ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

صفحه ها : 1 2 3 [4]

Mehdim
12-06-2010, 20:43
سلام، در مورد زيرنويس بگم من خودم تلويزويون رو آپديت كردم به ورژن 2005 بعدش اين مشكل به وجود اومد ورژن اوليه اين مشكل رو نداشت. البته بايد تماس بگيرم كه بيان 2006 رو نصب كنند، شما اين مشكل رو با كدوم ورژن داريد؟

peyyyman
12-06-2010, 23:58
با سلام خدمت شما و ممنون از اینکه راهنمایی مفیدی در سایت قرار می دهید .
اگه میشه اسم نرم افزار و نحوه تغییر صدا را توضیح بدید ممنون میشم . من یه سری فیلم و شو دارم که اینطوری و صدا نداره .

درود دوست گرامی

نرم افزار AVS-Video-ReMaker که دوست عزیز محبت کردند معرفی کردند یکی از راه های کانورت سریع هست . از معایب این نرم افزار هم عدم پشتیبانی از صدای 5 کاناله هست و خروجی شما از این نرم افزار استریو خواهد بود .
یک مطلب دیگر اینکه فایل های اچ دی تک فایل رو وقتی با این نرم افزار کانورت کنید در پلیر B650 پخش نمی شند . یعنی فیلم شما باید چند پارته باشد . نرم ا فزار هایی دیگری هم هستند که صدای AC3 رو برای MKV پشتیبانی می کنند و کانورت سریعی دارند ، چون قبلا دوستان گذاشتند توضیح بیشتر نمی دم .

karikator
13-06-2010, 20:40
با سلام خدمت همه من lcd samsung c550 دارم و وقتي باهاش از طريق usb فيلم با فرمت mkv ميبينم زيرنويس فارسيش كه srt هست عجق وجق مياد
لطفا كمك كنيد

alizali
13-06-2010, 21:29
سلام، در مورد زيرنويس بگم من خودم تلويزويون رو آپديت كردم به ورژن 2005 بعدش اين مشكل به وجود اومد ورژن اوليه اين مشكل رو نداشت. البته بايد تماس بگيرم كه بيان 2006 رو نصب كنند، شما اين مشكل رو با كدوم ورژن داريد؟

عدد ورژن عدد توی خط دومه دیگه درسته؟
ورژن من 2006 هستش

memit
13-06-2010, 22:18
درود
ممکنه یکی تفاوتها یا یه عبارتی برتری های C650 نسبت به b650 رو بگه؟

t_tanhayam
13-06-2010, 23:11
درود
ممکنه یکی تفاوتها یا یه عبارتی برتری های C650 نسبت به b650 رو بگه؟

در usb ساپورت فايل هايي كه صداي DTS دارند
افزايش كنتراست 50000 تايي
تفاوت در ديزاين وتقريبا حذف قرمزي پايين پنل و TOC
افزودن SAMSUNG APP و all share
منوي كمي متفاوت تر مخصوصا در MEDIA PLAYER
عده اي بر اين معتقدند كه از نظر تصوير بهتر شده
ولي من نظر شخصيم اينه كه B650 هنوز سرتره مخصوصا توي رنگها ومشكي عميق

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته لازم به ذكر دوست خوبمون اقاي GUTS هم در اين مورد توضيحاتي داده اند با تشكر از ايشان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hesam 63
14-06-2010, 02:25
با سلام
سوالی داشتم
من یه 22 b690 دارم ... می خواستم ببینم این ال سی دی هم جزو دسته b690 با همان خصوصیات مدل های بزرگتر قرار می گیره یا مدلی است که شرکت سام سرویس در ایران تولید می کنه .
بعد می خواستم ببینم مشکل زاویه دید در تمام ال سی دی ها وجود داره یا فقط مربوط به مدل 22 هست چون فروشنده ای به من گفت مدل های بالاتر این مشکل رو ندارن .
متاسفانه من کمی مبتدی هستم . برای ارائه تصویر خوب با توجه به پخش تلویزیونی ایران چه تنظیماتی رو باید به کار ببرم ؟ و البته هر چیز مفیدی هم که به نظر تون می رسه ممنون می شم بفرمایید .
با تشکر

t_tanhayam
14-06-2010, 10:26
با سلام
سوالی داشتم
من یه 22 b690 دارم ... می خواستم ببینم این ال سی دی هم جزو دسته b690 با همان خصوصیات مدل های بزرگتر قرار می گیره یا مدلی است که شرکت سام سرویس در ایران تولید می کنه .
بعد می خواستم ببینم مشکل زاویه دید در تمام ال سی دی ها وجود داره یا فقط مربوط به مدل 22 هست چون فروشنده ای به من گفت مدل های بالاتر این مشکل رو ندارن .
متاسفانه من کمی مبتدی هستم . برای ارائه تصویر خوب با توجه به پخش تلویزیونی ایران چه تنظیماتی رو باید به کار ببرم ؟ و البته هر چیز مفیدی هم که به نظر تون می رسه ممنون می شم بفرمایید .
با تشکر

معمولا هر چي اينچ كمتر ميشه يك سري امكانات كم ميشه يا كم رنگ تر ميشه نسبت به اينچ هاي بالاتر
مثلا كنتراست يا رسپانس تايم و هرتز و...
در مورد زاويه ديد هم همينطور البته چون 22 اينچ هست و كوچيكه اينطوره ولي د ركل توي اينچ هاي بالا واقعا زاويه ديد بهتر شده مخصوصا توي b650
در مورد تصوير وبهينه كردن بحث سليقه اي ميشه باز بستگي به خودتون داره بينيد تصوير روشن دوست دارين يا تيره پر رنگ يا كم رنگ شارپ يا سافت و ....

alizali
14-06-2010, 12:46
واسه اون مشكل زيرنويس كهمن مطرح كردم كسي راه حلي نداره؟

t_tanhayam
14-06-2010, 13:18
واسه اون مشكل زيرنويس كهمن مطرح كردم كسي راه حلي نداره؟

علي اقا دوست گرامي عنوان شد كه اين مشكل مربوط بخ b650 هست و گويا در c650 برطرف شده
البته احتمال داره بتونيد با اپديت فريمورتون مشكل رو حل كنيد كه اصلا توصيه نميشه

whitewolf
14-06-2010, 14:09
با سلام
سوالی داشتم
با تشکر

مشکل زاویه دید در تمام ال سی دی ها و پلاسما ها وجود داره که البته بسته به نوع مدل و مارک TV کم و زیاد بینشون هست.
سام سرویس TVهای کم اینچ تر سامسونگ رو خودش توی کارخونه شهاب در کرج می سازه (چند تا فروشنده سامسونگ هم تصدیق کردن). و TV های با اینچ بالاتر رو باز هم توی همون ارخونه اینبار مونتاژ می کنه. برای همین هم اسمش رو گذاشتن B690. برخلاف اسم اصلیش که B650 هست. این طوری علاوه بر ارزون شدن واردات (چون این طوری قطعات رو جدا جدا وارد می کنن و دیگه تعرفه های سنگین TV شاملش نمیشه) جلوی قاچاق هم گرفته میشه که البته مورد دوم رو کور خوندن:5: البته این جوری جیب مشتری هم بیشتر خالی میشه :41:

حالا اگه دیدین مدل های با اینچ کمتر بعضی از مشخصات اینچ های بالاتر رو نداره تعجب نکنید :18:

برای پخش خوب تصاویر (چه کانال های ایران چه هر کشوری) اولا باید از شر انتن خلاص بشی. بعدش هم اگه TVت گارانتی داره هنوز، زنگ بزن VIP سامسونگ بگو بیاین تنظیمات تصویر و صدای تلویزیونم رو تنظیم کنین. اگرم نه که بچه های همین تالار می تونن کمکتون کنن.

alizali
14-06-2010, 15:58
علي اقا دوست گرامي عنوان شد كه اين مشكل مربوط بخ b650 هست و گويا در c650 برطرف شده
البته احتمال داره بتونيد با اپديت فريمورتون مشكل رو حل كنيد كه اصلا توصيه نميشه
من هم میدونم تو c650 درست شده
و گفتم هم که ورژنم 2006 هستش و پرسیدم کسی میدونه ورژن بالاتری داره و آیا ارتقا داده که مشکل حل بشه

Mehdim
15-06-2010, 09:55
من هم میدونم تو c650 درست شده
و گفتم هم که ورژنم 2006 هستش و پرسیدم کسی میدونه ورژن بالاتری داره و آیا ارتقا داده که مشکل حل بشه

ورژن بالاتر وجود نداره! فكر كنم يه كم امضا جمع كردن كار بدي نباشه!

t_tanhayam
15-06-2010, 11:31
ورژن بالاتر وجود نداره! فكر كنم يه كم امضا جمع كردن كار بدي نباشه!

فكر خوبيه كاري كه دوستان براي اضافه كردن ساپورت زبان فارسي در wd كردند
ولي معمولا جوابگو نيستند متاسفانه :41:

^^ HAMID ^^
19-06-2010, 14:03
دوستان motion blur تو این تی وی به خصوص موقع فوتبال دیدن رو اعصابه ! کاری نمیشه کرد ؟

Mehdim
19-06-2010, 17:43
دوستان motion blur تو این تی وی به خصوص موقع فوتبال دیدن رو اعصابه ! کاری نمیشه کرد ؟

فكر كنم ديگه توقع فوتبال رو از ال سي دي اونم احتمالا با آنتن نبايد داشته باشيم، البته من هم همين مشكل رو دارم.

ebi66_boukan
19-06-2010, 20:59
یعنی چه جوریه که رو اعصاب راه میره؟؟؟

^^ HAMID ^^
19-06-2010, 21:57
فكر كنم ديگه توقع فوتبال رو از ال سي دي اونم احتمالا با آنتن نبايد داشته باشيم، البته من هم همين مشكل رو دارم.

من تصویر رو از ماهواره می گیرم . اون به کنار تصویر فول اچ دی رو از usb هم پخش میکنم اینو حس میکنم ... نمیدونم مثل اینکه همه ال سی دی ها اینطورین ؟

یعنی چه جوریه که رو اعصاب راه میره؟؟؟

حالا شاید من اعصابم ضعیفه یا من خیلی حساس شدم :دی. تو تصاویر پر جزییات و متحرک به خصوص فوتبال وقتی دوربین ثابته جزییات چمن قشنگ معلومه ولی وقتی دوربین شروع به حرکت میکنه زمین بلور میشه البته زیاد نیست ولی دیده میشه به هر حال !

CHEGUEVARA.
19-06-2010, 22:02
سلام
چرا وقتی با usb فیلم میبینم زیر نویسش نمیاد.....؟؟؟؟:19:
40 روزی میشه که lcd مو خریدم......!!!!

t_tanhayam
19-06-2010, 22:05
سلام
چرا وقتی با usb فیلم میبینم زیر نویسش نمیاد.....؟؟؟؟:19:
40 روزی میشه که lcd مو خریدم......!!!!

توي قسمت caption setting بر روي on هست؟

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

من تصویر رو از ماهواره می گیرم . اون به کنار تصویر فول اچ دی رو از usb هم پخش میکنم اینو حس میکنم ... نمیدونم مثل اینکه همه ال سی دی ها اینطورین ؟

حالا شاید من اعصابم ضعیفه یا من خیلی حساس شدم :دی. تو تصاویر پر جزییات و متحرک به خصوص فوتبال وقتی دوربین ثابته جزییات چمن قشنگ معلومه ولی وقتی دوربین شروع به حرکت میکنه زمین بلور میشه البته زیاد نیست ولی دیده میشه به هر حال !

من از خروجي hdmi كارت گرافيك ميگيرم تصوي رو و فوتبال رو هم از mondiale ميبينم بلور خيلي كمه تقريبا حذف شده در سطح خيلي خوبي

frankval
21-06-2010, 14:21
ممکنه یک نفر لطف کنه بگه چر این b690 من فقط فرمت VOB را ساپورت می کند؟من هر چی فیلم با فرمت AVI یا MKW ریختم رو فلش نخوند که نخوند.فلش رو هم فرمت کردم وی بی فایده بود.چه کار کنم؟تو دفترچه اش نوشته AVI یا MKW را ساپورت می کند.تو تنظیمات کار خاصی باید انجام بدم؟یا تلویزیونم مشکل داره؟
خیلی ممنون می شم اگه کسی بتونه و لطف کنه منو راهنمایی کنه!

t_tanhayam
21-06-2010, 16:10
ممکنه یک نفر لطف کنه بگه چر این b690 من فقط فرمت VOB را ساپورت می کند؟من هر چی فیلم با فرمت AVI یا MKW ریختم رو فلش نخوند که نخوند.فلش رو هم فرمت کردم وی بی فایده بود.چه کار کنم؟تو دفترچه اش نوشته AVI یا MKW را ساپورت می کند.تو تنظیمات کار خاصی باید انجام بدم؟یا تلویزیونم مشکل داره؟

سلام دوست عزيز بله فرمت dvd‌ها رو كه همون vob هست اجرا ميكنه
در مورد اجراي بقيه فرمت ها نبايد مشكل خاصي باشه
مطمئن هستيد فايلهاتون مشكل ندارند ؟ فرمت فلشتون چيه?با قالب هاي استاندارند فرمت كردين مثل ntfs وfat ؟

frankval
21-06-2010, 16:40
فرمت vob را اجرا می کنه ولی فرمت AVI یا MKW را اجرا نمی کنه!فرمت فلشم Fat32 است ولی کامپیوترم ntfs است.من با نرمافزار HP USB Disk Storage Format Tool که فرمت فت 32 را هم پشتیبانی می کنه فلشم رو فرمت کردم ولی نمی دونم چرا غیر از vob فرمتهای دیگه رو پخش نمی کنه؟

peyyyman
21-06-2010, 19:03

دوست عزیز پلیر پنل دو فرمتی که نامبردید رو می خونه . با هر دو فرمت Fat32 و NTFS هم مشکلی ندارد . بررسی کنید مشکل کار از کجاست . یک احتمال نبودن پسوند هست . حتما دقت کنید به این صورت XXX.mkv باشه اگر مطمئن هستید فایلی رو که مشکل دارید بذارید تا بررسی بشه .

t_tanhayam
21-06-2010, 20:20
دوست عزیز پلیر پنل دو فرمتی که نامبردید رو می خونه . با هر دو فرمت Fat32 و NTFS هم مشکلی ندارد . بررسی کنید مشکل کار از کجاست . یک احتمال نبودن پسوند هست . حتما دقت کنید به این صورت XXX.mkv باشه اگر مطمئن هستید فایلی رو که مشکل دارید بذارید تا بررسی بشه .

