مشاهده نسخه کامل
: جستجو و فتح کشانها با Nemexia آنلاين! کاملا فارسی
hadi_gamer
29-12-2009, 21:40
پس ما چیکاره ایم تو اتحاد که تو رو نابود کنه؟ طرف تو کدوم اتحاده؟
کل اتحاد هم جمع شن نمیتونیم کاری بکنیم :دی
اینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا که کاری نکرده امیدوارم تا 3-4 روز دیگه دست نگه داره تا من بتونم یه سری سفینه بسازم :20:
hadi_gamer
29-12-2009, 22:03
این هم اولین حمله من تو این بازی.تازه فهمیدم جنگ حال میده.
hadi_gamer
29-12-2009, 23:30
ای بابا عجب آدمایی پیدا میشن.طرف ورداشته کلی فحش داده که بهش حمله کردم.منم بهش گفتم یه بازی ارزش این کارا رو نداره من میخواستم بیخیالت شم ولی چون فحش دادی دیگه فارمت میکنم.
دمت گرم هادی . میبینم که عملیات آسفالت سازی انجام دادی :27:
ای بابا عجب آدمایی پیدا میشن.طرف ورداشته کلی فحش داده که بهش حمله کردم.منم بهش گفتم یه بازی ارزش این کارا رو نداره من میخواستم بیخیالت شم ولی چون فحش دادی دیگه فارمت میکنم.
عجب !! بازیکن ایرانی همینه دیگه ! گزارش بدی فکر کنم چند روزی بن کنن .
هر چند وقت یه بار درست حسابی فارمش کن حالش جا بیاد :8:
به قول چاقال بازيكن ايراني جنبه نداره ، اينو راست ميگه
بايد انقدر ببازن و فارم بشن كه جنبشون بره بالا !! آدمايي مثل تو و چاقال هم بايد جنبشونو ببرن بالا :27:
درضمن ، بجاي اين كار ها ريپورت بده ، اگه نامه دكمه ريپورت نداره به ادمين بازي ميل بده و لينك نامه رو بده بهشون !
آخه من به این چی بگم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي يه چشمه بيا خودشو خيس كنه ! :دي
علي يه چشمه بيا خودشو خيس كنه ! :دي
به بزرگی خودم بخشیدمش :دی
ببین طرف چقدر بدبخته که میگه "رزم ناو" هام . الان رزم ناو برای من مثل ربات بارکش میمونه :27:
نظرتون درباره این چیه ؟ :دی
جالوت
با کلاس ترین سفینه جنگی . جالوت برای چیره شدن بر هر سفینه دیگری در میدان جنگ ساخته شده است . مجهز به به آخرین تکنولوژی های جنگ - یک انبار بزرگ از اژدر های پروتون ، تعداد بسیار زیادی اسلحه های لیزر و یون، اما قلب قدرت آتش آن یک اسلحه پلاسمای دوئل می باشد. آنها تضمین انهدام هر سفینه ای از کلاس پایین تر می باشند. پدافند آنها از زره چند لایه تیتانیوم و دو سطح روکش پلاسما تشکیل شده است . در اینجا یک مشکل آشنایی - وزن مافوق آنها . فقط در تست ها موتورهای مافوق سرعت نتایج مورد نیاز را نشان دادند. شش موتور برای حرکت سفینه ضروری است اما حتی با شش موتور باز هم کند است و قادر به مانور های سریع نیست .
حدود 1.5 میلیون ریسورس (فلز+کریستال+گاز) آب خورد :8:
اينا اين اسم هاي درپيت رو از كجا ميارن ! :دي
اينا اين اسم هاي درپيت رو از كجا ميارن ! :دي
دستت درد نکنه !! گفتم الان میای اینطوری میشی ~~> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیری دادی به اسمش حالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
========ممد بیا وسط==========
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========================
نه اين باحال تره :
hadi_gamer
30-12-2009, 18:04
ایول این فکر کنم تو مایه های ستاره مرگ من باشه.البته من هنوز نتونستم بسازمش خیلی ریسورس میخواد.
hadi_gamer
30-12-2009, 18:05
راستی به من 5 روز دیگه پریمیوم دادن. به همه دادن؟
آره به منم داد . نهایت سوء استفاده رو بکنین :دی
"به پاس قدردانی از زحمات شما در سال گذشته و فرماندهی بی نقص شما در جنگ ها و تسخیر فضا تصمیم گرفتیم به شما 5 روز حساب پرمیوم برای تعطیلات سال نو میلادی هدیه دهیم"
هادی تا یه ساعت دیگه بهت یه فارم توپ نشون میدم حالشو ببری :دی
hadi_gamer
30-12-2009, 18:26
اصلا پریمیومش به درد نمیخوره.فقط افزایش صف ساختش به درد میخوره.البته این خوبه چون بدون پریمیوم راحت میشه بازی کرد.
من شکل سیاره هامو عوض کردم . خوشکل شده ؟ 10 اعتبار میخواست :دی
hadi_gamer
30-12-2009, 19:01
آره خیلی ردیفه.منم باید عوض کنم.
راستی چطور میشه اعتبار به دست آورد؟
hadi_gamer
30-12-2009, 19:06
ای بابا این چرا همش این پیغام رو میده؟ من بعد از حمله ماشین بازیافت فرستادم ولی این پیغام رو داد.
من ماموریت بهره کشی رو انتخاب میکنم و بعد ماشین بازیافت فرستادم دیشب هم همین کار رو کردم و ایم پیغام رو داد
" ماشین های بازیافت ما هیچ ستاره ای در مختصات داده شده پیدا نکردند."
بیا هادی اینم مال تو من دیگه فارمش نمیکنم :دی
همون 100 تا که اول بازی داد :دی
اگه کارت عضو شتاب هم داری میتونی بخری من یه سری خریدم . همون موقع که هر چی میخردی نصفشو جایزه میداد .
200 اعتبار خریدم 100 تا هم جایزه داد با 3 هزارتومن .
ای بابا این چرا همش این پیغام رو میده؟ من بعد از حمله ماشین بازیافت فرستادم ولی این پیغام رو داد.
من ماموریت بهره کشی رو انتخاب میکنم و بعد ماشین بازیافت فرستادم دیشب هم همین کار رو کردم و ایم پیغام رو داد
" ماشین های بازیافت ما هیچ ستاره ای در مختصات داده شده پیدا نکردند."
"بهره کشی" برای جمع آوری ضایعات روی ستاره (خورشید) ه . باید از عملیات ها "بازیافت" رو انتخاب کنی .
الان به همون مختصات جنگ بالایی بفرست ضایعات رو جمع کنه . سریع تا کسی نرفته :دی
hadi_gamer
30-12-2009, 19:18
"بهره کشی" برای جمع آوری ضایعات روی ستاره (خورشید) ه . باید از عملیات ها "بازیافت" رو انتخاب کنی . اه لعنتی کلی ضایعات از دست دادم.لعنت....
راستی چه حالی میده یکی رو فارم کنی بهت التماس کنه ولی تو همچنان حمله کنی:31::27:
خیلی بی رحم هستم نه ؟ :27::21:
lol هنوز داری همونو فارم میکنی !! حقشه :دی
بهش بگو فارم نکنی فارم میشی :27:
hadi_gamer
30-12-2009, 19:32
lol هنوز داری همونو فارم میکنی !! حقشه :دی
بهش بگو فارم نکنی فارم میشی :27:
آخه پرروئه عوض معذرت خواهی میگه من فحش ندادم :18:
بابا این دیگه خیلی فانه !!
رنک یک بازی با امتیازات 52000 به من که 12000 امتیاز دارم حمله کرده !! :18:
آخرش نفهمیدیم سیستم جنگ این بازی چطوریه .
تو این بازی هم که نمیشه ساپورت گرفت ! فقط هم جنگ تن به تن مجازه . آخر نا برابریه دیگه :13:
حالا هنوز نرسیده . وقتی رسید خودم خبر مرگمو میدم شما هم لذتی ببرید :دی
علي من نميتونم ريپورت رو ببينم ، بگو شيري يا روباه !
مهاجم 1,501 امتیاز منابع از دست داد و 5,692 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 4,874 امتیاز منابع از دست داد و 1,285 امتیاز جنگ کسب کرد.
ضایعات: 1593785
به خودم امیدوار شدم . با 40000 امتیاز اختلاف نتونست من رو کلیر کنه . کلی از نیروهاش رو هم زدم :5::8:
ايول
حالا تو بهش حمله كن !
توهم زدیا ممد مگه از جونم سیر شدم :دی
خب اگه حمله نكني حمله ميكنن
فکر کنم اگه یه هفته کسی بهم حمله نکنه بتونم بازسازی کنم وگرنه میشم یه فارم خفن :دی
hadi_gamer
31-12-2009, 14:49
اوه اوه عجب جنگ خفنی بود.عجب نامردیه چرا حمله کرده؟ فکر کنم ما با اتحاد اینا متحدیم تو فروم بگو ببین space king چی میگه.
فکر کنم ساپورت بشه فرستاد این رو هم تو فروم اتحاد بپرس.
دوستان من تازه وارده بازي شدم!
چه جوري ميتونم بيام تو اتحاد پي سي ورلد؟؟؟؟؟؟؟؟
با درخواست عضويت !
چه جوري بايد درخواست عضويت بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميري توي پروفايل خانواده بعد درخواست ميدي !
الان حتما ميپرسي چيجوري برم توي پروفايل خانواده :دي
hadi_gamer
31-12-2009, 19:26
خانواده چیه؟ قاطی کردی؟ این رابر نیستا...:31:
تو رابر میگی قبیله تو اینم میگی خانواده حتما تو تریبال هم میگی اتحاد :18:
hadi_gamer
31-12-2009, 19:27
دوستان من تازه وارده بازي شدم!
چه جوري ميتونم بيام تو اتحاد پي سي ورلد؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه اتحاد قحط بود؟ پی سی ورلد که همش دو تا عضو داره که اونا هم بازی نمیکنن.یه اتحاد دیگه پیدا کن.
چيجوري برم توي پروفايل خانواده!
...........................
دوستان من ميتونم با همه ي گروه ها متحد بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا فقط با هم گروهي هايه خودم؟
من تو نوکس هستم!!!!!!!!!!!!
ميشه حالا يه اتحاده خوب هم معرفي كنيد بريم اونجا هوايه مارو داشته باشن؟!
hadi_gamer
31-12-2009, 19:45
چيجوري برم توي پروفايل خانواده!
...........................
دوستان من ميتونم با همه ي گروه ها متحد بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا فقط با هم گروهي هايه خودم؟
من تو نوکس هستم!!!!!!!!!!!!
ميشه حالا يه اتحاده خوب هم معرفي كنيد بريم اونجا هوايه مارو داشته باشن؟!
برای رفتن تو اتحاد اول باید ساختمان فرمانداری بسازی.
بعدش بگرد ببین کجا میتونی بری فقط تو galaxy army و galaxy empire نرو چون ما باهاشون در حال جنگیم و اونوقت به تو هم باید حمله کنیم.ما تو اتحاد persia galaxy هستیم.
بیخیال !
