مشاهده نسخه کامل
: 5750 GTX 260 vs
من یک بررسی برروی بنچمارکها کردم.گفتم نظرمو به بقیه هم بگم شاید کمکی براشون باشه
توی بنچمارک این دو کارت به یک نتیجه میرسیم و اونم این هست که این 260 در بازی های قدیمی تر و مخصوصا اونایی که بر اساس فیزیکس ساخته شدن کاملا سرتره.ولی در بازی های جدید از 5750 کمی ضعیفتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kianoosh
12-11-2009, 09:14
عجب!
مشخصه که درست بررسی نکردید GTX260 c216 حدود 5-10% از 5770 هم قویتره چه برسه به 5750 که با 4850 و GTS250 مقایسه میشه دوست عزیز یک تستی که شما گذاشتی ملاک نیست شما اول ببینید چی رو با چی مقایسه می کنن...
GTX260-HD 4870-HD5770
کارایی بالاتر با GTX260 Core 216 ارزش خرید و آینده نگری با 5770 از دور خارج شده 4870
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و GTS250-HD4850-HD 5750
کارایی , ارزش خرید بالاتر با 5750
مدارکش هم از سایتها و تستهای معتبر و مختلف موجوده!
قبل از اینکه با بررسی ها!اشتباه خودتون دیگران رو هم گمراه کنید کمی عمیقتر و با منابع معتبر و متعدد صحت گفته هاتون رو بررسی!کنید
موارد مشابه بدون اخطار پاک خواهند شد...
من که گفتم در بازی های قدیمی 260 قویتره.ولی در بازی هایی که تازه داره میاد اینطور نیست.اینم یکی دیگه که میبینید 2بازی اول 5750 بهتره ولی 2بازی دوم 260خیلی بهتره
البته فکر کنم core216 نیست core 192 هست.core 216 که حدود 30-40 تومان از 5750 گرونتره
در ضمن من گفتم نظر منه و مدرکشو هم گذاشتم هرکسی دوست داشت قبول میکنه هرکسی دوست نداشت نه.اگه قرار باشه هرچی را به نظر شما اشتباهه پاک کنید که دیگه انجمن نیست.میخواید پست شمارا بزارم که میگفتید سری 5700 ارزش خرید نداره مدیر انجمن اومد گفت اشتباه میکنید؟پس طبق نظر شما ایشون باید پست شمارا حذف کنه که بقیه به اشتباه نیوفتن!!!
amir_aria
12-11-2009, 13:47
دوستان من می خوام یک گرافیک gtx260 بخرم اما با خوندن مطالب گوناگون تو سایت های مختلف واقعا گیج شدم...
فقط یک سوال ، آیا خرید gtx 260 با قیمت 300 هزار تومان (xfx) کار درستیه... ؟
یا به طور کلی بهترین گرافیک با 300 هزار تومان چه گرافیکیه ؟ (ضمنا قیمت 4890 سافایر رو هم گفتن 297 هزار..)
دوستان من می خوام یک گرافیک gtx260 بخرم اما با خوندن مطالب گوناگون تو سایت های مختلف واقعا گیج شدم...
فقط یک سوال ، آیا خرید gtx 260 با قیمت 300 هزار تومان (xfx) کار درستیه... ؟
یا به طور کلی بهترین گرافیک با 300 هزار تومان چه گرافیکیه ؟ (ضمنا قیمت 4890 سافایر رو هم گفتن 297 هزار..)
قیمت 260 فکر نکنم اینقدر زیاد باشه.فکر کنم حدود 240 تومان هست
260 کاملا از 4890 ضعیفتره
5850 حدود 340 تومان هست.خوبی این کارت مصرف کم و دمای پایینش نسبت به کاراییش هست و از تکنولوژی های روز استفاده میکنه.کلا جدیدترین کارت گرافیکی هست که معرفی شده البته به همراه 5870
4890 هم کارت خیلی خوبیه
gtx275 هم هست.کارت خوبیه.
این کارت یک خوبی نسبت به بالایی ها داره که اون physics هست.
pedram_bisetare
12-11-2009, 18:57
ممنون کیا جوون !
ممنون از بنچ مارک های خوبی که گذاشتی
ولی آخرش معلوم نشد کدوم قوی تره ! :31:
Kianoosh
12-11-2009, 20:48
من که گفتم در بازی های قدیمی 260 قویتره.ولی در بازی هایی که تازه داره میاد اینطور نیست.اینم یکی دیگه که میبینید 2بازی اول 5750 بهتره ولی 2بازی دوم 260خیلی بهتره
خب مشخصه که شما تعصبی دارید یا اطلاعاتتون چندان دقیق نیست ...
ببین دوست من بازی قدیمی چیه!؟کسی که تا الان با 7300 سر کرده و می خواد سیستم نو بگیره بازی مثل GTA IV-Crysis-RE5-FC2-COD5 و ...قدیمیه!؟!؟!بازیهای DX10 قدیمی هستند!؟!؟-11 همه گیر شده و 10 از دور خارج؟لطفا بحث بیهوده نکنید یک بازی که شما تستهای مختلفی ازش میزاری ملاک ما نیست
در ضمن من گفتم نظر منه و مدرکشو هم گذاشتم هرکسی دوست داشت قبول میکنه هرکسی دوست نداشت نه.اگه قرار باشه هرچی را به نظر شما اشتباهه پاک کنید که دیگه انجمن نیست.میخواید پست شمارا بزارم که میگفتید سری 5700 ارزش خرید نداره مدیر انجمن اومد گفت اشتباه میکنید؟پس طبق نظر شما ایشون باید پست شمارا حذف کنه که بقیه به اشتباه نیوفتن!!!
شما هم می تونی نظرت رو بیان کنی ولی اگه اشتباه باشه نمیشه به همه تحمیلش کرد...و من چه کاربر عادی باشم چه مدیر انجمن حق دارم نظر اشتباه رو رد کنم یا نپذیرم
چون خبر نداری بله الان اصلا 5770 ارزش نداره چون یه افزایش 20-30 دلاری هم داشته و با این هزینه راحت میشه 4890 و 275 گرفت...