البته تست نكردم هارد رو اگه ntfs نباشه نميشناسه مطمئن نيستم
در مورد فلش همينطوره فرقي نميكنه چه فرمتي باشه يكبار با خود ويندوز معمولي فرمت كنيد
بعد دوباره فايلهاتون رو اجرا كنيد ببينيد مشكل كجاست
به قول دوستمون به پسوند فايلها دقت كنيد

rezaazizi1980
22-06-2010, 09:43
سلام بچه ها تو رو قران به من کمک کنید من یه 690 گرفتم با گارانتی همه چیزش خوبه ولی دیشب خواستم از اینترنتش استفاده کنم که نشد من یه کابل از پشت مودم زدم به ال سی دی وبعد کلید اینترنتو زدم ولی پیغام مییده شبکه منو حمایت نمیکنه وبعد رفتم تویه منو وتنظیمات شبکه رویه اتو ماتیک بود ومن زدم تست شبکه که پیغام داد همه چیز درسته ومشکلی ندارم .لطف کنید منو راهنمایی کنید دارم دق میکنم

rezaazizi1980
22-06-2010, 09:44
کسی میتونه بگه چکار باید بکنم تویه تنظیمات مخفی هم رفتم وهمه چیز درست بود لطفا کمکم کنید

rezaazizi1980
22-06-2010, 09:46
اگه کشورو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد از گارانتی خارج نمیشه کسی جواب گو هست با وی اای پی هم تماس گرفتم گفتند اصلا اینترنت توی ایران کار نمیکنه چون فیلتره اینو میگن کمک کمک کمک

starpars
22-06-2010, 18:28
اگه کشورو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد از گارانتی خارج نمیشه کسی جواب گو هست با وی اای پی هم تماس گرفتم گفتند اصلا اینترنت توی ایران کار نمیکنه چون فیلتره اینو میگن کمک کمک کمک
سلام عضویتت توی فروم رو بهت تبریک میگم
اون vip بهت دروغ گفته چون چیزی سرش نمیشه این حرفارو بهت زده شما کارای زیر رو انجام بده :
در مورد internet@tv وقتی میگه سرویس پشتیبانی نشد با سرویس دهنده محلی تماس بگیرید . این مربوط به تنظیمات منوی سرویس هست.
برای ورود به منوی سرویس (منو مخفی)
وقتی تلوزیون در حالت STANDBY هست این دکمه ها رو میزنی
info----->menu----->mute----->power

در منوی سرویس در بخش Options پارامتر MediaLink Type باید دارای مقدار InfoLink On باشد
سپس به منوی Control و سپس SubOptions رفته
پارامتر Infolink Country باید هرچیزی بجز None باشد.
برای اطلاعات بیشتر میتونی به تاپیکی که توی امضام هست بری:

ma_1356
22-06-2010, 18:33

من الان حدود 6 ماهه که این tv رو دارم ،مشکل منم همینه مشکل از بُرد Lan دستگاهست، متاسفانه سامسونگ متخصصاش .... من توی مشهد تلفنی با یکیشون درگیر شدم ،چون چرند میبافت تا حال هم از خیرش گذشتم،
تاپیک رو از اول یه بار بخون کمکت میکنه در مورد کابل و توضیح داده شده ولی احتمال میدم از همون برد لن باشه.

seeb_sh
22-06-2010, 21:29
دوستان آخرین فریم ور b690 چیه؟من تصمیم گرفتم اینو بگیرم.موقع خرید از کجا میشه متوجه شد فریم ورش چیه؟ و آیا این مشکل لن که دوستان مطرح کردن هنگام خرید هم میشه امتحانش کرد یا نه؟
یه سوال دیگه: من 40 رو میخوام بگیرم , از فاصله 2.5 متری حدودا پیکسلاش مشکل پیدا نمیکنه ؟کیفیتش خوب هست؟ برای شبکه های هاتبرد و نیل و... و با ----- xcruzer-persianbox ?????
ممنون

Mehdim
23-06-2010, 07:14
دوستان آخرین فریم ور b690 چیه؟من تصمیم گرفتم اینو بگیرم.موقع خرید از کجا میشه متوجه شد فریم ورش چیه؟ و آیا این مشکل لن که دوستان مطرح کردن هنگام خرید هم میشه امتحانش کرد یا نه؟
یه سوال دیگه: من 40 رو میخوام بگیرم , از فاصله 2.5 متری حدودا پیکسلاش مشکل پیدا نمیکنه ؟کیفیتش خوب هست؟ برای شبکه های هاتبرد و نیل و... و با ----- xcruzer-persianbox ?????
ممنون

2.5 رو اگر 3.5 كنيد بهتره، از فاصله 2.5 متري يه كوچولو مشكل پيش مياد.

m_jasour
23-06-2010, 07:25
ممنون
آخرین ورژن 2006 است.
برای تست LAN وارد منو و سپس Settings بشید و گزینه Network رو انتخاب کرده و روی Network Test اوکی کنید.
اگر در پنجره ای که باز میشه، جلوی mac address یک سری عدد و حرف نوشت و تیک خورد، کارت شبکه مشکلی نداره. بقیه گزینه ها وقتی تیک میخورن که تنظیمات شبکه رو انجام بدید.
اما اگر جلوی mac address ضربدر زد و نوشت mac address fail ، اونوقت مشکل داره.
حتما موقع خرید، یا وقتیکه نصاب داره تلویزیون رو نصب میکنه، این مورد رو تست کنید و در صورت مشکل دار بودن، تلویزیون رو تحویل نگیرید.

r_safir
23-06-2010, 09:25
من خوندم که از LAN این LCD ها میشه برای تماشای فیلمهای تو کامپیوتر هم استفاده کرد.آیا صحت داره؟

t_tanhayam
23-06-2010, 10:40
من خوندم که از LAN این LCD ها میشه برای تماشای فیلمهای تو کامپیوتر هم استفاده کرد.آیا صحت داره؟

در واقع كارش همينه ديگه ايجاد شبكه بين tv و pc و share فايلهاي كامپيوتر روي tv

michelll1
30-06-2010, 13:56
سلام دوستان
مدتی به دلیل امتحانات از این مطالب دور بودم .به نظرم یه مطلب خاص جاش خالیه
در خصوص بحثهای پیرامون مقایسه ،ارجحیت وخصوصیات این مدل(B650) با مدلهای جدید باید به یک نکته ظریف دقت کنید.
تصور کنید یک شرکت تقریبا نوظهور در دنیای وسایل صوتی وتصویری وارد میشه وباید با رقبایی که دراین عرصه بودند ونامدار ومعروف هستند رقابت کنه تمام توان مهندسی وعلمی خودش رو بکار میگیره تا بتونه محصولات جدید با کیفیت برندهای معروف وحتی بالاتر رو ایجاد کنه.تولیدیک تلویزیون شامل صفحه نمایش مدارات سخت افزاری (گیرنده های امواج،تقویت کننده ها،مبدلها و....) ،توان مصرف وجزئیات دیگه ای میشه که وقتی این شرکت نوظهور پا به عرصه رقابت میگذاره طبق قانون تجارت در نقطه خاصی به اوج نتایج خود میرسه اگر شما مدیر این شرکت بودید در آن زمان چه میکردید؟
بدون شک برای برابر شدن وحتی جلو افتادن از رقیبان خود بالاترین وبهترین دستاورد خود که محصولی با کیفیت نهایی بود را وارد بازار میکردید.
اما گام دوم در این رقابت ،سرپا ماندن در این میدان است پس بعد از رسیدن به اوج معمولا باید به جزئیات آن محصول بپردازید و امکانات جانبی یا ظاهری آنرا هرازچندگاهی دست کاری کرده ونام جدیدی وارد بازار کنید تا استفاده کنندگان به لحاظ روانی احساس در اوج بودن وبه اصطلاح زنده بودن شرکت مطلوبشان را داشته باشند.
B650 یا همان B690 در این دوران نقطه اوج شرکت سامسونگ به شمار میرود و دستکاری با مقادیر کنتراست و تعداد ورودی وخروجیها و چیزهای از قبیل پشتیبانی از فرمتهای فلان وفلان که برخی ترفندهای نرم افزاری وبرخی جزی کاریهایی در سخت افزار هست همان زنده نگه داشتن برترین محصول میباشد که با نامهای سری C و یا نسل LED در بازار نام گرفته اند.
واقعیت این است که در زمان حاضر کیفیت رنگ و تصویر در نسل تلویزیونهای موجود با کیفیت عالی به مرز STOP رسیده برای همین این شرکتها سعی دارند با وارد شدن به عرصه تصاویر سه بعدی3D ادعای زنده بودن خود را اثبات کنند که بحث آن هم خارج از حوصله است ودرواقع فعلا یه دروغ بیشتر نیست.
پس به عنوان یک تلویزیون ایده آل وکامل از لحاظ کیفیت تصویر با امکانات جانبی نسبتا مدرن B690یک انتخاب ارجح وبه مراتب حتی بالاتر از نوادگان جدید خود (LED) میباشد.
موفق باشید

michelll1
06-07-2010, 08:34
قابل توجه دوستان عزیز
درادامه مطلبی که چند روز پیش و درپست قبلی خدمت شما عرض کردم، امروز در سایت فروشگاه مرکزی سامسونگ نکته جالبی به چشم خورد که دقیقا صحت مطلب قبلی بنده رو تائید کرد.
بعد از مدل 40b690 با قیمت 1789000 تومان در لیست ال سی دی های این فروشگاه که آخرین مدل چهل بود نام جدید LA40C685 به چشم میخوره تا اینجا به نظر میرسه که اتفاق جدیدی روی داده وقتی به قیمت آن نگاه میکنید احساس میکنید که اتفاق جدیدتری افتاده و افت قیمت پیش اومده و مبلغ 1459000 رو میبینید ولی وقتی یه دقت جزیی انجام بدین متوجه میشین که قیمت قبلی b690 ،1789000 منهای قیمت هدیه آن که یه سینما خانواده به قیمت 330000 تومان بود وخود نمایندگی ها هم به درخواست خریدار حذفش میکردن میشد 1459000 و این ال سی دی جدید بدون هدیه همین قیمت رو داره پس درواقع قیمت این دو مدل یکی هست .
متاسفانه بادیدن جزئیات مدل جدید به جای پیدا کردن نکته مثبت متوجه یه نکته منفی کوچک هم شدم که البته مهم نیست ولی مصرف برق مدل جدید 10 وات بیشتر شده .
امیدوارم اطلاعات ارائه شده در دو پست قبلی بنده برای همیشه تو ذهنتون باقی بمونه و قاعده بازی همه شرکتهای تجاری رو همیشه در انتخاب مدل وقیمت وسایلتون مرور کنید تا به انتخاب صحیح نزدیک بشید.
در اینجا،( آنچه گرانتر است حتمادلیل بر بهتر بودنش نیست وآنچه آخرین مدل ارائه شده میباشد نیز همچنین).(فراموش نکنید)

t_tanhayam
06-07-2010, 09:26
با تشكر از شما دوست عزيز
در بسياري از موارد بنده كاملا با حرف شما موافقم همينطوره جديد بودن لا جرم دليل بر بهتر بودن نيست
ولي نقيض اين قضيه هم حاكمه قديمي بودن دليل بر بهتر بودن هم نيست
در خيلي از موارد استفاده از تكنولوژي ها جديد سبب بهبود در كارايي و رفع خيلي از نواقصي كه در مدل هاي پيشين بوده ميشه

michelll1
07-07-2010, 07:55
یه مشکل دارم امیدوارم یکی از اساتید زودتر پاسخ بده
یه ----- قدیمی sky1a دارم نمیدونم تاچه حد معرف حضور اساتید هست ، مشکل من عدم اطلاع از چگونگی ساپورت کابل کمپوننت برای اتصال این ----- به ال سی دی هست چون بیشتر اوقات به شدت نیاز به استفاده حالت تصویر در تصویر دارم تا بتونم درحین استفاده از sat از برنامه های تلویزیون هم اطلاع داشته باشم واین قابلیت فقط درحین استفاده از component و hdmi امکان پذیر هست.
پشت ----- به دلیل قدیمی بودن پورت HDMI که نیست اما چهار تا جای فیشهای ویدئویی داره که درحالت عادی با کابلهای ویدئویی سه سر معمولی دارم از سه تای ،آنها استفاده میکنم چهارمی رنگش مشکیه .میخوام بدونم آیا میشه به نحوی از کابل کمپوننت برای اتصالش با کمک همون چهارمی استفاده کنم چون تا جایی که بنده میدونم کمپوننت یا پنج سر هست یا سه سر.لطفا اگر کسی میدونه این مشکل راه حل داره یا نه راهنمایی کنه .بسیارممنون

t_tanhayam
07-07-2010, 09:17
یه مشکل دارم امیدوارم یکی از اساتید زودتر پاسخ بده
یه ----- قدیمی sky1a دارم نمیدونم تاچه حد معرف حضور اساتید هست ، مشکل من عدم اطلاع از چگونگی ساپورت کابل کمپوننت برای اتصال این ----- به ال سی دی هست چون بیشتر اوقات به شدت نیاز به استفاده حالت تصویر در تصویر دارم تا بتونم درحین استفاده از sat از برنامه های تلویزیون هم اطلاع داشته باشم واین قابلیت فقط درحین استفاده از component و hdmi امکان پذیر هست.
پشت ----- به دلیل قدیمی بودن پورت HDMI که نیست اما چهار تا جای فیشهای ویدئویی داره که درحالت عادی با کابلهای ویدئویی سه سر معمولی دارم از سه تای ،آنها استفاده میکنم چهارمی رنگش مشکیه .میخوام بدونم آیا میشه به نحوی از کابل کمپوننت برای اتصالش با کمک همون چهارمی استفاده کنم چون تا جایی که بنده میدونم کمپوننت یا پنج سر هست یا سه سر.لطفا اگر کسی میدونه این مشکل راه حل داره یا نه راهنمایی کنه .بسیارممنون

فكر ميكنم اون فيش پشتي مربوط به كواكسيال باشه

michelll1
07-07-2010, 10:08
فكر ميكنم اون فيش پشتي مربوط به كواكسيال باشه
ضمن تشکر زیاد فکر نمیکردم به این سرعت عنایتی بشه .
کواکسیال شبیه ورودیهای فیش ویدئویی ویا همون کمپوننت نیست و شبیه جای آنتن هست پس ورودی چهارمی که فعلا علامت سئوال شده ورنگش مشکیه نمیتونه کواکسیال باشه
تشریح کامل موقعیت اون چهار ورودی بدین ترتیبه دوتای بالایی به ترتیب کنارشون نوشته Audio(R) , Video ودوتایی پاییی Audio(L) , SPDIFکه درحال حاضر من به جز اونی که رنگ مشکی داره با اسم SPDIF دارم از سه تای دیگه از طریق ورودی AV ال سی دی رابطه برقرار میکنم .شاید SPDIF که دقیقا مشابه همون ورودیهای ویدئو هست بتونه نقش ارتباطی با کالبهای کمپوننت رو بازی کنه آیا کسی میدونه ؟
ظاهرا SPDIF مخفف Sony/Philips Digital Interface می باشد(چون توسط اين دو شركت توسعه داده شده: سوني و فيليپس)در واقع میشه گفت درگاه SPDIF يک اتصال ديجيتال صوت است که برای استفاده از این فناوری باید خروجی آن را حداقل به یک Decoder Dolby 5.1 متصل کردبرای ارتباط کمتر از 10 متر از طریق کابل کواکسیال با مقاومت 75 اهم به کمک فیش RCA باید استفاده کرد.بگذریم اینها همه اطلاعات عمومی بود
اگه بایه کابل کمپوننت سه سر ال سی دی و ----- رو به هم وصل کنم جواب میگیرم یا تعریف انتقال بین هررشته از کابل فرق داره ؟

t_tanhayam
07-07-2010, 10:32
ضمن تشکر زیاد فکر نمیکردم به این سرعت عنایتی بشه .
کواکسیال شبیه ورودیهای فیش ویدئویی ویا همون کمپوننت نیست و شبیه جای آنتن هست پس ورودی چهارمی که فعلا علامت سئوال شده ورنگش مشکیه نمیتونه کواکسیال باشه
تشریح کامل موقعیت اون چهار ورودی بدین ترتیبه دوتای بالایی به ترتیب کنارشون نوشته Audio(R) , Video ودوتایی پاییی Audio(L) , SPDIFکه درحال حاضر من به جز اونی که رنگ مشکی داره با اسم SPDIF دارم از سه تای دیگه از طریق ورودی AV ال سی دی رابطه برقرار میکنم .شاید SPDIF که دقیقا مشابه همون ورودیهای ویدئو هست بتونه نقش ارتباطی با کالبهای کمپوننت رو بازی کنه آیا کسی میدونه ؟
باز هم ممنون

