مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي در مورد خريد DVD رايتر با اپتيك قوي
Vespoher
29-12-2009, 15:08
سلام دوستان . لطفا منو راهنمايي كنيد .
من يه DVD رايتر HP داشتم كه بعد از يك سال كار و درست بعد از چند هفته از گذشتنگارانتيش ديگه هيچ دي وي دي رو نخوند و نه رايت كرد حدود 40 گرفته بودم سال 86-87
بعد از نفله شدن HP به تاكيد دوستان و فروشنده يه LITEON 20X IDE گرفتم . اينم حدود يك سال و اندي كار كرد كه الان چند روزه، بيشتر دي وي دي ها رو نميخونه . در صورتي كه هفته پيش همه رو بلااستثنا ميخوند . ولي الان هم رايت ميكنه و هم سي دي رو راحت ميخونه و اينكه بعضي دي وي دي ها رو مثل SONY رو ميخونه .نميدونم مشكلش چيه ؟
حالا ميخوام يه رايتر خوب بگيرم كه حداقل يه چند سالي كار كنه . نميدونم يه چيزي كه اپتيكش قوي باشه . خرج رو دستمون نذاره . شما چي پيشنهاد ميكنيد . آيا اكسترنالها اپتيكش قويتره ؟؟/
ممنون
Vespoher
31-12-2009, 11:52
اي بابا كسي پيدا نميشه جواب مارو بده .....:41:
من يه DVD رايتر HP داشتم كه بعد از يك سال كار و درست بعد از چند هفته از گذشتنگارانتيش ديگه هيچ دي وي دي رو نخوند و نه رايت كرد حدود 40 گرفته بودم سال 86-87
بعد از نفله شدن HP به تاكيد دوستان و فروشنده يه LITEON 20X IDE گرفتم . اينم حدود يك سال و اندي كار كرد كه الان چند روزه، بيشتر دي وي دي ها رو نميخونه . در صورتي كه هفته پيش همه رو بلااستثنا ميخوند . ولي الان هم رايت ميكنه و هم سي دي رو راحت ميخونه و اينكه بعضي دي وي دي ها رو مثل SONY رو ميخونه .نميدونم مشكلش چيه ؟
حالا ميخوام يه رايتر خوب بگيرم كه حداقل يه چند سالي كار كنه . نميدونم يه چيزي كه اپتيكش قوي باشه . خرج رو دستمون نذاره . شما چي پيشنهاد ميكنيد . آيا اكسترنالها اپتيكش قويتره ؟؟/
ممنون
عجیب به نظر میاد.مطمئنید که باهاشون درست رفتار کردین؟
ممنون
سلام دوست عزیز
همونی دوستمون گفت باهاش درست رفتار نکردی چون من لایت اون دست دوم خریدم الان برام مثل ساعت کار میکنه
Vespoher
01-01-2010, 15:39
ّبله كاملا درست رفتار كردم . البته يه چيزي كه فكر ميكنم شايد باعث اين كار شده باشه . استفاده از نرم افزارهايي كه سي دي خش دارو باز ميكنه و يا قادره اونارو رايت كنه . چند مدت پيش با لايتونه اين كارو كردم . با نرم افزار clone كه سي دي خش دارو رايت ميزنه يه دي وي دي رو رايت كردم . خشش ناجور بود كلي طول كشيد كه خوندش . با چند تا از اين جور نرمافزارها هم امتحان كردم . ممكنه سر اين قضيه بهش فشار اومده و اپتيكش خراب شده باشه ؟؟ نميدونم ....
ّبله كاملا درست رفتار كردم . البته يه چيزي كه فكر ميكنم شايد باعث اين كار شده باشه . استفاده از نرم افزارهايي كه سي دي خش دارو باز ميكنه و يا قادره اونارو رايت كنه . چند مدت پيش با لايتونه اين كارو كردم . با نرم افزار clone كه سي دي خش دارو رايت ميزنه يه دي وي دي رو رايت كردم . خشش ناجور بود كلي طول كشيد كه خوندش . با چند تا از اين جور نرمافزارها هم امتحان كردم . ممكنه سر اين قضيه بهش فشار اومده و اپتيكش خراب شده باشه ؟؟ نميدونم ....