رنک 1-2-3 بازی گیری دادن به من ! آخه یکی نیست بگه زورت به 5 برابر ضعیفتر از خودت رسیده ؟
بدبختا از ترس اینکه براشون اتفاقی نیفته همشون رفتن تو یه اتحاد . ایرانی جماعت همینه دیگه فقط زورش به پایین تر از خودش میرسه :دی
فعلا رفتم تو کار جاخالی تا در فرصت مناسب حالی از اینها بگیرم :21:
هادی تا حالا تو کهکشان از این شهاب سنگ های بزرگ دیدی ؟ یا روی یه سیاره A یا R نوشته شده باشه ؟
از اینا میتونی "بهره کشی" کنی :46:
خانواده چیه؟ قاطی کردی؟ این رابر نیستا...:31:
تو رابر میگی قبیله تو اینم میگی خانواده حتما تو تریبال هم میگی اتحاد :18:
نه تو تريبال ميگم قوم ! :31:
ولي عجب سوتيي بودا :27:
بیخیال !
رنک 1-2-3 بازی گیری دادن به من ! آخه یکی نیست بگه زورت به 5 برابر ضعیفتر از خودت رسیده ؟
بدبختا از ترس اینکه براشون اتفاقی نیفته همشون رفتن تو یه اتحاد . ایرانی جماعت همینه دیگه فقط زورش به پایین تر از خودش میرسه :دی
فعلا رفتم تو کار جاخالی تا در فرصت مناسب حالی از اینها بگیرم :21:
به قول يه جمله معروف اگه نزني توي دهن ضعيف تر فردا ضعيف تره بزرگ ميشه مياد ميزنه توي دهن تو :31:
صبر کن یک حالی از اینا بگیرم :دی
خوشبختانه اینجا تاسیسات آسیب نمیبیه از حملات . کافیه قبل اینکه طرف برسه نیروهات رو بفرستی بیرون بعد ریسورس هات رو هم بفرستی یه سیاره دوم خودت . طرف بعد از 8 ساعت دست خالی بر میگرده :دی
چقدر چرته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadi_gamer
31-12-2009, 20:41
راستی چطور میشه سیاره های دیگه رو برای خودمون بگیریم؟مثل تریبال نوبل کنیم.
راستی چطور میشه سیاره های دیگه رو برای خودمون بگیریم؟مثل تریبال نوبل کنیم.
نمیدونم ! ولی احتمال میدم یه سفینه باشه که سیاره طرف رو به کل نابود کنه و از کهکشان محو کنه :27:
نمونش این سفینه ~~>
"تیتان یک همه منظوره در نبردها بین جنگ افزارهای دیگر می باشد . با اندازه یک ماه کوچک ، تیتان یک گراویتون قدرتمند استثنایی حمل می کند، حتی قادر به نابود کردن همه سیاره است . اندازه بسیار بزرگ مسلما سرعت این گونه سفینه ها را کاهش می دهید . تیتان یک ساختمان عظیم و یک ظرفیت حمل غیرقابل باور دارد."
اين عين ستاره ي مرگ ما هست نه هادي ؟
mohsen_33
31-12-2009, 22:35
دوستان هرچقدر که ميتونيد منابع رو ببريد بالا ، هرچقدر که جا داره . هرچی که جلوتر ميريد به منابع بيشتری نياز پيدا ميکنيد ، کار به جايی ميرسه که مثلا برای ارتقا يک ساختمون بايد 20 هزارتا فلز يا گاز مصرف کنيد!!!
در آينده ای نچندان دور ميرسيد به ماموريت ساخت سفينه کلونی ، اینجاست که بدجوری با کمبود منابع مواجه ميشيد ، برای من 3 روز طول کشيد تا تونستم بسازمش ، برای خيلی از دوستان ديگه هم يا 2 روز يا 3 روز يا 4 روز!
من الان در ماموریت ساخت سفینه کلونی هستم چند تا فلز می خواد
hadi_gamer
01-01-2010, 00:27
اين عين ستاره ي مرگ ما هست نه هادي ؟
آره خودشه...
آقا یه نصیحت از من :
اصلا سفینه نسازین حتی یدونه . فقط و فقط منابع ارتقاء بدین . 4-5 تا سفینه بارکش داشته باشین کافیه تا در موقع دفاع ریسورس هاتون رو جابه جا کنید .
هر چی بیشتر سفینه بسازی بیشتر مورد حمله قرار میگیری و بیشتر منابعت رو از دست میدی . سیستم نبرد این بازی بسیار مزخرفه و تو این سرور ایرانی رنکینگ های بالا با هم متحدن و به هم حمله نمیکن و تا میبینن یکی داره نزدیک میشه با هم میریزن سرش . براشون فرقی هم نمیکنه متحدشون باشه یا نه . و در کل منابعی که میتونن ازتون غارت کنن خیلی کمتر از اون چیزی هست که شما از دست خواهید داد .
اینو بخاطر این میگم که دیشب هم یه سری دوباره به من حمله کردن مشخص بود برنامه ریزی شده بود چون پشت سر هم بود و جالب اینکه از اتحاد های مختلف بودن . اینجا اتحاد معنی نداره یه سری برای بقای خودشون هر کاری میکنن .
در نهایت اگر هم خواستین سفینه بسازین و عشق حنگ بودین در سیاره دوم یا سوم خودتون اینکار رو بکنین چ.ن اونجا امنه و کسی به اونجا حمله نمیکنه .
دوستان با اين توضيحاتي كه چاقال داد پس ديگه دهن من سرويسه!!!!!!!
حالا نميشه منم راه بدين تو اتحادتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-چرا اونجا همه عضوه كندفدراسون هستند؟
هيچكسي مثله من نوكس نيست!
قضيه چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hadi_gamer
01-01-2010, 13:15
اینم گزارش جنگ دیشب من
دوستان با اين توضيحاتي كه چاقال داد پس ديگه دهن من سرويسه!!!!!!!
حالا نميشه منم راه بدين تو اتحادتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-چرا اونجا همه عضوه كندفدراسون هستند؟
هيچكسي مثله من نوكس نيست!
قضيه چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به ظاهر قوي تره
به ظاهر قوي تره
به ظاهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در باطن چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اينجوريه پس من برم يه اكنت ديگه بسازم منم برم تو كندفدراسون!!!
:41:
hadi_gamer
01-01-2010, 13:43
به ظاهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در باطن چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اينجوريه پس من برم يه اكنت ديگه بسازم منم برم تو كندفدراسون!!!
نه اتفاقا چون نژاد شما کمتره راحت تر تو اتحاد ها راهت میدن.قوی و ضعیف بودن هم بستگی به بازی خودت داره نه به نژادی که برداشتی
vitamin2002
01-01-2010, 14:07
منم صبح شروع کردم ببینم چی به چیه :31:
فقط خیلی بال و پر داره و خیلی پیچیده هست !!! هزارتا ساختمون و سفینه و الافی داره !!
فقط یک چیزی را تا حال نفهمیدم اونم ضایعات چیه ؟ الان اطراف من 2 تا سیاره ضایعات تشکیل شده نمی دونم یعنی چه ؟ چه کارشون کنم نمی دونم ؟
وست 2 تا کلیک هست و هر 4 ساعت یک کار می دی ولی این خیلی ....
فقط یک چیزی را تا حال نفهمیدم اونم ضایعات چیه ؟ الان اطراف من 2 تا سیاره ضایعات تشکیل شده نمی دونم یعنی چه ؟ چه کارشون کنم نمی دونم ؟
چاقال بيا جواب دوستتو بده :دي
هادی چی کار کردی ... :دی
اینجا چون بیشتر از 12 راند نمیشه مبارزه کرد مهمترین عامل قدرت دفاع هستش . یعنی اگه به تعداد زیاد سفینه گارد یا ربات محافظ داشته باشی میتونی راحت جنگ رو تا راند 12 بکشونی بدون اینکه آسیبی به بقیه سفینه هات برسه .
S.W.A.T جان هر ضعف و قدرت خاص خودش رو داره و هیچ نژادی به دیگری برتری نداره و همونطور که هادی گفت این دیگه بستگی به استراتژی شما داره که چطور با اون نژاد بازی کنید .
برای بار 4 م کلیر شدم . این آخرین سفینه هایی بود که داشتم ... :27:
دیگه زدم تو کار ساخت و ساز . سفینه ها رو هم تو سیاره دوم میسازم :8:
مثل اینکه کلا باید از این فروم برم :31:
vitamin2002
01-01-2010, 14:15
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
چرا میری بابا من تازه دارم می یام :31: از صبح دارم آموزش می خونم ببینم چی به چیه !!!
نگران نباش كسي بهت حمله كرد علي هستش :دي
vitamin2002
01-01-2010, 14:19
نگران نباش كسي بهت حمله كرد علي هستش :دي
فکر کنم تا امتیاز 500 نرسم کسی نمی تونه بهم حمله کنه ؟؟! منم فقط دارم منابع می سازم :31:
این کهکشان دستگرمی می شه برام برای کهکشان دوم که معلوم نیست کی بیاد :31:
hadi_gamer
01-01-2010, 18:55
میبینم که سرلشگر شدم تو اتحاد :5:
علی درجه جدید تو هم مبارکه سپهدار :18:
میبینم که سرلشگر شدم تو اتحاد
مبارکا باشه :دی
به من گفت میخوام وزیر جنگت کنم . گفتم دور منو خط بکش که ربات بارکش هم ندارم چه برسه بخوام وزیر جنگ بشم :27:
new evil
01-01-2010, 22:26
من امشب عضو شدم
میگه برای اتحاد باید یه ساختمون داشته باشم
وقتی ساختمش با کی متحد بشم؟ P30 world کجاست؟
Bill Gates
01-01-2010, 22:38
سلام
یوزرم capitan black هستش :دی هستیم در خدمت :دی
new evil
01-01-2010, 22:48
موقعیت من:
کهکشان 1 => منظومه ی خورشیدی 24 اسمم هم New Evil ه
اگه کسی میتونه یکم فلز قرض بده تا سطح معدن فلزم را ببرم بالا:19: بعد بهش پس میدم
مثل این فیلما ایرانی شده . همین که همه میمیرن تازه نیرو کمکی میرسه :دی
وقتی ساختمش با کی متحد بشم؟ P30 world کجاست؟
با سر لشکر هادی هماهنگ کن :20:
یوزرم capitan black هستش
به لیست دوستان اضافه شدید .
آقایون جدیدالورود منابع را تا دسته ارتقاء بدید :دی
یه مرحله هستش که 90 تا اعتبار میده الکی خرجش نکنید چون در مراحل بعد باید از 45 تای اون استفاده کنید تا مشاوره رو رد کنید .
نژادتون رو هم بگید لطفا .
Mohsen.Sh_PC
01-01-2010, 22:52
در بازی نمکسیا به اتحاد MACABRE تازه تاسیس بپیوندید این اتحاد در آینده یکی از اتحاد های قوی خواهد بود.
این اتحاد توسط Spatial mohsen اداره میشه
سیاست این اتحاد جنگ و تسخیر تمام کرات است.
موقعیت من:
کهکشان 1 => منظومه ی خورشیدی 24 اسمم هم New Evil ه
اگه کسی میتونه یکم فلز قرض بده تا سطح معدن فلزم را ببرم بالا:19: بعد بهش پس میدم
شما هم اضافه شدی به لیست .