دوست عزيز اون خروجي صداست
spdf ميتونه هر دو مدل باشه چه اپتيكال چه كواكسيال(RCA )
در واقع خروجي براي 44KHZ 16 BIT PCM STREAM

به زبان ساده مربوط به صداست برادر :46:

michelll1
07-07-2010, 14:04
آیا میشه به کمک کابلهای مبدل مثل
AV به COMPONENT
AV به HDMI
SCART به COMPONENT
SCART به HDMI
(البته اگه یکی از این چهار تبدیل در بازاروجود داشته باشه)
دستگاه جانبی ای (مثل -----) رو به ورودی HDMI یا COMPONENT تلویزیون B650 وصل کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

t_tanhayam
07-07-2010, 15:50
آیا میشه به کمک کابلهای مبدل مثل
AV به COMPONENT
AV به HDMI
SCART به COMPONENT
SCART به HDMI
(البته اگه یکی از این چهار تبدیل در بازاروجود داشته باشه)
دستگاه جانبی ای (مثل -----) رو به ورودی HDMI یا COMPONENT تلویزیون B650 وصل کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله مبدل هايي كه موجود هست كارشون همينه منتها بايد دقت كنيد باعث افزايش كيفيت شما نخواهد شد
چون سورس شما انالوگ هست

pulad
09-07-2010, 11:33
من الان حدود 6 ماهه که این tv رو دارم ،مشکل منم همینه مشکل از بُرد Lan دستگاهست، متاسفانه سامسونگ متخصصاش .... من توی مشهد تلفنی با یکیشون درگیر شدم ،چون چرند میبافت تا حال هم از خیرش گذشتم،
تاپیک رو از اول یه بار بخون کمکت میکنه در مورد کابل و توضیح داده شده ولی احتمال میدم از همون برد لن باشه.
ببخشید من کل تاپیک رو نخوندم... خیلی زیاده، شرمنده.
من از اولین کسانی هستم که این تلویزیون رو خریدم. یعنی پیش خرید کردم! 40 اینچ.
از همون روز اول هم افتادم به جونش که این DLNAش رو راه بندازم و با هزار بدبختی راه انداختم. بعد هم اون داستان‌های یاهو ویجت ها و اینترنت و ... البته برای راه‌اندازی اونها باید کشوری که از اون فیرمور رو دانلود می‌کنید انگلیس باشه. در این صورت شما نمی تونید کانال‌های VHF و UHF رو از طریق تیونر داخلی بگیرید.
خلاصه بعد از کلی کلنجار رفتن باهاش و هی فیرمور نصب کردن، کرمش از سرم افتاد و بی خیالش شدم تا اینکه قرار شد واسه منزل پدرم هم یک تلویزیون LCD بگیرم...
حالا از اساتید دوتا سوال دارم:
1. شما فیرمور رو از کجا می‌گیرید؟ راهی پیدا کردید که هم UHF رو شه گرفت و هم Internet@TV رو داشت؟
2. برای پدرم پیشنهادش می کنید؟ بودجه تا 2ونیم میلیون.

پیشاپیش متشکرم.

pulad
10-07-2010, 17:36
آخرین ورژن 2006 است.
برای تست LAN وارد منو و سپس Settings بشید و گزینه Network رو انتخاب کرده و روی Network Test اوکی کنید.
اگر در پنجره ای که باز میشه، جلوی mac address یک سری عدد و حرف نوشت و تیک خورد، کارت شبکه مشکلی نداره. بقیه گزینه ها وقتی تیک میخورن که تنظیمات شبکه رو انجام بدید.
اما اگر جلوی mac address ضربدر زد و نوشت mac address fail ، اونوقت مشکل داره.
حتما موقع خرید، یا وقتیکه نصاب داره تلویزیون رو نصب میکنه، این مورد رو تست کنید و در صورت مشکل دار بودن، تلویزیون رو تحویل نگیرید.
این ورژن 2006 رو از کدوم سایت گرفتید؟؟ من تو سایت های خاورمیانه 2005 بیشتر ندیدم.:23:
کانال های آنالوگ خودمون رو می گیره؟ Internetش کار می کنه؟:rolleye:

dario2
20-07-2010, 17:37
سلام به همگی، امروز ال سی دی b690 مون یه مشکل اساسی پیدا کرد و اون اینکه av دستگاه از کار افتاده یعنی وقتی ----- رو با با فیشهای زرد و سفید و قرمز وصل میکنم توی لیست source گزینش نشون داده میشه ولی وقتی انتخابش میکنم میزنه no signal ، از ----- یا از فیش ها هم نیست (روی یه تلویزیون دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت) در ضمن توی منوی مخفی هم گزینه infolink country غیر فعال شده و جلوش سه تا نقطه هست (قبلا Malaysia بود) از بچه های کاربلد این تاپیک کسی میتونه کمکی بکنه؟

t_tanhayam
20-07-2010, 18:07
سلام به همگی، امروز ال سی دی b690 مون یه مشکل اساسی پیدا کرد و اون اینکه av دستگاه از کار افتاده یعنی وقتی ----- رو با با فیشهای زرد و سفید و قرمز وصل میکنم توی لیست source گزینش نشون داده میشه ولی وقتی انتخابش میکنم میزنه no signal ، از ----- یا از فیش ها هم نیست (روی یه تلویزیون دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت) در ضمن توی منوی مخفی هم گزینه infolink country غیر فعال شده و جلوش سه تا نقطه هست (قبلا Malaysia بود) از بچه های کاربلد این تاپیک کسی میتونه کمکی بکنه؟

خوب به همون مسير control/sub option/infolink country برين ودوباره انتخاب كنيد
شما منوي مخفي رو دستكاري كردين؟
اولين كاري كه به نظر ميرسه انجام بدين يكبار factory reset كنيد

dario2
20-07-2010, 20:20
خوب به همون مسير control/sub option/infolink country برين ودوباره انتخاب كنيد
شما منوي مخفي رو دستكاري كردين؟
اولين كاري كه به نظر ميرسه انجام بدين يكبار factory reset كنيد
من توی منوی مخفی قبلا هم رفته بودم و زبان رو روی فارسی گذاشتم همین infolink رو هم از تایلند رو مالزی گذاشتم و مشکلی هم پیش نیومده بود ولی الان که این مشکل رو داره اصلا گزینه infolink غیر فعال شده و قابل دسترسی نیس و جلوش هم "..." هست. یه بار هم factory reset کردم ولی تاثیری نکرد. راه دیگه ای بنظرتون میرسه؟

t_tanhayam
20-07-2010, 21:24
من توی منوی مخفی قبلا هم رفته بودم و زبان رو روی فارسی گذاشتم همین infolink رو هم از تایلند رو مالزی گذاشتم و مشکلی هم پیش نیومده بود ولی الان که این مشکل رو داره اصلا گزینه infolink غیر فعال شده و قابل دسترسی نیس و جلوش هم "..." هست. یه بار هم factory reset کردم ولی تاثیری نکرد. راه دیگه ای بنظرتون میرسه؟

والا چي بگم با اپديت فريمور شايد درست بشه
اين عكس هم مربوط به منو هست ببين تنظيمات همينطوره؟

dario2
20-07-2010, 23:57
ممنون برای این عکس ، یه تفاوت هایی توی تنظیمات هست، این عکس که شما گذاشتید مربوط به ال سی دی 46b690 هست؟ من هم از همین صفحه یه عکس گرفتم و به چند تا از تفاوت هاش اشاره کردم. تو شکل مشخص هست که گزینه های infolink country و language_Arabic غیر فعال شدن و بعضی از گزینه های دیگه هم با عکس شما فرق داره. به نظرتون جایی رو باید اصلاح کنم؟

t_tanhayam
21-07-2010, 09:16
نه عكسي كه گذاشتم مربوط به 32b650 هست
شما اون قسمت info link server type رو هم develpment بگذاريد ببينيند اتفاقي ميوفته يا نه
انتهاي ستون دوم

dario2
21-07-2010, 14:16
نه عكسي كه گذاشتم مربوط به 32b650 هست
شما اون قسمت info link server type رو هم develpment بگذاريد ببينيند اتفاقي ميوفته يا نه
انتهاي ستون دوم
نه متاسفانه درست نشد، فقط گزینه RF Mute Time رو هم از 700 به 600 تغییر دادم، اینبار صدای AV میاد ولی تصویر نداره، یعنی no signal نمیزنه ولی بازم تصویر نداره!!

t_tanhayam
21-07-2010, 18:07
نه متاسفانه درست نشد، فقط گزینه RF Mute Time رو هم از 700 به 600 تغییر دادم، اینبار صدای AV میاد ولی تصویر نداره، یعنی no signal نمیزنه ولی بازم تصویر نداره!!

شما توي set up اوليه سرويس منو ايا گزينه media link info رو on گذاشتين؟ يا خاموشه؟

dario2
22-07-2010, 00:34
شما توي set up اوليه سرويس منو ايا گزينه media link info رو on گذاشتين؟ يا خاموشه؟
بله روشنه (infolink on) راستی جالبه که اون گزینه "info link server type" که روی development گذاشتم الان دوباره چک کردم صدای تلویزیون رو از کار انداخته بود و منوی sounds کلا غیر فعال شده بود البته گذاشتمش روی operating درست شد. مطمئنا یکی از گزینه ها اشتباها عوض شده که av از کار افتاده من خودم به همون گزینه "RF Mute Time" شک دارم ولی دیگه جرئت ندارم تغییرش بدم!

t_tanhayam
22-07-2010, 09:19
بله روشنه (infolink on) راستی جالبه که اون گزینه "info link server type" که روی development گذاشتم الان دوباره چک کردم صدای تلویزیون رو از کار انداخته بود و منوی sounds کلا غیر فعال شده بود البته گذاشتمش روی operating درست شد. مطمئنا یکی از گزینه ها اشتباها عوض شده که av از کار افتاده من خودم به همون گزینه "RF Mute Time" شک دارم ولی دیگه جرئت ندارم تغییرش بدم!

مطمئنا مربوط به يكي از گزينه هاست كه دست كاري شده حتما سر فرصت از بقيه منوها عكس ميزارم برات شايد مشكلت حل شد

dario2
22-07-2010, 12:41
مرسی دوست عزیز برای کمک هاتون. اگه راه دیگه ای هم به نظرتون رسید حتما بگید. بنده مشتاقانه منتظر راهکارهای بیشتر هستم. از دیگر کاربرای محترم این تاپیک هم که ال سی دی b690 سایز "46 دارن تقاضامند است لطف کنن از صفحات منوی مخفی تی وی عکس گرفته و اینجا بذارن (هم اکنون نیازمند کمک های سبزتان هستم.) :40:

t_tanhayam
22-07-2010, 14:37
control-config option

منوي تنظيمات وروديهاست تقريبا يك نگاهي بنداز

dario2
22-07-2010, 16:19
control-config option

منوي تنظيمات وروديهاست تقريبا يك نگاهي بنداز
فرق زیادی با هم ندارن، تقریبا همه عددها یکسانن فقط :
Num of DTV = 1
HDMI HOT PLUG = enabled
HDMI Switch = SIL9287
مورد خاصی به نظر نمیاد!

MR.MAHMOOD
25-07-2010, 05:55
من زمانی که میخوام فیلم های بالا 4gb رو از طریق usb ببینم هر فیلمی رو که میرزم usb ال سی دی این پیغام رو میده که این فرمت ÷شتیبانی نمیشه اما اگه اونو به با همون حجم به ts تبدیل کنم نشون میده البته بدون صدا مثل فیلم Agora.2009.720p.BluRay.x264-BestHD و تمام فیلم های حجم بالا با قالب mkv ! می خواستم بدونم اصلا کلا این دستگاه قدرت پخش این فایل ها رو نداره یا مشکل از جای دیگست usb flash رو هم به صورت ntfs فرمت کردم چون به صورت fat با اینکه usb کاملا خالی هستاما پیغام پر بودن رو میده ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
سپاس

Ami R 940
25-07-2010, 09:41
مروز ال سی دی b690 مون یه مشکل اساسی پیدا کرد و اون اینکه av دستگاه از کار افتاده یعنی وقتی ----- رو با با فیشهای زرد و سفید و قرمز وصل میکنم توی لیست source گزینش نشون داده میشه ولی وقتی انتخابش میکنم میزنه no signal ، از ----- یا از فیش ها هم نیست (روی یه تلویزیون دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت) در ضمن توی منوی مخفی هم گزینه infolink country غیر فعال شده و جلوش سه تا نقطه هست (قبلا Malaysia بود) از بچه های کاربلد این تاپیک کسی میتونه کمکی بکنه؟

این مشکل به این دلیل هستش که مدل تلویزیون رو از منو مخفی حواست نبوده دستت خورده چنج کردی مثال 650ui بوده شما گذاشتی رو 650xx.مدل تلویزیون رو چنج کن رو زیر شاخه های 650 که فکر می کنم شامل8 زیر شاخه(ریجن) هستش یکی یکی رو هر مدل تستشون کن یکی از این چند مدل مدل اصلی تلویزیون شما هست که سازگار هستش با فریمور دیفالت.

