ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید lcd سامسونگ

fariborz_1
10-11-2009, 18:34
سلام
قصد خرید یک lcd سامسونگ رو دارم که از 32 تا 40 اینچ برام فرقی نداره ولی کیفیت تصویرش بالا باشه
لطفآ مدل و قیمتش رو هم بگید
اگه یه تصویر از lcd بذارید که عالیه
قیمتش هم برام مهم نیست
یه سوال دیگه
led بهتره یا lcd ?
از دوستانی که راهنماییم میکنند بسیار سپاسگذارم

*Alucard*
10-11-2009, 19:08
LED همون LCD هست فقط به جای لامپ فلوروسنتی به عنوان نور پشتی در LED ها از لامپهای LED استفاده شده وگرنه از نظر تکونولژی تصویری همون LCD هستن.
خود LED ـها دو مدل هستن Edge-lit و Local dimm که مدلهای موجود در بازار ایران سری 7000 و 6000 و 8000 سامسونگ همگی Edge-lit هستن و مدلهای X450 سونی در سایزهای 46 و 55 اینچ و LH900 ال جی و A850 سامسونگ هم از تکنولوژی Local dimm به عنوان نور پشتی یا همون بکلایت استفاده میکنن.
در مقایسه با Edge-lt ها انتخاب معقولتر به نظر من از کیفیت تصویر B690 سامسونگ هست اگر به دنبال مدلهای بالاتری هم میگردین در حال حاضر LH900 ال جی انتخاب بهتری نسبت به B690 سامسونگ هست البته اگر قیمتش برای شما مسئله نباشه.

ehs_soltany
10-11-2009, 20:01
40 به بالا بگیر.

vahidpsr
10-11-2009, 20:52
اگر ممكنه در مورد تفاوت تكنولوژي edge-lit و local dim بيشتر توضيح بدهيد . (من قبلا فكر مي كردم دو نوع led وجود دارد يكي led backlight و ديگري led-rgb)
ضمنا من كه عمق مشكي b6000 را خيلي خوب ديدم . آيا edge-lit در مقايسه با ccfl و يا wcg-ccfl يك مزيت و برتري نيست؟

m654
10-11-2009, 22:48
اگر ممكنه در مورد تفاوت تكنولوژي edge-lit و local dim بيشتر توضيح بدهيد . (من قبلا فكر مي كردم دو نوع led وجود دارد يكي led backlight و ديگري led-rgb)
ضمنا من كه عمق مشكي b6000 را خيلي خوب ديدم . آيا edge-lit در مقايسه با ccfl و يا wcg-ccfl يك مزيت و برتري نيست؟
برای اِل‌ای‌دی اِج‌لایت( یا نور گوشه‌ی دیودی) 7000 و بیشتر 6000 شما با کاهش مختصات تصویر روبرو هستید و به‌علت باریکی روشنایی در محدوده‌ی افقی کمتری ایده‌آل خواهد بود. این ایراد در نور پشت پنل‌های 950، 8000 سامسونگ، اِکس450 46 سونی و اِل‌اِچ900 اِلجی (و برخی محصولات که موجود نیستند) نمود دارد.

نور پشتی به روایت ویکیپدیا(برگردان از گوگل):

htt p://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=fa&js=y&u=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Backlight From Wikipedia, the free encyclopedia:

htt p://en.wikipedia.org/wiki/Backlight

fariborz_1
11-11-2009, 07:09
یعنی کیفیت تصویر led با lcd تفاوتی نداره ؟

m654
11-11-2009, 08:58
یعنی کیفیت تصویر led با lcd تفاوتی نداره ؟
اگر دیده باشی به‌خاطر سیاه عمیق‌تری که داره واقع نمایی بیشتری داره.

milky way
11-11-2009, 12:27
ولی خدایی آدم در عمل که میره نگاه میکنه به سختی بتونه تفاوتی رو احساس کنه، من که LED و LCD سامسونگ رو کنار هم دیدم واقعاً آدم نمیوتنه راحت تفاوت رو تشخیص بده؟!

m654
11-11-2009, 13:59
ولی خدایی آدم در عمل که میره نگاه میکنه به سختی بتونه تفاوتی رو احساس کنه، من که LED و LCD سامسونگ رو کنار هم دیدم واقعاً آدم نمیوتنه راحت تفاوت رو تشخیص بده؟!
چشم‌ها هم همه یه‌طور نمی‌بینند و تفاوت‌هایی هست. به‌عنوان نمونه گفته شده حدود 5 درصد از افراد امکان درک تصاویر سه‌بعدی جدید سونی و پاناسونیک رو ندارند.

*Alucard*
11-11-2009, 16:29
تفاوت اصلی بین LCD های معمولی و اونهایی که بک لایت LED دارن بیشتر در مکانهای کم نور مشخص میشه .
-----------------------------------------
MLL یا minimum luminance level (کمترین نوری که پنل از خودش ساطع میکنه) کمتر زمانی که شما در حال تماشای یک فیلم سینمایی و یا بازی کامپیوتری هستین و در یک سکانس به قولی fade to black اتفاق میوفته میتونه تجربه ای فوق العاده برای شما ایجاد کنه یکی از موارد برتری LED ها (البته بیشتر منظور من Local dimming ها هستن) نسبت به LCD های معمولی همین میزان MLL کمتر هست.
از طرفی وقتی تو یک نمایی از فیلم و یا بازی کامپیوتری یک صحنه از فیلم یا بازی آمیخته ای از اجسام براق و تیره در آن واحد باشه inter field یا ANSI کنتراست عددی هست که تعیین کننده فاصله بین تیره ترین سیاه و روشنترین تصویری هست که در یک زمان در حال نمایش بر روی پنل هست هر چقدر میزان این عدد بیشتر باشه تصویر تاثیرگذار تر و حیرت انگیزتر به نظر میاد در Local Dimming ها سعی شده با بالا بردن این عدد تصاویری دلچسبتر از LCD های معمولی به وجود بیارن چون LCD یک تکنولوژی Passive هست ولی در LCD های Local dimm بک لایت حالت داینامیک تری داره و تقریبا مثل پلاسما پنلها عمل میکنه البته در پلاسماها چون از نور پشتی کمک گرفته نمیشه هر پیکسل مستقل از بقیه قسمتها میتونه خاموش و روشن بشه...
ولی به هر جهت موارد برتری LED های Local Dimm نسبت به بقیه همین مسائل هست...
--------------------------------------------
در مورد رسپانس تایم یا زمان پاسخ دهی پیکسلها LED پنلها هیچ تفاوتی با LCD های معمولی ندارن چون در هر دوشون از صفحه های LCD یکسان استفاده شده و فقط از نظر نور پشتی با هم تفاوت دارن.

A.J
11-11-2009, 19:41
خوب از کجا بفهمیم که بک لایت LED داره یا نه ؟

مثلاً مدل b690 سامسونگ داره یا نه ؟

m654
11-11-2009, 20:57
خوب از کجا بفهمیم که بک لایت LED داره یا نه ؟

مثلاً مدل b690 سامسونگ داره یا نه ؟
نه. نمونه‌های با منبع نور اِل‌ای‌دی چند نمونه‌ی محدود هستند(قبل از ورود زود هنگام شارپ)؛ و نور بَک‌لایت با اِل‌اِچ900 42 به قیمتی حدود 2200 و بالاتر رده قیمتی دارند.