ریسورس نمیشه فرستاد . فقط و فقط ضایعات . حالا اگه ساختمان بازیافت داری من در خدمتم .
vitamin2002
01-01-2010, 22:58
آقایون جدیدالورود منابع را تا دسته ارتقاء بدید :دی
منم شامل این جدید الورود ها می شم :31: ضمنا 1300 اعتبارم گرفتم :21: حالا چی کار کنم !!
دارم فقط ساختمان های منابع را می برم بالا
1- پریمیوم 3 ماهه فعال کن .
2- از ویژگی ها "سازنده" - "معدنچی" - "اقتصاد دان" فعال کن . (بعد از بالا رفتن درآمد منابع "سازنده" رو بردار "دانشمند" بذار .
3- بیمه کهکشانی 30 روزه فعال کن .
4- تا وقتی در آمد منابعت (فلز+کریستال) کمتراز 10000 تاست (در ساعت) از خرید منابع استفاده نکن .
5- اینقدر هم کرم نریز ... در غیر اینصورت خودم کلیرت میکنم .
vitamin2002
02-01-2010, 00:00
1- پریمیوم 3 ماهه فعال کن .
2- از ویژگی ها "سازنده" - "معدنچی" - "اقتصاد دان" فعال کن . (بعد از بالا رفتن درآمد منابع "سازنده" رو بردار "دانشمند" بذار .
3- بیمه کهکشانی 30 روزه فعال کن .
4- تا وقتی در آمد منابعت (فلز+کریستال) کمتراز 10000 تاست (در ساعت) از خرید منابع استفاده نکن .
5- اینقدر هم کرم نریز ... در غیر اینصورت خودم کلیرت میکنم .
من می خواهم به شما برسم بریم همشون را سرویس کنیم :31: البته یکم اشتباه تایپی شد هنوز نخریدم انشاالله قسمت بشه فردا می رم حساب شتاب باز کنم تا بتونم بخرم !!
ضمنا الان یکی بهم حمله کرد از منابعم کم می شه ؟؟!! کلا یکی بهم حمله کرد چی می شه ؟
=================
ولی انگار بازی نکنم بهتره چون انتها نداره و رفته رفته اعتیاد می یاره و وقت گیره !!! ترم بعد آخرین ترممه و 5 واحد عملی دارم + 2 تا پروژه :41:
hadi_gamer
02-01-2010, 00:29
لامصب سیستم شتاب داره آدم وسوسه میشه پریمیوم بخره.نه که همیشه محروم بودیم از خریدن پریمیوم تو بازیهای آنلاین الان همش میخوام بخرم ولی فعلا واسه این پول خرج نمیکنم ببینم چی میشه.
کاش همه بازیها شتاب رو قبول میکرد.
تخر هادی ارزش نداره !
حداقل تو این وردش واقعا نمیشه کاری کرد . نمیدونم به شما ها هم جمله میشه یا نه ولی من فهمیدم اعضای اتحاد spaceguard یه مشت عقده ای هستن . بعد یکیشون تو پروفایلش نوشته با هر کی میجنگی اکانت حذف میکنه ! خب معلومه وقتی رنک 1 تا 10 با اون امتیازات نجومیشون بریزن سرت اکانت پاک کردن هم داره . خدایی من خیلی پر رو ام که تا الان دارم بازی میکنم .
از بین 15 نفر اول 10 نفرشون با همن خب کافیه یکی رو مشخص کنن ! طرف هر چقدر هم قدرت داشته باشه نمیتونه کاری کنه حالا بماند که همه از اینا ضعیفترن .
خودم خسته شدم اینقدر نق زدم :دی
vitamin2002
02-01-2010, 08:06
پس مثل وست محدودیت نداره ؟ مثلا رنک 1 می تونه بیاد یک تازه وارد که امتیازش بیشتر از 500 هست را بکشه ؟ ( اگه اینطور باشه که اصلا ارزش نداره الان بازی کنی !! )
سعید بگیر مثل بچه خوب بازیتو بکن دیگه...:دی
new evil
02-01-2010, 08:41
با سر لشکر هادی هماهنگ کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
اقا هادی یه فکری به حال ما کن
میخوام متحد بشم
نژادتون رو هم بگید لطفا
معلومه دیگه
کنفدراسیون
شما هم اضافه شدی به لیست .
ببخشید کدوم لیست؟ لیست دوستان؟
راستی معدن کریستال توی گزینه هام ندارم
چطوری کریستال بدست بیارم
بوسیله ی بازیافت؟
vitamin2002
02-01-2010, 09:03
من این آزمایشگاه را چند سطح باید برم تا دانش اکولوژی باز بشه تا این ماموریت مسخره را برم ؟
danial_848
02-01-2010, 11:00
برای ارسال ریسورس(نه ضایعات) باید چیکار کرد؟
ببخشید کدوم لیست؟ لیست دوستان؟
بله
راستی معدن کریستال توی گزینه هام ندارم
چطوری کریستال بدست بیارم
بوسیله ی بازیافت؟
در منطقه منابع ساختمان مواد معدنی رو احداث کن .
من این آزمایشگاه را چند سطح باید برم تا دانش اکولوژی باز بشه تا این ماموریت مسخره را برم ؟
برای ارسال ریسورس(نه ضایعات) باید چیکار کرد؟
نمیشه .
فقط بین سیارات خودت میتونی ریسورس تبادل کنی .
(گامی موثر برای جلوگیری از مالتی سازی که ایرانیا تبهر خاصی دارن تو این زمینه)
HoJJaT_07
02-01-2010, 22:07
Guys یکی داره حمله میکنه از کهکشان خودمون نمیدونم چقدر سرباز داره اما از بازی خوشم نیومد به زودی لیو میدم :دی
نیروها و ریسورست بفرست بیرون سیاره طرف دست خالی برمیگرده حتی امتیاز جنگ هم نمیگیره .
همون ورد رو بازی کنی راحت تری . برو badge جمع کن دو تا آیتم Epic بگیر از full green در بیای :31::27:
Alex merccer
03-01-2010, 12:11
سلام
من یک سوال داشتم . هیچ راه تقلبی تو بازی وجود نداره مثل travian plus تو trvian؟
سلام
جــــواب !! :
++++
بازیهای انلاین رو هرچند کوچک و ناشناس هم باشن نه چیت دارن نه میشه هکشون کرد.
vitamin2002
03-01-2010, 12:28
چاقال بی زحمت اینم جواب بده :20:
الان یکی بهم حمله کنه یا من حمله کنم چه چیزای نصیبم می شه یا نصیبه طرف می شه ؟
1 ) مثلا اگه سفینه داشته باشم سفینه هام نابود می شوند ؟ بعد خودشون بازسازی می شوند یا دیگه اون سفینه از بین رفت و باید یک سفینه دیگه درست کنم ؟
2 ) از منابعم کم می شه ؟ مثلا اگه یکی بهم حمله کرد می تونه منابعم را بگیره ؟
3 ) می تونه ساختمون هام را نابود کنه ؟
4 ) سیاره من را می تونه ازم بگیره ؟
سعيد بهت نگفتم قبل از ورود به بازي انلايني به درجه سنيش دقت كن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه میتونی بیت ارسالی به سرور رو که به صورت hex هستش رو خفت کنی و روش تغییرات لازمه رو بدی میشه . برای اینکار هم باید زبان ماشین و شبکه فول باشی . این روش در برخی از بازی ها که شما به طور مستقیم و بدون واسطه با سرور ارتباط دارین جواب میده .
الان یکی بهم حمله کنه یا من حمله کنم چه چیزای نصیبم می شه یا نصیبه طرف می شه ؟
1 ) مثلا اگه سفینه داشته باشم سفینه هام نابود می شوند ؟ بعد خودشون بازسازی می شوند یا دیگه اون سفینه از بین رفت و باید یک سفینه دیگه درست کنم ؟
2 ) از منابعم کم می شه ؟ مثلا اگه یکی بهم حمله کرد می تونه منابعم را بگیره ؟
3 ) می تونه ساختمون هام را نابود کنه ؟
4 ) سیاره من را می تونه ازم بگیره ؟ __________________
1-در جنگ سفینه ها نابود میشن و تبدیل به ضایعات میشن که بعدا میشه بوسیله ماموریت "بازیافت" ضایعات رو جمع آوری و به منابع تبدیل کرد .
2-در صورتی طرف میتونه منابع رو غارت کنه که هیچ سفینه و پذافندی نداشته باشی . یعنی سیاره کاملا کلیر باشه در غیر اینصورت اگه جنگ در راند 12 تموم شه و فقط یدونه سفینه هم برات باقی مونده باشه منابع سر جاش باقی میمونه .
3- ساختمان ها از جنگ آسیب نمیبینن .
4- سیاره رو نمیشه گرفت فقط میشه نابود کرد که هزینه ساخت اون سفینه نابودگر سیاره یه چیز میلیاردی در میاد .
سرلشکر هادی کجایی ؟ خبری ازت نیست ! میبینم که داری با سرعت نور میای بالا :27:
بازیهای انلاین رو هرچند کوچک و ناشناس هم باشن نه چیت دارن نه میشه هکشون کرد.
lمخالف این حرف شما هستم من یکی از بازی های این شرکت رو میکنم الان 4 ماه ساخته شده ولی هنوز کلی راه تقلب و باگ وجود داره با این که کلی راه ها رو بستند
اين حرف رو من نزدم پلنگ صورتي زد
در کل به همین راحتی ها هم نیست . باگ که خب یه چیز عادیه و به استفاده از اون میگن چیت زدن . منظور راهی بود تا بشه یه قسمت سالم بازی رو بسته به نیاز خودت توش تغییرات اعمال کنی . اگه بازی ایرانی بود امیدی بود ولی چون خارجیا ساختن فکر همه چیو کردن :دی
اين حرف رو من نزدم پلنگ صورتي زد
سی دی اعترافات ممد ...
Alex merccer
03-01-2010, 18:51
آقایون خبره خواهشا به ما هم کمک کنید یک ریسورسی نیروی نظامی چیزی من امروزتازه اکانت ساختم :معدن آهن سطح 8 ومواد معدنی سطح 7 وگاز سطح 5 از هر کدوم هم یکی خواهشا یک کمکی به من بی بضاعت بکنید تولیداتم خیلی کمه
ممنون
hadi_gamer
03-01-2010, 19:06
سرلشکر هادی کجایی ؟ خبری ازت نیست ! میبینم که داری با سرعت نور میای بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان هستیم زیر سایه شما.دارم کم کم نیرو میسازم.میخوام یه حمله خفن به اعضای galacy empire بکنم.
new evil
03-01-2010, 19:55
ببخشید رفقا
برای من مینویسه اعتبار شما 4/1/2010 تموم میشه
یعنی تا فردا میتونم بازی کنم؟
تازه دو تا معدن اهن را تا سطح 10 ارتقا دادم :41:
علی جان هستیم زیر سایه شما.دارم کم کم نیرو میسازم.میخوام یه حمله خفن به اعضای galacy empire بکنم.