مدل 650 یا همون 690 حدود 8 9 مدل زیر شاخه(ریجن منطقه ای) داشت تا انجا که حضور ذهن دارم.

t_tanhayam
25-07-2010, 09:53
من زمانی که میخوام فیلم های بالا 4gb رو از طریق usb ببینم هر فیلمی رو که میرزم usb ال سی دی این پیغام رو میده که این فرمت ÷شتیبانی نمیشه اما اگه اونو به با همون حجم به ts تبدیل کنم نشون میده البته بدون صدا مثل فیلم Agora.2009.720p.BluRay.x264-BestHD و تمام فیلم های حجم بالا با قالب mkv ! می خواستم بدونم اصلا کلا این دستگاه قدرت پخش این فایل ها رو نداره یا مشکل از جای دیگست usb flash رو هم به صورت ntfs فرمت کردم چون به صورت fat با اینکه usb کاملا خالی هستاما پیغام پر بودن رو میده ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
سپاس

در مورد فرمت usb خوب بايد با ntfs باشه تا شما بتوني فايل هايي با حجم بالاتر از 4 گيگ رو بريزي روش در غير اينصورت بخاطر محدوديت فرمت fat نميتوني فايل حجم بالا بريزي وبا پيغام اينكه پر مواجه ميشي
در مورد فايل هاي حجم بالا من با هارد امتحان كردم الان مشكلي نداره اما چون usb حجم بالا ندارم الان نميتونم تست كنم
ولي بهيچ وجه با mkv مشكلي نداره دوست عزيز

MR.MAHMOOD
26-07-2010, 20:41
در مورد فرمت usb خوب بايد با ntfs باشه تا شما بتوني فايل هايي با حجم بالاتر از 4 گيگ رو بريزي روش در غير اينصورت بخاطر محدوديت فرمت fat نميتوني فايل حجم بالا بريزي وبا پيغام اينكه پر مواجه ميشي
در مورد فايل هاي حجم بالا من با هارد امتحان كردم الان مشكلي نداره اما چون usb حجم بالا ندارم الان نميتونم تست كنم
ولي بهيچ وجه با mkv مشكلي نداره دوست عزيز
ممنون از پاسختون
امروز یه هارد wd 320 gb گرفتن اما باز فیلم رو نمی تونه پخش کنه و پیغام میده که فیلمی در دستگاه وجود ندارد یعنی هیچ کسی مشکل من رو نداشته به کامپیوتر ربطی نداره؟

peyyyman
26-07-2010, 21:24
آپدیت جدید کمپانی سامسونگ برای ورژن اروپائی B650 امروز 26 jul 2010 ارائه شد . برای دریافت به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه و با توجه به سایز تلوزیون خود آخرین آپدیت فریم ویر رو دریافت کنید . این فریمور توسط خودم نصب و امتحان شده است و هیچ مشکل خاصی ندارد .

peyyyman
26-07-2010, 21:38
سپاس

دوست عزیز پلیر این پنل اتفاقا از نظر قدرت چیپ کنترلر و پخش فرمت های با اورال بیت ریت بسیار بالا از همه پلیر های بازار بهتر می می کنه و یک سر و گردن بالاتر هست . به شخصه با دو پلیر اصلی بازار وسترن دیجیتال لایو و ایگیت با آخرین آپدیت های نرم افزاری کار کردم و هر دوی این پلیر ها از پخش روان بیت ریت اوورال 16 مگ عاجز هستند و با وقفه های لحظه ای پخش می کندد ولی پلیر این پنل بدون مشکل از پس این فایل های سنگین بر می آد .
فیلم های 1080P موجود که با فرمت MKV ریپ شدند در بالاترین حد بیت ریت 11 مگ دارند و به راحتی با پلیر پنل پخش می شند . مشکل صدا که به خاطر فرمت DTS هست .

MR.MAHMOOD
26-07-2010, 21:47
دوست عزیز پلیر این پنل اتفاقا از نظر قدرت چیپ کنترلر و پخش فرمت های با اورال بیت ریت بسیار بالا از همه پلیر های بازار بهتر می می کنه و یک سر و گردن بالاتر هست . به شخصه با دو پلیر اصلی بازار وسترن دیجیتال لایو و ایگیت با آخرین آپدیت های نرم افزاری کار کردم و هر دوی این پلیر ها از پخش روان بیت ریت اوورال 16 مگ عاجز هستند و با وقفه های لحظه ای پخش می کندد ولی پلیر این پنل بدون مشکل از پس این فایل های سنگین بر می آد .
فیلم های 1080P موجود که با فرمت MKV ریپ شدند در بالاترین حد بیت ریت 11 مگ دارند و به راحتی با پلیر پنل پخش می شند . مشکل صدا که به خاطر فرمت DTS هست .
اصلا رو قسمت movie کلیک می کنم میزنه فیلمی وجود نداره در حالی که یه فیلم 8gb درونش هست
پس احتملا از شانس بد من این ال سی دی یه چیزی کم داره که نمی تونه فیلم های بالای سه گیگ رو نشون بده مدل من b690 هستش آبدیتی چیزی برای این مدل وجود نداره شاید مشکل حل بشه واقعا ضد حاله به قول معروف کنار دریا هم برم باید یه ....!

MR.MAHMOOD
26-07-2010, 23:41
مشکل حل شد گفتم اینجا هم بگم تا اگه بعد ها کسی با این مشکل روبرو شد سریع بره سر اصل مطلب با یه ریست کردن تلویزیون مشکل کاملا حل شد

amirardallan
27-07-2010, 12:06
آپدیت جدید کمپانی سامسونگ برای ورژن اروپائی B650 امروز 26 jul 2010 ارائه شد . برای دریافت به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه و با توجه به سایز تلوزیون خود آخرین آپدیت فریم ویر رو دریافت کنید . این فریمور توسط خودم نصب و امتحان شده است و هیچ مشکل خاصی ندارد .

سلام عزیز
ممنون بخاطر این لینک
مشکل ساپورت فورمت صدای DTS با این فریم ویر جدید حل شده ؟

peyyyman
27-07-2010, 14:13
سلام عزیز
ممنون بخاطر این لینک
مشکل ساپورت فورمت صدای DTS با این فریم ویر جدید حل شده ؟

خیر متاسفانه پابرجاست . ولی شاید بشه گفت کیفیت تصویر بهبود داشته .

amir_babak
27-07-2010, 14:37
آقا تو لیستش که 690 la نداره؟ همشون le هستن
مدل مال من: LA40B650T1R هستش

t_tanhayam
27-07-2010, 15:50
آقا تو لیستش که 690 la نداره؟ همشون le هستن
مدل مال من: LA40B650T1R هستش

امير جان فرمودن مدل اروپايي la اسيايي دوست عزيز

ra1383
27-07-2010, 20:58
سلام ورزن شما اسیایی است من در سلیت سامسونگ مالزی دانلود کردم مشکل تله تکس فارسی هم حل شد قبلا سا م سرویسی ها این رو داشتن اما به مدل های قاچاق b650نمی دادند

t_tanhayam
27-07-2010, 22:00
همينطوره فكر كنم بتونيد از اينجا دانلود كنيد با توجه به مدل واينچ :

amir_babak
27-07-2010, 22:01
آقا ممنونم ورژن 2006 رو پیدا کردم نصب کردم ولی همچنان مشکل مک ادرس دارم

t_tanhayam
27-07-2010, 22:45

منظورتون قضيه شبكه هست؟
ماجرا داريم با اين شبكه :46:

amir_babak
28-07-2010, 00:02
طبق دستورات دوستان عمل کردم ولی کارت شبکه تی وی راه نمیافته

t_tanhayam
28-07-2010, 09:32
طبق دستورات دوستان عمل کردم ولی کارت شبکه تی وی راه نمیافته

بگير نگير داره خيلي ها جواب گرفتند وخيلي ها نه

shadanpoor
28-07-2010, 21:00
دوستان شبکه شما DHCP Server داره؟ اگه نداشته باشه فکر کنم مشکل از این جا باشه.

t_tanhayam
29-07-2010, 10:52
دوستان شبکه شما DHCP Server داره؟ اگه نداشته باشه فکر کنم مشکل از این جا باشه.

دوست گلم DHCP SERVER بيشتر بر ميگرده به همون نظم دادن به IP ادرس ها و راحتي كار در محيط شبكه هايي با تعداد يوزر بالا فكر نميكنم كارايي براي اين مورد داشته باشه هر چند این سرویس امکان تعریف خودکار آدرس IP ، آدرس Default Gateway ، Subnet Mask و آدرس DNS و دیگر تنظیمات مورد نیاز کامپیوتر های سرویس گیرنده (Client) به طور اتوماتیک را فراهم می آورد

محض اطلاع دوستان :

DHCP مخفف Dynamic Host Control Protocol می باشد، DHCP یکی از سرویس های پایه شبکه می باشد که تحت سیستم عامل های ویندوز ان تی ، ویندوز ۲۰۰۰ سرور و ویندوز ۲۰۰۳ سرور قابل پیاده سازی می باشد.

3 روش ادرس دهي داريم براي IP ها:

1-Static IP Addressing
2-APIPA
3-Dynamic Host Control Protocol:

در این روش که در شبکه های Medium To Large کاربرد ویژه ای دارد، یک سرور به منظور خدمات دهی به ایستگاه های کاربری در نظر گرفته می شود و وظیفه این سرویس دهنده یا سرور اختصاص آدرس آی پی به ایستگاه های کاربری و مدیریت آدرس ها می باشد . پیکربندی این سرور در پلاتفرم های مختلف از جمله لینوکس و مایکروسافت به مدیر شبکه این امکان را می دهد که بر اساس سیاست های سازمان پلان IP Addressing سازمان را تدوین نموده و ایستگاه های کاربری این امکان را می دهد که بدون دخالت مدیر شبکه و به صورت اتو ماتیک پیکر بندی مربوط به آدرس دهی آی پی آنها از طریق DHCP Server انجام میپذیرد. استفاده از DHCP Server در شبکه ها ضمن ساده نمودن کار مدیر شبکه امکان مدیریت متمرکز آدرس دهی را نیز امکان پذیر می سازد.

m_jasour
29-07-2010, 11:55
اگر مک آدرس شما به صورت FF:FF:FF:FF:FF:FF نمایش داده میشه، به این معنیه که مک آدرس برای کارت شبکه تلویزیون شما ست نشده.
اگر در تهران هستید، تلویزیون رو ببرید به نمایندگی مرکزی تا براتون بصورت نرم افزرای مک آدرس ست کنند.
اما اگر در شهرستان هستید، با VIP تهران تماس بگیرید و مشکلتون رو بهشون بگید و ازشون بخواهید که براتون یک Main board بفرستند تا تعویض بشه.
البته اینها به شرطیه که گارانتی داشته باشه تلویزیونتون.

ehsansml
29-07-2010, 16:06
اگر مک آدرس شما به صورت FF:FF:FF:FF:FF:FF نمایش داده میشه، به این معنیه که مک آدرس برای کارت شبکه تلویزیون شما ست نشده.
اگر در تهران هستید، تلویزیون رو ببرید به نمایندگی مرکزی تا براتون بصورت نرم افزرای مک آدرس ست کنند.
اما اگر در شهرستان هستید، با VIP تهران تماس بگیرید و مشکلتون رو بهشون بگید و ازشون بخواهید که براتون یک Main board بفرستند تا تعویض بشه.
البته اینها به شرطیه که گارانتی داشته باشه تلویزیونتون.

با درود
برای من ست نشده
هنوزم گارانتی داره
تازه 4 ماهه خریدیم
شماره VIP تهران رو لطف میکنید تا تماس بگیرم!!!!
با سپاس

xerxes again
29-07-2010, 20:44
سلام
من dvd player رو از tv چدا کردم دوباره که وصلش کردم تصویر نمیداد. پلیر سالمه پس اشکال از tv. کسی میدونه چشه؟
ممنون.

t_tanhayam
29-07-2010, 21:00
سلام
من dvd player رو از tv چدا کردم دوباره که وصلش کردم تصویر نمیداد. پلیر سالمه پس اشکال از tv. کسی میدونه چشه؟
ممنون.

دوست عزيز قاعدتا نبايد مشكلي باشه ورودي همون وروديه؟ منظورم Av 1 av 2

كابل ها فيش هاي خروجي ورودي مشكلي ندارند ؟

xerxes again
30-07-2010, 08:46
دوست عزيز قاعدتا نبايد مشكلي باشه ورودي همون وروديه؟ منظورم Av 1 av 2

كابل ها فيش هاي خروجي ورودي مشكلي ندارند ؟

مشکل داره.
همون ورودیه. با ورودی های دیگه هم همین طوره.
کابل ها هم مشکلی ندارن. با یه تلویزیون دیگه امتحان کردم.

xerxes again
30-07-2010, 09:05
خیلی عجیبه. وقتی ورودی های دیگه رو انتخاب می کنی و روشن نیستن تصویر سیاه میشه ولی وقتی دی وی دی پلیر رو انتخاب می کنی همون تلویزیون نشون میده. ریستش هم کردم فرقی نکرد. ممکنه منو مخفیش اشکال پیدا کرده باشه ؟ منوش رو انگولک نکردم. خسته نباشه سامسونگ با این tv ساختنش.

t_tanhayam
30-07-2010, 10:09
خیلی عجیبه. وقتی ورودی های دیگه رو انتخاب می کنی و روشن نیستن تصویر سیاه میشه ولی وقتی دی وی دی پلیر رو انتخاب می کنی همون تلویزیون نشون میده. ریستش هم کردم فرقی نکرد. ممکنه منو مخفیش اشکال پیدا کرده باشه ؟ منوش رو انگولک نکردم. خسته نباشه سامسونگ با این tv ساختنش.

دقيقا مدل تلويزيونتون چيه؟ اينچ واينكه كجايي؟
شايد با اپگريد نرم افزاري حل شد

xerxes again
30-07-2010, 12:11
دقيقا مدل تلويزيونتون چيه؟ اينچ واينكه كجايي؟
شايد با اپگريد نرم افزاري حل شد
همین b690 هست.
40 اینچ.
ساخت مالزی.
آپگرید هم فردا اقدام می کنم.
به هر حال ممنون.

xerxes again
30-07-2010, 12:22
DVD رو با COMPONENT وصل کردم درست شد.
ولی هنوز AV1 و AV2 مشکل دارن.

t_tanhayam
30-07-2010, 14:24
DVD رو با COMPONENT وصل کردم درست شد.
ولی هنوز AV1 و AV2 مشکل دارن.

صفحه قبل لينك دادم براي مالزيايي دانلود گنيد وارتقا بدين علاوه بر مشكل تلتكست فكر ميكنم srs ts hd كه مربوط به صداست در منوي tools اضافه ميشه البته مطمئن نيستم قبلا بود يا نه
ولي اميد به خدا شايد مشگلتون حل شد :10:

m_jasour
30-07-2010, 20:39
با درود
برای من ست نشده
هنوزم گارانتی داره
تازه 4 ماهه خریدیم
شماره VIP تهران رو لطف میکنید تا تماس بگیرم!!!!
با سپاس
راستش یادم نیست. چون جریان من مربوط به سال پیشه.
اما زنگ بزن 118 تهران ( اگر از شهرستان میخوای اطلاعات تلفن تهران رو بیگری، باید 02133333333 زنگ بزنی ) و شماره رو بگیر.

shadanpoor
02-08-2010, 20:08
دوست گلم DHCP SERVER بيشتر بر ميگرده به همون نظم دادن به IP ادرس ها و راحتي كار در محيط شبكه هايي با تعداد يوزر بالا فكر نميكنم كارايي براي اين مورد داشته باشه هر چند این سرویس امکان تعریف خودکار آدرس IP ، آدرس Default Gateway ، Subnet Mask و آدرس DNS و دیگر تنظیمات مورد نیاز کامپیوتر های سرویس گیرنده (Client) به طور اتوماتیک را فراهم می آورد

محض اطلاع دوستان :

DHCP مخفف Dynamic Host Control Protocol می باشد، DHCP یکی از سرویس های پایه شبکه می باشد که تحت سیستم عامل های ویندوز ان تی ، ویندوز ۲۰۰۰ سرور و ویندوز ۲۰۰۳ سرور قابل پیاده سازی می باشد.

