PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگه آهنگ گوش میدی بخون

Hasan.M
28-11-2009, 09:17
سلام
موسیقی درمانی یکی از روش هایی است که بعضی از پزشکان آن را برای مریضی هایی که حتی با دارو هم درمان نمی شود توصیه میکنند.
طبق تحقیقات دکتر ماسارو ایموتو موسیقی اثر مستقیم در آرایش آب دارد .{البته نه هر آهنگی}
موحققین باآزما یش روی گاوها به این نتیجه رسیدند که گاو هایی که موسیقی برای آنها پخش شود شیر بیشتر میدهند واین در حالی است که در
کشور ما از سالیان دراز بااستفاده از سوت به گاو آب داده وهمچنین با خواندن یک شعر از آن شیر می دوشیدند .
اثر موسیقی در آموزش درس چیزی ثابت شده است یعنی کسانی که با آهنگ ویا مانند یک شعر یک درس را یاد می گیرند بیشتر درذهنشان
می ماند.
موسیقی آب آرامش بخش است زیرا هر کسی اولین بار در شکم مادر خود فقط صدای آب را می شنیده است .
و درپایان یک چیز برای شما از من یادگاری:

همان طور که هر دارویی رامصرف نمیکنی هر آهنگی هم گوش نکن.{اگر دنبال دلیل میگردی بالا نوشتم}

با تشکر arzeva

Doctor.Freeman
28-11-2009, 11:39
نه اين چيزي كه شما گفتي Expire (منسوخ) شده و اون قضيه گاوها كه ميگن با موسيقي شير بيشتر ميدادن و يا گل هايي كه با موسيقي زودتر رشد ميكردن .
حدود 5 سال پيش متوجه شدن كه اون گاوها شيري كه دادن تقريبا 1/3 شير گاوهاي عادي ويتامين و كلسيم داشته و توسط زنبور هاي اون منطقه متوجه شدن كه اون گلها اصلا شهد توليد نميكردن و خيلي زود پژمرده ميشدن .
اينايي كه شما ميگي خيلي وقته منسوخ شده ولي منظور من صداي آب نيست صداهاي طبيعت همشه واسه انسان آرامش بخش بوده .
بيشتر از اين نميشه اينجا توضيح داد ....
اگه سوالي چيزي داشتي اين ايميل من واسم Of بزار تا كامل جواب شما رو بدم :10:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hasan.M
29-11-2009, 08:40
نه اين چيزي كه شما گفتي Expire (منسوخ) شده و اون قضيه گاوها كه ميگن با موسيقي شير بيشتر ميدادن و يا گل هايي كه با موسيقي زودتر رشد ميكردن .
حدود 5 سال پيش متوجه شدن كه اون گاوها شيري كه دادن تقريبا 1/3 شير گاوهاي عادي ويتامين و كلسيم داشته و توسط زنبور هاي اون منطقه متوجه شدن كه اون گلها اصلا شهد توليد نميكردن و خيلي زود پژمرده ميشدن .

دستت درد نکنه مه دلایلی بهتر از من ارائه کردی که نباید هر آهنگی رو گوش داد:10:

3Dmajid
29-11-2009, 08:47
همان طور که هر دارویی رامصرف نمیکنی هر آهنگی هم گوش نکن.{اگر دنبال دلیل میگردی بالا نوشتم}

آهنگ واسه من حکم دارو رو نداره و دوست ندارم که داشته باشه.

بیشتر حکم تفریح رو داره اونم تازه پای کامپیوتر بزارم حوصله م سر نره و زمان زود بگذره.

به نظر منم نباید هر آهنگی رو گوش کرد.

مخصوصا آهنگایی که خیلی چرت و پرت توش میگن :2:

Hasan.M
30-11-2009, 08:43
:10:
به نظر منم نباید هر آهنگی رو گوش کرد.

مخصوصا آهنگایی که خیلی چرت و پرت توش میگن:2:

والا من هم همین رو میگم

saeedn70
30-11-2009, 09:22
دوستان آهنگ حکم طلا رو داره برای روح.

ببین شما وقتی دلت میگیره یه آهنگ غمگین گوش میدی گریت میگیره و تخلیه میشی این اولین خاصیت..

دومین خاصیت اینکه به جان خودم دروغ نمیگم تو یه وبسایت خوندم آهنگی که یه فرد دوستش داره باعث میشه فرکانس مغزش
تنظیم بشه..