دمت گرم . کمک خواستی همه جوره در خدمتم :10:
دارم یواشکی تو سیاره سومم سفینه میسازم اونجا رو جاسوسی نمیکنن :27:
آقایون خبره خواهشا به ما هم کمک کنید یک ریسورسی نیروی نظامی چیزی من امروزتازه اکانت ساختم :معدن آهن سطح 8 ومواد معدنی سطح 7 وگاز سطح 5 از هر کدوم هم یکی خواهشا یک کمکی به من بی بضاعت بکنید تولیداتم خیلی کمه
ممنون
عزیز برادر ریسورس نمیشه ارسال کرد تو این بازی . باید خودکفا باشی :46:
بخشید رفقا
برای من مینویسه اعتبار شما 4/1/2010 تموم میشه
یعنی تا فردا میتونم بازی کنم؟
تازه دو تا معدن اهن را تا سطح 10 ارتقا دادم
این اعتبار رو به شما جایزه داده بود و یه سری امکانات برای شما فعال شده بود که فردا اون امکانات برداشته میشه . همین .
vitamin2002
03-01-2010, 20:01
این پدافند که می گین چیه ؟
از منوی سمت راست گزینه "دفاع"
HoJJaT_07
03-01-2010, 20:31
چطوری دانش و منابع رو بین سیارتم انتقال بدم؟
Alex merccer
03-01-2010, 20:36
عزیز برادر ریسورس نمیشه ارسال کرد تو این بازی . باید خودکفا باشی :46:
پس حداقل یکم نیرو بفرستید:19::19::42::42::33::33:
نیرو که میشه فرستاد نه؟:32::32::18::18:
نیرو که میشه فرستاد نه؟
متاسفم :31:
چطوری دانش و منابع رو بین سیارتم انتقال بدم؟
ربات کلونی بساز بعد از ماموریت ها گزینه "اشتراک گذاری تکنولوژی" رو انتخاب کن .
HoJJaT_07
03-01-2010, 20:59
ربات کلونی چیه ؟
از کجا میسازنش ؟
(لول سرور ما فول شده 4000 نفر آنلاینش من نممیتونم برم تو باید 4 ساعت صبر کنم بیان بیرون لول !)
HoJJaT_07
03-01-2010, 21:08
ویرایش شد---
متاسفم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آفرين به خودم رفتي :دي
علي رنك چندي
رنکینگو ول کن که اگه بخوای بری بالا اون عقده ای هایی که همشونم تو یه اتحادن نمیذارن :دی
خب تو هم برو توي اون اتحاد :دي
درضمن به نظر من اگه اونا تورو جذب ميكردن خيلي به نفعشون بود !
فعلا که کارشون شده حمله به من و منم جاخالی ! تا جایی که فنچ های 8-9 هزار امتیازی اون اتجاد هم برا ما شاخ شدن :دی
سر فرصت جبران میکنم ...
vitamin2002
04-01-2010, 02:28
وقتی بخواهم به یک سیاره حمله کنم با سفینه معمولی می تونم منابعشون را غارت کنم یا باید سفینه بارکش اینا هم بفرستم ؟
میزان بارگزاری هر سفینه متفاوته و فقط ربات بارکش چون زیاد بارگزاری میکنه میتونه منابع رو حمل و نقل کنه .
HoJJaT_07
04-01-2010, 09:04
فرمانده، کارگران ما از حقوقشان ناراضی هستند و در حال اعتصاب می باشند. که آن به درآمد مواد معدنی ما در 5 ساعت گذشته تاثیر بسیار بدی گذاشته است و آنرا به 904 کاهش داده است.
چه غلطی کنم؟
HoJJaT_07
04-01-2010, 09:05
فرمانده، کارگران ما از حقوقشان ناراضی هستند و در حال اعتصاب می باشند. که آن به درآمد مواد معدنی ما در 5 ساعت گذشته تاثیر بسیار بدی گذاشته است و آنرا به 904 کاهش داده است.
چیکار کنم؟ :((
حقوق کارگران دیگه چیه !! دفعه اوله که میشنوم :18:
هادی امشب برنامه دارم یکی از اعضای spaceguard رو کلیر کنم . اول من حمله میکنم بعد بقیه اگه دوست داشتی تو هم بیا :46:
این بازیکن :
دوستان چه جوري ميتونم دانش اكولوژي رو تحقيق كنم!
همه ي شاخه هاشو تحقيق كردم(فيزيك و شيمي)
برای اکولوژی به :
1- سطح 4 ساختمان آزمایشگاه
2- سطح 3 فیزیک
3- سطح 3 شیمی
برای اکولوژی به :
1- سطح 4 ساختمان آزمایشگاه
2- سطح 3 فیزیک
3- سطح 3 شیمی
خوب همشونو تحقيق كردم!
چه جوري ميتونم اكولوژي داشته باشم؟
برو به آزمایشگاه از منوی سمت راست "علوم پیشرفته" رو انتخاب کن .
کلا وارد هر جایی که میشید سمت راست رو نگاه کنید یه سری امکانات هستش که میتونید استفاده کنید .
چاقال دمت گرم!!!!!!!!!!!
من مركزه تجمع ساختم!
و تو اتحاده persia galaxy درخواست عضويت دادم!!!!!!!!!!
حالا بايد منتظر تاييد كسي باشم؟
danial_848
04-01-2010, 17:46
دوستان من به هر ستاره ای حمله میکنم بدون ضایعات هست. البته ساختمان بازیافت کننده هنوز نساختم
hadi_gamer
04-01-2010, 18:59
حقوق کارگران دیگه چیه !! دفعه اوله که میشنوم :18:
هادی امشب برنامه دارم یکی از اعضای spaceguard رو کلیر کنم . اول من حمله میکنم بعد بقیه اگه دوست داشتی تو هم بیا :46:
این بازیکن :
ای بابا این فرمانده اتحاد پیغام داده که دیگه به galaxy empire حمله نکنید میخوایم باهاشون متحد بشیم عجب مسخره بازی شده ها.پس به کی حمله کنیم؟
hadi_gamer
04-01-2010, 19:16
من این یارو رو جاسوسی کردم ولی نیروهاش رو نشون نداد.نوشت گزارش متوسط جاسوسی
دوستان يه سواله مهم!
چه جوري ميتونم اعتبار كسب كنم؟
ای بابا این فرمانده اتحاد پیغام داده که دیگه به galaxy empire حمله نکنید میخوایم باهاشون متحد بشیم عجب مسخره بازی شده ها.پس به کی حمله کنیم؟
قرار با هم متحد شیم بزنیم Spaceguard رو آسفالت کنیم .(از اسرار بود نباید میگفتم) :27:
من این یارو رو جاسوسی کردم ولی نیروهاش رو نشون نداد.نوشت گزارش متوسط جاسوسی
علم جاسوسی رو اگه به 10 برسونی بعد گزاش کامل میده (سفینه ها + دفاع + سطح هر کدوم و...)
دوستان يه سواله مهم!
چه جوري ميتونم اعتبار كسب كنم؟
چند تا راه خیلی خیلی بسیار دشوار داره که شاید بتونی در نهایت 100 تا اعتبار کسب کنی وگرنه همون که ممد گفت :31:
با پول !!! $$$ !!!!
حال کن نقل قول رو یاد گرفتم :8::27:
یه حرکتی میخوام بزنم منتظرم این فرمانده به من مدیریت فروم رو بده . میخوام یه تحول شگرف در اتحاد ایجاد کنم :18::8:
حال کن نقل قول رو یاد گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرين چه بچه ي تيز هوشي داريم ، ديگه واجب شد اين آستينه رو بالا بزنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حرکتی میخوام بزنم منتظرم این فرمانده به من مدیریت فروم رو بده . میخوام یه تحول شگرف در اتحاد ایجاد کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي دو نمونه از اينا رو هم توي تريبال ميرفتي ! فكر كنم تريبال آغاز بازي شگفت انگيز تو بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرين چه بچه ي تيز هوشي داريم ، ديگه واجب شد اين آستينه رو بالا بزنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکرم . کی بریم ؟ :43:
يكي دو نمونه از اينا رو هم توي تريبال ميرفتي ! فكر كنم تريبال آغاز بازي شگفت انگيز تو بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریبال که خدا بود و هست . فقط اگه یه لحظه غفلت کنی زحمات چند ماهه از بین میره . باید شبانه روزی آنلاین باشی اونم با پرمیوم .:27:
vitamin2002
04-01-2010, 21:57
انگار دارم کم کم یاد می گیرم :31:
یک جنگ فضایی ، که شما در آن مشارکت داشته اید اتفاق افتاده است.
نگاهی به گزارش بیاندازید
منایع غارت شده:
فلز: 33000
کریستال: 0
گاز: 0
ضایعات: 0
مهاجم پیروز است
وضعیت شما : مهاجم
فقط یادم رفت درصد ها را تغییر بدم چون کریستال کم دارم ولی فلز الان 60 k دارم دارم کم کم منابع را می برم بالا تا بتونم ساپورت منابع داشته باشم برای جنگ اینا :31: بزارین منم برسم بهتون :20: بابا این کنفدراسیون که سفینه درست حسابی برای حمله نداره که فقط 2 تا درست حسابی داره که اونا هم اولا پیش نیاز مراحل دانش و ساختمان زیاد می خواهند و دوما خودشون هم زیاد منابع می خواهند
ببینم خود سفینه را ارتقاع بدم با صرفه تره یا یکی دوباره بسازم ؟
ولی این ستاره مرگ چه حالی هست :5: فکر کنم تا بتونم اون را داشته باشم باید 1 سال بازی کنم خیلی رقم های هنگفتی می خواهد :13:
vitamin2002
04-01-2010, 22:41
من چه طوری تعیین کنم که فقط کریستال برام غنیمت برداره از جنگ ؟ وقتی از اون درصد را می زنم کریستال مال خودم را می واهد ببره ؟!!
کدوم جنگ ! تو که امتیازت زیر 500 ه !! بعد امتیاز جنگت هم صفره !!
بعد منابع غارت شده رو نمیشه تعیین کرد که چی برداره خودش میره هر چی بود بار میزنه میاره .
اونم ساختمان اصلی هستش که به ازای هر ربات به درصد درآمد منابع اضافه میکنه .
ساختمان بازیافت هم که ضایعات رو به درصد های انتخابی تبدیل میکنه .
HoJJaT_07
04-01-2010, 23:04
ناوگان ما از 7:78:6 به 7:78:14برگشته اند زیرا که سیاره مدافع منفجر شده است.
سیاره منفجر شده است ؟ یعنی چی ؟ خواستم از یکی انتقام حملشو بگیریم اینو گفت
احتمالا اکانتش رو حذف کرده یا استارت اور کرده .
در راستای پروژه آسفالت سازی spaceguard
vitamin2002
05-01-2010, 00:19
کدوم جنگ ! تو که امتیازت زیر 500 ه !! بعد امتیاز جنگت هم صفره !!
بعد منابع غارت شده رو نمیشه تعیین کرد که چی برداره خودش میره هر چی بود بار میزنه میاره .
اونم ساختمان اصلی هستش که به ازای هر ربات به درصد درآمد منابع اضافه میکنه .
ساختمان بازیافت هم که ضایعات رو به درصد های انتخابی تبدیل میکنه .
