ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

صفحه ها : 1 [2] 3 4

arash_2006
02-03-2010, 19:18
امروز یه تجربه دیگه هم با این تلوزیون کردم، گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره. یه مبدل SATA-IDE به USB گرفتم و با یه هارد 160 گیگ معمولی، به USB تلوزیون وصلش کردم.

اولش خیلی راحت شناختش و برنامه هاشو اجرا کرد، اما بعد از چند دقیقه دیدم هی قطع و وصل میشه و بازی درمیاره. از اونجایی که آداپتوری که همراهش بود، به نظر بیش از حد داغ کرده بود، حدس زدم مشکل از اون باشه. یه پاور قدیمی کامپیوتر داشتم که وقتی با اون دستگاه رو راه انداختم، با اینکه چند ساعتی هم باهاش ور رفتم، دیگه مشکلی پیش نیومد.
مبدلو 10 تومن خریدم، گارانتی هم نداره، همونجا یه تست کوتاه کرد و بهم تحویل داد.

این راه شاید به درد اونایی که هارد اضافه دارن و نمیخان واسه یه هارد اکسترنال هزینه کنن، کار راه انداز باشه :46:.

با تشکر از توضیحات مفید تون میشه عکسی از این تبدیل بذارید؟ من متوجه نشدم که چطور پاور رو به جای آداپتور استفاده کردید؟؟؟
ممنون

pesar_tanha
02-03-2010, 20:53
من آپدیت کردم بنظرم تغییر چندانی نکرد ولی جهت اطلاع فیرم ویر و ازاینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود کرده فایل دانلود شده را در فلش آنزیپ کرده و به تلویزیون متصل کنید بعد از از منوی تلویزیون گزینه آخری که همون آپدیت سافت وار هست را انتخاب کرده بعد از چند ثانیه اسکن کرده و اگر فایل درست باشد شروع به آپدیت می کند اگر سوالی بود در خدمتم .

سلام
مدل ال سی دی شما همین بی 650 هستش ؟؟؟
با گارانتی یا بدون گارانتی ؟؟؟
دقیقا" با اپدیت چیا اضافه و یا چی تغیراتی میکنه ؟

kaveh_d
02-03-2010, 21:45
با تشکر از توضیحات مفید تون میشه عکسی از این تبدیل بذارید؟ من متوجه نشدم که چطور پاور رو به جای آداپتور استفاده کردید؟؟؟
ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من به جای اون آداپتوره، یه پاور کامپیوتر وصل کردم :31:.

kaveh_d
02-03-2010, 21:52
آره من b650 با گارانتی سام سرویس دارم از بندرعباس خریدم

این b650 رو که سام سرویس میده، اون مدل اروپاییش نیست. تلوزیون سری شش هست که پورت شبکه نداره و Usb اونم فیلم نشون نمیده. فقط عکس و Mp3.

peddi
03-03-2010, 02:04
آره من b650 با گارانتی سام سرویس دارم از بندرعباس خریدم

یعنی تو تهران گیر نمی اد ؟ کی گرفتی ؟ الان تو بندر عباس گیر می اد ؟ خودت بچه اونجایی؟ می شه یه توضیح بدی ؟ من به شدت دنبال این مدلم ( اروپایی ) یعنی تی وی شما الان dvbt داره ؟

starpars
03-03-2010, 02:08
این b650 رو که سام سرویس میده، اون مدل اروپاییش نیست. تلوزیون سری شش هست که پورت شبکه نداره و Usb اونم فیلم نشون نمیده. فقط عکس و Mp3.

نه دوست من b650 ما هم پورت شبكه داره هم فيلماي HD‏ رو با بهترين كيفيت از روي USB‏ يا شبكه پخش ميكنه گارانتي سام سرويس هم داره. من نميدونم شما اين اطلاعاتو از كجا مياريد

starpars
03-03-2010, 02:20
یعنی تو تهران گیر نمی اد ؟ کی گرفتی ؟ الان تو بندر عباس گیر می اد ؟ خودت بچه اونجایی؟ می شه یه توضیح بدی ؟ من به شدت دنبال این مدلم ( اروپایی ) یعنی تی وی شما الان dvbt داره ؟

ببين من نميدونم اروپايه يا نه ولي همونطور كه گفتم مدلش b65‎0 هست با گارانتي توي پست قبلي نوشتم
‏ ‏dvbt‏ هم از كجا بايد بفهميم داره يا نه?
آره من بندرم يه ماه پيش گرفتم

kaveh_d
03-03-2010, 07:48
نه دوست من b650 ما هم پورت شبكه داره هم فيلماي HD‏ رو با بهترين كيفيت از روي USB‏ يا شبكه پخش ميكنه گارانتي سام سرويس هم داره. من نميدونم شما اين اطلاعاتو از كجا مياريد

من وقتی خواستم تلوزیون خودمو بخرم تو جمهوری هم b650 بود و هم b690. تو کاتالوگی که بهم دادن مدل b650 رو با همین مشخصاتی که گفتم نوشته بود و 200 تومنم ارزونتر از مدل b690 بود. قیافه اشم تقریبا مثل مدلهای سری 4 بود.
حالا اگه عکسی ازش گیر اوردم براتون میذارم.

michelll1
03-03-2010, 13:49
سلام دوسئوال جدید:
1-درحالت پخش یک track موسیقی با زدن دکمه های جهتی روی کنترل فقط میشه به track بعدی رفت آیا راهی هست که بشه بدون رفتن به موسیقی بعدی بتونی روی همون track چند ثانیه جلوتر یا عقب تر برد .لازم به ذکر است این ویژگی درحالت پخش یک فایل ویدئویی با تنظیم وزدن دکمه آبی رنگ روی کنترل قابل اجراست ولی برای موسیقی نمیشه آیا کسی راهشو میدونه؟
2- یه فایل ویدئویی بسیار با کیفیت با فرمت .mkv را از طریق فلش مموری به اجرا درآوردم قبل از شروع به پخش پیغام داد فایل صوتی موجود نیست یا یه چیزی شبیه به این و نیز در ادامه اش نوشت کدک موجود نیست و بعدش فقط تصویر رو نشون داد وصدا نداشت.این یعنی چی چون اون فایل فقط یک قسمت بیشتر نبود و روی کامپیوتر با صدا اجرا شد احتمالا نیاز به تبدیل داره درسته؟
و یه نکته قابل توجه برای همه دوستان یه فایل ویدئویی با فرمت avi وحجم حدود 150مگابایت رو هروقت خواسم به اجرا دربیارم فکر میکنید چی شد؟؟؟ پخش نکرد یا پیغام خطا داد؟؟؟ نه بلکه یه نوع هنگ کردن رخ داد درواقع بعد از کمی تلاش برای شروع به پخش حدود یک دقیقه ،تلویزیون به خودی خود خاموش وروشن شدیا شاید restartشد اینو گفتم تا اگه یه وقت شما هم این اتفاق براتون افتاد تعجب نکنید.

starpars
03-03-2010, 14:51
و یه نکته قابل توجه برای همه دوستان یه فایل ویدئویی با فرمت avi وحجم حدود 150مگابایت رو هروقت خواسم به اجرا دربیارم فکر میکنید چی شد؟؟؟ پخش نکرد یا پیغام خطا داد؟؟؟ نه بلکه یه نوع هنگ کردن رخ داد درواقع بعد از کمی تلاش برای شروع به پخش حدود یک دقیقه ،تلویزیون به خودی خود خاموش وروشن شدیا شاید restartشد اینو گفتم تا اگه یه وقت شما هم این اتفاق براتون افتاد تعجب نکنید.
رزولیشن فیلم چقدر بود من یه فیلم Avi با حجم 4GB اجرا کردم مشکلی نبود

@mahmoud
03-03-2010, 15:33
سلام
مدل ال سی دی شما همین بی 650 هستش ؟؟؟
با گارانتی یا بدون گارانتی ؟؟؟
دقیقا" با اپدیت چیا اضافه و یا چی تغیراتی میکنه ؟

1- بله بی 650 هستش یکی برام از بانه آورده یک هفته پیش ساخت کشور مالزی هست برای من 690 هزار تومن تموم شد

2- بدون گارانتی

3- من که هیچ تغییری ندیدم

michelll1
03-03-2010, 16:06
رزولیشن فیلم چقدر بود من یه فیلم Avi با حجم 4GB اجرا کردم مشکلی نبود
راستش نمیدونم از کجا معلومه که رزولیشنش چقدره به نظر خودم که 1920*1080هست ولی مطمئن نیستم.

پويا
03-03-2010, 19:08
من آپدیت کردم بنظرم تغییر چندانی نکرد ولی جهت اطلاع فیرم ویر و ازاینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کرده فایل دانلود شده را در فلش آنزیپ کرده و به تلویزیون متصل کنید بعد از از منوی تلویزیون گزینه آخری که همون آپدیت سافت وار هست را انتخاب کرده بعد از چند ثانیه اسکن کرده و اگر فایل درست باشد شروع به آپدیت می کند اگر سوالی بود در خدمتم .
من برای مشکل تله تکست فارسی میخوام آپدیت کنم . به نظرتون مشکل حل میشه؟

در ضمن برای 40b650 چند تا مدل مختلف تو لیست هست . چطور بدونم تلویزیون من کدوم مدله؟

Hossein_P
03-03-2010, 21:42
من برای مشکل تله تکست فارسی میخوام آپدیت کنم . به نظرتون مشکل حل میشه؟

در ضمن برای 40b650 چند تا مدل مختلف تو لیست هست . چطور بدونم تلویزیون من کدوم مدله؟

خود سام سرویس با اپدیت این مشکل رو حل میکنه ولی وقتی از یکی از سرویس کاراشون پرسیدم که ایا این اپدیتی که شما میکنید همون اپدیتهایی هست که داخل سایت سامسونگه؟ گفت نه.
حالا دیگه راست و دروغش رو نمیدونم . ولی اپدیتشون مشکل تلتکست رو حل کرد.

pesar_tanha
03-03-2010, 22:23
1- بله بی 650 هستش یکی برام از بانه آورده یک هفته پیش ساخت کشور مالزی هست برای من 690 هزار تومن تموم شد

2- بدون گارانتی

3- من که هیچ تغییری ندیدم

چـــــــــــــــــــی
690 هزار ؟؟؟
مطمینی ؟؟؟ من قیمت بانه رو 1040000 دارم
خیلی خوبه اگه اینجوری باشه
راستی همون 40 اینچ دیگه درسته ؟

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

خود سام سرویس با اپدیت این مشکل رو حل میکنه ولی وقتی از یکی از سرویس کاراشون پرسیدم که ایا این اپدیتی که شما میکنید همون اپدیتهایی هست که داخل سایت سامسونگه؟ گفت نه.
حالا دیگه راست و دروغش رو نمیدونم . ولی اپدیتشون مشکل تلتکست رو حل کرد.

من با مک ادرس مشکلی ندارم
میترسم اپدیت کنم که یه وقت مک ادرس از کار نیوفته
اگه نرم افزار رو بریزم بعد با ریسیت فکتوری نرم افزاره حذف میشه ؟؟؟

starpars
03-03-2010, 22:43
چرا از این سرویس کارای سام سرویس آپدیتشونو نمیگیرین ؟ نمیدن؟
منم مشکل تلتکس دارم باید بهشون بگم بیان اگه بده ازش میگیرم

پويا
04-03-2010, 01:50
برای آپدیت پول میگیرن؟
اصولا" نباید بگیرن! چون مشکل تله تکست مشکل تلویزیونه و گارانتی باید رفعش کنه ، مگه نه؟

arash_2006
04-03-2010, 09:14
من فکر کردم تلویزین شما گارانتی نداره اگر گارانتی باشه که مشکلی نداری دوست عزیز حتما زنگ بزن خودشون میان درستش میکنند
نرم افزار هم مطمئن باشید بهتون نمیدن مگر اینکه آشنا داشته باشید و یک جورایی پارتی بازی کنه
نمیدونم از دوستان یعنی کسی آشنایی تو سام سرویس نداره؟

sb_t
04-03-2010, 11:36
[QUOTE=@mahmoud;4725511]1- بله بی 650 هستش یکی برام از بانه آورده یک هفته پیش ساخت کشور مالزی هست برای من 690 هزار تومن تموم شد

منم می خوام یدونه از بانه بخرم
شما کی خریدید؟
فکر می کردم قیمتش بیشتر از اینا باشه ؟
فرقb650 با b690 بالاخره چی شد؟
از نظر ظاهر با هم فرق دارن؟

پويا
04-03-2010, 15:27
من فکر کردم تلویزین شما گارانتی نداره اگر گارانتی باشه که مشکلی نداری دوست عزیز حتما زنگ بزن خودشون میان درستش میکنند
نرم افزار هم مطمئن باشید بهتون نمیدن مگر اینکه آشنا داشته باشید و یک جورایی پارتی بازی کنه
نمیدونم از دوستان یعنی کسی آشنایی تو سام سرویس نداره؟
چند بار باهاشون تماس گرفته شده . از بس بی سوادن مشکل رو به آنتن تلویزیون ربط دادن!

@mahmoud
04-03-2010, 16:50
[QUOTE=pesar_tanha;4726752]چـــــــــــــــــــی
690 هزار ؟؟؟
مطمینی ؟؟؟ من قیمت بانه رو 1040000 دارم
خیلی خوبه اگه اینجوری باشه
راستی همون 40 اینچ دیگه درسته ؟

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

ال سی دی که من گرفتم 32 اینچه

a_fazlollahii
04-03-2010, 20:12
اخیرا" یک تلویزیون LE40B650 سامسونگ اروپایی سفارش دادیم از کردستان برایم آوردند.
تفاوتش با مدل b690 دارای گارنتی چنین است:
تله تکست و منو ها فارسی ندارد.
رنگ حاشیه پایین اش به جای قرمز، گرافیتی( نوک مدادی سیر) است.
----T دارد و شبکه های دیجیتال را می گیرد. کیفیت تصاویر تلویزیونی فوق العاده هست.
بقیه امکانات آن را کاملاً داراست.
کسی تو این فروم چنین مدلی را دارد؟

karikator
04-03-2010, 20:17
دوست عزيز فيلم را هم با زيرنويس فارسي ساپورت ميكند .چجوري خريدي طريقه پرداخت پولت به طرف چجوري بود؟
چند روزه تحويل گرفتي

پويا
04-03-2010, 20:45
من فیرم ویر رو از لینک زیر دانلود کردم ، منتها میترسم آپدیت کنم و منو فارسی بپره . به نظرتون منو فارسی میمونه یا مشکلی پیش میاد؟

Hossein_P
04-03-2010, 21:33
برای آپدیت پول میگیرن؟
اصولا" نباید بگیرن! چون مشکل تله تکست مشکل تلویزیونه و گارانتی باید رفعش کنه ، مگه نه؟
نه پول نمیگیرن ، دو دقیقه‏ ای هم بیشتر طول نمیکشه . اپدیت رو هم به کسی نمیدن.
ولی یر خلاف گفته شما من وقتی زنگ زدم بلافاصله خودشون مشکل رو فهمیدن ، ظاهرآ برایه این قضیه بهشون زیاد تلفن شده بود . البته من تو تهران زندگی میکنم.

a_fazlollahii
05-03-2010, 06:17
دوست عزيز فيلم را هم با زيرنويس فارسي ساپورت ميكند .چجوري خريدي طريقه پرداخت پولت به طرف چجوري بود؟
چند روزه تحويل گرفتي

سلام
سایت سقز شاب ثبت نام کردم. 100تومان اینترنتی برایش ریختم بقیه اش را ( یک میلیون تومان+ هزینه حمل به تهران 70تومان ) موقع تحویل که معمولا 24 ساعته است که برای من به علت بارش برف 48 ساعته شد، پرداخت کردم . مدیر سایت هم آقای رستمی از کاربرای اینجاست و در عنوان خرید از کردستان این تاپیک فعالیت دارد.

زیرنویس فارسی با srt را امتحان کردم ولی متاسفانه حروف فارسی را جدا جدا و وارونه (یعنی از چب به راست) نشان میدهد. راهی برای حل این مشکل هست؟

ma_1356
05-03-2010, 12:27
نزدیک بود زنگ بزنم سام سرویس هر چی ...... بهشون بگم، موضوع از اینجا شروع شد که نشستم پای tv زدم شبکه Dubai Sport ،تنیس داشت - اول حواسم به تصویرنبود_ دیدم چشام داره درد میگیره آقا چنان تصویر جا میموند که خودم جا خوردم زدم شبکه های دیکه حتی مجری bbc که دستشو تکون میداد تصویر جا میموند، رفتم تو منوها درست 50 دقیقه کارم تنظیم بود ،درست نشد که نشد، فحش بود که نثار سامسونگ میکردم تا اینکه با یه خاموش و روشن کردن tv مساله حل شد، ولی حالم شدیدا گرفته شد حتما بازم این اتفاق میفته.
دوستان اگه پیشنهادی دارن بدن ....

pesar_tanha
05-03-2010, 16:30
پیشنهاد میکنم زیاد دستکاری نکنید منوهای تی وی رو :دی
به هر حال یه ریسیت بکتوری بکن از منو مخفی تا همه چیز برگرده به روز اول کار خانه ای خودش
خواستی بفری منو مخفی
info + menu + mute+ on/off

Mehdim
06-03-2010, 17:45
من فیرم ویر رو از لینک زیر دانلود کردم ، منتها میترسم آپدیت کنم و منو فارسی بپره . به نظرتون منو فارسی میمونه یا مشکلی پیش میاد؟

من اين ورژن رو از يك سايت ديگه دانلود كرده بودم ولي من هم نصبش نكردم از طرفي اوني كه خود سام نصب مي كنه ورژن 2006 هست نه 2005. تفاوتش هم تو تصحيح تلتكست.

sb_t
06-03-2010, 20:59
با سلام
دوستان تو تیریز هر دو مدل b650 و b690 رو به بدون گارانتی به قیمت 1180000 هزار تومن می دن کدوم رو بخرم؟
دقیقا تفاوت های این دو مدل چیه؟
از کجا بفهمم که فریمور جدیدشون هستش?
و اینکه فلش این مدل قابلیت پخش و ضبط رو با هم داره یا فقط پخش می کنه؟
ببخشید که یکم سوالام زیاد شد
ممنون

پويا
07-03-2010, 13:45
من اين ورژن رو از يك سايت ديگه دانلود كرده بودم ولي من هم نصبش نكردم از طرفي اوني كه خود سام نصب مي كنه ورژن 2006 هست نه 2005. تفاوتش هم تو تصحيح تلتكست.
حالا تکلیف ماها که سام سوریسی های اینجا بی سواد تشریف دارن چیه ؟:( به سام سرویس ایمیل هم زدم جواب نگرفتم

kaveh000kaveh
07-03-2010, 22:46
سلام
من میخوام از بانه یه b650 بخرم
موندم کدومشو مدل مالزی یا اروپایی رو بخرم
از این دو مدل کدومشون با زیر نویس فارسی مشکل ندارن و اونی که داره چطور درست میشه ؟ ممنونم کمک کنید تا دچار اشتباه و بعد افسوس نشوم:13:

kaveh000kaveh
07-03-2010, 22:48
حالا تکلیف ماها که سام سوریسی های اینجا بی سواد تشریف دارن چیه ؟:( به سام سرویس ایمیل هم زدم جواب نگرفتم

من میخوام برم بانه یه 650 بخرم کدوم ورژن رو انتخاب کنم
اروپایی یا مالزی
کدوم مدل با زیر نویس فارسی مشکلی ندارن و اونی که داره چطور مشکلش حل میشه
دوستان کمک کنید تا اشتباه نکنم بعداً پشیمان بشم
ممنون

@mahmoud
08-03-2010, 09:58
من میخوام برم بانه یه 650 بخرم کدوم ورژن رو انتخاب کنم
اروپایی یا مالزی
کدوم مدل با زیر نویس فارسی مشکلی ندارن و اونی که داره چطور مشکلش حل میشه
دوستان کمک کنید تا اشتباه نکنم بعداً پشیمان بشم
ممنون

من چند روز پیش یه ال سی دی 32 اینچ بانه ای خریدم ساخت مالزی هست با زیرنویس srt مشکل نداره ولی idx/sub
و نمیتونه پخش کنه تا اونجایی هم که شنیدم اروپایش زیر نویس فارسی رو درست پخش نمیکنه

sb_t
08-03-2010, 13:06
[QUOTE=sb_t;4735841]با سلام
دوستان تو تیریز هر دو مدل b650 و b690 رو به بدون گارانتی به قیمت 1180000 هزار تومن می دن کدوم رو بخرم؟
دقیقا تفاوت های این دو مدل چیه؟
از کجا بفهمم که فریمور جدیدشون هستش?
و اینکه فلش این مدل قابلیت پخش و ضبط رو با هم داره یا فقط پخش می کنه؟
ببخشید که یکم سوالام زیاد شد
ممنون[/QUOTE

دوستان من فردا صبح می خوام بخرم لطفا راهنمایی کنید

tonio_m2000
08-03-2010, 13:37

من ورژن 2005 رو از سايت خاورميانه (امارات متحده) دانلود كردم البته من تلويزيونم پلاسماست. اولش ترسيدم اما گفتم خوب نهايتا مي شه انگليسي ديگه، عيب نداره. نصب كردم و منوي فارسي هم دست نخورده باقي موند و تازه توي قسمت آپديت يك بكاپ از ورژن قبل كه 2002 بود هم گرفت كه اگر مشكلي باشه به اون بر گردوني. بنظر من نترس و آپديت كن. البته با مسئ.ليت خودت ها :46:

soroush1362
08-03-2010, 14:34
سلام
من میخوام از بانه یه b650 بخرم
موندم کدومشو مدل مالزی یا اروپایی رو بخرم
از این دو مدل کدومشون با زیر نویس فارسی مشکل ندارن و اونی که داره چطور درست میشه ؟ ممنونم کمک کنید تا دچار اشتباه و بعد افسوس نشوم:13:
دوست عزیز مدل اروپایی زیرنویس srt فارسی رو ساپورت نمیکنه و تلتکست و منو فارسی هم نداره، مدل ساخت مالزی شنیدم فارسی رو ساپورت میکنه ولی اطلاع دقیق ندارم...