شما اصلا چرا خاننده های لس آنجلسی رو نمیبینید اصلا پیر نمیشن ..همین برادران شبپره شهرم شبپره الان 65 سالشه انگار
یه آدم 40 سالس داداششم همینطور اسمشو الان یادم رفت همون که موسس گروه بلک تز اون 70 سالشه دیدی چه جازی میزنه
تو آهنگاش

باورم نمیشه شما دارید میگید آهنگ تاثیری نداره تو روحیه انسان ...آخه من این همه در مورد فواید آهنگ و موسیقی در روحیه انسان مقاله خوندم..

هیچ کاری نداره یه زره سرچ کنید متوجه میشید ..درباره فواید موسیقی

Doctor.Freeman
30-11-2009, 12:35

ببین شما وقتی دلت میگیره یه آهنگ غمگین گوش میدی گریت میگیره و تخلیه میشی این اولین خاصیت..

دومین خاصیت اینکه به جان خودم دروغ نمیگم تو یه وبسایت خوندم آهنگی که یه فرد دوستش داره باعث میشه فرکانس مغزش
تنظیم بشه..

شما اصلا چرا خاننده های لس آنجلسی رو نمیبینید اصلا پیر نمیشن ..همین برادران شبپره شهرم شبپره الان 65 سالشه انگار
یه آدم 40 سالس داداششم همینطور اسمشو الان یادم رفت همون که موسس گروه بلک تز اون 70 سالشه دیدی چه جازی میزنه
تو آهنگاش

باورم نمیشه شما دارید میگید آهنگ تاثیری نداره تو روحیه انسان ...آخه من این همه در مورد فواید آهنگ و موسیقی در روحیه انسان مقاله خوندم..

آخه اينهايي كه شما ميگين منم قبلول داشتم ولي تا 5 - 6 ساله پيش . اينا ديگه منسوخ شده .
چيزي به نام موسيقي درماني به غير از صداي طبيعت ممكن نيست ....
آخه اينجا نميشه بحث كرد . من يه چيزي بگم صبر كنم تا 2 روز بقيه جواب بدم باز بقيه صبر كنن كه من بيام جواب بدم . خسته كننده ميشه .
شما اگه ميخواي بحث كني اين ايميل من واسم Of بزار برات توضيح ميدم ...

قضيه اي هم كه هستش فقط در مورد نيروهاي آلفا هست كه اونم واست توضيح ميدم ...
|
موفق باشي :11:

Hasan.M
30-11-2009, 18:52

تنظیم بشه..

تو آهنگاش

شرمنده ولی دلیل جوان ماندن آن ها ثروت و ........و......است که نمی توانم همه ی آنها را اینجا مطرح کنم

در ضمن ممنون که از یه مطلب علمی حرف می زنید من اصولا از آدم های منطقی خوشم میاد

واگر موسیقی هم گوش کنم همه ی جهات آن را می سنجم

همچنین عزیز دل من از یه خواننده حرف نزدم منظورم کلیت است:11:

3Dmajid
30-11-2009, 19:51

بعضیا این اعتقاد رو دارن ولی من نه ... با حکم طلا مشکل دارم نمیگم توی روح اثری نمیزاره.

خب خیلی ها اینجوری نیستن، نمونه ش خود من، اصلا من یه چیز مسخره ای میدونم که آدم با آهنگی که یکی دیگه خونده گریه کنه !! واسه گریه کردن و تخلیه شدن کارهای قشنگ تری هم هست.

تنظیم بشه..

تو یه وبسایت خوندی !!
معلوم نیست معتبر باشه یا نه، شاید بشه ولی من خیلی هارو دیدم که آهنگ گوش میدن اعصابشون بدتر میریزه به هم !! و از آهنگ متنفرن، تازه اخلاقشونم خیلی بهتر از منه.

من نمیگم تاثیری نداره، ولی میتونه تاثیر منفی بیشتر داشته باشه تا مثبت ... به خاطر همین من واسه گوش دادن آهنگ هر آهنگی رو نمیپسندم.

در مورد ضررهای موسیقی هم سرچ کن :31:

البته بگم هر نوع موسیقی نه ...

در آخر حرفم اینه که موسیقی به عنوان یه وسیله ی سرگرم کننده خیلی مناسبه و بعضی وقتا میتونه واقعا اثر مثبت بزاره و به آدم انرژی بده، ولی خب بهتره با موسیقی آدم خودش رو تخلیه نکنه، چه از لحاظ اینکه خیلی شاد بشه که چیزی حالیش نشه و چه از لحاظ اینکه خیلی غمگین بشه که گریه ش بگیره !!

