مشاهده نسخه کامل
: تشخیص لپ تاپ نو از دست دوم
با سلام
دوستان راهی وجود داره که آدم بفهمه لپ تاپ تا حالا چند ساعت کار کرده ؟ یا مثلا نرم افزارهایی که روش نصبه از چه زمانی تا حالا نصب بوده؟ راستش می خوام بدونم لپ تاپی که خریدیم نو بوده یا نه ؟ چون یه مقدار شک دارم
پیاپیش ممنون از توجهتون
اينكه بخواهيد بفهميد لپ تاپ كه خريديد نو بوده از فروشنده ها كار سختي هست ،چون به بهترين حالت ممكن دوباره لپ تاپ رو پك ميكنن و خريدار معمولي متوجه نميشه
فكر ميكنيد مدلهاي استوك و ويتريني رو چيكار ميكنن ؟ همينطوري بسته بندي ميكنن و دوباره به يه بدبختي ميندازن
لپ تاپ كاركرده و لپ تاپي كه بيرون از كارتن و بسته بندي بوده معمولا بوي نو نميده ، وقتي لپ تاپ رو از كارتن در مياريد روي ال سي دي نبايد گرد و غبار و اثر انگشت و كثيفي باشه
معمولا سيم ها و لوازمش دست نخورده هستند
برچسب روي كارتن بايد باز نشده باشه
و خيلي چيزهاي ديگه ...
با سلام
دوستان راهی وجود داره که آدم بفهمه لپ تاپ تا حالا چند ساعت کار کرده ؟ یا مثلا نرم افزارهایی که روش نصبه از چه زمانی تا حالا نصب بوده؟ راستش می خوام بدونم لپ تاپی که خریدیم نو بوده یا نه ؟ چون یه مقدار شک دارم
پیاپیش ممنون از توجهتون
دوست عزیز من خودم یه مدت زیاد دنبال همین چیزا بودم اخرش به این نتیجه رسیدم که باید به فروشنده اطمینان کنی.
یعنی از کسی بگیری که بشه بهش اطمینان کرد.
ادم خوب هم پیدا میشه.:20:
اولین چیز معتبر بودن گارانتی هست که معمولا گارانتی با سابقه و اصلی کمتر دست به این کارها میزنند ...
ثانیا جعبه حتما باید هولگرام و لیبل شده باشد ...
از ظاهر نوت بوک هم که یه جورایی معلومه ...
roteal2007
29-12-2009, 18:25
با سلام
پیاپیش ممنون از توجهتون
بوی نو بودنش که تابلو.بعدش اگه از نمایندگی بسونی (بخری) خیالت راحته.
من یه توضیحی بدم همونطور که میدونین بعضی گارانتی ها os ندارن . و ناچاری خودت ویندوز بنصبی(نصب کنی)
ما از سازگار که خریدیم گفت اگه بعد نصب مشکلی داشت بیار عوض کنم واست(فامیل نبود):5:
اولا لپ تاپ نو باید کارتنش پلمپ باشه
2- وقتی ویندوزو روشن می کنی ازت اطلاعات اولیه و کشور و اینا می خواد
3- روی فن لپتاپ هیچ گونه کثیفی و گرد و خاک نیست
4- هیچ گونه خش نداره
و چیزهایی که دوستان گفتن
از همگی دوستان ممنونم
ولی یه چیز دیگه هم هست ، من شنیدم ویندوز اورجینال لپ تاپهای dell ویندوز وستا هستش ممکنه که روی سری های جدید مثلاً dell 1520 سری n ویندوز 7 نصب باشه ؟
roteal2007
30-12-2009, 14:05
از همگی دوستان ممنونم
ولی یه چیز دیگه هم هست ، من شنیدم ویندوز اورجینال لپ تاپهای dell ویندوز وستا هستش ممکنه که روی سری های جدید مثلاً dell 1520 سری n ویندوز 7 نصب باشه ؟
یه برچسب روی لپ تاپ که با ویندوز ارائه میشه وجود داره.با راست کلیک روی my computer و propertis مطابقت بدین.:5:
