690 بسيار رنگهاي طبيعي تري نسبت به w550 داره الاخصوص با يك تنظيم و كاليبره دقيق به نزديكي 20% g10 ميرسه كه عدد فوقولاده اي هستش براي يك lcd.اون برايت بودنش به راحتي با تنظيمات w550 خيلي بيشتر از b690 ميتونه باشه. شما بايد پنل هارو در شرايط كلي يكسان مقايسه كني.

علت اينكه كاربرايه حرفه اي مثل amir r 940 اينجاها پست نميدن به خاطر فن بازيه بعضي از دوستان بوده كه بعد از خريد پنل يا فن يه برند بودن حرفه هيچكي رو قبول نميكردن و فقط حرف خودشونو ميزدن .(البته با بي ادبي)
در كل اين تازگيا افراد حرفه اي قديم رقبتي براي پست دادن ندارن(چه درد دلي:31:)
درصورت فن برند سوني بودن هم كه نميشه كاريش كرد خيليا با اسم سوني اغوا شدن ونتيجه مطلوبي نديدن.

اميدوارم بتوني hdtv خوبي انتخاب كني دوست عزيز

موفق باشي

tordi
01-03-2010, 01:00
لطفا در مورد تفاوت 650 55"با 690 46"؟

arash_2006
01-03-2010, 19:25
سلام

اگر قسمت باشه من تا شب عید یه تلوزیون 40 اینچ B690 خریداری میکنم اما یه مساله امروز ذهن منو به خودش مشغول کرده اونم اینکه من امروز خیابون توپخونه رو زیر و رو کردم برای یک فیلم یا یک مستند با کیفیت HD اما دریغ از یک لوح فشرده از دوستان کسی جایی رو توی تهران به غیر از اینترنت سراغ داره که بشه فیلم اچ دی تهیه کرد.

میتونید به اینجا مراجعه کنید

peddi
02-03-2010, 01:16
دوست من اين قياس شما روي چه منبعي انجام داديد؟نمايندگي ها؟

به نظر اكثر كاربراي حرفه اي اين سايت b690 بسيار رنگهاي طبيعي تري نسبت به w550 داره الاخصوص با يك تنظيم و كاليبره دقيق به نزديكي 20% g10 ميرسه كه عدد فوقولاده اي هستش براي يك lcd.اون برايت بودنش به راحتي با تنظيمات w550 خيلي بيشتر از b690 ميتونه باشه. شما بايد پنل هارو در شرايط كلي يكسان مقايسه كني.

علت اينكه كاربرايه حرفه اي مثل amir r 940 اينجاها پست نميدن به خاطر فن بازيه بعضي از دوستان بوده كه بعد از خريد پنل يا فن يه برند بودن حرفه هيچكي رو قبول نميكردن و فقط حرف خودشونو ميزدن .(البته با بي ادبي)
در كل اين تازگيا افراد حرفه اي قديم رقبتي براي پست دادن ندارن(چه درد دلي:31:)
درصورت فن برند سوني بودن هم كه نميشه كاريش كرد خيليا با اسم سوني اغوا شدن ونتيجه مطلوبي نديدن.

اميدوارم بتوني hdtv خوبي انتخاب كني دوست عزيز

موفق باشي

منبع من نظر سطحی یه فرد آماتور بود !!! (خودم!!!) :31: نه بیشتر !!!

فن بازیم گذاشتم کنار !!! فقط b690 !!!!!!!! :31: الان بین اسیایی و اروپاییش موندم :wac:

حیلی ممنون از اطلاعاتت دوست عزیز :20:

loramina123
02-03-2010, 01:48
به نظرتون برای خونه g10 که پلاسما است بهتره یا b690 البته توی w550 هم شک دارم
من گیمر نیستم ماهواره هم نداریم فقط در حد همین تلویزیون خودمون و گاه گداری فیلمای معمولی
لطفا راهنمایی کنید ممنون:31:

Johnny Depp
02-03-2010, 20:40
اگه گیمر نیستی، ماهواره نداری و اچ دی هم نمیبینی، پس چرا اصلا w550 یا b690 میخوای بگیری؟

یه سری 4 یا 5 سامسونگ یا سری S یا V سونی بگیر.

loramina123
03-03-2010, 12:34
اگه گیمر نیستی، ماهواره نداری و اچ دی هم نمیبینی، پس چرا اصلا w550 یا b690 میخوای بگیری؟

یه سری 4 یا 5 سامسونگ یا سری S یا V سونی بگیر.

