PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اينترنت و شبكه چجوري يكين

farshad yonani
05-11-2009, 21:27
خوبيد

ببينيد من يه جا ديدم كه به كامپيوتر فقط كابل شبكه وصل بود اما اينترنت هم داشتم اينترنت پرسرعت
اين چجوريه

حالا سوال دومم اينه كه
فرض كنيد من به همچين جايي يك كامپيوتر جديد اضافه كنم وكابل شبكه را هم به كامپيوتر وصل كنم حالا بايد چه كارهايي بكنم تا شبكه و اينترنتم در كامپيوتر جديد فعال بشه

توروخدا جواب بديد خيلي لازممه

mehdi_08
05-11-2009, 21:43
خوب در حقیقت اون کامپیوتر ها باهم شبکه شدن و مجموع شبکه اونا به اینترنت وصله سرور رو می گم
اگه بخوای سیستم جدید استفاده کنی باید تنظیمات آی پی اون شبکه تو شیشتم جدید تنظیم بشه که این اطلاعات رو باید از مسئول شبکه پرسید

mohammadi4net
06-11-2009, 18:02
شما می تونید هر نوع شبکه ای رو به راحتی به اینترنت وصل کنید کافیه یکی از سیستم ها به اینترنت وصل باشه با شر کردن اینترنت داخل شبکه خودتون که می تونه دوتا کامپیوتر باشه که با کابل کراس به هم وصل هستند یا یک شبکه پیچیده مبنی بر سرور و یا شبکه بیسیم و ... همه اعضای شبکه به اینترنت وصل بشند.

ramtin_d
07-11-2009, 19:11
دوست عزیز بطور خلاصه
وقتی که دوتا سیستم (( یا بیشتر )) که میتونه لپ تا پ و کامپیوتر شخصی باشه و بلاعکس و بیشتر رو بوسیله یک پورت که اسمش کارت شبکه است به هم متصل کنند بهشون به اصطلاح میگن شبکه
یکی از خواص شبکه اینه که میشه بطور مثال از دستگاههای که یک سیستم در اختیار داره و دیگر سیستم های درون شبکه فاقد آن هستند استفاده و بهر برد
بطور مثال دی وی دی رایتر
یا پرینتر
یا هرچیز دیگری
حال وقتی که ما میتونیم از دی وی دی رایتر استفاده کنیم یا پرینتر رو به اشتراک بگذاریم ((( بین کامیپوترهای شبکه )) چطور میشه که از اینترنت هم استفاده ای ببریم
خوب برای استفاده از اینترنت پرسرعت در شبکه قطعا و یقینا اون کامپیوتر مرکزی که دارای مودم و.. هست و کامیپوترهای دیگه فاقد اون هستند (( در همون شبکه )) به اینترنت وصل میشه (( که مطمئنا اون اینترنت پر سرعتی هم که شما دیدید نوع اتصال به اینترنتش با وایرلس بوده یعنی بدون سیم یا این که ADSL داشته که سریعترین نوع اینترنت هستش )) بقیه سیستم ها هم میتوانند از آن اینترنت نیز بهره ایی ببرند که این کار همانند به اشتراک گذاری پرینتر در شبکه انجام میشود ولی با تفاوتهایی و با دستورالعملهای مخصوص به خودش که جای توضیح اونها اینجا نیست
هدف آشنایی شما دوست عزیز بود اگر به راهنمایی های بیشتری احتیاج داشتی من در خدمتت هستم.