والا منم نمی دونم جریان چیه پشت سرهم دارم بهش سفینه می فرستم حالا نمی دونم کی بر می گرده می بینه منابعش را کلا غارت کردم زود می یاد سرویس کاری :31:
ببینم الان می خواهم از یک چیز اطمینان کامل داشته باشم
1 ) الان این طرف بهم حمله کنه من دفاعم فعلا ضعیفه کلا دفاع هام را نابود کنه اونم از منابع من غارت می کنه ؟
2 ) یک بار گفتی ولی کاملا نفهمیدم الان نه می تونه ساختمان های من را تخریب کنه و نه می تونه سیارم را ازم بگیره ؟
( منم دارم منابع را تا ته خالی می کنم زود زود تا هر کی بیاد خمله کنه نتونه منابعم را برداره ببره )
3 ) الان سفینه هایی که دارم اگه تو سیاره خودم باشند می تونند به عنوان دفاع هم به کار برند ؟
بار سوم الان زدم بره حمله می خواهم تا طرف آنلاین بشه کله منابعش را خالی کنم :31: برگرده بیاد سرویس کاری من و آسفالتم کنه :31:
فکر کنم داری با ربات بارکش (حامل) بهش حمله میکنی آره ؟
خب طرف وقتی چیزی نداشته باشه برای دفاع اصلا جنگی رخ نمیده که امتیاز نبرد بده و یه راست میره سراغ منابع .
بجای اینکه منابع رو استفاده کنی یه سیاره کنار خودت شبیه سازی کن اگر بهت حمله شد سفینه هات و منابعت رو از طریق ماموریت "پایگاه" به سیاره دوم انتقال بده . طرف هم دست خالی بر میگرده .
برای اینکه مشخصات حمله و دفاع هر سفینه رو ببینی روی اسمش کلیک کن . هر سفینه "حمله" - "دفاع" - "بارگزاری" و ... داره .
vitamin2002
05-01-2010, 00:39
فکر کنم داری با ربات بارکش (حامل) بهش حمله میکنی آره ؟
خب طرف وقتی چیزی نداشته باشه برای دفاع اصلا جنگی رخ نمیده که امتیاز نبرد بده و یه راست میره سراغ منابع .
بجای اینکه منابع رو استفاده کنی یه سیاره کنار خودت شبیه سازی کن اگر بهت حمله شد سفینه هات و منابعت رو از طریق ماموریت "پایگاه" به سیاره دوم انتقال بده . طرف هم دست خالی بر میگرده .
برای اینکه مشخصات حمله و دفاع هر سفینه رو ببینی روی اسمش کلیک کن . هر سفینه "حمله" - "دفاع" - "بارگزاری" و ... داره .
آره از سفینه بارکش استفاده می کنم :31:
من که سفینه درست حسابی برای کنفدراسیون که منابع کم بخواهد ندیدم چند تا غول پیکر داره ولی اونا دانش زیاد می خواهم برای خودشونم منابع زیاد می خواهد
فعلا دوباره فرستادم بره منابع را غارت کنه :31: اگه اینبار کریستال بیاره سفینه های بارکشم را زیاد می کنم تا بتونم منابع زیادی هر دفعه بگیره
الان دیدم اینی که من دارم حمله می کنم سیاره شبیه سازش است سیاره اصلیش نمی دونم دفاع داره یا نه می خواهم یک سفینه بفرستم تا ببینم سیاره اصلیش دفاع اینا داره یا نه چون شبیه سازش اینقدر منابع داشته باشه اصلیش حتما از این بهتره :21:
vitamin2002
05-01-2010, 10:46
من 1.5 ساعته نمی تونم به سایتش برم !!
شما هم مشکل دارین ؟؟؟
HoJJaT_07
05-01-2010, 11:01
مهاجم 0 امتیاز منابع از دست داد و 0 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 0 امتیاز منابع از دست داد و 0 امتیاز جنگ کسب کرد.
چرا ؟ کلی منابع بردم اما سفینه نداشت
-----------
بازیافت تاسیسیات تتریس میخواد ؟ اون که یک میلیون پول فلزشه
چرا ؟ کلی منابع بردم اما سفینه نداشت
خب همه دنبال همچین کیس هایی هستن :27:
vitamin2002
05-01-2010, 13:40
شب نخوابیدم و دارم پشت سرهم منابع طرف را غارت می کنم البته دارم سفینه های بارکشم را هم افزایش می دم تا بیشتر بتونم هر بار حمل کنند :31: فعلا 9 بار بهش حمله کردم منابعش خالی نشده و طرفم انگار یا آنلاین نیست و یا عین خیالش نیست که دارم منابعش را غارت می کنم :31: نهضت ادامه داره اینبار 17 تا سفینه بارکش فرستادم ببینم چی گیرم می یاد دوباره ولی اینجای بازی جالب نیست چون الان شاید طرف مثلا 1 روز یا 2 روز آفلاین باشه و برگرده ببینه بهش 100 تا حمله کردند و منابعش را خالی کردند و این بازی باید هر 1 ساعت آنلاین بشی که اینم امکان نداره برای من یکی و فکر کنم برای خیلی هامون !!
حالا ماشین حساب دارین جمع کنید ببینید چه قدر تا حالا غارت کردم :31: طرف برگرده ببینه اینقدر حمله کردم درجا سرویسم می کنه الان با این همه منابع خیلی تونستم از دیروز تا الان پیشرفت کنم
vitamin2002
05-01-2010, 14:27
بابا یکی به این بارکش ها بگه من فلز نمی خواهم فقط کریستال می خواهم :19:
این منابع طرفم چرا تموم نمی شه ؟؟ پشت سر هم دارم حمله می کنم یعنی فرصت نمی دم ساعت زیاد بگذره تا منابعش پر بشه ولی انگار چاهش تموم شدنی نیست !!
ببینم هر روز می تونم هر چه قدر خواستم حمله کنم ؟
خب یدونه ربات بارکش غول پیکر بساز هر کدوم 50 هزارتا بار میزنن !
تا میتونی فارمش کن نذار پا بگیره .
vitamin2002
05-01-2010, 15:49
خب یدونه ربات بارکش غول پیکر بساز هر کدوم 50 هزارتا بار میزنن !
تا میتونی فارمش کن نذار پا بگیره .
برا من که الان برای سفینه باری بزرگ نوشته 20000 تا !! البته فکر کنم بدون ارتقا یافته باشه این عدد
این سفینه های باری بزرگ علم نجوم می خواهد 6 سطح من فعلا گیر دادم به دانش ها چون می خواهم سفینه نابودگر را باز کنم بیام به اتحاد شما بریم برای فارم اینا :31: فعلا 5 سطح مافوق فضام مونده و 4 سطحم موتور جت مونده فلز و گاز را دارم برای ارتقای این دانش ها ولی این کریستال کشت من را :13:
این بارکش ها هم که فقط فلز می یارند . گیر دادن به فلز من کریستال می خواهم اینا فلز می یارند
ضمنا این تجارت چیزه جالب هست 10 مین قبل یکی به ازای 25000 فلز 20000 کریستال گرفتم :20:
اگه از دوستان فلز بخواهین به جای کریستال می تونم براتون فلز بدم کریستال بگیرم
Alex merccer
05-01-2010, 16:47
سلام به بروبکس
آقایون خواهشا ما رو یه ساپورتی بکنین مثلا تو امضا هاتون بزنین هرکی به این حمله کنه با من طرفه من الان امتیاز منابعم 40 هست دورم هم چند نفر 6000 به بالا هست می ترسم هنوز پا نگرفتم بزنن لهم کنن.
در ضمن chaghal جان شما که رتبه 26 بازی هستی یه کمکی به ما بکن مثلا ما همه p30world ی هستیم ها .
اکانت من:empire of the death
ممنون از همه
:40::40::40::40:
سلام عزیزم خوش اومدی :10:
شما امتیازات کل رو برسون به 3000 من خودم میارمت تو اتحاد .
فعلا خیلی درگیر اتحاد هستم دارم تیم بندی میکنم افراد رو و به هر کس شرح وظایف میدم ...
نگران حملات هم نباش هر کی بهت حمله کرد فقط ایدیشو بده :27:
Alex merccer
05-01-2010, 18:43
سلام عزیزم خوش اومدی :10:
شما امتیازات کل رو برسون به 3000 من خودم میارمت تو اتحاد .
فعلا خیلی درگیر اتحاد هستم دارم تیم بندی میکنم افراد رو و به هر کس شرح وظایف میدم ...
نگران حملات هم نباش هر کی بهت حمله کرد فقط ایدیشو بده :27:
TY :7::7::7::7::7::7::7::10::10::10::10::10:
Bill Gates
05-01-2010, 19:20
نگران حملات هم نباش هر کی بهت حمله کرد فقط ایدیشو بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رزمنده :دی مارو هم تنها نزار ... نزار رو قلبم پا بزارن {شعرش این بود ؟!:13:}
hadi_gamer
05-01-2010, 19:27
به یکی حمله کردم خیلی قوی بود.زد گاردهام رو نابود کرد.علی بیا کلیرش کن.
به یکی حمله کردم خیلی قوی بود.زد گاردهام رو نابود کرد.علی بیا کلیرش کن.
اختلاف زیادی در امتیازات هست، این بازیکن خیلی برای شما آسان است. :41:
هادی جون الان دیگه طرف ربات محافظ نداره دوباره بهش حمله کن کارش تمومه !! یا به بچه های تیم بتا بگو .
به چند تا از بچه های تیم بتا دستور دادم به این omidh حمله کنن و کلیرش کنن .
hadi_gamer
05-01-2010, 23:30
به چند تا از بچه های تیم بتا دستور دادم به این omidh حمله کنن و کلیرش کنن .
ایول فکر کنم ترتیبش رو دادن الان جاسوسیش کردم هیچ نیرویی نداشت.
فقط حیف شد نتونستم بزنمش در واقع اون جنگ رو برد :13::41:
hadi_gamer
05-01-2010, 23:39
ناوگان از ... به ... رسیده است، محموله 0 فلز 0 کریستال 0 گاز و 400000 ضایعات. :31:
نیرو نداشت ؟! نمیدونم والا احتمالا ترتیبشو دادن ! اگر هم نداده باشن یکی دو نفر بهم گفتن تا صبح کارشو یه سزه میکنن .
بخاطر این جنگ رو برد که تونست تا راند 12 بکشونه با ربات های محافظش . تعداد رزم ناو های تو هم کم بود هادی .
ولی الان که ربات محافظ نداره شبیه سازی کن ببین چی میشه .
ناوگان از ... به ... رسیده است، محموله 0 فلز 0 کریستال 0 گاز و 400000 ضایعات. :31:
OMG :18::27:
هادی اول برو مرکز تجارت اونایی که ضایعات میخرن تبدیل کن بعد باقیمانده رو بذار برای بازیافت چون تبدیل اینقدر ضایعات 6-7 ساعت طول میکشه .
hadi_gamer
05-01-2010, 23:47
من همه رو گذاشتم تبدیل بشه 9 ساعت طول میکشه.70% کریستال و 15% فلز و 15% گاز.
فردا عصر که بیام کلی گاردین میسازم.
