مشاهده نسخه کامل
: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)
adameh_bahal
22-04-2010, 22:13
1: شبکه کردن این lcd و کامپیوتر همینطوری هردمبیلی نیست مقدماتی داره که باید انجام بدی مثل نصب نرم افزار مخصوص اشتراک فایل که تمام آموزش ها در این زمینه رو میتونی توی این تاپیک ببینی
شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2: چطور منظورمو نگرفتی: کابل hdmi از کامپیوتر به lcd وصل میشه و lcd بجای مانیتور استفاده میشه مثلا صفحه دسکتاپ ویندوز بجای مانیتورت میاد توی lcd ماوس هم میاد توی lcd دقیقا lcd میشه مانیتور کامپیوترت.
ولی در مورد شبکه اینطوری نیست شما فقط هارد کامپیوترت رو از طریق کابل شبکه در اختیار lcd قرار میدی که lcd از روش فیلمها آهنگها و موسیقی ها رو میخونه شما چطوری یه فلش مموری به lcd وصل میکنی همونطوری فقط بجای فلش هارد کامپیوتر از طریق کابل شبکه به پنل وصل میشه
ممنون واقعا توضیحاتتون کامل بود
۲ تا سوال دیگه هم داشتم لطف میکنید جواب بدید :
یکی اینکه چرا زیرنویس هم توی USB هم توی شبکه lan کمرنگتره و اینکه یکمی هم از پایینش دیده نمیشه?
این عکسه اتصال با usb یا lan هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس اتصال با hdmi:
یه سوال دیگه اینکه چرا توی dvd player با A/V کیفیته نسبتا بهتری میگیرم تا HDMI .
سلام به همه...:20:
دنبال یه ال سی دی(32 یا 37) اینچ مناسب میگردم ...ظاهرا در سایز 32 نظر اکثر بچه ها روی b690 هست! میخواستم بدونم عملکرد این مدل در اجرای بازیهای پر تحرک چطور بوده؟
در ضمن مزیتهای شبکه کردن نسبت به اتصال با hdmi چیه؟؟
ممنون.
mamadclub
23-04-2010, 14:12
سلام به همه اساتید
می خواستم بدونم lcd ساخت مالزی و اروپا از لحاظ کیفیت قطعات با هم فرقی دارند؟:13:
mehdio07
23-04-2010, 19:17
دوست عزیز
در منوی مخفی این پنل ساعت کارکرد پنل مشخص هست به راحتی میتونی میزان کارکرد رو متوجه بشی
سلام
میشه دقیق توضیخ بدی کجا زده مقدار کارکرد رو؟
من led b7000 دارم
این مسئله واسم حیاتیه
چون فکر میکنم فروشنده تلوزیون کار کرده که تو ویترینش بوده بهم داده
starpars
23-04-2010, 19:31
ممنون واقعا توضیحاتتون کامل بود
۲ تا سوال دیگه هم داشتم لطف میکنید جواب بدید :
یکی اینکه چرا زیرنویس هم توی USB هم توی شبکه lan کمرنگتره و اینکه یکمی هم از پایینش دیده نمیشه?
این عکسه اتصال با usb یا lan هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم عکس اتصال با hdmi:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سوال دیگه اینکه چرا توی dvd player با A/V کیفیته نسبتا بهتری میگیرم تا HDMI .
واسه من که اینطوری نیست ,البته موقع پخش فیلم فکر کنم توی tools یه سری تنظیمات زیرنویس داره
سوال دومت هم من تست نکردم شاید مشکل از کابل hdmi باشه آخه انواع مختلفی داره این کابل؟
adameh_bahal
23-04-2010, 21:10
واسه من که اینطوری نیست ,البته موقع پخش فیلم فکر کنم توی tools یه سری تنظیمات زیرنویس داره
سوال دومت هم من تست نکردم شاید مشکل از کابل hdmi باشه آخه انواع مختلفی داره این کابل؟
از اونجا هم فقط یکم تونستم بزرگترش کنم ولی بازم یکم کمرنگه و از پایین هم یکم نشون نمیده
سلام به همه اساتید
می خواستم بدونم lcd ساخت مالزی و اروپا از لحاظ کیفیت قطعات با هم فرقی دارند؟:13:
هردو ماله مالزین اما از کیفیت باید بچه های فنی متخصص جواب بدن
دوست عزیز
در منوی مخفی این پنل ساعت کارکرد پنل مشخص هست به راحتی میتونی میزان کارکرد رو متوجه بشی
ببخشيد يك كم ميشه دقيقتر بفرمائي كدوم بخش؟
... آقا كسي لينك برنامه هاي جديد بازي و گالري و آشپزي براي B690 سراغ نداره؟ لينك سايت ايران و مالزي كه يكي بوده و بازي جديدي (مثل بولينگ) را نداره....
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
راستي همچنين چرا زيرنويس را توي كامپيوتر متصل به LCD نشون ميده ولي توي خود LCD فقط فيلم را نشون ميده؟؟؟؟ چكار كنيم كه اين كار هم همزمان بشه...
a_fazlollahii
24-04-2010, 18:58
هردو ماله مالزین اما از کیفیت باید بچه های فنی متخصص جواب بدن
سلام
نوع اروپایی ساخت اسلواکی است.
mamadclub
24-04-2010, 22:14
کیفیتش چطور فرقی می کنه؟
من یه لپ تاپ دل ساخت لهستان دارم کیفیتش از چینی دقیقا با همون مشخصات خیلی بهتره:18:
کیفیتش چطور فرقی می کنه؟
من یه لپ تاپ دل ساخت لهستان دارم کیفیتش از چینی دقیقا با همون مشخصات خیلی بهتره:18:
لپ تاپ چه ربطي داره به ال سي دي
مطمئني اين نوشته مال همين تاپيكه
آپدیت کردن این ال سی دی چجوریه؟
mamadclub
25-04-2010, 14:29
آقای alizali منظورم اینه که lcd ساخت مالزی و اروپا هم مثل لپ تاپ کیفیت قطعاتشون فرق میکنه
يعني كسي بازي بيشتري براي اين سامسونگ 650 سراغ نداره؟؟؟
starpars
25-04-2010, 18:41
يعني كسي بازي بيشتري براي اين سامسونگ 650 سراغ نداره؟؟؟
سامسونگ داره یه سایتی رو در همین رابطه راه اندازی میکنه که درش نرم افزار بازی و چیزایی که بشه روی این پنل ها نصب کرد قرار میگیره این سایت در ماه ژولای 2010 (طرفای تیر) راه میفته
اینم لینکش:
dr.bravia
25-04-2010, 19:13
چه طوری میشه ال سی دی های سامسونگ اپدیت کرد؟
همین الان چک کردم تو سایت فروشگاه مرکزی سامسونگ مشخصات b690 رو ورداشتن
یعنی موجودی ندارن یا قراره از رده خارج بشه؟
خیلی برام عجیب بود
همین الان چک کردم تو سایت فروشگاه مرکزی سامسونگ مشخصات b690 رو ورداشتن
یعنی موجودی ندارن یا قراره از رده خارج بشه؟
خیلی برام عجیب بود
طي تماسي كه همين الان با سامسونگ گرفتم گفتن كه سري b ديگه بيرون داده نميشه تا كليه موجودي ها فروش بره و سري c به بازار بياد
ورود سري c رو تا يك ماه آينده پيش بيني كرد
قيمت هم هيچي نداشتن
من با كابل RGB لپ تاپ را به LCD 650 وصل كرده ام. حال دوسوال دارم:
1- چرا صدا را از لپ تاپ گرفته و صدا از طريق تلوزيون پخش نميشه؟ يعني شما با Mute كردن تلوزيون بازم صداي فيلم را داري كه اصلا با كيفيت خود تلوزيون قابل مقايسه نيست؟
2- چرا زيرنويسها را توي Media Player لپ تاپ ميشه ديد ولي توي LCd نه؟
در آخر چرا فرمت WMV از فلش يا USB قابل پخش نيس؟
frankval
26-04-2010, 22:43
چرا با اینکه گزینه اسکرین فیت روی فیلم هایی که از طریق یو اس بی می بینم فعاله باز هم قسمتی از صفحه خالیه در حالیکه با کامپیوتر چنین مشکلی ندارم و فیلم در کل صفحه پخش می شود؟برای همه اینطوریه؟
لطفا کمک!
2.5.8.14.1.13
27-04-2010, 02:43
طي تماسي كه همين الان با سامسونگ گرفتم گفتن كه سري b ديگه بيرون داده نميشه تا كليه موجودي ها فروش بره و سري c به بازار بياد
قيمت هم هيچي نداشتن
شما با چه شماره ای تمس گرفتید؟؟؟ مطمئنید؟؟؟
شما با چه شماره ای تمس گرفتید؟؟؟ مطمئنید؟؟؟
با شماره فروشگاه مركزي سامسونگ
samsungcenter.ir
1- چرا صدا را از لپ تاپ گرفته و صدا از طريق تلوزيون پخش نميشه؟ يعني شما با Mute كردن تلوزيون بازم صداي فيلم را داري كه اصلا با كيفيت خود تلوزيون قابل مقايسه نيست؟
2- چرا زيرنويسها را توي Media Player لپ تاپ ميشه ديد ولي توي LCd نه؟
در آخر چرا فرمت WMV از فلش يا USB قابل پخش نيس؟
پس چي شد؟ يعني شما تا بحال به چنين چيزي برخورد نكرده ايد يا ....
michelll1
27-04-2010, 08:43
قيمت هم هيچي نداشتن
دوستان از اول فروردین اگر دورادور بازار رو رصد میکردید متوجه میشدید که این روند یعنی ارئه ال سی دی B690 برای تجارت نمایندگی سامسونگ چندان جالب نبود چون سعی داشت جهت اصلی فروش محصولاتش رو به سمت ال ای دی های سری هفت و همچنین سری هشت بکشونه که تقریبا پول بیشتری از مشتری دریافت میکرد درحالی که درعمل توجیه چندان مناسب و علمی برای این منظور دیده نمیشد خصوصا اگر مشتری کمی وسواس به خرج میداد واز نزدیک این مدل ال سی دی و مدلهای جدید ال ای دی رو درکنار هم میدید ومقایسه میکرد مطمئنا ازدادن پول بیشتر برای ال ای دی هایی که کیفیت پایین تری نسبت به این مدل ال سی دی داشتند منصرف میشد خیلی بحث رو باز نمیکنم ولی به نظر بنده هرکس تونست این مدل ال سی دی (B690) خصوصا سایز چهلش رو بگیره به نظرم برد کرد چون دیگه چنین فرصتی لااقل تا مدتها بدست نخواهد اومد بحث از رده خارج شدن هم کلا بی معنی هست و فقط ممکنه برای نوسازی جلوه محصولاتشون اسم اونها رو عوض کنند ولی از این حرفها بگذریم دوستانی که با تحقیقات مفصل به B690 رسیدند میدونند من چی میگم .نمایندگی سامسونگ ایران درواقع با این مدل مشکل پیدا کرد چون مجموعه امکانات جانبی وکیفیت تصویر خوب در یک محصول جمع شده بود واین مانع رد شدن مشتریان به سمت محصولات بعدی ای که قیمت بیشتر با کیفیت وامکانات جانبی کمتر داشتند میشد .
مطمئنا در سری جدید که بیرون خواهد اومد کیفیت تصویری مشابه B690 درخانواده ال سی دی ها قرار نمیگره وسعی خواهد شد تا از ال ای دی ها پایین تر باشه تا فروش به سمت ال ای دی های بی جهت گرون بره.
موفق باشید
2.5.8.14.1.13
27-04-2010, 10:03
من میخوام 50B650 بگیرم به نظرت صبر کنم سری C بیاد یا برم بگیرم همینو...؟؟؟
چرا با اینکه گزینه اسکرین فیت روی فیلم هایی که از طریق یو اس بی می بینم فعاله باز هم قسمتی از صفحه خالیه در حالیکه با کامپیوتر چنین مشکلی ندارم و فیلم در کل صفحه پخش می شود؟برای همه اینطوریه؟
لطفا کمک!
آره عزیز برای همه همینطوره، USB سری شیش قابلیت fit to screen نداره و اندازهی تصویر هر نسبتی داشته باشه همون رو حفظ میکنه و درنتیجه کنارهی صفحه نوارهای سیاه باقی میذاره...
من هنوز با LAN تست نکردم ببینم اونم مثل USB هست یا نه، اونم تا چند روز آینده تستش میکنم ولی نقدا کسی خبر داره که با شبکه (LAN) چقدر روی تصویر کنترل داریم!؟
آره عزیز برای همه همینطوره، USB سری شیش قابلیت fit to screen نداره و اندازهی تصویر هر نسبتی داشته باشه همون رو حفظ میکنه و درنتیجه کنارهی صفحه نوارهای سیاه باقی میذاره...
من هنوز با LAN تست نکردم ببینم اونم مثل USB هست یا نه، اونم تا چند روز آینده تستش میکنم ولی نقدا کسی خبر داره که با شبکه (LAN) چقدر روی تصویر کنترل داریم!؟
با LAN اگه وضعیت بدتر نباشه بهتر هم نیست:31:. من تست کردم تفاوتی نداره:13:
قيمت هم هيچي نداشتن
من با چند تاشون صحبت کردم
گفتتند قیمت سری C صد در صد بالاتره ( خب مشخصا باید هم بالاتر باشه )
تقریبا 90 درصد فروشنده ها از حذف هدیه خبر میدادن .
و اینکه خودتون قضاوت کنید کیفیت این تلویزیون رو با ال ئی دی ها و ...
CHEGUEVARA.
27-04-2010, 17:30
مشخصات سری C خیلی بهتر از سری B690 هست....؟؟؟؟؟؟؟
من فردا میخوام 32 B690 بگیرم هدیه رو که حذف نمیکنند :13:
1- چرا صدا را از لپ تاپ گرفته و صدا از طريق تلوزيون پخش نميشه؟
کابل RGB که نمیتونه صدا رو منتقل کنه. اگه میخوای صدا از اسپیکرهای تلویزیون پخش بشه باید یه کابل دو سر استریو برداری یه طرفشو بزنی به خروجی صدا روی کامپیوتر (همونی که طبق استاندارد باید سبز باشه) و سر دیگه رو میزنی پشت تلویزیون به ورودی PC/DVI AUDIO IN
مشخصات سری C خیلی بهتر از سری B690 هست....؟؟؟؟؟؟؟
من فردا میخوام 32 B690 بگیرم هدیه رو که حذف نمیکنند :13:
من یکی دو هفته پیش مشهد گرفتم و برای هدیه هم هشتاد تومن گفتن کم میکنن که من نکردم!
ضمنا پنلی تا دو سه ماه از اومدنش نگذره و استفاده و ازمایش نشه نمیشه گفت بهتره یا بدتر این سری C هم باید بیاد و دید!
-----------------------------
2.5.8.14.1.13
28-04-2010, 00:19
من میخوام 50B650 بگیرم به نظرت صبر کنم سری C بیاد یا برم بگیرم همینو...؟؟؟
دوستان یه راهنمایی کوچولو می کنید؟؟؟؟
یا 50B650 میگیرم یا 46B690.
به نظرتون بگیرم یا منتظر سری C بمونم؟؟؟
ممنون دوستان.
ببخشيد كه دوباره مي پرسم:
چرا زيرنويسها را توي Media Player لپ تاپ ميشه ديد ولي توي LCd نه؟ چكار كنيم كه كه روي تلوزيون هم نمايش داده شود؟
چرا فرمت WMV از طريق فلش يا USB قابل پخش نيس؟
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
راستي حافظه داخلي 40B650 چنده؟ براي ما كه م زنه 184MB در حاليكه تبليغ مي كنن يك گيگ!!!!
CHEGUEVARA.
28-04-2010, 10:13
تفاوت سري C با سري B چيه.......؟؟؟؟؟؟
دوستان یه راهنمایی کوچولو می کنید؟؟؟؟
یا 50B650 میگیرم یا 46B690.
به نظرتون بگیرم یا منتظر سری C بمونم؟؟؟
ممنون دوستان.
بستگی به فاصله ات داره با تلویزیون
فرمولهای هست
46 اینچ مناسبتری سایت برای 11.5 فوت فاصله است
هر فوت هم تقریبا 30 سانت
titanium_zarin
28-04-2010, 11:48
سلام...
من ميخوام اين مدل رو بخرم...البته از بانه...
چندتا سوال دارم...
اگه زياد شدن ببخشيد....
من اين رو واسه tv ميخوام و ميخوام ماهواره بهش وصل كنم...واسه كنسول و اينا هم نيست ...
1.مشكلي نداره؟؟؟؟از نظر كيفيت؟؟؟
2.ديدم گفتين اين همون مدل 650 هست...جدي ميگيد اين رو؟؟؟
3.واسه يه اتاق تقريبا 6*3 خوبه؟؟؟
4.توي فاصله نزديك چه جوريه تصوير؟؟؟؟اخه ميبينيد كه زياد بزرگ نيست خونه...
5.حتما نياز به اپديت داره؟؟؟
6.dlna چيه؟؟؟چرا بعضي جاها خوندم كه براي فعال كردنش بايد احتمالا برد اصلی پنل باید تعویض بشه.
7.اين mac address اين قدر مهمه؟؟؟؟
8.منوي مخفي چيه؟؟؟؟
9.واسه تست usb چه كار كنم؟؟؟؟چيا بريزم روي usb???
10.اين جريان خطي كه مي افته وسط تصوير چيه؟؟؟؟انگار خيليا اين مشكل رو دارن؟؟؟
11.در اخر پيشنهاد ميكنيد اينو بگيرم؟؟؟؟به چيا دقت كنم موقع تست؟؟؟
lordsaber
28-04-2010, 16:52
سلام
بعد از مدتها گشتن بالاخره ما پولمون که به 690 نرسید! یه 40b670 خریدم بدون سینما با گارانتی:20:
حالا از دوستان می خوام راهنمایی کنند که توی منو مخفی کجاش ساعت کار رو نوشته؟!
من گشتم ولی چیزی نبود!
مرسی
titanium_zarin
28-04-2010, 23:00
سلام...
اين مدل رو پايه هاي ميز LCD قرار ميگيرند؟؟؟
نميدونم بهش چي ميگن....اميدوارم سوالم رو متوجه شده باشيد ...
t_tanhayam
29-04-2010, 01:17
اره دوست عزيز قرار ميكيرند بدون هيچ مشكلي
اگه منظورتون براكت ميز ال سي دي هاست
peyyyman
29-04-2010, 09:49
برای فهمیدن ساعت کارکرد پنل وارد منوی مخفی می شید ( تلوزیون در حالت استند باِی )
INFO***MENU***MUTE***POWER رو به ترتیب از چپ به راست به صورت متوالی فشار میدید .
سپس به ترتیب CONTROL***SUB OPTION رو فشار می دید در صفحه ای که باز می شه گزینه ای به نام
PANEL DISPLY TIME وجود داره که کارکرد پنل رو به ساعت به شما اعلام می کنه به طور مثال 800 Hr . اگر تلوزیون شما از کردستان براتون می آد یکی از گزینه های چک همین هست . وقتی هم از نمایندگی خرید می کنید ممکن هست فروشنده بی انصاف جنس پشت ویترینی به شما بیندازه مدلهایی که بعضا ماه ها با حداکثر روشنائی روشن بوده که می تونید رسوا کنید هر آنکه در او غش باشد .
این ساعت کارکرد تا حد بالایی قابل اعتنا هست و اگر قابل ریست باشد با ریموت مخصوصی که از پورت سرویس به تلوزیون وصل می شه انجام شدنی هست و کار یک فروشنده عادی نیست و خیلی هاشون اصلا خبر ندارند از چنین گزینه ای ، و به طور مثال با ریختن فریمور جدید روی تلوزیون یا با ریست فکتوری صفر نمی شود .
*** با فشار دادن دکمه تشکر من رو از تعداد خواننده های این مطلب مطلع کنید .***
a_fazlollahii
29-04-2010, 10:54
آيا هنگام پخش DVDاز پورت كامپوننت مي توان از حالت تصوير در تصوير استفاده كرد و يك كانال تلويزيون را همزمان ديد؟ چگونه؟
آيا هنگام پخش DVDاز پورت كامپوننت مي توان از حالت تصوير در تصوير استفاده كرد و يك كانال تلويزيون را همزمان ديد؟ چگونه؟
بله
در حالت تماشای دی وی دی دکمه Tools بزنید میبینید که حالت تصویر در تصویر فعال شده. تصویر دوم رو میتونید تلوزیون انتخاب کنید و حتی صدای اصلی رو هم روی تلوزیون بذارید.
a_fazlollahii
29-04-2010, 18:33
بله
در حالت تماشای دی وی دی دکمه Tools بزنید میبینید که حالت تصویر در تصویر فعال شده. تصویر دوم رو میتونید تلوزیون انتخاب کنید و حتی صدای اصلی رو هم روی تلوزیون بذارید.
