mpeg
23-03-2006, 16:23
سلام من داشتم با پارتیشن مجیک 1 داریو تازه میساختم وسط کار برق رفت بعد که روشن کردم مجبور شدم داریو c رو فرمت کنم تا بتونم ویندوز رو دوباره نصب کنم چون مشکل پیدا کرده بود من برای ساخت این داریو جدید از همه داریوها فضا گرفتم بعد که ویندوز نصب شد 1 مشکل دارم اولا 1 گیگ از داریو c رفته وصل شده به داریو e بعد اطلاعت که تو e دارم مشکل پیدا کرده بیشتر فایل ها دچار مشکل شده که هیچ کدوم باز نمیشن و اسماشون عجیب قریب شده مثل این اسم که مینویسم «hµcîçt.إi╛ همه این طوری شده وبعضی شون حجم تخیلی داره یا 0 شده یا مثلا شده 20گیگ در حای که داریو من 14 گیگ هست
الان چی کار کنم با برنامه GetDataBack for FAT که ریکاوری هست تست کردم 1 سرس شون رو نشون مده ولی 1 سرسشم خراب فایلها چی کار کنم به غیر از برنامه های ریکاوری کار دیگه مشه کرد تا اطلاعاتم درست شه
فقط هم 1 درایو مشکل داره در ضمن تو وینوز اون 1 گیگ رو جزو داریو e نشون نمیده ولی تو پارتیشن مجیک 1 گیگ رفته جزو داریو c اینو چی کار کنم
الان چی کار کنم با برنامه GetDataBack for FAT که ریکاوری هست تست کردم 1 سرس شون رو نشون مده ولی 1 سرسشم خراب فایلها چی کار کنم به غیر از برنامه های ریکاوری کار دیگه مشه کرد تا اطلاعاتم درست شه
فقط هم 1 درایو مشکل داره در ضمن تو وینوز اون 1 گیگ رو جزو داریو e نشون نمیده ولی تو پارتیشن مجیک 1 گیگ رفته جزو داریو c اینو چی کار کنم