ولی خب من خودم خیلی اهلش هستم ولی نه اهل همه موسیقی. :20:

rosenegarin13
30-11-2009, 20:43
سلام
به نظرم
یه موسیقی خوب میتونه خستگی منو از بین ببره....بهم انرژی، انگیزه و ... بده.
منو به فکر فرو ببره...
و همین و یا برعکسش هم ممکنه برای هر کسی پیش بیاد..بستگی به شخص داره...
ولی صداهای طبیعت بحثش جداست..
موفق باشید..موسیقی ای گوش بدید که روحتون خوشش بیاد...

3Dmajid
30-11-2009, 20:46
سلام
به نظرم
یه موسیقی خوب میتونه خستگی منو از بین ببره....بهم انرژی، انگیزه و ... بده.
منو به فکر فرو ببره...
و همین و یا برعکسش هم ممکنه برای هر کسی پیش بیاد..بستگی به شخص داره...
ولی صداهای طبیعت بحثش جداست..
موفق باشید..موسیقی ای گوش بدید که روحتون خوشش بیاد...

درسته، یه موسیقی خوب ... :10:

Hasan.M
01-12-2009, 18:34
درسته، یه موسیقی خوب ... :10:
آره یه موسیقی خوب میتونه به انسان به قول بچه ها آرامش بده ولی من منظورم اینه که هرچی که دوست داشتی که خوب نمی شه

Doctor.Freeman
01-12-2009, 19:52
آره یه موسیقی خوب میتونه به انسان به قول بچه ها آرامش بده ولی من منظورم اینه که هرچی که دوست داشتی که خوب نمی شه

خوب ديگه نقطه جالب همينه كه آدميزاد هر چي دوست داشته باشه ميگه خووبه .
من يكي از دوستام Heavy گوش ميده و اگه ازش بپرسي ميگه وقتي گوش ميدم انرژي ميگيرم و بعدش احساس آرامش ميكنم . :19:
واسه هميه كه اون حرف ها رو ميزدم

Hasan.M
02-12-2009, 19:14
خوب ديگه نقطه جالب همينه كه آدميزاد هر چي دوست داشته باشه ميگه خووبه .
من يكي از دوستام Heavy گوش ميده و اگه ازش بپرسي ميگه وقتي گوش ميدم انرژي ميگيرم و بعدش احساس آرامش ميكنم . :19:
واسه هميه كه اون حرف ها رو ميزدم
باید واقعیت را دید چای ضررش ثابت شده ولی افراد زیا دی هستند که چای میخورند
اما من هم میگویم آنگ ضرر دارد منع که نکردم خوب گوش بدن
صلاح ملک خویش شهریاران دانند:20:

3Dmajid
02-12-2009, 21:00

من نمیخورم :31:

اما من هم میگویم آنگ ضرر دارد منع که نکردم خوب گوش بدن
صلاح ملک خویش شهریاران دانند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درسته، منم با ضرر داشتنش موافقم.
ولی خب این ضرر داشتن برمیگرده به خود فرد، بستگی داره چه جوریه از آهنگ استفاده کنه.:11:

ChaoticHead
02-12-2009, 21:35
از اونجایی که راه مشخصی برای تشخیص دقیق کارکرد سبکهای مختلف موسیقی روی آدم نداریم، بهتره از موسیقی های مهندسی شده که با امواج مغزی مخلوط شدن استفاده کنیم. من jeffery Thompson را پیشنهاد می کنم. خواص هر CD مشخصه و با گوش کردنش به حالت مورد نظر می رسین. برای ساختن این موسیقیها دهها سال تحقیق علمی شده و از نظر متخصصین روانشناسی و موسیقی هم استفاده شده.
بعنوان نمونه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا برای دانلود هم زوی توزنت و هم رپید پیدا می شن..

Hasan.M
03-12-2009, 19:02
از اونجایی که راه مشخصی برای تشخیص دقیق کارکرد سبکهای مختلف موسیقی روی آدم نداریم، بهتره از موسیقی های مهندسی شده که با امواج مغزی مخلوط شدن استفاده کنیم. من jeffery Thompson را پیشنهاد می کنم. خواص هر CD مشخصه و با گوش کردنش به حالت مورد نظر می رسین. برای ساختن این موسیقیها دهها سال تحقیق علمی شده و از نظر متخصصین روانشناسی و موسیقی هم استفاده شده.
بعنوان نمونه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا برای دانلود هم زوی توزنت و هم رپید پیدا می شن..
تحقیق کردن ثابت که نکردن عزیز من میگم آهنگ درست و بی ضرر گوش بدین حالا تاکید میکنم صلاح ملک خویش شهریاران دانند

