مشاهده نسخه کامل
: اگه نمی خواین پول بابت انتی ویروس اصل بدین از نسخه های trial استفاده کنین !!!
profeshnal
21-11-2009, 12:54
سلام دوستان...
حتما شما هم تا حالا از انتی ویروس های موجود در بازار که یا کرک شده هستند یا مثل کسپر ; key های
200-300 روزه دارن استفاده کردین...ایا تا بحال پیش خودتون فکر کردین که چراغولهای انتی ویروس دنیا نمی تونن فکری به حال کرک شدن محصولات خودشون بکنن !!!و چطور اجازه میدن که یه انتی ویروس رایت شده 1500 تومنی بتونه به سرورشون وصل بشه و آپدیت کنه !!!؟ یعنی واقعا نمی تونن ip کاربران رو تشخیص بدن و ببینن کی انتی ویروس رو از شرکت خریده و اسمش ثبت شده ؟مسلما می تونن...ولی واسه این کارشون دلایلی دارن...مثلا دلایل تجاری...این شرکتها به خاطر اینکه معروفتر بشن و طیف گسترده تری از مردم رو پوشش بدن اجازه میدن نسخه های کرک شده اپدیت بشن ولی نه بصورت کامل و فقط اطلاعات تعدادی از ویروسهای مهم رو اپدیت می کنن.من خودم واسه سیستم خودم یه image با acronis true image که توی hirens boot CD هست از ویندوز و کل نرمافزارام گرفتم و از کسپر اینترنت سکوریتی2010نسخه trial استفاده میکنم و هر 30 روز ظرف 10 دقیقه ویندوزمو عوض میکنم و تاحالا مشکلی هم نداشتم...اینو هم بگم که من تو کافینت کار میکنم و تا حالا موارد زیادی برام پیش اومده که کولدیسک مشتری رو با نسخه trial اسکن کردم و تعداد زیادی ویروس پیدا کردم , جالبه که مشتری خودش گفته رو سیستمش kis2010 انتی ویروس اپدیت شده رو سیستمش نصب هست !!!البته از همین نسخه های 1500 تومنی که یه key داخلشون هست ...به هر حال اگه امنیت سیستمتون خیلی واستون مهمه و نمی خواین پول انتی ویروس اصل بدین بهتره از نسخه های trial استفاده کنین و فکر نکنین انتی ویروس کرک شده حتی اگه اپدیت بشه مثل انتی ویروس اصلی عمل میکنه...:5:
hamilton
21-11-2009, 13:24
هركسي در اين زمينه نظر خودش را داره.يكي از نسخه كرك شده استفاده ميكنه و يكي هم از نسخه خريداري شده و اوريجينال.
در مورد آنتي ويروس اتفاقا بايد از نسخه هاي اصلي استفاده كرد.آنتي ويروسي كه خودش مسول تامين امنيت سيستم را در مقابل بدافزارها داره نبايد خودش داراي مشكل بشه.هيچ تضميني در خصوص عدم تاثير كرك در عملكرد آنتي ويروس و كلا نرم افزارهاي امنيتي وجود نداره.بخصوص اينكه حتي در استفاده از كرك Trial Reset فرد بايد سيستم دفاعي آنتي ويروس را غيرفعال كرده و كلا آنرا Exit كند كه در اين حالت مشخص نيست كه با اجراي اين قبيل كركها چه بدافزارهايي ممكنه در سيستم نصب بشن.
profeshnal
21-11-2009, 14:43
مسلمااستفاده از Trial reset توصیه نمیشه...چون همون طور که شما گفتین معلوم نیست موقع disable کردن protect آنتی ویروس چه بلایی سر سیستم میاد...اکه نمیخواین پول انتی ویروس اصل بدین مطمئن ترین راه اینه که از ویندوز و نرم افزاراتون یه ایمیج بگیرین و هر 30 روز عرض چند دقیقه ایمیج رو برگردونین...البته اگه یوزر حرفه ای هستین و با نرم افزارهایی کار میکنین که نمیتونین هر ماه ایمیج برگردونین بهتره یه کم واسه امنیت سیستمتون پول خرج کنین !!!
new explorer
01-12-2009, 08:03
یعنی وارد کردن کلید در کاسپر یا نود هم کرک کردن محسوب میشه ؟ مگه اونایی که از نسخه ی اصل استفاده می کنند، از همین کلیدها برای فعالسازی کالایی که خریدن استفاده نمیکنند ؟
به علاوه بسیار توصیه شده که تا تقی به توقی میخوره ویندوز عوض نکنیم...
به دلایلی که یکیشوون میتونه کم کردن استهلاک هارد دیسک باشه
hamilton
02-12-2009, 11:40
یعنی وارد کردن کلید در کاسپر یا نود هم کرک کردن محسوب میشه ؟ مگه اونایی که از نسخه ی اصل استفاده می کنند، از همین کلیدها برای فعالسازی کالایی که خریدن استفاده نمیکنند ؟
به علاوه بسیار توصیه شده که تا تقی به توقی میخوره ویندوز عوض نکنیم...