سلام
چنین چیزی وجود ندارد فقط تنظیمات مربوط به سایز و کیفیت تصویر و sleep و این جور چیزاست.
سلام
چنین چیزی وجود ندارد فقط تنظیمات مربوط به سایز و کیفیت تصویر و sleep و این جور چیزاست.
وقتی تصویر اصلیت روی HDMI، Component یا RGB باشه میتونی Tools رو بزنی و تصویر در تصویر رو انتخاب کنی، نه وقتی که توی تی وی هستی. احتمالا شما وقتی tools رو زدید تصویر اصلیتون روی تی وی بوده، بخاطر همینه که این گزینه رو نمیبینی.
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
اینطوریه:
تصویر اصلی:
Component, HDMI, RGB
تصویر فرعی:
TV, AV
ببخشيد كه دوباره مي پرسم:
چرا زيرنويسها را توي Media Player لپ تاپ ميشه ديد ولي توي LCd نه؟ چكار كنيم كه كه روي تلوزيون هم نمايش داده شود؟
چرا فرمت WMV از طريق فلش يا USB قابل پخش نيس؟
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
راستي حافظه داخلي 40B650 چنده؟ براي ما كه م زنه 184MB در حاليكه تبليغ مي كنن يك گيگ!!!!
اگه اروپایی باشه و زیرنویست فارسی باشه، مشکلت طبیعیه! یعنی اروپایی با زیرنویس فارسی مشکل داره، حالا نمیدونم با آپدیت درست میشه یا نه. یه باز زنگ زده بودم به VIP سامسونگ، گفت پیشنهاد نمیکنیم b690 ها رو آپدیت کنید چون هر جای دنیا اینا ورودی خروجیهاشون تعدادشون فرق داره، مثلا توی ایران فلان اینچ b690 دو تا AV داره اما همین اینچ توی فلان کشور اروپایی فقط یکی داره، واسه همین فرم ویری که میریزی ممکنه واسه مدل یک AV باشه و در این صورت یکی از AV ها از کار میفتن یا قاطی میکنه. سوالی که من ازش پرسیدم درباره ی b690 بود، اما احتمالا همین قضیه در مورد b650 هم صادقه، چون b690 همون b650 ئه (البته ایرانیزه اش)
a_fazlollahii
30-04-2010, 08:37
وقتی تصویر اصلیت روی HDMI، Component یا RGB باشه میتونی Tools رو بزنی و تصویر در تصویر رو انتخاب کنی، نه وقتی که توی تی وی هستی. احتمالا شما وقتی tools رو زدید تصویر اصلیتون روی تی وی بوده، بخاطر همینه که این گزینه رو نمیبینی.
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
اینطوریه:
تصویر اصلی:
Component, HDMI, RGB
تصویر فرعی:
TV, AV
سلام
نه خیر تصویری که فعال است را روی دی وی دی گذاشتم ولی این تنظیمات نمی آید.
a_fazlollahii
30-04-2010, 09:37
سلام
نه خیر تصویری که فعال است را روی دی وی دی گذاشتم ولی این تنظیمات نمی آید.
ببخشید درست شد! بایستی PIP را روشن می کردم!
amirardallan
30-04-2010, 11:21
سلام . از روی فلش وقتی میخوام فایل mkv رو پخش کنم مینویسه که codex مورد نظر پیدا نشد و در نتیجه صدا نداره !!
باید چی کار کنم ؟
البته اولین بار که برای mkv دچار چنین مشکلی میشم (: همیشه صدا داشتند.
ببخشید درست شد! بایستی PIP را روشن می کردم!
منظور من هم همین PIP بود. من ترجمه اش رو میگفتم -Picture In Picture-
منو رو فارسی کنید مینویسه تصویر در تصویر و اگر انگلیسی کنید مینویسه PIP .
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
سلام . از روی فلش وقتی میخوام فایل mkv رو پخش کنم مینویسه که codex مورد نظر پیدا نشد و در نتیجه صدا نداره !!
باید چی کار کنم ؟
شاید این فایلی که شما دارید و مشکل داره، به طور استاندارد ریپ نشده، چون با خیلی از codec ها میشه یه فایل رو ریپ کرد اما معمولا دستگاهها از یک codec استاندارد پشتیبانی میکنن.
peyyyman
30-04-2010, 12:19
باید چی کار کنم ؟
مشکل شما به خاطر این هست که HD پلیر این پنل از فرمت صدای DTS پشتیبانی نمی کنه در نتیجه فیلم شما بدون صدا پخش می شه و هیچ راهی ندارید جز اینکه صدای فیلم رو با نرم افزار کانورت کنید . اگر بخواهید صدا و تصویر رو با هم کانورت کنید با یک پروسه زمانی چند ساعته مواجه می شید . نرم افزاری هست که فقط صدای فیلم رو برای شما کانورت می کنه با بازه زمانی بسیار کمتر . من تمام این موارد رو قبلا در همین تاپیک توضیح دادم اگر محبت کنید صفحات قبل همین تاپیک رو شما و دیگر دوستان مطالعه کنند اینقدر سئوالات تکراری پرسیده نمی شه و تاپیک بی دلیل حجیم نمی شه .
در هر صورت اگر شما یک بیننده حرفه ای فیلم های HD هستید و حجم بالایی از فیلم های HD دارید راهی ندارید جز اینکه یک HD پلیر اکسترنال تهیه کنید که DTS رو پشتیبانی کنه برای اینکه فیلم های 2008 به بعد تقریبا درصد بسیار بالایی از اونها با فرمت DTS عرضه می شند که شما می تونید با اتصال کابل اپتیکال از HD پلیر به ورودی سینمای خانگی تون از صدای خارق العاده پنج کاناله فیلم لذت ببرید . موفق باشید
a_fazlollahii
30-04-2010, 13:37
منظور من هم همین PIP بود. من ترجمه اش رو میگفتم -Picture In Picture-
منو رو فارسی کنید مینویسه تصویر در تصویر و اگر انگلیسی کنید مینویسه PIP .
.
سلام.
حق با شماست. ولی تلویزیون ما اروپایی است و منوی اون فارسی نمی شه. کاتالوگش را خوندم تا فهمیدم PIP همان مخفف Picture In Picture یا به زبان شیرین فارسی تصویر در تصویر است. به هر حال ممنون:11:
amirardallan
30-04-2010, 14:53
مشکل شما به خاطر این هست که HD پلیر این پنل از فرمت صدای DTS پشتیبانی نمی کنه در نتیجه فیلم شما بدون صدا پخش می شه و هیچ راهی ندارید جز اینکه صدای فیلم رو با نرم افزار کانورت کنید . اگر بخواهید صدا و تصویر رو با هم کانورت کنید با یک پروسه زمانی چند ساعته مواجه می شید . نرم افزاری هست که فقط صدای فیلم رو برای شما کانورت می کنه با بازه زمانی بسیار کمتر . من تمام این موارد رو قبلا در همین تاپیک توضیح دادم اگر محبت کنید صفحات قبل همین تاپیک رو شما و دیگر دوستان مطالعه کنند اینقدر سئوالات تکراری پرسیده نمی شه و تاپیک بی دلیل حجیم نمی شه .
در هر صورت اگر شما یک بیننده حرفه ای فیلم های HD هستید و حجم بالایی از فیلم های HD دارید راهی ندارید جز اینکه یک HD پلیر اکسترنال تهیه کنید که DTS رو پشتیبانی کنه برای اینکه فیلم های 2008 به بعد تقریبا درصد بسیار بالایی از اونها با فرمت DTS عرضه می شند که شما می تونید با اتصال کابل اپتیکال از HD پلیر به ورودی سینمای خانگی تون از صدای خارق العاده پنج کاناله فیلم لذت ببرید . موفق باشید
ممنون از توضیحاتتون . ایا از طریق اپدیت سیستم تی وی میشه این مشکل رو حل کرد ؟ تا حالا به چنین چیزی برخورد کردید بزرگوار ؟
peyyyman
30-04-2010, 21:17
ممنون از توضیحاتتون . ایا از طریق اپدیت سیستم تی وی میشه این مشکل رو حل کرد ؟ تا حالا به چنین چیزی برخورد کردید بزرگوار ؟
خیر من ورژن اروپایی این مدل رو دارم با آخرین فریمور موجود ساپورت DTS اضافه نشده . ولی از لحاظ تکنیکی شرکت سازنده اگر مایل باشه می تونه این کار رو انجام بده .
من امروز کشف کردم سامسونگ این مشکل پشتیبانی نکردن از صدای DTS رو تو سری C حل کرده یعنی مدل C630 و C650 که فکر کنم به زودی وارد بازار ما بشه (الان C5xx اومده تو بازار) یا از طریق بانه قابل خرید باشه.
لیست فرمتهایی که C6xx پشتیبانی میکنه:
peyyyman
01-05-2010, 09:05
من امروز کشف کردم سامسونگ این مشکل پشتیبانی نکردن از صدای DTS رو تو سری C حل کرده یعنی مدل C630 و C650 که فکر کنم به زودی وارد بازار ما بشه (الان C5xx اومده تو بازار) یا از طریق بانه قابل خرید باشه.
لیست فرمتهایی که C6xx پشتیبانی میکنه:
ممنون از اطلاع رسانی شما . خبر خوبی بود . امیدوارم در فریمور های جدید سری 6 هم این ساپورت رو اضافه کنند .
michelll1
01-05-2010, 11:25
درسری C الی سی دی های سامسونگ احتمالا با این تغییرات مواجه میشوید:
طرح پایه های رومیزی چهار پر شبیه به حرف ایکس انگلیسی
زمان پاسخگویی سریعتر درحد دو میلی ثانیه
ارتقا از صدهرتز به دویست وچهل هرتز
و دریک مدل چهل وشش اینچ قابیلت 3Dیا به زبان خودمون سه بعدی که فکر نمیکنم این قابلیت تا دوقرن دیگه بدرد ما بخوره
و البته مثل همیشه تبلغاتی درخصوص رنگهای واقعی تر و تصاویر شگرف تر و...
ولی مهمترین تغیراتش به نظر بنده سه گزینه اولی هست که میشه دریک جمع بندی کلی ارتقا به دویست وچهل هرتز رو خوب ارزیابی کرد که البته آنچه در سری B به بازار ارائه شد قابل قبول و راضی کننده بود حال بستگی به تمایلات شخصی مصرف کننده داره .
تنظیم تن سیاه (Black Tone) توی b690 چقدر باحاله. چقدر تصویر رو قشنگ میکنه..
درسری C الی سی دی های سامسونگ احتمالا با این تغییرات مواجه میشوید:
طرح پایه های رومیزی چهار پر شبیه به حرف ایکس انگلیسی
زمان پاسخگویی سریعتر درحد دو میلی ثانیه
ارتقا از صدهرتز به دویست وچهل هرتز
و دریک مدل چهل وشش اینچ قابیلت 3Dیا به زبان خودمون سه بعدی که فکر نمیکنم این قابلیت تا دوقرن دیگه بدرد ما بخوره
و البته مثل همیشه تبلغاتی درخصوص رنگهای واقعی تر و تصاویر شگرف تر و...
ولی مهمترین تغیراتش به نظر بنده سه گزینه اولی هست که میشه دریک جمع بندی کلی ارتقا به دویست وچهل هرتز رو خوب ارزیابی کرد که البته آنچه در سری B به بازار ارائه شد قابل قبول و راضی کننده بود حال بستگی به تمایلات شخصی مصرف کننده داره .
البته اینایی که شما گفتی مربوط به مدلهای حرفهایتر و گرون قیمت LCD و LED های سری C هست، مثلاً تو LCD ها C750 این مشخصاتی که گفتین رو داره.
C650 تنها فرقایی که داره یکی کانتراست از 100 هزار شده 150 هزار یکی هم Internet TV و Sam App هست که اضافه شده، بقیه مشخصات عین B650 هست مگه تو جزئیات ریز، یه مدل C630 هم داره که تنها فرقش با C650 تو همین Internet Tv هست مثل اینکه، اینم عکسشه C650:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته مهم و خیلی جالب در مورد این تلویزیونها قیمت معقولشون هست، مدل 40 اینچ C650 همین حالا در amazon با قیمت 980$ و مدل 46 اینچ با قیمت 1,160$ به فروش میرسه این در حالیه که قیمت B650 بیشتر از اینه؟!! قیمتهای مدل C630 هم در سایز 40 و 46 تقریباً 100 دلار ارزونتر از C650 هست.
سري C احتمالا تو همين هفته وارد بازار بانه ميشه. چون يك فروشنده گفت سفارش خريدش رو دوبي داده و بارش 15 ارديبهشت مير سه
ولي تا وقتي نياد واقعا نميشه حرفي زد
دوستان من هم چند روز پیش همین 690 رو گرفتم جزئیاتش بماند )
حالا میخوام یه کاری انجام بدم نمیدونم میشه یا نمیشه ؟
میخوام همزمان تلویزیون و مانیتور رو با هم داشته باشم ...... گرافیک من 2 تا خروچی DVI داره و یه خروجی TV
این چیزها رو هم دارم :
کابل VGA
تبدیل DVI به VGA
خروجی تی وی 7 پین به کامپوزیت ( اگه اشتباه نکنم ) ( یه سرش 7 پین یه سرش قرمز - آبی - زرد - سبز )
خروجی TV از این 7 پین ها که کلا زرده
.
.
وقتی با کابل VGA وصل میکنم نمیتونم رزولوشن مانتیتور و تلویزیون رو هم جدا کنم . یعنی وقتی تغییر میدم هر کدوم رو اونیکی هم تغییر میکنه
الان این مشکل رو چطوری حل کنم
کسی هم راهنمائی درست حسابی نکرده که از اون خروجی TV چطوری باید وصل کنم به پشت تلویزیون
بهرحال اگه کسی میتونه راهنماوی کنه
ممنون از راهنماییتون توی بخش HD Player سایت خوندم کسی نوشته بود که وقتی پلیر رو با کابل اپتیکال به سینما خانگی وصل میکنن صدای اتریو دارن نه دالبی و جابه که کسی هم جوب نداده بود هر چند ظاهراً باید صدای دالبی پخش بشه آیا در عمل انجام میشه یا همون صدای استریو رو پخش میکنن ؟
خوب من هم اين b690 رو خريدم
و تازه مشكلاتم رو ديدم
اولين مشكل اين كه sub/idx خونده نميشه
كسي از دوستان تونسته اين زيرنويس رو اجرا كرده باشه
و چجوري اينكارو كرددين
amuhasan
02-05-2010, 15:35
سلام
این مدل C650 وارد ایران شده؟ از کجا میشه خریدش و اگه کسی قیمت داخل اون رو میدونه هم لطف کنه بگه.
راستی خرید از سمت زاهدان و جابهار بهتره یا بانه؟ یا شهر بهتری اگه سراغ دارید.
متشکرم
سری c650 هنوز وارد کوردستان عراق نشده.. ولی سری 5 به پایین امده امروز خودم رفته بودم بخرم گفت که c650 تا 15 روز دیگه میرسه ولی مدل پاینتر گفت الان رسیده به انبار و قراره بعد ازظهر وارد فروشگاه بکنند
با این اوساف فکر کنم تا 1 هفته دیگه به ایران هم برسه به بانه چون خودم که انجا بودم چند تا از اهل بانه انجا بودند و برای خرید امده بودند.
و c650 فکر کنم تا 20 روز دیگه برسه به ایران شایدم زودتر یا چند روز دیرتر
خودم میخواستم که b650 بگیرم ولی فروشنده به من قول حد اکثر 15 روز داد که برسه.
فکر کنم دیگه اگر کسایی که تا حالا نخریدند این 1 ماه را هم صبر کنند و مدل تازه تر را بگیرند...
دوستان من هم چند روز پیش همین 690 رو گرفتم جزئیاتش بماند )
حالا میخوام یه کاری انجام بدم نمیدونم میشه یا نمیشه ؟
میخوام همزمان تلویزیون و مانیتور رو با هم داشته باشم ...... گرافیک من 2 تا خروچی DVI داره و یه خروجی TV
این چیزها رو هم دارم :
کابل VGA
تبدیل DVI به VGA
خروجی تی وی 7 پین به کامپوزیت ( اگه اشتباه نکنم ) ( یه سرش 7 پین یه سرش قرمز - آبی - زرد - سبز )
خروجی TV از این 7 پین ها که کلا زرده
.
.
وقتی با کابل VGA وصل میکنم نمیتونم رزولوشن مانتیتور و تلویزیون رو هم جدا کنم . یعنی وقتی تغییر میدم هر کدوم رو اونیکی هم تغییر میکنه
الان این مشکل رو چطوری حل کنم
کسی هم راهنمائی درست حسابی نکرده که از اون خروجی TV چطوری باید وصل کنم به پشت تلویزیون
بهرحال اگه کسی میتونه راهنماوی کنه
دوست عزيز در ويندوز 7 اين مشكل وجود دارد ولي در ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 براحتي با نصب درايور كارت گرافيك ميتونايد از هردو استفاده كنيد.
سری c650 هنوز وارد کوردستان عراق نشده.. ولی سری 5 به پایین امده امروز خودم رفته بودم بخرم گفت که c650 تا 15 روز دیگه میرسه ولی مدل پاینتر گفت الان رسیده به انبار و قراره بعد ازظهر وارد فروشگاه بکنند
با این اوساف فکر کنم تا 1 هفته دیگه به ایران هم برسه به بانه چون خودم که انجا بودم چند تا از اهل بانه انجا بودند و برای خرید امده بودند.
و c650 فکر کنم تا 20 روز دیگه برسه به ایران شایدم زودتر یا چند روز دیرتر
خودم میخواستم که b650 بگیرم ولی فروشنده به من قول حد اکثر 15 روز داد که برسه.
فکر کنم دیگه اگر کسایی که تا حالا نخریدند این 1 ماه را هم صبر کنند و مدل تازه تر را بگیرند...
LCDهای C5xx و LED C5xxx/6xxx الان تو بازار موجوده، سام سرویس آورده ولی همونطور که گفتین خبری از C650 نیست، راستی یه مدل C670 هم داریم؟!
peyyyman
02-05-2010, 18:55
ممنون از راهنماییتون توی بخش HD Player سایت خوندم کسی نوشته بود که وقتی پلیر رو با کابل اپتیکال به سینما خانگی وصل میکنن صدای اتریو دارن نه دالبی و جابه که کسی هم جوب نداده بود هر چند ظاهراً باید صدای دالبی پخش بشه آیا در عمل انجام میشه یا همون صدای استریو رو پخش میکنن ؟
خیر دوست عزیز صدا به صورت 5 کاناله ارسال و پخش می شه . متاسفانه سینمای من قدیمیه ورودی اپتیکال نداره ولی ----- HD خودم رو به کابل اپتیکال به کارت صدای کامپیوتر متصل کردم و کانال هایی که صدای AC3 دارن مثل MTV HD یا HD Suiss رو در پخش یا ضبط به صورت پنج کاناله پخش و ضبط می کنه .
نمی دونم HD پلیری که می فرمائید از چه برندی هست . شاید سورس فیلم پخش شده AC3 نبوده باید کسانی که اون پلیر رو دارند نظر بدند . ولی قطعا کابل اپتیک و کواسیکال هر دو پنج کانال رو بدون مشکل منتقل می کنند .اگر یک لینک بدین از اون تاپیک جالب خواهد بود . موفق باشید
amuhasan
02-05-2010, 20:49
سلام
دوستان کسی میتونه بگه خرید از بانه بهتره یا چابهار و زاهدان یا شهر دیگه ای؟
لپ تاپهایی که خروجی HDMI دارند برای پخش 1080 روی B650 مشکلی ندارن؟
كسي راهنماي كاملي براي منوي مخفي اين تلويزيون داره
حالا چه فارسي و چه انگليسي
ebi66_boukan
03-05-2010, 09:12
كسي راهنماي كاملي براي منوي مخفي اين تلويزيون داره
حالا چه فارسي و چه انگليسي
سلام.آقا يه كم در مورد ال سي دي كه تازه گرفتي بگو.خوبه؟؟؟؟ازش راضي هستي؟؟40 بگيرم يا 46؟؟؟
سلام.آقا يه كم در مورد ال سي دي كه تازه گرفتي بگو.خوبه؟؟؟؟ازش راضي هستي؟؟40 بگيرم يا 46؟؟؟
بله
به نظر من قطعا 46
2.5.8.14.1.13
03-05-2010, 13:42
کیفیت تصویر 46B650 بهتره یا 46B6000 یا 46B7000 ???
michelll1
03-05-2010, 13:54
کیفیت تصویر 46B650 بهتره یا 46B6000 یا 46B7000 ???