پويا
08-03-2010, 15:12
من ورژن 2005 رو از سايت خاورميانه (امارات متحده) دانلود كردم البته من تلويزيونم پلاسماست. اولش ترسيدم اما گفتم خوب نهايتا مي شه انگليسي ديگه، عيب نداره. نصب كردم و منوي فارسي هم دست نخورده باقي موند و تازه توي قسمت آپديت يك بكاپ از ورژن قبل كه 2002 بود هم گرفت كه اگر مشكلي باشه به اون بر گردوني. بنظر من نترس و آپديت كن. البته با مسئ.ليت خودت ها :46:
مشکل تله تکست چی ؟ حل شد؟

مرسی از راهنمایی :)

mforce
08-03-2010, 17:16
دوستان این lcd کیفیت فیلمی که از روی usb پخش میکنه با کیفیت فیلمی که از روی pc یا لپ تاپ پخش میکنن فرقی داره یا نه؟

kaveh000kaveh
09-03-2010, 17:07
دوست عزیز مدل اروپایی زیرنویس srt فارسی رو ساپورت نمیکنه و تلتکست و منو فارسی هم نداره، مدل ساخت مالزی شنیدم فارسی رو ساپورت میکنه ولی اطلاع دقیق ندارم...

سلام
ممنون از پاسختون دوستان
تله تکس برام مهم نیست فقط زیر نویس اونم فقط موقع پخش دی وی دی از روی دستگاه دی وی دی پلیر
آیا ورژن اروپایی b650 این موضوع رو ساپورت میکنه.
ممنون:20:

kaveh000kaveh
09-03-2010, 17:18
سلام
متخصصین محترم یه سوال
بین سامسونگ b650 با ذ6000 که ال ای دی هست کدوم پیشنهاد میشه آیا فرق زیادی با هم دارند اصلاً ال سی دی بهتر است یا ال ای دی
تصویر تو این b 650 جانمیمونه 100 هرتز هستش ؟

t_tanhayam
09-03-2010, 18:43
سلام دوست من ميتوني اينجا و ببيني

Mehdim
09-03-2010, 20:37
سلام
ممنون از پاسختون دوستان
تله تکس برام مهم نیست فقط زیر نویس اونم فقط موقع پخش دی وی دی از روی دستگاه دی وی دی پلیر
آیا ورژن اروپایی b650 این موضوع رو ساپورت میکنه.
ممنون:20:

سلام، دوست عزيز زيرنويس در دي وي دي پلير چه ارتباطي با تلويزيون داره؟

kaveh000kaveh
09-03-2010, 20:52
سلام، دوست عزيز زيرنويس در دي وي دي پلير چه ارتباطي با تلويزيون داره؟

ببخشید البته
کاش یه کم تامل میکردید بعد پاسخ میدادید
بنده عرض کردم اگر یک دی وی دی با زیرنویس فارسی توسط یک دی وی دی پلیر پخش شود و ما ال سی دی سامسونگ ورژن اروپایی b650 را داشته باشیم که زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه آیا برای تماشای آن کلمات فارسی رو قاطی پاتی میبینیم یا نه فقط وقتی از روی usb پخش شود این مشکل را داریم

saegheh67
09-03-2010, 23:56
ببخشید البته
کاش یه کم تامل میکردید بعد پاسخ میدادید
بنده عرض کردم اگر یک دی وی دی با زیرنویس فارسی توسط یک دی وی دی پلیر پخش شود و ما ال سی دی سامسونگ ورژن اروپایی b650 را داشته باشیم که زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه آیا برای تماشای آن کلمات فارسی رو قاطی پاتی میبینیم یا نه فقط وقتی از روی usb پخش شود این مشکل را داریم

عزیز دوستمون جوابت را درست دادند وقتی یک دی وی دی با زیرنویس فارسی را داخل دی وی دی پلیر میگذاری این پلیر هست که باید زیرنویس را نشان بده ربطی به تلویزیون نداره مشکل زیرنویس وقتی هست که یک فایل تصویری با زیرنویس را بخواهی با یو اس بی خود تلویزیون پخش کنی ان وقت تلویزیون هست که باید زیرنویس را تحلیل کنه و پخشش کنه و کاری به دی وی دی پلیر نداره

tonio_m2000
10-03-2010, 09:57
مشکل تله تکست چی ؟ حل شد؟

مرسی از راهنمایی :)
من آنتن هوايي ندارم و از ماهواره براي گرفتن كانالهاي استاني استفاده ميكنم. امكان تست تلتكست رو ندارم.:41:

soheil86
10-03-2010, 12:52
سلام

راهی برای جلو بردن آهنگ از طریق یو اس بی نیست؟ چون اینجوری اگه آهنگ طولانی باشه بخوایم از وسطش پخش کنیم خیلی بد میشه...

دوستانی که آخرین ورژن رو آپدیت کردن میتونن بگن این مشکل هنوز وجود داره یا خیر.

ممنون

T.N.T
13-03-2010, 14:08
سلام،
من هم بعد كلي تحقيق و خوندن اين 30 صفحه تصميم گرفتم B690 بخرم.
حالا يه سوال:
كسي تا به حال با كارت شبكه بيسيم اين تلوزيون كار كرده؟ من شنيدم به تنهايي كار نميكنه و به يه چيزي به اسم Dongle احتياج داره كه 300-400 تومن قيمتشه و تو ايرانم گير نمياد. آيا اين قضيه صحت داره؟

behnam34
13-03-2010, 16:03
دوستان کسی تونسته با این تلویزیون کانالهای دیجیتال ایران را بگیره؟

با تشکر

T.N.T
14-03-2010, 00:34
همچنان منتظر پاسخ شما عزيزان هستم. :20:

a_fazlollahii
14-03-2010, 10:10
دوستان کسی تونسته با این تلویزیون کانالهای دیجیتال ایران را بگیره؟

با تشکر
با B690 نمي شود شبكه هاي ديجيتال را گرفت اگر مي خواهيد ورژن اروپايي آن را بگيريد كه شبكه هاي ديجيتال را بتواند بگيرد مثل LE40B650

behnam34
14-03-2010, 12:01
با B690 نمي شود شبكه هاي ديجيتال را گرفت اگر مي خواهيد ورژن اروپايي آن را بگيريد كه شبكه هاي ديجيتال را بتواند بگيرد مثل LE40B650

ممنون دوست عزیز,

می خواستم بدونم ال ای دی 7000 سامسونگ هم به همین شکل هست یا با این ال ای دی امکان دریافت شبکه دیجیتال وجود داره.

با تشکر

peyyyman
14-03-2010, 22:08
جناب *Alucard*

محبت بفرمائید نحوه کالیبره کردن B650 رو برای دریافت بهترین تصویر محبت کنید تا بقیه دوستان استفاده کنند

T.N.T
14-03-2010, 22:31
سلام،
من هم بعد كلي تحقيق و خوندن اين 30 صفحه تصميم گرفتم B690 بخرم.
حالا يه سوال:
كسي تا به حال با كارت شبكه بيسيم اين تلوزيون كار كرده؟ من شنيدم به تنهايي كار نميكنه و به يه چيزي به اسم Dongle احتياج داره كه 300-400 تومن قيمتشه و تو ايرانم گير نمياد. آيا اين قضيه صحت داره؟

واقعا کسي جواب سوال منو نميدونه؟

amin_g_p
15-03-2010, 00:31
واقعا کسي جواب سوال منو نميدونه؟

اسم اصلیش Samsung WIS-09ABGN Network adapter هست که در واقع وایرلس یو اس بی برای tv هست و تو ایران ندیدم توی خارج از 60 دلار آخرین قیمتی که دیدم 7 دلار کاهش داشته و به 53 دلار رسیده

peyyyman
15-03-2010, 13:23
با توجه به اینکه می بینم سئوالات زیادی در مورد ورژن های اروپائی و آسیائی این تلوزیون در ذهن دوستان وجود داره یک راهنمائی جامع و کامل برای استفاده دوستان قرار می دم که بتونید صحیح تصمیم گیری کنید .
اول در مورد تفاوت ظاهری ورژن های اروپائی و آسیائی ، توجه داشته باشید که ورژن اروپائی این مدل اون حاشیه قرمز رنگ پائینی رو که شما در نمایندگی ها می بینید نداره و بجای اون یک نوار برجسته خاکستری ( گرافیتی ) دیده می شه و سنسور مادون قرمز ورژن اروپائی در وسط تلوزیون قرار داره و در ورژن آسیائی این سنسور در منتهی علیه سمت راست تلوزیون به غیر از این موارد این دو ورژن تفاوت ظاهری دیگری ندارند .
در مورد تفاوت ورودی های این دو ورژن باید بدونید که ورژن اروپائی دارای دو ورودی اسکارت می باشد که ورژن آسیائی از اون بی بهره هست و به جای اون ورودی کامپوننت داره و ورودی اسکات محض اطلاع دوستانی که نمی دونند یک فیش برای ارسال یکجای صدا و تصویر هست که کیفیتی مشابه کامپوننت داره . به غیر از این تفاوتی در ورودی ها و خروجی ها نیست .
در مورد تیونر دریافت تصاویر که همه می دونند ورژن اروپائی گیرنده دیجیتال ----T داره که ورژن آسیائی از اون بی بهره هست . این گیرنده در شهر های تهران - اصفهان و ساری فعال می باشد و بزودی در سراسر کشور می تونید استفاده کنید و تجربه شخصی من کیفیت تصاویر رو از ماهواره اینتلست ترجیح می دم ولی صد در صد از تصویر آنتن بهتره .
در مورد کشور مونتاژ کننده ورژن آسیائی در مالزی مونتاژ می شه و ورژن اروپائی در کشور اسلوواکی . ورژن اروپائی رو فقط از بانه می تونید تهیه کنید . ورژن اروپائی که در بانه فروخته می شه برای فروش در کشور انگلستان سفارش شده است .
در مورد زیر نویس فارسی که اکثر دوستان سئوال دارند بله ورژن اروپائی در پخش از USB در خواندن زیر نویس فارسی با فرمت SRT مشکل داره چون فونت فارسی یا همون عربی رو نمی شناسه .ولی این مشکل چاره داره و شما باید زیر نویس های srt رو به idx تبدیل نرم افزاری هست که نوشته ها رو به صورت عکس روی فیلم شما ماسک می کنه و می تونید زیر نویس فارسی رو داشته باشید . پس مشکلی نیست و دیدن زیرنویس راه داره .
در مورد تغییر فرم ویر ورژن اروپائی به آسیائی خیر توصیه نمی کنم مشکلی که پیش می یاد ورودی های تلوزیون دچار مشکل می شند و تلوزیون ورودی ها رو نمی شناسه پس به فکرش نباشید .
فروشنده تلوزیون در بانه آقای رستمی که در این سایت هم فعال هستند می گفت که ورژن اروپائی در پخش از USB کامل تر هست ولی ایشون از نظر فنی فردی کم اطلاع هستند و نمی شه به حرف ایشون استناد کرد ولی تجربه شخصی خودم هر فرمتی که من به این تلوزیون دادم مثل بنز پخش کرده . حتی blue Ray TS
چون خودم ورژن آسیائی ندارم نمی تونم مقایسه صحیح داشته باشم ولی فکر می کنم در شناخت Audio Codec
در فرمت MKV کامل تره .
در مورد تفاوت قیمت ورژن اروپائی با آسیائی در بانه این تفاوت بیست هزار تومان هست .

و اما مورد آخر که ورژن آسیائی بخریم یا اروپائی ؟ منهای گیرنده دیجیتال مدل اروپائی شخص خودم B650 اروپائی رو گرفتم و ملزم شدم از بانه بگیرم به چند دلیل :
یک حضرات منفعت طلب سام سرویس که مطالبه ی بیش از خدماتشون دارند و یک جور ... خوری هم در مورد اون سینماهای مزخرفشون دارند . جالبه بدونید نمایندگی بابل و ساری حاضر به گرفتن سینمای همراه نبودند و الزام می کردند که حتما باید بگیرید جل الخالق !
مورد دوم اینکه باید بدونید خدمات گارانتی در امریکای شمالی و اروپا قوانین سخت گیرانه ای دارند و به قول عوام با کسی شوخی ندارند و در صورت کوچکترین مشکل کمپانی ملزم به جمع آوری محصول و رفع نقص میشه و این هزینه های هنگفتی رو تحمیل می کنه به کمپانی بنابراین محصولاتی که در اتحادیه اروپا عرضه می شند سختگیرانه تر در مونتاژ و قطعات مصرفی تولید می شند شک نداشته باشید .
و مورد دیگه اینکه چیزی به عنوان B690 در دنیا وجود خارجی نداره و فقط در ایران عزیز خودمون عرضه می شه که در واقع همون B650 سفارش سام سرویس کذائی هست . من از نظر معنوی ارضا می شم یه جنس اصالت دار بگیرم تا یه ....

و اما مطلب آخر : در مورد دوستانی که شک در خرید کلی نوع LCD یا LED از برندهای مختلف دارن من خودم یکی از فن های سونی هستم حدود 15 سال تمامی محصولاتی که استفاده می کنم سونی هستند و به عنوان کسی که فیلم رو غیر از HD اصلا نگاه نمی کنم و بالای یک ماه وقت گذاشتم برای مقایسه تصاویر برندهای مخلف بدون هیچ تعصبی شک نداشته باشید بعد از سری 450X سونی هیچ مدلی در بازار حتی LED های خود سامسونگ به گرد این مدل نمی رسند . در این مورد تردید نکنید . این مدل Best Buy هست پول خودتون رو حروم نکنید .

به طور کامل و جامع همه موارد رو توضیح دادم . دیگه اگه کسی در مورد ورژن اروپائی و آسیائی سئوال کنه خودم شخصا میام خفش می کنم .:31:

@mahmoud
15-03-2010, 16:39
با توجه به اینکه می بینم سئوالات زیادی در مورد ورژن های اروپائی و آسیائی این تلوزیون در ذهن دوستان وجود داره یک راهنمائی جامع و کامل برای استفاده دوستان قرار می دم که بتونید صحیح تصمیم گیری کنید .
اول در مورد تفاوت ظاهری ورژن های اروپائی و آسیائی ، توجه داشته باشید که ورژن اروپائی این مدل اون حاشیه قرمز رنگ پائینی رو که شما در نمایندگی ها می بینید نداره و بجای اون یک نوار برجسته خاکستری ( گرافیتی ) دیده می شه و سنسور مادون قرمز ورژن اروپائی در وسط تلوزیون قرار داره و در ورژن آسیائی این سنسور در منتهی علیه سمت راست تلوزیون به غیر از این موارد این دو ورژن تفاوت ظاهری دیگری ندارند .
در مورد تفاوت ورودی های این دو ورژن باید بدونید که ورژن اروپائی دارای دو ورودی اسکارت می باشد که ورژن آسیائی از اون بی بهره هست و به جای اون ورودی کامپوننت داره و ورودی اسکات محض اطلاع دوستانی که نمی دونند یک فیش برای ارسال یکجای صدا و تصویر هست که کیفیتی مشابه کامپوننت داره . به غیر از این تفاوتی در ورودی ها و خروجی ها نیست .
در مورد تیونر دریافت تصاویر که همه می دونند ورژن اروپائی گیرنده دیجیتال ----T داره که ورژن آسیائی از اون بی بهره هست . این گیرنده در شهر های تهران - اصفهان و ساری فعال می باشد و بزودی در سراسر کشور می تونید استفاده کنید و تجربه شخصی من کیفیت تصاویر رو از ماهواره اینتلست ترجیح می دم ولی صد در صد از تصویر آنتن بهتره .
در مورد کشور مونتاژ کننده ورژن آسیائی در مالزی مونتاژ می شه و ورژن اروپائی در کشور اسلوواکی . ورژن اروپائی رو فقط از بانه می تونید تهیه کنید . ورژن اروپائی که در بانه فروخته می شه برای فروش در کشور انگلستان سفارش شده است .
در مورد زیر نویس فارسی که اکثر دوستان سئوال دارند بله ورژن اروپائی در پخش از USB در خواندن زیر نویس فارسی با فرمت SRT مشکل داره چون فونت فارسی یا همون عربی رو نمی شناسه .ولی این مشکل چاره داره و شما باید زیر نویس های srt رو به idx تبدیل نرم افزاری هست که نوشته ها رو به صورت عکس روی فیلم شما ماسک می کنه و می تونید زیر نویس فارسی رو داشته باشید . پس مشکلی نیست و دیدن زیرنویس راه داره .
در مورد تغییر فرم ویر ورژن اروپائی به آسیائی خیر توصیه نمی کنم مشکلی که پیش می یاد ورودی های تلوزیون دچار مشکل می شند و تلوزیون ورودی ها رو نمی شناسه پس به فکرش نباشید .
فروشنده تلوزیون در بانه آقای رستمی که در این سایت هم فعال هستند می گفت که ورژن اروپائی در پخش از USB کامل تر هست ولی ایشون از نظر فنی فردی کم اطلاع هستند و نمی شه به حرف ایشون استناد کرد ولی تجربه شخصی خودم هر فرمتی که من به این تلوزیون دادم مثل بنز پخش کرده . حتی blue Ray TS
چون خودم ورژن آسیائی ندارم نمی تونم مقایسه صحیح داشته باشم ولی فکر می کنم در شناخت Audio Codec
در فرمت MKV کامل تره .
در مورد تفاوت قیمت ورژن اروپائی با آسیائی در بانه این تفاوت بیست هزار تومان هست .

و اما مورد آخر که ورژن آسیائی بخریم یا اروپائی ؟ منهای گیرنده دیجیتال مدل اروپائی شخص خودم B650 اروپائی رو گرفتم و ملزم شدم از بانه بگیرم به چند دلیل :
یک حضرات منفعت طلب سام سرویس که مطالبه ی بیش از خدماتشون دارند و یک جور ... خوری هم در مورد اون سینماهای مزخرفشون دارند . جالبه بدونید نمایندگی بابل و ساری حاضر به گرفتن سینمای همراه نبودند و الزام می کردند که حتما باید بگیرید جل الخالق !
مورد دوم اینکه باید بدونید خدمات گارانتی در امریکای شمالی و اروپا قوانین سخت گیرانه ای دارند و به قول عوام با کسی شوخی ندارند و در صورت کوچکترین مشکل کمپانی ملزم به جمع آوری محصول و رفع نقص میشه و این هزینه های هنگفتی رو تحمیل می کنه به کمپانی بنابراین محصولاتی که در اتحادیه اروپا عرضه می شند سختگیرانه تر در مونتاژ و قطعات مصرفی تولید می شند شک نداشته باشید .
و مورد دیگه اینکه چیزی به عنوان B690 در دنیا وجود خارجی نداره و فقط در ایران عزیز خودمون عرضه می شه که در واقع همون B650 سفارش سام سرویس کذائی هست . من از نظر معنوی ارضا می شم یه جنس اصالت دار بگیرم تا یه ....

و اما مطلب آخر : در مورد دوستانی که شک در خرید کلی نوع LCD یا LED از برندهای مختلف دارن من خودم یکی از فن های سونی هستم حدود 15 سال تمامی محصولاتی که استفاده می کنم سونی هستند و به عنوان کسی که فیلم رو غیر از HD اصلا نگاه نمی کنم و بالای یک ماه وقت گذاشتم برای مقایسه تصاویر برندهای مخلف بدون هیچ تعصبی شک نداشته باشید بعد از سری 450X سونی هیچ مدلی در بازار حتی LED های خود سامسونگ به گرد این مدل نمی رسند . در این مورد تردید نکنید . این مدل Best Buy هست پول خودتون رو حروم نکنید .

به طور کامل و جامع همه موارد رو توضیح دادم . دیگه اگه کسی در مورد ورژن اروپائی و آسیائی سئوال کنه خودم شخصا میام خفش می کنم .:31:
دوست عزیز خیلی ممنون بابت توضیح کاملی که دادید
یه سوال
من تقریبا دوسه هفته پیش یه ال سی دی b650 آسیایی از بانه خریدم ولی متاسفانه در پخش زیر نویس با فرمت idx/sub مشکل داره یعنی اینکه این نوع فرمت و اجرا نمیکنه بنظر شما مشکل از کجاست؟ با تشکر

frankval
15-03-2010, 19:33
من قصد دارم تا یکی دو روز دیگه 32 اینچ B690 رو بگیرم.به نظر شما احتیاج هست که فریمور دستگاه رو به روز کنم؟موقع نصب اینکار رو می کنن یا بایستی بعدا باهوشون تماس بگیری؟همه نمایندگیهای سامسونگ متخصص اینکار رو دارند یا بایستی از جای خاصی بگیری تا این به اصطلاح خدمات رو بدن؟

GiggleClub
15-03-2010, 20:01
یه سوال
من تقریبا دوسه هفته پیش یه ال سی دی b650 آسیایی از بانه خریدم ولی متاسفانه در پخش زیر نویس با فرمت idx/sub مشکل داره یعنی اینکه این نوع فرمت و اجرا نمیکنه بنظر شما مشکل از کجاست؟ با تشکر

اسم زیرنویس باید با فیلم یکی باشه
یعنی فایل ویدیو و ۲تا فایل زیرنویس باید همنام باشه. مثلا:

up.mkv
up.idx
up.sub

@mahmoud
15-03-2010, 20:57
up.mkv
up.idx
up.sub[/QUOTE]

دوست عزیز ممنون از اینکه لطف کردی جواب دادی من این چیزهایی که گفتی رو رعایت میکنم و درضمن فرمت srt رو بدون مشکل پخش میکنه ولی با فرمت idx مشکل داره

ehsan64_iq
15-03-2010, 23:53
سلام
دوستان خسته نباشید
من میخوام یک اچ دی تیوی پلاسما G10 بگیرم و یک وسترن هم بزارم کنارش اخه کیفیت G10 رو ستایش میکنم
ولی
آمدم توی تاپیک و 31 صفحه رو کامل مطالعه کردم و میخوام از تمامی دوستان اهل فن بپرسم آیا b690 که داره از تعریف میشه میتونه mkv هایی با بیتریت بالا 20 مگ رو پخش کنه یا سامسونگ این آپشن رو فقط واسه عرض اندام گذاشته
در ضمن من فقط با سورس فول اچ دی اونم با حجم بالای 15 گیگ سروکار دارم
لطفا بی طرفانه راهنماییم کنید
(از مدیران میخوام که تاپیک رو انتقال ندن آخه اینجا بحث تازه ست)

peddi
16-03-2010, 19:52
در فرمت MKV کامل تره .

