مشاهده نسخه کامل
: مانیتور wide یا normal
من الان یه crt دارم.می خوام lcd بگیرم اما میترسم wide بگیرم.wide بهتره یا معمولی
بشتر استفاده من هم فیلم و نرم افزار های تو مایه های افیس.اینترنت وبازی هست
من پیشنهادم اینه که اگر از لحاظ هزینه مشکلی نداری بهتره که یه مانیتور واید خریداری کنی. هم از لحاظ زیبایی و هم از لحاظ فیلم دیدن خیلی بهتر از معمولی هست. من پیشنهادم Wide هست.
مارکش هم به نظر خودم سامسونگ بهتره، آخه من یه AOC گرفتم که گارانتی مادیران بود ولی از کیفیت تصویرش خوشم نیومد. اگه ویرا هم بگیری بد نیست. من یه مدل 17 اینچش رو دارم و ازش هم راضی هستم.
منم مثل تو بودم ولي الان كه T1900p از سامسونگ دارم واقعا راضي ام
شما هم 100% وايد بگير .
صد در صد واید سامسونگ بگیر.
mf.designing
04-11-2009, 15:02
مشخصه که واید کاملا بهتره . هم برا اینترنت که گفتید چون صفحه ها پهنتر و باز تر میبینید ، هم برا گیم که لذت 2 چندان میشه و هم برای کارهای گرافیکی که میز کارتون گستره تر میشه و در نتیجه کار آسونتر .
پیشنهاد منم سری جدید سامسونگ هست ، مدلهایی مثله P22700 (اگه اشتباه نکنم!)
بگیرم 19 اینچ بیشتر نمیگیرم.آخه باید هم به فکر جیب بود هم چشم.هرچی سایز بیشتر باشه چشم بیشتر اذیت میشه
چطوری چشم اذیت میشه؟ تازه وسعت دیدتون بیشتر میشه.
به قول دوستمون در کاهای گرافیکی مثل فتوشاپ هر چه مانیتور بزرگتر باشه بهتره و تعداد عکسهای بیشتری رو در صفحه مانیتور میتونید مشاهده کنید.
mohsen_mn80
05-11-2009, 03:28
راستش منم دیروز مانیتور crt LG 775e خراب شد و از خدا خواسته یه مانیتور lcd LG2261 vp خریدم البته خیلی دوست داشتم قبلش یه تحقیقی بکنم راجع به مانیتور اما یه دفعی شد خدایش الانم از مانیتوره خیلی راضیم .
به نظر منم یه LG 2261 vp بردار
چطوری چشم اذیت میشه؟ تازه وسعت دیدتون بیشتر میشه.
به قول دوستمون در کاهای گرافیکی مثل فتوشاپ هر چه مانیتور بزرگتر باشه بهتره و تعداد عکسهای بیشتری رو در صفحه مانیتور میتونید مشاهده کنید.
مانیتور را نمیدونم ولی lcd tv که وقتی تو سایزای بزرگ نزدیکش میشینی چشم اذیت میشه.کلا هرچی بزرگتر باشه فاصلت با تلویزیون باید بیشتر بشه
من که این شکل مربعی رو میپسندم :31:
ما که از 17اینج crt استفاده میکنیم این 17 اینچ lcd هم شبیه این میشه اون wide که کشیده هست ما که باهاش کِف نمیکنیم :31:
من که این شکل مربعی رو میپسندم :31:
ما که از 17اینج crt استفاده میکنیم این 17 اینچ lcd هم شبیه این میشه اون wide که کشیده هست ما که باهاش کِف نمیکنیم :31:
هر مانيتور وايدي يه رزولوشن استاندارد داره كه تو اون رزولوشن كشيدگي تصويري وجود نداره!!
به نظر منم وايد بهتره خصوصا براي استفاده هاي شما، هر دو مارك ال جي و سامسونگ مانيتورهاي خوبي دارن
مانیتور را نمیدونم ولی lcd tv که وقتی تو سایزای بزرگ نزدیکش میشینی چشم اذیت میشه.کلا هرچی بزرگتر باشه فاصلت با تلویزیون باید بیشتر بشه
تلویزیون فرق می کنه. وقتی سایز تلویزیو میره بالا کیفیت تصویری که پخش میشه هم باید بره بالا.
ولی مانیتور تصویرش رو از گرافیک می گیره. شما اگه گرافیک بالایی ندارید بالاتر از 19 اینچ نگیرید، همون کفایت می کنه.
H M R 0 0 7
09-11-2009, 09:33
بگیرم 19 اینچ بیشتر نمیگیرم.آخه باید هم به فکر جیب بود هم چشم.هرچی سایز بیشتر باشه چشم بیشتر اذیت میشه
والا من یه T220p سامسونگ دارم با رزولیشن 1200*1920 . چشمم رو اذیت نمیکنه که هیچ کم کم دلم میخواد رزولیشنش میشد 2500 :دی
هر مانيتور وايدي يه رزولوشن استاندارد داره كه تو اون رزولوشن كشيدگي تصويري وجود نداره!!
در تایید حرفتوتن باید بگم نصف ملت ایران که LCD دارن خصوصا ادارات با روزلیشن 1024 کار میکنن!!! که به نظرم اصلا کار نکنن بهتره.
پدر مادر چشم رو در میاره
کمتر در مورد کیفیت تصویری که مانیتورها نشون میدن صحبت شده. حالا از بین CRT و LCD کدومشون دارای کیفیت بهتری هستند؟
منظورم اینه که کدومشون جزییات دقیقتری رو به ما نشون میدن؟
Alireza_PCNet
01-12-2009, 10:36
سلام خوبي.
ميدوني چرا چشمات اذيت ميشه؟
چون مانيتورت responde time كمي داره. منم با اين دوستمون موافقم اگه يه 2261 ال جي بگيري كه rt هاي 2 ميليثانيه داري ديگه چشمت درد نميگيره. من الان با اين مانيتور صبح تا شب كار ميكنم رديفه:10:
erfan_abedi_CB
08-12-2009, 14:23
سلام خوبي.
ميدوني چرا چشمات اذيت ميشه؟
چون مانيتورت responde time كمي داره. منم با اين دوستمون موافقم اگه يه 2261 ال جي بگيري كه rt هاي 2 ميليثانيه داري ديگه چشمت درد نميگيره. من الان با اين مانيتور صبح تا شب كار ميكنم رديفه:10:
Exactly با اين دوستمون موافقم. 2261 rt پايييني داره. از اونور 2284 همميتوني بگيري چون رزولوشن پايين تري داره و چشمات اذيت نميشه. اينجا رو هم يه نيگاه بنداز..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 100 تا پست مشابه ديدم. اين سامسونگ نميدونم چرا زرتش در اومده ديگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.