اگه 650 گیرآوردی مکث نکن که مطمئنا بهتره فقط تنها کمبودش اینه که چهل وات (به اندازه یه مهتابی)بیشتر از اون مدلهایی که گفتی مصرف میکنه راستیB6000که اصلا حرفشو نزن چون هیچ امکاناتی نسبت به دوتای دیگه نداره.
CHEGUEVARA.
03-05-2010, 17:45
سلام
از دوستان تهران اگه خواستين ال سي دي سامسونگ بگيرين{سايز 32 اينچ}من دوربينشو ميخوام....
لطفا" پ.خ بديد.
با تشكر
داشتم مطالب اشخاصی که C630/C650 خریدن رو تو avsforum میخوندم چیزهای جالبی گفتن، مثل اینکه این تلویزیون مشکل Input lag داره و خیلیا ازش شاکی هست البته بعضیا هم گفته بودن که چیزی تشخیص نمیدن، ولی تصویر خوبی داره در مدلهای اولیه هم مشکلاتی داشته در ضمن این تلویزیون در امریکا با چندین مدل پنل مختلف فروخته و پخش میشه که با هم فرقهایی هم دارن و سونی Ex500 هم دقیقاً از همین پنل استفاده میکنه فکر کنم شارپ هم یه مدلش از همین پنل استفاده میکنه، پس اگر مشکلی در پنل وجود داشته باشه در اون تلویزیونها هم دیده میشه.
بعضیا هم میگن SD Performance این تلویزیون به خوبی نسل قبل نیست!!!
در ضمن بزرگترین فرق بین مدل C630 و C650 هم اینه که C630 با صفحه مات عرضه میشه که جاهای پر نور شاید بهتر باشه و C650 با صفحه براق یا glossy و البته کانتراستاشونم متفاوته.
راستی بد نیست یه تاپیک برای این تلویزیون یکی بزنه.
hasan1974
04-05-2010, 07:47
سلام
من هر کاری کردم مستند زیبای سیاره زمین رو با b650 نگاه کنم نشد ،پیغام video data not supported میده در ضمن فورمتش mkv هست و فول اچ دی ،اینم بگم که فول اچ دی بتمن رو با فرمت mkv پخش میکنه.آیا اونو باید به mkv با کدک دیگه ای convert کنم تا مشکل حل بشه؟در ضمن مشخصات کامل کدک هاشو کامل میزارم اینجا:
General
Complete name : H:\Planet Earth - Episode 2 - Mountains.mkv
Format : Matroska
File size : 4.37 GiB
Duration : 52mn 20s
Overall bit rate : 12.0 Mbps
Encoded date : UTC 2009-04-24 20:57:23
Writing application : mkvmerge v2.3.0 ('Freak U') built on Sep 8 2008 18:32:16
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L5.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 16 frames
Muxing mode : Container profile=Unknown@5.1
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 52mn 17s
Bit rate : 11.3 Mbps
Nominal bit rate : 12.1 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16/9
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.227
Stream size : 4.12 GiB (94%)
Writing library : x264 core 55 svn-655
Encoding settings : cabac=1 / ref=16 / deblock=1:-2:-1 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / brdo=1 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=0 / threads=2 / nr=0 / decimate=0 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / bime=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=12087 / ratetol=1.5 / rceq='blurCplx^(1-qComp)' / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30
Language : English
Audio
ID : 2
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Codec ID : A_AC3
Duration : 52mn 20s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 448 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Stream size : 168 MiB (4%)
Title : English (AC3)
Text #1
ID : 3
Format : ASS
Codec ID : S_TEXT/ASS
Codec ID/Info : Advanced Sub Station Alpha
Text #2
ID : 4
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
Language : Persian
لطفاً یکی راهنمایی کنه تا من بتونم اینو بینم اینم بگم که کامپیوترم زیاد قوی نیست بنابر این با اون تصویر شدید گیر می کنه و قابل پخش نیست.
خیر دوست عزیز صدا به صورت 5 کاناله ارسال و پخش می شه . متاسفانه سینمای من قدیمیه ورودی اپتیکال نداره ولی ----- HD خودم رو به کابل اپتیکال به کارت صدای کامپیوتر متصل کردم و کانال هایی که صدای AC3 دارن مثل MTV HD یا HD Suiss رو در پخش یا ضبط به صورت پنج کاناله پخش و ضبط می کنه .
نمی دونم HD پلیری که می فرمائید از چه برندی هست . شاید سورس فیلم پخش شده AC3 نبوده باید کسانی که اون پلیر رو دارند نظر بدند . ولی قطعا کابل اپتیک و کواسیکال هر دو پنج کانال رو بدون مشکل منتقل می کنند .اگر یک لینک بدین از اون تاپیک جالب خواهد بود . موفق باشید
این از لینک ولی توضیح خاصی نداده منم حدس میزنم مشکل از فایلش بوده
این هم یه مورد دیگه
amuhasan
04-05-2010, 12:46
سلام
دوستان کسی میتونه بگه خرید از بانه بهتره یا چابهار و زاهدان یا شهر دیگه ای؟
لپ تاپهایی که خروجی HDMI دارند برای پخش 1080 روی B650 مشکلی ندارن؟
ommid1365
04-05-2010, 23:18
کمک
دوستان من تو منو مخفی تلوزیونم دستکاری کردم قسمتadc/wb adبعد وارد قسمتav calibration شدم قبلامیزدsuccessاما حالا غیر فعال شده و میزنfailure
salame_man_beto
05-05-2010, 11:55
با سلام و خسته نباشید:
لطفا فقط آموزش شبکه کردن Tv با Laptop را جهت استفاده از فیلم و موزیک اشتراکی را قرار دهید
ممنون
peyyyman
05-05-2010, 15:16
[QUOTE=hasan1974;4911808]سلام
من هر کاری کردم مستند زیبای سیاره زمین رو با b650 نگاه کنم نشد ،پیغام video data not supported میده در ضمن فورمتش mkv هست و فول اچ دی ،اینم بگم که فول اچ دی بتمن رو با فرمت mkv پخش میکنه.آیا اونو باید به mkv با کدک دیگه ای convert کنم تا مشکل حل بشه؟در ضمن مشخصات کامل کدک هاشو کامل میزارم اینجا:
نازنین گرامی
بارها و بارها تذکر داده شده که کاربران جدید صفحات قبلی رو قبل از زدن پست جدید مطالعه کنند تا از زدن پست غیر ضروری و حجیم شدن بی دلیل تاپیک جلوگیری بشه . شما اگر به خودتون زحمت می داید چند صفحه قبل رو مطالعه می کردید در مورد همین مستند کذائی شخصا نوشته بودم که پلیر این پنل این مستند رو پخش نمی کنه دلایلش رو هم توضیح داده بودم . حالا خود شما عزیز گرامی به نظرتون هر کی هر فیلمی که این پنل پخش نمی کنه رو بیاد اینجا فیوچر بذاره این تاپیک به چه روزی می افته . شما عزیز وقت بذار این چند صفحه رو بخون مطمئن باش مطالب مفیدی هست که به دردت می خوره و جواب تمام سئوالات خودتم می گیری .
در هر صورت شما دو راه داری . 1 - خرید HD پلیر اکسترنال 2 - کانورت با نرم افزار که با کامپیوتر کذائی شما هر قسمت بالای 5 ساعت زمان می بره .
hasan1974
05-05-2010, 15:32
[QUOTE=hasan1974;4911808]سلام
نازنین گرامی
بارها و بارها تذکر داده شده که کاربران جدید صفحات قبلی رو قبل از زدن پست جدید مطالعه کنند تا از زدن پست غیر ضروری و حجیم شدن بی دلیل تاپیک جلوگیری بشه . شما اگر به خودتون زحمت می داید چند صفحه قبل رو مطالعه می کردید در مورد همین مستند کذائی شخصا نوشته بودم که پلیر این پنل این مستند رو پخش نمی کنه دلایلش رو هم توضیح داده بودم . حالا خود شما عزیز گرامی به نظرتون هر کی هر فیلمی که این پنل پخش نمی کنه رو بیاد اینجا فیوچر بذاره این تاپیک به چه روزی می افته . شما عزیز وقت بذار این چند صفحه رو بخون مطمئن باش مطالب مفیدی هست که به دردت می خوره و جواب تمام سئوالات خودتم می گیری .
در هر صورت شما دو راه داری . 1 - خرید HD پلیر اکسترنال 2 - کانورت با نرم افزار که با کامپیوتر کذائی شما هر قسمت بالای 5 ساعت زمان می بره .
سلام عزیز
ما که تو این صفحاتی که گفتی چیزی ندیدیم؟!
در ضمن یه راه ساده تر وجود داره که خودم پیدا کردم و اون تبدیل فورمت @l5.1 به @l4.1 هست که بدون هیچ افت کیفیت و در عرض 10 دقیقه انجام میشه مثل اینکه تو به خودت خیلی مطمئنی،حالا برو تو اینترنت 100 ساعت متنهای زبان اصلی رو بخون تا بفهمی نه کانورت میخواد نه hd player !
دوستان عزیز در لینک زیر اطلاعات خوبی در رابطه با c650 موجود میباشد...
میتونید ازش استفاده بکنید.
amirardallan
05-05-2010, 16:46
نازنین گرامی
در هر صورت شما دو راه داری . 1 - خرید HD پلیر اکسترنال 2 - کانورت با نرم افزار که با کامپیوتر کذائی شما هر قسمت بالای 5 ساعت زمان می بره . [/QUOTE]
پیمان عزیز سلام
ممنون از راهنمایی که در اینجا انجام میدید . سپاسگزاریم .
خدمت روی ماهتون عرض کنم که من این مدل رو دارم
حالا با توجه به توضیحاتی که شما دادید 2 تا سوال برام پیش آمده .
1 : ایا با تغییر فریمورک دستگاه امکان اصلاح مشکلات پلیر دستگاه میسر هست یا نه ؟ مثل همین مشکلی که برای دیدن مستند Planet Earth وجود داره . ایا ممکن که با اصلاح نرم افزار پلیر این موضوع رو برطرف کرد ؟
2: همانطور که اطلاع دارید مدتیه که در تهران پخش دیجیتالی کانالهای کشوری شروع شده و البته یکسری از دستگاها هم تیونر داخلی دارند و یکسری هم ندارند . حالا سوالم اینه که ایا امکان اضافه کردن تیونر داخلی به خود پنل وجود داره ؟ ( در صورتی که جای تیونر در پنل دیده شده باشه)
اصلا چنین چیزی پیشنهاد افراد متخصص در این زمینه هست یا نه ؟
ارادتمند و ممنون
من ال سی دی 46" b690 دارم و واقعا مزایای جالبی نسبت به سایر ال سی دی ها ازش دیدم:
*قابلیت پخش فیلم با فرمت های avi و mp4 و mkv به همراه زیرنویس
*قابلیت جا به جایی زیرنویس بر روی فیلم (همگامی زیرنویس)
*ساپورت کامل و عالی زیر نویس فارسی با فرمت های srt و sub
jojonice
05-05-2010, 22:25
سلام
لطفا راهنمائی کنید لطفا بگید چه فرقی بین b580 و b570 با b690 است کیفیت آنها چه فرقی دارند آیا ارش بیشتر پول دادن برای b690 را دارد برای کانالهای داخلی ایران که روی آنتن هستند و کانالهای ماهواره میخواهم لطفا کامل توضیح دهید
و میخواهم مثل نقطه دارد نباشد و چیز خوبی باشد چون حدودا 600 هزار تومان اخلاف است
خیلی ممنون
خداحافظ
ommid1365
05-05-2010, 23:22
دوستان من تو منو مخفی تلوزیونم دستکاری کردم قسمتadc/wb adبعد وارد قسمتav calibration شدم قبلامیزدsuccessاما حالا غیر فعال شده و میزنهfailureهیچ ثصویری هم رو صفحه نمیاد
peyyyman
05-05-2010, 23:56
[پیمان عزیز سلام
ممنون از راهنمایی که در اینجا انجام میدید . سپاسگزاریم .
خدمت روی ماهتون عرض کنم که من این مدل رو دارم
حالا با توجه به توضیحاتی که شما دادید 2 تا سوال برام پیش آمده .
1 : ایا با تغییر فریمورک دستگاه امکان اصلاح مشکلات پلیر دستگاه میسر هست یا نه ؟ مثل همین مشکلی که برای دیدن مستند Planet Earth وجود داره . ایا ممکن که با اصلاح نرم افزار پلیر این موضوع رو برطرف کرد ؟
2: همانطور که اطلاع دارید مدتیه که در تهران پخش دیجیتالی کانالهای کشوری شروع شده و البته یکسری از دستگاها هم تیونر داخلی دارند و یکسری هم ندارند . حالا سوالم اینه که ایا امکان اضافه کردن تیونر داخلی به خود پنل وجود داره ؟ ( در صورتی که جای تیونر در پنل دیده شده باشه)
اصلا چنین چیزی پیشنهاد افراد متخصص در این زمینه هست یا نه ؟
ارادتمند و ممنون[/QUOTE]
درود دوست گرامی
در جواب سئوال یک جواب مثبته و خیلی راحت با اصلاح فریمور میشه مشکلی که فرمودید رو حل کرد . ببینید دوست گرامی من یک موردی رو خدمتتون می گم که برای شما و دیگر کاربران سیاست های این کمپانی ها روشن بشه به عنوان مثال ال سی دی های سری 5 سامسونگ امکان پخش فرمت های تصویری HD رو مشابه سری 6 دارند ولی این قابلیت از طرف کمپانی به طریق نرم افزاری بلاک شده . شما خیلی راحت می تونید با دستکاری منوی مخفی پخش HD این پنل رو فعال کنید . خب چرا این کار رو می کنند برای اینکه یک مزیت برای سری 6 به وجود بیارند و ترغیب خریدار برای تعویض پنل و حرکت به سوی سری 6 . شما فکر می کنید تیم نرم افزاری سامسونگ از اینکه بخش عمده ای از فیلم های سینمایی از فرمت صدای DTS بهره می برند بی اطلاع هستند ؟ فکر می کنید کار شاقی هست که کدک DTS رو اضافه کنند ؟ نهایت داستان پرداخت حق لایسنس به دارنده کپی رایت این سیستم شرکت سونی و اضافه کردن کدک هست فکر می کنید این کار برای شرکت عریض و طویل سامسونگ کار مشکلی هست ؟ طبق اطلاع رسانی دوستمون که در صفحات قبل دیدید برای مدل گران قیمت سری C ساپورت DTS رو اضافه کردند تا کاربر یک مزیت برای خرید سری C داشته باشه ؟ در کل منظور این هست که خیلی از این به اصطلاح مشکلات! خیلی راحت قابل رفع هستند ولی با توجه به ارائه سری C و سری 7 و 8 اینکه دیگر سامسونگ برای سری 6 فریمور هم ارائه کنه بسیار کم هست چه رسد به حل این نوع به اصطلاح مشکلات . امیدوارم موضوع برای شما روشن شده باشه .
در مورد سئوال دومتون برای اضافه کردن تیونر ----T باید دستگاه شما اسلات انتظار داشته باشه و در نرم افزار دستگاه تعریف شده باشه که خب در هیچ کدام از پنل های سامسونگ این قابلیت نیست . فقط من یک چیزی اضافه کنم که پنل خودم تیونر دیجیتال داره کیفیت تصویر در دریافت ماهواره اینتلست به مراتب کیفیت بالاتری از پخش دیجیتال جدید ایران داره بخصوص وقتی شما ----- HD و اتصالتون به پنل با کابل HDMI باشه و کلا این بحث ----T که راه افتاده آش دهنسوزی نیست . اگر شما زمانی قصد خرید HD پلیر داشتید HD پلیر " ایگیت " امکان اضافه کردن ----T به اون صورتی که مد نظر شما هست رو دارا هست و می تونید به این پلیر اضافه بکنید پلیر خوبی هست و با سیستم عامل لینوکس هم کار می کنه . موفق باشید
peyyyman
06-05-2010, 00:24
[QUOTE=peyyyman;4916289]
سلام عزیز
ما که تو این صفحاتی که گفتی چیزی ندیدیم؟!
در ضمن یه راه ساده تر وجود داره که خودم پیدا کردم و اون تبدیل فورمت @l5.1 به @l4.1 هست که بدون هیچ افت کیفیت و در عرض 10 دقیقه انجام میشه مثل اینکه تو به خودت خیلی مطمئنی،حالا برو تو اینترنت 100 ساعت متنهای زبان اصلی رو بخون تا بفهمی نه کانورت میخواد نه hd player !
دوست گرامی
من دلیل این لحن زننده و گستاخانه شما رو نفهمیدم . شما اگه خودت متوجه دلیل این لحن نوشتن شدید بنده رو هم مطلع کنید . حضرتعالی که 100 ساعت متن به زبان اصلی مطالعه فرمودید راهی که کشف کردید رو اطلاع رسانی کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند و از هنر شما بهره ببرند . دیگر چرا شخصیت و تربیت خانوادگی خودتون رو به این صورت عرضه می کنید .
مگر من گفتم فرمت HD رو به MPEG 1 تبدیل کنید که حرف از افت کیفیت می زنید . نازنین خودت نوشتی تبدیل فورمت @l5.1 به @l4.1 در زبان انگلیسی به تبدیل میگویند کانورت !! حالا مشکل شما چیه . نوشته بودبد کامپیوتر شما توانائی پخش فایل های HD رو نداره من با توجه به سیستم شما گفتم زمانی طولانی برای کانورت کامل نیاز دارید با یک سیستم قدرتند و سی پی یوی چند هسته ای این بازه زمانی بسیار کمتر هست . راه های میانبر و نرم افزار های خاص برای تبدیل فقط صدا و فقط تصویر هم هست که بسیار کوتاه مدت تر هست .
شما هم اگر راهی بهتر پیدا کردید بدون اینکه الفاظ خارج از نزاکت استفاده کنید در همین تاپیک ارائه کنید تا همه استفاده کنند و قابلیت های شما رو تحسین کنند . موفق باشید
a_fazlollahii
06-05-2010, 05:58
[.... اگر شما زمانی قصد خرید HD پلیر داشتید HD پلیر " ایگیت " امکان اضافه کردن ----T به اون صورتی که مد نظر شما هست رو دارا هست و می تونید به این پلیر اضافه بکنید پلیر خوبی هست و با سیستم عامل لینوکس هم کار می کنه . موفق باشید [/QUOTE]
سلام
این پلی یر امکاناتش چیست و آن را کجا می فروشند و قیمتش چند است؟
hasan1974
06-05-2010, 06:37
[QUOTE=hasan1974;4916336]
دوست گرامی
من دلیل این لحن زننده و گستاخانه شما رو نفهمیدم . شما اگه خودت متوجه دلیل این لحن نوشتن شدید بنده رو هم مطلع کنید . حضرتعالی که 100 ساعت متن به زبان اصلی مطالعه فرمودید راهی که کشف کردید رو اطلاع رسانی کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند و از هنر شما بهره ببرند . دیگر چرا شخصیت و تربیت خانوادگی خودتون رو به این صورت عرضه می کنید .
مگر من گفتم فرمت HD رو به MPEG 1 تبدیل کنید که حرف از افت کیفیت می زنید . نازنین خودت نوشتی تبدیل فورمت @l5.1 به @l4.1 در زبان انگلیسی به تبدیل میگویند کانورت !! حالا مشکل شما چیه . نوشته بودبد کامپیوتر شما توانائی پخش فایل های HD رو نداره من با توجه به سیستم شما گفتم زمانی طولانی برای کانورت کامل نیاز دارید با یک سیستم قدرتند و سی پی یوی چند هسته ای این بازه زمانی بسیار کمتر هست . راه های میانبر و نرم افزار های خاص برای تبدیل فقط صدا و فقط تصویر هم هست که بسیار کوتاه مدت تر هست .
