مشاهده نسخه کامل
: Metro 2033
pedram_sad
26-03-2010, 21:37
سلام بچه ها من بالاخره بازیو گیر آوردم عجب بازیه من دارم رو VERY HIGH بازی می کنم بازی بسار روانه اما یه چیزی خیلی عجیبه به محزی که اجراش می کنی یه پیغام میده که درایور VGA آپدیت نیست آخرین درایور بگیر درصوتی که ماله من آخرین ورژن هست بعد یه مشکل دیگه هم که داره وقتی نزدیک دیوار میشم افت فریمپیدا میکنه گاهی یهو SLOW میشه
(موقع تیراندازی)
دوستان میشه بگن مشکل از چیه ؟
شما میشه تمام سیستمت رو با جزیات بنویسی ؟
چون والا ما از pc gamer های خبره شنیدیم که سنگین ترین engine موجود فعلا ماله این بازی هست که حتی با physic هم کم میاره
vahid2533
26-03-2010, 21:44
در تونل که با دوستانش به طرف حیوانات تیراندازی می کند باید کدام تونل را منفجر کرد تا هیولا حمله نکند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
shaaheen
26-03-2010, 21:53
آقا واسه منم اين بازي activation code ميخواد.كسي تو قسمت مربوطه هم آدمو ...ش حساب نميكنه.يكي به دادم برسه.7 گيگ گذاشتم دانلود شه آخرشم ... :41:
saman3230
26-03-2010, 22:28
شما میشه تمام سیستمت رو با جزیات بنویسی ؟
چون والا ما از pc gamer های خبره شنیدیم که سنگین ترین engine موجود فعلا ماله این بازی هست که حتی با physic هم کم میاره
انگاری حق با شماست من الان MASS EFFECT رو نصب کردم رونه بابا این چیه آحه که اینقدر سنگینه ؟
پچی چیزی قرار نیست بیاد ؟ که مشکله گرافیکی بازیو حل کنه؟
چون الان که رفتم جلو تو فضای اصلی باز خیلی SLOW شد
من تا به حال با لپ تاپ اکثر بازی های سنگین رو با راحتی بازی کردم الا این
من 8600M GT دارم اما شاید باورتون نشه بازیهایی مثل DIRT 2 که مینیمم 8800 می خواست من بدون افت فریم روی HIGH دارم بازی می کنم اما این به مورد خیلی عجیبه
مثل اینکه باید فردا یه نسخه pc بخرم ببینم جریان چیه چون دوستانی که خریده بودن خیلی لذت می برن و
هیچ مشکلی هم درش ندیده بودن نه اروم میشه نه افت فریم داره.
آقا واسه منم اين بازي activation code ميخواد.كسي تو قسمت مربوطه هم آدمو ...ش حساب نميكنه.يكي به دادم برسه.7 گيگ گذاشتم دانلود شه آخرشم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شاهین جان اخه برادر من از بیرون بخری که راحتتره نه کد می خواد نه چیز دیگه...ارزون تر هم هست .
انگاری حق با شماست من الان MASS EFFECT رو نصب کردم رونه بابا این چیه آحه که اینقدر سنگینه ؟
پچی چیزی قرار نیست بیاد ؟ که مشکله گرافیکی بازیو حل کنه؟
چون الان که رفتم جلو تو فضای اصلی باز خیلی SLOW شد
من تا به حال با لپ تاپ اکثر بازی های سنگین رو با راحتی بازی کردم الا این
من 8600M GT دارم اما شاید باورتون نشه بازیهایی مثل DIRT 2 که مینیمم 8800 می خواست من بدون افت فریم روی HIGH دارم بازی می کنم اما این به مورد خیلی عجیبهHigh بازی کردن ملاک اصلی نیست روزلیشن رو چقدر میزاشتی که از بابت فریم افت نداشتی..؟؟
قول می دم اگه بزاری روی 1050 که افت زیادی پیدا می کنی...
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
در تونل که با دوستانش به طرف حیوانات تیراندازی می کند باید کدام تونل را منفجر کرد تا هیولا حمله نکند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
بعد این که پریدی اون زیر رو میگی یا بعدش...؟؟
چونیه جاش می پری زیر یه دیوار غول ها رد میشن بعد میری پیش دوستات.
shaaheen
27-03-2010, 00:27
شاهین جان اخه برادر من از بیرون بخری که راحتتره نه کد می خواد نه چیز دیگه...ارزون تر هم هست .
داش حامد گل اول سال نوت مبارك ايشاللا سال خوبي داشته باشي.كم پيدايي راستي؟آره به خدا الآن مجبورم يه كرك 2 گيگي دانلود كنم كه steam رو دور بزنه و كد نخواد :41:
saman3230
27-03-2010, 04:03
[QUOTE=layken;4785903]
High بازی کردن ملاک اصلی نیست روزلیشن رو چقدر میزاشتی که از بابت فریم افت نداشتی..؟؟
قول می دم اگه بزاری روی 1050 که افت زیادی پیدا می کنی...
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
عزیر من آخره رز لپ تاپم 1280 در 800 با همین رز هم بازی بدون افت فریم انجام میدم
AlexMercer
27-03-2010, 10:27
2 تاست.باید دلو بزنی به دریا از وسط اون حیونا بری بترکونی. 1- برو جلوتر یک سری پله هست که میره بالا. برو بالا بعد در انتهای مسیرت پله برقی هست. روی دیوار سمت چپ نزدیک به ورودی یک جایی برای گذاشتن بمب هست.
2- یکی هم ریل راه اهن رو دنبال کن میرسی به اخر ریل که خودش خرابه(نمی دونم از راهی که خودش بسته هست چطوری اون حیونا میان؟) یک بمب هم بزار اونجا. محلی که بمب رو میزاری درست رو خوده خرابه هاست.فقط بعدش سریع دور شو که خودت هم منفجر نشی:31:
mohammadaliarmin
27-03-2010, 12:19
ببخشید با گرافیک ATI 4650 و CPU 5200 و رم 4 این بازی با چه کیفیتی اجرا میشه ؟
night lord
27-03-2010, 13:20
سبک بازی ترسناکه؟
AlexMercer
27-03-2010, 13:28
سبک بازی ترسناکه؟
lمثلا. ولی خنده داره:31:
aliy2324
27-03-2010, 14:05
سلام دوستان می خواستم ببینم این بازی با این سیستم اجرا با چه کیفیتی اجرا میشه
AMD phenomII X4 965
ATI 4670 1GB DDR3
RAM 2GB
اگه با کیفیت خوب اجرا میشه برم بگیرم
این بازی توی مغازه موجوده دیگه؟
mohammadaliarmin
27-03-2010, 14:22
lمثلا. ولی خنده داره:31:
خود شرکتش گفته بود که بازیه ترسناکی نیست
سلام دوستان می خواستم ببینم این بازی با این سیستم اجرا با چه کیفیتی اجرا میشه
AMD phenomII X4 965
ATI 4670 1GB DDR3
RAM 2GB
اگه با کیفیت خوب اجرا میشه برم بگیرم
این بازی توی مغازه موجوده دیگه؟
با کیفیت خوبی اجرا میشه،من با ram 4GB و Ati 4650 1GB تونستم فکر کنم با High بازی کنم.
saman3230
27-03-2010, 15:02
حالا این و چرا اینقدر سنگین درست کردن ؟
بچه ها یه چیز جالب من این بازی بدجوری سردلم گیر کرده بود که بازی کنم و بالاخره راهشو فهمیدم دوستانی که گرافیک GEforce دارن اگر با ران بازی مشکل دارن توصیه می کتم یه درایور قبل یعنی ورژن قبل آخرین ورژنی که تو سایت NVIDIA هست رو دانلود و نصب کنن بازی به طرز عجیبی روان اجرا میشه
من الا
HIGH
RES : 1280 x 800
DX 10
دارم بازی می کنم و نه دیگه موقع تیر زدن یا نزدیک دیوار شدن افت فریم پیدا می کنم نه هیچ چیز دیگه
واقعا بازی باحالیه !!
shaaheen
28-03-2010, 11:37
وقتي وارد بازي ميشم بعد از لوگوي thq ارور don't send مياد.كسي نميدونه بايد چي كارش كنم؟؟؟اين عيد يه بازي عين آدم نتونستم بكنم.
سلام
من فردا میخوام برم بازیو بخرم.ارزش داره بخرم یا نه؟اگه آره دلیلشو هم بگید و اگه نه هم باز هم با دلیل:20:
ممنون
AlexMercer
28-03-2010, 14:51
سلام
من فردا میخوام برم بازیو بخرم.ارزش داره بخرم یا نه؟اگه آره دلیلشو هم بگید و اگه نه هم باز هم با دلیل:20:
ممنون
اگه مثل من الان بی بازی موندی :41: ارزش یک بار بازی کردنو داره:10:
بازي خوب از آب در امده ؟ بخرم ؟
mohammadaliarmin
28-03-2010, 19:41
من این بازیرو خریدم رو سون هم نصب کردم ولی این اررور رو میده
the program cant start becuase X3d Audio 1-7.dll is miissing
from your computer
AlexMercer
28-03-2010, 20:19
من این بازیرو خریدم رو سون هم نصب کردم ولی این اررور رو میده
the program cant start becuase X3d Audio 1-7.dll is miissing
from your computer
direct x همراه بازی رو بریز:10:
saman3230
28-03-2010, 21:05
شاید تنها ضعف بازی کم بودن تیره من همش تیر نموم می کنم
shaaheen
28-03-2010, 21:12
آقا تو رو خدا يكي جواب منم بده...خسته شدم انقد كرك دانلود كردم :41:
بعد از لوگوي thq صفحه سياه ميشه ارور don't send ميده
saman3230
28-03-2010, 21:31
آقا تو رو خدا يكي جواب منم بده...خسته شدم انقد كرك دانلود كردم :41:
بعد از لوگوي thq صفحه سياه ميشه ارور don't send ميده
داداشی من اولش این مشکل رو داشتم
physics تو دی وی دی رو نصب کردم حل شد
اینکارو کردی ؟
shaaheen
28-03-2010, 21:49
داداشی من اولش این مشکل رو داشتم
physics تو دی وی دی رو نصب کردم حل شد
اینکارو کردی ؟
آره هيچ فرقي نكرد :41:
saman3230
28-03-2010, 22:03
آره هيچ فرقي نكرد :41:
داریور گرافیکت آپدیته ؟
ببین من ویندوز 7 اورجینال دارم
یه بار این شکلی شد که phisyc تو دی وی دی نصب کردم اوکی شد
ورژنش فیزیکست چیه ؟
از چه ویندوزی استفاده می کنی ؟
shaaheen
28-03-2010, 22:18
ويندوزم xp سرويس پك 2
گرافيكم zotac geforce gts 250 امروزم آپديتش كردم
ورژن physx هم 9.10.0222
ويندوزم xp سرويس پك 2
گرافيكم zotac geforce gts 250 امروزم آپديتش كردم
ورژن physx هم 9.10.0222
این بازی روی سون هیچ مشکلی نداره چون که بیشتر برای
سون طراحی شده من خودم روی سون بدون هیچ مشکلی تمومش کردم با DX10
anderomeda_m31
29-03-2010, 15:22
به مسیر زیر برید
C:\Users\username\AppData\Local\4A Games\Metro 2033
فایل user رو با notepad باز کنین ، r_quality_level رو برابر 0 (صفر ) قرار بدین.
save کنین .
برین تو بازی
smallfrank
29-03-2010, 16:44
به نظرتون رو 8500 میشه بازی کرد یا نه؟
ممنون
shaaheen
29-03-2010, 21:25
به مسیر زیر برید
C:\Users\username\AppData\Local\4A Games\Metro 2033
فایل user رو با notepad باز کنین ، r_quality_level رو برابر 0 (صفر ) قرار بدین.
save کنین .
برین تو بازی
ندارم اصلا همچين چيزي دوست من.اينو ديروز خودمم يه جا خوندم ولي اصلا اينارو ندارم :41:
چون بازيم رو كه دانلود كردم بعد فهميدم مال STEAM هستش و همينجوري نميشه نصب كرد.در نتيجه يه فيل 2 گيگي دانلود كردم كه اونو خودش نصب كرد.اصلا كلا خيلي خر تو خر شده.به هر حال ممنونم ازت.:11:
در ضمن فقط تونستم جمله ي آخرتو انجام بدم..:31:
-----------------------------
ويرايش شد:
بالاخره حلش كردم،دارم بازي ميكنم :31:
يه سري اشتباهات موقع نصبش انجام ميدادم كه باعث ميشد حدود دو گيگ از بازي نصب نشه
eimanpaladin
30-03-2010, 11:01
cpu: 3.2
ram:2gig
ببخشید روی 9400 1 gig جواب میده .
saman3230
30-03-2010, 11:05
اصلا !!!
