مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب tv به کامپیوتر
کارت گرافیکم 9400 gt هست هر کاری میکنم تصویر در tv نمیاد نمیدونم اشکال از کجاست کابل svideo رو در یک سیستم دیگه که گرافیکش 9500 radeon 128 بود تست کردم تصویر اومد ولی تو سیستم خودم هر کاری کردم لطفا راهنمایی کنید
کسی هست همچین مشکلی داشته باشه
mohammad_1366
23-11-2009, 23:52
کاش یه ذره بیشتر توضیح میدادی که چه کارایی کردی که تصویر نیومده.
اما برایه اینکه تصویر به تلویزیون ارسال بشه باید اول کابلتو به طور صحیح به تلویزیون و کامپیوتر متصل کنی. بعد وارد کنترل پنل کارت گرافیکت میشی.گزینه set up multiple displays رو انتخاب میکنی و بعد از قسمت راست گزینه دوم رو که جلوش تو پرانتز نوشته clone رو انتخاب کن.همین.فقط اگه تصویرت سیاه و سفید بود باید گزینه change the HD format رو انتخاب کنی و از قسمت سمت راستی که یه لیست هست گزینه [Any [pal رو انتخاب کنی.امیدوارم که مشکلت حل بشه.بازم مشکلی داشتی بپرس تا بیشتر راهنماییت کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین کارو کردم ولی انگار tv رو نمیشناسه میزنه وقتی می خوام change the hd format رو انتخاب کنم میگه tv وصل نیست نمیدونم والا چی کار کنم
mohammad_1366
02-12-2009, 00:28
کارت گرافیکتو دوباره نصب کن شاید مشکل حل بشه.ضمنا نگفتی ویندوزت چیه؟من تو ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 کار میکنم.از اونجایی که اتصال به tv شناسایی شده از طرف کارت گرافیک اما میگی تصویر نمیده اگه بتونی شرایطی رو فراهم کنی که اول کابلتو از جهت سالم بودن بررسی کنی بعد اگه شد با یه تلویزیون دیگه هم اینکارو انجام بدی خوب میشه!!! دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه:41:.بازم خواستی بگو چی کارا کردی تا شاید کمکی تونستم انجام بدم.
feizafra
07-04-2010, 19:04
من یه کارت تی وی مدل philips saa7130 دارم هر کاری می کنم هیچ کانالی رو نشون نمی ده هم درای.رش ر. نصب کردم و هم نر افرارش رو از آنتن قوی هم استفاده می کنم تنظیماتش روهم درست انجام دادم .ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست و هیچ تصویری نشون نمی ده.لطفا کمکم کنید.نه تو سون جواب می ده نه تو اکس پی.اینو هم بگم درایورش کالما نصب هستش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.