زیاد در معرض گردو خاک و کثیفی نبوده؟ من خودم بیشتر از 2 ساله که یه Asus دارم...مثل ساعت کار میکنه.چه برسه به lite on
اگر خواستی دی وی وی رایتر قوی بگیری پول بیشتر بزار و پلکستور و پایونر بخر حول و حوش 60 الی 70 تومان
Vespoher
02-01-2010, 14:11
زیاد در معرض گردو خاک و کثیفی نبوده؟ من خودم بیشتر از 2 ساله که یه Asus دارم...مثل ساعت کار میکنه.چه برسه به lite on
نه والا من از چيزايي كه دارم خوب مراقبت ميكنم . اين اولين باره كه اين اتفاقات برام ميوفته . من الان يه سي دي رايتر پلكستور دارم كه حداقل مال 4 ساله پيشه . مثله ساعت داره كار ميكنه و هر سي دي رو بگي ميخونه ولي تو دي وي دي شانس نيووردم ....:41:
Vespoher
02-01-2010, 14:13
اگر خواستی دی وی وی رایتر قوی بگیری پول بیشتر بزار و پلکستور و پایونر بخر حول و حوش 60 الی 70 تومان
دوست عزيز من پايونير قيمت كردم 37 تومن البته نميدونم چه مدلي از دوستم كه مغازه داره . . اين قيمتي كه دادي اكسترناله يا اينترنال .
اگه مدل خوبي ميشناسي بگو همونو بگيرم كه چندسالي كار كنه ... ممنونتم
دوست عزیز قبلا یه مدل پایونر داشت مدل A11 که خیلی محشر بود ولی اگر خواستی پلکستور بگیری مدل 800 یا 820 بگیر که خیلی عالیه من خودم پلکستور دارم خیلی هم دی وی دی و سی دی رایت کردم تا حالا یکی هم نسوزنده
rostamiani
18-01-2010, 14:17
سلام
کسی می دونهLite-On 24X از نظر خوندن چطوره ؟ سی دی و دی وی دی ؟
با حداکثر سرعت رایت می کنه؟
سر و صداش چطوره ؟
ممکنه دی وی دی بسوزونه؟
متشکرم
Ultra_Black
18-01-2010, 20:04
سلام
کسی می دونهLite-On 24X از نظر خوندن چطوره ؟ سی دی و دی وی دی ؟
خوبه
با حداکثر سرعت رایت می کنه؟
بله
سر و صداش چطوره ؟
نسبتا زیاده
ممکنه دی وی دی بسوزونه؟
برای هر مدل و برندی این احتمال هست!
rostamiani
18-01-2010, 20:11
سلام
خوبه
بله
نسبتا زیاده
برای هر مدل و برندی این احتمال هست!
متشکرم
شنیده بودم دی وی دی رایتر های Lite On سی دی ها رو خوب نمی خونه !در ضمن منظورم از سوزوندن وقتی بود که بافرش تموم بشه.چون ASUS اگه بافرشم تموم بشه سی دی رو نمی سوزونه.بقیه رایتر ها هم این امکان رو دارن ؟
میشه این چهار تا سوال رو در مورد دی وی دی رایتر های Pioneer سری FX هم جواب بدین؟
به نظرتون Samsung و LG قابل اطمینان هستند؟
Lite-On iHAS524 که LabelTag داره تو بازار پیدا میشه ؟
غیر از Lite On دیگه چه مارک هایی LabelTag دارن ؟
متشکرم
baharsafaei
18-01-2010, 20:25
به چه عناويني نام برده ميشوند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.