ChaoticHead
03-12-2009, 20:12
تحقیق کردن ثابت که نکردن عزیز من میگم آهنگ درست و بی ضرر گوش بدین حالا تاکید میکنم صلاح ملک خویش شهریاران دانند
خوب شما خودت مقایسه کن، اگه به من بگی آهنگ درست و بی ضرر گوش بده، من هیچ راهی ندارم بفهمم کدوم آهنگ درست و بی ضرره. ولی این بنده خداها نشستن 20 سال تحقیق کردن، فرکانسهای مغزی و احساسات و تجربیات نمونه های آزمایش را ثبت کردن، بر طبقش موسیقی ساختن؛ این خیلی مطمئن تر و مستدل تره که. شما خودتون یه بار گوش بدین تاثیرشو متوجه می شین..

pandemonium
04-12-2009, 20:50

چای ضررهایی دارد، خاصیت های پزشکی سرشاری هم دارد که علم امروز بهش رسیده .

روی هم رفته اگر ضررهای چای رو در یک طرف و خواص مفید چای رو در طرف دیگر قرار بدیم، کفه ترازو در سمت خواص مفید چای بسیار سنگین تر خواهد بود .
(کافیه لیست ضررها و لیست خواص چای رو که تا به امروز کشف شده نگاهی بندازید)

این رو جواب دادم و مثال زدم که مشخص باشه در مورد چیز بظاهر ساده ای مثل چای هم نمی شه به این سادگی تحلیل و قضاوت کرد(که اینجا تحلیل میکنید!) ، چه برسه به موضوعی مثل موسیقی و تاثیر موسیقی بر انسان . که اینجا خیلی ساده در مورد این مقوله قضاوت شده !!

اینجا دو مقوله پیچیده مطرح هست : موسیقی ، انسان ! و تازه وقتی ارتباط بین این دو مطرح باشه (که ذاتا هم مطرح هست) قضیه بسیار پیچیده تر میشه .

Sharim
05-12-2009, 10:51
چای ضررش ثابت شده ولی افراد زیا دی هستند که چای میخورند

اتفاقا چند روز پیش داشت از محاسن چای میگفت توی اخبار رادیو .
هر چیزی به اندازه .

اما مساله موسیقی . کسی نمیتونه منکر تاثیر مثبت موسیقی توی روح بشه ، من خودم موسیقی Metal و Rock گوش میدم ، الان هم دارم موسیقی سنتی (شهرام ناظری) گوش میدم ، بستگی به روحیات شخص توی اون لحظه داره ، موسیقی روی احساس شخص تاثیر میگذاره ، مگه احساس همیشه ثابته که موسیقی هم همیشه ثابت باشه ، آدم شاد میشه ، غمگین میشه ، عصبی میشه ، برای هر موقعیتی هم روحش یک نوع موسیقی رو طلب میکنه و وقتی داره ازش لذت میبره یعنی براش مفیده ، یعنی روی ذهنش و روحش تاثیر مثبت گذاشته .

Doctor.Freeman
05-12-2009, 14:43
خوب حالا من يه چيزي ميگم تست كنين . ok ؟
شما ببين چه وقتي به آرامش نياز داري ... ؟مثلا :
وقتي از يه كاره خيلي سنگين برميگردي . شايد نتونم ظرفيت سنگيني كار رو بهتون بگم واسه همين ميگيم
مثلا :
وقتي مريضي . يه مريضي كه فقط آرامش و استراحت ميتونه خوبش كنه . مثل : زكام ( سرما خوردگي ) آنفلانزاي فصلي يا هر جور مريضي ديگه .
خوب حالا امتحان كن .
وقتي حالت واقعا داغونه و خيلي مريضي آرومترين موسيقي . مثلا : موسيقي بيكلام صداي پيانو
ميتوني گوش بدي ؟ ميتوني ازش آرامش بگيري ؟ با گوش كردن به اون موسيقي حالت بهتر ميشه ؟

اصلا چرا يه چيز ديگه رو بررسي نكنيم . آرامش .

ميدونين آرامش يعني چي ؟ يعني تفكر پوچ . يعني به هيچ چيزي فكر نكنيم .
چرا خوابيدن بهترين آرامشه ؟ چون به هيـــــــچ چيزي فكر نميكني . انقدر روحت ازت جداس كه اگه يه جاي بدن روش فشار بياد نميفهمي وقتي بيدار ميشي ميبيني گرفته .
پس آرامش مطلق يعني فكر نكردن به هيچ چيزي و آروووم ترين موسيقي بازم ميگم آرووم ترين موسيقي فكر آدم رو مشغول ميكنه و چيزي به نام آرامش توش وجود نداره .

پس .
نتيجه : آرامش يعني تفكر پوچ و هر چيزي كه فكر آدم رو مشغول كنه مانع آرامش انسان ميشه .

