PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلش مموری PATRIOT

hompoil
17-12-2009, 22:31
سلام
من میخوام فلش 16gb از برند پتریوت بگریم یک مدل هست که بیشتر اونو تعریف میکنندxporter XT boost است ولی هیکل بزرگی داره فلشی که میخوام کوچک باید باشه مدل دوم Xporter mini چطور است ؟؟ چه قدر فرق دارند؟؟ این بهتر نیست نسبت به اولی؟؟

hompoil
19-12-2009, 14:39
ای بابا:13:
هیچ کس نبود؟

DJ POLESTAR
19-12-2009, 14:58
دوست عزیز من خودم همون مدل 16GB اولی که شما گفتیم Xprter XT رو دارم....
از هر نظر که بگی راضیم، سرعتشم که غوغا میکنه!!! یعنی هرجا که مبرم و اطلاعات میزنم و سرعتشو میبینن همه دست به دهن میمونن!!!
درسته که یکم درشته ولی هم ضد ضربه و هم ضد آبه!
در مورد Miniهای PATRIOT هم چندان اطلاعاتی ندارم! ولی به من بود بازم میرفتم از همین XTها میگرفتم.

Xx Hossein xX
19-12-2009, 16:06
این پاترویت عالیه من هم 8گیگ گش رو دارم !
سرعت خیلی بالایی داره ....
ضد ضربه ! ضد آب ( امتحانشم پس داده به مدت 2 ساعت توی لباس شویی بودش ! :31:)

در کل فلش خوبیه زیاد به اندازش توجه نکن ! همینو بگیر :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Win-7
20-12-2009, 07:23

تایید میشه. خیلی فلش خوبیه

kourosh_sos
22-12-2009, 17:53
منم 8gb تشو دارم خيلي راضيم البته قيمت 8gb با گارانتي فرايند 23000 تومان هستش

amir_dre
28-12-2009, 23:31

منم امروز گرفتم
ببینم ترنسفر ریتتون چقدره؟؟؟؟
من الان یه کلیپ 350 مگی رو از هارد ریختم روش 35 ثانیه زد تو XP sp3
خوبه؟؟؟؟
ویرایش:الان رفتم تو سایت پاتریوت دیدم ترنسفر ریت رو زده 30 مگ!!!!!!!!!!!!!!!!!

sadegh571
28-12-2009, 23:51
شك نكن xporter XT boost رو بگير
خيلي عاليه.

regedit021
18-01-2010, 21:25
منم امروز گرفتم
ببینم ترنسفر ریتتون چقدره؟؟؟؟
من الان یه کلیپ 350 مگی رو از هارد ریختم روش 35 ثانیه زد تو XP sp3
خوبه؟؟؟؟
ویرایش:الان رفتم تو سایت پاتریوت دیدم ترنسفر ریت رو زده 30 مگ!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان شما از كجا خريديد؟؟؟؟
8گيگش چنده؟

Plutonium
18-01-2010, 22:59
سلام

من هم همین امروز از پاساژ ایران (تهران بالاتر از چهار راه ولی عصر <می دونم بلدید همین جوری گفتم>) یه دونه خریدم 23 تومن واقعا از سرعتش راضیم قبلش ترنسند داشتم چنگی به دل نمی زد . تو این رنج قیمت بهترین منتها ظاهرش یه کم بده ولی گول ظاهرشو نخورید راستی من دو سه سالی رم پانریوت دارم واقعا ازش رازیم

سرعتشو خودم آزمایش کردم: 10 مگ نوشتن , 27-30 مگ خوندن تازه مثل بعضی از فلشا دو ساعت طول نمیده تا سرعتش بره بالا و از همون اول با حد اکثر سرعت کار می کنه :5: :31:

P‌C
18-06-2010, 20:21
آقا من یه دونه از این پاتریوتها 3 ماه پیش گرفتم با گارنتی فرایند که الان دیگه کار نمیکنه. ویندوز به عنوان دیسک ریموو ایبل میشناسه ولی دسترسی به دیسک نمیده و حتی فرمت هم نمیشه.
کسی آدرس و شماره تلفن یا سایتی از این فرآیند نداره؟

P‌C
19-06-2010, 13:12
آقا من یه دونه از این پاتریوتها 3 ماه پیش گرفتم با گارنتی فرایند که الان دیگه کار نمیکنه. ویندوز به عنوان دیسک ریموو ایبل میشناسه ولی دسترسی به دیسک نمیده و حتی فرمت هم نمیشه.
کسی آدرس و شماره تلفن یا سایتی از این فرآیند نداره؟
خودم پیدا کردم:
شرکت فرایند (فرآیند) : تهران - چهارراه ولیعصر - بازار رضا - طبقه دوم - واحد 208 - تلفن: 66957455