شما هم اگر راهی بهتر پیدا کردید بدون اینکه الفاظ خارج از نزاکت استفاده کنید در همین تاپیک ارائه کنید تا همه استفاده کنند و قابلیت های شما رو تحسین کنند . موفق باشید
ببین کوچولو منم لحن گستاخانه نوشته قبلی تو رو نمی پسندم فکر کنم بیشتر تو تربیت خانوادگی تو نشون دادی نه من اصلاً مگه کسی از تو جواب خواست که دخالت کردی پروفسور؟کامپیوتر کذایی یعنی چه ؟اصلاً کی گفته تو به دیگران تذکر بدی؟یادمه یه جای دیگه هم سوتی دادی گفتی b650 قابلیت ضبط تصاویر رو داره!!!در کل کل از آدمهای خودبین و مغرور متنفرم!!
---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------
[QUOTE=hasan1974;4916336]
دوست گرامی
یادم رفت اینو اضافه کنم وقتی تفاوت convert و muxing رو متوجه شدی به دیگران راه کار نشون بده!
peyyyman
06-05-2010, 09:10
[QUOTE=peyyyman;4918089]
ببین کوچولو منم لحن گستاخانه نوشته قبلی تو رو نمی پسندم فکر کنم بیشتر تو تربیت خانوادگی تو نشون دادی نه من اصلاً مگه کسی از تو جواب خواست که دخالت کردی پروفسور؟کامپیوتر کذایی یعنی چه ؟اصلاً کی گفته تو به دیگران تذکر بدی؟یادمه یه جای دیگه هم سوتی دادی گفتی b650 قابلیت ضبط تصاویر رو داره!!!در کل کل از آدمهای خودبین و مغرور متنفرم!!
---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------
[QUOTE=peyyyman;4918089]
یادم رفت اینو اضافه کنم وقتی تفاوت convert و muxing رو متوجه شدی به دیگران راه کار نشون بده!
درود دوست گرامی
فکر می کنم به طور کامل خودتون و شخصیتتون رو عرضه کردید . عزیز اینجا جای کل کل نیست . این مکان برای پرسش و حل مشکل هست . قضاوت در مورد شما رو به دیگر کاربران واگذار می کنم .
بجای این همه جملات پر مهر که به کار بردید بهتر هست راهی که برای حل مشکل پیدا کردید رو کامل در اختیار دیگر کاربران قرار بدید . اگر شخصیت فاضلی مثل حضرتعالی پاسخگوی کاربران باشه مسلما باعث خرسندیست .
محبت کنید این بحث رو ادامه ندید . بگذارید تاپیک روال خودش رو طی بکنه .
موفق باشید
peyyyman
06-05-2010, 09:16
[.... اگر شما زمانی قصد خرید HD پلیر داشتید HD پلیر " ایگیت " امکان اضافه کردن ----T به اون صورتی که مد نظر شما هست رو دارا هست و می تونید به این پلیر اضافه بکنید پلیر خوبی هست و با سیستم عامل لینوکس هم کار می کنه . موفق باشید
سلام
این پلی یر امکاناتش چیست و آن را کجا می فروشند و قیمتش چند است؟[/QUOTE]
قیمتش در حدود 220 تومن هست . یک تاپیک به طور مفصل در مورد این پلیر هست می تونید مراجعه بفرمائید . از سایر پلیر های روال بازار مثل وسترن قابلیت های بیشتر و اینتر فیس کاملتری داره . موفق باشید
a_fazlollahii
06-05-2010, 10:07
[QUOT
سلام
این پلی یر امکاناتش چیست و آن را کجا می فروشند و قیمتش چند است؟
قیمتش در حدود 220 تومن هست . یک تاپیک به طور مفصل در مورد این پلیر هست می تونید مراجعه بفرمائید . از سایر پلیر های روال بازار مثل وسترن قابلیت های بیشتر و اینتر فیس کاملتری داره . موفق باشید[/QUOTE]
سلام
ممنون- ولي نوشته كه فعلا" ماژول ----T آن موجود نيست - كسي هم تا بحال نگرفته كه بپرسيم عملكردش چطور است.
peyyyman
06-05-2010, 10:59
[QUOT
قیمتش در حدود 220 تومن هست . یک تاپیک به طور مفصل در مورد این پلیر هست می تونید مراجعه بفرمائید . از سایر پلیر های روال بازار مثل وسترن قابلیت های بیشتر و اینتر فیس کاملتری داره . موفق باشید
سلام
ممنون- ولي نوشته كه فعلا" ماژول ----T آن موجود نيست - كسي هم تا بحال نگرفته كه بپرسيم عملكردش چطور است.[/QUOTE]
نمایندگیش وارد کرده به قیمت 35 تومن ارائه می کنه . مشکل اینه که ظاهرا خود دستگاه موجود نیست و اون تیراژی رو که وارد کرده بودند به فروش رفته و منتظر پارتی بعدی هستند . اگر اشتباه نکنم یکی از کاربرای همین سایت یا شاید سایت دیگری بودند نصب کرده بودند عملکردش رو می تونید از ایشون جویا بشید ولی کلا من پلیرش رو تائید می کنم . پشتیبانی خوبی هم ارئه کردند از نظر ساپورت نرم افزاری .
peyyyman
06-05-2010, 15:30
کاربر گرامی جناب hasan1974 که به تازگی به جمع کاربران سایت پیوستند موفق شدند در مدت زمان کوتاه از ارسال پرسششون دراین تاپیک ، موفق به کشف روشی شدند که مستند BBC Planet Earth HD 1080P رو با مدت زمانی 52 دقیقه با رزولوشن 1980 * 1080 و فرمت MKV رو با کامپیوتری که زیاد قوی نیست بنابر این با اون تصویر شدید گیر می کنه و قابل پخش نیست رو در مدت 10 دقیقه بدون کانورت بلکه با عمل! ( muxing ) و تبدیل @5.1 به @4.1 موفق به حل مشکل شدند و با پلیر پنل B650 موفق به تماشای این مستند شدند . این به معنی این هست که کاربرانی که از سیستم های جدید و قوی چهار هسته ای بهره می برند می تونند با استفاده از روش ایشون در مدتی کمتر از یک دقیقه موفق به حل مشکلشون در مورد فایل هایی که پلیر پنل B650 اونها رو به علت عدم ساپورت رزولوشن پخش نمی کنه می شند که پیشرفت شگرفی هست و باعث می شه از شر کانورت های زمان بر خلاص بشند و همینطور خرید HD پلیر اکسترنال .
از آنجایئکه در صحت گفته های ایشان شکی نیست ، کاربرانی که مثل بنده مایل به فراگیری این روش هستند و مایل هستند فرایند این عمل muxing و نرم افزار هایی که برای این کار مورد نیاز هست رو بدونند خواهش می کنم با فشار دادن دکمه تشکر در پائین این متن علاقمندی خود به آموزش این روش جدید و فوق العاده از طرف جناب حسن رو به ایشون ابزار بفرمایند .
*** لطفا با فشار دادن دکمه تشکر جناب حسن رو از علاقه خودتون به فراگیری روش ایشون آگاه بفرمائید ***
با سلام به اساتید و دوستان
چطوری میشه در 690 رنگ زیرنویس را تغییر داد همه زیرنویسهای srt را سفید نشون میده .
ممنون میشم جواب بدید .
در مورد بالا من هم علاقمندم که یاد بگیرم من هم چند تا فیلم و شو دارم که صداش فرمت خاصی است و توسط tv ساپورت نمیشه و نمی خوام کانورتش کنم چون کیفیتش می افته اگه نرم افزاری هست که فقط صداشو عوض کنه خیلی به من کمک شده .
titanium_zarin
06-05-2010, 21:24
سلام...
اين ماله كجاست ؟؟؟؟
من كه نفهميدم كجا ميخوره...
تازه خريدم ...620 از بانه ...
peyyyman
06-05-2010, 22:03
سلام...
اين ماله كجاست ؟؟؟؟
من كه نفهميدم كجا ميخوره...
تازه خريدم ...620 از بانه ...
دوست گرامی این کاوری هست که وقتی پایه تلوزیون رو جدا می کنید و تلوزیون رو به استند متصل می کنید به زیر تلوزیون در محل اتصال پایه نصب می شه . وقتی تلوزیون شما روی پایه خودش هست طبیعتا مصرفی ندارد .
موفق باشید
titanium_zarin
06-05-2010, 22:09
عكس از اون حالتش نداريد؟؟؟؟
ميخوام ببينم چه شكلي ميشه ...
بعدم اين بالايي كه گفتين واسه چي ميخوره اونجا ؟؟؟؟
titanium_zarin
06-05-2010, 22:20
اين مانيتور فقط چپ و راست ميشه ؟؟؟؟ بالا پايين نميشه ؟؟؟؟
در مورد تنظيمات تصوير چي ؟؟؟؟
چه جوري تنظيم كنم كه كيفيت خوبي داشته باشه ؟؟؟
ommid1365
06-05-2010, 22:27
دوستان من تو منو مخفی تلوزیونم دستکاری کردم قسمتadc/wb adبعد وارد قسمتav calibration شدم قبلامیزدsuccessاما حالا غیر فعال شده و میزنهfailureهیچ ثصویری هم رو صفحه نمیاد
ommid1365
06-05-2010, 23:43
دوستان یکی بهم کمک کنه من وارد منو مخفی شدم چیز خاصی را دستکاری نکردم یک دفه تلوزیون ریست شد حالا گزینه زبا که غیر فعال شده هیچ رسیورم هم به ورودی av وصله اما هیچ تصویر یا صدایی دریافت نمیکنم
t_tanhayam
07-05-2010, 00:55
متاسفانه فقط چپ وراست داره ولي پايش معمولا يكم لق ميزنه كه باعث ميشه يكم بالا پايينم بره:31::46:
در مورد تنظيمات هم تقريبا دلخواه ولي من بعدن برات يه تنظيمايي پ.خ ميكنم وقت شد :46:
jojonice
07-05-2010, 14:03
سلام
آقا این بلوتوث 690 چیه و چکاری انجام میدهد
خداحافظ
titanium_zarin
07-05-2010, 14:05
اين دكمه هاي جلو تي وي هست كه لمسي هستن ...
اينا نوري چيزي ندارن ؟؟؟؟ اخه خيلي واضح نيستن ... مخصوصا توو شب ...
t_tanhayam
07-05-2010, 17:01
سلام
آقا این بلوتوث 690 چیه و چکاری انجام میدهد
خداحافظ
بلوتوث؟:45:
اگه منظورتون dlna wirless هست كه خوب معلوم اگه دستگاهي داشته باشيد كه اين قابليت رو داشته باشه مثله فكر ميكنم امنيا hd
ميتونيد فايلتون رو توي گوشي اجرا كنيد وروي ال سي ديتون هم ببينيد:46:
jojonice
07-05-2010, 17:49
سلام
البته هنوز نخریدم ولی فروشنده گفت این مدل بلوتوث هم دارد و خواستم بدونم یعنی چی چکاری بیشتر انجام میدهد یعنی مثلا از طریق کاتمپیوتر هم میشود بلوتوث کرد با این تلویزیون
میشود بیشتر راهنمائی کنید چکار میکند
ممنون
t_tanhayam
07-05-2010, 19:14
سلام
البته هنوز نخریدم ولی فروشنده گفت این مدل بلوتوث هم دارد و خواستم بدونم یعنی چی چکاری بیشتر انجام میدهد یعنی مثلا از طریق کاتمپیوتر هم میشود بلوتوث کرد با این تلویزیون
ممنون
والا من كه بلوتوثي نميبينم روي اين مدل B650 :41:
jojonice
07-05-2010, 19:40
سلام
آقا ببخشید سوال دیگری دارم ----- استرانگ 4652 دارم و از همون کابل های قدیم داره حالا برای استفاده در این b690 آیا باید حتما ----- را عوض کنم مثلا کانالهای ایرانی خارج از کشور و اروپا کیفیتشون با ----- های معمولی که کابل HDMI ندارند چگونه است البته برای کانالهای hd نمیخواهم همین کانالهای معمولی
هیلی ممنون
t_tanhayam
07-05-2010, 21:40
سلام
آقا ببخشید سوال دیگری دارم ----- استرانگ 4652 دارم و از همون کابل های قدیم داره حالا برای استفاده در این b690 آیا باید حتما ----- را عوض کنم مثلا کانالهای ایرانی خارج از کشور و اروپا کیفیتشون با ----- های معمولی که کابل HDMI ندارند چگونه است البته برای کانالهای hd نمیخواهم همین کانالهای معمولی
هیلی ممنون
كيفيت پخش شبكه ها يكسانه ولي خروجي كه از رسيورتون ميگيريد ممكنه متفاوت باشه
شما اگهاز رسورتون خروجي hdmi بگيريد و به سامسونگتون بزنيد مطمئنا تصوير خيلي متفاوتي نسبت به كابل rgb بهتون خواهد داد:8::46:
frankval
07-05-2010, 22:14
آیا راهی هست که بوق روی اعصاب هنگام روشن کردن بی 690 را خاموش و غیر فعال کرد؟سر ظهر ها رو اعصابه!
من که چیزی تو منو هاش پیدا نکردم!
peyyyman
07-05-2010, 22:54
آیا راهی هست که بوق روی اعصاب هنگام روشن کردن بی 690 را خاموش و غیر فعال کرد؟سر ظهر ها رو اعصابه!
بلی مسلما راهی هست که این صدا رو حذف کنید . چون جناب hasan1974 از پاسخگویی من به کاربران ناراحت هستند می خوام بگذارم ایشون پاسخ شما رو بدند که از وجود ایشون هم استفاده بکنیم .
frankval
07-05-2010, 23:03
بلی مسلما راهی هست که این صدا رو حذف کنید . چون جناب hasan1974 از پاسخگویی من به کاربران ناراحت هستند می خوام بگذارم ایشون پاسخ شما رو بدند که از وجود ایشون هم استفاده بکنیم .
آقا پیمان:
قربونت برم!اگه از دست hasan1974 ناراحتید و می خواهید که به من کمک کنید تو پیغام خصوصی بهم بگید چطور باید اینکار انجام بشه؟(ما اومدیم اینجا یک چیزی یاد بگیریم یا یاد بدیم!)
با تشکر
سلام
تفاوت b650 با b690 و b 670 در چه چيزي هست ؟ آيا 40 اينچشون در بانه پيدا ميشه ؟ قيمتشون چنده ؟
titanium_zarin
08-05-2010, 01:00
سلام
تفاوت b650 با b690 و b 670 در چه چيزي هست ؟ آيا 40 اينچشون در بانه پيدا ميشه ؟ قيمتشون چنده ؟
b650 با b690 هيچ فرقي ندارن و يكي هستن ... توي ايران سام سرويس به b650 ميگه b690 چون دلش ميخواد ...
b670 هم كه يه چيز ديگه هست ...
اقا من همين 650 رو دارم 32 اينچ ... حرف نداره ... خيلي راضيم ...از بانه هم خريدم ...40 اينچش هم 1050000 هست ... اگه خواستي بگو تا بگم از كجا ...:10:
سلام
در مورد تفاوت b650 و b690 که بارها تو این تاپیک صحبت شده ، b650 مدل اروپایی و دیگری مدل آسیایی هست و تفاوتشون در تیونر دیجیتالیه که مدل اروپاییش داره ولی b670 کلا یک پنل متفاوت از اوناست و به طور کلی میشه این تفاوتهارو براشون در نظر گرفت
1-تفاوت ظاهری :
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
b670
b690
2- ال سی دی b690 کنتراست 100000 ولی b670 کنتراست 80000 داره
3- ال سی دی b690 دارای قابلیت پخش انواع فرمتهای فیلم ار روی usb هست ولی b670 فقط عکس و موسیقی رو پخش میکنه
4- ال سی دی b690 یک گیگا بایت حافظه داخلی یا همان کتابخانه موضوعی داره
واسه تنظيم كيفيت چيزي هست كه دست خودته ولي اگر سرچ كني calibration b650 نتايج خيلي وسيع و جالبي دستت مياد
بخصوص از تو فورمهاي زير
avforum
avsforum
فقط بدون كه تصوريت خيلي فرق خواهد كرد اگه روي اين بحث كاليبراسيون كار كني(چيزي كه اينجا هيچ اثري ازش نيست)
به نظرم بهتره اين دوستاني كه با هم دعوا دارن را بندازيم بيرون تا تاپيك برگرده به حالت قبل
دوست عزير تو تنظيمات خود تلويزيون يه قسمتي هست كه ميشه اين صدا از خاموش - كم - متوسط و يا زياد تغيير داد و تو منوي خود tv هست و نه منوي مخفي و مسيرش هم
in the Setup Menu - Melody
اسم صلی B670 چیه؟ تو بانه پیدا میشه؟
خب تو منو برو و صداي ملودي را آف كن. همين.
lordsaber
08-05-2010, 08:48
دوستان یکی بهم کمک کنه من وارد منو مخفی شدم چیز خاصی را دستکاری نکردم یک دفه تلوزیون ریست شد حالا گزینه زبا که غیر فعال شده هیچ رسیورم هم به ورودی av وصله اما هیچ تصویر یا صدایی دریافت نمیکنم
صد بار تو این تاپیکا گفتند اگر وارد نیستید وارد منو مخفی نشید اصلا. بازم گوش نمی کنید! :13:
اگر گارانتی داره که زنگ بزن گارانتی بیاند برات ریست فکتوری کنن. اگر نه هم خودت این کار رو بکن شاید درست شه اگر تنظیمات خاصی رو تغییر نداده باشی
---------- Post added at 08:48 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
سلام
ممنون
نه عزیز بلوتوث نداره منظورش وایرلس هست که با اون می تونی با دستگاه هایی که قابلیت ارتباط وایرلس دارن ارتباط داشته باشی و مثلا فیلم رو از یه هارد وایرلس بخونی یا شبکه رو از طریق وایرلس استفاده کنی.
البته شاید ماژولش رو توی مدلهای جدید اضافه کرده باشند. برو به فروشنده بگو بهت نشون بده چجوری بلوتوثش کار می کنه.
lordsaber
08-05-2010, 09:03
سلام
هیلی ممنون
اولا که الان کانالهی کیفیت hd خیلی کمه و full hd هم که اصلا نگرد نیست گشتم نبود (جز یکی دو تا)!
بله همونطور که دوستمون گفت اگر کابل hdmi وصل کنی کیفیت بهتر می شه ولی باید برای اون یه ----- hd هم بگیری که قیمت یه چیز به درد بخورش 200 تا 300 تومنه. پس اصلا ارزش نداره که بری یه ----- hd بخری که بخوای باش کانالهی معمولی ماهواره رو ببینی. الان از بین کانالهای ایرانی pmc بهترین کیفیت رو داره برو ببین اونو با کابل معمولی چجوری می بینی اگر راضی کننده بود بیخودی خرج hd نکن. من که مشکلی با کابل معمولی ندارم.
آخ گفتی منم دیشب نصفه شب یهو تلوزیونو روشن کردم بد جوری ضایع شد! همه بیدار شدند! همونطور که دوستان گفتند برو تو منوها قسمت ملودی خاموشش کن.
lordsaber
08-05-2010, 09:16
سلام
اسم صلی B670 چیه؟ تو بانه پیدا میشه؟
b690 سام همون b650 اصلی هست و b670 سام همون b610 اصلی.
توی منو هم که وارد می شی ورژن تلوزیون رو همون b650 و b610 می زنه ولی خوب از اونجایی که ما همیشه با دیگران فرق داریم اسم مدلها رو عوض کردیم ! :31:
تفاوت 670 و 690 هم اینه:
690 کنتراستش 100000 هست و 670 کنتراستش 80000 (اگر کار حرفهای تصویر دارید مهم هست وگر نه برای تلوزیون عادی و ماه .. واره فرقی نداره)
690 از usb فیلم پخش می کنه ولی 670 نمی کنه ( فرمتهاش کامل نیست و فرمت ntfs رو هم ساپورت نمی کنه که به نظر بنده خیلی اشکال ضایعی هست! :13::2: )
690 کتابخانه موضوعی داره و 670 نداره ( من که کاربرد خاصی براش ندیدم)
ظاهر 670 ساده تر از 690 هست.
