مشاهده نسخه کامل
: جستجو و فتح کشانها با Nemexia آنلاين! کاملا فارسی
ahriman323
25-01-2010, 16:45
بچه هاد برای شما الان لوگین میشه؟!
من داخل بازی بودم ریفرش کردم امد بیرون دیگه لوگین نمیکنه!
ahriman323
25-01-2010, 17:13
آره مشکل داره !
درست شد...
hadi_gamer
25-01-2010, 19:23
چه مسخره تو ناوگان وقتی یکی داره بهت حمله میکنه روی کلمه حمله که کلیک کنی مینویسه که طرف با چه نیروهایی و چه تعدادی داره بهت حمله میکنه و راحت میتونی تصمیم بگیری که جاخالی بدی یا دفاع کنی.
اینو که من همون اول گفتم !!
وقتی گفتی fake فرستادم تعجب کردم !!
يعني تا حالا نميدونستي هادي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اتفاقی فهمیدم ! خیلی ها نمیدونن ! حتی یه بار یکی از بچه های رنک بالا ازم پزسید چطوری میشه !!
بازی راهنمای درست حسابی نداره که ...
hadi_gamer
26-01-2010, 19:34
از صبح 14 تا حمله از اتحاد gods به من شده.واقعا بچه های ما خیلی بی بخارن.
بی بخار نیستن ! انفرادی کار میکنن ! ر چی میگی آقا بیا هماهنگ کنیم باز راه خودشونو میرن .
وقتی فرمانده اتحاد + وزیر جنگش از نرس از دست دادن نیروهاشون قدم جلو نمیذارن نمیشه از بقیه انتظار داشت !
من دیشب 3 بار به همون omidh حمله کردم هر 3 بار جاخالی داد خوب چی کار کنم تنهام ...
دوستان به کمکتون احتیاج دارم.
یه بابایی به من حمله کرده .من دخلشو اوردم ولی به کمکتون نیاز دارم.
10-20 تا گاردین برام بفرستید کافیه .
ممنون
راستی بچه ها دیدید امتیازا قرو قاتی شده؟
یا حق
نامه زدم فرمانده سریع گروه ضربت تشکیل بدیم یکی یکی از صحنه خارجشون کنیم . امیدوارم فقط این چند نفری که تعیین کردم دیگه دبه در نیارن .
دوستان به کمکتون احتیاج دارم.
یه بابایی به من حمله کرده .من دخلشو اوردم ولی به کمکتون نیاز دارم.
10-20 تا گاردین برام بفرستید کافیه .
ممنون
راستی بچه ها دیدید امتیازا قرو قاتی شده؟
یا حق
نمیشه سفینه و منابع بین بازیکنا انتقال داد .
پس من بدبخت چیکار کنم؟
راستی نیرو ها رو زدم برن 14 ساعت دیگه بیان!
یا حق
تارگت هایی رو انتخاب کن که زیاد خسارت نبینی !
فعلا بازسازی کن .
مگه اینکه خودم دست به کار شم !! :27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي بار 10 م كلير شدم !
نه ميشه ساپورت گرفت نه تارگت درست حسابي پيدا ميشه به هر كي حمله ميكني جاخالي ميده . به راحتي ميشه جاسوسي كرد , موقع حمل آمار نيرو ها رو ميده ! حمله ميكني طرف خسارت نميبينه و هزار تا مشكل ديگه .....
من ديگه حوصله ندارم بازسازي كنم ! بازي رو ول ميكنم ! ارزش وقت گذاشتن نداره .
دوستان سلام.
کسی میتونه برام این یارو رو بزنه؟
1:64:12
برا من نیرو هاش زیاده ولی برا شما چیزی نیست.
یا حق
new evil
27-01-2010, 15:15
سلام
من هر چی می خوام به ینفر که حمله کنم هی این پیغامو میده
شما نمیتوانید به این بازیکن حمله کنید زیرا در محدوده ضریب حمله شما قرار ندارد.
اگه توی محدوده ی ضریب من نیست خب پس چرا چند بار بهش حمله کردم؟؟؟؟؟
چون امتیازاتت به حدی رسیده که دیگه نمیتونی بهش حمله کنی !
یکی دیگه از مشکلات بازی همین بود ! من هر دفعه یکی رو کلیر میکردم دیگه نمیشد بهش حمله کرد چون کلی امتیاز از دست میداد !!