3 روش ادرس دهي داريم براي IP ها:

1-Static IP Addressing
2-APIPA
3-Dynamic Host Control Protocol:

در این روش که در شبکه های Medium To Large کاربرد ویژه ای دارد، یک سرور به منظور خدمات دهی به ایستگاه های کاربری در نظر گرفته می شود و وظیفه این سرویس دهنده یا سرور اختصاص آدرس آی پی به ایستگاه های کاربری و مدیریت آدرس ها می باشد . پیکربندی این سرور در پلاتفرم های مختلف از جمله لینوکس و مایکروسافت به مدیر شبکه این امکان را می دهد که بر اساس سیاست های سازمان پلان IP Addressing سازمان را تدوین نموده و ایستگاه های کاربری این امکان را می دهد که بدون دخالت مدیر شبکه و به صورت اتو ماتیک پیکر بندی مربوط به آدرس دهی آی پی آنها از طریق DHCP Server انجام میپذیرد. استفاده از DHCP Server در شبکه ها ضمن ساده نمودن کار مدیر شبکه امکان مدیریت متمرکز آدرس دهی را نیز امکان پذیر می سازد.

دوست من فکر نمیکنم دوستان نیازی به این اطلاعات داشته باشن....! ولی اگه DHCP سرور فعال نباشه و قابلیت روتینگ در شبکه موجود نباشه پنل شما بدون داشتن IP در یک شبکه قائدتا نمیتونه هیچ فعالیتی داشته باشه و سرویسی رو از سرور یا هر چیز دیگه ای بگیره! برای اتصال به نت شما نیاز به Default Gateway ، Subnet Mask و DNS دارید پس نیاز به تنظیمات دستی و یا DHCP Server دارید تا بتونید اونها رو دریافت کنید. البته این سرور میبایست قابلیت روتر رو هم داشته باشه که دلیل اون دیگه نیاز به توضیحات اضافه داره که نیازی بهش نیست. پنل هم به عنوان یک کلاینت میبایست شرایط لازم جهت سرویس گرفتن از یک سرور که میتونه مودم ADSL و یا اکسس پوینت باشه رو داشته باشه پس DHCP Server برای اتصال سریع تر و راحتتر هست تا مجبور به دستی وارد کردن IP و دیگر اطلاعات نباشیم (هرچند نبود روتر مواردی رو ممکنه پیش بیاره که پنل دچار مشکل در ارتباط بشه) اما شما اگر در یک شبکه حتی یک کلاینت هم داشته باشید باید DHCP داشته باشید تا به صورت خودکار IP و ... رو بگیرید و متصل بشید، در غیر این صورت شما در شبکه هستید ولی به هیچ کجا ارتباط ندارید.

t_tanhayam
02-08-2010, 20:17
منم كمي اطلاع دارم از شبكه البته خيلي كمتر از شما لحنتون طوريه كه فكر ميكنم ناراحت شدين
من اگه جسارتي به شما ويا بقيه دوستان كردم اينجا عذر ميخوام

shadanpoor
02-08-2010, 22:40
منم كمي اطلاع دارم از شبكه البته خيلي كمتر از شما لحنتون طوريه كه فكر ميكنم ناراحت شدين
من اگه جسارتي به شما ويا بقيه دوستان كردم اينجا عذر ميخوام

نه دوست من فکر کنم حق با شماست!!! نوشته من طوری بود که ممکنه اینطور برداشت بشه. ولی واقعا منظور من این نبود. اطلاعات شما بسیار خوب و مفید بود و چون این قسمت مربوط به پنل هستش فکر کردم کمی برای دوستانی که از شبکه چیز زیادی نمیدونن ( به کسی جسارت نشه هر کسی تو چیزی مهارت داره که من تو پنلها نداشتم و حتی از همین دوستمون راهنمایی گرفتم که ایشون هم لطف کردن و کمک کردن) مطلب مشکل میشه!
در قسمت بعدی چون حتی بخاطر نبود DHCP سرور برای استفاده یک PSP از شبکه وایرلس منزل به مشکل خورده بودم گفتم دوستانی که مشکل دارن این قضیه رو چک کنن چون خود شما بنا به توضیحاتتون که نشون میده از شبکه چیزهای زیادی میدونید اطلاع دارید که تنظیمات IP و ...... برای این امر لازمه که یا باید دستی باشه یا با DHCP. البته اینروهم بگم که تمام دیوایس های امروزی که با شبکه اعم از وایرلس یا کابلی کار میکنن DHCP رو هم پشتیبانی میکنن منجمله گوشی های موبایل با هر نوع سیستم عامل، PSP، PS2-3، Xbox360 و ..... که IP و اطلاعات مورد نیازشون رو از سرور با قابلیت DHCP دریافت میکنن.
چون بعضی از مودمها قابلیت DHCP دارن و یکسری ندارن و در بعضی فقط برای 1 کلاینت عمل میکنن و بخاطر روتر نداشتن مودم این امکان برای چند کلاینت مقدور نیست حدس زدم که در شبکه های با DHCP فعال دوستان مشکل نداشتن و در شبکه های بدون این امکان مشکل داشتند و علت بگیر نگیر داشتن این قضیه همین مورد بوده.
کلا هدف رفع مشکه و خوب شما هم که تجربه زیادی به خصوص تجربی از پنل دارید .
در نهایت امید وارم از من دلگیر نشده باشید دوست بزرگوار.

mahdi_206
19-08-2010, 07:15
یه پیشنهادی داشتم. با توجه به اینکه کل تاپیک رو یه بار خوندم و خیلی ها دنبال firmware ورژن 2006 بودن و تا چند وقت پیش این نسخه فقط دست خود سام سرویس بود و توی اینترنت پیدا نمیشد، فکر کنم بد نباشه لینکش رو توی پست اول تاپیک بذارید تا اگه یکی مثل من پیدا شد، اینترنت رو دنبال این نسخه زیر و رو نکنه!

لینکش هم اینه :

ضمن تشکر خیلی خیلی فراوان از t_tanhayam که لینک رو برای من فرستاد، این رو هم بگم که با توجه به اینکه این لینک در قسمت آرشیو سایت مالزی هست با جستجوی معمولی پیدا نمیشه و بقیه سایتهای محلی سامسونگ هم فقط نسخه 2005 رو برای دانلود گذاشتن که مشکل تلتکست فارسی رو حل نمیکنه.

البته مشکل شبکه و Mac Fail من با ارتقا به نسخه 2006 هم حل نشد ولی خب همینقدر هم به نظر من می ارزه که آدم منت سام سرویسی ها رو به گردن نگیره!

*Alucard*
19-08-2010, 08:07
یه پیشنهادی داشتم. با توجه به اینکه کل تاپیک رو یه بار خوندم و خیلی ها دنبال firmware ورژن 2006 بودن و تا چند وقت پیش این نسخه فقط دست خود سام سرویس بود و توی اینترنت پیدا نمیشد، فکر کنم بد نباشه لینکش رو توی پست اول تاپیک بذارید تا اگه یکی مثل من پیدا شد، اینترنت رو دنبال این نسخه زیر و رو نکنه!

لینکش هم اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمن تشکر خیلی خیلی فراوان از t_tanhayam که لینک رو برای من فرستاد، این رو هم بگم که با توجه به اینکه این لینک در قسمت آرشیو سایت مالزی هست با جستجوی معمولی پیدا نمیشه و بقیه سایتهای محلی سامسونگ هم فقط نسخه 2005 رو برای دانلود گذاشتن که مشکل تلتکست فارسی رو حل نمیکنه.

البته مشکل شبکه و Mac Fail من با ارتقا به نسخه 2006 هم حل نشد ولی خب همینقدر هم به نظر من می ارزه که آدم منت سام سرویسی ها رو به گردن نگیره!

دوست عزیز اگر پنلتون مشکل معتبر نبودن مک آدرس داره و با آپدیت فیرم ویر درست نشده باید برای تعمیر به مرکز خدمات و سرویس ببرید چون مشکل سخت افزاری هست.

dario2
20-08-2010, 23:31
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم در مورد ال سی دی B690 مون که مشکل سورس AV پیدا کرده بود بعد از یه هفته دستگاه رو بردیم نمایندگی و چون خودشون متوجه شده بودن که مشکل از منوی مخفی ایجاد شده گفتن هر هزینه ای شد با خودتونه. البته خوشبختانه بورد دستگاه اطلاعات رو گرفت و مشکلش برطرف شد و هزینه ش یه چیزی حدود 50 تومن شد ولی خب، از تعویض بورد که خیلی بهتره!

starpars
20-08-2010, 23:41
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم در مورد ال سی دی B690 مون که مشکل سورس AV پیدا کرده بود بعد از یه هفته دستگاه رو بردیم نمایندگی و چون خودشون متوجه شده بودن که مشکل از منوی مخفی ایجاد شده گفتن هر هزینه ای شد با خودتونه. البته خوشبختانه بورد دستگاه اطلاعات رو گرفت و مشکلش برطرف شد و هزینه ش یه چیزی حدود 50 تومن شد ولی خب، از تعویض بورد که خیلی بهتره!
ببینم درست متوجه شدم منظورت اینه که شما منو مخفیو دستکاری کرده بودی و پورت av از کار افتاده بود به همین خاطر نمایندگی چون فهمید دستکاری خودتون بوده گفت هر هزینه ای شد به عهده خودتون و اینا بابت ریختن یه فریمور ازتون 50 تومن گرفتن؟
اگه اینجوریه شما اگه فریموری که در بالا قرار داره رو میریختی روش مشکلش حل میشد که.

dario2
21-08-2010, 21:55
ببینم درست متوجه شدم منظورت اینه که شما منو مخفیو دستکاری کرده بودی و پورت av از کار افتاده بود به همین خاطر نمایندگی چون فهمید دستکاری خودتون بوده گفت هر هزینه ای شد به عهده خودتون و اینا بابت ریختن یه فریمور ازتون 50 تومن گرفتن؟
اگه اینجوریه شما اگه فریموری که در بالا قرار داره رو میریختی روش مشکلش حل میشد که.
بله دقیقا درست متوجه شدید!! تازه میگفتن اگه بورد اطلاعاتو نگیره و مجبور بشن عوضش کنن هزینه بورد رو هم ازمون میگیرن. در مورد فریمور هم که من حدودا ماه پیش مشکلم رو تو تاپیک مطرح کرده بودم، یه سری راهنمایی هم شدم ولی اکثرا گفتن ببرم نمایندگی و خودم کاری نکنم، کسی هم صحبتی از فریمور نکرد. اگه زودتر میگفتید حتما امتحان میکردم!

amin52
22-08-2010, 16:10
دوستان من b690 32 دارم وقتی صفحه ال سی دی را تمیز میکنم یک تق کوچک و ضعیف میکند و یک فاصله کوچکی بین صفحه و قاب وجود دارد شرکت میگویید طبیعی است برای شما هم همینطور است؟ منظر پاسخ شما هستم

t_tanhayam
22-08-2010, 21:43
دوستان من b690 32 دارم وقتی صفحه ال سی دی را تمیز میکنم یک تق کوچک و ضعیف میکند و یک فاصله کوچکی بین صفحه و قاب وجود دارد شرکت میگویید طبیعی است برای شما هم همینطور است؟ منظر پاسخ شما هستم

-فكر نميكنم اينطور باشه وهمچين صدايي نمياد من امتحان كردم براتون
به نمليندگي رجوع بدين

ommolfesad
22-08-2010, 22:43
ای وای که گیر افتادم !!!

LED B7000 40 دارم برای آپگرید از فریمور ورژن اروپایی استفاده کردم حالا USB از کار افتاده و بدون USB نمیشه دوباره آپگرید کنم به حالت قبل ، منو مخفی هم میرم RESET میکنم فقط تنظیمات رو ریست میکنه ، (INFO+MENU+MUTE+POWER) .

چه راهی دارم ؟؟
آیا کد مخفی هست که همه چی رو برگردونه به حالت اول اول یا نه ؟؟
منتظر نظرات سازنده هستم !

t_tanhayam
22-08-2010, 23:01
ای وای که گیر افتادم !!!

LED B7000 40 دارم برای آپگرید از فریمور ورژن اروپایی استفاده کردم حالا USB از کار افتاده و بدون USB نمیشه دوباره آپگرید کنم به حالت قبل ، منو مخفی هم میرم RESET میکنم فقط تنظیمات رو ریست میکنه ، (INFO+MENU+MUTE+POWER) .

چه راهی دارم ؟؟
آیا کد مخفی هست که همه چی رو برگردونه به حالت اول اول یا نه ؟؟
منتظر نظرات سازنده هستم !

دوست عزيز يكي ديگه از بچه ها هم همين مشكل براش پيش اومده بود ببين ايشون تونستند مشكلشون رو برطزف كنند يا نه :

ommolfesad
22-08-2010, 23:06
دوست عزیز ایشون هم جوابی ندادند که چطور مشگلشون حل شده ، خلاصه که هیچ !!!!

t_tanhayam
22-08-2010, 23:18
دوست عزیز ایشون هم جوابی ندادند که چطور مشگلشون حل شده ، خلاصه که هیچ !!!!

-والا اين مشكل شما رو خيلي ها توي بلاد خارجه هم براشون پيش اومده دقيقا اپديت فريمور اروپايي براي سري مالزيايي و دتكت نكردن usb
-در نهايت كاري كه نتونستند انجام بدهند فقط تعويض برد usb هست گويا
-البته راهي هم ذكر شده نميدونم كارايي داره يا نه

Reset the television (with TV on, press and hold EXIT until you're prompted to reset), and as it powers on, insert the drive to see if it's recognized. If it is, go to the menu and perform an update.

If not, try to reset with the USB drive inserted. Repeat the process.

You're seeing the SCART options because the television is designed to expect SCART inputs to be present - which is why the firmware is regional.