ممنون ، عالی بود :20: ولی فعلا که اروپاییش قحط اومده :41:

فکر می کنم اخر مجبور شم همون سام سرویسشو بخرم !!!

T.N.T
16-03-2010, 20:28
سلام،
2 تا مطلب:
1. کسي ميدونه اين تلوزيون چه خروجي هاي صوتي داره؟ مثلا خروجي SPDIF داره يا نه؟ ميخوام بدونم ميشه صداي خروجيشو به اسپيکر وصل کرد؟ آخه خودش که يه مديا پلير کامله و سينماش هم که خوب نيست يعني وايرلس نيست و بلوري نداره و خيلي از فرمت هارو هم که پخش نميکنه. در کل بگم به نظر من بهترين ترکيب تلوزيون + لپتاپ + اسپيکر هست البته يه اسپيکر خفن مثل Logitech Z5500. تازه لپتاپ همه فرمتي را ميخونه و بلو ري هم داره.
2. رفتم تو سايت سامسونگ امريکا ديدم مدل LN40C650 را زده. امکاناتش دقيقا يکي بود فقط طراحيش فرق داشت و 400$ ارزونتر بود يعني به جاي 1499$ شده بود 1099$. نظرتون چيه؟ ارزش صبر کردن داره؟

antoni_114
16-03-2010, 20:35
سلام
آیا 690 یا 650 ورودی tv Scsrt دارد ؟
مدل اروپاییش یعنی b651 بله دو تا ورودی Sscart داره

T.N.T
16-03-2010, 20:44
سلام،
2 تا مطلب:
1. کسي ميدونه اين تلوزيون چه خروجي هاي صوتي داره؟ مثلا خروجي SPDIF داره يا نه؟ ميخوام بدونم ميشه صداي خروجيشو به اسپيکر وصل کرد؟ آخه خودش که يه مديا پلير کامله و سينماش هم که خوب نيست يعني وايرلس نيست و بلوري نداره و خيلي از فرمت هارو هم که پخش نميکنه. در کل بگم به نظر من بهترين ترکيب تلوزيون + لپتاپ + اسپيکر هست البته يه اسپيکر خفن مثل Logitech Z5500. تازه لپتاپ همه فرمتي را ميخونه و بلو ري هم داره.
2. رفتم تو سايت سامسونگ امريکا ديدم مدل LN40C650 را زده. امکاناتش دقيقا يکي بود فقط طراحيش فرق داشت و 400$ ارزونتر بود يعني به جاي 1499$ شده بود 1099$. نظرتون چيه؟ ارزش صبر کردن داره؟

T.N.T
16-03-2010, 21:48
سلام،
2 تا مطلب:

Gamexland
16-03-2010, 23:42
درود
من یک سئوال داشتم.یک ----- HD داریم لینوکسی.زمان خرید خود فروشنده یک کابل HDMI خیلی خیلی خیلی ارزون روی ریسیور گذاشت یعنی میشه گفت قیمتش شاید 5 تا 10 تومن بوده باشه.وقتی ریسیور را روشن میکنیم بالای صفحه مینویسه 50 هرتز.چرا؟؟؟؟یعنی کابل باید بخریم براش یک کابل خوب و سازگار با b690 36 اینچ؟؟؟قضیه چیه لطفا کمک کنید.چون توی شبکه های اچدی وقتی فوتبال پخش میشه وقتی از دوربین بالا نشان میده خط های زمین میلرزه.حالت اسلو.ممکنه از کابل باشه؟؟؟اصلا چرا 50 هرتز میشناسد؟؟؟
مرسی منتظرم.

Mehdim
17-03-2010, 17:04
سلام،
2 تا مطلب:

1) يك خروجي هدفون، يك خروجي صدا (به صورت دو فيش قرمز و سفيد( همون چپ و راست))
2) اصولا در لوازم صوتي و تصويري، موبايل، كامپيوتر و از اين قبيل انتظار هيچ فايده اي نداره چون تا وقتي مدل جديد نياد قبلي ارزون نميشه و وقتي ارزون شد شما مدل جديدتر رو مي خوايد.

Gamexland
17-03-2010, 18:33
درود
من یک سئوال داشتم.یک ----- HD داریم لینوکسی.زمان خرید خود فروشنده یک کابل HDMI خیلی خیلی خیلی ارزون روی ریسیور گذاشت یعنی میشه گفت قیمتش شاید 5 تا 10 تومن بوده باشه.وقتی ریسیور را روشن میکنیم بالای صفحه مینویسه 50 هرتز.چرا؟؟؟؟یعنی کابل باید بخریم براش یک کابل خوب و سازگار با b690 36 اینچ؟؟؟قضیه چیه لطفا کمک کنید.چون توی شبکه های اچدی وقتی فوتبال پخش میشه وقتی از دوربین بالا نشان میده خط های زمین میلرزه.حالت اسلو.ممکنه از کابل باشه؟؟؟اصلا چرا 50 هرتز میشناسد؟؟؟
مرسی منتظرم.

:eh::eh::eh:

sajjad200333
18-03-2010, 01:12
تلویزیون من مدل b 690 اروپایی هستش و چند روز پییش از سایت سامسونگ انگلستان آپدیتش کردم ....
ولی نمیدونم در منوی مخفی وقتی نام کشور رو تغییر دادم و دوباره برگردوندم جای خودش منو های تلویزیون که در حالت اورجینال زرشکی بودند به رنگ آبی آسمانی در اومدند ....از دوستان اگه کسی راهی بلده یاد بده البته من ریست فاکتوری هم کردم ولی جواب نداد.... متشکر

peyyyman
18-03-2010, 11:53
سلام
دوستان خسته نباشید
من میخوام یک اچ دی تیوی پلاسما G10 بگیرم و یک وسترن هم بزارم کنارش اخه کیفیت G10 رو ستایش میکنم
ولی
آمدم توی تاپیک و 31 صفحه رو کامل مطالعه کردم و میخوام از تمامی دوستان اهل فن بپرسم آیا b690 که داره از تعریف میشه میتونه mkv هایی با بیتریت بالا 20 مگ رو پخش کنه یا سامسونگ این آپشن رو فقط واسه عرض اندام گذاشته
در ضمن من فقط با سورس فول اچ دی اونم با حجم بالای 15 گیگ سروکار دارم
لطفا بی طرفانه راهنماییم کنید
(از مدیران میخوام که تاپیک رو انتقال ندن آخه اینجا بحث تازه ست)

دوست عزیز من

USB این مدل در حد خیلی قابل قبولی کارتون رو راه می ندازه . من خودم بالای یک ترابایت انواع فایل های اچ دی دارم
ولی Overall Bitrate هیچ کدوم از 15 mbps بیشتر نیست شما چطور بالای بیست داری ؟ بیت ریت رو با چه نرم افزاری گرفتی ؟ بالاترین فایل HD که من با این تلوزیون دیدم SONY - Diffuse par eutelsat -1080p.MPG که در واقع همون دمو های مورد استفاده در نمایندگی ها هستش که Overall Bitrate اون 16.2 هست . فکر نمی کنم فایل های شما از این دیگه بیشتر باشه !!
به هر حال USB این مدل بیشتر با شناخت کدک صدا مشکل داره تا تصویر من به جز فرمت MOV مشکل زیادی باهاش نداشتم که همه این مشکلات هم با یک کانورت نرم افزاری قابل حل هست .

در مورد اون مدل G10 هم که مورد نظر شماست تلوزیون فوق العاده ای هست برای کنسول و 3D ولی امکاناتش
افتضاح هست حتما خودت تحقیق کردی . من این مدل رو جز برای بازی پیشنهاد بهت نمی کنم . به اضافه اینکه در
SD واقعا ناامیدت می کنه . به اون HD های نمایندگی نگاه نکن .
کلام آخر اینکه B650 سامسونگ در هیچ ضمینه ای خارق العاده نیست ولی از هر جهت نمره خوب می گیره و
مطمئن باش راضیت می کنه اگه نمی خوای برای X450 پول بدی

p30worldl
18-03-2010, 12:06
یکی از دوستان که 46 b690 داره و به منوی مخفی تلویزیونش دست نزده لطف میکنه یه عکس از تنظیمات قسمت SVC منوی مخفی تلویزیونش بذاره؟ هم چنین یه عکس از صفحه اول منوی مخفی .
با سپاس

frankval
18-03-2010, 12:44
تو سایت سامسونگ نوشته که اگر از هدفون نامرغوب استفاده بشه ممکنه عکس هدفون روی تصویر بمونه؟چطور بفهمم هدفونم مرغوبه یا نه؟ممکنه تصویر هدفون بمونه و نره؟به نظر شما چکار کنم؟

sb_t
18-03-2010, 13:55
با سلام
دوستان چند تا سوال مبتدیانه داشتم
ما چند روز پیش 40 اینچ 650b اسیا رو گرفتیم می خواستم بدونم این مدل قابلیت ضبط روی فلش رو داره یا نه؟
اگه داره لطفا توضیح بدید چجوریه؟
سوال دومم در مورد ورودی کومپننت هستش ----- ما این قابلیت رو نداره می خواستم بدونم تو کبفیت تصویر چقدر تاثیر داره و ایا ارزششو داره به خاطرش رسیورمونو عوض کنیم؟
سوال سومم هم در مورد ورودی هایhdmi هستش و کلا چه دستگاههایی با این ورودی به تلویزیون وصل می شن؟
این منوی مخفی که دوستان می گن چیه؟
در اخر بهترین تنظیمات واسه این مدل چی هستش؟
ببخشید اگه سوالام یکم مبتدیانه و زیاد بود:20:

peyyyman
18-03-2010, 20:08
تلویزیون من مدل b 690 اروپایی هستش و چند روز پییش از سایت سامسونگ انگلستان آپدیتش کردم ....
ولی نمیدونم در منوی مخفی وقتی نام کشور رو تغییر دادم و دوباره برگردوندم جای خودش منو های تلویزیون که در حالت اورجینال زرشکی بودند به رنگ آبی آسمانی در اومدند ....از دوستان اگه کسی راهی بلده یاد بده البته من ریست فاکتوری هم کردم ولی جواب نداد.... متشکر

ببخشید یک سئوال برای چه مشکلی تلوزیون ررو آپدیت کردید ؟؟ و الان ورژن شما در منوی مخفی چند و به چه تاریخی هست ؟ و آیا تفاوتی با ورژن قبلی احساس کردید ؟؟

masud-000000
18-03-2010, 20:49
اگر کسی آپدیت جدید 40B690 رو داره بزاره تا ما دانلود کنیم.:19:

sajjad200333
18-03-2010, 22:43
ببخشید یک سئوال برای چه مشکلی تلوزیون ررو آپدیت کردید ؟؟ و الان ورژن شما در منوی مخفی چند و به چه تاریخی هست ؟ و آیا تفاوتی با ورژن قبلی احساس کردید ؟؟

با سلام دوست عزیز عکس منو مخفی رو ضمیمه کردم تا ببینید ولی در مورد تغییر فقط سرعت منو رفته بالا

اینهم لینک دانلود آخرین آپدیت b650 ارو پایی که بنام b651 در سایت انگلستان هستش

اینهم عکس منو مخفی اپدیت شده من

peddi
19-03-2010, 02:35
اقا فایلهای HD با فرمت MP4 رو b690 نشون نمی ده ؟!!! بهترین کار واسه دیدن این فایلها چیه که کیفیتشم خراب نشه ؟! به MKV تبدیل کنم ؟!!

راستی در حالت شبکه هم فقط همون فرمت ها رو ساپورت می کنه ؟! به codec های PC ربط نداره ؟

peddi
19-03-2010, 02:44
اقا فایلهای HD با فرمت MP4 رو b690 نشون نمی ده ؟!!! بهترین کار واسه دیدن این فایلها چیه که کیفیتشم خراب نشه ؟! به MKV تبدیل کنم ؟!!

راستی در حالت شبکه هم فقط همون فرمت ها رو ساپورت می کنه ؟! به codec های PC ربط نداره ؟

keyv
19-03-2010, 14:30

دوست عزیز منوی ورژن اروپایی با آسیایی متفاوت است همانطور که از نظر سخت افزاری فرق دارند
از جمله این تفاوتها در منو یکی رنگ و شکل آیکونهاست ودیگر وجود ورودی اسکارت در ورژن اروپایی است
همچنین ورژن اروپایی فقط یک ورودی AV دارد ...ولی بهرحال LCD با این نرم افزار کار میکند و زبان فارسی را
ساپورت نمی کند.وبرای برگشتن به حالت اول باید در قسمت آپگرید در منوی LCD گزینه آلترناتیو سافتور را
انتخاب کنید.البته این بار LCD به اولین نرم افزار نصب شده توسط کارخانه یعنی ورژن 103 بر میگردد.

masud-000000
19-03-2010, 20:58
با سلام دوست عزیز عکس منو مخفی رو ضمیمه کردم تا ببینید ولی در مورد تغییر فقط سرعت منو رفته بالا

اینهم لینک دانلود آخرین آپدیت b650 ارو پایی که بنام b651 در سایت انگلستان هستش

اینهم عکس منو مخفی اپدیت شده من
مدل ال سی دی من LA40B650 هست (همون 690) ...
بعدش میگم اگه با این لینک که دادید اپدیت کنم مشکل تلتکست حل میشه؟ و آیا هنوز هم زبان فارسی رو خواهد داشت تو منوش؟:11:

sajjad200333
19-03-2010, 22:34
دوست عزیز منوی ورژن اروپایی با آسیایی متفاوت است همانطور که از نظر سخت افزاری فرق دارند
از جمله این تفاوتها در منو یکی رنگ و شکل آیکونهاست ودیگر وجود ورودی اسکارت در ورژن اروپایی است
همچنین ورژن اروپایی فقط یک ورودی AV دارد ...ولی بهرحال LCD با این نرم افزار کار میکند و زبان فارسی را
ساپورت نمی کند.وبرای برگشتن به حالت اول باید در قسمت آپگرید در منوی LCD گزینه آلترناتیو سافتور را
انتخاب کنید.البته این بار LCD به اولین نرم افزار نصب شده توسط کارخانه یعنی ورژن 103 بر میگردد.

سلام دوست عزیز ولی تو تلویزیوت منوی آلترناتیو سافتور غیر فعال هستش

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

مدل ال سی دی من LA40B650 هست (همون 690) ...
بعدش میگم اگه با این لینک که دادید اپدیت کنم مشکل تلتکست حل میشه؟ و آیا هنوز هم زبان فارسی رو خواهد داشت تو منوش؟:11:

اگه پشت تلویزیونتون رابط اسکارت داشته باشه از سایت انگلستان میتونید آپدیتش کنید ولی فارسی و تلتکست حل نمیشه

p30worldl
20-03-2010, 13:02
یکی از دوستان که 46 b690 داره و به منوی مخفی تلویزیونش دست نزده لطف میکنه یه عکس از تنظیمات قسمت SVC منوی مخفی تلویزیونش بذاره؟ هم چنین یه عکس از صفحه اول منوی مخفی .
با سپاس

یکی از دوستان نیست که یه زحمتی بکشه در رابطه با این پست؟:41:

sb_t
21-03-2010, 17:09
با سلام
ما چند روز پیش 40 اینچ 650b اسیا رو گرفتیم می خواستم بدونم این مدل قابلیت ضبط روی فلش رو داره یا نه؟
سوال دومم در مورد ورودی کومپننت هستش ----- ما این قابلیت رو نداره می خواستم بدونم تو کبفیت تصویر چقدر تاثیر داره و ایا ارزششو داره به خاطرش رسیورمونو عوض کنیم؟
سوال سومم هم در مورد ورودی هایhdmi هستش و کلا چه دستگاههایی با این ورودی به تلویزیون وصل می شن؟

یعنی هیچکی جواب این سوالا رو نمی دونه؟:18:

یکی از دوستان نیست که یه زحمتی بکشه در رابطه با این پست؟:41:

دوست عزیز من b650 اسیا 40 اینچشو دارم و تا حالا به منو مخفیش نرفتم اگه به دردت می خوره بگو تا برات بذارم

peyyyman
22-03-2010, 01:24
با سلام

درود دوست گرامی
من نمی دونم این فاروم مدیر داره یا نه ؟ چرا مدیران بخش پاسخگوی سئوالات نیستند ؟
1 - بله داره از دکمه رکورد روی ریموت هم مشخص هست دوست من شم کافیست یک مموری یا هارد اکسترنال رو از USB وصل کنید و برنامه هایی رو که با تیونر تلوزیون دریافت می شه رو رکورد کنی
2 - بله ارزش داره که رسیورت رو عوض کنی . کامپوزایت سه رنگ اصلی رو با یک فیش می فرسته ولی کامپوننت سه رنگ رو با سه فیش جداگانه در نتیجه تصویر با وضوح بهتری دیده می شه Stong 4620II ورژن جدید با رنگ مشکی جوابگوی شماست در زیر 100 هزار تومان
3 - هر دستگاه HD با ورودی HDMI وصل میشه !!!!!! اینم سئوال بود:13:
4 - منوی مخفی از اسمش پیداست منویی هست برای افراد حرفه ای مخفیش کردن که افراد ناوارد با تغییر دادن
مقادیر به تلوزیون آسیب نزنند و یه سری تنظیمات ویژه رو میشه انجام داد نحوه ورودش هم به این صورته که تلوزیون رو خاموش می کنی چند دکمه رو به ترتیب فشار می دی و وارد این منو می شی شما چون تازه کاری وارد نشی بهتره
5 - این دیگه سلیقه ای هست . اونهایی که چشم حر فه ای دارند می تونند بهترین تنظیم رو انجام بدن من فرصت زیادی برای ور رفتن با این پنل نداشتم اگه تعطیلات وقت کنم برات یه تنظیم نرمال قرار می دم ولی نور محیط حرف اول و آخر رو می زنه و باید هر پنل در نور محیطی تنظیم بشه

sb_t
22-03-2010, 09:44
خیلی ممنون دوست عزیز

CHEGUEVARA.
22-03-2010, 12:08
سلام
مدل b690 32 اينچ هم قابليت ضبط برنامه تو usb هم داره....؟؟؟
در ضمن من اين مدل رو واسه game ميخوام به نظرتون جوابمو ميده...؟؟؟؟:20:

sb_t
22-03-2010, 16:28
دوست عزیز می شه در مورد ضبط برنامه ها روی فلش بیشتر توضیح بدید؟
یعنی چی برنامه هایی که با تیونر تلویزیون دریافت میشه؟
یعنی مثلا برنامه های دریافتی از ----- رو نمی تونم ضبط کنم؟

peyyyman
22-03-2010, 18:08
دوست عزیز می شه در مورد ضبط برنامه ها روی فلش بیشتر توضیح بدید؟
یعنی چی برنامه هایی که با تیونر تلویزیون دریافت میشه؟
یعنی مثلا برنامه های دریافتی از ----- رو نمی تونم ضبط کنم؟

خیر نمی تونید فقط برنامه های دریافتی با تیونر تلوزیون رو می تونید ضبط کنید

starpars
22-03-2010, 18:22
برنامه های دریافتی با تیونر تلوزیون رو می تونید ضبط کنید
شما منظورت از این جمله چیه ؟ چجوری میتونی برنامه های تلوزیونی رو روی فلش یا هارد ذخیره کنی؟

p30worldl
22-03-2010, 19:46
من یه مشکلی واسم پیش اومده
یه اشتباهی کردم رفتم توی قسمت Option منوی مخفی گزینه type رو بدون اینکه حواسم به گزینه اولیه باشه تغییر دادم
حالا موندم چیکار کنم . هر چی هم انتخاب میکنم ریست فکتوری رو که میزنم باز همونی که انتخاب کردم میمونه:13:
این گزینه مربوط به نوع تلویزیونه که برای 46 اینچ 4-5 تا گزینه داره .
مثلن 46l1uf0c یا 46d1uf0c
حالا موندم چیکار کنم؟ از کجا بدونم گزینه اصلی مربوط به تلویزیون من چیه؟
یکی از دوستان که 46 داره لطفا بگه که چه گزینه این براش به صورت پیش فرض هست

boing
22-03-2010, 23:58
سلام
من چند روز پیش یه 46 b690 گرفتم، حس می کنم یه مشکلی داره اونم اینه که یه کم تصویر رو تند نشون میده!:13:
از سینمای خانگی با دی وی دی یه فیلم گذاشتم، با usb هم یه فیلم گذاشتم (تو همون سینمای خانگی) به usb تلویزیون هم وصل کردم ولی باز این مشکل رو دیدم. البته نمی دونم همچین چیزی ممکن هست یا نه؟! ولی کاملا حرکات افراد تند و غیر طبیعی به نظر میرسه

rodolfo
23-03-2010, 00:06
سلام
من چند روز پیش یه 46 b690 گرفتم، حس می کنم یه مشکلی داره اونم اینه که یه کم تصویر رو تند نشون میده!:13:
از سینمای خانگی با دی وی دی یه فیلم گذاشتم، با usb هم یه فیلم گذاشتم (تو همون سینمای خانگی) به usb تلویزیون هم وصل کردم ولی باز این مشکل رو دیدم. البته نمی دونم همچین چیزی ممکن هست یا نه؟! ولی کاملا حرکات افراد تند و غیر طبیعی به نظر میرسه

شاید منظورت ایجاد حالت motion blur یا همون روان نبودن تصاویر حین حرکت سریع است که تا حدی درسته، مخصوصا هنگام دیدن فیلمهای اکشن ممکنه اذیت کنه،
ولی سرعت پخش فیلم از dvdplayer که ربطی به tv نداره، در مورد پخش فیلم از usb هم من مشکلی نداشتم:46:.

frankval
23-03-2010, 11:01
آیا امکان این هست من اسپیکر های کامپیوترم را که بهش نیازی ندارم به جای سینمای خانگی به همراه این بی 690 استفاده کنم؟

starpars
23-03-2010, 11:51
آیا امکان این هست من اسپیکر های کامپیوترم را که بهش نیازی ندارم به جای سینمای خانگی به همراه این بی 690 استفاده کنم؟
آره میشه من همین کارو انجام دادم . بستگی به پورت اسپیکرت داره که اگه از این ریزها باشه میتونی از پورت هدفون پشت پنل استفاده کنی البته پورت L/R هم داره که کیفیت بهتری میده

arad_na64
23-03-2010, 14:30
سلام به همه ی دوستان عزیز
اول از همه تشکر میکنم برای مطالب مفیدتون در رابطه با b650
میخواستم بدونم ورژن اروپایی بدون نیاز به تغییرات تو منوی مخفی کانالهای دیجیتال رو میگیره یا نیاز به تغییر داره؟
و اینکه چه سینمایی بگیرم که هم قیافش بیاد به b650 هم کیفیت خوب هم قیمت مناسب.
اگر سوالام تکراری هست از قبل عذر میخوام و لطفاً راهنمای بفرمایید.
مرسی
Be lucky

boing
24-03-2010, 00:53
[/
شاید منظورت ایجاد حالت motion blur یا همون روان نبودن تصاویر حین حرکت سریع است که تا حدی درسته، مخصوصا هنگام دیدن فیلمهای اکشن ممکنه اذیت کنه،
ولی سرعت پخش فیلم از dvdplayer که ربطی به tv نداره، در مورد پخش فیلم از usb هم من مشکلی نداشتم:46:.