خیلی ضعیفی شاید روی LOW بتونی بازی کنی
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
ندارم اصلا همچين چيزي دوست من.اينو ديروز خودمم يه جا خوندم ولي اصلا اينارو ندارم :41:
چون بازيم رو كه دانلود كردم بعد فهميدم مال STEAM هستش و همينجوري نميشه نصب كرد.در نتيجه يه فيل 2 گيگي دانلود كردم كه اونو خودش نصب كرد.اصلا كلا خيلي خر تو خر شده.به هر حال ممنونم ازت.:11:
در ضمن فقط تونستم جمله ي آخرتو انجام بدم..:31:
-----------------------------
ويرايش شد:
بالاخره حلش كردم،دارم بازي ميكنم :31:
يه سري اشتباهات موقع نصبش انجام ميدادم كه باعث ميشد حدود دو گيگ از بازي نصب نشه
مشکلت با این حل خواهد شد
PhysX_10.02.22_9.10.0222_SystemSoftware
vahidgame
30-03-2010, 11:34
من بالاخره این بازیو تونستم بازی کنم.
این چند دقیقه که بازش کردم به نظرم بازی خیلی خوبیه.از لحاظ گرافیکی و فیزیک و جو خاصی که داره واقعا عالی هستش. بازی واقعا جو خیلی عالی داره. ولی چیزی که روی اعصاب آدم میره صداگذاری شخصیتها هست که لهجه خیلی مسخره ای دارن. اگر برای صداگذاری شخصیتها این شرکت از افراد حرفه ای استفاده می کرد بازی خیلی بهتر می شد. خیلی تابلو هستش که کار صدای شخصیتها رو چند نفر روسیه ای انجام دادن. ولی به جز صداگذاری شخصیتها چیزهای دیگه مثل موسیقی و صداهای مختلف در بازی خوب کار شده.
ولی با توجه به اینکه سازنده بازی یه شرکت روسیه ای هستش و سابقه خیلی زیادی نداره این بازی به نظرم انتظارات رو براورده کرده.در آینده شاید بازی های با کیفیت بالاتر این شرکت بسازه.
من توصیه می کنم این بازیو حتما بازی کنید. اگه از یه سری مشکلات بازی بگذریم واقعا بازی خیلی خوبی هستش.
cpu خیلی ضعیفی دارین اگه بالاتر بودش می تونستین رو medium بازی کنید
من بالاخره این بازیو تونستم بازی کنم.
این چند دقیقه که بازش کردم به نظرم بازی خیلی خوبیه.از لحاظ گرافیکی و فیزیک و جو خاصی که داره واقعا عالی هستش. بازی واقعا جو خیلی عالی داره. ولی چیزی که روی اعصاب آدم میره صداگذاری شخصیتها هست که لهجه خیلی مسخره ای دارن. اگر برای صداگذاری شخصیتها این شرکت از افراد حرفه ای استفاده می کرد بازی خیلی بهتر می شد. خیلی تابلو هستش که کار صدای شخصیتها رو چند نفر روسیه ای انجام دادن. ولی به جز صداگذاری شخصیتها چیزهای دیگه مثل موسیقی و صداهای مختلف در بازی خوب کار شده.
ولی با توجه به اینکه سازنده بازی یه شرکت روسیه ای هستش و سابقه خیلی زیادی نداره این بازی به نظرم انتظارات رو براورده کرده.در آینده شاید بازی های با کیفیت بالاتر این شرکت بسازه.
من توصیه می کنم این بازیو حتما بازی کنید. اگه از یه سری مشکلات بازی بگذریم واقعا بازی خیلی خوبی هستش.
cpu خیلی ضعیفی دارین اگه بالاتر بودش می تونستین رو medium بازی کنید
البته سازندگان این بازی سازندگان سابق بازی معروف S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl هستند و چندان کم سابقه هم نیستند ...
vahidgame
30-03-2010, 12:23
البته سازندگان این بازی سازندگان سابق بازی معروف S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl هستند و چندان کم سابقه هم نیستند ...
درسته ولی فکر کنم به جز استاکر دیگه بازیی زیاد دیگه ای نساخته باشه. البته من منظورم از کیفیت بالاتر این بود که مثلا اگه الان میانگین امتیازهای این بازی حدودا 8 از 10 هستش. در آینده جوری بازی بسازه که از لحاظ های دیگه مثل داستان و شخصیت پردازی و صداگذاری هم خیلی خوب باشه و بتونه مثلا میانگین امتیازاش 9 از 10 بشه
من الان یکمی که بازیو رفتم احساس می کنم صداگذاری شخصیتها خیلی آماتور هستش و همون اول بازی دوست داشتم اون فردی که یه جوری صحبت می کرد رو بکشم:31: کاش این قابلیتو توی بازی میذاشتن:31: خیلی واقعا روی اعصاب آدم میره. امیدوارم که در ادامه صداگذاری بازی بهتر باشه.
دوستان من در قسمت کتابخانه گیر کردم 2تا جونورای گندرو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار باید کنم تو نقشه معلوم نیست کجا باید برم کسی میتونه کمک کنه
AlexMercer
30-03-2010, 13:58
دوستان من در قسمت کتابخانه گیر کردم 2تا جونورای گندرو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار باید کنم تو نقشه معلوم نیست کجا باید برم کسی میتونه کمک کنه
کجای کتاب خونه؟ دکمهM رو بز و تو جهت یابت ببین کجا باید بری:46:
saman3230
30-03-2010, 20:04
سلام آقا من الان ته تونل هستم !!
اونجایی که با Khan و 3 نفر دیگه هستند یه تیر بارم هستش اونجارو باید چیکار کنم ؟
هرچی وامیسم بازم Monster میاد
AlexMercer
30-03-2010, 20:27
سلام آقا من الان ته تونل هستم !!
اونجایی که با Khan و 3 نفر دیگه هستند یه تیر بارم هستش اونجارو باید چیکار کنم ؟
هرچی وامیسم بازم Monster میاد
یکم برو جلو تر چند تا پله هست برو بالا تا برسی به پله برق های خراب. اونجا یک بمب بزار. بعد بیا پایین ریل رو ادامه بده تا برسی تهش اونجا هم یک بمب بزار.:10:
afshinaghasi
30-03-2010, 21:17
آقا این بازی خیلی باحاله خداییش خیلی روش کار کردن از هر نظری که بگید .من هنوز تمومش نکردم
احتمال زیاد بعداد نسخه دومش بعدا میاد بیرون
کجای کتاب خونه؟ دکمهM رو بز و تو جهت یابت ببین کجا باید بری:46:
mمیزنم ولی معتوم نیست کجا باید یرم یه پله نشون میده ولی میرم بالا میگه بیا پایین نمیفهمم
afshinaghasi
31-03-2010, 10:15
اگر تو کتابخونه هستی همونجایی که چندتا غول خرکی هست و دیر میمیرن باید از دستشون درری و بری طبقه بالا اونجا هم غول خرکی هست بازم فرار کن و از یکی دو تا سوراخ هم باید رد بشی آخر کار هم یک آسانسوره که بعدش دیگه تومه فقط مواظب باش پایین نیفتی
alborz_k
31-03-2010, 18:21
سلام. کسی در مورد این بزای توضیح نمی ده؟ خوبه ، بده ، گیم پلیش بدرد می خوره و ........... ما وضعمون رو بدونیم!! :دی
راستی، جوش خیلی ترسناکه؟
shaaheen
31-03-2010, 18:45
سلام. کسی در مورد این بزای توضیح نمی ده؟ خوبه ، بده ، گیم پلیش بدرد می خوره و ........... ما وضعمون رو بدونیم!! :دی
راستی، جوش خیلی ترسناکه؟
واللا زياد به دل من نچسبيد.به نظرم تنها چيز جذابش گرافيكشه كه اونم همچين چيزي نبود كه دهنم وا بمونه.زيادم بازي نكردم هر دفعه ميام دل به بازي بدم بعد از 5 دقيقه دلم رو ميزنه.اگه كمبود بازي داري از هيچي يه كم بهتره :31:
vahidgame
31-03-2010, 19:04
راستی، جوش خیلی ترسناکه؟
من خودم حدودا یکی دو ساعت از بازیو رفتم. به نظرم بازی خوش ساختی هست. از نظر گرافیکی که همه می دونن چه جوری هستش دیگه توضیح نمی خواد. ولی بازی برخلاف اینکه می خواد نشون بده یکمی ترسناک هستش ولی اصلا ترسناک نیستش. تا اینجایی که من رفتم هیجان بازی خیلی بالا نبوده. یعنی مثلا حداکثر شاید دوست داشته باشی یکی دو ساعت روزی اونو بری و اونجوری نیستش که مثلا ساعات زیادی در روز بخوای بازی کنی.
به طور حتمی نمی تونم در مورد بازی اظهارنظر کنم چون خیلی نرفتم ولی کلا بازی از نظر گرافیکی و جو خیلی عالی هستش و محیطهای بازی هم بیشتر به صورت تاریک هستش. کلا این بازی ارزش بازی کردن داره فقط بستگی داره که از این مدل بازی ها خوشتون میاد نه.
afshinaghasi
31-03-2010, 23:09
این بازی آخرشه خیلی توپه هرکی بازیش نکنه از دست داده من امروز تمومش کردم خداییش باهاله
shahramcat
01-04-2010, 11:20
آقایون بازی در کل چند ساعت گیم پلی داره ؟
afshinaghasi
01-04-2010, 12:02
آقایون بازی در کل چند ساعت گیم پلی داره ؟
بازی طولانی هست یه چند روزی مشغولش میشی میشه گفت بازی سختی هم هست
Alex merccer
01-04-2010, 13:46
یک سوال
من اونجاییم که برای اولین بار کلا از مترو میای بیرون و مسکو رو می بینی با یارم تا جای یک ماشین رفتم یارم پرید من هم پریدم اما لیز خوردم یارم یک چیزی گفت نفهمیدم بعد هم رفت الان من باید چیکار کنم؟
یک سوال
من اونجاییم که برای اولین بار کلا از مترو میای بیرون و مسکو رو می بینی با یارم تا جای یک ماشین رفتم یارم پرید من هم پریدم اما لیز خوردم یارم یک چیزی گفت نفهمیدم بعد هم رفت الان من باید چیکار کنم؟
اونجارو باید برگردی دوست عزیز اون پشت سرت یه راهی دیگه هست که فکر کنم از روی تیکه چوبی باید بری به اونور اون چاله/دره/رودخونه/شکستگی زمین نمی دونم هر چی می خواهی اسمشو بزار ولی همون جایی که رو ماشین ها هستی می افتی پایین دقیقا پشت سرت قبل از اینکه بپری رو ماشین پشت سر رو خوب بگرد حتما پیدا می کنی .. اینطوری بگم که دنبال اون بربان بود کی بود همون یارو دنبال اون نمی تونی بری از یه مسیر دیگه میری بهش می رسی :10:
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
راستی، جوش خیلی ترسناکه؟
به مهندس خودمون حالش چطوره ازین ورا :31:
خدمتون بگم که استالکر که بازی کردی شاید ؟! حالا زیاد هم مهم نیست بازیه کلا خوبیه داستانش هی بگی نگی بدک نیست افکت های سینمایی هم تو بازی خوب طراحی شده مثل استالکر نیست که کلا میشه گفت سینمایی نداره ... در کل بازی کن یه 1 ساعتی حداقل خودت تکلیفت رو می فهمی حاجی ... ولی انتظار تیر اندازی اکشن مثل COD نباید ازش داشت ... ولی حداقل واسه benchmark که واقعا چیزه خوبیه بکار میاد ...
بازی رو نصب کردم می ره تو بازی بعد همون اول که اون ارم که نوشته GAME مثل در بسته میشه میندازه بیرون مشکل از چی؟
درایور کارت گرافکمم آپیدته به آخرین ورژن یعنی 197 گرافیکمم 9600GSo
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ویندوز 7 32بیتی)
بازی رو نصب کردم می ره تو بازی بعد همون اول که اون ارم که نوشته GAME مثل در بسته میشه میندازه بیرون مشکل از چی؟
درایور کارت گرافکمم آپیدته به آخرین ورژن یعنی 197 گرافیکمم 9600GSo
(ویندوز 7 32بیتی)
دوست عزیز مشخه که بازی هنگام اجرا کرش میکنه یا کرک مشکل داره
یا باید پاک کنی از اول نصب کنی سعی کن این راه رو امتحان کنی امیدوارم
جواب بده یا اینکه از آیکون دسکتاپ استفاده نکن بر توی پوشه بازی آیکون اجرای
بازی رو اونجا امتحان کن ببین درست میشه در ضمن روش کلیک راست کن run as administrator
رو هم امتحان کن اگر پاک کردی باز هم اینجوری بود کرک رو عوض کن
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم باز هم همون مشکل رو داشت کرش میکرد من از کرک SKIDROW استفاده میکنم
-----
ورژن 1.1 SKIDROW رو دانلود کردم ردیف شد
من تو مرحله ی DEAD cITY 2 موندم ماسک دیگه ندارم نفس کم می ارم میرسم به اون یارو که همرامون هست وقتی میرسم بش یه سرباز مردروداره چک می کنه منم داره جونم در می اد روی زمین هم یه ماسک هست که وقتی موس میبر روی یه علامت دایه مانند که فلش روشون هست می اد هر کاری میکنم اونو برداره عمل نمی کنه منم سریع می میرم
چی کار باید کرد؟
kkain-blood
02-04-2010, 16:01
دوستان این بازی 2 تا پایان داره!
afshinaghasi
02-04-2010, 16:05
من تو مرحله ی DEAD cITY 2 موندم ماسک دیگه ندارم نفس کم می ارم میرسم به اون یارو که همرامون هست وقتی میرسم بش یه سرباز مردروداره چک می کنه منم داره جونم در می اد روی زمین هم یه ماسک هست که وقتی موس میبر روی یه علامت دایه مانند که فلش روشون هست می اد هر کاری میکنم اونو برداره عمل نمی کنه منم سریع می میرم
چی کار باید کرد؟
باید کلید E رو پایین نگه داری تا عوضش کنه یه 2 ثانیه ای طول میکشه تا بر داره اسلحه هارو هم میتونی همینجوری عوض کنی
vahid2533
03-04-2010, 13:18
در مرحله ای که در بالای پشت بام نوار را گوش می دهد باید بعد چه کاری را انجام داد من هر چه ساختمان را می چرخم چیزی پیدا نمی کنم. با تشکر
سلام گرافیکش هوش مصنوعی جلوه های ویژه ش خوبه؟؟؟؟!!!