It may have to be repaired by switching out the internal board if the software doesn't recognize that the proper connections exist, particularly the USB port. So see if you can have the unit serviced.

amirardallan
24-08-2010, 14:31
کاشکی صدای DTS این سری رو درست میکردند !! مردم از بی صدایی و ساپورت نکردن فرمت صدا DTS

t_tanhayam
24-08-2010, 14:34
کاشکی صدای DTS این سری رو درست میکردند !! مردم از بی صدایی و ساپورت نکردن فرمت صدا DTS

اره امير جان نقصي هست :41:

saeed_lm
25-08-2010, 08:45
سلام دوستان
فروشنده ها می گفتن که مدل های c6900 و b650 داخلش --- t داره میخواستم ببینم چه طوری میشه این رو راه اندازی کرد تا شبکه هارو به صورت دیجیتال دید + شبکه هی استانی؟
اگه میشه توضیح بدبد..
ممنون

starpars
25-08-2010, 13:30
سلام دوستان
فروشنده ها می گفتن که مدل های c6900 و b650 داخلش --- t داره میخواستم ببینم چه طوری میشه این رو راه اندازی کرد تا شبکه هارو به صورت دیجیتال دید + شبکه هی استانی؟
اگه میشه توضیح بدبد..
ممنون
احتمالا منظورشون b650 مدل اروپایی بوده اینا که تو ایرانه اکثرا آسیایین ----t ندارن:13:

t_tanhayam
25-08-2010, 14:52
سلام دوستان
اگه میشه توضیح بدبد..
ممنون

خوب مدل اروپايي داره در مورد راه اندازي مشكل خاصي نداره شما در شهرهايي كه اين قابليت رو داره براحتي سرچ كنيد وتماشا كنيد

zenit52
27-08-2010, 18:35
با سلام به دوستان محترم

من ال سی دی سامسونگ مدل LA55B650T1R دارم که روش نوشته made in malaysia
از بانه خریدم و الان 6 ماهی میشه که دارمش و خداییش ازش راضیم

حالا در مورد آپدیت فریمور اون سوالی داشتم: آیا لزومی برای آپدیت فریمورش هست یا نه؟

البته در مورد ریسک آپدیت ال سی دی چیزهایی شنیدم اما اساتید لطف کنن بفرمایند بهترین فریموری که به این مدل بخوره کدومه و از کجا باید دانلودش کنم... و آیا اصلا این کار ارزششو داره یا نه ؟

ممنون... :11:

t_tanhayam
27-08-2010, 18:51
با سلام به دوستان محترم

حالا در مورد آپدیت فریمور اون سوالی داشتم: آیا لزومی برای آپدیت فریمورش هست یا نه؟

البته در مورد ریسک آپدیت ال سی دی چیزهایی شنیدم اما اساتید لطف کنن بفرمایند بهترین فریموری که به این مدل بخوره کدومه و از کجا باید دانلودش کنم... و آیا اصلا این کار ارزششو داره یا نه ؟

خوب مباركتون باشه
لزومي نداره واقعا مگه مشكلي با تلتكست فارسي داشته باشين كه بخواين برطرف بشه
در غير اين صورت هيچ لزومي نداره

jooya
29-08-2010, 13:26
سلام ، ما یه 46 b650 داریم ، با گارنتی سامسونگ خریدیم و کره ای هست ( باید باشه)

فقط تنها مشکلم ساپورت نکردن فرمت صدای DTS هست ، آیا فریم ور های جدید این فرمت رو ساپورت می کنند ؟

و اطلاعاتی راجع چگونگی آپدیت فریم ور .ممنون[COLOR="Silver"]

t_tanhayam
29-08-2010, 15:05

فقط تنها مشکلم ساپورت نکردن فرمت صدای DTS هست ، آیا فریم ور های جدید این فرمت رو ساپورت می کنند ؟

خوب مباركتون باشه
نه متاسفانه فريمور جديد هم اين قابليت رو اضافه نميكنه و نكرده
-در مورد اپديت به سايت سامسونگ سر ميزنيد فريمور مربوط به مدل خودتو رو دقيقا اينچ و اينكه كجايي هست دانلود ميكنيد وبرروي فلش اكستراكت ميكنيد وفلشتون رو به usb‌ميزنيد و از روي منوي تي وي گزينه اپديت رو انتخاب ميكنيد و تمام

-توصيه ميشه دنبال اپگريد زياد نباشين اتفاق خاصي نميوفته تنها نكته مثبتش برطرف شدن مشكل تلتكست فارسي براي سري هاي مالزيايي بوده تا امروز :46:

starpars
29-08-2010, 15:22

شما از بندر خریدی چون منم همینجا گرفتم به این خاطر میگم که جاهای دیگه اسمش B690 هست ولی توی بندر با همون نام B650 عرضه میشه
نه مشکل صدای DTS با آپدیت فریمور حل نمیشه .
اگه lcd تون مدل آسیاییه یعنی مدلش اینطوریه > LA46B650 (که حتما هست ) باید فریمور آسیایی مربوط به خودشو بریزی اگه اشتباهی یه فریمور دیگه مثل اروپایی که مدلش LE46B650 هستش رو بریزی مشکلات زیادی واسه پنل بوجود میاد.

این شکل مدل آسیاییه: LA46B650

اینم مدل اروپاییه : LE46B650

واسه آپدیت فریمور توی منو گزینه آخر در قسمت update softwar برو نوشته اگه نسخه 002006 هست و با تلتکست فارسی مشکل نداره آخرین ورژنه در غیر این صورت احتمالا 002005 هست .
توی سایت سامسونگ مالزی نسخه 002006 موجوده دانلود کن بریز روی فلش و بزن lcd خودش یه منو میاد که update softwar رو میزنی آپدیت میکنی .

اینم لینک سامسونگ مالزی واسه دانلود فریمور های LA46B650 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه هر سایز دیگه ای که خواستین فریمورشو دانلود کنین میتونید اینچ مورد نظر رو توی لینک بالا عوض کنید مثلا در مورد 40 اینچ ها به جای LA46B650 ها بنویسید LA40B650 هرچند فکر میکنم فرقی با هم ندارن.

ommolfesad
29-08-2010, 17:42
با سلام به دوستان محترم

رفيق براي آپگريد خيلي احتياط كن اين پدرسوخته ها تو سايت سامسونگ ميميرن اگه بجاي يه كادر آگهي يه هشدار در اين مورد بذارن

m_electronic61
05-09-2010, 02:56

لینکش هم اینه :

ضمن تشکر خیلی خیلی فراوان از t_tanhayam که لینک رو برای من فرستاد، این رو هم بگم که با توجه به اینکه این لینک در قسمت آرشیو سایت مالزی هست با جستجوی معمولی پیدا نمیشه و بقیه سایتهای محلی سامسونگ هم فقط نسخه 2005 رو برای دانلود گذاشتن که مشکل تلتکست فارسی رو حل نمیکنه.

دوست عزیز سلام
من هم مشکل شما رو دارم ولی هنوز آپدیت نکردم.میخواستم بدونم که این ورژن هم اجازه برگشت به ورژن قبلی رو میده؟آیا زیر نویس های فارسی رو نشون میده؟منو فارسی مونده؟فایلهای HD mkv,... هنوز پخش میکنه؟و اینکه آیا مشکل MAC invalid رو حل کردی و سام سرویس کاری کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنی

t_tanhayam
05-09-2010, 14:41
دوست عزیز سلام
من هم مشکل شما رو دارم ولی هنوز آپدیت نکردم.میخواستم بدونم که این ورژن هم اجازه برگشت به ورژن قبلی رو میده؟آیا زیر نویس های فارسی رو نشون میده؟منو فارسی مونده؟فایلهای HD mkv,... هنوز پخش میکنه؟و اینکه آیا مشکل MAC invalid رو حل کردی و سام سرویس کاری کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنی

-دو تا از سوالاتتون رو من جواب ميدم
-اگه b650 تون مالزيايي هست ومشكل تلتكست فارسي داشتين با اين اپگريد حل ميشه
-زير نويس فارسي در ورژن قديمي هم موجود بود در اين ورژن هم هست
-همينطور منوي فارسي هم مونده
-در مورد فيلمها تفاوتي نداره كما في سابق

masud-000000
05-09-2010, 16:27
سلام
چطوری میتونم B690 رو به اینترنت متصل کنم؟(40 اینچ)
(من با تنظیمات اتوماتیک انجام میدم ولی وصل نمیشه...)
لطفا راهنمایی بفرمائید

t_tanhayam
05-09-2010, 17:54
سلام
لطفا راهنمایی بفرمائید

اگه تاپيك ها رو بررسي كني ميبيني قاعده كلي داره ولي خوب خيليها نتونستن وصل بشن

starpars
05-09-2010, 23:04
سلام
لطفا راهنمایی بفرمائید
اين تاپيكو سر بزن احتمالا مشكلت حل شه:

m_electronic61
07-09-2010, 00:52
ممنون t_tanhayam عزیز.آقا mahdi_206 نیست جواب سوال رو بده که آیا با سام سرویس تماس گرفت و مشکل MAC invalid رو حل کرد؟

t_tanhayam
07-09-2010, 13:07
ممنون t_tanhayam عزیز.آقا mahdi_206 نیست جواب سوال رو بده که آیا با سام سرویس تماس گرفت و مشکل MAC invalid رو حل کرد؟

خواهش ميكنم اره اميدوارم بياد و بگه كه چيكار كرد بالاخره

mahdi_206
08-09-2010, 09:03
سلام؛ امکان برگشت به آخرین firmware قبلی کماکان وجود داره.

در مورد مشکل شبکه من فعلاً استفاده ای ازش ندارم واسه همین گذاشتم برای یک ماه آخر گارانتی. راستش حیفم اومد تلویزیون نو رو بدم بازش کنن و بردش رو عوض کنن.

البته بعضی از دوستان میگفتن که ممکنه مشکل شبکه هم با به روز رسانی firmware نسخه 2006 حل بشه که واسه من حل نشد. حالا اینکه سام سرویس firmware جدیدی برای رفع این مشکل داره یا نه رو نمیدونم ولی سابق بر این همین firmware رو داشتن که بیرون نمیدادن ولی الان میشه از سایت سامسونگ مالزی دانلودش کرد.

کلاً این مشکل Mac Fail از لحاظ تئوری راه حل نرم افزاری داره یعنی شما هر سیستم کامپیوتری با هر سیستم عاملی داشته باشی میتونی Mac Address کارت شبکه اش رو تغییر بدی. این تلویزیون هم یه سیستم عامل بر پایه unix داره. اینکه سام سرویسی ها چنین دانشی داشته باشن یا نه رو نمیدونم.

من خودم فعلاً فرصتش رو ندارم ولی اگه با دستورات unix آشنایی داری میتونی این سایت رو دنبال کنی و منتظر باشی که ببینی برای نسخه 2006 میتونن کاری بکنن یا نه؛ :

mahdi_206
09-09-2010, 07:38
یه سوال داشتم؛ شاید با وجود کنترل و backlight اش یه خورده مسخره باشه! دکمه های تنظیم صدا / کانال / منو / ورودی جلوی خود تلویزیون backlight ندارن؟ اینجوری با توجه به اینکه لمسی هستن و دکمه فیزیکی وجود نداره، در حالت عادی خیلی سخت دیده میشن. باید چراغ قوه بزنی سمتشون ببینی دکمه ها کجا هستن!!

t_tanhayam
09-09-2010, 09:43
یه سوال داشتم؛ شاید با وجود کنترل و backlight اش یه خورده مسخره باشه! دکمه های تنظیم صدا / کانال / منو / ورودی جلوی خود تلویزیون backlight ندارن؟ اینجوری با توجه به اینکه لمسی هستن و دکمه فیزیکی وجود نداره، در حالت عادی خیلی سخت دیده میشن. باید چراغ قوه بزنی سمتشون ببینی دکمه ها کجا هستن!!

متاسفانه مهدي جان ما هم گشتيم تا به امروز يافت مي نشود :46:
عجيب واقعا گذاشتن چند تا led زير پنل اينقدر دشوار بوده واسشون؟
در حاليكه توي همه مانيتور هاي سام حتي اين كليد ها روشن ميشه

starpars
09-09-2010, 15:32
ميگم اگه فريمور c650 رو روي b650 نصب كنيم چه اتفاقي ميوفته؟
نميشناسيد كسي همچين ريسكي كرده باشه؟

t_tanhayam
09-09-2010, 17:15
ميگم اگه فريمور c650 رو روي b650 نصب كنيم چه اتفاقي ميوفته؟
نميشناسيد كسي همچين ريسكي كرده باشه؟

-احتمال زياد وقت نصب فريمور error ميده كه مربوط به اين مدل نيست
-اگر هم اجرا كنه قطعا Usb خواهد پريد

Ami R 940
09-09-2010, 21:31
ارور خواهد دادش که مرتبط با این مدل نیست این فریمور -

البته امکانش هست با یه ادیتور ساده فریمور رو ادیت کرد و مدل تایپ b650 رو جایگزین مدل تایپ c650 کرد . با این تغییرات میشه فریمور رو به پنل شناسوند .

البته بعد از ریختن فریمور درصد آسیب دیدن برد زیاد هست .

^^ HAMID ^^
17-09-2010, 07:23
دوستان یه مشکل :

به تی وی من یک ----- وصل شده با کابل av و جدیدا یه dvd پلیر وصل کردم بهش با کابل hdmi . حالا مثلا رو یوروی av هست ماهواره نشون میده .. پلیر رو روشن میکنم خودش اتومات یه anynet میاد رو میره تو dvd player ... تا اینجاش مشکلی نیست ولی وقتی دی وی دی پلیر رو خاموش میکنم قاعدتا دوباره باید برگرده رو av1 که اینطور نمیشه و میره رو تلوزیون و برفک ها رو نشون میده ...

راهی نداره خودش برگرده رو av1 ؟

jabera
18-09-2010, 17:54
من با اینترنت تی وی مشکل دارم

وقتی مودمم را با لن وصل میکنم به تلویزیون:
1)همه چراغهای مودم که روشنه(یعنی اتصال درسته)
2)در تنظیمات تلویزیون هم همگی را روی خودکار گذاشتن
وقتی تست اتصال تلویزیون را هم که میزنم هر 4تا تیک میخوره(یعنی کارم درست درسته)

ولی تا میرم توی internet@tv کار نمیکنه
میزنه شاید کشور شما ساپورت نمیکنه و........
و نه مینوم وارد تنظیماتش بشم و نه هیچ چیز دیگه

من خودم شکم روی مک آدرسمه
یعنی مال چیه؟؟؟؟؟
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟

t_tanhayam
18-09-2010, 18:28
من با اینترنت تی وی مشکل دارم

وقتی مودمم را با لن وصل میکنم به تلویزیون:
1)همه چراغهای مودم که روشنه(یعنی اتصال درسته)
2)در تنظیمات تلویزیون هم همگی را روی خودکار گذاشتن
وقتی تست اتصال تلویزیون را هم که میزنم هر 4تا تیک میخوره(یعنی کارم درست درسته)

ولی تا میرم توی internet@tv کار نمیکنه
میزنه شاید کشور شما ساپورت نمیکنه و........
و نه مینوم وارد تنظیماتش بشم و نه هیچ چیز دیگه

من خودم شکم روی مک آدرسمه
یعنی مال چیه؟؟؟؟؟
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟

-بعضي از دوستان كشور رو عوض ميكنند ولي ارزش اين ريسك رو نداره ميبينيد كه در تاپيك دوستي از مشكلاتي كه براش ايجاد شده گفته من هم توصيه نميكنم

jabera
18-09-2010, 18:51
-بعضي از دوستان كشور رو عوض ميكنند ولي ارزش اين ريسك رو نداره ميبينيد كه در تاپيك دوستي از مشكلاتي كه براش ايجاد شده گفته من هم توصيه نميكنم

این مشکلات از کجا سرچشمه میگیره؟؟؟؟؟

من فقط میخوام بدونم مشکل از isp اینترنتیم هست یا تلویزیون
وقتی هر4 تا گزینه تست شبکه تیک میخوره یعنی مشکلی از سرویس ارائه دهنده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من پول بالای گارانتی دادم برای همین

فقط من را مطمئن کن که مشکل از آی اس پی اینترنتیم نیست-یا مک آدرسم

پس گارانتی مال چیه؟؟؟؟-مال همین چیزهاست دیگه!!!!!!!!

t_tanhayam
18-09-2010, 19:08

وقتی هر4 تا گزینه تست شبکه تیک میخوره یعنی مشکلی از سرویس ارائه دهنده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

-اينجا رو بخون بحث هايي كه شده ومطالبش حتما بدردت ميخوره عموميه :

aab_09
01-11-2010, 12:25
آقا من ميخوام چند تا بازي كه بشه به حافظه داخلي اتين تلوزيون منتقل و بازي كرد را ميخوام....ميشه لينكش را بذارين البته نه توي رپيدشير!!!