من کلیر میکنم بقیه فارم میکنن حالشو میبردن ...
Alex merccer
27-01-2010, 16:13
مگه اینکه خودم دست به کار شم !! :27:
هم اکنون نیازمند ضایعاتتان هستیم(بنیاد ملی ضایعاتempire of the death)
بروبکس یک کمکی بکنید می خوام نابود گر بسازم فقط مونده کارخونه ی سفینه سازی رو یه سطح ببرم بالا اما شدیدا منابع کم آوردم یک ضایعاتی برام بفرستین وقتی نابود گر ساختم 1 هفته ای ضایعا تتون رو بر می گردونم:31::10:
new evil
27-01-2010, 16:56
فارم دیگه چیه؟:18:خوردنیه؟؟؟: دی
hadi_gamer
27-01-2010, 18:18
براي بار 10 م كلير شدم !
نه ميشه ساپورت گرفت نه تارگت درست حسابي پيدا ميشه به هر كي حمله ميكني جاخالي ميده . به راحتي ميشه جاسوسي كرد , موقع حمل آمار نيرو ها رو ميده ! حمله ميكني طرف خسارت نميبينه و هزار تا مشكل ديگه .....
من ديگه حوصله ندارم بازسازي كنم ! بازي رو ول ميكنم ! ارزش وقت گذاشتن نداره .
موافقم بازیش مشکل زیاد داره.اصلا جالب طراحی نشده.منم بیخیالش میشم.دیگه میرم تو کار Grepolis .
ahriman323
27-01-2010, 18:43
اگه میخوایید بازی رو ول کنید بدید من ادامه بدم یا منابع تون را بفرستین برام تا قوی بشم تازه کارم noxi711 یوزرم هست
بازي ايراني همينه !!
كي ميشه بازي ساختن ياد بگيرن .... !!
vitamin2002
27-01-2010, 20:15
بازي ايراني همينه !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد سورس این بازی ایرانی نیست ها :31: بازم از اون حرف ها بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام.
کسی میتونه برام این یارو رو بزنه؟
1:64:12
برا من نیرو هاش زیاده ولی برا شما چیزی نیست.
چی شد بچه ها؟
کسی نیست برام این کارو انجام بده؟
یا حق
بازي ايراني همينه !!
اینا رفتن یه بازی رو فارسی کردن که فقط ملت پول بدن ! طرف کلیر میشه ولی میتونه بازسازی کنه حالا چطوری ! معلومه روزی 1000 اعتبار خرج کنه یه هفته ای میشه رنک یک ! فکر میکنی اون aghil چطوری تونست خودشو بکشه بالا ؟!
5 تا سیاره واس هر کدوم هر روز منابع میخره هر چی هم بالاتر میره بیشتر میده ! یه روزه میتونه منابع دو هفته من رو در بیاره ...
بازیش رو فقط بخاطر اینکه نمیشه گروهی کار کرد ول کردم . از هادی بپرس من چقدر واسه اتحاد زحمت کشیدم ولی وقتی بازی این امکان رو نذاشته که به دوستت کمک کنی کاریش نمیشه کرد یه روز یه گنده میاد از روت رد میشه :41:
به قولی گنده ها گنده تر میشن بدبخت ها بدبخت تر
اینا رفتن یه بازی رو فارسی کردن که فقط ملت پول بدن ! طرف کلیر میشه ولی میتونه بازسازی کنه حالا چطوری ! معلومه روزی 1000 اعتبار خرج کنه یه هفته ای میشه رنک یک ! فکر میکنی اون aghil چطوری تونست خودشو بکشه بالا ؟!
5 تا سیاره واس هر کدوم هر روز منابع میخره هر چی هم بالاتر میره بیشتر میده ! یه روزه میتونه منابع دو هفته من رو در بیاره ...