هر دو مدل هم بانه پیدا می شه ولی 670 کمتر پیدا می شه چون قدیمی تر هستو معمولا توی بانه جنس های جدیدتر پیدا می شه.
موفق باشید
peyyyman
08-05-2010, 09:45
آقا پیمان:
قربونت برم!اگه از دست hasan1974 ناراحتید و می خواهید که به من کمک کنید تو پیغام خصوصی بهم بگید چطور باید اینکار انجام بشه؟(ما اومدیم اینجا یک چیزی یاد بگیریم یا یاد بدیم!)
با تشکر
دوست عزیز مسیر زیر رو از چپ به راست طی کنید MENU***SETUP***GENERAL***MELODY ( کلا هدف از این فاروم ها همین هست عزیز )
موفق باشید
peyyyman
08-05-2010, 10:10
به نظرم بهتره اين دوستاني كه با هم دعوا دارن را بندازيم بيرون تا تاپيك برگرده به حالت قبل
دوست عزير تو تنظيمات خود تلويزيون يه قسمتي هست كه ميشه اين صدا از خاموش - كم - متوسط و يا زياد تغيير داد و تو منوي خود tv هست و نه منوي مخفي و مسيرش هم
in the Setup Menu - Melody
اشتباه می کنید دوست عزیز دعوایی در کار نیست . حداقل از ناحیه بنده . شما جوون هستید و حوصله دارید و سر به سر هم می ذارید از ما گذشته این حرفا . شما تازه این پنل رو گرفتید ( مبارکت هم باشه در ضمن ) نمی دونید این راهی که این دوستمون گفتند موفق شدند مشکل پخش مستند bbc رو در ده دقیقه حل کنند چقدر می تونه مفید باشه . باید یکبار یکی از این فایل های اچ دی رو کانورت کنی تا متوجه داستان بشید . چیزی که جمیع علمای سایت که چند ماهی هست این پنل رو دارند بهش رسیدند عمل کانورت فایل هایی هست که رزولوشن ساپورت ندارند . دوستانی مثل امیر جناب موسوی ، مهدی ( ALUCARD) و خودم فقط راهی که پیدا کردیم کانورت فایل بوده .
مشکل فایل هایی که مشکل کدک صدا دارند خیلی سریع انجام می شه ولی تصویر بسیار زمان بر هست . حالا ایشون یه راهی رو پیدا کردند که همین کار رو به گفته خودشون با MUXING که من هنوز خودم به شخصه نمی دونم چی هست در زمان کوتاهی موفق به حل مشکل شدند . این کاری که ایشون مدعی انجامش هستند اینقدر ارزش داره که روش وقت گذاشته بشه . حالا یا ایشون به قول شما جوون ها خالی بستند و امری خلاف واقع گفتند که حتما باید جلوش گرفته بشه ( فردا یکی می یاد می گه با پیکان جوانان گوجه ای مدل 56 تو اتوبان همت 320 تا رفته تو یازده ثانیه ) یا واقعا این راه رو پیدا کردند که واقعا از وجود ایشون باید استفاده بشه در سایت برای حل دیگر مشکلات این پنل . اینجا یک سایت معتبر و مرجع هست . هر مطلب و حرفی که زده می شه باید دارای منبع قابل اطمینان باشه .
مطلب شما رو هم در مورد سفر به بانه مطالعه کردم کار شما ارزشمند بود ( فکر می کنم شما یکی از کابرایی بودبد که در مورد ساعت کارکرد پنل سئوال داشت ) چقدر خوبه با همین دقت در این تاپیک پاسخگوی دیگر کاربران باشید . با وجود جوون های ارزشمندی مثل شما باید هم ما بریم بیرون عزیز
موفق باشید
amirardallan
08-05-2010, 10:52
مشکل فایل هایی که مشکل کدک صدا دارند خیلی سریع انجام می شه ولی تصویر بسیار زمان بر هست .
پیمان عزیز سلام
بزرگوار ممنون میشم که بگید که چطوری میشه مشکل صدای DTS رو حل کرد . شاید نزدیک 200GB کنسرت و مستند دارم که متاسفانه نمیتونم از همشون بخاطر عدم ساپورت DTS لذت ببرم ):
مشکل فایل هایی که مشکل کدک صدا دارند خیلی سریع انجام می شه ولی تصویر بسیار زمان بر هست .
پیمان عزیز سلام
بزرگوار ممنون میشم که بگید که چطوری میشه مشکل صدای DTS رو حل کرد . شاید نزدیک 200GB کنسرت و مستند دارم که متاسفانه نمیتونم از همشون بخاطر عدم ساپورت DTS لذت ببرم ):
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
b690 سام همون b650 اصلی هست و b670 سام همون b610 اصلی.
توی منو هم که وارد می شی ورژن تلوزیون رو همون b650 و b610 می زنه ولی خوب از اونجایی که ما همیشه با دیگران فرق داریم اسم مدلها رو عوض کردیم ! :31:
تفاوت 670 و 690 هم اینه:
690 کنتراستش 100000 هست و 670 کنتراستش 80000 (اگر کار حرفهای تصویر دارید مهم هست وگر نه برای تلوزیون عادی و ماه .. واره فرقی نداره)
690 از usb فیلم پخش می کنه ولی 670 نمی کنه ( فرمتهاش کامل نیست و فرمت ntfs رو هم ساپورت نمی کنه که به نظر بنده خیلی اشکال ضایعی هست! :13::2: )
690 کتابخانه موضوعی داره و 670 نداره ( من که کاربرد خاصی براش ندیدم)
ظاهر 670 ساده تر از 690 هست.
هر دو مدل هم بانه پیدا می شه ولی 670 کمتر پیدا می شه چون قدیمی تر هستو معمولا توی بانه جنس های جدیدتر پیدا می شه.
موفق باشید
ممنون از توضیحاتتون. البته 690 فرمت ntfs رو ساپورت میکنه. من یه هارد 500 گیگ اکسترنال بهش وصل کردم و مشکلی نداشت. کتابخانه موضوعی چیز خوبیه اما برنامه هاش خیلی کمه. یکی از دوستان سایتی رو معرفی کرده که ماه جولای راه اندازی میشه واسه این کار. اگه برنامه هاش زیاد بشه خیلی امکان خوبیه.
من الان 690 دارم اما میخام ردش کنم یه 670 بدون گارانتی ارزون بگیرم با اختلافش یه پلیر ایگت بخرم :31:
lordsaber
08-05-2010, 12:03
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
ممنون از توضیحاتتون. البته 690 فرمت ntfs رو ساپورت میکنه. من یه هارد 500 گیگ اکسترنال بهش وصل کردم و مشکلی نداشت. کتابخانه موضوعی چیز خوبیه اما برنامه هاش خیلی کمه. یکی از دوستان سایتی رو معرفی کرده که ماه جولای راه اندازی میشه واسه این کار. اگه برنامه هاش زیاد بشه خیلی امکان خوبیه.
من الان 690 دارم اما میخام ردش کنم یه 670 بدون گارانتی ارزون بگیرم با اختلافش یه پلیر ایگت بخرم :31:
من یادمه یه جا خوندم که ntfs رو ساپورت نمی کنه خودم امتحان نکردم. اگر شما امتحان کردید و ساپورت کرده پس من اشتباه کردم!
آقا یون خانوما ساپورت می کنه! آقا ساپورت می کنه! کی گفته ساپورت نمی کنه! :10:
titanium_zarin
08-05-2010, 12:29
ميشه اينو هم يه لطفي كنيد ؟؟؟؟
lordsaber
08-05-2010, 15:13
منم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم. اونقدر محو هیت که اولش اصلا من ندیدم اومد تلوزیونو تکون بدم دیدم کانال عوض شد! فهمیدم اونجا هم دکمه لمسی داره! :31::31::31:
titanium_zarin
08-05-2010, 16:51
بعد هم يه چيز ديگه ....
من تنظيمات رو انجام ميدم ...
مثلا ساعت رو درست ميكنم يا قفل كودك رو فعال ميكنم ولي بعد كه خاموش ميكنم و از برق ميكشم همه چي بر ميگرده به حالت قبل ...يعني هيچي !!!
چرا ؟؟؟؟
peyyyman
08-05-2010, 18:40
دوست گرامی
کلید هایی که روی پنل قرار دارند بک لایت ندارند که توقع داشته باشید روشن شوند . کلا هدف طراح مخفی بودن این کلید ها بوده . مشکل شما این هست که ورژن آسیائی این پنل رو دارید . در ورژن اروپائی این کلید ها بجای کنار پنل در وسط قرار داره و چون روی نوار گرافیتی مدل اروپائی قرار گرفته از چند متری هم بخوبی قابل رویت هست . کلا یکی از دلایل جذابیت این پنل توی چشم نبودن همین کلید هاست . موفق باشید
b650 با b690 هيچ فرقي ندارن و يكي هستن ... توي ايران سام سرويس به b650 ميگه b690 چون دلش ميخواد ...
b670 هم كه يه چيز ديگه هست ...
اقا من همين 650 رو دارم 32 اينچ ... حرف نداره ... خيلي راضيم ...از بانه هم خريدم ...40 اينچش هم 1050000 هست ... اگه خواستي بگو تا بگم از كجا ...:10:
ممنون دوستان همتون جواب هاي جامع و كاملي داديد .
اگه ممكنه بفرماييد تا از كجا ؟
:11:
frankval
08-05-2010, 19:32
آقا پیمان 2 تا سوال دارم که ممنون میشم براش وقت بزاری و جوابم رو بدی:
1.من رسیورم اچ دیه و بی 690 دارم.کالیبره ای که روی تلویزیونت اعمال کردی رو نیز اگر ممکنه یک پست براش بزاری ممنونت می شم!
2.تو منو مخفی من عبارتی رو ندیدم که نشون بده میزان کارکرد ساعت تلویزیون را!چنین چیزی هست؟!کجا؟
با تشکر
سوال ديگه اي هم گه داشتم اينه كه b650 تي وي تيونر ديجيتال داره يا نه ؟ اصلا تي وي تيونر ديجيتال چيه ؟ آيا در كيفيت تاثيري داره ؟
مدل آسيايي با مدل اروپايي چه تفاوتي داره و كدومش رو بخرم ؟
titanium_zarin
08-05-2010, 21:14
ممنون دوستان همتون جواب هاي جامع و كاملي داديد .
اگه ممكنه بفرماييد تا از كجا ؟
:11:
سوال ديگه اي هم گه داشتم اينه كه b650 تي وي تيونر ديجيتال داره يا نه ؟ اصلا تي وي تيونر ديجيتال چيه ؟ آيا در كيفيت تاثيري داره ؟
از كجاش كه اومد به پيغام خصوصيت ...
در مورد اسيايي ... اگه اسيايي بگيري با زير نويس فارسي و اين چيزا مشكلي نداره ....پس واسه ما ايرانيها بهتره ...
تيونر ديجيتال رو هم دوستان جواب ميدن ...
مدل اروپایی دی وی بی داره
بستگی داره کجا زندگی کنی؟ اگه تو شهرت امواج شبکه ها بصورت دیجیتال ارسال میشن ( شبکه های داخلی) بهتره دی وی بی داشته باشی چون کیفیتش بهتره
مدل آسیا همچین چیزی نداره ولی در عوض ساپورت فارسی داره واسه تله تکست و زیرنویس
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
1.من رسیورم اچ دیه و بی 690 دارم.کالیبره ای که روی تلویزیونت اعمال کردی رو نیز اگر ممکنه یک پست براش بزاری ممنونت می شم!
2.تو منو مخفی من عبارتی رو ندیدم که نشون بده میزان کارکرد ساعت تلویزیون را!چنین چیزی هست؟!کجا؟
با تشکر
2.برای جواب سوالات این مطلب رو بخون
titanium_zarin
08-05-2010, 21:32
يه چيز ديگه ....
من تنظيمات رو انجام ميدم ...
مثلا ساعت رو درست ميكنم يا قفل كودك رو فعال ميكنم ولي بعد كه خاموش ميكنم و از برق ميكشم همه چي بر ميگرده به حالت قبل ...يعني هيچي !!!
چرا ؟؟؟؟
frankval
08-05-2010, 21:33
من در منو مخفی گزينه panel display time را مشاهده نکردم!!!
peyyyman
08-05-2010, 22:53
با تشکر
درود دوست گرامی
در مورد سئوال دومتون من در صفحه 55 همین تاپیک کامل توضیح دادم . می تونید مراجعه کنید
من در منو مخفی گزينه panel display time را مشاهده نکردم!!!
شما خوب مطالعه كن
تجريه خريد و سفر به بانه
5. ساعت كاركرد رو چك كنيد كه خداي نكرده تلويزيون ويتريني به شما ندن
طريقه اش ورود به منوي مخفي
دكمه هاي زير رو پشت سر هم به ترتيب بزنيد.
info
menu
mute
on/off
و به منوي control و زير منوي sub option بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو به ساعت نوشته.
پلاسمای b650/690 چطوره ؟!
S10 پاناسونیک بهتره یا b650/690 ؟! (پلاسما منظورمه!)
قیمت بازاره تهران یا بانه این 2 پلاسما رو هم میدین ؟!
m_jasour
09-05-2010, 13:34
راستی یادم رفت اینو بگم پروفسور که آیا شما نبودی که گفتی b650 قابلیت ضبط داره؟حالا کی خالی بنده دوستان قضاوت کنند،بعدش گفتی ببخشید اشتباه شد یه قسمتی رو اشتباه متوجه شدم! آره عزیز اونی که دیدی anynet بوده نه چیز دیگه!!در تعجبم شما که یه متن ساده رو نمی تونی ترجمه کنی چطور دیگران رو خالی بند می دونی!بنده خدا اونهایی که شما راهنماییشون میکنی!
650 قابلیت ضبط داره. اما به شرطیکه تلویزیونتون رو هـــک کنید.
:18: کسی رو دیدید اینکارو کرده باشه؟؟؟
شنیدم مدلای 2010 اینکارو میکنن اما این مدلو تا حالا نشنیدم.
t_tanhayam
09-05-2010, 14:46
مسلما به پلاسما هاي پاناسونيك فكر كنيد نه پلاسما سامسونگ
michelll1
09-05-2010, 15:21
دوستانی که درجستجوی خرید یک ال سی دی عالی بودند و گذرشون به مدل B690 سامسونگ افتاده بود مژده.تا دیروز در سایت فروشگاه مرکزی سامسونگ هیچ خبری از این مدل نبود ومدتی بود که حذفش کرده بودند ولی الان دیدم که مجددا این ال سی دی به لیست فروش اضافه شده (معلوم نیست این حذف موقتی برای چی بود؟)ولی هرچه بود فرصت بسیار خوبی هست برای کسانی که میخواستن این محصول رو با گارانتی خرید کنند امیدوارم مفید واقع شده باشه.19/02/89
amirardallan
09-05-2010, 16:02
سلام
ایا از طریق اتصال پنل به اینترنت امکان AUTO update برای اپدیت پنل وجود داره یا نه ؟
peyyyman
09-05-2010, 19:10
میبینم بدجور دارای جلز و ولز میکنی پروفسور!مگه تو قراره همه چیزو بدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد muxing هم تو گوگل سرچ کن اولین نتیجه پیدا شده رو ببین تا بفهمی!
در ضمن بازم شخصیت خودت و خانوادگی تو نشون دادی؟
در مورد اون دوستمون که می خواست با haali muxer که تقریباً هم سریع هست میتونه صدا رو به ac3 عوض کنهو در مورد ویدیو فعلاً برو مطالعه کن! برو ببین چقدر افراد که PS3 داشتند از MUX فایل mkv به m2ts تونستند سطح MPEG4/ISO/AVC رو از L5.1 به l4.1 تغییر بدون کانورت کردن تا بتونن اون فایلها رو با Ps3 ببینن.
درود دوست گرامی من
دوست عزیز من نمی دونم چرا شما اینقدر خودت رو به در و دیوار می زنی . دوست عزیز اینجا هیچ کس هیچ ادعایی نمی کنه . از مدیر فاروم بگیرید تا شخص بنده و دیگر دوستان . دوست عزیز سعی کن خودت رو ریلکس کنی دلت رو صاف کن بعد بیا این عمل ماکسینگ رو نه برای من بلکه برای دیگر دوستانت در این فاروم قدم به قدم توضیح بده .
تا اونهایی که همین مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه . شما این روش ماکسینگ رو که انجام دادی رو نرم افزار های مورد نیاز و هر مراتبی که مورد نیاز هست رو قرار بده دوستانت روش شما رو تست می کنند و دعا گوی شما خواهند بود .
نازنیم من فقط در همین تاپیک شاید نزدیک بیست و اندی پست داشته باشم چی شما رو اذیت کرده . مشکل شما چی هست ؟ چرا فکر می کنی کسی داره فخر می فروشه ؟ چی باعث شده فکر کنید کسی اینجا ادعایی داره ؟
دوست عزیز من شما به صحرای کربلا نزن ما اینجا با PS3 کاری نداریم . شما یک مشخصات از کامپیوترت دادی و مدعی شدید در ده دقیقه مستند بی بی سی رو با اون کامپیوتر کاری کردی که در HD پلیر B650 قابل مشاهده بشه که به طور مسلم با یک سیستم قوی در مدت یک دقیقه شدنی هست .
شما فرض کن من در این تاپیک نیستم . برای من هم نمی خوای توضیح بدی . محبت کن مراحل کار و نرم افزار های مورد نیاز رو طوری که کاربرانی که چندان به این مسائل وارد نیستند متوجه داستان بشند رو توضیح بده .
هدف از این تاپیک ها هم همین هست دوست من پیدا کردن راه های جدید برای حل مشکلات و انتشار برای عموم
شما کمک بزرگی به دوستان دیگرت می کنی .
تا الان این دوستان مشتاق هستند روش شما رو با ذکر جزئیات یاد بگیرند alidj66, amirardallan, hrezaei, titanium_zarin
میشه بگید چجوری باید هکش کرد؟
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
اگر به دنبال پلاسما هستید فقط پاناسونیک
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
من برای این دوست از تازه رسیده مون حسن خان گزارش تخلف دادم
هرکی فکر میکنه ایشون قصد بهم زدن محیط این تا÷یک رو دارن این کارو بکنه بی زحمت
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
میبینم بدجور دارای جلز و ولز میکنی پروفسور!مگه تو قراره همه چیزو بدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد muxing هم تو گوگل سرچ کن اولین نتیجه پیدا شده رو ببین تا بفهمی!
در ضمن بازم شخصیت خودت و خانوادگی تو نشون دادی؟
در مورد اون دوستمون که می خواست با haali muxer که تقریباً هم سریع هست میتونه صدا رو به ac3 عوض کنهو در مورد ویدیو فعلاً برو مطالعه کن! برو ببین چقدر افراد که PS3 داشتند از MUX فایل mkv به m2ts تونستند سطح MPEG4/ISO/AVC رو از L5.1 به l4.1 تغییر بدون کانورت کردن تا بتونن اون فایلها رو با Ps3 ببینن.
گزارش تخلف رد شد
Ami R 940
09-05-2010, 21:37
690 قابلیت ضبط نداره کلیه صحبت هایی در این مسئله کذب محظ است .
فقط ماشین زمان ال جی به همراه مدلی از philips در نسل گذشته پنل ها قابلیت ضبط رو داشتن .
مرسی از نظر دوستان راجع به انتخاب پلاسمای پاناسونیک ولی یه سوال برام پیش اومده :
اکثر پلاسما ها هرتز بالای 500 دارن ، چرا پلاسمای این مدل سامسونگ 100 هرتز هست ؟! ولی توی کیفیت این مدل و پاناسونیک (بجز جی10 که اعجوبست!و وی10 که ندیدمش توی بازار!) تفاوت خاصی من ندیدم و مخصوصا اینکه اونها بلوری میزارن توی ویترین و ما توی خونه کیفیت معمولی میبینیم این خودش اختلاف کیفیت رو کمتر میکنه برای شخص عادی ، چرا اون همه اختلاف هرتز زیاد به چشم نمیاد ؟!
ظاهر سامسونگ هم شیکتر و چشمگیر تره ، لطفا نکات و اختلافهای فنی رو یکمی توضیح بدین که حداقل با اطلاع بیشتر قید ظاهر رو بزنم!
بازم مدلهایی که می خوام رو میگم که دوستان بهتر راهنمایی کنن : s10 , b650 !