آخه میخام یه چیز درست حسابی بگیرم که بعدا اگه خاستم هرکدوم از این کارا رو بکنم مشکلی نداشته باشم
منطقی نیست که 200 300 تومن کمتر خرج و بعدان به مشکل بخورم

hossein509
08-03-2010, 17:49
سلام به دوستان اول اینکه بنده هم b650 یا همون b690 رو دارم هم پلیر wd و از طرفی دوربین فیلم برداری فول اچ دی سامسونگ فیلم هایی که برداشته بودم در هارد ریختم هم با یو اس بی تلویزیون نگاه کردم هم با هارد پلیر هیچ فرقی نداشتند و کیفیت تصاویر خارق العاده است پس نیاز به هارد پلیر نیست ضمنا این تلویزیون ماه رو از بانه خریدم مونتاز مالزی است نه شنگول اباد جاده کرج سام سرویس الان هم شبکه اش را راه اندازی کردم و از امکانات فیلم در سایت یوتیوب و اب و هوا ی کلیه شهرهای کشور ودنیا واخبارو..... استفاه می کنم شبکه شدنش با کامپیوتر هم که یک کار معرکه دیگس حالا سونی یا پانا سونیک اینهمه امکاناتو با 1100 می دن نه والا

مبارك باشه.ايا منو و تله تكس فارسي داره

ساسان مهاجم
15-03-2010, 15:35
آخه میخام یه چیز درست حسابی بگیرم که بعدا اگه خاستم هرکدوم از این کارا رو بکنم مشکلی نداشته باشم
منطقی نیست که 200 300 تومن کمتر خرج و بعدان به مشکل بخورم

اگر ميخواي يه چي درست حسابي بگيري پس LED شارپ بگير. 1570 قيمتشه. ژاپني همه چي پرفكت:
تصویری پانل /سایز صفحه نمایش
40"FHD ASV superlucent X-Gen Panel
درجه تفكيك پذيري
FULL HD (1920x 1080)
روشنایي تصوير
450 cd/m²
نسبت كنتراست دینامیک 2M:1 زاويه ديد H:176° V:176° Backlight System
LED Array Backlight
Backlight Lifespan
100.000 Hours (Std mode and 25° room temp)
تفکیک پذیری رنگ 10Bit صوتی خروجي
10W X2
استريو
NICAM / A2
Bass Enhancer YES Surround
SRS TruSurround XT
ویژگی ها
100Hz/120Hz Fine Motion Advanced
YES 1080/24P YES
OSD Language
TBC صفحه تله تکست YES تصویر در تصویر YES Optical Picture Control YES AQUOS Link YES سیستم تلویزیون سيستم گيرنده
PAL-B/G , DK, I, NTSC-M,SECAM-B/G, D/K, K/K1
سيستم رنگ
PAL / SECAM /NTSC 3.58/ NTSC 4.43/ PAL 60
ورودي ها خروجي ها HDMI 4 Component In 2 S-Video In YES Video In 3 AV output - هدفون 1 PC-input Analog 15-pin D-sub Digital Audio output
1(optical)
RS-232C 1 Tuner in UHF/VHF 75 Din Type منبع تغذيه
110-240V 50/60Hz
مقدار مصرف 134W ابعاد (Cm)
WxHxD با پايه
964 x 664 x 309
بدون پایه
964 x 664 x 95

اينم لينك مشخصات

ra1383
20-03-2010, 22:33
مبارك باشه.ايا منو و تله تكس فارسي داره
سلام منو فارسی داره در ضمن تله تکس نداره که با یک ستاپ باکس می توان تله تکس را هم راه انداخت اما الان بفکر یک دی وی دی رکوردر سامسونگ مدل hr 897 هستم این دی وی دی رکوردر خودش تیونر دیجیتال داره و راخت شبکه های دیجیتال رو می گیره بعدش هم 320 گیگ حافظه داره و..... ومهم تر اینکه باسیستم انی نت تلویزیون هماهنگه یعنی وقتی با کنترل تلویزیون روشن می کنی هردو روشن واتوماتیک روی اچ دی ام ای میرود اما مشکل اینه که این دستگاه ورزن اروپا است و در ایران موجود نیست ودر سایت امازون وجود داره که اگه بخوای سفارش بدی 450 چوب باید پول بدی

