مشاهده نسخه کامل
: مشکل با eclipse IDE
چه جوری میشه در این IDE یک برنامه رو اجرا کرد؟
من کدم رو به زبان C++ می نویسم و بعد روی علامت چکش! ( Build ) کلیک می کنم. بعد باید یک فایل اجرایی ایجاد بشه که این اتفاق نمی افته. در واقع هیچ اتفاقی نمی افته. مشکل کجاست؟
از من به شما نصیحت : با visual studio 2010 کار کنید :دی
sin2x=2sinxcosx
09-11-2009, 22:15
نه اتفاقا خيلي IDE خوبي هست . نياز به نصب نداره . رايگانه . Cross Platform هستش و ... .
ولي در مورد سوال شما بايد بگم که قبلش بايد از آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دان کنين و نصب کنين .
از من به شما نصیحت : با visual studio 2010 کار کنید
مشکل دارم با visual studio 2008.
دستوراتی مثل cout و اینجور چیزها رو نمیشناسه. باید دقیقا چی کار کرد؟
فعلا دارم با این زبان به صورت مقدماتی آشنا می شم و روی محیط داس یا کنسول برنامه هام اجرا میشه. تنظیمات خاصی داره؟
نه اتفاقا خيلي IDE خوبي هست . نياز به نصب نداره . رايگانه . Cross Platform هستش و ... .
ولي در مورد سوال شما بايد بگم که قبلش بايد از آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دان کنين و نصب کنين .
دقیقا چه چیزی رو باید نصب کنم؟ وقتی فایل setup رو باز میکنم، یک صفحه میاد و یه چیزی رو دانلد میکنه. داخل صفحه ی جدید پکیج های مختلفیه. کدوم رو باید دانلد کنم؟
مشکل دارم با visual studio 2008.
دستوراتی مثل cout و اینجور چیزها رو نمیشناسه. باید دقیقا چی کار کرد؟
فعلا دارم با این زبان به صورت مقدماتی آشنا می شم و روی محیط داس یا کنسول برنامه هام اجرا میشه. تنظیمات خاصی داره؟
اینطوری استفاده میشه :::: std::cout
sin2x=2sinxcosx
10-11-2009, 11:30
دقیقا چه چیزی رو باید نصب کنم؟ وقتی فایل setup رو باز میکنم، یک صفحه میاد و یه چیزی رو دانلد میکنه. داخل صفحه ی جدید پکیج های مختلفیه. کدوم رو باید دانلد کنم؟
بله بزارين دان کنه و بعد خودش نصب مي کنه . به صورت پيش فرض بزارين پکيج ها رو نصب کنه . فقط مطمئن باشين که از قسمت Devel ، پکيج هاي "gcc", "g++", "gdb", "make" حتما انتخاب شوند . بعد از اون يه کار ديگه مي مونه که بايد :
Control Panel->System->Advanced->Environment Variables->System Variables->Path
Edit رو بزنين و مسير زير رو وارد کنين :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.