نه دوست عزیز منظورم بلوری شدن نیست، دقیقا منظورم غیر طبیعی حرکت کردن افراد هستش، حرکات بدن و سرو صورت آنها گاهی خیلی غیر طبیعی به نظر میاد، می دونم شدنی نیست و هر چه سعی میکنم به خودم تلقین کنم که اشتباه می کنم ولی باز این موضوع نظرم رو جلب می کنه!

dada_zebel
24-03-2010, 01:11
[/

نه دوست عزیز منظورم بلوری شدن نیست، دقیقا منظورم غیر طبیعی حرکت کردن افراد هستش، حرکات بدن و سرو صورت آنها گاهی خیلی غیر طبیعی به نظر میاد، می دونم شدنی نیست و هر چه سعی میکنم به خودم تلقین کنم که اشتباه می کنم ولی باز این موضوع نظرم رو جلب می کنه!

من هم به این مسئله برخوردم . وقتی از usb فیلم 2012 رو نگاه میکردم حرکت آدما مطابق ریتم فیلم نبود . آدم فکر میکنه داره تئاتر نگاه میکنه . آخه فیلم های اکشن یه لذتی از اون صحنه القا میکنن که اینجا چطور بگم از طریق usb طوری پخش میشد انگار تمام صحنه های اکشن ساختگی بودنش لو رفته و صحنه بازیگر اصلی انگار جدا از اون خود صجنه به نظر میاد . فکر میکنم اشکال کار در تنظیم سرعت پخش فیلم از طریق usb باشه . البته من همون فیلم رو روی dvd نگاه نکردم تا تفاوت را بفهمم . به هر حال شما یک فیلم رو یه بار از usb و یه بار هم از dvd پخش کن ببین درست میشه یا نه.

starpars
24-03-2010, 09:28
من هم به این مسئله برخوردم . وقتی از usb فیلم 2012 رو نگاه میکردم حرکت آدما مطابق ریتم فیلم نبود . آدم فکر میکنه داره تئاتر نگاه میکنه . آخه فیلم های اکشن یه لذتی از اون صحنه القا میکنن که اینجا چطور بگم از طریق usb طوری پخش میشد انگار تمام صحنه های اکشن ساختگی بودنش لو رفته و صحنه بازیگر اصلی انگار جدا از اون خود صجنه به نظر میاد . فکر میکنم اشکال کار در تنظیم سرعت پخش فیلم از طریق usb باشه . البته من همون فیلم رو روی dvd نگاه نکردم تا تفاوت را بفهمم . به هر حال شما یک فیلم رو یه بار از usb و یه بار هم از dvd پخش کن ببین درست میشه یا نه.
تایید میشه البته من توی تصاویر تلوزیونی (فیلمای تلوزیون) این حس رو میکردم که شبیه تئاتر نشون میده اما الان این حسو ندارم خوب شده انگار. فکر کنم توی تنظیمات montion 100 hz رو روی گزینه واضح یا خاموش بزاری بهتر میشه

Ami R 940
24-03-2010, 09:59
به قسمت 100hrtz motion plus برید و مقدار judder رو برابر با 5 یا 4 قرار بدین . هر چی مقدار judder بیشتر باشه تصویر حالت روان تری داره. در کل حالت نرمالی که میشه واس judder در نظر گرفت به نظر من روی 5 هست .

در کل بیشتر بودن مقدار judder از 5 کمک میکنه به روان تر بودن تصویر در صحنه های ورزشی و سریع و گیم و کمک شایانی میکنه به کمتر جا موندن تصویر در این گونه صحنه ها.

به نظر من بهترین تنظیمات واس موشن پلاس به این ترتیب هست

costum
blure 10
judder 5

sajjad200333
24-03-2010, 14:48

آقا یکی نیست به من جواب بده؟
منو راهنماییم کنید

Mr.Vahid
24-03-2010, 17:07
32 اینچ ها چند مدل هستند و قیمت هاشون چنده

این تلویزیون ها اصلی وغیر اصلی دارن

خریدشون از جایی مثل بندر فایده داره

گارانتی دار و بدون گارانتی چه فرقی داره

peyyyman
24-03-2010, 19:00
درود جناب Ami R 940
پس از مدت ها حضرتعالی به این فاروم افتخار دادید . محبت می کنید با توجه به اینکه شما در ضمینه کالیبره کردن تصویر به بهینه ترین شکل در این سایت بهترین هستید و با توجه به اینکه شما هم از این پنل استفاده می کنید یک تنظیم بهینه برای بهترین تصویر ممکن برای استفاده همه دوستان محبت کنید .

پیشاپیش از محبت حضرتعالی سپاسگذاری می کنم

dada_zebel
24-03-2010, 20:19
به قسمت 100hrtz motion plus برید و مقدار judder رو برابر با 5 یا 4 قرار بدین . هر چی مقدار judder بیشتر باشه تصویر حالت روان تری داره. در کل حالت نرمالی که میشه واس judder در نظر گرفت به نظر من روی 5 هست .

در کل بیشتر بودن مقدار judder از 5 کمک میکنه به روان تر بودن تصویر در صحنه های ورزشی و سریع و گیم و کمک شایانی میکنه به کمتر جا موندن تصویر در این گونه صحنه ها.

به نظر من بهترین تنظیمات واس موشن پلاس به این ترتیب هست

costum
blure 10
judder 5

مرسی امیرجان
سوالم اینه که یعنی احساسی که ما از پخش فیلمهای usb داریم همون جاموندگی تصویر حساب میشه یا یه چیز دیگه ممکنه باشه مثلا اینکه ممکنه frimwire نیاز به آپدیت داشته باشه :31:یا ذاتا نمیشه کاریش کرد یا اینکه با اون تنظیمی که گفتید درست میشه؟
بالاخره من این احساس رو دارم . وقتی این فیلم رو از کامپیوتر باز میکنم هیجان میگیرم ولی وقتی از usb این تلویزیون پخش میکنم احساس میکنم تصاویر روان نیستن .
یه سوال دیگه اینکه تو خونه پدر زنم نزدیک 80 درصد شبیه تئاتر نشون دادن فیلمها رو احساس میکنن ولی من شنیدم فقط ممکنه بعضیها این احساس بهشون دست بده . آیا فیلمو از دی وی دی ببینم بازم همون مشکل پیش میاد چون خونشون دی وی دی نداره و میخان یه دونه بخرن . فقط میترسن همون مشکل بازم سرجاش باشه:31:. ضمنا این تنظیمی که گفتی از کدوم قسمت باید وارد بشیم .
ممنون

farhad200
25-03-2010, 13:36
من میخوام رزو لیشن تلوزیون رو عوض کنم 720 هستش چطور باید عوض کنم؟

pesar_tanha
25-03-2010, 22:40
سلام
متاسفانه مثل اینکه تی وی ما هم لرزش داره
تو کانالهای اچ دی خودشو نشون میده تصاویر که حرکت تندی داره ای استوپ میشه و حرکت میکنه شکسته شکسته میشه حتی تو زیر نویس اخبار بی بی سی فارسی هم نشون میده زیرنویس ای استوپ میکنه و حرکت خیلی راحت قابل تشخیص است

الان اخرین برنامه شو از سامسونگ گرفتم اپ کردم ولی بازم مشکل داره

Series 6 40 inch (LA40B650T1R)
این نرم افزار رو دان کردم

pesar_tanha
25-03-2010, 23:49
تمام بخشها رو دستکاری کردم اساسی !!!
تازه یه قسمت پیدا کردم 120 هرتز زده بود غیر فعال بود فعالش کنم
تی وی 120 هرتز شد :18:
در حال حاضر مشکلی نداره اگه بعدا" نپره یدفعه
خوشبختانه یه ال سی دی دیگه از همین سری خودم رو واسه کسی خرید کردم انشالله برم پیشش عکس میگرم میزارم تو انجمن دوستان هم استفاده کنن

pesar_tanha
26-03-2010, 00:35
سلام
متاسفانه مثل اینکه تی وی ما هم لرزش داره
تو کانالهای اچ دی خودشو نشون میده تصاویر که حرکت تندی داره ای استوپ میشه و حرکت میکنه شکسته شکسته میشه حتی تو زیر نویس اخبار بی بی سی فارسی هم نشون میده زیرنویس ای استوپ میکنه و حرکت خیلی راحت قابل تشخیص است

الان اخرین برنامه شو از سامسونگ گرفتم اپ کردم ولی بازم مشکل داره

Series 6 40 inch (LA40B650T1R)
این نرم افزار رو دان کردم

خودم پاسخ خودمو میدم :دی

خوشبختانه مشکل از ----- بود
رو 60 هرتز گذاشته بودم مثل اینکه نمیتونست بکشه
رو 50 هرتز گذاشتم عین ساعت کار میکنه :10:

farhad200
26-03-2010, 01:50

MR.MAHMOOD
26-03-2010, 10:25
شما باید رزولوشن اون دستگاهی که به tv وصل کردی رو عوض کنی تلویزیون داره اونی رو که از دستگاه جانبی پخش میشه رو نشون میده

farhad200
26-03-2010, 13:46
شما باید رزولوشن اون دستگاهی که به tv وصل کردی رو عوض کنی تلویزیون داره اونی رو که از دستگاه جانبی پخش میشه رو نشون میده

من از پورت usb خود تلوزیون فیلم میزارم

michelll1
27-03-2010, 07:52
درود دوست گرامی
من نمی دونم این فاروم مدیر داره یا نه ؟ چرا مدیران بخش پاسخگوی سئوالات نیستند ؟
1 - بله داره از دکمه رکورد روی ریموت هم مشخص هست دوست من شم کافیست یک مموری یا هارد اکسترنال رو از USB وصل کنید و برنامه هایی رو که با تیونر تلوزیون دریافت می شه رو رکورد کنی
2 - . . .
سلام این اولین پست من درسال 89 هست و در بررسی مطالب اخیر با راهنمایی اشتباه دوست عزیزمون پیمان مواجه شدم درمورد موارد دیگه ای که راهنمایی کردین اطلاعی ندارم ولی مطمئنا چیزی که گفتین وجود نداره وشما فقط به خاطر وجود دکمه ضبط روی کنترل نباید قضاوت وراهنمایی سریع بفرمایید اون دکمه روی کنترل برای سایر دستگاههای سامسونگ از قبیل ضبط صوت .دی وی دی ویا چیزهای دیگر است که قابلیت Anynetداشته باشند یعنی به زبان ساده تر یک نوع همسان سازی مابین دستگاههای مختلف با استفاده از یک کنترل واحد.
پس بی جهت دنبال ضبط برنامه های تلویزیون روی فلش یا یو اس بی نباشید درغیر این صورت اگر این دوست عزیز معجزه ای برای این کار سراغ دارن خوشحال میشیم راه حل اونو برای همه بگن با تشکر.

sb_t
27-03-2010, 11:49
سلام این اولین پست من درسال 89 هست و در بررسی مطالب اخیر با راهنمایی اشتباه دوست عزیزمون پیمان مواجه شدم درمورد موارد دیگه ای که راهنمایی کردین اطلاعی ندارم ولی مطمئنا چیزی که گفتین وجود نداره وشما فقط به خاطر وجود دکمه ضبط روی کنترل نباید قضاوت وراهنمایی سریع بفرمایید اون دکمه روی کنترل برای سایر دستگاههای سامسونگ از قبیل ضبط صوت .دی وی دی ویا چیزهای دیگر است که قابلیت Anynetداشته باشند یعنی به زبان ساده تر یک نوع همسان سازی مابین دستگاههای مختلف با استفاده از یک کنترل واحد.
پس بی جهت دنبال ضبط برنامه های تلویزیون روی فلش یا یو اس بی نباشید درغیر این صورت اگر این دوست عزیز معجزه ای برای این کار سراغ دارن خوشحال میشیم راه حل اونو برای همه بگن با تشکر.

من هم هر چقدر تلاش کردم نتونستم هیچی ضبط کنم فکر می کردم این مدل این قابلیت رو داره:41:

peyyyman
27-03-2010, 15:54

ممنون دوست عزیز
می خواستم اصلاح کنم . شما زحمت کشیدید . این پنل خاص رو من مدت کوتاهی دارم . عملا توی این چند روز تعطیلات تونستم فرصت کنم فانکشن های مختلفش رو یه تستی بزنم . به علت مشغله کاری فرصت زیادی برای تماشای تلوزیون هم ندارم چه برسه به ... . در این مورد خاص که شما فرمودید با توجه به حافظه داخلی و قابلیت اتصال USB تصور من بر این بود که تلوزیون قابلیت PVR روی سیگنال های دریافتی داره که تست کردم دیدم متاسفانه این طور نیست . در مورد سایر راهنمائی های من اگر موردی دچار اشکال هست خوشحال میشم بفرمائید .دوست عزیز متاسفانه مدیر یا مدیران بخش که این تاپیک رو باز کردند اگر شما این صفحات رو یک نگاه گذرا بیندازید ، مدتهاست که پاسخگوی سوالات کاربران نیستند ، یا توان فنی پاسخگوئی ندارند و اگر یه نگاه کلی به مجموعه تاپیک های بخش صوتی و تصویری بیندازید می بینید متاسفانه مدیران به جای جواب یه سئوالات بیشمار کاربران هر بخش مشغول به رخ کشیدن اطلاعات فنی به همدیگر و به اصطلاح رو کم کنی هستند در حالی که کاربر به جای خوندن یه سری اصطلاحات قلمبه سلمبه که به کار کاربر عادی نمی یاد مسلما خواهان پاسخ فوری به سئوالات بیشمار خودهست .
از دقت نظر شما سپاسگذارم و اگر در متن تون از متلک و کنایه استفاده نمی کردید شخصیت زیباتری از خوتون به نمایش می گذاشتید

peyyyman
28-03-2010, 08:20
من هم هر چقدر تلاش کردم نتونستم هیچی ضبط کنم فکر می کردم این مدل این قابلیت رو داره:41:

دوست عزیز

شما با یه ----- معمولی PVR رنج 70 تا 80 می تونی مشکلت رو حل کنی دیگه اینروزها همه از ----- استفاده می کنند حتی برای کانال های ج.ا که به مراتب از تصویر تیونر دیجیتال این تلوزیون هم کیفیت بهتری دارند .

*Alucard*
28-03-2010, 08:32
ممنون دوست عزیز
می خواستم اصلاح کنم . شما زحمت کشیدید . این پنل خاص رو من مدت کوتاهی دارم . عملا توی این چند روز تعطیلات تونستم فرصت کنم فانکشن های مختلفش رو یه تستی بزنم . به علت مشغله کاری فرصت زیادی برای تماشای تلوزیون هم ندارم چه برسه به ... . در این مورد خاص که شما فرمودید با توجه به حافظه داخلی و قابلیت اتصال USB تصور من بر این بود که تلوزیون قابلیت PVR روی سیگنال های دریافتی داره که تست کردم دیدم متاسفانه این طور نیست . در مورد سایر راهنمائی های من اگر موردی دچار اشکال هست خوشحال میشم بفرمائید .دوست عزیز متاسفانه مدیر یا مدیران بخش که این تاپیک رو باز کردند اگر شما این صفحات رو یک نگاه گذرا بیندازید ، مدتهاست که پاسخگوی سوالات کاربران نیستند ، یا توان فنی پاسخگوئی ندارند و اگر یه نگاه کلی به مجموعه تاپیک های بخش صوتی و تصویری بیندازید می بینید متاسفانه مدیران به جای جواب یه سئوالات بیشمار کاربران هر بخش مشغول به رخ کشیدن اطلاعات فنی به همدیگر و به اصطلاح رو کم کنی هستند در حالی که کاربر به جای خوندن یه سری اصطلاحات قلمبه سلمبه که به کار کاربر عادی نمی یاد مسلما خواهان پاسخ فوری به سئوالات بیشمار خودهست .
از دقت نظر شما سپاسگذارم و اگر در متن تون از متلک و کنایه استفاده نمی کردید شخصیت زیباتری از خوتون به نمایش می گذاشتید

دوست عزیز متاسفانه پاسخ دادن به بعضی مشکلات دوستان نیازمند این مسئله هست که کسی که این پنل رو داره مشخصا موضوع یا مشکل مورد نظر رو بررسی کنه اینکه شما توقع داشته باشید مدیرای این بخش همه پنلهارو داشته باشن تا با پیش اومدن هر مشکلی بتونن جوابگو باشن توقع نا به جایی هست اینجا یک فروم عمومی هست و همه کاربری در هر سطح اطلاعاتی وارد اون میشه و خیلی از سوالات باید توسط خود کاربرها جواب داده بشه به هر حال مدیرا اینجا وظیفه ندارن که به هر قیمتی به هر سوالی جواب بدن و مسئولیت مدیرای انجمن بیشتر در جهت حفظ نظم و قوانین انجمن هست.
موفق باشید.

kaveh_d
28-03-2010, 10:41
من اخیرا از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی بازی دانلود کردم اما هیچکدوم تو تلوزیون اجرا نمیشه و پیغام not available رو میزنه. البته تو خود سایت هم گفته که این برنامه ها واسه ورژن آمریکاییه و رو ورژنهای اروپایی کار نمیکنه. نمیدونم چرا اینکارارو میکنن. فایلهای اجراییش به جای اینکه فلش باشه با پسوند swf ، فایلهایی با پسوند so هست که نمیدونم با چی اجرا میشه!

کسی بجز سایت سامسونگ ایران سایت دیگه ای رو سراغ نداره که بشه از این برنامه ها ازش گرفت؟ یا حداقل راهی میشناسه که این فایلها رو یه جوری به تلوزیون خوروند؟

hawar1
28-03-2010, 17:02
با سلام خدمت دوستان عزیز: لطفن من را راهنمایی بکنید در خرید تلوزیون سامسونگ

میخواستم ب650 بگیرم قیمتش در نمایندگی رسمی سامسونگ در شهر مان : 1350$ هستش...بگم که‌ من در کردستان عراق (اربیل) زندگی میکنم--- ولی زیر این قیمت هم میده‌ ( واقعا تصویر خیلی خوبی داشت واسم تست کرد )

ولی نمیدونم که‌ این را بگیرم یا led s7 که‌ قیمتش 1900$ بود را بگیرم....ولی اطلاعاتی زیادی نسبت به‌ led ندارم...فکر کردم که‌ شاید فقط پول دور ریختن باشه‌ ...

میشه‌ منو راهنمایی بکنید....

ممنون از شما .

ebi66_boukan
28-03-2010, 19:17

میخواستم ب650 بگیرم قیمتش در نمایندگی رسمی سامسونگ در شهر مان : 1350$ هستش...بگم که‌ من در کردستان عراق (اربیل) زندگی میکنم--- ولی زیر این قیمت هم میده‌ ( واقعا تصویر خیلی خوبی داشت واسم تست کرد )

ولی نمیدونم که‌ این را بگیرم یا led s7 که‌ قیمتش 1900$ بود را بگیرم....ولی اطلاعاتی زیادی نسبت به‌ led ندارم...فکر کردم که‌ شاید فقط پول دور ریختن باشه‌ ...

ممنون از شما .

سلام

به نظر میاد که B650 جوابشو پس داده ولی باید قبول کرد که LED اول راهه ولی دلیل نمیشه که بگی پولتو دور ریختی چون تا جایی که من دیدم انصافا کیفیت LED هم چیزی از LCD کمتر نداشت و شاید به مراتب بهتر بوده.الان من خودم بگیرم اگر بودجم برسه LED b8000 سامسونگ میگیرم.
کاکه ایشالله موفق و پیروز بی :31:

rioman
28-03-2010, 20:02

ممنون از شما .

