ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شخصیت ها و مدل های سه بعدی by colosus

Colossus
26-12-2009, 22:31
اینم چندتا شخصیت...اولی یه Dwarfe دومی شخصیت کارتونی سومی همونه ولی خو شحالش سومی یه فورد مستانگه شلبیه که تو v_ray با 10 دقیقه رندر شده..همشونو خودم ساختم:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نخندین اگه مسخره هستنا :41:من از همه بیشتر بابا بزرگم..dwarf ...رو دوستش دارم:10::31:

hadi665
27-12-2009, 12:51
سلام

دوست عزیز به انجمن خوش آمدید

کارای زیبایی دارید
فقط لطفا به قوانین توجه کنید

برای هر کاره نظر خواهی شما باید عکس وایر فریم کار رو هم در پستتون قرار بدید
ممنونم ;)

/.,mnb
27-12-2009, 13:06
سلام.

خیلی زیبا و جالب شدند دوست عزیز.

پیروز باشید.

@pooy
27-12-2009, 15:04
سلام

پیره مرده خیلی باحاله
شبیه پیریه تو وارکرافت شده
ایول

SSS_HHH_OOO
27-12-2009, 16:26
ایول کارت عالیه
خیلی خوبه مدلات
بابابزرگت از همش بهتره:دی

Codename 77
27-12-2009, 16:29
سلام ...
می گم علی جون خوب واسه هر کدوم یه تاپیک می زدی اینجوری بهتر می شد ....
بابا هادی جون ...مدیر محترم انجمن .... درسته علی آقا تو p30 تازه وارده ولی دیگه دلیل نمی شه بهشون توهین کنی بگی وایر هم بذار .... یعنی چی .... اصلا این چه رسم مسخره ای هست اینجا رسم شده ؟

ananthisnameisz
27-12-2009, 17:00
خیلی قشنگن دوست من.....تبریک بخاطر عظویتت.:46:

Sorosh MAX
27-12-2009, 17:12
سلام ! آفرین دوست عزیز ، کارات قشنگن ، خوش اومدی ...

درسته علی آقا تو p30 تازه وارده ولی دیگه دلیل نمی شه بهشون توهین کنی بگی وایر هم بذار .... یعنی چی .... اصلا این چه رسم مسخره ای هست اینجا رسم شده ؟

دوست من ، مگه هادی چی گفته که توهین شده باشه ؟ این یکی از قوانین انجمنه و همه باید رعایت کنن ، هر کسی هم که رعایت نکنه بهش تذکر داده میشه ...

Codename 77
27-12-2009, 17:39
دوست من ، مگه هادی چی گفته که توهین شده باشه ؟
حاج سروش .... منم نگفتم که هادی چیزی گفته .... ولی ببین کسایی که اینجا میان که تازه کار یا دزد نیستن که همه اش میگین وایر بذارین ....

b3dnet
27-12-2009, 18:13
حاج سروش .... منم نگفتم که هادی چیزی گفته .... ولی ببین کسایی که اینجا میان که تازه کار یا دزد نیستن که همه اش میگین وایر بذارین ....

دوست عزیز خوده هادی جان بعد این همه سال که داره فعالیت میکنه برای تمام کارهاش وایر هم میزاره...
این ربطی به توهین نداره...(گذاشتن وایر قانونه و قانون باید رعایت بشه.) :11:
-----------------------------

دوست عزیز کارهات خیلی قشنگ شده
مخصوصا کارکتر اول و ماشینت

Borhan72
27-12-2009, 18:23
ولی ببین کسایی که اینجا میان که تازه کار یا دزد نیستن که همه اش میگین وایر بذارین ....
داداش محمد واير گذاشتن جزو قوانينه....
بعد ما نميگيم كه ايشون مدلاش آمادس كه....
ما برای چيزای ديگه ای كه بچه ها ميدونن ميگيم.....
يكيش اينه كه بشه در مورد مادلينگ كارش هم نظر داد و يا از روی وايرش شايد بخواد كسی بسازه اون مدل رو يا.....

Colossus
27-12-2009, 19:23
با با بیخیال دعوا نکنید .....ممنون از تمام تعریف ها و خوش آمد گویی های دوستان....ببخشید من نمی دونستم با ید از وایر استفاده کنم که نمی دونم چیه :31:ولی حتما تو کار های بعدی استفاده می کنم.بازم ممنون از همگی.....:40:

hrgh2
28-12-2009, 12:03
آفرین رفیق
کارهات خیلی قشنگند
مدل اولت هم جزئیاتش یعنی کمربند و اینجور چیزا رو خیلی خوب کار کردی
فقط به نظرم hdri ی که واسهماشینت گذاشتی گزینه حوبی نیست و میتونستی از تصاویر منایبتری استفاده کنی که رفلکتش روی بدنه بهتر باشه

OM3D
29-12-2009, 19:24
یعنی چی .... اصلا این چه رسم مسخره ای هست اینجا رسم شده ؟

این رو من هم قبول دارم..
تو هیچ جای دنیا این رسم نیست که اگه وایر نزاری یا تاپیکت بسته بشه یا بهت تذکر بدن...
طرف دوست داشت میزاره ...نداشتم نمیزاره...
شما ها هم اصل رو ول کردین چسبیدین به فرعا...!!!

