ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رژيم غذاي براي بيماران افسرده؟

milad_badboy
11-12-2009, 23:08
دوستان ميخواستم بدونم افراد افسرده چه غذاهاي نخورن بهتره و اينكه بيشتر از چه غذا و نوشيدني هاي استفاده كنن؟

saeedn70
11-12-2009, 23:13
میلاد جان به نظرم تنهایی افسردگی رو تشدید میکنه....

سله رحم خیلی خوبه ...دید و بازدید فامیل بگو بخند با اقوامتون........

با دوستات برو سینما ...گردش....تاتر.....کنسرت......نمی دونم درکه ..دربند..فشم...فرحزاد...

برو مسافرت ...شمال....سرعین....

برو خوش باش.....زندگی مگه چند روزه...

از غذاهایی استفاده کن که تولید سروتونین میکنن......مثل ماکارونی ...برنج

قهوه.....نسکافه...کافی میکس....امکان داره افسردگیت رو بیشتر کنه ...من اینجوریم ....

saeedn70
11-12-2009, 23:19
راستی میلاد جینسا از فارماتون که بهت گفتم گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟

آقا تو بگیر ببین چیه لامصب ......صبح ساعت یازده خوردم تا الان انگار 2 تا بال دارم.......الان بگو سعید بدو برو تا تجریش ساک ساک

کن میرم برمیگردم..........اصلا رو هوام.........

برو بگیر ببین چیه.........

milad_badboy
12-12-2009, 00:27
میلاد جینسا از فارماتون که بهت گفتم گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟

منظورت همون مولتي ويتامينشه؟ يا يه چيز متفاوت از فارماتونه؟
در ضمن من نوشابه ميخورم خيلي بي قرار ميشم اينو بارها امتحان كردم نميدونم دليلش چيه؟

saeedn70
12-12-2009, 07:53
منظورت همون مولتي ويتامينشه؟ يا يه چيز متفاوت از فارماتونه؟
در ضمن من نوشابه ميخورم خيلي بي قرار ميشم اينو بارها امتحان كردم نميدونم دليلش چيه؟

نه...نه...ببین...فارماتون چنتا محصول داره.....

یکیش که کل ایران میشناسن به اسم ژریاتریک که همه ایران به اسم فارماتون میشناسن چون رویه کپسولش

نوشته فارماتون اون مولتی ویتامینه.....انواع ویتامین های گروه ب و.........پاناکس جنسینگ ...خیی مولتی ویتانمینه

خوبیه.....

فار ماتون یه محصول دیگه داره.....به اسم جینسانا که فقظ از انواع جینسنگ تشکیل شده...پاناکس و.......
من اینو میگم خیلی قویه.....اصلا دیشب تا 11 شب کلم داغ بود یه چیزی لازم داشتم تا سوپری سر کوچه تو این هواس سرد با تیشرت رفتم.....هر کی میدید میگفت این روانیه..........خیلی مردونگی رو زیاد میکنه..خیلی گرم...
خیلی پر انرژی ....

فارماتون یه محصول دیگه داره به اسم جینکوسان اینم از جینسنگ و چنتا گیاه دیگه تشکیل شده که این فرق میکنه

من خوشم نیومد فقط تمرکز رو میبره بالا این کپسول کاری میکنه که گردش خون در سلولهای مغذ سریع باشه

چیز جالبی نیست....نه اکتیو میکنه نه........فقط تمرکز......

فارماتون محصول زیاد داره چنتا دیگه هم داره که من استفاده نکردم ....

saeedn70
12-12-2009, 07:58

نوشابه نخور میلاد جان....همش ضرر همش قنده.....نمیدونی ....اونایی که نوشابه زیاد می خورن روده هاشون چه شکلی میشه.....

اسیدش دندونت رو لخت میکنه......نخور......

milad_badboy
12-12-2009, 12:59
مرسي سعيد جون حتما ميگرم و تست ميكنم

shalineh
18-04-2010, 14:16
سه نوشتار خوب در مورد رژیم غذایی و افسردگی:

رژيم غذايي مفيد براي افسردگي

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمان افسردگی با مواد غذایی مناسب - بخش اول

درمان افسردگی با مواد غذایی مناسب - بخش دوم

Arpanet
18-04-2010, 20:44
لزومي به پرهيز غذايي كه نيست ولي رژيم غذايي مديترانه اي توصيه شده چون در اين افراد ميزان افسردگي در جمعيت پايين تره مثل خوردن ماهي وسبزيجات . ولي رژيم كار دارو رو نميكنه ودرمان كننده نيست