با تشكر . :11:

sepid12ir
05-12-2009, 14:58
پس آرامش مطلق يعني فكر نكردن به هيچ چيزي و آروووم ترين موسيقي بازم ميگم آرووم ترين موسيقي فكر آدم رو مشغول ميكنه و چيزي به نام آرامش توش وجود نداره . اول مرسی بابت اطلاعاتی که در اختیارمون قرار میدین....

ولی بارها شده من با موسیقی خیلی آرام بعد از یک دغدغه ی فکری زیاد به پوچی رسیدم.....آخرین بار هم دیروز غروب بود... آن آرامش مطلق روحی را که خواستارش بودم را تونستم پیدا کنم.... البته اصلا منکر این نیستم که موسیقی طبیعت تاثیری ماورای موسیقی سازها داره ولی خب هستند موسیقیهایی که برای روح تنظیم شدن و شما را به آرامش میرسونن...

Doctor.Freeman
05-12-2009, 16:53
اول مرسی بابت اطلاعاتی که در اختیارمون قرار میدین....

ولی بارها شده من با موسیقی خیلی آرام بعد از یک دغدغه ی فکری زیاد به پوچی رسیدم.....آخرین بار هم دیروز غروب بود... آن آرامش مطلق روحی را که خواستارش بودم را تونستم پیدا کنم.... البته اصلا منکر این نیستم که موسیقی طبیعت تاثیری ماورای موسیقی سازها داره ولی خب هستند موسیقیهایی که برای روح تنظیم شدن و شما را به آرامش میرسونن...

ممنم ممنونم از جوابتون
نميخوام بحث به بيراهه بره ولي خودتون ميدونيين آرامش يعني چي ؟
اون آرامشي كه با موسيقي گوش دادن بهش ميرسين به گفته نيچه يه جور توهمه و چون انسان رو به يه توهماتي ميبره آدميزاد فكر ميكنه كه به آرامش رسيده . ولي نيروي آلفا رو فوق العاده كاهش ميده . :13:

ChaoticHead
05-12-2009, 17:06
ممنم ممنونم از جوابتون
نميخوام بحث به بيراهه بره ولي خودتون ميدونيين آرامش يعني چي ؟
اون آرامشي كه با موسيقي گوش دادن بهش ميرسين به گفته نيچه يه جور توهمه و چون انسان رو به يه توهماتي ميبره آدميزاد فكر ميكنه كه به آرامش رسيده . ولي نيروي آلفا رو فوق العاده كاهش ميده . :13:
البته نیچه هم گویا مدتی مشکل حاد روانی و توهم داشته، بعلاوه چه استدلالی پشت حرفش بوده؟ در چه موقعیت و چه زمینه ای این حرفو زده؟

این نیروی آلفا می شه بگین چیه؟

Sharim
05-12-2009, 17:45
پس آرامش مطلق يعني فكر نكردن به هيچ چيزي و آروووم ترين موسيقي بازم ميگم آرووم ترين موسيقي فكر آدم رو مشغول ميكنه و چيزي به نام آرامش توش وجود نداره . این در صورتیه که ذهن رو مثل یک گونی در نظر بگیریم : دی
اون چیزی که ذهن رو آشفته میکنه تفکرات انسانه ، تفکراتی که از خود ذهن منشائ میگیرن و گاهی نیاز به یک مرحم دارن مثل موسیقی . دکتر که به شخص آمپول میزنه هدفش این نیست که به خاطر درد آمپول طرف رو ناراحت کنه ، هدفش اینه که آشفتگی آتشی که از درون شخص افروخته شده رو خاموش کنه .

sepid12ir
05-12-2009, 18:58
نميخوام بحث به بيراهه بره ولي خودتون ميدونيين آرامش يعني چي ؟ آرامش... وقتی روح برا دقایقی از دنیای مادی فاصله میگیره(چندان محسوس نیست ولی زمانی که چیزی آرامش را به هم میزنه میتونیم آن آرامش نسبی که بهش رسیده بودیم را درک کنیم....).... فکر آدمی هم در اون چند لحظه آرامش مطلقا خالی است و چشمها تنها به آسمان خیره اند....(این را من بارها و بارها تجربه کردم... با تعریفی که خودم از آرامش دارم و از تعریف نیروی آلفا هیچ نمیدونم :) )

من موسیقی را دو دسته میدونم، موسیقیهای روحانی و موسیقیهای شیطانی...البته هستیند موسیقیهایی که مابین هستند و جز هیچ کدام از این دو دسته نیستند(پاپ از جمله موسیقیهایی است که در میانه است و شاید کمترین تاثیر را در روح داشته باشه)... هر دوش هم میتونه در جای خودش افراد را به آرامش برسونه.... ولی وای به حال کسی که با موسیقیهای شیطلانی به آرامش میرسه (خودم از این دسته افراد بودم و الان تا حدی میتونیم آرانش شیطانی را با آرامش روحانی تشخیص بدم)

خدا رحمت کنه ناصرعبدالهی را در یکی از برنامه هاش میگفت، من تنظیم کننده های آهنگهام نیستم، خدا موسیقی را تنظیم میکنه..........

