ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هاردم Bad Sector سخت افزاری گرفته، چکار کنم

Captain Nemo
23-03-2006, 00:00
سلام دوستان
من یه هارد Maxtor 20 GIG دارم. این هارد ما یه زمانی تکونهای شدیدی رو تحمل کرده و الان چند وقتیه که بد سکتور گرفته. البته من از بقیه فضای سالم هاردم دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی باهاش ندارم. اون قسمتهایی هم که بدسکتور دارند کاری به کارشون ندارم. در واقع این که میگم کاری به کارشون ندارم به خاطر یه تصوریه که از برنامه هایی که Defrag میکنند دارم. اگه اشتباه نکنم اینجور برنامه ها موقع Defrag کردن جاهایی رو که Bad sector باشه علامت گذاری میکنند که اطلاعاتی روشون ریخته نشه. (اگه اینطور نیست دوستان بگن)
و اما مشکل من. از اون زمانی که هارد من به این روز افتاده موقع روشن کردن سیستم ، با یه Warning مواجه میشم. که مضمونش اینه که هر لحضه امکان داره اطلاعات هارد شما از دست بره. سریعا یه Backup از هاردتون تهیه کنید و انو عوض کنید.
سوال اول من اینه که ایا راهی برای خلاص شدن از دست این Error هست یا نه. این توضیح رو هم بدم که من اون قسمتی از Setup که مربوط به نمایش Error هاست رو غیرفعال کردم اما بازهم مشکل برقراره.

و سوال دوم اینکه ایا راهی هست که من اون بخشهایی که Bad sector گرفتن رو به عنوان یه پارتیشن جداگونه تعیین بکنم یا نه؟

در ضمن من نمیدونستم این رو باید تو این بخش بنویسم یا سخت افزار چون تا حدودی به هردوش ربط داره.

mahdy2021
23-03-2006, 02:12
سلام

سوال اول من اینه که ایا راهی برای خلاص شدن از دست این Error هست یا نه. این توضیح رو هم بدم که من اون قسمتی از Setup که مربوط به نمایش Error هاست رو غیرفعال کردم اما بازهم مشکل برقراره.
فكر نكنم اگر هم بشه انقدر پيچيدس كه به زحمتش نمي ارزه

و سوال دوم اینکه ایا راهی هست که من اون بخشهایی که Bad sector گرفتن رو به عنوان یه پارتیشن جداگونه تعیین بکنم یا نه؟
متاسفانه نه چون پارتيشن بندي رابطه مستقيمي با شكل ظاهري هارد نداره

در ضمن من نمیدونستم این رو باید تو این بخش بنویسم یا سخت افزار چون تا حدودی به هردوش ربط داره.
فرقي نميكنه ولي سخت افزار بهتره

حالا ببينيم شايد دوستان ديگه بتونن كمكت كنن

azer25
23-03-2006, 05:45
دوست عزيز...من زياد فني نيستم...ولي اينو ميدونم كه اگه هاردي خيلي مشكل پيدا كنه اونو بايد low level format كرد..كه هارد رو يك خونه تكونيه حسابي مي كنه و بايد بعدش تازه fdisk كني كه پارتيشن بنده بشه...در ضمن با اين كار از ظرفيت ديسكت كاسته ميشه...اين كار وقتيه كه هارد خيلي دچار مشكل باشه..در ضمن بايد بگم كه بايد نرم افزارش و داشته باشين كه روي يه فلاپي جا ميشه..بعد كه ويندوزو با startup آوردين بالا فايل اجراييشو از روي فلاپي اجرا مي كنين و ديگه بقيش با اونه ..كه حدود 1تا 2 ساعت طول ميكشه..بعدشم كه fdisk ميكنين...متاسفانه من فايلشو ندارم...ولي اسمش همينه...low level format البته فكر كنم سه تا فايل داره كه يكيش اجراييه.....اميدوارم مفيد بوده باشه

Captain Nemo
23-03-2006, 14:52
azer عزیز
من قبلا از low level format هم استفاده کردم. اما جوابی نگرفتم و البته طبیعی هم هست ، چون من bad sector سخت افزاری دارم نه نرم افزاری. یعنی اینکه لایۀ مغناطیسی که روی دیسک های هارده در بعضی از نقاط بلند شده. بهتر بگم بعلت اون تکونهای شدید دیسک ها با هدها تماس پیدا کردن.

من از خیر اون error میگذرم، اما در مورد سوال دومم. اگه من شمارۀ cluster هایی که bad sector دارند رو داشته باشم ایا کاری میشه کرد یا نه.
** در مورد اون حرفی که از برنامه های defrag زده بودم کسی نظری نداره. ایا واقعا قسمتهای معیوب نشونه گذاری میشن تا اطلاعات ریخته نشه؟

'POP'
23-03-2006, 17:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينكهاي بالا رو نگاهي بياندازي مفيده.
اما اگر بدنبال نشانه گذاري بد سكتورها هستي ، يا بايد ديسك سخت رو فرمت كني و يا اينكه با برنامه هاي مختلفي از قبيل
HDD Regenerator - Sea map Bad sector Remover - ndd - wipeinfo - powermax - acronis director soiteو... و يا ( Scan Disk(Check Disk ويندوز استفاده كني.

اما برنامه ي Disk Defragmenter تنها اقدام تفرق زدايي اطلاعات ميكنه... .
;)

Captain Nemo
23-03-2006, 23:33
اقا فرید، بسیار بسیار از شما ممنونم. مطالب بسیار خوبی تو اون دو تا لینک بود.

توی یکی از لینکها گفته شده بود که این bad sector ها رو میشه خارج از پارتیشن بندی قرار داد. اگه میشه راهنماییم کنید که چطور این کار رو میتونم انجام بدم.

'POP'
24-03-2006, 06:57
پاسخ شما توي اين سه تاپيك هست .

پيدا كردن مكان يا شماره بد سكتور :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1

آیا واقعا فرمت سطح پائین بدسکتور سخت افزاری رو از بین میبره :

چه جوري ميشه بد سكتور رو از پارتيشن بندي خارج كرد؟ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1
;)

mohammad hamed
26-03-2006, 21:02
من که میگم به فکر یه هارد دیگه باش
چون من هم بعد از 1 سال همین کار رو کردم

Captain Nemo
26-03-2006, 23:59
سلام محمد حامد عزیز.
راستشو بخوای من یه هارد دیگه دارم و اطلاعات ضروریمو هم رو همون یکی میریزم. اما با این هاردم هم مشکل زیادی ندارم . بجز اون اروره و اینکه یه چند باری هم رو بد سکتور ها اطلاعات ریخته شده بود که از بین رفتن حالا من میخوام از باقیموندش استفاده کنم تا کامل خراب شده. این هارد من اینقدر سختی کشیده که الان بعضی موقه ها حتی موتورش هم کار نمیوفته ، مجبور میشم چند بار بالا پایینش کنم تا روشن شه!!!!!

راستی از اقا فرید هم بخاطر لینکها تشکر میکنم. از این به بعد سعی میکنم قبل از تاپیک زدن حتما یه سرچ بکنم.

من یه مشکل دیگه هم دارم. الان من مطمئنم که هاردم بدسکتور داره. اما پارتیشن مجیک وقتی اسکنش میکنه میگه که هیچ بد سکتوری پیدا نکرد. نمی دونم اشکال از کجاس.