ایول عالیه :8:
حالا یکی پیدا نمیشه بتونیم بهش حمله کنیم ! ای بابا ...
hadi_gamer
06-01-2010, 00:42
ای بابا این دیگه چیه؟ چرا داره *س شعر میگه؟یه ناوگان فرستاده بودم فارم کنه ناوگانم اصلا نیستش.نه گزارشی نه چیزی؟
همش نابود شده.اینطوریش رو دیگه ندیده بودم.شانس آوردم فقط سفینه باری بودش.
یک جنگ فضایی، که شما در آن مشارکت داشته اید ، اتفاق افتاده است.
مکان نبرد:...
آنقدر سریع اتفاق افتاد هیچ کسی نیست تا اطلاعاتی که دقیقاً چه اتفاقی افتاده است را در اختیار ما قرار دهد.
hadi_gamer
06-01-2010, 00:51
مثل اینکه کلیر نشده این omidh .الان جاسوسیش کردم هنوز نیرو داره.چقد بی بخارن این اعضای گروه بتا.
اینم حمله به سیاره دومش.فقط منابع رو ببین که ازش گرفتم.
ای بابا این دیگه چیه؟ چرا داره *س شعر میگه؟یه ناوگان فرستاده بودم فارم کنه ناوگانم اصلا نیستش.نه گزارشی نه چیزی؟
همش نابود شده.اینطوریش رو دیگه ندیده بودم.شانس آوردم فقط سفینه باری بودش.
یک جنگ فضایی، که شما در آن مشارکت داشته اید ، اتفاق افتاده است.
مکان نبرد:...
آنقدر سریع اتفاق افتاد هیچ کسی نیست تا اطلاعاتی که دقیقاً چه اتفاقی افتاده است را در اختیار ما قرار دهد.
lol این کی بید دیگه ؟ :18:
اینارو از کجا پیدا میکنی هادی به ما هم یاد بده :8:
تازه 2-3 ساعت پیش نامه زدم به تیم بتا بذار طرف آنلاین شه نامه رو بخونه !! یکی دو نفر هم قول دادن تا صبح تمومه :27:
عجب فارم خفنی برو حالشو ببر دیگه . ما که از این فارما نداریم تازه خودمون فارم بعضی ها هستیم :31:
HoJJaT_07
06-01-2010, 10:07
میگم فایده تاسیسات تتریس چیه ؟
HoJJaT_07
06-01-2010, 10:08
یه سوال دیگه : چطوری یه سیاره ای که ساختیمو دیسبند کنیم آخه نمیتونم به دوتاش برسم سخته :دی
خب به يكيش برس اون يكي رو هم داشته باش !!!!
Alex merccer
06-01-2010, 18:49
من بلاخره اولین حمله ام رو کردم و در واقع اولین غارتم(chaghal جان شما که امروز ژنرال هم شدی یک کمکی بکن من بیام تو یه اتحاد ضعیف از اتحاد های متحد با اتحاد شما که حداقل اگه کسی خواست منو بزنه قبلش یکم فکر کنه وقتی هم قوی شدم بیام تو اتحاد شما)
TY:15::15::15::15::26::26::26::26::22::22::22::10: :10::10::10:
شما زیاد عجله نکن . اگه خیلی جنگ طلبی امتیاز منابعت رو روی 9-10 هزار نگه دار و فقط برو تو کار جنگ و امتیاز نبرد بالا ببر . اینطوری افرادی که امتیازات بالا دارن نمیتونن بهت حمله کنن چون امتیاز منابعت کمه و اختلاف امتیازات بر اساس امتیاز منابع در نظر گرفته میشه .
بعد هم که پا گرفتی میارمت تو اتحاد و بقیه ماجرا ...
ناوگان از [4 : 35 : 17] به [5 : 37 : 4] رسیده است، محموله 0 فلز 0 کریستال 0 گاز و 900000 ضایعات. :27:
دوستان يه سوال!
ضايعات به چه دردي ميخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HoJJaT_07
07-01-2010, 11:53
دارم کلفت میشما یکی رو فارم کردم سرباز نداره این 17مین حملمه . نمیدونم ساعتی چقدر در میاره که هروقت جاسوسی میکنی 5000000 تا داره
Mohsen.Sh_PC
07-01-2010, 12:50
سلام
به اتحاد MACABRE بپیوندید این اتحاد توسط Spatial Mohsen اداره میشود.
حتما امتیاز کلی تون بالای 170 باشه
دوستان يه سوال!
ضايعات به چه دردي ميخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاحالا به این فکر کردید که با این ضایعات چه کاری باید انجام دهید؟ من شک دارم که کسی تا به حال به این فکر نکرده باشد. با تشکر از این ساختمان فضایی که "ضایعات" به یکی از با ارزش ترین منابع تبدیل کرده است. زمانیکه پردازش بر روی آنها انجام شود ضایعات به یک کالای آماده تبدیل می شوند که می تواند به سرعت مورد استفاده قرار گیرند. انبار ضایعات قادر است تا مقدار زیادی از ضایعات را پردازش کند، و به سرعت تقریباً 100 ضایعات را در ثانیه می رسد.
هر سیاره میتواند یک انبار ضایعات داشته باشد. ارتقای سیاره تأثیر و سرعت آن را افزایش می دهد.
hadi_gamer
07-01-2010, 13:33
ناوگان از [4 : 35 : 17] به [5 : 37 : 4] رسیده است، محموله 0 فلز 0 کریستال 0 گاز و 900000 ضایعات. :27:
مععععععععععععععععع:18:
من بیشتر از 400k نتونستم بگیرم.
hadi_gamer
07-01-2010, 13:34
من به تکنولوژی ساخت نابودگر دست پیدا کردم.دیگه میرم تو کار نیرو و حمله :5:
فقط مونده ستاره مرگ که خیلی مشکله ساختنش حالا حالاها نمیشه ساخت.
hadi_gamer
07-01-2010, 13:35
راستی دیشب تونستم به یه 2000 امتیاز حمله کنم.نمیدونم چطوری شد. فکر کنم چون اون به من حمله کرد من هم تونستم...
من به تکنولوژی ساخت نابودگر دست پیدا کردم.دیگه میرم تو کار نیرو و حمله :5:
فقط مونده ستاره مرگ که خیلی مشکله ساختنش حالا حالاها نمیشه ساخت.
به به مبارکا باشه :27::10:
راستی دیشب تونستم به یه 2000 امتیاز حمله کنم.نمیدونم چطوری شد. فکر کنم چون اون به من حمله کرد من هم تونستم...
اگه فهمیدی به ما هم بگو ...
اون 900000 تا ضایعات رو کریستال کردم بعد در بازار سیاه تبدیل کردم تونستم علم "روکش مگا" رو به سطح 5 برسونم :27:
hadi_gamer
07-01-2010, 14:25
اون 900000 تا ضایعات رو کریستال کردم بعد در بازار سیاه تبدیل کردم تونستم علم "روکش مگا" رو به سطح 5 برسونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالت من هنوز پیش نیازهای روکش مگا رو هم نتونستم کامل کنم.خیلی منابع میخواد.
سوتی در ترجمه بازی !!
زیر علم روکش مگا نوشته شده "افزایش کاهش خسارت" :27:
هادی مختصات یه سیارتو بده اگه ضایعات دستم رسید واست بفرستم . اون سیاره ای که باهاش تبدیل میکنی .
Tarahestan.Net
07-01-2010, 14:34
من هم 2 روزه عضو شدم
به نظر بازی جالبی میاد و کمی فکری
یوزر من pOoriaH
و لینکم :
پیشاپیش از درخواست دوستی شما استقبال می کنیم !
hadi_gamer
07-01-2010, 16:13
هادی مختصات یه سیارتو بده اگه ضایعات دستم رسید واست بفرستم . اون سیاره ای که باهاش تبدیل میکنی .
وای دستت درد نکنه
23 : 26 : 5
من هم 2 روزه عضو شدم
به نظر بازی جالبی میاد و کمی فکری
یوزر من pOoriaH
و لینکم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشاپیش از درخواست دوستی شما استقبال می کنیم !
خوش اومدی :20:
وای دستت درد نکنه
23 : 26 : 5
نامه شماره 890-70/3650/4
مقادیری ضایعات جهت استحضار و بهره برداری لازم برای شما ارسال گردید . مقتضی است از آن بدرستی استفاده شود .:27:
هادی من فردا نیستم میتونی جانشین من شی ؟
pleaaaaaase :8:
از بين دوستانه با مرام كسي نيست يكم گاز به من بده!؟
به خدا وضعم خيلي خرابه........
HoJJaT_07
07-01-2010, 20:15
نمیشه منابع داد.
-------
علی اگه میشه ضایعات رو منابع کرد من کارخونه بازیافت دارم یکم ضایعات بده منابع کنیم :دی
راه خوبیه برای انتقال منابع !
چشم دستم رسید برات میفرستم . مختصات سیاره ای که توش کارخونه بازیافت داری بده .
هادی کجایی جون من بیا ... من فردا نیستم جانشین من میشی ؟ :41:
ممد تو کجایی ؟
HoJJaT_07
07-01-2010, 22:15
Orgrimmar [7:78:6]
lol واست یه سری میفرستم بگیر disenchant کن از توش یه چی در بیار :27:
ممد تو کجایی ؟
ها من اينجام !
ديگه مطالب اين تاپيك رو با جديت نميخونم ولي گهگاهي يه سري ميزنم !
HoJJaT_07
07-01-2010, 23:13
من Enchanting هم اسکیلش 325 هست اما leather working ام فول هست :دی دارم میسازم دیس انچت میکنم اسکیل آپ میکنم لول
hadi_gamer
07-01-2010, 23:22
چشم دستم رسید برات میفرستم . مختصات سیاره ای که توش کارخونه بازیافت داری بده .
هادی کجایی جون من بیا ... من فردا نیستم جانشین من میشی ؟ :41:
ممد تو کجایی ؟
سلام من خونه نبودم.
یعنی چی جانشین بشم؟ چطوری؟
همون sitter تو تریبال دیگه ...
هر بازیکن میتواند دو بازیکنی را که در کیهان یکسانی بازی میکنند را به عنوان جانشین خود، انتخاب کند. این کار در منوی شخصی انجام میشود، جایی که او باید نام حساب های آنها و رمز عبوری که آنها میتوانند وارد حساب او شوند را وارد کند.
جانشینان در زمان استفاده از حساب مالک محدودیت هایی دارند:
آنها نمیتوانند حمله به بازیکنان فعال ارسال کنند ، اما میتوانند حمله به بازیکنان غیر فعال ارسال کنند.
آنها نیمتوانند ناوگانهای بهره کشی ارسال کنند.
آنها نمیتوانند به دیگر بازیکنان حمل و نقل ارسال کنند ، اما میتوانند به سیاره خود ارسال کنند.
آنها نیمتوانند پروازهای راه زنی ارسال کنند.
آنها نمیتوانند پروازهای برای مقاصد کلونی ارسال کنند.
آنها میتوانند بازیافت ، جاسوسی، استقرار و به اشتراک گذاری تکنولوژی ارسال کنند.
آنها هیچ دسترسی به منوی اتحاد (alliance.php) و کلیه گزینه های آن از قبیل قبول کردن ، اخراج ، تغییر اطلاعات، تغییر لوگو و غیره ندارند
آنها هیچ دسترسی به منوی شخصی (options.php) و کلیه گزینه های آن از قبیل تغییر اطلاعات شخصی ، دوستان ، رد شده ها ، یادداشت ها ، پیام ها و غیره ندارند.
آنها هیچ دسترسی به منوی پرمیوم (vip.php) و کلیه گزینه های آن از قبیل حساب پرمیوم ، خرید منابع ، لایه اوزون ، ساخا سریع ، محافظت ، استراحت و غیره ندارند.
آنها به سیاره تیمی هیچ دسترسی ندارند.
آنها میتوانند ساختمان ها ، سفینه ها ، پدافندها ، دانش ها ، ارتقا ها را انجام دهند
میتونی ؟ :20:
hadi_gamer
08-01-2010, 00:06
باشه مشکلی نیست فقط چی کار کنم؟ نیرو بسازم یا منابع ؟
حجت واست ضایعات فرستادم :10:
هادی جون هر کاری دوست داشتی بکن فقط اگه کسی حمله کرد نیروهامو بفرست سیاره دوم . کل نیروهام تو سیاره سومه .
تو سیاره اولی هم دانش ارتقاء میدم تو اون دوتا سفینه میسازم .
بازم ممنون :40::20:
راستی یادم رفت در مورد جانشین توضیح بدم !
به این صورت هستش که من در قسمت جانشین یه رمز تعریف میکنم بعد جانشین میاد با اون رمز وارد اکانت من میشه ولی محدودیت هایی رو داره .
مثلا الان هادی باید با آیدی chaghal و پسووردی که براش میفرستم وارد اکانت من میشه :)
hadi_gamer
08-01-2010, 14:16
نامرد تو به من میگی پریمیوم نخر بعد الان رفتم تو اکانتت میبینم به به آقا تا چند ماه آینده پریمیوم داره.:13:
اون نخر رو حتما چند روز قبل از اينكه خودش پريموم بخره گفت ! :دي
HoJJaT_07
08-01-2010, 18:45
TY 4 ضایعات . الان میرم منابعشون کنم . راستی توی بازار تجارت تبدیل کنم بهتره یا منابع کنم ؟
نامرد تو به من میگی پریمیوم نخر بعد الان رفتم تو اکانتت میبینم به به آقا تا چند ماه آینده پریمیوم داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ئه ! یادت نیست ! اوندفعه گفتم رفتم خریدم ! همون موقع که جایزه میداد ! پستم تو همین تاپیک هستش !
یه بار دیگه هم گفته بودم سیستم شتابش کار میکنه اگه میخواین وقتایی که جایزه میده بخرین ! 3 ماه فعال میکردی دو ماه جایزه داشت :دی
دیگه 250 تا اعتبار چیه آخه ... 3-4 تومن .
بازم اگه ناراحت شدی من معذرت میخوام :20:
اون نخر رو حتما چند روز قبل از اينكه خودش پريموم بخره گفت ! :دي
فکر کنم همینطوره :دی
ولی جدا من یادمه گفتم خریدم ... :41:
TY 4 ضایعات . الان میرم منابعشون کنم . راستی توی بازار تجارت تبدیل کنم بهتره یا منابع کنم ؟
حجت جان از 100 هزار ضایعات تقریبا 90-95 منابع میگیری حالا ببین کدوم واست بهتره .
یه نکته یادم رفته بود بگم ...
وقتی میخواین ناوگان بفرستین جنگ , همون موقع به همون مختصات تانکر و سفینه های بایافت هم بفرستین تا به سرعت هم ضایعات رو جمع کنن و هم باقیمانده باقیمانده منابع .
چاقال هنوز از اين بازي خسته نشدي ؟ :دي
چرا خسته شم ؟
هنوز کلی چیز مونده که تو بازی بدست نیاوردم ! یعنی از این بازیهایی نیستش که دو هفته بازی کنی به همه چیز برسی و کل بازی رو انجام داده باشی . بعد اگر هم همه چیز رو تا آخر بسازی و ارتقاء بدی هنوز 2 تا نژاد دیگه هستش که هیچی ازشون نمیدونی :دی
در کل بازی قشنگیه فقط محدودیت هاش خیلی زیاده و نمیشه خوب گروهی بازی کرد بخاطر همین خیلی ها انفرادی کار میکنن .
عجب راه های خوبی پیشنهاد میدیا ... :دی
اگه کیهان(ورد) بعدی بیاد بازی خیلی جالبتر میشه ! دیگه اون عقده ای های رنک 1 تا 10 نیستن که ملت رو اذیت و آزار کنن :27:
تو هم اشتباه کردی بازی رو ول کردی ! هادی الان داره خودشو سریع میکشه بالا ! سفینه که داره چندتا جنگ انجام بده رسیده به صفحه اول .
همین بچه های پی سی تعدامون زیاده راحت میتونیم با هم کار کنیم .
هادی این رو کلیر کردم ! سیاره دوم و سومش هم منابع خوب داره برای فارم کردن هم پدافند داره میتونی امتیاز نبرد بگیری :10:
این رو هم با کمک تیم آلفا پنجشنبه کلیر کرده بودم . واسه منابع خوبه .
HoJJaT_07
09-01-2010, 11:40
من بیشترشونو گاز کردم چون منبع گازم کمه :دی حالم ندارم لول آپ کنم . اما دیگه با معدن کار نمیکنم کم آوردم به یه بنده خدا که روزی 50 هزار از هر کدوم در میاره حمله میکنم ! لوول
lol خوب حال میکنیا ! تازه میخواستم ضایعات بفرستم پشیمون شدم :دی
دوستان من كد جايزم يادم رفته؟!!!!!!!!
چه طوري ميتونم اونو ببينم يا عوضش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينم ميشه بگيد كه چه جوري با يه مهاجر ميتونم يه سياره رو شبيه سازي كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوستان
دوستان من كد جايزم يادم رفته؟!!!!!!!!
چه طوري ميتونم اونو ببينم يا عوضش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد جایزه دیگه چیه ؟! :18:
اينم ميشه بگيد كه چه جوري با يه مهاجر ميتونم يه سياره رو شبيه سازي كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوستان
منظورت "مقیم" ه ؟
برای شبیه سازی سیاره از ماموریت ها "کلونی" رو انتخاب کن . بعد مختصات جایی که میخوای ساخته بشه رو بده .
danial_848
09-01-2010, 17:22
کدجایزه که فقط ماله ثبت نامه
من دریکی از مراحل مشاور موندم که میگه باید سفینه ساخته بشه که 1000تا جا اشغال کنه در بخش ذخیره سازی یا یه همچین چیزی. منظورش اینه که بخش پناهگاه سفینه هام باید تا هزار پر بشه؟ اخه خیلی سفینه میخواد؟
بله باید داخل آشیانه 1000 سفینه باشه .
Bill Gates
09-01-2010, 18:42
آقا این سیستمش پدرم رو دراورد به هرکی میرم حمله کنم یا گیر میده آسونه یا ... چه کنیم این رو؟
آقا این سیستمش پدرم رو دراورد به هرکی میرم حمله کنم یا گیر میده آسونه یا ... چه کنیم این رو؟
اگه فهمیدی به منم بگو :31:
در کل بر اساس اختلاف امتیاز منابعه . مثلا الان من 43K امتیاز منابع دارم میتونم با 23K امتیاز منابع بجنگم !
از این پایینتر تست کردم نشد ! فکر کنم تقریبا نصف امتیاز منابعت رو باید داشته باشه .
بهترین کار استفاده از رنکینگه . برو به یه صفحه قبل و بعد خودت تارگت انتخاب کن .
این یه فرمول خاضی داره بالاخره پیداش میکنم شایدم تو هلپ نوشته باشه !!
هادی یه کلونی سریع بفرست سیاره سومت برای اشتراک گذاری تکنولوژی!!
اوزون : 14920
حداکثر اوزون : 15000
اوزون روزانه از دست رفته : 1830
بدست آوری اوزون روزانه : 1750
تو که اکولوژیتو 10 کردی چرا اینجا نفرستادی !
danial_848
09-01-2010, 19:27
بــــه بیلی D:
بچه ها یکی دو صفحه قبل چندتا خوراک واسه فارم گذاشتن رو اونا تست کن :31:
درود بر دوستان!
بچه ها به کدوم اتحاد برم خوبه؟
امتیازاتم طرفای 3500 هستن
نیروی نظامیم هم فک کنم خوب باشه
اسم اکانتم اونجا:
wolverine
یا حق
hadi_gamer
09-01-2010, 20:45
هادی یه کلونی سریع بفرست سیاره سومت برای اشتراک گذاری تکنولوژی!!
اوزون : 14920
حداکثر اوزون : 15000
اوزون روزانه از دست رفته : 1830
بدست آوری اوزون روزانه : 1750
تو که اکولوژیتو 10 کردی چرا اینجا نفرستادی !
چی داری میگی؟متوجه نمیشم. سیاره من رو از کجا میدونی؟ اکولوژی من رو از کجا میدونی؟
من که سیتر تعریف نکردم:18:
hadi_gamer
09-01-2010, 20:48
بله باید داخل آشیانه 1000 سفینه باشه .
راستی من سمبل این ماموریت رو پیدا نمیکنم.کجاست؟
hadi_gamer
09-01-2010, 21:03
هادی این رو کلیر کردم ! سیاره دوم و سومش هم منابع خوب داره برای فارم کردن هم پدافند داره میتونی امتیاز نبرد بگیری :10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو هم با کمک تیم آلفا پنجشنبه کلیر کرده بودم . واسه منابع خوبه .
دمت گرم دارم بهش حمله میکنم :46:
درود بر دوستان!
بچه ها به کدوم اتحاد برم خوبه؟
امتیازاتم طرفای 3500 هستن
نیروی نظامیم هم فک کنم خوب باشه
اسم اکانتم اونجا:
wolverine
یا حق
سلام رفیق . خوش اومدی .
دعوتنامه اتحاد برات ارسال میشه . فقط جون من خفن کار کن که خودم ضمانت کردم :27:
چی داری میگی؟متوجه نمیشم. سیاره من رو از کجا میدونی؟ اکولوژی من رو از کجا میدونی؟
من که سیتر تعریف نکردم:18:
میبینم که 2 تا نابودگر و 1 بمب افکن تو صف ساخت سیاره اولته :27::21:
این قابلیت ها رو وزیر امور داخلی داشته بید . امار ثانیه به صانیه رو دارم :8:
ولی خدایی سخته باید حواسم به همه باشه !
حالا این یکیو ببین ! داش ایرج خودمونه ...
راستی من سمبل این ماموریت رو پیدا نمیکنم.کجاست؟
اینجاست
انجامش بدی ژنرال میشی :10:
دمت گرم دارم بهش حمله میکنم :46:
قربونت :11:
hadi_gamer
09-01-2010, 23:17
میبینم که 2 تا نابودگر و 1 بمب افکن تو صف ساخت سیاره اولته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قابلیت ها رو وزیر امور داخلی داشته بید . امار ثانیه به صانیه رو دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خدایی سخته باید حواسم به همه باشه !
حالا این یکیو ببین ! داش ایرج خودمونه ...
ایول چه قابلیت باحالی.
این ایرج چرا اینقدر رزم ناو ساخته.رزم ناو اصلا به درد نمیخوره.من که فقط 3 نوع نیروی هجومی میسازم.
رزم ناو جنگی-بمب افکن-نابودگر.
از یه لحاظ خوبه از یه لحاظ بد !
مجموع دمیجی که این تعداد میزنه نسبت به منابعی که هزینه میکنی ارزونتر در میاد تا ناو جنگی (البته مطمئن نیستم) . بعد نوع سلاح اینا یون ه و هزینه ارتقاء یون خیلی کمتره . و اسلحه یون دمیج بیشتری روی گاردین و ربات محافظ داره تا پلاسما . از اون طرف در صورتی که گارد های خودت تموم شه تو یه راند هر چی رزم ناو داری تبدیل به ضایعات میشه :27:
با مشکل کمبود گاز مواجه شدم شدید ! یه حمله میکنی 70-80 هزارتا گاز میخوره بعد طرف جاخالی هم میده :41:
hadi_gamer
09-01-2010, 23:52
خودت که فقط جالوت میسازی !!!
خب من تازه فهمیدم :دی
جالوت هم با اینکه دو برابر ناو جنگی دمیج میزنه فقط 40 هزارتا از ربات محافظ (گاردین) کمتر جون داره !! خیلی خفنه !
تازه من پلاسما رو 9 کردم . از الان دیگه نمیسازم فقط ناو جنگی و دانش یون .
hadi_gamer
10-01-2010, 00:05
40 دقیقه نیروهام میرسه بهش دیگه میترکونم.علی فقط گزارش رو داشته باش ساعت 12:45 دقیقه گزارش رو میذارم.
طرف میل زده میگه میخوام بیام تو اتحاد بهم حمله نکن.:27::21:
منم با بی رحمی تمام میل رو خوندم و از بازی خارج شدم :21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسی حال کردیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو مشخصاتت دیدم سفینه نداری شک کردم فرستادی یکیو داری نفله میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبیه سازی کردی ببینی چقدر امتیاز جنگ میگیری ؟
hadi_gamer
10-01-2010, 00:46
خوب همونطور که قول داده بودم ترکوندمش.فقط امتیاز جنگ رو داشته باش.
ایول . میبینم که از روش رد شدی :27:
طرف دیگه شد سیاره چهارم ما . منبع ریسورس و ضایعات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HoJJaT_07
10-01-2010, 09:28
این ریپورتو ببینید اولین جنگ . جالبه این پدافندا چه غلطی میکنند ؟ یدونه سفینه هم نزدند . ولی خب خوب امتیاز جنگ داد . حالا این سمبل از کجا میاد :
فرمانده، شما قبلا رتبه یندی را دیده اید و احتمالا توجه کرده اید که چندین گونه امتیاز وجود دارد - امتیاز کلی ، امتیاز منابع و امتیاز جنگ . امتیاز منابع برای مقدار منابع استفاده شده داده میشوند. با پیروزی در جنگ ها با ناوگانها یا پدافند دیگران شما امتیاز جنگ کسب خواهید کرد. در یکی از آنها شرکت کنید و شما سمبل برای کامل کردن این مأموریت دریافت خواهید کرد.
HoJJaT_07
10-01-2010, 09:31
راستی چاقال از گاردین به عنوان تانک استفاده میشه ؟
یعنی ما توی ورلد آف وارکرفت یدونه تانک واریور با کلی جون میفرستیم زیر باس بقیه بهش جون میدادن (هیل میکردن) گاردینم همونه ؟ توی این جنگ هادی دیدم فقط گاردین ها مردن . اگه اینطوریه که خیلی خوبه یعنی دشمن میتونه فقط به گاردین حمله کنه در عوض ما هم اونا رو با ناو های دیگه میزنیم
من برم بسازم گاردین پس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین ریپورتو ببینید اولین جنگ . جالبه این پدافندا چه غلطی میکنند ؟ یدونه سفینه هم نزدند . ولی خب خوب امتیاز جنگ داد . حالا این سمبل از کجا میاد :
خیلی خوبه :10:
پدافند های طرف از این لول 1 ها بود . روش نگه دار میزان "حمله" رو نوشته .
سمبل این ماموریت هم فکر کنم تو رتبه بندی باشه . مطمئن نیستم .
راستی چاقال از گاردین به عنوان تانک استفاده میشه ؟
یعنی ما توی ورلد آف وارکرفت یدونه تانک واریور با کلی جون میفرستیم زیر باس بقیه بهش جون میدادن (هیل میکردن) گاردینم همونه ؟ توی این جنگ هادی دیدم فقط گاردین ها مردن . اگه اینطوریه که خیلی خوبه یعنی دشمن میتونه فقط به گاردین حمله کنه در عوض ما هم اونا رو با ناو های دیگه میزنیم
من برم بسازم گاردین پس
بله همون تانکه خودمونه :31:
یعنی واقعا هم همینطوره ها ! دیدی تانک زیر باس میمیره بقیه یه ضرب میشن ؟! اینجا هم همینه گارد ها بمیرن دیگه چیزی واست نمیمونه :27:
توی حنگهای فرسایشی خیلی کاربرد داره . مثلا یکی کلی نیرو داره . باید چند نفری بهش حمله کرد حالا چطوری ؟
نفر اول با کلی گارد میره جلو . تا راند 12 یه سری از گاردهای مدافع رو میزنه یه سری از خودش هم میمیرن ولی هیچ کدوم تموم نمیکنن . حالا نفر بعدی با اختلاف چند دقیقه میرسه و اینم همین کار رو میکنه . تا جایی که گارهای طرف تموم شه .
ای بابا ملت هم که فقط بلدن جاخالی بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیطونه میگه نصف شب از خواب و زندگی بزنیم بریم عملیات شهادت طلبانه حالشونو بگیریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HoJJaT_07
10-01-2010, 10:53
فرمانده ، تا کنون شما سیاره خود را به خوبی گسترش داده اید، اما باید به همین صورت نیز ادامه پیدا کند. زمانی که شما به امتتیاز کلی 1000 می رسید قادر خواهید بود تا سمبل برای کامل کردن این مأموریت را دریافت کنید.
میگم امتیاز کل چطوری میره بالا ؟ :دی
سلام رفیق . خوش اومدی .
دعوتنامه اتحاد برات ارسال میشه . فقط جون من خفن کار کن که خودم ضمانت کردم :27:
میشه اسم اتحاد رو بگید؟
امتیازم الان شده 4500.
(تا سه روز دیگه نمیتونم برم تو قبیله ای چون همین پریروز از اتحاد خودمون اومدم بیرون)
یا حق
دوستان ميشه يكم درباره ي گزينه هايه بازي توضيح بدين؟
مثلا بهره كشي و سفينه ي راهزنو و اشتراك تكنولوژي........
آخه من فعلا يكم نووبم!!!!!
:35:
میگم امتیاز کل چطوری میره بالا ؟ :دی
امتیاز منابع تقسیم بر 3 + امتیاز نبرد = امتیاز کل
میشه اسم اتحاد رو بگید؟
امتیازم الان شده 4500.
(تا سه روز دیگه نمیتونم برم تو قبیله ای چون همین پریروز از اتحاد خودمون اومدم بیرون)
یا حق
◙♀ Persia Galaxy ♀◙
دوستان ميشه يكم درباره ي گزينه هايه بازي توضيح بدين؟
مثلا بهره كشي و سفينه ي راهزنو و اشتراك تكنولوژي........
آخه من فعلا يكم نووبم!!!!!
:35:
بهره کشی همون جمع آوری ضایعات هستش ولی از ستاره ها .
توی راهزنی 1/4 منابع رو بدون جنگ میشه غارت کرد . البته اگر طرف مقابل ناو و یه سری سفینه های مخصوص راهزنی رو داشته باشه یه جنگی بین همین سفینه ها ایجاد میشه .
اشتراک گذاری هم بوسیله سفینه کلونی یا مقیم انجام میشه . یهنی شما هر چی دانش ارتقاء دادین میتونین با کلونی بفرستین سیاره های دیگه خودتون .
بهره کشی همون جمع آوری ضایعات هستش ولی از ستاره ها .
توی راهزنی 1/4 منابع رو بدون جنگ میشه غارت کرد . البته اگر طرف مقابل ناو و یه سری سفینه های مخصوص راهزنی رو داشته باشه یه جنگی بین همین سفینه ها ایجاد میشه .
اشتراک گذاری هم بوسیله سفینه کلونی یا مقیم انجام میشه . یهنی شما هر چی دانش ارتقاء دادین میتونین با کلونی بفرستین سیاره های دیگه خودتون .
پايگاه و پشتيبان خورشيد چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شدم کتابچه راهنما :27:
از طریق پایگاه میتونی سفینه هاتو بفرستی تو سیاره های خودت یعنی جا به جا کنی .
اگر هم به خورشید حمله کنن میتونی از طریق شتیبان خورشید ازش دفاع کنی .
شدم کتابچه راهنما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه ميفهمي من چي ميكشيدم
فارم خودمو ميدادم بهت فارم كني :دي
تا اونجایی که من یادمه من کلیر میکردم بعد تو نوبل میکردی ! (به زور ازم میگرفتی) :41: :27:
چاقال به نيمه ي پر ليوان نگاه كني ميبيني كه من براي اين روستاهارو ميگرفتم چون تو نوبل من نداشتي منم نگران بودم كه نيرو بسازن و به تو حمله كنن براي همين نوبل ميكردم :دي
در کل من و تو نداره . دوران خوبی بود بادش بخیر :10:
آخرشم تونستی رنک یک شی یا نه ؟ (تا یه رقمی که رفته بودی بقیشو یادم نیستش دیگه)
آخ به یکی حمله کردم اگه تا یه ساعت دیگه جاخالی نده 5-6 هزارتا امتیاز رو شاخشه . البته کلی گارد از دست میدم ولی ارزش داره :8:
از : Space King
سلام
به اعضای اتحاد aghil حمله نکن اگه حمله کردی زود برگردون چون فرماندشون و جانشینش رفیق منن
چیز تو این اتحاد ! مثل خر داریم کار میکنیم . کمکمون که نمیکنن هیچی جلومونو هم میگیرین ! 5-6 هزارتا امتیاز نبرد پرید کلی منابع هم از دست دادم .
من جات بودم يه خيانت دو طرفه ميكردم كلي بخنديم !
طرف از ترسش جاخالی داده بود . منم دست پیش گرفتم نیروها رو نرسیده برگردوندم تا بهانه داشته باشم غر بزنم .
جالب اینجاست حالا طرف رو گذاشته تو لیست اتحاد چون رفیقشه ! :18:
ما اینجا وزیر دسته خر هستیم که هیچ اینهمه نظر سنجی راه انداختیم کدوم اتحاد پیمان ببندیم . یعنی اعضا هم دسته تشریف دارن :27:
mehdi.kr
10-01-2010, 17:02
سلام
آقا این بازی چند وقته که را افتاده منظورم اینه که ارزش ثبت نام کردن داره یا وایسم سرور بعدی بیاد؟؟
یه سوال دیگه: آخر بازی چی میشه؟؟
سلام .
همچین دیر هم نیست . میشه برای یادگیری شروع کرد . تازه کلی تارگت هم الان هست که اوایل نبود .
این نوع بازی ها آخر نداره و مدام در حال پیشرفت و پسرفتی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.