P‌C
20-06-2010, 22:04
خودم پیدا کردم:
شرکت فرایند (فرآیند) : تهران - چهارراه ولیعصر - بازار رضا - طبقه دوم - واحد 208 - تلفن: 66957455
برای کسانی که در مورد خدمات این شرکت یعنی فرآیند شبهه دارن باید بگم که بلافاصله فلش رو بعد از تست و بدون کوچکترین حرف و حدیثی تعویض کردند.
ولی مسئله ای که هست کیفیت فلش پاتریوت XT Xporter هست که با توجه به تبلیغات و تعریفهای زیادی که ازش شده اون پایداری رو ازش ندیدم و قاعدتا نباید بعد از 3 ماه استفاده این مشکل براش پیش میومد. امیدوارم که برای این جدیده مشکلی پیش نیاد که اگر بیاد من موجی از تبلیغات منفی رو براش بوجود میارم!
نکته ی قابل توجه هم سطل آشغال قسمت پشتیبانی شرکت فرایند بود که دو تا پک فلش پاتریوت داخل اون بود! البته آخر وقت رفته بودم ولی به هر حال انتظارات از این فلش بالاتر از این حرفاست.

kourosh_sos
20-06-2010, 22:24
دوست عزيز من الان نزديك يكسالي ميشه كه دارمش از حق نگذريم فلش خوبي هستش شما اگر بهترين فلش دنيا هم بهتون بدن بايد بدونيد ازش چطوري استفاده كنيد مثلا آقا فلشت رو قبل از جدا كردن safe remove كن به پانل جلوي كيس نزن چون ممكنه اتصالاتش رو برعكس زده باشن فلش رو بي هوا وارد ريسور روشن نكن و همينطور عكسش ريسور رو اول خاموش كن بعد جداش كن اگر اين موارد امنيتي رو رعايت كني پست ترين فلش چيني هم واست يك عمر كارم ميكنه

P‌C
20-06-2010, 22:51
دوست عزيز من الان نزديك يكسالي ميشه كه دارمش از حق نگذريم فلش خوبي هستش شما اگر بهترين فلش دنيا هم بهتون بدن بايد بدونيد ازش چطوري استفاده كنيد مثلا آقا فلشت رو قبل از جدا كردن safe remove كن به پانل جلوي كيس نزن چون ممكنه اتصالاتش رو برعكس زده باشن فلش رو بي هوا وارد ريسور روشن نكن و همينطور عكسش ريسور رو اول خاموش كن بعد جداش كن اگر اين موارد امنيتي رو رعايت كني پست ترين فلش چيني هم واست يك عمر كارم ميكنه
سیف ریموو رو که دیگه...یو اس بی جلو رو که خودم وصل کردم و اگر توی نصب سخت افزار حرفه ای نباشم مبتدی هم نیستم. ----- و اینام که بهش فلش نمیزنم. در ضمن کامپیوتر کابل ارٍث هم داره.

kourosh_sos
21-06-2010, 09:19
شايد شما بدوني ولي خيلي ها هنوز نميدونن

P‌C
21-06-2010, 11:24
شايد شما بدوني ولي خيلي ها هنوز نميدونن
خب من چیکار به بقیه دارم؟ :)
فعلا بحث، بحث خودم و فلش خودمه که به این روز افتاد.

kourosh_sos
21-06-2010, 22:57
دوست عزيز چقدر بحث ميكني !

N O V A L I S
04-08-2010, 23:13

به پانل جلوي كيس نزن چون ممكنه اتصالاتش رو برعكس زده باشن

نکات خوبی گفتین، ممنون..
ببینم امکانش هست اتصالات رو برعکس زده باشن و فلش شناخته بشه؟!

kourosh_sos
04-08-2010, 23:34
بله دوست عزیز احتمال اینکه کانکتورهای USB جلوی کیس اشتباه نصب شده باشه زیاد هست که در این مواقع هم Device و هم خود پورت رو دچار مشکل میکنه

adel28
28-05-2011, 22:37
نظر دوستان در مورد Patriot Xporter XT Range چیه؟
سرعتش از Patriot XT Boost بالاتر هست؟
از کجا میشه خریداری کرد؟

kourosh_sos
29-05-2011, 11:03
شما میتونی از بازار رضا طبقه دوم نمایندگی فرایند که گارانتی اصلیش هست تهیه کنید

adel28
29-05-2011, 12:53
شما میتونی از بازار رضا طبقه دوم نمایندگی فرایند که گارانتی اصلیش هست تهیه کنید

مرسی دوست من.
ولی من تو شهرستان هستم.

در مورد دو مدل ذکر شده کسی نظری نداره؟

panther99
03-06-2011, 18:38
آقا الان قیمت xt و xt rage چنده تو بازار ؟؟؟؟ مدل 8 گیگ .
همین گارانتی که تو پاساژ رضا هست چند میده ؟؟؟؟؟