در اون مورد هم مدیر به کسی گفته بود که سه تا بنچ گذاشت به نظر من اولا دی ایکس 11 توضیحاتی که اون پست داده (کاملا درسته)شده و آخر هم علمی بیان شده برای گیمرها نیست اورکلاک مموری چندان مهم نیست تسهایی که داریم مشخص می کنه حتی اورکلاک شده هم خیلی افزایش کارایی نداشته در ضمن مگه باقی کارتها اور نمیشن؟در مورد قیمت به هیچ وجه ارزش این همه هزینه بیشتر رو نخواهد داشت وقتی میشه با هزینه کمتر 10% کارایی بیشتر گرفت و با هزینه مشابه 30% بیشتر فقط برای یک و دو بازی نمیریم دی ایکس 11 بگیریم مگه اینکه گیمر حرفه ای نباشیم حالا اگه حمایت بیخودی از سری 5700 داستان دیگه ای پشتش باشه اونو نمی تونم بگم ولی این مورد برای 5800 صادق نیست...
در ضمن مهدی عزیز که سر این سریها خیلی با هم گفت و گو دوستانه کردیم آخر اون پست گفته نسبت به سری 4000 یعنی 5700 جیگزین یک سری کارتهای 4800 که این کاملا مشخصه!
به نظر من هنوز یک و یا دو کارت GTX260-GTX275 از سری 200 هستند که با قیمت مناسب و با توج به افزایش قیمت رقیب ارزش خرید کاملا بیشتری دارند
حالا برای اینکه حرف شما رو کاملا رد کنم از همون بازی که روشش زوم کردید چند تست میزارم:تستهای دیگه هم موجوده!یک و دو تست و یک بازی ملاک نیست...
خب!؟قشنگ واقعیت روشن شد که 260 از 5770 و 5750 تقریبا در تمام بازی های جدید و خیلی جدید!DX10-DX11 به طور میانگین 5 تا 10 و 25-30% قویتره!؟اوهوم؟!
قیمت 260 فکر نکنم اینقدر زیاد باشه.فکر کنم حدود 240 تومان هست
260 کاملا از 4890 ضعیفتره
5850 حدود 340 تومان هست.خوبی این کارت مصرف کم و دمای پایینش نسبت به کاراییش هست و از تکنولوژی های روز استفاده میکنه.کلا جدیدترین کارت گرافیکی هست که معرفی شده البته به همراه 5870
4890 هم کارت خیلی خوبیه
gtx275 هم هست.کارت خوبیه.
این کارت یک خوبی نسبت به بالایی ها داره که اون physics هست.
خب دوست عزیز ببینید اگه من بگم اطلاعاتت نادرسته ناراحت میشی GTX260 حدود 215 هست core 192 که تست شده حدود 185 هست!از بهترین برندها و اورکلاک شده BFG GTX260 OC Maxcore 230 هست!GTX275 هم بیار ارزونتر پیدا میشه از برندهای پایین راحت همون 250!
با این حال هنوزم میگم 5700 با توجه به قیمت فعلی ارزش خرید برای گیمر ها ندارد...
اون هم PhysX هست نه Physics
ممنون کیا جوون !
ممنون از بنچ مارک های خوبی که گذاشتی
ولی آخرش معلوم نشد کدوم قوی تره !
عجب!!:دی
فکر کنم هرکول قوی تر باشه...
مرسی از نظر شما.من هم از قبل میدونستم که 260 قویتره.ولی حتی با بنچمارک شما هم در نظر بگیریم اگه قرار باشه در بازی های DX11 این 2کارت یک کارایی داشته باشن پس 5750 به صرفه تره.منظور من اینه.
درضمن بابت physx هم ممنون
Kianoosh
13-11-2009, 08:21
دوست عزیز من بازم اشاره می کنم به چند نکته بازی جدید با بازی DX11 و با بازی بهینه شده برای DX11 فرق می کنن
در تمام سایتها معتبر سخت افزاری 5770 با 260 و 4870 مقایسه شده و 5750 با 250 و 4850
5750 در تعداد بسیار کمی تست از یک یا دو بازی کارایی تقریبا برابر با 260 داره اما برای استفاده و مشخص شدن افکتها DX 11 فعال کردن AA-AF نیاز هست با توجه به قدرت 5750 فریم به شدت افت می کنه و قابل بازی نیست ...مثل تستسی که بهش استناد کردید همه فریمها زیر 30 یا 20 هست و شما در اول گفتی که 5750 قوی تره در بازی ها جدید که اینطور نیست و حالا میگی که ارزش خریدش بیشتر که بازم اینطور نیست...
با توجه به افزایش قیمت جهانی این سری از کارتهای HD 5000 فعلا ارزش خرید 5700 چندان بالا نیست و باز هزین کمتر و یا مشابه و کارایی بهتر در 90% بازی ها + صبر برای کاهش قیمت محصولات های اند این سری یا عرضه سری 300 بسیار منطقی تر خواهد بود
موفق باشی
همیشه در ATI ها ودر 7هاش،منظورم 5700 یا 4700 هست،یه ایرادی هست اما در کل سری 5000 رادون یه سری قدرتمندیه و ساپورت DIRECTX11 در این کارتها یه دلیل خوب برای گرفتن این سری از کارتهاست.در حالی که NVIDIAهنوز نتونسته این پشتیبانی را اعمال کند.برای این بنچمارکها هم که زدید.یه سری به مجله ی عصر شبکه بزنید همون شماره ای که داره سری 5000 را تحلیل میکنه.شاید این اشتباهاتی که داشتید را برطرف کنید.راستی گفتن منبع این بنچمارکها هم ملاکه.ببینیم کسایی که این بنچمارکها راانجام دادند اصلا رعایت انصاف کردند؟؟؟؟!!!!!11
Mahdi_Moosavi
13-11-2009, 13:59
چون خبر نداری بله الان اصلا 5770 ارزش نداره چون یه افزایش 20-30 دلاری هم داشته و با این هزینه راحت میشه 4890 و 275 گرفت...