هر دو هم سایز 50 اینجش رو می خوام
ممنون میشم راهنماییم کنین
t_tanhayam
10-05-2010, 09:46
مرسی از نظر دوستان راجع به انتخاب پلاسمای پاناسونیک ولی یه سوال برام پیش اومده :
اکثر پلاسما ها هرتز بالای 500 دارن ، چرا پلاسمای این مدل سامسونگ 100 هرتز هست ؟! ولی توی کیفیت این مدل و پاناسونیک (بجز جی10 که اعجوبست!و وی10 که ندیدمش توی بازار!) تفاوت خاصی من ندیدم و مخصوصا اینکه اونها بلوری میزارن توی ویترین و ما توی خونه کیفیت معمولی میبینیم این خودش اختلاف کیفیت رو کمتر میکنه برای شخص عادی ، چرا اون همه اختلاف هرتز زیاد به چشم نمیاد ؟!
ظاهر سامسونگ هم شیکتر و چشمگیر تره ، لطفا نکات و اختلافهای فنی رو یکمی توضیح بدین که حداقل با اطلاع بیشتر قید ظاهر رو بزنم!
والا خوب عملا هرتز يك جورايي جنبه تجاري پيدا كرده واعداد البته توي پلاسما به رووني تصوير وبلور نشدن خيلي كمك فاحشي ميكنه ولي اينطور نيست كه شما بيايد و 600 تا رو با 100 تا بگيد چه شاهكاري انجام ميده
قضيه اين دو مدل متفاوت جفتشون عالي هساتند شما بايد بيني با چه نوع تصويري كنار مياي
بهترينشم اين كه از نزديك بري ببيني
شفافيت وبرايتنس بالاي ال سي دي رو ميپسندي يا رووني حركات توي پلاسماها و رنگهاي طبيعيشون رو
والا خوب عملا هرتز يك جورايي جنبه تجاري پيدا كرده واعداد البته توي پلاسما به رووني تصوير وبلور نشدن خيلي كمك فاحشي ميكنه ولي اينطور نيست كه شما بيايد و 600 تا رو با 100 تا بگيد چه شاهكاري انجام ميده
قضيه اين دو مدل متفاوت جفتشون عالي هساتند شما بايد بيني با چه نوع تصويري كنار مياي
بهترينشم اين كه از نزديك بري ببيني
شفافيت وبرايتنس بالاي ال سي دي رو ميپسندي يا رووني حركات توي پلاسماها و رنگهاي طبيعيشون رو
آهان پس بیشتر عدد و رقم هستن! آخه دیدم زیاد توی تصویر و سرعت فرقی نبود!
البته من پلاسمای b650/690 منظورم هست ها نه ال سی دی !
ال سی دی که 46 هست و 55 که 55 گرونه و 46 به نظرم کوچیک!:دی
واسه ی همین رفتم سمت پلاسمای این مدل و پلاسمای پانسونیک
البته کیفیت مهمتره ولی اگر تفاوت چندان نباشه ظاهر هم اهمیت داره برام... (برای دیدن فیلم و ماهواره و HD)
دوست عزیز، زیاد خودتو با اعداد مربوط به هرتز درگیر نکن چون اینها گاها برای برند ها جنبه رقابتی داره
بر خلاف نظر دوستان به نظر من چه از لحاظ امکانات و چه از نظر کیفیت تصویر b650 در سطح بالاتری قرار میگیره و اگه قرار باشه b650 با پنلی از پاناسونیک مقایسه بشه، اون G10 می تونه باشه. برای تایید صحت این حرف، لینک زیر رو هم یه نگاهی کن:
البته قیمت b650 حدود 250000 تومن گرونتره (plasma 50 b650 = 2`000`000 & 50 s10 = 1`750`000 )
اینجا من مشخصات هر دو رو میذارم:
سامسونگ(SAMSUNG) مدل : PS-50B650
مشخصات
50 اینچ
کنتراست 1: 3000,000
2مگاپیکسل (Full HD TV)
تکنولوژی 100Hz
تقویت گسترده رنگ
طراحی کریستال همراه با تزریق رنگ دوگانه (TOC)
صدای فراگیر دالبی دیجیتال
اتصال به شبکه کامپیوتری بی سیم
کتابخانه موضوعی با1GM حافظه داخلی
USB 2.0 با قابلیت پخش فیلم
تصویر در تصویر در ورودی HDMI
4ورودیHDMI
پاناسونیک (Panasonic) مدل TX-P50S10:
* کنتراست 2.000.000:1
* کنترل تصویر متحرک سریع HZ600
* تصویر FULL HD
* ورودی HDMIx3
* ورودی مموری کارت و پخش فیلم از کارت حافظه
* صدای دالبی
* صدای V.AUDIO
* رنگ X.V
* ورودی کامپیوتر
با سلام به دوستان
من 11 روز پیش از بانه یک LCD B650 گرفتم ، میتونم بگم خیلی هم تا این پایه ازش راضیم هرچند بماند که برای کالیبره کردن و رسیدن به تصویر مطللوبتر هنوز دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم.
فقط یک سوال برام پیش اومده که گفتم از دوستانی که این برند رو دارن سوال کنم ببینم اونها هم متوجه شدن یا خیر!!!
وحالا سوال:
من احساس میکنم که سرعت عکس العمل تلوزیون به دستورات کنترل بعضی مواقع کنده البته بگم که این کندی در حد نیم ثانیه است،
خواستم بدونم که دوستان متوجه این امر شدن یا خیر؟
مثلا وقتی در قسمت منو می خوام به گزینه سوم که بخش کانال است برم اگر دو بار پشت سر هم سریع جهت پایین رو بزنم به گزینه سوم نمیره و باید پله پله حرکت کنم.
دوستان در صورت امکان تمامی مدل های سامسونگ و معادل های موجود در بازار بانه و سام سرویس را در سایت قرار بدین . منکه گیج شدم از بس مدل ها رو مقایسه کردم
t_tanhayam
10-05-2010, 16:13
با سلام به دوستان
من 11 روز پیش از بانه یک LCD B650 گرفتم ، میتونم بگم خیلی هم تا این پایه ازش راضیم هرچند بماند که برای کالیبره کردن و رسیدن به تصویر مطللوبتر هنوز دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم.
فقط یک سوال برام پیش اومده که گفتم از دوستانی که این برند رو دارن سوال کنم ببینم اونها هم متوجه شدن یا خیر!!!
وحالا سوال:
من احساس میکنم که سرعت عکس العمل تلوزیون به دستورات کنترل بعضی مواقع کنده البته بگم که این کندی در حد نیم ثانیه است،
مثلا وقتی در قسمت منو می خوام به گزینه سوم که بخش کانال است برم اگر دو بار پشت سر هم سریع جهت پایین رو بزنم به گزینه سوم نمیره و باید پله پله حرکت کنم.
جالب بدونيد نسبت به سريهاي قديم تازه سرعتش خيلي خوب شده من a550 40 دارم هم b650 خيلي سرعت بهتر شده تازه اگه دقت كني ميبيني اگه همجهت سنسورش هم ريموت رو نگيري كار ميكنه در حاليكه تو سريهاي قديميتر بايد بچسبوني كنترل رو به ال سي دي
در مورد كندي اره تا حدي واسه منم همينطوره
با سلام به دوستان
وحالا سوال:
در کل منوی b650 یا b690 کمی سنگینه ولی من که تو منوها حرکت میکنم گیر نداره و اگه سریع به پایین حرکت کنم بعد از یکی دو حرکت آروم اولیه به سرعت جابه جا میشه
بعد از چند هفته بالا پایین کردن مقادیر منو ها و با کلی جستجو تو سایت های معتبر مختلف، تونستم یه تصویر کالیبره که نسبتا راضی کننده بود رو از ال سی دی b690 بدست بیارم. به نظرم mode تصویری dynamic کمی غیر طبیعی میومد و از کیفیت رنگ مشکی کم میکرد.
اگه دوستانی که با این پنل کار کردن نظر یا اصلاحی دارن لطفا ذکر کنن:
Mode: Standard
Backlight: 7
Contrast: 90
Brightness: 45
Sharpness: 20
Color: 50
Tint (G/R) 50/50
Picture Option:
Color Tone: Normal
Digital NR: Off
HDMI BLack Level: Normal
100Hz Motion Plus: (Custom) 10/4
Advanced Settings:
Black Tone: Dark
Dynamic Contrast: Low
Gamma: 0
Color Space: Native
White Balance:
Red - Offset 28
Green - Offset 25
Blue - Offset 20
Red - Gain 18
Green – Gain 25
Blue - Gain 22
Flesh Tone: 0
Edge Enhancement: Off
با سلام به دوستان
وحالا سوال:
آره به نظر من هم سرعت پاسخش به کنترل مخصوصا برای حرکت در منوها کمی کنده و باید صبورانه باهش کار کرد!
دوستان در صورت امکان تمامی مدل های سامسونگ و معادل های موجود در بازار بانه و سام سرویس را در سایت قرار بدین . منکه گیج شدم از بس مدل ها رو مقایسه کردم
شما به اسم مدل كار نداشته باشه از رو كانتراست راحت تشخيص بده
و اينو بدون كه بقيه سري ها خيلي كمه و سري 6 زياد بود.
ميگم بود چون الان اونجا هم بازار در حال تغيير هستش و مدلهاي c دارن ميان
در کل منوی b650 یا b690 کمی سنگینه ولی من که تو منوها حرکت میکنم گیر نداره و اگه سریع به پایین حرکت کنم بعد از یکی دو حرکت آروم اولیه به سرعت جابه جا میشه
اين مشكل با آپديت حل مي شود.
t_tanhayam
11-05-2010, 11:35
در مورد سريهاي جديد دوستان بايد بگم متاسفانه جز SLIME شدن چيزي نديديم
به مراتب B650 نسبت به C630 و حتي LED C6500 فكر ميكنم بهتر تصويرش
در مورد سريهاي جديد دوستان بايد بگم متاسفانه جز SLIME شدن چيزي نديديم
به مراتب B650 نسبت به C630 و حتي LED C6500 فكر ميكنم بهتر تصويرش
آقا C630 کجا دیدی؟ مگه وارد شده اصلاً؟
دوست عزیز، زیاد خودتو با اعداد مربوط به هرتز درگیر نکن چون اینها گاها برای برند ها جنبه رقابتی داره
بر خلاف نظر دوستان به نظر من چه از لحاظ امکانات و چه از نظر کیفیت تصویر b650 در سطح بالاتری قرار میگیره و اگه قرار باشه b650 با پنلی از پاناسونیک مقایسه بشه، اون G10 می تونه باشه. برای تایید صحت این حرف، لینک زیر رو هم یه نگاهی کن:
البته قیمت b650 حدود 250000 تومن گرونتره (plasma 50 b650 = 2`000`000 & 50 s10 = 1`750`000 )
اینجا من مشخصات هر دو رو میذارم:
سامسونگ(SAMSUNG) مدل : PS-50B650
مشخصات
50 اینچ
کنتراست 1: 3000,000
2مگاپیکسل (Full HD TV)
تکنولوژی 100Hz
تقویت گسترده رنگ
طراحی کریستال همراه با تزریق رنگ دوگانه (TOC)
صدای فراگیر دالبی دیجیتال
اتصال به شبکه کامپیوتری بی سیم
کتابخانه موضوعی با1GM حافظه داخلی
USB 2.0 با قابلیت پخش فیلم
تصویر در تصویر در ورودی HDMI
4ورودیHDMI
پاناسونیک (Panasonic) مدل TX-P50S10:
* کنتراست 2.000.000:1
* کنترل تصویر متحرک سریع HZ600
* تصویر FULL HD
* ورودی HDMIx3
* ورودی مموری کارت و پخش فیلم از کارت حافظه
* صدای دالبی
* صدای V.AUDIO
* رنگ X.V
* ورودی کامپیوتر
ممنونم عزیز ار توضیحات مفیدت :11:
خودمم دلم با پاهر خوشکلتر سامسونگه ولی اکثرا میگن پلاسما فقط پاناسونیک که من جز توی سری G برتری کیفیت احساس نکردم نسبت به این مدل و فقط توی توضیحات تفاوتشون واضح بود!
البته اون اختلاف قیمت هم من پرسیدم سینمای tz125 هدیه میدن که 220/230 خودشون برش میدارن و قیمتشون تقریبا بدون هدیه یکیه!
یه سوال
فایل ارتقا این تلویزیون رو از کجا باید گرفت
و اینکه آخرین ورژن الان چنده و این عدد کجای منوی مخفی نوشته شده
peyyyman
11-05-2010, 23:54
یه سوال
فایل ارتقا این تلویزیون رو از کجا باید گرفت
و اینکه آخرین ورژن الان چنده و این عدد کجای منوی مخفی نوشته شده
به ناریخ 27 فوریه 2010 آخرین فریمور ورژن اروپائی . برای فهمیدن تاریخ و ورژن فریمور وارد منوی مخفی بشید . در همون صفحه اول در قسمت Option ورژن و تاریخ فریمور مشخص هست . موفق باشید
t_tanhayam
12-05-2010, 10:24
آقا C630 کجا دیدی؟ مگه وارد شده اصلاً؟
اره دوست عزيز
در خيابان سعدي مشهد
پاساژ بهزاد
فروشگاه سامسونگ
انتهاي پاساژ
:46:
اره دوست عزيز
در خيابان سعدي مشهد
پاساژ بهزاد
فروشگاه سامسونگ
انتهاي پاساژ
:46:
مطمئنی C630 بود چون چند وقت پیش که سامسونگ سری جدید رو آورده بود من جمهوری رفتم ولی خبری از سری C6xx نبود. قیمتش چقدر بود؟
به ناریخ 27 فوریه 2010 آخرین فریمور ورژن اروپائی . برای فهمیدن تاریخ و ورژن فریمور وارد منوی مخفی بشید . در همون صفحه اول در قسمت Option ورژن و تاریخ فریمور مشخص هست . موفق باشید
اين سايت انگار به تنهايي چيزي توش نيست
من آدرسي رو ميخوام كه ليست همه مدلها رو داشته باشه
t_tanhayam
12-05-2010, 16:08
C6xxای وجود نداره، من تو بازارم شک دارم باشه چه برسه تو این سایت. الان تنها LCDهای که از سری C وارد شده تو این لیست هستن. حالا من نمیدونم این دوستمون از کجا پیدا کرده، ولی ممکنه تو همین روزهای اخیر اومده باشه.
فكر ميكنم حول و حوش 1600 بود 40 اينچ
peyyyman
12-05-2010, 18:40
اين سايت انگار به تنهايي چيزي توش نيست
من آدرسي رو ميخوام كه ليست همه مدلها رو داشته باشه
آدرس قبلی آدرس مستقیم دانلود فریمور بود . البته شما باید دقت کنی حتما فریمور سایز تلوزیون خودت رو بگیری .
این آدرس برای تمامی مدل هاست که به قسمت دانلود هر تلوزیون و از اونجا فریمور رو انتخاب کنبد .
دقت کنید که فریمور ورژن اروپایی تفاوت اساسی با ورژن آسیایی دارد و نمی شه فریمور اروپاپی رو روی ورژن آسیائی بریزید . برد مادر این دو ورژن با هم تفاوت دارند .
اگر ورژن پنل شما آسیائی هست از سامسونگ گلوبال مالزی رو انتخاب کنید . در عین حال بعضی دوستان برای مشکل فونت تلتکست از سایت امارات فریمور رو می گیرند .
mr_peyman5623
13-05-2010, 06:49
استاد پیمان من 40B7000 سام سرویس دارم میشه لینک دانلود فریم ور جدید رو به من هم بدید؟ اصلا فریم ور جدید اومده براش؟
این سایت ایران که فقط PDF واسه دانلود داره
peyyyman
13-05-2010, 11:44
استاد پیمان من 40B7000 سام سرویس دارم میشه لینک دانلود فریم ور جدید رو به من هم بدید؟ اصلا فریم ور جدید اومده براش؟
این سایت ایران که فقط PDF واسه دانلود داره
دوست گرامی
شما اول شماره فریمور پنل و تاریخ رو از منوی مخفی بگیرید بعد با سام سرویس تماس بگیرید و جویا بشید فریمور جدید برای پنل شما اومده یا خیر . موظف هستند که مراجعه و پنل شما رو آپگرید بکنند .
دیگه این حداقل کاری هست که می تونند برای شما انجام بدند .
بلاخره امروز سامسونگ سری 6 c650 به کوردستان عراق رسید ولی متاسفانه من 40 میخواستم که هنوز تا 2 روزه دیگر نمیرهسه از 40 به بالا امده بود دیگه فکر کنم فوقش تا 1 هفته دیگه و کمتر به بانه برسه.
titanium_zarin
13-05-2010, 23:25
من DVD رو با فلش امتحان كردم ...فرمتش رو كامل ميخونه ... اقا فيلم مياد با كيفيت عالي ...اما زيرنويس نمياد... اخه ميدونيد كه زيرنويسش جدا نيست كه بشه ديد ...به خود فيلم چسبيده ...
ميخوامببينم رو تي وي شما جايي پيدا ميكنيد واسه ديدن فيلم دي وي دي با زيرنويس ؟؟؟يا اصلا امكان پذير نيست ؟؟؟
من DVD رو با فلش امتحان كردم ...فرمتش رو كامل ميخونه ... اقا فيلم مياد با كيفيت عالي ...اما زيرنويس نمياد... اخه ميدونيد كه زيرنويسش جدا نيست كه بشه ديد ...به خود فيلم چسبيده ...
ميخوامببينم رو تي وي شما جايي پيدا ميكنيد واسه ديدن فيلم دي وي دي با زيرنويس ؟؟؟يا اصلا امكان پذير نيست ؟؟؟
نه نميشه زيرنويس رو از اينترنت بگيريد.
titanium_zarin
14-05-2010, 09:45
نه نميشه زيرنويس رو از اينترنت بگيريد.
خب پس چطوري ميشه زير نويس دي وي دي رو فعال كرد...اين سوال منه ...:46:
CHEGUEVARA.
14-05-2010, 10:26
سلام
من 32 اينچه اين مدل رو دارم ميتونم صفحه LCD رو با دستمالش پاك كنم ضرري كه بهش وارد نميكنه....؟؟؟؟:13:
titanium_zarin
14-05-2010, 11:45
سلام
من 32 اينچه اين مدل رو دارم ميتونم صفحه LCD رو با دستمالش پاك كنم ضرري كه بهش وارد نميكنه....؟؟؟؟:13:
اره كه ميشه ...
اون بهترين وسيله برا پاك كردنش هست....فقط مواد شوينده و شيشه شور نزن بهش ...فقط با اب ...
خب پس چطوري ميشه زير نويس دي وي دي رو فعال كرد...اين سوال منه ...:46:
راستش كاري كه ميشه كرد Rip كردن دي وي دي در كامپيوتر هست همراه با زيرنويس حتي اگه زيرنويس رو نشد جدا كنين بعد از Rip كردن فايل زينويس رو از نت دانلود كرده و كنارش قرار بديد.
c650 با b650 چه فرقي داره و قيمتش چنده
فکر کن سری c
samsung apps
internet tv
از b بیشتر داشته باشه
دوستان تقاضامنديم بحث سري C رو تموم كنيد اينجا تاپيك چيز ديگه اي هست ( اسمشو بخونيد)، جاي اين بحث توي قسمت HDTV ها هست.
masoooud
16-05-2010, 19:38
فکر کن سری c
samsung apps
internet tv
از b بیشتر داشته باشه
این samsung apps چی هست؟
در ضمن یه سوال خیلی مهم دارم : این BD Wise واقعا قراره کیفیت DVD معمولی رو بالا ببره یا من درست متوجه نشدم?:18:
ebi66_boukan
17-05-2010, 17:07
سلام دوستان.100 هرتز b650 چه فرقی با 200 هرتز B750 داره؟؟میخوام فردا بگیرم.اگه واقعا 200 هرتز بهتره 750 بگیرم.ممنون میشم راهنمایی بکنید.
t_tanhayam
17-05-2010, 17:15
سلام دوستان.100 هرتز b650 چه فرقی با 200 هرتز B750 داره؟؟میخوام فردا بگیرم.اگه واقعا 200 هرتز بهتره 750 بگیرم.ممنون میشم راهنمایی بکنید.