ARTEIN
08-04-2010, 16:37
سلام منو فارسی داره در ضمن تله تکس نداره که با یک ستاپ باکس می توان تله تکس را هم راه انداخت اما الان بفکر یک دی وی دی رکوردر سامسونگ مدل hr 897 هستم این دی وی دی رکوردر خودش تیونر دیجیتال داره و راخت شبکه های دیجیتال رو می گیره بعدش هم 320 گیگ حافظه داره و..... ومهم تر اینکه باسیستم انی نت تلویزیون هماهنگه یعنی وقتی با کنترل تلویزیون روشن می کنی هردو روشن واتوماتیک روی اچ دی ام ای میرود اما مشکل اینه که این دستگاه ورزن اروپا است و در ایران موجود نیست ودر سایت امازون وجود داره که اگه بخوای سفارش بدی 450 چوب باید پول بدی

منم سامسونگ b650 (که میشه همون b690 سام سرویس) ساخت مالزی و خرید از بانه دارم، هم منو فارسی داره و هم تله تکس فارسی.

البته اولش نداشت ولی با تغییر دادن منوی مخفی اون تلتکس فارسی شد.

ra1383
08-04-2010, 21:53
منم سامسونگ b650 (که میشه همون b690 سام سرویس) ساخت مالزی و خرید از بانه دارم، هم منو فارسی داره و هم تله تکس فارسی.

البته اولش نداشت ولی با تغییر دادن منوی مخفی اون تلتکس فارسی شد.

حاجی دمت گرم ما که هرچی با منو مخفی ور رفتیم تله تکس فارسی نشد که نشد اساتید گفتند ورزن 2006 که فقط سام سرویسی ها دارند با ید باشه تا تله تکس فارسی بشه حالا اگه میشه یه عکس از منو مخفی ات بذار تا ببینیم چه خبره اما فک کنم ورزن نرم افزاری شما با ما فرق داره حالا اگه بذاری حداقل روی این سام سرویسی ها کم میشه

alizali
24-04-2010, 18:03
حاجی دمت گرم ما که هرچی با منو مخفی ور رفتیم تله تکس فارسی نشد که نشد اساتید گفتند ورزن 2006 که فقط سام سرویسی ها دارند با ید باشه تا تله تکس فارسی بشه حالا اگه میشه یه عکس از منو مخفی ات بذار تا ببینیم چه خبره اما فک کنم ورزن نرم افزاری شما با ما فرق داره حالا اگه بذاری حداقل روی این سام سرویسی ها کم میشه

تو منوی مخفی pnp language رو بزار per

Drzhivago
24-04-2010, 22:27
سلام
اینجا کسی sony EX500 خریده؟
اگه میشه بگین چطور تلوزیونیه در مقایسه با LCD هایی که اینجا در موردشون بحث شده؟
اینم لینکش:

javad javadi
28-04-2010, 12:23
سلام به همه دوستان منم چند وقتیه که میخوام ال سی دی بگیرم و تقریبا تمامی مطالب مربوط به ال سي دي رو در اين سايت خوندم و مطالب زيادي هم ياد گرفتم . مد نظر خودم مدلهاي B690 يا B650 و W550 است( فقط 32اينچش ) من از ال سي دي ميخوام براي گيم و فيلم ديدن و تماشاي برنامه هاي خود تلويزيون استفاده كنم ولي ميشه گفت بيشتر براي گيم استفاده مي كنم و دو تا كنسول دارم ( platstation 3 و xbox360 ) ميخوام بودنم اين ال سي دي ها كدومش براي اين چيزهايي كه مي خوام استفاده كنم بهتر است و بوجه ام تا سقف يك مليون تومان است .
1) اين مدل G10 كه همه جا ازش صحبت شده ايا 32 اينچ هم دارد ؟
2) اين مدل B650 مدل اسياي اش بهتره يا اروپايي اش ؟
3) اگر مي خوام بخرم از نمايندگي معتبر بخرم يا از بانه ؟
ممنون ميشم اگر بنده را راهنمايي كنيد :46:

javad javadi
28-04-2010, 22:06
دوباره سلام كسي نبود اين بنده فلك زده را راهنمايي كند بابا يكي ما رو راهنمايي كنه .:31:

neverhood66
28-04-2010, 22:06
سلام من یه سوال داشتم این w550 چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من avi -mp4 -vob- ts رو تست کردم و کار نداده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