بدرد خرید میخوره؟؟
kkain-blood
03-04-2010, 15:50
سلام گرافیکش هوش مصنوعی جلوه های ویژه ش خوبه؟؟؟؟!!!
بدرد خرید میخوره؟؟
من واقعا لذت بردم از این بازی...اگه شوتر دوست داری این بازی خیلی خوبه...اوایلش شاید یه ذزه تو ذوقت زنه ولی کم کم لذت میبری...درسته که گلوله کم میده یهت ولی این باعث میشه با دقت تیراندازی کنی و با فکر بازی کنی
shahramcat
04-04-2010, 19:49
من خیلی افت فریم دارم حتی روی Dirxt 9 با جزئیات Normal ! ویندوز 7 با این مشخصات :
AMD athlon 5200 2.8Gh
4Gb memory
ATI 4670
اخرین درایور هم نصب کردم برای گرافیک ! مشکل چیه ؟ کلا اینطوری هست ؟>!
*ARSENAL*
04-04-2010, 20:44
با سلام دوستان
میخواستم بدونم این بازی ارزش بازی کردن دارد یا نه در ضمن سیستم مورد نیاز بازی چیه؟
harrypotter
04-04-2010, 21:00
بازي قشنگي هست. گرافيكش واقعن عالي هست. ضمن اينكه اين گرافيك عالي با صداي گذاري محشري همراهه.
ارزش بازي كردن داره اگه اهل بازي هاي سبك كشتن جك و جونور !!! باشيد.
تا اینجا که بازی کردم واقعا عالی کار شده دمشون گرم
راستی( الان 3:15 شب )داشتم بازی میکردم رسیدم به اونجایی که هست روی ریل قطار یه چیز سوار میشیم که ما پشت رگبار هستیم یه جا هسن میرسیم به اون تانکه که یه قطار هم جلوی اون تانک هست اونو میندازه پایین وسلیه ی ما هم خاموش شده وقتی روشن میکنیم شورع به حرکت می کنیم اون تانکه به طرف ما شلیک میکنه بعد یارو که داره وسیله ی مارو میرونه نمیدونم چی میگه (هرچی به تانک شلیک میکنم تاثیر نداره) وقتی برای بار دوم شلیک میکنه ما میمیریم اونجا چی کار باید بکنم؟
AlexMercer
05-04-2010, 02:40
تا اینجا که بازی کردم واقعا عالی کار شده دمشون گرم
راستی( الان 3:15 شب )داشتم بازی میکردم رسیدم به اونجایی که هست روی ریل قطار یه چیز سوار میشیم که ما پشت رگبار هستیم یه جا هسن میرسیم به اون تانکه که یه قطار هم جلوی اون تانک هست اونو میندازه پایین وسلیه ی ما هم خاموش شده وقتی روشن میکنیم شورع به حرکت می کنیم اون تانکه به طرف ما شلیک میکنه بعد یارو که داره وسیله ی مارو میرونه نمیدونم چی میگه (هرچی به تانک شلیک میکنم تاثیر نداره) وقتی برای بار دوم شلیک میکنه ما میمیریم اونجا چی کار باید بکنم؟
ببین یک میله ای از ریل شما به ریل اون تانک وصله. به اون شلیک کن تا تانک بیفته پایین:10:
worldclass
05-04-2010, 12:12
سلام
دوستان من هرچی عکس از این بازی میبینم تو تاریکی و شبه؟
ایا همینطوره؟
harrypotter
05-04-2010, 14:12
بله بيشتر اين بازي توي محيط هاي تاريك و زير زمين هست چيزي حدود 90 درصد
black.assassin
05-04-2010, 17:17
من خیلی افت فریم دارم حتی روی Dirxt 9 با جزئیات Normal ! ویندوز 7 با این مشخصات :
AMD athlon 5200 2.8Gh
4Gb memory
ATI 4670
اخرین درایور هم نصب کردم برای گرافیک ! مشکل چیه ؟ کلا اینطوری هست ؟>!
رزولوشنت که بالا نیست ؟ من با ati 4770 هم نمی تونم رزولوشون 768*1024 بالاتر بازی کنم .
کلا بازی عالی کار شده ولی کم بودن مهمات باعث میشه بازی بعضی جاها زجرآور بشه .
shahramcat
05-04-2010, 21:22
رزولوشنت که بالا نیست ؟ من با ati 4770 هم نمی تونم رزولوشون 768*1024 بالاتر بازی کنم .
والا مانیتور من 19 اینچ هست تو رزولوشن خودش یعنی 1440 در 900 ..... با اون سیستمی که گفتم افت فریم زیاد دارم !
Mr.Vahid
06-04-2010, 22:05
خواهشا این کرک جدید را به من بدهید!
رو ویندوز7 باگ میزنه
Alex merccer
07-04-2010, 14:04
من تا جای اون تانکه که باید بزنیم و یک مرحله جلوتر رفتم اما یک بار هم مهماتم زیر 200 گلوله نرسید:8:
شاید شما از اون گلوله های ارتشی استفاده می کنی که سریع تموم می شه، ولی من با گلوله های معمولی میرم خیلی به نظرم با اون گلوله های ارتشی خیلی فرقی نداره:5:
hosseincode2008
07-04-2010, 17:11
اين مشكل كرش تو دسكتاپ بعد از intro بازي چطوري حل ميشه ؟ اونطور كه يادم مياد چند صفحه پيش چند نفر ديگه هم همين مشكل رو داشتن
:2:
Hapoofesgeli
07-04-2010, 19:21
من تا جای اون تانکه که باید بزنیم و یک مرحله جلوتر رفتم اما یک بار هم مهماتم زیر 200 گلوله نرسید:8:
شاید شما از اون گلوله های ارتشی استفاده می کنی که سریع تموم می شه، ولی من با گلوله های معمولی میرم خیلی به نظرم با اون گلوله های ارتشی خیلی فرقی نداره:5:
سلام
اگه دقت کرده باشین مهمات به درجه سختی بازی مربوطه....
اگه رو سخت ترین حالت برین با هر فشنگی که بر میدارین 1 تیر میده(شاید یکی دو تا فرق کنه یادم نیست:31: )
اگر هم رو آسون ترین حالت برین حدود 7 تا تیر میده...
من که آخر بازی 500 تیر داشتم :31:
shahramcat
07-04-2010, 19:26
هرچی بازی جلوتر میره جذابتر و قشنگتر میشه ....
مشکل کرش هم مربوط به کرک بازی شما هست ... کرک Skidrow رو استفاده کنید .
black.assassin
07-04-2010, 19:56
من رو سطح سخت بازی می کنم . به این دلیل تو هر مرحله 5-6 بار میمیرم . وقتی که از سیو میاد گوله هام تقریبا خالین و خشاب هایی که قبلا از رو زمین برداشته بودم دیگه نیستن . بره شما این طور نمیشه . من حتی بعضی جاها مجبور میشم فقط با چاغو و دینامیت برم جلو . :31:
hosseincode2008
07-04-2010, 19:56
مشکل کرش هم مربوط به کرک بازی شما هست ... کرک Skidrow رو استفاده کنید .
بازي ماله همين گروه رو دانلود كردم اينطوري شد . كركش آپديت اين گروه رو هم دانلود كردم همينطوريه . رازور هم همينطوريه . كلا هر چي كرك هست رو ريختم ولي جواب نميده
:2:
بالاخره ما هم تمومکردیم خیلی عالی بود
Torch Bearer
08-04-2010, 08:05
دوستان من بعد از نصب رفتم توی بازی و منو به شدت کند پخش میشد.برای همین رفتم تو Option و گرافیک و رزولوشن رو ژایین اوردم(از سه هزار و خرده ای گذاشتم رو 1024 در 768)اما تا esc رو زدم مانیتورم ارور Out of frequency داد.حالا باید چیکار کنم؟صدای بازی میاد اما مانیتور تصویر رو نشون نمیده.
Advanced Ali-001
08-04-2010, 09:02
سلام دوستان من یه سوال دارم شما میدونید این بازی برای اجرا چه سیستمی لازم داره؟:41:
:46:سلام من می خواستم ببینم میشه یه جوجری توی گرافیک دست برد!؟من می خوام shadows رو خاموش کنم!!؟؟؟
سلام
بازی رو نصب کردم !!
وقتی اجرا میکنم صفحه ی سیاه باز می شه بعد ارور میده !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی کار کنم ؟
:11:
سلام
بازی رو نصب کردم !!
وقتی اجرا میکنم صفحه ی سیاه باز می شه بعد ارور میده !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچی کار کنم ؟
:11:
برای منم اینطوری بود.میدونی چیکار کردم درست شد؟:20:
رفتم تو فولدر دی وی دیه بازی هر چی توش داشتو نصب کردم یعنی این 2 تا فولدرو :یکیش فکر کنم driveبود دومیش physiX بود .
این 2 تا رو نصبیدم درست شد
alborz_k
08-04-2010, 19:10
:46:سلام من می خواستم ببینم میشه یه جوجری توی گرافیک دست برد!؟من می خوام shadows رو خاموش کنم!!؟؟؟
در گزینه ی آپشن ، بخش تنظیمات ویدیئویی!! البته فکر نکنم که جداگانه بشه تغیرشون داد و باید جزئیات رو روی یک سطح پائین تر بزاری!
برای منم اینطوری بود.میدونی چیکار کردم درست شد؟:20:
رفتم تو فولدر دی وی دیه بازی هر چی توش داشتو نصب کردم یعنی این 2 تا فولدرو :یکیش فکر کنم driveبود دومیش physiX بود .
این 2 تا رو نصبیدم درست شد
خیلی آقایی !!!
دمت گرم !!! درست شد !!! :11:
AlexMercer
08-04-2010, 22:56
بازی زیاد خوبی نبود
خیلی آقایی !!!
دمت گرم !!! درست شد !!! :11:
خواهش میکنم. :20:
در گزینه ی آپشن ، بخش تنظیمات ویدیئویی!! البته فکر نکنم که جداگانه بشه تغیرشون داد و باید جزئیات رو روی یک سطح پائین تر بزاری!
نه بابا!!!:31:
می دونم بابا میگم می خوام به صورت دستی یه جوری تنظیم کنم که بتونم shadows رو خاموش کنم!!!:8:
devilboys
09-04-2010, 10:16
من تو اون مرحله میریم توی یه بازار اول بهمون میگه برو اسلحه فروشی من میرم بعد وقتی دوباره میام پیشش یه ماموریت دیگه میده نمیدونم باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید؟
king-hitler2
09-04-2010, 10:59
سلام
عصبانی نشین یهخ بار
سیستم من 9400 یک گیگ
رم 2 گیگ
سی پی 3.4 دوال
میکشه
فقط نگین این پست اسپمه شرمندتم:46:
alborz_k
09-04-2010, 11:05
سلام
عصبانی نشین یهخ بار
سیستم من 9400 یک گیگ
رم 2 گیگ
سی پی 3.4 دوال
میکشه
ُلام. رو پایین ترین سطح تنظیمات ، شاید بتونی بازی کنی ، که با توجه ب جو بازی چندان فایده نداره!! کلأ بیخیالش شی بهتره!!(این بازی خک مثل کرایسس سنگینه !! ولی گرافیک اون رو نداره!)
متأسفانه بازی صفحه ای و یا بخشی برای تنظیمات جداگانه نداره.
black.assassin
09-04-2010, 11:33
سلام
عصبانی نشین یهخ بار
سیستم من 9400 یک گیگ
رم 2 گیگ
سی پی 3.4 دوال
میکشه
آره میکشه . مطمئنم که نرمال رو میکشه ولی واسه high بازی کردن شاید بعضی وقتها افت فریم داشه باشی .
black.assassin
09-04-2010, 11:42
نه بابا!!!:31:
می دونم بابا میگم می خوام به صورت دستی یه جوری تنظیم کنم که بتونم shadows رو خاموش کنم!!!:8:
فکر کنم گزینه custom داشت . مطمئن نیستم . نمی تونم وارد بازی بشم ، don't send میده . نمی دونم چرا ؟!!
hosseincode2008
09-04-2010, 11:44
من بازي رو دانلود كردم هزار تا كرك و آپديت و برنامه ي اضافي هم ريختم ولي اجرا نشد و بعد از آرم شركت ها ميپره بيرون .
