PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برقراري ارتباط sql با ++c

wolfeye
12-11-2009, 08:17
سلام به همگي دوستان
من ميخوام بين جداولم كه تو Sql تعريف كردم با ++c ارتباط برقرار كنم ،يعني بتونم يك formبسازم و با دستورات c ، تمام queryها رو اجرا كنم
كسي مي تونه كمكم كنه؟
help me please:41:

IP007
12-11-2009, 09:26
من فقط تونستم اینو پیدا کنم: تو header afxdb.h

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali zi zeperto
12-11-2009, 14:50
سلام به همگي دوستان
من ميخوام بين جداولم كه تو Sql تعريف كردم با ++c ارتباط برقرار كنم ،يعني بتونم يك formبسازم و با دستورات c ، تمام queryها رو اجرا كنم
كسي مي تونه كمكم كنه؟
help me please:41:
توی ویندوز کار می کنید یا لینوکس؟

wolfeye
12-11-2009, 18:42
تو لينوكس،RedHat

ali zi zeperto
12-11-2009, 23:57
تو لينوكس،RedHat
من با ابونتو کار می کنم.بسته mysql++ رو دانلود کن و نصب کن.هدر فایلها اضافه میشن.البته mysql هم که باید نصب کرده باشی.

wolfeye
13-11-2009, 06:21
من با ابونتو کار می کنم.بسته mysql++ رو دانلود کن و نصب کن.هدر فایلها اضافه میشن.البته mysql هم که باید نصب کرده باشی.
راستش من هم خودم تازه زدم تو کار ارتباط mysql و c++.باید بهت بگم که دنبال منبع فارسی یا فارسی زبانی که بتونه کمکت کنه نگرد.فقط منابع انگلیسی که البته در موردش زیاده ولی فارسی هیچی!!!
این تجربیات من بوده تا اینجا با چند خط کد پایین که قابل شما رو نداره.این برنامه ارتباط با mysql رو برقرار می کنه و یه store proc رو توی بانک داده ها اجرا می کنه و جوابش رو بر می گردونه.توضیحی در مورد کد پایین خواستی در خدمتم.

مرسي بخاطر راهنماييتون
در مورد كد بالا توضيح بيشتر please
اگه منابعي سراغ داريد ميشه معرفي كنيد؟

ali zi zeperto
13-11-2009, 06:56
اما من مي خوام با SQL server2005 كار كنم،كد ارتباطيش فرق مي كنه؟
لینوکس و sql server :18:
سر کار گذاشتید؟
لطفا بعد از اینکه زبان انگلیسی خوب یاد گرفتید و درساتون تموم شد سرچ کنید حتما به جواب می رسید.

wolfeye
13-11-2009, 08:07
لینوکس و sql server
سر کار گذاشتید؟
لطفا بعد از اینکه زبان انگلیسی خوب یاد گرفتید و درساتون تموم شد سرچ کنید حتما به جواب می رسید.
دستورات mysql فرق مي كنه؟بايد حتما مخصوص ردهت دانلودش كنم؟

hoax3r
13-11-2009, 10:40
SQL Server ODBC Driver for Linux/Unix Getting Started Tutorial

ببخشید بیشتر از این کمکی نمیکنم چون زیاد دیتابیس بلد نیستم.

ali zi zeperto
13-11-2009, 12:44
هي توهين نكن، چقدر از خود راضي هستي:13::13:

قرار نيس معلوماتت رو به رخ بكشي اگه نمی خواستم کمکت کنم که توضیحات اضافی که بالا دادم رو نمی دادم.

این تجربیات من بوده تا اینجا با چند خط کد پایین که قابل شما رو ندارهاینجا رو اگه بهتر می خوندی می فهمیدی که به رخ کشیدنی در کار نیست.

باید بهت بگم که دنبال منبع فارسی یا فارسی زبانی که بتونه کمکت کنه نگرد
اینا خودش کمکه.

دستورات mysql فرق مي كنه؟بايد حتما مخصوص ردهت دانلودش كنم؟
دستورات sql در همه شون یکیه بجز تفاوتهایی که مربوط به ساختار خودشونه.بله پکیج های مربوط به توزیع خودتون رو دانلود کنید و نصب کنید.البته سایت sun به ایرانی ها سرویس نمی ده.برای نصبش از طریق اینترنت از دستورات مخصوص توزیع تون استفاده کنید بهتره.من هم همینطوری نصب کردم.

این دو تا صفحه رو هم ببینید.

wolfeye
15-11-2009, 06:39
مرسي واسه كمكتون:20:

توي اين لينك بايد همه مواردي كه داره دانلود كنم؟
ميشه لينك بهم بديد كه كل mysqlرو بتونم دانلود كنم،از سايت mysql نمي تونم

ali zi zeperto
15-11-2009, 17:58
مرسي واسه كمكتون:20:

توي اين لينك بايد همه مواردي كه داره دانلود كنم؟
ميشه لينك بهم بديد كه كل mysqlرو بتونم دانلود كنم،از سايت mysql نمي تونم
برو به انجمن گنو لینوکس و اونجا مطرح کن کمکت می کنن.من دستور مخصوص ردهت رو بلد نیستم.البته اینترنت پر سرعت داری اگه نه که بگو بگردم لینکش رو واست بذارم که اگه خواستی دانلود کنی.در هر صورت اگر دسترسی به adsl داری اونجا مطرح کن چون اونطوری آخرین ورژن برات نصب میشه.

wolfeye
16-11-2009, 05:01
برو به انجمن گنو لینوکس و اونجا مطرح کن کمکت می کنن.من دستور مخصوص ردهت رو بلد نیستم.البته اینترنت پر سرعت داری اگه نه که بگو بگردم لینکش رو واست بذارم که اگه خواستی دانلود کنی.در هر صورت اگر دسترسی به adsl داری اونجا مطرح کن چون اونطوری آخرین ورژن برات نصب میشه.
نه دسترسي ندارم،اينجا رو ديدي [
كدوم توزيع رو بايد دانلود كنم،ميدونم با يد واسه لينوكس باشه، ولي كدومش رو؟

wolfeye
16-11-2009, 05:07
نه دسترسي ندارم،اينجا رو ديدي
كدوم توزيع رو بايد دانلود كنم،ميدونم با يد واسه لينوكس باشه، ولي كدومش رو؟

wolfeye
16-11-2009, 05:15
نبايد اين رو mysql-5.4.2-beta-linux-ia64-glibc23.tar.gz دانلود كنم؟راهنماييم كنيد؟

ali zi zeperto
16-11-2009, 08:13
این صفحه رو ببین.اینطوری بهترین راهه برای اینکه به بهترین نتیجه برسی.خودش دانلود میشه و نصب میشه.

یا اینکه از اینجا اونچه لازمه رو دانلود کن.

توصیه می کنم روش اول رو برو.