بازیش رو فقط بخاطر اینکه نمیشه گروهی کار کرد ول کردم . از هادی بپرس من چقدر واسه اتحاد زحمت کشیدم ولی وقتی بازی این امکان رو نذاشته که به دوستت کمک کنی کاریش نمیشه کرد یه روز یه گنده میاد از روت رد میشه :41:
به قولی گنده ها گنده تر میشن بدبخت ها بدبخت تر
ممد سورس این بازی ایرانی نیست ها :31: بازم از اون حرف ها بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ايرانيا بازي ساختنشون چيه اخه !! ( حالا ترجمه باشه چه فرقي ميكنه !! )
ساپورت رو اينجور چيزا كه ندارن اصلا !! ( تيكت رو ميگم نه ساپورت تريبال وارز !! )
كلا دارم به اين نتيجه ميرسم كه تريبال خيلي سر تره
ahriman323
30-01-2010, 23:53
یکی گیر داده به من هی حمله میکنه غارتم کرد رفت
جا خالی دادن چطوری هست؟
کسی نیست این موجود پلید را نابود کنه؟؟؟؟
ahriman323
31-01-2010, 04:28
دوستان وقتی جاسوسی در نزدیکی سیاره ما شناسایی شد باید چی کار کنیم!( ناوگان نابود نشد.) :41:
دوستان وقتی جاسوسی در نزدیکی سیاره ما شناسایی شد باید چی کار کنیم!( ناوگان نابود نشد.) :41:
دانش جاسوسي رو ارتقاء بده :46:
ahriman323
31-01-2010, 12:15
میشه از سیاره دوم منابع را انتقال بدم به اون یکی سیاره؟!
Alex merccer
31-01-2010, 14:02
یکی گیر داده به من هی حمله میکنه غارتم کرد رفت
جا خالی دادن چطوری هست؟
کسی نیست این موجود پلید را نابود کنه؟؟؟؟
بگو کیه تازه تونستم نابودگر بسازم می خوام نابودگرامو امتحان کنم
ahriman323
31-01-2010, 14:51
بگو کیه تازه تونستم نابودگر بسازم می خوام نابودگرامو امتحان کنم
اقا دستت طلا...:8::5::31:
غارتم کردن:41::19:
4 : 31: 13
13:48:16
hadi_gamer
31-01-2010, 20:58
و این بود پایان کار این بازی برای من....
من که دیلیت کردم.اول با کل نیروهام با یه بازیکن خفن حمله کردم و کلیر شدم بعد دیلیت کردم.
یکی از مزخرفترین بازیهایی بود که تا حالا انجام دادم.
منم چند روز پیش دیلیت کرده بودم ! قبول میکنم که در مورد این بازی استباه میکردم و این بازی اصلا ارزش وقت گذاشتن رو نداره ...
با احترام به تمامی دوستانی که هنوز دارن بازی میکنن و یا بخاطر صحبت های ما وارد بازی شدن .
البته من هر راهنمایی بتونم انجام میدم :46:
hadi_gamer
31-01-2010, 22:24
علی مطمئنی دیلیت کردی؟ امتیازت امروز هنوز 100k بودا.
بعد از 24 ساعت باید بری تو اکانتت و دستی دیلیت کنی.از منوی شخصی و گزینه ها.
ئه ! من چند روز پیش زدم گفتش که 24 ساعت بعد تمومه منم دیگه سر نزدم !!!
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
حذف شدیم :دی
ahriman323
31-01-2010, 22:53
منم دیلیت کردم رفت:2:
new evil
13-03-2010, 18:46
کسی این بازی رو بازی نمیکنه دیگه؟
دوستان تو این فروم کسی دیگه نمکسیا رو بازی نمیکنه؟
تا یه چند روزه دیگه هم که قراره سرور 2 ساخته بشه.
گفتم بهتره دوباره بکس پی سی با هم باشیم.
ahriman323
13-05-2010, 19:27
»من بازی میکنم:20:
اینم اتحادمان
new evil
13-05-2010, 22:50
منم هنوز بازی میکنم
اینم لینک شخصیم :
اینم اتحادمون:
spiderferi
20-08-2010, 21:12
با سلام دوستان.
با توجه به اینکه User من اجازه ی ورود به این بخش رو نداشت از فرهود عزیز User ش رو گرفتم تا این پست رو اینجا بزارم :
من یوزر Aghil در بازی Nemexia هستم. سرور 1، Ir راند اول.
باید به اطلاع برسانیم که سرور 1 Recommend نمکسیا به پایان رسیده و در تاریخ چهارشنبه مورخ 03-06-1389 ساعت 15:00 به تایم طهران ریست خواهد شد و سرور 1 با سرعت 3x مجددا آغاز خواهد شد.
دوست داریم عزیزان حرفه ای و آماتور رو هم در صورت امکان در کنار خودمون ببینیم.