ابي جان به چشم نميياد اگه ديزاين 750 رو طلبيدي بگيرش ولي به نظرم 46 650 رو بگير با همون هزينه 40 750
ebi66_boukan
17-05-2010, 17:22
ابي جان به چشم نميياد اگه ديزاين 750 رو طلبيدي بگيرش ولي به نظرم 46 650 رو بگير با همون هزينه 40 750
بابا خونه گیر دادن میگن 46 بزرگه.من که از خدامه 46 بگیرم.اسم کاربریتون آشناست.فکر کنم از برو بچ فروم عکاسی باشید.آره؟؟؟:10:شما چه ال سی دی چه مدلی دارید؟؟؟
t_tanhayam
17-05-2010, 18:50
بابا خونه گیر دادن میگن 46 بزرگه.من که از خدامه 46 بگیرم.اسم کاربریتون آشناست.فکر کنم از برو بچ فروم عکاسی باشید.آره؟؟؟:10:شما چه ال سی دی چه مدلی دارید؟؟؟
اره ابي خان منم ابي هستم تو فروم عكاسي هم فعاليت ميكنم دئست عزيز
من هم b550 وهم b650 دارم 32 و 40 خيلي راضيم شكر خدا
ebi66_boukan
17-05-2010, 20:38
اره ابي خان منم ابي هستم تو فروم عكاسي هم فعاليت ميكنم دوست عزيز
من هم b550 وهم b650 دارم 32 و 40 خيلي راضيم شكر خدا
چاکرم.
آقا یه سوال.
یه سری فیلم های فول اچ دی هستن تو بازار مثل planet earth & Life و ..... که فروشندگان سایت ها ادعا میکنن که 1080p هست.مثلا اون life بیست دی وی دی هست.خواستم بپرسم که من اگه اینارو بگیرم و بزارم رو هارد اکسترنال میشه با USB B650 نگاش کرد؟؟؟؟پسوندشون هم فکر کنم MKV هست.چون من HD Player ندارم.اگه بشه که عالیه.شما که دارید تست کردید این فیلمارو؟؟؟؟
مرسی
t_tanhayam
17-05-2010, 21:01
چاکرم.
آقا یه سوال.
یه سری فیلم های فول اچ دی هستن تو بازار مثل planet earth & Life و ..... که فروشندگان سایت ها ادعا میکنن که 1080p هست.مثلا اون life بیست دی وی دی هست.خواستم بپرسم که من اگه اینارو بگیرم و بزارم رو هارد اکسترنال میشه با USB B650 نگاش کرد؟؟؟؟پسوندشون هم فکر کنم MKV هست.چون من HD Player ندارم.اگه بشه که عالیه.شما که دارید تست کردید این فیلمارو؟؟؟؟
مرسی
والا كاملا بدون مشكل پخش ميكنه منتها به شرطي كه dts نباشه فرمت صداش چون فقط صدا رو گير ميده البته اونم راه داره با نرم افزار ولي از نظر اجرا خيالتون راحت باشه من فيلمهاي 20 گيگي با فرمت mkv ديدم با usb اين تلويزيون
من خودم wd داشتم وفروختم
m_jasour
17-05-2010, 22:09
والا كاملا بدون مشكل پخش ميكنه منتها به شرطي كه dts نباشه فرمت صداش چون فقط صدا رو گير ميده البته اونم راه داره با نرم افزار ولي از نظر اجرا خيالتون راحت باشه من فيلمهاي 20 گيگي با فرمت mkv ديدم با usb اين تلويزيون
من خودم wd داشتم وفروختم
سلام
برای تبدیل فرمت صدای اینجور فیلمها چیکار می کنید ؟
چون کانورت کردن این فیلمها خیلی زمان بره.
ebi66_boukan
17-05-2010, 23:13
من خودم wd داشتم وفروختم
در مورد 1080p که فریم ریت 30 داره چی؟؟؟چون من شنیدم که فریم ریت بالای 24 رو نمیخونه.البته برای این گفتم چون در آینده ای نزدیک یه دوربین 550دی کانن میخوام بگیرم که 1080 30fps فیلمبرداری میکنه.شما این مورد رو تست کردید؟؟؟
m_jasour
18-05-2010, 08:44
[QUOTE=alizali;4929914]میشه بگید چجوری باید هکش کرد؟
پیمان عزیز سلام
این برنامه میتونه کمکتون کنه البته من تست نکردم .
[QUOTE=alizali;4929914]میشه بگید چجوری باید هکش کرد؟
سایت جالبیه. ممنون از شما. یه کمی مرورش کردم. بهتره اولش از این صفحه شروع کنید:
چیزای جالبی توش پیدا میشه:
فعال کردن ضبط و فعال کردن پخش فیلم تو سریهای 5 و غیره:18:.
البته اینکارا واسه افراد حرفه ایه. اگه اشتباهی مرتکب بشید شاید تلوزیون دیگه بالا نیاد.:31:
خب، اونطور که من فهمیدم مطمئن ترین راه واسه فعال کردن این قابلیتها بدون دست زدن به فریم ور تلوزیون اینه که با یه فیلتر شکن (چون دسترسی رو واسه ایران بستن) برید به این صفحه:
بعد این برنامه SamyGO Telnet Enabler رو دانلود کنید، آنزیپش کنید بریزید تو فلش USB و از Content Library تلوزیون برید تو قسمت Game و اجراش کنید. با این کار امکان Telnet تلوزیون فعال میشه.
حالا باید یه کابل سریال پورت مثل این صفحه درست کنید:
بعد به همون ترتیبی که تو صفحه بالا گفته شده دیباگ تلوزیون رو فعال کنید و با برنامه ای مثل Hyper Terminal ویندوز اسکریپتهارو ببینید و انگولکشون کنید.
اگه کسی نکات بیشتری فهمید ما رو هم در جریان بذاره :46:
michelll1
19-05-2010, 08:38
خب، اونطور که من فهمیدم مطمئن ترین راه واسه فعال کردن این قابلیتها بدون دست زدن به فریم ور تلوزیون اینه که با یه فیلتر شکن (چون دسترسی رو واسه ایران بستن) برید به این صفحه:
بعد این برنامه SamyGO Telnet Enabler رو دانلود کنید، آنزیپش کنید بریزید تو فلش USB و از Content Library تلوزیون برید تو قسمت Game و اجراش کنید. با این کار امکان Telnet تلوزیون فعال میشه.
حالا باید یه کابل سریال پورت مثل این صفحه درست کنید:
بعد به همون ترتیبی که تو صفحه بالا گفته شده دیباگ تلوزیون رو فعال کنید و با برنامه ای مثل Hyper Terminal ویندوز اسکریپتهارو ببینید و انگولکشون کنید.
اگه کسی نکات بیشتری فهمید ما رو هم در جریان بذاره :46:
هرچه صفحات قبل رو نگاه کردم متوجه نشدم راهنمایی های شما درباره فعال کردن چی هست ؟دوبار بررسی کردم تا دو صفحه قبل که چیزی دستگیرمون نشد میشه لطفا بفرمایید این همه راهنماییهای پیچیده برای چه منظوری هست شاید به درد ما هم خورد؟؟؟؟؟
هرچه صفحات قبل رو نگاه کردم متوجه نشدم راهنمایی های شما درباره فعال کردن چی هست ؟دوبار بررسی کردم تا دو صفحه قبل که چیزی دستگیرمون نشد میشه لطفا بفرمایید این همه راهنماییهای پیچیده برای چه منظوری هست شاید به درد ما هم خورد؟؟؟؟؟
فعال کردن قابلیت ضبط تلوزیون روی USB سری 6
فعال کردن قابلیت پخش فیلم USB سری 5
فعال کردن قابلت تغییر اندازه تصویر هنگام پخش فیلم USB
, ....
در مورد سوال دوستمودن در مورد اجرای مجموعه planet earth اینو بگم که من خودم سری کاملشو خریداری کردم و این مساله رو تسیت کردم. حاللا به چیزی که می گم دقت کنید. مجموعه ای که توی بازاره با فرمت mkv روی b690 اجرا نمیشه . چون این مجموعه mkv x264 است و اگر به دفترچه رهنما هم مراجعه کنید می بینید که x264 رو ساپورت نمی کنه ولی اگر مجموعه ایگیر اوردید که mkv h264 بود بدون مشکل اجرا می شه . ضمنا این مجموعه با فرمت avi هم در بازار موجوده که بدون مشکل اجرا می شه . البته این تلوزیون صدای dts رو ساپوت نمی کنه . قبل از خرید به همه اینها دقت کنید که مثل من توی پاچتون نره .
اینکه B750 بهتره یا B650
صرفنظر از قیمت ، قضاوت با خودتون.
ebi66_boukan
19-05-2010, 16:31
در مورد سوال دوستمودن در مورد اجرای مجموعه planet earth اینو بگم که من خودم سری کاملشو خریداری کردم و این مساله رو تسیت کردم. حاللا به چیزی که می گم دقت کنید. مجموعه ای که توی بازاره با فرمت mkv روی b690 اجرا نمیشه . چون این مجموعه mkv x264 است و اگر به دفترچه رهنما هم مراجعه کنید می بینید که x264 رو ساپورت نمی کنه ولی اگر مجموعه ایگیر اوردید که mkv h264 بود بدون مشکل اجرا می شه . ضمنا این مجموعه با فرمت avi هم در بازار موجوده که بدون مشکل اجرا می شه . البته این تلوزیون صدای dts رو ساپوت نمی کنه . قبل از خرید به همه اینها دقت کنید که مثل من توی پاچتون نره .
مرسی از راهنماییتون.این MKV h264 نسبت به اون یکی که کیفیتش پایینتر نیست؟؟؟
راستی برای اون صدا که گفتی ساپورت نمیکنه چیکار کنم؟؟فرمت خاصی هست تو بازار که اونو بگیرم که ساپورت کنه؟؟؟
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
ابی خان باز مزاحم شدم.یه سوال در مورد منو مخفی؟
ال سی دی رو باید در حالت استاند بای بزارم و به ترتیب دکمه های زیرو بزنم تا بیاد و یا در حالت روشن؟؟
1.Info
2.Menu
3.Mute
4.Power
5.Control
6.sup option
7.panel display time
peyyyman
19-05-2010, 19:41
دوست گرامی
پلیر این پنل یک محصول Built in هست . شما انتظارتون از این پلیر باید در همین حد باشه . کلا محصولات Built in هیچ وقت کامل نیستند و برای استفاده طولانی مدت و حرفه ای طراحی نشدند . برای پردازش تصاویر HD در این پنل و سایر HDplayer های بازار از چیپ کانکزانت استفاده شده و این چیپ حرارت زیادی در پردازش تصویر تولید می کنه و نیاز به فن خنک کننده داره که پلیر های حرفه ای موجود از فن برای تهویه حرارت چیپ و منبع تغذیه استفاده می کنند . این امکان برای پلیر این پنل نیست . استفاده طولانی مدت از این پلیر به مدارات پنل شما فشار وارد می کنه چون محصولات Built in
از منبع تغذیه و مدارات مجتمع برد مادر استفاه می کنند .
مطلب شما در مورد کدک های h264 و x264 کاملا درست هست . این کدک ها الگوریتم فشرده سازی تصویر هستند . مسئله این هست که وقتی کمپانی سامسونگ حق لایسنس رو به شرکت ماتروسکا مالک MKV پرداخت کرده چرا تمامی الگوریتم ها کمپرسشن که خیلی هاشون رایگان هم هستند رو در فریمور لحاظ نمی کنه برمی گرده به سیاست هایی که من قبلا در پست های قبلی توضیح دادم . مستند مورد اشاره شما هم در بازار فقط با کدک x264 موجود هست . در عین حال شما خودت می تونی وقت بذاری و این مستند رو کانورت کنی به هر فرمتی که خواستی و در بازار عرضه کنی با عنوان با قابلیت پخش در پلیر های سری 6 به بالای سامسونگ . نهایتا می خواید 60 تا 70 دقیقه وقت بذارید برای هر قسمت .
من چون HD Player گرفتم مدتهاست دنبال این مسائل نیستم و به پنل هم در حال حاضر دسترسی ندارم . ولی یک راهی هست که امکان داره بشه در زمان خیلی سریعتر مشکل رو حل کرد . به مجردی که به پنل دسترسی داشته باشم تست می کنم اگر جواب داد همینجا قرار می دم .
در عین حال یادت باشه چون این مستند دارای دو زیرنویس فارسی و انگلیسی هست باید با نرم افزار خاصی کانورت کنی که زیر نویس ها رو از دست ندی .
peyyyman
19-05-2010, 22:50
فعال کردن قابلیت ضبط تلوزیون روی USB سری 6
فعال کردن قابلیت پخش فیلم USB سری 5
فعال کردن قابلت تغییر اندازه تصویر هنگام پخش فیلم USB
, ....
درود دوست گرامی
دوست عزیز همین الان خیلی از دوستان با دستکاری منوی مخفی کار دست خودشون می دن علیرغم همه تذکراتی که در مورد رعایت موارد احتیاطی گفته می شه حالا شما از این آموزش ها هم بخواید بذارید که .... .
تمام این آموزش هایی که در مورد انواع دستکاری ها در این سایت هست ریسک بالا نیومدن پنل رو دارند . بعضی هم واقعا های ریسک هستند و کار شما رو تا تعویض برد هم پیش می بره .
یک مورد ساده که فعال کردن پلیر B550 برای نمایش فیلم هست و خیلی هم به این داستانها نیاز نداره رو که خودم شخصا انجام دادم ملموس ترین نتیجه ظاهریش کند شدن واکنش پنل نسبت به ریموت کنترل به طور کاملا مشخص هست . حالا آیا عوارضی دیگری در بلند مدت داره یا خیر که زمان مشخص می کنه . تمام این دستکاری ها بدون عواقب نیست . این ضبط کردن هم محدود می شه به ضبط تصاویر دریافتی تیونر رو حافظه داخلی پنل تا اونجایی که من اطلاع دارم مگر پیشرفت بیشتری حاصل شده باشه که اونهم اصلا مزیتی نیست .
به نظر شخصی خودم تنها موردی که ارزش داره ریسکش رو بکنید پخش کدک DTS هست که فکر نکنم از این دوستان محترم همچین بخاری بلند بشه . البته چند تا idea داده بودند توی سایتشون !!!
منم تو پست اولم گفتم که این کار افراد حرفه ایه و خطر بالا نیومدن تلوزیون هست. اما این دلیل نمیشه که این مطالب گفته نشه. مسلما همه افرادی که میان اینجا مبتدی نیستند. کسی که ریسکو قبول میکنه سودشم میبره. یادتونه اون اوایل جی تگ کردن ریسیورها رو فقط افراد حرفه ای انجام میدان. چندتا ریسیور هم خراب کردن اما بعدا کلی از این کار کسب درآمد کردن تا به یه کار ساده و عمومی تبدیل شد.
در مورد کدک DTS هم حق با شماست فغلا راهی پیدا نکردن. اما با وارد شدن سری C که این کدک رو ساپورت میکنه شاید بتونن برنامه اشو به سری B هم انتقال بدن. چون فکر نمیکنم سخت افزار تغییر زیادی کرده باشه. :46:
در ضمن اگه آموزش فعال کردن فیلمو تو سری پنج رو قرار بدیدن بسیار ازتون ممنون میشم.
hasan1974
20-05-2010, 11:14
درود دوست گرامی
دوست عزیز همین الان خیلی از دوستان با دستکاری منوی مخفی کار دست خودشون می دن علیرغم همه تذکراتی که در مورد رعایت موارد احتیاطی گفته می شه حالا شما از این آموزش ها هم بخواید بذارید که .... .
تمام این آموزش هایی که در مورد انواع دستکاری ها در این سایت هست ریسک بالا نیومدن پنل رو دارند . بعضی هم واقعا های ریسک هستند و کار شما رو تا تعویض برد هم پیش می بره .
یک مورد ساده که فعال کردن پلیر B550 برای نمایش فیلم هست و خیلی هم به این داستانها نیاز نداره رو که خودم شخصا انجام دادم ملموس ترین نتیجه ظاهریش کند شدن واکنش پنل نسبت به ریموت کنترل به طور کاملا مشخص هست . حالا آیا عوارضی دیگری در بلند مدت داره یا خیر که زمان مشخص می کنه . تمام این دستکاری ها بدون عواقب نیست . این ضبط کردن هم محدود می شه به ضبط تصاویر دریافتی تیونر رو حافظه داخلی پنل تا اونجایی که من اطلاع دارم مگر پیشرفت بیشتری حاصل شده باشه که اونهم اصلا مزیتی نیست .
به نظر شخصی خودم تنها موردی که ارزش داره ریسکش رو بکنید پخش کدک DTS هست که فکر نکنم از این دوستان محترم همچین بخاری بلند بشه . البته چند تا idea داده بودند توی سایتشون !!!
سلام بر دوست گرامی جناب پیمان
چند وقتی بود اینجا سر نزده بودم
اطلاعات جالبی هست که شما اینجا نوشتی.
یکی از دوستان با صدای dts مشکل داشت راه حل ساده برای تبدیل فیلمهایی که صدای dts دارند در کوتاه ترین زمان ممکن قابل اجراست و حتی برای اونهایی که فرمت تصویرشون توسط این lcd ساپورت نمی شه
اگر شما این فایلها رو DEMUX کنید تصویر و صدا کاملاً جدا میشه و بدون افت کیفیت میتونید فرمت رو عوض کنید به کانتینرهایی مثلMKV که بشه پخش کرد صدا هم راحت با سیستم حرفهای شما کمتر از 3 دقیقه به ac3 تبدیل میشه حالا اگه کسی خواست بگه تا بیشتر توضیح بدم پیمان جان فقط بگم که با نرم افزار TSMUXER که اصالتاً روسی هست میتونی حتی l5.1 رو به l4.1 تغییر بدی امیدوارم اینها به درد دوستان بخوره در مورد صدا هم میشه از نرم افزار EAC3to استفاده کرد که اگه خواستید بعداً راجبش توضیح میدم فعلاً تو شرکت سرم شلوغه نمی تونم کامل توضیح بدم ولی اگه دوستان خواستند اوضاع فرق میکنه
با سلام به دوستان
با وجود تمام تلاش ها و خواندن تاپیک های این فروم، این b690 ما نه اینترنتش فعال میشه نه تلتکسش و با اینکه در تنظیمات infolink country، کشور مالزی را انتخاب کردم بازم تاثیری نکرد . دیروز با vip سامسونگ تماس گرفتم گفت خیلی از b690 های موجود این مشکلو دارن و فقط با تعویض بورد درست میشه . گفت خیلی از افراد همین مشکل رو دارن و سر نوبت هستن. بعد شماره تماس گرفت تا بعدا بیان برای تعویض. حالا به نظر شما واقعا میشه بهشون اعتماد کرد که بورد اورجینال رو با یه بورد دیگه عوض کنن؟ ارزشش رو داره که این کارو انجام بدم؟ تعویض بورد چطور انجام میشه، کل قاب پشت تلویزیون باید باز بشه یا درپوش داره؟ بوردی که عوض میکنن چه اندازست و چقدر از قطعات و مدارات اصلی tv رو شامل میشه؟ (ببخشید که سوالها زیاد شد:20:)
مرسی از راهنماییتون.این MKV h264 نسبت به اون یکی که کیفیتش پایینتر نیست؟؟؟
راستی برای اون صدا که گفتی ساپورت نمیکنه چیکار کنم؟؟فرمت خاصی هست تو بازار که اونو بگیرم که ساپورت کنه؟؟؟
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
ابی خان باز مزاحم شدم.یه سوال در مورد منو مخفی؟
ال سی دی رو باید در حالت استاند بای بزارم و به ترتیب دکمه های زیرو بزنم تا بیاد و یا در حالت روشن؟؟
1.Info
2.Menu
3.Mute
4.Power
5.Control
6.sup option
7.panel display time
سلام ابي جان، من نسخه هاي 730 مگابايتي Planet Earth با رزولوشن HD و كدك X264 رو مي تونم اجرا كنم بدون مشكل. ولي FullHd اونرو امتحان نكردم.
ebi66_boukan
20-05-2010, 17:10
سلام ابي جان، من نسخه هاي 730 مگابايتي Planet Earth با رزولوشن HD و كدك X264 رو مي تونم اجرا كنم بدون مشكل. ولي FullHd اونرو امتحان نكردم.