واسه همين به بازي امتياز 1 ميدم خيلي مزخرف بود :27:
پيشنهاد ميكنم اصلا نريد سراغ بازي !!
آره میکشه . مطمئنم که نرمال رو میکشه ولی واسه high بازی کردن شاید بعضی وقتها افت فریم داشه باشی .
نه عزیز با 9400 نمیشه این بازی رو با Medium بازی کرد ! فقط Low اونم معلوم نیست افت فریم نداشته باشه ....
king-hitler2
09-04-2010, 13:13
نه عزیز با 9400 نمیشه این بازی رو با Medium بازی کرد ! فقط Low اونم معلوم نیست افت فریم نداشته باشه ....
که البته داره با این گرافیک بوقیم
بخرم تست کنم جواب خودمو میدم :27:
wordship
09-04-2010, 16:24
که البته داره با این گرافیک بوقیم
بخرم تست کنم جواب خودمو میدم :27:
نه عزیز بوقی نیست
این بازی بوقیه
من نصب کردم مرحله اولش رو که رفتم پاکش کردم
کلا گرافیک هایه gT بوقیه
اگر این سیستمت باشه میتونی باهاش حال کنی
هر مدلی ازCPU ...COREI7
GRAPHIC......GTX270
RAM....4GIG
Alex merccer
09-04-2010, 17:05
نه عزیز بوقی نیست
این بازی بوقیه
کلا گرافیک هایه gT بوقیه
هر مدلی ازCPU ...COREI7
GRAPHIC......GTX270
RAM....4GIG
به نظر من اصلا گرافیک این بازی تو جذابیت و حال کردن باهاش تاثیر نداره.اگه گرافیکش به اندازه fall out 3 هم بود باهاش حال می کردی:31: و به نظرم LOW و high با هم هیچ فرقی ندارن(از نظر باحال بودن):20:
black.assassin
09-04-2010, 17:11
نه عزیز بوقی نیست
این بازی بوقیه
کلا گرافیک هایه gT بوقیه
هر مدلی ازCPU ...COREI7
GRAPHIC......GTX270
RAM....4GIG
نه جیگر من با
7500 intel و ati 4770 و رم 1 بازی رو های بازی کردم . نمی دونم چرا اینطوری میگید ? البته رمم دوال بود ولی یکیشون سوخت و همین باعث میشد بعضی وقتها تو لود بازی مشکل به وجود بیاد .
king-hitler2
09-04-2010, 17:13
به نظر من بازی اگه قشنگ باشه میشه قید گرافیکشو زد
ارزش بازی داره
تو سبک استالکر هستش یه نه
اکشن سریع داره ؟
Alex merccer
09-04-2010, 18:56
به نظر من بازی اگه قشنگ باشه میشه قید گرافیکشو زد
ارزش بازی داره
تو سبک استالکر هستش یه نه
اکشن سریع داره ؟
تو سبک استالکر هست فقط یکم شلوغ تره و گیم پلیهاشون هم نسبتا متفاوته در جزئیات:31:
اما به طور کلی مثل استالکر هست و به نظر من قشنگ تر از اون:8::46:
devilboys
10-04-2010, 11:03
من تو اون مرحله میریم توی یه بازار اول بهمون میگه برو اسلحه فروشی من میرم بعد وقتی دوباره میام پیشش یه ماموریت دیگه میده نمیدونم باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید؟
من بازي رو دانلود كردم هزار تا كرك و آپديت و برنامه ي اضافي هم ريختم ولي اجرا نشد و بعد از آرم شركت ها ميپره بيرون .
واسه همين به بازي امتياز 1 ميدم خيلي مزخرف بود :27:
پيشنهاد ميكنم اصلا نريد سراغ بازي !!
شما از این پچ و کرک استفاده کن منم مشکل تو رو داشتم ولی دیگه ندارم :21:
اول پچ و نصب کن بعد کرک و کپی کن محل نصب بازی
wordship
10-04-2010, 14:31
نه جیگر من با
7500 intel و ati 4770 و رم 1 بازی رو های بازی کردم . نمی دونم چرا اینطوری میگید ? البته رمم دوال بود ولی یکیشون سوخت و همین باعث میشد بعضی وقتها تو لود بازی مشکل به وجود بیاد .
من نگفتم نمیشه بازی کرد رویه8600gT
و رم دو گیگ DUAL ...ADATA
هم میشه رویه های بازی کرد
ولی همه ی تکنولوژی این بازی سه بعدی بودنشه
که زیر سیستمی که گفتم نمیشه باهاش سه بعدی بازی کرد
منم CPU........Q6600
دارم رویه های بازی اجرا میشد ولی همون مرحله اولش پاکش کردم
hosseincode2008
10-04-2010, 15:10
شما از این پچ و کرک استفاده کن منم مشکل تو رو داشتم ولی دیگه ندارم :21:
اول پچ و نصب کن بعد کرک و کپی کن محل نصب بازی
اين رو هم امتحان كرده بودم ولي بازم اينطوري ميپره بيرون .
بيخيال بازي شدم ... :46:
Glad Boy
11-04-2010, 11:36
سلام دوستان
من هم این بازی رو نصب کردم .
دارم بازی می کنم و تا اینجا واقعا دارم لذت می برم از این بازی.
امیدوارم که تا آخرش همینطوری باشه.
برو بچ هر کی تو این بازی گیر کرده یه سری به اینجا بزنه.راهنمای کل مراحل بازیه:20:
دوستان اگه تو مرحله اي گير ميكنن زود ناراحت نشن:31:
دكمه ي M بزنيد خودش مسير درستو بهتون نشون ميده.
وقتي كليك راست كنيد ماموريتها رو نشون ميده واگر در جايي بوديد كه نور كم بود كليك چپ را هم بزنيد تا فندك را روشن كنه و روي دفترچه بگيره تا شما بهتر ببينيد.
من خودم اين بازيو تموم كردم و بيتوجه به همه ي پستها ي قبل به همه پيشنهاد ميكنم كه اين بازيو به انتها برسونن.
در ضمن stalker:call of pirpyat رو هم تموم كردم.:5:
pedram_sad
11-04-2010, 13:11
این بازی هم همین امروز صبح بدستم رسید از طریق پست
که اوردن نصبش کردم رو هارد و دیگه نشد پاشم از پاش
گرافیک بازی وقاعا عالی کار شده یکی از بهترین Texture ها و lighting هایی که دیدم رو داره
اتمسفر سنگین و ترسناک بازی در کنار کنترل خوب که با دسته 360 واقعا match در اومده و از سمت دیگه خط داستانی که تا اینجا که تا انتهای chapter 3 رفتم عالی بوده
Advanced Ali-001
11-04-2010, 19:24
سلام دوستان من یه سوال دارم شما میدونید این بازی برای اجرا چه سیستمی لازم داره؟:41:
سیستم من اینه
گرافیک ASUS 1G
4G RAM
3.2G CPU
میکشه؟درسته ولی ارور کلوس پرو گرمو میده چیکار کنم؟
devilboys
12-04-2010, 12:18
تو مرحله market این ماموریت میده نمیدونم باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید
go up to the surface with bourbon
Alex merccer
12-04-2010, 19:01
شما m رو بزن و برو اونجایی که اون یارو هست بعد با هم میرین بیرون از مترو و تو هوای آزاد.همون اول همه جارو بگرد که کلی مهمات داره:8:
اینو نگاه کن مشکلت حل میشه:20:
shahramcat
13-04-2010, 19:34
بازی بسیار زیبایی بود هرچی میره جلوتر داستان و جو بازی گیراتر و زیباتر میشه .... امیدوارم قسمت دومش هم بزودی بیاد چون کلا بازی موفقی بوده حتما قسمت دومش هم ساخته خواهد شد .
من اول بازی ام هنوز به اون دایره وسط نقشه نرسیدم مهمات هم خیلی کمه
دوستانی که جلوتر رفتن بگن تا ته بازی همین جوری تو مترو و فضای بسته هست ؟
من اول بازی ام هنوز به اون دایره وسط نقشه نرسیدم مهمات هم خیلی کمه
دوستانی که جلوتر رفتن بگن تا ته بازی همین جوری تو مترو و فضای بسته هست ؟
نه فضای باز هم داره.یه کم صفحه رو ببر بالا یه سایتی گذاشتم که هم توش عکس از محیط بازی داره و هم راهنمای کامل بازیه:20:
amirpers
14-04-2010, 15:39
ببينيد.اكثر فضاي بازي بسته است و تاريك اما فضاي باز هم وجود داره.اون دوستاني هم كه ميگند بازي شبيه به استالكره ، من نميدونم از روي چه چيزي اين حرف رو مي زنند؟ استالكر يه بازي كاملا اوپن وورد بود با محيطي باز در روز و شب و لوكيشن هاي مختلف و ... اما اين بازي هم فضاش فرق مي كنه و هم اينكه بسيار خطي تر از استالكره و مراحلش به ترتيب همون جوري پيش ميره كه بايد بره و ...
اما در كل ميشه گفت بازي خوبيه در اين سبك و من اين بازي رو به دوستان پيشنهاد مي كنم هر چند از اين بازي نبايد انتظارات خيلي بالايي داشت اما راضي كننده است.
titanium_zarin
15-04-2010, 21:38
سلام...
جريان اين چيه؟؟؟
black.assassin
15-04-2010, 22:15
سلام...
جريان اين چيه؟؟؟
تمام برنامه ها و آپدیت های داخل دی وی دی رو نصب کن
titanium_zarin
15-04-2010, 22:34
تمام برنامه ها و آپدیت های داخل دی وی دی رو نصب کن
ممنون...
اما جز فيزيك چيزه ديگه اي توش نبود...
دقيق نمي دونيد دليلش چيه؟؟؟
jericho-sina
16-04-2010, 11:21
ممنون...
اما جز فيزيك چيزه ديگه اي توش نبود...
دقيق نمي دونيد دليلش چيه؟؟؟
direct X رو دوباره نصب کن ببین چی میشه
pedram_sad
16-04-2010, 12:58
جدا بازی نفس گیره
developer همه قصدش ساختن نحیطی مملو از ترس و تاریکی و رعب و وحشت بوده که همش رو عالی کار کرده
گرافیک هم texture هم lighting واقعا پر و قوی کار شده
gameplay بازی هم یکی از سخت ترین هاست بخ خصوص من یکی که از رو Hard رفتم الان تازه رسیدم وسط chapter 5
اونجا که اون بچه sasha اومد رو دوش من و باید با هم میرفتیم واقعا کنترل سنگین و سخت شده بود که جالب هم بود
من یک چیزی رو نفهمیدم من تمام سوراه سمبه های همه مراحلی که رفتم رو مو به مو گشتم و از تمام جسد ها item گرفتم و تقریبا میتونم بگم چیزی از دستم در نرفته اما وقتی میام جاهایی که خرید داره میبینم فلان اسلحه 260 تاست و من 70 تا دارم :31:
hosseincode2008
16-04-2010, 13:06
سلام...
جريان اين چيه؟؟؟
شما اين فايل رو نداريد و بايد دانلود كنيد : X3DAudio1_7
سرچ كنيد تو اينترنت پيدا ميشه . نميدونم اين لينك همونه يا نه :
sir payman
16-04-2010, 13:09
سلام...
جريان اين چيه؟؟؟
من هم دقیقا همین ارور رو داشتم ولی با اپدیت DX درست شد.
Alex merccer
16-04-2010, 17:07
[
من یک چیزی رو نفهمیدم من تمام سوراه سمبه های همه مراحلی که رفتم رو مو به مو گشتم و از تمام جسد ها item گرفتم و تقریبا میتونم بگم چیزی از دستم در نرفته اما وقتی میام جاهایی که خرید داره میبینم فلان اسلحه 260 تاست و من 70 تا دارم :31:[/QUOTE]
دلیلش احتمالا اینه که شما گلوله هایی که به عنوان واحد پول مصرف می شه تو تفنگات استفاده می کنی:31:
جدا بازی نفس گیره
developer همه قصدش ساختن نحیطی مملو از ترس و تاریکی و رعب و وحشت بوده که همش رو عالی کار کرده
گرافیک هم texture هم lighting واقعا پر و قوی کار شده
gameplay بازی هم یکی از سخت ترین هاست بخ خصوص من یکی که از رو Hard رفتم الان تازه رسیدم وسط chapter 5
من یک چیزی رو نفهمیدم من تمام سوراه سمبه های همه مراحلی که رفتم رو مو به مو گشتم و از تمام جسد ها item گرفتم و تقریبا میتونم بگم چیزی از دستم در نرفته اما وقتی میام جاهایی که خرید داره میبینم فلان اسلحه 260 تاست و من 70 تا دارم :31:
چه تفاهمی در ضمینه تیر و اصلحه ! :10:
خدمتون بگم , حالا این ادعایی که سازنده کرده بود که گفته بود مرزهای گرافیکی 360 رو افزایش داده واقعا حقیقت داشت ؟! نسبت به بهترین بازیه اختصاصی 360 چطور گرافیکی داشت ؟! (شما با 360 رفتی یا PC ؟!)