jikjikjun
10-11-2010, 16:10
شما نظرتون راجع به اين پست چيه ؟

ميخام ببينم اين مدلي كه توي اين پست گفته شده مدل اروپاييه؟ اگر مال اروپاست پس asia/d‌ ديگه چيه؟
دوستاني كه منطقه شون تلويزيون ديجيتال رو پشتيباني ميكنه اگه ميتونن يه تستي بكنن ببينيم اصلا براي مدلهاي غير اروپايي هم كار ميكنه يا نه ،‌ هر چند ،‌مثل اينكه بورد سخت افزاريش نيست ،‌ پس چرا بعد از فعال سازي كانال يابي رو انجام ميده بدون اينكه اخطار بده بگه مثلا سخت افزارش موجود نيست يا ...!

starpars
10-11-2010, 17:50
شما نظرتون راجع به اين پست چيه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدميخام ببينم اين مدلي كه توي اين پست گفته شده مدل اروپاييه؟ اگر مال اروپاست پس asia/d‌ ديگه چيه؟
دوستاني كه منطقه شون تلويزيون ديجيتال رو پشتيباني ميكنه اگه ميتونن يه تستي بكنن ببينيم اصلا براي مدلهاي غير اروپايي هم كار ميكنه يا نه ،‌ هر چند ،‌مثل اينكه بورد سخت افزاريش نيست ،‌ پس چرا بعد از فعال سازي كانال يابي رو انجام ميده بدون اينكه اخطار بده بگه مثلا سخت افزارش موجود نيست يا ...!
اينو بخون از قول يكي از بچه هاي عصر جوان:

بنابر آخرين تحقيقاتي كه بچه هاي سايت كرده اند ظاهرا شركت سامسونگ دو نوع تلويزيون با يك عنوان اصلي مدل وارد بازار كرده است:

ظاهرا بعضي از دوستان مي فرمايند كه تلويزيون هاي سفارش اروپا داراي اين ويژگي هستند و نشانه آن هم اين است كه نام مدل تلويزيون هاي اروپايي با حروف LE آغاز مي شود:

اما با اين وجود در جستجوهايي كه من كرده ام به اين مورد هم برخورده ام كه تلويزيون هايي در آسيا سفارش داده شده اند كه ديجيتال هستندو در اروپا نيز در برخي از كشورها تلويزيون آنالوگ وارد بازار شده است. پس بايد به ساير علامتهاي مدل نيز توجه كرد:
بعد از اين شماره مدل كه نوشتم 3 حرف ديگر وجود دارد كه اگر اشتباه نكنم به قرار زير است:

البته بعد از اين سه حرف هم حروف ديگري وجود دارند كه نمايانگر كشور هدف توزيع محصول است.
اين حروفي كه گفتم نتيجه تحقيق من بوده و شايد اشتباه باشد. بنابراين دوستان اگر موردي را مي دانند بيان كنند.
حالا بياييم سر سوال شما:
زماني كه وارد منوي مخفي مي شويد در واقع يعني شما به عنوان يك متخصص مي خواهيد به يك نرم افزار، سخت افزاري را كه قرار است با آن كار كند معرفي مي كنيد. بنابراين امكان هر تغييري وجود دارد و يكي از دلايل خطرناك بودن كار با منوي مخفي هم همين است. چون اگر اين معرفي اشتباه صورت بگيرد ممكن است دستگاه كار نكند و يا آسيب ببيند و يا در كاركرد برخي از قسمتها اختلال ايجاد شود. در عين حال برخي از شركتها امكاناتي را روي برخي از نرم افزارها غير فعال مي كنند و با فعال كردن آن و تغيير مدل دستگاه بازاريابي جديدي مي كنند و با يك تغيير ظاهري كوچك آن را به عنوان دستگاه جديد عرضه مي دارند كه عمده كار دوستان به شناسايي اين امكانات بر مي گردد.
در ارتباط با تغييري كه شما داده ايد بايد بگويم كه خود من هم شخصا اين كار را انجام دادم و به همين جواب رسيدم. يعني با اين تغيير گزينه هاي جستجوي ديجيتال به سيستم اضافه شد اما هم گزينه انتخاب زبان حذف مي شود و هم خروجي AV. ولي با وجود اين امر باز هم جستجوي كانال اثري نداشت و كانال ديجيتالي پيدا نشد و فقط كانال هاي آنالوگ پيدا و ذخيره شد. حالا دو احتمال دارد. يكي اينكه واقعا تيونر ديجيتال در مدل مذكور موجود نيست و ديگر اينكه بايد جاي ديگري رو در منوي مخفي تغيير داد بنابراين تغيير گزينه ديجيتال به آنالوگ
به تنهايي راه چاره نيست.
بنابراين دوستان و متخصصان بايد كمك كنند تا اين ابهام برطرف شود و شما هم كمي صبر كنيد و دست نگه داريد تا اين مشكل حل شود. ولي حتما پيگير باشيد.
با احترام 1- تلويزيون هايي كه تيونر آنالوگ دارند. 2- تلويزيون هايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند. LE-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش اروپا T1R= مدلهايي كه تيونر آنالوگ دارند T1M= مدلهايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند LA-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش آسيا

jikjikjun
10-11-2010, 20:23
نوشته هاي پست قبلي يكم ناخواناست ،‌ اينطوري بهتره:

ظاهرا بعضي از دوستان مي فرمايند كه تلويزيون هاي سفارش اروپا داراي اين ويژگي هستند و نشانه آن هم اين است كه نام مدل تلويزيون هاي اروپايي با حروف LE آغاز مي شود:
LE-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش اروپا
LA-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش آسيا
اما با اين وجود در جستجوهايي كه من كرده ام به اين مورد هم برخورده ام كه تلويزيون هايي در آسيا سفارش داده شده اند كه ديجيتال هستندو در اروپا نيز در برخي از كشورها تلويزيون آنالوگ وارد بازار شده است. پس بايد به ساير علامتهاي مدل نيز توجه كرد:
بعد از اين شماره مدل كه نوشتم 3 حرف ديگر وجود دارد كه اگر اشتباه نكنم به قرار زير است:
T1R= مدلهايي كه تيونر آنالوگ دارند
T1M= مدلهايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند
البته بعد از اين سه حرف هم حروف ديگري وجود دارند كه نمايانگر كشور هدف توزيع محصول است.

كساني كه موفق شدن با تلويزيون مستقيم شبكه هاي ديجيتال رو بگيرن اسم كامل مدلشون رو بگن شايد به نتيجه اي رسيديم!:5:

Legend
11-11-2010, 11:48
سلام
دوستان کسی میتونه کمک کنه چجوری مشکل تلتکست این LCD رو حل کرد؟ من LA40B650 دارم و با فریمور 2006 هم آپگرید کردم : T-CHL7DEUC

اما میتونم بگم هیچ فرقی نکرد! این فریمور با 2005 چه فرقی داشت؟!

ممنون، شاد باشید:40:

t_tanhayam
11-11-2010, 13:51
سلام
دوستان کسی میتونه کمک کنه چجوری مشکل تلتکست این LCD رو حل کرد؟ من LA40B650 دارم و با فریمور 2006 هم آپگرید کردم : T-CHL7DEUC

اما میتونم بگم هیچ فرقی نکرد! این فریمور با 2005 چه فرقی داشت؟!

ممنون، شاد باشید:40:

-من كه 32b650 داشتم با اپديت 2006 مشكل تلتكست حل شد وحروف رو كامل نشون ميداد

mohammad_click
16-11-2010, 20:13
از دوستان یه سوال داشتم .
من یه b690 32 اینچ دارم . که موقعه کارکردن . مخصوصا وقتی از ورودی های av تصویر پخش میکونه یه صدای صوت مانند ضعیف از پشت دستگاه شنیده میشه . که در حالت عادی قابل شنیدن نیست . اما شبها که همه جا ساکته وقتی تلویزیونو با صدای کم نگاه میکونم . صدای صوت کاملا محصوص هستش و رو عصاب آدمه .
میخواستم بپرسم که این صدا طبیعه یا اینکه دستگاه مشکل پیدا کرده.

t_tanhayam
16-11-2010, 23:45
از دوستان یه سوال داشتم .
من یه b690 32 اینچ دارم . که موقعه کارکردن . مخصوصا وقتی از ورودی های av تصویر پخش میکونه یه صدای صوت مانند ضعیف از پشت دستگاه شنیده میشه . که در حالت عادی قابل شنیدن نیست . اما شبها که همه جا ساکته وقتی تلویزیونو با صدای کم نگاه میکونم . صدای صوت کاملا محصوص هستش و رو عصاب آدمه .
میخواستم بپرسم که این صدا طبیعه یا اینکه دستگاه مشکل پیدا کرده.

-من هم اين مدل واينچ رو داشتم صدايي نميشنيدم
-البته از نزديك دقت نميكردم
-شما از چه فاصله اي اين صدا رو ميشنوين ؟

^^ HAMID ^^
02-12-2010, 17:32
dlna این تی وی چه طور کار میکنه ؟

گوشی سونی اریکسون ویواز دازم dlna داره و مدیا سرور میشه و سرچ میکنه ولی هیچ وایرلسی پیدا نمیکنه . آیا باید مودم مخصوص بخرم ؟

t_tanhayam
02-12-2010, 17:43
dlna این تی وی چه طور کار میکنه ؟

گوشی سونی اریکسون ویواز دازم dlna داره و مدیا سرور میشه و سرچ میکنه ولی هیچ وایرلسی پیدا نمیکنه . آیا باید مودم مخصوص بخرم ؟

-حميد جان تا جايي كه اطلاع دارم dlna wireless نداره يا من اشتباه ميكنم هر چند روي كاغذ هاي روي tv‌اين رو زده

^^ HAMID ^^
02-12-2010, 19:40
فکر کنم داره ! تو منوش هم یه قسمت داره زده dlna & usb که انتخاب میکنم اگه مثلا usb flash وصل باشه محتویات اونو نشون میده !

starpars
02-12-2010, 20:02
توي دفترچه يه جا گفته از آداپتر وايرلس usb كه توليد خود سامسونگ هست ميتونيد استفاده كنيد

t_tanhayam
02-12-2010, 21:31
فکر کنم داره ! تو منوش هم یه قسمت داره زده dlna & usb که انتخاب میکنم اگه مثلا usb flash وصل باشه محتویات اونو نشون میده !

-نه حميد جان بحث ما روي وايرلس هست از طريق واي فاي نه dlna ‌و lan با سيم وكابل شبكه
-براي وايرلس بايد انگل usb wi-fi تهيه كنيد اون هم از خود برندسامي

^^ HAMID ^^
02-12-2010, 22:44
ها گرفتم چی شد ! خوب حالا قیمتش چند هست ؟ اینو بگیرم برای پی سی هم میتونم استفاده کنم دیگه ؟ چقدر برد داره ؟

t_tanhayam
02-12-2010, 22:51
ها گرفتم چی شد ! خوب حالا قیمتش چند هست ؟ اینو بگیرم برای پی سی هم میتونم استفاده کنم دیگه ؟ چقدر برد داره ؟

-والا توي ايران من نديدم البته مشهد چيزي هم پيدا نميشه :46:
-قيمت هاي جهانيش متفاوت هست مدل ها ي مختلف از 25 $ شروع ميشه با برد هاي متفاوت

-مدل معروفي كه خيلي ازش استفاده ميشه

Samsung WIS09ABGN LinkStick Wireless LAN Adapter

[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehdim
16-12-2010, 15:38
سلام دوستان، ورژن 2006 فرم وير براي تلويزيون آسيايي در اين لينك پيدا ميشه مي خواستم ببينم درسته يا نه؟

starpars
16-12-2010, 17:48
سلام دوستان، ورژن 2006 فرم وير براي تلويزيون آسيايي در اين لينك پيدا ميشه مي خواستم ببينم درسته يا نه؟

اون احتمالا مشكلي نداره ميتوني دانلود كني
البته اينم هست واسه سامسونگ مالزيه كه من از اين استفاده كردم مشكلي نداره:

nima23
28-12-2010, 04:06
سلام
ال سی دی من مدل LA22B690T6S که نتونستم بفهم که ----T داره یا نه در قسمت ADC گزینه AV Calibration از حالت success به Failure تبدیل شده چکار کنم به حالت قبلی برگرده یا حداقل در قسمت ADC Result مقدار استاندارد AV Gain و AV Offset جقدر باید باشه لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کم

t_tanhayam
28-12-2010, 09:34
سلام
ال سی دی من مدل LA22B690T6S که نتونستم بفهم که ----T داره یا نه در قسمت ADC گزینه AV Calibration از حالت success به Failure تبدیل شده چکار کنم به حالت قبلی برگرده یا حداقل در قسمت ADC Result مقدار استاندارد AV Gain و AV Offset جقدر باید باشه لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کم

-توي مدل هاي b650 اروپايي تيونر ديجيتال موجود هست در ورژن هاي اسيايي (مالزيايي) اين قابليت از طريق منوي مخفي فعال ميشه منتها زماني كه كانال ها رو سرچ ميكنيد چيزي دريافت نميكنه
-زماني كه b650 داشتم امتحان كردم وجواب نميده
-در مورد اون گزينه ها هم مورد خاصي نيستند متاسفانه اين پنل رو ندارم كه خدمتتون عرض كنم

mohammad53
01-01-2011, 19:18

آقا حق با تو هست پول گارانتي را گرفتند و بايستي سرويس دهند تو برو تو شكم سام سرويس ما هم پشتت هستيم و كمك مي كنيم من يك بار كمي اين كار را كردم ولي تنها بودم نتيجه نداد ولي فكر كنم با هم باشين نتيجه مي دهد. محكم و كوبنده تو دل سام سرويس

amirardallan
03-01-2011, 18:44
سلام
ایا برای حل مشکل صدای DTS در پلاسما b650 آپدیتی امده ؟

t_tanhayam
03-01-2011, 18:50
سلام
ایا برای حل مشکل صدای DTS در پلاسما b650 آپدیتی امده ؟

-تا جايي كه اطلاع دارم امير جان نه نيومده

esmigel
14-01-2011, 06:41
سلام بچه ها من یه ال سی دی سامسونگ دارم مدل la40a450c1 با کابل hdmi به ----- وصلش کردم واسه من فقط کیفیت مهمه خواستم ببینم با اپدیت فریمور تلویزیون کیفیت تصویر بهتر میشه؟

t_tanhayam
14-01-2011, 10:43
سلام بچه ها من یه ال سی دی سامسونگ دارم مدل la40a450c1 با کابل hdmi به ----- وصلش کردم واسه من فقط کیفیت مهمه خواستم ببینم با اپدیت فریمور تلویزیون کیفیت تصویر بهتر میشه؟