LED سری 7 خیلی بهتره.
خوش به حال شما که 1900$ میتونی بخری.
ما اینجا باید کمی بیشتر از 3000$ بخریم!!

farhad200
29-03-2010, 23:34
چرا زیر نویس تو یو اس بی نا مفهوم در میاد؟ دستگاهم سفارش اروپا هست نه عربی داره نه فارسی چیکار باید کرد؟

pesar_tanha
31-03-2010, 02:02
سلام
بوی بد بختی میاد !؟!؟!؟

من چند روز پیش منو مخفی تی وی رو حساسی دستکاری کرده بودم
متاسفانه امروز متوجه یه مشکلی شدم
اینکه دو خط سراسری از عرض افتاده وسط صفحه البته خط ها موقه دیده میشه که یه صفحه سیاه بیاد
نمیدونم مربوط به ----- هم میشه یا خیر
بعد از تعویض ایمیج ----- دیگه خط نمایان نشده
بنظر شما احتمال داره پیکسل سوزونده باشه ؟

amir1989
31-03-2010, 09:45
سلام.من یه تلویزیون b650 خریدم.یه مشکلی داشتم و اون اینه که وقتی برای اولین بار روشن می کنی بعد تقریبا 5 دقیقه ریستارت میشه.ولی بعدش دیگه این اتفاق نمی افته.می تونین کمکم کنین؟؟؟

frankval
31-03-2010, 14:44
خودم پاسخ خودمو میدم :دی

خوشبختانه مشکل از ----- بود
رو 60 هرتز گذاشته بودم مثل اینکه نمیتونست بکشه
رو 50 هرتز گذاشتم عین ساعت کار میکنه :10:
من رسیورم کیوبرو 250 اچ دی هست.ولی گزینه ای بابت کم یا زیاد کردن هرتز نداره.این بی 690 مشکلی با کانالهای اچ دی که نداره؟

whitewolf
31-03-2010, 15:09
سلام. عید همگی مبارک
دوستان امروز از طرف سامسونگ زنگ زدن و ادرس رو پرسیدن که بیان تنظیمات صدا و تصویر رو رایگان تنظیم کنن. تعجب کردم و پرسیدم کالیبراسیون منظورتون هست؟ گفت که اره و رایگان برای همه انجام میدیم.
به نظرم قضیه مشکوک میاد. شاید می خوان یه مسئله دیگه رو چک کنن که ما نمی دونیم. چون اگه می خواستن این کار رو بکنن همون موقع تحویل کالا این کارو می کردن. دوستان خبری از این موضوع ندارن؟

pesar_tanha
31-03-2010, 23:54
من رسیورم کیوبرو 250 اچ دی هست.ولی گزینه ای بابت کم یا زیاد کردن هرتز نداره.این بی 690 مشکلی با کانالهای اچ دی که نداره؟

سلام
داره خوبشو هم داره :دی
شاید از ایمیج شما باشه ؟
شما تو منو بعد تی وی رزولیشن رو ببین روش اوکی کن زده 108050 - 108060
اگه رو 60 بزاری گیر و مشکلاتت شروغ میشه در غیر اینصورت حله
در ضمن تی وی با اچ دی عین ساعت کار میکنه عالی خووووب

اقا یه اقای بکن در حق من و بقیه دوستان وارد منو مخفی تی وی خود بشو از صفحه اصلیش و از قسمت آپشن و ادونس یه دو تا عکس بگیر برام
من تنظیماتم رو دستکاری کردم نمیدونم چی پس بزارم
با مستر ریسیت هم درست نشد.

pesar_tanha
01-04-2010, 00:18
اقایون هرکی از تنظیمات صفحه منو مخفی خود یه چند قطعه عکس بگیره واقعا" اقای کرده در حق من
مدل تی وی من بی 690 مدل اسیای است ساخت مالزی ممنون

sb_t
01-04-2010, 09:25
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور می شه این تلویزیون رو روشن کرد که صدا نده؟
یکی هم این که فیلم با چه فرمتهایی hd به حساب میاد؟

xerxes again
01-04-2010, 09:49
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور می شه این تلویزیون رو روشن کرد که صدا نده؟
یکی هم این که فیلم با چه فرمتهایی hd به حساب میاد؟
از تنظیمات ملودی رو خاموش کن

dada_zebel
01-04-2010, 10:46
من چند روز پیش از بانه مدل اروپایی b550 رو از بانه خریدم به قیمت 840 تومان ( 40 اینچ ) . ----t هم داره ( معادل b580 سام سرویس البته سام سرویس ----t نداره ) مشکل پخش زیرنویس فارسی دارم . فایل srt رو هم نام با فیلم کنار فیلم میذارم ولی هنگام پخش زیرنویس اولا از چپ به راست مینویسه ثانیا حروفات رو جدا میکنه . البته میدونم که به خاطر نداشتن زبان فارسی هستش ولی سوالم اینه که
1- آیا تا حالا کسی با آپدیت فریم فویر این مشکل رو حل کرده
2- آیا از طریق منوی مخفی میشه کاری کرد
3- آیا با پسوند idx/sub هم این مشکل رو خواهم داشت و یا کلا باید بیخیالش بشم و زیرنویسه بچسبونم به فیلم
باتشکر . هر کی میدونه جواب بده در حق بقیه هم لطف میکنه

amir1989
01-04-2010, 11:07
سلام.من یه تلویزیون b650 خریدم.یه مشکلی داشتم و اون اینه که وقتی برای اولین بار روشن می کنی بعد تقریبا 5 دقیقه ریستارت میشه.ولی بعدش دیگه این اتفاق نمی افته.می تونین کمکم کنین؟؟؟
کسی راه حلی نداره؟؟؟:41:

ebi66_boukan
01-04-2010, 13:05
کسی راه حلی نداره؟؟؟:41:
شما از کسایی که این مدل رو دارن بپرسید.آقای pesare_tanha این مدل رو داره.ازش بپرسید.

peyyyman
01-04-2010, 18:58
من چند روز پیش از بانه مدل اروپایی b550 رو از بانه خریدم به قیمت 840 تومان ( 40 اینچ ) . ----t هم داره ( معادل b580 سام سرویس البته سام سرویس ----t نداره ) مشکل پخش زیرنویس فارسی دارم . فایل srt رو هم نام با فیلم کنار فیلم میذارم ولی هنگام پخش زیرنویس اولا از چپ به راست مینویسه ثانیا حروفات رو جدا میکنه . البته میدونم که به خاطر نداشتن زبان فارسی هستش ولی سوالم اینه که
1- آیا تا حالا کسی با آپدیت فریم فویر این مشکل رو حل کرده
2- آیا از طریق منوی مخفی میشه کاری کرد
3- آیا با پسوند idx/sub هم این مشکل رو خواهم داشت و یا کلا باید بیخیالش بشم و زیرنویسه بچسبونم به فیلم
باتشکر . هر کی میدونه جواب بده در حق بقیه هم لطف میکنه

درود دوست عزیز

1 - نه متاسفانه با آخرین فریمور ورژن اروپایی هم B650 مشکل زیر نویس حل نمی شه 25/01/2010
2 - نه متاسفانه گزینه ای در منوی مخفی به نام Arabic Font داره ولی غیر فعال هست .
3 - تلوزیون های سری B کلا فرمت idx رو ساپورت نمی کنن . فرمت Sub رو هم متاسفانه با این که ساپورت می کنن ولی عملا اجرا نمی کنن . فقط SRT رو بدون مشکل می خونه اگه فایل ها هم نام باشن که متاسفانه ورژن اروپایی
چون فونت اربیک نداره به صورت نامفهوم نمایش می ده .
شما فعلا راهی جز SUBMUX نداری که خوب جواب می ده . من دارم روش کار می کنم که با فریمور اروپایی مشکل رو حل کنم اگه به نتیجه ای رسیدم تو همین تاپیک قرار می دم . ولی راه دیگش اینه که فریمور خاورمیانه رو بریزی
که مشکلات خاص خودش رو داره و اگر حرفه ای نیستی توصیه نمی کنم .

^^ HAMID ^^
01-04-2010, 20:07
سلام دوستان .

اینکه دو خط سراسری از عرض افتاده وسط صفحه البته خط ها موقه دیده میشه که یه صفحه سیاه بیاد

تی وی ما هم این مشکل رو پیدا کرده امروز متوجه شدم یه خط افقی وسط تی وی افتاده ماله ----- و کابل هم نیست از یو اس بی میخونه هم همینطوریه کلا یه خط هست وسط صفحه .... در ضمن من هیچ انگولکیش هم نکردم اصلا نمیدونم منو مخفی چی هست :دی

یکی به داده ما برسه :دی این سامسونگم که .....

---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

من یادمه اونروز هم که رفتم تی وی بخرم اونی که تو فروشگاه تصویر پخش میکرد یه خط وسط تصویرش داشت . من که پرسیدم یارو گفت اشکال از کابله ! ولی الان میفهمم که نه مشکل فراگیر هستش بله !

frankval
01-04-2010, 20:39
آقا ما چکار کنیم؟این تلویزیون را بخریم یا نه؟بقیه عزیزانی که چند وقته این تلویزیون را دارند یک لطفی کنند و یک خط بنویسند که سامسونگ بی 690 آری یا نه؟

starpars
01-04-2010, 20:46
واسه ما که چند وقته داریم مشکلی نداره
دوستان اگه b690تون گارانتی داره باهاشون تماس بگیرید خوب

dada_zebel
01-04-2010, 21:14
آقا ما چکار کنیم؟این تلویزیون را بخریم یا نه؟بقیه عزیزانی که چند وقته این تلویزیون را دارند یک لطفی کنند و یک خط بنویسند که سامسونگ بی 690 آری یا نه؟

اگه میخای کانالهای خودمون به اضافه ماهواره ببینی آره بخرش

frankval
01-04-2010, 21:40
اگه میخای کانالهای خودمون به اضافه ماهواره ببینی آره بخرش
منظورم خطی هست که وسط تلویزیون افتادهو دوستان بهش اشاره داشتند..آیا شما این مشکل را دارید؟چند وقته تلویزیونتون را دارید؟

^^ HAMID ^^
01-04-2010, 22:23
تا تکلیف این مشکل روشن نشده نخرید بهتره چون مثل اینکه خیلی ها به این مشکل برخورد کردند تو فرومهای خارجی هم من یه سرچی زدم چند نمنونه از این مورد ها بوده تو ال سی دی های سامسونگ . میخواید عکس بگیرم الان بزارم .

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

دوستان اگه b690تون گارانتی داره باهاشون تماس بگیرید خوب

گارانتی داره ولی من گفتم یکی دو روز بگذره شاید خودش بره (تو همین تاپیک یه نمونه داشتیم ) اگه نرفت زنگ بزنیم .

^^ HAMID ^^
01-04-2010, 22:44
اینم عکس که خط با فلش مشخص شده :

pesar_tanha
01-04-2010, 23:27
سلام دوستان .

تی وی ما هم این مشکل رو پیدا کرده امروز متوجه شدم یه خط افقی وسط تی وی افتاده ماله ----- و کابل هم نیست از یو اس بی میخونه هم همینطوریه کلا یه خط هست وسط صفحه .... در ضمن من هیچ انگولکیش هم نکردم اصلا نمیدونم منو مخفی چی هست :دی

یکی به داده ما برسه :دی این سامسونگم که .....

---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

من یادمه اونروز هم که رفتم تی وی بخرم اونی که تو فروشگاه تصویر پخش میکرد یه خط وسط تصویرش داشت . من که پرسیدم یارو گفت اشکال از کابله ! ولی الان میفهمم که نه مشکل فراگیر هستش بله !

ناراحت نباش منکه همون روز اول کف بر شدم چون گارانتی نداره تی وی من

ولی مطمین باش از ایمیج رسیوره همین دیشب هم مشکل داشتم ایمیج ----- رو عوض کردم مشکلم بر طرف شد
شما با دستگاه های دیگه تست بزن ببین هنوزم مشکل داری ؟؟؟
مخصوصا" تی وی رو چک کن

^^ HAMID ^^
01-04-2010, 23:30
اصلا ----- رو جدا میکنم .. فقط از رو usb پخش میکنه بازم خط هست . usb رو جدا میکنم همینطور تو منو ها میچرخم بازم پیداست . مشکل از تی وی هست .

ایمیج ----- چیه ؟ فریمور ؟

pesar_tanha
01-04-2010, 23:41
اصلا ----- رو جدا میکنم .. فقط از رو usb پخش میکنه بازم خط هست . usb رو جدا میکنم همینطور تو منو ها میچرخم بازم پیداست . مشکل از تی وی هست .

شما اخرین وزژن فریمور تی وی خود را از سام بگیر یادت باشه اگه تی وی شما از بانه است و ساخت مالزی است تو خود سامسونگ اول کشور را مالزی بزن بعد برو سراغ فریمور
بعد اینکه نرم افزار رو گرفتی گذاشتی تو فلش و فلش به تی وی زدی
برو تو قسمت -حمایت - ارتقا نرم افزار و ....
بعد اینکه بروزرسانی به پایان رسید دوباره همون مسیر رو برو الان تی وی شما 2 ورژن فریمور داره اینجا شما ورژن فعلی که ریختی رو انتخاب کن بعد اوکی کن

ورژن ایمیج فعلی من رو کول دیسک - e2 sif 9.2
رو فلش ----- : 11694 سیف

^^ HAMID ^^
02-04-2010, 00:03
خودم آپدیت کنم گارانتییش نپره یهو ؟ از بانه نگرفتم از جمهوری گرفتم.

تله تکستشم قروقاط نشون میده .

pesar_tanha
02-04-2010, 00:21
خودم آپدیت کنم گارانتییش نپره یهو ؟ از بانه نگرفتم از جمهوری گرفتم.

تله تکستشم قروقاط نشون میده .

اگه گارانتی داره دست نزن
زنگ بزن گارانتی اگه مشکلش جدی باشه باید تعویضش کنن
اگه نرم افزاری باشه که با همون بروز رسانی درست میشه
شما در کنار مشکلت حتما" اینو هم به سام سرویس بگو که تلتکست مشکل داره و ...

اميرسجاد عزيز
02-04-2010, 00:43
با سلام و تبريك سال نو
اين b690 با ضمانت سام سرويس دقيقاً ساخت كجاست؟

michelll1
03-04-2010, 15:03
یک سئوال ساده
باتوجه به وجود جای فیش خروجی صدادرپشت این ال سی دی آیا میشه دوتا اسپیکر مثلا ساده مثل اسپیکرهای کامپیوتر رو بدون هیچ واسطه ای به اون قسمت وصل کرد وصدای قوی تری رو دریافت کرد البته قبلا دوستان گفته بودند بااستفاده از سوکت هدفون شدنی هست ولی میخواستم ببینم کسی عملا تست کرده مخصوصا منظورم روی خروجی های مستقل صدا هست چون در مرود ورودی هدفون ظاهرا قبلا بعضی های دچار مشکل جا موندن آرم هدفون روی صفحه نمایش شده بودند.؟؟؟؟

hossein509
04-04-2010, 10:56
با سلام و تبريك سال نو
اين b690 با ضمانت سام سرويس دقيقاً ساخت كجاست؟

مالزي است.

wxShayan
05-04-2010, 09:18
سلام،
دوستاني که B650 دارند لطف کنند يه نگاه پشت تلوزيونشون بندازن ببينن خروجي صداي (Optical (S/PDIF داره؟ به خصوص مدل اوپاييش؟ آخه اطلاعات سايتها ضد و نقيض هست! حتي سامسونگ انگليس!!!...

alizali
05-04-2010, 11:12
يه سوال دارم
من مي خوام از بانه خريد كنم
يه سايت پيدا كردم
ميخوام بدونم چيزي كه تو فروشگاههاي سامسونگ با ضمانت و هديه دارن به اسم B690 ميدن آيا همون B650 هست كه تو بانه مي فروشن
فرقشون چيه؟

اين مالزي بودن و اروپايي بودن چه فرقي داره و از كجا ميشه اين فرق رو فهمين و كدومشون زيرنويس فارسي نشون ميدن و بايد اين زير نويس چه فرمتي باشه؟
آيا SUB/IDX هم خونده ميشه
تو مدلهاي LED مثلا B7000 هم آيا اين تفاوتها موجوده
من ميخوام زيرنويس فارسي خونده بشه

michelll1
05-04-2010, 11:50
يه سوال دارم
من مي خوام از بانه خريد كنم
يه سايت پيدا كردم
ميخوام بدونم چيزي كه تو فروشگاههاي سامسونگ با ضمانت و هديه دارن به اسم B690 ميدن آيا همون B650 هست كه تو بانه مي فروشن
فرقشون چيه؟

اين مالزي بودن و اروپايي بودن چه فرقي داره و از كجا ميشه اين فرق رو فهمين و كدومشون زيرنويس فارسي نشون ميدن و بايد اين زير نويس چه فرمتي باشه؟
آيا SUB/IDX هم خونده ميشه
تو مدلهاي LED مثلا B7000 هم آيا اين تفاوتها موجوده
من ميخوام زيرنويس فارسي خونده بشه
سلام دوست عزیز من تاحالا توهیچ تالارگفتگویی ندیدم برای سئوالات تکراری کسی پاسخی داده باشه مگر اینکه یکی پیدا بشه وقت اضافه داشته باشه سئوال شما قبلا با همین جزئیات پرسیده شده ویکی از دوستان به طور خیلی مفصل توضیح فرمودند لطفا کمی بررسی بفرماید.با امیدموفقیت فقط یه کم بگم که اروپاییش به هیچ وجه زیرنویس وکلا منوی فارسی نداره بقیه اش رو خودت برو نگاه کن درصفحات قبل.

capitanrayan
05-04-2010, 13:13
من میخوام 40 اینچ این مدل رو بگیرم!خیلی ها تایید کردن!الان اینجا رو دیدم و گفتم بهتره از شما هایی که دارید هم بپرسم!
عالیه؟این قضیه اون خط سفیدا چیه؟

40 اینچش رو کسی گرفته؟مشکلی که نداشته؟هدیش چطوره؟225 tz سینما خانگی؟ممنون

michelll1
05-04-2010, 14:01
من میخوام 40 اینچ این مدل رو بگیرم!خیلی ها تایید کردن!الان اینجا رو دیدم و گفتم بهتره از شما هایی که دارید هم بپرسم!
عالیه؟این قضیه اون خط سفیدا چیه؟

40 اینچش رو کسی گرفته؟مشکلی که نداشته؟هدیش چطوره؟225 tz سینما خانگی؟ممنون
شما هم مبنای انتخابت رو در یک مشاهده حضوری در فروشگاههای عرضه کننده این تلویزونها بگذار وبعد از آن به این نتیجه خواهی رسید حرف اون خیلی ها درست بوده و واقعا قابل تایید وتحسین هست حتی به این مرحله میرسی که از اینکه ال ای دی نخریدی خوشحال باشی درضمن اون خط سفیدی که شما ازش حرف زدید مشکلی بود که موردی برای کسی پیش اومده بود به هرحال وسیله خاصی مثل ال سی دی ظرافت و حفاظت خاص خودش رو داره ولی مهم اینه که هرمشکلی هم که باشه برای شمایی که با گارانتی این محصول رو میخری جای نگرانی نخواهد موند.

peyyyman
05-04-2010, 17:45
دوستانی که B650 اروپائی دارند و B690 سام سرویس برای کالیبره کردن پنلشون به این لینک مراجعه کنند .

کاملترین کالیبراسیون رنگ و کنتراست برای مود های مختلف . و یه توصیه هم خودم به همه دوستان بکنم من از این تلوزیون بیشتر برای تماشای سورس HD استفاده می کنم یک مطلب اینکه این تلوزیون از موشون پلاس 120 هرتز پشتیبانی می کنه می تونید از منوی مخفی فعالش کنید بدون مشکل کار می کنه . مطلب دوم هنگام استفاده از USB برای تماشای فیلم تنظیمات 100hrtz motion plus رو از به حالت دستی تغییر داده برای Blure......10 و برای
judder ......6 رو انتخاب کنید نمایش فیلم هاتون در حرکات سریع رو بهینه می کنه .
تعطیلات عید فرصتی بود تا USB این مدل رو یه تست کامل بزنم و یه تعداد از فیلم ها با حرکات عرضی سریع مثل سه گانه های spiderman و Matrix و چند فیلم اکشن جدید 2009 با کیفیت 1080P برای محک زدن کامل و چند مرده حلاج بودن پخش کننده HD این پنل با هارد اکسترنال تماشا کردم که خوب نتیجه واقعا رضایت بخش و در حد عالی و قابل تحسین که گله ای که بعضی از دوستان در مورد بلوری شدن و کند بودن رو من کاملا رد می کنم پخش کننده این پنل در پخش بعضی فیلم ها یا در دقایقی از پخش به اصطلاح پله می ندازه و تصاویر رو گاها بریده نشون می ده که این ربطی سرعت ریفرنس پنل نداره ولی پیش میاد که پخش کننده بعضی فایل های HD حتی فرمت های سبک تر 720P
رو در حرکت های نه چندان سریع عرضی کاملا بریده نشون می ده که این به نوع فرمت و مشکل HDplayer با فرمت های خاص بر می گرده . من از مانیتور 22 سامسونگ با ریسپانس تایم 2ms برای کامپیوتر استفاده می کنم و پنل b650 با ریسپانس 4ms بدون اغراق یک سر و گردن بالاتر عمل می کنه .

Nima3614
05-04-2010, 20:02
لطفا در مورد منوی مخفی و چگونگی تبدیل 100 به 120 توضیح دهید.
ممنون

capitanrayan
05-04-2010, 21:16
شما هم مبنای انتخابت رو در یک مشاهده حضوری در فروشگاههای عرضه کننده این تلویزونها بگذار وبعد از آن به این نتیجه خواهی رسید حرف اون خیلی ها درست بوده و واقعا قابل تایید وتحسین هست حتی به این مرحله میرسی که از اینکه ال ای دی نخریدی خوشحال باشی درضمن اون خط سفیدی که شما ازش حرف زدید مشکلی بود که موردی برای کسی پیش اومده بود به هرحال وسیله خاصی مثل ال سی دی ظرافت و حفاظت خاص خودش رو داره ولی مهم اینه که هرمشکلی هم که باشه برای شمایی که با گارانتی این محصول رو میخری جای نگرانی نخواهد موند.
من LED رو واقعا بی خیال شدم1چون تجربش کردم قدیم و راضی نبودم- سر چنتا مسئله شخصی!
و اینکه اسپیکر هاش واقعا ....
و اینکه دروغین بودن کنتراست هاش تایید شدست!این مدل رو هم دیدم و پسندیدم-خونمون جمهوریه و همه چیز دمه دست!

دوستانی که B650 اروپائی دارند و B690 سام سرویس برای کالیبره کردن پنلشون به این لینک مراجعه کنند .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاملترین کالیبراسیون رنگ و کنتراست برای مود های مختلف . و یه توصیه هم خودم به همه دوستان بکنم من از این تلوزیون بیشتر برای تماشای سورس HD استفاده می کنم یک مطلب اینکه این تلوزیون از موشون پلاس 120 هرتز پشتیبانی می کنه می تونید از منوی مخفی فعالش کنید بدون مشکل کار می کنه . مطلب دوم هنگام استفاده از USB برای تماشای فیلم تنظیمات 100hrtz motion plus رو از به حالت دستی تغییر داده برای Blure......10 و برای
تعطیلات عید فرصتی بود تا USB این مدل رو یه تست کامل بزنم و یه تعداد از فیلم ها با حرکات عرضی سریع مثل سه گانه های spiderman و Matrix و چند فیلم اکشن جدید 2009 با کیفیت 1080P برای محک زدن کامل و چند مرده حلاج بودن پخش کننده HD این پنل با هارد اکسترنال تماشا کردم که خوب نتیجه واقعا رضایت بخش و در حد عالی و قابل تحسین که گله ای که بعضی از دوستان در مورد بلوری شدن و کند بودن رو من کاملا رد می کنم پخش کننده این پنل در پخش بعضی فیلم ها یا در دقایقی از پخش به اصطلاح پله می ندازه و تصاویر رو گاها بریده نشون می ده که این ربطی سرعت ریفرنس پنل نداره ولی پیش میاد که پخش کننده بعضی فایل های HD حتی فرمت های سبک تر 720P
رو در حرکت های نه چندان سریع عرضی کاملا بریده نشون می ده که این به نوع فرمت و مشکل HDplayer با فرمت های خاص بر می گرده . من از مانیتور 22 سامسونگ با ریسپانس تایم 2ms برای کامپیوتر استفاده می کنم و پنل b650 با ریسپانس 4ms بدون اغراق یک سر و گردن بالاتر عمل می کنه .