Advanced Ali-001
16-04-2010, 19:46
دوستان من تو این بازی زیبا اون مرحله هه که دررو جلوم اولای بازی وا میکنن یکی میاد یه دفعه آژیر خطر میدن اون جکو جونورا از این ورو اونور پیدا میشن هی میمیرم نمیدونم آخه20نفری میریزن سرم منم سیم ثانیه بعد میمیرم جالبه که بابقیه کاری ندارن یه راس میان طرف من ...
ممکنه راهنمایی کنید:41:
STON-COLD
17-04-2010, 08:48
ابن بازی تو ویستا هم میاد؟
تو تورنت زده بودن ویندوز 7
Advanced Ali-001
17-04-2010, 11:16
ابن بازی تو ویستا هم میاد؟
تو تورنت زده بودن ویندوز 7
بله روی ویستا اجرا وشه پست اولم یه نیگا بنداز توضیحات کامل دادن دوستان
تشکر.....
pedram_sad
17-04-2010, 11:21
خوب این اثر هم ساعت 3 صبح تمام شد
بسیار بسیار لذت بردم از بازی مدت ها بود بازی که توش رعب و وحشت باشه بازی نکرده بودم
بازی های این روز ها هم که همش کلیشه ای و تکراری شدن
این یکی واقعا متفاوت بود
یکی از بهترین گرافیک ها و صدا گذاری ها رو داشت
کارگردانی و ارائه واقعا عالی بود
فقط موردی که اذیت کرد سیستم مبارزه و به خصوص هدف گیری و یکم هم سختی بیش از حد بود
اخرش واقعا زیبا بود
بسی لذت بردیم !
sir payman
17-04-2010, 15:47
دوستان من اونجایی که زندانی شدم و دوستام میان و نجاتم میدن گیر کردم.
درست وقتی با اون ماشینه که روش تیر بار داره و منم پشت تیربارم یهو یه چیزی مثل تانک(ولی خیلی کوچیکتر)میاد هر کاری میکنم نمیتونم بترکونمش و هی میمیرم
راهش چیه؟
اونی که باهامه هی میگه هیت د ساپورتز ولی نمیفهمم منظورش چیه؟
ممنون میشم کمک کنید
دوستان من اونجایی که زندانی شدم و دوستام میان و نجاتم میدن گیر کردم.
درست وقتی با اون ماشینه که روش تیر بار داره و منم پشت تیربارم یهو یه چیزی مثل تانک(ولی خیلی کوچیکتر)میاد هر کاری میکنم نمیتونم بترکونمش و هی میمیرم
راهش چیه؟
اونی که باهامه هی میگه هیت د ساپورتز ولی نمیفهمم منظورش چیه؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام
باید وقتی که اون وسیله ایستاد زیرش رو که معلومه تکستچر ضعیفتری داره با تیر بزنی تا زیرش خالی شه بیفته پایین!
این بازی چرا اینطوریه؟ من رو 7 نصب کردم. آخرین آپدیت درایور گرافیک و دایرکت ایکس رو هم نصب کردم و بازی کردم. ولی مشکل اینجاست که هر دفعه که سیستم ریست بشه، دفعه بعد وارد بازی نمیشه، مگر اینکه دوباره درایور کارت گرافیک رو نصب کنم و بعد از ریست باز هم به همین ترتیب... آپدیت و کرک جدید رو هم امتحان کردم. ولی مشکل از اون نبود.
joey jordison
18-04-2010, 11:41
از دوستان کسی مشکل پهن بودن تصویر را داره تو بازی؟
عجب سنگینیه این لعنتی افت فریم ریت شدید دارم تو بازی. فکر کنم باید از رزولوشن Native بیام پائینتر اینطوری.
STON-COLD
18-04-2010, 15:50
از thq انتظار نداشتم اینطور بازی بسازه:18:
بچه ها واسه من APPCRASH داره چیکار کنم,سیستمم بازی رو میکشه.
Advanced Ali-001
18-04-2010, 17:57
از thq انتظار نداشتم اینطور بازی بسازه:18:
مگه چیه ته بازیه عین FRONT LINES FUEL OF WARکه چند سال پیش داد بیرون حرف نداره
عجب سنگینیه این لعنتی افت فریم ریت شدید دارم تو بازی. فکر کنم باید از رزولوشن Native بیام پائینتر اینطوری.
نه نه توی DVD بازی رو نیگاه کن اون درایورارو بنصب بعدشم شما کارت گرافیکت چیه؟
مشکل پهن بودن تصویر دیگه چیه یه عکس بزار ببینیم:31:
این بازی چرا اینطوریه؟ من رو 7 نصب کردم. آخرین آپدیت درایور گرافیک و دایرکت ایکس رو هم نصب کردم و بازی کردم. ولی مشکل اینجاست که هر دفعه که سیستم ریست بشه، دفعه بعد وارد بازی نمیشه، مگر اینکه دوباره درایور کارت گرافیک رو نصب کنم و بعد از ریست باز هم به همین ترتیب... آپدیت و کرک جدید رو هم امتحان کردم. ولی مشکل از اون نبود.
عجب مشکل خفنی من که اینجوریشو ندیده بودم والا شما باید بازی رو پاک کنی اول از درایور کارت گرافیکت مطمئن بشی بعد بازیرو نصب کنی ولی شما تو ویندوز هفت میتونی به راحتی این بازیرو انجام بدی حالا ممکنه از کارت گرافیکت باشه که درایور خوب نصب نمیشه؟؟؟
sir payman
18-04-2010, 18:58
مطمئنی رزولوشن رو روی نیتیو گذاشتی؟
عجب مشکل خفنی من که اینجوریشو ندیده بودم والا شما باید بازی رو پاک کنی اول از درایور کارت گرافیکت مطمئن بشی بعد بازیرو نصب کنی ولی شما تو ویندوز هفت میتونی به راحتی این بازیرو انجام بدی حالا ممکنه از کارت گرافیکت باشه که درایور خوب نصب نمیشه؟؟؟
اینکار رو هم امتحان کردم. باز هم همونطوریه. فکر نمی کنم از کارت باشه. با بازیهای دیگه هیچ مشکلی ندارم. البته تو این بازی هم مشکل افت فریم و از اینجور چیزها ندارم. فقط مشکلش همینه که مجبورم هر دفعه درایور رو دوباره نصب کنم. امکان داره مشکل از نسخه بازی باشه؟
ولی بازیش خیلی عالیه.
اوه پسر عجب بازی بودا.عجب داستانی داشت اوه ه ه ه ه ه ه:18:
NINTENDO_DS
19-04-2010, 11:59
به نظرتون یکم زیادی سخت نبود؟اسلحش خوب نشونه نمی گرفت ولی بازی خوبی بود یکم شبیه gears of war بود که البته داره نسخه سومش ساخته می شه
khatar_matar2020
19-04-2010, 13:44
به نظرتون یکم زیادی سخت نبود؟اسلحش خوب نشونه نمی گرفت ولی بازی خوبی بود
درسته نشونه گیریش و .. یکم مشکل دارن ولی در کل بازی محشری بود مخصوصا صدایی که موقع لودینگ داستان رو تعریف می کرد
NINTENDO_DS
19-04-2010, 14:08
آره بازی جالبیه ولی افکت آتش تو بازی خیلی جالب کار شده بود
کلا بازی خوبی بود
من که یکیش حمله میکنه شروع میکنم به مردن
من بازی رو گذاشتم روی DX9 تازه خوب شد، و افت فریم از بین رفت.
دوستانی که با سختی بازی این همه مشکل دارند خوب مگه مجبورند hard بازی کنند؟ چرا با نرمال بازی نمی کنید؟
black.assassin
20-04-2010, 16:19
دوستانی که با سختی بازی این همه مشکل دارند خوب مگه مجبورند hard بازی کنند؟ چرا با نرمال بازی نمی کنید؟
آخه نرمالش حال نمی ده . ولی با اینکه هاردش سخته و اعصابتو خورد می کنه ولی خیلی جالبتر و باحالتره . :31:
Advanced Ali-001
20-04-2010, 16:36
آخه نرمالش حال نمی ده . ولی با اینکه هاردش سخته و اعصابتو خورد می کنه ولی خیلی جالبتر و باحالتره . :31:
باباجون رفیقمون راس میگهدیگه آخه گیمر حرفه ای روی نرمال بازی میکنه هاردش خیلی حال میده چون هیجانشم زیاده میترکونیم!
توهاردش دمب ساعت از اون حیوونا میاد سمتت باید سیم ثانیه ایی کار کنی:د ی:31:
با Normal هم تقریبا بعضی ازقسمت های بازی واقعا سخت هست که این سخت بودن هم از طراحی بد بازی مثل نشونه گیری و کم بون مهمات و ... هست
sir payman
20-04-2010, 19:15
من مرحله ای رو که اون بچه رو نجات میدادیم رو تموم کردم و دوباره به روی زمین اومدم فکر کنم اسم مرحلش ally بود.
همین که میام تو مرحله و زمین زیر پام شروع به خراب شدن میکنه از بازی میپره بیرون.
مشکل از کرکه؟
اگر از کزک هست کسی میتونه یک کرک سالم رو برام بذاره؟
STON-COLD
21-04-2010, 06:35
بازی خوبیه:20:
با Normal هم تقریبا بعضی ازقسمت های بازی واقعا سخت هست که این سخت بودن هم از طراحی بد بازی مثل نشونه گیری و کم بون مهمات و ... هست
به نظر من اینو نمیشه بهش گفت طراحی بد بازی. بلکه نزدیک تر شدن بازی به واقعیته.
به نظر من اینو نمیشه بهش گفت طراحی بد بازی. بلکه نزدیک تر شدن بازی به واقعیته.
تو نسخه XBOX که نشونه گیری خیلی بده ، مهمات و تیر هم که خیلی خیلی کمه
شاید دوستانی که نسخه PC رو بازی میکنن بهتر بتونن نشونه گیری کنن و تو مهمات صرفه جویی کنن:31:
Amin.P30
21-04-2010, 11:48
اقا یه جا هست توی یه مترو ...
یه مسلسل هستش که تیرش تموم میشه...
4 نفر هم هستیم...
اینقدر جک و جونور می ریزن که تمومی نداره....
2 ساعته این جانورا را دارم میزنم تموم نشدن ....
چیکار باید کرد اینجا را؟؟؟؟
اقا یه جا هست توی یه مترو ...
یه مسلسل هستش که تیرش تموم میشه...
4 نفر هم هستیم...
اینقدر جک و جونور می ریزن که تمومی نداره....
2 ساعته این جانورا را دارم میزنم تموم نشدن ....
چیکار باید کرد اینجا را؟؟؟؟
شما اونجا اصلا نباید توقف کنی. اول باید بری به تونل سمت راست (یعنی وقتی به طرف سمتی ایستادی که دوستانت شلیک می کنند، طرف راستت، تونل پایین) در اونجا به انتهای تونل میری که یک سری جنازه روی زمینه و کنار یکی از جنازه ها یک بمب پیدا می کنی و برش میداری.
بعد میری به انتهای تونل سمت چپ که بن بسته و اونجا باید بمب رو کار بگذاری (محلش با نمایش آیکون مشخص میشه) وقتی کار گذاشتی سریع دور میشی تا منفجر بشه.
در آخر هم میری به طبقه بالا روی تونل سمت راست (که یک سری پله برقی شکسته هست) اونجاقبل از اینکه به پله برقیها برسی زیر طاق سمت راست یک قطعه فلزی تعبیه شده که با زدن دکمه E روش یک دینامیت کارمیگذاری و صحنه رو ترک می کنی تا منفجر بشه. بعدش دیگه بر میگردی پیش رفیقات.
البته تو این مدت باید در مقابل جونورهایی که بهت حمله می کنند نیز از خودت دفاع کنی.
تو نسخه XBOX که نشونه گیری خیلی بده ، مهمات و تیر هم که خیلی خیلی کمه
شاید دوستانی که نسخه PC رو بازی میکنن بهتر بتونن نشونه گیری کنن و تو مهمات صرفه جویی کنن:31:
دقیقا درست گفتی:20::31:
H.Operator
21-04-2010, 14:12
شاید به جرآت بگم یکی از بهترین بازیهای عمرم بود.
از گرافیک خفنش بگم که تا ته بردمش بالا و خیلی حال میده.
البته این که میگید نشونه گیریش مشکله من چون موسم سری گیم هست باهاش مشکلی نداشتم و خیلی از بازیش خوشم اومد.