عزیزان برای ثبت نام می توانند به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه نمایند.
بدیهی است حضور زود تر شما به منزله ی بودن هرچه بیشتر در کورس رقابت خواهد بود.
ممنونیم از حضور شما ...
spiderferi
22-08-2010, 19:45
دوستان باز رو از دست ندید !
خیلی بازیه تمیزی هست !:46:
vitamin2002
22-08-2010, 20:41
دوستان باز رو از دست ندید !
خیلی بازیه تمیزی هست !:46:
شرمنده ولی برا من که قیلتر است !
صبانت
برای خیلی ها هنوز این وضعیت هست ، من نمیدونم یه سایت بازی و تفریحی چه مشکلی میتونه داشته باشه ...
عجیبه و واقعا جای تاسف داره
ahriman323
27-08-2010, 13:26
دوستان علاقه مند به بازی های آنلاین سرور جدید نمکسیا چند روزی هست که شروع شده
دعوت میکنم به اتحاد *● Star Wars ●* بپیوندید
یورز من ___MΞGa_NŐise___
برای خیلی ها هنوز این وضعیت هست ، من نمیدونم یه سایت بازی و تفریحی چه مشکلی میتونه داشته باشه ...
عجیبه و واقعا جای تاسف داره
بدیل نداشت مجوز ...
صبانت
برای حل این موضوع میتونید یک بار صفحه اصلی بازی را با هیلترشکن باز کرده و سپس صفحه را سیو کرده و برای دفعات بعد روی صفحه سیو شده کلیک کنید و یوز وپس را وارد کنید و بدون هیتلر شکن به آسانی وارد بازی بشید
footballist
11-01-2011, 13:54
سلام
دوستان من به ادمین پیغام دادم گفت با شروع سرور جدید سایت از قیلتر در میاد.با تشکر
با سلام.
دوستان من، بازی زیبا و جذاب نمکسیا در راند دوم سرور اول به کار خود خاتمه داد و ریست شد و دیروز مجددا آغاز شد.
بشتابید، اگر علاقه مند به بازی فضایی هستید، بشتابید تا به ما بپیوندید، هنوز دیر نشده و می تونید تو کورس قهرمانی باشید.
آدرس سایت بازی :
دوستان من، نمکسیا ی پارسی بار دیگر جنگهای بزرگ فضایی را در خود خواهد دید. آدرس بازی تغییر یافته است و شما می توانید به راحتی در بازی عضو شوید. حتی بازی رفع فیل تر شده و دیگر نیازی به برنامه های جانبی برای باز کردن سایت نخواهید داشت.
آدرس جدید بازی :
با سلام.
دوستان.
بازی جذاب و استراتژیک جنگهای فضایی ( نمکسیا ) تا 5 روز آینده ریست خواهد شد و دور جدیدی از این بازی هیجان انگیز آغاز خواهد شد. برای شما، این موقعیت بهترین فرصت خواهد بود تا در این زمان باقی مانده ثبت نام نمایید و با کسب تجربه در این زمان، خود را برای بازی حرفه ای در راند بعد آماده نمایید. اگر خواهان امپراطوری در فضا هستید، اگر می خواهید قدرت خود را در کهکشان ها به نمایش بگذارید و سیاره های خود را در کل کهکشان گسترش دهید و لذت فرماندهی در فضا بر زمینیان را تجربه نمایید به ما بپیوندید.
حتی برای شما عزیزان مسابقات و گزینه هایی طراحی شده است که بدون نیاز به خرید سکه می توانید از سکه یا اعتبار رایگان بهره مند شوید.
برای ثبت نام همین حالا اقدام نمایید.
لازم به ذکر است که این بازی دارای پشتیبانی به صورت دائم می باشد و بازیکنان عزیز پاسخ فیدبک های خود را نهایتا ظرف 1 ساعت دریافت خواهند کرد. چیزی که در هیچ یک بازی های آنلاین دنیا دیده نمی شود! ( به جز موارد خاص که نیاز به بررسی می باشد )
ثبت نام در این بازی کاملا رایگان می باشد.
آدرس ثبت نام در بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصاویری از بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تیم مدیریت نمکسیا
Alex merccer
04-06-2011, 09:20
با سلام.
دوستان.