ممنون میشم منوی مخفیش رو بگید چطوری میشه باز کرد و اینکه تغییرات 120 رو حتما بهم بگید چون من برای
گیم نیاز دارم همینطور BD دیدن!

vahidsport
05-04-2010, 22:46
22 سامسونگ با ریسپانس تایم 2ms برای کامپیوتر استفاده می کنم و پنل b650 با ریسپانس 4ms بدون اغراق یک سر و گردن بالاتر عمل می کنه .

منم به این موضوع پی بردم با این تفاوت که تی وی من SONY هست و مانیتورم 22 اینچ 2 میلی ثانیه

michelll1
06-04-2010, 07:47

کاملترین کالیبراسیون رنگ و کنتراست برای مود های مختلف . و یه توصیه هم خودم به همه دوستان بکنم من از این تلوزیون بیشتر برای تماشای سورس HD استفاده می کنم یک مطلب اینکه این تلوزیون از موشون پلاس 120 هرتز پشتیبانی می کنه می تونید از منوی مخفی فعالش کنید بدون مشکل کار می کنه . مطلب دوم هنگام استفاده از USB برای تماشای فیلم تنظیمات 100hrtz motion plus رو از به حالت دستی تغییر داده برای Blure......10 و برای
اطلاع رسانی شما قابل تقدیر است نکته ای که بنده میخوام بگم شاید غیر کارشناسانه باشه اما برای برخی ممکنه ملموس تر باشه من قبلا این تنظیماتی که شما فرمودید رواز سایت معرفی شده گرفتم و روی تصاویرتلویزیون عادی اصلا رضایتم رو جلب نکرد نهایتا متوجه شدم تنظیم شخصی با کمک تشخیص چشم بهترین نتیجه رو دربرخواهد داشت یه مثال هم برای فتوشاپی ها میزنم که بهتر جا بیفته وقتی شما مانیتورتون رو ازطریق ابزار کالیبره کردن خود نرم افزار فتوشاپ کالیبره میکنید خواهید دید که حداقل دوبخش از اون تنظیمات کاملا وابسته به درک چشم کاربر از صفحه مانیتور است درحالی که میتونستند به طور اتوماتیک این تنظیمات رو از پیش تنیظیم شده آماده کنند تا کاربر بازدن یک دکمه مانیتورش رو کالیبره کنه نتیجه میگیریم که برای الی سی دی و تنظیم بهترین نمایش هم نقش اصلی رو چشم خود بیننده با توجه به تصاویری که قراره ببینه تعیین میکنه پس به نظر من دوستانی که اطلاعات خاصی از این مقوله ندارند فکر نکنند اگر ال سی دی خودشون رو کالیبره نکنن از دیدن تصاویر بهتری محروم شدند و با اعتماد به چشماتون هم میتونید خودتون با این تنظیمات سروکله بزنید .موفق باشید.

peyyyman
06-04-2010, 12:17
اطلاع رسانی شما قابل تقدیر است نکته ای که بنده میخوام بگم شاید غیر کارشناسانه باشه اما برای برخی ممکنه ملموس تر باشه من قبلا این تنظیماتی که شما فرمودید رواز سایت معرفی شده گرفتم و روی تصاویرتلویزیون عادی اصلا رضایتم رو جلب نکرد نهایتا متوجه شدم تنظیم شخصی با کمک تشخیص چشم بهترین نتیجه رو دربرخواهد داشت یه مثال هم برای فتوشاپی ها میزنم که بهتر جا بیفته وقتی شما مانیتورتون رو ازطریق ابزار کالیبره کردن خود نرم افزار فتوشاپ کالیبره میکنید خواهید دید که حداقل دوبخش از اون تنظیمات کاملا وابسته به درک چشم کاربر از صفحه مانیتور است درحالی که میتونستند به طور اتوماتیک این تنظیمات رو از پیش تنیظیم شده آماده کنند تا کاربر بازدن یک دکمه مانیتورش رو کالیبره کنه نتیجه میگیریم که برای الی سی دی و تنظیم بهترین نمایش هم نقش اصلی رو چشم خود بیننده با توجه به تصاویری که قراره ببینه تعیین میکنه پس به نظر من دوستانی که اطلاعات خاصی از این مقوله ندارند فکر نکنند اگر ال سی دی خودشون رو کالیبره نکنن از دیدن تصاویر بهتری محروم شدند و با اعتماد به چشماتون هم میتونید خودتون با این تنظیمات سروکله بزنید .موفق باشید.

کاملا با نظر شما دوست عزیز موافقم . لینک ارائه شده صرفا جنبه اطلاع رسانی داره و اینکه دوستان فکر نکنند این که می شنون فلان پنل رو کالیبره می کنن چه آش دهنسوزی شده . من روی تجربه چندین سالم تو ضمینه تصویر پنل های ال سی دی به شخصه معتقدم که علف باید به دهن بزی شیرین بیاد و هر شخصی به سلیقه خودش تصویرش رو کالیبره کنه و نور محیطی یه عامل فوق العاده تاثیر گذار هست در کالیبره کردن تصویر . یعنی در یک محیط ثابت شما باید برای روز یک تنظیم و برای نور مصنوعی یک تنظیم دیگر داشته باشید . نکته مهم دیگه اینکه شما در شب هر چی نور بیشتری داشته باشید در محیط ( مخصوصا نور سفید فلورسنتی ) تصویر زیباتری خواهید داشت . و بهتره در فضایی که پنل شما قرار داره نور محیطی رو تا جایی که می تونید افزایش بدید . یکی از عواملی که در فروشگاهها شماتصویر قشنگتری نسبت به منزل می بینید همین عامل نور فوق العاده بالایی هست که در این فروشگاههای صوتی و تصویری در شب استفاده می کنند و معمولا در طول روز اصلا پنل ها رو روشن نمی کنند

peyyyman
06-04-2010, 12:37
من LED رو واقعا بی خیال شدم1چون تجربش کردم قدیم و راضی نبودم- سر چنتا مسئله شخصی!
و اینکه اسپیکر هاش واقعا ....
و اینکه دروغین بودن کنتراست هاش تایید شدست!این مدل رو هم دیدم و پسندیدم-خونمون جمهوریه و همه چیز دمه دست!

ممنون میشم منوی مخفیش رو بگید چطوری میشه باز کرد و اینکه تغییرات 120 رو حتما بهم بگید چون من برای
گیم نیاز دارم همینطور BD دیدن!

دوست عزیز من
قانون اول و آخر ورود به منوی مخفی پنل ها قبل از هر گونه دسنکاری اول از تمام مقادیر منوی مخفی تون نت برداری کنید . ( با یک دوربین دیجیتال از تمام صفحاتش با حالت ماکرو دوربین عکس بگیرید ) و از تغییر دادن چیزی که نمی دونید چکاری برای شما انجام می ده خودداری کنید .
نحوه ورود به منوی مخفی : تلوزیون در حالت استندبای ( خاموش )
INFO......MENU......MUTE......POWER رو به ترتیب از چپ به راست فشار می دید .

یک مطلب دیگه اینکه وقتی شما یک وسیله جانبی اعم از کنسول بازی ، ----- و .... رو به پنلتون وصل می کنید از طریق انواع پورت ها میزان هرتز تصویر شما منوط می شه به خروجی وتنظیمات اون دستگاه جانبی و پنل شما اگه بطور مثال 1000 هرتز هم باشه کمکی به شما نمی کنه . بطور مثال ----- هایی hd رو اعم از دریم باکس یا هایویون
رو شما اگه به پورت Hdmi این پنل وصل کنی در فرکانس 50 تا 60 هرتز در فرمت 1920 *1080 قرار می گیرند .
اون تنظیم موشون پلاس در فرکانس 120 زمانی به شما کمک می کنه که با تیونر این پنل تصویر رو ببنید یا با حافظه جانبی از HD پلیر پنل تصویر ببنید .

wxShayan
06-04-2010, 15:08
سلام،
دوستاني که B650 دارند لطف کنند يه نگاه پشت تلوزيونشون بندازن ببينن خروجي صداي (Optical (S/PDIF داره؟ به خصوص مدل اوپاييش؟ آخه اطلاعات سايتها ضد و نقيض هست! حتي سامسونگ انگليس!!!...

کجاست ياري کننده​اي که مرا ياري کند؟

capitanrayan
06-04-2010, 15:49
این پشت 46 اینچش هست!از cnet برداشتم!

capitanrayan
06-04-2010, 15:55
دوست عزیز من
قانون اول و آخر ورود به منوی مخفی پنل ها قبل از هر گونه دسنکاری اول از تمام مقادیر منوی مخفی تون نت برداری کنید . ( با یک دوربین دیجیتال از تمام صفحاتش با حالت ماکرو دوربین عکس بگیرید ) و از تغییر دادن چیزی که نمی دونید چکاری برای شما انجام می ده خودداری کنید .

ممنون
این تنظیمات اصلی رو یعنی دیگه نمیشه گیر اورد؟؟؟؟؟؟ اگه اشتباه کنیم- یه موقع!
فکر کنم بشه با نگاه کردنن به یه TV دیگه درستش کرد-

wxShayan
06-04-2010, 17:22
این پشت 46 اینچش هست!از cnet برداشتم!

با تشکر، عکس کوچيکه ولي متن لينکي که ارسال کردي به وجود اين پورت در مدل LN46B650 اشاره کرده. با اين حال از اين ميترسم که مدل 40 اينچ اسلواکي يا مالزيش که در دسترس ما هست اينو نداشته باشن!

peyyyman
06-04-2010, 17:55
کجاست ياري کننده​اي که مرا ياري کند؟

همه مدلها اعم از اروپائی و آسیائی خروجی اپتیکال دارند عکس شما هم مربوط به ورژن آسیائی هست .

p30worldl
06-04-2010, 19:14
من یه مشکلی واسم پیش اومده
یه اشتباهی کردم رفتم توی قسمت Option منوی مخفی گزینه type رو بدون اینکه حواسم به گزینه اولیه باشه تغییر دادم
حالا موندم چیکار کنم . هر چی هم انتخاب میکنم ریست فکتوری رو که میزنم باز همونی که انتخاب کردم میمونه
این گزینه مربوط به نوع تلویزیونه که برای 46 اینچ 4-5 تا گزینه داره .
مثلن 46l1uf0c یا 46d1uf0c
حالا موندم چیکار کنم؟ از کجا بدونم گزینه اصلی مربوط به تلویزیون من چیه؟
یکی از دوستان که 46 داره لطفا بگه که چه گزینه این براش به صورت پیش فرض هست

capitanrayan
07-04-2010, 10:17
دوستان کسی خبر نداره این مدل کی وارد بازار میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:

تهران که جایی نیستش!نمایندگی ها هم فعلا ندارن!با گارانتی میخوام
ممنون

Guts
07-04-2010, 10:21
دوستان از کیفیت B690 راضی هستن میخوام یکی بگیرم بین این و سری 7 موندم اگر راضی هستین الکی پول اضافه برای سری 7 ندم (بجاش یه PS3 بخرم :)) البته یکمی بنظر کیفیتش بیشتره ولی نمیدونم ارزش هزینه بیشتر رو داشته باشه.

ma_1356
07-04-2010, 16:05
اینم یه وبلاگ برای دیدن تصاویر شبکه های مختلف HD با این tv

ma_1356
07-04-2010, 16:17
همه مدلها اعم از اروپائی و آسیائی خروجی اپتیکال دارند عکس شما هم مربوط به ورژن آسیائی هست .

مدل "40 که الان توبازار سامسونگ میده خروجی SPDF رو نداره

peyyyman
07-04-2010, 20:46
مدل "40 که الان توبازار سامسونگ میده خروجی SPDF رو نداره

ما داریم از مدل B690 سام و B650 اروپائی صحبت می کنیم هر دوی این مدلها خروجی اپتیکال دارند .

ma_1356
07-04-2010, 22:18
ما داریم از مدل B690 سام و B650 اروپائی صحبت می کنیم هر دوی این مدلها خروجی اپتیکال دارند .
از اسم این تاپیک معلومه عزیز
b690 سامسونگ که سام سرویس میده این خروجی رو نداره ok

frankval
07-04-2010, 23:29
دوست عزیز من

یک مطلب دیگه اینکه وقتی شما یک وسیله جانبی اعم از کنسول بازی ، ----- و .... رو به پنلتون وصل می کنید از طریق انواع پورت ها میزان هرتز تصویر شما منوط می شه به خروجی وتنظیمات اون دستگاه جانبی و پنل شما اگه بطور مثال 1000 هرتز هم باشه کمکی به شما نمی کنه . بطور مثال ----- هایی hd رو اعم از دریم باکس یا هایویون
رو شما اگه به پورت Hdmi این پنل وصل کنی در فرکانس 50 تا 60 هرتز در فرمت 1920 *1080 قرار می گیرند .
اون تنظیم موشون پلاس در فرکانس 120 زمانی به شما کمک می کنه که با تیونر این پنل تصویر رو ببنید یا با حافظه جانبی از HD پلیر پنل تصویر ببنید .
من مطلبتون رو نگرفتم!من ----- اچ دی دارم و همین بی 690 و با کابل Hdmi
1.آیا کاری هست که انجام بدهم تا از حداگثر کیفیت تصاویر استفاده کنم؟
2.آیا با رفتن در منوی مخفی و بالا بردن هرتز تا 120 تاثیر قابل محسوسی رو خواهیم داشت یا خیر؟
با تشکر

aab_09
08-04-2010, 16:15
خب فرق سامسونگ 650 مالزي و اروپائي چيه؟ و از كجا ميشه فهميد كدوم يكي نصيب ما شده؟

peyyyman
08-04-2010, 16:19
از اسم این تاپیک معلومه عزیز
b690 سامسونگ که سام سرویس میده این خروجی رو نداره ok

دوست گرامی اگر مطلب شما صحیح باشه که واقعا جای تاسف داره . چطور یک مدل استاندارد رو ناقص عرضه می کنند ؟ روی مدل 46 با بالا چطور ؟ شما اطلاع دارید

ma_1356
08-04-2010, 16:34
دوست گرامی اگر مطلب شما صحیح باشه که واقعا جای تاسف داره . چطور یک مدل استاندارد رو ناقص عرضه می کنند ؟ روی مدل 46 با بالا چطور ؟ شما اطلاع دارید

من این پنل رو دارم ("40) برای همین با قطعیت گفنم، چون امکانات و ورودی و خروجی ها باید در هر سری با هم مطابقت داشته باشه ، سری B690 تمامی ورودی و خوجی هاش در سایزهای مختلف ثابته،
موفق باشید.

^^ HAMID ^^
08-04-2010, 16:38
تی وی ما هم این مشکل رو پیدا کرده امروز متوجه شدم یه خط افقی وسط تی وی افتاده ماله ----- و کابل هم نیست از یو اس بی میخونه هم همینطوریه کلا یه خط هست وسط صفحه

این مشکل من بود امروز از گارانتی اومدن و فریمور رو آپدیت کرد و تله تکست فارسی شد همین . اون خط وسط تصویر سره جاش موند. یارو گفت حالا تو هفته بعد زنگ میزنیم باید یه قطعه ایش عوض شه به اسم فلته پنل ! (دوستانی که آشنایی دارند بگن قطعه مهمی است این فلت ؟ به ## ندن پنلو :دی)

پنلی که یه ماه بیشتر نیست کار کرده باید یه قطعه اش عوض شه : شاهکاری دیگر از سامسونگ !

peyyyman
08-04-2010, 16:51
من مطلبتون رو نگرفتم!من ----- اچ دی دارم و همین بی 690 و با کابل Hdmi
1.آیا کاری هست که انجام بدهم تا از حداگثر کیفیت تصاویر استفاده کنم؟
2.آیا با رفتن در منوی مخفی و بالا بردن هرتز تا 120 تاثیر قابل محسوسی رو خواهیم داشت یا خیر؟
با تشکر

دوست گرامی من
نه شما نمی تونید کاری انجام بدید . من از میزان اگاهی شما به بحث فنی این مورد اطلاعی ندارم ولی به زبان ساده می نویسم تا برای دوستان آماتور هم قابل استفاده باشه . ببینید وقتی صحبت از هرتز می کنیم یعنی نرخ بازیابی اطلاعات یا refresh . به طور مثال وقتی صحبت از 60 هرتز می کنیم در ----- HD یعنی تصویر شما در یک ثانیه 60 بار در رزولوشن 1980 * 1920 بازسازی می شه هر چه این میزان بیشتر باشه طبعا تصویر شما روان تر خواهد بود .
پنل های پلاسما نرخ بازیابی 600 هرتز دارند بنابراین تصویرشون بسیار روانتر هست از پنل های ال سی دی . به دلیل سنگینی حجم اطلاعات در تصاویر اچ دی و نیاز به پردازش سنگین که نیازمند سی پی یوی قدرتمندی هست معمولا پخش کننده های HD اطلاعات رو بیش از 60 هرتز نمی تونند پردازش کنند . شما هر وسیله ای رو که از پورت HDMI متصل می کنید پنل شما فرکانس رو بازیابی می کنه و نمایش می ده . شما دکمه سورس رو که روی ورودی HDMI رسیورتون به پنل بزنید نرخ اتصال تون مشخص هست . مطلب من به دوست قبی این بود که اگه شما دستگاه XBOX تون رو با پورت HDMI متصل کنید نرخ اتصال دستگاه به پنل تعیین کننده هست اگر پنل بر فرض 200 هرتز باشه و نرخ تصویر شما از ورودی 50 هرتز ، شما تصویر رو 50 هرتز می بینید و هرتز بالاتر پنل کمکی نمی کنه .
در مورد تفاوت 120 تا 100 این تفاوت در 60 تا 100 خیلی محسوس هست که سری 5 تا سری 6 سامسونگ هست ولی در این مورد از نظر تکنیکی که خوب مثلما بهتر هست ولی این که به چشم عادی هم قابل لمس باشه باید دو پنل رو کنار هم گذاشت و مقایسه کرد که امکانش مهیا نیست . " موفق باشید "

afshin b
08-04-2010, 17:46
در مورد تفاوت 100 هرتز با 120 هرتز، اگه اشتباه نكنم 120 براي تصاوير NTSC هست و 100 هرتز براي PAL

frankval
08-04-2010, 19:12
پیمان جان ممنون از جواب :
1.فعال کردن 120 هرتز برای منی که کیوبرو 250 اچ دی هست رسیورم.با توجه به این مطلب که رسیورم بیشتر از 60 هرتز را ساپورت نمی کند این بالا بردن هرتز بی 690 چه تاثیری روی عملکرد تصاویر به هنگام تماشای کانالهای اچ دی خواهد داشت؟فعال کردنش فایده ای خواهد داشت یا خیر؟
2.اگر جواب مثبته از کدام قسمت منوی مخفی و به چه صورتی باید عمل کرد؟
باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید!

adameh_bahal
09-04-2010, 06:02
من میخام 32b690 بگیرم
از کجا بفهمم مدلش اروپایی هست یا آسیایی؟
کدوم یکی بهتره؟ اروپایی یا آسیایی؟

capitanrayan
09-04-2010, 11:43
درود

کی این مدل دوباره تو تهران پخش میشه؟؟؟؟؟؟کسی خبری ،چیزی نداره؟اگه خیلی میکشه بریم 670 اسیایش رو بخریم(با گارانتی)

alizali
09-04-2010, 12:27
من میخام 32b690 بگیرم
از کجا بفهمم مدلش اروپایی هست یا آسیایی؟
کدوم یکی بهتره؟ اروپایی یا آسیایی؟

پشت مدل ملزی نوشته made in malaysia
در ضمن مدل مالزی با LA شروع میشه و مل اروپا با LE

adameh_bahal
09-04-2010, 13:11
پشت مدل ملزی نوشته made in malaysia
در ضمن مدل مالزی با LA شروع میشه و مل اروپا با LE

حالا کدومش بهتره ؟
فکر کنم آسیایی چون زبان عربی داره بهتر باشه؟ درسته؟

alizali
09-04-2010, 17:01
آسیایی فونت فارسی رو ساپورت میکنه
اروپایی ----t (گرفتن دیجیتال شبکه های ایران در شهرهایی که ارایه میشه)
این مهمترین نکات این دو تلویزیون است

adameh_bahal
09-04-2010, 17:23
آسیایی فونت فارسی رو ساپورت میکنه
اروپایی ----t (گرفتن دیجیتال شبکه های ایران در شهرهایی که ارایه میشه)
این مهمترین نکات این دو تلویزیون است

ممنون
شرایط انتخابم خیلی سخت شد

adameh_bahal
11-04-2010, 11:30
کسی قیمت الان 32b690 رو میدونه؟

starpars
11-04-2010, 14:28
ممنون
شرایط انتخابم خیلی سخت شد
من فکر میکنم اگه آسیایی بگیری بهتر باشه چون bvb-t رو میشه مشکلشو حل کرد تازه گیرنده های تلوزیون دیجیتال که تو بازار هست امکانات خیلی بهتری دارن مثل ذخیره فیلم سر ساعت معین و...
ولی در مدل اروپایی فونت فارسی رو دیگه نمیتونی ببینی و همین باعث میشه بسیاری از کاربرد های usb رو از دست بدی

alizali
11-04-2010, 14:32
کسی قیمت الان 32b690 رو میدونه؟

919,000 تومان
يه دوربين روش هديه است

frankval
11-04-2010, 16:09
من دوربین رو نخواستم 100 تومان کم کرد(32 اینچ)!بقیه دوستان چطور؟

capitanrayan
11-04-2010, 16:11
من به دلیل نبود این مدل 670 رو گرفتم!راضیم- فقط اون USB رو نیاز داشتم که -مجبورم یه WDP بگیرم:5:
درکل عالیه!
برای گیم فوق العاده خوبه -چنتا BD هم دیدم -توپ بود:40:حد اقل از اون !A450 قبلیمون خیلی خیلی بهتره!