در اون مورد هم مدیر به کسی گفته بود که سه تا بنچ گذاشت به نظر من اولا دی ایکس 11 توضیحاتی که اون پست داده (کاملا درسته)شده و آخر هم علمی بیان شده برای گیمرها نیست اورکلاک مموری چندان مهم نیست تسهایی که داریم مشخص می کنه حتی اورکلاک شده هم خیلی افزایش کارایی نداشته در ضمن مگه باقی کارتها اور نمیشن؟در مورد قیمت به هیچ وجه ارزش این همه هزینه بیشتر رو نخواهد داشت وقتی میشه با هزینه کمتر 10% کارایی بیشتر گرفت و با هزینه مشابه 30% بیشتر فقط برای یک و دو بازی نمیریم دی ایکس 11 بگیریم مگه اینکه گیمر حرفه ای نباشیم حالا اگه حمایت بیخودی از سری 5700 داستان دیگه ای پشتش باشه اونو نمی تونم بگم ولی این مورد برای 5800 صادق نیست...
در ضمن مهدی عزیز که سر این سریها خیلی با هم گفت و گو دوستانه کردیم آخر اون پست گفته نسبت به سری 4000 یعنی 5700 جیگزین یک سری کارتهای 4800 که این کاملا مشخصه!
به نظر من هنوز یک و یا دو کارت GTX260-GTX275 از سری 200 هستند که با قیمت مناسب و با توج به افزایش قیمت رقیب ارزش خرید کاملا بیشتری دارند
بازم به شدت با این عرایض شما مخالفت می کنم . اما چرا ؟
1 - شما توان مصرفی GTX 260 216Core رو در نظر نمی گیری ؟ این مدل با مصرف ( 182w ) حدود 70 % مصرف بیشتری نسبت به Radeon 5770 داره ! شما هزینه بیشتر 30 - 40 هزار تومانی پاوری که کاربر باید خرید GTX 260 خرج کنه رو حساب نمی کنی ؟
2 - بلاخره همه کاربر ها صرفا فقط مصارف Game ندارند ! مزایای DirectX 11 در آینده نزدیک برای عموم کاربران کاربر خواهد داشت !
3 - من کی گفتم اورکلاک حافظه روی کارایی این گونه مدل ها تاثیر ندارند ؟!
برعکس معتقدم برای مثال در مدل هایی مثل Radeon 5770 که با هسته Juniper XT که حتی از هسته به کار رفته در Radeon 4870 ( RV 770XT )i هم قدرتمند تره ، افزایش پهنای باند حافظه می تونه خیلی تاثیر گذار باشه !
این رویو رو ملاحضه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ub.com%2Freviews%2Fsapphire_hd5770_hd5750%2F7.htm)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ub.com%2Freviews%2Fsapphire_hd5770_hd5750%2F8.htm)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ub.com%2Freviews%2Fsapphire_hd5770_hd5750%2F10.htm )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ub.com%2Freviews%2Fsapphire_hd5770_hd5750%2F13.htm )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ub.com%2Freviews%2Fsapphire_hd5770_hd5750%2F15.htm )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ub.com%2Freviews%2Fsapphire_hd5770_hd5750%2F16.htm )
ملاحضه می کنی که یک Radeon 5770 اورکلاک شده تا فرکانس 960/1450 در تست ها و بازی های مدرن DirectX10 کنونی حتی بعضی اوقات با GTX 275 هم برابری می کنه .
البته مدل های GTX 260 هم نسبتا خوب اورکلاک می شن ولی اگر خودت تجریه اورکلاک این مدل ها رو داشته باشی متوجه میشی که با اورکلاک سنگین این مدل ها به دلیل افزایش توان مصرفی و افزایش حرارت متصاعد شده ازشون فن دستگاه سرعتش بیش از حد زیاد میشه و تقریبا غیر قابل تحمل میشه صداش ! ( بلاخره 220 - 230 وات انرژی داره مصرف میشه !! ) . در صورتی که مدل های Radeon 5770 با مصرف انرژی کمتر حرارت کمتری از خودشون متصاعد می کنن و این جور مشکلات رو ایجاد نمی کنند .
حالا برای اینکه حرف شما رو کاملا رد کنم از همون بازی که روشش زوم کردید چند تست میزارم:تستهای دیگه هم موجوده!یک و دو تست و یک بازی ملاک نیست...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ws%2FSapphire%2FHD_5750%2Fimages%2Fbattleforge_256 0_1600.gif)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ws%2FSapphire%2FHD_5750%2Fimages%2Fbattleforge_102 4_768.gif)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ws%2FSapphire%2FHD_5750%2Fimages%2Fbattleforge_128 0_1024.gif)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ws%2FSapphire%2FHD_5750%2Fimages%2Fbattleforge_192 0_1200.gif)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ws%2FSapphire%2FHD_5750%2Fimages%2Fbattleforge_168 0_1050.gif)
خب!؟قشنگ واقعیت روشن شد که 260 از 5770 و 5750 تقریبا در تمام بازی های جدید و خیلی جدید!DX10-DX11 به طور میانگین 5 تا 10 و 25-30% قویتره!؟اوهوم؟!
خب دوست عزیز ببینید اگه من بگم اطلاعاتت نادرسته ناراحت میشی GTX260 حدود 215 هست core 192 که تست شده حدود 185 هست!از بهترین برندها و اورکلاک شده BFG GTX260 OC Maxcore 230 هست!GTX275 هم بیار ارزونتر پیدا میشه از برندهای پایین راحت همون 250!
با این حال هنوزم میگم 5700 با توجه به قیمت فعلی ارزش خرید برای گیمر ها ندارد...
اون هم PhysX هست نه Physics
تو همین تست هایی که خودت گذاشتی کاملا اختلاف فاحش بین Radeon 5000 و Radeon 4000 مشخصه ! اما دلیل برتری مدل های Geforce GTX میشه گفت ناجوانمردانه محسوب میشه !