بازی جذاب و استراتژیک جنگهای فضایی ( نمکسیا ) تا 5 روز آینده ریست خواهد شد و دور جدیدی از این بازی هیجان انگیز آغاز خواهد شد. برای شما، این موقعیت بهترین فرصت خواهد بود تا در این زمان باقی مانده ثبت نام نمایید و با کسب تجربه در این زمان، خود را برای بازی حرفه ای در راند بعد آماده نمایید. اگر خواهان امپراطوری در فضا هستید، اگر می خواهید قدرت خود را در کهکشان ها به نمایش بگذارید و سیاره های خود را در کل کهکشان گسترش دهید و لذت فرماندهی در فضا بر زمینیان را تجربه نمایید به ما بپیوندید.
حتی برای شما عزیزان مسابقات و گزینه هایی طراحی شده است که بدون نیاز به خرید سکه می توانید از سکه یا اعتبار رایگان بهره مند شوید.
برای ثبت نام همین حالا اقدام نمایید.
لازم به ذکر است که این بازی دارای پشتیبانی به صورت دائم می باشد و بازیکنان عزیز پاسخ فیدبک های خود را نهایتا ظرف 1 ساعت دریافت خواهند کرد. چیزی که در هیچ یک بازی های آنلاین دنیا دیده نمی شود! ( به جز موارد خاص که نیاز به بررسی می باشد )
ثبت نام در این بازی کاملا رایگان می باشد.
آدرس ثبت نام در بازی :
تصاویری از بازی :
تیم مدیریت نمکسیا
اون قسمت پشتیبانی دیگه دارین خالی می بندین.من الان یک فیدبک دادم جواب اومده داریم بررسی می کنیم بعد 4 روز هنوز نگفتن چی شد بالاخره:31:
دوست عزیز دقیقا اون قسمت پشتیبانی که می گم همین طوری هست که گفتم.
شما چه فیدبکی دادین که 4 روزه جواب داده نشده ؟
دقیقا کپی کنید اینجا!!!
alone_son
08-06-2011, 16:16
سلام کسی دیگه نمکسیا بازی نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
اتحاد پی سی ورلد ساخته نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Alex merccer
08-06-2011, 23:21
دوست عزیز دقیقا اون قسمت پشتیبانی که می گم همین طوری هست که گفتم.
شما چه فیدبکی دادین که 4 روزه جواب داده نشده ؟
دقیقا کپی کنید اینجا!!!
به تاریخش دقت کنین میبینین آخرین جواب مال 10 روز پیش هست و دیگه جوابی نیومده!!!:13:
این چیزی که نوشتم واسه ی ماهواره های خورشیدی هم بعدا فهمیدم هست.یعنی ماهواره های خورشیدی هم اون مقداری که توی راهنمای بازی(توی قسمت تکنیک ها ننوشته،توی قسمت راهنما که بالا ی صفحه هست نوشته)نوشته که کمترین حالت 45 تا انرژی میده به من هر کدوم 17 تا انرژی می داد.دیدم فیدبک قبلی کسی اهمیت نداد دیگه اینو نگفتم.
دوست من من الان از پنل ادمین رفتم بررسی کردم این فیدبک شما رو و به نکته ی خیلی جالبی برخورد کردم، به دلایل نا مشخص ک من اسمش رو باگ می زارم فیدبک شما از حالت انتظار خارج شده و به قسمت فیدبک های پایان یافته رفته، اگر می شه یک چیزی ریپلای کنید روش تا دوباره بتونم بهتون پاسخ بدم.سپاس
دوستان
می خواهیم به اطلاع شما برسانیم که فردا یعنی جمعه 20 خرداد، ساعت 15:00 بازی جنگ های فضایی ( نمکسیا ) ریست خواهد شد و راند 4 با سرعت x1 آغاز خواهد شد. برای عقب نماندن از کورس قهرمانی همین فردا اقدام به ثبت نام نمایید.
این خبر را به دوستان خود اطلاع رسانی نمایید.
آدرس بازی :
تیم مدیریت نمکسیا
Alex merccer
09-06-2011, 09:24
دوست من من الان از پنل ادمین رفتم بررسی کردم این فیدبک شما رو و به نکته ی خیلی جالبی برخورد کردم، به دلایل نا مشخص ک من اسمش رو باگ می زارم فیدبک شما از حالت انتظار خارج شده و به قسمت فیدبک های پایان یافته رفته، اگر می شه یک چیزی ریپلای کنید روش تا دوباره بتونم بهتون پاسخ بدم.سپاس
این کارو کردم اما بازم جلوش نوشته بسته شده!!!!!:31:
سرور جدید رو هم به نظر خیلی زمان بدی گزاشتین شروع بشه.میزاشتین 11 صبح خیلی بهتر بود.