دیگه موشن بلور اذیت نمیکنه!
راستی تو کاتالوگ نوشته با کنسول بازی نکنید!این شرو ورا چیه؟؟؟دیگه!

adameh_bahal
11-04-2010, 16:22
من فکر میکنم اگه آسیایی بگیری بهتر باشه چون bvb-t رو میشه مشکلشو حل کرد تازه گیرنده های تلوزیون دیجیتال که تو بازار هست امکانات خیلی بهتری دارن مثل ذخیره فیلم سر ساعت معین و...
ولی در مدل اروپایی فونت فارسی رو دیگه نمیتونی ببینی و همین باعث میشه بسیاری از کاربرد های usb رو از دست بدی

ممنون
دقیقا خودم هم همین فکرو میکنم
همون آسیاییشو میگیرم

adameh_bahal
11-04-2010, 16:27
من به دلیل نبود این مدل 670 رو گرفتم!راضیم- فقط اون USB رو نیاز داشتم که -مجبورم یه WDP بگیرم:5:
درکل عالیه!
برای گیم فوق العاده خوبه -چنتا BD هم دیدم -توپ بود:40:حد اقل از اون !A450 قبلیمون خیلی خیلی بهتره!

دیگه موشن بلور اذیت نمیکنه!
راستی تو کاتالوگ نوشته با کنسول بازی نکنید!این شرو ورا چیه؟؟؟دیگه!

فرقش با این مدل 690 چیه؟
شما چند اینچشو گرفتن؟ چه قیمتی؟
یه لینکی از مشخصاتش میزارید

capitanrayan
11-04-2010, 17:37
40 اینچ گرفت1.279.000تومن!سینما خانگی داشتم نگرفتم!
کنتراست 20 هزار تا کمتر داره!این 80،000 هست کنتراستش -b690 100 هزار!
(که مطمئن باش فرق انچنانی ندارند و کنتراستها اکثرش حرفه الکیه!)
ولی مهمترین فرقی نبود USBبّرای پخش ویدئو هست!!!
ولی یک USB برای پخش تصاویر و MP3داره!

جفتشون 100 هرتز بودن!و اینکه زمان پاسخ گوییشون برای گیم خیلی عالی هست!زاویه دیدش هم فوق العاده از LCD -TV قبلیمون بهتره!یکجورایی اون بعد از 120 درجه کلا نمیشد چیزی ببینی ولی این یکی فوق العادست!داره 178 درجه که میگن باورم میشه!

البته قیمت 690
200 هزار تومن بیشتر بود!:11:

این برای یک سایت فارسیه!بعدا مشخصاتش رو کامل تر میزارم!

adameh_bahal
11-04-2010, 18:29

جفتشون 100 هرتز بودن!و اینکه زمان پاسخ گوییشون برای گیم خیلی عالی هست!زاویه دیدش هم فوق العاده از LCD -TV قبلیمون بهتره!یکجورایی اون بعد از 120 درجه کلا نمیشد چیزی ببینی ولی این یکی فوق العادست!داره 178 درجه که میگن باورم میشه!

البته قیمت 690

یعنی فقط به خاطر کنتراست و usb video قیمتش ۲۰۰ تومان بیشتره؟
چجوری آخه این مدل که جدیدتره چرا امکاناتش یکم کمتر از ۶۹۰ هست

lordsaber
12-04-2010, 10:28

البته قیمت 690

من هر جا رفتم گفتند 300 برای سینما کم می کنیم ولی شما انگار 320 کم کردند! درسته؟
می شه بفرمایید از کجا گرفتید. لطفا آدرس رو برام pm کنید اگر نباید اینجا بگید.
می خواستم یه دونه 690 بدون گارانتی بگیرم 1250 ولی دیدم همین 670 رو با گارانتی بگیرم بهتره . بازار که بنداز بندازه ما هم که شانس نداریم یهو از خواب بیدار می شیم می بینیم یه کلاه سرمونه ایییینننن هواااا!
خلاصه می خوام این هفته یه 40 اینچ از همین 670 بگیرم.
به نظرم 200 تومن ارزش یه usb و اون کنتراست رو نداره.
شما که گرفتی راضی هستی؟ ردیفه؟ مشکلی نداری؟
ممنون

sh940
12-04-2010, 12:39
من در مورد خرید تلوزیون خیلی تحقیق کردم که در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهتره برم و یک مدل کارانتی دار رو بخرم .
البته من بانه نرفتم چون من خوزستان زندگی می کنم و راه خیلی دوره ولی در نزدیکی ما شهری هست بنام بندر گناوه که دقیقا نحوه فروش محصولات و بازارش شبیه بانه است .البته اون زمان که من تحقیق کردم هنوز تلوزیون b690 خیلی گل نکرده بود و محصول A 650 خیلی روی دور بود. در اونجا دو مدل بدون گارانتی 46اینچ A650 وجود داشت یک مدل ساخت اسلواکی و یک مدل ساخت مالزی . این رو هم بگم که در اون موقع مدل A 650 محصول سام سرویس ت2300000 تومان بود .
در اونجا قیمت مدل اسلواکی رو به من گفتن 1400000 تومان . و قیمت مدل مالزی رو گفتن 1750000 تومان که اون هم بخاطر بالاتر بودن کیفیت قطعات و پشتیبانی از زبان فارسی و اینکه به گفته خود فروشنده ها در صورت خراب شدن قطعات مدل اسلواکی قطعه جایگزی آنها در بازار پیدا نمی شه این اختلاف قیمت وجود داره و ضمن اینکه هیچ کدام از این مدلها سینمای خانگی هم ندارند .
پس اگر همه اینها رو در کنار هم بگذارید می بینید که اختلاف قیمت بین با گارانتی و بدون گارانتی زیاد نیست و لی چون اون اول قیمت رو حدود یک کیلون تومن کمتر می گن آدم گول می خوره.
یهنی در شرایط مساوی:
....A 650 محصول سام سرویس بدون سینمای خانگی 1900000 تومان
....A 650 بدون گارانتی و بدون سینمای خانگی 1750000 تومان

آیا 150000 تومان ازش این رو داره که بدون گارانتی بخریم.

این مقایسه برای تلوزیونهای سری B هم صادق بود .

در نهایت حدود سه ماه قبل من رفتم 46 اینچ مدل B690 با گارانتی سام سرویس خریدم.

capitanrayan
12-04-2010, 17:52
من هر جا رفتم گفتند 300 برای سینما کم می کنیم ولی شما انگار 320 کم کردند! درسته؟
می خواستم یه دونه 690 بدون گارانتی بگیرم 1250 ولی دیدم همین 670 رو با گارانتی بگیرم بهتره . بازار که بنداز بندازه ما هم که شانس نداریم یهو از خواب بیدار می شیم می بینیم یه کلاه سرمونه ایییینننن هواااا!
ممنون

درود -اینجا یی که من گرفتم رفیق بابام بود!
البته شما هم بری 310 حد اقل بر میداره!خودت رو بکوب به دیوار بگو پول ندارم:دی :31:(ولی یکمی با اون اقا صحبت کنی -خودش OK میکنه و بر میداره!منم هر جا رفتمبیش از 300کم نمیکرد!)
در کل انسانهاس واقعی هستند! -ساعت 10:30 شب هم اومدن برامون نصب کردن!
یک میز هم گرفتیم- اون قبلی رو دادیم رفت!میزش هم 240 گرفتیم- خوب هست و قشنگه! 15 فقط هزینهی پیچ و مهره و حمل و نصب میز شد!نصب LCD و حملش رایگان هست!!!

-من خدایش فکر نمیکردم اینقدر عالی باشه!با خودم میگفتم مثل 450 قبلیمون اینم موشن بلور(لرزش در حرکات سریع)داره!ولی با کمال تعجب دیدم نداشت!!!!
اون کنتراست هم خیلی فرقی با هم نمیکنن!در کل بجز USB و قیافه فرقی با هم ندارند!
شما TV میخوای بخری!نه همه کاره!تصاویر ایران رو هم با ریسیور وصل کردم!خدایش از اون قبلیمون بهتر نشون میده!جلا میده تصاویر رو و مثل A450 یکمی مات نمیکنه! در کل از فاصلهی 3-4 متری فوق العادست!
خونواده هم خیلی راضی هستند!پس یعنی خیلی خوب بوده!
هم قیمتش خوبه هم کیفیتش!

-بعده های میتونی یک پلیر دیجیتال بخری و همه فرمت ها رو بهتر از USB این مدل 690 اجرا کنی!
-منم قصد خرید بدون گارانتی رو داشتم!ولی تحقیق کردم- دیدم همونطور که برای یکسریها خوب بوده!برای یکسری ها خراب شده و مجبور شدن کلی خرجش کنن!پس گارانتی خوبه!چون بعد گارانتی خدمات رو هم همین سام سرویس عرضه میکنه!

-من ادرس و شماره تلفن اون مغازه رو که ازش گرفتم -برات PM میکنم!جمهوری هست!

dad1979
12-04-2010, 18:20
دوستان سلام . من می خواستم b 690 32 بگیرم . آیا هر مارک lcd باید با سینمای خانگی خودش ست بشه ؟ یا فرقی نداره . چون شنیدم مال سامسونگ خوب نیست و میخوام سینمای خانگی سونی بخرم میشه بدون ایراد و با همه امکانات بهش وصل کرد؟

ضضمنا 690 بهتره یا b6000 که 130 تومن با 690 اختلاف داره؟

michelll1
13-04-2010, 07:42
ممنون
دوست عزیز بدون هیچ مشکلی وبدون نیاز به التماس کردن وچونه زدن درخصوص کسرمبلغ سینمای خانگی میتونید به نمایندگی سامسونگ خیابان آفریقا(جردن)با نام سام جردن مراجعه کنید.ما که مشکلی نداشتیم .

peyyyman
13-04-2010, 13:55
درود جناب ALUCARD
یک سئوال اختصاصی از شما داشتم . HD پلیر این پنل قابلیت های نسبتا خوبی داره و توانائی پخش 60 درصد از فرمت هائی که بهش دادم رو داشته ، ولی یک مشکل اساسی این پلیر عدم ساپورت صدای فوق العاده DTS هست . با توجه به اینکه تقریبا بیش از 90 درصد فیلم هایی که MKV Rip می شن از این سیستم صدائی استفاده می کنند بخصوص فیلم های 2008 به اینور که تقریبا تمام 1080P های موجود با سیستم صدای DTS هستند می خواستم بدونم از نظر تکنیکی این امکان هست که در فریمور های جدید بتونند پشتیبانی از فرمت صدای DTS رو لحاظ بکنند ؟؟ و بنظرتون مکاتبه با تکنیکال ساپورت های سامسونگ راهگشا هست ؟

برای اطلاع دوستان نا آشنا با این سیستم عرض کنم که DTS مخفف ِDigital Theater Sound هست و یک فرمت فوق العاده با کیفیت صدای 5 کاناله هست که نسبت به Dolby Digital AC3 که سقف Bitrate اون 448 kbit/sec هست 5/1 مگابیت به صورت کمپرس شده در ثانیه بیت ریت داره و فرکانس پائین ( بیس ) خارق العاده ای داره که شما می تونید با اتصال کابل اپتیکال از خروجی اپتیک پنل به آمپلی فایر سینمای خانگی این سیستم صدای پیشرفته رو لمس کنید . این سیستم متعلق به شرکت های سونی و کداک هست و اولین بار در تاریخ سینما در فیلم نجات سرباز رایان اسپیلبرگ از این سیستم صدا استفاده شده است .

capitanrayan
13-04-2010, 15:04
دوستان سلام . من می خواستم b 690 32 بگیرم . آیا هر مارک lcd باید با سینمای خانگی خودش ست بشه ؟ یا فرقی نداره . چون شنیدم مال سامسونگ خوب نیست و میخوام سینمای خانگی سونی بخرم میشه بدون ایراد و با همه امکانات بهش وصل کرد؟
روی 32 که سینما خانگی نمیدن!دوربین میدن!
البته ببین 32 موجود هست یا نه!40 و 46 که موجود نبود تو تهران!!!!:5:

سینما خانگی هم ربطی نداره! شما فقط خروجی صداش رو میگیری!هر برندی که دوست داری بخر!

alizali
13-04-2010, 22:15
یه سوال از اساتید این تلویزیون
آیا فرمت زیرنویس sub/idx از طریق ورودی usb خونده میشه یا نه؟

peyyyman
13-04-2010, 22:53
یه سوال از اساتید این تلویزیون
آیا فرمت زیرنویس sub/idx از طریق ورودی usb خونده میشه یا نه؟

ساپورت می کنه این فرمت زیرنویس رو ولی متاسفاه عملا نمی خونه

IceLord
13-04-2010, 23:59
سلام دوستان

قیمتی از سایز های مختلف این LCD ندارین؟ مخصوصا "40
منظورم با گارانتی رسمی هست.

کاتالوگ فنی این دستگاه رو از کجا میشه پیدا کرد؟

بالاخره زیرنویس فارسی با چه فرمتی رو می خونه؟

در کل ازش راضی هستین یا نه؟

مرسی

alizali
14-04-2010, 06:23
ساپورت می کنه این فرمت زیرنویس رو ولی متاسفاه عملا نمی خونه

يعني تو دفترچه است هست ولي رو تلويزيون چيزي نمياد
اينكه نوشتين عملا نيمخونه رو يه توضيحي ميدين
با آپديت نرم افزاري حل شده؟

alizali
14-04-2010, 06:30
سلام دوستان

قیمتی از سایز های مختلف این LCD ندارین؟ مخصوصا "40
منظورم با گارانتی رسمی هست.

کاتالوگ فنی این دستگاه رو از کجا میشه پیدا کرد؟

بالاخره زیرنویس فارسی با چه فرمتی رو می خونه؟

در کل ازش راضی هستین یا نه؟

مرسی

براي قيمتهاي رسمي كه برو سايت هاي رسمي
samsungcenter.ir

lordsaber
14-04-2010, 17:26
دوست عزیز بدون هیچ مشکلی وبدون نیاز به التماس کردن وچونه زدن درخصوص کسرمبلغ سینمای خانگی میتونید به نمایندگی سامسونگ خیابان آفریقا(جردن)با نام سام جردن مراجعه کنید.ما که مشکلی نداشتیم .
یعنی اونجا بیشتر کم می کنه یا اصلا سینما نداره روش؟! قیمتاش رو داری شما؟ سایتی چیزی؟!

mazmazmaz58
15-04-2010, 09:02
با عرض سلام خدمت دوستان
من 1 ال ای دی بی 7000دارم 40 اینچ
صدای تلویزیون زیروبم میشه
من از ----- استفاده میکنم . کلیه تنظیمات را هم کنترل کردم و تغییر دادم و فرقی نکرد.حتی ----- را هم عوض کردم باز هم صدا زیر و بم میشه
اگه ممکنه منو راهنمای کنید
مسعود

peyyyman
15-04-2010, 13:57
يعني تو دفترچه است هست ولي رو تلويزيون چيزي نمياد
اينكه نوشتين عملا نيمخونه رو يه توضيحي ميدين
با آپديت نرم افزاري حل شده؟

درود دوست عزیز

ببینید HD Player این پنل یک سری فرمت با یک سری رزولوشن خاص رو طبق چیزی که در یوزر گاید کتابچه همراه هست ساپورت می کنه ولیکن در عمل وقتی شما با یک طیف وسیع از فرمت های مختلف که باید طبق همون گاید بدون مشکل اجرا بشند در عمل ماجرا اجرا نمی شند .
به طور مثال مستند معروف BBC Planet Earth با فرمت MKV و رزولوشن استاندارد 1920 در 1080 رو این پنل پخش نمی کنه بدون هیچ دلیل منطقی ، همین مورد در مورد زیرنویس هم صدق می کنه در عمل باید شما وقتی فایل زیرنویس و فایل فیلم شما هم نام باشند با فرمت به طور مثال ُSRT باید این زیرنویس اجرا بشه ولی در عمل بعضا می شه و در موارد زیادی نمی شه ، در مورد فرمت SUB که این مسئه خیلی بدتر هست . که مواردی که ذکر کردم دلیل تکنیکی قابل قبولی نداره . در عین حال طیف وسیعی از فایل ها رو با Bitrate بسیار بالا رو به بهترین شکل ممکن اجرا می کنه ، و در مجموع می شه گفت در حد یک کار راه انداز خوب هست . ولی مشکل اساسی همون عدم ساپورت سیستم صدای DTS هست که قبلا ذکر کردم .

H.A.M.E.D
15-04-2010, 14:22
سلام دوستان:
وقتی دستگاهی رو با ورودی HDMI به تلویزیون وصل میکنیم میشه رزولیشنش رو تغییر داد؟
مثلآ زمانی که VCD رو داخل DVD PLAYER میزاریم تلویزیون رو حالت 720P قرار میگیره که تصویر حالت شطرنجی میشه
و وقتی DVD داخل دستگاه میزاریم همون 720P هست
آیا میشه با HDMI این مشکل حل کرد یا باید از کابل AV استفاده کرد برای VCD

capitanrayan
15-04-2010, 22:30
VCD کلا کیفیتش مضخرفه!اگر اون روی فول HD بمونه مربع های 5 cm در 5 cm خواهی دید!

ولی اندازه تصویر قابل تغییره!کنسولهای 360 ,PS3که اینطورین

alizali
15-04-2010, 22:30
درود دوست عزیز

ببینید HD Player این پنل یک سری فرمت با یک سری رزولوشن خاص رو طبق چیزی که در یوزر گاید کتابچه همراه هست ساپورت می کنه ولیکن در عمل وقتی شما با یک طیف وسیع از فرمت های مختلف که باید طبق همون گاید بدون مشکل اجرا بشند در عمل ماجرا اجرا نمی شند .
به طور مثال مستند معروف BBC Planet Earth با فرمت MKV و رزولوشن استاندارد 1920 در 1080 رو این پنل پخش نمی کنه بدون هیچ دلیل منطقی ، همین مورد در مورد زیرنویس هم صدق می کنه در عمل باید شما وقتی فایل زیرنویس و فایل فیلم شما هم نام باشند با فرمت به طور مثال ُSRT باید این زیرنویس اجرا بشه ولی در عمل بعضا می شه و در موارد زیادی نمی شه ، در مورد فرمت SUB که این مسئه خیلی بدتر هست . که مواردی که ذکر کردم دلیل تکنیکی قابل قبولی نداره . در عین حال طیف وسیعی از فایل ها رو با Bitrate بسیار بالا رو به بهترین شکل ممکن اجرا می کنه ، و در مجموع می شه گفت در حد یک کار راه انداز خوب هست . ولی مشکل اساسی همون عدم ساپورت سیستم صدای DTS هست که قبلا ذکر کردم .

میشه لینک دانلود این یوزر گایدش رو به من بدین یا اون صفحه که فرمتها رو نوشته برام بفرستین
؟

pesar_tanha
15-04-2010, 23:04
تو لیست زیر نویس ها sub داره ولی متاسفانه ساپورت نمیکنه اصلا" بالا نمیاره

peyyyman
16-04-2010, 09:34
میشه لینک دانلود این یوزر گایدش رو به من بدین یا اون صفحه که فرمتها رو نوشته برام بفرستین
؟

اون صفحه ای که مربوط به ساپورت فرمت هاست رو دوستان قبلا در همین فاروم گذاشتند .

pesar_tanha
16-04-2010, 22:32
؟

خدمت شما دوست گلم
از طریق شبکه حال فیلمهای کیفیت بالا رو ببر بدون مشکل زیر نویس فارسی

A.J
16-04-2010, 23:02
دوستان من آنتنم صاف نمیشه که بتونم تله تکست رو بگیرم ...

بعد ماهواره رو که روی شبکه 3 تنظیم میکنم و به وسیله ی کابل RF وصل میکنم به ال سی دی و با ال سی دی تله تکست رو میزنم فونتها بهم ریخته هستن ..

در حالیکه همین کار رو روی تلویزیون معمولی انجام میدم تله تکست رو صاف و براحتی میگیره .

خواستم بدونم مشکل از چیه ؟

ممکنه ال سی دی فونت فارسی رو ساپورت نکنه ؟

pesar_tanha
16-04-2010, 23:12
این کد divx فقط بدرد نصب و فعال کردن پلیر divx میخوره یا بدرد ال سی دی هم میخوره ؟؟؟
من الان نصب کردم نمیدونم فعالش کنم با کد که ال سی دی داده یا خیر !؟
مثل اینکه یه جورای فایلها رو با تی وی به اشتراک میزاره :10:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

دوستان من آنتنم صاف نمیشه که بتونم تله تکست رو بگیرم ...

بعد ماهواره رو که روی شبکه 3 تنظیم میکنم و به وسیله ی کابل RF وصل میکنم به ال سی دی و با ال سی دی تله تکست رو میزنم فونتها بهم ریخته هستن ..

در حالیکه همین کار رو روی تلویزیون معمولی انجام میدم تله تکست رو صاف و براحتی میگیره .