یه سوال:
تو بازی چطوری میتونیم از night vision استفاده کنیم؟من هر موقع استفاده میکنم بعد از 2 ثانیه شارژش تموم میشه
چیکار باید کرد که شارژش تموم نشه؟یا حداقل 5 دقیقه جواب بده نورش؟
من الان یه جای خیلی تاریکی هستم که حتما به night vision نیاز دارم
من می گم با یک حمله کشته میشهم ماسکم تموم میشه
من می گم با یک حمله کشته میشهم ماسکم تموم میشه
خوب ماسکت تموم میشه فیلتر بذار با G:20:
یه سوال:
تو بازی چطوری میتونیم از night vision استفاده کنیم؟من هر موقع استفاده میکنم بعد از 2 ثانیه شارژش تموم میشه
چیکار باید کرد که شارژش تموم نشه؟یا حداقل 5 دقیقه جواب بده نورش؟
من الان یه جای خیلی تاریکی هستم که حتما به night vision نیاز دارم
کسی کمکم نمیکنه:41::19::19:کمککککککککککک :19:
سلام دوستان عزیز من بازی رو نصب میکنم ولی چون دایرکتسش نصب نمیشه تو بازی نمیاد! فایل دایرکتس تو دی وی دی خرابه نصب نمیشه. میشه لینک دانلودش رو بزارید ممنون میشم
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
سلام دوستان عزیز من بازی رو نصب میکنم ولی چون دایرکتسش نصب نمیشه تو بازی نمیاد! فایل دایرکتس تو دی وی دی خرابه نصب نمیشه. میشه لینک دانلودش رو بزارید ممنون میشم
physicX هم ریختی؟
وقتی بازیو ران میکنی یه ارور میده روی اون اروره کلیک کن میره تو بازی برای من که اینطوری بود.البته من physiX و driverو نصب کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Electronic-Arts
21-04-2010, 17:23
من با تعریفایی که از این بازی شنیدم میخوام برم بخرم بازی کنم ولی این تریلر رو که دیدم دو دل شدم ببینید در قسمت اول تریلر هوش مصنوعی ضعیف بازی رو نشون میده و آخرش هم یک باگ رو نشون میده
خوب ماسکت تموم میشه فیلتر بذار با G[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه یک دفعه از 12 میشه ماسکم 0
Ehsan Studio
21-04-2010, 20:44
سلام
من بازی و همین الان نصب کردم..
ولیبه مشکل بخوردم..
وقتی وارد بازی میشم New Game رو که میزنم بازی شروع میشه تمام صفحه سفید میشه و اصلاهیچی مشخص نیست..
اینم مشخصات سیستمم:
4Gig ram
ATI 5770
Cpu corel5 750
ممنون میشم راهنماییم کنیم..
Advanced Ali-001
21-04-2010, 21:29
سلام
من بازی و همین الان نصب کردم..
ولیبه مشکل بخوردم..
وقتی وارد بازی میشم New Game رو که میزنم بازی شروع میشه تمام صفحه سفید میشه و اصلاهیچی مشخص نیست..
اینم مشخصات سیستمم:
4Gig ram
ATI 5770
Cpu corel5 750
ممنون میشم راهنماییم کنیم..
مشکل شما از DVD بازی هست خب باید بری تو DVDبازی تو ی اون قسمت درایورش باید همه چیشونصب کنی تا درست بشه یهنی اونجایی که دایرکت ایکسو نصب میکنی باید بری بقیشم نصب کنی تا درست شه امیدوارم مشکلت حل بشه اگه مشکلت حل شد تشکر یادت نره!:40:
Ehsan Studio
21-04-2010, 21:56
مشکل شما از DVD بازی هست خب باید بری تو DVDبازی تو ی اون قسمت درایورش باید همه چیشونصب کنی تا درست بشه یهنی اونجایی که دایرکت ایکسو نصب میکنی باید بری بقیشم نصب کنی تا درست شه امیدوارم مشکلت حل بشه اگه مشکلت حل شد تشکر یادت نره!:40:
آپدیت کارت گرافیکم را از سایت ATI گرفتم نصب کردم مشکل حل شد..
بازم ممنون
H.Operator
22-04-2010, 00:33
تمامش کردم ولی خوب تجربه خیلی خوبی بود و بازیه قشنگی هم بود.
MILAD2799
22-04-2010, 09:22
کسی کمکم نمیکنه:41::19::19:کمککککککککککک :19:
درود
شما f رو بگیر تا شارژرش رو بیاره بالا بعد شروع به شارژ کردن کن و کل وسایل برقی تو شارژ میکنه
نه یک دفعه از 12 میشه ماسکم 0
عزیزم اون 12 نشون دهنده زمان باقی مونده هست اگر هم T رو بگیری ساعتشو میاره بالا و بهت نشون میده چقدر مونده
Electronic-Arts
22-04-2010, 12:08
من با تعریفایی که از این بازی شنیدم میخوام برم بخرم بازی کنم ولی این تریلر رو که دیدم دو دل شدم ببینید در قسمت اول تریلر هوش مصنوعی ضعیف بازی رو نشون میده و آخرش هم یک باگ رو نشون میده
کسی نظری نداره؟
درود
شما f رو بگیر تا شارژرش رو بیاره بالا بعد شروع به شارژ کردن کن و کل وسایل برقی تو شارژ میکنه
دمت گرم حدس زدما.گفتم این Fه یه چیزی هستا:20::31:
titanium_zarin
22-04-2010, 16:36
کسی نظری نداره؟
من كه تا حالا كلي حال كردم...
هر بازي هم يه سري مشكلات داره...ولي اصل بازي خيلي توپه...من كه ميگم بگير...
تا حالا نظره بيشتر دوستان مثبت بوده به بازي:10:
آقا لطفا یکی درایور این بازی رو واسه دانلود بزاره. خیلی احتیاج دارم
سلام
اون قسمتی که با یه نفر به اسمه KHAN هستیم..میرسیم به جایی که یه مسلسل هست و باید پشته اون قرار بگیریم و به اون حیونا شلیک کنیم..
ولی من هر چی از این هیولاهای بدترکیب رو میکشم ..تمومی نداره...باید کاره خاصی انجام بدم...
H.Operator
22-04-2010, 19:46
شما اونجا اصلا نباید توقف کنی. اول باید بری به تونل سمت راست (یعنی وقتی به طرف سمتی ایستادی که دوستانت شلیک می کنند، طرف راستت، تونل پایین) در اونجا به انتهای تونل میری که یک سری جنازه روی زمینه و کنار یکی از جنازه ها یک بمب پیدا می کنی و برش میداری.
بعد میری به انتهای تونل سمت چپ که بن بسته و اونجا باید بمب رو کار بگذاری (محلش با نمایش آیکون مشخص میشه) وقتی کار گذاشتی سریع دور میشی تا منفجر بشه.
در آخر هم میری به طبقه بالا روی تونل سمت راست (که یک سری پله برقی شکسته هست) اونجاقبل از اینکه به پله برقیها برسی زیر طاق سمت راست یک قطعه فلزی تعبیه شده که با زدن دکمه E روش یک دینامیت کارمیگذاری و صحنه رو ترک می کنی تا منفجر بشه. بعدش دیگه بر میگردی پیش رفیقات.
البته تو این مدت باید در مقابل جونورهایی که بهت حمله می کنند نیز از خودت دفاع کنی.
سلام
اون قسمتی که با یه نفر به اسمه KHAN هستیم..میرسیم به جایی که یه مسلسل هست و باید پشته اون قرار بگیریم و به اون حیونا شلیک کنیم..
ولی من هر چی از این هیولاهای بدترکیب رو میکشم ..تمومی نداره...باید کاره خاصی انجام بدم...
جوابتون تو نقل قول اولی هست:20:.
یه سوال دیگه
اونجایی که باید SHIFT رو بگیریم..و دنبال اون مرده بدوییم...من هر کاری میکنم..میکشنم...چیکار باید کرد
pedram_sad
22-04-2010, 20:27
کسی نظری نداره؟
سلیقه شخصی شما رو نمیدونم
ولی overall یکی از بهترین بازی های امسال هست به خصوص در زمینه گرافیک
Advanced Ali-001
22-04-2010, 20:35
دوستان ت.و این مرحله lost tonells موندم تونل های گم شده پدرم درو مد نمیدونم توش چیکار کنم بعد از اینکه ازاون راهروهه که قوطیارو آویزون کردن اگه بهشون بخوری صدا میده بعد از اونجا یه دری هست از رد شدمااا ولی بعضی موقع ها میمیرم قضیه گیه؟تازه بعدشم هرکیو میبینم میکشم بعد یه دفعه میمیره موندم جون من راهنمایی کنین......:41:
Electronic-Arts
22-04-2010, 22:13
سلام من الان این بازی رو نصب کردم و ارور میده که فایل X3DAudio1_7.dll پیدا نشد چی کار کنم؟
سلام من الان این بازی رو نصب کردم و ارور میده که فایل X3DAudio1_7.dll پیدا نشد چی کار کنم؟
سلام
فکر کنم باید دایرکسی که تو خوده DVD بازی هست رو نصب کنی
دوستان ت.و این مرحله lost tonells موندم تونل های گم شده پدرم درو مد نمیدونم توش چیکار کنم بعد از اینکه ازاون راهروهه که قوطیارو آویزون کردن اگه بهشون بخوری صدا میده بعد از اونجا یه دری هست از رد شدمااا ولی بعضی موقع ها میمیرم قضیه گیه؟تازه بعدشم هرکیو میبینم میکشم بعد یه دفعه میمیره موندم جون من راهنمایی کنین......:41:
دقیقا یادم نمیاد کجا رو میگی. ولی شاید به سیمهای تله ها میخوری. جلوی پات رو نگاه کن. یا باید از کار بندازیشون یا از روشون بپری.
من هم همین مشکل رو دارم. لطفا دوستان راهنمایی کنن! راستی دوست عزیز شما درایور بازی رو نصب کردی؟
Electronic-Arts
23-04-2010, 11:15
سلام
فکر کنم باید دایرکسی که تو خوده DVD بازی هست رو نصب کنی
ممنون مشکلم حل شد
من هم همین مشکل رو دارم. لطفا دوستان راهنمایی کنن! راستی دوست عزیز شما درایور بازی رو نصب کردی؟
تو قسمتی که بازی نصب شده یه پوشه Install داری اون تو دو تا پوشه DirectX هست یکیش که ارور میده و نصب نمیشه ولی اون یکی که توش هم پر از فایل های RAR هست رو نصب کنی حله
دوستانی كه هم اینو بازی كردن هم FALLOUT 3 به نظرتون كدوم بهتره؟
Electronic-Arts
23-04-2010, 11:30
FALLOUT 3 رو من همون موقع که بازی اومد تا وسطاش بازی کردم و خوشم نیومد و ولش کردم ولی این به نظر من بهتر از اونه چون محیط بازی هم شبیه استاکر هست و مخفی کاری و ..... هم داره در ضمن توی مترو ماموریت ها مشخصه ولی توی fallout من دو ساعت طول میکشید بفهمم که کجا باید برم و چی کار کنم و یه چیز غیر واقعی دیگه تو fallout اینه که هرچی تیر میزنی به اون موجودات عجیب غریب نمیمیرن مثلا مرحله اولش که اون سوسکا به پایگاه حمله کردن که یه کلت هم داری اون جا من تمام فشنگام رو رو 3 4 تا سوسک خالی کردم تا مردن
به هر حال این نظر من بود و ممکنه دوستان نظرات متفاوتی داشته باشن
Advanced Ali-001
23-04-2010, 14:12
حالت خوبه فال اوت 3رو بااین مقایسه میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18:
اصلا اینو میشه بااون مقایسه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون خیلی مسخره بود سرو ته نداشت ولی این ته بازیههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
titanium_zarin
23-04-2010, 14:56
من كه عاشق فال اوت بودم...
شبيه هستن يه جورايي ولي قابل مقايسه نه!!!
هر كدوم خوبيه خودش رو داشت...و داره...
من كه ميگم دوتاش شديدا ارزش بازي داره ...
حالت خوبه فال اوت 3رو بااین مقایسه میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا اینو میشه بااون مقایسه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون خیلی مسخره بود سرو ته نداشت ولی این ته بازیههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما اگه یه نگاه به سازنده این دو بازی بندازین می فهمین كه fall out خیلی خیلی بزرگ تر از این بازی هستش
من خودم كه فكر كنم fall out بهتر باشه چون این بازی سازندش روسی هستش و اصولا بازی های روسی یعنی خیلی راحت:دی
شما اگه یه نگاه به سازنده این دو بازی بندازین می فهمین كه fall out خیلی خیلی بزرگ تر از این بازی هستش
من خودم كه فكر كنم fall out بهتر باشه چون این بازی سازندش روسی هستش و اصولا بازی های روسی یعنی خیلی راحت:دی
اتفاقا داری اشتباه میکنی.من که با fallout اصلا حال نکردم.درصورتیکه با metro رفتم فضا و تا پایان بازی هم هنوز بر نگشتم:31:
اگه شما میگی راحته اینو بازی کن ببین راحته یا نه.
حرفه ای ساختن این بازیو:20:
دوستان من فایل X3DAudio1_7 رو به صورت دستی تو system32 ریختم حالا دیگه اون error مربوط به این فایل رو نمیده.یه صفحه سیاه باز میشه که بیاد تو بازی هیو این پیغام میاد:metro 2033 executable has stopped working مشکل از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید ۲ هفتس خریدم مونده رو دستم! اینم سیستمم:
mainboard Foxconn a7da-s 3
Vga Onboard Hd 3300 البته فعلا
ram elixir 2gb ddr3 800
cpu amd athlon x4 620
power 430w green
Electronic-Arts
23-04-2010, 18:03
دوستان من فایل X3DAudio1_7 رو به صورت دستی تو system32 ریختم حالا دیگه اون error مربوط به این فایل رو نمیده.یه صفحه سیاه باز میشه که بیاد تو بازی هیو این پیغام میاد:metro 2033 executable has stopped working مشکل از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید ۲ هفتس خریدم مونده رو دستم! اینم سیستمم:
ram elixir 2gb ddr3 800
cpu amd athlon x4 620
power 430w green
اون کاری رو که گفتم کردی؟ اصلا پست منو دیدی؟
ram elixir 2gb ddr3 800
cpu amd athlon x4 620
power 430w green
با این کارت گرافیک فکر نکنم بتونی اصلا بازی رو اجرا کنی !:46:
چون Minimum کارت گرافیک 8800 میخواد !!!!!!!!!!:18:
titanium_zarin
23-04-2010, 18:12
سلام...
من توي ماركت موندم...
فلش جهت رو به سمت يه در نشون ميده ولي دره باز نميشه...نميدونم بايد چه كار كنم...
راستي اين دكمه f چه كاري انجام ميده؟؟؟
Electronic-Arts
23-04-2010, 18:18
سلام...
من توي ماركت موندم...
فلش جهت رو به سمت يه در نشون ميده ولي دره باز نميشه...نميدونم بايد چه كار كنم...
راستي اين دكمه f چه كاري انجام ميده؟؟؟
کدوم مارکت؟ کدوم مرحله؟
یه بار f رو بزنی چراغ قوه روشن میشه و وقتی f رو نگه داری شارژر چراغ قوه رو میاره
اون کاری رو که گفتم کردی؟ اصلا پست منو دیدی؟
آره دیدم ولی تو محل نصب بازی اونی که گفتی نیست
titanium_zarin
23-04-2010, 19:01
کدوم مارکت؟ کدوم مرحله؟
یه بار f رو بزنی چراغ قوه روشن میشه و وقتی f رو نگه داری شارژر چراغ قوه رو میاره
f رو فهميدم...ممنون...
من اولاي بازي هستم...يه بچه اي ديدم بردم پيش يه مردي اونم رفتيم به يه ماركت...مگه چندتا ماركت داريم؟؟؟
در ضمن اين بازي نقشه نداره؟؟؟
ميگما...
قبل از ورود به بازي اين ارروورر رو ميده...
اين اروور واسه چي هست؟؟؟؟
بعدش بازي اجرا ميشه ولي بعضي وقتا ميپره بيرون...
سلام...
من توي ماركت موندم...
ر
میدونی چرا در باز نمیشه؟حدس میزنم با یه نفر باید بری اونجا ولی تو گازشو میگیری از طرف زودتر میرسی اونجا.همین بود دیگه نه؟
باید با هم برید دم در
Advanced Ali-001
23-04-2010, 19:25
چون Minimum کارت گرافیک 8800 میخواد !!!!!!!!!!
ببین اینو از کجا گفتی؟ گرافیک من8800آلتراس دارم تو بهترین رزولوشن بازی میکنم اون وقت شوما میگی که مینیمم 8800میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:پ س چطوری من دارم روی بهترین وضعیت گرافیکی بازی میکنم؟:13:
ببین اینو از کجا گفتی؟ گرافیک من8800آلتراس دارم تو بهترین رزولوشن بازی میکنم اون وقت شوما میگی که مینیمم 8800میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:پ س چطوری من دارم روی بهترین وضعیت گرافیکی بازی میکنم؟:13:
8800 Ultra با 8800 Gt خیلی تفاوت داره ! منظورم 8800 GT بود !
Minimum:
Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)
DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)
1GB RAM
Recommended:
Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
DirectX 10 compliant graphics card (GeForce GTX 260 and above)
2GB RAM
Optimum:
Core i7 CPU
NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
As much RAM as possible (8GB+)
Fast HDD or SSD
titanium_zarin
23-04-2010, 20:26
میدونی چرا در باز نمیشه؟حدس میزنم با یه نفر باید بری اونجا ولی تو گازشو میگیری از طرف زودتر میرسی اونجا.همین بود دیگه نه؟
باید با هم برید دم در
ولله يه نفر هست...هموني كه من باهاش اومدم اينجا ...ولي تكون نميخوره....
وقتي هم وارد اون محوطه ميشم ديگه نميتونم برگردم...
ولله يه نفر هست...هموني كه من باهاش اومدم اينجا ...ولي تكون نميخوره....
وقتي هم وارد اون محوطه ميشم ديگه نميتونم برگردم...
اسم مرحله اتو بگو و یه عکس هم بنداز ببینم دقیقا چی میگی
Advanced Ali-001
23-04-2010, 21:27
کسی به داد ما نمیرسه؟:41:
titanium_zarin
23-04-2010, 22:07
اسم مرحله اتو بگو و یه عکس هم بنداز ببینم دقیقا چی میگی
خود به خود حل شد...چند رفتم تو بازي و اومدم بيرون ديدم درست شد و در باز شد...:10:
راستش جمله بندیهاتو متوجه نشدم.یه سر به این سایت بزن ببین مشکلت حل میشه.این سایت تمام راهنمایی های حین بازیو گفته:
titanium_zarin
23-04-2010, 22:59
ماسك گاز رو ميزني؟؟؟؟
يه جاش بايد بزني...واسه اين نيست؟؟؟
خود به خود حل شد...چند رفتم تو بازي و اومدم بيرون ديدم درست شد و در باز شد...:10:
سلام
چون توی فال اوت گفتی چه جوری درو باز کنم دره اینجاخود به خود واست باز شده واستا نه؟:10::31:
titanium_zarin
24-04-2010, 10:12
سلام
چون توی فال اوت گفتی چه جوری درو باز کنم دره اینجاخود به خود واست باز شده واستا نه؟:10::31:
حتما همينجوره...ممنون
titanium_zarin
25-04-2010, 10:52
سلام...
مرحله بعد اونجا كه اون بچه رو نجات ميدم ميرم يه جايي كه نياز به ماسك دارم اما ندارم...چه كار كنم؟؟؟؟
دكمه g رو كه ميزنم ماسك ميزنه صفر...اونورا انگاري ماسك نيست ...
سلام...
مرحله بعد اونجا كه اون بچه رو نجات ميدم ميرم يه جايي كه نياز به ماسك دارم اما ندارم...چه كار كنم؟؟؟؟
فیلتر نداری، در بین مراحل بازی باید فیلتر پیدا کنی یا اینکه بخری.
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
منم بازی رو تموم کردم بازی خوبی بود، داستان و محیط بازی پتانسیل بالایی داشت که ازش خوب استفاده نشده بود و کار رو با یه شوتر نچندان خوب خراب کرده بودن؛ ولی کلاً ارزش بازی کردن داشت.
titanium_zarin
25-04-2010, 12:44
فیلتر نداری، در بین مراحل بازی باید فیلتر پیدا کنی یا اینکه بخری.
بخرم؟؟؟؟
من كه توي اين جاها نديدم...كه بتونم بخرم.... خيلي عجيبه...
سلام...
اينكه ميگي براي من خيلي عجيبه چون من وقتي بازيو تموم كردم 24 filter ماسك هم اضافه آوردم.
نكته اينكه بعضي جاها كه هستي partner شما ماسك زده ولي وقتي شما ماسكتونو برميداري ميتوني به راحتي نفس بكشي پس به اين نكته توجه كن.
در مورد مشكلت هم فقط ميتونم بگم بازيو از يه load عقب تر بازي كن.
به اجساد روي زمين هم نگاه كن گاهي اوقات مي توني ماسكشونو كاملا برداري.
اين نكته را هم ميگم كه اگه كليد G را نگه داري ماسك رو از روي صورت بر ميداره و اگر يكبار بزني filter اونو عوض ميكنه (اگه ميدونستي, ببخشيد)
titanium_zarin
26-04-2010, 16:59
ممنون از كمكاتون...
ميگم بازي يه هويي تموم شد...
جريان چي بود؟؟؟ايناي كه ميديد تو روياش چي بودن؟؟؟من اينو نفهميدم...
در ضمن نميشد بقيه مسيرهاي مترو رو رفت؟؟؟
من فكر ميكردم ميشد...با خودم ميگفتم حالا حالاها بايد طول بكشه اين بازي...
در مورد اخرش هم برام توضيح بدين...
كسي داستان بازي رو نگفته؟؟؟يه كم كامل؟؟؟
ممنون از كمكاتون...
ميگم بازي يه هويي تموم شد...
جريان چي بود؟؟؟ايناي كه ميديد تو روياش چي بودن؟؟؟من اينو نفهميدم...
در ضمن نميشد بقيه مسيرهاي مترو رو رفت؟؟؟
من فكر ميكردم ميشد...با خودم ميگفتم حالا حالاها بايد طول بكشه اين بازي...
در مورد اخرش هم برام توضيح بدين...
كسي داستان بازي رو نگفته؟؟؟يه كم كامل؟؟؟
خوب اونا همون Dark Ones بودند که میخواستن مغزش رو مختل کنند که نتونه با اون موشک ها نابدشون کنه !
نه نمیشه مگه بازی Open world هست ؟؟؟!!!
خوب منم این بازیو تموم کردم.میشه گفت یکی از بازیهای زیبایی بود که تو عمرم بازی کردم.
صداگذارش خیلی به دلم چسبید تا جایی که یه بار هدست داشتم و صداشو گذاشته بودم تا ته و هیچ صدایی نمیومد
یه دفعه صدای این هیولاها اومد داشتم سکته میزدم:31:
خلاصه اینکه خیلی با بازیش حال کردم:20:
امير موسر
28-04-2010, 13:19
سلام ! من یه تیکه ایی گیر کردم ! فیلتر اون ماسکم تموم شد و اینم سری میمیره ! چه راهی هست !؟
سلام ! من یه تیکه ایی گیر کردم ! فیلتر اون ماسکم تموم شد و اینم سری میمیره ! چه راهی هست !؟
یه راهی هست ولی ممکنه حال نداشته باشی انجام بدی:
بازیو از اول لود کن بعد همیشه ماسک رو صورتت نباشه .درسته بعضی جاها رفیقات ماسک گذاشتن ولی واقعا نیاز نیست.تو همیشه ماسکو از
صورتت بردار وقتی شنیدی داری خفه میشی ماسکتو بذار:20:
Electronic-Arts
28-04-2010, 14:00
نه ربطی نداره من امتحان کردم وقتی که توی یک محیط سمی نباشی از ماسکت کم نمیشه یه دفعه یادم رفت ماسک رو وردارم اول مرحله ماسکم 16 بود آخرش هم که فهمیدم 16 بود
Turok-71
28-04-2010, 17:01
خوب:
* جو فراگیر و غنی.
* جزییات بالای محیط.
* برخی از سلاح های هوشمند.
بد:
* انیمیشن های مبارزات.
* هوش مصنوعی مشکل ساز دشمنان.
* تاریکی گاهی اوقات بیش از حد.
شهر ها سال ها پیش توسط سلاح های سنگین از بین رفتند.اما در زیر این دنیای یخ زده بشر برای ادامه ی بقا تلاشی مرگبار را در پیش گرفته است.در ایستگاه های کثیف و پر جمعیت ، تاریخ از دست دادن عزیزان خود را بر روی دیوارها می نویسند و کودکان هیچ یک از گذشته سرزمین خود چیزی نمی دانند و از آغاز تولد خود را موجودی زیر زمینی و نحیف دیده اند.فضای زیر زمین دلگیر و تاریک است تا به خوبی به شما حس کشتار را منتقل کند.شما در یک سفر طولانی و جذاب قرار دارید که پر از لحظه های دراماتیک و ناراحت کننده است.ممکن است شما از این فضا خسته شوید اما ذهن شما دستخوش شدیدترین احساسات خواهد شد و شما را تا انتهای بازی ترغیب خواهد کرد.جهان مترو 2033 برای کسانی که قلبی ضعیف در سینه دارند و کسانی که صبر و شکیبایی در وجودشان نیست یک اثر خسته کننده و نه بلکه بیشتر نخواهد بود اما در طرف مقابل برای افرادی که حس ماجراجویی و شجاعت و کنجکاوی از آینده را دارند به بهترین عنوانی که تا به حال بازی کرده اند بدل خواهد شد.اما منظور ما از آینده چیست؟ هرگز اشتباه نکنید این آینده مانند فیلم های هالیوود پایانی خوش ندارد ولی شما با دیدن هر نوری که از روزنه ای به بیرون زده است در وجودتان امیدی وصف ناپذیر رخنه خواهد کرد و بارها این سوال را از خود می پرسید که آخر این داستان چه پیش خواهد آمد.
من یک محیط را برای شما مثال می زنم و آن را در ذهن خود تجسم کنید: شما در یک ایستگاه مترو که قبلا انسان های زیادی در آن تردد کرده اند قرار دارید ولی اکنون دیگر از آن شلوغی و هیاهو اثری باقی نمانده است جایی که تنها نوری که می بینید از قارچ های رادیو اکتیو شده متصاعد می شود و همین نور کم حسی عجیب در شما به وجود می آورد که تا به حال آن را حس نکرده اید.این محیط چیزی همان چیزی است که در جوگیر شدن گیمر در مترو 2033 نقش بزرگی را ایفا می نماید.بازی در ترساندن و ایجاد وحشت در شما پلکانی عمل می کند به عنوان مثال: شما در حال عبور از یک تونل تاریک و مه آلود هستید و نور و گرمای لامپ های الکترونیکی را حس می کنید که می تواند برای ترس شما تسکین دهنده باشد اما در گام بعدی که می روید با یک جسد قطعه قطعه شده مواجه می شوید و و ترسی که از اول ورود به تونل به شما رخنه کرده بود به یک وحشت هولناک تبدیل می شود.از این دست صحنه ها در بازی بسیار خواهید دید.صحنه های نگونبخت ، سایه ی گریز ناپذیر مرگ دایم در کنار شماست و حس نا امیدی را به همراه دلتنگی و عذاب برای شما به ارمغان می آورد اما شما باید با تاریکی متحد شوید و با کمک او دشمنان خود را از پا در بیاورید.شما با استفاده از عینکی که اطراف چشمان شما را پوشیده است می توانید در تاریکی شب مانند یک مار بخزید و به هدف خود برسید.بافت محیط زیست ، مدل و انیمیشن شخصیت به خوبی پیاده شده اند و گرافیک خوب بازی مانع از این می شود که محیط اطراف برای شما تکراری به نظر برسد.موجوداتی که از سوراخ های تنگ و تاریک تونل ها به شما حمله می کنند تبدیل به کابوس شما می شوند.در بسیاری از مناطق مترو شاهد درگیری خواهید بود و ضرب و جرح های زیادی بر روی شما می شود.شما مجبور به دور کردن یا دفاع کردن از خود هستید زیرا اگر این کار را انجام ندهید باید منتظر شکستن استخوان ها و پاره شدن گوشت خود باشید که بسیار دردناک است.راه چاره شما برای مقابله با دشمنان استفاده از سلاح های سبک و سنگین است ، سلاح های قدرتمند بسیار نادر هستند و به سختی به دست می آیند پس باید مواظبشان باشید.بهترین روش برای مبارزه با دشمنان سکوت است شما با آهسته حرکت کردن و نزدیک شدن به آن ها می توانید صحبت ها و مکالماتی را که انجام می دهند بشنوید و از این راه اطلاعات کسب کنید.اما این کار هم بسیار سخت است و دشمنان با کوچکترین صدا به شما حمله خواهند کرد ولی در تاکتیکی که در حمله کردن به شما در نظر می گیرند زیاد قوی نیست و از نقاط ضعف بازی محسوب می شود.در مترو 2033 شما شاهد یک جهان چند وجهی خواهید بود که برای به دست آوردن یک سرنخ باید از تونل ها و ایستگاه های زیادی عبور کنید.
مترو 2033 یک شوتر خوب است که برای به اتمام رساندن آن به حدود 10 ساعت وقت نیاز خواهید داشت و در این راه با لحظات عاطفی و دراماتیکی روبرو خواهید شد (برخورد با کودک شگفت انگیز ، چند صحنه هولناک).اگر چه بسیاری از عناصر این عنوان به تنهایی کاملا به سبک شوتر مدرن نزدیک نیست اما با جمع شدن این عناصر به یک بازی خوب تبدیل شده است و جو فراگیر بازی مسئول جمع کردن این عناصر است.در پایان باید گفت که مترو 2033 یک عنوان بسیار ارزنده است و برای هر کسی که وسوسه سفری منحصر به فرد به اعماق آینده ای تاریک را دارد یک عنوان ایدآل محسوب می شود.
نمرات بازی در سایت های مختلف:
Gamespot: 7.5/10
IGN: 6.9/10
Gamervision: 7/10
Gamechronicles: 7.9/10
چندتا چیزو اصلاح کن:
1-تاریکی گاهی اوقات بیش از حد:خوب میتونستی با اون دستگاه شارژکن که تو عکس هم گذاشتی و nightvision این تاریکیو به روشنایی تبدیل کنی
2-gamespot بهش 8 داده نه 7.5
چندتا چیزو اصلاح کن:
1-تاریکی گاهی اوقات بیش از حد:خوب میتونستی با اون دستگاه شارژکن که تو عکس هم گذاشتی و nightvision این تاریکیو به روشنایی تبدیل کنی
2-gamespot بهش 8 داده نه 7.5
به نسخه x360 امتیاز 7.5 داده به PC امتیاز 8 داده که فکر کنم دلیلش هم گرافیک بهتر نسخه PC بوده !:46:
Amin.P30
29-04-2010, 13:40
اقا اون جایی که یه تانک از اون طرف داره میاد 2 تا تیر میزنه میمیرم...
SHIFT و SPACE را فکر کنم یه کاری باید کرد...
دقیقا کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟؟
Electronic-Arts
29-04-2010, 14:04
اقا اون جایی که یه تانک از اون طرف داره میاد 2 تا تیر میزنه میمیرم...
SHIFT و SPACE را فکر کنم یه کاری باید کرد...
دقیقا کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟؟
اون جایی که سوار اون ماشینه هستی و اسلحه دستته؟ اون جا وقتی که میری روی پل که اون طرفش هم یه واگن هست باید به پایه های پل شلیک کنی تا تانکه بیفته تو آب
سلام
این بازی هم تموم شد...ولی خداییش من که خیلی باهاش حال کردم...از معدود بازی های بود که منو اصلا خسته نکرد...و دوست نداشتم که زود تموم شه...خیلی باحال بود...
devilboys
30-04-2010, 21:15
اقایان برای من توی بازی نه escap کار میکنه و نه نزاره داره برای کسی دیگه این مشکلو داره
directX11 به درد نمیخوره چون طرفو نگاه کنید چشماش تو ماسکه داره در میاد انگار داره خفه میشه ولی directX9 طرف سر حاله:31::31::31::31::31:
من که 9 و قبول دارم :31::31:شوخی:31::31:
Electronic-Arts
30-04-2010, 21:52
پس DX10 کو؟
directX11 به درد نمیخوره چون طرفو نگاه کنید چشماش تو ماسکه داره در میاد انگار داره خفه میشه ولی directX9 طرف سر حاله:31::31::31::31::31:
من که 9 و قبول دارم :31::31:شوخی:31::31:
بنده خدا پلک هم نمی تونه بزنه ؟! :دی :27:
dx10 لابد فرق آنچنانی با 9 نداشته که نگذاشته اند ... نمی دونم کسی با من هماهنگ نکرد واسه dx10 :31::27::11:
علت تفاوت حالت چشمها به خاطر اینه که عکسها دقیقا همزمان نیستند و از زاویه قرار گرفتن سر میشه متوجه این موضوع شد.
علت تفاوت حالت چشمها به خاطر اینه که عکسها دقیقا همزمان نیستند و از زاویه قرار گرفتن سر میشه متوجه این موضوع شد.
میدونیم میخواستیم یه کم شوخی کرده باشیم:20::20:
من هم امروز این بازی را تمام کردم.به نظر من که بازی خیلی خوبی بود.
من که خیلی باهاش سرگرم شدم و حال کردم.
کسی میدونه این کتاب metro 2033 به فارسی ترجمه شده یا نه؟(البته بعید میدونم باشه)
خیلی دوست دارم کتابش را بخونم.
[QUOTE=choory;4904143]
کسی میدونه این کتاب metro 2033 به فارسی ترجمه شده یا نه؟(البته بعید میدونم باشه)
/QUOTE]
:31: اگه ترجمه شه که با کله میریم بخریم (باز خیالات منو در خودش غرق کرد:31:)
devilboys
01-05-2010, 20:46
بچه ها برای من توی بازی escap کار نمیکنه بعد تازه نزاره (هدف گیر) نداره کسی این مشکلو داره
Advanced Ali-001
01-05-2010, 20:51
دوستان برای من تو بازی نمیدونم چرا هی میان 20نفری ترف من اون همکارم بیکاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ جکو جونوری طرف اون نمیره!!!!!!!!!!!
بازی رو ایزیم میزارم نمیتونم مرحلرو رد کنم.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
بچه ها برای من توی بازی escap کار نمیکنه بعد تازه نزاره (هدف گیر) نداره کسی این مشکلو داره
هددف گیری رو باید بری تو option و display option یک گزینه هست مربوط به همین هدف گیری هست.تیکش رو میزنی فعال میشه.
چقدر جواب ما رو دادید!!!!!!!!!!:41:
Amin.P30
06-05-2010, 07:26
چقدر جواب ما رو دادید!!!!!!!!!!:41:
خوب ببینید توی قسمت گرافیک همچین گزینه ای داره یا نه....
Amin.P30
06-05-2010, 07:31
دوستان یکی SAVE بازی را بزاره....
تقریبا 70 % بازی باشه..
از یه جایی هست که 2 &3 تا غول توی اتاق میریزن روت..یا جایی که سوار یه ماشین رگبار میشی و از روی پل عبور میکنی...
دوستان برای من تو بازی نمیدونم چرا هی میان 20نفری ترف من اون همکارم بیکاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ جکو جونوری طرف اون نمیره!!!!!!!!!!!
بازی رو ایزیم میزارم نمیتونم مرحلرو رد کنم.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
همیشه اصلحه های قوی بگیر مراحل سریع رد میشن.
تازه جلوتر گوریل مانند هایی میان که با 5 تا چاقوی پرتابی و 3 تا تیر شاتگان کشته میشن . در کل از این شاتگان های چاقو دار بگیر نزدیک که امدن با چاقو بزن.
اون اوایل یک تیکه هست که باید همراه دوستت فرار کنی.
Amin.P30
06-05-2010, 08:54
save کامل بازی ...
از load برین تمام مراحل بازه:
من هرچي اون گوريلهارو زدم نمردند حتي با اون ديناميت كه كه تيغ دارن و به همه جا ميچسبن.
resident_evil
08-05-2010, 01:03
اومدم كلي از بازي تعريف كنم كه ديدم GameSpot و IGN فولتر شدن ريده شد تو اعصابمون .
در كل ازون چيزي كه فكر ميكردم خيلي بهتره . اتمسفر و صداگذاري عاليه . گيم پلي و گرافيك هم خيلي خوب . بازي در تاريكي و با HeadSet فوق العاده جذاب تر ميشه
انصافا بازي فوق العادست ! حدودا 1 ساعت و نيم بازي كرديم واقعا لذت بردم . در مورد اتمسفر و صداگذاري كه هيچي نميشه گفت . كافيه شما در تاريكي مطلق و با HeadSet بازي كنين صدا رو هم زياد كنين تا بازي كاملا بره رو مُخ اونوقت از صداگذاري فوق العاده ي بازي لذت ببرين . امكان نداره لحظه اي تو بازي باشه كه شما بتونين با خيال راحت بازي رو برين جلو . صداگذاري اسلحه ها هم خيلي عاليه . گرافيك بازي هم خيلي خوبه اما من نميدونم قرار بود چه استانداردي رو وارد كنسول 360 بكنن چيز عجيبي نداره . گيم پلي بازي هم خوبه و شوتينگ بازي هم بهتر از اون چيزيه كه تو تريلرها ديده بود و تصورش ميكردم . طراحي اسلحه ها هم خيلي خوبه . كلا بازي هست كه فوق العاده درگيرش ميشين و كاملا ارزش بازي كردن داره
يه جا از بازي هم داشتم وارد يه اتاق ميشد يكي ازون جونورها از سمت راست يوهو پريد بيرون دقيقا از جام پريدم . حسابي جُفت كرده بوديم
خوش باشيد .
ghasemi_64
10-05-2010, 14:43
سلام من ناصر هستم می شه یکی بگه کودوم کرک می تونه برنامه steam را دور بزنه ؟؟
ghasemi_64
10-05-2010, 14:45
سلام یکی می تونه بگه کودوم کرک برنامه استیم را می تونه دور بزنه ؟در مورد بازی مترو 2033
golmohammadi
12-05-2010, 02:18
سلام
من تازه نصبش کرده ام
اولا سیستمم در گرافیک پیشفرض به سختی بازش میکنه
اولش هم پیغام داد که درایور گرافیکی بهتره اپدیت بشه
منم همینکارو کردم اما تاثیری ندیدم
بنابرین گرافیک بازی را کمترش کرد تا اینکه درست اجرا کرد
بازی ترسناک هست ولی نه زیاد
منم فکر میکنم کمی شبیه استاکر هست
تو محیط بیرون وقتی از ماسک استفاده میکنیم چند بار میتونیم هوای ماسک را عوض کنیم ؟
اخه با زدن g مثل اینکه یه کار میکنه
بعد تو یه محیط که هستیم از کجا ماموریت و راهها را بفهمیم ؟
البته ماموریت را که با اون کتاب یا دفترچه به همراه فندک نشون میده
ولی برای راه ها چیزی هست ؟
سلام
تو محیط بیرون وقتی از ماسک استفاده میکنیم چند بار میتونیم هوای ماسک را عوض کنیم ؟
اخه با زدن g مثل اینکه یه کار میکنه
بعد تو یه محیط که هستیم از کجا ماموریت و راهها را بفهمیم ؟
البته ماموریت را که با اون کتاب یا دفترچه به همراه فندک نشون میده
ولی برای راه ها چیزی هست ؟
با زدن G شما فیلتر هوا رو عوض می کنی و اون هم بستگی به این داره که چندتا داشته باشی. هر جا که روی زمین یا جنازه ها فیلتر دیدی، باید جمع کنی.
برای دیدن مسیر هم فلش سبزرنگ قطب نما (هنگام مشاهده مأموریت، بالای دفترچه) راهنماییت می کنه و مسیر حرکت صحیح رو بهت نشون میده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.