سلام کسی دیگه نمکسیا بازی نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
اتحاد پی سی ورلد ساخته نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا بازی ساعت 15 ریست می شه. شما با بروبچ بیاین بسازین دیکه D:
این کارو کردم اما بازم جلوش نوشته بسته شده!!!!!:31:
سرور جدید رو هم به نظر خیلی زمان بدی گزاشتین شروع بشه.میزاشتین 11 صبح خیلی بهتر بود.
اکی من الان از سمت مدیریت یه پیغام به شما می دم و شما در فیدبک جواب بدین.
میره تو قسمت آگاهی ها
راستی گذاشتیم ساعت 3 بعد از ظهر جمعه که همه باشن و هیچکی هیچ بهونه ای نداشته باشه دیگه D:
Alex merccer
09-06-2011, 16:56
اکی من الان از سمت مدیریت یه پیغام به شما می دم و شما در فیدبک جواب بدین.
میره تو قسمت آگاهی ها
راستی گذاشتیم ساعت 3 بعد از ظهر جمعه که همه باشن و هیچکی هیچ بهونه ای نداشته باشه دیگه D:
احتمالا این نیست؟
اینو که نمی شه جواب داد!:31:
یک فیدبک دیگه با موضوع باگ دادم شما بررسی کنین فقط وقتی تموم شد جواب بدین چون احتمالا فقط یک جواب بدین می ره تو قسمت پایان یافته ها!
احتمالا این نیست؟
اینو که نمی شه جواب داد!:31:
یک فیدبک دیگه با موضوع باگ دادم شما بررسی کنین فقط وقتی تموم شد جواب بدین چون احتمالا فقط یک جواب بدین می ره تو قسمت پایان یافته ها!
جواب داده شد دوست من D:
بازی نمکسیا ریست شد:
آدرس بازی :
دوستان
به اطلاع شما عزیزان می رساند که برای جذاب شدن بازی و جذب یوزرهای بیشتر و
تزریق هیجان به بازی و همچنین احترام به نظر دوستانی که در نظر سنجی راه
اندازی راند جدید به گزینه ی سرعت x10 رای داده بودند، تصمیم به راه اندازی
کیهان 2 گرفته شد.
در تاریخ 2 مرداد 1390 ساعت 15:00 کیهان 2 با سرعت
x10 آغاز خواهد شد. این زمان برای این انتخاب شده است که تمامی دوستان
دانشگاهی در استراحت بوده و تمامی دوستان مدرسه رو نیز در تعطیلات به سر
خواهند برد.
این خبر را به دوستان خود و در انجمن های مختلف اطلاع رسانی
نمایید. بسته به اطلاع رسانی شما عزیزان و جذب یوزر به تعداد کافی در گام
بعد کیهان 3 با سرعت x20 استارت خواهد شد.
برای بحث پیرامون راه اندازی این کیهان می توانید در انجمن بازی در آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحضور به هم رسانید.
با سپاس
تیم مدیریت نمکسیا
کیهان 2 بازی نمکسیا در سرور ایران راه اندازی شد.
آدرس ثبت نام در بازی :
دوستان
ورژن جدید بازی جنگ های فضایی با فضای گرافیکی خیره کننده و جذاب در ورژن فارسی راه اندازی شده است.
ویژه گی های بسیار جذابی به بازی اضافه شده است و بازی وارد مرحله ی تکامل شده است.
بشتابید و ثبت نام نمایید تا در کورس امپراطوری در کهکشان عقب نمانید.
با ثبت نام در این ورژن از بازی هرگز هیچ بازی آنلاین دیگری را تجربه نخواهید کرد.
آدرس بازی : کیهان 2
آدرس بازی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیهان 2
سلام
کسی دیگه اینجا بازی نمیکنه؟
من نمیدونم کدوم بازی رو میگید:n34::n34::n34:
اقا لینک بازی رو بزارید تا منم بیام:n19::n19::n19::n19::n19::n19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.