خواستم بدونم مشکل از چیه ؟

ممکنه ال سی دی فونت فارسی رو ساپورت نکنه ؟

با بروز رسانی فریمور مشکل حل میشه
ال سی دی شما اگه از سام سرویس باشه که مشکلی نداره میان برات اوکیش میکنن ولی اگه مثل من از بانه باشه باید منتظر بمونید چی میشه کرد

اقا خوب شد یادم افتاد من همین اخرین نرم افزار که تو خود سامسونگ واسه بی 650 گذاشته رو یکم دستکاری کردم تا حدی میتونم بگم مطمینم مشکلی نداره فونت فارسی رو بهش شناساندوم فقط یکی میخاد تست کنه راستشو بخاین خودم میترسم تست کنم یه وقت دیدی دیگه بالا نیامد:31:

هرکی میخاد تست کنه بگه نرم افزار رو بزارم تست بزنید و جوابش رو بگید:46:

alizali
17-04-2010, 06:54
خدمت شما دوست گلم
از طریق شبکه حال فیلمهای کیفیت بالا رو ببر بدون مشکل زیر نویس فارسی

ميخواستم بدونم براي شبكه با كابل كراس حداكثر طولي كه ميشه پي سي رو به اين تلويزيون وصل كرد چقدره؟
اگر كه مثل يه كامپيوتر باشه كه با كابل cat5 ميشه حداكثر تا 100 متر رو رفت درسته؟

lordsaber
17-04-2010, 07:22
ميخواستم بدونم براي شبكه با كابل كراس حداكثر طولي كه ميشه پي سي رو به اين تلويزيون وصل كرد چقدره؟
اگر كه مثل يه كامپيوتر باشه كه با كابل cat5 ميشه حداكثر تا 100 متر رو رفت درسته؟

استانداردش 90 متره.کابل خوب هم بگیری و خوب هم برات پانچ کنه بهتر هم می شه.
اگر تونستی cat6 بگیر کابل رو بهتره

hasan1974
17-04-2010, 08:57
در پست های بلی دیدم بعضی دوستان راجع به خطوط افقی روی تصویر گله داشتند در این مورد لازم دیدم یکی از صفحات manual سامسونگ راجع به مدل LE40B650 رو براتون بزارم جالب اینجاست که سامسونگ در MANUAL ورژن آسیایی این تذکرات رو نداده!

2.5.8.14.1.13
17-04-2010, 13:15
B690 از طریق USB هارد هم ساپورت میکنه؟؟؟ برای پخش فایل های mkv ( برای HD و Full HD )

peyyyman
17-04-2010, 14:34
B690 از طریق USB هارد هم ساپورت میکنه؟؟؟ برای پخش فایل های mkv ( برای HD و Full HD )

جواب شما مثبته

A.J
17-04-2010, 15:45
با بروز رسانی فریمور مشکل حل میشه
ال سی دی شما اگه از سام سرویس باشه که مشکلی نداره میان برات اوکیش میکنن ولی اگه مثل من از بانه باشه باید منتظر بمونید چی میشه کرد

آره سام سرویس هست ..

یعنی برم نمایندگیش بگم بیان واسم فارسیش کنن ؟

hasan1974
17-04-2010, 15:48

توی ورژن اروپایی توی manual برای تصویرهایی که به مدت زیاد روی تصویر ساکن میمونه اخطار داده شده،یا وقتی که از نسبت 4/3 استفاده می کنید که اطراف صفحه سیاه هست جالب اینجاست این اخطار در manual ورژن آسیایی وجود نداره!ممکن اون خطی رو که شما اشاره میکنی اینطوری اتفاق افتاده،چون بعضی دوستان گفته بودند که بعداً از بین رفته

pesar_tanha
17-04-2010, 18:20
آره سام سرویس هست ..

یعنی برم نمایندگیش بگم بیان واسم فارسیش کنن ؟

نه عزیز بگو مشکل تلتکست و یه چند تا مشکل دیگه هم اضافه کن که بیان در خونه واست تعمیرش کنن اگه فقط تلتکست باشه شاید دیرتر بیان در الویت قرار نمیدن
مثلا" بگو تکس فارسی رو اصلا" ساپورت نمیکنه و مشکل مک ادرس هم داره و گاهی اوقات یه خط سراسری میوفته وسط صفحه وقتی اومد بگو خطه دیگه نیست همون یه بار اومد و رفت بگو شاید مشکل از ----- بوده باشه :دی
اون 2 گذینه با نرم افزار فریمور حل میشه :31:

peyyyman
17-04-2010, 23:33
توی ورژن اروپایی توی manual برای تصویرهایی که به مدت زیاد روی تصویر ساکن میمونه اخطار داده شده،یا وقتی که از نسبت 4/3 استفاده می کنید که اطراف صفحه سیاه هست جالب اینجاست این اخطار در manual ورژن آسیایی وجود نداره!ممکن اون خطی رو که شما اشاره میکنی اینطوری اتفاق افتاده،چون بعضی دوستان گفته بودند که بعداً از بین رفته

ممنون دوست عزیز مطلبتون مفید بود

aab_09
19-04-2010, 09:17
ساده تر بپرسم...
1- چطوري ميشه روي حافظه داخلي اين تلوزيون برنامه را ضبط كرد؟
2- اصلا اين دكمه هاي ضبط و ... روي كنترل چه جوري فعال ميشن و چطوري ميشه يه سريال يا فيلم را از روي اين ال سي دي ضبط كرد/
3- چه جوري ميشه فهميد كه اين تلوزيون چقدر كرده؟

michelll1
19-04-2010, 14:13
ساده تر بپرسم...
1- چطوري ميشه روي حافظه داخلي اين تلوزيون برنامه را ضبط كرد؟
2- اصلا اين دكمه هاي ضبط و ... روي كنترل چه جوري فعال ميشن و چطوري ميشه يه سريال يا فيلم را از روي اين ال سي دي ضبط كرد/
3- چه جوري ميشه فهميد كه اين تلوزيون چقدر كرده؟
اگه باحوصله میگشتی دقیقا پاسخ سئوالت رو درصفحات قبل پیدا میکردی ولی مهم نیست به هیچ عنوان این قابلیت رو نداره والسلام.راستی سئوال سومت ناقص نیست؟؟ چی رو چقدر کرده؟؟

abdollah0098
19-04-2010, 17:08
سلام
دوستان عزیز من یک عکس از mainboard ال سی دی مدل LA40B690 نیاز دارم.

در ضمن آیا مشکل عدم رویت تله تکست بزبان فارسی در B690 قابل هست یا خیر؟
فریمور 2006 میباشد.
با تشکر

alizali
19-04-2010, 18:06
یه سوال داشتم
طریقه ورود به منوی مخفی چیه؟
موقع خرید باید چه ورژنی باشه
و اینکه موقع خرید برای یه تست کامل تلویزیون چه کارهایی باید کرد
توی usb به غیر از عکس و موسیقی و فیلم با فرمتهای مختلف ( زیرنویس و خود فیلم) چی باید داشت
بخصوص اینکه من میخواهم بانه خرید کنم

saeidss
20-04-2010, 07:35
سلام به همگی
من با توجه به مطالب دوستان در همین سایت تصمیم به خرید یک 650b گرفتم که نتیجه تجربیاتم را در اختیار شما دوستان می گذارم

saeidss
20-04-2010, 08:05
قیمت این مدل با گارانتی بدون سینمای خانگی حدود 1،470 بود و با توجه به تلفنی که از بانه تو سرچی که تو اینترنت کردم قیمت اون تو بانه حدود 1،020 بود .
پس تصمیم گرفتم بدون گارانتی بخرم
باز توسط سرچ یک تلفن توی تهران پیدا کردم که مدعی فروش ال سی دی به قیمت بانه بود زنگ زدم گفت یک میلیون و دویست.
با توجه به راهنمایی یک مغازه دار توی جمهوری رفتم سه راه امین حضور حول و هوش روی پل زیر گذر از یک مغازه دار خریدم یک میلیون و صد و بیست .که شش تومان هم کرایه به تاکسی سمند دادم آوردم توی خونه
با توجه به مطالب شما دوستان نصب کردم و وارد منوی مخفی اون شدم و دیدم که در منوی اول صفحه اول مانند عکسی که دوستی که تلویزیون با گارانتی سام داشت گذاشته بود خوشبختانه ورژن نرم افزار من هم برج یازده دو هزار و نه بود و ورژن اون نرم افزاری که باز تو همون صفحه است و دوستان می گفتند فقط با آپدیت سام سرویس به 2006 ارتقائ می یابد مال منهم دقیقا همون ورزن است
پس با توجه به راهنمایی های قبلی توی پست های گذشته شما دوستان من برای دیدن تله تکس فارسی این تغییرات را توی این موارد انجام دادم و تله تکس کانال سه من هم فارسی شد
1-pnp language را به per که مخفف پرشن است تغییر دادم.
2-local set را گذاشتم روی iran
3- در صفحه control نیز language - arabic iran تغییر دادم
سپس دکمه پاور را خاموش و سپس آن کردم.
حالا هم گزینه امکان منوی فارسی برای من ایجاد شده هم تله تکس فارسی شده است.
ضمنا عزیزی گفته بود که توی منوی ایشون فارسی است اما حروف فارسی را از چپ به راست می نویسد من تست کردم اگر گزینه یک را انجام دهد درست خواهد شد.
خبر مهمی هم که توی اون مغازه ها شنیدم این بود که گفتند نصاب داریم که اگر بخوای با نصب یک برنامه توسط فلش تیونر دیجیتال را در این مدل و مدلهای 550 و مشابه فعال میکنه به طوریکه کانالهای ایران که در تهران دیجیتال پخش می شود را می گیرد و نیاز به دستگاه دیجیتال جدا گانه نیست.و گفت چهل تومن می گیره
از یک نفر دیگه که سوال کردم گفت این یک برنامه نیست بلکه با تغیرر بعضی آیتم ها در منوی مخفی این کار را می کند. آخرین خبر هم ای نکه یک مغازه بود که مدلهای 550 را با همین روش تغییر داده بود و به قیمت 970 دهزار تومت می فروخت با تضمین گرفتن کانالهای دیجیتال.

---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------

آخرین نظرم را هم میگم اینکه با توجه به اختلاف قیمت حدود دویست تومنی بین 650 و 550 شاید بهتر می بود من 550 بخرم چون امکانات 650 اون قدر نمی ارزه البته این نظر شخصی من هست چون من 550 ندارم که با هم مقایسه کنم . اگه دوباره می خواستم بخرم شاید 550 می خریدم.

---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------

توی پیغامهای قبلی گفته شده برادر من ضمنا برای تست من فقط زدم برق همه برفک هاش را دیدم و ظاهر تلویزیون را از نظر آسیب ظاهری چک کردم

---------- Post added at 09:05 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------

توی پیغامهای قبلی گفته شده برادر من ضمنا برای تست من فقط زدم برق همه برفک هاش را دیدم و ظاهر تلویزیون را از نظر آسیب ظاهری چک کردم

aab_09
20-04-2010, 08:10
اگه باحوصله میگشتی دقیقا پاسخ سئوالت رو درصفحات قبل پیدا میکردی ولی مهم نیست به هیچ عنوان این قابلیت رو نداره والسلام.راستی سئوال سومت ناقص نیست؟؟ چی رو چقدر کرده؟؟

ممنون از جواب به سوال اول، خب حالا موند سوالهاي 2 و 3. در سوال سوم منظور چقدر كار كرده (يعني آيا ميشه فهميد كه تلوزيون صفر كيلومتره يا چند ساعت كار كرده)؟؟

saeidss
20-04-2010, 09:40
یه سوال داشتم
طریقه ورود به منوی مخفی چیه؟
موقع خرید باید چه ورژنی باشه
و اینکه موقع خرید برای یه تست کامل تلویزیون چه کارهایی باید کرد
توی usb به غیر از عکس و موسیقی و فیلم با فرمتهای مختلف ( زیرنویس و خود فیلم) چی باید داشت
بخصوص اینکه من میخواهم بانه خرید کنم

ممنون از جواب به سوال اول، خب حالا موند سوالهاي 2 و 3. در سوال سوم منظور چقدر كار كرده (يعني آيا ميشه فهميد كه تلوزيون صفر كيلومتره يا چند ساعت كار كرده)؟؟
اولا بوی نو با کار کرده فرق میکنه دوما شما نگه کنی تلویزیون را اگه متوجه نشدی و بوی نویی داد دیگخ سخت نگیر و بخر

michelll1
21-04-2010, 09:19
نمیدونم دقیقا چیز خاصی تو ذهنت هست یا نه مثلا داشتن جایی تو تنظیمات که کنتر ساعت کارکرد رو انداخته باشه که گمان نمیکنم چنین چیزی وجود داشته باشه ولی به لحاظ فنی و دقیق یک روش اصلی برای تشخیص نو بودن ال سی دی وجود داره که بهتون میگم دقت کنید فقط وفقط در اولین باری که ال سی دی رو روشن میکنید اگر نو باشه یک منوی تنظیمات بسیار مختصر برای تنظیم زبان مقابل چشم شما قرارخواهد گرفت بدون اینکه شما دکمه خاصی رو بزنید درحالیکه اگر تلویزیون قبلا روشن شده باشه دیگه این منو دیده نمیشه ونمیاد.امیدوارم به جواب سئوالت رسیده باشی.

peyyyman
21-04-2010, 09:33

دوست عزیز

در منوی مخفی این پنل ساعت کارکرد پنل مشخص هست به راحتی میتونی میزان کارکرد رو متوجه بشی

a_fazlollahii
21-04-2010, 10:06
قیمت این مدل با گارانتی بدون سینمای خانگی حدود 1،470 بود و با توجه به تلفنی که از بانه تو سرچی که تو اینترنت کردم قیمت اون تو بانه حدود 1،020 بود .
پس تصمیم گرفتم بدون گارانتی بخرم
باز توسط سرچ یک تلفن توی تهران پیدا کردم که مدعی فروش ال سی دی به قیمت بانه بود زنگ زدم گفت یک میلیون و دویست.
با توجه به راهنمایی یک مغازه دار توی جمهوری رفتم سه راه امین حضور حول و هوش روی پل زیر گذر از یک مغازه دار خریدم یک میلیون و صد و بیست .که شش تومان هم کرایه به تاکسی سمند دادم آوردم توی خونه
با توجه به مطالب شما دوستان نصب کردم و وارد منوی مخفی اون شدم و دیدم که در منوی اول صفحه اول مانند عکسی که دوستی که تلویزیون با گارانتی سام داشت گذاشته بود خوشبختانه ورژن نرم افزار من هم برج یازده دو هزار و نه بود و ورژن اون نرم افزاری که باز تو همون صفحه است و دوستان می گفتند فقط با آپدیت سام سرویس به 2006 ارتقائ می یابد مال منهم دقیقا همون ورزن است
پس با توجه به راهنمایی های قبلی توی پست های گذشته شما دوستان من برای دیدن تله تکس فارسی این تغییرات را توی این موارد انجام دادم و تله تکس کانال سه من هم فارسی شد
1-pnp language را به per که مخفف پرشن است تغییر دادم.
2-local set را گذاشتم روی iran
3- در صفحه control نیز language - arabic iran تغییر دادم
سپس دکمه پاور را خاموش و سپس آن کردم.
حالا هم گزینه امکان منوی فارسی برای من ایجاد شده هم تله تکس فارسی شده است.
ضمنا عزیزی گفته بود که توی منوی ایشون فارسی است اما حروف فارسی را از چپ به راست می نویسد من تست کردم اگر گزینه یک را انجام دهد درست خواهد شد.
خبر مهمی هم که توی اون مغازه ها شنیدم این بود که گفتند نصاب داریم که اگر بخوای با نصب یک برنامه توسط فلش تیونر دیجیتال را در این مدل و مدلهای 550 و مشابه فعال میکنه به طوریکه کانالهای ایران که در تهران دیجیتال پخش می شود را می گیرد و نیاز به دستگاه دیجیتال جدا گانه نیست.و گفت چهل تومن می گیره
از یک نفر دیگه که سوال کردم گفت این یک برنامه نیست بلکه با تغیرر بعضی آیتم ها در منوی مخفی این کار را می کند. آخرین خبر هم ای نکه یک مغازه بود که مدلهای 550 را با همین روش تغییر داده بود و به قیمت 970 دهزار تومت می فروخت با تضمین گرفتن کانالهای دیجیتال.

---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------

آخرین نظرم را هم میگم اینکه با توجه به اختلاف قیمت حدود دویست تومنی بین 650 و 550 شاید بهتر می بود من 550 بخرم چون امکانات 650 اون قدر نمی ارزه البته این نظر شخصی من هست چون من 550 ندارم که با هم مقایسه کنم . اگه دوباره می خواستم بخرم شاید 550 می خریدم.

---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------

---------- Post added at 09:05 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------

سلام
لطفاً مدل دقيق تلويزيون را بنويسيد و اينكه ساخت كجاست.

alizali
21-04-2010, 11:22
سلام

LE40b650
كه تو ايران بهش ميگن (يعني سام سرويس ميگه)
LE40b690

saeidss
21-04-2010, 13:25
سلام
la40b650 از بانه اومده البته به گفته فروشنده چون 690 نیست پس مطمئنا ساخت ایران نیست کنار تلویزیون هم سمت راستش b650 نوشته شده

a_fazlollahii
21-04-2010, 15:41
la40b650 از بانه اومده البته به گفته فروشنده چون 690 نیست پس مطمئنا ساخت ایران نیست کنار تلویزیون هم سمت راستش b650 نوشته شده

سلام
بله اين ورژن آسيايي است. دوستاني كه ورژن اروپايي ساخت اسلواكي دارند ( يعني LE) دقت كنندكه فارسي نمي شه و منوي مخفي را دستكاري نكنند كه قابل برگشت نيست.

CHEGUEVARA.
21-04-2010, 15:50
سلام
سرعت پاسخگويي LCD B690 با LED B6000 تفاوت داره...؟؟؟
كدومش كمتره...؟؟؟؟

lordsaber
21-04-2010, 16:05
سلام
سرعت پاسخگويي LCD B690 با LED B6000 تفاوت داره...؟؟؟
كدومش كمتره...؟؟؟؟
690 4 ms
b6000 4 ms
b6000 review

b690 (b650) review

javad javadi
21-04-2010, 18:31
سلام به همه
من چند تا سوال در زمينه اين مدل B690 يا همون B650 دارم .( فقط 32 اينچ )
1) مي خواستم بدونم اين ال سي دي براي گيم مناسب است يا نه چون من گيم بازي ميكنم نميخوام در بازي ها برام مشكل ايجاد كنه من دو تا كنسول دارم ( ps3 & xbox360 ) هنگام بازي كه اذيت نميكنه مثلا در بازي هايي مثل فوتبال صفحه كه جا نميمونه و ... .
2) بعد من اين تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ رو كه خوندم متوجه شدم اين ال سي دي مدل اسياي و اروپايي دارد . اين مدل اروپايي رو نمايندگي هاي سامسنگ دارن كه با گارانتي سام سرويس باشه يا نه .
3) اين دو مدل فقط تفاوتشون در تلتكس فارسي و داشتن تينور ديجيتلي است درسته حالا مي خوام بخرم كدام يك از اين مدلها رو بگيرم بهتره AS يا EU .
4) ايا ارزش داره از بانه بيارم يا نه .
منون ميشم اگه راهنمايي كنيد فقط ببخشيد اگر متنم زياد شد :11:

adameh_bahal
21-04-2010, 22:15
یه سوال
با کابل hdmi کامپیوتر رو به ال سی دی وصل کنیم بهتره یا با Lan؟ کیفیت منظورمه؟
اصلا چجوری از Lan میشه استفاده کرد؟

javad javadi
22-04-2010, 14:19
كسي نبود ما را راهنمايي كنه :41:

starpars
22-04-2010, 16:35
یه سوال
با کابل hdmi کامپیوتر رو به ال سی دی وصل کنیم بهتره یا با Lan؟ کیفیت منظورمه؟
اصلا چجوری از Lan میشه استفاده کرد؟
قضیه لن اینه که شما از طریق کارت شبکه, lcd رو وارد شبکه کامپیوتر میکنی و به عنوان مثال میتونی فایلهای مولتی مدیا مثل فیلم عکس یا موسیقی که روی هاردت هست رو در اختیار lcd هم قرار میدی و lcd اونا رو برات از روی هارد کامپیوتر پخش میکنه .
نمیشه شما صفحه ویندوز رو که الان روی مانیتور هست از طریق لن بندازی روی lcd اگه میخوای این کارو کنی میتونی از کابل hdmi استفاده کنی و با این کار از lcd به عنوان مانیتور استفاده میکنی .

javad javadi
22-04-2010, 18:52
ما رو راهنمايي نميكنيد :13:

adameh_bahal
22-04-2010, 21:12
قضیه لن اینه که شما از طریق کارت شبکه, lcd رو وارد شبکه کامپیوتر میکنی و به عنوان مثال میتونی فایلهای مولتی مدیا مثل فیلم عکس یا موسیقی که روی هاردت هست رو در اختیار lcd هم قرار میدی و lcd اونا رو برات از روی هارد کامپیوتر پخش میکنه .
نمیشه شما صفحه ویندوز رو که الان روی مانیتور هست از طریق لن بندازی روی lcd اگه میخوای این کارو کنی میتونی از کابل hdmi استفاده کنی و با این کار از lcd به عنوان مانیتور استفاده میکنی .

من وقتی از طریق lan کامپیوتر رو به ال سی دی وصل میکنم فقط اینجا رو برام میاره :
C:\Users\Public\
در صورتی که من hard رو share کردم و ای پی و ... هم دادم

من منظور شما رو از اینکه ال سی دی وارد شبکه کامپیوتر میشه و اینکه فرقش با همین کابل hdmi چیه نفهمیدم؟

starpars
22-04-2010, 21:35
من وقتی از طریق lan کامپیوتر رو به ال سی دی وصل میکنم فقط اینجا رو برام میاره :
C:\Users\Public\
در صورتی که من hard رو share کردم و ای پی و ... هم دادم

من منظور شما رو از اینکه ال سی دی وارد شبکه کامپیوتر میشه و اینکه فرقش با همین کابل hdmi چیه نفهمیدم؟
1: شبکه کردن این lcd و کامپیوتر همینطوری هردمبیلی نیست مقدماتی داره که باید انجام بدی مثل نصب نرم افزار مخصوص اشتراک فایل که تمام آموزش ها در این زمینه رو میتونی توی این تاپیک ببینی

شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2: چطور منظورمو نگرفتی: کابل hdmi از کامپیوتر به lcd وصل میشه و lcd بجای مانیتور استفاده میشه مثلا صفحه دسکتاپ ویندوز بجای مانیتورت میاد توی lcd ماوس هم میاد توی lcd دقیقا lcd میشه مانیتور کامپیوترت.

ولی در مورد شبکه اینطوری نیست شما فقط هارد کامپیوترت رو از طریق کابل شبکه در اختیار lcd قرار میدی که lcd از روش فیلمها آهنگها و موسیقی ها رو میخونه شما چطوری یه فلش مموری به lcd وصل میکنی همونطوری فقط بجای فلش هارد کامپیوتر از طریق کابل شبکه به پنل وصل میشه