دل سري N اصلا ويندوز نداره ، اگه روش ويندوز نصب باشه خود فروشنده ها نصب كردند
amir_dre
30-12-2009, 16:13
با سلام
پیاپیش ممنون از توجهتون
یه سری نرم افزار هست مثل sis sandra که اطلاعات تمام قطعات و ویندوز و ... رو بهتون میده مثلا ویندوز کی نصب شده یا شماره سریال ویندوز (که باید با پشت لپ تاپ مطابقت داشته باشه) و اینکه تا جالا چند ساعت روشن بوده سیستم
بو نویی دستگاه هم مهمه لپ تا پ نو تا 2 3 روز بوی نویی میده
یه سری نرم افزار هست مثل sis sandra که اطلاعات تمام قطعات و ویندوز و ... رو بهتون میده مثلا ویندوز کی نصب شده یا شماره سریال ویندوز (که باید با پشت لپ تاپ مطابقت داشته باشه) و اینکه تا جالا چند ساعت روشن بوده سیستم
بو نویی دستگاه هم مهمه لپ تا پ نو تا 2 3 روز بوی نویی میده
دوست عزیز این که شما میگی درست ولی خداییش فرض کن یکی بره داخل مغازه بگه لپتاپ میخوام به شرطی که این نرم افزار رو روش نصب کنید تا ببینم قطعات واسه کی هستش!!!!:13:
یا بری دستگاه رو بو کنی ؟!!!!!!!!! (البته بوی تازگی تابلوهههه)
البته شاید من خجالتی باشم ولی وقتی رفتم 1310 بگیرم فروشنده بهم نشون داد منم گفتم قبول( همون بحث اطمینان)
لب تاپهای ویندوز دار اگه آک باشن آخرین مرحله نصب ویندوز رو بعد خریدن خودتون اجرا میکنین میشه ویندوز را تا این مرحله رسوند و فروخت ولی اگه بعد از اولین بار روشن کردن مستقیم بره تو ویندوز آک نیستش.
darya2050
04-05-2013, 17:20
سلام
دوستان من می خوام یک لپ تاپ بخرم ولی نمی دونم کدوم مدل بهتره و با چه مشخصاتی بخرم،
شنیدم لپ تاپ Apple و Lenovo خوبه اما نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم اگه می شه راهنماییم کنید
سلام
دوستان من می خوام یک لپ تاپ بخرم ولی نمی دونم کدوم مدل بهتره و با چه مشخصاتی بخرم،
شنیدم لپ تاپ Apple و Lenovo خوبه اما نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم اگه می شه راهنماییم کنید
قطعا اپل بهترینه اما لنوو هم خوبه ،اپل پول مارکشم میگیره مثلا اگه core i7 لنوو 2 میلیون باشه اپل چیزی حدود 4 میلیون حالا یا کمتر یا بیشتر هست
darya2050
07-05-2013, 10:25
دوستان می خوام لپ تاپی بخرم که هم کیفیت و هم ظرفیت قطعاتش عالی باشه و چیزی حدود 3 یا 3/5 میلیون می تونم هزینه کنم ، حالا با این قیمت می تونید مشخصات یک لپ تاپ خوب رو بهم بگید؟
Meisam.apk
11-05-2013, 18:04
دوستان می خوام لپ تاپی بخرم که هم کیفیت و هم ظرفیت قطعاتش عالی باشه و چیزی حدود 3 یا 3/5 میلیون می تونم هزینه کنم ، حالا با این قیمت می تونید مشخصات یک لپ تاپ خوب رو بهم بگید؟
lenovo z500=3toman
darya2050
13-05-2013, 13:17
سلام
از راهنمایی aliaboo و Meisam.apk ممنونم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.