به دلیل که این بازی در مدل های Radeon 4000 با API DirectX 10.1 و در مدل های Radeon 5000 با API DirectX 11 رندر میشه ! جزئیات و کیفیت تصویر و عمق نور پردازی و سایه زنی میشه گفت خیلی خیلی محسوس با مدل های Geforce GTX که با API Directx 10 این بازی رو رندر می کنند تفاوت می کنه !
در این مورد یه سرچ بزن ... عکس هاش موجوده .
Kianoosh
14-11-2009, 04:31
مهدی عزیز!ما داشتیم مقایسه 5750 انجام میدادیم با GTX260 که غلط هست!پس کاملا پذیرفته شد که GTX260 Core216 -GTX 260-HD 4870 1Gبا بیش از 20-25% کارایی بهتر و ارزش خرید بالاتر نسبت به 5750 موجوده و این مدل (5750) با GTS 250 , HD 4850 مقایسه میشه!؟
1 - شما توان مصرفی GTX 260 216Core رو در نظر نمی گیری ؟ این مدل با مصرف ( 182w ) حدود 70 % مصرف بیشتری نسبت به Radeon 5770 داره ! شما هزینه بیشتر 30 - 40 هزار تومانی پاوری که کاربر باید خرید GTX 260 خرج کنه رو حساب نمی کنی ؟
یک پاور ریل 550 وات از برندهای مختلف با قیمت حدودی 50-55 کاملا جوابگوی GTX260 Core 216 خواهد بود , حالا نمی دونم چطور محاسبه کردی مهدی جان 40 تومن بیشتر رو!؟چون 5770 هم پاور مورد نیازش 450 وات هست که حدود 40-45تومن موجوده در ضمن من شرایط استاندارد رو در نظر میگیرم نه اورکلاک پردازنده و گرافیک حتی اگه پاور 600 وات(پاور مطمئن) برای 260/216 تهیه بشه و برای 5770 پاور 450 (حداقل پاور ) که امکان اورکلاک پردازنده و گرافیک رو به 260/216 میده بازم اختلاف حد اکثر 20-25 تومن هست ...شما قبلا گفته بودی ارزش هزینه 30% بیشتر رو هم داره که من مخالفم!در ضمن اون موقع هنوز گرونتر هم نشده بود...
این لینکها رو ملاحظه بفرمایید مهدی جان
GTX 260 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HD 5770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- بلاخره همه کاربر ها صرفا فقط مصارف Game ندارند ! مزایای DirectX 11 در آینده نزدیک برای عموم کاربران کاربر خواهد داشت !
2-بله موافقم اما این کاربرد عمومی به هیچ عنوان برای گیمرها سودمند نخواهد بود برای کسی که به صورت حرفه ای بازی نمی کنه یا خیلی کم قطعا 5770 گزینه خوبی هست همونطور که قبلا اشاره کردم و خودت هم گفتی ببین برای کسی که الان قصد خرید داره آیا باید 5770 رو در نظر بگیریم به خاطر امکاناتی که هنوز وضعیت مشخص ندارن یا بازیهای DX11 که قطعا نسخه 10 موجود دارن و یا بیش از 20 عنوان بازی مطرح که کاربر تا امروز اونها رو تجربه نکرده و کارایی بیشتر و مشخص GTX260 در اونها؟
3 - من کی گفتم اورکلاک حافظه روی کارایی این گونه مدل ها تاثیر ندارند ؟!
3-من کی گفتم تو گفتی!؟:31:و چنین چیزی برداشت کردی؟:13:مهدی جان خب مشخصا که افزایش کارایی داره اما چقدر؟کم ! دوما کارتهای دیگه هم اور شده هستند و هم میشن شما چقدر می خوای مموری کلاک رو زیاد کنی 1500؟!بیشتر؟!باز هم اختلاف با کارتی مثل GTX 260 OCX Max Core یا حتی مدلهای پایینتر OC یکسان هست در حالی که اونها هم اورکلاک میشن اورکلاک بیشتر بحث من نیست افزایش کارایی بحث من هست بله محدودیت مموری کلاک 4000 رو ندارند...
برعکس معتقدم برای مثال در مدل هایی مثل Radeon 5770 که با هسته Juniper XT که حتی از هسته به کار رفته در Radeon 4870 ( RV 770XT )i هم قدرتمند تره ، افزایش پهنای باند حافظه می تونه خیلی تاثیر گذار باشه !
قیمت جهانیش چقدره و در بازار ما موجوده اگه بله با چه قیمتی؟!
خب جواب از معتبرترین سایت ها اینه:
5770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمتهای جدید این مدل حدود 190 تا 200 دلاره خب تو بازار ما قیمت ندارم!
بازم هم طبق تستهایی که گذاشتی از GTX260 192 که قیمتش حدود 185 تومن هست در خیلی موارد ضعیفتر بوده مهدی جان مقایسه ما با GTX 260 core 216 هست که تقریبا هم قیمت و البته مدلهایی ارزونتر از 5770 هست و 100% با کارایی بالاتر حدود 5-10% در 90% بازی ها!
ملاحضه می کنی که یک Radeon 5770 اورکلاک شده تا فرکانس 960/1450 در تست ها و بازی های مدرن DirectX10 کنونی حتی بعضی اوقات با GTX 275 هم برابری می کنه .
کارتهای اورکلاک شده رو با نشده مقایسه نکنیم بهتره نه؟:46:در ضمن بالا گفتم شرایط استاندارد همونطور هم که خودت اشاره کردی اونها هم خوب اور میشن بله من زوتک رو تست کردم! در مورد Noise و Load Temp و مصرف در حالت اورکلاک جدا حق با شماست :10:مشکل دما خب به برند و خنک کننده کارت برمیگرده اول بعد عواملی که شما میگی در 5770 بهینه شده درسته ولی اگه همین جی پی یو رو با برندها و خنک کننده های رده پایین تر تست کنید متوجه منظورم میشی...