titanium_zarin
28-04-2010, 23:27
سلام به همه دوستان منم چند وقتیه که میخوام ال سی دی بگیرم و تقریبا تمامی مطالب مربوط به ال سي دي رو در اين سايت خوندم و مطالب زيادي هم ياد گرفتم . مد نظر خودم مدلهاي B690 يا B650 و W550 است( فقط 32اينچش ) من از ال سي دي ميخوام براي گيم و فيلم ديدن و تماشاي برنامه هاي خود تلويزيون استفاده كنم ولي ميشه گفت بيشتر براي گيم استفاده مي كنم و دو تا كنسول دارم ( platstation 3 و xbox360 ) ميخوام بودنم اين ال سي دي ها كدومش براي اين چيزهايي كه مي خوام استفاده كنم بهتر است و بوجه ام تا سقف يك مليون تومان است .
1) اين مدل G10 كه همه جا ازش صحبت شده ايا 32 اينچ هم دارد ؟
2) اين مدل B650 مدل اسياي اش بهتره يا اروپايي اش ؟
3) اگر مي خوام بخرم از نمايندگي معتبر بخرم يا از بانه ؟
ممنون ميشم اگر بنده را راهنمايي كنيد :46:

دوباره سلام كسي نبود اين بنده فلك زده را راهنمايي كند بابا يكي ما رو راهنمايي كنه .:31:

سلام...
منم ميخوام B650 بخرم...
چيزايي كه خوندم ميگم...
G10 كه 32 نداره...
اسيايي بگير كه زير نويس فارسي باشه و انشالله تله تكس فارسي...
اون يكي رو هم نميدونم...
ولي واسه گيم بايد يه چي بگيري كه هم سريع باشه هم فول اچ دي...
اين و هم من نميدونم....

t_tanhayam
29-04-2010, 01:12
مسلما اگر گيمر حرفه اي هستيد سراغ lcd نريد حتما سراغ پلاسما هاي پاناسونيك بريد
فركانس ورسپانس تايم فوق العاده بالاي پلاسما هاي پاناسونيك زبن زد هست
ولي اگر مثل بنده زياد سخت گير نيستيد واز ماتي پلاسما ها خوشتون نمياد سراغ b650 وw550 بريد هر دو 100 hz
و هر دو تصاوير خوبي دارند
هر چند من b650 دارم و مشكي عميق و پانل براق b650 رو خيلي دوست دارم
من كه از بانه خريدم وخيلي راضي هستم
ويادش بخير يك تاپيك تحت اين عنوان ايجاد كرده بودم دوست داشتين اونجا سر بزنيد شايد اگه سوالي داشتيد اونجا جوابش و بگيريد:10:

neverhood66
29-04-2010, 08:20
سلام من یه سوال داشتم این w550 چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من avi -mp4 -vob- ts رو تست کردم و کار نداده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم به من هم جواب بدید

کارم خیلی گیرشه

kisiya
29-04-2010, 09:09
اون قلعه نوعی رو خوب اومدی :31:

پس رسیدی به g10 و b690 . بذار یه شوخی بکنم و قبلشم عذر می خوام اما تازه اول بدبختیته :27:
انتخاب بین این دو سخته بخصوص که شما گیمر نیستی . انتخاب بین lh500 و b690 کار راحتتری بود
ما اینجا یه تاپیک داریم با کلی پست جور واجور در مورد این دو تلوزیون و آخرشم نتیجه دقیقی گرفته نشده

من خودم هم بین این دوتا گیر کرده بودم . اگر تصویر دریافتی ما full hd باشه ، فکر کنم g10 نسبت به b690 برتری داره اما من فکر می کنم تا 7-8 سال آینده هم 90% تصاویر و فیلمهایی که ما باهاشون کار داریم SD هستند . من یک زمانی فکر می کردم اگر برگردم به گذشته حتما G10 می خرم اما الان بعد از تغییراتی که داشتم و بعد از آشنایی با امکانات b690 مثل USB قدرتمندش و بخصوص این اواخر که با استفاده از LAN کامپیوتر و تلوزیون رو شبکه کردم ، دیگه مطمئن نیستم که اگر برگردم به گذشته بازهم G10 بگیرم .
فکر می کنم اگر G10 می گرفتم همه اش چشمم دنبال امکانات B690 می بود .
و یادت باشه پخش تصویر SD ( یعنی همین تلوزیونهای خودمون و کانالهای روتین ماهواره و اغلب فیلمهایی که می بینی ) در B690 بهتر آپسکیل می شه .

اگر فکر می کنی اهل استفاده از امکانات جانبی نیستی . G10 بگیر
اما اگر فکر می کنی امکاناتش به کارت میاد ( که به عقیده من میاد ) B690 بگیر

مثلا همین الان من یک فیلم HD رو از طریق LAN توسط تلوزیون اجرا کردم و هالی به هولی :27: دقیقا مثل یک HD پلیر عمل می کنه

با درود فراوان میشه نحوه شبکه کردنش با کامپیوترو دقیق بگی سیمی چیزی بهش میخوره