-نه عزيز تفاوت خاصي نميكنه
-البته فكر ميكنم ديگه فريموري براي اين مدل نمياد

emadnabavi
14-01-2011, 19:48
با سلام
من تا حدی مطالب این تاپیک را خوانده ام اما یک سوالی برایم وجود دارد که اگه اساتید لطف کنن جواب دهند ممنون می شوم.
میخواهم یک ال سی دی 40 اینچ بگیرم اگه از امکانات موجود در دو مدل مورد نظر بگذریم و همچنین صرف نظر از ظاهر آنها کدامیک کیفیت تصویر و رنگ تصویر بهتری دارد
سامسونگ C695 یا سونی EX500
با تشکر

aab_09
15-01-2011, 09:40
آقا كسي بازي بيتشري براي مدل B690 سراغ نداره؟

t_tanhayam
15-01-2011, 10:46
آقا كسي بازي بيتشري براي مدل B690 سراغ نداره؟

-منظورتون app هاي مختلف هست ؟ اينجا بحثي شده :

emadnabavi
15-01-2011, 20:13
با سلام
من تا حدی مطالب این تاپیک را خوانده ام اما یک سوالی برایم وجود دارد که اگه اساتید لطف کنن جواب دهند ممنون می شوم.
میخواهم یک ال سی دی 40 اینچ بگیرم اگه از امکانات موجود در دو مدل مورد نظر بگذریم و همچنین صرف نظر از ظاهر آنها کدامیک کیفیت تصویر و رنگ تصویر بهتری دارد
با تشکر
مثل اینکه تازه واردها را تحویل نمی گیرید

t_tanhayam
15-01-2011, 21:21
با سلام
با تشکر

-عماد عزيز چون تازه عضو هستين و تعداد پست هاتون كم هست ابتدا تاييد ميشه وبعد نمايش داده ميشه
من الان پست شما رو ديدم

-منظورتون b650 هست يا c650 ?
-پنل b650 وc650 كنتراست بهتري دارند علاوه بر اينكه امكانات بهتري دارند

emadnabavi
16-01-2011, 19:01
ببخشید مثل اینکه در این تاپیک اشتباهی پست زدم باید. این تاپیک مربوط به مدل B690 می باشد اما سوال من مربوط به سامسونگ C695 می باشد.
سوال من این است که کیفیت رنگ و تصویر در سامسونگ C695 بهتر است یا سونی EX500 ( با صرف نظر از امکانات موجود در هر دو TV ) فقط کیفیت تصویر و رنگ برام مهم است
با تشکر از جواب قبلی شما

t_tanhayam
16-01-2011, 22:25
ببخشید مثل اینکه در این تاپیک اشتباهی پست زدم باید. این تاپیک مربوط به مدل B690 می باشد اما سوال من مربوط به سامسونگ C695 می باشد.
سوال من این است که کیفیت رنگ و تصویر در سامسونگ C695 بهتر است یا سونی EX500 ( با صرف نظر از امکانات موجود در هر دو TV ) فقط کیفیت تصویر و رنگ برام مهم است
با تشکر از جواب قبلی شما

-خواهش ميكنم
-به نظر من در پنل C695 فراي امكانات خوب وعالي كنتراست بهتري داريم و بازتوليد رنگ مشكي كاملا قابل قبول در بين ال سي دي ها

emadnabavi
16-01-2011, 23:28
با تشکر از راهنمایی ارزشمندتان

mohammad_click
07-02-2011, 12:58
سلام دوستان
من یه lcd b690 32 اینچ دارم که موقع کارکردن صدایی مثل صدای (هوووووم) از پنل دستگاه میاد که با کم و زیاد شدن
نور back light شدتش یه خورده کم وزیاد میشه . که این صدا مخصوصا شبها که محیط اطراف ساکته و صدای tv کمه خیلی محسوسه و عصاب خورد کنه .
می خواستم بدونم کسی از دوستان با این مدل همچین مشکلی داشته و چیکارش میشه کرد.

t_tanhayam
07-02-2011, 16:14
سلام دوستان
من یه lcd b690 32 اینچ دارم که موقع کارکردن صدایی مثل صدای (هوووووم) از پنل دستگاه میاد که با کم و زیاد شدن
نور back light شدتش یه خورده کم وزیاد میشه . که این صدا مخصوصا شبها که محیط اطراف ساکته و صدای tv کمه خیلی محسوسه و عصاب خورد کنه .
می خواستم بدونم کسی از دوستان با این مدل همچین مشکلی داشته و چیکارش میشه کرد.

-من دقيقا همين مدل رو داشتم و همچين صدايي نداشت
-شايد ايراد مربوط به منبع تغذيه باشه

starpars
07-02-2011, 16:45
واسه ما هم يه صدايي داره ولي بايد گوشتو ببري نزديك برد (بالاي پنل سمت چپ) تا شنيده بشه معمولا اين صدا ها ميتونه از قطعات الكترونيكي مثل خازن هاي منبع تغذيه باشه من توي دستگاه هاي مختلف ديدم dvd player خودمون هميشه يه صدايي توش بود بازش كردم خازنشو عوض كردم درست شد اگه صداش زياده با گارانتي تماس بگير

smtmhmdsmt
31-08-2011, 17:39
دوستان و اساتید محترم سلام
من هم یه سامسونگ سری b690 دارم که مشکل مک آدرس داره و تو یزد هستم و نمایندگی سامسونگ هم کاری برام نمیکنه هرچی هم اینور و اونور زدم گفت از بالا بالا ها دستور دارن مک ادرس ها را ببندند اگه یکی از اساتید راه حلی برای این مورد پیدا کرده ممنون میشم به من هم بگه
با تشکر از تمام دوستان.

sb_t
28-09-2011, 22:00
سلام دوستان
ببخشید که این تاپیکو از زیر خاک بیرون کشیدم
منم یدونه از این مدل دارم
جدیدا صداش خیلی کم شده و تو شبکه یک یه صدای ویز ویزی میاد که اذیت می کنه میدوتید باید چکار کنم؟

amir3681
18-12-2011, 00:03
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
هرکس که تلویزیون 46D8880 داره اگر لطف کنه تنظیمات مربوط به ADC Result که در منوی ADC/WB هستش را هم برای مود AV و هم برای مود HDMI برام در این تاپیک قرار بده ممنون میشم.
با تشکر

The Auditor
15-03-2012, 15:36
سلام دوستان گرامی
یه سوال.
چرا وقتی تصویر در تصویر رو انتخاب میکنم و صدا رو میذارم روی فرعی، خیلی صدا کمتر میشه؟ منظورم اینه که وقتی تصویر در تصویر میکنم و میخوام صدای تصویر فرعی پخش بشه، خیلی صدا کمتره نسبت به وقتی که صدای تصویر اصلی رو انتخاب میکنم. من معمولا وقتی تک تصویره نگاه میکنم بلندی صدا رو میذارم روی 9-10 اما وقتی تصویر در تصویر میبینم و میخوام صدای تصویر فرعی پخش بشه مجبورم 20 تا بلند کنم. آیا این یه مشکله یا عادیه؟ راستی سرعت بالا پایین کردن منو چقدر کنده، چند بار باید بزنم تا عمل کنه :13:
مدل: LA22B690

zoroo27
27-07-2012, 13:58
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لگفا راهنمایی کنید
:19::42:

zoroo27
01-08-2012, 15:40
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لگفا راهنمایی کنید

zoroo27
01-08-2012, 15:41
دوستان برای دسترسی راحت تر لطف کنن مشکلات و راهنماییها و پرسشهای خودشون رو در این تاپیک مطرح کنن.
موفق باشید.

zoroo27
06-08-2012, 03:30
هیچ کس نیست جواب بده

zoroo27
07-09-2012, 12:16
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید

zoroo27
07-09-2012, 12:20
دوستان برای دسترسی راحت تر لطف کنن مشکلات و راهنماییها و پرسشهای خودشون رو در این تاپیک مطرح کنن.
موفق باشید.

سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
یعنی این قسمت هیچ کس جوابگو نیست پس ببندینش سر کاریه

msaghian
17-01-2013, 14:22
سلام من مدل LA32b690 سامسونگ رو دارم ولی با وارد کردن اطلاعات شما در رابطه با دیجیتال نمودن آن این کار انجام نشد . فقط منو های جستجوی کانال های دیجیتال و آنالوگ نمایان شد که کانال های دیجیتال رو پیدا نکرد. لطفا اگر راهکار دیگه ای دارید ارائه دهید.
اطلاعات منوی مخفی( داخل آپشن) lcd b690 به شرح زیر است :
مدل : 32l1ufoc
ورژن : T-CHELEC-0103 بالاتر از T-CHAEAC-2006.0 قرار گرفته است .
تیونر: SEC-T
LIGHT EFFECT OFF
ASIA-DTV
نمیدونم ساخت کدام کشوره

دوستان دیگر هم اگر میتونن اطلاعاتی بدن متشکر میشم .

smhsh121
17-01-2013, 23:08
سری B خیلی بعیده گیرنده داخلی دیجیتال داشته باشه. ممکنه از لحاظ نرم افزاری تو گزینه ها بیاد ولی سخت افزارشو نداره.

gary_moore
07-04-2013, 16:23
سلام دوستان
من یه تلوزیون LA32B690 دارم که رفتم توی تنظیمات مخفیش ... ولی چیزیو دستکاری نکردم ... مشکل MAC ADDRESS FAILD داشتم ... ولی بعد از خروج الان تلوزیون مشکلی نداره روی آنتن ... ولی وقتی روی AV1 یا AV2 میرم همون تصویر تلوزیون ایران (مثلا کانال 1 ) رو پخش میکنه با صدای ماهوار ه ..... بعد Restore To Factory کردم بازم فرقی نکرد ... اگه دوستان مشکل منو داشتن لطفا راهنمایی کنند ... البته سوال دیگه اینکه وقتی توی تنظیمات منوی مخفی میرم (بعداز Restore to factory) الان توی قسمت TYPE مدل تلوزیون من نیست و یه سری دیگه هستش ... ممنون میشم ازراهنمایی اساتید ....

matinpour
07-04-2013, 17:53
سلام دوستان
من یه تلوزیون LA32B690 دارم که رفتم توی تنظیمات مخفیش ... ولی چیزیو دستکاری نکردم ... مشکل MAC ADDRESS FAILD داشتم ... ولی بعد از خروج الان تلوزیون مشکلی نداره روی آنتن ... ولی وقتی روی AV1 یا AV2 میرم همون تصویر تلوزیون ایران (مثلا کانال 1 ) رو پخش میکنه با صدای ماهوار ه ..... بعد Restore To Factory کردم بازم فرقی نکرد ... اگه دوستان مشکل منو داشتن لطفا راهنمایی کنند ... البته سوال دیگه اینکه وقتی توی تنظیمات منوی مخفی میرم (بعداز Restore to factory) الان توی قسمت TYPE مدل تلوزیون من نیست و یه سری دیگه هستش ... ممنون میشم ازراهنمایی اساتید ....

دوست عزیز
زمانی که شما Restore to factory میکنید تلویزیون شما بطور پیش فرض روی کمترین Clear Motion Rate یعنی 60 هرتز تنظیم می شود و قاعدتا مدل type تان تغییر می کند. شما باید قبل از هر کاری از سیستمتان عکس تهیه می کر دید تا در مواقع لزوم از آن استفاده می بر دید

gary_moore
07-04-2013, 21:50
دوست عزیز
زمانی که شما Restore to factory میکنید تلویزیون شما بطور پیش فرض روی کمترین Clear Motion Rate یعنی 60 هرتز تنظیم می شود و قاعدتا مدل type تان تغییر می کند. شما باید قبل از هر کاری از سیستمتان عکس تهیه می کر دید ا در مواقع لزوم از آن استفاده می بر دید

ممنون از پاسختون
حالا راه حل چیه از نظر شما
ببینید الان دیگه نمایندگی ها زیر با نمیرن
میشه کمک کنید تا یه جوری این مشکل روبرطرف کرد
من نمیدونستم نباید به تنظیمات کارخانه برش نگردونم
فک کردم درست میشه

matinpour
09-04-2013, 14:49
ممنون از پاسختون
حالا راه حل چیه از نظر شما
ببینید الان دیگه نمایندگی ها زیر با نمیرن
میشه کمک کنید تا یه جوری این مشکل روبرطرف کرد
من نمیدونستم نباید به تنظیمات کارخانه برش نگردونم
فک کردم درست میشه

دوست عزیز

type تلویزیون شما این است 32L1UFOC
لطفا اطلاعات سیستم خود را در این تایپیک بگذارید.

mk_barsa
21-05-2013, 08:38
بچه ها منم یدونه650 دارم.اتفاقا گزینه عربی رو هم داره.اما مشکل من اینه که زیرنویسو با نرم افزارmkv merg gui به فیلم چسبوندم اسم زیرنویسمو هم همنام فیلمم کرده بودم.بعدش وقتی جفتش ب هم چسبید با فلش روی ال سی دی اجراش کردم.گزینه عربی رو هم اجرا کردم اما زیرنویسیو نمیبینم.میشه جوابمو بدین.تا حالا جواب درستی دریافت نکردم.مردم از بس تو اینترنت دنبال سوالم گشتم.
ممنون

mk_barsa
21-05-2013, 08:56
سلام.تو رو خدا یکی راهنماییم کنه خسته شدم انقد دنبال سوالم گشتم.
من زیرنویس یه فیلمو کهmkv بود و فرمتزیرنویسشمsrtبود رو با نرم افزار mkv merge به هم چسبوندم.الان با اجرای فیلم تو پی سی زیرنویسش هم میاد اما وقتی تو lcd samsung 40b650 فیلمو اجرا میکنم،زیرنویسش نمیاد.
زیرنویسم رو هم قبلش هم نام خود فیلمم کرده بودم.در ضمن ال سی دیم تو قسمت زیرنویس زبان عربیش فعاله.ممنونم:n13:

matinpour
21-05-2013, 13:36
سلام.تو رو خدا یکی راهنماییم کنه خسته شدم انقد دنبال سوالم گشتم.
من زیرنویس یه فیلمو کهmkv بود و فرمتزیرنویسشمsrtبود رو با نرم افزار mkv merge به هم چسبوندم.الان با اجرای فیلم تو پی سی زیرنویسش هم میاد اما وقتی تو lcd samsung 40b650 فیلمو اجرا میکنم،زیرنویسش نمیاد.
زیرنویسم رو هم قبلش هم نام خود فیلمم کرده بودم.در ضمن ال سی دیم تو قسمت زیرنویس زبان عربیش فعاله.ممنونم
:n13:

دوست عزیز
اصلا نیازی به چسباندن نیست کافی است که فیلم و زیر نویس را هم نام کنی و در حال نمایش فیلم به قسمت tools رفته و زیر نویس را روشن و در تنظیمات زیر نویس رمز گذاری را روی عربی بگذاری من انجام دادم موفق بودم
و اینم مطلب جامعه تر

طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .

yaldaa73
22-05-2013, 18:41
توی smart hob برنامه ای بنام yourvideo داریم درسته فیلمهای روزی که توش تبلیغ میکنن میشه دید

matinpour
22-05-2013, 19:00
توی smart hob برنامه ای بنام yourvideo داریم درسته فیلمهای روزی که توش تبلیغ میکنن میشه دید

دوست عزیز

جواب شما را در تایپیکهای قبلی داده ام

mobina1234
09-02-2015, 08:15
برنامه زدن به تلویزیون سامسونگ در حالت خاموش ایا این عملیه

Mo13017
26-03-2018, 06:11
سلام
یک مانیتور LA22B690T6S دارم که فلت تصویرش ایراد پیدا کرده لطفا راهنمایی یفرمایید از کجا می تونم تهیه کنم لطفا آدرس دقیق و شماره تلفن نیاز دارم . ساکن تهران نیستم .با تشکر