به دلیل که این بازی در مدل های Radeon 4000 با API DirectX 10.1 و در مدل های Radeon 5000 با API DirectX 11 رندر میشه ! جزئیات و کیفیت تصویر و عمق نور پردازی و سایه زنی میشه گفت خیلی خیلی محسوس با مدل های Geforce GTX که با API Directx 10 این بازی رو رندر می کنند تفاوت می کنه !
در این مورد یه سرچ بزن ... عکس هاش موجوده .
بهتره 5700 رو از 5800 جدا کنیم !
خب تو نظرت رو در مورد فعال کردن فیل*ترهای تصویری AA-AF برای DX11 نگفتی آیا جی پی یو هایی مثل 5750 و یا 5770 توان رندر این تصاویر رو دارن یا اینکه فریم ریت از 30 کمتر میشه و حتی به 20 نزدیک میشه در رزولوشنهای بالا؟DX11 میتونه در مدلهای بالاتر 5850 و 5870 بسیار چشمگیر باشه ببین تا این لحظه یکی دو سایت معتبر و اون هم فقط یک تست از یک بازی DX11 (که مشخص نیست نسخه نهایی بازی باشه!) خب در واقع طبق ریویو که خودت نشون داده
Cons:
No DX11 titles yet
خب منم چند تست ضمیمه صحبتام کنم!:دی
(امکان لینک نیست چون از هارده بابت لود شرمنده اگه امکانش هست یک فایل ریسایز یا ضمیمه کوچیکش کن)
البته تست مقایسه و ..زیاده من سعی کردم معتبر و از همه بازی های روز باشه + اورکلاک دما صدا مصرف و...
نتیجه قطعی اینها یا سایر تستها نیستند شاید انصاف و دقت در هر مقایسه و سایت و ...رعایت نشده باشه ولی وقتی تعداد زیادی تست و سایت یک نظر رو میدن میشه برای نتیجه کلی ازش کمک گرفت...
تو همین تست هایی که خودت گذاشتی کاملا اختلاف فاحش بین Radeon 5000 و Radeon 4000 مشخصه ! اما دلیل برتری مدل های Geforce GTX میشه گفت ناجوانمردانه محسوب میشه !
درست متوجه نشدم مثلا نظر تو اینه که GTX260 c216 از 4870 بهتر نیست!؟اینجا هم مقایسه با یک کارت واسطه (4870)مشخص می کنه هم مقایسه رو در رو که اختلاف کارایی بین 5-10% به نفع GTX260 -216 هست
البته تستهای ناجوانمردانه می خوای که زیاده!:دی ما با اون تعداد کمی که نقدهای تابلو!تبلیغاتی و غیر واقعی می نویسن کاری نداریم وقتی تعداد منابع بالا باشه نتیجه واقعی مشخصتر میشه...
با این حال قبول داری هم من هم تو کمی نظر شخصی هم در این مورد اعمال کردیم!؟:20:
حرف آخر:
5700 بر خلاف انتظار کارایی بالاتر از 4800(مدلهای رقیب) رو ندشات پس حداقل انتظار کاربر قیمت پایینتر این سری بود که نه تنها در زمان عرضه این طور نشد بلکه به علت تقاضا زیاد و تولید محدود افزایش 20-30 دلاری نیز برای برخی مدلها شاهد بودیم در عوض مصرف و دما بهینه و همچنین قابلیت اورکلاک و DX11 و البته Eyefinity عواملی هست که ارزش خرید این سری رو بالا میبره و به طور کامل 4800 (4870-4850) رو از دور خارج می کنه اما رقابت نزدیکی بین مدلهای GTX275-GTX 260 c216 با کارایی بیشتر و قیمت مشابه یا کمتر وجود داره نقطه ضعف این کارتها DX10 دما و مصرف بالاتر هست که اورکلاک حرفه ای این سری رو سخت تر می کنه پس اگه خیلی منصف باشیم امکان رقابت کاملا مشخص بین برخی مدلهاس سری 200 و 5770 هست و با توجه به قیمت کاربرد و آینده نگری انتخاب کمی مشکل هست و به هیچ عنوان نمیشه یکی از این دو مدل رو برتر برای خرید معرفی کرد
نظر شخصی برای گیمرها:
خرید 1-GTX260 Core216 یا 2-HD5770 یا HD 4870 1G3-با کمترین قیمت ممکن (اگه کمی قیمت 5770 کاهش پیدا کنه 1 و 2 عوض میشن!)صبر برای کاهش قیمت مدلهای های اند5800 و عرضه سری 300
(سوت بلبلی :دی)
خب به نظر من مقایسه کامل و بحث دوستانه و خوبی بود من دیگه نظر خاصی ندارم و قضاوت بر عهده کاربر
قربونت ایکس :40:
:11:
همیشه در ATI ها ودر 7هاش،منظورم 5700 یا 4700 هست،یه ایرادی هست اما در کل سری 5000 رادون یه سری قدرتمندیه و ساپورت DIRECTX11 در این کارتها یه دلیل خوب برای گرفتن این سری از کارتهاست.در حالی که NVIDIAهنوز نتونسته این پشتیبانی را اعمال کند.برای این بنچمارکها هم که زدید.یه سری به مجله ی عصر شبکه بزنید همون شماره ای که داره سری 5000 را تحلیل میکنه.شاید این اشتباهاتی که داشتید را برطرف کنید.راستی گفتن منبع این بنچمارکها هم ملاکه.ببینیم کسایی که این بنچمارکها راانجام دادند اصلا رعایت انصاف کردند؟؟؟؟!!!!!11
سلام
منابع بنچمارکها و نحوه تستگیری و سیستم و ..... همگی معتبر و حرفه ای هستند!اشتباهی در کار نیست یا حداقل اشنباه رو داره مثل هر گروه سایت مجله و ... که قطعات رو تست و تحلیل می کنن ! همه دقت و نتیجه 100% رو ندارن باز من منابع متعددی نقد و بررسی دارم با یک سایت و دو تست کسی تصمیم نگرفته من نمی خوام وارد بحثهای دیگه بشم پس خودتون بحث تحلیل و نقد و بررسی رو قاطی تبلیغ و شبکه های فروش نکنید! دوست عزیز باقی موارد هم در متن به شما پاسخ داده شده...
پ.ن:اشتباه چاپی!چیزی داشت دوستان ببخشید
Mahdi_Moosavi
14-11-2009, 15:50
یک پاور ریل 550 وات از برندهای مختلف با قیمت حدودی 50-55 کاملا جوابگوی GTX260 Core 216 خواهد بود , حالا نمی دونم چطور محاسبه کردی مهدی جان 40 تومن بیشتر رو!؟چون 5770 هم پاور مورد نیازش 450 وات هست که حدود 40-45تومن موجوده در ضمن من شرایط استاندارد رو در نظر میگیرم نه اورکلاک پردازنده و گرافیک حتی اگه پاور 600 وات(پاور مطمئن) برای 260/216 تهیه بشه و برای 5770 پاور 450 (حداقل پاور ) که امکان اورکلاک پردازنده و گرافیک رو به 260/216 میده بازم اختلاف حد اکثر 20-25 تومن هست ...شما قبلا گفته بودی ارزش هزینه 30% بیشتر رو هم داره که من مخالفم!در ضمن اون موقع هنوز گرونتر هم نشده بود...
این لینکها رو ملاحظه بفرمایید مهدی جان
GTX 260 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bject%2Fproduct_geforce_gtx_260_us.html)
HD 5770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fdesktop%2Fgraphics%2Fati-radeon-hd-5000%2Fhd-5770%2FPages%2Fati-radeon-hd-5770-system-requirements.aspx)
این لینک هایی که شما دادی در واقع Minimum System Power Requirement هست که حتی سیستم تست هم براش تعیین نشده .
شما الان با خرید یک سیستم High-end به هیچ وجه درست نیست برای این مدل ها اون پاورهایی که شما نام بردی رو خریداری کرد . ملاحضه بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rticle%2Fasus-radeon-hd-5770-voltage-tweak-review%2F6)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rticle%2Fmsi-geforce-n260gtx-lightning-1792-mb-review%2F10)
2-بله موافقم اما این کاربرد عمومی به هیچ عنوان برای گیمرها سودمند نخواهد بود برای کسی که به صورت حرفه ای بازی نمی کنه یا خیلی کم قطعا 5770 گزینه خوبی هست همونطور که قبلا اشاره کردم و خودت هم گفتی ببین برای کسی که الان قصد خرید داره آیا باید 5770 رو در نظر بگیریم به خاطر امکاناتی که هنوز وضعیت مشخص ندارن یا بازیهای DX11 که قطعا نسخه 10 موجود دارن و یا بیش از 20 عنوان بازی مطرح که کاربر تا امروز اونها رو تجربه نکرده و کارایی بیشتر و مشخص GTX260 در اونها؟الان تمامی بازی های روز حال حاضر حتی با کارت های گرافیک Directx 9.0 هم بدون مشکل اجرا می شن ! این دیدی که شما نسبت به مسئله داری علمی نیست ! اون گیمر حرفه ای معمولا دوست داره تا بازی رو با حداکثر جزئیات گرافیکی بازی کنه نه این که یه سری از افکت های واقع گرایانه DX 11.0 رو در آینده از دست بده . ضمنا Dirt 2.0 با گرافیک فوق العاده و پشتیبانی کامل از Directx 11.0 در راه هست .
ضمنا معمولا گیمرهای حرفه ای سراغ کنسول می رن ، کسی که PC می خره 100% استفاده های همه منظوره هم ازش داره .
قیمت جهانیش چقدره و در بازار ما موجوده اگه بله با چه قیمتی؟!
خب جواب از معتبرترین سایت ها اینه:
5770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roducts%3Fclient%3Dopera%26rls%3Den%26q%3Dsapphire %2520juniper%2520xt%25205770%2520%26sourceid%3Dope ra%26oe%3Dutf-8%26um%3D1%26ie%3DUTF-8%26sa%3DN%26hl%3Den%26tab%3Dwf)
قیمتهای جدید این مدل حدود 190 تا 200 دلاره خب تو بازار ما قیمت ندارم!
بازم هم طبق تستهایی که گذاشتی از GTX260 192 که قیمتش حدود 185 تومن هست در خیلی موارد ضعیفتر بوده مهدی جان مقایسه ما با GTX 260 core 216 هست که تقریبا هم قیمت و البته مدلهایی ارزونتر از 5770 هست و 100% با کارایی بالاتر حدود 5-10% در 90% بازی ها!
میانگین قیمت Radeon 5770 1GB حدود 170$ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roduct%2FProductList.aspx%3FSubmit%3DENE%26DEPA%3D 0%26Order%3DBESTMATCH%26Description%3Dradeon%2B577 0%2B1gb) دلار هست .
میانگین قیمت Geforce GTX260 896MB هم حدود 185$ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roduct%2FProductList.aspx%3FSubmit%3DENE%26DEPA%3D 0%26Order%3DBESTMATCH%26Description%3Dgtx%2B260%26 x%3D8%26y%3D31) هست .
ماشالله قیمت های شما همیشه از قیمت های جهانی بعضی از مدل ها هم پایین تره ! من GTX 260 قیمت یوزر ، زیر 220 - 215 قیمت ندارم !
قیمت های Radeon 5770 هم در همین حد هست .
کارتهای اورکلاک شده رو با نشده مقایسه نکنیم بهتره نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بنده همچین قصدی نداشتم . شما اورکلاک حافظه رو در این مدل ها بی تاثیر دونستی ، من دلیل ارائه کردم .
بهتره 5700 رو از 5800 جدا کنیم !
خب تو نظرت رو در مورد فعال کردن فیل*ترهای تصویری AA-AF برای DX11 نگفتی آیا جی پی یو هایی مثل 5750 و یا 5770 توان رندر این تصاویر رو دارن یا اینکه فریم ریت از 30 کمتر میشه و حتی به 20 نزدیک میشه در رزولوشنهای بالا؟DX11 میتونه در مدلهای بالاتر 5850 و 5870 بسیار چشمگیر باشه ببین تا این لحظه یکی دو سایت معتبر و اون هم فقط یک تست از یک بازی DX11 (که مشخص نیست نسخه نهایی بازی باشه!) خب در واقع طبق ریویو که خودت نشون داده
در این مورد چون هیچ تستی ارائه نشده نمیشه نظر قطعی داد . ولی امروز System Requirements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بازی Dirt 2 هم منتشر شده . ملاحضه بفرمایید :
Recommended (Enhanced for DirectX 11)
Processor: Intel Core i7 or AMD Phenom II
Memory: 3GB
HD Space: 10GB
Video Card: ATI Radeon HD 5700 Series
معمولا وقتی اسم یک کارت گرافیک تو لیست Requirements یه بازی باشه میشه اون بازی رو با حداکثر جزئیات بدون مشکل بازی کرد .
خب منم چند تست ضمیمه صحبتام کنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خواهشن وقتی طرف بحثت من هستم اینقدر چارت لینک نده ! من کارم تقریبا تست و تحلیل ایگونه نتایج هست . به اندازه کافی از این چارت ها دیدم . این قدر چارت های بی پدر ومادر تو وب ریخته که ...... اگه بخوای میشه چندین مورد پیدا کرد که قضیه دقیقا برعکس این ها باشه !!
ولی مطمئن باش امکانات ، قابلیت های DirectX 11 نسبت به DirectX 10 ارزش این 4 - 5 FPS اختلاف این دو مدل رو داره . نظرت محترمه ولی مطمئن باش 3 - 4 ماه دیگه خودت دستگیرت میشه .
با این حال قبول داری هم من هم تو کمی نظر شخصی هم در این مورد اعمال کردیم!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیر . :دی
حرف آخر:
5700 بر خلاف انتظار کارایی بالاتر از 4800(مدلهای رقیب) رو ندشات پس حداقل انتظار کاربر قیمت پایینتر این سری بود که نه تنها در زمان عرضه این طور نشد بلکه به علت تقاضا زیاد و تولید محدود افزایش 20-30 دلاری نیز برای برخی مدلها شاهد بودیم در عوض مصرف و دما بهینه و همچنین قابلیت اورکلاک و DX11 و البته Eyefinity عواملی هست که ارزش خرید این سری رو بالا میبره و به طور کامل 4800 (4870-4850) رو از دور خارج می کنه اما رقابت نزدیکی بین مدلهای GTX275-GTX 260 c216 با کارایی بیشتر و قیمت مشابه یا کمتر وجود داره نقطه ضعف این کارتها DX10 دما و مصرف بالاتر هست که اورکلاک حرفه ای این سری رو سخت تر می کنه پس اگه خیلی منصف باشیم امکان رقابت کاملا مشخص بین برخی مدلهاس سری 200 و 5770 هست و با توجه به قیمت کاربرد و آینده نگری انتخاب کمی مشکل هست و به هیچ عنوان نمیشه یکی از این دو مدل رو برتر برای خرید معرفی کرد موافقم . البته قیمت Radeon 5700 حدودا 10 الی 15$ افزایش داشته .
خب به نظر من مقایسه کامل و بحث دوستانه و خوبی بود من دیگه نظر خاصی ندارم و قضاوت بر عهده کاربر
قربونت ایکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مرسی .
این recommended چند تا مشکل داره :
1. قسمت سیستم عامل : Widows XP معرفی شده. در حالی که این ویندوز از DirectX 11 پشتیبانی نمی کنه.
2. قسمت CPU : دو تا مشکل داره. 1 .خبری از Core i5 نیست. در حالی Core i5 در بازی با phenum II تقریبا برابره یا احتمالا قویتره. 2. phenum II شامل Cpu های مختلفی میشه که بعضی از اون ها مطمئنا کارایی نزدیکی یا حتی پایین تری از بعضی CPU های سری Core 2 Quad دارند. پس چرا اسمی از سری C2Q نیست.
Kianoosh
17-11-2009, 02:31
بله دوست عزیز راستش ما بعدا یک سری گفت و گوهای تکمیلی کردیم و در همه موارد به یک جمع بندی رسیدیم و نظرم من به نظر ایشون نزدیک شد جز این یک مورد که من مطمئن هستم ایشون حتما ایراد وارد بر این قسمت رو می پذیرن:
در این مورد چون هیچ تستی ارائه نشده نمیشه نظر قطعی داد . ولی امروز System Requirements بازی Dirt 2 هم منتشر شده . ملاحضه بفرمایید :
معمولا وقتی اسم یک کارت گرافیک تو لیست Requirements یه بازی باشه میشه اون بازی رو با حداکثر جزئیات بدون مشکل بازی کرد .
Mahdi_Moosavi
17-11-2009, 13:28
این recommended چند تا مشکل داره :
1. قسمت سیستم عامل : Widows XP معرفی شده. در حالی که این ویندوز از DirectX 11 پشتیبانی نمی کنه.
2. قسمت CPU : دو تا مشکل داره. 1 .خبری از Core i5 نیست. در حالی Core i5 در بازی با phenum II تقریبا برابره یا احتمالا قویتره. 2. phenum II شامل Cpu های مختلفی میشه که بعضی از اون ها مطمئنا کارایی نزدیکی یا حتی پایین تری از بعضی CPU های سری Core 2 Quad دارند. پس چرا اسمی از سری C2Q نیست.
من هدفم از لینک دادن به این قسمت ببیشتر نوع VGA بود . معمولا System Requirements در بیشتر مواقع کلی ارائه می شن و به جزئیاتی که شما اشاره کردی توجه نمیشه . جزئیاتی که شما مد نظرتون هست معمولا در Readme بازی ها ارائه میشه .
من بشدت از بحث مدیر و همکار انجمن دارم لذت میبرم خواهشاً بحث رو ادامه بدین خیلی بحث خوبیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
millad1388
18-11-2009, 15:57
یادمه وقتی سری 3000 رادون هم اومده بود همه میگفتند این amdداره چیکار میکنه!!!!چون هیچ تغییری نسبت به سری 2000 نکرده بود!!!غیر از تغییر تکنولوپیساخت از 65 به 55 نانومتر!!! و جالب اینجا بود که قیمت هم تغییر نداشت!!!نتیجه میگیریم که سری های فرد رادون آشغال هستند!!!و سریهای زوج مثل4000 و 2000 عالی بودند و همچنین درآینده سری 6000 رادون کارایی رو به نسبت قیمت حداقل2 برابر خواهد کرد!!!
یادمه وقتی سری 3000 رادون هم اومده بود همه میگفتند این amdداره چیکار میکنه!!!!چون هیچ تغییری نسبت به سری 2000 نکرده بود!!!غیر از تغییر تکنولوپیساخت از 65 به 55 نانومتر!!! و جالب اینجا بود که قیمت هم تغییر نداشت!!!نتیجه میگیریم که سری های فرد رادون آشغال هستند!!!و سریهای زوج مثل4000 و 2000 عالی بودند و همچنین درآینده سری 6000 رادون کارایی رو به نسبت قیمت حداقل2 برابر خواهد کرد!!!
عجب نتیجه گیری! یک شرکت ممکنه در یک سری بد کار کنه در سری دیگه خوب و قابل قبول. شما سری 3000 بررسی کردید، بعد چگونه و با چه منطقی استدلال می کنید که سری های فرد آشغاله؟!!چون 3000 از نظر شما آشغاله، پس سری های فرد آشغاله! پس سری 5000 هم آشغاله! هیچ منطقی نیست بیایم تعمیم بدیم، همه چیز رو.
millad1388
19-11-2009, 07:17
عجب نتیجه گیری! یک شرکت ممکنه در یک سری بد کار کنه در سری دیگه خوب و قابل قبول. شما سری 3000 بررسی کردید، بعد چگونه و با چه منطقی استدلال می کنید که سری های فرد آشغاله؟!!چون 3000 از نظر شما آشغاله، پس سری های فرد آشغاله! پس سری 5000 هم آشغاله! هیچ منطقی نیست بیایم تعمیم بدیم، همه چیز رو.
به سه دلیل میگم خرید سری 5000 عاقلانه نیست:
چون نسبت کارایی به قیمت اون در بهترین حالت مساوی با سری 4000 هستش یعنی کاهش قیمت نداشتیم
چون سری بعدی که 6000 باشه بر طبق این استدلال که هم سری 3000 هیچ چیز جدیدی نداشت و هم سری 5000 {البته به غیر از فناوری ساخت بالاتر و دایرکتس بالاتر} دارای قدرتی 2 برابر خواهد بود
چون به زودی کاهش قیمت یری 5000 و همچنین سری 4000 را خواهیم داشت
millad1388 جان چطور میتونی بگی 5000 خریدش عاقلانه نیست.سری 5800 تقریبا قدرتی برابر یک گرافیک 2 هسته ای داره.فکر کنیم یکی از 5850 تقریبا با X2 285 برابره.نگو
millad1388
19-11-2009, 14:43
millad1388 جان چطور میتونی بگی 5000 خریدش عاقلانه نیست.سری 5800 تقریبا قدرتی برابر یک گرافیک 2 هسته ای داره.فکر کنیم یکی از 5850 تقریبا با X2 285 برابره.نگو
:31:البته خریدن جیفورس غیر عاقلانه ترین کار هستش!!!:31:
:5:کلا در بین مدل های سری 5000 عاقلانه ترین خرید و خریدی که بهترین نسبت قیمت به کارایی رو داشته باشهدر ایران مدل5770 هستش و در کشورهای دیگه 5850 هستش!!!:5:دلیلش هم اینه که gpu 5770 در حقیقت همون gpu4890 هستش البته با تغییر پهنای باند از 256 به 128 گه کاراییش رو در حد و حدو 4870 و مقداری بالاتر پایین مییاره!!!
:5:البته من توصیه نمیکنم به جای سری 5000 سری 4000 کسی بخره!!!در ایران قیمت5750 که کارایی در حد 4770 داره با قیمت نامعقولی فروخته میشه که بهتره یا یکسری بالاتر یعنی5770 و یا صبر برای ارزانتر شدن کارت 5750 سفارش کرد:5:
Kianoosh
19-11-2009, 15:19
در ایران قیمت 5850 که کارایی در حد 47770 داره با قیمت نامعقولی فروخته میشه که بهته یا یکسری بالاتر یعنی5770 و یا صبر برای ارزانتر شدن کارت 5850 سفارش کرد
چی؟!؟کارایی 5850 در سطح 4770 هست!؟!
به سه دلیل میگم خرید سری 5000 عاقلانه نیست:
چون نسبت کارایی به قیمت اون در بهترین حالت مساوی با سری 4000 هستش یعنی کاهش قیمت نداشتیم. خوب به نظر من یک ضعف نیست. کارت های جدید معمولا گرون تر از کارت های هم رده شون هستند. تازه AMD قیمت های سری 57XX رو خیلی نزدیک به 4850 و 4870 قرار داده. سری 58XX که در حال رقابت با کارت هایی مثل GTX 285 به بالا هستند. قیمت های این کارت ها با توجه به کارایی و امکاناتشون و قیمت کارت های رقیب، منصفانه و قابل قبوله.
هم سری 3000 هیچ چیز جدیدی نداشت و هم سری 5000 {البته به غیر از فناوری ساخت بالاتر و دایرکتس بالاتر} دارای قدرتی 2 برابر خواهد بودخوب دیگه چی می خواید؟! فن آوری بالاتر و DirectX 11 کم چیزیه؟!! نکنه قراره یخچال و چرخ گوشت و اینجور چیزها هم بهش اضافه کنند؟!!!!!(شوخی)
مصرف به مراتب کمتر - دمای پایین تر - فریم بالاتر بازی ها در DirectX 11 نسبت به DirectX 10 ( به شرط غیر فعال بودن tessellation ) ، چیپ صدا و ...
از یک کارت گرافیک چه انتظار دیگه ای دارید؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.