PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محاسبه ساعت

hadi1363
16-03-2006, 10:30
با عرض سلام . اگه ميشه در اين رابطه كمكم كنيد :

فرض كنيم دو تا text box داريم . داخل هر يك عددي به عنوان ساعت نوشته شده. چطور ميشه اين ساعات رو از هم كم يا زياد كرد . واضح تر بگم چطور ميشه ثانيه رو از ثانيه --- دقيقه از دقيقه و ساعت از ساعت تفريق يا جمع بشود. ممنون از راهنماييتون

Aamoo
16-03-2006, 11:46
سلام
فكر ميكنم يكي از راهاش اينه كه واسه هر كدوم از ساعت ها يه آرايه تعريف كني(ساعت رو بذاري توش) و سه تا متغير از نوع همون آرايه بطوري كه هر كدوم از اون متغير ها به خونه هاي خاصي از اون آرايه اشاره كنن (هر كدوم شامل دو خونه كه اشاره مي كنن به ساعت دقيقه و ثانيه )بعدش خيلي راحت مي توني روي اون متغير ها عمليات مختلفي رو انجام بدي(هم جمع هم تفريق)با در نظر گرفتن حالت هاي مختلف ساعت ها

Payman_62
16-03-2006, 12:33
براي به دست آوردن اختلاف زماني ميتوني از تابع datediff استفاده كني.

dastiary
16-03-2006, 20:46
سلام
به تاپيك زير مراجعه كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadi1363
18-03-2006, 17:39
سلام
فكر ميكنم يكي از راهاش اينه كه واسه هر كدوم از ساعت ها يه آرايه تعريف كني(ساعت رو بذاري توش) و سه تا متغير از نوع همون آرايه بطوري كه هر كدوم از اون متغير ها به خونه هاي خاصي از اون آرايه اشاره كنن (هر كدوم شامل دو خونه كه اشاره مي كنن به ساعت دقيقه و ثانيه )بعدش خيلي راحت مي توني روي اون متغير ها عمليات مختلفي رو انجام بدي(هم جمع هم تفريق)با در نظر گرفتن حالت هاي مختلف ساعت ها

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلامaamoo . راستش هر کار کردم نتونستم که >>>>> مثال.. 23: 7:12 - 23:04:33 چطور میشه این 2 تا رو از همدیگه کم کرد . اگه واستون امکان داره یه برنامه خیلی ساده از vb به من بدین . اگرم نمیشه هم بازم ممنون

hadi1363
18-03-2006, 17:43
از همه دوستان به خصوص Aamoo ممنونم . راستش هر کار کردم نتونستم که >>>>> مثال.. 23: 7:12 - 23:04:33 چطور میشه این 2 تا رو از همدیگه کم کرد . اگه واستون امکان داره یه برنامه خیلی ساده از vb به من بدین . اگرم نمیشه هم بازم ممنون

Payman_62
19-03-2006, 01:36
دوست عزيز گفتم كه از datediff استفاده كن. شما اين كد رو خط به خط اجرا كن . قبل از اينكه به متغير b مقدار بدي ساعتتو يه ساعت و چند دقيقه بكش جلو. بعد ادامه كدها رو اجرا كن تا طرز كار تابع رو متوجه بشي.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید