ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Metro 2033

صفحه ها : 1 2 3 [4]

taghdirrr
28-05-2011, 16:25
سلام این بازی رو لپ تاپ hp dv6 6690 نصب میشه؟؟

نصب که میشه اما با کیفیت پایین باید بازی کنی.
لب تاپ هم که میدونی برای بازی سوسول ساخته شده .

Angel Of Darkness
28-05-2011, 23:33
دوستان با كارت گرافيكي 5870 ati ميشه با حداكثر جزئيات گرافيكي بازي كرد..........ممنون

سلام دوستان
من با 5770 crossfire میتونم تو بهترین حالت بازی کنم؟

100 البطه که میتونید

hamed_dij
31-05-2011, 08:59
بازیش خوب هست؟

aha2012
31-05-2011, 10:23
بازیش خوب هست؟
بله بازیش واقعا قشنگه و حس ترسو بهت میده
گرافیکش هم خیلی خوبه
فقط تو بازی باید مراقب تیرهات باشی.الکی نباید هدر بدی.چون تیر کم میاری
ولی در کل بگیرش

pesilium
01-06-2011, 20:31
من هر کاری کردم نتونستم این بازی رو تموم کنم هر کی تموم کرده میشه خلاصش رو بگه؟

ali2424
01-06-2011, 21:42
من هر کاری کردم نتونستم این بازی رو تموم کنم هر کی تموم کرده میشه خلاصش رو بگه؟
حقیقتشو بخای ما ها هم چیزی نفهمیدیم حالا کجا گیر کردی

f@r@z
08-06-2011, 15:41
کسی این بازی رو سه بعدی بازی کرده؟

MobinS
08-06-2011, 16:55
من خیلی دیر این بازیو تموم کردم... همین امروز تموم شد :دی
شما هی می گفتین تیر کم میارین و از این حرف ها ، راستشو بخواین من از هر اسلحه 300 تا تیر اضافه هم آوردم ...
بازی خیلی آسون بود فقط قسمت اون حباب ها که حمله ی انتهاری می کردن خیلی سخت بود ...
اصلا هم کوچک ترین حس ترسی در این بازی نداشتم... اصلا نترسیدم... در صورتی که خیلی جاها توی alan wake ای که برای تین ها بود ترسیدم...
خیلی با فضای بازی حال کردم ... فوق العاده بود ... داستان هم همین طور ...
گرافیک هم اون چنان زیاد نبود ... ولی خوب بود...
گیمپلی هم خوب بود ...
ولی اتمسفر خیلی خیلی خیلی قشنگ بود ... فوق العاده بود ...
در کل به بازی نمره ی 86 میدم... خیلی خوشم اومد...

Hapoofesgeli
08-06-2011, 21:40
من خیلی دیر این بازیو تموم کردم... همین امروز تموم شد :دی
شما هی می گفتین تیر کم میارین و از این حرف ها ، راستشو بخواین من از هر اسلحه 300 تا تیر اضافه هم آوردم ...
بازی خیلی آسون بود فقط قسمت اون حباب ها که حمله ی انتهاری می کردن خیلی سخت بود ...
اصلا هم کوچک ترین حس ترسی در این بازی نداشتم... اصلا نترسیدم... در صورتی که خیلی جاها توی alan wake ای که برای تین ها بود ترسیدم...
خیلی با فضای بازی حال کردم ... فوق العاده بود ... داستان هم همین طور ...
گرافیک هم اون چنان زیاد نبود ... ولی خوب بود...
گیمپلی هم خوب بود ...
ولی اتمسفر خیلی خیلی خیلی قشنگ بود ... فوق العاده بود ...
در کل به بازی نمره ی 86 میدم... خیلی خوشم اومد...

کم و زیاد اومدن تیر رابطه مستقیم با درجه سختی بازی داره.تو سختش به شدت تیر بعضی جاها کم میاد و تو آسونش اینقدر تیر داری که همینجوری رو هوا هدر بدی
گرافیک بازی زیاد نبود؟!کیفیت تکسچر ها نمایش فوق العاده دود رو هوا...طراحی فضای فوق العاده خطوط مترو...(البته اگه اشتباه نکنم شما رو کنسول بازی میکنید بله؟)

pesilium
10-06-2011, 19:22
من که از خیر تموم کردنش گذشتم میشه بگین آخرش چی میشه؟

ادامه داره؟

Khan gholi
15-06-2011, 05:15
کسی می تونه محبت کنه پسورد فایل داستان انگلیسی بازی که در صحفه 58 گذاشتن رو قرار دادن محبت کنه بده
ممنون

MobinS
15-06-2011, 10:11
من که از خیر تموم کردنش گذشتم میشه بگین آخرش چی میشه؟

ادامه داره؟

تا کجاش رفتی؟

کم و زیاد اومدن تیر رابطه مستقیم با درجه سختی بازی داره.تو سختش به شدت تیر بعضی جاها کم میاد و تو آسونش اینقدر تیر داری که همینجوری رو هوا هدر بدی
گرافیک بازی زیاد نبود؟!کیفیت تکسچر ها نمایش فوق العاده دود رو هوا...طراحی فضای فوق العاده خطوط مترو...(البته اگه اشتباه نکنم شما رو کنسول بازی میکنید بله؟)

سختش هم کم نمی آری!
گرافیک فضا و دود و... + نور پردازی واقعا عالی بود... مخصوصا نورپردازی .... ولی تکسچر صورت ، اصلا خوب نبود... اطراف موجودات و انسان ها هم گرد و نبود ...
آره روی کنسول تموم کردم...

matador
17-06-2011, 08:46
دوستان من تو چپتر 7 قسمت top گیر کردم . اونجایی که اون پرنده هه حمله میکنه به دوستمون . هر چی تیر بهش میزنم بازم نمیمیره و رفیقمونو میخوره ! . چه کار باید کرد ؟

mahyarSAMSUNG
17-06-2011, 09:13
من یادمه این بازی رو با رمز رفتم .. و واقعا توی این فکر هستم که اگه رمز نمیزدم چطور میتونستم این بازی رو تمام کنم . توی این بازی خیلی بهمون تیر میداد 40 ال 50 تا من یادمه توی اون صحنه هاش که از توی زمین یه حباب هایی در میومد و جلومون منفجر میشد حدود 1000 تا تیر مصرف کردم ... آیا کسی بدون رمز اونجا رو رد کرده ؟ البته در حالت hard من بازی رو رفتم .

Rhodes
17-06-2011, 10:46
دوستان من تو چپتر 7 قسمت top گیر کردم . اونجایی که اون پرنده هه حمله میکنه به دوستمون . هر چی تیر بهش میزنم بازم نمیمیره و رفیقمونو میخوره ! . چه کار باید کرد ؟

اشتباه نکنم هر کاری کنی دوستمون رو باز میخوره.
تازه یه باگ هم داره که اسلحه دوستمون همین جور توی هوا میمونه و خودش تیراندازی میکنه.

Mool Tee
17-06-2011, 10:51
اصلا کلا من تو نصبش گیر کردم. وقتی میزنم نصبش کنه به جای اینکه بازی رو نصب کنه برنامه steam رو نصب می کنه بازی رو نصب نمی کنه.نمی دونم چیکار کنم.خیلی دوست دارم بازی کنمش ولی نصب نمیشه.بعد که steam رو نصب می کنم میگه اکانت درست کن درست می کنم ولی چه ربطی به بازی داره؟؟؟؟؟

matador
17-06-2011, 18:07
اشتباه نکنم هر کاری کنی دوستمون رو باز میخوره.
تازه یه باگ هم داره که اسلحه دوستمون همین جور توی هوا میمونه و خودش تیراندازی میکنه.

اره راس میگی اسلحه رو هوا میمونه ! خوب پس هیچ راهی نیست ؟ پاکش کنم بره ؟

B.3.S.T
17-06-2011, 19:14
اره راس میگی اسلحه رو هوا میمونه ! خوب پس هیچ راهی نیست ؟ پاکش کنم بره ؟

پس شما هم به این مشکل بر خوردید!
شما لازم نیست بازی رو پاک کنی.من یک راه به شما پیشنهاد میدم که البته خودمم همین کار رو انجام دادم.
با استفاده از نارنجک خیلی سریع طوری که قبل از اینکه اون پرنده به دوستت حمله کنه درست میندازی جایی که دوستت ایستاده...مسئله ی زمان بندی پرتاب نارنجک خیلی مهمه...اینو فراموش نکن.چند باز همین کار رو انجام بده واسه من که مشکل با این روش حل شد

matador
17-06-2011, 22:01
پس شما هم به این مشکل بر خوردید!
شما لازم نیست بازی رو پاک کنی.من یک راه به شما پیشنهاد میدم که البته خودمم همین کار رو انجام دادم.
با استفاده از نارنجک خیلی سریع طوری که قبل از اینکه اون پرنده به دوستت حمله کنه درست میندازی جایی که دوستت ایستاده...مسئله ی زمان بندی پرتاب نارنجک خیلی مهمه...اینو فراموش نکن.چند باز همین کار رو انجام بده واسه من که مشکل با این روش حل شد

مرسی دوست عزیز با همین روشی که گفتی اونجا رو رد کردمو بازی رو تموم کردم . ممنون

shabnam1986
18-06-2011, 21:52
تا کجاش رفتی؟

سختش هم کم نمی آری!
گرافیک فضا و دود و... + نور پردازی واقعا عالی بود... مخصوصا نورپردازی .... ولی تکسچر صورت ، اصلا خوب نبود... اطراف موجودات و انسان ها هم گرد و نبود ...
آره روی کنسول تموم کردم...

همون بعد از مارکت...

حالا آخرش چی شد؟

MobinS
18-06-2011, 22:10
همون بعد از مارکت...

حالا آخرش چی شد؟

آخرش :

اون وسیله مخابراتی برای ارتباط رو بالای اون برجه وصل می کنیم ، میان بمب باران می کنن.

shabnam1986
18-06-2011, 22:45
همین؟؟؟؟

پس تکلیف زندگی رو زمین چی میشه؟

میشه توضیح کامل تری بدین؟

Angel Of Darkness
20-06-2011, 12:45
آخرش :

اون وسیله مخابراتی برای ارتباط رو بالای اون برجه وصل می کنیم ، میان بمب باران می کنن.

شما کدوم پایانو داشتی ؟
من 2 بار رفتم یه پایان دیدم داستان پایانای مختلفش افسانست انگار ؟

Leon-117
27-06-2011, 12:18
من توی مرحلهTower گیر کردم.(همون مرحله ای که هیولاها رَم کردن!:31:و کلی هیولا دارن میدُوَن و اینا!)
همون اوایل مرحله که یکی از پرنده ها میزنه بهمون و میوفتیم زمین بعدش میرسم به یه کلبه ـه که توش یکم تیر و ماسک اینا بود ولی میلر نیومد دنبالم و عقب تر وایساده و داره با هیولاها میجنگه!
اگه برم اون سمتی که قطب نمامون نشون میده باید از یه راهرو ملنندی رد بشم که یه هیولا میپره رو سرم و میمیرم(نمیشه کرای کرد)اگرم برگردم پیش میلر بازم یه هیولا میکشه منو.......یعنی باگ ـه؟یا کار خاصی باید انجام داد؟

Leon-117
27-06-2011, 16:02
همونطور که حدس میزدم یه باگ بوده.................

tarfand08
06-09-2011, 09:37
من که دارم همینطور میرم جلو
فقط یه مرحله فیلتر ماسک کم آوردم که مجبور شدم یه مرحله برگردم عقبتر ):
کسایی که از این بازی خششون اومده حتما بازیه legendary یا همون افسانه رو بازی کنند . زیباست تو مایه های همین بازی هست و البته جز 3 4 نوع حیوون بیشتر توش پیدا نمیکنید مثل این بازی

و خوراک گرگ ها هستند که میریزن سرتون. :)

p3yman_xl
11-09-2011, 19:13
من بالاخره بعد از وقفه یک ساله از عرضه بازی، تمومش کردم!
فوق العاده قشنگ بود؛ اسلحه ها بی نظیر بودن و تا حالا در هیچ بازی ندیده بودم ... اتمسفر بازی شدیدا درگیرکننده بودش. بازی های روسی همه اینجورین استاکر هم اینطوری بود من واقعا لذت میبرم وقتی ماسک اکسیژن رو روی صورتش میذاره کارکتر. گیم پلی عجیب درگیرکننده هست فکر نمیکردم اینطور باشه بازی.
امتیاز من : 9/10

docomid
19-07-2012, 15:31
سلام آقا كسي ترينر از اين بازي سراغ نداره بابا اين مترو 2033 تير اندازي و درگيرياش خيلي تخيليه :19: :31:

B.3.S.T
19-07-2012, 23:30
سلام آقا كسي ترينر از اين بازي سراغ نداره بابا اين مترو 2033 تير اندازي و درگيرياش خيلي تخيليه

تخیلی!!تیر کم آوردن و در دسترس نبودن هِلد دیگه شد تخیلی!؟با کمی زحمت تو محیط بازی کنجکاوی و جستجو کنید تا مثل واقعیت تلاش برای زنده ماندن رو تجربه کنید...اونوقت فرق این گیم رو با هم سبکهای خودش متوجه میشید!

docomid
20-07-2012, 01:39
تخیلی!!تیر کم آوردن و در دسترس نبودن هِلد دیگه شد تخیلی!؟با کمی زحمت تو محیط بازی کنجکاوی و جستجو کنید تا مثل واقعیت تلاش برای زنده ماندن رو تجربه کنید...اونوقت فرق این گیم رو با هم سبکهای خودش متوجه میشید!

آخه قضيه كم آوردن تير نيست قضيه جيره بندي تيره توي بازي هاي شوتر اول شخص نبايد تير جيره بندي باشه مثلا توي اين بازي 20 تا تير داري بيشتر از 20 تا دشمن و جالبتر اين كه كم كمش بايد دشمن 3-4 تا تير حسابي بخوره تا از پا دربياد (تازه بيشترشون تجهيزات و كلاه هاي جنگي پيشرفته و جليقه ضد گلوله هم دارن ! ) حتي براي هد شات هم حداقل چندتا تير مي خوان :24: :31:

sir payman
20-07-2012, 02:22
بله تو بازی تیر کم هست ولی به هبچ وجه به شکلی نیست که دچار مشکل جدی بشید
در طول بازی هم که به هرکی کمک میکنید بهتون کلی مهمات میده

arash_gartal
17-06-2013, 01:56
من این بازیو نصب کردم آپدیت 2 هم ریختم. ولی بعد از چند ثانیه از بازی می پره بیرون. هر کاری کردم درست نشد. از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه منو؟؟؟

mery jane
28-08-2014, 17:19
سلام میشه یکی راهنمایدیدن پایان خوب و بد بازیو بذاره ؟