به دلایلی که یکیشوون میتونه کم کردن استهلاک هارد دیسک باشه
خير.وارد كردن كليد يا استفاده از سريال با استفاده از كرك و غيرفعال كردن آنتي ويروس و اجراي كرك تفاوت داره.نسخه هاي اصل هم از همين كليدها و سريالها استفاده ميكنند با اين تفاوت كه در اينترنت در دسترس همگان نيستند.
new explorer
02-12-2009, 14:07
پس کسانیکه با استفاده از وارد کردن کلید (یا سریال یا یوزر/پس ) نرم افزار رو فعال می کنند از تمام امتیازاتی که به کسانیکه محصول رو خریدند تعلق می گیره،برخوردار میشن
که این البته قدری با دو پست اول منافات داره
به هر حال ممنون که تایید فرمودین و اطمینان دادید
ALI16437
02-12-2009, 16:17
البته نظر دوستان محترم ما هم به نظر دوستان احترام میذاریم.
من توصیه دیگری به دوستان دارم با قیمت بسیار پایین هارد 250
دیگه نصب چند انتی ویروس در چند سیستم عامل مختلف
مثل نورتون2010 و kis2010 و اسکن بطور متناوب در زمانهای بیکاری
همه درایوها این مشکلاتی که شما فرمودید رو تا حد قابل قبولی کم
میکنه.
ولی میشه با یک ویندوز هم اینکار رو کرد یک انتی نصب کرد دومی رو
بصورت بوتیبل از کول دیسک یا سیدی اجرا کرد حتی در محیط داس
یا محیطی مثل هیرون10 .
akbarrazmi
12-12-2009, 00:17
ضمن احترام به ریش سفیدان، بنده هم معتقدم که انتی ویروس رایگان 30 روزه به مراتب بهتر از نسخه کرک شده هست..لا اقل خیالت راحته که کارت درسته..ببخشید ولی باید یاد بگیریم یواش یواش کپی رایت رو هم رعایت کنیم..شاید بگید کیلویی چنده!! ولی اینطور ها هم نیست..اکثر انتی ویروس ها 30 روزه هم دارن..و این زمان هم بالاخره کم نیست..
هر چند برای ما خریدن نسخه های اورجینال خیلی گرونه..ولی لااقل بیایید کرک شده رو استفاده نکنیم..فردا اسم ایران رو زدن مقام اول در استفاده نرم افزار های دزدی ناراحت نشید..:41:
ضمن احترام به ریش سفیدان، بنده هم معتقدم که انتی ویروس رایگان 30 روزه به مراتب بهتر از نسخه کرک شده هست..لا اقل خیالت راحته که کارت درسته..ببخشید ولی باید یاد بگیریم یواش یواش کپی رایت رو هم رعایت کنیم..شاید بگید کیلویی چنده!! ولی اینطور ها هم نیست..اکثر انتی ویروس ها 30 روزه هم دارن..و این زمان هم بالاخره کم نیست..
هر چند برای ما خریدن نسخه های اورجینال خیلی گرونه..ولی لااقل بیایید کرک شده رو استفاده نکنیم..فردا اسم ایران رو زدن مقام اول در استفاده نرم افزار های دزدی ناراحت نشید..:41:
آب که از سر بگذشت... چه یک وجب، چه ده وجب !
شاید بگین این چه مثالیه... ولی 99 درصد ما تو ایران اصل کاری که همون ویندوزمونه، تقلبیه. حالا شما میگی که فردا که اسم ایران رو زدن... و از این حرفا !
شما خودت ویندوز و بقیه نرم افزارهات اصله که حالا گیر دادی به آنتی ویروس؟
آنتی ویروسهایی که با سریال و یا فایل کی رجیستر میشند هیچ فرقی با نسخه اصلی ندارند.
تا حالا آنتی ویروسی نبوده که Patch بشه.
آنتی ویروس Avira Antivir هیچ وقت براش کیجنی ساخته نشده و یا سریالهاش مانند ناد32 در اینترنت پخش نشده. فقط باید از کی قانونی استفاده کرد تا بشه آنتی ویر رو استفاده کرد.
از اینها گذشته تا وقتی نسخه های مجانی 3 آنتی ویروس خوب Antivir --- Avast ---AVG وجود داره چه نیازی هست که آدم دنبال آنتی ویروس کرک شده بگرده.
من 3 ساله از نسخه مجانی Antivir استفاده میکنم و تا حالا نه مشکلی باهاش پیدا کردم و نه کامپیوترم آلوده شده. دروغ نباشه 1 ماه پیش سرور نسخه مجانی خراب شده بود و آپدیت نمیشد اما الان درست شده و دوباره آپدیت میشه.
akbarrazmi
12-12-2009, 17:23
آب که از سر بگذشت... چه یک وجب، چه ده وجب !
شاید بگین این چه مثالیه... ولی 99 درصد ما تو ایران اصل کاری که همون ویندوزمونه، تقلبیه. حالا شما میگی که فردا که اسم ایران رو زدن... و از این حرفا !
شما خودت ویندوز و بقیه نرم افزارهات اصله که حالا گیر دادی به آنتی ویروس؟
بابا من که گیر ندادم!! ثانیه ویندوز لپتاب من اصله داداش:31: منظورم بیشتر روی فری بود..یعنی فری حال کنید دیگه:10:
SonyEricsson
13-12-2009, 13:05
خوب مسئله اینجاست که اگه همین ویروس یاب کرک شده رو هم نداشته باشیم چه ویروس های به جان سیستم می افته!! من که تا به حال با همین ویروس های کرک شده هم مشکلی برای سیستمم پیش نیمومده!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.