راستش فول اچ دی رو میخواستم بدونم اجرا میکنه یا نه.چون اگه اجرا نکنه رفته تو پاچم و باید بندازم دور.کامپیوترمم ضعیفه اجرا نمیکنه.
amirardallan
20-05-2010, 17:46
سلام بر دوست گرامی جناب پیمان
چند وقتی بود اینجا سر نزده بودم
اطلاعات جالبی هست که شما اینجا نوشتی.
یکی از دوستان با صدای dts مشکل داشت راه حل ساده برای تبدیل فیلمهایی که صدای dts دارند در کوتاه ترین زمان ممکن قابل اجراست و حتی برای اونهایی که فرمت تصویرشون توسط این lcd ساپورت نمی شه
اگر شما این فایلها رو DEMUX کنید تصویر و صدا کاملاً جدا میشه و بدون افت کیفیت میتونید فرمت رو عوض کنید به کانتینرهایی مثلMKV که بشه پخش کرد صدا هم راحت با سیستم حرفهای شما کمتر از 3 دقیقه به ac3 تبدیل میشه حالا اگه کسی خواست بگه تا بیشتر توضیح بدم پیمان جان فقط بگم که با نرم افزار TSMUXER که اصالتاً روسی هست میتونی حتی l5.1 رو به l4.1 تغییر بدی امیدوارم اینها به درد دوستان بخوره در مورد صدا هم میشه از نرم افزار EAC3to استفاده کرد که اگه خواستید بعداً راجبش توضیح میدم فعلاً تو شرکت سرم شلوغه نمی تونم کامل توضیح بدم ولی اگه دوستان خواستند اوضاع فرق میکنه
سلام
ممنون میشم که توضیح بدهید که چگونه باید این تبدیلات رو انجام داد (: پیشاپیش سپاسگزارم
mr_peyman5623
22-05-2010, 07:02
من از طریق منوی مخفی اینتر نت رو فعال کردم ولی 4 تا گجت بیشتر نمیده 1.آب و هوا 2.اخبار 3.معلوم نیست چیه 4.آلبوم عکس که بعد از هر بار ورود به اینترنت باید دوباره نصبش کنم!
برای دیدن یاهو و.. . باید چی کار کرد؟
abdollah0098
22-05-2010, 07:39
من از طریق منوی مخفی اینتر نت رو فعال کردم ولی 4 تا گجت بیشتر نمیده 1.آب و هوا 2.اخبار 3.معلوم نیست چیه 4.آلبوم عکس که بعد از هر بار ورود به اینترنت باید دوباره نصبش کنم!
سلام
دوست عزیز این تجربه شخصی من است:
ابتدا از منو عادی از طریق plug ND PLAY و وارد کردن کد چهار تا صفر تمام تنظیمات را پاک کردم (یا ریست فکتوری) وبعد ابتدا به اینترنت وصل شدم و بعد از آن دکمه اینترنت را زدم. تا دقیقا هنگام راه اندازی اولیه تمام گجت ها از سایت سرور دانلود و نصب شود.
شما محدود هستيد به همين چهار تا ويدجيت فعلا
اوني كه شما نميدوني چيه هم يوتيوب هستش
hasan1974
22-05-2010, 12:11
سلام
ممنون میشم که توضیح بدهید که چگونه باید این تبدیلات رو انجام داد (: پیشاپیش سپاسگزارم
اینجا من جدا کردن صدا از تصویر و تبدیل صدا رو فعلاً خدمت دوستان آموزش میدم قبل از انجام این مراحل مطمئن شوید که کدکهای و انکودرهای لازم در کامپیوتر شما نصب هست من برنامه k-lite codec pack رو پیشنهاد میکنم.
برنامه Transport Stream muxer (tsMuxeR) 1.10.6 رو از اینجا دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه EAC3toGUI رو از اینجا دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دقت کنید که شما هم External Mirror 1 - Command Line ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هم External Mirror 2 - GUI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو باید دانلود کنید اگر فقط External Mirror 1 - Command Line ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید باید از طریق dos برنامه اجرا بشه که کار سختی هست ،وقتی این دو فایل رو دانلود کردید هر دو رو اکسترکت کرده و کنار هم در یک فلدر قرار بدید اگر این کار رو نکنید برنامه نمیتونه فایل exe تحت dos رو اجرا کنه و error میده.
حالا نوبت جدا کردن تصویر و صدا است برنامه tsmuxer رو پس از اکسرکت کردن اجرا کنید.
فایل خودتون رو توسط دگمه add اضافه کنید حالا میتونید اطلاعات تصوصر و صدا را مشاهده کنید این برنامه قادر هست فایل شما رو به ts تبدیل کنه و حتی level 5.1 رو به level 4.1 تغییر بده ولی ما فعلاً با این قسمت کاری نداریم و میخواهیم صدا رو از تصویر جدا کنیم بنابرایت از قسمت پایین demux رو انتخاب کرده و دکه start demuxing رو فشار بدید تا نرم افزار کارش شروع بشه ،بسته به حجم فایل و سرعت کامپیوتر شما در عرض کمتر از 10 دقیقه ( برای یک فایل حدود 4.7 giga byte ) صدا از تصویر جدا شده و تصویر با پسوند h264 و صدا ب پسوند dts جدا شده اند.
حالا برنامه eac3to رو اجرا کنید کار با این نرم افزار ساده است بنابراین زیاد راجع به اون توضیح نمی دم.
فقط سایر تنظیمات رو دست نزنید این برنامه یک آدر س مقصد رو از شما گرفته و فایل رو تبدیل می کنه.
بعد از تبدیل صدا به AC3 می تونید با همین نرم افزار یا اگه می خواهید فرمت اون mkv باشه با برتامه mkvmerge اون دو تا فایل صدا و تصویر رو به یک فایل mkv تبدیل کنید.
برنامه برای این کار برنامه mkvtoolnix رو از اینجا دانلود کنید:
بعد از نصب mkvmerge رو اجرا کرده و صدا و تصویر رو add کنید و کلید start muxing رو بزنید بعد از چند دقیقه فایل mkv شما با فرمت جدید آمادست !خسته شدم چقدر توضیح دادم سایر تبدیلات هم اگر کسی علاقه داشت بعداً توضیح میدم
ديگه يواش يواش بساط B690 داره جمع مي شه و سري C ذاره مي ياد هنوز كسي جمع بندي نكرده
CHEGUEVARA.
22-05-2010, 22:15
سلام
من 32 اين مدل رو حدود 1 ماه پيش از نمايندگي سامسونگ تو جمهوري گرفتم.....امروز متوجه شدم كه يك پيكسل سوخته سمت چپ تلوزيون هست (موقع خريدن نبود) حالا ميخوام بدونم كه اگه به گارانتيش بگم عوض كنن......؟؟؟
اصلا" عوض ميكنن....؟؟؟؟؟
راهي وجود نداره كه خودم درستش كنم.....:41:
خواهش ميكن كه سريعتر جواب بدين....
با تشكر
سلام
من 32 اين مدل رو حدود 1 ماه پيش از نمايندگي سامسونگ تو جمهوري گرفتم.....امروز متوجه شدم كه يك پيكسل سوخته سمت چپ تلوزيون هست (موقع خريدن نبود) حالا ميخوام بدونم كه اگه به گارانتيش بگم عوض كنن......؟؟؟
اصلا" عوض ميكنن....؟؟؟؟؟
با تشكر
خودت كه كاري نميتوني بكني
چند وقته از عمرش گذشته
به نظر من از اول بوده و تو متوجه نشدي
در اولين فرصت اگه گارانتي داره با گارانتي تماس بگير
a_fazlollahii
23-05-2010, 08:39
سلام
اصلا" عوض ميكنن....؟؟؟؟؟
با تشكر
سلام
تا سه تا پيسكسل سوخته طبيعي است . فروشندگان مونيتورها و تلويزيونها اين تعداد پيكسل سوخته را توجه نمي كنند.ماديران هم توي دفترچه هاي مانيتورهاي ال جي اين مطلب را دقيقاً توضيح داده است.
یه زمانی یه مقاله ای در مورد پیکسل های سوخته پیدا کرده بودم که نمی دونم تا چه حدی کار میکنه امیدوارم به دردتون بخوره و مسولیتش هم با خودتون (منبع روزنامه جام جم )
چگونه پيکسلهاي سوخته يک LCD را احيا کنيم؟
صفحات نمايش LCD متشکل از ميليونها پيکسل هستند که هر پيکسل از سه پيکسل پايه (Subpixel) تشکيل شده است: قرمز، آبي و سبز. وقتي که هر3 پيکسل با هم روشن هستند پيکسل سفيد بهنظر ميرسد. ما در اينجا قصد داريم روش احياي پيکسلهاي سوخته را طي مراحل زير براي شما شرح دهيم.
1- ابتدا بايد تشخيص دهيد که پيکسل سوخته کاملا مرده يا قابل احيا شدن است؟ اگر بهصورت نقطهاي کاملا سياه ظاهر شود، احتمالا غيرقابل بازيابي است. پس از خريد LCD تصوير ثابتي را بهنمايش بگذاريد اگر بيش از يک نقطه همواره روشن (قرمز يا سبز يا آبي يا سفيد)، در صفحه LCD مشاهده کرديد، نسبت به تعويض صفحه نمايش اقدام کنيد. در صورتيکه تعويض آن مقدور نباشد، اين امکان که بتوانيد پيکسل سوخته را دوباره فعال کرده و بهکار واداريد، بسيار زياد است.
2- با استفاده از هواي فشرده و کيت و دستمالهاي ضد خش مخصوص، صفحه نمايش خود را کاملا تميز کنيد.
3- حالا در منوي Start –» Control Panel -»Display با کليک روي برگهSetting ، تفکيکپذيري LCD را (طبق دستورات موجود در دفترچه راهنماي همراه آن) روي حالت رزولوشن عادي (تفکيک پذيري محلي) تنظيم کنيد.
4- برنامههاي UDPixel و Net Framework را از آدرسهاي زير دانلود و نصب کنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و
5- در برنامه يوديپيکسل گزينه Run cycle را به 4ثانيه افزايش داده، روي آن کليک کنيد. رنگهاي قرمز، سبز، آبي، مشکي، سفيد و زرد در يک چرخه بر LCD ظاهر ميشوند. پيکسلهاي سوخته بهصورت نقاطي ثابت بر هر يک از رنگهاي چرخه رنگ قابل تشخيص هستند.
6- اگر چند پيکسل سوخته داشتيد، به ازاي هر کدام، عدد پنجره چرخه رنگ برنامه را يک عدد افزايش دهيد. با کليک روي Start يک پنجره 5 در 5 پيکسلي دور پيکسل سوخته ظاهر ميشود. 15 تا 20دقيقه صبر کنيد و Reset را فشار داده و دوباره چرخه رنگ را آغاز کنيد تا ببينيد پيکسل سوخته پاک شده است يا خير؟
7- اگر نشد، دوباره برنامه را اجرا و پيکسل سوخته را پيدا کنيد. حال يک قلم مخصوص PDA برداريد و يک دستمال ضدخش دور نوک آن پيچيده و نوک قلم را با دقت زياد روي پيکسل سوخته گذاشته، ثابت نگهداريد و LCD را خاموش کنيد. در اين مرحله با نوک قلم به آهستگي روي آن نقطه فشار مستقيم آورده و 5 تا 10 ثانيه نگهداريد. سپس صفحه نمايش را دوباره روشن و پيکسل را چک کنيد.
8- اگر پيکسل سوخته درست نشد، مراحل 5 تا 7 را تکرار کنيد و در صورتي که نتيجه بخش نبود، ته گرد پلاستيکي يک ماژيک را در دستمال ضدخش پيچيده و چند بار آهسته روي ناحيه داراي پيکسل سوخته فشار داده و برداريد. اگر خوش شانس باشيد، بالاخره يکي از اين ترفندها کارساز ميشود!
البته این روش برای مانیتور ذکر شده بود که گفتم شاید مراحل 7 و 8 در مورد تلویزیون هم کارساز باشه
p30worldl
25-05-2010, 14:08
دوستانی که اینترنتشون فعاله لطفا بگن که الان با یوتیوب مشکل دارن یا به راحتی به یوتیوب کانکت میشن. برای من به یوتیوب وصل نمیشه.
mr_peyman5623
26-05-2010, 10:08
یوتیوب کار میکنه مشکلی نداره
چطوری میشه گجت یاهو رو نصب کرد؟
دوستانی که اینترنتشون فعاله لطفا بگن که الان با یوتیوب مشکل دارن یا به راحتی به یوتیوب کانکت میشن. برای من به یوتیوب وصل نمیشه.
براي من كه كار ميكنه
البته سرعت خيلي پايين هست و خيلي طول ميكشه تا فيلم لود بشه
ولي ويجت مربوط به اخبار را نميتونم نصب كنم
تا 60 درصد نصب ميكنه و خود به خود قطع ميشه
Samsung C650
ツ
Contrast: 1/150.000
Screen Refresh Rate: 100Hz
Response Time: 4ms
اینطور که پیداست از B690 بهتره.
• کنتراست قوی تری دارد.
• مدیا پلیر کاملتری برای پخش فایل های HD دارد.
• طراحی پنلش زیباست
frankval
28-05-2010, 09:36
آیا راهی هست که بشه با کنترل تلویزیون همزمان کنترل ----- را در بی 690 داشت بدون اینکه مجبور باشی از کنترل ----- استفاده کنی؟
روش کار رو هم در صورت امکان بفرمایید!
با تشکر
ebi66_boukan
28-05-2010, 21:29
سلام
دوستان کسی هارد اکسترنال بالای 1 ترابایتی داره که منبع تغذیه داشته باشه و با وصل کردن به برق همزمان بشه از اون برای USB samsung B650 استفاده کنه.آخه شنیدم هارد های بالای 500 گیگ باید به برق وصلشون کرد.حالا میخوام بدونم که هارد هایی که منبع تغذیه دارن رو USB میشناسه یا نه.ممنون
peyyyman
28-05-2010, 22:32
آیا راهی هست که بشه با کنترل تلویزیون همزمان کنترل ----- را در بی 690 داشت بدون اینکه مجبور باشی از کنترل ----- استفاده کنی؟
روش کار رو هم در صورت امکان بفرمایید!
با تشکر
خیر امکان پذیر نیست
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
سلام
دوستان کسی هارد اکسترنال بالای 1 ترابایتی داره که منبع تغذیه داشته باشه و با وصل کردن به برق همزمان بشه از اون برای USB samsung B650 استفاده کنه.آخه شنیدم هارد های بالای 500 گیگ باید به برق وصلشون کرد.حالا میخوام بدونم که هارد هایی که منبع تغذیه دارن رو USB میشناسه یا نه.ممنون
هر نوع هارد اکسترنالی بدون مشکل کار میکنه . منظور شما هارد های 5/2 اینچی هست . هارد هایی که منبع تغذیه آدابپتوری دارند 5/3 اینچی هستند . هر دو نوع با هر ظرفیتی مشکل ندارند .
s_masoud
29-05-2010, 00:28
سلام
دوست عزیز من خودم یه هارد 1 تراباینتی دارم که آداپتوری هست و به B650 وصلش کردم و بدون هیچ مشکلی میتونه بخونش، تقریباً نصف هارد هم پر هست. فقط به یاد داشته باش که فرمت هارد اکسترنالت باید NTFS باشه.
maryam_star
31-05-2010, 01:09
سلام و خسته نباشید
میشه کاری کرد که av 1 رو بیاریم جزو شبکه ها.دیگه نیمخوام برم تو منو یا جای دیگه.مثل tv های معمولی می خوام بشه.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
maryam_star
31-05-2010, 22:16
سلام و خسته نباشید
میشه کاری کرد که av 1 رو بیاریم جزو شبکه ها.دیگه نیمخوام برم تو منو یا جای دیگه.مثل tv های معمولی می خوام بشه.
یکی جوابمو بده لطفا
whitewolf
31-05-2010, 23:38
سلام و خسته نباشید
خیر حتما باید از طریق دکمه سورس به av1 وارد بشید. چون تعداد سورس های ورودی زیاد هستن به شکل منو در اومدن
a_fazlollahii
04-06-2010, 15:52
سلام
سامسونگ سایتی معرفی کرده بود که قرار بود از اول ژوئن یا اول ژولای شروع به کار کند و محتواهای قابل اجرا بر روی تلویزیونهایش را در آنجا بگذارد. ظاهرا" هم در این فروم کسی آن را معرفی کرده بود.
کسی آدرس آن را می داند؟
starpars
05-06-2010, 13:50
سلام
سامسونگ سایتی معرفی کرده بود که قرار بود از اول ژوئن یا اول ژولای شروع به کار کند و محتواهای قابل اجرا بر روی تلویزیونهایش را در آنجا بگذارد. ظاهرا" هم در این فروم کسی آن را معرفی کرده بود.
کسی آدرس آن را می داند؟
آدرسش اینه:
یه مشکل تو زیرنویس srt
فرض کنید قراره یه جمله از زیرنویس از ثانیه 1 تا 2 نمایش داده بشه و بعدش زیرنویس خط بعدی از ثانیه 10 تا 11 نمایش داده بشه
حالا مشکل من اینه که با زیرنویس خط اول از ثانیه 2 تا ثانیه 10 همینطور رو تصویر میمونه و مثل داخل کامپیوتر محو نمیشه
t_tanhayam
12-06-2010, 11:48
یه مشکل تو زیرنویس srt
فرض کنید قراره یه جمله از زیرنویس از ثانیه 1 تا 2 نمایش داده بشه و بعدش زیرنویس خط بعدی از ثانیه 10 تا 11 نمایش داده بشه
حالا مشکل من اینه که با زیرنویس خط اول از ثانیه 2 تا ثانیه 10 همینطور رو تصویر میمونه و مثل داخل کامپیوتر محو نمیشه
توي تمام زير نوي ها وفيلم ها همين مشكل رو داري؟يا مربوط به فيلم خاصي هست؟
قسمت caption sync روي چند ميلي ثانيه هست؟
اونجا رو دست زدي؟
این یکی از مشکلات B690 هست. تا وقتی زیرنویس بعدی نیاد قبلی رو صفحه میمونه. این مشکل تو سری C حل شده.
t_tanhayam
12-06-2010, 12:51
اره حرف كاوه تاييد ميشه :46:
الان تست كردم بعد دو قرن زير نويس فارسي رو ديدم تا خط بعدي نياد ميمونه ولي مشكلي نداره :46:
starpars
12-06-2010, 12:56
البته این مشکل تا حدودی چیز خوبیه گاهی وقتا اگه جمله طولانی باشه راحت میشه تا جمله بعدی خوندش من میگفتم این حتما یه ابتکاره چرا توی کامپیوتر اینجوری نمیشه :31:
پنل من 40b690 است ولی از مدیا پلیر اون نمی تونم زیرنویس sub را اجرا کنم srt به خوبی پخش میشه ولی sub پخش نمیشه .
یه مورد دیگه : آیا راهی هست که بشه رنگ زیرنویس و فونت را عوض کرد مثلا زرد بشه یا نه ؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن .
omidfarzad
12-06-2010, 13:11
با سلام
آیا کسی تونسته با c650 به اینترنت وصل بشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
چون من با راهنماییهای تاپیک b650 نتونستم کاری کنم
با سلام خدمت شما و ممنون از اینکه راهنمایی مفیدی در سایت قرار می دهید .
اگه میشه اسم نرم افزار و نحوه تغییر صدا را توضیح بدید ممنون میشم . من یه سری فیلم و شو دارم که اینطوری و صدا نداره .
هيچ آپديت جديدي واسه b650 اومده كه حداقل اين مشكل رو برطرف كنه؟
همون زيرنويس رو ميگم
البته این مشکل تا حدودی چیز خوبیه گاهی وقتا اگه جمله طولانی باشه راحت میشه تا جمله بعدی خوندش من میگفتم این حتما یه ابتکاره چرا توی کامپیوتر اینجوری نمیشه :31:
البته گاهی هم عذاب آوره. مثل مستندا که یه کلمه حرف میزنن بعد میره تا یه ساعت دیگه. تا اون موقع باید وجود زیرنویسو تحمل کنید :31:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
با سلام خدمت شما و ممنون از اینکه راهنمایی مفیدی در سایت قرار می دهید .
اگه میشه اسم نرم افزار و نحوه تغییر صدا را توضیح بدید ممنون میشم . من یه سری فیلم و شو دارم که اینطوری و صدا نداره .
ظاهرا برنامه AVS-Video-ReMaker از بقیه بهتر جواب داده.
لینک کرکشو ندارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.