البته در مورد آنچه که شما میگی من اطلاعات چندانی ندارم و به قول شما شاید آرامش مطلق را تا به امروز با موسیقی تجربه نکرده باشم و با موسیقی تنها به یک آرامش نسبی رسیده باشم بنابراین نیازمند توضیح بیشتر هستیم از طرف شما تا بهتر درک کنیم :)

Doctor.Freeman
05-12-2009, 20:04
وقتي از روزيكه اين تاپيك ايجاد شد گفتم نميشه بحث كرد واسه همينه كه يك نفر بايد جوابه چند نفر رو بده از اولش گفتم اين خيلي قضيه پيچيده اي داره به نظره من نميشه اينجوري غير مستقيم بحث كرد .
باز هم ميگم اين ايميل منه اگه سوالي داشتين در خدمتم .

قبل از رفتنم هم يه توضيح مختصر بگم
اول :
تفكر پوچ دقيقا مال خود انسانه نه ماله چيز ديگه :20: و موسيقي توهم پوچه اينو 10000 نفر ثابت كردن كه يكيشون دكتر علي شريعتي - يكي نيچه و ... كه انسان رو از حركت نگه ميداره
و
دوم :
يه توضيح كوچيك از نيروي آلفا :
يه مثلث رو فرض كنين
1 گوش : اراده
1 گوش : تفكر خلاق
1 گوشه ديگه : تصميم
به اين ميگن مثلث نيروي آلفا .

---
در ضمن اينم بگم اگه كسي حرف هاي منو رد كنه فيزيك كوانتوم و NLP رو رد كرده البته منظورم از NLP اوني نيست كه تو ايران توسط استادهايي مثل حورايي تدريس ميشه . نه . اون منسوخ شده . منظورم فيزيك اتوميكه (هسته اي )
.
.
.
اينجا فقط هرج و مرج ميشه و هر كسي حرف خودش رو ميزنه .
به نظر من يه قرار بزارين يه كنفرانس راه بدازيم خيلي بهتره .

ChaoticHead
05-12-2009, 21:30
وقتي از روزيكه اين تاپيك ايجاد شد گفتم نميشه بحث كرد واسه همينه كه يك نفر بايد جوابه چند نفر رو بده از اولش گفتم اين خيلي قضيه پيچيده اي داره به نظره من نميشه اينجوري غير مستقيم بحث كرد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبل از رفتنم هم يه توضيح مختصر بگم
اول :
تفكر پوچ دقيقا مال خود انسانه نه ماله چيز ديگه :20: و موسيقي توهم پوچه اينو 10000 نفر ثابت كردن كه يكيشون دكتر علي شريعتي - يكي نيچه و ... كه انسان رو از حركت نگه ميداره
و
دوم :
يه مثلث رو فرض كنين

---
در ضمن اينم بگم اگه كسي حرف هاي منو رد كنه فيزيك كوانتوم و NLP رو رد كرده البته منظورم از NLP اوني نيست كه تو ايران توسط استادهايي مثل حورايي تدريس ميشه . نه . اون منسوخ شده . منظورم فيزيك اتوميكه (هسته اي )
.

دوست عزیز، اصلا فلسفه forum این هست که کاربران مطالب و نظرات را به این شکل مطرح کنن و نوشته هاشون حفظ بشه تا هم قابل استناد باشه، هم برای همه و در هر زمان قابل استفاده باشه. شما اگه مطالبتو بصورت منظم و ساختار یافته مطرح کنی و در عین حال به سوالات مرتبط هم جواب بدی هیچ مشکلی پیش نمی آد. از چت و کنفرانس هم خیلی بهتر جواب می ده، به جای یکی دونفر، هزاران نفر می تونن از زحمتی که برای توضیح مطلبتون می کشین بهره مند بشن. گپ که نمی خوایم بزنیم، یه موضوع هست که می خواین تشریحش کنید. اگر روی موضوع بطور متمرکز صحبت کنیم، بی نظمی هم بوجود نمی آد.

در مورد تفکر پوچ و توهم پوچ هم اگه می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدین. (اگه این لغات ترجمه هستن، لغت اصلی را هم لطفا ذکر کنین، چون کلمه پوچ در زبان فارسی بار معنایی خاصی داره که احتمالا مناسب مقصود شما نیست)

اون 10000 نفری که شما ادعا می کنین اگه ممکنه 5 نفرشونو بهمون معرفی کنین. بگین در کجا و کدوم کتاب و در چه زمینه ای و بر چه پایه و اساس و استدلالی چنین حرفی زدن.

این مثلث نیروی آلفا نظریه کیه؟ جزو nlp هست؟ کتاب یا منبعی وجود داره که بشه راجع بهش بیشتر مطالعه کرد؟ می شه بیشتر توضیح بدین؟

ارتباط یه مدل دلخواه و غیر علمی را هم اگه می شه با فیزیک کوانتوم تشریح کنین. بخصوص این قضیه که رد حرفهای شما مثل رد فیزیک کوانتومه یه مقدار شدید بنظر می آد، حتما پایه علمی و منطقی مطلبتون خیلی مستحکمه که چنین ادعایی می کنین.

Hasan.M
09-12-2009, 09:16

قبل از رفتنم هم يه توضيح مختصر بگم
اول :
و
دوم :
يه مثلث رو فرض كنين

---
.
.
.
از پیشنهادت خوشم آمد اگه میتونی این کار رو حتما بکن تو کشور ما آیت الله ها درباره ی موسیقی وتاثیر آن حرف می زنند ولی آنانی که درباره ی آن درس خواندن نه
ممنون میشم اگه جواب پست قبل از خودت رو بدی

یه چیز دیگه من صد ها بار گفتم نظر دهی آزاده هرکسی حق بیان داره حالا هر جوری که میخواد:10:

دوست عزیز، اصلا فلسفه forum این هست که کاربران مطالب و نظرات را به این شکل مطرح کنن و نوشته هاشون حفظ بشه تا هم قابل استناد باشه، هم برای همه و در هر زمان قابل استفاده باشه. شما اگه مطالبتو بصورت منظم و ساختار یافته مطرح کنی و در عین حال به سوالات مرتبط هم جواب بدی هیچ مشکلی پیش نمی آد. از چت و کنفرانس هم خیلی بهتر جواب می ده، به جای یکی دونفر، هزاران نفر می تونن از زحمتی که برای توضیح مطلبتون می کشین بهره مند بشن. گپ که نمی خوایم بزنیم، یه موضوع هست که می خواین تشریحش کنید. اگر روی موضوع بطور متمرکز صحبت کنیم، بی نظمی هم بوجود نمی آد.

در مورد تفکر پوچ و توهم پوچ هم اگه می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدین. (اگه این لغات ترجمه هستن، لغت اصلی را هم لطفا ذکر کنین، چون کلمه پوچ در زبان فارسی بار معنایی خاصی داره که احتمالا مناسب مقصود شما نیست)

اون 10000 نفری که شما ادعا می کنین اگه ممکنه 5 نفرشونو بهمون معرفی کنین. بگین در کجا و کدوم کتاب و در چه زمینه ای و بر چه پایه و اساس و استدلالی چنین حرفی زدن.

این مثلث نیروی آلفا نظریه کیه؟ جزو nlp هست؟ کتاب یا منبعی وجود داره که بشه راجع بهش بیشتر مطالعه کرد؟ می شه بیشتر توضیح بدین؟

ارتباط یه مدل دلخواه و غیر علمی را هم اگه می شه با فیزیک کوانتوم تشریح کنین. بخصوص این قضیه که رد حرفهای شما مثل رد فیزیک کوانتومه یه مقدار شدید بنظر می آد، حتما پایه علمی و منطقی مطلبتون خیلی مستحکمه که چنین ادعایی می کنین.
با تشکر از تو ممنون میشم اگه یه مدت این ور ها بچرخی خیلی طرز بیان باحالی داری

غضنفر مدل 88
20-03-2010, 13:23
درسته كه خيلي مدت از اين تاپيك ميگذره ولي واقعا چرا اين بحث را ادامه نداديد لطفا اين بحث را دوباره ادامه بديد
خيلي جالبه
دوباره سر ميزنم اميدوارم كه ادامه بدين

RatAtouille
26-03-2010, 00:30
[/QUOTE] ولی خب این ضرر داشتن برمیگرده به خود فرد، بستگی داره چه جوریه از آهنگ استفاده کنه

مثال بزن ... ولي نه هر جور هم كه استفاده كنه ضرر داره.