دوست عزیز خوده هادی جان بعد این همه سال که داره فعالیت میکنه برای تمام کارهاش وایر هم میزاره...

(گذاشتن وایر قانونه و قانون باید رعایت بشه.)
قانونه ... ولی خیلی مذخرفه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OM3D
29-12-2009, 19:32
سلام علی جان...
ورودت به انجمن رو هم تبریک میگم...:40:
کارهات هم خیلی خوبه....موستانگت که عالیه ( از نظر مدل سازی..متریال و رندر رو من نظر نمیدم چون زیاد روش تخصص ندارم...)
اون کار اولت هم جزییاتش رو خیلی خوب در آوردی...در کل اگه ادامش بدی کار خوبی میشه...
کارهای فانتزیت هم خیلی قشنگن...رو کارهای فانتزی زیاد نمیشه نظر داد چون دقیقاً با روهیات سازندش رابطه داره...و هر کسی میتونه هر طور که خواست بزاره...فقط یه سری قانون های کلی داره که زیاد چیز خاصی نیست و تو کارهای تو هم رعایت شده....

در کل منتظر کارهای بهتری ازت هستیم..
معلومه که میتونی یه مدلساز قوی بشی...البته اگه پشت کار داشته باشی...:46:

SSS_HHH_OOO
29-12-2009, 19:32
این رو من هم قبول دارم..
تو هیچ جای دنیا این رسم نیست که اگه وایر نزاری یا تاپیکت بسته بشه یا بهت تذکر بدن...
طرف دوست داشت میزاره ...نداشتم نمیزاره...
شما ها هم اصل رو ول کردین چسبیدین به فرعا...!!!

قانونه ... ولی خیلی مذخرفه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینقدر ماشالا بچه ها همه پاک بودن یه مدت که همه کارای دزدی رو به اسم خودشون میذاشتن دلیل وایر گذاشتن هم همنیه
یه دلیل دیگش هم اینه که ما اینجا چیزی یاد میگیریم چیزی هم یاد میدیم وایر میتونه بعضی وقتا آموزنده باشه برای افراد

OM3D
29-12-2009, 19:44
این رو قبول دارم که یه سری کارهای پیچونکی میزارن...اینم قبول دارم که از رو وایر به قدرت مدلساز میشه پی برد و کلی پیز از روش یاد گرفت...
ولی به نظر من اینقدر نباید سخت گیری بشه....

Codename 77
29-12-2009, 21:08
سلام ....
خوبه که بحث همین طور در آرامش ادامه پیدا کنه ...
اما با وجود تمام اینا دلیل نمی شه این یه قانون باشه ..... ببینید تقریبا تو همه سایت ها با spam برخورد می شه .... ولی اینجا قربونش برم همین جوری فله ای Spam میدن ..... تو همین CGSociety بعضی ها هستن که 5 یا 6 ساله عضو هستن اما تعداد پست هاشون 500 یا 600 تا هست .... اما اینجا به خاطر اینکه بخوای Rank ات بره بالا همین جوری پست بدی ... در نتیجه از کاربر فعال انجمن تبدیل می شی به کاربر الاف انجمن .... به نظر من اگه چیزی می خواد قانون بشه باید یه چیز سازنده باشه نه چیزهای پیش پا افتاده ای مثل گذاشتن یا نذاشتن وایر فریم .... من گذاشتن وایر قبول دارم اما اینو که یا وایر بذار یا وگرنه تو دزدی رو نه ....

maxya
30-12-2009, 02:54
خيلي خوب شده كارات
قشنگ كار مي كني
موفق باشي...ادامه بده

Farzad.wow
30-12-2009, 20:36
سلام ....
کارای خیلی قشنگی هستن .....
البته منم با صحیت هایی که شده موافقم ..... بهتره رو چیزایی دیگه ای حساسیت نشون بدیم ....

قاسم آلوده
30-12-2009, 21:02
سلام ..... واقعا عای کارت پسر ...
کارت دومت رو با بلو پرینت ساختی یا نه ذهنی رفتی جلو ؟

Colossus
31-12-2009, 15:43
ممنون....تقریبا هم بلو پرینت کمکم کرد هم ذهنی ولی بیشتر با عکس perspectiv ش درگیر بودم:31: