مشاهده نسخه کامل
: مشکل جدید---فوری فوری--کمک کمک کمک
mehr1362
29-11-2009, 02:54
سلام.من سیستم رو اسمبل کردم و اتصالات رو چک کردم و بعدش :
سیستم رو زدم به برق و روشن کردم...هیچ مشکلی نبود..وارد تنظیمات بایوس شدم و دمای سی پی یو رو چک کردم که نرمال بود...بعد گزینه ای که اگر سی پی یو دماش به 60 برسه بوق بزنه رو فعال کردم و بعد که مطمئن شدم مشکلی نیست رفتم سراغ نصب ویندوز...
ویندوز اکس پی رو که نصب میکردم بعد از اینکه سیستم یکبار ریست میشه و به مرحله ای میرسه که 5 تا دایره سمت چپ هست و به ترتیب تیک سبز میخورن...یدفعه شروع کد به زدن بوق ممتد ..دیدددددددددددددددددددددد
ترسیدم و سیم برق رو کشیدم بیرون...در اتاق رو باز کردم ...بعد از 5 دقیقه دوباره به برق زدم و ادامه ویندوز رو نصب کردم...بعد یه نیم ساعت روی ویندوز کار میکردم و چک میکردم که مشکلی نبود....سیستم رو خاموش کردم..
بعد 2 ساعت برگشتم سراغ سیستم و روشنش کردم...باز مشکلی نبود...وارد تنظیمات بایوس شدم و دمای سی پی یو رو چک کردم...بعد از 10 دقیقه از 42 بیشتر نشد....
در همون قسمت گزینه power fan fail warning vرو فعال کردم و با f10 ذخیره کردم و خارج شدم.......
مشکل از اینجا شروع شد....شروع کرد به بوق ممتد زدن....
سیم برق رو کشیدم و اینبار در حالی که بوق میزد سریع وارد تنظیمات بایوس شدم و این گزینه ای که گفتم رو عیر فعال کردم...ولی سیستم باز بوق ممتد میزنه....
دو بار دیگه سیم برق رو کشیده و باز امتحان کردم...فایده ای نداره بوق میزنه...
من هم ترسیدم و بیخیال شدم...الان هم با سیستم قبلیم دارم پست میزنم....
تمامی اتصالات رو درست زدم....فن سی پی یو هم کار میکنه....همه فن ها کار میکنن...
مشکل چیه و چکار کنم؟
من تنظیمات دیگه بایوس رو اصلا دست نزدم .....منتظرم:41:
mojtabaalemi
29-11-2009, 11:48
چی بود حالا ؟
mehr1362
29-11-2009, 16:07
سلام.دیشب 1 ساعت تایپ کردم و خیلی سوال پرسیدم که ارسال نشد و به خاطر مرورگر مضخرف...حالا اپرا رو نصب کردم و سوالم رو میپرسم...
من اون گزینه power fan fail warning رو که فعال میکنم بوق ممتد میزنه...دیشب هم فکر کردم غیر فعال شده ولی دوباره که وارد بایوس شدم دیدم از بس هول کرده بودم چیز دیگه ای رو عوض کرده بودم...
سوالات :
1.چرا گزینه power fan fail warning رو که فعال میکنم بوق ممتد میزنه؟
فن پاور که کار میکنه و نو خریدوش..پاور گرین مدل 535 A
این گزینه اصلا مربوط به پاوری میشه؟منظور اینکه همون پاوری که من میشناسم و میگیم مثلا پاور 480 وات...535 وات و....
یا نه این گزینه مال چیز دیگه ای هست و چون فنش در سیستم نصب نیست بوق میزنه؟
2.با نرم افزار pc wizard 2009 وقتی دمای سی پی یو و پاور و مادربرد رو میبینم....
دمای پاور رو 78 نشون میده...این برای پاور گرین طبیعی هست؟یا مشکلی داره؟
در حالی که همین نرم افزار دمای سی پی یو رو در اتاق گرم 31 نشون میده و بایوس خود سیستم 42 نشون میده....
3.هارد من 500 گیگ سامسونگ هست که مدام کرت کرت میکنه...صدا میده...یعنی مثلا 3 ثانیه صدا میده و یک مکث و دوباره صدا میده...وقتی ویندوز نصب میکردم که خیلی صدا میکرد....البته در کیس هم باز هست..
طبیعی هست؟
و آیا از پشت یا رو بستن هارد داخل کیس فرقی داره؟من طوری بستم که سطح فلزی روش به سمت بالا هست.
4. وقتی سیستم رو روشن یا ریست میکنم در آخرین خط این پیام رو تایپ میکنه...در همون صفحه سیاه اول.. :
amd data change update new data to dmi !
آخرین این عبارت هم علامت تعجب میزنه....
مشکلی هست؟و این پیام چی میگه؟
5.از کجای سیستم نسخه بایوس مادربوردم رو میتونم ببینم؟
6. چه طوری بفهمم که سی پی یو من توان واقعی خودش رو داره یا نه؟به خاطر آپدیت بایوس میگم که اگر مجبور باشم آپدیت کنم.
سی پی یو من 620 هست.
فعلا اینارو بگید ...بازم سوال بود که یادم رفته...ممنون
mehr1362
29-11-2009, 16:15
الان در اتاق رو باز کردم...باد سرد داره میخوره به کیس در باز...خودم که یخ زدم....
دمای سی پی یو از 34 درجه کاهش پیدا کرد به 29 درجه...دمای مین هم حدود 10 درجه کم شد...
ولی دمای پاور رو همون 78 نشون میده....
چرا اینطوری هست؟
mehr1362
29-11-2009, 16:17
حالا بعد از 10 دقیقه :
دمای سی پی یو شد 26 و دمای پاور فقط 1 درجه کم شد....
soroush20
29-11-2009, 16:45
برق خونتون مشکل نداره؟یا نداشته؟
منظورم افت ولتاژ هست.
این ممکنه که به مینت جزئی آسیب برسونه وبعد باعث بالا رفتن حرارت بشه.
ess_1362
29-11-2009, 19:23
سلام.دیشب 1 ساعت تایپ کردم و خیلی سوال پرسیدم که ارسال نشد و به خاطر مرورگر مضخرف...حالا اپرا رو نصب کردم و سوالم رو میپرسم...
من اون گزینه power fan fail warning رو که فعال میکنم بوق ممتد میزنه...دیشب هم فکر کردم غیر فعال شده ولی دوباره که وارد بایوس شدم دیدم از بس هول کرده بودم چیز دیگه ای رو عوض کرده بودم...
سوالات :
1.چرا گزینه power fan fail warning رو که فعال میکنم بوق ممتد میزنه؟
فن پاور که کار میکنه و نو خریدوش..پاور گرین مدل 535 A
این گزینه اصلا مربوط به پاوری میشه؟منظور اینکه همون پاوری که من میشناسم و میگیم مثلا پاور 480 وات...535 وات و....
یا نه این گزینه مال چیز دیگه ای هست و چون فنش در سیستم نصب نیست بوق میزنه؟
2.با نرم افزار pc wizard 2009 وقتی دمای سی پی یو و پاور و مادربرد رو میبینم....
دمای پاور رو 78 نشون میده...این برای پاور گرین طبیعی هست؟یا مشکلی داره؟
در حالی که همین نرم افزار دمای سی پی یو رو در اتاق گرم 31 نشون میده و بایوس خود سیستم 42 نشون میده....
3.هارد من 500 گیگ سامسونگ هست که مدام کرت کرت میکنه...صدا میده...یعنی مثلا 3 ثانیه صدا میده و یک مکث و دوباره صدا میده...وقتی ویندوز نصب میکردم که خیلی صدا میکرد....البته در کیس هم باز هست..
طبیعی هست؟
و آیا از پشت یا رو بستن هارد داخل کیس فرقی داره؟من طوری بستم که سطح فلزی روش به سمت بالا هست.
4. وقتی سیستم رو روشن یا ریست میکنم در آخرین خط این پیام رو تایپ میکنه...در همون صفحه سیاه اول.. :
amd data change update new data to dmi !
آخرین این عبارت هم علامت تعجب میزنه....
مشکلی هست؟و این پیام چی میگه؟
5.از کجای سیستم نسخه بایوس مادربوردم رو میتونم ببینم؟
6. چه طوری بفهمم که سی پی یو من توان واقعی خودش رو داره یا نه؟به خاطر آپدیت بایوس میگم که اگر مجبور باشم آپدیت کنم.
سی پی یو من 620 هست.
فعلا اینارو بگید ...بازم سوال بود که یادم رفته...ممنون
1- شما اون گزینه را غیر فعال کن چون ربطی به فن پاور نداره و برای یک سری پاورهای خاص هست
2-شما 42 درجه را برای سی پی یو قبول داشته باش. در مورد پاور هم دماش طبیعی هست و مشکلی پیش نمی آد
3-در مورد هارد احتمالا طبیعی هست ولی شما حتما درایورهای مادربرد را نصب کنید هارد را هم درست درون کیس نصب کردین و نگران نباشید
4-نه احتمالا مشکلی نیست ولی می تونید بایاس را آپدیت کنید
5-توی خود بایاس نوشته همچنین وقتی سیستم را روشن می کنید قبل از بوت شدن نسخه بایاس را می نویسه
6-شما نرم افزار CPU-Z را دانلود و نصب کنید مشخصات سیستم و .... می نویسه
mehr1362
29-11-2009, 19:26
برق خونتون مشکل نداره؟یا نداشته؟
منظورم افت ولتاژ هست.
این ممکنه که به مینت جزئی آسیب برسونه وبعد باعث بالا رفتن حرارت بشه.
منظورتون چی هست؟میخواهید بگید مین مشکل داره؟
اونی که گفتم دمای مین نبود که...دمای پاور رو گفتم...
دوستان منتظر یاری شما هستم....
در ضمن سیستم قبلی من که خیلی قدیمی هست و پاورش با خد کیس هست و مارک mec...دماش از 55 بیشتر نمیشد
mehr1362
29-11-2009, 19:28
الان در اتاق گرم :
Processor Temperature : 29 °C
Mainboard Temperature : 40 °C
Power/Aux Temperature : 78 °C
mehr1362
29-11-2009, 19:31
1- شما اون گزینه را غیر فعال کن چون ربطی به فن پاور نداره و برای یک سری پاورهای خاص هست
2-شما 42 درجه را برای سی پی یو قبول داشته باش. در مورد پاور هم دماش طبیعی هست و مشکلی پیش نمی آد
3-در مورد هارد احتمالا طبیعی هست ولی شما حتما درایورهای مادربرد را نصب کنید هارد را هم درست درون کیس نصب کردین و نگران نباشید
4-نه احتمالا مشکلی نیست ولی می تونید بایاس را آپدیت کنید
5-توی خود بایاس نوشته همچنین وقتی سیستم را روشن می کنید قبل از بوت شدن نسخه بایاس را می نویسه
6-شما نرم افزار CPU-Z را دانلود و نصب کنید مشخصات سیستم و .... می نویسه
ممنون از شما...پس میگید دمای پاور که 78 درجه هست طبیعی هست؟
چون پاور سیستم قبلی من که خیلی هم قدیمی بود دماش از 55 بیشتر نمیشد....
خیالم راحت باشه که پاور مشکلی نداره؟
در مورد هارد هم من هنوز نه درایورهای مادربورد رو نصب کردم و نه گرافیک و نه هیچ درایوری...
یعنی نصب درایور در صدای هارد تاثیر داره؟
mehr1362
29-11-2009, 19:33
در ضمن سوال 4 من بی جواب موند...
پیامی که در آخر صفحه سیاه اول مینویسه :
amd data change update new data dm
در ضمن لینک اون نرم افزار رو هم بزارید...ممنون از راهنمایی های شما و همه دوستا که از روز اول تا الان به من کمک کردین...واقعا ممنونم
naruto_ir
29-11-2009, 20:44
78 درجه به نظر من انفجاره!!!!!!!!!!!! :18:
من یه پاور خراب داشتم دماش به این حد نمی رسید !!!!!!!!!! :31:
اینم از لینک CPU-Z:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehr1362
30-11-2009, 02:18
سلام.بالاخره من نفهمیدم...این پاور مشکل داره یا نه؟هر کسی یه چیزی میگه....
امروز باز موقع نصب ویندوز بوق ممتد زد که سیستم رو از برق کشیدم بیرون...
2 روز قبل هم اینطوری شد....مشکا از این قرار هست که :
هنگام نصب ویندوز ...بعد از مرحله ای که نوار زرد رنگ میاد و فایل ها کپی میشن...مرحله بعدش که سمت چپ 5 تا دایره هست که به ترتیب تیک میخورن...به اینجا که میرسه سیستم بوق ممتد میزنه...
مشکل چیه یعنی؟
mehr1362
30-11-2009, 02:36
من وقتی دستم رو روی پاور میزارم خنک خنک هست...باد سرد هم از پشتش خارج میشه...
شاید این نرم افزار دماها رو درست نشون نمیده...نرم افزاری برای این کار معرفی میکنید؟
ess_1362
30-11-2009, 13:25
شما اون نرم افزار را بی خیال شو چون هیچ سی پی یو دارای دمای 29 درجه نیست حتی با خنک کننده آبی هم دما کمتر از 30 درجه نمی آد
شما دقت کن ببین دقیقا موقع ارور دادن چه پیغامی به شما میده
درضمن اگه شما WIN XP 32BIT نصب می کنی و این پیغام را میده و بیشتر از 3گیگ رم داری یکی از ماژول ها را خارج کن و دوباره امتحان کن
اینجور که معلوم هست شما هنوز موفق به نصب سیستم عامل نشدی
mehr1362
30-11-2009, 14:30
شما اون نرم افزار را بی خیال شو چون هیچ سی پی یو دارای دمای 29 درجه نیست حتی با خنک کننده آبی هم دما کمتر از 30 درجه نمی آد
شما دقت کن ببین دقیقا موقع ارور دادن چه پیغامی به شما میده
درضمن اگه شما WIN XP 32BIT نصب می کنی و این پیغام را میده و بیشتر از 3گیگ رم داری یکی از ماژول ها را خارج کن و دوباره امتحان کن
اینجور که معلوم هست شما هنوز موفق به نصب سیستم عامل نشدی
سلام.دوست خوبم..موقعی که ویندوز نصب میکنم که اروری نمیده که بشه یادداشت کرد یا دید...
فقط بوق میزنه.اول 2 تا بوق کوتاه میزنه و از بوق سوم به صورت ممتد هست.اینطوری...
دید....دید.....دییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییید
من هم بیشتر از 2 گیگ رم ندارم.
رم 2 گیگ سوپر تالنت با باس 1333
ess_1362
30-11-2009, 21:36
شما در ابتدا تنظیمات بایاس را بصورت DEFAULT قرار بده
اصلا هم به فکر مشکل حرارت نباش
اگه بعد از بوق زدن سیستم هنگ میکنه یا ریست میشه یک اشکالی وجود داره
mehr1362
01-12-2009, 02:39
سلام.مشکل بوق زدن حل شد.ازدمای سی پی یو بود که در حین نصب ویندوز به 60 میرسید.
فکر و ذکر من فقط دمای پاور هست.چه طوری میتونم بفهمم که درست کار میده یا نه؟
هر جایی پرسیدم جواب های متناقض دادن.نمیدونم چقدر میشه به این نرم افزار اعتماد کرد.راهی داره که من به نتیجه 100 در صد برسم؟دما رو 79 نشون میده..دمای پاور رو میگم
mehr1362
01-12-2009, 02:43
78 درجه به نظر من انفجاره!!!!!!!!!!!! :18:
من یه پاور خراب داشتم دماش به این حد نمی رسید !!!!!!!!!! :31:
اینم از لینک CPU-Z:
این حرف ها من رو به شک می اندازه..جاهای دیگه هم به نوعی گفتن.
یکی میگه پاور که سنسور نداره پس نرم افزار الکی دما رو میزنه...
یکی دیگه میگه ...
چکار کنم؟
اگر کسی پاور گرین داره...لطفا لطفا لطفا..با این نرم افزار روی سیستمش تست کنه.اگر دما رو بالا نشون داد که معلوم میشه پاور شیستم من سالم هست.
ess_1362
01-12-2009, 13:15
پاور اصولا دماش بالا هست و مشکلی نیست
در مورد سی پی یو هم نباید دماش 60 درجه باشه!!!!!!
حالا چرا به 60 می رسه باید دید مشکل چیه و چگونه حل شده!!!
mehr1362
02-12-2009, 14:34
پاور اصولا دماش بالا هست و مشکلی نیست
در مورد سی پی یو هم نباید دماش 60 درجه باشه!!!!!!
حالا چرا به 60 می رسه باید دید مشکل چیه و چگونه حل شده!!!
سلام.دمای سی پی یو در اتاق گرم و بخاری روشن از 42 بیشتر نمیشه.یک فیلم یک و ساعت و نیمی رو هم دی وی دی کردم برای تست که در جریان تبدیل کردن دمای سی پی یو اصلا بیشتر نمیشد.
ولی موقع نصب ویندوز به 60 میرسه:19:
چرا؟ نمیدونم:13::13:
ess_1362
02-12-2009, 19:47
خوب تا 65 که جا داره
من پیشنهاد می کنم شما نرم افزار PRIME95 را با سرچ در گوگل دانلود و نصب کنید و ببینید موقع اجرای اون دما چقدر میشه
آخه فیلم DVD اصلا فشاری به سیستم نمیاره ولی این نرم افزار سیستم را تحت فشار قرار میده
مطمئنی که هیت سینک رو کاملا درست نصب کردی؟اتصالش با cpu به طور کامل برقراره؟
mehr1362
03-12-2009, 04:24
بله . اگر غیر از این بود که دما در 42 درجه ثابت نمی موند.
mehr1362
03-12-2009, 04:25
بله . اگر غیر از این بود که دما در 42 درجه ثابت نمی موند.
mehr1362
03-12-2009, 04:27
خوب تا 65 که جا داره
من پیشنهاد می کنم شما نرم افزار PRIME95 را با سرچ در گوگل دانلود و نصب کنید و ببینید موقع اجرای اون دما چقدر میشه
آخه فیلم DVD اصلا فشاری به سیستم نمیاره ولی این نرم افزار سیستم را تحت فشار قرار میده
منظورتون از جمله تا 65 جا داره چیه؟
یعنی اگه بیشتر بشه سی پی یو میسوزه؟ یا منظورتون اینه که طبیعی هست؟
mehr1362
03-12-2009, 05:25
با نرم افزاری که گفتین تست کردم.در همون گزینه سومی که روش هست اوکی میکنم و :
دمای سی پی یو رو نفهمیدم چون :
دمای مادربورد در عرض 10 ثانیه 10 درجه بیشتر میشه و دوباری که اینکارو کردم سیستم هنک کرد.
دفعه دوم که سیستم هنک کرد ریست کردم با کلید کیس که پیامی مبنی بر ارور در cmos داد و سیستم بعد از 10 ثانیه که شمارش معکوس میکرد بالا اومد.
این نرم افزار که پدر سیستم رو در میاره...
powerfulman2008
03-12-2009, 10:58
با سلام
لطفا" مشخصات سیستم رو کامل بنویس مخصوصا" توان واقعی پاور تا بشه راهنمائی کرد.
ess_1362
03-12-2009, 11:29
با نرم افزاری که گفتین تست کردم.در همون گزینه سومی که روش هست اوکی میکنم و :
دمای سی پی یو رو نفهمیدم چون :
دمای مادربورد در عرض 10 ثانیه 10 درجه بیشتر میشه و دوباری که اینکارو کردم سیستم هنک کرد.
دفعه دوم که سیستم هنک کرد ریست کردم با کلید کیس که پیامی مبنی بر ارور در cmos داد و سیستم بعد از 10 ثانیه که شمارش معکوس میکرد بالا اومد.
این نرم افزار که پدر سیستم رو در میاره...
سیستم شما مشکل عدم پایداری داره حالا از کجا؟؟ مشخص نیست
شما اول تمام تنظیمات بایاس را به حالت پیشفرض در بیارید بعد هم از درست متصل کردن خنک کننده سی پی یو مطمئن بشید
در پایان هم سعی کنید بایاس را آپدیت کنید از سایت گیگابایت
اگه سیستم مشکلی نداشته باشه با اجرای این نرم افزار دما فقط چند درجه ای بالا می ره و تازه اصلا هم هنگ نمی کنه
در ضمن دما را هم با نرم افزار CPU COOL کنترل کنید
ess_1362
03-12-2009, 12:45
حدس من اینه که مادربرد شما مشکل داره
اگه با آپدیت بایاس مشکلت حل نشد باید مادربرد را ببری گارانتی
mehr1362
03-12-2009, 16:28
سلام.اون قسمتی که افزایش دما رو در نرم افزار pc wizard نشون میداد رو یکی از دوستان میگه دمای NorthBridge هست که این نرم افزار اشتباها مادربورد میزنه.حالا مشکل چیه؟یعنی اون قسمت که گفتم در 10 ثانیه 10 درجه بیشتر میشه NorthBridge هست.
حالا با یک نرم افزار بهتر تست میکنم دماها رو.
ببینید وقتی سیستم رو روشن میکنم در آخرین خط بعد از شناسایی سخت افزارها میزنه :
amd data change update new data to dmi
آخر این عبارت هم علامت تعجب میزنه.
این پیام میگه مادربورد رو آپدیت کنم؟
mehr1362
03-12-2009, 16:46
لطفا آموزش کامل آپدیت بایوس با usb flash و از طریق Qflash رو بگید.فلاپی درایو ندارم.
mehr1362
03-12-2009, 17:24
سلام.با نرم افزار EVEREST Ultimate Edition که دوستان در فروم دیگه ای پیشنهاد دادند دماها رو تست کردم :
سی پی یو 38
مادربورد 31
هارد 31
گرافیک بین 36 تا 38 در نوسان
و اون دمای 78 رو هم معلون نشد که چی هست .چون فقط این 4 تا دما رو میزنه.
دقت این نرم افزار بالاست چون دمای سی پی یو و مادربورد رو عین خود بایوس سیستم میزنه.
من یکبار دیگه با اون prime 95 تست کردم که هون لحظه اول سیستم خودش ریست شد.
باز میگید مادربورد مشکل داره؟
ess_1362
03-12-2009, 18:17
دماهای سیستم شما کاملا نرمال هستند و هیچ ممشکلی ندارن
شما اول بایاس را آپدیت کن اگه نشد برد مشکل داره نحوه بروزرسانی بایاس ساده هست
اول روی مادربرد را نگاه می کنی و REV مادربرد را که با رنگ سفید روش نوشته می خونی
میری به سایت گیگاب بایت لینک زیر
مدل مادربرد را از طریق دو منوی وسط انتخاب میکنی و در صفحه بعد (البته اول باید REV مادربرد را که قبلا خوندی از بین دو گزینه 0 و 1 انتخاب کنی) آپدیت را دانلود می کنی
فایل آپدیت بایاس را دانلود می کنی و روی فلش ذخیره میکنی و بعد وارد SETUP بایاس میشی و در قیمت FLASH UPDATE گزینه داخل فلش را انتخاب می کنی و آپدیت میشه
به همین سادگی
mehr1362
03-12-2009, 19:23
سلام.من با نرم افزار prime 95 که تست میکردم میزاشتم روی گزینه سوم و اوکی رو میزدم که هم سی پی یو و هم رم تحت فشار قرار میگرفتن و سیستم هنگ میکرد.
ولی این دفعه گذاشتم روی گزینه اول که فقط سی پی یو زیر فشار قرار بگیره.سیستم دیگه هنک یا ریست نشد ولی :
هر دو ثانیه 1 درجه به دمای سی پی یو اضافه میشد.به طوری که در 10 ثانیه 5 درجه اضافه میشد شاید هم بیشتر.
به همین دلیل وقع نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسید و بوق هشدار میزد.
حالا مشکل این چیه؟باز به مادربود شک دارین؟
فکر میکنم وقتی سی پی یو و رم 100 درصد زیر فشار هستند هنک کردن طبیعی باشه.چون ویدوز اکس پی من روی دسکتاپ درجه های اینارو داره.مثل ویستا.و هر دو میرن روی 100 درصد.
ببخشید که سر همتون رو در میارم:10:
ess_1362
03-12-2009, 20:42
شما با آپدیت بایاس به احتمال زیاد مشکل حل میشه
افزایش دمای سی پی یو هم در این برنامه طبیعی هست چون هر 4 هسته را 100% به کار می گیره و تحت فشار میذاره
اگه برای سی پی یو هنگ نکرد پس مشکل از سی پی یو نیست(اینو قبلا هم گفتم)
شما می تونی با انتخاب یکی از گزینه ها فشار را فقط به رم بیاری که احتمالا مربوط به همین قسمت هم میشه که بدلیل عدم هماهنگی رم با مادربرد هست که با آپدیت بایاس مشکل حل میشه
mehr1362
04-12-2009, 00:06
سلام.یک سوال کلی :
من دما ها رو که با نرم افزار چک میکنم 4 تا دما بیشتر نمیده.(نرم افزار آخری)
سی پی یو--هارد--گرافیک--مادربورد
که همگی نرمال هستند.یک سیستم به غیر از این ها فقط دو قطعه اصلی دیگه داره که باید حتما باشند.
1. رم
2 پاور
و اون دمای 78 درجه که مشخص هست مال رم نیست.پاور رو هم که خیلی ها میگند سنسور نداره که...
من میخوام بدونم مادربورد غیر از 1 دما که دیگه دمای خاصی نداره؟داره؟
یک دمای کلی داره..درسته؟
اگر اینطوری باشه مادربورد مشکلی نداره غیر از ناهمخوانی با رم.
رم های سیستم سوپر تالنت هستند که هتسینک داره.
3 مدل رم 2 گیک رو خود سایت گیگا معرفی کرده که من چون تهران نیستم گیر نیاودم و خوب به اجبار اینارو خریدم.
البته کینگ مکس هم بود که من انتخابش نکردم.نمیدونم اشتباه کردم یا نه؟
حالا با همه این اوصاف شما میگی بیخیال اون 78 بشم که معلوم نیست چیه؟و با سیستم کار کنم یا باز پیگیر باشم؟
غیر از اون میمونه اون پیغام dmi که نمی دونم چرا میاد.
میدونم بیخیال این هم بشم یا نه؟به قول شما آپدیت کنم بایوس رو.
در مورد مادربورد بگم که : بعد از 3 ساعت کار کردن از برق کشیدم بیرون و دستم رو به نقاط مختلف اون گذاشتم.و جاهای فلزیش.
خنک خنک بود.انگار که اصلا کار نمیکرده.
حالا نمیدونم مادربورد مگه چند تا درجه داره؟
یک سوال دیگه : تنظیمات بایوس به صورت دیفالت هستند.غیر از هشدار سی پی یو.
من باید متناسب با قطعاتم تنطیمات بایوس رو عوض کنم ؟ یا نه همینطوری کار کنم؟
ممنون از شما که پیگیر هستی و کمکم میکنی.
mehr1362
04-12-2009, 00:23
یکی میگه اون دما یا مال mosfet ها هست یا northbridge...حالا این دو قسمت کجای مادربورد هستند و اگر یکی از اینها باشه و من بیخیال بشم و باسیستم کار کنم مشکلی پیش میاد؟
ess_1362
04-12-2009, 12:56
خوب اول تشکر از شما
اون دمای 78 درجه مال هرجا باشه مربوط به پاور رم و سی پی یو و مادربرد نیست شاید می گم شاید مربوط به گرافیک باشه
در مورد مشکل شما قبلا هم گفتم اشکال از بایاس هست شما یا خودت بایاس را آپدیت کن یا ببر نمایندگی مجانی این کار را براتون انجام میدن
در مورد عدم هماهنگی رم با مادربرد یک کار دیگه هم میشه کرد و اون اینکه زمانبندی دقیق رم را از روی ماژول بخونید و اون را بصورت دستی از درون بایاس وارد کنید (یعنی رم را از حالت اتوماتیک خارج کنید و روی مقدار دستی قرار بدید)
در مورد بی خیال شدن این مشکل هم بستگی به خود شما داره اگه موقع اجرای نرم افزار ها اذیت نکنه که مشکلی نیست ولی اگه من جای شما بودم پیگیری می کردم و بی خیال نمی شدم چون پول بابتش دادی
اون 78 درجه هم به هیچ کدام از قسمتهای مادربرد نمی خوره چون واقعا زیاد هست و برای برد غیر قابل تحمل هست و فقط شاید مربوط به گرافیک باشه که برای اون نرماله
شما وقتی سیستم روشن هست دستت را به هیتسینگ گرافیک بزن ببین دماش چقدره اگه همین حدود بود مربوط به همونه
mehr1362
04-12-2009, 16:51
خوب اول تشکر از شما
اون دمای 78 درجه مال هرجا باشه مربوط به پاور رم و سی پی یو و مادربرد نیست شاید می گم شاید مربوط به گرافیک باشه
در مورد مشکل شما قبلا هم گفتم اشکال از بایاس هست شما یا خودت بایاس را آپدیت کن یا ببر نمایندگی مجانی این کار را براتون انجام میدن
در مورد عدم هماهنگی رم با مادربرد یک کار دیگه هم میشه کرد و اون اینکه زمانبندی دقیق رم را از روی ماژول بخونید و اون را بصورت دستی از درون بایاس وارد کنید (یعنی رم را از حالت اتوماتیک خارج کنید و روی مقدار دستی قرار بدید)
در مورد بی خیال شدن این مشکل هم بستگی به خود شما داره اگه موقع اجرای نرم افزار ها اذیت نکنه که مشکلی نیست ولی اگه من جای شما بودم پیگیری می کردم و بی خیال نمی شدم چون پول بابتش دادی
اون 78 درجه هم به هیچ کدام از قسمتهای مادربرد نمی خوره چون واقعا زیاد هست و برای برد غیر قابل تحمل هست و فقط شاید مربوط به گرافیک باشه که برای اون نرماله
شما وقتی سیستم روشن هست دستت را به هیتسینگ گرافیک بزن ببین دماش چقدره اگه همین حدود بود مربوط به همونه
سلام.پس شما به یقین میگید که اون دما مال مادربورد نیست؟100 درصد ؟
فکر نکنم گرافیک باشه چون 4 تا نرم افزاری که دیدم گرافیک رو جدا و همراه با نام مدلش مینویسن که در حالت عادی بین 34 تا 38 هست ولی باز چک میکنم.
ess_1362
04-12-2009, 20:25
بله بازم میگم شما وقتی سیستم روشن هست انگشت را روی تمام هیتسینگ ها بذارید
از سی پی یو گرفته تا پل شمالی و پل جنوبی و تک تک ماسفت های اطراف سی پی یو
78 در جه خیلی زیاد هست و برای انگشت قابل تحمل نیست و سریع می تونید این قطعه را پیدا کنید
ولی من به صرف قاطع می تونم بگم که از مادربرد نیست
باز هم می گم که مشکل عدم پایداری سیستم شما با آپدیت بایاس به احتمال زیاد حل میشه
mehr1362
05-12-2009, 06:35
این عکس هارو ببینید.شاید کمک کنه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
naruto_ir
05-12-2009, 07:40
اون دمایی که شما 78 درجه دیدی سانتی گراد نبوده فارن هایت بوده البته حدس می زنم اینطور باشه :دی
ess_1362
05-12-2009, 14:06
شما با انگشت دمای تک تک قطعات را چک کن اگه این قطعه پیدا نشد دیگه لازم نیست زیاد دنبالش باشی
mehr1362
05-12-2009, 21:11
سلام.از بین اون قسمت های شمالی و جنوبی و ریف 10 تایی free choke که نزدیک سی پی یو هستند :
قسمتی که روی اون لایه آبی رنگی هست و روی اون نوشته گیگابایت از همه گرمتر بود.گرمای دو قسمت دیگه به زور حس میشد ولی گرمای اون قسمتی که گفتم و بین سی پی یو و گرافیک قرار داده به وضوح قابل لمس بود.
ولی نه طوری که دست رو بسوزونه.مثل گرمای پشت تلوزیون و یا مانیتوری که چند ساعت روشن مونده باشه.
حالا گرمای این قسمت مهم هست؟و در دراز مدت؟
چون هر چی که هست از ذات خود مادربورد هست.دما احتمال 99 درصد مال همین هست.منتظرم و ممنون
mehr1362
05-12-2009, 21:13
اون دمایی که شما 78 درجه دیدی سانتی گراد نبوده فارن هایت بوده البته حدس می زنم اینطور باشه :دی
جک نگو بچه.:31: بزار کارمون رو بکنیم.:27:
ess_1362
06-12-2009, 14:00
اون قسمت که شما می گی دماش از همه بیشتر هست پل شمالی هست که دماش عادی هست البته 79 درجه که مطمئنا نیست وگرنه انگشت شما می سوخت
در کل شما زیاد نگران اون دما نباش چون احتمالا نرم افزار اشتباهی نوشته(با سیستم هماهنگ نیست)
شما اگه سیستم واقعا کارکردش واقعا پایدار نیست بایاس را یک آپدیت کنید تا مشکل حل بشه در غیر اینصورت هم سیستم مشکلی نداره
شما صبر کن تا از چندتا از دوستان حرفه ای تر در این زمینه هم یک مشورت بگیریم تا مطمئن تر بشیم
mehr1362
06-12-2009, 16:45
اون قسمت که شما می گی دماش از همه بیشتر هست پل شمالی هست که دماش عادی هست البته 79 درجه که مطمئنا نیست وگرنه انگشت شما می سوخت
در کل شما زیاد نگران اون دما نباش چون احتمالا نرم افزار اشتباهی نوشته(با سیستم هماهنگ نیست)
شما اگه سیستم واقعا کارکردش واقعا پایدار نیست بایاس را یک آپدیت کنید تا مشکل حل بشه در غیر اینصورت هم سیستم مشکلی نداره
شما صبر کن تا از چندتا از دوستان حرفه ای تر در این زمینه هم یک مشورت بگیریم تا مطمئن تر بشیم
سلام.ممنون از شما که وقت میزارید.
دمای اون قسمت از همه بیشتر هست ولی نه طوری که دست بسوزه.میشه راحت انگشت رو روش نگه داشت.
در زمینه پایداری هم منظورتون رو نفهمیدم ولی سیستم مشکلی نداره.یعنی نه ریست میشه نه اروری نه چیزی.
تا 6 ساعت هم روشن بوده و مشکلی نبوده.
فقط میمونه اون پیام که آخرین خط مینویسه .
سیستم قبلی من اینطوری مینوشت :
verifying pool data.....update sucees
ولی این سیستم جدیدم میزنه :
verifying pool data
amd data change......update new data to dmi
ممنون از شما.
ess_1362
06-12-2009, 19:33
ناپایدار هست یعنی اینکه وقتی توی لود کامل هست ریست میشه
شما اگه با نرمافزار prime95 پیوسته 10-15 دقیقه پایدار کار کنه و ریست و ارور نده پایداره وگرنه مشکل داره
اون پیغام هم احتمالا از بایاس هست که نیاز به آپدیت داره
Kianoosh
07-12-2009, 06:46
در مورد AUX بارها توضیح دادم قبل از اینکه جای اشتباه تاپیک بزنید یه جست و جو بکنید!
من تاپیک , پست شما رو تو یه انجمن دیگه که لقب تخصصی رو هم یدک میکشه ! خوندم و اون قسمت پاور واقعا جوابهای بعضی ها خنده داره!من مجبورم کلش رو توضیح بدم OMG:
AUX=Auxiliary
ببینید هیچ سنسور استانداردی برای این تعریف نشده و بسته به چیپ و مین شما میتونه ماسفت پاور رگلاتر پردازنده و مین برد(پلهای شمالی و جنوبی + چیپست)... و یا! بدون اتصال سنسور چیپ باشه (که تو این حالت آخری اعداد اشتباه به نمایش میان)پس AUX Temp صرفا مشخص نمیشه دمای چه قطعه ای هست!
حالا وقتی روی مین شما دماهای گرافیک پردازنده هارد مین مشخص هست دیگه AUX خودکار از جریان خارج میشه در مورد پاور :اولا امکان نمایش بدون سنسور نیست پس در این مدل نمایش دما نداریم بعد اینکه اگه به مشخصاتش رجوع کنید OTP 50 درجه ثبت شده (Inside Temp)+ با وجود سیستمهای حفاظتی که در دمای غیر مجاز خودکارجریان رو قطع و پاور رو خاموش می کنن اصلا جای نگرانی نیست..
پس وقتی که AUX داره از بدون سنسور خونده میشه در نظر گرفته نمیشه یا غیر فعال میشه یکی از بهترین راهها هم مقایسه با دمای Ambient (محیط) هست پس وقتی اعدادی مثل -15 یا 125 درجه سانتی گراد به نمایش میان یعنی از I/O یه unassigned input داریم به چیپ مادربورد که طبیعتا اینها قابل توجه نیستند
پس در این مورد خیلی ساده AUX یه UTI هست(unassigned thermal input) که داره اعداد اشتباه رو می خونه اینم بگم اگه جایی گفته شده کلا این اعداد و سنسور و نرم افزار مانیتورینگ بیخودی هستند و اشتباهه و هیچ پاور نمایش نمیده و ...دیگه تخصصی بودن خودشون رو نشون دادن!شاید اول چیزی که تو موارد مشکوک دمای بالاست auxiliary power unit باشه!!
امیدوارم در این مورد دیگه مشکلی نباشه...
در ضمن دمای 80کاملا طوری هست که دست رو میسوزونه که اگه همه قطعات + پاور رو لمس کنی موقع کار کاملا مشخص هست...
مشکلی جز دمای بالای اون سنسور دارید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید تا این تاپیک منتقل بشه...
mehr1362
08-12-2009, 04:07
در مورد AUX بارها توضیح دادم قبل از اینکه جای اشتباه تاپیک بزنید یه جست و جو بکنید!
من تاپیک , پست شما رو تو یه انجمن دیگه که لقب تخصصی رو هم یدک میکشه ! خوندم و اون قسمت پاور واقعا جوابهای بعضی ها خنده داره!من مجبورم کلش رو توضیح بدم OMG:
AUX=Auxiliary
ببینید هیچ سنسور استانداردی برای این تعریف نشده و بسته به چیپ و مین شما میتونه ماسفت پاور رگلاتر پردازنده و مین برد(پلهای شمالی و جنوبی + چیپست)... و یا! بدون اتصال سنسور چیپ باشه (که تو این حالت آخری اعداد اشتباه به نمایش میان)پس AUX Temp صرفا مشخص نمیشه دمای چه قطعه ای هست!
حالا وقتی روی مین شما دماهای گرافیک پردازنده هارد مین مشخص هست دیگه AUX خودکار از جریان خارج میشه در مورد پاور :اولا امکان نمایش بدون سنسور نیست پس در این مدل نمایش دما نداریم بعد اینکه اگه به مشخصاتش رجوع کنید OTP 50 درجه ثبت شده (Inside Temp)+ با وجود سیستمهای حفاظتی که در دمای غیر مجاز خودکارجریان رو قطع و پاور رو خاموش می کنن اصلا جای نگرانی نیست..
پس وقتی که AUX داره از بدون سنسور خونده میشه در نظر گرفته نمیشه یا غیر فعال میشه یکی از بهترین راهها هم مقایسه با دمای Ambient (محیط) هست پس وقتی اعدادی مثل -15 یا 125 درجه سانتی گراد به نمایش میان یعنی از I/O یه unassigned input داریم به چیپ مادربورد که طبیعتا اینها قابل توجه نیستند
پس در این مورد خیلی ساده AUX یه UTI هست(unassigned thermal input) که داره اعداد اشتباه رو می خونه اینم بگم اگه جایی گفته شده کلا این اعداد و سنسور و نرم افزار مانیتورینگ بیخودی هستند و اشتباهه و هیچ پاور نمایش نمیده و ...دیگه تخصصی بودن خودشون رو نشون دادن!شاید اول چیزی که تو موارد مشکوک دمای بالاست auxiliary power unit باشه!!
امیدوارم در این مورد دیگه مشکلی نباشه...
در ضمن دمای 80کاملا طوری هست که دست رو میسوزونه که اگه همه قطعات + پاور رو لمس کنی موقع کار کاملا مشخص هست...
مشکلی جز دمای بالای اون سنسور دارید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید تا این تاپیک منتقل بشه...
سلام.در مورد اون فروم : یه مشت بچه عق...جمع شدن اونجا که هیچی بارشون نیست.
و همشون اگر چند تا سوال کنی شروع میکنن به توهین کردن.
4 تا عکس گذاشته بودم آخر کار چون سر در نمی آوردن شروع کردن به توهین کردن به شعور آدم.
من هم بیخیال اون دما شدم.من تمام قطعات رو و خریدم و خودم بستم پس به قطعات یا خودم شک ندارم.
حالا شما میگی مشکلی نیست درسته؟
من یک مشکل دیگه دارم که در اون سایتی که گفتی چون جواب نداشتن به مارک رم من گیر دادن.این مشکل :
.من به تازگی یک سیستم رو اسمبل کردم و بعد از روشن کردن سیستم و یا بهتر بگم بوت شدن سیستم در همون صفحه سیاه اول با پیغام زیر مواجه میشم :
verifying pool data
AMD Data change.....update new data to dmi
در صورتی که اگر مشکل نباشه باید بنویسه :
verifynig pool data.....update succes
چند جا این سوال رو کردم ولی کسی نبوده که ک مک موثری بکنه.
سیستم من :
مادربورد gigabyte 770t-ud3p
'گرافیک 4670
سی پی یو اتلون 620
رم 2 گیگ سوپر تالنت
هارد 500 گیگ سامسونگ
حالا شما ببین مشکل چیه؟من با سیستم که کار میکنم مشکلی نداره.ولی خوب اون پیام رو نمیدونم بیخیالش بشم یا نه؟یک هفته هست که دارم میپرسم ولی به جواب نرسیدم.
Kianoosh
08-12-2009, 17:16
سلام.در مورد اون فروم : یه مشت بچه عق...جمع شدن اونجا که هیچی بارشون نیست.
و همشون اگر چند تا سوال کنی شروع میکنن به توهین کردن.
4 تا عکس گذاشته بودم آخر کار چون سر در نمی آوردن شروع کردن به توهین کردن به شعور آدم.
من هم بیخیال اون دما شدم.من تمام قطعات رو و خریدم و خودم بستم پس به قطعات یا خودم شک ندارم.
حالا شما میگی مشکلی نیست درسته؟
من یک مشکل دیگه دارم که در اون سایتی که گفتی چون جواب نداشتن به مارک رم من گیر دادن.این مشکل :
.من به تازگی یک سیستم رو اسمبل کردم و بعد از روشن کردن سیستم و یا بهتر بگم بوت شدن سیستم در همون صفحه سیاه اول با پیغام زیر مواجه میشم :
verifying pool data
AMD Data change.....update new data to dmi
در صورتی که اگر مشکل نباشه باید بنویسه :
verifynig pool data.....update succes
چند جا این سوال رو کردم ولی کسی نبوده که ک مک موثری بکنه.
سیستم من :
مادربورد gigabyte 770t-ud3p
'گرافیک 4670
سی پی یو اتلون 620
رم 2 گیگ سوپر تالنت
هارد 500 گیگ سامسونگ
حالا شما ببین مشکل چیه؟من با سیستم که کار میکنم مشکلی نداره.ولی خوب اون پیام رو نمیدونم بیخیالش بشم یا نه؟یک هفته هست که دارم میپرسم ولی به جواب نرسیدم.
بله مشخصا مشکلی نیست گفتم برای اطمینان همه قطعات رو موقع کار چک کنید...
DMI = Desktop Management Interface
ببینید این ارور وقتی ظاهر میشه که بایوس مادربورد قطعه جدیدی یا شاید تغییری تو قطعات فعلی تشخیص بده مثلا تغییر سرعت پردازنده رم و ...البته دلایلی خاص دیگه هم هست که بعید میدونم اطلاعات مموری رجیستری و...(برای برخی مینها هم چیز کاملا نرمالی هست!)از اونها باشه من چند راه حل میدم اگه برطرف شد که هیچ اگه نشد و توی تستها و کاربردت مشکلی نداشت و پایدار بود بهش توجه نکن ...
اول نسخه های مختلف بایوس رو تست کن تنظیمات بایوس رو پیشفرض کن Clear CMOS انجام بده تمام قطعات غیر ضروری جدا کن اگه این گزینه رو داری ESCD غیر فعالش کن با هر دو تنظیم S3-S1 چک کن(STR) مطمئن شو که تغییرات بایوس ذخیره میشه(بار اول این پیام کاملا عادی هست...)
بایوس رو بروز کردی و این پیام ظاهر شد قبلش تغییراتی داشتی؟!اورکلاک کردی؟
بعد هم اینه که نمینویسه update succes حتما دلیل نیست که مشکلی هست اتفاقا معمولا بعد از این پیام هست که سیستم فریز میشه!که برای شما راحت بوت میشه و میگم که مشکلی نیست!باز چند عامل دیگه با احتمال کمتر ممکنه دخیل باشن من موردی میگم اگه مطمئن شدی از کدوم هست بگو راه حلش رو بگم:
1-فایلهای بوت خرابه
2-تنظیمات فرست بوت دیوایس یا خود دیوایس مشکل داره (بوت دیوایس درست ست نشده)
3-فلاپی یا سی دی /دی وی دی یا فلش و ...هست که مشکل ایجاد می کنه
4-بایوس خرابه یا تنظیماتش مشکل داره
5-مشکل یا ناسازگاری سخت افزاری پردازنده هارد و رم(که این مورد رو اشاره کردن بهش ...)
پ.ن: این تاپیک بسته میشه تو همون بخش مشکلات سخت افزاری پیگیری کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.