پس آرامش مطلق يعني فكر نكردن به هيچ چيزي و آروووم ترين موسيقي بازم ميگم آرووم ترين موسيقي فكر آدم رو مشغول ميكنه و چيزي به نام آرامش توش وجود نداره . [QUOTE]
اين هم جواب بدم :
موسيقي بر روي غده هيپوفيز انسان تاثير گذاشته و بر نوع آهنگ شروع به كاهش دادن يا افزايش دادن ترشهات آن را تنظيم ميكند و در نتيجه فعاليت ساير هرمون ها را كنترل ميكند

tirdad_60
26-03-2010, 13:22
نظرات این دوستمون تحت تاثیر یک سری نظریه و تفکرات عده ای دیگر از متفکرین یا ... مطرح شده که به جهت اینکه جمع بندی درستی در موردش نشده زیاد درخور توجه نیست

این یه ایراده که هر فیلسوفی که معروفه یا ما بهش علاقه مندیم

هر چیزی بگه ما مهر تایید بزنیم

و نیچه گریست ....شرح حالی واقعی از واقعیت درون نیچه هست که نشون میده زندگی واقعی هر فرد و احساسات درونی اون چقدر تحت تاثیر واقیتهایی از زندگی هست که همه قبول دارند

مثله عشق و احساس و وابستگی و موسیقی

a@s
18-04-2010, 09:36
چرا خوابيدن بهترين آرامشه ؟ چون به هيـــــــچ چيزي فكر نميكني .
چرا آدم به چیزی فکرنمیکنه؟ پس خوابهایی که میبینیم چیه؟ چراخوابها افکاروعواطف مارو متاثرمیکنند؟
تاثیرموسیقی برانسان رو بایدازچندجهت بررسی کرد. یکی ازنظر تاثیراتی روی بدن داره. ونظرات روانپزشکان درین زمینه معتبرتر خواهدبود. وهمینطور تاثیرات رفتاری.
ودیگری تاثیراتی که بر روح وروان انسان میذاره که کار روانشناسی هست.یاکسانی که باروح ارتباط دارن.

SevenART
19-04-2010, 16:25
سلام ..
ابتدائا بگید منظورتون از هر موزیک یعنی چی ؟
منظورت متاله درسته ؟.... هر موزیک ... ها ......:13:
باید بگم هرکی می تونه با هر آهنگی آرامش بگیره و با هر آهنگی اعصابش خورد شه .. هرکسی یه جوریه ..
و این که آهنگ تاثیر داره که چیز مسخریه ... چون شما بگو چی تاثیر نمی ذاره تو روح و روان ؟.....
مطلب بی خودی بود ...:2:

tirdad_60
19-04-2010, 22:24
آخه موضوع اینه که ما آهنگ گوش نمیدیم که به آرامش برسیم
یا لااقل من همیشه با این هدف موسیقی گوش نمیدم

موسیقی ای که در شما تغییر ایجاد نکنه که فایده نداره
پس اصل فرضیه برای ایراد این اشکال خودش اشکال داره

mmiladd
19-04-2010, 22:30
فک نکنم هر موسیقی آدمو به آرامش ببره...

از دید من همه چیز بستگی به خودآدم داره....

ولی بد نیست صحبت خدایان هنرو در مورد موسیقی جویا شیم....!

.
.
.
نيچه
زندگی بدون موسيقی اشتباهی بيش نيست

هانس آیسلر
کسانی که موسیقی را صرفا برای موسیقی کار میکنند از خود موسیقی نیز چیزی نخواهند فهمید.

هاکسلی
بعد از سکوت در بیان آنچه قابل گفتن نیست هیچ چیز به پای موسیقی نمیرسد.

خوان میرو
سعی من بر آن است که رنگ ها را بر بوم همچو کلمات در شعر یا نت در موسیقی بکار گیرم

سن سانس
موسیقی زبان واقعی جهانی است . مو سیقی هنر عقل های گمراه و اسیر نیست بلکه هنر آزاده ترین و فعالترین عقل هاست.موسیقی وسیله ای است برای اتفاق و تفاهم مشترک بین مردم.

برنو والتر
من زندگی نمی کنم مگر برای موسیقی که از زمان جوانی روح را تسخیر کرده است.

موسرسگی
گمان میکنم تاثیر موسیقی در هر کس یک وجود ثانوی را بیدار میکند که خیلی عالی تر از هستی معمولی همه روزه است

گلوک
موسیقی ابتدا وانتهای زبان است ، همانطور که : احساسات ابتدا وانتهای عقل است . افسانه آغاز و پایان تاریخ است و عشق شروع وختم شعر.
.
.
.

همین طور که میبینید همه به ذات و وجود موسیقی پی بردن... پس موسیقی باید باشه...

مثل نفس برای زنده موندن..!